View Full Version : O καφενές
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
Εσύ με τον Αχιλλέα μην φοβάσαι τίποτα...:lol:
Σας έβαλε meeting points για να μην χάνεστε ;
:D
akis_trevor
28/12/2016, 11:23
Σας έβαλε meeting points για να μην χάνεστε ;
:D
Και να έβαζε, πιστεύεις πως θα τα βρίσκαμε;;;:bawl:
zannisvel
28/12/2016, 11:53
Κανει λιγο κρυο σημερα πανω στο μηχανακι...:lol:
Bladerunner
28/12/2016, 12:37
Κανει λιγο κρυο σημερα πανω στο μηχανακι...:lol:
Μελίσσια (Αττικής) με Ν. Ηράκλειο που βρέθηκα το πρωί πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2-3 βαθμούς διαφορά!
Στο Ηράκλειο ήταν ότι πρέπει για καφεδάκι στην πλατεία, ενώ στα Μελίσσια έχει αρκετή δροσούλα μπορώ να πω...
Μελίσσια (Αττικής) με Ν. Ηράκλειο που βρέθηκα το πρωί πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2-3 βαθμούς διαφορά!
Στο Ηράκλειο ήταν ότι πρέπει για καφεδάκι στην πλατεία, ενώ στα Μελίσσια έχει αρκετή δροσούλα μπορώ να πω...
Είπε ο Ινουίτ και καβάλησε στο έλκηθρο...
Ότι πρέπει για προπονήσεις έξω ο καιρός αλλά αυτοί οι νέοι προπονητές είναι λίγο φλώροι.
Bladerunner
28/12/2016, 13:29
Ότι πρέπει για προπονήσεις έξω ο καιρός αλλά αυτοί οι νέοι προπονητές είναι λίγο φλώροι.
Πλάκα-πλάκα - (Oktanio's trademark)- τα πιο ωραία και άνετα τρεξίματα τα έχω κάνει με παρόμοιο καιρό...
Πλάκα-πλάκα - (Oktanio's trademark)- τα πιο ωραία και άνετα τρεξίματα τα έχω κάνει με παρόμοιο καιρό...
Δεν αστειευόμουν...
Bladerunner
28/12/2016, 14:08
Ο κρύος καιρός επίσης ανοίγει την όρεξη.
Το γραφείο μου είναι πάνω ακριβώς από ζαχαροπλαστείο. Αυτή τη στιγμή κάτι φτιάχνουν και μυρίζει όλος ο τόπος βανίλια.
Ακολουθώ ελαφρώς υποθερμιδική δίαιτα γιατί κάθε χαμένο κιλό λίπους αυξάνει την ταχύτητα και αντοχή.
Συνδυαστικά όλα τα παραπάνω ευθύνονται για το δράμα που ζω!
Ο κρύος καιρός επίσης ανοίγει την όρεξη.
Το γραφείο μου είναι πάνω ακριβώς από ζαχαροπλαστείο. Αυτή τη στιγμή κάτι φτιάχνουν και μυρίζει όλος ο τόπος βανίλια.
Ακολουθώ ελαφρώς υποθερμιδική δίαιτα γιατί κάθε χαμένο κιλό λίπους αυξάνει την ταχύτητα και αντοχή.
Συνδυαστικά όλα τα παραπάνω ευθύνονται για το δράμα που ζω!
Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;; :uplate:
Τι αυτό-φασισμός είναι αυτός ρε σεις;;;
Εγω ακολουθώ την ρήση του Ο.Ουάιλντ "Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό" :lol::lol:
Bladerunner
28/12/2016, 14:19
Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;; :uplate:
Προσοχή: Η ταχύτητα, ανεξάρτητα το μέσο, είναι εθιστική.
Προσοχή: Η ταχύτητα, ανεξάρτητα το μέσο, είναι εθιστική.
Συμφωνώ. Αρκεί να έρχεται με τεχνητά μέσα.
amyroukai
28/12/2016, 14:42
κάθε χαμένο κιλό λίπους αυξάνει την ταχύτητα και αντοχή.
Προσπάθησα να ξεκινήσω το "30 day running challenge" το οποίο είναι για "αρχάριους" και υποτίθεται ότι σε βάζει στο τριπάκι και "εθίζεσαι", βοηθούντος και του τρελαμένου σκύλου που αντί να με σέρνει, τρέχοντας πάμε μαζί. Εξηγείται το γιατί με περίπου 35 κιλά παραπάνω από το "κανονικό" για το ύψος μου βάρος κόντεψα να πεθάνω στα πρώτα 50 μέτρα και κατέληξα να κάνω διαλειμματική "καρδιακό-όχι καρδιακό" προπόνηση η οποία φυσικά και είναι λανθασμένη από κάθε άποψη :lol:
O σκύλος φυσικά και δεν κατάλαβε τίποτα, έφτασα σπίτι διαλυμένος και το κωλόπαιδο ούτε νερό δεν ήπιε.
Συμπέρασμα, η καθιστική ζωή σε μεταφέρει σε επίπεδα πολύ κάτω από τον "αρχάριο". BTW η πρώτη μέρα του challenge ήταν 1500 μέτρα χαλαρό τρέξιμο. Λυπάμαι απλά τους κακόμοιρους που θα κουβαλούσαν το φέρετρο :bawl:
Σήμερα λέω να τον ξαναβγάλω παρά το χιονάκι και όταν φτάσω να μπορώ να κάνω την διαδρομή (η οποία εντελώς τυχαία κατά google είναι 1500 μέτρα περίπου, όσο λέει το challenge) ολόκληρη τρέχοντας, θα θεωρήσω ότι έκανα την πρώτη μέρα του challenge επιτυχώς... Αναρωτιέμαι πως στο διάολο έκανα δύο ώρες διάδρομο κάποτε. Πολύ κάποτε και σε κιλά και σε χρόνια, εντάξει.
το έκανα κι εγώ πέρισυ τα χριστούγεννα με πόνο στη καρδιά.
...
Εγω ακολουθώ την ρήση του Ο.Ουάιλντ "Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό" :lol::lol:
Αυτός δεν είναι που είπε και το "Ε ψιτ! Εσύ το μελαχροινό αγόρι!";
Προσπάθησα να ξεκινήσω το "30 day running challenge" το οποίο είναι για "αρχάριους" και υποτίθεται ότι σε βάζει στο τριπάκι και "εθίζεσαι", βοηθούντος και του τρελαμένου σκύλου που αντί να με σέρνει, τρέχοντας πάμε μαζί. Εξηγείται το γιατί με περίπου 35 κιλά παραπάνω από το "κανονικό" για το ύψος μου βάρος κόντεψα να πεθάνω στα πρώτα 50 μέτρα και κατέληξα να κάνω διαλειμματική "καρδιακό-όχι καρδιακό" προπόνηση η οποία φυσικά και είναι λανθασμένη από κάθε άποψη :lol:
O σκύλος φυσικά και δεν κατάλαβε τίποτα, έφτασα σπίτι διαλυμένος και το κωλόπαιδο ούτε νερό δεν ήπιε.
Συμπέρασμα, η καθιστική ζωή σε μεταφέρει σε επίπεδα πολύ κάτω από τον "αρχάριο". BTW η πρώτη μέρα του challenge ήταν 1500 μέτρα χαλαρό τρέξιμο. Λυπάμαι απλά τους κακόμοιρους που θα κουβαλούσαν το φέρετρο :bawl:
Σήμερα λέω να τον ξαναβγάλω παρά το χιονάκι και όταν φτάσω να μπορώ να κάνω την διαδρομή (η οποία εντελώς τυχαία κατά google είναι 1500 μέτρα περίπου, όσο λέει το challenge) ολόκληρη τρέχοντας, θα θεωρήσω ότι έκανα την πρώτη μέρα του challenge επιτυχώς... Αναρωτιέμαι πως στο διάολο έκανα δύο ώρες διάδρομο κάποτε. Πολύ κάποτε και σε κιλά και σε χρόνια, εντάξει.
been there done that.
όταν πρωτοξεκίνησα δεν μπορούσα να βγάλω 100 μέτρα τζόκινγκ.
2 μήνες μετά έβγαζα το πρώτο μου 10Κ
Ένα χρόνο μετά με στεγνή υποθερμιδική έχασα 25 κιλά.
Φτάνει να το πιστέψεις κούκλε και θα τα καταφέρεις.
Γιαννη , οτι και να κανεις, μην πας προς το φως...
GIXXERAKIAS
28/12/2016, 15:44
been there done that.
όταν πρωτοξεκίνησα δεν μπορούσα να βγάλω 100 μέτρα τζόκινγκ.
2 μήνες μετά έβγαζα το πρώτο μου 10Κ
Ένα χρόνο μετά με στεγνή υποθερμιδική έχασα 25 κιλά.
Φτάνει να το πιστέψεις κούκλε και θα τα καταφέρεις.
25 κιλά ρε Μπαμπίνο;;;;;
Κερνάω ταψί γαλακτομπούρεκο γιατί σε βλέπω/ακούω/διαβάζω λίγο κομμένο.:bawl:
25 κιλά ρε Μπαμπίνο;;;;;
Κερνάω ταψί γαλακτομπούρεκο γιατί σε βλέπω/ακούω/διαβάζω λίγο κομμένο.:bawl:
:lol:
αυτά last year, τώρα είμαι σε φάση "φορτώματος".
πάντως ένα γαλακτομπουρεκάκι πρέπει να το φάμε, το λέμε ίσα με 8 χρόνια :bawl:
Bladerunner
28/12/2016, 15:53
(...)κόντεψα να πεθάνω στα πρώτα 50 μέτρα και κατέληξα να κάνω διαλειμματική "καρδιακό-όχι καρδιακό" προπόνηση (..)
Την 1η μέρα περπάτα 4 λεπτά, τρέξε πολύ χαλαρά 1 λεπτό. Επανέλαβε 3 φορές
Την επόμενη κάνε το ίδιο τέσσερις φορές.
Την 3η μέρα περπάτα 2', τρέξε άλλα 2'. Κάνε το άλλες δύο φορές
Κάθε φορά αύξανε τον συνολικό χρόνο τρεξίματος μειώνοντας αντίστοιχα το περπάτημα.
Συνέπεια θέλει και να το διασκεδάζεις.
amyroukai
28/12/2016, 16:02
Έχω καταλήξει σε ένα παρόμοιο "πρόγραμμα" τελικά, χαλαρό τρέξιμο μέχρι να νιώσω ότι έρχεται το "άβολο" σημείο και περπτάτημα σβέλτο (δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς με τον τρελό σκύλο που με σέρνει) μέχρι να φτάσω σε σχετική ηρεμία και ξανά τρέξιμο. Όντως μετά από μερικές μέρες τα διαστήματα σχεδόν εξισώνονται. Παρατηρώ και άλλα πράγματα, πχ το ποιό ζευγάρι παπούτσια από τα τρία που εναλάσσω με φέρνει πιο ξεκούραστο σπίτι, δεν έδινα σημασία παλιότερα αλλά κάνει μεγάλη διαφορά.
Ο σκύλος το διασκεδάζει σίγουρα :D
Ε, θα φτάσω και εγώ εκεί.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
29/12/2016, 13:24
ρεμαλι τις φωκ νεγρη. μην βρης ξεκληδωτη πορτα. τσουκ να τρυποσεις.:bawl::bawl:
Μας τρολαρεις ρε χορχοδειλε;
Πάλι έβαλες το "Τι νεα έχουμε ".......
Καλά έκανες. ....
Ε το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος απ'ό,τι φαίνεται, οπότε δεν είχε νόημα. To protect and to serve! :p
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 10:35
μην των μαλωνετε. τρεχη το παιδι και δεν προλαβενη.:bawl: θα των παρο να σημαζεψη και το δικο μου Φορουμ.:beer:
amyroukai
30/12/2016, 10:40
rm -rf /
η κάτι τέτοιο, αν θυμάμαι καλά. Το πρόβλημα του στελιοτερηφόρουμ λύθηκε.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 10:41
rm -rf /
η κάτι τέτοιο, αν θυμάμαι καλά. Το πρόβλημα του στελιοτερηφόρουμ λύθηκε.
;););)
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
31/12/2016, 13:51
Ουτε ένα BULTACO ούτε μιά MONTESA εφέτος
θα τρεξουν το πασχα αυτα. μαζι με τα Simonini & ta zaks:cry:
Bob_o_mastoras
31/12/2016, 14:12
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::ufo::ufo::ufo:
Με υγεια τα νεα σμαϊλις!!! :D
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
06/01/2017, 09:49
δεν ξερο που, και τι τιτλο να βαλω.:(
http://www.motoinactiontv.gr/reportaz/%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B8%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BB/
δεν ξερο που, και τι τιτλο να βαλω.:(
http://www.motoinactiontv.gr/reportaz/%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B8%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BB/
Φαντάζεσαι κάποιοι ιδιοκτήτες να 'χουν ήδη αποζημιωθεί από ασφάλειες για κλοπή ή να
είναι στο περίμενε για αποζημίωση και από ''ολική'' να τους γυρίσει σε ''μερική'' μιας και
βρέθηκε ο σκελετός;;;
Μα θα μου πείτε, δεν είναι από τα μηχανάκια που θα τα ασφάλιζε κάποιος για κλοπή, αλλά
ποτέ δεν ξέρεις.........
Μάλλον έπρεπε να περιμένουν τους κλέφτες να πάνε να πάρουν και τα ρέστα.......
Bob_o_mastoras
06/01/2017, 23:53
Eχει τοσο κρυο στη Μπουγατσουπολη που φρακαρει συνεχως η κουλουρα μου και καθε φορα που παρκαρω-ξεπαρκαρω πρεπει να της ριχνω ζεστο νερο για να βαλω το κλειδι και να γυρισει.. :(
Επιτρεπεται να γινεται αυτο..;; Abus ειναι.. Αν δεν εχω δηλαδη προσβαση σε ζεστο νερο τον ηπια.. Και εχει -5, δηλαδη λογικη θερμοκρασια, οχι -40... Abus my ass...
:mad:
George_Sp
07/01/2017, 00:33
Eχει τοσο κρυο στη Μπουγατσουπολη που φρακαρει συνεχως η κουλουρα μου και καθε φορα που παρκαρω-ξεπαρκαρω πρεπει να της ριχνω ζεστο νερο για να βαλω το κλειδι και να γυρισει.. :(
Επιτρεπεται να γινεται αυτο..;; Abus ειναι.. Αν δεν εχω δηλαδη προσβαση σε ζεστο νερο τον ηπια.. Και εχει -5, δηλαδη λογικη θερμοκρασια, οχι -40... Abus my ass...
αμα δε βρεις ζεστο νερο κατούρα τη :D
(μάλλον στέγνωσε και θέλει λίγο λαδάκι για να μην φρακάρει με τα κρύα)
Bob_o_mastoras
07/01/2017, 00:43
αμα δε βρεις ζεστο νερο κατούρα τη :D
(μάλλον στέγνωσε και θέλει λίγο λαδάκι για να μην φρακάρει με τα κρύα)
Θα τη λαδωσω αυριο να δω αν και πιστευω ειναι θεμα συστολης των μεταλων γιατι ουτε καν το κλειδι δεν μπορει να μπει μεσα σχεδον. Και μεχρι προχθες δουλευε ρολοϊ.
Το κατουρημα ειναι καλη λυση αλλα με τετοιο κρυο αντε να την βρεις για να τη βγαλεις και να κατουρησεις... :lol::lol:
basilis_k6
07/01/2017, 01:10
ριχνεις νερο στην κλειδαρια?! wd40....
για να καθαρισει ε? μετα βάλε ενα κανονικό λάδι που αντεχει σε χαμηλη θερμοκρασια. κανα dupond η κατι τετοιο.
gior-gos
07/01/2017, 08:56
Δεν επιτρεπεται. Εγγυηση εχει;
Αν ναι, μην ριξεις κανενα ζουμι πανω και πηγαινε κατευθειαν στο μαγαζι για αντικατασταση (δεν νομιζω να ειναι επισκευασιμες αυτες οι κλειδαριες).
Αν οχι, κανε τις προσπαθειες σου, ριξε τα λαδια σου τα ζουμια σου κτλ μπας και στρωσει.
Δεινόσαυρος
07/01/2017, 11:32
Αν του εχεις ριξει νερα ήδη (αλλά και να μην έχεις) ενδέχεται να έχει πιάσει υγρασία μέσα. Όταν παγώνει, βασικά φτιάγνεις παγάκια εκεί μέσα, γι αυτό μάλλον και φρακάρει. Πολύ καλό στέγνωμα (μέσα και με αερόθερμο, αν γίνεται) wd40 να δίωξει οτι υγρασία μένει και μετα λαδ́ι καλής ποιότητας.
καλημερες
ηθελα να 'ξερα τι φτιαχνατε τοσες μερες στο φορουμ
(εν το μεταξυ, γιατι δε βλεπω πουθενα καποιο κουμπι για σποϊλερ??)
nikos_XT600
07/01/2017, 11:50
377290
Με ενα τετοιο στην τσεπη εισαι οκ.
ΠΑΤΡΑ παραλία πρίν μία ώρα.............................
377291
SHOOTER045
07/01/2017, 12:14
ΠΑΤΡΑ παραλία πρίν μία ώρα.............................
377291
Έφυγα προχτες(πέμπτη) απο αλμυρό φοβούμενος αυτές τις προβλέψεις.
Αν και ο δρόμος ηταν πεντακάθαρος,η διαφορά στην θερμοκρασία ηταν
+16 Αλμυρός,+ 6 Αριδαία.
Απο το απόγευμα έβγαλε πολλά μποφόρ αέρα.
Χιονι είδα όσο έφερνε ο αέρας, που αν δεν φυσούσε θα ειχαμε πολύ,μα παρα πολύ χιόνι.
Εχτες μια απο τα ίδια,δεν ξέρω πόσο κατέβασε.
Σήμερα απο περιέργεια πήρα το κλειδί απο το αμάξι να δω το θερμόμετρο.
7 και κάτι που κατεβηκα να αναψω τον λέβητα, είχε -14 !!!! Και είναι και σε πυλωτη και όσο να ναι κόβει.
Το χαζό είναι οτι πηγαίνοντας να πάρω το ασανσέρ να κατεβω,αυτό δεν...
Είχε σταματήσει μια παλάμη πανω απο τον όροφο μου.
Πήρα τηλ τον συντηρητή.
Ήρθε και μου είπε οτι πάγωσαν τα λάδια,και ηδη είχε παει σε πόσα με το ίδιο πρόβλημα, και είχε καμια 20αρια να πάει!!!
εν το μεταξυ στη πρωτευουσα γινεται της ποπης...
377292
Bob_o_mastoras
07/01/2017, 17:36
Eκανα χθες το βραδυ και σημερα το πρωϊ καμια 3 χιλιομετρα με το τσοκ ανοιχτο για να μη σβηνει λογω κρυου και το παπι μπουκωσε, μουλαρωσε και δεν επαιρνε μπρος.. Οι -6 βαθμοι δεν βοηθησαν την κατασταση καθολου.. :cry:
Προσπαθησα τρεις φορες να το βαλω "σκαστο" στην κατηφορα αλλα τπτ.. Βγαζω μπουζι, περιμενω κανα 5 λεπτο μπας και ξεμπουκωσει.. ντιπ.. Το ξανακανω, παλι τιποτα...
Το σπρωχνω μεχρι το βενζιναδικο, βγαζω το μπουζι, παιρνω το πιστολι του αερα, φυσαω το μπουζι, φυσαω και τον θαλαμο καυσης απο την μπουζο-τρυπα δυο τρεις φορες καλα, τα δενω ολα ξανα και... παιρνει νωχελικα μπροστα με τσοκ.. :sweat:
Το ζεσταινω κανα 5 λεπτο και αρχιζω να του βαραω γκαζια με νεκρα να ξεμπουκωσει, απο την εξατμιση πεταγονται δρακοι και τερατα αλλα επιμενω και εν τελει το εστρωσα.. :sick:
Κωλοκρυο...
Εν τω μεταξυ, καθαρισα και λαδωσα την κλειδαρια της κουλουρας με wd40 και σπρεϋ γρασου λιθιου (βρωμαει) στη συνεχεια.. Για να δουμε..
SHOOTER045
07/01/2017, 17:53
Τραβηγμένο τσοκ μέχρι να πάρει, συνήθως στην δεύτερη βαριά τρίτη μανιβελια παίρνει, το αφήνω ρελαντί χωρίς τσοκ κάπου στο 2λεπτο,μετα είναι οκ
Θα τη λαδωσω αυριο να δω αν και πιστευω ειναι θεμα συστολης των μεταλων γιατι ουτε καν το κλειδι δεν μπορει να μπει μεσα σχεδον. Και μεχρι προχθες δουλευε ρολοϊ.
Το κατουρημα ειναι καλη λυση αλλα με τετοιο κρυο αντε να την βρεις για να τη βγαλεις και να κατουρησεις... :lol::lol:
χαχαχαχα,καθρεπτάκι και τσιμπιδάκι για τα φρύδια,κλαίω από τα γέλια
Bob_o_mastoras
07/01/2017, 18:07
Τραβηγμένο τσοκ μέχρι να πάρει, συνήθως στην δεύτερη βαριά τρίτη μανιβελια παίρνει, το αφήνω ρελαντί χωρίς τσοκ κάπου στο 2λεπτο,μετα είναι οκ
Mητσε εσενα σιγουρα αναπνεει καλυτερα (εχεις χωανη και εξατμιση αν θυμαμαι καλα). Εμενα, το καημενο, ασφυκτια.. Η εξατμιση μου ειναι φουλ μπουκωμενη και θελει πεταμα, εχω μαμα φιλτρο και φιλτροκουτι, δεν το γκαζωνω και ποτε να ξεμπουκωσει και το προβλημα μεγαλωνει.
Οποτε με τη μαλακια που εκανα να αφησω το τσοκ ανοιχτο την "ακουσε".. Γεμισε βενζινη..
SHOOTER045
07/01/2017, 20:02
377316
Πριν λίγο
Και είναι σε πυλωτη,που κόβει τον αέρα και το κρύο
Bob_o_mastoras
07/01/2017, 21:20
Tελικα τωρα που τη λαδωσα τη κλειδαρια λειτουργει αρτια. Συγνωμη Abus για το κραξιμο... :look:
Bob_o_mastoras
08/01/2017, 17:15
Eπρεπε να ανοιξω thread τελικα...
Οι περιπετειες ενος παπιου στο κρυο...
Σημερα πολλοι σωληνες στη Θεσσαλονικη εσπασαν λογω παγετου.
Εχω παρκαρει λοιπον το παπι διπλα απο μια οικοδομη απο τη μερια που δεν ειχε μπαλκονια και (οπως εμαθα αργοτερα) περνουσαν οι σωληνες του νερου και των καλοριφερ.
Παω να το παρω μετα απο ενα δυωρο αφου το παρκαρα και το βρισκω, χωρις καμια υπερβολη, σαν γλυπτο απο παγο μεσα σε ενα παγοδρομιο..
:uplate::panic:
Οι γειτονες μου ειπαν οτι εσπασαν οι σωληνες των καλοριφερ και πετουσαν νερα με πιεση επι μια ωρα με αποτελεσμα να πεφτουν και πανω στο παπι και να παγωνουν μετατρεποντας το σε μινι παγοβουνο..
Μια ωρα παιδευομουν να σπασω τον παγο και να το ελευθερωσω πατωντας πανω σε ενα παγοδρομιο και γλυστρωντας απο δω και απο 'κει... :bigcry:
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΚΡΥΟΥ!!!!
amyroukai
08/01/2017, 17:45
μιά φωτογραφία δεν έβγαλες όμως!!!
George_Sp
08/01/2017, 19:09
στο πα και με την abus. κατούρα το!
βρηκα ένα αρθρο που θα κανει τους περισσοτερους εδώ μεσα να αναπολησουν τα χρονια της νιοτης τους...
εχει σχεση με.... :ufo:
κλικ!! (http://news247.gr/eidiseis/mixani-tou-xronou/mhxanh-toy-xronoy-oyfadika-pacman-tetris-arcanoid-ki-alla-paixnidia-poy-mas-etrwgan-ta-dekarika.4465958.html)
Bob_o_mastoras
09/01/2017, 14:36
μιά φωτογραφία δεν έβγαλες όμως!!!
Δεν εχω κινητο με καμερα.. :(
amyroukai
09/01/2017, 14:45
ζιζού, έβερσμαν, μπομπ.
ντάξει. θεούληδες.
ζιζού, έβερσμαν, μπομπ.
ντάξει. θεούληδες.
Όχι πια.Ήρθα στον 21ο αιώνα.;)
"Κινητο για τουρινγκ"
Προσεχως στις οθονες σας!
:tooth:
amyroukai
09/01/2017, 15:34
Όχι πια.Ήρθα στον 21ο αιώνα.;)
:eyepop::welcome:
amyroukai
10/01/2017, 10:04
Κλείνει η Victory διαβάζω. Θα μου πεις κάτι έπαθε η φοράδα στ' αλώνι...
Και όμως, εδώ και είκοσι χρόνια έβγαζε πολύ καλές μοτοσικλέτες, καλύτερες από τις αντίστοιχες Χάρλεϊ (οκ, αυτό δεν είναι και τόσο επίτευγμα) και ήταν ο λόγος που βγήκαν τα nightrod και αρκετές άλλες "καινοτομίες" της Χάρλεϊ, λόγω ανταγωνισμού.
Η Indian υποτίθεται ότι ως Brand είναι υγιής ακόμα, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να την κρατήσουν, λόγω χαμηλού όγκου πωλήσεων.
Κρίμας.
Bob_o_mastoras
12/01/2017, 23:07
Μεροκαματο του τρομου σημερα Θεσ/νικη. Οι μεγαλοι δρομοι γεματοι μισο-παγωμενη λασπη που γλυστραγε σαν λαδι. Οι μικροι σκετο παγοδρομιο.
Τελικα επεσα αλλα περπατωντας.. :lol: Τι οδηγαρα ειμαι ρπστμ..!!
Μ@λακια των αφεντικων που αποφασιζουν να στειλουν παραγγελιες ετσι. Αλλα δεν περιμενεις κατι καλυτερο απο αφεντικα.
Μ@λακια των αναισθητων ηλιθιων που παραγγελνουν με αυτες τις συνθηκες. Ελπιζω να γλυστρισουν εξω και να σπασουν τα χερια τους.
Μ@λακια των deliverαδων που δεν εχουν ενιαιο συνδικαλιστικο οργανο να διεκδικουν τα αυτονοητα (βενζινες, εξοδα συντηρησης, τηλεφωνα, επιδοματα, παυση αναλογα τις καιρικες συνθηκες κλπ κλπ).
Ουτε οι Διας κυκλοφορουσαν μια εβδομαδα τωρα, πριν καν ριξει χιονι. Τα μονα μηχανακια που εβλεπες εξω ηταν ντελιβεραδικα..
GiorgosLa
13/01/2017, 06:38
Ρε συ Μπομπ, να κάνω κι εγώ μια ίσως χαζή ερώτηση? Καλά με τις σημερινές συνθήκες, όπως λες και συ, είναι απαράδεκτο να κυκλοφορεί μηχανάκι. Λέω για μια απλή χειμωνιάτικη νύχτα, που βρέχει η κάνει "απλό" ψοφόκρυο. Μια τέτοια μέρα, ο ντελιβεράς θέλει να κάνει δρομολόγια για να πάρει το κάτι τις του, η απλά είναι αναγκασμένος? Και το ξαναλέω. Όχι για την σημερινή κατάσταση των δρόμων. Μια απλή μέρα με... καλή βροχή ας πούμε.
Eversman
13/01/2017, 08:04
:eyepop::welcome:
Στις γιορτές μου έδωσε η γυναίκα μου, ένα παλιό, δικό της κινητό, από αυτά που έχουν και φωτογραφική και ίντερνετ. Αφού το περιεργάστηκα για κάμποσο τελικά κατέληξα στο παλιό μου, αυτό με τα κουμπιά.
α)Δέν μπορούσα να βρώ με τίποτα που πάει το καλώδιο του ίντερνετ
β)Ήταν μεγάλο σαν τυρόπιτα κουρού
γ)Όσο και να έσερνα το δάχτυλο στην οθόνη δεν άνοιγε με τίποτα. Τελικά με ένα γερό χτύπημα στην γωνία του τραπεζιού της κουζίνας, άνοιξε ....... στα δύο :cool:
Αυτό με τα κουμπιά παρακαλώ και τελειώσαμε :lol:
Στις γιορτές μου έδωσε η γυναίκα μου, ένα παλιό, δικό της κινητό, από αυτά που έχουν και φωτογραφική και ίντερνετ. Αφού το περιεργάστηκα για κάμποσο τελικά κατέληξα στο παλιό μου, αυτό με τα κουμπιά.
γ)Όσο και να έσερνα το δάχτυλο στην οθόνη δεν άνοιγε με τίποτα. Τελικά με ένα γερό χτύπημα στην γωνία του τραπεζιού της κουζίνας, άνοιξε ....... στα δύο :cool:
Λες και τα γραψα εγώ ρε ! Απλώς εγώ έχω και την πιτσιρίκα να με κοροιδεύει...
amyroukai
13/01/2017, 09:02
σοβαρά τώρα, αυτό με τα κουμπιά καλύπτει 90% των χρήσεων ενός ανθρώπου που θέλει απλά να μιλάει και να στέλνει κανένα μήνυμα.
αναγκάστηκα να πάρω "τυρόπιτα κουρού" όταν ξεκίνησε η ιστορία "θα σας στείλουμε κάτι σχέδια/φωτογραφίες/μακέτες" και προφανώς δεν γινόταν να είμαι σε έναν υπολογιστή όλη μέρα. Ε, αυτό το πράγμα που έχεις τον "υπολογιστή" μαζί σου όλη μέρα είναι εθιστικό και αηδιαστικό συνάμα. Τέλος πάντων...
http://gr.pcmag.com/kineta-telephona/24246/news/auto-einai-to-pio-lito-kineto-telephono-ston-kosmo
Επίσης η mls διαθέτει κάποια εξαιρετικά κομμάτια για λιτή χρήση.
amyroukai
13/01/2017, 09:22
http://gr.pcmag.com/kineta-telephona/24246/news/auto-einai-to-pio-lito-kineto-telephono-ston-kosmo
Επίσης η mls διαθέτει κάποια εξαιρετικά κομμάτια για λιτή χρήση.
η υποστήριξη είναι καλύτερη από τα τζιπιές της; ποιός κινέζος τα κάνει φασόν;
Δεν έχω ιδέα Τζον!
Πήρε προχθές ένας συνάδελφος ένα μαύρο το οποίο ήταν υβρίδιο σμαρτ φοόυν/παππούς - user friendly με οθόνη αφής και κουμπιά και έκανε πολλά πραγματάκια εύκολα, αβασάνιστα, γρήγορα και κατανοητά.
Για όποιον ενδιαφέρεται για δικό του άνθρωπο προτείνω να ρίξει μια ματιά!
Η γυναίκα σου το ξέρει ρε παντοφλάκια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl:
Η γυναίκα σου το ξέρει ρε παντοφλάκια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl:
Άνοιξε ρε κανά μαίηλ να ξεστραβωθείς λέμε.
Μία ψήφος και από μένα, είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε σκόρπιοι, γι' αυτό μας τη λένε οι κάτοχοι παντόφλας...
amyroukai
13/01/2017, 22:37
Μία ψήφος και από μένα, είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε σκόρπιοι, γι' αυτό μας τη λένε οι κάτοχοι παντόφλας...
Ώπα. Μπερδεύεις τα "φαγητά".
Άλλο η τυρόπιτα που κουβαλάνε μερικοί, άλλο η παντόφλα που τρώνε άλλοι. :lol:
@Bobomastora ούτε εμείς βγήκαμε με το χιόνι πάντως. Δεν υπήρχε λόγος για πιρουέτες. Σε κάποια σημεία μπορέσαμε να κυκλοφορησουμε με δική μας απόφαση και μόνο.
Ώπα. Μπερδεύεις τα "φαγητά".
Άλλο η τυρόπιτα που κουβαλάνε μερικοί, άλλο η παντόφλα που τρώνε άλλοι. :lol:
Καλά ρε τα λέει ο φίλος ,ο Βαγγελάκης έμπλεξε τα φαγητά με τα υποδήματα.
Καλά ρε τα λέει ο φίλος ,ο Βαγγελάκης έμπλεξε τα φαγητά με τα υποδήματα.
:nono::nono:
Δεινόσαυρος
14/01/2017, 17:37
Κλείνει η Victory διαβάζω. Θα μου πεις κάτι έπαθε η φοράδα στ' αλώνι...
Και όμως, εδώ και είκοσι χρόνια έβγαζε πολύ καλές μοτοσικλέτες, καλύτερες από τις αντίστοιχες Χάρλεϊ (οκ, αυτό δεν είναι και τόσο επίτευγμα) και ήταν ο λόγος που βγήκαν τα nightrod και αρκετές άλλες "καινοτομίες" της Χάρλεϊ, λόγω ανταγωνισμού.
Η Indian υποτίθεται ότι ως Brand είναι υγιής ακόμα, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να την κρατήσουν, λόγω χαμηλού όγκου πωλήσεων.
Κρίμας.
Κουφό μου φάνηκε κι εμένα, και λάθος κίνηση, θαρρώ.
Αλλά από κάτι που διάβασα (σόρυ έχασα το λινκ) ο τύπος έλεγε οτι υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφλερον για την Ιντιιαν, πολλαπλάσιο απ' όσο υπήρξε συνολικά για την Βίκυ ως τώρα, που απλά δεν άξιζε... Τελικά 1000% για τη μόστρα οι Αμερικάνοι "μηχανόβιοι", μου φαίνεται.
Α, ναι, και έλεγε επίσης οτι αν συνέχιζαν θα έπρεπε να σχεδιάσουν και νέο μοτόρι... τι λε ρεπαδιμ', ποια άλλη εξωφρενική απαίτηση θα παρουσιάσει η μότο-μπιζνες εκει στο Αμέρικα;
... ακούς εκεί, νέο μοτόρι... γουατ νεξτ;!!!
Bob_o_mastoras
14/01/2017, 19:36
Ρε συ Μπομπ, να κάνω κι εγώ μια ίσως χαζή ερώτηση? Καλά με τις σημερινές συνθήκες, όπως λες και συ, είναι απαράδεκτο να κυκλοφορεί μηχανάκι. Λέω για μια απλή χειμωνιάτικη νύχτα, που βρέχει η κάνει "απλό" ψοφόκρυο. Μια τέτοια μέρα, ο ντελιβεράς θέλει να κάνει δρομολόγια για να πάρει το κάτι τις του, η απλά είναι αναγκασμένος? Και το ξαναλέω. Όχι για την σημερινή κατάσταση των δρόμων. Μια απλή μέρα με... καλή βροχή ας πούμε.
Δουλεια ειναι. Προφανως το κανει για να βγαλει το μισθο του. Μην εχεις αυταπατες οτι βγαζεις περισσοτερα οταν βρεχει ή εχει πολυ κρυο. Αντε ισως κατι ψιλα..
Το θεμα ειναι οτι το πολυ κρυο και τη βροχη τα αντιμετωπιζεις με καταληλο ντυσιμο. Το χιονι και την ελειψη προσφυσης ομως δεν μπορεις να την αντιμετωπισεις..
taisteal
14/01/2017, 19:45
Δουλεια ειναι. Προφανως το κανει για να βγαλει το μισθο του. Μην εχεις αυταπατες οτι βγαζεις περισσοτερα οταν βρεχει ή εχει πολυ κρυο. Αντε ισως κατι ψιλα..
Το θεμα ειναι οτι το πολυ κρυο και τη βροχη τα αντιμετωπιζεις με καταληλο ντυσιμο. Το χιονι και την ελειψη προσφυσης ομως δεν μπορεις να την αντιμετωπισεις..
Όπως είχε γράψει και ο teogtp όποιος παραγγέλνει καφέδες ή φαγητά κτλ και φέρνει τον ντελιβερά με χιόνια και πάγο στο δρόμο
είναι πολύ μαλάκας.
Πήγαινε να τα πάρεις μόνος σου ρε νουμπά..
Την μέρα που έριξε το πολύ χιόνι εδώ και δεν κυκλοφορούσε ψυχή γιατί έκανες πατινάζ,πήγα με τα πόδια να πάρω τον καφέ μου,και ο ιδιοκτήτης
της καφετέριας έκραζε τους ντελιβεράδες γιατί φοβόντουσαν να βγούνε έξω.
Και όταν του είπα''ρε φίλε ούτε με τα πόδια δεν παλεύεται τόσο χιόνι,τι λες στα παιδιά;''μου λέει δεν παθαίνουν τίποτα
Κομμένος ο καφές από εκεί φυσικά και θα τον κράζω σε όποιον γνωρίζω γιατί είναι λέσο,όπως και οι περισσότεροι εργοδότες φυσικά.
Τσα και λο
Δεινόσαυρος
17/01/2017, 03:25
Λάστιχα σαν του κυρίου, Μπομπ. Και να περνάς πάνω από αφεντικό. Σουρωτήρι πρέπει για κάποιους.
377668
https://www.youtube.com/watch?v=dSpOLrRAdPc
Που πας ρε κακομοίρη προλετάριε χωρίς τις απαραίτητες προυποθέσεις ,άσπρο άλογο κλπ κλπ
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/diesyre-texniko-thlepikoinwniwn-sta-social-media-epeidh-th-flertare.4482260.html?utm_source=Contra&utm_medium=footer&utm_campaign=24MediaWidget
Σταμάτησα να διαβάζω στο "θεωρείτε".
Give them a break ρε μπαγάσα σήμερα που γιορτάζουν οι μετριόφρονες .
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151873&p=2843513&viewfull=1#post2843513
Εντάξει, ομολογώ ότι τελικά άξιζε τον κόπο, γιατί έμαθα "τα 3 σημεία που καμία γυναίκα δεν θέλει να την αγγίζουν στο σεξ", από άρθρο παρακάτω.
Το "δεν" δε θέλει "ν".
amyroukai
17/01/2017, 13:08
είχα δει ένα πολύ σχετικό βίδεο αλλά δεν το βρίσκω.
γενικά, είναι παρενόχληση αν είσαι χάλιας και δεν γουστάρει η άλλη. αν της αρέσεις, ότι και να κάνεις είναι "χαριτωμένο". Το νέο που είναι...; Στο ότι μιά γυνή το παρατράβηξε για να ατενσιονχοριστεί; ε, sign of the times και η δύναμη του ίντερνετ, από μηδενικό γίνεσαι νούμερο κλπ κλπ κλπ.
προσθήκη: ρε Μπλιτς, έλεος. Δηλαδή πΧια. Καλά δεν γράφω τίποτα άλλο για το άρθρο που λες :lol:
για να ατενσιονχοριστεί
Η απάντηση στα 9 στα 10 προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.
Η απάντηση σε 9 στα 10 προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.
Πάει καλύτερα .
SHOOTER045
17/01/2017, 13:19
Που πας ρε κακομοίρη προλετάριε χωρίς τις απαραίτητες προυποθέσεις ,άσπρο άλογο κλπ κλπ
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/diesyre-texniko-thlepikoinwniwn-sta-social-media-epeidh-th-flertare.4482260.html?utm_source=Contra&utm_medium=footer&utm_campaign=24MediaWidget
Λεσ@ίες ρπσμ
Grafton 505
17/01/2017, 20:03
"We leave as we came, and, God willing, we shall return, with peace and hope for all mankind." (https://en.wikipedia.org/wiki/Eugene_Cernan)
:wave2:
lleonidas
17/01/2017, 20:49
Αν δεν υπάρχει κάποιος ''λάκκος'',είναι αξιέπαινη η πρωτοβουλία (http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/epixeiriseis/karelias-moirase-kai-fetos-3-ekat-eyrw-stoys-ergazomenoys.4456867.html) τους και όχι μόνο τη φετινή χρονιά.
Νικόλα εσύ ίσως ξέρεις περισσότερα !O κουμπάρος μου πάντως και κάποια ακόμα παιδιά από Μεσσηνία που μιλάμε,λένε καλά λόγια για την οικογένεια.
Εν τω μεταξύ, στο Δυτικό Πακιστάν (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/xamos-apo-mpalwthies-sthn-khdeia-hgoumenoy-sthn-krhth.4483140.html)
(φωτεινή εξαίρεση η φωνή στο 0:58)
Δεινόσαυρος
18/01/2017, 07:28
Εν τω μεταξύ, στο Δυτικό Πακιστάν (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/xamos-apo-mpalwthies-sthn-khdeia-hgoumenoy-sthn-krhth.4483140.html)
Καλά κάνουν. Like δαγκωτό.
Δεινόσαυρος
18/01/2017, 08:02
Επίσης μου αρέσει που από καμμιά 300αρια ποστ στο διαδύκτιο που έχουν κάνει copy-paste την είδηση, δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός χιπστεράς δημοσιο-αντε-να-μην-πώ-τι να διορθώσει το ορθογραφικό της «Μονής Βροντησίου». Αυτό είναι το αληθινό Πακιστάν, κατ' εμε - όχι μια χούφτα σύντεκνοι που αποχαιρετούν τον 'γούμενο που τους «πότιζε μα αίμα και μπαρούτι».
Καλά κάνουν. Like δαγκωτό.
Παραβλέποντας όλα τα υποκειμενικά και "αισθητικής" φύσεως προβλήματα, το ότι η οπλοκατοχή επιτρέπεται στο Τέξας αλλά όχι στα Βορίζια το θυμόμαστε, σωστά;
Μία μάντρα κρέας για τη προστασία Τράμπ κατά τη τελετή ορκωμοσίας
http://info-war.gr/mia-mantra-kreas-gia-tin-prostasia-tou-trab/
Δεινόσαυρος
19/01/2017, 00:19
Ούτε η οδήγηση όσο μιλάς στο κινητό επιτρέπεται (τυχαίο παράδειγμα, έτσι; )
Αν είναι όμως να κυνηγήσεις κάποιο από τα δύο, νομίζω οτι όλοι γνωρίζουμε πιο είναι το πιο επικίνδυνο, και σε ποιο πρέπει να δοθεί προτεραιότητα. Όταν λοιπόν το λύσουμε αυτό μετά κοιτάμε και τα Κριτικάτσι.
Σκέψις - Αν δεν κάνω λάθος νομίζω οτι ακόμα στέκει και η απαγόρευση τον ηλεκτρονικών παιγνιδιών που είχε γίνει γύρω στο 2003, νομίζω;; Είχε αρθεί ποτέ; Ξέρει κάνεις πόσες άσχετες, μικροπρεπείς και ηλίθιες νομοθεσίες ισχύουν ακόμα, συχνά εν αγνοία μας;
====
Μπορούμε να το δόυμε και από μια εντελώς άλλη οπτική:
– Καλώς ορίσατε, καπεταναίοι, στα βουνά μου· δυο πράγματα έχει ο Κρητικός, αυτά ‘ναι ολάκερο το βιος του – το Θεό και το τουφέκι. Στ’ όνομα του Θεού και του τουφεκιού ανοίγω σήμερα τη σύναξη ετούτη· έχουμε πάλι να μιλήσουμε για την Κρήτη· καθένας ας σηκωθεί κι ας πει την γνώμη του λεύτερα! Μα πρώτα ο άγιος γούμενος του Αφέντη Χριστού ας κάμει αγιασμό!
Όταν το γράφει ο ο Καζαντζάκης είναι Ελληνική υψηλή κουλτούρα. Όταν το βλέπουμε στην πραγματικότητα του, είναι να κατουριόμαστε;
Δεινόσαυρος
19/01/2017, 00:27
Μία μάντρα κρέας για τη προστασία Τράμπ κατά τη τελετή ορκωμοσίας
http://info-war.gr/mia-mantra-kreas-gia-tin-prostasia-tou-trab/
Πράγματι φαιδροί, όπως και ο Προεδράρας τους, αλλά να σου πω, τους προτιμώ από την κρεατο-μάζα της Χίλαρυ, τις ορδές του Τζεη-Ζη και της Μπηγιονσε, τα θυλικά χόμπιτ Καρντάσιαν, τα ορκ του Κανιε Γουεστ και τους υποκριτές των σαλονιών του Μπέβερλυ Χίλς.
Τουλάχιστον με δαύτους πίνεις και μια μπύρα χωρις να αναγουλιάσεις, και έχεις και κάτι να γελάς μετά...
===
ΥΓ.
Οπου τελικά και αυτή η "είδηση" και η εικόνα μάλλον μούφα ήταν (https://mic.com/articles/165808/bikers-for-trump-inauguration-rally-photos-are-fake-and-trump-fans-are-behind-the-hoax#.TWQOs0VBe), στημένη από Τραμπικούς, για να προκαλέσει αντίδραση από τα πολιτικώς ορθά τετράποδα...
Μια σκέτη σιχασιά κουτσομπολιού πλέον τα @κοινονικά@ μέσα.
Ούτε η οδήγηση όσο μιλάς στο κινητό επιτρέπεται (τυχαίο παράδειγμα, έτσι; )
- Ξέρω ότι γίνομαι προσβλητικός αλλά η λογική με την οποία συνδέεις την οπλοκατοχή με τη χρήση κινητού κατά την οδήγηση είναι φαιδρή, έστω και σαν τυχαίο παράδειγμα. Στην Ελλάδα απαγορεύεται η οπλοκατοχή, τελεία. Τα μπαλοτίδια μαρτυρούν κράτος-μπανανία γιατί δεν το αποτρέπει και πολίτες-ούγκανα γιατί το επικροτούν. Edit: εννοώ την γύρω κοινωνία, όχι εσένα που το βλέπεις απ'έξω σαν "τουρίστας".
- Η πλάκα είναι ότι ΔΕΝ είμαι εναντίον της οπλοκατοχής, όταν το επιτρέπει ο νόμος και υπό κάποιες προϋποθέσεις, απεναντίας. Αυτό δε σημαίνει ότι δε σέβομαι το νόμο, ο οποίος μάλιστα έχει λογική βάση που κατανοώ. Οι άσκοποι πυροβολισμοί απαγορεύονται ούτως ή άλλως, ακόμα και όταν επιτρέπεται η οπλοκατοχή νομίζω, ειδικά δίπλα σε τόσο κόσμο.
- Ακόμα κι αν ήταν νόμιμη, όποιος βαράει στο γάμο του καραγκιόζη (και μάλιστα σε κηδεία) είναι απαίδευτος και φιγουρατζής. Το ίδιο θα πίστευα αν έριχναν ξερογκαζίδια για μηχανόβιο - κατανοητό αλλά άκομψο. Τουλάχστον δε μπορείς να σκοτωθείς από Ακράπα 52mm. Αυτό είναι το αισθητικό κομμάτι που παρέλειψα σκόπιμα γιατί είναι εν μέρει υποκειμενικό. Κάποιοι το θεωρούν φολκλόρ.
- Ο Καζαντζάκης περιγράφει ανθρώπους σε άλλες εποχές, ανθρώπους μάλιστα με μεγάλες αδυναμίες. Ο καπετάν Μιχάλης μπορεί να είναι ωραία φιγούρα στην τουρκοκρατούμενη Κρήτη ενός μυθιστορήματος. Αν ζούσε σήμερα με τον ίδιο τρόπο θα ήταν ένας άξεστος, φαλλοκράτης σκατοπέτσακλας. Και δολοφόνος σε αμφότερες περιπτώσεις.
Δεινόσαυρος
19/01/2017, 03:23
- Ξέρω ότι γίνομαι προσβλητικός αλλά η λογική με την οποία συνδέεις την οπλοκατοχή με τη χρήση κινητού κατά την οδήγηση είαι φαιδρή, έστω και σαν τυχαίο παράδειγμα.
Ε, αφου το ξέρεις, πάλι καλά...
Απορώ πάντως, που θεωρείς την οπλοκατοχή στην Κρήτη σαν πιο σοβαρο πρόβλημα από την κάφρικη οδήγηση στην πόλη, σε βαθμο που να προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς. Μερσι, πάσει περιπτώσει, που μου υπενθύμισες οτι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προτεραιότητες.
Τώρα το θέμα της "νομιμότητας" είναι μεγάλο, και μάλλον δεν θα το αναπτύξουμε εδώ. Το ανέκδοτο με τον καταδικασμένο μηχανολόγο και την καρμανιόλα, το ξέρεις, όμως;
[Ο καπετάν Μιχάλης ]Αν ζούσε σήμερα με τον ίδιο τρόπο θα ήταν ένας άξεστος, φαλλοκράτης σκατοπέτσακλας. Και δολοφόνος σε αμφότερες περιπτώσεις.
Ε, έχουν και τα αρνητικά τους οι παραδόσεις, κανείς δεν είπε το αντίθετο. :)
Πράγματι φαιδροί, όπως και ο Προεδράρας τους, αλλά να σου πω, τους προτιμώ από την κρεατο-μάζα της Χίλαρυ, τις ορδές του Τζεη-Ζη και της Μπηγιονσε, τα θυλικά χόμπιτ Καρντάσιαν, τα ορκ του Κανιε Γουεστ και τους υποκριτές των σαλονιών του Μπέβερλυ Χίλς.
Τουλάχιστον με δαύτους πίνεις και μια μπύρα χωρις να αναγουλιάσεις, και έχεις και κάτι να γελάς μετά....
Δε θα διαφωνήσω
Απορώ πάντως, που θεωρείς την οπλοκατοχή στην Κρήτη σαν πιο σοβαρο πρόβλημα από την κάφρικη οδήγηση στην πόλη, σε βαθμο που να προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς. Μερσι, πάσει περιπτώσει, που μου υπενθύμισες οτι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προτεραιότητες.
Δεν ήθελα να σε προσβάλλω αλλά θεωρώ ότι κάνεις τεράστιο λογικό άλμα. Τα κινητά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η χρήση τους σε συνθήκες που δεν ενδείκνυται είναι ένα συχνό και επαναλαμβανόμενο μεν, στιγμιαίο δε "σφάλμα κρίσης" (οκ, στο τέλος γίνεται κανόνας). Η οπλοκατοχή είναι καραμπινάτη (sic), εσκεμμένη και προμελετημένη παρανομία. Δέχομαι ότι τα αποτελέσματα συχνά είναι παρεμφερή (he's dead, Jim).
Θα συμφωνήσω ότι η επικίνδυνη οδήγηση έχει περισσότερα θύματα, στατιστική σύγκριση πάντως δύσκολα υφίσταται διότι μιλάμε για τελείως διαφορετικά μεγέθη. Η απουσία ελέγχου και επιβολής του νόμου έχει κάνει ακόμα και το μέσο πολίτη ασύδοτο. Και ναι, αν είναι να ξεκινήσουμε από κάπου, καλύτερα να βάλουμε πρώτα χέρι στους συντριπτικά περισσότερους οχούμενους ηλίθιους.
Θεωρώ πάντως ότι το πρόβλημα της οπλοκατοχής είναι σοβαρότερο γιατί είναι ζήτημα μόνιμης και βαθιά ριζωμένης νοοτροπίας. Ο κρητικός πιστολάς έχει ένα σαφώς πιο συγκεκριμένο προφίλ από το μαλάκα οδηγό. Δεν είναι μόνο τα μπαλοτίδια το ζήτημα, είναι το τι οδηγεί μέχρι εκεί. Αν στην κλίμακα μηδέν-έως-Ταλιμπάνος η χρήση κινητού κατά την οδήγηση είναι ένα τριαράκι, η παρανομή και μάλιστα επιδεικτική οπλοκατοχή είναι εννέα - τσε βάλε!
Εν κατακλείδι και για να μην μακρηγορήσω περαιτέρω, τσο και λο σε όλους. Σας ευχαριστώ.
nikos_abel
19/01/2017, 12:44
(he's dead, Jim).
Άιμ ε ντόκτορ, νοτ ε λόυερ ρεεεεεεεεε!!!!!!!