PDA

View Full Version : O καφενές

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21

tsompanis
11/08/2016, 21:53
Καλά κάποιον θα βρω.

Πολύ σωλήνα και βαλβίδες ρε παιδιά αυτά τα φρένα !! Γνωρίζει κανείς πόσα λίτρα πρέπει να πάρω για να τα αλλάξω; Θα φτάσουν 5 ;

τι λες μωρε 5 λιτρα πλάκα κανεις?:bawl:
είπαμε τα βαρκαντερο ειναι μαούνες αλλά όχι και αγούδημος :bawl:

Coyote.V
11/08/2016, 22:00
τι λες μωρε 5 λιτρα πλάκα κανεις?:bawl:
είπαμε τα βαρκαντερο ειναι μαούνες αλλά όχι και αγούδημος :bawl:

Έτσι όπως τα βλέπω... ντάξ λίγο πλάκα την κάνω. :)
Φαντάσου πρέπει να βάλω και σφιγκτήρα στην αριστερή μπροστινή δαγκάνα για να πλήξω την βαλβίδα που στέλνει πίεση στα δύο από τα τρία πίσω έμβολα..αφού έχω εξαερώσει τα μπροστά μόνα τους. Καθόμουν και διάβαζα το σχέδιο των φρένων και θέλει πάρα πολύ δουλειά και υγρό.

amyroukai
12/08/2016, 09:50
"Δαφνοστεφανωμένη με τον κότινο ελιάς, η Αννα Κορακάκη έβγαλε πολλές φωτογραφίες"

όταν ο δημοσιογραφος εχει μεθυσει...

teogtp
12/08/2016, 12:14
Και γεννάται πλεον το ερώτημα στις απανταχού κορασίδες ..... :lol::lol::lol:

Θυμήθηκα και αυτή (http://flashstar.skaipatras.gr/site/?p=84858). .........

Pan (dvs)
12/08/2016, 16:40
364064

nikos_abel
14/08/2016, 11:42
Για να ανοίξεις το κινητό σου και να το ποστάρεις αυτό, χρειάστηκες πολύ περισσότερα μαθηματικά από αυτά. Όπως επίσης και αυτός που έφτιαξε τη φωτογραφία και αυτός που έφτιαξε τη φωτογραφική μηχανή που τραβήχθηκε κλπ.

thnasd
14/08/2016, 12:31
Για να ανοίξεις το κινητό σου και να το ποστάρεις αυτό, χρειάστηκες πολύ περισσότερα μαθηματικά από αυτά. Όπως επίσης και αυτός που έφτιαξε τη φωτογραφία και αυτός που έφτιαξε τη φωτογραφική μηχανή που τραβήχθηκε κλπ.

364179

nikos_abel
14/08/2016, 14:59
Κυριολεκτώ.

peterTHErider
14/08/2016, 15:11
νικο,ας υποθεσουμε λοιπον πως εγω ο καθενας γνωριζει αυτα τα ανωτερα μαθηματικα που απαιτουνται για τις λειτουργιες της φωτογραφικης,ΠΑΛΙ δεν πληρωνουμε για να την αποκτησουμε?.οχι φιλε μου,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ πως λειτουργει,εγω θελω απλα να την χρησιμοποιω και να μην εχω ιδεα τι μαθηματικες ιστοριες συμβαινουν.αρα και παλι η ταυτοτητες ΣΕ ΕΜΕΝΑ αχρηστες ειναι για αλλη μια μερα.αντιθετα για τον ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ της φωτογραφικης ειναι πολυ χρησιμα καθως καθημερινα τα βρισκει μπροστα του για να κανει την ΔΟΥΛΕΙΑ του.

pipe_smoker
14/08/2016, 16:08
Μην την ανοίξουμε εδω αυτη την κουβεντα.

Ναι οντως μαθαίνουμε ενα κάρο μαλακιες και μη στο σχολείο, οχι με τη λογική οτι θα μας χρειαστούν οπως ειναι αυτούσια, αλλα με τη λογική οτι μας εξασκούν το μυαλό.

Το κατα ποσο θα έπρεπε να τα διδασκόμαστε ολα αυτα, να διδασκόμαστε αλλα, ή να μην τα διδασκόμαστε καθολου, και τις γενικότερες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της παιδείας, μην τις πιάσουμε εδω.

Εμενα η φωτογραφία πάντως με άρεσε:D

congate7
14/08/2016, 17:06

Για να ανοίξω το κινητό μου ούτε πιν δεν βάζω. :lol:

Προφανώς και τα μαθηματικά είναι παντού, δεν διαφωνώ, αλλά το πόσο μπορώ εγώ να τα εφαρμόσω στην καθημερινότητα μου είναι άλλο πράγμα.
Σίγουρα είναι μέσα στο κινητό, κομπιούτερ και άλλα, αλλά τι με νοιάζει εμένα πως δουλεύουν;

Προσωπικά περισσότερα προβλήματα, κουτάλες στην πλάτη, τσόκαρα στο κεφάλι μου έφεραν παρά με βοήθησαν κάπου.

:wave2:

nikos_abel
14/08/2016, 17:21
Ε κάνε ένα μοντιλίκι της προκοπής και μετακούνα μας σε ένα καινούριο θρεντ, τι σκατα σε πλερώνουμε;

(είμαι και με το κινητό και δεν τη παλεύω με νέα θέματα κλπ )

Bob_o_mastoras
14/08/2016, 17:26
Ε κάνε ένα μοντιλίκι της προκοπής και μετακούνα μας σε ένα καινούριο θρεντ, τι σκατα σε πλερώνουμε;

(είμαι και με το κινητό και δεν τη παλεύω με νέα θέματα κλπ )

Ασ'τον. Ακομα με την αμμο στα ποδια ειναι!!! :lol:

nikos_abel
14/08/2016, 17:34
Χαχά σόρυ πάιπ! Δεν το είχα δει!

Τέλος πάντων. Η φωτό λέει "δεν χρειάστηκα" όχι "συνειδητά δεν χρησιμοποίησα".

Και χρειάστηκε και χρησιμοποίησε.

Η έννοια του "δε με νοιάζει πως δουλεύει" ειναι πολύ διαφορετική από την "δεν γνωρίζω πως δουλεύει και εμπιστεύομαι κάποιον που ξέρει καλύτερα από εμένα να το κανει"

Εξάλλου, ένα παράδειγμα ειναι η σχέση των οδηγών με τα οχήματα τους.
Το πως ακριβώς ειναι σχεδιασμένο π.χ. το ηλεκτρονικό κύκλωμα του ABS, ειναι τελείως διαφορετικό από το να γνωρίζεις και να έχεις εκπαιδευτεί να φρενάρεις με αυτό.

Γενικά λοιπόν, καλό ειναι να ξέρεις την απλή μέθοδο των τριών π.χ. Η άρνηση μας να μάθουμε σε μεγαλύτερο βάθος το τι συμβαίνει στα αλήθεια γύρω μας ειναι που με τσιμπίσε. Και ποια ειναι η καλύτερη μέθοδος από την απεικόνιση του κόσμου σε μαθηματικά;

nikos_abel
14/08/2016, 17:36
Ασ'τον. Ακομα με την αμμο στα ποδια ειναι!!! :lol:

Οχι ρε, μας πήγε καφενείο, τι τον πέρασες; :lol:

pipe_smoker
14/08/2016, 19:15
Οχι ρε, μας πήγε καφενείο, τι τον πέρασες; :lol:

Όχι, καλά το είπε.

Με τα πόδια στην άμμο ήμανε.
Ή βασικά με το κεφάλι στο μαξιλάρι:lol:

Τώρα τα μετέφερα.
Πριν απλά σε παρέθεσε ο congate εδώ για να μη λερώνει στις φωτό (και καλά έκανε).

Καλά είναι τα μαθηματικά Νίκο, το πρόβλημα είναι ότι διδάσκονται "λάθος".

Το ότι κυκλοφορούμε σε μια κοινωνία που κανείς (σχεδόν) δε θα αμφισβητήσει ότι 1+1=2, οφείλεται στο ότι το έχει κάνει καραμέλα από μωρό παιδί.

Το οτι πολλοί αμφισβητούν άλλα πράγματα εξίσου βασικά και σημαντικά για το well being μιας κοινωνίας, οφείλεται στο ότι κάποια άλλα θέματα/αντικείμενα κλπ ήταν εκτός ύλης και δεν τα έκανε καραμέλα από μωρό παιδί.

Και ξαναλέω, για να μην πιάσουμε τα μεγαλεπίβολα σχέδια περί μεταρρυθμίσεων, μόνο τη λογική να προσθέταμε στις πρώτες τάξεις του δημοτικού και τους βασικούς κανόνες της, θαύματα θα γινόντουσαν.

Και δε μιλάω φυσικά μόνο για το πώς θα αντιλαμβάνονταν τα μαθηματικά και το πώς δουλεύει το κινητό τους, αλλά μέχρι και το τί ψηφίζουν.

Όπως είπα μόλις ξύπνησα, οπότε μη με βάλεις να φέρνω παραδείγματα.
Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις μέσες άκρες τι εννοώ.

nikos_abel
14/08/2016, 20:10
Ναι Παναγιώτη, καταλαβαίνω. Εξάλλου παρακολουθώ και το άλλο θρεντ. Εκεί θα σου πω για το 1+1=2 ;)

tsompanis
15/08/2016, 09:25
Χθες το βράδυ αλλά και σήμερα έχουμε πανηγύρι στο χωριό. Έψησα 1800 σουβλάκια:cry:
κάπου τόσα θα ψήσω και σήμερα. ..αλλού όμως είναι το ζουμί!
Κατά τις 4 πέφτω ξερός για ύπνο και ποιον βλέπω στα καπάκια σε ονειρο?
Τον κτηνος και τον σουτερ να με περιμένουν στον στάβλο :lol:
καθίσαμε τα είπαμε, τα ήπιαμε και μετά δεν ξέρω τι έγινε :lol:

χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά! :bawl:

teogtp
15/08/2016, 10:00
Χθες το βράδυ αλλά και σήμερα έχουμε πανηγύρι στο χωριό. Έψησα 1800 σουβλάκια:cry:

Μιλάμε για πολύ διαστροφή. .....
:lol:

theofilos888
15/08/2016, 11:39

Εχεις προβλημα λεμε!!!!!! :bawl::bawl:

taisteal
15/08/2016, 11:42

Αμα ειδες Κτηνο και σουτερ λεφτα θα παρεις αλλα θα φας προστιμο απο τροχαια
και θα τα δωσεις εκει

:lol::lol:

teogtp
15/08/2016, 12:40
Αμα ειδες Κτηνο και σουτερ λεφτα θα παρεις αλλα θα φας προστιμο απο τροχαια
και θα τα δωσεις εκει

Ή σε προστιμο θα τα φάει ή σε υποθετα. .....

Δεινόσαυρος
15/08/2016, 14:59
Περι μαθηματικών:
Ο μεγάλος Alfred North Whitehead είχε πει οτι αν ζούσαν οι αρχαίοι, αυτό που θα τους εντυπωσίαζε περισσότερο είναι οτι ο καθένας, ακόμα και μικρά παιδιά, μπορουν σήμερα να κάνουν εύκολα πολλαπλασιασμό! Στην εποχή τους ήταν αδιανόητο!

Έτσι είναι. Θέμα βαθειάς κατανόησης. Άμα το «πιάσεις», μετά είναι εύκολο. Ακόμα και σήμερα, το ποσοστό ανθρώπών που κατανοεί, πχ, στοιχειώδη γραμμική άλγεβρα, (κάθε σχολιαρόπαοδο που έχει βγάλει λύκειο) θα ήταν απίστευτο στην εποχή του Γκάους.

Δεν απέχει πολύ ο καιρός που πολλοί θα καταλαβαίνουν το «γιατί» της Σχετικότητας του Αινστάιν. Δεν πάνε χαμένα τα μαθηματικά, όπως ίσως να νομίζουν κάποιοι.
Βοηθάν στην κατανόηση ουσιαστικών νόμων και συμμετριών της φύσης.

Αν ήμουν σε πιο διαολεμένο κέφι, θα ανέφερα, πχ, το countersteering...

Γεια σας ρε Νευτωνα, Ωηλερ, Ζακόμπι και παλιοπαρέα...

tsompanis
15/08/2016, 16:54
Ή σε προστιμο θα τα φάει ή σε υποθετα. .....

ή λες να μπλεξω με ιταλικές λαδιερες? :lol:

Δεινόσαυρος
15/08/2016, 22:26
Πολυ ωραίος ο Πετρούνιας, μπραβο του!
Μπραβο+++

mikes
16/08/2016, 10:02
Πολυ ωραίος ο Πετρούνιας, μπραβο του!
Μπραβο+++
Ειναι σιγουρο οτι πηρε χρυσο?? Γιατι δεν ειδα πουθενα κανενα "κρατος" να του κατεδαφιζει το προπονητηριο...

bros 650
25/08/2016, 19:00
:a018::a018::a018::a018::a018::a018::a018::a018:Ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση μηπως σας συμβαινει και σας.ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕΤΑ ΒΡΕΧΕΙ;;;;;

lykourgi
25/08/2016, 19:03
:a018::a018::a018::a018::a018::a018::a018::a018:Ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση μηπως σας συμβαινει και σας.ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕΤΑ ΒΡΕΧΕΙ;;;;;
Βρήκαμε ποιός φταίει που έβρεξε.

DrEvil
25/08/2016, 22:41

Γιατι εχεις αμαξι.

Δεινόσαυρος
27/08/2016, 21:38
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕΤΑ ΒΡΕΧΕΙ;;;;;

Να το σαπουνίζεις, αλλα να μην το ξεπλένεις.
Έτσι θα είσαι ολο χαρα με τη βροχούλα που θα σου γλιτώνει τόσο κόπο...

Bob_o_mastoras
27/08/2016, 21:44
Η αληθεια ειναι (ως επαγγελματιας του κλαδου για ενα διαστημα) οτι εφοσον πλυθει, αν βρεξει μετα, τυγχον στιγματα φευγουν με ενα στεγνο πανι απλα. :)

Bob_o_mastoras
27/08/2016, 22:38
Oι μηχανες με after market αναρτησεις ειναι πιο σπανιες και απο την αληθινη αγαπη... :cry:
Κατοχοι Ιαπωνικων on-off, naked, all-rounder κλπ 10ετιας + που δεν εχετε αλλαξει αναρτησεις Γ@ΜΙΕΣΤΕ!!!!! :evil:
Τοσα χρονια ενα 400αρι πανω κατω δεν μπορουσες να επενδυσεις..;;;; Στις ακραπες, τα rizoma, τα undertail και τις λοιπες μ@λακιες ξερατε να τα δινετε... :a02:

amyroukai
27/08/2016, 22:42
Φτιάξαμε την μαμά, ριβαλβινγκ&ελατήριο. Α γαμησο ρε μάστορα. Εκ μέρους των ιαπωνοκατόχων 15ετιας με αγάπη. :bawl:

Bob_o_mastoras
27/08/2016, 22:44
Φτιάξαμε την μαμά, ριβαλβινγκ&ελατήριο. Α γαμησο ρε μάστορα. Εκ μέρους των ιαπωνοκατόχων 15ετιας με αγάπη. :bawl:

Δεν πιανεσαι τοτε!! :p

disclaimer: Ας πουμε και οτι εξαιρουνται τα μελη ττου φορουμ για να μην εχουμε προστριβες!!! :D

amyroukai
27/08/2016, 22:57
Χα χα οοοοοοοχι καργιολάκι δεν θα γλιτώσεις έτσι :lol:

Να πας να φακηθεις ρε που θες γριά με ωχλινς να την πουλήσεις για πιπινι πάλι σε κανέναν αδαή.

teogtp
27/08/2016, 23:02
Προσπαθεί να βρει έναν γιατρό αδαη να του φάει το μηχανακι .......
Ο αλητηριος. ..........

Bob_o_mastoras
27/08/2016, 23:05
Oχι με ohlins αλλα συγκεκριμενα μοντελα που ειναι γνωστα για την χαμηλη ποιοτητα των αναρτησεων τους, μου "τη δινει" να τα βλεπω να εχουν πανω ενα σκασμο after μ@λακιουλες για αισθητικη βελτιωση και οχι κατι που θα βελτιωνε ουσιαστικα τα οδικα χαρακτηριστικα οπως αναρτησεις, σωληνακια υψηλης κλπ..
Και τσαντιζομαι και καπου επρεπε να πω τον πονο μου... :look:

Βεβαια υπαρχει και η αλλη "σχολη" που λεει: μαθε πρωτα να εξαντλεις τα ορια των μαμα αναρτησεων και μετα τα λεμε.."
Οκ σεβαστο, αλλα μια ποιοτικη αναρτηση κανει τα δυσκολα ευκολοτερα σε πολλες περιπτωσεις και βελτιωνει πολλα δυναμικα χαρακτηριστικα που τα αντιλαμβανεσαι χωρις να χρειαζεται να οδηγεις στο οριο.

amyroukai
27/08/2016, 23:11
Δεν φαίνεται το ωχλινς αγόρι...

Bob_o_mastoras
27/08/2016, 23:13
Να πας να φακηθεις ρε που θες γριά με ωχλινς να την πουλήσεις για πιπινι πάλι σε κανέναν αδαή.

Παντως δυο, τρεις φορες που συναντηθηκα με το παληκαρι φετος ηταν φουλ ευχαριστημενος. Δεν του εχει κανει ουτε τσικ.
Τρεμω τη μερα που θα μπει car.gr ομως... :bawl:
Και οκ, φευγουν καπου στο 1,5 χιλιαρικο (καποια και λιγοτερο ιιιισως :look:) . Ετυχε και το ειχα παρει οσο το ειχα παρει, εγω. Και ηταν σε αριστη κατασταση και με καινουργια λαστιχα (dunlop) και αλυσιδογραναζα (afam) και με προσφατη αλλαγη λαδιωνΕ (bell-ray thumper). Και τις εργατοωρες ψαξιματος στο car.gr ποιος θα μου τις πλερωσει...;;;
Ρε, μεσα μπηκα λεμε, αλλα τελωσπαντων..!!! :D

Nostradamus
28/08/2016, 02:05
Περιμένω να δω πόσο θα δώσεις τον παπιο όταν έρθει η ώρα εκείνη..

teogtp
28/08/2016, 11:20
Ο πάπιος εχει μια θέση στο sotheby's όταν έρθει η ώρα. ......

mikes
28/08/2016, 12:00
ρε παιδες, τελικα μαθαμε ποιος είναι ο ευριπηδης??

amyroukai
28/08/2016, 12:23
Μερικοί.

Άλλοι όχι.

BMW rulz ρε 'νια. :bawl:

Bowleno
28/08/2016, 12:31
ρε παιδες, τελικα μαθαμε ποιος είναι ο ευριπηδης??

Μερικοί.

Άλλοι όχι.

BMW rulz ρε 'νια. :bawl:

Καταυλακιώτης με ειδικότητα στις επισκευές υπολογιστών μου μυρίζει......:a01:

:D

amyroukai
28/08/2016, 12:59
Μπα.

zannisvel
28/08/2016, 13:03
Ε μη μας κρατας σε αγωνια :p

mikes
28/08/2016, 15:56
Προς αποκατασταση της αληθειας...

Στις αστειες περιεργες φωτο #6 το μελος vegeta ποσταρε αυτή τη φωτο... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147895&page=102&p=2755456&viewfull=1#post2755456)

μετα από λιγο ο αμυρου εδωσε αυτή την απαντηση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147895&page=103&p=2755551&viewfull=1#post2755551)

επειδή τη ταμπελα την ξαναειδα σημερα σε λιιγο πιο μακρυνη ληψη, και μαλιστα με πληροφοριες για το που βρισκεται, από περιεργεια εψαξα, και κατεληξα στο συμπερασμα ότι οι τοποθεσιες Λουτσες και Βουνι συνδεονται μεταξυ τους και μαλιστα σε μικρη αποσταση στην ομορφη Κερκυρα.. (https://goo.gl/maps/yJk3zej61mP2)

παρακαλειται ο κος αμυρουκαης να ανακαλεσει....

(κοιτα ρε δικιε μου με τι καθομαι κι ασχολουμαι όταν δεν εχω τι να κανω...)

amyroukai
28/08/2016, 16:33
Ωωωωω τι βρήκε...

Ο γουγλης πάντως ήταν προδότης στην δική μου αναζήτηση.

Ε, ανακαλώ.

GFawkes
02/09/2016, 13:57
Πέθανε ο Θανάσης Ζαφειρίου, o μοναδικός επιζών του ΝΟΡΑΤΛΑΣ
Καλο ταξιδι στον συναδελφο

αξιζει να ακουσει καποιος την περιγραφη του, για τα γεγονατα, για τους συναδελφους του, για την ευγνωμοσυνη του, για το αν θα το ξαναεκανε, για ολα...
Μεγαλη ψυχη, καλο του ταξιδι.
https://www.youtube.com/watch?v=AuJ0EoT_tjw

Ετσι θυμαμαι τους Ελληνες, με μεγαλειο ψυχης , οχι .....

Bob_o_mastoras
04/09/2016, 15:26
Δυσκολη δουλεια να βρεις σωστο μηχανακι να παρεις...
Τουλαχιστον αυτη τη στιγμη, Θεσ/νικη...

:(

Bob_o_mastoras
04/09/2016, 17:13
3 μηχανακια ειδα σημερα, και τα 3 κλασμενα τελειως αμορτισερ... Φτιαχ'τε τα ρε.. Ελεος!! Πως τα πανε ετσι..;;; :cry:
Χιλιομετρα κατα το δοκουν... Ενας μονο ηταν τιμιος στα χιλιομετρα...

spyrakos35
04/09/2016, 19:42
Δυσκολη δουλεια να βρεις σωστο μηχανακι να παρεις...
Τουλαχιστον αυτη τη στιγμη, Θεσ/νικη...

:(

3 μηχανακια ειδα σημερα, και τα 3 κλασμενα τελειως αμορτισερ... Φτιαχ'τε τα ρε.. Ελεος!! Πως τα πανε ετσι..;;; :cry:
Χιλιομετρα κατα το δοκουν... Ενας μονο ηταν τιμιος στα χιλιομετρα...

τσαμπα το κράνος?

bulmont
04/09/2016, 19:56
...... Ενας μονο ηταν τιμιος στα χιλιομετρα...

τς τς τς τς...........Παλιοζωή..................παλιόκοσμος.................και παλιοκενωνία....................

Bob_o_mastoras
04/09/2016, 21:45
τσαμπα το κράνος?

Θα το 'χω για φασαριες..!!! :lol:

Εχω κλεισει και κατι ραντεβου αυριο.. Αντε να ειδουμε... :rolleyes:

Βασικα θελει υπομονη, απλα μετα τη φρικη του καλοκαιριου με εχουν πιασει κατι τρελες τασεις φυγης και δεν μου ειναι ευκολο να περιμενω,
θελω να ξαμοληθω στα βουνα και στα λαγγαδια (μονο απο την ασφαλτο ομως :look: ).

teogtp
04/09/2016, 21:55
Θα το 'χω για φασαριες..!!! :lol:

Εχω κλεισει και κατι ραντεβου αυριο.. Αντε να ειδουμε... :rolleyes:

Βασικα θελει υπομονη, απλα μετα τη φρικη του καλοκαιριου με εχουν πιασει κατι τρελες τασεις φυγης και δεν μου ειναι ευκολο να περιμενω,
θελω να ξαμοληθω στα βουνα και στα λαγγαδια (μονο απο την ασφαλτο ομως :look: ).

Kαι τι μηχανακι ψαχνεις ειπαμε;

amyroukai
04/09/2016, 21:57
Kαι τι μηχανακι ψαχνεις ειπαμε;

σπορτούρινγκ για ευρώπη.

Bob_o_mastoras
04/09/2016, 22:41
σπορτούρινγκ για ευρώπη.

:nono: :p

Οτιδηποτε ξεκουραστο street για βολτες εκτος πολης και ταξιδακια.

FZS600, GSF600, Hornet S, κανενα tdm 850... Ειμαι ανοικτος γενικα σε προτασεις... Φτανω μεχρι και σε ον-οφφ!!!

υ.γ. Το tdm 850 τεινω να το απποριψω διοτι, κατα πλειοψηφια, το εχουν ή ειχαν καγκουρες ή ασχετοι, με οτι αυτο συνεπαγεται.
Αν και μου αρεσει ρε γμτ... Σαν καναπες με ροδες ειναι (ανετο δλδ :D), εχει ροπη, παει αξιοπρεπως, θα του βαζα και ενα πιο μακρυ τιμονι για ακομα μεγαλυτερη ανεση...

Δεινόσαυρος
05/09/2016, 00:13
κανενα tdm 850...

Καλα βρε Bob, άμα κοιτάς TDM, γιατι δεν κοιτάς και Στρώμα 1000άρι; Πιο κομπλέ θα είσαι.

Bob_o_mastoras
05/09/2016, 00:15
Καλα βρε Bob, άμα κοιτάς TDM, γιατι δεν κοιτάς και Στρώμα 1000άρι; Πιο κομπλέ θα είσαι.

To κοιταω και αυτο, αλλα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κατι Θεσ/νικη στα χρηματα που θελω.

teogtp
05/09/2016, 00:23
To κοιταω και αυτο, αλλα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κατι Θεσ/νικη στα χρηματα που θελω.

Αν ανοιξεις ενα χαρτη θα εντυπωσιαστεις απο αυτο που θα αντικρυσεις.
Εχει και παρακατω!
:p

Bob_o_mastoras
05/09/2016, 00:35
Αν ανοιξεις ενα χαρτη θα εντυπωσιαστεις απο αυτο που θα αντικρυσεις.
Εχει και παρακατω!
:p

Ρε 'συ, Τεο, εχω κανει το Αμοργο-Θεσ/νικη και πισω 3 φορες απο το Μαϊο. Και αλλες 2 το Αμοργο-Αθηνα.. Και ολα αυτα με τραινα και πλοια... :bigcry:
Δεν αντεχω αλλη βαρεμαρα και ταλαιπωρια...
Και συν τοις αλλοις αν κατεβω Αθηνα, οκ, εχω σπιτι να μεινω οσο θελω αλλα δεν εχω μεσο.. Πρεπει με τα μμμ να τρεχω απο 'δω και απο 'κει να ψαχνω μηχανακια...
Δεν αντεχω.. Εχω κουραστει απ'ολο το καλοκαιρι.. :sweat:

Bob_o_mastoras
05/09/2016, 00:38
Αυριο θα παω και σε μαγαζι να δω δυο μοτορια... :a7:

Ετσι, για να ακουσω τον προλογο που θα μου πουν... :lol::cry:

George_Sp
05/09/2016, 00:58
πλιζ τελ ας, γιατι δε κοιτάς το versys και κοιτάς tdm900?

amyroukai
05/09/2016, 07:14
Και συν τοις αλλοις αν κατεβω Αθηνα, οκ, εχω σπιτι να μεινω οσο θελω αλλα δεν εχω μεσο.. Πρεπει με τα μμμ να τρεχω απο 'δω και απο 'κει να ψαχνω μηχανακια...

αγοράζεις χρέπι από Σαλονίκη. έρχεσαι αθήνα, βρίσκεις "αστεράκι". πουλάς το χρέπι διπλή τιμή. το "αστεράκι" βγαίνει τζάμπα. problem solved :bawl:

Bob_o_mastoras
05/09/2016, 21:07
Δοκιμασα ενα Αφρικα σημερις. Χρονια ειχα να οδηγησω Αφρικα.. :D (σωστα εξτρα, wp full, mivv, καγκελα, υψηλης αλλα το μπροστα μου φανηκε περιεργο.. ισως ελαχιστα στραβο;;; :()
Δεν παιρνω παλι ον-οφφ, μη φοβαστε... :lol: Μονο σαν worst case scenario... :lol:

teogtp
05/09/2016, 23:19
Δοκιμασα ενα Αφρικα σημερις. Χρονια ειχα να οδηγησω Αφρικα.. :D (σωστα εξτρα, wp full, mivv, καγκελα, υψηλης αλλα το μπροστα μου φανηκε περιεργο.. ισως ελαχιστα στραβο;;; :()
Δεν παιρνω παλι ον-οφφ, μη φοβαστε... :lol: Μονο σαν worst case scenario... :lol:

Θα πέσουμε στα σκληρα με αυτά που διαβάζουμε. ......

teogtp
09/09/2016, 18:02
365616

Έλα και με διαολιζουν........

amyroukai
09/09/2016, 18:43
Οι μικροζυθοποιίες είναι το νέο βίντεο κλαμπ;

teogtp
09/09/2016, 18:59

Εχουμε 3 στον Βόλο.
Έχω πιει και από τους τρεις και μπορω να πω ότι είναι αξιόλογοι όλοι τους.

akis_trevor
09/09/2016, 19:23
Εχουμε 3 στον Βόλο.
Έχω πιει και από τους τρεις και μπορω να πω ότι είναι αξιόλογοι όλοι τους.

Ζευκι.google it.
Στα μέρη του πάνου κοντά..

Mariner
09/09/2016, 19:35

αργήσαμε λίγο αλλά τις πιάσαμε και στην ελλάδα :D Εμένα η αγαπημένη μου πάντως είναι η Σόλο, η porter της (ασκιανός) και ειδικά η imperial stout της ( σκοτίδι) είναι απο τις πιο VFM μπυρούκλες που μπορεί να πάρει κάποιος. Το σκοτίδι για μένα χτυπάει εύκολα i.stouts με 4πλάσια και βάλε τιμή.

WiSe
10/09/2016, 08:45
Δοκιμασα Ζυθος ΒΑΠ στη Κασο... Ροδιτικη μπυρα και πολυ σωστη! Δε ξερω αν ερχεται Αθηνα αλλα δε θα ελεγα οχι να την κανω την αγαπημενη μου!

o teos
10/09/2016, 08:47
365616

Έλα και με διαολιζουν........

Δοκιμασα οταν ημουν στα μερη σας....ρε..πολυ ωραια πραγματα εχετε κει πανω...μην ερθω μονιμα φοβαμαι:D

Eversman
10/09/2016, 18:08
Εγώ δοκιμασα στη Συρο, μπύρα Χιος από την μικρό ζυθοποιία Χιου. Μη παστεριωμένη και αφιλτραριστη! Θολή και με γεύση απίθανη.

nassosxlvbros
11/09/2016, 15:49
http://www.entypwsiako.com/vrethikan-370-kila-kokenis-se-ergostasio-tis-coca-cola-to-mistiko-sistatiko-tis-coca-cola-epitelous-apokaliptete/

Πόσο αλήθεια νά'ναι άραγε; :confused:

mikes
11/09/2016, 15:54
μπλογκ με ονομα "εντυπωσιακο" τιγκα στη διαφημηση, αναδημοσιευει αρθρο από το "τρομακτικο"...

ουουουουουουου..... εγκυροτατο λεμε.... :lol:

Aggelos_SV
11/09/2016, 15:56
..όσο αξιόπιστα είναι τέτοιου είδους site..

Εμένα πάντως μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον άρθρο, το άλλο που έχει εκεί παραδίπλα με τίτλο "Αντέχετε; H Χρύσπα με μαγιό αλλά χωρίς φίλτρα " :bawl:

nathair
11/09/2016, 17:22
Δεν το κλικάρω κάν. Clickbait... Σιγά μην τους προσφέρω Hits για να αυξάνουνε το διαφημιστικό κασέ τους. Ελεος πια!

Ζεύκας
11/09/2016, 17:32
Εμ βασικά η είδηση είναι αληθής.

Η συνομωσιολογία ότι η ΚόκαΚόλα κάνει εμπόριο κόκας, αυτό είναι που πουλάνε τέτοια σκουπιδοσάιτ.

mikes
11/09/2016, 18:00
καλα αυτό το θεμα με τη κοκακολα το εχουν παραξηλωσει οι συνομωσιολογοι..
ειδικα εκει που κανει για οποιαδήποτε βαρια εργασια εκτος από το να τη πιεις..
από καθαριστικο μπανιου, μεχρι κολλα για πλακακια, γυαλιστικο για χρωμια, αντισκωριακο, διαβρωτικο χρωματος κτλ, εχω δει ότι κανει..
για να μη πω για το ότι η εταιρεια φταιει για κάθε δεινο στον πλανητη οποτε πρεπει να μποϋκοτάρουμε το προϊον..

Bob_o_mastoras
11/09/2016, 18:59
Δεν πινω Coca cola. Αλλα αυτοι που υποψιαζονται οτι εχει μεσα κοκαϊνη πρεπει να εξεταστουν απο γιατρο, πραγματικα!

Ρε παιδια, καταρχην ας προσπερασουμε το γεγονος οτι η κοκαϊνη ειναι πανακριβη και η κοκα κολα παμφηνη.. Οποτε δεν θα ηταν και τοσο σωστη ως επενδυση..
Αν περιειχε κοκαϊνη, δεν θα το ειχαν βρει σε χημικες αναλυσεις τοσα χρονια;;; :rolleyes: Δεν θα ειχε "ακουσμα";;; Δεν θα ειχε στερητικα (παρομοια με της κοκαϊνης) σε αυτους που κατεβαζουν μπουκαλια καθε μερα;;; Δεν θα φαινοταν σε τεστ που κανουν ανθρωποι για χρηση ουσιων;;;

ΕΛΕΟΣ!!! :rolleyes:

Υπαρχουν πολλοι σοβαροι λογοι για να μην πιεις κοκα κολα αλλα αυτος δεν ειναι σιγουρα ενας απο αυτους.

Ζεύκας
11/09/2016, 19:07
Βασικά στις πρώτες δεκαετίες υπήρχαν κάποιες μικροποσότητες κοκαϊνης δεν ήταν ψέμμα.

αλλά τότε και η ηρωϊνη και λοιπά ντρόγκια ήταν νόμιμα

Bob_o_mastoras
11/09/2016, 19:13
Βασικά στις πρώτες δεκαετίες υπήρχαν κάποιες μικροποσότητες κοκαϊνης δεν ήταν ψέμμα.

αλλά τότε και η ηρωϊνη και λοιπά ντρόγκια ήταν νόμιμα

Nαι, οταν φτιαχτηκε, και φτιαχτηκε ως φαρμακο, περιειχε κοκαϊνη και υπηρχαν και πολλα αλλα φαρμακευτικα σκευασματα κοκαϊνης.
Πλεον ομως, πιστευω οτι ειναι προφανες στους λογικους ανθρωπους οτι δεν περιεχει.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
11/09/2016, 19:26
κριμας.
http://www.parakato.gr/2016/09/blog-post_652.html

mikes
11/09/2016, 19:50
κριμας.
http://www.parakato.gr/2016/09/blog-post_652.html
αποκλειστικο λεει κι εχουν βουιξει τα σοσιαλ μιντια..

κριμα οντως, ηταν φατσα ο τυπος..

mikes
11/09/2016, 19:56
εγω παντως τη χρησιμοποιω ως καυσιμο στο μηχανακι... 1 ευρω το λιτρο, καλυτερη θερμικη αποδοση από τη βενζινη και αρα χαμηλοτερη καταναλωση... :lol:

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
12/09/2016, 07:03
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα Ελληνόπουλα

amyroukai
12/09/2016, 08:40
Θα 'σαι σε μιά γωνιά και θα τα παρακολουθείς αν όντως είναι έτσι;

bulmont
12/09/2016, 08:44
Θα 'σαι σε μιά γωνιά και θα τα παρακολουθείς αν όντως είναι έτσι;

Μπά, μάλλον γιά να δεί ποιά θα παρουσιαστούν και ποιά όχι.....

Panos76
12/09/2016, 10:02
Εμάς πάντως ήταν σαν προεκλογική συγκέντρωση ο αγιασμός, μέχρι και ο Κουτσούμπας μίλησε. 365816

teogtp
12/09/2016, 10:10
Εμάς πάντως ήταν σαν προεκλογική συγκέντρωση ο αγιασμός, μέχρι και ο Κουτσούμπας μίλησε. 365816

Βρήκε ευκαιρία.
Τόσα άτομα μαζεμένα που θα ξαναβρει. ......

bulmont
12/09/2016, 10:16
Βρήκε ευκαιρία.

:moutza::moutza:

lykourgi
12/09/2016, 11:05
Βρήκε ευκαιρία.
Στη βουλή πάντως, αποκλείεται.

taisteal
12/09/2016, 15:46
Βρήκε ευκαιρία.

Τι μλκς

amyroukai
12/09/2016, 16:28
Τι μλκς

γύρισες αφρικανάκι μου; :)

taisteal
12/09/2016, 16:29
γύρισες αφρικανάκι μου; :)

:D