PDA

View Full Version : "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19

John Steed
30/06/2011, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Αν θελουμε να διωξουμε τους αλητες που κυβερνανε την χωρα πρεπει οι λεγομενοι μπατσοι να λιγοστευουν με συνοπτικες διαδικασιες.

Υποθέτω πως κατανοείς τη βαρύτητα του λόγου σου, έτσι?

AUFGEBRACHT
30/06/2011, 18:58
Ακροδεξιοί συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ μεταξύ των ατόμων που φαίνεται να συνεργάζονται με αστυνομικούς στο επίμαχο βίντεo

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Που ειναι μια 17Ν ρε γμτ ... :sad:

Καλά,αυτό το τσιτάτο από τα ΜΜΕ έχει πολλή πλάκα...Ακροδεξιοί σε αγαστή συνεργασία με αστυνομικούς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Γιατί είναι πασίγνωστο ότι όλοι μπάτσοι ψηφίζουν ΚΚΕ μ-λ και ΟΑΚΚΕ και τους κάνει εντύπωση ρε παιδί μου που ανταλλάσουν κουβέντες με ακροδεξιούς...

railDG
30/06/2011, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αμαν με τις συνομωσίες! δεν τρώγεστε με τίποτα!

μια παρεξήγηση ήταν και λύθηκε ... (http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/koykoyloforoi_ethel_mphkame_sth_voylh_gia_na_prostateythoyme.1130067.html)

Ότι τα παιδιά χρειάστηκαν βοήθεια και έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις να τους παραχωρήσουν άσυλο και μετά ξεχύθηκαν στην Ερμού να δείρουν τους αλήτες που τους έκαναν τέτοιο κακό...

Όντως,παντού συνομωσίες,τι πράγμα και τούτο!:p :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ ένα έχω να πω:Βοήθειά μας!!!Το πραξικόπημα πότε θα γίνει να τελειώνουμε μια και καλή;

super_toto
30/06/2011, 19:05
Τελικά , για να μείνουμε και στο πνεύμα του θρεντ, αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων κατάφερε τίποτα ή όχι?

AUFGEBRACHT
30/06/2011, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Τελικά , για να μείνουμε και στο πνεύμα του θρεντ, αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων κατάφερε τίποτα ή όχι?

Και βέβαια κατάφερε,οι μπάτσοι έκαψαν μόνο τα McDonald's ενώ τα Goody's γλύτωσαν...

AUFGEBRACHT
30/06/2011, 19:32
Αντιγραφή από το οπισθόφυλλο της Ελευθεροτυπίας: "Μπάτσε σκύλοι αλέστε"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
30/06/2011, 21:26

Πάρα πολλά! 'Οπως κατάφερε και εκείνη η ρημάδα η συγκέντρωση για την Πάρνηθα και τις φωτιές. Ήταν η πρώτη φορά. Δεν τα γράφω ειρωνικά! Την αποτελεσματικότητα τους θα την δούμε οσονούπω... είναι και οι περιστάσεις τέτοιες, είναι και οι "άλλοι" παντελώς ηλίθιοι και ρίχνουν λάδι στη φωτιά συνέχεια. Πεποίθηση μου ότι δεν θα αργήσει και πολύ αυτό που πολλοί αποκαλούν ως επανάσταση.

Απλά μετά θα γίνει της πουτάνας, ευελπιστώ να υπάρξουν την κατάλληλη στιγμή, οι κατλάλληλοι και ειλικρινείς άνθρωποι, που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. :wave2:

gs 500 f
30/06/2011, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
γραφει πραγματα που με τρομαζουν. Αλλες φορες με κανει εξαλλο ή όλα μαζι.

Ομως αυτη τη μοναδικη φορα, νομιζω οτι του την πεσατε αδικα. Αν εξαιρεσουμε την τελευταια του προταση που ειναι, να το πω οσο πιο διακριτικα γινεται, ρομαντικη, στα υπολοιπα εχει δικιο.

Ποιος διαφωνει δηλαδη οτι οι μπατσοι χτες ειχαν εντολη να διαλυσουν το πληθος απο την πλατεια; Και επειδη η μπατσοι προφανως δε διαλυουν κοσμο με την πειθω αλλα με το ξύλο, αρχισε το ξυλο. Φυσικα, το ξυλο δεν επρεπε να το αρχισουν αυτοι. Το αρχισαν οι ασφαλιτες με τις μαλλουρες και τα σκουλαρικια και οι παρακρατικοι και οι βολικοι ηλιθιοι πιτσιρικαδες που μιμουνται αυτους. Η συνεχεια ηταν αναμενομενη: ξυλο σε ολους. Σε νεους, γερους, γυναικες, σε ο,τι κινειται.

Ποιος διαφωνει οτι οι μπατσοι εκτελουν εντολες; Αφου ξερουμε οτι ειναι μογγολα, λετε να κανουν μονοι τους το σχεδιασμο; Ο,τι εντολη παρουν την εκτελουν. Και ποιος διαφωνει οτι οι εντολες ερχονται (και) απο την πολιτικη ηγεσια;

Οι μπατσοι προφανως δεν αποφασισαν μονοι τους να κοιταζουν αδρανεις επι ενα μηνα τους "αγανακτισμενους" στην πλατεια και χτες, ξαφνικα, να πλακωσουν τους παντες.

Χτες που ψηφιζοταν το μεσοπροθεσμο, αν δεν ειχε γινει ο χαμος με ξυλο, δακρυγονα και παλι ξυλο, θα ηταν ενα εκατομμυριο κοσμος στην πλατεια και αυτο κανενας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δεν το ηθελε. Αρα; ΞΥΛΟ!

Τελος παντων, ο συνηθως τρομακτικος gs500f αυτα γραφει. Οτι ειναι ντροπη της αστυνομιας να δερνει ετσι ανελεητα και οτι το ξυλο το διαταζουν αλλοι και δεν το αποφασιζουν τα μογγολα.

Την τελευταια ρομαντικη προταση δεν τη σχολιαζω, ενταξει. Ουτε τον προτερο βιο του gs500f. Γιατι θα πλακωθουμε...:D

xaxcaxaxaxaxa!!! για πες για το βιο μου......σου υποσχομαι δεν θα πλακωθουμαι !!!ειμαι εντιμος η ανεντιμος?ποινικα κολασιμος η λευκη περιστερα? ειμαι ανθρωπος καλος ,κακος...χριστιανος ,πατριωτης δημοκρατης,φασιστας,αναρχικος,ελληνας,μπαχαλακιας.ακ μα και το επαγγελμα μου να μου πεις αρκει να βαλουμαι στοιχημα γιαυτο!!!!

εγω ειπα την γνωμη μου!μπορει να διαφωνεις η να συμφωνεις,δεν εχει σημασια...τωρα για το βιο μου που κολαει δεν μπορω να καταλαβω!!εκτος και για να πουμαι την γνωμη μας εδω μεσα θα πρεπει να κανουμαι δηλωση φρονηματων και επαγγελματων!!!

αυτο που εγω σχολιασα ειναι για την συγγεκριμενη σταση των ματ την συγκεκριμενη στιγμη!δεν ειμαι κατα του θεσμου και κατα των πολιτσμανων απεναντιας πειστευω οτι αυτον που συνθλιβην αποκαλειτε μπατσους θα δωσουν και την ζωη τους [και την εχουν δωσει]για να σου προστατεψει την ζωη την περουσια και την τιμη οχι γιατι ειναι η δουλεια του αλλα γιατι το θεωρει καθηκον του!!!υπαρχουν βεβαιως και οι μπατσοι ελαχιστοι κατεμε που προσβαλουν τους υπολοιπους!!!αλλα δημοκρατια χωρις αστυνομια δεν υπαρχει!!!!

super_toto
30/06/2011, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Πάρα πολλά! 'Οπως κατάφερε και εκείνη η ρημάδα η συγκέντρωση για την Πάρνηθα και τις φωτιές. Ήταν η πρώτη φορά. Δεν τα γράφω ειρωνικά! Την αποτελεσματικότητα τους θα την δούμε οσονούπω... είναι και οι περιστάσεις τέτοιες, είναι και οι "άλλοι" παντελώς ηλίθιοι και ρίχνουν λάδι στη φωτιά συνέχεια. Πεποίθηση μου ότι δεν θα αργήσει και πολύ αυτό που πολλοί αποκαλούν ως επανάσταση.

Απλά μετά θα γίνει της πουτάνας, ευελπιστώ να υπάρξουν την κατάλληλη στιγμή, οι κατλάλληλοι και ειλικρινείς άνθρωποι, που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. :wave2:

Ούτε κι εγώ ρώτησα ειρωνικά. Απορία έχω.

Αυτό που λες πάντως δεν ξέρω αν αληθεύει. Και το 2008 ακούγονταν το ίδιο αλλά τελικά όλη η ιστορία ξεψύχισε σε λίγους μήνες. Επανάσταση με γεμάτο το στομάχι δεν γίνεται. Όσο και να λέμε ότι τα πράγματα είναι άσχημα, πείνα , πραγματική πείνα δεν έχει πέσει ακόμα. Επανάσταση για λόγους αξιοπρέπειας, περιφάνειας κτλ. δεν μπορεί να γίνει καθώς αυτες οι έννοιες είναι άγνωστες στους Ελλήνες.

gcrook
30/06/2011, 22:24
Απο την χθεσινη ημερα καποια γεγονοτα..

http://www.youtube.com/watch?v=f5CJy4-F5LQ

el_hymador
30/06/2011, 22:28
Ούτε κι εγώ ρώτησα ειρωνικά. Απορία έχω.

Αυτό που λες πάντως δεν ξέρω αν αληθεύει. Και το 2008 ακούγονταν το ίδιο αλλά τελικά όλη η ιστορία ξεψύχισε σε λίγους μήνες. Επανάσταση με γεμάτο το στομάχι δεν γίνεται. Όσο και να λέμε ότι τα πράγματα είναι άσχημα, πείνα , πραγματική πείνα δεν έχει πέσει ακόμα. Επανάσταση για λόγους αξιοπρέπειας, περιφάνειας κτλ. δεν μπορεί να γίνει καθώς αυτες οι έννοιες είναι άγνωστες στους Ελλήνες.

Άλλο πράγμα ενοούσα φίλε μου... την Πάρνηθα την έγραψαν στα @@δια τους, συμφωνώ, αλλά δημιουργήθηκε ένα προηγούμενο. Τώρα με τα σημερινά γεγονότα, η συνείδηση συλλογικότητας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Οι καταστάσεις πλεόν είναι πιο ώριμες (δηλαδή ασφυκτικές) και ακόμη και αν αυτό το πράγμα ατονήσει, είναι 100% σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα έχουμε επανάληψη... Πείνα;

Δεν ξέρω αν θα πεινάσουμε, αυτό που ξέρω είναι ότι από τους στενούς μου φίλους και γενικά τον κύκλο των ανθρώπων που συναναστρέφομαι, το 80% είναι άνεργοι. Όχι άεργοι. Άνεργοι οι οποίο απολύθηκαν το τελευταίο εξάμηνο. Μερικούς από αυτούς έχουν παιδιά και είναι στο ενοίκιο. Πόσους να ταίσει η σύνταξη των γονιών και για πόσο;

jimmis5
30/06/2011, 23:07
Γιατι ο Ελληνας δεν επαναστατοι(χιουμοριστικο και κουβεντα να γινεται μην με φατε)

1. Δεν έχω μισθό για να μου αφαιρέσουν τον έναν.

2. Δεν έχω εξοχικό, ούτε καν σπίτι για να πληρώσω φόρο ακίνητης περιουσίας.

3. Δεν έχω ευρώ στην τράπεζα για να φοβάμαι το άνοιγμα των λογαριασμών απο την εφορία.

4. Δεν με νοιάζουν οι ΔΕΚΟ, τα κέντρα διαφθοράς και τοποθέτησης των ημετέρων ''συντρόφων'' και συναγωνιστών ''κομματόσκυλων'' με τους αστρονομικούς μισθούς.

5. Δεν μπορώ να συμπονέσω τον δημόσιο υπάλληλο του δημοτικού που μπήκε στο δημόσιο με ρουσφέτι.

6. Δεν μπορώ να καταλάβω την οργή του ιδιοκτήτη 4 σπιτιών που θα πληρώσει φέτος 200 ευρώ στην εφορία.

7. Δεν μπορώ να νιώσω τον θυμό της ΓΕΝΟΠ που μου ζητάει 100 ευρώ το μήνα για ρεύμα και αυτοί το έχουν στα σπίτια τους τζάμπα.

8. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τους λιμενεργάτες του ΟΛΠ που έβγαζαν 100 χιλιάρικα το χρόνο απο υπερωρίες.

9. Δεν με νοιάζουν οι γιατροί που για ένα φακελάκι είναι ικανοί να αφήσουν το παιδί μου να πεθάνει.

10. Δεν με νοιάζουν δικηγόροι, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί που δηλώνουν 5 χιλιάρικα το χρόνο και ζουν σε παλάτια.

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος

απο the best

alres
30/06/2011, 23:28
κοίτα να δεις που ξάφνου όλοι μιλάνε
ενώ τα προηγούμενα χρόνια....μακριά απ' τον κώλο μου και ας είναι και δυο πόντους...

Δεν πειράζει, ας είναι και έτσι
Θα βρεθεί σύντομα ο "άφθαρτος" και οι αγανακτισμένοι θα πουν "ας του δώσουμε μια ευκαιρία ρε παιδιά..."

Όποιος ασχολείται ακόμα με πρόσωπα (ακόμα και όταν αυτά του ανοίγουν το κεφάλι), δεν θα βγάλει άκρη.
Όποιος βλέπει μεταλλάξεις ενός συστήματος βίας, κάποια άκρη πιάνει.

Και ας το πει, όποιος έχει τα φρύδια: πάνω στην πλάτη ποιανών, έκαναν προπόνηση τόσα χρόνια όλοι αυτοί, που χθες και προχθές έπαιζαν μπάλα με κεφάλια;

Στην πλάτη ποιων έμαθαν και νομιμοποίησαν τη δύναμή τους;

railDG
01/07/2011, 00:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Σε οποιον αρεσει το διαβασμα ας διαβασει τι ψηφιστηκε σημερα και οχι χθες ,τουτο ειναι που τσουζει..
http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf

Τα σχολιάκια δίπλα είναι πολύ διαφωτιστικά ομολογώ.

Το συμπέρασμα απ'όλο αυτό είναι ότι η χώρα ξεπουλιέται κομμάτι κομμάτι.Και ότι όλο αυτό το ξεπούλημα θα μας το χαρατσώσουν κι από πάνω.Και κερατάς και δαρμένος!Γέλασα στο σημείο που λέει ότι πωλούνται και τα εθνικά μνημεία,εκτός από τα φυσικά.Μπορεί παραλίες να ξεπουλήσουμε,αλλά οι εθνικοί δρυμοί θα 'ναι δικοί μας.

Και αναρωτιέμαι...άντε και ξεχρεώνουμε και ελλείμματα και χρέη και τόκους και όλα...πώς ανακάπτουμε χωρίς ίχνος χρήματος και δημόσιας περιουσίας,οεο;

LsKostas
01/07/2011, 00:26

Θα σου πω τι καταφερε σήμερα.

Ακόμα και στην αμφιλεγόμενη πάνω μεριά της πλατείας, το βασικό σύνθημα ήταν: "Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι"...

Cpt. Haddock
01/07/2011, 00:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
Τα σχολιάκια δίπλα είναι πολύ διαφωτιστικά ομολογώ.
[...]

Τα σχόλια διπλα ειναι επειικώς αστεία :wave2:

railDG
01/07/2011, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα σχόλια διπλα ειναι επειικώς αστεία :wave2:

Εμένα με βοήθησαν να καταλάβω κάποια σημεία πάντως.Αν και βρήκα μερικά ορθογραφικά λάθη.:look:

Cpt. Haddock
01/07/2011, 00:48
Εμένα με βοήθησαν να καταλάβω κάποια σημεία πάντως.Αν και βρήκα μερικά ορθογραφικά λάθη.:look:

Σε παραπλάνησαν απιστευτα, αλλα δεν το κατάλαβες γιατι γράφουν αυτα που θες να δεις :winka:

railDG
01/07/2011, 01:05
Τώρα με προβλημάτισες.Θα το ψάξω πάντως.:a013:

QSpec
01/07/2011, 01:39

Ακόμα και στην αμφιλεγόμενη πάνω μεριά της πλατείας, το βασικό σύνθημα ήταν: "Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι"...

Στην αμφιλεγόμενη πάνω μεριά της πλατείας σε μία φάση έβριζαν τους μπάτσους λέγοντας: "Τούρκοι, Τούρκοι, Τούρκοι". :a013:

arazw.ara.zw
01/07/2011, 02:26
Σε παραπλάνησαν απιστευτα, αλλα δεν το κατάλαβες γιατι γράφουν αυτα που θες να δεις :winka:

Δεν είναι έτσι δηλαδή??Τότε πως είναι??Μπήκες στο κόπο να το διαβάσεις?
Γιατί μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός ο τρόπος γραφής σε ορισμένα σημεία...αλλά το ζουμί είναι αυτό ακριβώς!!!

Εγώ πάντως ήθελα να δώ άλλα απο αυτά που έιδα.........:yuck:

Cpt. Haddock
01/07/2011, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
Δεν είναι έτσι δηλαδή??Τότε πως είναι??Μπήκες στο κόπο να το διαβάσεις?
Γιατί μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός ο τρόπος γραφής σε ορισμένα σημεία...αλλά το ζουμί είναι αυτό ακριβώς!!![....]

To μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικο τα έχω διαβασει μερες πριν. Ο "υπερβολικός τρόπος γραφής" ειναι απλά ξεχειλωμένα αυθαίρετα συμπεράσματα, γραμμένα έτσι ωστε να τονώσουν τον θυμό του κόσμου.

Απο εκει και πέρα, ο,τι θελετε πιστεύετε :wave2:

Εχετλαίος
01/07/2011, 08:12
γραμμένα έτσι ωστε να τονώσουν τον θυμό του κόσμου

Μη απαραίτητα κακό αυτό
:smokin:

Cpt. Haddock
01/07/2011, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Μη απαραίτητα κακό αυτό

Πιθανον :smokin:

Εχετλαίος
01/07/2011, 08:19
Πιθανον :smokin:

Ε, ναι.
Σαν το πετρέλαιο, μια φάση. Μπορεί να ρίξεις τσιγάρο μέσα σε σιγκλί με πετρέλαιο και να μη γίνει πράμα και το τσιγάρο να σβήσει.
Αν όμως το συμπιέσεις, το μείγμα γίνεται εκρηκτικότατο!

ggs
01/07/2011, 08:53
Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό. Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι. Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο. Η Ελληνική αστυνομία παίρνει δίκαια και με διαφορά το βραβείο βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που καμία σχέση δεν είχε με καταστολή αλλά ήταν ένα συνεχές φλερτ με τον θάνατο.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς. Και ο κ. Παπουτσής θα πρέπει να ανάψει λαμπάδα στον Θεό που πιστεύει, καθώς μόνο στην καλή του τύχη θα πρέπει να αποδοθεί το γεγονός ότι δεν απολογείται σήμερα για θύματα.

Το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος τις δύο τελευταίες μέρες, ήταν ένα “γιουρούσι” όπως εύστοχα παρατήρησε ο Αϊμάν, Ισπανός δημοσιογράφος που εργάζεται για το Al Jazeera. Ένα γιουρούσι, εναντίον όλων και όποιον πάρει ο χάρος. “Μα καλά τι αστυνομία είναι αυτή που έχετε;” με ρώτησε αγανακτισμένος. “Είστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον ακόμα” μου είπε με νόημα χαμογελώντας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Περίπου στη 13.30 υπάρχει πολύς κόσμος συγκεντρωμένος μπροστά από την Βουλή. Δεν είναι κουκουλοφόροι. Δεν πετάνε πέτρες. Είναι γέροι, νέοι, γυναίκες, άντρες, φοιτήτριες και φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι που φωνάζουν συνθήματα, ρίχνουν την γνωστή μούντζα προς το κοινοβούλιο, και οι πιο θερμόαιμοι μπροστά – μπροστά άντε να εκτοξεύουν καμιά βρισιά εναντίον των αστυνομικών και να κουνάνε τα κιγκλιδώματα που έχουν στηθεί μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Τίποτα το σημαντικό δηλαδή που να δικαιολογεί αυτό που θα ακολουθήσει. Ξαφνικά από παντού, από δεξιά, από αριστερά και από το κέντρο, αρχίζει μια γενική επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων που απωθούν τους διαδηλωτές προς τα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος. Φανταστείτε δηλαδή χιλιάδες ανθρώπους να τρέχουν αλλόφρονες προς ένα στενό άνοιγμα το πλάτος του οποίου δεν ξεπερνά τα δέκα μέτρα. Από πίσω τους τα ΜΑΤ, ρίχνουν μέσα στο πλήθος χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα, προκαλώντας πανικό. Άνθρωποι καίγονται από τις φλόγες, πνίγονται από τα δακρυγόνα δεν βλέπουν μπροστά τους και αρχίζουν να ποδοπατούν ο ένας τον άλλον και να κουτρουβαλούν στα σκαλιά. Υπάρχουν άνθρωποι λιπόθυμοι, άλλοι ποδοπατημένοι μέσ’ τα αίματα. Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί δεν αποχωρούν. Χτυπάνε με τα γκλομπς όποιον βρουν μπροστά τους, ανθρώπους δηλαδή που τρέχουν να σωθούν πατώντας ο ένας πάνω στον άλλον.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Πέρα από την δράση των προβοκατόρων η οποία έχει καταγραφεί σε βίντεο και φωτογραφίες που βγήκαν και θα συνεχίσουν να βγαίνουν τις επόμενες μέρες, πέρα από τους μπαχαλάκηδες την δράση των οποίων απεχθάνομαι και διαφωνώ κάθετα, η πέτρα είναι πλέον εύκολο να φύγει από το χέρι οποιουδήποτε, που τον χτύπησαν, τον ψέκασαν, και είναι άνεργος, άστεγος – ναι, υπάρχουν πλέον νεοάστεγοι – και κάθε μέρα γίνεται φτωχότερος χωρίς να βλέπει διέξοδο από πουθενά.

Δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα βλέποντας μια άνευ προηγουμένου αγριότητα να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μου. Ένιωσα τον ίδιο φόβο που έχω νιώσει σε ζόρικες περιοχές του πλανήτη. Ένιωσα τον φόβο του θανάτου. Καθώς νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου και πως είχα ξεσυνηθίσει να δουλεύω στην Ελλάδα – έχω να δουλέψω στη χώρα μου από το έτος 2000- ρώτησα παλιούς μου συναδέλφους αν είχαν ξαναζήσει κάτι τέτοιο εδώ. Μου απάντησαν πως δεν είχαν ξαναζήσει κάτι παρόμοιο.

Θα ήθελα λοιπόν ένας λογικός άνθρωπος από το υπουργείο “Προστασίας του Πολίτη” (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί πλέον ο τίτλος του μου θυμίζει το Υπουργείο Αγάπης του Όργουελ στο 1984) να μου απαντήσει στις εξής ερωτήσεις:

Ποιος έδωσε την εντολή για την γενική επίθεση στις 13.30 και γιατί; Ποιανού ιδέα ήταν να διατάξει τις αστυνομικές δυνάμεις να κυνηγήσουν ένα πανικόβλητο πλήθος που ποδοπατιέται στα σκαλιά πετώντας κρότου – λάμψης και δακρυγόνα χτυπώντας αδιακρίτως, παίζοντας κορώνα γράμματα την πιθανότητα, κάποιος ανάμεσα στους χιλιάδες, να αφήσει την τελευταία του πνοή στην πλατεία.
Για ποιο λόγο οι αστυνομικοί δεν σεβάστηκαν το ιατρείο της πλατείας Συντάγματος; Επαγγελματίες γιατροί πνευμονολόγοι και άλλοι, όλοι εθελοντές, φρόντιζαν τραυματίες καθ’ όλη την διάρκεια των συγκρούσεων. Δεν ήταν “κουκουλοφόροι”, γιατροί ήταν. Φώναζαν στους αστυνομικούς “εδώ είναι ιατρείο” αλλά καμία σημασία δεν έδιναν εκείνοι. Αφιονισμένοι, τους έριχναν δακρυγόνα και τους χτυπούσαν. Όπως μας είπε ένας γιατρός “Αυτά δεν γίνονται ούτε στον πόλεμο. Ακόμα και στον πόλεμο υπάρχει ανακωχή για να μαζέψεις και να φροντίσεις τους τραυματίες.” Τα μάζεψαν άρον – άρον οι άνθρωποι και έστησαν το ιατρείο κάτω στο μετρό αλλά ούτε και αυτό γλίτωσε από τις ρίψεις χημικών.
Για ποιο λόγο χτυπήθηκαν δάσκαλοι στην Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος; Και αυτοί κουκουλοφόροι; Δεν νομίζω. Τα ΜΑΤ αφού πέταξαν δακρυγόνα στην είσοδο του κτιρίου στην οδό Ξενοφώντος 15, άρχισαν να τους πετούν πέτρες (!) και να ανοίγουν κεφάλια με την ανάποδη του γκλομπ, σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων. Τρεις τραυματίες, ένας με σπασμένα πλευρά, ένας με ανοιγμένο κεφάλι και ένας με ελαφρά τραύματα στο χέρι. Έλεγαν οι δάσκαλοι: “Όταν μια κοινωνία κακοποιεί τους δασκάλους της βρίσκεται στο κατώτερο σκαλοπάτι που μπορεί να φτάσει”
Με ποια λογική οι αστυνομικοί έριξαν χημικά και χτύπησαν ανθρώπους μέσα σε μανάβικα και σουβλατζίδικα στο Μοναστηράκι και στην Πλάκα, προκαλώντας τρόμο σε πελάτες και τουρίστες;
Και τέλος κάτι προσωπικό για τον κ. Παπουτσή: Γιατί με χτυπήσατε; Όχι εσείς δηλαδή, ένας από τους άνδρες της αστυνομίας σας. Επειδή όμως εγώ δεν γνωρίζω τον “ανώνυμο” ΜΑΤατζή και γνωρίζω εσάς, θα ήθελα πραγματικά μια απάντηση. Η κατάσταση ήταν σχετικά ήρεμη εκείνη την ώρα και γω τραβούσα με την κάμερα μια διμοιρία των ΜΑΤ που ανέβαινε προς την Βουλή, όταν ένας ξέκοψε από την διμοιρία του, ήρθε προς το μέρος μου και στάθηκε μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής. Σταμάτησα να τραβάω και κατέβασα την κάμερα. Με κοιτούσε μες στα μάτια. Του είπα τι θέλει και ως απάντηση εισέπραξα μια, για να θυμάμαι τη μέρα. Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει: “Τον Αυγερόπουλο χτυπάς ρε”. Δεν αντέδρασα καθόλου και εκείνος απομακρύνθηκε. Αν είχα αντιδράσει ίσως να τα λέγαμε στο τμήμα όπου θα μου ζητάγατε συγνώμη για την… “παρεξήγηση”. Παρεπιπτόντως: Στην Οαχάκα, όταν με είχαν στριμώξει μαζί με τον κάμεραμάν μου οι Μεξικανοί αστυνομικοί, που όπως είπαμε θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι, τους φώναξα “Δημοσιογράφος” και δεν με πείραξαν. Στη χώρα μου τις έφαγα για πρώτη φορά.

Αυτά από τον μπάχαλο-δημοσιογράφο-κουκουλοφόρο Γ.Αυγερόπουλο (πηγή ΕΞΑΝΤΑΣ)

Anty12
01/07/2011, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ήρθε προς το μέρος μου και στάθηκε μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής. Σταμάτησα να τραβάω και κατέβασα την κάμερα. Με κοιτούσε μες στα μάτια. Του είπα τι θέλει και ως απάντηση εισέπραξα μια, για να θυμάμαι τη μέρα. Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει: “Τον Αυγερόπουλο χτυπάς ρε”. Δεν αντέδρασα καθόλου και εκείνος απομακρύνθηκε. Αν είχα αντιδράσει ίσως να τα λέγαμε στο τμήμα όπου θα μου ζητάγατε συγνώμη για την…

Κακώς κύριε Αυγερόπουλε πολύ κακώς.
Εσείς ως πετυχημένος και διακεκριμένος δημοσιογράφος έχετε την δύναμη και την αναγνωρισιμότητα που σας προσφέρει το μέσο στο οποίο εργάζεστε.Έπρεπε να το τραβήξετε όσο δεν παίρνει το πράμα και παράλληλα να τραβάτε και με την κάμερα- ένα από τα ελάχιστα πλέον -που φοβούνται τα τσογλάνια - νεογενίτσαροι της ΕΛΑΣ.

Ισως με αυτό τον τρόπο, την επόμενη φορά (δηλ. οσονούπω) να είναι λίγο πιο συγκρατημένοι.Γιατί ίσως την επόμενη φορά, αυτός που σας χτύπησε , να κάνει χειρότερα....και θα κάνει.Εδώ σου λέει , κοπανάω κοτζάμ Αυγερόπουλο άμα γουστάρω...τον ανώνυμο θα φοβηθώ.....

Με σεβασμό

Ν.Κ.

super_toto
01/07/2011, 09:20

Φαντάζομαι εννοείς ότι ο κόσμος συσπειρώνεται ενάντια στον κοινό εχθρό. Μακάρι, αλλά να τονίσω ότι ο εχθρός δεν είναι ο μπάτσοι. Οι μπάτσοι ειναι το χέρι. Αν δεν χτυπήσεις το κεφάλι δουλειά δε γίνεται.

paTman_the
01/07/2011, 09:31
Για μένα αυτά τα επισόδεια είναι η ίδια ιστορία με όλα όσα συμβαίνουν εδώ και χρόνια.

Δεν έχω τίποτα με τους αστυνομικούς (οσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ και αν είναι...) αλλά με αυτούς που δίνουν διαταγή να τα σπάσουν οι ΜΑΤατζήδες ενώ τους αγοράζουν (με τα δικά μας λεφτά...) χημικά ενώ ταυτόχρονα φροντίζουν να βρίσκονται εδώ όλα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και να δίνουν την εντύπωση ότι η χώρα είναι Αφρικανική και σε πόλεμο έτσι ώστε να εκτελέσουν τα σχέδιά τους.

Το να πλακωνουν τα ΜΑΤ τον κόσμο ήταν ο σκοπός κάποιων. Η διαφορά θα είχε γίνει αν ΔΕΝ πλακώνονταν με τα ΜΑΤ, εφόσον είναι ειρηνικό κίνημα.

LsKostas
01/07/2011, 09:56
...Φανταστείτε τους άνδρες των ΜΑΤ που η δουλειά τους είναι να δέρνουν. Φαντάσου να ζεις μια φορά και να επιλέξεις σαν δουλειά να δέρνεις τους άλλους. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να σου αρέσει να δέρνεις και να μην είσαι ικανός για τίποτε άλλο– δεν μπορεί να έχεις κάνα μυαλό της προκοπής και να πας να γίνεις Ματατζής.

Άρα, οι άνδρες των ΜΑΤ είναι πολύ αδύναμοι. Επίσης, είναι και δειλοί. Έχω δει κάτι πιτσιρίκια να τους κάνουν μαύρους στο ξύλο – στο ένας με έναν είναι και πολύ χέστηδες. Ό,τι κι αν είναι, ας πάνε σε ένα ψυχίατρο να τους κοιτάξει, μπας και γίνουν άνθρωποι – η περίπτωσή τους είναι στα χέρια της επιστήμης.

Η εντολή της κυβέρνησης στην Αστυνομία για βίαιη καταστολή και ρίψη τόνων χημικών στους διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος αποδεικνύει την τραγική αδυναμία της κυβέρνησης. Οι πραγματικά δυνατοί δεν ασκούν ποτέ βία. Προτιμούν να πείθουν με τα επιχειρήματά τους.

Το τέλος τους έχει έρθει. Η πλατεία Συντάγματος είναι πάλι γεμάτη.

faraway
01/07/2011, 10:10
Ρε σεις τι προσπαθείτε να κάνετε ?? Το ψυχοκοινωνικό προφίλ των ματατζήδων ??

Τρεις γνώριζα :yuck: ( κατα τύχη ή μάλλον κατά λάθος ) και οι τρεις ήταν βλαμένοι ....με απόψεις Καρατζαφερικές , έβγαζαν τη μπατσοταυτότητα για να μπαίνουν στα club , τρελαίνονταν με τους Αλβανούς .......κτλ

....χωρίς πολλά λόγια μιλάμε για ζώα ....που έχεις την αίσθηση πως αν τους ρίξεις σανό κάτω θα πέσουν να βοσκήσουν . :evil:

Εχετλαίος
01/07/2011, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Το ψυχοκοινωνικό προφίλ των ματατζήδων ??

Αυτό σκιαγραφείται εύκολα. Σκεφτήτε ποιοί γνωστοί σας ή παλαιοί συμμαθητές σας ακολούθησαν αυτό το "λειτούργημα"
Εμετός εγγυημένος...

faraway
01/07/2011, 10:22
Αυτό σκιαγραφείται εύκολα. Σκεφτήτε ποιοί γνωστοί σας ή παλαιοί συμμαθητές σας ακολούθησαν αυτό το "λειτούργημα"
Εμετός εγγυημένος...

Ακριβώς !!!:cry:

sniper
01/07/2011, 10:23
OK, τέλος με τα ΜΑΤ.

Πάμε παρακάτω τώρα;

paTman_the
01/07/2011, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
OK, τέλος με τα ΜΑΤ.

Πάμε παρακάτω τώρα;

+600

arazw.ara.zw
01/07/2011, 11:16
To μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικο τα έχω διαβασει μερες πριν. Ο "υπερβολικός τρόπος γραφής" ειναι απλά ξεχειλωμένα αυθαίρετα συμπεράσματα, γραμμένα έτσι ωστε να τονώσουν τον θυμό του κόσμου.

Απο εκει και πέρα, ο,τι θελετε πιστεύετε :wave2:

Τα σχόλια είναι ως ένα βαθμό για να τονώσουν το θυμό να συμφωνήσω.....αλλά στην ουσία δε σε ενοχλεί ο εφαρμοστικός και αυτά που προβλέπει......αλλά τα σχόλια τα οποία είναι για να ελέγξουν το θυμό της μάζας??Γιατί και χωρίς τα σχόλια να το διαβάσεις....πάλι για ξεπούλημα μιλάει!!

blackrose
01/07/2011, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αφιερωμενο αγαπουλες (ενθεν κι ενθεν).τα λεμε στο δρομο (και με τους ενθεν και με τους ενθεν) (http://www.youtube.com/watch?v=OoaxVko0bwQ)

+1000.........................:wave2:

Anty12
01/07/2011, 12:00
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τoν επιχειρηματικό κόσμο της Γερμανίας, για την βοήθεια (http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/udo-ulfkotte/deutsches-gas-gegen-athener-buerger-bundesregierung-verdient-an-griechischen-aufstaenden.html) που απλόχερα προσφέρει στο Ελληνικό Κράτος, τούτη την δύσκολη στιγμή της Ευρωπαικής Οικογένειας.....σας ευχαριστώ....η τεχνογνωσία σας στα αέρια, για άλλη μια φορά, κάνει την Ευρώπη καλύτερη.....

Prost :beer:

Όποιος γνωρίζει Γερμανικά, ας το μεταφράσει...εγώ θα κάνω λάθη.....

paTman_the
01/07/2011, 12:21
Στα ελληνικά:

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=de&tl=el&u=http%3A%2F%2Finfo.kopp-verlag.de%2Fhintergruende%2Feuropa%2Fudo-ulfkotte%2Fdeutsches-gas-gegen-athener-buerger-bundesregierung-verdient-an-griechischen-aufstaenden.html

και στα αγγλικά (καλύτερη μετάφραση) :

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Finfo.kopp-verlag.de%2Fhintergruende%2Feuropa%2Fudo-ulfkotte%2Fdeutsches-gas-gegen-athener-buerger-bundesregierung-verdient-an-griechischen-aufstaenden.html

εβιβες.

nikos_abel
01/07/2011, 12:21
http://www.youtube.com/watch?v=OFNLDquQkXw

Εχετλαίος
01/07/2011, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
http://www.youtube.com/watch?v=OFNLDquQkXw

Αντίλογος;

Κάποιος γνώστης οικονομικών θεμάτων εκ των έσω;

Κάποιο σχόλιο;

:confused: :confused: :confused:

Anty12
01/07/2011, 12:43
Αντίλογος;

Κάποιο σχόλιο;

http://www.inews.gr/152/O-kammenos-ta-CDS-oi-mystikes-ypiresies-kai-ta-mystiria-tis-souitas-2806-tou-neouorkezikou-Sofitel.htm

nikos_abel
01/07/2011, 12:45
Αντίλογος;

Κάποιο σχόλιο;

Τίποτα. Τάχω πάρει με τη πάρτυ του γιατί για μένα συμβολίζει ότι χειρότερο έχει κάνει το συνάφι του απαρχής που άρχισα να καταλαβαίνω.

Και λάσπη να ρίχνω, δε με ενδιαφέρει.

Να φύγει.

Και μετά τα λέμε με τον επόμενο...

Εχετλαίος
01/07/2011, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
http://www.inews.gr/152/O-kammenos-ta-CDS-oi-mystikes-ypiresies-kai-ta-mystiria-tis-souitas-2806-tou-neouorkezikou-Sofitel.htm

Moυ αρέσει όπως καταλήγει το άρθρο.
:wave2:

el_hymador
01/07/2011, 12:48
Απίστευτε ς φωτογραφίες, για το χρονικό των συγκρούσεων:

http://cryptome.org/info/greece-protest/greece-protest.htm
http://cryptome.org/info/greece-protest2/greece-protest2.htm
http://cryptome.org/info/greece-protest3/greece-protest3.htm
http://cryptome.org/info/greece-protest4/greece-protest4.htm

granazi
01/07/2011, 13:02
απορια: o Λουκάνικος τι απέγινε?

Εχετλαίος
01/07/2011, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi

σισ-κεμπαπ

nikos_abel
01/07/2011, 13:05

Ελπίζω πως όχι...

230552

kachius
01/07/2011, 13:14
Δείτε και αυτό:

[...]Ετσι είναι δυνατόν να αναληφθεί πρωτοβουλία για την συλλογή χρημάτων προκειμένου να αγοράσουν οι πολίτες την ΕΥΑΘ (δηλαδή το νερό της Θεσσαλονίκης) τη ΔΕΗ της οποίας το 17% θα πουληθεί σε τιμή 400.000 € την στιγμή που σήμερα είναι σε εξέλιξη επένδυση της ΔΕΗ 1.200.000 €.
Να συγκροτηθεί λοιπόν μία επιτροπή π.χ Γλέζος, Λιναίος κλπ που θα ανοίξει ένα λογαριασμό για την συλλογή των χρημάτων για την αγορά από τους πολίτες κάθε στοιχείου της δημόσιας περιουσίας που πρόκειται να πουληθεί.
Τα μερίδια μπορούν προϋπολογιστικά να υπολογισθούν (π.χ 50 € ο πολίτης για την ΕΥΑΘ κλπ).
Η ένωση προσώπων λειτουργεί με βάση των αριθμό των μεριδίων και όχι με βάση το κατατεθειμένο κεφάλαιο.
Τα χρήματα νομίζω ότι θα μαζευτούν.

Εκτιμώ ότι επειδή η πολιτική ελίτ έχει αναλάβει δεσμεύσεις για το ποιοι θα είναι οι αγοραστές της δημόσιας περιουσίας, θα αρνηθούν να την πουλήσουν στους πολίτες.
Όμως για τους πολίτες θα είναι μία πολύ μεγάλη νίκη που θα ακυρώσει στην πράξη κάθε φλυαρία των «παπαγάλων» για πατριωτισμό και θα αποδείξει και στον τελευταίο Έλληνα και Ελληνίδα ότι στο δικό τους λεξιλόγιο η λέξη «πατριωτισμός» ταυτίζεται με την λέξη «δουλίτσα» ή άλλως μπίζνα.[...]

από εδώ (http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2011/07/blog-post_7529.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+YouPayYourCrisis+%28You+Pay+Your+Crisis%29)

railDG
01/07/2011, 13:40
http://xronika05.blogspot.com/2011/07/blog-post_1148.html

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΥΚΑΡΑ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΜΑΤ

the who
01/07/2011, 13:55

Πολυ ωραια τα λεει το Απολλωνειο Φως.Και δημοκρατικα πανω απ ολα.:evil: :evil: :evil:
Απο σημερα οταν θα με "κλεινει" οδηγος της ΕΘΕΛ θα τον λεω Σουκαρα.:lol:

Εχετλαίος
01/07/2011, 13:57

Ρε φίλε να σου πω εγώ κάτι άλλο.
Είναι όλοι τους γνωστοί. Και είναι γνωστοί σε όλους.
Και ουδείς λέγει κάτι, κάνει κάτι.
Υπήρχε στα Χανιά παλαιότερα σουβλατζίδικο που το είχε καταδότης των Ναζί επί κατοχής.
Επί κατοχής, ο εν λόγω κουκουλοφόρος, έστειλε στο απόσπασμα πολλούς πατριώτες. Πολλούς.
Πέρασε η κατοχή, αλλάξανε κάπως τα πράγματα, άνοιξε σουβλατζίδικο.
Τον ξέρανε όλοι. ΟΛΟΙ! Δε του έκανε κανείς το κουλούρι του, όπως του άξιζε.
Τον προστάτευαν οι "έτσι" ; Νταξ'.
Πάντα τον προστάτευαν οι "έτσι" ; Έ, όχι δα! Ακόμη και όταν κατούραγε; Σίγουρα όχι!
Απλά κανείς δεν τόλμησε από φόβο μη και αν!
Ποιά η διαφορά σήμερα;
:confused:

the who
01/07/2011, 14:06
Υπήρχε στα Χανιά παλαιότερα σουβλατζίδικο που το είχε καταδότης των Ναζί επί κατοχής.
Επί κατοχής, ο εν λόγω κουκουλοφόρος, έστειλε στο απόσπασμα πολλούς πατριώτες. Πολλούς.
Πάντα τον προστάτευαν οι "έτσι" ; Έ, όχι δα! Ακόμη και όταν κατούραγε; Σίγουρα όχι!
Ποιά η διαφορά σήμερα;

Ενστασις κυριε Στελιο.

Ο παππους μου (απο τον πατερα μου) ηταν στο μπλοκο της Κοκκινιας.Οι κουκουλοφοροι (τυχαιο αξεσουαρ η κουκουλα απο τοτε)εκαναν βολτες αναμεσα στους κρατουμενους και εδειχναν.
Σταματαει καποιος μπροστα απο τον παππου και τον δειχνει.Ο κυρ-Χρηστος οπως καθεται στην πλατεια παρατηρει τα παπουτσια του κουκουλοφορου κι αναγνωριζει τον πρωτο του ξαδελφο.
Την ωρα που τους πηγαινουν για την μαντρα κανει μια επιθεση ο ΕΛΑΣ πολης και πολλοι καταφερνουν να ξεφυγουν.Μαζι τους γλυτωσε κι ο παππους για να πεθανει τη δεκαετια του 70.
Α ναι,ο "ξαδελφος" το ιδιο βραδυ εκανε παρεα σε ενα σκοινι και μια μεγαλη συκια.

ggs
01/07/2011, 14:13
Ποιά η διαφορά σήμερα;

ενστασις δευτερη...

Γιωργης Βρεντζος..1947.... Ηρακλειο ....

ακομη παιζουν μπαλα τα εγγονια του με το κεφαλι του Μαγιαση...

Εχετλαίος
01/07/2011, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Α ναι,ο "ξαδελφος" το ιδιο βραδυ εκανε παρεα σε ενα σκοινι και μια μεγαλη συκια.

Υπήρχαν άνθρωποι με μεγάλα τριχωτά, τότε.
Σήμερα αρκεί να γυρίσω σώος στο σπίτι μου και να βγει το μεροκάματο. Κάτι σε κυρ Παντελή story.
Ελπίδα έχω για κάτι (μα την αλήθεια δεν ξέρω τι) όταν πια δε θα υπάρχει για πάρα πολλούς μεροκάματο...Όταν πια δε θα έχει κανείς και πολλά να χάσει...
:wave2:

Εχετλαίος
01/07/2011, 14:15
ενστασις δευτερη...

Γιωργης Βρεντζος..1947.... Ηρακλειο ....

ακομη παιζουν μπαλα τα εγγονια του με το κεφαλι του Μαγιαση...

Εξαιρέσεις παιδιά, ελάτε τώρα...
Οι περισσότεροι (και ήταν πολλοί, απίστευτα πολλοί! )μια χαρά επέζησαν.

ggs
01/07/2011, 14:22
Εξαιρέσεις παιδιά, ελάτε τώρα...
Οι περισσότεροι (και ήταν πολλοί, απίστευτα πολλοί! )μια χαρά επέζησαν.

sad but true .... και τα σογια τους μας κυβερναν ακομη...

Λευκάδιος
01/07/2011, 14:23
Απίστευτε ς φωτογραφίες, για το χρονικό των συγκρούσεων:

http://cryptome.org/info/greece-protest/greece-protest.htm
http://cryptome.org/info/greece-protest2/greece-protest2.htm
http://cryptome.org/info/greece-protest3/greece-protest3.htm
http://cryptome.org/info/greece-protest4/greece-protest4.htm τι ειναι αυτο ρε παιδια?κοκκινος κυκλος

230560

sniper
01/07/2011, 14:24
Εγώ πάντως προβλέπω σε λιγες μέρες να φουντώνει το επόμενο κίνημα..

Των Εκνευρισμένων.. μόνο που αυτοί δεν θα είναι ειρηνικοί τύποι... :sad:

antsoar
01/07/2011, 14:36
+1 δεν έχω κατέβει ποτέ στο δρόμο, αλλά αν κατέβω δεν θα είναι ειρηνικά :evil: :a023: :a023: :a023:

ggs
01/07/2011, 14:49
κ@ρι@ληδες κουκουλοφόροι.. τα καψατε ολα..:evil:

230561

ggs
01/07/2011, 14:50
...ρε αληταραδες μεχρι και χειροβομβιδες εχετε...:evil:

230562

ggs
01/07/2011, 14:52
ααα.... ενταξεί.... τωρα ..ησύχασα… για την προστασία μας δουλεύετε κι εσείς (ή στην ΕΘΕΛ) …:ZZZ:

230563

latris mixanis
01/07/2011, 15:01
ααα.... ενταξεί.... τωρα ..ησύχασα… για την προστασία μας δουλεύετε κι εσείς (ή στην ΕΘΕΛ) …:ZZZ:

Τσ τσ τσ τι να σου πω τώρα... αμέσως εσύ να κατηγορήσεις τον ΆνθρωπΑ. Τι έχει μωρέ κρεμασμένο, ένα πλαστικό μπαλάκι αντιστρές μπαμ μπουμ πφφφφ καμπούλας.

Τι να πω ντροπή ντροπή σου:(

nikos_abel
01/07/2011, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
+1 δεν έχω κατέβει ποτέ στο δρόμο, αλλά αν κατέβω δεν θα είναι ειρηνικά :evil: :a023: :a023: :a023:

Γίναμε 2.

ggs
01/07/2011, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Τσ τσ τσ τι να σου πω τώρα... αμέσως εσύ να κατηγορήσεις τον ΆνθρωπΑ. Τι έχει μωρέ κρεμασμένο, ένα πλαστικό μπαλάκι αντιστρές μπαμ μπουμ πφφφφ καμπούλας.

Τι να πω ντροπή ντροπή σου:(

συγνωμη , εχεις δικιο.... (πρεπει να ειναι και το μοναδικο ΜΠΑΛΑΚΙ κρεμασμενο επανω του ...)

QSpec
01/07/2011, 15:34
συγνωμη , εχεις δικιο.... (πρεπει να ειναι και το μοναδικο ΜΠΑΛΑΚΙ κρεμασμενο επανω του ...)

Ρε σεις... κι εγώ κυκλοφορούσα για λίγο με ένα τέτοιο στα χέρια. Το βρήκα κάτω στην Πανεπιστημίου κι έπαιζα. Ήθελα να βρω άλλα 2 να κάνω τον ζογκλέρ. :a08:

sniper
01/07/2011, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Ρε σεις... κι εγώ κυκλοφορούσα για λίγο με ένα τέτοιο στα χέρια. Το βρήκα κάτω στην Πανεπιστημίου κι έπαιζα. Ήθελα να βρω άλλα 2 να κάνω τον ζογκλέρ. :a08:

Δεν μου ζήταγες εμένα ρε συ; :bawl: :lol:

QSpec
01/07/2011, 15:57
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ήσουν ο πρώτος που σκέφτηκα αλλά δεν σας είχα βρει εκείνη την ώρα. Επιπλέον είχα ενδιασμούς για το αν μπορώ να σηκώσω τα δικά σου.

stavrogin
01/07/2011, 17:14
http://pitsirikos.net/2011/06/%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CE%B3%CE%AE%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%88%CE%B7-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%82/

"Η κρατική και παρακρατική βία –που την έζησαν στο πετσί τους όσοι πολίτες κατέβηκαν στις τελευταίες διαδηλώσεις- αποδεικνύει πως η κυβέρνηση έχει ηττηθεί.

Ένα από τα πράγματα που έχω καταλάβει είναι πως, όταν κάποιος επιλέγει σαν λύση τη βία, είναι πάρα πολύ αδύναμος." απο το κειμενο.

LsKostas
01/07/2011, 17:14
Ενστασις κυριε Στελιο.

Ο παππους μου (απο τον πατερα μου) ηταν στο μπλοκο της Κοκκινιας.Οι κουκουλοφοροι (τυχαιο αξεσουαρ η κουκουλα απο τοτε)εκαναν βολτες αναμεσα στους κρατουμενους και εδειχναν.
Σταματαει καποιος μπροστα απο τον παππου και τον δειχνει.Ο κυρ-Χρηστος οπως καθεται στην πλατεια παρατηρει τα παπουτσια του κουκουλοφορου κι αναγνωριζει τον πρωτο του ξαδελφο.
Την ωρα που τους πηγαινουν για την μαντρα κανει μια επιθεση ο ΕΛΑΣ πολης και πολλοι καταφερνουν να ξεφυγουν.Μαζι τους γλυτωσε κι ο παππους για να πεθανει τη δεκαετια του 70.

Γεια σου ρε Χρηστο με τον παππου σου τον λεβεντη!

Βαρεθηκα να διαβαζω για δεξια καθαρματα ενστολα και μη...Μια :beer: για τους αληθινους αριστερους και οχι τους γιαλατζι τους σημερινους , τους καρεκλατους

vagtav
01/07/2011, 19:52

ούτε νερό δεν ήθελε ο... σκύλος :lol:

:beer: :beer:

η φωτό είναι από το κινητό και είναι χάλια

230565

Εχετλαίος
01/07/2011, 20:35
Το θηρίο βρυχάται!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85257&catid=3

georgio
01/07/2011, 20:47
Το θηρίο βρυχάται!

Μωρέ αυτό λογικό είναι...

Αυτό που δεν είναι λογικό είναι ο αριθμός των υποψηφίων... δύσκολη η δουλειά του αστυνομικού, επικίνδυνη... γιατί πάνε σα λεφούσι τότε; :confused:

Όλα τα είπες σε προηγούμενο ποστ σου, να κοιτάξουμε ποιοι γνωστοί μας έχουν διαλέξει αυτό το επάγγελμα...

gs 500 f
01/07/2011, 21:17
Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό. Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι. Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο. Η Ελληνική αστυνομία παίρνει δίκαια και με διαφορά το βραβείο βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που καμία σχέση δεν είχε με καταστολή αλλά ήταν ένα συνεχές φλερτ με τον θάνατο.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς. Και ο κ. Παπουτσής θα πρέπει να ανάψει λαμπάδα στον Θεό που πιστεύει, καθώς μόνο στην καλή του τύχη θα πρέπει να αποδοθεί το γεγονός ότι δεν απολογείται σήμερα για θύματα.

Το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος τις δύο τελευταίες μέρες, ήταν ένα “γιουρούσι” όπως εύστοχα παρατήρησε ο Αϊμάν, Ισπανός δημοσιογράφος που εργάζεται για το Al Jazeera. Ένα γιουρούσι, εναντίον όλων και όποιον πάρει ο χάρος. “Μα καλά τι αστυνομία είναι αυτή που έχετε;” με ρώτησε αγανακτισμένος. “Είστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον ακόμα” μου είπε με νόημα χαμογελώντας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Περίπου στη 13.30 υπάρχει πολύς κόσμος συγκεντρωμένος μπροστά από την Βουλή. Δεν είναι κουκουλοφόροι. Δεν πετάνε πέτρες. Είναι γέροι, νέοι, γυναίκες, άντρες, φοιτήτριες και φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι που φωνάζουν συνθήματα, ρίχνουν την γνωστή μούντζα προς το κοινοβούλιο, και οι πιο θερμόαιμοι μπροστά – μπροστά άντε να εκτοξεύουν καμιά βρισιά εναντίον των αστυνομικών και να κουνάνε τα κιγκλιδώματα που έχουν στηθεί μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Τίποτα το σημαντικό δηλαδή που να δικαιολογεί αυτό που θα ακολουθήσει. Ξαφνικά από παντού, από δεξιά, από αριστερά και από το κέντρο, αρχίζει μια γενική επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων που απωθούν τους διαδηλωτές προς τα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος. Φανταστείτε δηλαδή χιλιάδες ανθρώπους να τρέχουν αλλόφρονες προς ένα στενό άνοιγμα το πλάτος του οποίου δεν ξεπερνά τα δέκα μέτρα. Από πίσω τους τα ΜΑΤ, ρίχνουν μέσα στο πλήθος χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα, προκαλώντας πανικό. Άνθρωποι καίγονται από τις φλόγες, πνίγονται από τα δακρυγόνα δεν βλέπουν μπροστά τους και αρχίζουν να ποδοπατούν ο ένας τον άλλον και να κουτρουβαλούν στα σκαλιά. Υπάρχουν άνθρωποι λιπόθυμοι, άλλοι ποδοπατημένοι μέσ’ τα αίματα. Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί δεν αποχωρούν. Χτυπάνε με τα γκλομπς όποιον βρουν μπροστά τους, ανθρώπους δηλαδή που τρέχουν να σωθούν πατώντας ο ένας πάνω στον άλλον.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Πέρα από την δράση των προβοκατόρων η οποία έχει καταγραφεί σε βίντεο και φωτογραφίες που βγήκαν και θα συνεχίσουν να βγαίνουν τις επόμενες μέρες, πέρα από τους μπαχαλάκηδες την δράση των οποίων απεχθάνομαι και διαφωνώ κάθετα, η πέτρα είναι πλέον εύκολο να φύγει από το χέρι οποιουδήποτε, που τον χτύπησαν, τον ψέκασαν, και είναι άνεργος, άστεγος – ναι, υπάρχουν πλέον νεοάστεγοι – και κάθε μέρα γίνεται φτωχότερος χωρίς να βλέπει διέξοδο από πουθενά.

Δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα βλέποντας μια άνευ προηγουμένου αγριότητα να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μου. Ένιωσα τον ίδιο φόβο που έχω νιώσει σε ζόρικες περιοχές του πλανήτη. Ένιωσα τον φόβο του θανάτου. Καθώς νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου και πως είχα ξεσυνηθίσει να δουλεύω στην Ελλάδα – έχω να δουλέψω στη χώρα μου από το έτος 2000- ρώτησα παλιούς μου συναδέλφους αν είχαν ξαναζήσει κάτι τέτοιο εδώ. Μου απάντησαν πως δεν είχαν ξαναζήσει κάτι παρόμοιο.

Θα ήθελα λοιπόν ένας λογικός άνθρωπος από το υπουργείο “Προστασίας του Πολίτη” (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί πλέον ο τίτλος του μου θυμίζει το Υπουργείο Αγάπης του Όργουελ στο 1984) να μου απαντήσει στις εξής ερωτήσεις:

Ποιος έδωσε την εντολή για την γενική επίθεση στις 13.30 και γιατί; Ποιανού ιδέα ήταν να διατάξει τις αστυνομικές δυνάμεις να κυνηγήσουν ένα πανικόβλητο πλήθος που ποδοπατιέται στα σκαλιά πετώντας κρότου – λάμψης και δακρυγόνα χτυπώντας αδιακρίτως, παίζοντας κορώνα γράμματα την πιθανότητα, κάποιος ανάμεσα στους χιλιάδες, να αφήσει την τελευταία του πνοή στην πλατεία.
Για ποιο λόγο οι αστυνομικοί δεν σεβάστηκαν το ιατρείο της πλατείας Συντάγματος; Επαγγελματίες γιατροί πνευμονολόγοι και άλλοι, όλοι εθελοντές, φρόντιζαν τραυματίες καθ’ όλη την διάρκεια των συγκρούσεων. Δεν ήταν “κουκουλοφόροι”, γιατροί ήταν. Φώναζαν στους αστυνομικούς “εδώ είναι ιατρείο” αλλά καμία σημασία δεν έδιναν εκείνοι. Αφιονισμένοι, τους έριχναν δακρυγόνα και τους χτυπούσαν. Όπως μας είπε ένας γιατρός “Αυτά δεν γίνονται ούτε στον πόλεμο. Ακόμα και στον πόλεμο υπάρχει ανακωχή για να μαζέψεις και να φροντίσεις τους τραυματίες.” Τα μάζεψαν άρον – άρον οι άνθρωποι και έστησαν το ιατρείο κάτω στο μετρό αλλά ούτε και αυτό γλίτωσε από τις ρίψεις χημικών.
Για ποιο λόγο χτυπήθηκαν δάσκαλοι στην Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος; Και αυτοί κουκουλοφόροι; Δεν νομίζω. Τα ΜΑΤ αφού πέταξαν δακρυγόνα στην είσοδο του κτιρίου στην οδό Ξενοφώντος 15, άρχισαν να τους πετούν πέτρες (!) και να ανοίγουν κεφάλια με την ανάποδη του γκλομπ, σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων. Τρεις τραυματίες, ένας με σπασμένα πλευρά, ένας με ανοιγμένο κεφάλι και ένας με ελαφρά τραύματα στο χέρι. Έλεγαν οι δάσκαλοι: “Όταν μια κοινωνία κακοποιεί τους δασκάλους της βρίσκεται στο κατώτερο σκαλοπάτι που μπορεί να φτάσει”
Με ποια λογική οι αστυνομικοί έριξαν χημικά και χτύπησαν ανθρώπους μέσα σε μανάβικα και σουβλατζίδικα στο Μοναστηράκι και στην Πλάκα, προκαλώντας τρόμο σε πελάτες και τουρίστες;
Και τέλος κάτι προσωπικό για τον κ. Παπουτσή: Γιατί με χτυπήσατε; Όχι εσείς δηλαδή, ένας από τους άνδρες της αστυνομίας σας. Επειδή όμως εγώ δεν γνωρίζω τον “ανώνυμο” ΜΑΤατζή και γνωρίζω εσάς, θα ήθελα πραγματικά μια απάντηση. Η κατάσταση ήταν σχετικά ήρεμη εκείνη την ώρα και γω τραβούσα με την κάμερα μια διμοιρία των ΜΑΤ που ανέβαινε προς την Βουλή, όταν ένας ξέκοψε από την διμοιρία του, ήρθε προς το μέρος μου και στάθηκε μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής. Σταμάτησα να τραβάω και κατέβασα την κάμερα. Με κοιτούσε μες στα μάτια. Του είπα τι θέλει και ως απάντηση εισέπραξα μια, για να θυμάμαι τη μέρα. Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει: “Τον Αυγερόπουλο χτυπάς ρε”. Δεν αντέδρασα καθόλου και εκείνος απομακρύνθηκε. Αν είχα αντιδράσει ίσως να τα λέγαμε στο τμήμα όπου θα μου ζητάγατε συγνώμη για την… “παρεξήγηση”. Παρεπιπτόντως: Στην Οαχάκα, όταν με είχαν στριμώξει μαζί με τον κάμεραμάν μου οι Μεξικανοί αστυνομικοί, που όπως είπαμε θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι, τους φώναξα “Δημοσιογράφος” και δεν με πείραξαν. Στη χώρα μου τις έφαγα για πρώτη φορά.

Αυτά από τον μπάχαλο-δημοσιογράφο-κουκουλοφόρο Γ.Αυγερόπουλο (πηγή ΕΞΑΝΤΑΣ)

εχεις δικιο και σε πολλα μαζι σου συμφωνω!ανεφερες ομως την μια πλευρα των μπαχαλακιδων των αναρχικων των χουλιγκανς των προβοκατωρων αν θελεις που καμια σχεση δεν εχουν με την αστυνομια αλλα με πολιτικα κεντρα!!!!
υπαρχει και η αλλη πλευρα.....
140 αστυνομικοι τραυματιες αλλοι σοβαρα αλλοι πιο ελαφρια!!! πραγματι μεγαλη βαρβαροτητα !!!!εκατομμυρια μαρμαρα να στοχευουν καφαλια αστυνομικων !!!!
τοσες μερες οι ιδιοι αστυνομικοι ηταν στο συνταγμα και κανεις αστυνομικος δεν πειραξε κανεναν!
αν δεν δεχονταν επιθεση απο τα ευγενικα παιδια με τα μαρμαρα με τα καδρονια και με τις μολοτοφ θα γεινοταν κατι?

ολα ειναι πολιτικες αποφασεις και δυστηχως με την επιθεση κατα των αστυνομικων δοθηκε η αφορμη και η εντολη [πειστευω εγω] να διασπασουν το κινημα των αγανακτισμενων!!!
ειναι πολιτικη αποφαση [πειστευω εγω] και εξελιχθηκαν τα πραγματα οπως εξελιχθηκαν γιατι αν εδειναν εντολη στην αστυνομια να μαζεψουν τους μπαχαλακιδες πριν καν σκεφθουν να ξεκινησουν τα επεισοδια θα τους ειχαν μαζεψει!!!
η αστυνομια εχει τον τροπο και τα μεσα να μην πεσει ουτε τσιγαρο σε πεζοδρομιο φιλε αυγεροπουλε αλλα την στιγμη που διοικειτε απο πολιτικο προισταμενο και ο εκαστοτε αρχηγος ειναι τοποθετημενος και δεν υπαρχει καν αρχηγειο ελ.ας οι αποφασεις ειναι πολιτικες και η αστυνομια ειναι υποχρεομενη να εκτελει τα καθηκοντα της οπως αποφασιζουν αλλοι για αυτη διαφορετικα θεωρειτε σταση κατα της δημοκρατιας!!!!!!

το οτι ορισμενοι πανω στην αναμποπουλα βγαζουν και το μπατσιλικι τους και δυστηχως τις εφαγες και εσυ αδικα οπως και πολλοι αλλοι ειναι γεγονος και κατακριτεο και ποινικα κολασιμο και και και...

περιμενω τωρα τα οσα μυρια να ακουσω,αν οχι απο σενα απο πολλους αλλους εδω μεσα αλλα δεν θα ειναι η πρωτη φορα!!!!

mats8282
01/07/2011, 23:23
Ούτε καν τα διαβάζεις έτσι;;

railDG
02/07/2011, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
αν εδειναν εντολη στην αστυνομια να μαζεψουν τους μπαχαλακιδες πριν καν σκεφθουν να ξεκινησουν τα επεισοδια θα τους ειχαν μαζεψει!!!

Δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα,γιατί από τη μια κάποιοι από τους μπαχαλάκηδες είναι προβοκάτορες(οπότε ποιον θα συλλάβουν,το συνάδελφο;) και από την άλλη τα επεισόδια θα ξεκινούσαν είτε κάποιοι πέταγαν μπουκάλια και πέτρες είτε όχι.Η εντολή ήταν να αδειάσει η πλατεία.

la_villa
02/07/2011, 02:14
πλ'επν περιμένουμε με λαχτάρα (για πρώτη φορά κυριολεκτικά) τον πρώτο γδούπο ΜΑΤατζη...

υ.γ ένα φοβάμαι και απεύχομαι. μήπως το κράτος προβεί σε δολοφονία απλού αστυνομικού μέσω των γνωστών "τρομοκρατικών" οργανώσεων για να ικανοποιήσει το μίσος και την οργη του λαού απέναντι στους μπάτσους-ΜΑΤ

sovaros_user
02/07/2011, 02:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πλ'επν περιμένουμε με λαχτάρα (για πρώτη φορά κυριολεκτικά) τον πρώτο γδούπο ΜΑΤατζη...

υ.γ ένα φοβάμαι και απεύχομαι. μήπως το κράτος προβεί σε δολοφονία απλού αστυνομικού μέσω των γνωστών "τρομοκρατικών" οργανώσεων για να ικανοποιήσει το μίσος και την οργη του λαού απέναντι στους μπάτσους-ΜΑΤ

Οτι μαλακια σας κατεβει στο κεφαλι λετε ρε γαμωτο, δεν φιλτραρετε λιγο...

gs 500 f
02/07/2011, 07:30
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/07/01/mat-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF/

ντροπη αισχος!!!!!
αυτους που πετουν πετρες στον κοσμο η εστω επιστρεφουν τις πετρες που εχουν φαει στα γυμνα κεφαλια των πολιτων η εστω στους ταραξιες και γινονται χειροτεροι εγκληματιες απο τους ταραξιες ο κος παπουτσης θα τους παει σπιτι τους?
ειναι δυνατον αστυνομικοι να πετουν πετρες ?η υπηρεσια τους τους εχει δωσει τον εξοπλισμο για να προστατευονται απο τις επιθεσεις των ταραξιων και χημικα γκλοπ δακρυγονα για να αποκρουουν επιθεσεις ,δεν ηξερα οτι τους εχει δωσει και πετρες να πετουν!!!!δεν μπορουν να καταλαβουν οι ανεγκεφαλοι οτι οι πολιτες δεν φορουν κρανη και αν μια πετρα πεσει σε κεφαλι καποιου θα τον σκοτωσουν?
τι στο διαολο σκατα εχουν στο κεφαλι?αξιωματικος η επικεφαλη αυτη η ομαδα ματ δεν εχει να του σφυριξη μια σφαλιαρα στο πρωτο που τολμησε να επιτεθει με αυτον τον τροπο?εχω παθει την πλακα μου με το που ειδα το βιντεο!!!!ντροπη αισχος και ελπιζω σε αυτη την περιπτωση να βρεθει ενας εισαγγελεας να τους μαζεψει και να τους στειλει εκει που ανηκουν!!!!λυπαμαι και θλιβομαι μαζι!!!!!!

the who
02/07/2011, 10:46

Ειναι στην ΕΘΕΛουσια εξοδο απο τα ΜΑΤ και ειδικος συμβουλος καταπολεμησης της τρομοκρατιας.Για το κοινο καλο "δουλευει" ο ανθρωπας.
Αλλα εσεις παντου βλεπετε συνωμοσιες.

the who
02/07/2011, 10:50
Το θηρίο βρυχάται!

Ετσι εξηγειται ο ζηλος της αστυνομιας λοιπον.Θα βολεψουν κι αλλα αμορφωτα και ανεπαγγελτα πιτσιρικια.Αξιοκρατικα παντα.
Στελιο ευχομαι ο βρυχηθμος του θηριου να γινει επιθανατιος ρογχος.(Αλλα ξεχασα ερχονται και διακοπες).

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85287&catid=30

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85235&catid=9

DimChios
02/07/2011, 10:52
Το θηρίο βρυχάται!

καλή μαγκιά!

Εξυπνο!

:rolleyes:

:a31: :a31:

230572

SVX
02/07/2011, 11:00
Ετσι εξηγειται ο ζηλος της αστυνομιας λοιπον.Θα βολεψουν κι αλλα αμορφωτα και ανεπαγγελτα πιτσιρικια.Αξιοκρατικα παντα.
Στελιο ευχομαι ο βρυχηθμος του θηριου να γινει επιθανατιος ρογχος.(Αλλα ξεχασα ερχονται και διακοπες).

Punk is not dead.... κλπ κλπ κλπ (http://www.youtube.com/watch?v=lx2fZU5USus)

κατι ηξερε ο Βασιλης ο Ειδωλος :alien:

el_hymador
02/07/2011, 11:30

Αυτό είναι το καλύτερο απ όσα συμβαίνει, να μη μπορουν να σταθούν πουθενά στη χώρα οι μ@λ@κες... εξωτερικό ΟΥΣΤ!

υ.γ. Δεν μπορώ να κρατηθώ, θα το πω... στο πρώτο link στο βίντεο έχει πολύ γέλιο το "να δούμε στο εϊΛικοπτερο ποιος τα πρωτομπει..." και νομιζα οτι μονο στη Πελοπονησσο τα ειχαμε αυτα (τα οποια πλακα - πλακα εχουν αρχισει και μου βγαινουν μερικες φορες!!!) :lol: :lol: :lol:

stavrogin
02/07/2011, 11:32
"Γιε μου να γινεις μπάτσος!" (...για τις προσληψεις...Παλια ατακα)

John Steed
02/07/2011, 11:33
Το θηρίο βρυχάται!

Η φωτό είναι όλα τα λεφτά... :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:

:yuck:

230574

el_hymador
02/07/2011, 11:37
Τα πήρε και ο Πάτερ και βλασφήμισε... όχι μια όχι δύο, αλλά κατ εξακολούθηση...

https://www.youtube.com/watch?v=gJXTR883K80&feature=player_embedded

John Steed
02/07/2011, 11:37

:a30: :a30: :a30:

el_hymador
02/07/2011, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Η φωτό είναι όλα τα λεφτά... :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:

Με τέτοια μάζα, η βαρύτητα που δημιουργέιται καμπυλώνει το χωροχρονικό συνεχές!!! Μαύρες τρύπες!

230575

John Steed
02/07/2011, 11:53
Με τέτοια μάζα, η βαρύτητα που δημιουργέιται καμπυλώνει το χωροχρονικό συνεχές!!! Μαύρες τρύπες!

:rotflmao: :rotflmao:

blackrose
02/07/2011, 13:48
Το θηρίο βρυχάται!

:rotflmao: ευχομαι να μην βρεθουν οι "ανθρωποι" που θα καλυψουν της θεσεις των ματ,υμετ,διας,δελτα,και ασφαλειας. which side are you on http://www.youtube.com/watch?v=5iAIM02kv0g&feature=related

αυτο ειναι αφιερωμενω στους Μπατσους και οχι στους Αστυνομικους,ελπιζω να καταλαβαινεται την διαφορα τους,γιατι ευτυχως ειναι τεραστια!:wave2:

Μπάτσε σου μιλάω.
Μπάτσε, είμαι η αδερφή σου. Είμαι η μάνα σου. Η γιαγιά που σε μεγάλωσε. Είμαι το κορίτσι που ερωτεύτηκες στο δημοτικό. Η γυναίκα σου. Μπάτσε είμαι η κόρη σου κι εσύ με χτυπάς αλύπητα. Πονάω και σε παρακαλάω να σταματήσεις. Σε εκλιπαρώ να δεις το αίμα μου που τρέχει στο πρόσωπό μου γιατί εσύ με χτύπησες. Σου φωνάζω να πάψεις να με χτυπάς, σου φωνάζω ότι είμαι η κόρη σου μπάτσε αλλά εσύ δεν ακούς. Δεν ελπίζω ότι θα ακούσεις.

Ξέρω ότι απλά θα με χτυπήσεις με περισσότερη οργή. Σου αρέσει αυτό που κάνεις. Ξέρω ότι δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε οι εντολές που σε σπρώχνουν πάνω μου. Αυτό που σου οπλίζει το χέρι είναι ο σαδισμός σου. Σ΄αρέσει που πονάω και που ματώνω. Γελάς και θυμώνεις όταν με βλέπεις να ελπίζω, αλλά γελάς και χαίρεσαι όταν σταματάω να ελπίζω. Χτυπάς στο ψαχνό. Πόδια, χέρια, στομάχια, κεφάλια.. Για εσένα δεν έχει σημασία ο πόνος γιατί έχεις ανοσία. Αν αύριο σε πιάσουν θα φτιάξεις ιστορίες, θα πεις ότι φοβήθηκες για τη ζωή σου, ότι είσαι εργαζόμενος, ότι είσαι κι εσύ Έλληνας. Μπάτσε όμως ξεχνάς κάτι. Με τη στολή είσαι ένα κρύο ρομπότ, και πια, χωρίς τη στολή είσαι ένα τίποτα. Δεν έχεις προσωπικότητα και μάλλον δεν έχεις πρόσωπο. Μόνο προσωπείο.

Μέχρι πριν λίγες μέρες σε δικαιολογούσα μπάτσε. Σήμερα πήρα λίγο από τη σκληράδα σου και γι’αυτό με σιχαίνομαι. Αυτή η σκληράδα σου με έκανε να δω πίσω από την μάσκα σου και ξέρεις πρώτα τρόμαξα, αλλά μετά σιχάθηκα. Θέλω να πονέσεις όσο πόνεσα. Θέλω να σε στοιχείωσει το προσωπό μου και ποτέ μα ποτέ να μη σου φύγει η εικόνα μου. Θέλω το αίμα μου να βάψει όλα σου τα όνειρα κόκκινα και να τα κάνει εφιάλτες. Δε θέλω να γεννήσεις παιδί, αλλά αν το κάνεις θέλω να μάθει ποιός είσαι και να σε μισήσει.

Αν έγινες μπάτσος γιατί είχες όνειρο να πολεμήσεις τους κακούς μπάτσε, κοίτα τον καθρέφτη και πολέμα. Όμως ξέρω, δεν είχες όνειρο. Δεν έχεις όνειρα. Δε νιώθεις τίποτα άλλο παρά ηδονή κι αυτό μόνο όταν με χτυπάς. Αλήθεια μπάτσε, θα με χτυπούσες ακόμα κι αν είχα κι εγώ όπλο; Ή τότε θα φώναζες τους φίλους σου να παίξετε όλοι μαζί πόλεμο γιατί μόνος δε μπορείς;

Κοιμάσαι το βράδυ; Πώς; Με τον αντίχειρα στο στόμα και την ντουλάπα κλειστή; Φοβάσαι τον μπαμπούλα και τον βλέπεις παντού; Γι’ αυτό με χτυπάς όπου κι αν με βρεις; Μπάτσε, δε θα σε λυπηθώ. Με έκανες να μη σε λυπάμαι, απλά να αηδιάζω στη θέα σου. Κι όταν κάτι με αηδιάζει, τώρα πια δε το αγνοώ, το αποβάλλω από το περιβάλλον μου.

Αυτοί που σε βάζουν να τα κάνεις είναι ακαλλιέργητοι και σκατόψυχοι. Εσύ που τα κάνεις είσαι ένα κομμάτι κρέας ακατέργαστο.

Κι αν πριν φοβόμουν να πολεμήσω μπάτσε, σήμερα μου σκότωσες κάθε φόβο κι ας προσπαθούσες για το αντίθετο. Γι’ αυτό, σε ευχαριστώ και τώρα είμαι απέναντί σου.

railDG
02/07/2011, 23:17

Με αυτό που διάβασα στο δεύτερο βίντεο νομίζω πείστηκα κι εγώ:''Προσωπικές απειλές για εμένα, όχι για την οικογένειά μου. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Πιστεύω οτι και οι 155 βουλευτές που ψηφίσαμε ναι στο μεσοπρόθεσμο, ανταποκριθήκαμε στο καθήκον μας καθώς πιστεύαμε πως η χώρα θα χρεοκοπούσε εάν δεν το ψηφίζαμε με ότι συνεπάγεται μια χρεοκοπία σε μια χώρα. Για αυτο το λόγο παρ΄ότι δεν είναι ούτε στη φιλοσοφία μας, ούτε στην ιδεολογία μας τα μέτρα αυτά που ψηφίσαμε, αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε για να σώσουμε τη χώρα και τους πολίτες της".

Μα με πόσο ψυχικό σθένος κατάφεραν να παραμερίσουν την ιδεολογία τους και να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο;Τι εγάλη θυσία ήταν αυτή κι εμείς ανταποδίδουμε με απειλές;Ποιος μας κάνει πλάκα,ποιος;;;;;;:a018:

the who
02/07/2011, 23:24
http://video.google.com/videoplay?docid=-387184764550286718

Με ελληνικους υποτιτλους.:smokin:

stavrogin
03/07/2011, 00:46
http://techiechan.com/?p=1168

Συζήτηση ατόμων που συγκρούονται με τη αστυνομία, για μπογιές, λαδομπογιές σπρέι πυροσβεστήρες αλλά κι έμφαση στην αποφυγή τραυματισμού. Σχολια των Siducir Sotsirhc και waste πολυ ενδιαφεροντα.

Εχετλαίος
03/07/2011, 04:58
E, μα ναι! Ναι!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85362&catid=4

the who
03/07/2011, 10:17
E, μα ναι! Ναι!

Το ασπρο μαυρο.Σοσιαληστες να σου πετυχουν.Τυφλα ναχει ο Γκαιμπελς.

ΜΠΑΤΣΟΚ εισαστε και ΜΠΑΤΣΟΚ θα μεινετε.ΑΛΗΤΕΣ.:evil: :evil: :evil:

railDG
03/07/2011, 11:17
E, μα ναι! Ναι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Περίεργο...

railDG
03/07/2011, 14:40
900.000 ευρώ για χημικά και θεωρίες εισβολής στη Βουλή από το Χ. Παπουτσή

http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/900000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%87-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%AE

''Την Τετάρτη 2.200 σχεδόν βομβίδες χημικών και κρότου λάμψης κατανάλωσαν οι άνδρες των ΜΑΤ, σύμφωνα με τη «Realnews». Η υπέρμετρη αυτή χρήση οδήγησε σε έλλειψη χημικών και έτσι η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε δανεικά χημικά από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας. ''

Και μπράβο τα παιδιά έκαναν άψογα τη δουλειά τους:

''Από την πλευρά της η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. κρίνει μάλλον θετικά τις επιδόσεις του Σώματος στη διαχείριση των επεισοδίων, όπως αναφέρει η «Καθημερινή».''

Μια αθώα επιθεσούλα για την προστασία των βουλευτών ήταν,γιατί το παρεξηγήσαμε;

''Από τη μία ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με την «Κ» υποστηρίζουν πως ο πρωταρχικός στόχος ήταν να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της Βουλής κατά τη συζήτηση και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. ''

menelaos46
03/07/2011, 14:59
Μάλλον κάπου εδώ κοντά, ίσως το Σεπτέβρη δε ξέρω σίγουρα, φημολογείται ότι θα έχουμε εκλογές.....
Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον...