PDA

View Full Version : "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19

TROOPER
22/06/2011, 09:32
και ξαφνικα 5 ατομα (καλοθρεμενα) και τερμα ανθυγιεινες φατσες εχουνε μια υποπτη κινητικοτητα.ο ενας φευγει και γυρναει μετα απο 5' και δινει στους αλλους μεσα απο μια σακουλα κατι ασπρα τα οποια οι αλλοι τα καβατζωνουνε σε καλτσες,τσεπες,μεσα απο το παντελονι.δεν ξερω τι ητανε αυτα.αλλα το ενα περισσεψε και το καβατζωσανε στο γυαλινο στεγαστρακι του ασανσερ του μετρο.υστερα χαθηκανε καπου μεσα στον κοσμο.πηγα να δω τι ητανε αυτες οι μαλακιες.κατεβαζω τη σακουλα απο εκει που την αφησανε και ειναι μια μασκα απο αυτες που φορανε οι μπογιατζηδες οταν βαφουν!!!τη καβατζωνω στην κωλοτσεπη.

η κινηση δε μου αρεσε.

ανεβαινω επανω και βλεπω τους ματαδες αισθητα ενισχυμενους,να φορανε τα κρανοι τους με κατεβασμενες τις ζελατινες.παει να δημιουργηθει ενταση μπροστα.οι ντουντουκες φωναζουν ''ολοι πισω!''

ηθελα να σκεφτομαι οτι ειμαι συνομοσιολογος...δεν αργησε να ερθει η ενταση απο το πλαι της βουλης.ευτυχως δεν πηρε εκταση και οι ψυχραιμοτεροι κρατησανε την κατασταση.

τυχαια τα δυο γεγονοτα?μπορει....

notakos600
22/06/2011, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG

Λέμε λέμε λέμε,αλλά κάποια βασικά πραγματάκια κουλτούρας και παιδείας είναι κρίμα να μην τα κατέχουμε.

Γι αυτό φτάσαμε στο χάλι που φτάσαμε και μετά εφευρίσκουμε συνομωσίες που επιβουλεύονται λέει, το περιούσιο ελληνικό έθνος τρομάρα μας.

ggs
22/06/2011, 09:52
Σήμερα είχα αρκετό κόσμο στο Σύνταγμα...

Να σχολιάσω κάτι που δεν μου άρεσε,αλλά θέλω να το σχολιάσω;Είδα σήμερα έναν τύπο,ο οποίος μόλις ήπιε την μπύρα του πέταξε το κουτάκι πίσω σε κάτι φυτά.Εξοργίστηκα.Και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι το Σύνταγμα μετατρέπεται κάθε μέρα σε έναν μεγάλο σκουπιδοτενεκέ(γιατί φυσικά δεν είναι μόνο ο ένας που πρόσεξα εκείνη την ώρα).Ωραία είναι να διαδηλώνουμε και να φωνάζουμε και να εξοργιζόμαστε με την πολιτική,εμείς ως άνθρωποι όμως,ως πολίτες,τι κάνουμε για να έχουμε παιδεία;Λέμε λέμε λέμε,αλλά κάποια βασικά πραγματάκια κουλτούρας και παιδείας είναι κρίμα να μην τα κατέχουμε.(Ξέρω,άσχετο,αλλά μου γεννήθηκε ένα παράπονο και το είπα).:look:
Καλά κάνουμε και βλέπουμε τα στραβα αλλά να λέμε και τα ωραία…

Μπορεί ο τύπος να πέταξε το κουτάκι χάμω , αλλά άλλοι τύποι και τύπισσες έχουν δημιουργήσει ομάδες καθαριότητας , έχουν γεμίσει το σύνταγμα μέχρι τον εθνικό κήπο σακούλες για να πετάμε τα σκουπίδια , τις μαζεύουν καθημερινά και τις στοιβάζουν σε συγκεκριμένο μέρος για να τις πάρει ο δήμος , έχουν δημιουργήσει τασάκια από άδεια μπουκαλάκια νερού και τα μοιράζουν στις συνελεύσεις και τον κόσμο , κάνουν αλυσίδες μεταφέροντας νερό με μπουκάλια για να καθαρίσουν , μαζεύουν καθημερινά με τα χέρια τους σκουπίδια από κάτω κλπ κλπ

Κι αυτοί στην Ελλάδα γεννήθηκαν…. Και υπάρχουν και αρκετοί που βοηθανε και δεν γεννηθήκαν στην Ελλάδα αλλά σε χώρες που τις θεωρούμε ….υποανάπτυκτες

alex14
22/06/2011, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ενδιαφερον αρθρο - συνεντευξη απο το DER SPIEGEL...

http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,769703,00.html

Πραγματι , ενδιαφερον αρθρο. Αληθεια, με τις γερμανικες αποζημιωσεις απο το 2ο ΠΠ τι γινεται ?
Γιατι δεν μιλαει κανεις ? Μηπως φοβονται οτι αν παρουμε την αποζημιωση απο τους γερμανους θα γυρισουν οι Ιρανοι να ζητανε αποζημιωσεις απο την κατοχη της Περσιας απο τον Μ.Αλεξανδρο ?? :yuck:

:beer:

Cpt. Haddock
22/06/2011, 10:26
Ενδιαφερον αρθρο - συνεντευξη απο το DER SPIEGEL...

http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,769703,00.html

Ενδιαφέρον αρθρο, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε κατι σημαντικό: Η - πολιτική - αποφαση στηριξης της (δυτικής) Γερμανιας μετα τον Β' ΠΠ, είχε αφ' ενος στοχο να υπάρχει ενα ισχυρο κρατος/αναχωμα στον "σιδηρουν παραπέτασμα", αφ' ετέρου να μην επαναληφθεί οτι έγινε μετα τον Α' ΠΠ.

Θυμιζω οτι τοτε (το 1918) οι συμμαχοι (entente), τη γονατισαν τη Γερμανια, ολοκληρες περιοχές πέρασαν σε Γαλλικη κατοχη (Σααρ και Ρουρ με εργοστασια και ανθρακωρυχεια), επισης η Αλσατία-Λωραινη ξαναέγινε γαλλική. Το δε γερμανικο κρατος πληρωσε οτι είχε και δεν είχε σε αποζημιώσεις.

Αποτέλεσμα; Φτώχεια, πεινα, υφεση, πληθωρισμός, ανεργία, επαναστάσεις, nazi, χιτλερ κλπ κλπ...

Το πάθημα έγινε εν μέρει και μαθημα :winka:

thou-vou
22/06/2011, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και ξαφνικα 5 ατομα (καλοθρεμενα) και τερμα ανθυγιεινες φατσες εχουνε μια υποπτη κινητικοτητα.ο ενας φευγει και γυρναει μετα απο 5' και δινει στους αλλους μεσα απο μια σακουλα κατι ασπρα τα οποια οι αλλοι τα καβατζωνουνε σε καλτσες,τσεπες,μεσα απο το παντελονι.δεν ξερω τι ητανε αυτα.αλλα το ενα περισσεψε και το καβατζωσανε στο γυαλινο στεγαστρακι του ασανσερ του μετρο.υστερα χαθηκανε καπου μεσα στον κοσμο.πηγα να δω τι ητανε αυτες οι μαλακιες.κατεβαζω τη σακουλα απο εκει που την αφησανε και ειναι μια μασκα απο αυτες που φορανε οι μπογιατζηδες οταν βαφουν!!!τη καβατζωνω στην κωλοτσεπη.

η κινηση δε μου αρεσε.

ανεβαινω επανω και βλεπω τους ματαδες αισθητα ενισχυμενους,να φορανε τα κρανοι τους με κατεβασμενες τις ζελατινες.παει να δημιουργηθει ενταση μπροστα.οι ντουντουκες φωναζουν ''ολοι πισω!''

ηθελα να σκεφτομαι οτι ειμαι συνομοσιολογος...δεν αργησε να ερθει η ενταση απο το πλαι της βουλης.ευτυχως δεν πηρε εκταση και οι ψυχραιμοτεροι κρατησανε την κατασταση.

τυχαια τα δυο γεγονοτα?μπορει....

΄δεν είναι κάτι πρωτοτυπο αγαπητε. Και δεν νομίζω ότι οι μπάτσοι χρειάζονται προβοκάτσιες για τη φάση στο σύνταγμα. Απλά κάποιοι που κουβαλάνε από μαλοξ μέχρι μαλλί της γριάς για παν ενδεχόμενο είδαν να υπάρχει ένταση και να φημολογείτε ρίψει χημικών και βγάλαν τις (άχρηστες επι της ουσίας με βάση δοκιμές και έρευνες :D ) μασκουλες χειρουργίου... Βέβαια ΔΕΝ ήμουν, είμαι ή θα είμαι εκεί αλλά αυτό το "προβοκάτσια" κυκλοφορεί πολύ περισσότερο για να απονομοιμοποιήση κοινωνικά ακόμα και τη σκέψη της όποιος σύγκρουσης... Δηλαδή ακόμα και να τα πάρει στο κρανία κάποιος -οι (και όχι στο σύνταγμα απαραίτητα) και να πουν τέλειωσαν οι μαλακίες αφου δεν γινεται αλλιώς θα πέσει ξεβράκωμα αφεντικών και λοιπών λακέδων όλοι θα που αααααααααααααααα... προβοκάτσια γρηγόρη μου. Αν συγκρουστούν κάποιοι με την αστυνομία ακόμη και αμυντικά θα που οι περισσότεροι ααααααααααααα προβοκάτσια είναι φως φανάρι... αφού ο κόσμος αλλάζει και με προσευχές...
Και γιατί οι μπάτσοι προβοκάτορες αν τους χρειαστούν (γιατί υπάρχουν και οι απλά βλάκες) θα είναι κουκουλωμένοι για να ενσωματωθούν σε καποιο τιμ κουκουλωμένων και μετά να αρχίσουν της μαζωχτηκές επ' αυτοφώρω... Για το σύνταγμα δεν παίζει λόγος... Αφού χωράνε και οι ακροδεξιοι τι να τους κάνεις τους προβοκάτορες, έ?

Είναι σα να λέμε ότι ο γιατρός ήρθε στο γκρουπ των λουλουδιών για να προβοκάρει τη μέση ωριαία μας... Αφού είχε 800 κυβικά και πήγαινε με 20 κάποιο λάκο είχε η φάβα... Να μας ξεμοναχιάσει κάπου και να αρχίσει τις αναισθησίες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
22/06/2011, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
[...]Είναι σα να λέμε ότι ο γιατρός ήρθε στο γκρουπ των λουλουδιών για να προβοκάρει τη μέση ωριαία μας... Αφού είχε 800 κυβικά και πήγαινε με 20 κάποιο λάκο είχε η φάβα... Να μας ξεμοναχιάσει κάπου και να αρχίσει τις αναισθησίες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao:

LsKostas
22/06/2011, 10:37
Aς συνεισφέρω κι εγώ σε αυτή την εύθυμη κουβέντα Captain :wave2:
προς τι τα τόσα γελάκια πραγματικά δεν καταλαβαίνω , ειδικά με τέτοιες εξελιξεις.

Ήταν μία γυναίκα κοντά στα εξήντα.Εκεί όπου ο εκφωνητής προσπαθούσε κόντρα στο τοξικό νέφος να καθησυχάσει τους διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος. Την ψέκαζαν με Maalox για να την ανακουφίσουν όταν εκείνη σήκωσε την περούκα αποκαλύπτοντας τους γυμνούς από την χημειοθεραπεία κροτάφους της.

«Φύγε! Άσε εμάς τους νεότερους να τα βγάλουμε πέρα» της είπε.

«Εγώ κορίτσι μου θα πεθάνω. Από το να πεθάνω στον καναπέ μου, προτιμώ να πεθάνω εδώ, μαζί σας. Εμείς προλάβαμε να γεράσουμε. Εσάς θέλουν να σας σκοτώσουν νέους»

:sick:

TROOPER
22/06/2011, 10:37
.........

δεν πρεπει να υπαρξει συγκρουση στο συνταγμα γιατι πολυ απλα δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.δεν υπαρχουν ουτε αυτες οι δυναμεις απο τη μερια του κοσμου,ουτε αυτες οι συνειδησεις παντα απο τη πλευρα του κοσμου.

τα ατομα που σου λεω οτι τα ειχα στο οπτικο μου πεδιο για πανω απο 10'-15' δεν ηταν ουτε μπαχαλακηδες ουτε ακροδεξιοι.μαλλον γνωστες επικειμενης καταστασης ηταν.και ναι οι μασκουλες αυτες δεν κανουν τπτ αλλα απο το ολοτελα....:winka:

Cpt. Haddock
22/06/2011, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
προς τι τα τόσα γελάκια πραγματικά δεν καταλαβαίνω , ειδικά με τέτοιες εξελιξεις.
[...]

Δεν πειράζει :wave2:

TROOPER
22/06/2011, 10:39
.......
προς τι τα τόσα γελάκια πραγματικά δεν καταλαβαίνω , ειδικά με τέτοιες εξελιξεις.....

ε κοιτα με τι γελαει ντε!

el_hymador
22/06/2011, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ενδιαφέρον αρθρο, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε κατι σημαντικό: Η - πολιτική - αποφαση στηριξης της (δυτικής) Γερμανιας μετα τον Β' ΠΠ, είχε αφ' ενος στοχο να υπάρχει ενα ισχυρο κρατος/αναχωμα στον "σιδηρουν παραπέτασμα", αφ' ετέρου να μην επαναληφθεί οτι έγινε μετα τον Α' ΠΠ.

Θυμιζω οτι τοτε (το 1918) οι συμμαχοι (entente), τη γονατισαν τη Γερμανια, ολοκληρες περιοχές πέρασαν σε Γαλλικη κατοχη (Σααρ και Ρουρ με εργοστασια και ανθρακωρυχεια), επισης η Αλσατία-Λωραινη ξαναέγινε γαλλική. Το δε γερμανικο κρατος πληρωσε οτι είχε και δεν είχε σε αποζημιώσεις.

Αποτέλεσμα; Φτώχεια, πεινα, υφεση, πληθωρισμός, ανεργία, επαναστάσεις, nazi, χιτλερ κλπ κλπ...

Το πάθημα έγινε εν μέρει και μαθημα :winka:

Συμφωνοι καπετανιο... για αυτο και θα επρεπε η ΕΕ να εχει κατεβασει στρατο - συνοριοφυλακες και να μην περναει κουνουπι απο τα συνορα μας και για αυτο θα επρεπε να ειχαν κανει τα αδυνατα δυνατα ωστε να μην πτωχευσει η Ελλαδα... βεβαια αλλες εποχες, αλλες πολιτικες και αλλα συμφεροντα θα μου πεις...αλλα οχι να κοπτονται και καλα για το μελλον της ευρωζωνης και οι ιδιοι να το σαμποταρουν...

rockobok
22/06/2011, 13:56
΄δεν είναι κάτι πρωτοτυπο αγαπητε. Και δεν νομίζω ότι οι μπάτσοι χρειάζονται προβοκάτσιες για τη φάση στο σύνταγμα. Απλά κάποιοι που κουβαλάνε από μαλοξ μέχρι μαλλί της γριάς για παν ενδεχόμενο είδαν να υπάρχει ένταση και να φημολογείτε ρίψει χημικών και βγάλαν τις (άχρηστες επι της ουσίας με βάση δοκιμές και έρευνες :D ) μασκουλες χειρουργίου... Βέβαια ΔΕΝ ήμουν, είμαι ή θα είμαι εκεί αλλά αυτό το "προβοκάτσια" κυκλοφορεί πολύ περισσότερο για να απονομοιμοποιήση κοινωνικά ακόμα και τη σκέψη της όποιος σύγκρουσης... Δηλαδή ακόμα και να τα πάρει στο κρανία κάποιος -οι (και όχι στο σύνταγμα απαραίτητα) και να πουν τέλειωσαν οι μαλακίες αφου δεν γινεται αλλιώς θα πέσει ξεβράκωμα αφεντικών και λοιπών λακέδων όλοι θα που αααααααααααααααα... προβοκάτσια γρηγόρη μου. Αν συγκρουστούν κάποιοι με την αστυνομία ακόμη και αμυντικά θα που οι περισσότεροι ααααααααααααα προβοκάτσια είναι φως φανάρι... αφού ο κόσμος αλλάζει και με προσευχές...
Και γιατί οι μπάτσοι προβοκάτορες αν τους χρειαστούν (γιατί υπάρχουν και οι απλά βλάκες) θα είναι κουκουλωμένοι για να ενσωματωθούν σε καποιο τιμ κουκουλωμένων και μετά να αρχίσουν της μαζωχτηκές επ' αυτοφώρω... Για το σύνταγμα δεν παίζει λόγος... Αφού χωράνε και οι ακροδεξιοι τι να τους κάνεις τους προβοκάτορες, έ?

Είναι σα να λέμε ότι ο γιατρός ήρθε στο γκρουπ των λουλουδιών για να προβοκάρει τη μέση ωριαία μας... Αφού είχε 800 κυβικά και πήγαινε με 20 κάποιο λάκο είχε η φάβα... Να μας ξεμοναχιάσει κάπου και να αρχίσει τις αναισθησίες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Και γώ σου λέω ότι δεν είναι προβοκάτσια. Το κάνουν όλοι
με τις ποιό αγνές προθέσεις αλλά έχω μια απορία...
Πες ότι απο αυτή τη σύγκρουση μια φορά χάνουν τα ματ.
Καταφέρνεις να περάσεις. Μετά τί???
Ή είναι απλά συμβολική? Ε και στη τελική αν συμετέχουν σε τέτοιες ενέργειες
και δυνάμεις καταστολής δε νομίζω να το κάνουν για χαβαλέ παρα μόνο
για να καταστείλουν.
:wave2:

Εχετλαίος
22/06/2011, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok

V

Anty12
22/06/2011, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok

229785

dmf
22/06/2011, 14:57
αχουτο μωρε. Κοιτα μαγουλακι :wacko:

Αυτο το μαρκουτσι που κραταει πολυ μακρυ δεν ειναι για δονητης? :look:

Εχετλαίος
22/06/2011, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf

double dong
:blush:

Anty12
22/06/2011, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf

και το κρατάει κι' απ' την ανάποδη ο καθίκης...

el_hymador
22/06/2011, 15:31
Μερικές φορές κρατάνε και την ασπίδα ανάποδα...σημαίνει κάτι αυτό;

Anty12
22/06/2011, 15:49

Η ασπίδα όχι...το άλλο κάνει ζημιά παραπάνω ......:winka:

rockobok
22/06/2011, 17:13
Ότι είναι αριστερόχειρες?

LsKostas
22/06/2011, 17:16
Δεν πειράζει :wave2:

Ξερεις κατι Captain...

Mάλλον "είσαστε" η πλειοψηφία στην Ελλάδα. (Και οι πλειοψηφίες δεν έχουν δίκιο πάντα).

και 1 εκατομύριο να βγει στο δρόμο , μάλλον υπάρχουν άλλα 2-3-5 που έχουν αποδεχθει την μοίρα τους και εκτός οτι δεν κουνιούνται απ την θέση τους προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους οτι έχουν άδικο.

Οι "δημόσιοι φταίνε για όλα", "όσοι περνανε απ τα διόδια έχουν Cayenne" και φυσικά
το επίκαιρο "όσοι κατεβαίνουν σε πλατείες δεν έχουν να προτέινουν τίποτα για την επόμενη μέρα."

Σου ξαναπροτέινω λοιπόν αν θες να αλλάξεις κάτι να κατέβεις κι εσύ κάτω , τότε πιστέυω θα βρεις
πραγματικούς λόγους να γελάσεις :wave2: Μπορεί και να κλαψεις όμως αλλά δεν πειράζει πραγματικά.

Θα έχεις κάνει ένα βήμα προς τα μπρός και αυτό μετράει πάνω απ όλα :wacko:

doctor x
22/06/2011, 17:56
Με είχαν βάλει τα αφεντικά να ξεμοναχιασω τον πακμαν γιατί σύμφωνα με τις χαμένες προφητειες του γέροντα της Αμοργού θα είναι ο πολεμαρχος του Θεού αν αγοράσει ευρωπαϊκό μηχανάκι ...

el_hymador
22/06/2011, 21:49
Xμμμ...γιατι να "σκασει" τωρα το σκανδαλο με το ποδοσφαιρο; :confused:

Cpt. Haddock
22/06/2011, 22:07
[...]θα έχεις κάνει ένα βήμα προς τα μπρός και αυτό μετράει πάνω απ όλα :wacko:

Ακόμα κι αν μπροστά ειναι ο γκρεμός; :look:

super_toto
22/06/2011, 23:49
Φρέσκα κουλούρια,

εδώ (http://www.facebook.com/metopo)

Zid
22/06/2011, 23:59
Xμμμ...γιατι να "σκασει" τωρα το σκανδαλο με το ποδοσφαιρο; :confused: Γιατι αν δεν εσκαγε θα γινοταν επανάσταση.... :rolleyes:

el_hymador
23/06/2011, 00:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Γιατι αν δεν εσκαγε θα γινοταν επανάσταση.... :rolleyes:

Δεν γινετε;

el_hymador
23/06/2011, 00:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Φρέσκα κουλούρια,

εδώ (http://www.facebook.com/metopo)

θα δειξει...

Zid
23/06/2011, 00:18
Δεν γινετε;

Δυστυχώς οχι... :(

el_hymador
23/06/2011, 00:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Δυστυχώς οχι... :(

Οκ, πισω στους καναπεδες μας ολοι! :beer:

b_bong12
23/06/2011, 00:44
Aς συνεισφέρω κι εγώ σε αυτή την εύθυμη κουβέντα Captain :wave2:

σε τραπεζα δε δουλευει ο mister?????

blackrose
23/06/2011, 01:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
:smokin:

οι σπαρτιατες εφθασαν σημερα γυρω στις 20:15 και συναντηθηκαν με τον ΛΟΥΚ.

:smokin:

229846

thou-vou
23/06/2011, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12

κι αν δούλευε τι? :confused:

jimmis5
23/06/2011, 20:48
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
«Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 575 δισ. ευρώ»

"Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ότι οι Έλληνες στη Γερμανία. Και εν τέλει κατοικούν και οι δύο στο ίδιο οικοδόμημα. Αν καταρρεύσει, θα πέσουν όλοι", ισχυρίζεται ο Ζακ Ντελπλά, γνωστός Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της γαλλικής κυβέρνησης.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63167368

blackrose
24/06/2011, 08:40
48 ώρες στο δρόμο
Όλη η Ελλάδα στο Σύνταγμα για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο

Εδώ κι ένα μήνα, έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Στο τέλος Ιουνίου, ο αγώνας μας φτάνει σε σημείο καμπής. Η κυβέρνηση της μηδενικής κοινωνικής νομιμοποίησης επιχειρεί την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Αυτό το σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου, δεν πρόκειται να ανεχτούμε την εξαθλίωση των πολλών για να την εξασφάλιση των κερδών των λίγων. Οι επικοινωνιακοί ελιγμοί, οι κάλπικοι ανασχηματισμοί και οι εκβιασμοί κυβέρνησης, ΔΝΤ, ΕΕ, δεν μάς ξεγελάνε. Τώρα πια ξέρουμε ότι το δίλημμα δεν είναι Μνημόνια ή χρεοκοπία γιατί τα Μνημόνια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία της κοινωνίας.

Το διήμερο τη συζήτησης και ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή τα συνδικάτα έχουν καλέσει 48ωρη Γενική Απεργία. Αυτό το διήμερο δεν πρέπει κανείς να δουλέψει, να καταναλώσει, να στηρίξει το παραμικρό σπάσιμο της απεργίας. Από το πρωί της πρώτης μέρας της απεργίας μαζευόμαστε στο Σύνταγμα μαζί με τις λαϊκές συνελεύσεις απ' όλη τη χώρα και όλες τις γειτονιές της Αθήνας.
Την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου περικυκλώνουμε τη Βουλή-στέλνουμε το μήνυμα ότι ο λαός το απορρίπτει!

Εδώ κι ένα μήνα αποδεικνύουμε ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι, ότι έχουμε τη δύναμη να χαράξουμε νέα πορεία για την κοινωνία. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα. Τώρα είναι η δικιά μας ώρα, τώρα μιλάμε εμείς!

Ή εμείς ή αυτοί - Άμεση δημοκρατία τώρα!

Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος-22 Ιουνίου 2011

blackrose
24/06/2011, 08:56
Μεγάλη Μοτοσυγκέντρωση – Μοτοπορεία από την Θεσσαλονίκη και τον Λευκό Πύργο στο Σύνταγμα

http://www.report24.gr/megali-motosigkentrwsi-%E2%80%93-motoporia-apo-tin-thessaloniki-ke-ton-lefko-pirgo-sto-sintagma.htm

Μοτοπορεία όλων των Πελοποννησίων από τον Ισθμό της Κορίνθου στο Σύνταγμα, την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου

Προσκαλούμε όλους τους μοτο-αγανακτισμένους από την Πελοπόννησο να οργανώσουμε την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου (28 Ιουνίου μάλλον) συγκέντρωση στον Ισθμό της Κορίνθου απ’ όπου θα μεταβούμε οδικώς στην Αθήνα.
Περισσότερα εδώ
http://www.facebook.com/event.php?eid=194997740551312

blackrose
24/06/2011, 08:57
ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Καλούμε τους αξιωματικούς και κυρίως όλο το απλό προσωπικό της αστυνομίας να σεβαστεί αυτή τη φορά τη θέληση του λαού και την συνταγματικά κατοχυρωμένη λαϊκή κυριαρχία.

Τους προειδοποιούμε να μην διανοηθούν καν να εφαρμόσουν παράνομες διαταγές από μια έκπτωτη κυβέρνηση, που έχει κουρελιάσει το σύνταγμα της Ελλάδας και έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στη Τρόικα, στο ΔΝΤ και στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό-τραπεζικό σύστημα.

Να μην τολμήσουν σε καμμία περίπτωση να εμποδίσουν τον λαό από το να προστατεύσει το σύνταγμα του, όπως αυτό ορίζει με βάση το ακροτελεύτιο άρθρο του, ώστε να αποτρέψει το ξεπούλημα της χώρας.

Διαφορετικά ο κάθε αστυνομικός προσωπικά θα φέρει ακέραια την ευθύνη της στάσης του και θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του, όπως ακριβώς και οι πολιτικοί εντολείς του, που έχουν παραδώσει τη χώρα σε ξένα κέντρα εξουσίας με δανειακές συμβάσεις, μνημόνια και μεσοπρόθεσμα. Είναι μια τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την αστυνομία και τους αστυνομικούς και ελπίζουμε πολλοί από αυτούς να πράξουν κατά συνείδηση και να περάσουν με την πλευρά του λαού.

Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος-23 Ιουνίου 2011

blackrose
24/06/2011, 09:07
Ακόμα κι αν μπροστά ειναι ο γκρεμός; :look:

:rotflmao:

ενω τωρα πλεουμε στα λειβαδια του χρηματοοικονομικου παραδεισου,χωρις γκρεμο;:wacko:

John Steed
24/06/2011, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
V
:D

Οκ, πισω στους καναπεδες μας ολοι! :beer:

Ευχαριστώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12

Τι σχέση έχει αυτό? Καλύτερα να μην μεταφέρουμε τη συζήτηση επί προσωπικού

Cpt. Haddock
24/06/2011, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
ενω τωρα πλεουμε στα λειβαδια του χρηματοοικονομικου παραδεισου,χωρις γκρεμο;:wacko:

αναλογα πως το βλέπεις :lol: (αλλα κατάλαβες το πνευμα μου πιστευω)

ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ[....]Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος-23 Ιουνίου 2011

Ενταξει, η κυβερνηση δεν εχει νομιμοποιηση, ειναι προδοτικη, πουλημενη, μειοψηφία, παρανομη κλπ κλπ

Αυτοι που απαρτίζουν τη συνέλευση πόσοι ειναι και μιλανε εξ' ονοματος του λαού; :look:

WebD
24/06/2011, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed

Τι σχέση έχει αυτό? Καλύτερα να μην μεταφέρουμε τη συζήτηση επί προσωπικού

Όταν μιλάς για την οικονομία της χώρας και κάποιος καίγεται για το αν θα σωθούν οι τράπεζες και όχι οι πολίτες έχει σημασία... όπως αν μιλούσαμε πχ για την ΔΕΗ και κάποιος (υπάλληλος της ΔΕΗ) έκανε τα πάντα να μας πείσει για τις αγαθές προθέσεις των συνδικαλιστών της ΔΕΗ.

Κάποιοι επιμένουν να υπερασπίζονται τα αφεντικά τους γιατί φοβούνται μη βρεθούν στο δρόμο όπως τόσες χιλιάδες... προφανώς δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους.

Cpt. Haddock
24/06/2011, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Κάποιοι επιμένουν να υπερασπίζονται τα αφεντικά τους γιατί φοβούνται μη βρεθούν στο δρόμο όπως τόσες χιλιάδες... προφανώς δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους.

Εαν αναφέρεσαι σε μενα, σ' ευχαριστω για τα καλά σου λόγια

TROOPER
24/06/2011, 09:58
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ !!!!!!!!!!!

Cpt. Haddock
24/06/2011, 09:59
ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!

TROOPER
24/06/2011, 10:01
για τους κουφους φωναξα.

σορυ παλικαρι δεν ηθελα να σε ξυπνησω.:lol:

τωρα γυρνα πλευρο και συνεχισε :a43: :a43: :lol: :lol: :lol:

υγ:κανονισα με τον καλιτεχνη.απο τι μαρμαρο την προτιμας? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

QSpec
24/06/2011, 10:06
Διαφορετικά ο κάθε αστυνομικός προσωπικά θα φέρει ακέραια την ευθύνη της στάσης του και θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του, όπως ακριβώς και οι πολιτικοί εντολείς του, που έχουν παραδώσει τη χώρα σε ξένα κέντρα εξουσίας με δανειακές συμβάσεις, μνημόνια και μεσοπρόθεσμα. Είναι μια τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την αστυνομία και τους αστυνομικούς και ελπίζουμε πολλοί από αυτούς να πράξουν κατά συνείδηση και να περάσουν με την πλευρά του λαού.

Αλλιώς τι; Ποιες θα είναι οι συνέπειες των πράξεων του;

Ενταξει, η κυβερνηση δεν εχει νομιμοποιηση, ειναι προδοτικη, πουλημενη, μειοψηφία, παρανομη κλπ κλπ

Αυτοι που απαρτίζουν τη συνέλευση πόσοι ειναι και μιλανε εξ' ονοματος του λαού; :look:

+610

Το θέμα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον...

blackrose
24/06/2011, 10:12
αναλογα πως το βλέπεις :lol: (αλλα κατάλαβες το πνευμα μου πιστευω)

ετσι ακριβως ειναι καπ :)

ας κανουν εκλογες τωρα,για να μετρηθουμε ολοι!και να τελιωνει το παραμυθι,οτι νουμερο και να πω ξερεις οτι θα ειναι λαθος.απο εκει και περα μπορεις να κανεις βολτα στην συνελευση καποια στιγμη για να καταλαβεις μονος σου. :wave2:

ERRIKA
24/06/2011, 10:20

+ 650

Θυμάμαι τα φοιτητικά μου χρόνια όπου διάφοροι φοιτητοπατέρες έμπαιναν με το έτσι θέλω μες στην αίθουσα και έλεγαν: Όλοι έξω, το φοιτητικό κίνημα αποφάσισε αποχή για όλη την εβδομάδα.

Και ψαχνόμουν να δω τι στο καλό είμαι εγώ, φοιτήτρια ή κάτι άλλο που δεν γνώριζα;;; Και εάν ναι, ποιοι και πώς έπαιρναν τις αποφάσεις πριν από μένα για μένα;;;

Ρε λες να ήμουν τραπεζίτης και να μην το'ξερα;;; :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

John Steed
24/06/2011, 10:23
ας κανουν εκλογες τωρα,για να μετρηθουμε ολοι!

Μη γελιέσαι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να αποκτήσουμε συνείδηση της ψήφου μας....

Μέχρι να αποτινάξουν το ζυγό όλα τα φοβισμένα δημοσιοπροβατάκια και οι οικογένειές τους και οι υποστηρικτές αυτών, θα περάσουν αρκετά χρόνια...

TROOPER
24/06/2011, 10:23

και ποιος ακριβως μας ειπε οτι μιλανε εξ ονοματος του λαου?

:look:

ERRIKA
24/06/2011, 10:27
και ποιος ακριβως μας ειπε οτι μιλανε εξ ονοματος του λαου?

:look:

Ε, κάποιοι μιλάνε για λογαριασμό του αφού αυτοχρίζονται ¨θέληση του λαού"

ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Καλούμε τους αξιωματικούς και κυρίως όλο το απλό προσωπικό της αστυνομίας να σεβαστεί αυτή τη φορά τη θέληση του λαού και την συνταγματικά κατοχυρωμένη λαϊκή κυριαρχία.

blackrose
24/06/2011, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Αλλιώς τι; Ποιες θα είναι οι συνέπειες των πράξεων του;

+610

Το θέμα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον...

νομικες συνεπειες φανταζομαι,μετα την σαπιλα του ποδοσφαιρου στο οποιο εμπλεκονται βουλευτες και αστυνομικες αρχες εκτος απο τους γνωστους παραγοντες,που ηρθαν στο φως ολως τυχαιως τωρα,θα ακολουθηση ξεκαθαρισμα και στην σαπιλα του κοινοβουλιου μας,οι αστυνομικοι απλα καλουνται να διαλεξουν πλευρα! :wave2:

nikos_abel
24/06/2011, 10:33
Τελικά κάτι που ξεκίνησε αγνό, τελείωσε. Κατέληξε πάλι σε παρωδία.

Να δούμε όμως πως θα τελειώσει γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

TROOPER
24/06/2011, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ε, κάποιοι μιλάνε για λογαριασμό του αφού αυτοχρίζονται ¨θέληση του λαού"

δεν βλεπω που αυτοχριζεται.δε μιλαει εξ ονοματος.

δλδ αν γραψω εγω οτι ''πολιτικοι προσεχτε γιατι ο λαος θα σας πεταξει ντοματες καποια στιγμη'' αυτοχριζομαι ως ''λαικη προθεση εξφενδονισης ντοματας''??:look:

nikos_abel
24/06/2011, 10:43

δλδ αν γραψω εγω οτι ''πολιτικοι προσεχτε γιατι ο λαος θα σας πεταξει ντοματες καποια στιγμη'' αυτοχριζομαι ως ''λαικη προθεση εξφενδονισης ντοματας''??:look:

Δίκιο +1

blackrose
24/06/2011, 10:51

+:p

ερρικα περα απο την απαντηση του τροοπερ,πιστευεις οτι ο ΓΑΠ αυτη την στιγμη μιλαει "εξ ονοματος του λαου"και αν ναι το κινημα της πλατειας γιατι να μην εκφερει γνωμη;:wave2:

el_hymador
24/06/2011, 11:03
Γαμω μιλαμε... εχουν οργανωσει αυτη την ιστορια με τις συνελευσεις, καλουν ολο τον κοσμο να ανεβει στο βημα να καταθεσει τις οποιες αποψεις του ελευθερα και χωρις λογοκρισια και τους κραζουμε και απο πανω...

keep walking :beer: :beer: :beer:

ERRIKA
24/06/2011, 11:04
+:p

ερρικα περα απο την απαντηση του τροοπερ,πιστευεις οτι ο ΓΑΠ αυτη την στιγμη μιλαει "εξ ονοματος του λαου"και αν ναι το κινημα της πλατειας γιατι να μην εκφερει γνωμη;:wave2:

Έχει τεράστια διαφορά το "εκφέρω γνώμη" από το "μιλάω εξ ονόματος του λαού". Τον ΓΑΠ καλώς ή κακώς τον ψήφισε ένα μέρος του λαού. Οι "Αγανακτισμένοι" μπορεί να εκφέρουν γνώμη, σωστή ή λάθος, δεν είναι όμως "αντιπρόσωποι του λαού" σε καμία περίπτωση και κακώς συσχετίζουν τη θέλησή ΤΟΥΣ με τη θέληση του ΛΑΟΥ. Το αν μία κυβέρνηση είναι φάουλ ή όχι δε δίνει σε κανένα το δικαίωμα να αυτοαποκαλείται "θέληση του λαού" αφού ο λαός ΔΕΝ ερωτήθη με τις θεσπισμένες δημοκρατικές διαδικασίες.
Το θα "πετάξει ο λαός ντομάτες" είναι λαϊκή χαριτωμενολογία με την οποία δε θα ασχοληθώ καν. :ninja:

John Steed
24/06/2011, 11:09
Το θα "πετάξει ο λαός ντομάτες" είναι λαϊκή χαριτωμενολογία με την οποία δε θα ασχοληθώ καν. :ninja:

Εσύ δεν θα πετάξεις τομάτες δηλαδή? :confused:

Ευτυχώς, περισσότερες για εμάς :beer:

ERRIKA
24/06/2011, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Εσύ δεν θα πετάξεις τομάτες δηλαδή? :confused:

Tις δικές μου θα τις δώσω να τις πετάξει ο Τρούπερ που τις πετάει καλύτερα!!! :lol: :lol: :lol:

John Steed
24/06/2011, 11:30
Tις δικές μου θα τις δώσω να τις πετάξει ο Τρούπερ που τις πετάει καλύτερα!!! :lol: :lol: :lol:

Fair enough! Να πιάσουνε και τόπο δηλαδής! :lol: :lol:

TROOPER
24/06/2011, 11:32

καντες σαλατα καλυτερα.

δεν γινομαι νταβας κανενος.δεν γινομαι δικηγορος κανενος.δεν εκφραζομαι εξ ονοματος κανενος.

OldMan
24/06/2011, 11:35
δεν γινομαι νταβας κανενος.δεν γινομαι δικηγορος κανενος.δεν εκφραζομαι εξ ονοματος κανενος.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Και αυτό τώρα το κόβεις να περνάει ασχολίαστο ρε μάγκα..??:smokin:

ERRIKA
24/06/2011, 11:36

Ξέχασες το "δε θέλω τη συμπόνοια κανενός" που είναι και γνωστό άσμα... :lol:

TROOPER
24/06/2011, 11:39
Ξέχασες το "δε θέλω τη συμπόνοια κανενός" που είναι και γνωστό άσμα... :lol:

δεν ειμαι της μουσικης δωματιου :lol:

TROOPER
24/06/2011, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Και αυτό τώρα το κόβεις να περνάει ασχολίαστο ρε μάγκα..??:smokin:

ναι ρε.δεν ειμαι και κανενας τοσο σημαντικος για να ασχολειστε με αυτα που λεω.αλλος ενας σαν κι εσας ειμαι :winka:

John Steed
24/06/2011, 11:42
ναι ρε.δεν ειμαι και κανενας τοσο σημαντικος για να ασχολειστε με αυτα που λεω.αλλος ενας σαν κι εσας ειμαι :winka:

Ε όχι δα! :mad:

ERRIKA
24/06/2011, 11:52
αλλος ενας σαν κι εσας ειμαι :winka:

Ε όχι δα!! Εμείς υφιστάμεθα λογοκρισία... Υμείς όχι. :winka:

thou-vou
24/06/2011, 12:40
πάντως μετά τη χθεσινή συνάντηση των αγανακτισμένων αστυνομικών :bigcry: :bigcry: :bigcry: με ένα κομμάτι του "λαου" μύρισε λίγο χούντα δε βρίσκετε? Κι αν δε βρίσκετε δεν σας το πήρα ιγώ... Αλλα το "ούτε δεξιά ουτε αριστερά μόνο των ελλ κόκκαλα ιερά" μυρίζει λαϊκή συνέλευση και δικαιώματα λόγου όσο μυρίζει ο πετεινος σανελ...

thou-vou
24/06/2011, 12:47
α και παρακαλώ οχι δίπολα όποιος δε γουστάρει σύνταγμα είναι με τους άλλου γιατί
α. δεν υπάρχει μόνο το δίπολο "σύνταγμα ή πολιτικό προσωπικό του ελλ κράτους" (φέρνει λίγο σε καραμανλή ή τανκς)
β. Καλά οι άλλοι ξέρουμε ποιοι είναι, οι σύνταγμα΄ποιοι είναι? Επιτέλους. Είναι όλοι το ίδιο? Είναι σαν τη συγκέντρωση του πασοκ το 81? Είναι εθνική συμφιλιωση? Είναι αναρχικοί, φασίστες, λίγο αριστεροί, εργάτες, αφεντικά, μικρομεσαίοι, οικοολόγοι αγανακτισμένοι του 85, του 90, του 92 κτλ, λίγο απ' όλα, όλα μαζί, ο καθένας μόνος του, όποιος προλλάβει...?
Να ξέρω κι εγώ ο γιος βιομηχάνου που δεν γουστάρω ούτε τονα ούτε ταλλο...

ΥΓ. η προβλέψημη ερώτηση με δημοσιογραφικό ύφος πετάμε τι μπάλλα έξω "κι εσυ τι προτείνεις" θα μείνει αναπάντητη όπως οι κλήσεις του γπα στο κόμμα του λεβέντη...

stavrogin
24/06/2011, 13:29
Ενταξει! Στο συνταγμα οι αγανακτισμένοι κανουν τα δικα τους. Κι όλοι οι παλεες καραβανες ιδεολογικα μπαρουτοκαπνισμενοι αριστεροι έχουν γινει τουρμπο απο την ανοησία του πληθους που για αλλη μια φορα τους αγνοει. Και τα ΚΚΕ ,τα εσωτερικα τα μλ τα τροτσκιστικα και δε ξερω τι αλλο.

Οι αριστεροι λένε: Χωρις τη δικη μας κοσμοαντιληψη και τροπο αγωνα η κοινωνία δεν αλλάζει. 150 χρονια αποτυχίας θα πρεπε κανονικα να τους πουν κάτι. Αλλα η αριστερά ειναι στραμένη προς τα μέσα κι αλλάζει μονο με εσωτερικά ερεθισματα (1956!1968!1989). Στην πραγματικοτητα δεν εχει δειξει να συνδιαλέγεται με τον κοσμο γιατι ο κοσμος θεωρειται ανοητός και γιατι η αριστερα θεωρει εαυτόν μπροστά απο τον κόσμο.

Γιατι ασχολούμε? Μα γιατι οι αγανακτισμένοι ειναι ιδεολογικα ντιπ για ντιπ. Ειναι μια χλιαρη θάλασσα για την οποια δε μπορεις να πεις τιποτα συγκεκριμένο. Και μόνο η λέξη "αγανακτισμένοι" που ειναι συναίσθημα τα λέει όλα έξ αρχής.
Σε αντίθεση η Αριστερά ειναι οι ιντελεκτουέλ της πολιτικής, είναι η αστική τάξη της ιδεολογίας και κυριολεκτικα σαν Αστοί περιφρονουν τους "ιδεολογικούς προλετάριους" τους αγανακτισμένους.

Τα επιχειρηματα της αριστερας ειναι λογικά και στην ιδια βάση με αυτα των τραπεζητων, μονο αντίθετα. Η εξελίξεις βεβαια ειναι πιο χαοτικές κι ενδεχεται ακομα και οι αγανακτισμένοι να πετυχουν περισσότερα απο ότι κανεις περιμένει. Κι οπως λέει και ο Σαρτρ στο "ο ρόλος του διανοουμενου στο επαναστατικό κίνημα" η διανόηση Δ Ε Ν ειναι σε θέση να καταλαβαίνει τις εξελίξεις .Μακάρι να το πίστευε και η Αριστερά για τον εαυτό της, οτι δηλαδή δεν μπορει να διαμορφώσει ούτε να καταλάβει τις εξελίξεις.
Παρ όλα αυτά πάντα πιστευα και πιστέυω πως οι Αριστεροι αξιζουν πολλά η αριστερά σχεδον τίποτα.

ggs
24/06/2011, 14:48
Το Σύνταγμα θα βγάλει μεγάλους και γενναίους ηγέτες ,ρεεεε…

229927

Anty12
24/06/2011, 15:26
Κάτω τα χέρια απ' τον καπετάν Λουκ....πιθηκάνθρωποι.....:mad:

229937

railDG
24/06/2011, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Παρ όλα αυτά πάντα πιστευα και πιστέυω πως οι Αριστεροι αξιζουν πολλά η αριστερά σχεδον τίποτα.

Πώς διαφοροποιείς το ένα από το άλλο;

stavrogin
24/06/2011, 18:04

Οι αριστεροι είναι άνθρωποι με την ιδιότητα του αριστερού, ενω η αριστερά είναι η ιδέα-ιδιότητα.

Οι άνθρωποι δεν ειναι απαραίτητα οι ιδιότητες τους. Πχ αν ο Σπυρος ειναι εγωιστης καραφλός κοντος και μιλάει σουαχιλι, ο εγωιστής καραφλός κοντός που μιλάει σουαχιλι.δεν είναι πάντα ο Σπύρος. Παρόλο που χρησιμοποιούμε τις ιδιοτητες για να περιγραψουμε τους ανθρώπους ,οι άνθρωποι μπορούν να παραμένουν εντελώς προσωπικοι και η εικονα τους να εξαρτάται και απο την απόσταση και σχέση με εμάς διαδραστικά. Κυρίως δεν γίνεται να συνχεουμε τους ανθρώπους με τις ιδέες τους.

menelaos46
24/06/2011, 18:05
Οι αριστεροι είναι άνθρωποι με την ιδιότητα του αριστερού, ενω η αριστερά είναι η ιδέα-ιδιότητα. Οι άνθρωποι δεν ειναι απαραίτητα οι ιδιότητες τους. Πχ αν ο Σπυρος ειναι εγωιστης καραφλός κοντος και μιλάει σουαχιλι, ο εγωιστής καραφλός κοντός που μιλάει σουαχιλι.δεν είναι πάντα ο Σπύρος. Παρόλο που χρησιμοποιούμε τις ιδιοτητες για να περιγραψουμε τους ανθρώπους ,οι άνθρωποι μπορούν να παραμένουν εντελώς προσωπικοι και η εικονα τους να εξαρτάται και απο την απόσταση και σχέση με εμάς διαδραστικά. Κυρίως δεν γίνεται να συνχεουμε τους ανθρώπους με τις ιδέες τους.

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

TROOPER
24/06/2011, 18:08
Ε όχι δα!! Εμείς υφιστάμεθα λογοκρισία... Υμείς όχι. :winka:

τα παραπονα σας στον προισταμενο.ευχαριστω.:wave2:

TROOPER
24/06/2011, 18:08

πολυ ευκολα :D

railDG
24/06/2011, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Οι αριστεροι είναι άνθρωποι με την ιδιότητα του αριστερού, ενω η αριστερά είναι η ιδέα-ιδιότητα.

Οι άνθρωποι δεν ειναι απαραίτητα οι ιδιότητες τους. Πχ αν ο Σπυρος ειναι εγωιστης καραφλός κοντος και μιλάει σουαχιλι, ο εγωιστής καραφλός κοντός που μιλάει σουαχιλι.δεν είναι πάντα ο Σπύρος. Παρόλο που χρησιμοποιούμε τις ιδιοτητες για να περιγραψουμε τους ανθρώπους ,οι άνθρωποι μπορούν να παραμένουν εντελώς προσωπικοι και η εικονα τους να εξαρτάται και απο την απόσταση και σχέση με εμάς διαδραστικά. Κυρίως δεν γίνεται να συνχεουμε τους ανθρώπους με τις ιδέες τους.

Καταλαβαίνω περίπου πως το λες,αλλά για μενα οι άνθρωποι που απαρτίζουν κάτι δίνουν τον προσδιορισμό σε αυτό.Απλώς υπάρχουν εξαιρέσεις καλές και κακές,οι οποίες επηρεάζουν τον εξωτερικό παρατηρητή για να σχηματίσει μια γνώμη.

Να το θέσω πιο απλά.Παρόλο που είμαι ΑΕΚ εξοργίζομαι απίστευτα με τους οπαδούς-χουλιγκανς,οι οποίοι παίζει να είναι και οι χειρότεροι σε σχέση με των υπόλοιπων ομάδων,αλλά παρόλα αυτά λέω ότι είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ.Για κάποιον απ'εξω μπορεί να ταυτιστώ με τους προαναφερθέντες οπαδούς και να με παρεξηγήσει,γιατί στο μυαλό του θα έχει διαμορφώσει το σχήμα ΑΕΚτζης-βάρβαρος.Άρα τελικά η εικόνα που επικρατεί ποια είναι;Η καλή ή η κακή;
Για κάποιον απ'εξω μπορεί να επικρατήσει η κακή και να θεωρεί τους ΑΕΚτζήδες χουλιγκάνους.Όμως η πλειοψηφία είναι απλοί υποστηρικτές και για μια μειοψήφια,όσο ακραία κι αν είναι δεν πρέπει να χαρακτηρίζεις ολόκληρο τον οργανισμό.Κάπως έτσι πιστεύω πάει σε όλες τις περιπτώσεις ανθρώπινων ομάδων,γιατί ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα ρευστός.Κι η ιδέα,το να είσαι ΑΕΚ δηλαδή σ'αυτή την περίπτωση, παραμένει αναλοίωτη,ακόμα κι αν κάποιοι την ξεφτιλίζουν.

jimmis5
25/06/2011, 22:38
Στην δοκιμαστικη πεσαν οι γιουχες και στην κανονικη ο Γαπ δεν παρουσιαστηκε...

http://www.youtube.com/watch?v=nHRS7kz2378&feature=related

BLACKGAS
25/06/2011, 23:18
Πάντως από αυτά που διαβάζω-ακούω έχει ήδη ξεκινήσει η απόπειρα καπήλευσης της αντίδρασης των αγανακτισμένων κυρίως από την αριστερά στις διάφορες εκδοχές της. Δεν μπορούν οι επαγγελματίες επαναστάτες να δεχτούν ότι απλά η έως τώρα στάση τους απορρίπτεται ως μέρος του συνολικού πολιτικού κατεστημένου και αν θέλουν να αποκτήσουν σοβαρό κοινωνικό έρεισμα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται με κοινωνικοπολιτικά κριτήρια του 2011 και να αποτάξουν τα μετεμφυλιακά σύνδρομα (όσοι δεν μας υποστηρίζουν είναι κατά 90% φασίστες και κατά 10% πολιτικά ανάλγητοι). Κρίμα. :(

blackrose
26/06/2011, 01:22
Η κυβέρνηση - Γιαννης ζουγανελης

http://www.youtube.com/watch?v=pQjB4B9Qju4&feature=player_embedded

229988

tamar
26/06/2011, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Πάντως από αυτά που διαβάζω-ακούω έχει ήδη ξεκινήσει η απόπειρα καπήλευσης της αντίδρασης των αγανακτισμένων κυρίως από την αριστερά στις διάφορες εκδοχές της. Δεν μπορούν οι επαγγελματίες επαναστάτες να δεχτούν ότι απλά η έως τώρα στάση τους απορρίπτεται ως μέρος του συνολικού πολιτικού κατεστημένου και αν θέλουν να αποκτήσουν σοβαρό κοινωνικό έρεισμα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται με κοινωνικοπολιτικά κριτήρια του 2011 και να αποτάξουν τα μετεμφυλιακά σύνδρομα (όσοι δεν μας υποστηρίζουν είναι κατά 90% φασίστες και κατά 10% πολιτικά ανάλγητοι). Κρίμα. :(
+650

granazi
26/06/2011, 12:35

+1000

εχει υπάρξει ημέρα που πήγα αγανακτισμένος και εφύγα με μια παράδοξη ηρεμία
και ημέρα που πήγα ήρεμος και έφυγα αγανακτισμένος.
δεν θα σας κουράσω με οσα είδα η "διάβασα" με τα δικά μου μάτια γιατί είναι κύριως υποκειμενικό αυτο.
αν θα ξαναπάω? ΝΑΙ θα ξαναπάω οπως πολλοί σαν εμένα.
θα πηγαίνω μαζί με τις όποιες απορίες ενστάσεις διαφωνίες μου, γιατί ακόμα πιστεύω οτι καλύτερα να είμαι εκεί παρά στον καναπέ μου και να κρίνω- μουτζώνω βαράω παλαμάκια βλέποντας τιβί αγορεύοντας σε φόρουμ ενω παράλληλα ανοίγω ένα μπυρόνι ακόμα....
η πλατεία είναι ζωντανός οργανισμός
αν κοιτάξεις προσεχτικά θα δεις πολλά
όποιος πει οτι δεν γίνεται προσπάθεια καπελώματος και απόκτησης ελέγχου απο διάφορες "ομάδες" η δεν εχει πάει η δεν έχει πάει.
ελπίζω να φτάσει ως το τέλος σαν μια πλατεία που ένωσε πολλούς διαφορετικούς μεχρι χτες ανθρώπους και σκεψεις και οχι σαν τη δεξαμενη οπου ακροαριστεροι ακροδεξιοι μπαχαλακηδες ρατσιστες αντιρατσιστες και καθε λογης καμενοι ψαχνουν να δοξαστουν.....

blackrose
26/06/2011, 13:43

Αναμενομενο αυτο που λες,στην αρχη κραταγαν ολοι της αποστασεις τους,μεχρι να συνειδητοποιησουν τι ειναι αυτο που επεσε ξαφνικα στο δρομο και μαλιστα σηκωνει και την φωνη του, απεναντι στις πολιτικες τους σημαιες.

Μετα τις 15/6 καταλαβαν οτι αν δεν μπουν και αυτοι, με τις πολιτικες τους θεσεις, μεσα εκει, θα χασουν το τρενο του 2011.

Παντου και παντα, ο μονος τροπος για την αποφυγη του καπελου, ηταν και ειναι η ευρυτερη δυνατη συμμετοχη.

Οπου υπαρχει ευρυτατη συμμετοχη, οι οργανωμενες μειοψηφιες, μοιραια θα δουν τις μονοχρωμες σοφιες τους να περιθωριοποιουνται μεσα στο πολυχρωμο πληθος.

Αντιστροφα: Αν τυχον το πολυχρωμο πληθος δε συμμετεχει, τοτε εκ των πραγματων συναινει στο καπελωμα του.

Μην απογοητευεσαι τοσο γρηγορα,με ενα μωρακι που ζυμωνεται στους δρομους και της πλατειες και που τους ενοχλει ολους!:wave2:

229997

stavrogin
27/06/2011, 15:51
Να πω τα εξής

Κατά τη γνώμη μου κι όχι μόνο.

Το απείρως σημαντικότερο που έχουν να προσφέρουν οι αγανακτισμένοι το έχουν ήδη προσφέρει.
Αυτό είναι η αλλαγή της διαμαρτυρίας από την πορεία που ήταν, στην έξοδο και παραμονή στο δημόσιο χώρο.
Τόσο η πορεία όσο και η παραμονή συμβολίζουν διαφορετικές μορφές αγώνα. Η πορεία πιστεύω ανήκει στη γλώσσα της αριστεράς και συμβολίζει την πορεία προς τον κομμουνισμό ή πιο απλά την νίκη την επίτευξη του στόχου. Η παραμονή στο δημόσιο χώρο πιθανά συμβολίζει την Αγορά (εκείνη την αρχαία που οι άνθρωποι συνευρίσκονταν στο δημόσιο χώρο κι αντάλλασσαν απόψεις, κι ήταν παρόντες στην πολιτική ζωή) .
Δε βιάζομαι να πω πως ΕΙΝΑΙ η Αγορά ή η αρχή της άμεσης δημοκρατίας ή δε ξέρω τι άλλο. Οι ορισμοί συρρικνώνουν τα νοήματα. Η Καινούργια μορφή δράσης είναι καθαρά Μη αριστερή, αλλά δεν το ξέρει ακόμα φαντάζομαι. Είναι σαφώς απέναντι από την αντιπροσωπευτική εξουσία των κομμάτων, και θα επηρεάσει με τον τρόπο της τα πράγματα στα χρόνια που θα έρθουν.
Μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, χρεοκοπίες κλπ είναι λεπτομέρειες απο αυτή την άποψη.

Όσο αφορά τους τρόπους δράσης των αγανακτισμένων, τις συνελεύσεις , τα κιόσκια τις σκηνές, την οργάνωση: Αυτα ειναι κωμικοτραγικά, παράδοξα , αδιάφορα, αναπόφευκτα και γιαυτό (δε χρειάζεται να το πώ) αναγκαία.
Αποκτά τις οργανωτικές δομές σημαίνει χρησιμοποιεί οργανωτικά πνεύματα δηλαδή ηγέτες ή συνελεύσεις με καθορισμένο αριθμό μελών (άρα αντιπροσώπους)με ηγετικά ας πούμε προσόντα και τους απαραίτητους γραφειανθρώπους δηλαδή γραφειοκρατεία. Δε βλεπω καμιά διαφορά με το υπάρχον σύστημα εως εδώ εκτος ίσως απο την αξιοκρατία κ την έκταση της διαφθοράς .
Επισης αποκτά κανόνες ,σημαίνει βάζει όρια δηλαδή απαγορεύει: Χθες μου είπε ένας από την ομάδα καθαριότητας, "Απαγορεύεται να περάσεις από εδώ" Γελασα στα μούτρα του. Για να γίνει επαναστάτης έπρεπε να γίνει πρώτα μπάτσος του δημόσιου χώρου. Για να κερδίσει την ελευθερία μου, έπρεπε να πατήσει την ελευθερία μου και όλα αυτα να τα κάνει στο ονομά μου. Μου θυμισε το πλακατ που κουβαλουσε ενα 9χρονο κοριτσακι , "Ειμαι 9 χρονων και ειμαι ήδη αγανακτισμένη κατσε εσυ στον καναπέ σου θα πολεμησω εγώ για σένα" επειτα θα πήγε να φαει ενα παγωτο φυστικι-φραουλα κι αυτη κι ο μπαμπάς της θα ηταν πολυ αγανακτισμενοι και ικανοποιημένοι με την αγανάκτιση τους. Αγωνας με παγωτο φυστίκι κι αγανακτηση δια αντιπροσώπων.

gs 500 f
27/06/2011, 16:58
συνταγμα...!!!

χθες και παλι συνταγμα ..!!!
και εκει που ειχα αρχισει να απελπιζομαι γιατι ολο και λιγοτερους εβλεπα ,χθες ενθουσιαστηκα που και παλι ο κοσμος αρκετος και με παλμο εξεφραζε την δυσαρεσκεια του στα οικονομικα μετρα!!!

ελπιζω σημερα αυριο και μεθαυριο να κατεβει ο λαος μπας και γλιτωσουμαι κατι απο την φορολογικη λαιλαπα των εθνοπατερων!!!
ελπιζω και ευχομαι να μην εχουμαι επεισοδεια!!!!
ελπιζω οι πολιτσμανοι εστω και συμβολικα ,συντονισμενα εστω και για μια στιγμη να κανουν μεταβολη με μετωπο προς την βουλη να φτασει το σκατο στην καλτσα των εθνοπατερων!!!!

λαμογια επαγγελματιες πολιτικοι ,προδοτες του εθνους και της εμπιστοσυνης των ελληνων θα πληρωσετε καποια στιγμη!!!!

blackrose
27/06/2011, 23:10
Η κόρη του Λοΐζου απαγορεύει το «Καλημέρα Ήλιε» στο ΠΑΣΟΚ

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποστέλλει η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του μεγάλου μας αξέχαστου δημιουργού Μάνου Λοΐζου.

Ανοιχτη επιστολη εδω:http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/62942/h-korh-toy-lozoy-apagoreyei-to-kalhmera-hlie-sto-pasok

:rotflmao:

blackrose
27/06/2011, 23:36
Μεγάλη Συναυλία στο Σύνταγμα – Τρίτη 28 Ιούνη

Την Τρίτη 28 Ιούνη 6 μ.μ. καλλιτέχνες και δημιουργοί ενώνουν τη φωνή τους με όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα. Το Μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει θα δηλώσουν με το δικό τους τρόπο σε μια μεγάλη συναυλία, που θα ξεκινήσει θα ξεκινήσει μεγάλη λαϊκή συναυλία που θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ. Ήδη οι ΗΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ, ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ, LOST BODIES, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, MASTERZ OF THE STRINGZ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, SALVADOR, SEBLORIA, TIGGER LILLIES, YΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΦΩΤΗΣ - ΗΧΟΚΑΜΠΟΣ Και πολλοί άλλοι είναι εκείνοι, που θα συμμετάσχουν στη συναυλία, όπως βρίσκονται ήδη στο Σύνταγμα πολύ καιρό τώρα.

railDG
28/06/2011, 00:20
Το σποτακι που εγινε απο την ομαδα multimedia της πλατειας συνταγματος για τις επομενες 48 ωρες.

http://www.youtube.com/watch?v=ftkJlzDCz-4&feature=player_embedded

Cpt. Haddock
28/06/2011, 01:11
[...]ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ[....]

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

bulmont
28/06/2011, 04:53

Την Τρίτη 28 Ιούνη 6 μ.μ. καλλιτέχνες και δημιουργοί ενώνουν τη φωνή τους με όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα. Το Μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει θα δηλώσουν με το δικό τους τρόπο σε μια μεγάλη συναυλία, που θα ξεκινήσει θα ξεκινήσει μεγάλη λαϊκή συναυλία που θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ. Ήδη οι ΗΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ, ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ, LOST BODIES, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, MASTERZ OF THE STRINGZ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, SALVADOR, SEBLORIA, TIGGER LILLIES, YΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΦΩΤΗΣ - ΗΧΟΚΑΜΠΟΣ Και πολλοί άλλοι είναι εκείνοι, που θα συμμετάσχουν στη συναυλία, όπως βρίσκονται ήδη στο Σύνταγμα πολύ καιρό τώρα.

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ.

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

THEOD
28/06/2011, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ.

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Αυτος συμμετέχει μόνο "για την Κύπρο ρε γαμώτο"... :winka:

p@nos
28/06/2011, 12:44
ego 8elo na rotiso ama mas zitane toso gonatisma gia mia gamimeni dosi, ti 8a zitisoyn stin epomeni....?????

ti 8a zitisoyn mexri na paroyme olo to simfonimeno poso?????

ke ena kimenaki poy brika diabaste to ke krinete moni sas......

afto to filetaki poy zoyme panta apo arxaiotita to ixan oloi sto mati....giati exi tin tixi na exi ola ta kala toy kosmoy mazemena se tosi ligi ektasi....

edo to kimeno
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_28.html

(mi sxoliasete to blog de to ksero ke moy ine ke adiaforo aplos to kimeno diabaste)

xristos x
28/06/2011, 14:52
σημερα θα κατεβω αθηνα μαλλον... κατι πηρε το αυτι μου για οργανωμενη μοτοπορεια απο βορεια ελλαδα,εχουμε τιποτα υποψην;

benny
28/06/2011, 15:24
ζωντανη μεταδοση βιντεο απ το skai.gr

συνταγμα.καινε βαν με κεραιες προφανως δημοσιγραφικο αφου πρωτα νεαροι φαινεται να ψαχνουν για τιποτα λαφυρα, ενω καιγεται το πρωτο ασχολουνται με το δευτερο.
ξαφνικα λυνεται το χειροφρενο του πρωτου και κατευθυνεται προς ενα περιπτερο λιγα μετρα πιο πισω.πανικος , φαινεται να αρπαζει φωτια και το περιπτερο.κανα 5λεπτο μετα ερχεται η πυροσβεστικη ενω ο καπνος δεν επιτρεπει να δεις τι γινεται.με το που φευγει ο καπνος κοσμος βουταει οτι βρισκει απ το περιπτερο ενω η πυροσβεστικη παλευει να σβησει τη φωτια.

αναδιανομη πλουτου , πλιατσικο, οπως θελετε πειτε το η ουσια ειναι οτι ειμαστε για κλαματα.
η αγανακτιση υπο αυτες τις προυποθεσεις ειναι δωρο αδωρο.

xristos x
28/06/2011, 15:42
τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου....
με ολα τα μεσα πανε να σκορπισουν τον κοσμο και να του στρεψουν αλλου την προσοχη.... το πρωτο μνημονιο ταυτοχρονα με την "πολυαναμενομενη" τσοντα της τζουλιας, απαισιοδοξια και σνομπαρια της κινησης των αγανακτισμενων απο "ακροδεξιους" και "ακροαριστερους" με ατελειωτη θεωρια και αναλυσεις επι αναλυσεων ,ουτε βαλτοι να ταν βρε αδερφε, πολιτικος ανασχηματισμος (κατι αλλαξε και καλα) ξεσκεπασμα στημενων αγωνων στο ποδοσφαιρο (ο κοσμος το χε τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι) και κλασσικα επισοδεια απο γνωστους ....γνωστους.

Η κλασσικη συνταγη με δυο λογια διαιρειν και βασιλευε και τσοντα,μπαλα και καρατε...

ελπιζω οτι δεν θα μασησει ο "κοσμακης"

nikos_abel
28/06/2011, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου....

...ελπιζω οτι δεν θα μασησει ο "κοσμακης"

Φαντάζομαι πως το ξέρεις ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των πολιτών, τσίμπισε, τσιμπάει και θα τσιμπάει.

Και αυτοί ψηφίζουν.

Άμα κράταγα 10 ευρώ για όσους έχω ακούσει να πιστεύουν πραγματικά σε κάποιο κόμμα, θα ήμουνα...

xristos x
28/06/2011, 15:52
ρε συ χτυπανε και τον κοσμο..... :mad: