View Full Version : O καφενές
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
Δεινόσαυρος
13/10/2016, 17:47
Ε ρε λεπίδι που πρέπει να πέσει σε κάποια μέρη.
Έκανε το κανίς του, λέει, Αρχιστράτηγο της Αεροπορίας... (https://www.theguardian.com/world/2016/oct/13/thailand-maha-vajiralongkorn-crown-prince-king)
Και αυτό το πράγμα, το εξάμβλωμα, θα είναι αύριο αρχηγός κράτους και θα πρέπει να του απευθυνόμαστε με το σεις και και με το σας.
Στο Πακιστάν πάλι πάνε να την κρεμάσουν την άλλη (http://gulfnews.com/news/asia/pakistan/pakistan-delays-blasphemy-appeal-after-judge-steps-down-1.1912250), επειδή οι σκατοκαρακάξες του χωριού της είπαν οτι βλαστήμισε τον Μουχαμέτι... Και δώσαμε σ' αυτά τα χαϊβάνια και πυρηνικά.
Ας είναι καλά οι ηγέτες της γ@μηστερής Δύσης μας που τους βάζουν στο σωστό Δρόμο.
Τάχω πάρει στο κρανίο σήμερα.
Δεινόσαυρος
13/10/2016, 18:02
Ποιον χαιρετούν άραγε; Τον Διάδοχο ή τον Αρχιστράτηγο;
370427
Δεινόσαυρος
14/10/2016, 22:06
Χμ, έτσι στην τύχη το βρήκα ακολουθόντας το λινκ του Ktinos για τον Θεολόγο Καλαιτζή.
Θα λέει τίποτα άραγε;
Πάντως αν κυκλοφορήσει σε dvd, γιουτούμπι, ή άλλο μέσο θα ήθελα να το δώ. Δεν έχω πρόσβαση σε Ελληινική Τιβι.
http://www.xronos.gr/koinonia/treis-mihanovies-paroysiastries-kanoyn-gyrismata-stin-komotini
taisteal
14/10/2016, 22:10
Να δουλεύεις σε γραφείο τελετών και να έχεις και μπεμπέ..
Μη σου τύχει
:lol:
Δεινόσαυρος
14/10/2016, 22:21
Να δουλεύεις σε γραφείο τελετών και να έχεις και μπεμπέ..
Μη σου τύχει
Είσαι σίγουρος οτι η μπεμπε ήταν της νεκροθάφτισας; Δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς. Η μια μπεμπε μου φαίνεται για της ΔΙΑΣ (φοράει μπότες). Εγώ νόμισα οτι η νεκροθάφτισα ήταν με το μελιτζανί sport fireblade; (όχι το fazerοειδές) αλλα δεν είμαι σίγουρος.
ΥΓ. Τελικά μάλλον έχεις δίκιο
370744
taisteal
14/10/2016, 22:25
Είσαι σίγουρος οτι η μπεμπε ήταν της νεκροθάφτισας; Δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς. Η μια μπεμπε μου φαίνεται για της ΔΙΑΣ (φοράει μπότες). Εγώ νόμισα οτι η νεκροθάφτισα ήταν με το μελιτζανί sport fireblade; (όχι το fazerοειδές) αλλα δεν είμαι σίγουρος.
Αυτή που κρατάει το σάβανο(:look:)πρέπει να έχει το μπεμπέ γιατί είναι και η πιό φραγκάτη αν κρίνω από το επάγγελμα;)
Τι συζητάμε ρε πστμ...
Μπράβο στα κορίτσια!!!
:D
Δεινόσαυρος
14/10/2016, 22:33
Αυτή που κρατάει το σάβανο την κόβω για την δημοσιογράφο μόδας (θα το φαντάζεται σε καμια πασαρέλα)
Αυτή πρέπει να είναι και με το ss
Όντως τι συζητάμε... λολ
Αλλά αρκετό ψυχοπλάκωμα στο χαμπέμους. Εδώ με την Morticia, να χαμογελάσουμε λιγάκι.
Πάντως, αν το δεις το πρόγραμμα, πες τουλάχιστον αν ήταν καλό.
skylaros
14/10/2016, 23:00
Η μαυρομάλλα είναι η φοιτήτρια νομικής, η καστανόξανθη είναι η αστυνομικός (είναι και χωμάτινη) reductio ad absurdum η άλλη είναι η δημοσιογράφος μόδας. ;)
Δεινόσαυρος
14/10/2016, 23:34
Μου θυμίζει εκείνα τα πάζλ λογικής...
Η φοιτήτρια νομικής δεν είναι ξανθιά, η τρίτη από δεξια δεν επαγγέλεται κάτι που να έχει σχέση με τον νόμο, η νεκροθάφτις έχει την ίδια μηχανή με την δημοσιογράφο, η μηχανή της αστυνόμου δεν είναι ασημί, βρείτε ποια καβαλάει τι.
Μου θυμίζει εκείνα τα πάζλ λογικής...
Η φοιτήτρια νομικής δεν είναι ξανθιά, η τρίτη από δεξια δεν επαγγέλεται κάτι που να έχει σχέση με τον νόμο, η νεκροθάφτις έχει την ίδια μηχανή με την δημοσιογράφο, η μηχανή της αστυνόμου δεν είναι ασημί, βρείτε ποια καβαλάει τι.
Τετοιες εποχες ειναι πλεον δυσκολο να μαντεψεις........:D
Coyote.V
14/10/2016, 23:46
Η απάντηση έφτασε μέχρι τα δάκτυλά μου, αλλά όχι, δεν το πληκτρολογώ.
skylaros
15/10/2016, 02:03
Τετοιες εποχες ειναι πλεον δυσκολο να μαντεψεις........:D
Παιδιά δε χρειάζεται να μαντέψεις τίποτα. Το άρθρο λέει ονόματα, ο γούγλης όπως και το fb είναι φίλοι μας :p Η νεκροθάφτης έχει BMW (τουλάχιστο στη φωτογράφηση) όπως και η συντάκτης μόδας. Τη δαντέλα την επεξεργαζόταν η δικηγόρος. Το περίεργο είναι ότι πιο συμπαθής μου μοιάζει η αστυνομικός πράγμα που σας ορκίζομαι δε μου συμβαίνει συχνά!
Bob_o_mastoras
15/10/2016, 05:37
Αυτη με το R1 (?) ειναι καλο... :a021: κοριτσι... :p
Αυτη με το R1 (?) ειναι καλο... :a021: κοριτσι... :p
r6
(αυτή η παρένθεση δεν έχει νόημα, απλά κάτι έπρεπε να γράψω γιατί το μηνυμά μου είναι πολύ σύντομο
και θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 χαρακτήρες εξ ου και η παρένθεση, θα τη βάλω με μικρά κίτρινα
γράμματα και κάτσε βγάλε τα μάτια σου φίλαι αναγνώστη για να τη διαβάσεις και ξόδεψε 8,63 άχρηστα
δευτερόλεπτα από τη ζωή σου)
r6
(αυτή η παρένθεση δεν έχει νόημα, απλά κάτι έπρεπε να γράψω γιατί το μηνυμά μου είναι πολύ σύντομο
και θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 χαρακτήρες εξ ου και η παρένθεση, θα τη βάλω με μικρά κίτρινα
γράμματα και κάτσε βγάλε τα μάτια σου φίλαι αναγνώστη για να τη διαβάσεις και ξόδεψε 8,63 άχρηστα
δευτερόλεπτα από τη ζωή σου)
:moutza:
Κλαίω. .......
lleonidas
15/10/2016, 13:40
"Gay σεξομανής με 2 μέτρα ύψος και 150 κιλά βάρος...τους κακοποιούσε επί 5 συνεχόμενες μέρες".
Μήπως τους άρεσε την πρώτη φορά και ξαναπήγαν; :uplate:
Πηγή (http://www.koutipandoras.gr/article/lhstes-eisebalan-se-spiti-seomanoys-kai-toys-biaze-gia-pente-hmeres)
"Gay σεξομανής με 2 μέτρα ύψος και 150 κιλά βάρος...τους κακοποιούσε επί 5 συνεχόμενες μέρες".
Πηγή (http://www.koutipandoras.gr/article/lhstes-eisebalan-se-spiti-seomanoys-kai-toys-biaze-gia-pente-hmeres)
Ρεϊ, ειναι πολυ μπροστα ο 35 λεμε!
Τοσο καιρο το λεει: "Π@υτσααααααααααααααααααα", η μονη αξιοπιστη τιμωρια.
:a25::bawl:
Δεινόσαυρος
15/10/2016, 14:48
«Διέρρηξαν την μπροστινή μου πόρτα, κι έτσι κι εγώ διέρρηξα την πίσω την δικιά τους...» είπε ο Άνθρωπος-Λύκος στους δημοσιογράφους.
Και τώρα θα με μισήσετε, αλλά... (sorry spyrakos35)
http://www.snopes.com/two-burglars-predator/
https://www.niyitabiti.net/2016/10/bummed-for-burgling-is-this-real/
amyroukai
15/10/2016, 14:50
Ο τύπος είναι σαν τον βουνό του GoT.
Καλοπέραση οι κλέφτες....
Δεινόσαυρος
15/10/2016, 14:56
;) ;) ;) ;) ;)
(Ξέρει κανείς να μας πει;)
(Κουιζάκι είναι, έτσι;)
AristidisZ
15/10/2016, 15:32
Ευκολάκι - ;+) = ;)
ισχύει για όλα τα smileys...
Δεινόσαυρος
15/10/2016, 15:38
Ευκολάκι - ;+) = ;)
Σωστά!
Αλλά τότε πώς θα γράφω το ;)
(ωστέ να μην βγαίνει smiley, έ;)
Ρωτάς γιατί δεν γίνεται ενώ το έχεις κάνει;
:confused:
AristidisZ
15/10/2016, 15:56
Σωστά!
Αλλά τότε πώς θα γράφω το ;)
(ωστέ να μην βγαίνει smiley, έ;)
Βάζοντας τίποτε κινεζο - κορεάτικα πληκτρολόγια, και γράφοντας το ";" σε μια γλώσσα και την παρένθεση σε άλλη
Δεινόσαυρος
15/10/2016, 16:25
Ρωτάς γιατί δεν γίνεται ενώ το έχεις κάνει;
:confused:
Ου, κι αν με γνωρίσεις απο κοντά να δεις τι ανάποδος άνθρωπος που είμαι.... :lol: :p
Βάζοντας τίποτε κινεζο - κορεάτικα πληκτρολόγια, και γράφοντας το ";" σε μια γλώσσα και την παρένθεση σε άλλη
Ωρθώς σκέπτεσαι, αν και είναι ακόμα πιο εύκολο:
Βασικά το Ελληνικό ερωτηματικό ; και το Εγγλέζικο semi-colon ; ΔΕΝ είναι ο ίδιος κώδικας, κι ας μοιάζουν.
Ο συνδιασμός semi-colon + ) όπως είπες (ιδίως σε Βrowsers), δίνει το smiley.
Αν αυτοι που φτιάχνουν τα κομπιούτερ είχαν βάλει το σωστό κώδικα για το Ελληνικό, τότε δεν θα υπήρχε το πρόβλημα. (Βέβαια μπορεί να υπήρχαν άλλα).
Αν με κάποιο τρόπο βάλεις Ελληνικό ερωτηματικό στη θέση του κοινού Εγγλέζικου, πάει το πρόβλημα.
Το αναφέρω γιατί βλέπω οτι συχνά το κάνω, και εγώ, και άλλοι, και ξαφνικά γεμίζει το κείμενο με άσχετα smileys.
Παρεμπιπτόντως για όποιον θέλει να βάλει τους ελληνικούς κώδικες στο πληκτρολόγιο του, τα bytes του ερωτηματικού είναι 037E
Εγώ συνηθίζω να αρχίζω και να τελειώνω το κείμενο εντός της παρένθεσης με ένα κενό.
( βοηθάει; )
Grafton 505
15/10/2016, 19:56
Βάλε ένα κενό ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες ρε δεινόσαυρε. Τι κωδικούς και γλώσσες και κβαντικές μετατροπές. Ποοο τώρα κατάλαβα γιατί εξαφανιστήκατε. :dizzy:
Δεινόσαυρος
16/10/2016, 13:50
Να δώσω την λύση προτείνοντας ένα κενό;
Ο Τσίπρας νομίζεις ότι είμαι, έ;
Εμ γι αυτό πάμε έτσι... Απόλυτη έλλειψη Εθνικής υπερηφάνειας ρεπαιδιμ.
Λίγο σεβασμός στο παραδοσιακό μας ερωτηματικό, παρακαλώ...
Και δεν βλέπω κανέναν να σχολιάζει τα ξένα συμφέροντα που υπεξαίρεσαν την νόμιμη θέση του -- Ε, ούπς, σόρυ, για μια στιγμή νόμισα οτι είμαστε στο χαμπέμους.
-- Ε, ούπς, σόρυ, για μια στιγμή νόμισα οτι είμαστε στο χαμπέμους.
Υπάρχει και η λύση "Γερμανοτσολιάς" φιλλλαράκι όπου υποκαθιστάς το ; με ?
(Με πιάνεις?)
Grafton 505
16/10/2016, 19:36
Εμ γι αυτό πάμε έτσι... Απόλυτη έλλειψη Εθνικής υπερηφάνειας ρεπαιδιμ.
Λίγο σεβασμός στο παραδοσιακό μας ερωτηματικό, παρακαλώ...
Και δεν βλέπω κανέναν να σχολιάζει τα ξένα συμφέροντα που υπεξαίρεσαν την νόμιμη θέση του -- Ε, ούπς, σόρυ, για μια στιγμή νόμισα οτι είμαστε στο χαμπέμους.
lleonidas
17/10/2016, 00:21
Το είδα πριν από λίγο στο fb και το δημοσιεύω επειδή μου έκαναν εντύπωση οι πολλές κοινοποιήσεις και τα σχόλια από κάτω που λένε διάφορα για το συγκεκριμένο πρατήριο.Ευτυχώς δεν έχω βάλει αν και περνάω συχνά.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς γίνεται να γέμισαν από εκεί και να έμειναν επιτόπου και τα 3 αυτοκίνητα,δεν το εξηγεί.Για να μείνεις,αν έχεις βάλει νοθευμένη βενζίνη,δεν πρέπει να διανύσεις κάποια χλμ;Εκτός και αν ο πρατηριούχος αντί για βενζίνη βάζει κρασί...τι να πω.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211316536736297&set=gm.1072682039513176&type=3&theater
amyroukai
17/10/2016, 08:54
αν είχε νερό, αυτό "κάθεται" και είναι το πρώτο που θα ρουφήξει η αντλία.
Το ερώτημα είναι, το έψαξαν; Έφεραν αστυνομία, λιμενικό, προεδρική φρουρά κλπ υπεύθυνους; Πήγαν σε συνεργείο να δουν τι είχε μέσα στο ντεπόζιτο; Ή απλά ακόμα μιά φορά η οργή περιορίστηκε σε ανακοίνωση στο γκρουπάκι του Λάζαρου με τους ταξιδιώτες;
amyroukai
17/10/2016, 09:28
για να ευθυμήσουμε και λίγο...
Δύο αστυνομικοί και επτά ιδιώτες συνελήφθησαν από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σε κλάμπ στο Γκάζι και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για - κατά περίπτωση - αδικήματα στην Υπηρεσία, παραβάσεις για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομική νομοθεσία καθώς και άλλα αδικήματα. Ειδικότερα, οι δύο αστυνομικοί και συγκεκριμένα ένας υπαστυνόμος 27 ετών και ένας αστυφύλακας 26 ετών, υπηρετούν σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής, αλλά τα βράδια εργάζονταν παράνομα στο κλαμπ, ως υπεύθυνοι για τις κρατήσεις και την τακτοποίηση των πελατών. Πηγή: www.lifo.gr
Αν ο πελάτης δεν καθόταν στην υποδεικνυόμενη θέση στο τραπέζι, έτρωγε κλήση για στάθμευση;
Παιδεια να κανω μια ακυρη ερωτηση δεν ξερω πως να ανοιξω θεμα σε αυτο το σαιτ μπορει καποιος να με καθοδηγήσει?
Billymuse
18/10/2016, 07:25
Διαλέγεις την ενότητα ανάλογα το θέμα που θες να ''ανεβάσεις'', εκει ψηλά γράφει ...
371186
o_gavros
18/10/2016, 15:10
I=P/V
Όπου Ι αμπέρ, όπου Ρ κατανάλωση (Watt)και V η τάση.
Θόδωρε νομίζω ότι σφάλεις.
αν δεν απατώμαι ο νόμος του Ωμ δεν είναι ισχύς Ρ σε Watt αλλά με αντίσταση R σε Ω.
I=V/R δηλαδή
AristidisZ
18/10/2016, 17:26
Σωστός ο γαύρος
γενικός κανόνας: Ασφάλεια 10Α / καλώδιο διατομής 1.5mm2 / ισχύς το πολύ 1.5 kW
στα 16Α, 25 καλώδιο, 2.5 kW
Ο σεισμοπληκτος Γιαννιώτης ζήτησε την μέγιστη κατανάλωση σε ρεύμα, όχι την αντίσταση.
Από την στιγμή που έχεις γνωστά τάση και κατανάλωση ο μαθηματικός τύπος είναι ο προαναφερομενος.
Τι διαολο, λάθος τα θυμάμαι;
Κάτσε να τσεκάρω και τον γκουγκλη .
AristidisZ
18/10/2016, 17:39
Σε ενα θερμαντικο σωμα,με αντισταση 1200 Watt,ποσα αμπερ ρελε πρεπει να βαλω?
Ο σεισμοπληκτος Γιαννιώτης ζήτησε την μέγιστη κατανάλωση σε ρεύμα, όχι την αντίσταση.
Από την στιγμή που έχεις γνωστά τάση και κατανάλωση ο μαθηματικός τύπος είναι ο προαναφερομενος.
Τι διαολο, λάθος τα θυμάμαι;
Κάτσε να τσεκάρω και τον γκουγκλη .
Βρε μπας και δε πίνεις μόνο καφέ στο μαγαζί ; :p
congate7
20/10/2016, 05:04
Ρε παιδιά τι μηχανάκι είναι αυτό στο βίντεο; https://youtu.be/HcXNPI-IPPM?t=2m18s
Ρε παιδιά τι μηχανάκι είναι αυτό στο βίντεο; https://youtu.be/HcXNPI-IPPM?t=2m18s
αμα κρινω απ'αυτο που φαινεται να εχει για δισκοφρενο, μαλλον buell...
αμα κρινω απ'αυτο που φαινεται να εχει για δισκοφρενο, μαλλον buell...
Για την ακρίβεια Βuell xb12r firebolt (http://www.motorcyclespecs.co.za/model/buell/buell_xb12r_firebolt%2004.htm)
Δεινόσαυρος
20/10/2016, 17:02
Αν αυτό είναι die antwoord, τι διάολο ήταν η ερώτηση;
congate7
20/10/2016, 18:18
mike, mariner :beer:
παντως ο τυπάκος που καβαλαει το μηχανακι, όταν εβγαλε το κρανος μου θυμησε τον blitzer τοτε που ηταν ξανθος... :lol:
Αν αυτό είναι die antwoord, τι διάολο ήταν η ερώτηση;
"Τι στο booτσο καπνίζουν στη Νότιο Αφρική;" αν κρίνω από το βίντεο κλιπ.
Bob_o_mastoras
21/10/2016, 01:57
"Τι στο booτσο καπνίζουν στη Νότιο Αφρική;" αν κρίνω από το βίντεο κλιπ.
Kαλα, αυτο ειναι απο τα "φυσιολογικα" τους videoclips... :lol:
Για τσεκαρετε αυτο: https://www.youtube.com/watch?v=AIXUgtNC4Kc
Δεινόσαυρος
21/10/2016, 11:26
Kαλα, αυτο ειναι απο τα "φυσιολογικα" τους videoclips... :lol:
Για τσεκαρετε αυτο: https://www.youtube.com/watch?v=AIXUgtNC4Kc
Α, ΟΚ τώρα μπήκα... αρχικά νόμισα Ολλανδοί, αλλα είναι βασικά λευκά γυφτο-τσαβόνια της ΝΑ.
Κάτι σαν τον θηλυκό «Μικρό Νικόλα» από τον «νομό του Κέηπ Τάουν».
Acacius, Ντερπαν Πόηζον, μαν...
====
Όλα τα λεφτά ο μπαμπάς που βλεφαριάζει το κωλαράκι της στο τραπέζι.
Καλή διαφήμιση και για την Red Bull εδώ που τα λέμε.
Δεινόσαυρος
24/10/2016, 21:31
«Πληγωμένος Χαμένος» σύμφωνα με την Ημερησια (http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26511&subid=2&pubid=114207943)
Κομμάτια κέηκ!
(Ω θεοί...)
=====
ΥΓ. Και άρεσε τόσο πολύ φαίνεται, που το αναπαράγουν στο Γκουγκλ επί τρεις σελίδες (https://www.google.co.uk/search?client=ubuntu&channel=fs&q=%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B3%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF% CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&gfe_rd=cr&ei=wMEOWMX5LIn38Afe8bGADA#q=%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B3%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CF%87%CE%B 1%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82&channel=fs&start=0).
Καταλάβατε τώρα γιατί μιλάμε για γκλόμπαλ βίλλατζ;
Όρσε ζώα.
lleonidas
27/10/2016, 18:27
Τι χαμός είναι αυτός σήμερα στους δρόμους;;
Έκανα το λάθος και βγήκα με το αμάξι σε Κηφισό(στο ρεύμα προς Κηφισιά χαμός,στο ρεύμα προς Πειραιά κάπως καλύτερα),Ιερά,Πειραιώς και μετά ανέβηκα Βουλιαγμένης με στάσεις στο ενδιάμεσο...νόμιζα ότι πήγα ταξίδι όταν έφτασα στον προορισμό μου.
Bob_o_mastoras
27/10/2016, 21:27
Τι χαμός είναι αυτός σήμερα στους δρόμους;;
Έκανα το λάθος και βγήκα με το αμάξι σε Κηφισό(στο ρεύμα προς Κηφισιά χαμός,στο ρεύμα προς Πειραιά κάπως καλύτερα),Ιερά,Πειραιώς και μετά ανέβηκα Βουλιαγμένης με στάσεις στο ενδιάμεσο...νόμιζα ότι πήγα ταξίδι όταν έφτασα στον προορισμό μου.
Ενω Σαλονικα που εχουμε 3ημερο αργια οι δρομοι ειναι αδειοι και οι παραγγελιες φθανουν με την ταχυτητα του φωτος!!! :vroum:
lleonidas
27/10/2016, 22:38
Ενω Σαλονικα που εχουμε 3ημερο αργια οι δρομοι ειναι αδειοι και οι παραγγελιες φθανουν με την ταχυτητα του φωτος!!! :vroum:
Ποιο 3ήμερο;Πενθήμερο πες καλύτερα :D
Καλοί είστε και εσείς με το μποτιλιάρισμα...θέλεις ευλογία από τη μητρόπολη για να μη συναντήσεις κίνηση ή για να βρεις χώρο να παρκάρεις στο κέντρο!
Bob_o_mastoras
28/10/2016, 15:31
Ποιο 3ήμερο;Πενθήμερο πες καλύτερα :D
Καλοί είστε και εσείς με το μποτιλιάρισμα...θέλεις ευλογία από τη μητρόπολη για να μη συναντήσεις κίνηση ή για να βρεις χώρο να παρκάρεις στο κέντρο!
Ολοι οι δρομοι του κεντρου, μεχρι τις 4 με 5 το απογευμα ειναι μονιμως μποτιλιαρισμενοι.. γμστ...
Αλλα σκεψου οτι ειναι μια πολη σχεδον 1,5 εκατομυριο με μοναδικο μεσο μαζικης μεταφορας τα λεωφορεια... :cry:
Χωρις παπι ΔΕΝ παλευεται, απλα!
lleonidas
28/10/2016, 15:37
Ολοι οι δρομοι του κεντρου, μεχρι τις 4 με 5 το απογευμα ειναι μονιμως μποτιλιαρισμενοι.. γμστ...
Αλλα σκεψου οτι ειναι μια πολη σχεδον 1,5 εκατομυριο με μοναδικο μεσο μαζικης μεταφορας τα λεωφορεια... :cry:
Χωρις παπι ΔΕΝ παλευεται, απλα!
Μην ανησυχείς και κάνε υπομονή... έρχεται (http://www.aftodioikisi.gr/koinonia/metro-sti-thessaloniki-ta-erga-xekinoun-se-mia-evdomada/) :a014:
Bob_o_mastoras
28/10/2016, 16:18
Μην ανησυχείς και κάνε υπομονή... έρχεται (http://www.aftodioikisi.gr/koinonia/metro-sti-thessaloniki-ta-erga-xekinoun-se-mia-evdomada/) :a014:
Kαλα, αμα τελειωσει το 2020 που λεει θα κατσω να με :a021: :lol:
Επισης:
"Αναφερόμενος στο περιστατικό της Βούλγαρη, κάνει λόγο για «κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση για να σπείρουν διχόνοια και καχυποψία για το έργο». Ανακοινώνει επιπλέον ότι αρχές του 2017 θα δημοπρατηθεί η μεγαλύτερη γραμμή στην Αθήνα (Λαμπρινή – Μαρούσι) μήκους 33 χιλιομέτρων με 35 σταθμούς. Για όλα αυτά τα έργα όπως σημειώνει ο κ. Μυλόπουλος η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη."
Λαμπρινη-Μαρουσι...;;; Πως και απο που θα συνδεεται η Λαμπρινη με το υπολοιπο δικτυο του μετρο...;;
Το μονο κοντινο δικτυο ειναι το τρενο στα ανω πατησια...
lleonidas
28/10/2016, 16:40
Όταν διαβάζω τέτοια ''μεγαλόπνοα'' σχέδια τα τελευταία χρόνια,δεν ασχολούμαι καν...είναι τόσο ρευστή η κατάσταση στα περισσότερα οικονομικά και κοινωνικά θέματα που η φράση ''τα κονδύλια είναι εξασφαλισμένα'' μου ακούγεται αστεία.
Μακάρι πάντως να ξεκινήσουν και κάποια στιγμή να τελειώσουν αυτά τα έργα με όσο το δυνατόν περισσότερη διαφάνεια(κι αυτό αστείο ακούγεται αλλά λέμε)και λιγότερη ρεμούλα...το μετρό είναι έργο που εξυπηρετεί απροβλημάτιστα καθημερινά χιλιάδες κόσμο και η σωστά μελετημένη διεύρυνση του δικτύου μόνο καλό θα κάνει.
amyroukai
28/10/2016, 16:46
ο ίδιος Μυλόπουλος, ο μίστερ σκάνδαλο στο ΑΠΘ; :lol:
εντάξει, δέσαμε.
Bob_o_mastoras
28/10/2016, 16:52
Όταν διαβάζω τέτοια ''μεγαλόπνοα'' σχέδια τα τελευταία χρόνια,δεν ασχολούμαι καν...είναι τόσο ρευστή η κατάσταση στα περισσότερα οικονομικά και κοινωνικά θέματα που η φράση ''τα κονδύλια είναι εξασφαλισμένα'' μου ακούγεται αστεία.
Μακάρι πάντως να ξεκινήσουν και κάποια στιγμή να τελειώσουν αυτά τα έργα με όσο το δυνατόν περισσότερη διαφάνεια(κι αυτό αστείο ακούγεται αλλά λέμε)και λιγότερη ρεμούλα...το μετρό είναι έργο που εξυπηρετεί απροβλημάτιστα καθημερινά χιλιάδες κόσμο και η σωστά μελετημένη διεύρυνση του δικτύου μόνο καλό θα κάνει.
Ρε μονο η Πασοκαρα εκανε εργα να'ουμ!!! Θελω παλιο βαθυ Πασοκ των early 90ies να γουσταρω!!!! :lol:
ο ίδιος Μυλόπουλος, ο μίστερ σκάνδαλο στο ΑΠΘ; :lol:
εντάξει, δέσαμε.
Τι ειναι αυτος..;; Για πες, για πες...
amyroukai
28/10/2016, 17:37
Καθηγητής μου παλιότερα, έγινε ο αρχι-πωςτονλένε στο τμήμα υδραυλικής, μετά από καιρό τον διάβασα Πρύτανη και τώρα... κυβερνητικό στέλεχος.
Coyote.V
28/10/2016, 19:59
Τι αέρας ήταν αυτός σήμερα;
Σε κάποια φάση στην εθνική οδό με κατεύθυνση βόρεια νόμιζα ότι ήμουν επάνω βάρκα και πάλευα με τα κύματα !
Bob_o_mastoras
28/10/2016, 21:54
Τι αέρας ήταν αυτός σήμερα;
Σε κάποια φάση στην εθνική οδό με κατεύθυνση βόρεια νόμιζα ότι ήμουν επάνω βάρκα και πάλευα με τα κύματα !
ΒαρΚαντερο ειπαμε εχεις, φιλε...;;;
:bawl::bawl:
:a01::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Μια ερώτηση. Τα μηνύματα στις ενότητες "πάμε πάλι" & "αστείες περίεργες φωτογραφίες" μετράνε στα συνολικά ποστ του καθενός;
Μια ερώτηση. Τα μηνύματα στις ενότητες "πάμε πάλι" & "αστείες περίεργες φωτογραφίες" μετράνε στα συνολικά ποστ του καθενός;
ΚΑΝΕΝΑ σχολιο στην ενοτητα off topic δε μετραει στο post count... αλλα γιατι σε ενδιαφερει αυτό? θεωρεις ότι εχει καμια αξια ο αριθμος σχολιων ενός μελους?
Όχι φίλε, καθαρά ενημερωτικά.Ευχαριστώ.
Bob_o_mastoras
30/10/2016, 22:43
ΚΑΝΕΝΑ σχολιο στην ενοτητα off topic δε μετραει στο post count...
Απαραδεκτο!!!
Το off topic ειναι η καλυτερη γωνια του φορουμ!!! :D
Grafton 505
31/10/2016, 19:50
Ωρε μην του λες τέτοια και μαστορεύει με υγραέρια.......θες να έχει τίποτις -----> :a023:
:bawl:
Bob_o_mastoras
31/10/2016, 22:07
Ωρε μην του λες τέτοια και μαστορεύει με υγραέρια.......θες να έχει τίποτις -----> :a023:
Ε, μα ειναι δυνατον απο ολες τις παρομοιωσεις να εγραψε αυτη με τη βαρκα ενω εχει Varadero...;;;
Εγω φταιω μετα...;;; :D
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
01/11/2016, 08:06
καλημερα ωρε παλικαρια και καλο μηνα.
Χαρηκα πολυ που σας ειδα, που μου δοθηκε η ευκαιρια να βαλω ενα προσωπο και ονομα σε καποια νικ, που ειδα δυο καλους φιλους που ειχα παρα πολυ καιρο να δω.
Στην επομενη και να ειστε παντα γεροί!
ΥΓ. Λορδε, ελειψες. Αλλα εισαι καργα δικαιολογημενος. Με το καλο.
amyroukai
01/11/2016, 21:58
Χαζεύω λοιπόν στο site της ΚΤΜ (ναι έχω πέσει τόσο χαμηλά στις προτιμήσεις μου στο bike porn) και το 1290R έχει ένα τεράστιο "UNSTOPPABLE" πίσω του. Δηλαδή την φράση που συνοδεύει τα R1200GS εδώ και... ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια. Ο πόλεμος έχει ανάψει για το 2017 κύριοι. Στο Ματινγκχόφεν τους έχει πιάσει κρισάρα ή το παράκαναν με τα red bull... "Ερχόμαστε". Να δω αν θα μεταφραστεί και σε πωλήσεις αυτό.
Αυτό που με μπερδεύει κομματάκι είναι το "WORLD CHAMPION" που γράφει το 1290Τ. Πρωταθλητής σε τι ακριβώς;
Bob_o_mastoras
01/11/2016, 22:07
...
Αυτό που με μπερδεύει κομματάκι είναι το "WORLD CHAMPION" που γράφει το 1290Τ. Πρωταθλητής σε τι ακριβώς;
Στο παγκοσμιο πρωταθλημα on-off πηραν 1η και 2η θεση περυσι. Νομιζω εχει αναφερθει και εδω.
RaGe_Raptor
01/11/2016, 22:07
Χαζεύω λοιπόν στο site της ΚΤΜ (ναι έχω πέσει τόσο χαμηλά στις προτιμήσεις μου στο bike porn) και το 1290R έχει ένα τεράστιο "UNSTOPPABLE" πίσω του. Δηλαδή την φράση που συνοδεύει τα R1200GS εδώ και... ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια. Ο πόλεμος έχει ανάψει για το 2017 κύριοι. Στο Ματινγκχόφεν τους έχει πιάσει κρισάρα ή το παράκαναν με τα red bull... "Ερχόμαστε". Να δω αν θα μεταφραστεί και σε πωλήσεις αυτό.
σε κανα pikes peak ίσως.τι,δεν είναι world champion αν νίκησε εκεί σε κάποια από τις κατηγορίες?
amyroukai
01/11/2016, 22:17
δεν έχω ιδέα. καλά το world champion το λένε και οι Αμερικανοί για τα τοπικά πρωταθλήματα γιατί ως γνωστόν δεν υφίσταται κόσμος έξω από τις ΗΠΑ. Τέλος πάντων... Μάρκετινγκ, να το οδηγάει ο κάθε π@π@ρίδης και να έχει το τουπέ του πρωταθλητή κιόλας.
πιο εντυπωσιακά από την πιασάρικη φράση είναι τα νέα τεχνικά του κινητήρα και των ηλεκτρονικών. άντε και η παράγραφος που αναφέρεται στην νέα "πλευστή" βάση βαλιτσών που αυτή τη φορά δοκιμάστηκε σε ταχύτητες "πολύ παραπάνω από τις νόμιμες" και δεν κουνάει ούτε με τέρμα φόρτωμα, γράφουν. Λες να έχει γίνει και κανένα μαγικό και να μην ψήνει τα μέζεα του αναβάτη η ζέστη από τον πίσω κύλινδρο; Η τρόμπα του πίσω φρένου επίσης δείχνει λίγο πιο ψηλά από τον καταλύτη.
Και να δούμε και τι θα σκάσει από Ιταλία μεριά την Δευτέρα και από Γερμανία μεριά την Τρίτη....
RaGe_Raptor
01/11/2016, 23:03
όχι ρε φίλε! (http://www.motortrend.com/news/watch-cringe-nissan-tsuru-falls-apart-crash-test/?sm_id=social_aumomotortrendhub_MotorTrend_20161101_67442486&adbid=10154161459266312&adbpl=fb&adbpr=18332466311)
http://www.youtube.com/watch?v=85OysZ_4lp0"
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
03/11/2016, 09:43
Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: “Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο”. Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ’το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση “Τον Πούτσο Κλαίγανε!!”
Πηγή : http://parganews.com/%ce%b7-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85/
amyroukai
03/11/2016, 17:36
Εδώ και καιρό είχα σπίτι το αμορτισέρ του GS Dakar που ταιριάζει και δεν ταιριάζει στον πήγασο. Με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος που μου το είχε στείλει και μου λέει βρήκε αγοραστή. ΟΚ, νο προμπλεμ, κλείνουμε ραντεβού να του το πάω. Μηχανικός αεροσκαφών. Με τα χέρια "της δουλειάς", ο αντίχειρας με τις γρατσουνιές, το γρασσάκι που δεν φεύγει ποτέ εντελώς από τα νύχια, τον χάρηκα. Πενηντάρης+. Αυτό που με ξένισε και απορώ ακόμα ήταν οι ερωτήσεις "αν αρχίσει να χάνει λάδι που συμπληρώνω", "αν χάσει το άζωτο, έχουμε υγρό στην δουλειά, κάνει ή θέλει αέριο", "δεν σκληραίνω το ελατήριο (ήτοι την προφόρτιση) γιατί δεν θέλει η γυναίκα μου να κοπανιέται". Μηχανικός άνθρωπος. Μηχανικός. Δηλαδή, που να πάρει και να σηκώσει... Και έχω απαιτήσεις μετά από το κάθε γίδι με απολυτήριο λυκείου και αν, που κουτσόμαθε κάτι σε ένα ΙΕΚ να ξέρει.
Bob_o_mastoras
03/11/2016, 17:44
Εδώ και καιρό είχα σπίτι το αμορτισέρ του GS Dakar που ταιριάζει και δεν ταιριάζει στον πήγασο. Με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος που μου το είχε στείλει και μου λέει βρήκε αγοραστή. ΟΚ, νο προμπλεμ, κλείνουμε ραντεβού να του το πάω. Μηχανικός αεροσκαφών. Με τα χέρια "της δουλειάς", ο αντίχειρας με τις γρατσουνιές, το γρασσάκι που δεν φεύγει ποτέ εντελώς από τα νύχια, τον χάρηκα. Πενηντάρης+. Αυτό που με ξένισε και απορώ ακόμα ήταν οι ερωτήσεις "αν αρχίσει να χάνει λάδι που συμπληρώνω", "αν χάσει το άζωτο, έχουμε υγρό στην δουλειά, κάνει ή θέλει αέριο", "δεν σκληραίνω το ελατήριο (ήτοι την προφόρτιση) γιατί δεν θέλει η γυναίκα μου να κοπανιέται". Μηχανικός άνθρωπος. Μηχανικός. Δηλαδή, που να πάρει και να σηκώσει... Και έχω απαιτήσεις μετά από το κάθε γίδι με απολυτήριο λυκείου και αν, που κουτσόμαθε κάτι σε ένα ΙΕΚ να ξέρει.
Ρε! Μπας και τον λεγανε Λυσανδρο..;;; :confused:
amyroukai
03/11/2016, 17:45
Ρε! Μπας και τον λεγανε Λυσανδρο..;;; :confused:
όχι.
Grafton 505
03/11/2016, 19:28
Το ότι λέει ότι είναι μηχανικός αεροσκαφών, δεν του δίνει αυτόματα γενικές ή ακόμα και ειδικές μηχανολογικές γνώσεις. Ειδικά αν δουλεύει ένα τύπο αεροπλάνου όλη του την ζωή ή δεν έχει πιάσει ποτέ κλειδί στα χέρια του.
Bob_o_mastoras
03/11/2016, 22:58
Στο παγκοσμιο πρωταθλημα on-off πηραν 1η και 2η θεση περυσι. Νομιζω εχει αναφερθει και εδω.
Δεν ψαρωσε κανενας ρπστμ να ρωτησει "τι" και "πως"... :(
:p
amyroukai
03/11/2016, 23:01
Δεν ψαρωσε κανενας ρπστμ να ρωτησει "τι" και "πως"... :(
γιατί βασικά δεν ενδιαφέρει κανέναν το τι έκανε η ΚΤΜ και σε ποιό πρωτάθλημα. Και η Ducati γάζωνε τόσα χρόνια στο Pikes Peak, δεν διαφήμισε την Multi ως "world champion". Νομίζω δηλαδή.
Bob_o_mastoras
03/11/2016, 23:47
γιατί βασικά δεν ενδιαφέρει κανέναν το τι έκανε η ΚΤΜ και σε ποιό πρωτάθλημα. Και η Ducati γάζωνε τόσα χρόνια στο Pikes Peak, δεν διαφήμισε την Multi ως "world champion". Νομίζω δηλαδή.
Nαι, αλλα πρωτον, το pikes peak δεν ειναι on-off, συνηθως τρεχουν με ss και δευτερον αλλο το αν ενδιαφερουν οι επιδοσεις της ΚΤΜ και αλλο το να υπηρχε πρωταθλημα on-off..
Καλη φαση θα ηταν, πλακα πλακα.. Θα τρεχανε (λεει..) σε 3 κατηγοριες, 500-650 (Ο1), 700-850 (Ο2) και 900+ (Ο3, mastodon).
Θα ηταν 50% ασφαλτος με στροφιλικια, 30% φλαταδουρα ευκολη και 20% λιγο πιο τεχνικα κομματια.
Δικαιωμα συμμετοχης μονο σε μηχανακια παραγωγης με μινιμουμ παρεμβασεις.
Τι λες..;;;:a01:
amyroukai
04/11/2016, 00:07
Nαι, αλλα πρωτον, το pikes peak δεν ειναι on-off, συνηθως τρεχουν με ss και δευτερον αλλο το αν ενδιαφερουν οι επιδοσεις της ΚΤΜ και αλλο το να υπηρχε πρωταθλημα on-off..
Καλη φαση θα ηταν, πλακα πλακα.. Θα τρεχανε (λεει..) σε 3 κατηγοριες, 500-650 (Ο1), 700-850 (Ο2) και 900+ (Ο3, mastodon).
Θα ηταν 50% ασφαλτος με στροφιλικια, 30% φλαταδουρα ευκολη και 20% λιγο πιο τεχνικα κομματια.
Δικαιωμα συμμετοχης μονο σε μηχανακια παραγωγης με μινιμουμ παρεμβασεις.
Τι λες..;;;:a01:
Μπομπ ο Εθπελέτα
Bob_o_mastoras
04/11/2016, 00:15
Μπομπ ο Εθπελέτα
Το κανω για να παω την κατηγορια ον-οφ μπροστα..!!! :D
taisteal
04/11/2016, 00:18
Το κανω για να παω την κατηγορια ον-οφ μπροστα..!!! :D
Πρέπει να έχεις και οn-off όμως ρε μαν
amyroukai
04/11/2016, 00:29
Πρέπει να έχεις και οn-off όμως ρε μαν
με τα λεφτά που θα βγάλει από την διοργάνωση αγώνων θα αγοράσει ένα μικρό εργοστάσιο. την AJP ας πούμε. Και μετά θα βγάλει τα δικά του που θα πουλάει στην διπλή τιμή από όλους τους άλλους :lol:
Bob_o_mastoras
04/11/2016, 00:44
με τα λεφτά που θα βγάλει από την διοργάνωση αγώνων θα αγοράσει ένα μικρό εργοστάσιο. την AJP ας πούμε. Και μετά θα βγάλει τα δικά του που θα πουλάει στην διπλή τιμή από όλους τους άλλους :lol:
Oχι.. Θα φτιαχνω μηχανακια με σουπερ πλαισια και αναρτησεις με Ιαπωνικα αξιοπιστα μοτερ με χαμηλο κοστος και ουδετερη αλλα καλη αισθητικη και θα τα πουλαω φθηνα να χαλαω την πιατσα..!!
Ή θα τα κανω ολα σουπερ ντουπερ καρα τουμπανα που θα χαλανε ομως και θα θελουν ωρομετρο για τα service (αλλα δεν θα το λεω) και θα ταραξω το κοινο στο μαρκετινγκ πουλωντας exclusivity και brand name..
"Tι εχεις..;; ΚΤΜ..;; Φτωχε μου φιλε... Παρε το νεο BoB Motors Hyper-Adventure S-RR με καλωδιωσεις απο χρυσο, carbon ακομα και τις βιδες του και σελα απο δερμα λευκης σιβηρικης τιγρης και θα δεις τι θα πει περιπετεια!!"
amyroukai
04/11/2016, 08:05
δεν ανέφερα τυχαία την AJP, αυτό το PR7 με το μοτέρ του ΧΤ παλιότερα και του χάσκι 630 πλέον είναι όνειρο περιπέτειας :)
στον άλλο τομέα, δύσκολα εδραιώνεσαι αλλά αν τα καταφέρεις μπράβο :)
Coyote.V
04/11/2016, 08:44
Ναι, το γράφω και στο προφίλ μου. Τι νόμιζες ότι έχω θέμα; Εμείς οι εφοπλιστές έχουμε χιούμορ. :lol:
o_gavros
04/11/2016, 12:48
μας την πέσαν τα μεμέτια στην πρωτεύουσα ή οι δικοί μας καίνε μπιτζίνα με τα μαχητικά;
πολύ θόρυβος λέμε.
μας την πέσαν τα μεμέτια στην πρωτεύουσα ή οι δικοί μας καίνε μπιτζίνα με τα μαχητικά;
πολύ θόρυβος λέμε.
Δεν είναι τίποτα στρώνω το TRACER.....:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
o_gavros
04/11/2016, 12:50
PortisHead
04/11/2016, 13:02
πολύ θόρυβος λέμε.
Κανας πιλότος Πειραιώτης θα ήταν και περασε χαμηλα πανω απο το λιμάνι... :lol:
George_Sp
04/11/2016, 13:26
Πρόβα για την αεροπορική επίδειξη που θα γίνει στο Παλαιό Φάληρο την ερχόμενη Κυριακή με αφορμή την γιορτή της Αεροπορίας έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή στις 13:00 στον Φαληρικό όρμο.
...
taisteal
05/11/2016, 19:32
Εγώ το πρόλαβα πάντως
Γειά σου ρε ταλιμπαν
:lol::lol::lol:
GiorgosLa
05/11/2016, 19:35
Εγώ το πρόλαβα πάντως
Γειά σου ρε ταλιμπαν
:lol::lol::lol:
Χαχαχα!!! Κι εγώ. Παραλίγο θα του απαντούσα κιόλας. :D
taisteal
05/11/2016, 19:35
Χαχαχα!!! Κι εγώ. Παραλίγο θα του απαντούσα κιόλας. :D
Κι εγώ ρε γμτ,του είπα να με κάνει φίλο
Αυτοί οι Mod είναι πιο γΛήγοροι κι από κόψιμο
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
08/11/2016, 08:21
καλημερα σας αν επιτρεπετε γιατι κλειδωθηκε αυτο? Αχρηστη μηχανη?