PDA

View Full Version : "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19

sniper
14/06/2011, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Απλα υπαρχουν και αυτοι μεσα στις συγκεντρωσεις, δε νομιζω οτι αφορα ολο το κοσμο, αλλα ενα ποσοστο που βγαζει τον Θοδωρα αληθινο, σιγουρα υπαρχει/

Επίσης υπάρχουν οι αδιόριστοι του ΑΣΕΠ, οι Stage, οι άνεργοι των 25-35 στο 30%, οι άνεργοι έτσι κι αλλιώς γιατί κάποιοι αντί για επενδύσεις τα έκαναν ότιδήποτε άλλο (χωρίς έλεγχο απο το "κράτος"), οι συνταξιούχοι που αντι να ηρεμούν στα τελευταία τους χρόνια είναι στην πείνα κλπ κλπ κλπ

Καλό θα είναι λοιπόν, πριν αρχίζουμε και παπαγαλίζουμε κείμενα να σκεφτόμαστε λιγο και παραπέρα, και να σκεφτόμαστε και μια δεύτερη φορά ΠΟΙΟΣ τα έγραψε και ΓΙΑΤΙ.

antsoar
14/06/2011, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Επίσης υπάρχουν οι αδιόριστοι του ΑΣΕΠ, οι Stage, οι άνεργοι των 25-35 στο 30%, οι άνεργοι έτσι κι αλλιώς γιατί κάποιοι αντί για επενδύσεις τα έκαναν ότιδήποτε άλλο (χωρίς έλεγχο απο το "κράτος"), οι συνταξιούχοι που αντι να ηρεμούν στα τελευταία τους χρόνια είναι στην πείνα κλπ κλπ κλπ

Καλό θα είναι λοιπόν, πριν αρχίζουμε και παπαγαλίζουμε κείμενα να σκεφτόμαστε λιγο και παραπέρα, και να σκεφτόμαστε και μια δεύτερη φορά ΠΟΙΟΣ τα έγραψε και ΓΙΑΤΙ.

+1000 Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι μαζί τα φάγαμε, και κάποιοι έχουν

αρχίσει να το πιστεύουν :sad: :yuck:

Corki
14/06/2011, 12:58
Φιλε sniper,

Εσενα εψαχνα....αλλα δεν σε έβρισκα!!!!

Αρχικα,

Wtf γινεται με τα account μου? Γιατι μετά απο λιγο καιρο παθαινουν κοκομπλόκο? Ημουν ο nicket456,nicket4567,NikolasMotogr (αυτά θυμαμαι). Σου στέλνω mail και πιστέυω δεν έχεις λάβει τπτ. Αν θέλεις σβηνεις τα παλιά και κρατάω το νέο. Αν δεν υπάρχει προβλημα για το forum ...... σαν να μην στα είπα τα παραπάνω!

Για το κειμενάκι,

Εγω είμαι απόφοιτος ενός ΤΕΙ και ενός ΑΕΙ (όλα στην ώρα τους - 4 ετη) Κατα την διαρκεια των σπουδών μου δουλευα 2 δουλειες τουλάχιστον και στύριζα οικονομικα και το σπιτι μοθ και στην συνέχεια την φοιτητρια αδελφή μου (κοινώς Γ@ΜΗΘΗΚΑ στην δουλειά )

Εζησα την μέχρι τώρα ζωή μου χωρις να κλεψω-βλαψω-εκμεταλευτώ κανέναν και σε κανένα επίπεδο και πίστεύω πως είναι το μεγαλύτερο κατορθωμα μου μέχρι τώρα.

Θα μπορούσα να γράψω και πολλά άλλα μα πιστεύω το έπιασες το νόημα (Αυτά ήταν τα περι εμού)

Για το κειμενάκι............................Συμφωνώ και πιστεύω πως είναι μια καλή εικόνα της πραγματικότητας.

Πρόταση μου................................Ζήστε την ζωή σας σεβόμενοι τους δίπλα σας.

Βρείτε τι ενοχλει και φτιαχτε το.........Επανασταση γινεται στις κάλπες(μην τους ξαναβγαλεται στην βουλη)

Δεν υπάρχει κομμα να επιλέξεται...........φτιάξτε ένα.

Δεν ξερετε-δεν ειστε διατεθημένοι να εμπλακειτε σε τετοια πράγματα...........Μην διαμαρτύρεστε.

Η πορεια της ζωής ειναι κύκλος και οχι ευθυα γραμμη.

Νίκολας Μανιτσόπουλος

ΥΓ Δεν ειμαι αναρχικος-εθνικιστης-πολιτικοποιημένος.Δεν με τρέφει-εθρεψε ο μπαμπας μου.Σκεφτειτε τι πρεπει να γινει και καντετο.Πειράματα στο φλου δεν οδηγουν-οδηγησαν ποτε πουθενα.Ανοιξτε τα ματια σας και ξεχάστε τις τσεπες σας.

sniper
14/06/2011, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
Φιλε sniper,

....

Wtf γινεται με τα account μου? ....

....

Τα account σου πάθαιναν κάτι, πιθανώς, γιατί άλλαζες email και παλιά δεν του άρεσε και πολύ αυτό..

Corki
14/06/2011, 13:24
Δεν έχω αλλάξει mail ποτέ

Εχω ένα και το αυτο απο τότε που υπάρχει το internet για μένα. Φτιάχνω μόνο για το μοτο.gr .

Δεν με πειράζει βασικα αν και με τον πρωτο λογ. του 2005 είχα ένα δεσιμο. Πιο πολύ στο είπα για να σβήσεις τα παλια να μην υπάρχουν Τεσπά.......... Πως σου φάνηκε η απαντηση μου δεν μου είπες

:smokin:

mats8282
14/06/2011, 13:26
Το κειμενάκι μου το έστειλαν με mail ..... δεν το έγραψα εγώ ...... πηγή δεν γνωρίζω

Αυτοί που πήραν 120,000 ευρώ εφάπαξ και έργα του δημοσίου,υπερτιμημένα,έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω και έχουν πιάσει τον εξώστη..Μην ακούτε τις μαλακίες που γράφουν οι διάφοροι άγνωστοι..

sniper
14/06/2011, 13:30
....

Πως σου φάνηκε η απαντηση μου δεν μου είπες

:smokin:

Δεν είμαι αξιολογητής απόψεων ή/και θέσεων.

Corki
14/06/2011, 13:47
Α,

Και όσο για την φράση "μαζί τα φάγαμε" (που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση) δεν πιστεύω πως είναι και το ουσιαστικό κομματι του κειμένου.

Απλά αντιστοιχει "ποιοτικά" στο τμήμα της κοινωνιας που περιγράφει το κείμενο.

Μεταξύ μας για αστειο μου φανηκε εμενα και το postara . Δεν περιμενα απαντηση τυπου να σκεφτομαστε τι βάζουμε και τι "πραγματικα" λεει κτλ.

Μαλλον χτυπησα νευρο.

:beer:

sniper
14/06/2011, 13:50
...
Μεταξύ μας για αστειο μου φανηκε εμενα και το postara ....

Αν και συνήθως με χιούμορ αντιμετωπίζεις καλύτερα δυσάρεστες καταστάσεις.. Δεν νομίζω ότι χωράει χιούμορ σε ότιδήποτε αφορά την κατάσταση που έχουμε βρεθεί..

zephyr1
14/06/2011, 13:54
Εγω παντως εχω πολλους γνωστους που περιεχονται στο παραπανω κειμενο και ειναι ακομα περισσοτεροι που δεν γνωριζω,ενα τεραστιο μερος της Ελλαδιτσας μας ζουσε ετσι.

Αυτο ειναι που εχει αμαυρωσει αυτη την στιγμη τους αγανακτισμενους και οταν πηγαινεις δεν ειναι δυσκολο να μην το αντιληφθεις.

Αυριο θα ειναι μια πολυ σημαντικη μερα για το συνταγμα,ειδωμεν.

the who
14/06/2011, 13:55
Φιλε sniper,

Εγω είμαι απόφοιτος ενός ΤΕΙ και ενός ΑΕΙ (όλα στην ώρα τους - 4 ετη) Κατα την διαρκεια των σπουδών μου δουλευα 2 δουλειες τουλάχιστον και στύριζα οικονομικα και το σπιτι μοθ και στην συνέχεια την φοιτητρια αδελφή μου (κοινώς Γ@ΜΗΘΗΚΑ στην δουλειά )

Εζησα την μέχρι τώρα ζωή μου χωρις να κλεψω-βλαψω-εκμεταλευτώ κανέναν και σε κανένα επίπεδο και πίστεύω πως είναι το μεγαλύτερο κατορθωμα μου μέχρι τώρα.

Θα μπορούσα να γράψω και πολλά άλλα μα πιστεύω το έπιασες το νόημα (Αυτά ήταν τα περι εμού)

Για το κειμενάκι............................Συμφωνώ και πιστεύω πως είναι μια καλή εικόνα της πραγματικότητας.

Πρόταση μου................................Ζήστε την ζωή σας σεβόμενοι τους δίπλα σας.

Βρείτε τι ενοχλει και φτιαχτε το.........Επανασταση γινεται στις κάλπες(μην τους ξαναβγάζεται στην βουλη)

Δεν ξερετε-δεν ειστε διατεθημένοι να εμπλακειτε σε τετοια πράγματα...........Μην διαμαρτύρεστε.

Νίκολας Μανιτσόπουλος

ΥΓ Δεν ειμαι αναρχικος-εθνικιστης-πολιτικοποιημένος.Δεν με τρέφει-εθρεψε ο μπαμπας μου.Σκεφτειτε τι πρεπει να γινει και καντετο.Πειράματα στο φλου δεν οδηγουν-οδηγησαν ποτε πουθενα.Ανοιξτε τα ματια σας και ξεχάστε τις τσεπες σας.

είμαι απόφοιτος ενός ΤΕΙ και ενός ΑΕΙ στύριζα ξαναβγάζεται επιλέξεται. διατεθημένοι ευθυα

ΤΕΙ και ΑΕΙ Ε?Λιγη προσοχη παραπανω τοτε φιλε μου.:wave2:

zephyr1
14/06/2011, 13:55
Αν και συνήθως με χιούμορ αντιμετωπίζεις καλύτερα δυσάρεστες καταστάσεις.. Δεν νομίζω ότι χωράει χιούμορ σε ότιδήποτε αφορά την κατάσταση που έχουμε βρεθεί..

Πωπω,δυσκολη η κλιμακτηριος ε? :rotflmao:

ggs
14/06/2011, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
είμαι απόφοιτος ενός ΤΕΙ και ενός ΑΕΙ στύριζα ξαναβγάζεται επιλέξεται. διατεθημένοι ευθυα

:lol: :lol:

τα βγαλε στην ωρα τους .... μαλλον ,γι αυτο....

Εχετλαίος
14/06/2011, 14:16

εχμ...

Xrider
14/06/2011, 14:16
.....

Βρείτε τι ενοχλει και φτιαχτε το.........Επανασταση γινεται στις κάλπες(μην τους ξαναβγαλεται στην βουλη)

Νίκολας Μανιτσόπουλος

+1

Corki
14/06/2011, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who

Να σου πω οτι δεν εχεις δίκιο ψεματα θα πω. Αυτο φιλε αρχισε να συμβαίνει μετα τον στρατο και δεν μπορω να επανέλθω με τπτ όμως. Και δν ξέρω γιατί! Ειναι μλκια ξέρω ....ισως γιατι διαβαζω-γραφω στα αγγλικα πλεον. Anyway sorry ......Θα προσπαθήσω περισσότερο.

the who
14/06/2011, 14:19
ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ τρεις κουφαλες σε ενα δεντρο.Πανο στους στηλους Ολυμπιου Διος.:smokin:

takis-kk
14/06/2011, 14:36
Τραγέλαφος η κατάσταση…

Ποιόν τελικά να εμπιστευθείς ? Κάποιον απόφοιτο ΑΕΙ (αυτών των ΑΕΙ!) ή κάποιον αγανακτισμένο? (είναι η αγανάκτηση καλός σύμβουλος?) .

Η μήπως κάποιον αγανακτισμένο που είναι και απόφοιτος ΑΕΙ ?

Πιάσ`τ`αβγό και κούρεφτο

Γαμώ την αγανάκτησή μου γαμώ.

:sick:

Corki
14/06/2011, 14:42

Αστείο βρήκα το οτι η φράση του ΧΟΝΤΡΟΥ βρίσκει πατημα έστω και σε μια μερίδα του πληθυσμού.

Η κατάσταση δεν είναι το ιδιο δυσάρεστη για όλους-ούτε είναι για τους ιδιους λόγους δυσάρεστη για τον καθένα. Επισης καποιοι δεν την βρίσκουν καθόλου δυσάρεστη και κάποιοι έχουν αγανακτησει πολυ πριν απο εσένα.

Αυτο που γίνεται στο Συνταγμα δεν είναι απαραιτητα σωστο επειδή το πιστεύεις εσύ. Επισης το γεγονός οτι μαζεύτηκαν 100000 ατομα την "καλή" φορα δεν το κανει και πολυ δημοφιλές.

Θυμάσαι τι είχε γίνει στο EURO το 2004? Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις? Με μια λέξη "Χαμος" ......με δύο "της πουτ@ν@$ "

Αυτο που γινεται στο Συνταγμα τώρα είναι "τρωω-πίνω και την πίνω"

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

sniper
14/06/2011, 14:48
....

Αυτο που γίνεται στο Συνταγμα δεν είναι απαραιτητα σωστο επειδή το πιστεύεις εσύ. Επισης το γεγονός οτι μαζεύτηκαν 100000 ατομα την "καλή" φορα δεν το κανει και πολυ δημοφιλές.

Θυμάσαι τι είχε γίνει στο EURO το 2004? Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις? Με μια λέξη "Χαμος" ......με δύο "της πουτ@ν@$ "

Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ. Δικαίωμά σου βέβαια να νομίζεις ότι δεν υπάρχει συνολικά αίσθημα δυσαρέσκειας κι ότι όσοι πάνε στο Σύνταγμα πάνε για τις μπύρες και για ό,τι άλλο.

Εχετλαίος
14/06/2011, 14:50
Αυτο που γινεται στο Συνταγμα τώρα είναι...

Κάτι.
Πριν, δεν υπήρχε καν αυτό.
Το κάτι αυτό έχει θορυβήσει.
Πριν, δεν υπήρχε καν ψίθυρος.

sakis1098
14/06/2011, 14:58
Αστείο βρήκα το οτι η φράση του ΧΟΝΤΡΟΥ βρίσκει πατημα έστω και σε μια μερίδα του πληθυσμού.

Η κατάσταση δεν είναι το ιδιο δυσάρεστη για όλους-ούτε είναι για τους ιδιους λόγους δυσάρεστη για τον καθένα. Επισης καποιοι δεν την βρίσκουν καθόλου δυσάρεστη και κάποιοι έχουν αγανακτησει πολυ πριν απο εσένα.

κουιζάκι: στους 100 ανθρώπους/φίλους/συναγωνιστές/αγανακτισμένους στο Σύνταγμα που

φορούν ρολόι.

πόσοι εξ αυτών φορούν ROLEX ??????????????????????

μία βολτούλα στο Σύνταγμα φτάνει για να "βρεις" την απάντηση :lol: :lol: :lol: :lol:

Corki
14/06/2011, 16:06
Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ. Δικαίωμά σου βέβαια να νομίζεις ότι δεν υπάρχει συνολικά αίσθημα δυσαρέσκειας κι ότι όσοι πάνε στο Σύνταγμα πάνε για τις μπύρες και για ό,τι άλλο.

Εχεις δει πολλες φορες το matrix φαίνεται. Τεσπα....u cant teach an old dog new tricks.

Δεν πειράζει ...........

ΥΓ Καθε μέρα ειμαι στο Συνταγμα και ειναι ντροπή να λέμε οτι αυτό ειναι η αλλαγή.

Ευχαριστώ παιδια

:beer: (Επρεπε να εχει και ενα με φαι):smokin:

THEOD
14/06/2011, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Κάτι.
Πριν, δεν υπήρχε καν αυτό.
Το κάτι αυτό έχει θορυβήσει.
Πριν, δεν υπήρχε καν ψίθυρος.

Εμένα από την αρχή μου άρεσε αυτή η διαμαρτυρία...Με γοήτευε που φανταζόμουνα ότι αυτή η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία που δεν ανήκει σε κόμματα, δεν τρέχει σε συγκεντρώσεις με ένα σημαιάκι στο χέρι, δεν σέρνεται από τους συνδικαΛΗΣΤΕΣ, δεν είναι βολεμένοι και λαμόγια, επιτέλους άρχισε να ξυπνά και να εκφράζεται...
Είχα στο μυαλό μου ένα όμορφο-ιδεατό σενάριο...ότι κάποιοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θέλουν να αλλάξουν την χώρα, να προτείνουν και να διεκδικήσουν λύσεις που θα την οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες...

Μέχρι που πήγα 2 φορές...Χαβαλές, φάσκελα, και σουβλάκια. Δεν ήταν άσχημα... Παρακολούθησα επίτηδες και κάποιες συνελεύσεις...Ο κάθε πικραμένος έπαιρνε ένα μικρόφωνο και έλεγε ότι αρλούμπα του κατέβαινε στο νού και ότι απωθημένο είχε...Άμεση δημοκρατία το ονόμαζαν οι υπόλοιποι και χειροκροτούσαν...Με καναδυό διπλανούς έπιασα ψιλή κουβέντα.
Τι ζητάμε ρε παιδιά ???
"Να φύγει το μνημόνιο"...
ΟΚ, αυτό πες ότι το κάνουμε... Μετά όμως θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό και αυτό - πως θα προχωρήσουμε ???
"Θα κάνουμε δημοψηφίσματα στο facebook"

Ένας κόμπος ανέβηκε στο λαιμό μου...Όπου φύγει-φύγει... Ευχαριστώ δεν είμαι φίλος... :(

Antwnis
14/06/2011, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εμένα από την αρχή μου άρεσε αυτή η διαμαρτυρία...Με γοήτευε που φανταζόμουνα ότι αυτή η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία που δεν ανήκει σε κόμματα, δεν τρέχει σε συγκεντρώσεις με ένα σημαιάκι στο χέρι, δεν σέρνεται από τους συνδικαΛΗΣΤΕΣ, δεν είναι βολεμένοι και λαμόγια, επιτέλους άρχισε να ξυπνά και να εκφράζεται...
Είχα στο μυαλό μου ένα όμορφο-ιδεατό σενάριο...ότι κάποιοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θέλουν να αλλάξουν την χώρα, να προτείνουν και να διεκδικήσουν λύσεις που θα την οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες...

Μέχρι που πήγα 2 φορές...Χαβαλές, φάσκελα, και σουβλάκια. Δεν ήταν άσχημα... Παρακολούθησα επίτηδες και κάποιες συνελεύσεις...Ο κάθε πικραμένος έπαιρνε ένα μικρόφωνο και έλεγε ότι αρλούμπα του κατέβαινε στο νού και ότι απωθημένο είχε...Άμεση δημοκρατία το ονόμαζαν οι υπόλοιποι και χειροκροτούσαν...Με καναδυό διπλανούς έπιασα ψιλή κουβέντα.
Τι ζητάμε ρε παιδιά ???
"Να φύγει το μνημόνιο"...
ΟΚ, αυτό πες ότι το κάνουμε... Μετά όμως θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό και αυτό - πως θα προχωρήσουμε ???
"Θα κάνουμε δημοψηφίσματα στο facebook"

Ένας κόμπος ανέβηκε στο λαιμό μου...Όπου φύγει-φύγει... Ευχαριστώ δεν είμαι φίλος... :(

Αυτό δυστυχώς είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα της δημοκρατίας
Μπορεί να φτάσει στο σημείο που η ελεύθερη και αυθόρμητη αυτοέκφραση των πολιτών να μήν αποτελεί παρά μια διαμαρτυρία και μόνο, χωρίς στόχο και πρόταση αλλά κυρίως χωρίς όραμα.
Και το "ΟΡΑΜΑ" δεν είναι κάτι που μπορεί να καθορισθεί από ψηφίσματα διαφόρων αυτόκλητων επιτροπων με πλειοψηφική λογική.
Όπως έχει αποδειχθεί στην ιστορία, όταν ένα πολύ ισχυρό όραμα κατακυρίευε ψυχε τε και σώματι κάποιες πολύ ισχυρές προσωπικότητες (από τον Μ. Αλέξανδρο, τον Μ. Ναπολέων μέχρι και τον Χίτλερ ή τον Τσέ Γκεβάρα) άλλαζε η ροή της ιστορίας.
Χρειάζεται κάποιος οραματιστής να μπορέσει να οδηγήσει έναν λαο σε πραγματικά ανατρεπτικές πράξεις και διαδρομές. Να τον εμψυχώσει, να του δώσει δύναμη και κουράγιο και να τον κάνει να ονειρευτεί και να αγωνιστεί πέρα από τα όρια.
Παλαιότερα, στην κορύφωση γεγονότων, έβγαινε μπροστά κάποιος και έλεγε "Τέρμα αυτό, πάμε να αλλάξουμε τα πάντα, ακολουθήστε με τώρα!"
Αν τα κατάφερνε να πείσει, τον έγραφε η ιστορία, αν όχι μπορεί και να τον λυντσάριζαν αλλά η ιστορία θα έγραφε τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο.
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πλέον αντίστοιχοι οραματιστές στο σήμερα. Βοηθούσαν και οι εποχές παλαιότερα βέβαια. Καλλιεργούνταν μύθοι και ο κόσμος τους πίστευε, δεν μπορούσε άλλωστε και να τους διασταυρώσει.
Με την παγκοσμιοποίηση δεν μπορούν να καλλιεργηθούν "μυθοι" πλέον..
Εκτός αν οι έχοντες τον έλεγχο των social media έχουν λόγο να στήσουν έναν στα πλαίσια κάποιου "business plan" τους.
Μάλον ζούμε εποχές παρακμής της σύγχρονης δημοκρατίας..
Και δεν νομίζω να ξέρει κάποιος πραγματικά το πως μπορεί να εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε αυτό το τόπο....

nikos_abel
14/06/2011, 20:37
Μήπως όμως ήρθε η ώρα να γίνει κάπως αλλιώς το πανυγύρι;

Έχεις και τη κατάλληλη υπογραφή παναθεμά σε.

Εχετλαίος
14/06/2011, 22:25
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=82707&catid=9

Για να δούμε και την υδρο-αύρα εν δράση!
Ε, μην πάνε χαμένα τόσα ασκισίδια!
:mad:

Εχετλαίος
14/06/2011, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Μήπως όμως ήρθε η ώρα να γίνει κάπως αλλιώς το πανυγύρι;

Για πε, για πε...
:wave2:

ggs
14/06/2011, 23:17
E , ΡΕ , ΓΛΕΝΤΙΑ :lol: :lol:

229032

Boxer
14/06/2011, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
E , ΡΕ , ΓΛΕΝΤΙΑ :lol: :lol:

ελα , πες το , φωτοσοπια ε ;

ggs
14/06/2011, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

τσου....

http://www.tsomokos.gr/news.php

2nd International Herald Tribune Investment Summit
16-17 June 2011
Hotel Grande Bretagne, Athens, Greece

:lol: :lol: :lol:

blackrose
14/06/2011, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

Μαλλον ειναι αληθινο, μπες στην εταιρεια που το διοργανωνει http://www.tsomokos.gr/news.php

:rotflmao:

ηθελα να ηξερα,αλλο μερος στον πλανητη δεν μπορεσαν να βρουν;

blackrose
14/06/2011, 23:55
24 ώρες στο δρόμο!

Δίνουμε τη δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

15 Ιουνίου περικυκλώνουμε τη Βουλή

Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη. Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα. Δίνουμε τρία μεγάλα ραντεβού:

Όλοι την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7 το πρωί:

1. Μπροστά στη Βουλή.

2. Στο μετρό Ευαγγελισμός.

3. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Μέχρι τις 15 Ιουνίου οργώνουμε την Αθήνα για να μεταφερθεί παντού το κάλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος. Δίνουμε από τώρα αγωνιστικό ραντεβού για τη μέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.

Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή:

ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος

11 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση Ομάδας Δράσεων για τα σημεία συγκέντρωσης της Τετάρτης 15/6

Τετάρτη 15 Ιουνίου περικυκλώνουμε τη Βουλή!
Για όσους έρχονται από τα Βόρεια Προάστια, σημείο συνάντησης είναι ο Ευαγγελισμός

Για όσους έρχονται από τα Νότια και τα Ανατολικά Προάστια, σημείο συνάντησης είναι το Καλλιμάρμαρο

Για όλους τους υπόλοιπους σημείο συνάντησης το Σύνταγμα

Ώρα συνάντησης και για τα τρία σημεία: 7 το πρωί

229034

nikos_abel
15/06/2011, 06:16
Για πε, για πε...

Άμα ήξερα ρε Στέλιο θα ήμουν νεκρός. Ή πρωθυπουργός. Ή Τειρεσίας.

Εννοώ πως αυτό που θα γίνει ΑΝ γίνει, δε το φανταζόμαστε πως.

gs 500 f
15/06/2011, 08:13
τελικα παιδια για σημερα απο το moto.gr οσοι πανε πλατεια εχετε καποιο ραντεβου δωσει ? αν ναι σε ποιο σημειο και τι ωρα?

DimChios
15/06/2011, 10:45
http://www.youtube.com/watch?v=r6UvXnOO1u4

latris mixanis
15/06/2011, 11:05
Στο Mega έλεγαν τώρα, ότι μπροστά στην βουλή πρωτοστατεί παππάς (από Πετρούπολη) πάνω στην μηχανή εναντίον του μνημονίου..

Anty12
15/06/2011, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
http://www.youtube.com/watch?v=r6UvXnOO1u4

http://www.youtube.com/watch?v=JX3dPFNDwF0&feature=related

DimChios
15/06/2011, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

:winka:

Εχετλαίος
15/06/2011, 11:22

:winka:

Anty12
15/06/2011, 11:26
Σιδερένιοι φράχτες , ΜΑΤ , και ο διοικητής της ΕΥΠ στην Βουλή......

.....Τον αργίτικο, το σιδερόφραχτο στρατό τον τύφλωσε κι έφυγε από την πόλη μας με βιάση, πάνω σα γρήγορα άλογάτου.

Τέτοιο στρατό κουβάλησ' εναντίον της πατρίδας του ο Πολυνείκης, από φιλονικεία ξεσηκωμένος.
Και σαν αϊτός χίμηξε πάνω στη χώρα μας, στριγγλίζοντας πίσω απ' τις άσπρες σαν το χιόνι αστραφτερές ασπίδες, με όλο το στρατό του που φορούσε στα κράνη τα λοφία.......

Σοφοκλέους Αντιγόνη

zephyr1
15/06/2011, 11:28
http://www.skai.gr/player/tvlive/

LsKostas
15/06/2011, 11:37
ΛΟΒΕΡΔΟΣ: - ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ...

Tου Συριζα θα ηταν, μην ανησυχεις ...

DimChios
15/06/2011, 11:45
εδω καιγεται το μ00νι τους, η πόλη και εμείς... και το μαλακα οι υαλοκαθαριστήρες τον ενοιαξαν!

:a31: :a31: :a31:

edited by mod

Cpt. Haddock
15/06/2011, 11:46
Μητσε, ήρεμα λιγο :wave2:

MikeG
15/06/2011, 11:48
Ελπίζω να μη ξεφύγει σήμερα η κατάσταση.....

sniper
15/06/2011, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

+954

DimChios
15/06/2011, 11:51

δυσκολο! Ηδη εχουν πεσει χημικα, εχουν επιχειρησει να ριξουν τα οδοφραγματα... καταλαβαινεις!

:sad:

latris mixanis
15/06/2011, 12:02

ήδη μυρίζει μπαρούτι..

Θα εξαρτηθεί από πολλά.

@Στο Παγκράτι μαγαζιά συνοικιακά κλειστά με ταμπέλα: Κλειστά λόγω απεργίας. Μπράβο τους

John Steed
15/06/2011, 12:11
Να μην είμαι Αθήνα ρε γμτ.... :sad: :sad:

Δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι να ενημερωθώ....

Αν ξέρετε καμία ιστοσελίδα με ανανεώσεις σχετικά με την συγκέντρωση, βάλτε τη! :wave2: :wave2:

ziggΥ
15/06/2011, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Να μην είμαι Αθήνα ρε γμτ.... :sad: :sad:

Δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι να ενημερωθώ....

Αν ξέρετε καμία ιστοσελίδα με ανανεώσεις σχετικά με την συγκέντρωση, βάλτε τη! :wave2: :wave2:
http://www.skai.gr/

DimChios
15/06/2011, 12:15
μιλησε και ο ΓΑΠ με τον πρόεδρο της Δημοκτρατιας και αφησε υπονοούμενα για οικουμενικη...

Εξακολουθεί να επικρατεί αναστάτωση και επεισόδια.

blackbusa
15/06/2011, 12:24
μετα απο 21 μερες εμφανιστηκαν κουκουλοφοροι....ευκαιρια για τα Ματ να ριξουν τα χημικα τους....πεφτει ξυλο...ο απλος κοσμος δεν μπορει να αναπνευσει...και το βασικοτερο τα καναλια περιεργως αποφασισαν να αναστειλουν την απεργια τους...λες και ηξεραν.... PRIME TIME SHOW :winka:

guzzistas
15/06/2011, 12:26
Γ@μώ τις ιστορικές στιγμές και τις @@ριές που μας σερβίρουν....

Οικουμενική? αυτό μας μάρανε? ΕΛΕΟΣ!!!

Α ρε ξύλο που σας αξίζει.....

Αν δεν πέσει ΦΑΠΑ δεν θα αλλάξει ΤΙΠΟΤΕ!

blackbusa
15/06/2011, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

χωσε το παλουκι οσο πιο βαθια μπορεις....και μετα βγαλτο και αστο εκει που ηθελες να το χωσεις απο την αρχη....:winka:

υ.γ. θεικη ατακα...οι αστυνομικοι με ειρηνικο τροπο εχουν καταλαβει ενα μεγαλο μερος του δρομου (ενω βλεπουμε εικονες με τα δακρυγονα να πεφτουν)....ημαρτον

nikos_abel
15/06/2011, 12:30
Για πε, για πε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

Κάτι τέτοιο, αλλά να δούμε που θα καταλήξει...
Χωρίς αρχηγούς.

Εχετλαίος
15/06/2011, 12:31
http://www.cretalive.gr/new/38998/crete/Maziki_i_apergiaki_sugkentrosi_sto_Irakleio

railDG
15/06/2011, 12:35
Λοιπόν,κατεβαίνοντας τη Σταδίου,αφού πέρασε το ΠΑΜΕ,ήταν τα μπλοκ της Ανταρσίας,της Πορείας και συναφών μαζώξεων και κάπου ανάμεσά τους υπήρχε μπλοκ των αναρχικών με μαύρα και φυσικά με μαντήλια για παν ενδεχόμενο...στο κομμάτι εκείνο που περνούσες από το πεζοδρόμιο δίπλα τους μύριζε...βενζίνη!Μου έκανε εντύπωση,γιατί μόνο σε εκείνο το σημείο το αντιλαμβανόσουν και ήταν και έντονο.Υποθέτω τα σακίδια έκρυβαν μολότωφ και το μπλοκ αρκετούς καλούς αναρχο-ασφαλίτες...

Εντύπωση μου έκανε που η ΟΛΜΕ και οι ΠΟΕ-ΟΤΑ κατέβηκαν ανεξάρτητοι αποκομμένοι από την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ(επιτέλους ξύπνησαν;).Όσο για τα μπλοκ της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ ήταν όλα χωμένοι υπάλληλοι των καλών εποχών του ΠΑΣΟΚ,όπως ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ,ΗΣΑΠ,ΕΘΕΛ κτλ κτλ με τα πανό τους...Ήταν αρκετά πίσω από τα μπλοκ όσων ανέφερα παραπάνω(απορώ...αποστασιοποιήθηκαν όλοι οι παραπάνω από αυτούς ή έτυχε;).Δεν μπορώ να πω ότι είχαν ιδιαίτερο κόσμο,αλλά κι όσο κόσμο είχαν ήταν,όπως είπαμε,συνάφι βολεμένων που ξεβολεύτηκαν όπότε δεν μου κάνει εντύπωση.Δεν είναι δα και μικρός ο αριθμός τους.

Πραγματικά,σήμερα ευχαριστήθηκα πορεία,συνθήματα,καιρό είχα να νιώσω έτσι.Επίσης,αν και κάποιοι θα εναντιωθούν σ'αυτό που θα πω,χάρηκα που είδα τους βουλευτές του ΚΚΕ με δικό τους πανό,ανάμεσα στην πορεία του ΠΑΜΕ.Κι η Κανέλη όλα τα λεφτά.:p Όχι μόνο αρνήθηκαν να συμμετέχουν στις διαβουλεύσεις για το μνημόνιο,αλλά συμμετείχαν στη διαδήλωση,όπως όλοι εμείς και προσωπικά το αναγνωρίζω.

Τέλος,δυστυχώς,λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλάβαινα να ανέβω κι από την πάνω μεριά του Συντάγματος να δω τι γίνεται,αλλά απ'ό,τι φαινόταν είχε πάρα πολύ κόσμο.Όσο για τις φασαρίες,ελπίζω...η βενζίνη που μύρισα να μην πάρει σβάρνα κανέναν αθώο πάλι...

John Steed
15/06/2011, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
http://www.skai.gr/

'στώ! :smokin:

DimChios
15/06/2011, 12:37
http://www.cretalive.gr/new/38998/crete/Maziki_i_apergiaki_sugkentrosi_sto_Irakleio

κατι αντιστοιχο και στη Θεσσαλονικη!

blackbusa, +σε οσα λες για τα καναλια, κουκουλοφορους κλπ

:beer: :beer: :beer:

Εχετλαίος
15/06/2011, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Χωρίς αρχηγούς.

Δεν έπαιξε ποτέ, από καταβολής γένους, τέτοιο πράμα. Και να θες (που όλοι -άντε, οι περισσότεροι- θέλουμε) δε γίνεται...
Πάντα θα υπάρχει μπάρεμου ένας Mod για κάθε χρονική περίσταση και πάντα ένας admin που θα διευθύνει τους Mods.

Κατά τα λοιπά...
Πως να αλλάξει αυτόν τον κόσμο, ένα περιστέρι,
μόνο με μαχαίρι αλλάζει, μαζί και φωτιά
(Γ. Μανωλιούδης)

John Steed
15/06/2011, 12:42
Από τα σχόλια στη σελίδα του σκάι:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ... ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΚΕΙ....?

THEOD
15/06/2011, 12:43
Εκλογές εδώ και τώρα... όλα τα άλλα (οικουμενική, ανασχηματισμός, τεχνοκράτες, δήθεν συναίνεση κλπ) είναι μαλακίες στο τετράγωνο. Εδώ που φτάσαμε είναι η μόνη λύση για να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους (πολιτικοί, κόμματα και λαός) και να σταματήσει το κρυφτούλι.
Αλλιώς δεν βλέπω να προχωράει το πράγμα και η ΑΠΟΛΥΤΗ καταστροφή (και δεν μιλάω μόνο για οικονομική) είναι κοντά... :(

railDG
15/06/2011, 12:45
Άντε και γίνονται οι εκλογές...Ποιος θα βγει,οεο;

Πάλι την αποχή θα καλλιεργήσουν,αλλά και πάλι κάποιος θα βγει.Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν;

DimChios
15/06/2011, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εκλογές εδώ και τώρα... όλα τα άλλα (οικουμενική, ανασχηματισμός, τεχνοκράτες, δήθεν συναίνεση κλπ) είναι μαλακίες στο τετράγωνο. Εδώ που φτάσαμε είναι η μόνη λύση για να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους (πολιτικοί, κόμματα και λαός) και να σταματήσει το κρυφτούλι.
Αλλιώς δεν βλέπω να προχωράει το πράγμα και η ΑΠΟΛΥΤΗ καταστροφή (και δεν μιλάω μόνο για οικονομική) είναι κοντά... :(

και ποιον να βγαλουμε ρε κολλητε?
και πως (γιατι το ειπε και ο ΓΑΠ-οτι θα αναλαβει τις ευθυνες του) θα τις αναλάβουν? Τι θα τους κανουν?

DimChios
15/06/2011, 12:46
οι "αγανακτισμενοι" αυτη τη στιγμη πηραν στο κυνηγι τους κουκουλοφορους!

:uplate: :eyepop:

John Steed
15/06/2011, 12:48

:beer:

ziggΥ
15/06/2011, 12:48

βάλε χρυσαυγίτες και ανάρχια να "διαδηλώνουν" μαζί.. φαντάσου την εικόνα λίγο.. για γέλια και για κλάματα..

ziggΥ
15/06/2011, 12:50
Από τα σχόλια στη σελίδα του σκάι:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ... ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΚΕΙ....?
απο φημολογίες μέσω fb, twitter άλλο τίποτα.. αν δεν εξακριβωθεί κάτι στη τηλεόραση δε πρόκειτε να ειπωθεί

Elesun
15/06/2011, 12:50
Λέγεται ότι ο κόσμος "συνέλαβε" κουκουλοφόρο αστυνομικό...

Elesun
15/06/2011, 12:52
.. αν δεν εξακριβωθεί κάτι στη τηλεόραση δε πρόκειτε να ειπωθεί

Περιμένεις να ειπωθεί και εξακριβωμένο να είναι; :rolleyes:

ziggΥ
15/06/2011, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Περιμένεις να ειπωθεί και εξακριβωμένο να είναι; :rolleyes:
ναι

Elesun
15/06/2011, 12:56
ναι

Περίμενε την επίσημη απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. τότε.

DimChios
15/06/2011, 12:57

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ziggΥ
15/06/2011, 12:58
μίλησα εγώ για ΕΛ.ΑΣ.?

Elesun
15/06/2011, 13:01
μίλησα εγώ για ΕΛ.ΑΣ.?

Θυμάσαι τα βίντεο που είχε βγάλει ο Λαζόπουλος με τους κουκουλοφόρους-ροπαλοφόρους να μιλάνε με αστυνομικούς; Ότι επιβεβαίωση υπήρξε τότε άλλη τόση να περιμένεις και τώρα.

DimChios
15/06/2011, 13:02
Θυμάσαι τα βίντεο που είχε βγάλει ο Λαζόπουλος με τους κουκουλοφόρους-ροπαλοφόρους να μιλάνε με αστυνομικούς; Ότι επιβεβαίωση υπήρξε τότε άλλη τόση να περιμένεις και τώρα.

γι αυτο γελασα! :winka:

Πανο, καταλαβε τι σου λεει ο elesun ;)

ziggΥ
15/06/2011, 13:03
κι αυτό τηλεόραση είναι, και με μεγαλύτερη θέαση απο τις ειδήσεις ίσως

δε μίλησα για επίσημη ανακοίνωση, ο κόσμος δεν ακούει ανακοινώσεις πια, ακούει και πιστεύει τον υπόλοιπο κόσμο

blackbusa
15/06/2011, 13:03
οταν ερχονται οι μοτοφωφ οι αγανακτησμενοι φευγουν....:wave2:

Elesun
15/06/2011, 13:06
ακούει και πιστεύει τον υπόλοιπο κόσμο

...ο οποίος συνεννοείται ΚΑΙ με facebook και twitter.

ziggΥ
15/06/2011, 13:10
...ο οποίος συνεννοείται ΚΑΙ με facebook και twitter.
καμιά αντίρρηση.. πόσες φορές έχουν ακουστεί του κόσμου οι μαλακίες όμως?
τεσπα, την ίδια γλώσσα μιλάμε απλά εγώ κρατάω μια επιφύλαξη και δε πιστεύω ακόμα τίποτα

John Steed
15/06/2011, 13:16
καμιά αντίρρηση.. πόσες φορές έχουν ακουστεί του κόσμου οι μαλακίες όμως?
τεσπα, την ίδια γλώσσα μιλάμε απλά εγώ κρατάω μια επιφύλαξη και δε πιστεύω ακόμα τίποτα

Ο ZiggY εννοεί πως θέλει οπτικό ντοκουμέντο....

Δεν τον αδικώ, ΑΛΛΑ αν ξέρεις 2 πράγματα για τους ασφαλίτες, το πιστεύεις εύκολα

ziggΥ
15/06/2011, 13:19
ΑΛΛΑ αν ξέρεις 2 πράγματα για τους ασφαλίτες, το πιστεύεις εύκολα
καμιά αντίρρηση δεν έχω οτι είναι ΠΑΡΑ πολύ πιθανό..

στη τελική όμως, δε με αφορά κιόλας.. δε θα αλλάξει κάτι στη δική μου άποψη.. είναι γνωστό σε πολλούς οτι μεσα στους μπαχαλάκηδες υπάρχουν ασφαλίτες

Anty12
15/06/2011, 13:29
Μπουνιά στον Τέλογλου του ΣΚΑΙ πριν από λίγο

OldMan
15/06/2011, 13:31
Μπουνιά στον Τέλογλου του ΣΚΑΙ πριν από λίγο
Έριξες..??

Έριξαν..??

Θέλεις να ρίξεις..??

Πρέπει να ρίξουν..??

Anty12
15/06/2011, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έριξες..??

Έριξαν..??

Θέλεις να ρίξεις..??

Πρέπει να ρίξουν..??

Όχι

Ναι

Αλά Τσακ

Το συζητάμε

VANDA
15/06/2011, 13:33
Έριξες..??

Έριξαν..??

Θέλεις να ρίξεις..??

Πρέπει να ρίξουν..??

Έφαγε.

Corki
15/06/2011, 13:34
Λέγεται ότι ο κόσμος "συνέλαβε" κουκουλοφόρο αστυνομικό...

Είπαν στο ΣΚΑΙ τωρα οτι του επεσε η αστυνομική ταυτότητα από την τσέπη!!!

Και ειρωνεύτηκαν οτι δεν είναι γινεται αυτό διότιδεν είναι βλακας ο αστυνομικός να φέρει ταυτότητα μαζι.

el_hymador
15/06/2011, 13:35
Και λιγα εχουν γινει!

Και μπουνιες θα πεσουν και κλωτσιες και δακρυγονα... μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες κοσμου και ειναι λογικο να υπαρξουν βαλτοι μ@λ@κες, οι απλως ανοητοι αναμεσα τους... η αντιδραση του κοσμου μεχρι στιγμης στις προβοκατσιες ειναι αξιοθαυμαστη! :beer:

ziggΥ
15/06/2011, 13:36
δεν είναι βλακας ο αστυνομικός
ποτέ μη λες ποτέ :winka:

OldMan
15/06/2011, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Έφαγε.
Εξ'αιτίος κάποιου συγκεκριμένου λόγου ή απλά βρέθηκε η μάπα του στην πορεία μιας μπουνιάς ..??

John Steed
15/06/2011, 13:37
ή απλά βρέθηκε η μάπα του στην πορεία μιας μπουνιάς ..??

Έτσι δεν συμβαίνει συνήθως :confused:

:rotflmao: :lol:

Anty12
15/06/2011, 13:42
Εξ'αιτίος κάποιου συγκεκριμένου λόγου ή απλά βρέθηκε η μάπα του στην πορεία μιας μπουνιάς ..??

Κατέβαινε (λένε) την Κ. Σερβίας, έπεσε σε μία ομάδα, πλήθος, μπουλούκι, όχλο....τον έβρισαν, απάντησε, ένας του έκατσε μία στην μάπα, και την έκανε τρέχοντας....τώρα αναρρώνει και αναρωτιέται ΓΙΑΤΙ?

Joyrider
15/06/2011, 13:48

Οι αγανακτισμένοι είναι ένας αχταρμάς οπότε δεν ξέρουμε τα πάντα με ακρίβεια, προσοχή.

the who
15/06/2011, 13:51
Κατέβαινε (λένε) την Κ. Σερβίας, έπεσε σε μία ομάδα, πλήθος, μπουλούκι, όχλο....τον έβρισαν, απάντησε, ένας του έκατσε μία στην μάπα, και την έκανε τρέχοντας....τώρα αναρρώνει και αναρωτιέται ΓΙΑΤΙ?

Μηπως γιατι ηταν ενας απ αυτους που εκαναν αβαντα στο γιωργακη?:D

John Steed
15/06/2011, 13:56
Εντάξει, φαίνεται καθαρά στα πλάνα, οι απλοί διαδηλωτές διώχνουν και αφοπλίζουν του τραμπούκους!

Απίστευτο! :eyepop:

el_hymador
15/06/2011, 13:57
Ας κανουμε μια εκ βαθεων αναλυση για τη μπουνια στον Τελογλου... να το δουμε σφαιρικα, κοινωνιολογικα, πολιτικα, ανθρωπολογικα....

Elesun
15/06/2011, 14:00
Ας κανουμε μια εκ βαθεων αναλυση για τη μπουνια στον Τελογλου... να το δουμε σφαιρικα, κοινωνιολογικα, πολιτικα, ανθρωπολογικα....

...και αθλητικά, θα συμπλήρωνα.
:lol:
:bawl:

the who
15/06/2011, 14:01

Να το αναλυσουμε και με το νομο ορμης-κρουσης τοτε.:lol: :lol:

Εχετλαίος
15/06/2011, 14:02
Εντάξει; Τελείωσε; Να γυρίσω πλευρό να ξανακοιμηθώ μπαμπά;

:mad: