View Full Version : O καφενές
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
[
21]
amyroukai
19/01/2017, 13:32
Βέβαια στην λεβεντογέννα ακόμα και με τα κινητά είναι επικίνδυνοι οι σύντεκνοι.
Πετάει ο κάφρος το μομπάιλ να μπαλωτάρει με το φορτζί την κάρχια που του τσάκισε τα νεύρα, αστοχεί γιατί είναι άμπαλος, πετυχαίνει το πέντε μηνών μωρό του και...
Δεν ξέρω, ο Καζαντζάκης είχε γράψει για τα κινητά τίποτα ή τα καλύπτει η αγιοσύνη (Άη Φον ο εφτάς ο ες ο δικάμερος ο πουλμουριώτης, βοήθειά του);
SHOOTER045
19/01/2017, 13:34
Θα έχει γραψει ο Κοέλιο, που είναι κοντοχωριανος
Μια και που πιασαμε κουβεντα περι συνεργειων......
Αυτός είναι ο σωστός ο μάστορας!
377770
:lol:
Μάστορα. ....κάτι κάνει τακα τακα όταν πατάω το βρουμ.
Για ριχτο μια ματιά. ....
:tooth:
Να το κάνουμε 6 δεκαετίες να πάω εγώ (http://tvxs.gr/news/taksidia/ziteitai-pros-proslipsi-zeygari-gia-na-koitaei-ti-thalassa-se-apomonomeno-nisi-tis-taz);
Να το κάνουμε 6 δεκαετίες να πάω εγώ (http://tvxs.gr/news/taksidia/ziteitai-pros-proslipsi-zeygari-gia-na-koitaei-ti-thalassa-se-apomonomeno-nisi-tis-taz);
Φαντάσου να πας με καμία, να τσακωθείς την πρώτη βδομάδα και να πρέπει να περάσεις 6 μήνες στο ερημονήσι χωρίς τηλεόραση και ίντερνετ. Και να βλέπεις μόνο τα μούτρα της όλη μέρα και παντού:lol:
Φαντάσου να πας με καμία, να τσακωθείς την πρώτη βδομάδα και να πρέπει να περάσεις 6 μήνες στο ερημονήσι χωρίς τηλεόραση και ίντερνετ. Και να βλέπεις μόνο τα μούτρα της όλη μέρα και παντού:lol:
Φτυάρι, και λύθηκε το πρόβλημα. ....
:bawl:
Αν θα το έκανα, εννοείται με κανα φίλο και τάβΛι ή μόνος.
Φτυάρι, και λύθηκε το πρόβλημα. ....
Με τόσο ωκεανό γύρω γύρω και χωρίς άνθρωπο σε απόσταση 200 χλμ σιγά μην ίδρωνα να σκάψω:tooth:
SHOOTER045
24/01/2017, 13:32
:bawl:
Αν θα το έκανα, εννοείται με κανα φίλο και τάβΛι ή μόνος.
Προχωρημενο σε βρίσκω.
Το ενδεχόμενο την μια βδομάδα δούλα και κυρά, και την αλλη ο<νοικοκύρης> του σπιτιού,μάλλον δεν το εχεις σκεφτεί...:D
τελη μαρτιου παιζει να ειχα χασει 15 κιλα και οχι γιατι δε θα ετρωγα:lol: :lol: :lol:
SHOOTER045
30/01/2017, 12:39
http://www.bloko.gr/2017/01/blog-post_1842.html?m=1
:beer:
G.. Car of the Year 2017
http://www.newsauto.gr/gay-car-year-2017-winner/
Κανείς δεν περίμενε 2 ιταλικά στις 3 πρώτες θέσεις. :lol:
Δεινόσαυρος
30/01/2017, 22:27
Η «δύσκολη» ερώτηση στο κουιζ του Telegraph του περασμένου Σαββατου:
«In which European country was the iced coffee drink, the frappé, invented?».
Για όσους λένε οτι δεν τυγχάνουμε της δεούσης αναγνωρίσεως...
Η «δύσκολη» ερώτηση στο κουιζ του Telegraph του περασμένου Σαββατου:
«In which European country was the iced coffee drink, the frappé, invented?».
Για όσους λένε οτι δεν τυγχάνουμε της δεούσης αναγνωρίσεως...
χου γκιβς α φακ φορ δημοκρατια,ιατρικη,φιλοσοφια οταν εχεις τον ΦΡΑΠΕ.....χαλαρααααα
Δεινόσαυρος
08/02/2017, 02:25
1 χρόνος και κατι που έφυγε ο Lomu, πάει και ο van der Westhuizen. 45 ήταν (40 o Lomu).
Χάνει η Ελλάδα που δεν γνωρίζει αυτό το καταπληκτικό σπορ! (Rugby Union).
http://www.bloko.gr/2017/01/blog-post_1842.html?m=1
:beer:
Δεν είχε πελφετέρε και φύγαμε Μήτσο,άστα δράμα η κατάσταση :beer:
skylaros
08/02/2017, 07:18
Καλημέρα!
amyroukai
10/02/2017, 16:26
Σήμερα πανσέληνος, διαβάζω. Snow moon, όχι από τον Τζον, από τον συνήθη καιρό. Γνωστό επίσης και ως Hunger moon γιατί τον μήνα Φεβρουάριο ήταν δύσκολο το κυνήγι.
Επίσης σήμερα θα έχει και έκλειψη, ορατή στην χώρα μας.
Και επίσης θα φαίνεται (έντονα προφανώς αφού θα λείπει το φεγγάρι) ένας κομήτης, ο 45p, ο οποίος θα περνάει μόλις 7,4 εκατομμύρια χιλιόμετρα από την Γη.
το ουράνιο σόου ξεκινάει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και θα τελειώσει στις 5 το πρωί, με κορύφωση στις 2:43. Όσοι το ξενυχτήσετε... :beer:
Δεινόσαυρος
10/02/2017, 19:18
Και επίσης θα φαίνεται (έντονα προφανώς αφού θα λείπει το φεγγάρι) ένας κομήτης, ο 45p, ο οποίος θα περνάει μόλις 7,4 εκατομμύρια χιλιόμετρα από την Γη.
Thanks for the heads-up.
Δεν τόξερα, και μάλιστα όσο το έψαχνα έλαβα κι ένα email από φίλο που ασχολείται με τέτοια...
Παρεμπιπτόντως, ο κομήτης λέγεται Honda!
ΟΚ, 45P/Honda-Mrkos-Pajdušáková αλλά εμείς μπορούμε να τοιν λέμε Χόνδα, χάριν συντομίας.
Σήμερα πανσέληνος, διαβάζω. Snow moon, όχι από τον Τζον, από τον συνήθη καιρό. Γνωστό επίσης και ως Hunger moon γιατί τον μήνα Φεβρουάριο ήταν δύσκολο το κυνήγι.
το ουράνιο σόου ξεκινάει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και θα τελειώσει στις 5 το πρωί, με κορύφωση στις 2:43. Όσοι το ξενυχτήσετε... :beer:
παμε να την αραξουμε σε καμια ταρατσα με κανα σουβλακι και καμια μπυρα??
amyroukai
11/02/2017, 18:35
παμε να την αραξουμε σε καμια ταρατσα με κανα σουβλακι και καμια μπυρα??
Είχε συννεφιά. Και ψοφο. Και κοιμήθηκα λίγο μετά την αρχή του φαινομένου που δεν έβλεπα. Αυτά.
Είχε συννεφιά. Και ψοφο. Και κοιμήθηκα λίγο μετά την αρχή του φαινομένου που δεν έβλεπα. Αυτά.δε με πιανεις, δε με πιανεις...
http://provocateur.gr/out-about/13974/7-typoi-poy-synantas-sto-synergeio
SHOOTER045
13/02/2017, 13:46
378659
Εμένα φίλε η γνώμη μου είναι ότι Harley δεν πουλάμε.Πάρε κι ένα τέτοιο γιλέκο κι είσαι έτοιμος!Up the irons!
Τέτοιο (παρόμοιο) είχα το 90'
Και μπροστά - πάνω αριστερά, κονκάρδες σε σχήμα σταυρού
Έλα ρε αλάνι!
Bitch, please.
378662
(Μήπως να πάμε αλλού; :p)
Bitch, please.
378662
Περσινή ή προπέρσινη η φωτό ρε μάγκα ???
αχαχαχαχαχα
Σχεδόν. 18 χρόνια πριν. :p
Bitch, please.
378662
Σχεδόν. 18 χρόνια πριν. :p
Η αδερφή σου τι γνώμη έχει που την ανέβασες στο διαδίκτυο;
SHOOTER045
13/02/2017, 14:46
Πάνω πανω στην πλάτη ,είχα ενα σήμα των helloween,απο κάτω ενα μεγαλο των maiden,και αρκετά μικρά απο metallica,maiden,manowar κλπ
Post pix or it didn't happen.
Η αδερφή σου τι γνώμη έχει που την ανέβασες στο διαδίκτυο;
:moutza:
SHOOTER045
13/02/2017, 14:48
Πρέπει να πάω στο πατρικό να ψαξω.
Το έχω κάπου μαζί με τα μαλιά μού :D
SHOOTER045
13/02/2017, 14:50
:moutza:
Μια πρόχειρη απο το δίπλωμα
378663
1993
Πρέπει να πάω στο πατρικό να ψαξω.
Το έχω κάπου μαζί με τα μυαλά μού :D
αχαχαχαχαχαχαχα
SHOOTER045
13/02/2017, 15:32
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::mou tza::moutza::moutza:
ΡΕΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
amyroukai
13/02/2017, 21:07
Εδώ και καιρό κοροϊδεύουμε διάφορα κειμενάκια που λένε ότι οι μοτοσικλέτες μας θα αποφασίζουν για το ένα και το άλλο και θα μας μιλάνε και και και και...
Πιθανώς κάποιοι που έχετε τετράτροχα έχετε δει το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων, το οποίο αποφασίζει ότι θα φρενάρει το όχημα, όταν ανιχνεύσει κίνδυνο εμπρός και ο οδηγός δεν έχει αντιδράσει.
Η Honda το πατεντάρει για μοτοσικλέτες...
Βασίζεται σε μιά κάμερα και έναν αισθητήρα μέτρησης αποστάσεων, λαμβάνει υπ' όψη το αν ο οδηγός έχει αρχίσει να επιβραδύνει ή όχι και αναλόγως είτε ρυθμίζει την πίεση στα φρένα αν χρειάζεται περισσότερη από όση ασκείται (ρυθμίζοντας ταυτόχρονα και το εμπρός και το πίσω για σταθερότητα) ή τα ενεργοποιεί αυτόνομα...
Τώρα, συνδυάστε αυτό με το άλλο πρωτότυπο που έδειξαν, το οποίο ισορροπεί μόνο του και...
it's a brave new world.
στην ελλαδα το συστημα θα είναι εντελως αποτυχια καθως ενώ το μηχανακι θα σε γλυτωνει α;πο τη συγκρουση με τον μπροστινο, την ωρα που θα σε φρεναρει, θα σου τη φοραει ο πισω..
GiorgosLa
13/02/2017, 22:00
στην ελλαδα το συστημα θα είναι εντελως αποτυχια καθως ενώ το μηχανακι θα σε γλυτωνει α;πο τη συγκρουση με τον μπροστινο, την ωρα που θα σε φρεναρει, θα σου τη φοραει ο πισω..
Θα πρέπει να πας μόνο μπροστά από πισινούς, που θα έχουν κάμερα να βλέπουν τους μπροστινούς. :bawl:
SHOOTER045
14/02/2017, 08:14
Εψαχνα το ανάλογο θέμα που είχα διαβάσει καποτε εδώ (νομιζω του BLADERUNNER)
Αλλά δεν το βρήκα, είχε σχέση με την άσκηση ,τους αγώνες, την φυσική κατάσταση κτλπ.
Δεν το βρήκα και το αναφέρω εδώ.
Την Κυριακή σε φιλικό αγώνα enduro,ένας άνθρωπος 42 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή στην διαδρομή.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για την εμπειρία του η τι μηχανάκι είχε- όχι οτι δεν παιζει ρόλο, αλλά δεν είναι της παρούσης-
Απλά το αναφέρω για να τονίσω την σημασία της άσκησης και των συχνών τσεκ απ ώστε να ξέρουμε που βαδιζουμε.
Η ενασχόληση με κάποιο άθλημα συνεπάγεται μιας κάποιας φυσικής καταστασης,ειδικα τα μηχανοκίνητα - κυρίως οι ΜΟΤΟ που εχεις να κουμαντάρεις και το μηχανάκι απαιτεί φυσική κατάσταση άνω του μετρίου (γνώμη μού).
Οι εντουραδες του φόρουμ θα καταλαβαίνουν τι εννοώ,το να είσαι χωμένος σε κανένα στουμπι με λάσπη, το μηχανάκι θαμμένο,με τις φλέβες σου να κοντεύουν να σκάσουν απο την πίεση, τους παλμούς στο θεό και τον ιδρώτα σαν βρύση.
Όχι οτι στην άσφαλτο (πίστα) είναι ποιο εύκολα, αλλά όσο να ναι εκεί υπάρχει ποιο ελεγχόμενο περιβάλλον, και αν κουραστείς βγαινεις έξω η σταματάς κτλπ.
Στο εντουρο αν είσαι χωμενος σε κανένα λαγκάδι,ουτε χαμπαρι θα σε πάρουν.
Κάποια πράγματα δεν είναι να τα παίρνουμε αψηφιστα.
Δεν καβαλαμε και οπου πάει.
Θα μου πεις οτι έγινε σε φιλικό, που δεν ζητάνε πιστοποιητικό υγείας κτλπ κτλπ (κακώς - κατ εμέ).
Στους επίσημους αγώνες είναι απαραίτητο οι εξετάσεις το πιστοποιητικό κτλπ.
Εδώ το ζητάνε σε σκοπευτικούς αγώνες οπου η ενταση και η πίεση είναι ελάχιστη .
lleonidas
16/02/2017, 21:40
Ένας τυχερός στο τζόκερ που κερδίζει 16 εκ.ευρώ...άντε πες 12 με όσα του κρατήσουν.
Άραγε να υπάρχει όντως νικητής/νικητές κάθε φορά σ'αυτά τα μεγάλα ποσά ή όλα αυτά τα χρήματα πέφτουν σε κάποια άγνωστη μαύρη τρύπα οεο..
Δύσκολο μου φαίνεται.Για μαυρη κατάμαυρη τρύπα μοιάζει.
nikos_abel
17/02/2017, 08:08
Ένας τυχερός στο τζόκερ που κερδίζει 16 εκ.ευρώ...άντε πες 12 με όσα του κρατήσουν.
Άραγε να υπάρχει όντως νικητής/νικητές κάθε φορά σ'αυτά τα μεγάλα ποσά ή όλα αυτά τα χρήματα πέφτουν σε κάποια άγνωστη μαύρη τρύπα οεο..
:lipssealed:
Δηλαδή τώρα θα γίνω ο καλύτερος φίλος σας;
lleonidas
17/02/2017, 08:45
Nikos αδερφικέ φίλε,εγώ με ένα ταπεινό σπιτάκι στην περιοχή που θα σου υποδείξω, είμαι καλυμμένος :rolleyes:
7Tolis, δε νομίζω πως θα μάθουμε ποτέ!Δεν περιμένω κάποιος που έχει κερδίσει 7ψήφιο ή 8ψήφιο ποσό να βγει στα κανάλια και να θριαμβολογήσει αλλά όλα αυτά τα χρόνια, δε θα είχε υπάρξει κάποιος νικητης (μιλώντας πάντα για το 5+1) που θα ήθελε μετά από καιρό να μιλήσει δημοσίως γι'αυτή την απίστευτη εμπειρία ή τέλος πάντων κάτι δε θα είχε ακουστεί;
Εγώ πάντως αν ήμουν σ'αυτή τη θέση δε θα άνοιγα το στόμα μου ποτέ και για κανένα λόγο πάρα μόνο σε ελάχιστα άτομα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος.
nikos_abel
17/02/2017, 09:02
Nikos αδερφικέ φίλε,εγώ με ένα ταπεινό σπιτάκι στην περιοχή που θα σου υποδείξω, είμαι καλυμμένος :rolleyes:
7Tolis, δε νομίζω πως θα μάθουμε ποτέ!Δεν περιμένω κάποιος που έχει κερδίσει 7ψήφιο ή 8ψήφιο ποσό να βγει στα κανάλια και να θριαμβολογήσει αλλά όλα αυτά τα χρόνια, δε θα είχε υπάρξει κάποιος νικητης (μιλώντας πάντα για το 5+1) που θα ήθελε μετά από καιρό να μιλήσει δημοσίως γι'αυτή την απίστευτη εμπειρία ή τέλος πάντων κάτι δε θα είχε ακουστεί;
Εγώ πάντως αν ήμουν σ'αυτή τη θέση δε θα άνοιγα το στόμα μου ποτέ και για κανένα λόγο πάρα μόνο σε ελάχιστα άτομα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος.
Υπάρχουν και έχω δει και ντοκυμαντέρ. Δε θυμάμει βέβαια πότε. Αλλά θυμάμαι ότι επρόκειτο για ζευγάρι με 2 παιδιά που είχαν κερδίσει 5 μύρια ευρά στο τζόκερ.
kostas777
17/02/2017, 09:36
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=397215
Δεν είναι 10, αλλά αυτόν έχουμε.
PortisHead
17/02/2017, 11:26
Εγω πλέον στη ζωή μου, και μαλιστα τωρα τελευταια, εχω γνωρισει τόσους πολλους που απλα δουλευουν απο χομπι,
που εχω φρίξει.
Ειδικά κοπέλες.
Εισοδήματα απο ενοικια, απο μαγαζιά απο καταθεσεις γονεων με υπερογκα ποσα....τοσα που και να μην ξαναδουλεψουν ποτε,
φτανουν και παραφτανουν.
Εχω εντυπωσιαστει....με την κακοτυχια μου :lol:
Ειδικά κοπέλες.
[Ζελέδιασμα μαλλιού, έλεγχος αναπνοής]
Τηλέφωνα και διευθύνσεις παρακαλώ
nikos_abel
17/02/2017, 12:42
Εποχές....η παντόφλα και το LAFET πέφτει σύννεφο (http://www.cretalive.gr/health/treis-stoys-deka-antres-kakopoioyntai-somatika-apo-gynaikes-sthn-ellada-ths-krishs) :lol:
el_hymador
17/02/2017, 17:32
Εψαχνα το ανάλογο θέμα που είχα διαβάσει καποτε εδώ (νομιζω του BLADERUNNER)
Αλλά δεν το βρήκα, είχε σχέση με την άσκηση ,τους αγώνες, την φυσική κατάσταση κτλπ.
Δεν το βρήκα και το αναφέρω εδώ.
Την Κυριακή σε φιλικό αγώνα enduro,ένας άνθρωπος 42 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή στην διαδρομή.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για την εμπειρία του η τι μηχανάκι είχε- όχι οτι δεν παιζει ρόλο, αλλά δεν είναι της παρούσης-
Απλά το αναφέρω για να τονίσω την σημασία της άσκησης και των συχνών τσεκ απ ώστε να ξέρουμε που βαδιζουμε.
Η ενασχόληση με κάποιο άθλημα συνεπάγεται μιας κάποιας φυσικής καταστασης,ειδικα τα μηχανοκίνητα - κυρίως οι ΜΟΤΟ που εχεις να κουμαντάρεις και το μηχανάκι απαιτεί φυσική κατάσταση άνω του μετρίου (γνώμη μού).
Οι εντουραδες του φόρουμ θα καταλαβαίνουν τι εννοώ,το να είσαι χωμένος σε κανένα στουμπι με λάσπη, το μηχανάκι θαμμένο,με τις φλέβες σου να κοντεύουν να σκάσουν απο την πίεση, τους παλμούς στο θεό και τον ιδρώτα σαν βρύση.
Όχι οτι στην άσφαλτο (πίστα) είναι ποιο εύκολα, αλλά όσο να ναι εκεί υπάρχει ποιο ελεγχόμενο περιβάλλον, και αν κουραστείς βγαινεις έξω η σταματάς κτλπ.
Στο εντουρο αν είσαι χωμενος σε κανένα λαγκάδι,ουτε χαμπαρι θα σε πάρουν.
Κάποια πράγματα δεν είναι να τα παίρνουμε αψηφιστα.
Δεν καβαλαμε και οπου πάει.
Θα μου πεις οτι έγινε σε φιλικό, που δεν ζητάνε πιστοποιητικό υγείας κτλπ κτλπ (κακώς - κατ εμέ).
Στους επίσημους αγώνες είναι απαραίτητο οι εξετάσεις το πιστοποιητικό κτλπ.
Εδώ το ζητάνε σε σκοπευτικούς αγώνες οπου η ενταση και η πίεση είναι ελάχιστη .
Καλά έκανες και το ανέφερες! Δεν είναι "έτυχε μωρέ, σιγά μην τύχει σε εμένα"... θέλει προσοχή και με το μαλακά, δεν είναι δυνατόν (ειδικά σε αυτές τις ηλικίες) να κάθεσαι όλη την εβδομάδα, τσιγάρο, σκατά φαγητό, 0 άσκηση και να πηγαίνεις κάθε τρίτο ΣΚ να πλακώνεσαι στο enduro και σε ότι άλλο ιδιαίτερα απαιτητικό. Δεν είμαστε πια πιτσιρίκια ρε σεις, δεν το λέω για να πανικοβληθεί κανείς αλλά μάνι - μάνι μέσα σε ένα μήνα άκουσα για δύο εμφράγματα σε ηλικίες κάτω των 40... ένας συνάδελφος 42 χρονων στην δουλειά, μέτρησε την πίεση του για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και είχε 22 με 16!
Μια εξέταση αίματος, μια μέτρηση της πίεσης και ένας απλός καρδιολογικός έλεγχος επιβάλλονται μια φορά τον χρόνο, μπορούν να σε γλυτώσουν από πολλές στραβές... δεν σου εξασφαλίζουν ότι δεν θα πάθεις τίποτα, άλλωστε κατά μια έννοια από τύχη ζούμε με αυτά που ακούω συνεχώς αλλά wtf; αν δε βρουν π.χ. με τέρμα χοληστερίνη ε, κάτι πρέπει να κάνεις, ένα χάπι είναι στην τελική και λίγο κράτει στις γουρουνιές!
το 5+1 δε το κερδιζει κανεις.
4+1 (100-150κ) εχουν κερδισει καποιοι.
μαζευονται για λιγες κληρωσεις αρκετα μυρια και πανε ολοι και παιζουνε σα τα προβατα μηπως το κερδισουν και παρουν mustang για να πανε στα χωραφια. για αρκετες κληρωσεις το αποτελεσμα ειναι: "δε βρεθηκε νικητης ουτε αυτη τη φορα". οταν το ποσο μοιαζει εξωπραγματικο, εντελως τυχαια υπαρχει νικητης για τα 10-12-15μυρια και φτου και απ την αρχη...
nikos_abel
19/02/2017, 11:18
Και αυτό το στηρίζεις που;
lleonidas
19/02/2017, 18:16
Τέσσερις ανήλικοι, δύο 9χρονοι, ένας 11χρονος και ένας 12χρονος, όλοι Ρομά, εισέβαλαν σε φαρμακείο, που βρίσκεται στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι και ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια με την απειλή ξύλινων κονταριών.
Αφού άρπαξαν τα λιγοστά χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, οι ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθησαν. :uplate:
Πηγή (http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/tesseris_anilikoi_eos_12_eton_oi_listes_farmakeiou_sto_peristeri-64978577/)
Δεινόσαυρος
20/02/2017, 15:07
Ιπτάμενη μοτοσυκλέτα, από κοινού σχεδιασμός της ΒΜW-Motorrad / LEGO!
Θα τόβαζα στα «Νεα» αλλα θα με κυνηγήσουνε οι μοντ.
Απολαύστε:
http://auto.ndtv.com/news/bmw-motorrad-shows-off-its-hover-ride-design-concept-1661507 και
http://www.autoworldnews.com/articles/30943/20170219/bmw-motorrad-lego-team-up-build-flying-motorcycle.htm
Ένα προβληματάκι έχει μόνο, δεν πετάει ακόμα...
Ε, μπορεί να μην πετάει, αλλά [...μπιπ...μπιπ...μπιπ...] πάει σύνεφο.
Πλακώθηκαν κι αυτοί στα Σκανκ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152125), μου φαίνεται...
lleonidas
20/02/2017, 20:03
Και πόσα ακόμα παρόμοια περιστατικά καθημερινά που δε βγαίνουν ποτέ στη δημοσιότητα
https://www.youtube.com/watch?v=wieSYIGa5vI
amyroukai
20/02/2017, 22:01
δέρνουν ΑΜΕΑ σε όλη την Ελλάδα δηλαδή;
amyroukai
20/02/2017, 22:10
Δύο τεχνολογίες είδα πρόσφατα που μου άρεσαν, αλλά δεν ξέρω αν "αξίζει" καινούριο νήμα μόνο για αυτά...
Ένα αυτό εδώ: https://youtu.be/BXXlodI9gO0
Από την Bosch, "συνδεδεμένα" οχήματα και προειδοποίηση στους οδηγούς για επικινδυνότητα σε διασταυρώσεις. Το "ουπς δεν σε είδα" μειώνεται σαν πιθανότητα, ο "μεγάλος αδερφός" πλησιάζει ολοταχώς γιατί ποιός σου λέει ότι σε συνδυασμό με τα αυτοματοποιημένα συστήματα φρένου προς αποφυγή συγκρούσεων (που ήδη υπάρχουν) δεν θα σε σταματήσει μόνο του το όχημα... Και μαζί με τις νέες τεχνολογίες των οχημάτων χωρίς οδηγό, η μέρα που θα είμαστε απλά επιβάτες πλησιάζει γοργά.
Αλλά ως τότε, που θα μπορούμε να απολαμβάνουμε οδήγηση, εταιρίες όπως η SENA που φτιάχνει συστήματα ενδοσυννενόησης, φτιάχνουν το έξυπνο κράνος (όχι, όχι τελεμάρκετινγκ) το οποίο προστατεύει την ακοή μας σβήνοντας τους ήχους του αέρα και κρατώντας τους "χρήσιμους" του περιβάλλοντος. Όχι πιά ωτοασπίδες, όχι πιά χάσιμο συχνοτήτων ή και κώφωση. Αυτό ναι, είναι ωραίο σύστημα. Προϋποθέτει βέβαια το ότι φοράμε κράνος (μερικές χιλιάδες αναβάτες σε μιά μικρή χώρα της νοτιοανατολικής ευρώπης γελάνε τρανταχτά) αλλά τέλος πάντων, εμένα μου άρεσε. Εννοείται πως το ίδιο σύστημα που κάνει την δουλειά αυτή, κάνει και την ενδοσυνεννόηση.
https://www.sena.com/product/noise-control-helmet/
Ρε θηρίο πότε την έκανες;
Τουλάχιστον στην έδωσε την αποζημίωση ο BLiTzER;
Ή να μαζευτουμε να του ξεφουσκωσουμε τα λάστιχα;
Ρε θηρίο πότε την έκανες;
Τουλάχιστον στην έδωσε την αποζημίωση ο BLiTzER;
Ή να μαζευτουμε να του ξεφουσκωσουμε τα λάστιχα;
Δεν καταλαβαίνω τι λες.
AristidisZ
22/02/2017, 14:59
Σα να ξεμείναμε από αντμινιστράτορες ξαφνικώς μου φαίνεται...
Δεν καταλαβαίνω τι λες.
Σα να ξεμείναμε από αντμινιστράτορες ξαφνικώς μου φαίνεται...
Αυτό βρε!
SHOOTER045
22/02/2017, 19:59
Αυτό βρε!
Δηλαδή
Άφοβα τώρα???
378992
εργαΛείδι για να δείτε τι ντουμάΝι αναπνέετε στο χωριό ή τη πόΛη https://breezometer.com/#air-quality-map
(δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα αξιόπιστο)
Coyote.V
08/03/2017, 18:24
Εντάξει την έκανα την πατάτα μου και σήμερα...
Άκουσα για πρόστιμα στα ανασφάλιστα και είπα να τσεκάρω στο https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx για την ασφάλιση. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη...
Βάζω που λέτε τα στοιχεία της μηχανής... τα στοιχεία μου και παθαίνω εγκεφαλικό!!!
Μου το δείχνει ανασφάλιστο!
Παίρνω λοιπόν την εταιρία και αρχίζω τα παράπονα... μου λέει η κοπέλα αυτόν τον αριθμό της μηχανής δεν τον έχουμε αλλά έχουμε έναν άλλο.. μπλα μπλα μπλά
Μου έπεσε το σαγόνι... είχα κάνει λάθος και είχα δώσει τον αριθμό από το Ζ750... που έχω καταθέσει τις πινακίδες ... πρέπει να ζήτησα 5-6 φορές συγνώμη πριν κλείσω το τηλέφωνο... :whistle:
lleonidas
08/03/2017, 23:10
Τι έκανες μωρή Μπαρτσελόνααα :evil: