Σύνδεση

View Full Version : O καφενές

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

spyrakos35
16/11/2015, 12:05
με περιφερειακή 22άρης....

McGyver
16/11/2015, 12:43
Εγώ με περιφερειακή είμαι 10 χρόνια νεότερος.

CSS2 still rulez :D...

spyrakos35
16/11/2015, 12:57
Εγώ με περιφερειακή είμαι 10 χρόνια νεότερος.

CSS2 still rulez :D...

με περιφερειακή 22άρης....

ρε γατάκι, τι css2 μας τσαμπουνάς????

(35-22=) 13 χρόνια μας έκοψε λέμε

:D

Billymuse
16/11/2015, 13:05
Για τσεκάρετε αντανακλαστικά όταν δουλεύετε με περιφερειακή όραση, χωρίς να κοιτάτε δηλαδή απ' ευθείας την οθόνη...

:winka:

και επίσης να μην ακουμπάει το χέρι πάνω στο πληκτρολόγιο..ας ειναι πάνω στο γραφείο..

Bladerunner
16/11/2015, 13:06
Εγώ δεν φρέναρα καθόλου. Προτίμησα ελιγμό.:lol:

Panos76
16/11/2015, 13:09
και επίσης να μην ακουμπάει το χέρι πάνω στο πληκτρολόγιο..ας ειναι πάνω στο γραφείο..

μας γμσες ρε Bill :eek:

stam2
16/11/2015, 13:18
με το ποντίκι έκανα 350ms, με το spacebar 290ms....

teogtp
16/11/2015, 13:19

μας γμσες ρε Bill :eek:

Μηπως θες να κλεισουμε και την οθονη;
:lol:

Billymuse
16/11/2015, 14:10
Οχι απλα μην κοιτάτε την οθόνη :lol:

Sapadak
16/11/2015, 14:14
Ξεφτυλα ρπμ

345466

Βεβαια επρεπε να αφησω κάτω το τσιγάρο που έστριβα

spyrakos35
16/11/2015, 14:16
Ξεφτυλα ρπμ

.....

γι αυτό έχουμε ένα πακέτο τσιγάρα για όταν οδηγάμε...... :lol:

Panos76
16/11/2015, 14:17
ή τα έχουμε έτοιμα για το δρόμο ή οδηγούμε με τα γόνατα ενώ στρίβουμε. :lol:

teogtp
16/11/2015, 14:24
Ξεφτυλα ρπμ

345466

Βαραντερο και εσυ;

Panos76
16/11/2015, 14:27
Βαραντερο και εσυ;

Βαριατόρ μήπως; :bawl:

dimmie_72
16/11/2015, 14:31
Για τσεκάρετε αντανακλαστικά όταν δουλεύετε με περιφερειακή όραση, χωρίς να κοιτάτε δηλαδή απ' ευθείας την οθόνη...

:winka:

τώρα κατάλαβα γιατί βλέπω τόσους πολλούς να κάθονται στραβά επάνω στο μηχανάκι. :bawl:

Bob_o_mastoras
16/11/2015, 14:54
Mπουλ σιτ!!!
Αν εχεις lag στη συνδεση τι γινεται;; Δεν ειναι καθολου εγκυρο τεστ!

Εχω κανει τεστ αντανακλαστικων στην Ισπανια που εμενα, για να αλλαξω το επαγγελματικο διπλωμα σε Ισπανικο (μεταξυ αλλων διαδικασιων που απαιτουνταν) διοτι αλλιως δεν μπορουσες να δουλεψεις (μη ρωτατε γιατι, ενω τα Ευρωπαϊκα ισχυουν σε ολη την Ευρωπη.. :a31:).
Στο τεστ σε τοποθετουσαν μπροστα σε μια οθονη η οποια εδειχνε δυο καθετες παραλληλες γραμμες και αναμεσα τους ηταν μια σφαιρα. Οι γραμμες κουνιοντουσαν τυγχαια περα δωθε και εσυ επρεπε με ενα μοχλο (σαν αυτους που ειχαν τα παλια ηλεκτρονικα) να κρατας τη σφαιρα μεσα στις γραμμες. Ολο αυτο για πανω απο ενα λεπτο και πολλες επαναληψεις.
(για την ιστορια, αποτελεσμα: estupendo! ελληνιστι: τελεια! :smokin::p)

Στο τεστ του λινκ:

345472

υ.γ. Επισης το τιμονι ειναι δεξια και δυσκολευομαι... :lol::p

Sapadak
16/11/2015, 14:55
Βαραντερο και εσυ;

Πριν απο καμιά 10 χρόνια, αλλά το χούι δύσκολα κόβεται :lol:

McGyver
16/11/2015, 15:06
ρε γατάκι, τι css2 μας τσαμπουνάς????

(35-22=) 13 χρόνια μας έκοψε λέμε

10 χρόνια νεότερος από όταν κοιτούσα απ' ευθείας ρε κοτσίδα.
Εσένα σε έβγαλε 4 χρόνια μεγαλύτερο...

skylaros
16/11/2015, 15:16
Γατάκια :p Η αλήθεια είναι πως μια κανονική αντίδραση στο δρόμο θα ήταν περίπου 20% παραπάνω σε κανονικές συνθήκες. Για παράδειγμα στην πρώτη προσπάθεια μου έβγαλε ηλικία τριαντάρη. Υποθέτω πως στο δρόμο δεν είναι μόνο η ταχύτητα αντίδρασης αλλά και τι αντίδραση θα είναι αυτή. 345474

George_Sp
17/11/2015, 08:50
6.1-6.5 ρίχτερ με μικρό εστιακό βάθος 5-12χιλιόμετρα μεταξύ Λευκάδας Κεφαλλονιάς.
Μακάρι να είναι όλα εντάξει.

Sapadak
17/11/2015, 08:52
6.1-6.5 ρίχτερ με μικρό εστιακό βάθος 5-12χιλιόμετρα μεταξύ Λευκάδας Κεφαλλονιάς.
Μακάρι να είναι όλα εντάξει.

Μακάρι. Φαντάσου κουνήθηκε το Μαρούσι

GFawkes
17/11/2015, 08:54
Δεν καταλαβα τιποτε!!!!

:confused:

George_Sp
17/11/2015, 08:58
Μακάρι. Φαντάσου κουνήθηκε το Μαρούσι

??????

spyrakos35
17/11/2015, 09:09
μια χαρά την ακούσαμε.....

εσεις που δεν, να το κοιτάξετε λίγο μην τυχόν και έχετε συνηθίσει στο κούνημα....

κουνίστρες, ε, κουνίστρες

:p

George_Sp
17/11/2015, 09:13

εσεις που δεν, να το κοιτάξετε λίγο μην τυχόν και έχετε συνηθίσει στο κούνημα....

Λογικό να μην χαμπαριάσουν όσοι είναι με true adventure αναρτήσεις....οι υπόλοιποι είναι τρου στριτ-γουοναμπι-αντβετσουρ! :D

Sapadak
17/11/2015, 09:15
Λογικό να μην χαμπαριάσουν όσοι είναι με true adventure αναρτήσεις....οι υπόλοιποι είναι τρου στριτ-γουοναμπι-αντβετσουρ! :D

Hardtail κιετς

345526

George_Sp
17/11/2015, 09:16
Hardtail κιετς

345526

χαχαχαχαχαχα
μόλις είδα τη σούστα με πόνεσε η μέση μου :lol:

GFawkes
17/11/2015, 09:17

αχ καλε

συγνωμη

ημουν πανω στο ροζ συννεφακ...εεε μηχανη μου...

http://www.trackmania-carpark.com/images/skins/big/ktmpink.jpg

Sapadak
17/11/2015, 09:17
χαχαχαχαχαχα
μόλις είδα τη σούστα με πόνεσε η μέση μου :lol:

Αν δεν είχε τη σούστα φαντάσου ΤΙ θα πονούσε :lol:

George_Sp
17/11/2015, 09:21
αχ καλε

συγνωμη

και ΚαΤεΜ .......ΚΑΙ ΡΟΖ!!!!

έχεις άσχημα γούστα εσύ :lol:

spyrakos35
17/11/2015, 09:24
αχ καλε

συγνωμη

και ΚαΤεΜ .......ΚΑΙ ΡΟΖ!!!!

έχεις άσχημα γούστα εσύ :lol:

αν εσεις το βλέπετε για ροζουλί, να πάτε στον οφθαλμίατρο γιατί τα ματάκια σας τα έχουν πετάξει όξω.....

λουκίες

George_Sp
17/11/2015, 09:28
αν εσεις το βλέπετε για ροζουλί, να πάτε στον οφθαλμίατρο γιατί τα ματάκια σας τα έχουν πετάξει όξω.....

λουκίες

φιλαράκι οι ΑΝΤΡΕΣ ξέρουν μόνο το ροζ. και σε διάγραμμα για επεξήγηση :D

εσύ σπυράκο τι χρώμα είδες? :rotflmao:

345527

Sapadak
17/11/2015, 09:31

345527

Για το άσπρο υπάρχει ξεχωριστό διάγραμμα? :lol:

teogtp
17/11/2015, 09:32
Ασε μας ρε spyrako με τα τυρκουαζ-σεκλαμαν-και ψωλ ντε μπεζ ναουμ.....

GFawkes
17/11/2015, 09:33

345527

Με καλυψε ο SP

για μπορδοροδοκοκκινο....αλλου!!!

spyrakos35
17/11/2015, 09:34
Ασε μας ρε spyrako με τα τυρκουαζ-σεκλαμαν-και ψωλ ντε μπεζ ναουμ.....

βλέπω το ξέρεις το χρωματολόγιο εεεε?

το δουλεύεις το πινέλο και συ Μπεοπουλάκι εεεε?

BLiTzER
17/11/2015, 09:36
Για το άσπρο υπάρχει ξεχωριστό διάγραμμα? :lol:

Τα χρώματα είναι αυτά. Το άσπρο και το μαύρο είναι ειδικές περιπτώσεις :P

George_Sp
17/11/2015, 09:38
καλά γελάσαμε...άντε στις δουλειές μας τώρα! το Μπούλο αρμ! :cry:

nicksior
17/11/2015, 15:11
Αξιοθαύμαστος ο πλούτος της Ελληνικής γλώσσας!

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Κύριος Βαρεμένος Γεώργιος δήλωσε με απόλυτη σοβαρότητα, ότι «δεν υπάρχουν άνεργοι, αλλά οικονομικά ανενεργοί πολίτες».

Κάποιος του απάντησε στο facebook:

«Βαρεμένε, δεν είσαι μαλάκας. Είσαι σεξουαλικά αυτοαπασχολούμενος».

--

andreastwin
17/11/2015, 20:18
+ 100.000

Αξιοθαύμαστος ο πλούτος της Ελληνικής γλώσσας!

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Κύριος Βαρεμένος Γεώργιος δήλωσε με απόλυτη σοβαρότητα, ότι «δεν υπάρχουν άνεργοι, αλλά οικονομικά ανενεργοί πολίτες».

Κάποιος του απάντησε στο facebook:

«Βαρεμένε, δεν είσαι μαλάκας. Είσαι σεξουαλικά αυτοαπασχολούμενος».

--

Sapadak
20/11/2015, 08:23
Μπερεκέτια (https://au.news.yahoo.com/thewest/a/30146522/greeks-jailed-over-danish-airport-evacuation/):lol: :lol: :cry:

nicksior
20/11/2015, 10:30
Μπερεκέτια (https://au.news.yahoo.com/thewest/a/30146522/greeks-jailed-over-danish-airport-evacuation/):lol: :lol: :cry:

Μόνο που στο τέλος .. Αυτό που θα μείνει είναι το ... Greeks jailed

George_Sp
20/11/2015, 21:50
“Μπροδερίνι μου, φύγαμε για χαλαρό καφεδίνο Γλυφάδα και μετά κροσφιτάκι σουμπιτουάρ”

Ήθελα να το βάλω στο θέμα με τους κλαρινογαμπρούς και τα βαριάτορ λόγω της πρώτης φωτογραφίας.....και μετά από κάτω βλέπω βιντεάκι ΣΟΜΕΡ!.......
Κατάρα σε αυτόν που μου το στειλε και του ζητώ πίσω τα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα!

345878

http://thecurlysue.com/2015/11/19/alexandrou-brotherini-glyfadoumpa/

stam2
22/11/2015, 09:23

τους βγηκε ξινος ο χαβαλες...

Pan (dvs)
22/11/2015, 18:58
Ενας απο τους κανονες των αγγελιων ειναι ο παρακατω:

"1. Δικαίωμα δημοσίευσης αγγελιών έχουν τα μέλη που είναι εγγεγραμένα για περισσότερους από 3 μήνες (90 ημέρες) και έχουν τουλάχιστον 50 posts στις κατηγορίες όπου αυτά προσμετρούνται."

Φιλε μου leonidas_dl650 εχεις 19 δημοσιευσεις,απο τις οποιες οι δεκα αφορουνε ανανεωση σε αγγελια.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136243&p=2665028#post2665028

Δεν εισαι ο μοναδικος που μπαινει στο φορουμ για να πουλησει,αλλα εμενα τωρα μου την εδωσε,τωρα το λεω.

SHOOTER045
22/11/2015, 19:34
Ενας απο τους κανονες των αγγελιων ειναι ο παρακατω:

"1. Δικαίωμα δημοσίευσης αγγελιών έχουν τα μέλη που είναι εγγεγραμένα για περισσότερους από 3 μήνες (90 ημέρες) και έχουν τουλάχιστον 50 posts στις κατηγορίες όπου αυτά προσμετρούνται."

Φιλε μου leonidas_dl650 εχεις 19 δημοσιευσεις,απο τις οποιες οι δεκα αφορουνε ανανεωση σε αγγελια.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136243&p=2665028#post2665028

Δεν εισαι ο μοναδικος που μπαινει στο φορουμ για να πουλησει,αλλα εμενα τωρα μου την εδωσε,τωρα το λεω.

mini moding???? :p
BAN στον PAN

Pan (dvs)
22/11/2015, 20:23
mini moding???? :p
BAN στον PAN

Ακομη δεν εχω καταλαβει τι σημαινει αυτο.

Δεν κανω υποδειξη σε κανεναν,απλα λεω κατι που με ενοχλει.Αν αυτο ειναι επιληψιμο και εχει συνεπειες,τι να κανουμε.

amyroukai
22/11/2015, 22:12
Μπορείς απλά να κάνεις report την αγγελία, αν παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ και να επιληφθούν οι αρμόδιοι...

Pan (dvs)
23/11/2015, 07:15
Μπορείς απλά να κάνεις report την αγγελία, αν παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ και να επιληφθούν οι αρμόδιοι...

Δεν το βλεπω σαν παραβιαση η κατι τετοιο.Δεν ξερω τους κανονες,σε αυτον απλα επεσα επανω του.Ακομη και αν δεν υπηρχε κανονας το ιδιο θα του ελεγα.
Δεν θεωρω σωστο με τα δικα μου τα δεδομενα καποιος να μπαινει στο φορουμ μονο για να κανει τη δουλεια του και μετα να παει παρακατω.

ΤΕΛΟΣ :beer:

tsopanoskylo
23/11/2015, 07:38
346103 και πολύ άργησε!

spyrakos35
23/11/2015, 08:12
346103 και πολύ άργησε!

καλά που το διευκρινίζει στο μπουκάλι οτι προκειται για "eau de parfum" γιατί προς στιγμή δεν ήμουν σίγουρος τι εννοεί "for men"

;)

teogtp
23/11/2015, 08:59
καλά που το διευκρινίζει στο μπουκάλι οτι προκειται για "eau de parfum" γιατί προς στιγμή δεν ήμουν σίγουρος τι εννοεί "for men"

;)

Το λεει βρε κουτο....
Για να βρεις αντρες......

spyrakos35
23/11/2015, 09:58
Το λεει βρε κουτο....
Για να βρεις αντρες......

επομένως μιλάμε για αρωματισμένο λιπαντικό για αντρουά καταστάσεις, ναι?

BLiTzER
23/11/2015, 11:00
Άσχετο, αλλά αυτό είναι το νόημα του νήματος, ε; :P

Όπως κάποιοι γνωρίζετε, πριν λίγες βδομάδες αγόρασα ένα FCR για το DRZ μου. Ως γενικότερα άσχετος με μηχανικά (αυτό είναι το πρώτο μηχανάκι, στο οποίο αλλάζω λάδια μόνος μου λολ), το έψαξα πολύ, ρίχνοντας πολύ διάβασμα στα διάφορα φόρα περί εγκατάστασης, ρυθμίσεων κτλ, ώστε όταν μπει πάνω, να είναι έτοιμο (ξέρω, αδύνατο). Όταν το πήρα στα χέρια μου, έβγαλα τη βελόνα και όλα τα jets, τα έλεγξα και αντικατέστησα όσα έπρεπε με τα "σωστά". Πρόσθεσα και μια aftermarket βίδα ρύθμισης βενζίνης, για να κάνει τη ζωή μου ευκολότερη. Επιπλέον, διαβάζοντας περί χαλαρού ελατηρίου αντλίας επιταχύνσεως (το οποίο δημιουργεί κομπιάσματα), αγόρασα και ένα σκληρότερο ελατήριο, το οποίο επίσης αντικατέστησα μόνος. Αυτό με παίδεψε λίγο, αλλά με αρκετό ψάξιμο, τα κατάφερα. ΠΡΙΝ τα καταφέρω, όμως, άνοιξα το κάτω καπάκι και βρέθηκα με ένα ελατήριο και ένα o-ring στα χέρια μου. Το ελατήριο ήταν προφανές πού πήγαινε, αλλά το o-ring, όχι. Το έβαλα στο μοναδικό σημείο, στο οποίο θεώρησα ότι ταιριάζει. Φυσικά, ήταν λάθος. Το οποίο ανακάλυψα χτες μελετώντας ένα exploded view του carb. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω μια μικρή διαρροή βενζίνης από την πρώτη μέρα εγκατάστασης. Πού θέλω να καταλήξω, όμως;

Λοιπόν, γι'αυτή τη διαρροή πήγα ΤΡΕΙΣ (3) φορές στο ίδιο συνεργείο (συστημένο από φίλο). Ξέρω ότι είναι καλός μηχανικός, γνωστό όνομα, οπότε αποφάσισα να τον εμπιστευτώ. Κατά την εγκατάσταση όλα είχαν πάει μια χαρά, προσεγμένη δουλειά, χωρίς τσαπατσουλιές και, φυσικά (αφού το είχα ρυθμίσει εγώ :P), το μηχανάκι ξεκίνησε αμέσως και λειτουργούσε ικανοποιητικά. Όχι τέλεια, αλλά είχε μια καλή βάση για περαιτέρω βελτίωση. Τέλος πάντων, το πήγαινα κάθε μέρα για 3 μέρες, τονίζοντάς του ότι έχει διαρροή από το συγκεκριμένο σημείο (το κάτω καπάκι της αντλίας). Φαινόταν ξεκάθαρα ότι η βενζίνη έσταζε από τα αλλενάκια του, ενώ πιο ψηλά δε φαινόταν κάτι. Μου έλεγε κάθε φορά ότι έκανε διάφορες αλχημείες και να το δοκιμάσω. Φυσικά δεν έφτιαξε ποτέ.

Να ξεκαθαρίσω ότι το καπάκι της αντλίας επιταχύνσεως, έχει 3 αλλενόβιδες και είναι 5 δευτερόλεπτα δουλειά να το ανοίξεις, οπότε και οποιοσδήποτε μηχανικός θα καταλάβαινε ότι το o-ring ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. Μιλάμε για 20 δευτερόλεπτα δουλειά ΣΥΝΟΛΟ, από τη στιγμή που το καρμπυρατέρ είναι εκτός μοτοσυκλέτας.

Φτάνουμε στο σήμερα. Αφού το έψαξα και κατάλαβα τη μαλακία (δική μου εξ αρχής, αλλά δε δικαιολογεί το συνεργείο μετά από 3 επισκέψεις), παίρνω τηλέφωνο στο συνεργείο και τον ρωτάω αν άνοιξε το συγκεκριμένο καπάκι. Η απάντηση ήταν "όχι, αφού το καρμπυρατέρ είναι καινούριο"................... $#$&^^&*%&@$^&$*^&*&*ΙΘΤΡΓΝΨΣ&*&^*^$%%^$^%$

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΣΤΟ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΗΣΑ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΚΤΑΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΜΕΡΕΣ; ΤΟ ΧΑΖΕΥΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ "ΔΑΚΡΥΖΕΙ" Ή ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΚΩΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ; ......

ΥΓ1. Τυχεροί όσοι κατέχετε 2 γνώσεις παραπάνω και κάνετε τα πάντα μόνοι σας στα μηχανάκια σας.

ΥΓ2. Wall of text crits you for >9,000 dmg.

GFawkes
23/11/2015, 11:03
To θεμα ειναι σε χρεωσε η οχι....

διοτι προφανως το ειχε γραψει στα !@## του...

BLiTzER
23/11/2015, 11:07
Με χρέωσε μόνο την πρώτη φορά, για την εγκατάσταση. Αν με χρέωνε για το ΤΙΠΟΤΑ, θα είχαμε θέμα. Είναι και πελάτης μας :P

antsoar
23/11/2015, 11:16
Με χρέωσε μόνο την πρώτη φορά, για την εγκατάσταση. Αν με χρέωνε για το ΤΙΠΟΤΑ, θα είχαμε θέμα. Είναι και πελάτης μας :P

Καλά ρε φίλε, εσύ μιλάς για επιστημονικά πράγματα. Εδώ λάστιχα άλλαξα και τώρα δεν γυρίζει ο τροχός προς τα πίσω.
Για να κάνω πίσω το μηχανάκι πρέπει κατέβω και το σπρώξω με δύναμη. :moutza::a26::a016:

Δεύτερη φορά σε ένα μήνα που μου κάνουν ζημιά βγάζοντας και βάζοντας ελαστικά. Τι κυκλοφορεί ρπστμ :eleison::plaf:

teogtp
23/11/2015, 11:22
Άσχετο, αλλά αυτό είναι το νόημα του νήματος, ε; :P

Όπως κάποιοι γνωρίζετε, πριν λίγες βδομάδες αγόρασα ένα FCR για το DRZ μου. Ως γενικότερα άσχετος με μηχανικά (αυτό είναι το πρώτο μηχανάκι, στο οποίο αλλάζω λάδια μόνος μου λολ), το έψαξα πολύ, ρίχνοντας πολύ διάβασμα στα διάφορα φόρα περί εγκατάστασης, ρυθμίσεων κτλ, ώστε όταν μπει πάνω, να είναι έτοιμο (ξέρω, αδύνατο). Όταν το πήρα στα χέρια μου, έβγαλα τη βελόνα και όλα τα jets, τα έλεγξα και αντικατέστησα όσα έπρεπε με τα "σωστά". Πρόσθεσα και μια aftermarket βίδα ρύθμισης βενζίνης, για να κάνει τη ζωή μου ευκολότερη. Επιπλέον, διαβάζοντας περί χαλαρού ελατηρίου αντλίας επιταχύνσεως (το οποίο δημιουργεί κομπιάσματα), αγόρασα και ένα σκληρότερο ελατήριο, το οποίο επίσης αντικατέστησα μόνος. Αυτό με παίδεψε λίγο, αλλά με αρκετό ψάξιμο, τα κατάφερα. ΠΡΙΝ τα καταφέρω, όμως, άνοιξα το κάτω καπάκι και βρέθηκα με ένα ελατήριο και ένα o-ring στα χέρια μου. Το ελατήριο ήταν προφανές πού πήγαινε, αλλά το o-ring, όχι. Το έβαλα στο μοναδικό σημείο, στο οποίο θεώρησα ότι ταιριάζει. Φυσικά, ήταν λάθος. Το οποίο ανακάλυψα χτες μελετώντας ένα exploded view του carb. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω μια μικρή διαρροή βενζίνης από την πρώτη μέρα εγκατάστασης. Πού θέλω να καταλήξω, όμως;

Λοιπόν, γι'αυτή τη διαρροή πήγα ΤΡΕΙΣ (3) φορές στο ίδιο συνεργείο (συστημένο από φίλο). Ξέρω ότι είναι καλός μηχανικός, γνωστό όνομα, οπότε αποφάσισα να τον εμπιστευτώ. Κατά την εγκατάσταση όλα είχαν πάει μια χαρά, προσεγμένη δουλειά, χωρίς τσαπατσουλιές και, φυσικά (αφού το είχα ρυθμίσει εγώ :P), το μηχανάκι ξεκίνησε αμέσως και λειτουργούσε ικανοποιητικά. Όχι τέλεια, αλλά είχε μια καλή βάση για περαιτέρω βελτίωση. Τέλος πάντων, το πήγαινα κάθε μέρα για 3 μέρες, τονίζοντάς του ότι έχει διαρροή από το συγκεκριμένο σημείο (το κάτω καπάκι της αντλίας). Φαινόταν ξεκάθαρα ότι η βενζίνη έσταζε από τα αλλενάκια του, ενώ πιο ψηλά δε φαινόταν κάτι. Μου έλεγε κάθε φορά ότι έκανε διάφορες αλχημείες και να το δοκιμάσω. Φυσικά δεν έφτιαξε ποτέ.

Να ξεκαθαρίσω ότι το καπάκι της αντλίας επιταχύνσεως, έχει 3 αλλενόβιδες και είναι 5 δευτερόλεπτα δουλειά να το ανοίξεις, οπότε και οποιοσδήποτε μηχανικός θα καταλάβαινε ότι το o-ring ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. Μιλάμε για 20 δευτερόλεπτα δουλειά ΣΥΝΟΛΟ, από τη στιγμή που το καρμπυρατέρ είναι εκτός μοτοσυκλέτας.

Φτάνουμε στο σήμερα. Αφού το έψαξα και κατάλαβα τη μαλακία (δική μου εξ αρχής, αλλά δε δικαιολογεί το συνεργείο μετά από 3 επισκέψεις), παίρνω τηλέφωνο στο συνεργείο και τον ρωτάω αν άνοιξε το συγκεκριμένο καπάκι. Η απάντηση ήταν "όχι, αφού το καρμπυρατέρ είναι καινούριο"................... $#$&^^&*%&@$^&$*^&*&*ΙΘΤΡΓΝΨΣ&*&^*^$%%^$^%$

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΣΤΟ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΗΣΑ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΚΤΑΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΜΕΡΕΣ; ΤΟ ΧΑΖΕΥΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ "ΔΑΚΡΥΖΕΙ" Ή ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΚΩΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ; ......

ΥΓ1. Τυχεροί όσοι κατέχετε 2 γνώσεις παραπάνω και κάνετε τα πάντα μόνοι σας στα μηχανάκια σας.

ΥΓ2. Wall of text crits you for >9,000 dmg.

Εσυ τωρα με τον μάστορα τα'χεις.....αλλα οι κρητικοι που κολλανε δεν ξέρω. ......
:tooth:

BLiTzER
23/11/2015, 11:26
Το επικό είναι ότι τελευταία φορά που πήγα μου είπε "Πρέπει να είναι κατασκευαστικό λάθος, τα μέταλλα δεν κάθονται σωστά μεταξύ τους, έβαλα μεγαλύτερο λάστιχο και βλέπουμε".

Lolwat?!

Τώρα, αν ήμουν κάποιος άλλος καημένος, ΠΑΝΤΕΛΩΣ (ναι, περισσότερο απ'ό,τι είμαι) άσχετος ή δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ, θα έμενα με ένα "χαλασμένο" καρμπυρατέρ, με μόνιμη διαρροή ή θα αγόραζα ένα καινούριο, αν περίσσευαν. "Ξεσκέπασα" την όλη μαλακία του συνεργείου, εντελώς κατά τύχη, επειδή είχα βάλει εγώ το χέρι μου και το έψαξα λίγο παραπάνω.

lykourgi
23/11/2015, 11:30
Καλά ρε φίλε, εσύ μιλάς για επιστημονικά πράγματα. Εδώ λάστιχα άλλαξα και τώρα δεν γυρίζει ο τροχός προς τα πίσω. :eleison::plaf:

Δηλαδή, προς τα εμπρός γυρίζει ελεύθερα και προς τα πίσω όχι;

pipe_smoker
23/11/2015, 11:32
Καλά ρε φίλε, εσύ μιλάς για επιστημονικά πράγματα. Εδώ λάστιχα άλλαξα και τώρα δεν γυρίζει ο τροχός προς τα πίσω.

Καλά πλάκα μας κάνεις ρε αγόρι?

Εδώ άλλοι πάνε και τα σκάνε για hill control, κι εσύ έχεις και παράπονο?:bawl:

spyrakos35
23/11/2015, 12:00

Εδώ άλλοι πάνε και τα σκάνε για hill control, κι εσύ έχεις και παράπονο?:bawl:

off topic
υπο προυποθέσεις το χίλλ κοντρόλ είναι σούπερ βοήθημα
end of off topic

pipe_smoker
23/11/2015, 12:04

off topic
υπο προυποθέσεις το χίλλ κοντρόλ είναι σούπερ βοήθημα
end of off topic

Σύμφωνοι ρε Σπυράκο.

Αλλά λίγο ακόμα να το τραβήξετε στο θρεντ με το Triumph και θα σας πάρει ο διάολος κανονικά!!!!:lol::lol::lol:

Ήμαρτον πια:p

spyrakos35
23/11/2015, 12:05
Σύμφωνοι ρε Σπυράκο.

Αλλά λίγο ακόμα να το τραβήξετε στο θρεντ με το Triumph και θα σας πάρει ο διάολος κανονικά!!!!:lol::lol::lol:

Ήμαρτον πια:p

όχι, κάτσε να σου πω......

amyroukai
23/11/2015, 12:06
Για να κάνω πίσω το μηχανάκι πρέπει κατέβω και το σπρώξω με δύναμη. :moutza::a26::a016:

Δεύτερη φορά σε ένα μήνα που μου κάνουν ζημιά βγάζοντας και βάζοντας ελαστικά. Τι κυκλοφορεί ρπστμ :eleison::plaf:

Γάμησαν κανένα ρουλεμανάκιο τα τσακάλια;

@χορχόδειλα, δις ιζ μάστωωωωωωρ. τι να πεις... για αυτό και κόπηκαν για τα περισσότερα.

Panos76
23/11/2015, 14:41
Ίσως έπρεπε να το βάλω στο papa(ria)m αλλά και εδώ καλά είναι http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/ta-petrodolaria-toy-isis

antsoar
23/11/2015, 15:35
Γάμησαν κανένα ρουλεμανάκιο τα τσακάλια;

@χορχόδειλα, δις ιζ μάστωωωωωωρ. τι να πεις... για αυτό και κόπηκαν για τα περισσότερα.

Πρόκειται για δυο περιπτώσεις από διαφορετικά μαγαζιά, με διαφορά λίγων ημερών.

Στην πρώτη περίπτωση είχα πάει για ακτινολόγιση. Στην τοποθέτηση του μπροστινού τροχού δεν πρόσεξαν ένα δακτυλίδι από βακελίτη που έχει γύρο από τον ρουλεμάν, και φυσικά το ζόρισαν και έσπασε. Έχει τον ρόλο αισθητήρα και δίνει ένδειξη στο κοντέρ.
Πήγα μετά στον γνωστό Σάκη και το φτιάξαμε με πατέντα. Για την ώρα δουλεύει.

Στην δεύτερη περίπτωση πήγα σε άλλον για τα λάστιχα. Όταν έβαζαν τον πίσω τροχό τους πήρα χαμπάρι ότι ζορίζονταν πολύ ώρα με την δαγκάνα. Μετά από πολύ ώρα και προβληματισμό τα κατάφεραν :a46::bawl:. Εχθές σήκωσα με τον γρύλο τον πίσω τροχό για να γρασάρω αλυσίδα. Ο τροχός δεν γυρίζει ελεύθερα σε καμία κατεύθυνση, μπροστά είναι απλά σφικτός, αλλά πίσω μιλάμε θέλει τα μπράτσα του Σβαρτσενέγκερ :eek:.

Θα πάω ξανά αύριο στον γνωστό Σάκη να το διορθώσω και αυτό :lol:

dimmie_72
23/11/2015, 15:44
Ίσως έπρεπε να το βάλω στο papa(ria)m αλλά και εδώ καλά είναι http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/ta-petrodolaria-toy-isis

+1000

....αν και κάνει απλή καταγραφή των γεγονότων.
αν εμβάθυνε λίγο το άρθρο στρατηγικά, θα βλέπαμε γιατί ο Σαντάμ και ο Καντάφι ήταν χρήσιμοι για τον Δυτικό κόσμο παίζοντας 1 ρόλο σαν του Τίτο που κρατούσε σε συνοχή την πολυπολιτισμική πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβία.
αυτόν το κόσμο ακριβώς που τους εκπαραθύρωσε. ;)

amyroukai
23/11/2015, 19:42
...

Να γιατί όχι τράιουμφ... Αυτό το πράγμα του να εξαρτάσαι από ΕΝΑΝ και μόνο... :nono:

Ichigo
23/11/2015, 22:22
Πρόκειται για δυο περιπτώσεις από διαφορετικά μαγαζιά, με διαφορά λίγων ημερών.

Στην πρώτη περίπτωση είχα πάει για ακτινολόγιση. Στην τοποθέτηση του μπροστινού τροχού δεν πρόσεξαν ένα δακτυλίδι από βακελίτη που έχει γύρο από τον ρουλεμάν, και φυσικά το ζόρισαν και έσπασε. Έχει τον ρόλο αισθητήρα και δίνει ένδειξη στο κοντέρ.
Πήγα μετά στον γνωστό Σάκη και το φτιάξαμε με πατέντα. Για την ώρα δουλεύει.

Στην δεύτερη περίπτωση πήγα σε άλλον για τα λάστιχα. Όταν έβαζαν τον πίσω τροχό τους πήρα χαμπάρι ότι ζορίζονταν πολύ ώρα με την δαγκάνα. Μετά από πολύ ώρα και προβληματισμό τα κατάφεραν :a46::bawl:. Εχθές σήκωσα με τον γρύλο τον πίσω τροχό για να γρασάρω αλυσίδα. Ο τροχός δεν γυρίζει ελεύθερα σε καμία κατεύθυνση, μπροστά είναι απλά σφικτός, αλλά πίσω μιλάμε θέλει τα μπράτσα του Σβαρτσενέγκερ :eek:.

Θα πάω ξανά αύριο στον γνωστό Σάκη να το διορθώσω και αυτό :lol:

Σιγά που θα πρόσεχαν. Ειδικά οι συγκεκριμένοι που το πήγες εκεί στο περιστέρι έχουν έρωτα με τα αερόκλειδα όπως και αυτοί στο κεντρικό τους στη Βουλιαγμένης! Μέχρι και στο γρύλο που χρησιμοποιούν πάνω στη μπάρα βάζουν αερόκλειδο για να σηκώσουν το μηχανάκι δλδ έλεος :rolleyes:. Δε μπορώ να πω ότι και εγώ που έβαλα στους ίδιους λάστιχα στο σκούτερ πριν 1 1/2 εβδομάδα είχα πρόβλημα αλλά στο παρελθόν έχω κλάψει πίσω άξονα και ρουλεμάν από όλους αυτούς τους επαγγελματίες της "πιάτσας". Την επόμενη φορά εσύ ή ο μάστορας με τους τροχούς στο χέρι και πίσω στο συνεργείο ξανά για να σφίξει με ροπές! Χρονοβόρο αλλά εκεί που έχουμε φτάσει πια με τους άμπαλους...

stam2
25/11/2015, 08:53
Σιγά που θα πρόσεχαν. Ειδικά οι συγκεκριμένοι που το πήγες εκεί στο περιστέρι έχουν έρωτα με τα αερόκλειδα όπως και αυτοί στο κεντρικό τους στη Βουλιαγμένης! Μέχρι και στο γρύλο που χρησιμοποιούν πάνω στη μπάρα βάζουν αερόκλειδο για να σηκώσουν το μηχανάκι δλδ έλεος :rolleyes:. Δε μπορώ να πω ότι και εγώ που έβαλα στους ίδιους λάστιχα στο σκούτερ πριν 1 1/2 εβδομάδα είχα πρόβλημα αλλά στο παρελθόν έχω κλάψει πίσω άξονα και ρουλεμάν από όλους αυτούς τους επαγγελματίες της "πιάτσας". Την επόμενη φορά εσύ ή ο μάστορας με τους τροχούς στο χέρι και πίσω στο συνεργείο ξανά για να σφίξει με ροπές! Χρονοβόρο αλλά εκεί που έχουμε φτάσει πια με τους άμπαλους...

για τους συγκεκριμένους στη βουλιαγμένης,
1) σε ακτινολόγηση έσφιξαν παραπάνω και την άκουσε το κέντρο σε off χρήση.
2) σε δεύτερο ζευγάρι που έφταξα μου πούλησαν ακατάλληλες ακτίνες (από 3mm πάχος έδωσαν 5mm). Δυστυχώς πήγε φίλος και τις πήρε, ο οποίος δεν γνωρίζει, και τις έφαγα τελικά...

για το περιστέρι σε beringer δαγκάνα βαρέσανε ροπές με το αερόκλειδο και της πετάξανε τα μάτια και τα σπειρώματα έξω. Ο φίλος που έπαθε τη ζημιά τους το είπε πριν τη "δουλειά" ότι θέλουν προσοχή και δεν είναι για να βαράνε βαναυσα ροπές στο σφίξιμο....
Όπως καταλαβαίνετε, μεγάλη η ζημιά....

Οπότε, ναι, θελουν μεγάλη προσοχή και κυνήγι...

Bob_o_mastoras
28/11/2015, 22:25
:uplate:Tι εγινε ρε παιδια..;; Τα μισα καινουργια μηχανακια ανακληση τα κανουν..!! :uplate:

teogtp
28/11/2015, 22:28
Ρε ο Mc πηρε φορα !!!
Κατσε να δεις που θα βγαλει και ανακληση και για το καινουργιο Africa.................

McGyver
28/11/2015, 22:34
Χαλαρώστε βρε...

Απλά λόγω τρελού τρεξίματος, είχα να postάρω ανάκληση από τον Ιούνιο.
Άλλη μία μου έμεινε...

teogtp
28/11/2015, 22:35
Χαλαρώστε βρε...

Απλά λόγω τρελού τρεξίματος, είχα να postάρω ανάκληση από τον Ιούνιο.
Άλλη μία μου έμεινε...

Clip on απο ducati;

McGyver
28/11/2015, 22:40
Clip on απο ducati;

Τσου, Kawasaki J300.

Φινίτο...

SHOOTER045
28/11/2015, 22:53
Clip on απο ducati;

Έλα πες την αλήθεια
Ανάκληση της λαδιερας σού περιμένεις

taisteal
08/12/2015, 16:03
James Douglas Morrison
December 8,1943-July 3,1971
347856

MG-KTiNoS
19/12/2015, 15:21
Πως μπορείς να βρεις το διάολο σου.....

http://www.nostimonimar.gr/idravlikos-sto-texas-minii-emporo-aftokiniton-vlepontas-to-fortigaki-tou-na-kataligi-sta-metopa-tis-sirias/

Panos76
21/12/2015, 10:56
Καλά δεν ξεκόλλησε τα αυτοκόλλητα ο έμπορος πριν το πουλήσει; Αλλά και ο άλλος πούλησε το φορτηγό του και άφησε επάνω τα λογότυπα του;; :confused:

Bob_o_mastoras
21/12/2015, 10:59
Καλά δεν ξεκόλλησε τα αυτοκόλλητα ο έμπορος πριν το πουλήσει; Αλλά και ο άλλος πούλησε το φορτηγό του και άφησε επάνω τα λογότυπα του;; :confused:

Που να φανταστει ο ανθρωπος οτι το ΙΣΙΣ ειναι δημιουργημα (ανοσιουργημα) των Δυτικων..

stam2
24/12/2015, 12:47
Ινδός αυνανιζόταν λέει μέσα σε τρόλει στην Πατησίων....

άντε και στα επόμενα....

OldMan
24/12/2015, 13:04
άντε και στα επόμενα....

Κολλιάτσου..??

stam2
24/12/2015, 13:15
http://www.newsit.gr/ellada/Panikos-stin-Patision-Indos-aynanizotan-mesa-sto-trolei/481367

συνελήφθη για μία μαλακία...

amyroukai
24/12/2015, 13:31

άντε και στα επόμενα....

Πως δικαιολογήθηκε στο αυτόφωρο;
-Ε τι να σας πω κυρ Πρόεδρε, τα' παιξα χτες;

teogtp
24/12/2015, 13:33
Πως δικαιολογήθηκε στο αυτόφωρο;
-Ε τι να σας πω κυρ Πρόεδρε, τα' παιξα χτες;

-Αφηστε......παιχτηκε χοντρη μ@λακια εχτες.......

BLiTzER
24/12/2015, 13:34
Ήθελε να γιορτάσει την αποδοχή του συμφώνου συμβίωσης, αλλά δεν έχει αγόρι αυτή την περίοδο.

alex14
24/12/2015, 13:36
Αφου δεν βρεθηκε ενας να του σκασει δυο μπουκετα στα μουτρα ....

teogtp
24/12/2015, 13:39
Αφου δεν βρεθηκε ενας να του σκασει δυο μπουκετα στα μουτρα ....

Και να του πει.
-Επ!
Τι κανεις εκει ρε μ@λακα!

alex14
24/12/2015, 13:41
Και να του πει.
-Επ!
Τι κανεις εκει ρε μ@λακα!

Ετσι

SHOOTER045
24/12/2015, 13:52

άντε και στα επόμενα....

Εσεις οι αθηναιοι
Μην δειτε φακιρη να παιζει με την κομπρα του.
Αμεσως...

bulmont
24/12/2015, 13:59
Εσεις οι αθηναιοι
Μην δειτε φακιρη να παιζει με την κομπρα του.
Αμεσως...

Και που το ξέρεις ρε αρχηγέ πώς ήταν κόμπρα, κι' όχι το φιδάκι ο Διαμαντής;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

SHOOTER045
24/12/2015, 14:27
Ινδος ειναι
Τι θα ειχε δενδρογαλια?

bulmont
26/12/2015, 18:44
Αφιερωμένη στους πονεμένους του φόρουμ........................

348980

SHOOTER045
30/12/2015, 19:53
Εχει κανά 10λεπτο που χιονίζει εδώ και μάλιστα με μεγάλη ένταση

7Tolis
31/12/2015, 07:52
Να δω πως θα βγω για βαρδια και να είμαι και λειτουργικός.

stam2
31/12/2015, 08:09
από παγκράτι ξεκίνησα με 4 βαθμούς. καλά πάει....

tsompanis
31/12/2015, 09:05
Λιακάδα εδώ χαρά θεού. Η Πίνδος δούλεψε υπέρ μας αυτή τη φορά:)

HelenKoR
31/12/2015, 09:15
Νιώθω λες και έχει -2 έξω 349286

SONone
31/12/2015, 09:20
απαπα.. σιγα το κρυο. τι επιδει φοραμε 3 μπλουζες , 2 παντελόνια, κραταμε ενα καλοριφερ και ειμαστε σκεπασμενοι με ηλεκτρικη κουβερτα.. σιγα... (οκ εξω κανει κρυο όντως, παγωσα και εγω να ανεβω στην δουλεια)