PDA

View Full Version : "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19

700_Thespieis
03/07/2011, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
http://techiechan.com/?p=1168

Συζήτηση ατόμων που συγκρούονται με τη αστυνομία, για μπογιές, λαδομπογιές σπρέι πυροσβεστήρες αλλά κι έμφαση στην αποφυγή τραυματισμού. Σχολια των Siducir Sotsirhc και waste πολυ ενδιαφεροντα.

ΥΓ Σοκαριστική γερμανική αποτελεσματικότητα . Δεν υπάρχει κανένας αγανακτισμένος που να γομώνει πυροσεβεστήρες ως επάγγελμα? Με ένα τέτοιο φτιάχνεις καινούργιες φούξια στολές σε ολόκληρη διμοιρία . Άσε που μετά θα μπορεις να κάνεις και επίσημη καταγγελία. Κύριέ μου σας χτύπησε ο μπλέ ρουά με το ροζ κράνος, ή ο πορτοκαλί με η λαχανί ασπίδα?

http://www.youtube.com/watch?v=IBRfo8LCGHg

:smilea:

jimmis5
03/07/2011, 20:35
Ο alximistis γραφει και αυτο ειναι η ουσια μαζι με αυτο που προειπε ο ΓΑΠ.

"Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραματικά"

Μειώνεται η κυριαρχίας της χώρας μας, σύμφωνα με πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Σε συνέντευξή του στο Focus δηλώνει ότι τα πράγματα ξέφυγαν "με υπαιτιότητα της Ελλάδας". Έρχονται οι επίτροποι των ιδιωτικοποιήσεων..

http://news247.gr/kosmos/news/h_kyriarxia_twn_ellhnwn_tha_perioristei_dramatika.1168173.html

blackrose
04/07/2011, 01:14
Ημ/νία Συνέλευσης:
Sun, 03/07/2011

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ

Μια έκπτωτη και δικτατορική ελληνική κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τον λαό αυτής της χώρας, μόλις ψήφισε νομοσχέδια με τα οποία σκοπεύει να εκποιήσει την δημόσια ελληνική περιουσία και γη, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειονότητας του λαού.

Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.

Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να μην σκεφτεί καν να πλησιάσει σε δημοπρασία η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ή γης μας και πολύ περισσότερο να μην την αγοράσει. Εκτός του ότι όταν επανακτήσουμε ως λαός την κυριαρχία της χώρας μας θα χάσει ότι αγόρασε, τα χρήματά του που συμμετείχαν στην παράνομη συναλλαγή δεν θα του επιστραφούν.

Επίσης τον προειδοποιούμε ότι μέχρι να ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας, στα πλαίσια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας όπως αυτά απορρέουν και από το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των λαών και των ανθρώπων, θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο μέσα από την αυτο-οργάνωσή μας για να ακυρώσουμε στην πράξη και να σαμποτάρουμε την τυχόν επένδυσή του.

Ας μην τολμήσει λοιπόν κανείς επίδοξος επενδυτής να κάνει ψώνια ευκαιρίας δημόσιας περιουσίας και γης στην Ελλάδα, εκτός κι αν αντιλαμβάνεται το υψηλό ρίσκο της επένδυσής του. Σε αυτή την περίπτωση, η επένδυσή του θα «είναι ευπρόσδεκτη» στην χώρα όπου όταν στερείς την ελευθερία στο λαό της, ξέρει να γεννά έναν Κανάρη ή να κάνει συσντρίμια μια γέφυρα στον Γοργοπόταμο.

Η Λαική Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος 3-7-2011

:sun:

nikos_abel
04/07/2011, 07:21
Προσπάθεια εξιλέωσης ή αλήθεια;

Πάντως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος :

"Ανήμερα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή και η φόρτιση σε όλους ήταν έντονη. Μέσα οι βουλευτές να πρέπει να πάρουν μια απόφαση και έξω τα επεισόδια, οι «Αγανακτισμένοι» και τα ΜΑΤ.

«Οι ώρες κυλούσαν αργά σε ένα περιβάλλον αφόρητης έντασης τόσο εσωτερικής όσο και εξωτερικής», θυμάται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αμφιταλαντευόταν και είχε εδώ και καιρό δηλώσει την πρόθεση του να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Και κανείς δεν ξέρει τι θα είχε κάνει τελικά, αν στα χέρια του δεν έφτανε ένα SMS. Το SMS που τ΄άλλαξε όλα:

«Στη 1.30 μ.μ, ο συνεργάτης μου με φώναξε να μου πει για ένα μήνυμα που ήρθε στο κινητό και έλεγε: “Θέλω να κάνεις αυτό που ορίζει η ψυχή σου, η συνείδηση σου και η καρδιά σου. Θα είμαι πάντα κοντά σου, γιατί μας έμαθες να αγαπούμε την κοινωνία. Εκείνο που δεν θέλω είναι να διαψεύσεις τους νέους ανθρώπους που εκτιμούν τη μέχρι τώρα στάση σου. Μια ψηφοφόρος σου"».

Ήταν η κόρη του, η 22χρονη Κατερίνα, και του το έστελνε λίγη ώρα πριν φύγει για εκπαιδευτικό ταξίδι. Μετά απ΄αυτό ήξερε την απάντηση. Και ήταν «Όχι» στο Μεσοπρόθεσμο, που είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Και φαίνεται πως δεν το μετάνιωσε. Άλλωστε οι καλύτεροι σύμβουλοι και συνεργάτες του Παναγιώτη Κουρουμπλή είναι τα παιδιά του: εκτός από την 22χρονη Κατερίνα, έχει και ένα γιο 20 χρονών το Λευτέρη.

Όπως λέει στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, «συνηθίζω να συζητώ με τα παιδιά μου. Συζήτησα και το βράδυ της παραμονής της ψηφοφορίας.Μου είπαν ότι δεν πρέπει να ψηφίσεις κάτι κάτω από έναν αποικιοκρατικό συμβιβασμό που δεν το πιστεύει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Δεν μας ενδιαφέρει η κοινοβουλευτική σου ιδιότητα, ακόμα και αν σε διαγράψουν. Μας νοιάζει πρωτίστως να είσαι ψηλά στη δική μας συνείδηση. Άλλωστε εκτός από παιδιά σου, είμαστε και συνειδητοί ψηφοφόροι σου»."

Πηγή (http://www.star.gr/politics/98264/)

the who
04/07/2011, 09:06
http://news247.gr/ellada/politiki/an_pshfiseis_oxi_tha_se_vroyn_se_xantaki.1168472.html

Τελικα ο ανθρωπος δεν ηταν αναποφασιστος,ΧΕΣΤΗΣ η ΨΕΥΤΗΣ ειναι.:yuck:

LsKostas
04/07/2011, 09:19
http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/edeiran_ton_aleko_athanasiadh.1129527.html

πολιτες προπιλακησαν τον ψευτη

nikos_abel
04/07/2011, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/edeiran_ton_aleko_athanasiadh.1129527.html

πολιτες προπιλακησαν τον ψευτη

Κάποιοι από εμάς, ίσως είναι διατεθειμένοι να διακινδυνέψουν-θυσιάσουν την ελευθερία τους.
Κάποιοι που ίσως δεν έχουν να χάσουν και πολλά πράγματα.
Κάποιοι που τους έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Και να το "παρακάνουν" στο προπηλακισμό.

Λέτε να χάσουν το δίκιο τους και να μη βρουν λαϊκή στήριξη;

Μήπως τελειώσει το παραμύθι και σκεφτούν σοβαρά που έμπλεξαν οι υπόλοιποι.

nikos_abel
04/07/2011, 10:17
Σημάδια των καιρών... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=2031037#post2031037)

LsKostas
04/07/2011, 11:43
Αγαπητέ Κύριε,
Συγνώμην για την προσφώνηση, αλλά δεν σας γνωρίζω προσωπικά. Το ίδιο, προφανώς, δεν με γνωρίζετε κι εσείς. Αλλά βλέπω ότι αυτό δεν σας εμποδίζει να με κρίνετε- όχι αυτά που γράφω στα ΝΕΑ (τα οποία δεν φαντάζομαι να διαβάζετε), αυτά που λέω στο ραδιόφωνο (που δεν έχετε κανένα λόγο να ακούτε) ή που παρουσιάζω σε μια τηλεοπτική εκπομπή (που προβάλλεται, υποθέτω, πολύ αργά για εσάς), αλλά εμένα, τον χαρακτήρα μου, τα πάθη μου και τα κίνητρά μου. Έχω, όντως, ενθουσιαστεί. Μου υπέδειξαν το σημείωμά σας που με αφορά και το έστειλα και στην γυναίκα μου, η οποία ως τώρα παραπονιόταν πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό. Την αποστόμωσα: είναι που με κινούσε, όλα αυτά τα χρόνια, το πάθος για το χρήμα, ανόητη. Το λέει και ο πιτσιρίκος… (ο οποίος, ελπίζω, να έχει την αξιοπρέπεια να μην δημοσιεύσει κάτι που γράφω, ούτε εγώ ξέρω γιατί, για τα μάτια και μόνον).
Στην διάθεσή σας, αν χρειάζεστε δανεικά,

Παύλος Τσίμας

230635

LsKostas
04/07/2011, 11:44
Κύριε Τσίμα, δεν διαβάζω αυτά που γράφετε στα ΝΕΑ, δεν ακούω αυτά που λέτε στο ραδιόφωνο και δεν βλέπω την τηλεοπτική σας εκπομπή. Ένας λόγος είναι πως ένας άνθρωπος που κάνει τόσα πολλά πράγματα αποκλείεται να τα κάνει καλά – είναι σίγουρο πως τα κάνει όλα στο πόδι. Ξέρετε εσείς κανένα σοβαρό ξένο δημοσιογράφο που να κάνει ραδιόφωνο, τηλεόραση και –παράλληλα- να γράφει και σε έντυπα; Ένας άλλος λόγος είναι πως τα μέσα στα οποία εργάζεστε δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσιογραφία – είναι για να κλείνουν δουλειές οι μεγαλοεργολάβοι. Επίσης, σας θεωρώ έναν κακό και ατάλαντο δημοσιογράφο.

Παρατηρώ πως στις επαγγελματικές σας ασχολίες δεν έχετε συμπεριλάβει την παρουσία σας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega. Μάλλον δεν θα την θεωρείτε δημοσιογραφική δουλειά – δεν σας κατηγορώ γι’ αυτό, αφού είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για θεατρική επιθεώρηση. Κακή επιθεώρηση. Και η μανιέρα του ευαίσθητου αριστερού –στην οποία ειδικεύεστε- έχει κουράσει προ πολλού το τηλεοπτικό κοινό. Αν και παραδέχομαι πως είστε εξαιρετικός στις σιωπές σας – ειδικά, όταν οι σπουδαίοι και έγκριτοι συνάδελφοί σας αρχίζουν και ουρλιάζουν, για να περάσουν τη γραμμή των αφεντικών σας.

Αν κατάλαβα καλά, ενοχληθήκατε από τη φράση «το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα» – η οποία κοσμεί πια πολλούς τοίχους κτιρίων και πανεπιστημίων- και διαψεύδετε κατηγορηματικά το πάθος σας για το χρήμα. Χαίρομαι που όλα αυτά δεν τα κάνετε για το χρήμα αλλά από αγάπη για το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Μπράβο σας.

Με ενημερώνετε πως στον τραπεζικό σας λογαριασμό υπάρχει ένα ποσό που αρκεί μόνο για τις τρεις επόμενες δόσεις του στεγαστικού σας δανείου. Πώς είναι δυνατόν αυτό; Εγώ δούλεψα στα ΜΜΕ για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα –κάνοντας την πλάκα μου- και έβγαλα χρήματα που αρκούν για να την περάσω αραχτός τα επόμενα δέκα χρόνια.

Μάλλον έχετε πιαστεί κορόιδο. Τα αφεντικά σας έχουν αντιληφθεί το πάθος σας για τη μαχητική δημοσιογραφία και σας εκμεταλλεύονται, δίνοντάς σας ψίχουλα. Αλλά τι να περιμένει κάποιος από τον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα και τον Βαρδινογιάννη; Ψιλικατζήδες.

Μου γράφετε πως ελπίζετε να έχω την αξιοπρέπεια να μην δημοσιεύσω το μέιλ σας. Το δημοσιεύω γιατί εγώ, κύριε Τσίμα, δεν έχω αξιοπρέπεια. Αξιοπρέπεια έχετε μόνο εσείς, ο φίλος του Χριστοφοράκου -του γιου του δωσίλογου- που αναγκάστηκε να φύγει πρόσφατα μετανάστης στη Γερμανία. Αξιοπρέπεια έχετε εσείς που για τόσα χρόνια αποθεώνατε τις κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία -πάντως, δημοσιογραφία δεν κάνατε. Αξιοπρέπεια έχετε εσείς, η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Μανώλης Καψής και οι άλλοι υπέροχοι συνάδελφοί σας. Είστε πάρα πολύ αξιοπρεπείς άνθρωποι. Ο ανθός της ελληνικής κοινωνίας.

Η δική μου αξιοπρέπεια φτάνει μόνο μέχρι το σημείο να μην έχω καμία σχέση με εσάς. Θα παρατηρήσατε, ίσως, πως η πρόσκληση του συνεργάτη σας για να συμμετάσχω στην εκπομπή σας για τις διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος, πριν από μερικές εβδομάδες, δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα – δεν μπήκα καν στον κόπο να απαντήσω στο μέιλ του. Προσέχω τις συναναστροφές μου.

Σας ευχαριστώ που είστε πρόθυμος να μου δώσετε δανεικά, αν και δεν έχω πάρει ποτέ δανεικά στη ζωή μου. Καλύτερα, όμως, να μου δώσετε αυτά που μου χρωστάτε. Ίσως, να μην έχετε αντιληφθεί –έτσι όπως έχετε πέσει με τα μούτρα στο μάχιμο ρεπορτάζ για την αποκάλυψη της αλήθειας- πως το χουντοκάναλο στο οποίο εργάζεστε και από το οποίο πληρώνεστε το πληρώνουν πολύ ακριβά όλοι οι Έλληνες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στο εκδοτικό συγκρότημα στο οποίο εργάζεστε δεν θα αναφερθώ – κάθε φορά που γράφω γι’ αυτό, αναδύεται μια μπόχα.

Αναρωτιέστε γιατί γράψατε αυτές τις γραμμές. Θα σας πω εγώ: επειδή φοβάστε. Πιστεύατε πως τα πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ και η θεσούλα σας ήταν εξασφαλισμένη. Και ξαφνικά, διαπιστώνετε πως ο κόσμος ξύπνησε και –μεταξύ άλλων- ο ρόλος σας έχει γίνει αντιληπτός από μεγάλη μερίδα των πολιτών. Θεωρείστε κι εσείς ένα παπαγαλάκι.

Προσωπικά, μου προκαλείτε περισσότερη αηδία απ’ ό,τι οι συνάδελφοί σας. Οι νεοφιλελεύθεροι φασίστες που έχουν κατακλύσει τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν προσποιούνται κάτι άλλο απ’ αυτό που είναι – είναι τα δουλοπρεπή σκυλιά των αφεντικών τους. Εσείς, όμως, κάνετε τον αριστερό ιδεολόγο. Εμετική κατάσταση.

Αντίο, κύριε Τσίμα

π.

(Θέλω να παρακαλέσω τους φίλους αναγνώστες να στείλουν μερικά χρήματα στον κ. Τσίμα, για να πληρώσει το στεγαστικό του δάνειο. Μη μείνει και άστεγος.)

