View Full Version : O καφενές
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
Οι μικροζυθοποιίες είναι το νέο βίντεο κλαμπ;
Τουλάχιστον παράγουνε κάτι. Παίρνουνε μια Α πρώτη ύλη, και την κάνουνε ένα Β προϊόν...
Μας λείπει αυτό εξαιρετικά στην Ελλάδα. Ναι, το 90% μπορεί να είναι μάπα, το 9% καλό για εσωτερική κατανάλωση, ε, ας βγάλουμε και 1% για εξαγωγές...
Τουλάχιστον παράγουνε κάτι. Παίρνουνε μια Α πρώτη ύλη, και την κάνουνε ένα Β προϊόν...
Μας λείπει αυτό εξαιρετικά στην Ελλάδα. Ναι, το 90% μπορεί να είναι μάπα, το 9% καλό για εσωτερική κατανάλωση, ε, ας βγάλουμε και 1% για εξαγωγές...
To μόνο που φοβάμαι είναι μην της διώξουνε κ αυτές τις λίγες προσπάθειες...αν δεν έχουν φύγει ήδη δλδ...π.χ. Tuvunu (http://www.tuvunu.com/),το συσκευάζει-εμφιαλώνει η Βεργίνα εκπληκτικό τσάϊ ελληνικότατο ως προϊόν και καταφέρνουμε να το βρίσκουμε μέσω Lidl....και απ'όσο έμαθα ο άνθρωπος κάνει και πολύ καλές εξαγωγές...
amyroukai
13/09/2016, 00:35
Δεν το λέω για κακό, πραγματικά είναι καλύτερα να υπάρχει κάποιου τύπου παραγωγή από το τίποτα. Απλά βλέπω εκατοντάδες ετικέτες... Και έχω μιά περιέργεια στο πόσα μπορεί να απορροφήσει η αγορά. έχουν και τιμές "κούκου" πολλά από τούτα.
amyroukai
13/09/2016, 00:37
To μόνο που φοβάμαι είναι μην της διώξουνε κ αυτές τις λίγες προσπάθειες...αν δεν έχουν φύγει ήδη δλδ...π.χ. Tuvunu (http://www.tuvunu.com/),το συσκευάζει-εμφιαλώνει η Βεργίνα εκπληκτικό τσάϊ ελληνικότατο ως προϊόν και καταφέρνουμε να το βρίσκουμε μέσω Lidl....και απ'όσο έμαθα ο άνθρωπος κάνει και πολύ καλές εξαγωγές...
ρε Αντωνάκη, σοβαρά τώρα, ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΣΕ ΚΟΥΤΑΚΙ; Ο τύπος είχε κάνει και πέρασμα από δελτία ειδήσεων κάποτε γιατί στην Νιου Γιορκ είναι το νεξτ μπεστ θινγκ. Και καλά στην νιου γιορκ. ΕΔΩ δεν υπάρχει περίπτωση να πιώ τσάι βουνού από κουτάκι. Ζαμέ των ζαμών.
ρε Αντωνάκη, σοβαρά τώρα, ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΣΕ ΚΟΥΤΑΚΙ; Ο τύπος είχε κάνει και πέρασμα από δελτία ειδήσεων κάποτε γιατί στην Νιου Γιορκ είναι το νεξτ μπεστ θινγκ. Και καλά στην νιου γιορκ. ΕΔΩ δεν υπάρχει περίπτωση να πιώ τσάι βουνού από κουτάκι. Ζαμέ των ζαμών.
Γιάννη κ εγώ το έκραζα αλλα μέχρι που το δοκίμασα η μίξη που έχει κάνει είναι φανταστική! Έπαθα πλάκα σε λέω!
Έντιτ: Και οκ αντε εσύ κ εγώ που λέει ο λόγος βρίσκουμε βουνίσιο τσαγάκι κ το φτιάχνουμε κ μοναχοί μας...μη περιμένεις το ίδιο απο άλλο κόσμο να ξέρει και κάτι άλλο εκτός του LiFton..
amyroukai
13/09/2016, 00:46
μπορεί, απλά αρνούμαι να το καταναλώσω :)
έχω υπέροχο τσάι βουνού και φασκόμηλο, φτιάχνω σπίτι και κρύο με λεμονάκι και με μέλι. Γελοίο αυτό με τις κονσέρβες πιά.
Το tuvunu είναι μια χαρά και όντως με ωραία γεύση - δεν το περίμενα. Δεν είναι να το συγκρίνεις με αυτό που φτιάχνεις εσύ βέβαια, αλλά σε σχέση π.χ. με το nestea πολύ καλύτερο, οπότε σε αυτό το κοινό στοχεύει.
GiorgosLa
13/09/2016, 06:23
Να ξέρουμε ότι στα βουνά που βολταρουμε, δεν βγαίνουν μόνο ταβέρνες. Τον Μάιο βγαίνει χαμεμηλο. Τον Αύγουστο ρίγανη, φασκομηλο, κλπ κλπ. Με μια σακουλιτσα κι έναν ελβετικό σουγια, έχεις για όλο το χρόνο. Στο γύρνα, περνάς κι απ την ταβέρνα.
amyroukai
13/09/2016, 08:18
ρίγανη έχω στον κήπο.
φασκόμηλο θέλω να βάλω επίσης... πως θα παίξει μιά μεταφύτευση;
αν ο σουγιάς είναι άλλης προέλευσης χαλάει το βότανο γιατί δεν είναι ουδέτερος σαν τους ελβετούς;
Να ξέρουμε ότι στα βουνά που βολταρουμε, δεν βγαίνουν μόνο ταβέρνες. Τον Μάιο βγαίνει χαμεμηλο. Τον Αύγουστο ρίγανη, φασκομηλο, κλπ κλπ. Με μια σακουλιτσα κι έναν ελβετικό σουγια, έχεις για όλο το χρόνο. Στο γύρνα, περνάς κι απ την ταβέρνα.
Για αυτό σε εμάς στον Πάρνωνα έχουν ξεπατώσει το τσάϊ. Δεν ξέρουν ούτε το πότε ούτε το πως το μαζεύεις κ το έχουν σχεδόν αφανίσει με μόνιμες συνέπειες.
GiorgosLa
13/09/2016, 08:45
Για αυτό σε εμάς στον Πάρνωνα έχουν ξεπατώσει το τσάϊ. Δεν ξέρουν ούτε το πότε ούτε το πως το μαζεύεις κ το έχουν σχεδόν αφανίσει με μόνιμες συνέπειες.
Έτσι κάνουν και με την ρίγανη. Αλλά τι να κάνεις ? Να παραφιλας με μια βρεγμενη σανίδα ? :)
amyroukai
13/09/2016, 08:49
Έτσι κάνουν και με την ρίγανη. Αλλά τι να κάνεις ? Να παραφιλας με μια βρεγμενη σανίδα ? :)
αν είναι κανένα καλό μιλφ, δεν είναι άσχημη ιδέα, θα της αρέσει.
Ξαναματαλέω, μεταφύτευση κανένα κλαδί, πως παίζει; Θα το γκουγκλάρω και στην ετήσια να ψάξω για φυτό :lol:
Ξαναματαλέω, μεταφύτευση κανένα κλαδί, πως παίζει; Θα το γκουγκλάρω και στην ετήσια να ψάξω για φυτό :lol:
Μπορείς να πάρεις και σπόρους, αλλά για σιγουριά, πάρε έτοιμα φυτά και φύτεψέ τα με κάποια απόσταση μεταξύ τους. Θα σου πουν λεπτομέρειες στο φυτώριο.
GiorgosLa
13/09/2016, 09:14
ρίγανη έχω στον κήπο.
φασκόμηλο θέλω να βάλω επίσης... πως θα παίξει μιά μεταφύτευση;
αν ο σουγιάς είναι άλλης προέλευσης χαλάει το βότανο γιατί δεν είναι ουδέτερος σαν τους ελβετούς;
Η παίρνεις έτοιμο σε γλάστρα και το βάζεις στον κήπο μαζί με το χώμα, η παίρνεις μια ριζουλα απ το βουνό (με όσο χώμα μπορείς) και το βάζεις στον κήπο. (όλα με ελβετικό σουγια) :)
Με πρόλαβε ο Πάνος.
(όλα με ελβετικό σουγια) :)
Η μεταφύτευση όμως να γίνει τώρα φθινόπωρο. Επειδή τον κόβω για μερακλή, να χρησιμοποιήσει καλύτερα opinel :lol:
Spanking tea of Parnitha.
PortisHead
13/09/2016, 09:24
Ποιες επιχειρήσεις με τσαι του βουνου και ποιες πρωτοβουλιες ?
Εδω πλεον μολις δουν καποια ιδιωτικη πρωτοβουλία...την πνιγουν στο νεροχύτη.
Οσο ειναι "αυτοι" πάνω ...θα καταπνίγονται τετοιες "εξεγέρσεις".
Tea - string- for- us δλδ νήμα για τσάι.
Ο Μαντρας τα πάει καλά με το τσάι madras.gr και νομίζω κάνει και εξαγωγές.
Tσαι, τηλιο, φασκόμηλο....
ο Μ.Ο ηλικιας μεγάλωσε επικίνδυνα!!!
Το tuvunu είναι μια χαρά και όντως με ωραία γεύση - δεν το περίμενα. Δεν είναι να το συγκρίνεις με αυτό που φτιάχνεις εσύ βέβαια, αλλά σε σχέση π.χ. με το nestea πολύ καλύτερο, οπότε σε αυτό το κοινό στοχεύει.
μια χαρα ειναι το tuvunu για βιομηχανικο!!:)
Δεινόσαυρος
16/09/2016, 01:30
Από την Αμερικάνικη πρώτη ιστοσελίδα της ΕΙCΜΑ (http://www.eicmausa.com/).
Καταλαβαίνουμε πια όλοι ποιο θα είναι εμπορικά το κύριο target group. ;) :p
366496366498
Και νταξ, γιατί όχι; Νεολαία...
Bob_o_mastoras
16/09/2016, 10:06
Από την Αμερικάνικη πρώτη ιστοσελίδα της ΕΙCΜΑ (http://www.eicmausa.com/).
Καταλαβαίνουμε πια όλοι ποιο θα είναι εμπορικά το κύριο target group. ;) :p
366496366498
Και νταξ, γιατί όχι; Νεολαία...
Τι νεολαια μωρε..;;; Ποσοι ειναι ετσι...;;;
Μη μας τσουβαλιαζετε εμας τους νεους... :D
Eλα μου ντέ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί κύριε μας τσουβαλιάζεται όλους εμάς τους νέους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl::bawl::bawl:
Τα αγορια στην πρωτη φωτο ειναι ζευγαρι;
:rolleyes:
αρχίσαμε τα ομοφοβικά;
αρχίσαμε τα ομοφοβικά;
Ποσο οπιστροδρομικος....:rotflmao:
πλεον ειναι και με την βουλα λεμε....
Bob_o_mastoras
16/09/2016, 12:21
Ναι, και η κοπελα στην κατω φωτο δεν καθεται σε μηχανακι.. :lol:
Θα ειναι πολυ kinky αυτη η EICMA!!! :D
Δεινόσαυρος
16/09/2016, 13:07
αρχίσαμε τα ομοφοβικά;
Τώρα το πήρες χαμπάρι; Το αυτό χιουμοράκι έχει παίξει αρκετές φορές εδώ μέσα, όποτε βλέπεις 2 boys και χιπστερομηχανή...
Περιέχει και ένα ψεγάδι αλήθειας εδώ που τα λέμε...
Γιατι; οι τοιούτοι ΔΕΝ είναι αγορά; Λεφτά ΔΕΝ έχουν; Η μόστρα και το χιπ ΔΕΝ τους αρέσει; Ας καβαλάνε οι άνθρωποι ο,τι θέλουν (συναινετικά πάντα, βέβαια).
οι ομοφυλόφιλοι είναι σημαντικό τάργκετ γκρουπ σε πολλούς καταναλωτικούς τομείς και οι εταιρείες το ξέρουν καλά.
α, και πιο πλούσιοι και μορφωμένοι από τον κάθε κατσαπλιά που τους κράζει
Bob_o_mastoras
16/09/2016, 15:32
α, και πιο πλούσιοι και μορφωμένοι από τον κάθε κατσαπλιά που τους κράζει
Ασχετο, αλλα ποσο επικη λεξη ο "κατσαπλιας"..!!! :lol:
Παίδες αυτό τι φάση μηχανάκι είναι; Δεν γνώριζα καν την ύπαρξή του! http://www.car.gr/6985033-bmw-g-450-x
amyroukai
21/09/2016, 12:31
ε ναι. όταν βρέχει παντόφλες που να ξέρεις από μηχανάκια...
γαμιστερότατο καθαρόαιμο ενδούρο από την αγαπημένη των σαλλλονικιών εταιρία. με πρωτοποριακό σύστημα στο εμπρός γρανάζι που ταυτίζεται ο άξονάς του με τον άξονα του ψαλιδιού, με οφέλη που βαριέμαι να γράψω (νομίζω η BMW έδινε κάποιο paper από το πανεπιστήμιο της μπολώνια τότε; για να τα εξηγήσει). Ε, προφανώς δεν ήταν ΚΤΜ κλπ, οπότε η εμπορική του πορεία δεν ήταν η καλύτερη. Ο πελάτης θέλει άλλα... Μιά αναζήτηση στον γούγλη θα σε βοηθήσει.
Βρήκα και εδώ μέσα θρεντ! http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=90204
Εν κατακλείδι έχει θετικό πρόσημο. Πολύ καλή εναλλακτική.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
21/09/2016, 12:57
Κάτι τέτοια τα ρίχναμε στον Καιάδα. (τα παπιά ε):wave2:
Δοκίμασε να ανοίγω – κλεινης το διακόπτη.
Επίσης ο συνεπιβάτης η εσύ μπορείς τα κατεβάζεις το διπλό Σταν.
Εκεί να δεις θόρυβο και σπίθες.
Θα λιώσει το πρόσωπο.
Οδοντόκρεμα να έχεις μαζί σου μην τυχόν και κάνει το λάθος.:cry:
amyroukai
21/09/2016, 13:00
Θα λιώσει το πρόσωπο.
εγκεφαλικό; ληγμένα χάπια; ή γενικά τα μαύρα σου τα χάλια; Στέλιο-Τέρι αλλού θες να γράψεις και αλλού γράφεις. Και με το ψάρεμα έτσι κάνεις; Ρίχνουμε συρτή με το χταπόδι και μετά καρφί για Μενίδι στο ψαράδικο;
Θα λιώσει το πρόσωπο.
Στην δίπλα γειτονιά πάει το γράμμα αδερφέ. .....
Εδώ ρουφάμε τον καφε μας.
Bob_o_mastoras
21/09/2016, 15:10
ε ναι. όταν βρέχει παντόφλες που να ξέρεις από μηχανάκια...
γαμιστερότατο καθαρόαιμο ενδούρο από την αγαπημένη των σαλλλονικιών εταιρία. με πρωτοποριακό σύστημα στο εμπρός γρανάζι που ταυτίζεται ο άξονάς του με τον άξονα του ψαλιδιού, με οφέλη που βαριέμαι να γράψω (νομίζω η BMW έδινε κάποιο paper από το πανεπιστήμιο της μπολώνια τότε; για να τα εξηγήσει). Ε, προφανώς δεν ήταν ΚΤΜ κλπ, οπότε η εμπορική του πορεία δεν ήταν η καλύτερη. Ο πελάτης θέλει άλλα... Μιά αναζήτηση στον γούγλη θα σε βοηθήσει.
Καλα, κοψε ομως κατι.. :p
Αν ηταν τοσο καλο και θα πουλουσε και θα αντιγραφαν τις καινοτομιες του.
Και αλλα δεν ειναι ΚΤΜ αλλα πουλαν στο χωμα.. ;)
υ.γ. Ή μπορει να φταιει, που πηγε απατο, οτι πολυ λιγοι γιατροι ασχολουνται με το enduro... :lol::lol:
amyroukai
21/09/2016, 16:57
Καλα, κοψε ομως κατι.. :p
Αν ηταν τοσο καλο και θα πουλουσε και θα αντιγραφαν τις καινοτομιες του.
Και αλλα δεν ειναι ΚΤΜ αλλα πουλαν στο χωμα.. ;)
υ.γ. Ή μπορει να φταιει, που πηγε απατο, οτι πολυ λιγοι γιατροι ασχολουνται με το enduro... :lol::lol:
μπορεί. αλλά αν ήταν και το 990/1190/1290 καλά, θα πουλούσαν όπως τα GS. Ε μα και αυτός ο Ευριπίδης ο γιατρός, GS ήθελε. Και ο άλλος ο τσόνιμεπιπιπό, κόλλημα με τα ντούκια.
Το μηχανάκι ήταν καλό. Το σήμα που φορούσε του χάλασε τις πωλήσεις, οι οποίες του χάλασαν την εξέλιξη. Δεν ξέρω αν μπορείς να αντιγράψεις κάτι πατενταρισμένο έτσι απλά. Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχει, σε μιά αγορά που "απαιτεί" νέο μοντέλο κάθε χρόνο, η παρουσία της BMW και της Aprilia ήταν "ξένη". Και σαν ονόματα και σαν φιλοσοφία κατασκευαστή.
Bob_o_mastoras
21/09/2016, 21:44
Τα sxv πουλησαν λιγο. Ολοι motard τα κανανε βεβαια. Αλλα ηταν και τερμα ζημιαρικα..
Το χωμα, κατ'εμε θελει σιγουρες και δοκιμασμενες λυσεις.
Και κατι αλλο, αν η BMW ενδιαφερονταν πραγματικα να προωθησει το μοντελο ας εφτιαχνε εργοστασιακη ομαδα για το παγκοσμιο enduro και ας το ετρεχε. Οι νικες, αλλα και η αξιοπρεπης παρουσια εστω, φερνουν πωλησεις.
Το ειχε βαλει βεβαια σε κατι αγωνες, αν θυμαμαι καλα, αλλα για λιγο.
Τα sxv πουλησαν λιγο. Ολοι motard τα κανανε βεβαια. Αλλα ηταν και τερμα ζημιαρικα..
Το sxv ήταν motard, το rxv enduro.
Bob_o_mastoras
21/09/2016, 22:58
Το sxv ήταν motard, το rxv enduro.
Aαα, my mistake.. :)
amyroukai
22/09/2016, 02:12
Εφτατόλη γιατί δεν θα πας και εσύ ως σελέμπριτι μοτοΕΚΑΒίτης να μιλήσεις; ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ
367798
Δε τα βρήκαμε στα λεφτά Γιάννημ.
Σε είδα προβλεπέ( κράνος, γάντια, μπουφάν) βλάκα οδηγέ Varandero με προβόλια και φώτα στην Ηρώων πολυτεχνείου ΑΝΑΠΟΔΑ στον λεωφορειόδρομο να έρχεσαι με "'οσα" και να κουνάς την κρανιομένη μεν, άδεια κεφάλα σου δε, απαξιωτικά γιατί ήθελα να στρίψω νομίμως αριστερά στο γκαράζ ενώ εσύ όπως είπαμε ήσουν στο αντίθετο ρεύμα παράνομα σε μονόδρομο μόνο για λεωφορεία..
Σχόλιο: Αυτό με ενοχλεί με τους Ελληνάρες. Και κάνουν την μαλακία/παρανομία, και δεν το καταλαβαίνουν, ούτε θέλουν να το καταλάβουν....:(
Eσυ δεν ηξερες οτι ο λεωφορειοδρομος στον συγκεκριμενο δρομο ....
Δεν ειναι μονοδρομος.... τα λεωφορεια ερχονται αντιθετα ( αρα δεν θεωρειτε μονοδρομος ....) Και στους λεωφορειοδρομους οι μοτοσυκλετες μπορουν να κινουνται νομιμα χρονια τωρα...
Στο τονιζω για να εισαι προσεκτικοτερος.....
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
22/09/2016, 09:40
Όπα για να καταλάβω. Δηλαδή στην αρχή τις Πανεπιστημίου αριστερά που είναι λεωφορειόδρομος μπορούν να ανεβαίνουν και μηχανάκια?:confused:
Φυσικά και απαγορεύεται η κίνηση δικύκλων σε αντίθετης ροής λεωφορειοδρόμους. http://www.oasa.gr/content.php?id=leofstripes
amyroukai
22/09/2016, 09:48
Eσυ δεν ηξερες οτι ο λεωφορειοδρομος στον συγκεκριμενο δρομο ....
Δεν ειναι μονοδρομος.... τα λεωφορεια ερχονται αντιθετα ( αρα δεν θεωρειτε μονοδρομος ....) Και στους λεωφορειοδρομους οι μοτοσυκλετες μπορουν να κινουνται νομιμα χρονια τωρα...
Στο τονιζω για να εισαι προσεκτικοτερος.....
Δεν ισχύει αυτό που λες, δεν το επιτρέπει η πινακίδα του συγκεκριμένου λεωφορειόδρομου, δεν έχει μοτοσικλέτες επάνω μαζί με τα λεωφορεία όπως σε όλες τις άλλες πινακίδες λεωφορειόδρομων και η τροχαία Πειραιά γράφει ασύστολα. Επίσης, μιά που το σχόλιο δεν πρέπει να είναι στα "σε είδα" αλλά δεν θέλω ναι να το σβήσω, πάμε... Καφενείο ας πούμε.
@τόλη εδώ μας κατάντησαν οι αλήτες :bawl:
AristidisZ
22/09/2016, 09:59
Δεν ισχύει αυτό που λες, δεν το επιτρέπει η πινακίδα του συγκεκριμένου λεωφορειόδρομου, δεν έχει μοτοσικλέτες επάνω μαζί με τα λεωφορεία όπως σε όλες τις άλλες πινακίδες λεωφορειόδρομων και η τροχαία Πειραιά γράφει ασύστολα. Επίσης, μιά που το σχόλιο δεν πρέπει να είναι στα "σε είδα" αλλά δεν θέλω ναι να το σβήσω, πάμε... Καφενείο ας πούμε.
Τι κάνει η τροχαία Πειραιά ;
Εγώ τον πάω πάντως για πλάκα τον συγκεκριμένο, και κόβω και δεξιά άμα λάχει στο τέλος στην Τσαμαδού (έξω από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά) :bawl:
Επίσης είναι σίγουρο ότι πρέπει να υπάρχει και σηματάκι για να κινείται δίκυκλο σε λεωφορειολωρίδα ;;;
Σε κάποιες έχει, σε κάποιες δεν έχει...
amyroukai
22/09/2016, 10:02
στο κέντρο αθήνας και στην Κηφισίας, όπου έχει λεωφορειόδρομο έχει και μηχανάκι μέσα στην πινακίδα. στον εν λόγω δεν έχει. παλιότερα πετυχαίναμε συνέχεια μπλόκα που έγραφαν "ότι κινείται περπατεί και σέρνεται", ειδικά τις πρώτες μέρες εφαρμογής...
βέβαια μιλάμε για το παραλιακό χωριό όπου οι μάγκες με τα δίτροχα κόβουν ανάποδα όλη την Λαμπράκη ως το ρολόι γιατί έτσι. Και αυτοκίνητα συχνά ως την Β. Γεωργίου... Γιατί ΑΥΤΟ ξέραμε μίστερ, τι θες τώρα, ο νόμος δεν είναι η πινακίδα είναι το δίκιο του λοκάλη.
Επίσης είναι σίγουρο ότι πρέπει να υπάρχει και σηματάκι για να κινείται δίκυκλο σε λεωφορειολωρίδα ;;;
Σε κάποιες έχει, σε κάποιες δεν έχει...
από το λινκ που παρέθεσα (του ΟΑΣΑ)
Χρήστες ΑΛΛ
Στις αποκλειστικές λωρίδες λεωφορείων παράλληλης ροής επιτρέπεται η κίνηση, η στάση και απαγορεύεται η στάθμευση των : α. Δημοσίων μέσων μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία και τρόλεϊ) β. Ιδιωτικών μέσων μαζικής μεταφοράς (τουριστικά λεωφορεία, σχολικά, κλπ) γ. Δικύκλων δ. Οχημάτων άμεσης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, αστυνομικά, κλπ) ενώ, Απαγορεύεται η κίνηση και η στάση κάθε άλλου οχήματος (Ε.Ι.Χ., ΤΑΧΙ, ημιφορτηγών ή φορτηγών).
Στις ειδικές λωρίδες αντίθετης ροής απαγορεύεται η κίνηση των δικύκλων (με εξαίρεση την οδό Κυψέλης).Επιτρέπεται η χρήση των τμημάτων AΛΛ από την λοιπή κυκλοφορία πριν από τις δεξιές στροφές εξόδου ή τις εισόδους σε παρόδιους χώρους κλπ και όπου υπάρχει κατάλληλη οριζόντια (διακεκομμένη κίτρινη γραμμή) και κατακόρυφη σήμανση.
AristidisZ
22/09/2016, 10:06
από το λινκ που παρέθεσα (του ΟΑΣΑ)
Ωπ δε πρόλαβα να το δω
Άρα επιτρέπεται σε όλες τελικά ε (πλην αυτών που πάνε ανάποδα), ασχέτως σήμανσης
μορφωθείτε ρε αγράμματοι (http://m.lifo.gr/team/prosklitirio_nekron/49827)
"Το βλέπεις εκείνο το βουνό!
Εκείνη την Ακακία.
Κάθε πρωί που ξυπναγα βαρουσα μ@λακια "
:tooth:
Τώρα γίνεσαι χυδαίος και ρίχνεις το επίπεδο.
AristidisZ
26/09/2016, 12:23
"Το βλέπεις εκείνο το βουνό!
Εκείνη την Ακακία.
Κάθε πρωί που ξυπναγα βαρουσα μ@λακια "
:tooth:
Το άλλο το βουνό με τον ασβέστη το ξέρεις ;
Συγνώμη έχεις δίκιο έπρεπε να γραψω Λαγερστροιμία και όχι Ακακία. .....
Bob_o_mastoras
26/09/2016, 12:53
Το νιμου, το μου-να-ρελι επεσε μες το βαρελι..
Πηγε η τσαπου για να το βγαλει και επεσε με το κεφαλι..
Ηρθε και ο λοκως να βοηθησει και επεσε τρελο γ@μησι..
Απο την ποιητικη μου συλογη: Αθυροστομιες και αποφθεγματα.
Μου φαινεται οτι εχετε μπερδεψει την βουρτσα με την π@@τσ@
:lol:
:hmm: http://www.news.gr/oikonomia/oikonomika-nea/article-wide/281805/kafetzhs-me-katatheseis.html
:hmm: http://www.news.gr/oikonomia/oikonomika-nea/article-wide/281805/kafetzhs-me-katatheseis.html
Ουστ!
Ρε Αρτέμη. ......
Μαυροκουκουλα. .....
Pan (dvs)
27/09/2016, 08:41
Επεσαν οι μασκες.Κρεμαλα στους καφετζηδες.
Καφετζής με καταθέσεις 3,5 εκατ. ευρώ
A γι'αυτο ψ@λαρει ολη μερα στο νετ.....
:bawl:
Ουστ!
Ρε Αρτέμη. ......
Μαυροκουκουλα. .....
:lol: εγώ φταίω που τσίμπησες αμέσως και προδόθηκες;
Να περάσω να κεράσεις ένα άφρικα; :bawl:
:lol: εγώ φταίω που τσίμπησες αμέσως και προδόθηκες;
Να περάσω να κεράσεις ένα άφρικα; :bawl:
368799
Έλα. ....έλα. ......
:D
amyroukai
27/09/2016, 11:05
για αυτό πήρε b-king είναι ο βασιλιάς του καφέ και θέλει να φαίνεται.
για αυτό πήρε b-king είναι ο βασιλιάς του καφέ και θέλει να φαίνεται.
Πόσο το αγαπώ αυτό το παιδί!
:a07:
amyroukai
28/09/2016, 08:38
-Καλημέρα σας. Από το κατάστημα τάδε τηλεφωνώ. Τα κάγκελα για την μοτοσικλέτα σας που παραγγείλατε χτες, τα θέλετε; Τα χρειάζεστε δηλαδή;
Κολλάω λίγο. Περίεργη ερώτηση... Εμ, ξέρετε, δεν έχω λόγο να σας κάνω φάρσες και τέλος πάντων δεν θα σας έδινα τα στοιχεία μου αν δεν είχα σκοπό να αγοράσω.
-ΌΟΟΟχι, εντάξει, απλά λέω μια που θα κάνω την παραγγελία να επιβεβαιώσω ότι όντως τα θέλετε, θα σας ξαναπάρω να σας πω πως θα πάει.
Δηλαδή αυτό που μου είπατε χτες, όχι θα τα έχω εντός της εβδομάδας, δεν ισχύει;
-Τι να σας πω, θα ξέρετε σε λίγο γιατί είναι πορτοκαλί το κομμάτι και μπορεί και ναι μπορεί και όχι.
Και από την μία λες, να τους χέσω γιατί ΧΤΕΣ ήταν "πράσινο" στο δικό τους το site και τελικά δεν υπήρχε και σήμερα ίσως να υπάρχει σε άλλο συνεργαζόμενο από το οποίο θέλουν να ψωνίσουν για να μου το φέρουν γιατί είναι πορτοκαλί (και που την βλέπω την δουλειά με τα λεφτά γιατί ΧΤΕΣ ρώτησα αν ισχύει η τιμή και είπαν ναι και θα γελάσει το παρδαλό γατί...)
Και μέχρι να γράψω αυτές τις γραμμές, υπάρχει μεν το κομμάτι και "πιστεύω ότι θα το έχω μέχρι την Δευτέρα, μπορεί και νωρίτερα".
Ε γαμώτο ρε φίλε, ε γαμώτο. :(
:a014:
http://www.maxim.com/rides/ducati-ice-monster-2016-3
o_gavros
03/10/2016, 09:19
Ντέφι της λύσσας μου κρατώ
Πω πω πω πω
πω πω πω πω
Ντέφι της λύσσας μου κρατώ
Πω πω πω πω
πω πω πω πω
https://m.youtube.com/watch?v=p6SzKm07q8M
amyroukai
04/10/2016, 12:08
ΔΗΑΔΩΣΤΑΙ ΠΡΗΝ ΚΑΤΑΙΒΙ... (http://asimpiestos.blogspot.com/2016/10/adidas.html)
Ανθέλληνες οι αντίντας! ντροπή και αίσχος και μποϊκοτάζ λέμε. Τον σταυρούλη ρε; την γαλανόλευκη; παλιογερμανοί...
Τρολιά δεν είναι, υπαρκτό προϊόν, αλλά έχει πλάκα η αντιμετώπιση... http://www.adidas.co.uk/adissage-slides/078260.html
Stefanos73
04/10/2016, 12:11
Ανθέλληνες οι αντίντας! ντροπή και αίσχος και μποϊκοτάζ λέμε. Τον σταυρούλη ρε; την γαλανόλευκη; παλιογερμανοί...
Τρολιά δεν είναι, υπαρκτό προϊόν, αλλά έχει πλάκα η αντιμετώπιση... http://www.adidas.co.uk/adissage-slides/078260.html
Άμα δεν έχουν με τι να ασχοληθούν οι άνθρωποι...
Bob_o_mastoras
04/10/2016, 14:36
Πατανε και την Ημισεληνο και την Αγγλικη σημαια, εν τω μεταξυ... Τιποτα δεν αφησαν... :lol::lol:
Το αισχος ειναι οτι κοστιζουν 30€ παντως...!!! :mad:
Παοκ είσαι αφου.... :bawl:
369556
Δεινόσαυρος
05/10/2016, 00:45
Ρε παιδια, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ειχα ενα ζευγαρι πριν χρόνια, πολυ καλά, αξίζουν τα λεφτα τους, αλλα τελικά διαλύθηκε και δεν ξανα-έβρισκα πουθενα!
Δοκιμασα τα santiossage, που πάταγαν κι αυτα τη γαλανόλευκη (λέω καλα θα είναι) αλλα ήταν μάπα, δεν συγκρίνονταν...
Ισως λόγω ζήτησης να ξαναβγάλλαν τα addisage.
Τελικά όλα τα βρίσκεις στο moto.gr!!!
Δεινόσαυρος
06/10/2016, 13:04
Jet-pack (http://www.bbc.co.uk/news/technology-37571844)
Πλάκα έχει... για να δούμε...
Ακόμα και αν δεν κόστιζε όσο ένα ελικόπτερο, δε θέλω να το φανταστώ στους Ελληνικούς αιθέρες..
Ακόμα και αν δεν κόστιζε όσο ένα ελικόπτερο, δε θέλω να το φανταστώ στους Ελληνικούς αιθέρες..
Καγκουρι με τζετ πακ full xenon kit και καγκελα γεματα με κοπιλιες "Remove before flight"..
Δεινόσαυρος
06/10/2016, 13:31
Αν τα πρώτα βγουν με 200,000 όταν μπουν σε μαζική παραγωγή θα πέσουν στα 50,000. Τόσο θα έχει φτάσει κι ένα gsxr μέχρι τότε.
Θα φλομώσει ο τόπος λέμε... :lol:
Κατσε να βγαλω το flight μπουφανακι απο το παταρι ......
Θα του ραψω και κανενα πατσακι "Maverick" "Top Gun" και ειμαι ετοιμος πιλοταρα ναουμ ..........
amyroukai
06/10/2016, 13:40
πουλάς και το μπικίνγκι και παίρνεις βίντατζ ΖΖR και είσαι άρχων.
Stefanos73
06/10/2016, 13:42
Αν τα πρώτα βγουν με 200,000 όταν μπουν σε μαζική παραγωγή θα πέσουν στα 50,000. Τόσο θα έχει φτάσει κι ένα gsxr μέχρι τότε.
Θα φλομώσει ο τόπος λέμε... :lol:
Θα βγει και "κλαρινογαμπρός edition" ;
πουλάς και το μπικίνγκι και παίρνεις βίντατζ ΖΖR και είσαι άρχων.
ΖΧ10....
amyroukai
06/10/2016, 14:05
ΖΧ10....
τι να σε πω παλικάριμ, αφού χωράς σε τέτοια μπράβο σου. εγώ πλέον δεν.
Αυτό βρε!
Ο πρόγονος του ζουζουρα.
369780
amyroukai
06/10/2016, 14:54
α ΟΚ τότε. Γιατί με το κοτόπουλο και την σαλάτα κάνει γίνεται αλλά έσκασαν μερικοί χαλβάδες μύτη και... δεν βλέπω προκοπή στο αδυνάτισμα :lol:
α ΟΚ τότε. Γιατί με το κοτόπουλο και την σαλάτα κάνει γίνεται αλλά έσκασαν μερικοί χαλβάδες μύτη και... δεν βλέπω προκοπή στο αδυνάτισμα :lol:
Με Ταχίνι. .....ανωμαλιαρης χαλβάς. :D
Jet-pack (http://www.bbc.co.uk/news/technology-37571844)
Πλάκα έχει... για να δούμε...
θα περιμένω 4-5 μήνες να κατέβει στα 300 ευρώ και θα το χτυπήσω από σκρουτζομάγαζο
Cafe racer για πιτσιρικάδες :cool:
http://www.bikeit.gr/articles/world-news/9715-nea-kosmou-2016-ilias-iatrakis-13-etwn-diakrisi-se-diagonismo-custom-bike-tis-deus.html
Bob_o_mastoras
08/10/2016, 12:23
Cafe racer για πιτσιρικάδες :cool:
http://www.bikeit.gr/articles/world-news/9715-nea-kosmou-2016-ilias-iatrakis-13-etwn-diakrisi-se-diagonismo-custom-bike-tis-deus.html
Oριστε, μεγαλωνουν εξω τα παιδια και προκοβουν...
Εδω θα εμπαινε μοτο.γρ να ρωτησει ανορθογραφα για takegawa και apido σε 50αρι κινεζο... :cry::lol:
Stefanos73
08/10/2016, 12:24
Oριστε, μεγαλωνουν εξω τα παιδια και προκοβουν...
Εδω θα εμπαινε μοτο.γρ να ρωτησει ανορθογραφα για takegawa και apido σε 50αρι κινεζο... :cry::lol:
Και κάποιοι θα του απαντούσαν!
amyroukai
08/10/2016, 12:28
Και κάποιοι θα τον κλείδωναν. 'πανα.
Bob_o_mastoras
08/10/2016, 12:43
Εχουν γινει επιδημια τωρα τελευταια... :lol:
Καμια 5, 6 thread πρεπει να εχουν ανοιχτει με το ιδιο περιπου θεμα..
Ας περαστει ενας αλγοριθμος να τα κλειδωνει αυτοματα μολις παρουσιαζονται στο αρχικο ποστ συνδυασμος υποτων λεξεων:
50cc
Daytona
Glx
Διπλωμα
16
17
βελτιΟσΟ
εξατμιση
72cc
Για να μην κουραζεστε και 'σεις τα νοπαναμου... :lol::p
Pan (dvs)
09/10/2016, 17:29
Σε ενα θερμαντικο σωμα,με αντισταση 1200 Watt,ποσα αμπερ ρελε πρεπει να βαλω?
I=P/V
Όπου Ι αμπέρ, όπου Ρ κατανάλωση (Watt)και V η τάση.
Pan (dvs)
09/10/2016, 18:18
I=P/V
Όπου Ι αμπέρ, όπου Ρ κατανάλωση (Watt)και V η τάση.
Δηλαδη 1200*220=264000:confused:
Πανο, βάλε τα γυαλιά σου. ......
Όπου / ισοδυναμεί με διαίρεση.
:)
Pan (dvs)
09/10/2016, 18:27
Πανο, βάλε τα γυαλιά σου. ......
Όπου / ισοδυναμεί με διαίρεση.
:)
Ρε κουφαλα καμερα σε μενα??? :D
Λαθος απο βιασυνη.5,50 Αμπερ.Εμενα τι στο διαολο μου ριχνει την 10αρα?
Μαλλον ειμαι για καινουργιο,εκτος και αν το ρελε τα παιξε.
Αν έχεις και άλλες καταναλωσεις επάνω στην γραμμή λογικό είναι.
Επίσης μπορεί να έχει "κλωτσησει"οπότε απλά την αντικαθιστάς.