(Το ποστ είναι αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν πως η Ελλάδα θα αλλάξει και αγωνίζονται για αυτό. Όπως βλέπετε, το κατεστημένο καταρρέει. Καταρρέουν τα ΜΜΕ τους, είναι πανικόβλητοι και έχουν να χάσουν πάρα πολλά – εμείς μόνο τις αλυσίδες μας.)

nikos_abel
04/07/2011, 12:15
Ναι, ποιος είναι ο π. ;

doctor x
04/07/2011, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ναι, ποιος είναι ο π. ;
Κάποιος που έβγαλε ταντερα του δουλεύοντας μερικά χρόνια σε ΜΜΕ και τώρα το γύρισε ....

nikos_abel
04/07/2011, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
Κάποιος που έβγαλε ταντερα του δουλεύοντας μερικά χρόνια σε ΜΜΕ και τώρα το γύρισε ....

Βρε μια χαρά τα λέει, ποιος είναι ρωτάω

Ο Τσίμας είναι ο Τσίμας και συστήνεται, ο ζορό ποιος είναι;

Ανώνυμα ο καθένας λέει ότι γουστάρει.

Μια πηγή, κάτι.

the who
04/07/2011, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
http://news247.gr/ellada/politiki/an_pshfiseis_oxi_tha_se_vroyn_se_xantaki.1168472.html

Απο εδω:http://www.koutipandoras.gr/?p=8045

230642

the who
04/07/2011, 14:30
Αν ειναι αληθεια του βγαζω το καπελο.

Ο Θ.Πάγκαλος με την παρέα του πήγε για φαγητό σε μια γνωστή ψαροταβέρνα και παρήγγειλαν φρέσκα ψάρια.
Σύμφωνα με το enimerwsi24, μόλις ψήθηκαν τα ψάρια ο σερβιτόρος άφησε την λαχταριστή πιατέλα μπροστά στον Θ.Πάγκαλο.
Για κακή του τύχη όμως από το διπλανό τραπέζι σηκώθηκε ένας, καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 ο οποίος πήγε με απειλητικές διαθέσεις και ορέξεις στο τραπέζι του Πάγκαλου.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

''Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;''

Ο Θ.Πάγκαλος πάντησε μονολεκτικά "ναι".

''Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε μαζί τα φάγαμε'' του είπε ο 35χρονος για να εισπράξει από τον αντιπρόεδρο ''Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια''.
Τότε ο καλοντυμένος 35άρης πήρε από το τραπέζι του Θ.Πάγκαλου την πιατέλα με τα ψάρια λέγοντας του :

''Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας!''

Αμέσως μετά προφανώς οργισμένος και πεινασμένος έφυγε ο Θ.Πάγκαλος με την παρέα του.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85556&catid=9

Η πλεον πρωτοτυπη και ευφανταστη πραξη αντιδρασης.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
04/07/2011, 14:38
Πάντως, αν την πιατέλα την πλήρωσε ο Παγκαλος, εμείς πληρώσαμε την πιατέλα του καλοντυμένου 35ρη.

:smokin:

the who
04/07/2011, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάντως, αν την πιατέλα την πλήρωσε ο Παγκαλος, εμείς πληρώσαμε την πιατέλα του καλοντυμένου 35ρη.

Εγω παντως μενω με την εκφραση του Παγκαλου την ωρα που του πηραν τα ψαρια απο μπροστα του.Θελει μεγαλη μαγκια να παιζεις με το φαγητο καποιου,ποσο μαλλον του Παγκαλου.:winka:

Εχουμε πληρωσει ενα σκασμο λεφτα για παρτη τους.Σε μια πιατελα θα κολησουμε?

Daemon
04/07/2011, 14:53
Αν ειναι αληθεια του βγαζω το καπελο.
...

Και η φρουρα του δεν ειχε καταλαβει τιποτα γιατι τρωγανε 10 τραπεζια πιο μακρια.. :rolleyes:

Οτι θελουν γραφουν και ο κοσμος τα πιστευει.. :smokin:

doctor x
04/07/2011, 15:27

Μια πηγή, κάτι.
1o.ειμαι καχυποπτος σε οσους λενε γραφουν πολλα
αλλα και 2ο.σου δινουν την ευκαιρια αν ψαξεις το κειμενο τους και δεν μεινεις σε οσα σου ειναι αρεστα απο πριν να "διαβασεις"καποια σημεια που πρεπει να σε προβληματισουν
3ο.γυρναμε στο νο1.
:bigcry:

QSpec
04/07/2011, 15:44

Μια πηγή, κάτι.

Ο Πιτσιρίκος (http://pitsirikos.net/) είναι. Έγραφε ( ή γράφει; ) στην Athens Voice και είχε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

vrider
04/07/2011, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Ο Πιτσιρίκος (http://pitsirikos.net/) είναι. Έγραφε ( ή γράφει; ) στην Athens Voice και είχε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Εε, αμα το εγραψε ο Πιτσιρικος εντααξει.:rotflmao:

super_toto
04/07/2011, 16:54
Τα ΄θελε ο κωλαρίνγκος του Τσίμα :rotflmao:

LsKostas
04/07/2011, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

Το γύρισε ... ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι , φαινεται κιολας απ τα γραφομενα του ... :bawl:

blackrose
04/07/2011, 18:54

βρε που ειναι ενας εισαγγελεας "ανεξαρτητος",να την ψαξει!:a13:

la_villa
04/07/2011, 19:01
έλα ντε....

τέτοια δήλωση κανονικά επιβάλλει την ερευνα αν ισχύει....

και ΑΝ ισχύει (λεμε καμιά μαλακία, εκτός αν του είπαν ότι αν δεν ψηφίσει ΝΑΙ το κομμα θα πάει σε εκλογές και θα χάσει την θεσούλα και το πήρε για εκβιασμό) τότε πρέπει να ακυρωθεί η ψηφοφορια και να ξαναγίνει

AUFGEBRACHT
04/07/2011, 19:13

H μαλακία,της μαλακίας,τη μαλακία,ΩΩΩΩ μαλακία!!!!!!!!! Ο τύπος αυτός είναι τυπικό δείγμα αντιπροσωπευτικό που ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας τον έστειλε στη Βουλή...Του έστελναν λέει απειλητικά μηνύματα ΚΑΙ από το εξωτερικό και το κατάλαβε από την αναγνώριση κλήσης...βγες και μίλα ξεκάθαρα ρε μαλάκα Αθανασιάδη,αποκάλυψε την αλήθεια,πες ότι πήρες πίσω και το σήκωσε η Μέρκελ!!! Προτείνω από τούδε και στο εξής στα λεξικά το λήμμα αυνανισμός να αντικατασταθεί από το λήμμα Αθανασιαδισμός.Άϊ σιχτίρ κωλομπαρά!!!!

menelaos46
04/07/2011, 19:18
ΧΕΣΤΗΣ η ΨΕΥΤΗΣ ειναι.

Εγώ ψηφίζω ψεύτης.

Ή απειλείται η ζωή σου και ψηφίζεις ΝΑΙ και δεν αναφέρεις τίποτα και κάνεις τον κινέζο ή ψηφίζεις ΟΧΙ και λες δημόσια ότι επειλείται η ζωή σου.....
Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα γεμάτη δε γίνεται....

super_toto
04/07/2011, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
H μαλακία,της μαλακίας,τη μαλακία,ΩΩΩΩ μαλακία!!!!!!!!! Ο τύπος αυτός είναι τυπικό δείγμα αντιπροσωπευτικό που ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας τον έστειλε στη Βουλή...Του έστελναν λέει απειλητικά μηνύματα ΚΑΙ από το εξωτερικό και το κατάλαβε από την αναγνώριση κλήσης...βγες και μίλα ξεκάθαρα ρε μαλάκα Αθανασιάδη,αποκάλυψε την αλήθεια,πες ότι πήρες πίσω και το σήκωσε η Μέρκελ!!! Προτείνω από τούδε και στο εξής στα λεξικά το λήμμα αυνανισμός να αντικατασταθεί από το λήμμα Αθανασιαδισμός.Άϊ σιχτίρ κωλομπαρά!!!!

Και να ήταν ο μόνος. Η βουλευτική έδρα τραβάει σαν μαγνήτης τα καθάρματα, τους ανίκανους και τους αυνάνες.

the who
05/07/2011, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγώ ψηφίζω ψεύτης.

Ή απειλείται η ζωή σου και ψηφίζεις ΝΑΙ και δεν αναφέρεις τίποτα και κάνεις τον κινέζο ή ψηφίζεις ΟΧΙ και λες δημόσια ότι επειλείται η ζωή σου.....
Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα γεμάτη δε γίνεται....

Δλδ εισαι βουλευτης,απειλειται η ζωη σου,αναγνωριζεις καποιο τηλ και κανεις τον κινεζο.Αυτο ειναι ο ΧΕΣΤΗΣ my friend.:D

Elesun
05/07/2011, 12:07
Αυτό είναι ξεφτίλα.

koulis25
05/07/2011, 12:25
Κατά τη γνώμη μου δεν υπήρξε ποτέ μήνυμα! Απλά ήθελε να καλύψει τον κώλο του. Συνήθως καταλαβαίνω το ψέμα και το εν λόγω δίποδο ψεύδεται. Η αιτιολογία με την οποία συνόδευσε τη θετική του ψήφο στη βουλή, παρ' όλο που είναι οφθαλμοφανές ψέμα, πλησιάζει πιο πολύ στην αλήθεια! Τον έπεισαν αλλά όχι οι συγκεκριμένες ομιλίες στη βουλή, μη λέμε και μ@λ@κίες... <--- Ε! μη με μπαν. Νομίζω ότι το καμουφλάρισα αρκετά ικανοποιητικά!

sniper
05/07/2011, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
... <--- Ε! μη με μπαν. ...

Δεν σε μπαν, αν συνεχίσεις έτσι :winka:

xristos x
05/07/2011, 20:54
Σημερα ξανα εβλεπα το ντοκυμαντερ για την αργεντινη, εχει ξαναμπει κι εδω,οποιος δεν το εχει δει αξιζει τον κοπο εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=103193&highlight=%C1%D1%C3%C5%CD%D4%C9%CD%C7) και το τραγουδι (http://www.youtube.com/watch?v=uCeslZK7yOg) στο τελευταιο μερος.... :sad:

el_hymador
06/07/2011, 00:44
Σήμερα πήγα -όντας στην Αθήνα- μετά από αρκετό καιρό στην πλατεία... όλα καλά, αλλά τύπους που ξερνάνε μπροστά σε όλο το κόσμο λίωμα από αλκόολ, χυδαίες πεφτικές και βρίσιμο σε κοπέλες και φασιστοειδή υποκείμενα που προκαλούν όλο το κόσμο για ξύλο, με ξενέρωσαν σε απίστευτο βαθμό!

Κάπως πρέπει να διαφυλαχθεί η πλατεία από αυτά τα άτομα και από αυτές τις καταστάσεις!

railDG
06/07/2011, 01:09
ΘΕΜΑ: Απαγόρευση χρήσης χημικών ουσιών - δακρυγόνων από τις δυνάμεις επιβολής της δημόσιας τάξης

Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

Επιχειρώντας αρχικά μια επιστημονική προσέγγιση είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα δακρυγόνα που είναι σε χρήση από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας περιέχουν τη χημική ουσία CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη) η οποία κατατάσσεται στα χημικά όπλα. Είναι όμως 10 φορές πιο δραστική από αντίστοιχες ουσίες που εμπεριέχονταν σε δακρυγόνα στο παρελθόν. Η χημική ουσία CS μπορεί να αποβεί τοξική εφόσον ριχτεί από μικρή απόσταση- λιγότερο από πέντε μέτρα- στο πρόσωπο ανθρώπων και μέσα σε κλειστό χώρο. Όταν το CS εισέρχεται στον λάρυγγα μέσω της εισπνοής προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα και ερεθισμό των ματιών. Μπορεί όμως και να οδηγήσει σε διάτρηση του στομάχου, αφού ανακατεύεται με το σάλιο και εισέρχεται στο πεπτικό σύστημα.

»Το CS -κυρίως σε μεγάλες συγκεντρώσεις- μπορεί να προκαλέσει πνευμονικό οίδημα ή ακόμη και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC). Πρόσφατες διεθνείς μελέτες συσχετίζουν την ουσία αυτή και με θανάτους, σε περιπτώσεις εισπνοής πολύ μεγάλων ποσοτήτων.

»Ιστορικά, θα θέλαμε να αναφέρουμε επίσης ότι η χρήση των αερίων CS και CN, βασικότερων συστατικών των σύγχρονων 'δακρυγόνων', από τις ΗΠΑ στον πόλεμο του Βιετνάμ ανάγκασε τον ΟΗΕ να καταλήξει στην Απόφαση 2603/16-12-1969, σύμφωνα με την οποία, μεταξύ άλλων, 'καλούνται τα κράτη-μέλη να κάνουν σαφή δήλωση, ότι η απαγόρευση, που περιλαμβάνεται στο Πρωτόκολλο της Γενεύης να έχει εφαρμογή στην πολεμική χρήση όλων των χημικών, βακτηριολογικών και βιολογικών ουσιών (συμπεριλαμβανομένων των δακρυγόνων και άλλων βλαπτικών ουσιών), όσων υφίστανται σήμερα και όσων μπορεί να αναπτυχθούν στο μέλλον'. Επιπρόσθετα βάσει της Σύμβασης του Παρισιού (1993), η οποία έχει κυρωθεί και από την Ελλάδα, η παραγωγή των χημικών ουσιών για στρατιωτικούς σκοπούς έχει απαγορευθεί.

»Η χρήση σε αστικές περιοχές που χαρακτηρίζονται από κλειστά «μικροπεριβάλλοντα»-micro environments, προκαλεί τη συσσώρευση επί μακρόν των παραπάνω τοξικών χημικών ουσιών στο αστικό πολεοδομικό συγκρότημα. Επίσης οι σταθερές μετεωρολογικές συνθήκες μπορούν να προκαλέσουν την πολύωρη παραμονή στα χαμηλά επίπεδα της ατμόσφαιρας των τοξικών χημικών ενώσεων σε επίπεδα συγκεντρώσεων ικανών να επιφέρουν τα συμπτώματα για τα οποία αρχικά σχεδιάστηκαν για μακρό διάστημα και σε μεγάλη κλίμακα. Η παραμονή επιτείνεται εάν η διασπορά των χημικών ενώσεων γίνει τη νύχτα ή λίγο πριν και συνδυασθεί με κατάλληλες συνθήκες υγρασίας, παρουσίας άλλων αερολυμάτων και άλλων ρύπων από τη «συνήθη» ατμοσφαιρική ρύπανση του λεκανοπεδίου. […]

»Αποτελεί δέσμευση του προηγούμενου υπουργού Προστασίας του Πολίτη (κ. Μ. Χρυσοχοΐδη) ότι θα απαγορευθεί η χρήση χημικών και δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών.''

TROOPER
06/07/2011, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σήμερα πήγα -όντας στην Αθήνα- μετά από αρκετό καιρό στην πλατεία... όλα καλά, αλλά τύπους που ξερνάνε μπροστά σε όλο το κόσμο λίωμα από αλκόολ, χυδαίες πεφτικές και βρίσιμο σε κοπέλες και φασιστοειδή υποκείμενα που προκαλούν όλο το κόσμο για ξύλο, με ξενέρωσαν σε απίστευτο βαθμό!

Κάπως πρέπει να διαφυλαχθεί η πλατεία από αυτά τα άτομα και από αυτές τις καταστάσεις!

μην εισαι αθεραπευτα ρομαντικος κωστα.

να εισαι λιγο ρεαλιστης.

η πλατεια τελειωσε μετα τα επεισοδια (οι προσπαθειες ειχαν ξεκινησει απο πιο νωρις).

τωρα περιμενουμε αλλα πραματα.

:wave2:

TROOPER
06/07/2011, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
...............

»Αποτελεί δέσμευση του προηγούμενου υπουργού Προστασίας του Πολίτη (κ. Μ. Χρυσοχοΐδη) ότι θα απαγορευθεί η χρήση χημικών και δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών.''

α τωρα νταξει!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

υ.γ.δεν ειρωνευομαι εσενα :winka:

sniper
06/07/2011, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
....

τωρα περιμενουμε αλλα πραματα.

Μην τα ξαναλέμε. Τους Εκνευρισμένους.

Εχετλαίος
06/07/2011, 10:58
Μην τα ξαναλέμε. Τους Εκνευρισμένους.

& ΣΙΑ ΟΕ/ΑΕ/ΕΠΕ/ΑΕΒΞΕ/ΑΕΤΕ/ΑΤΕΒΕ
http://www.youtube.com/watch?v=AOopSBE5lVk

sniper
06/07/2011, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Καλά ναι, ΟΚ.. περιμένουμε και τον Γάλλο Τζόκερ και Μπάτμαν να μας σώσει.. :sad:

nikos_abel
06/07/2011, 11:28

Τα βλέπαμε σε ταινίες και γελάγαμε. Κοίτα να δεις.....

Εχετλαίος
06/07/2011, 11:39
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85855&catid=3

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=344458&cid=4

Ανδράποδα!
:yuck:

http://news247.gr/ellada/eidiseis/aspida_stoys_misthoys_twn_klhrikwn.1176176.html
:yuck: :yuck: :yuck:

QSpec
06/07/2011, 12:07
Καλά ναι, ΟΚ.. περιμένουμε και τον Γάλλο Τζόκερ και Μπάτμαν να μας σώσει.. :sad:

Ε όχι και τέτοια απαξίωση για τους Anonymous. Μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να έχουν συμπεριφερθεί κάπως περίεργα ή και λάθος αλλά σε γενικές γραμμές οι ενέργειες τους έχουν μια αίσθηση δικαίου.

Στο κάτω-κάτω είναι μια μορφή επίθεσης πιο αποτελεσματική από το να πετάμε πέτρες σε ΜΑΤάδες με πανοπλίες και ασπίδες από τα 20 μέτρα...

Ας δούμε και τα DDoS και τα deface παράλληλα με τις μολότωφ και τις πέτρες.

Μερικά mb πληροφοριών μπορούν να ανατρέψουν καθεστώτα πιο εύκολα από 10.000 άτομα στο Σύνταγμα.

sniper
06/07/2011, 12:11
Ε όχι και τέτοια απαξίωση για τους Anonymous. Μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να έχουν συμπεριφερθεί κάπως περίεργα ή και λάθος αλλά σε γενικές γραμμές οι ενέργειες τους έχουν μια αίσθηση δικαίου.

Στο κάτω-κάτω είναι μια μορφή επίθεσης πιο αποτελεσματική από το να πετάμε πέτρες σε ΜΑΤάδες με πανοπλίες και ασπίδες από τα 20 μέτρα...

Ας δούμε και τα DDoS και τα deface παράλληλα με τις μολότωφ και τις πέτρες.

Μερικά mb πληροφοριών μπορούν να ανατρέψουν καθεστώτα πιο εύκολα από 10.000 άτομα στο Σύνταγμα.

Πόσα καθεστώτα έπεσαν έτσι; :confused:

nikos_abel
06/07/2011, 12:16
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85855&catid=3

Ανδράποδα!

http://news247.gr/ellada/eidiseis/aspida_stoys_misthoys_twn_klhrikwn.1176176.html
:yuck: :yuck: :yuck:

Φρικάρω όλο και περισσότερο.

paTman_the
06/07/2011, 12:17

Respect για τους anonymous και τίποτα άλλο.

Εχετλαίος
06/07/2011, 12:25

Άσου και θα δούμε

QSpec
06/07/2011, 12:25

Ακόμα κανένα, αλλά δεν συμφωνείς οτι στην λεγόμενη "Εποχή της Πληροφορίας" μερικά ευαίσθητα έγγραφα στα σωστά (ή λάθος) χέρια μπορούν να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από 10.000 άτομα σε μια πλατεία;

Αν ήμασταν κάτω 1 και 2 εκατομμύρια θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά δεν είμαστε.

Οπως και να έχει και αυτή η μορφή πάλης, και πόσο μάλιστα από το συγκεκριμένο group, είναι ευπρόσδεκτη και επιθυμητή.

sniper
06/07/2011, 12:33
Ακόμα κανένα, αλλά δεν συμφωνείς οτι στην λεγόμενη "Εποχή της Πληροφορίας" μερικά ευαίσθητα έγγραφα στα σωστά (ή λάθος) χέρια μπορούν να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από 10.000 άτομα σε μια πλατεία;

Αν ήμασταν κάτω 1 και 2 εκατομμύρια θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά δεν είμαστε.

Οπως και να έχει και αυτή η μορφή πάλης, και πόσο μάλιστα από το συγκεκριμένο group, είναι ευπρόσδεκτη και επιθυμητή.

Συμφωνώ, αλλά αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα.. και αμφιβάλλω για ότι είναι κρυφό ή μυστικιστικό.. Πες με περίεργο αλλά δεν εμπιστεύομαι τον οποιοδήποτε ενεργεί για 3ους..

Στο τέλος, ίσως, κάποιος θα πρέπει να μας προστατεύσει απο τους προστάτες μας.

Εχετλαίος
06/07/2011, 12:36
Συμφωνώ, αλλά αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα.. και αμφιβάλλω για ότι είναι κρυφό ή μυστικιστικό.. Πες με περίεργο αλλά δεν εμπιστεύομαι τον οποιοδήποτε ενεργεί για 3ους..

Kαι δεν έχεις άδικο

Όπως, λχ, οι Anonymous από τους σιδηρόφρακτους ροπαλοφόρους "κυρίους" ;

Έχει καταλήξει πια πολύ μπερδεμένο...

paTman_the
06/07/2011, 12:37
Πες με περίεργο αλλά δεν εμπιστεύομαι τον οποιοδήποτε ενεργεί για 3ους..

100% μαζί σου. Προς το παρόν όμως το συγκεκριμένο γκρούπ δεν έχει τίποτα μεμπτό και είναι από τα λίγα ελπιδοφόρα. Αργότερα βλέπουμε, τίποτα δεν είναι στατικό σε αυτό τον κόσμο.

sniper
06/07/2011, 12:46
Kαι δεν έχεις άδικο

Όπως, λχ, οι Anonymous από τους σιδηρόφρακτους ροπαλοφόρους "κυρίους" ;

Έχει καταλήξει πια πολύ μπερδεμένο...

Όταν οι πολλοί περιμένουν κάτι από τους υπόλοιπους γιατί δεν υπάρχει η όρεξη/διάθεση/@@ κλπ τότε ναι..

QSpec
06/07/2011, 12:48

Θα συμφωνήσω εν μέρη αλλά πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα μερικοί αλτρουιστές εκεί έξω.

Ας καταφέρουμε να φτάσουμε στο τέλος και βλέπουμε.

el_hymador
06/07/2011, 14:09
Προσωπικα με φοβιζουν παρα πολυ οι Anonymous, για τους λογους που εξηγει και ο Sniper... δεν λεω, ωραιο το V for Vendetta, αλλα πολυ καλο για να ειναι αληθινο... και αν ακομα ειναι αληθινο, πολυ "λιγο" για να ειναι αποτελεσματικο... εκτος και αν θεωρουμε "νικη" το deface στις ιστοσελιδες του Υπ. Οικονομικων και της ΕΛ.ΑΣ π.χ...μακαρι να βγω λαθος βεβαια...

Περαν αυτου, δεν μπορω την μεμψιμοιρια και την ηττοπαθεια που εχει πιασει μερικους... οκ, το μεσοπροθεσμο περασε και θα περασουν και αλλα, να ειστε σιγουροι για αυτο... αλλα το μεγαλυτερο κερδος, η νικη, ειναι το οτι φαινεται να εγκαθιδρυεται η αντισταση και η συλλογικοτητα σε χιλιαδες κοσμο... καλυτερη παρακαταθηκη για αυτα που θα ερθουν δεν θα μπορουσε να υπαρξει!

Εχετλαίος
06/07/2011, 14:20
αλλα το μεγαλυτερο κερδος, η νικη, ειναι το οτι φαινεται να εγκαθιδρυεται η αντισταση και η συλλογικοτητα σε χιλιαδες κοσμο... καλυτερη παρακαταθηκη για αυτα που θα ερθουν δεν θα μπορουσε να υπαρξει!

"Μικρές, ακραίες, πολιτικές ομάδες, υποκινούμενες" :
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85885&catid=9

sniper
06/07/2011, 14:24

Μπορεί και να είναι, μπορεί κι όχι..

Πάντως δεν συνάδει με το ειρινικό των Αγανακτισμένων..

Σίγουρα με αυτό τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ (κλπ) παίρνει πολιτικά οφέλη από τους Αγανακτισμένους.

Και σίγουρα με αυτή την κόντρα ξεχνάμε την ουσία του θέματος.

Εχετλαίος
06/07/2011, 14:26
Σίγουρα με αυτό τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ (κλπ) παίρνει πολιτικά οφέλη από τους Αγανακτισμένους.

Πως τα παίρνει αν δεν του τα δίδουμε;
:confused:

el_hymador
06/07/2011, 14:32
Το "μικρες, ακραιες, πολιτικες ομαδες υποκινουμενες" ταιριαζει γαντι σαν μια περιγραφη της κυβερνησης παντως...

:lol:

sniper
06/07/2011, 14:33
Πως τα παίρνει αν δεν του τα δίδουμε;
:confused:

Νταβατζιλίκι.. από τις πρώτες μέρες "έδειχναν" συμπάθεια στις ιδέες του Αγανακτισμένων..

Άσχετα αν στην πλατεία τα πανώ έγραφαν για 300..

nikos_abel
06/07/2011, 14:35

Και τα ακούνε οι στόκοι στη τιβι και τα πιστεύουνε.

Εχετλαίος
06/07/2011, 14:36
Και τα ακούνε οι στόκοι στη τιβι και τα πιστεύουνε.

Θα δείξει...θα δείξει...
:winka:

nikos_abel
06/07/2011, 14:41
Θα δείξει...θα δείξει...
:winka:

Έχω κοντινά παραδείγματα. Μπάι "στόκοι" αι μίν ρειντ θερντ ποστ. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=2032245#post2032245)

the who
06/07/2011, 14:47

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, επεσήμανε και αυτός με τη σειρά του ότι θα μπορούσαν να αντιδράσουν και ψηφοφόροι από το ΠΑΣΟΚ ενάντια αυτών που επιτίθενται σε βουλευτές, ωστόσο, όπως είπε, δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85742&catid=9

Ναι κυριε προεδρε της βουλης,δεν γινεται κατι τετοιο.Επειδη οι ψηφοφοροι του πασοκ ειναι αυτοι που νιωθουν διπλα προδομενοι απο το κομμα σας και τελικα ειναι αυτοι που ξεσπανε στους βουλευτες σας.
Η μηπως μας απειλειτε εμμεσα με τον "πρασινο στρατο" σας?
Δεν σας φτανουν τα ματ και τωρα θα κατεβασετε στο δρομο πρασινοφρουρους?Εχετε καταλαβει οτι με αυτη τη δηλωση σας ριχνετε λαδι στη φωτια?Οτι προσπαθειτε να στρεψετε Ελληνες εναντιον Ελληνων (να δεις πως λεγεται αυτο,ααα εμφυλιος) για να προστατεψετε τους συναδελφους σας?
Την ωρα που ξεπουλατε την Ελλαδα περιμενετε να καθισουμε με σταυρωμενα χερια?Αυτη τη δημοκρατια θελετε για την Ελλαδα?

Ευχαριστουμε πολυ δεν θα παρουμε.
:evil: :evil: :evil:

Εχετλαίος
06/07/2011, 14:56
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης,

Αυτός που κρυβότανε στη χέστρα δεν είναι;
:lol:

sovaros_user
06/07/2011, 14:59

TROOPER
06/07/2011, 15:01
... αλλα το μεγαλυτερο κερδος, η νικη, ειναι το οτι φαινεται να εγκαθιδρυεται η αντισταση και η συλλογικοτητα σε χιλιαδες κοσμο... καλυτερη παρακαταθηκη για αυτα που θα ερθουν δεν θα μπορουσε να υπαρξει!

πλανασαι :winka:

el_hymador
06/07/2011, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πλανασαι :winka:

οχι εσυ πλανασαι :winka:

σειρα σου... :look:

nikos_abel
06/07/2011, 15:23

Πλανάσθε και οι δύο :confused: :confused: :confused:

TROOPER
06/07/2011, 15:26

οκ

οπως θες :wave2:

thodoris400
06/07/2011, 15:37
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=409744

John Steed
06/07/2011, 16:38
Βγήκε και ο Παπουτσής αμέσως μόλις έγινε υπουργός και δήλωσε πως απειλείται η γυναίκα του και τα παιδιά του.... Με τα κινητά στα χέρια κλπ.

Να δεις πως το λένε αυτό.... Ά! Επίκληση στο συναίσθημα!

+ Μπόνους ότι προσπαθεί να κάνει το ζήτημα προσωπικό για να δικαιολογήσει τις επόμενες πράξεις του....

Ποιες θα είναι αυτές άραγε? :confused:

Προσεχώς......

John Steed
06/07/2011, 16:42
Ααααα! Πολύ ωραία δήλωση έκανε και ο τουρίστας ο πρωθυπουργός μας....

Υποκινούμενα περιστατικά! ακούς εκεί! :mad:

Πως υποβιβάζουν έτσι την αγανάκτισή μας και το άδικο που βλέπουμε στους τρόπους τους!

Να διασφαλίσουμε τη Δημοκρατία!

Δεν κατάλαβε ακόμα ότι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε? Δεν κατάλαβε πως είναι στην άλλη όχθη αυτός και τα ανθρωποειδή ρομποτάκια του?

Δεν θα πετύχω κανένα?

-Αχ! καλέ! Γιατί με βαράς?

-Επειδή ψήφισες το μεσοπρόθεσμο!

Τόσο απλά.....

Τον καλύτερο ύπνο θα κάνω, στο αυτόφορο...... :ZZZ:

blackrose
06/07/2011, 22:49
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

:bawl: :rotflmao:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=344890&cid=11

παλι καποιες τραπεζες θα τα οικονομησουν.:a018:

230838

super_toto
06/07/2011, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

:bawl: :rotflmao:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=344890&cid=11

παλι καποιες τραπεζες θα τα οικονομησουν.:a018:

Τώρα αν πω ότι στο χάρτη δεν υπάρχει ούτε ένα νησί του Αιγαίου, ενώ υπάρχουν όλα του Ιωνίου και η Κρήτη, θα είμαι Λιακοπουλικός?

blackrose
06/07/2011, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Βγήκε και ο Παπουτσής αμέσως μόλις έγινε υπουργός και δήλωσε πως απειλείται η γυναίκα του και τα παιδιά του.... Με τα κινητά στα χέρια κλπ.

Να δεις πως το λένε αυτό.... Ά! Επίκληση στο συναίσθημα!

+ Μπόνους ότι προσπαθεί να κάνει το ζήτημα προσωπικό για να δικαιολογήσει τις επόμενες πράξεις του....

Ποιες θα είναι αυτές άραγε? :confused:

Προσεχώς......

:evil:

230839

blackrose
06/07/2011, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Τώρα αν πω ότι στο χάρτη δεν υπάρχει ούτε ένα νησί του Αιγαίου, ενώ υπάρχουν όλα του Ιωνίου και η Κρήτη, θα είμαι Λιακοπουλικός?

:rotflmao:

το παρατηρα και εγω αλλα δεν το σχολιασα,εχουν την σκιαθο,σκοπελο και αλονησο,νομιζω ομως οτι ζητας πολλα απο το Hollywood.:ZZZ:

sniper
07/07/2011, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Έχω την εντύπωση ότι δεν κατοικούνται από Ίωνες τα Ιόνια νησιά...

johnnyestia
07/07/2011, 09:49
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί αλλά ...μαμάει :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8QfuRbTRe6k&feature=player_embedded

nikos_abel
07/07/2011, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί αλλά ...μαμάει :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8QfuRbTRe6k&feature=player_embedded

και 10 φορές....

super_toto
07/07/2011, 09:59
Έχω την εντύπωση ότι δεν κατοικούνται από Ίωνες τα Ιόνια νησιά...

Κάνας μοντ (μωντ) να καθαρίσει το σπάμ?

zephyr1
07/07/2011, 12:52
Μπραβο ρε γυναικα.:beer:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=86&cid=4&fid=391610&mid=131&pn=1

the who
07/07/2011, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

:beer: :beer: :beer: Ν αγιασει ο στομας τους.
Το αλλο το παπαρακι "να κλεισουν οι καμερες".Ποιος σου ειπε ρε μαλακα πρασινοφρουρε οτι στη δημοκρατια υπαρχει λογοκρισια?Αλλα δειχνετε το αληθινο σας προσωπο καθε μερα.ΦΑΣΙΣΤΕΣ.:yuck:

el_hymador
07/07/2011, 17:20
"Τουλάχιστον πρόλαβα να ακούσω πριν πέσω, το: «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»"

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος έχασε την ακοή του και από τα δύο αυτιά όταν άνδρας των ΜΑΤ πέταξε σε απόσταση μισού μέτρου μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς στην προσπάθειά του να φτάσει πεζός στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο του εισαγγελέα, αλλά ο δημοσιογράφος καλείται τώρα να ζήσει μια διαφορετική ζωή.

Ακολουθεί η συγκλονιστική μαρτυρία του στον Εξάντα:

«Ήταν κάπου 9 το πρωί στις 15 Ιουνίου, όταν έφτασα με το μετρό στο Σύνταγμα. Αποφάσισα να μη βγω στον κεντρικό χώρο της πλατείας αλλά στην έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας. Βγαίνοντας στο πεζοδρόμιο, είδα στη Βασιλίσσης Σοφίας κάτι που με «πάγωσε».

Ένα σιδερένιο τείχος. Ένα τείχος που όμοιό του είχα δει να στήνουν οι πάνοπλοι ισραηλινοί στρατιώτες απέναντι από τους άοπλους Παλαιστινίους αμάχους.

Αμέσως ένα προαίσθημα ανησυχία και ενδόμυχα ένας φόβος αν θέλεις με κυρίεψε. Αυτοί τη φορά ήταν αποφασισμένοι για όλα είπα μέσα μου.

Αυτό με έκανε να είμαι πιο προσεκτικός και πιο επιφυλακτικός. Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να ξεσπάσει η «φωτιά».

Οι απλοί έλληνες πολίτες που βρίσκονταν εκεί, ήταν και αυτοί προβληματισμένοι με τους αστυνομικούς «ρόμποκοπ» όπως τους ονόμαζαν κοροϊδευτικά, λόγω των ειδικά ενισχυμένων στολών που φορούσαν.

Η ώρα περνούσε όταν ξαφνικά βρισκόμενος στο τέλος της πλατείας Συντάγματος, άρχισε ομοβροντία χημικών, δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Μαζική και χωρίς στόχευση. Ο κόσμος πανικόβλητος έτρεχε να κρυφτεί. Και εγώ μαζί τους σε μια γωνιά Μητροπόλεως και Φιλελλήνων. Με το ένα το κινητό για να μεταδίδω με την άλλη η φωτογραφική μηχανή. Τα λεπτά ατελείωτα και μαζί το κλάμα και η δυσφορία στην αναπνοή. «Θα αντέξεις» έλεγα στον εαυτό μου δίνοντας κουράγιο. Βλέπω μέσα από την στοά του υπουργείου Οικονομικών πίσω από τα ΜΑΤ να βγαίνουν κουκουλοφόροι με καδρόνια στα χέρια. «Πάγωσα».

Αυτό δεν πρέπει να το χάσω είπα.

Μα ξαφνικά μπροστά μου σωριάζεται ένας ηλικιωμένος. Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Μαζί με κάποιους άλλους συμπολίτες μας, τον σηκώσαμε και τον πήγαμε στο πρόχειρο ιατρείο στην πλατεία.

Βλέποντας, θυμήθηκα τα πρόχειρα νοσοκομεία εκστρατείας που είχα δει στο Κόσοβο. Πραγματικά πεδίο μάχης μέσα στην πρωτεύουσα της χώρας μου. Της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Συνέχισα. Αυτή τη φορά τα επεισόδια γίνονταν Φιλελλήνων και Ξενοφώντος. Με μεγαλύτερη ένταση. Χωρίς κουκουλοφόρους. Τα ΜΑΤ έριχναν αδιάκριτα και αναίτια χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά. Το ίδιο σκηνικό. Κανένα έλεος σε κανέναν. Τα ΜΑΤ χτυπούσαν με τα κλομπ ό,τι κινιόταν. Μια φρενίτιδα οργής και βίας. Σαν κοπάδι καρχαριών.

Αυτό με έκανε να μπω στις αρχές μιας στοάς επί της Φιλελλήνων, να μεταδίδω και να τραβώ φωτογραφίες από εκεί.

Αυτό ήταν το μοιραίο λάθος μου.

Οπισθοχωρώντας μια ομάδα των ΜΑΤ, ο διμοιρίτης με ρωτάει γιατί τραβάω φωτογραφίες.

Και ξέροντας τη διαδικασία του λέω είμαι δημοσιογράφος και του δείχνω την ταυτότητα της Ενώσεως Συντακτών. Μάταια. Αυτό τον εξόργισε.

Αφού με στόλισε σε «άψογα γαλλικά», με δείχνει με το δάκτυλο σε έναν από την ομάδα του. Κατάλαβα πως κάτι θα γινόταν. Αλλά πίστευα πως το πολύ-πολύ να εισέπραττα καμία «βουρδουλιά».

Όχι. Ο ευτραφής άνδρας των ΜΑΤ σε κλάσματα δευτερολέπτων πετάει μπροστά μου μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης.

Όταν η προβλεπόμενη απόσταση έκρηξης είναι 50 μέτρα, καταλαβαίνετε τι έπαθα όταν η έκρηξη έγινε στους 50 πόντους.

Ένιωσα όλο το σώμα μου να τινάζεται, πέφτω μέσα στην στοά και για δευτερόλεπτα νόμιζα πως ήμουν νεκρός.

Λίγο μετά ένιωσα χέρια να με σηκώνουν και θολά να προσπαθώ να τους δω. Δεν μπορούσα όμως να τους ακούσω.

Ήταν ο Γιώργος, ο Τάκης, η Μαρία, η Κωνσταντίνα, ο Νίκος και ο Πρόδρομος, όπως έμαθα μετά. Ζαλισμένος και λουσμένος με λίτρα νερού, προσπαθούσα να συνέλθω.

«Πρέπει να φύγεις να πας στο νοσοκομείο» μου έλεγαν με νοήματα.

Κατάλαβα πως έπρεπε να το κάνω αμέσως.

Με δυσκολία άρχισα να ανεβαίνω την Φιλελλήνων. Για να κατευθυνθώ προς το Ζάππειο και μετά στον Ευαγγελισμό, πεζός.

Μαζί και δεκάδες άλλοι απλοί πολίτες, κάποιοι από αυτούς με τα παιδιά τους που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Εκεί όμως μας περίμενε μια δεύτερη μεγάλη έκπληξη.

Μια ομάδα δειλών (ας μου επιτραπεί η έκφραση) της «Ομάδας Δέλτα» με μηχανές μας περικυκλώνει, όπως οι Ινδιάνοι τη μονάδα του στρατηγού Κάστερ.

Άρχισαν να μας βρίζουν και να μας χτυπούν. Προσπαθώντας να καλύψω έναν άγουρο έφηβο, ήταν δεν ήταν 15 ετών, δέχθηκα απανωτά χτυπήματα στη μέση και τα πόδια, με τις μηχανές να έρχονται επάνω μας με φόρα και μερικά μέτρα πριν από εμάς οι οδηγοί τους να φρενάρουν απότομα.

Κανονικός τραμπουκισμός και «νόμιμη» βία.

Χωρίς ακοή, χτυπημένος και να σφαδάζω από τους πόνους έφτασα στον «Ευαγγελισμό». Όμως δεν εφημέρευε και έπρεπε να πάω στον «Ερυθρό». Στην κατάσταση που ήμουν, ούτε ένα ασθενοφόρο δεν υπήρχε να με μεταφέρει…

Έφτασα με μεγάλη δυσκολία στον Ερυθρό. Οι γιατροί και το προσωπικό της κλινικής ΩΡΛ και οι παθολόγοι ήταν το λιγότερο άψογοι.

Πέρασα δέκα εφιαλτικές ημέρες προσπαθώντας να σώσουν οι γιατροί την ακοή στο δεξί αυτί, πρωτοστατούντος του καθηγητή κ. Βαθυλάκη. Δυστυχώς όμως η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη.

Είχε επέλθει πλήρης κώφωση και στα δύο αυτιά. Είχε καταστραφεί πλήρως το βασικό όργανο ακοής ο κοχλίας και στις δύο πλευρές του κεφαλιού.

Ήμουν κωφός…

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ είχαν κάνει καλά τη δουλειά τους. Άφησαν ανάπηρο έναν πολίτη. Και αυτός ήμουν εγώ.

Ο ευαίσθητος και δημοκράτης υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χ. Παπουτσής δεν καταδέχθηκε ούτε μια συγνώμη να ζητήσει. Ούτε φυσικά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Λ. Οικονόμου.

Θα σκέφτηκαν πως ανήκω στις «παράπλευρες απώλειες». Και στα ολιγαρχικά καθεστώτα δεν υπάρχει «συγνώμη» αλλά το: «καλά να πάθεις».

Νομίζω όμως πως ακόμα το πολίτευμά μας ονομάζεται Δημοκρατία.

Τώρα καλούμαι να ζήσω διαφορετικά. Μια διαφορετική ζωή, χωρίς ακοή, με κατεστραμμένα το μέλλον και τα όνειρά μου από τη μανιακή βία των ΜΑΤ, που ένας Θεός ξέρει τι εντολές είχαν.

Τουλάχιστον πρόλαβα να ακούσω πριν πέσω, το: «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»

http://www.newsplus.gr/index.php?v=2&aid=39907

John Steed
07/07/2011, 18:21
Δεν έχω λόγια.....:( :( :( :(

nikos_abel
07/07/2011, 19:07
.................................................................................................... ...........................................

.................................................................................................... ............................................

.................................................................................................... .............................................

ποιος έχει............................................................................................ .......................................

TROOPER
07/07/2011, 19:51
ας φαω τα δαχτυλα μου καλυτερα....................

vagtav
07/07/2011, 22:23
:( :(

Ktm.Prestige
08/07/2011, 10:35

Ο λόγος της αποστομοτικός!!

Και το τσουτσέκι να κλείσουν οι κάμερες , το κουφάλογο!!!

Ρε ούστ!!!!!!!!!!!!!:yuck:

sniper
08/07/2011, 11:13
Ήρθε το τέλος; (http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2011389)

ggs
08/07/2011, 11:52
Ήρθε το τέλος; (http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2011389)

"...το απόγευμα θα έχει σύσκεψη για το θέμα με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιμελητηρίων και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, όπως έγινε γνωστό, και εκπρόσωποι «Αγανακτισμένων», ενώ ένα από τα θέματα, που θα τεθούν επί τάπητος, είναι και αυτό της σταδιακής απομάκρυνσης των σκηνών από την κεντρική πλατεία."

χμμμ...

"Ως λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος εκφραζόμαστε μόνο μέσα από τις αποφάσεις και τα ψηφίσματά μας. Όσοι εμφανίζονται ως εκπρόσωποι μας εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές τους απόψεις. Η φωνή μας, η φωνή της λαϊκής συνέλευσης, βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://real-democracy.gr.

Μέχρι σήμερα το απόγευμα , ποιοι θα «χριστούν» (και από ποιον) «εκπρόσωποι των αγανακτισμένων»?

Το τέλος , δεν θα έρθει από τον Καμινη αλλά από όσους καθόμαστε και το περιμένουμε να έρθει…( πολλοί το εύχονται κιόλας )

zephyr1
08/07/2011, 12:37
Κοιταχτε χεσιμο στην αρχη.:cry:

http://www.youtube.com/watch?v=EOFCxiRKa8s

the who
08/07/2011, 12:44

Οχι φιλαρακι.Το ξεβρακωμα γινεται μετα.Ενω του μιλαει στον πληθυντικο στην αρχη μετα του λεει:

Σε παρακαλω Χρηστο κλεισε την εκπομπη.
Κι ο αδεκαστος δημοσιογραφος υπακουει στην εντολη.

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.:yuck:

vaska
08/07/2011, 13:55

Μπράβο ρε στα παιδιά, την έκαναν και χέστηκε από τον φόβο της στην αρχή και στην συνέχεια με τα συνθήματά τους τα είπαν όλα.

ΜΠΡΑΒΟ

LsKostas
08/07/2011, 15:21
Nα τι καταφεραν οι αγανακτισμενοι

Να κανουν πανελλαδικη την αγανακτιση και συνεπως κανενας απο δαυτους να μην μπορει να περπατησει ελευθερος

ΜΟΝΟ στο Studio του Μega να αισθανονται ασφαλεια...

stavrogin
08/07/2011, 15:59
[B]"Τουλάχιστον πρόλαβα να ακούσω πριν πέσω, το: «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»"

Ελατε τωρα... Τι ψωμι ,παιδεια και κουραφεξαλα λετε. Μολις παρουμε το ψωμι τα αλλα αναβαλονται. Αφου για τα λεφτά ειναι η δουλεια!
(σεβομαι τον τραυματισμο του, αλλα αλλο το 'να αλλο τ' αλλο)

nikos_abel
08/07/2011, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Nα τι καταφεραν οι αγανακτισμενοι

Να κανουν πανελλαδικη την αγανακτιση και συνεπως κανενας απο δαυτους να μην μπορει να περπατησει ελευθερος

ΜΟΝΟ στο Studio του Μega να αισθανονται ασφαλεια...

Όπως προείπα με διαφορετικό τρόπο, το ζητούμενο είναι να συνεχιστεί αυτή η στάση του κόσμου ακόμα και όταν γίνουν εκλογές και βγει ο Σαμαράς (δε νομίζω να αμφιβάλει κανένας για αυτό).

Κάθε κίνηση τους να παρακολουθείται στενά. Να μην πάρουν ανάσα.

231027

love-africa
10/07/2011, 00:00
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΤΟΥ Σ.Ε.Φ. ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19:30. ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ moto.gr....

231113

Lioulios
10/07/2011, 00:06
Ωραίο !

zephyr1
10/07/2011, 09:30
http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/i-sinentefxi-tou-manoli-kipreou-pou-echase-entelos-tin-akoi-tou-vinteo.html

:sad:

Cpt. Haddock
10/07/2011, 09:52
http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/xontro-kraximo-ton-aganaktismenon-sto-kke-vinteo.html

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao: