PDA

View Full Version : "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

sniper
25/05/2011, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Εχω απελπιστει φιλε,σκεφτομουν και σκεφτομαι ακομη να φυγω εξωτερικο...

Ναι μπορει να κατεβω,θα αηδιασω ομως φιλε αν βρεθει ενας διπλα μου με πρασινη/μπλε/κοκκινη σημαια και προσπαθησει να χρησιμοποιησει τη δικια μου διαμαρτυρια...
:mad:
Και ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα γινει...

Δεν νομίζω να ειναι τόσο χαζοί.. κι οι κομματικοί και οι συγκεντρωμένοι..

el_hymador
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εχεις απολυτο δικιο.
Παλι ξεφυγαμε.

Για να μεινω ομως στο θεμα σου.
Χωρις να μου αντικρουσεις με επιχειρηματα του τυπου "πολιτη του καναπε" , "αν δεν κουνηθεις δεν θα αλλαξει τπτ" κλπ.

Τι ακριβως θα πετυχει η σημερινη συγκεντρωση ?
Ποιανου το αυτι νομίζεις οτι θα ιδρώσει ?
Γιατι θα γινει τελικα ?

Πεισε με να ερθω.

Γιατί είναι ένα πρώτο βήμα (το μεγαλύτερο). Από την απάθεια και τη απομόνωση στο καθημερινό μας μικρόκοσμο, βγαίνουμε μαζί στους δρόμους. Δεν είναι και λίγο να διαπιστώσεις ότι αυτό που βουϊζει στο κεφάλι σου το ακούνε και άλλοι.:wave2:

PortisHead
Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos

Δεν ξέρω τι θα βγει, δεν ξέρω αν θα είμαι μόνος μου ή με άλλους 10000. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως αύριο όταν θα με κοιτάξουν στα μάτια οι κόρες μου δεν θα σκύψω το κεφάλι.

Επειδη συνηθως παρεκτρεπονται αυτες οι συζητήσεις μιας και λειπει το υφος του τι εννοει καποιος απο το πληκτρολογιο , να σου δηλωσω οτι κανω λιγο τον συνήγορο του διαβόλου.

Κορη σου: Μπαμπα ? Και τι εκανες που κραταγες ενα πανο , φωναζες μαζι με 1000 αλλους κι εκλεισες ενα απογευμα το δρομο ? Ποιο ηταν το φιναλε ?

Και για να μην το μακρηγορώ, αυτο που θελω να επισημανω ειναι το αποτελεσμα που θα ειχαν οι Ρουμανοι (το '89) και οι Γάλλοι (το 1700) αν διαδηλωναν για 24 ωρες στο "συνταγμα" τους , κρατωντας πανό και φωναζοντας απλα συνθήματα....

Το θεμα ειναι ποσο απεγνωσμενα θελει ο καθενας απο εμας να πληρωσει το τιμημα για να ερθουν πραγματικες αλλαγες.

:(

(Ευχομαι να μην τα παιρνεις σαν επιθεση αυτα που σου γραφω.Απλα εχω μια διαφορετικη αποψη για το πως γινονται "αγωνες")

nikos_abel
25/05/2011, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μπαινεις σε στροφη με παραπανω.δε σε παιρνει.

2 επιλογες δεχεσαι μοιρολατρικα τη πτωση κλεινοντας τα ματια και περιμενοντας καρτερικα να δεις τι θα συμβει η παλευεις οπως μπορεις,χωρις πλανο και σχεδιασμενες κινησεις να το σωσεις.δεν ξερεις πως.αλλα κανεις κατι.

αν με πιανεις....

Έχεις δίκιο. Ανοίγεις τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη σωθείς, αλλά τουλάχιστον θα δώσεις τέρμα
στην αγωνία.

(Κάπου το έχω διαβάσει αυτό σε υπόγραφή, εδώ ήταν, αλλού ήταν... )

Anty12
25/05/2011, 12:17
Φταίμε ή δεν φταίμε σαν μονάδες....???
Να πάμε ή να μην πάμε στην μάζωξη....???

Κοιτάτε ρε μάγκες τί συζητάγαμε, ακριβώς τρία χρόνια πριν - με αφορμή διαφορετικό γεγονός - κάποιοι από μας....

Για αφύπνιση, ξεβόλεμα και σπάσιμο συνηθειών μιλάγαμε και τότες....τι καταφέραμε να αλλάξουμε μέσα σ'αυτά τα τρία χρόνια που πέρασαν άραγε....?????

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1165467&highlight=%E2%E1%F3%E9%EB%E9%DC%F2#post1165467

Εχετλαίος
25/05/2011, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Εξαρτάται από το "έγκλημα"

Αν έκλεβε ψωμί για να φάμε να μη πεινάσουμε, όχι.

Άμα ξεκλήριζε μια οικογένεια με φαρμάκι για να πάρει τη κληρονομιά, ίσως.

Αν όμως καθάριζε π.χ. το αδερφάκι μου, τότε ναι.

Το γράφω όπου μπορώ, υπάρχει διαβάθμιση στις ευθύνες.

Καταλαβαίνεις ίντα λέγω, όπως και εγώ καταλαβαίνω τα που λές.
Όμως γνωρίζω τόσους πολλούς που ευνοήθηκαν από το "σύστημα" που πραγματικά σκέπτομαι τελικά πόσοι λίγοι πρέπει να ήμαστε αυτοί που δεν βρέξαμε το τσουτσούνι μας στο μελιστάλακτο αιδοίο της σαπίλας.
Αλλά είναι φυσικό, όταν το κουβάρι είναι τοσονά μπλεγμένο, δύσκολα να βρει κανείς την άκρα.
Ότι χρειάζεται ξεμπλέξιμο είναι ηλίου φαεινότερο.
Αλλά από ποιόν;
:confused:

950dim
25/05/2011, 12:23
Αγανακτισμενος εγω δεν εγινα εχθες...

Αγανακτισμενος ειμαι τοσα χρονια που ενω δεν εγκρινω και συνεπως δε στηριζω καμια πολιτικη γραμμη των¨μεγαλων κομματων¨ καταφερνουν και με... :a021:

Αγανακτισμενος ειμαι χρονια τωρα για την ακριβεια,την διαφορα του μισθου μου με ενος Ευρωπαιου,με το βιοτικο επιπεδο που μου παρεχεται,με την ανυπαρκτη υγεια/ασφαλιση,την οδικη ασφαλεια,τη φορολογια κλπ κλπ.

Πως αντιδρω;;;ΠΟΤΕ δεν εχω στηριξει καποιον απ΄αυτους...δε βλεπω τι αλλο μπορω να κανω...
Αντε να κανω και μια βολτα απ΄τη πλατεια σημερα...

Εχετλαίος
25/05/2011, 12:29
δε βλεπω τι αλλο μπορω να κανω...

Βοήθα το συνάνθρωπο καθημερινά με όλο σου το είναι. Χωρίς αντάλλαγμα, αγόγγυστα.
Όπως και όσο μπορείς.
Μάθε και στα κοπέλια σου να κάμουν το ίδιο.
Μάθε τον διπλανό σου να κάνει το ίδιο.
Έτσι, κάτιτίς μπορεί να αλλάξει μακροπρόθεσμα προς το καλύτερο.
(λέω εγώ τώρα...)

sniper
25/05/2011, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Βοήθα το συνάνθρωπο καθημερινά με όλο σου το είναι. Χωρίς αντάλλαγμα, αγόγγυστα.
Όπως και όσο μπορείς.
Μάθε και στα κοπέλια σου να κάμουν το ίδιο.
Μάθε τον διπλανό σου να κάνει το ίδιο.
Έτσι, κάτιτίς μπορεί να αλλάξει μακροπρόθεσμα προς το καλύτερο.
(λέω εγώ τώρα...)

Και μαζί με αυτά τα πολύ όμορφα, επιστροφή στους χώρους μας..

Στις πόλεις, κωμοπόλεις, χωριά κλπ (όσοι τυχεροί έχουν).. Επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή.. Καταντήσαμε να εισάγουμε πατάτες και λεμόνια απο την Αιγυπτο και το Ισραήλ.. Σιτάρι δεν ξέρω εγώ από που.. ξεσκίσαμε τον θεσσαλικό κάμπο με τα γαμοβαμβάκια..

Όλοι γίναμε επιστήμονες για να πουλάμε σουβλάκια ή να έχουμε την απαίτηση να μας ταίζουν οι γονείς μέχρι να βρουμε δουλειά στο πτυχίο μας.. ποιος είπε ότι η χώρα έχει ανάγκη τόσους Θελόγους πχ..;

Αυτονομία χρειαζόμαστε.. Εκτος ΟΝΕ; Τώρα πλέον δύσκολο. Εντός ΟΝΕ; Με καλυτερους κυβερνώντες ίσως μπορούμε.. Άντε βρες τους όμως..

nikos_abel
25/05/2011, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Καταλαβαίνεις ίντα λέγω, όπως και εγώ καταλαβαίνω τα που λές.
Όμως γνωρίζω τόσους πολλούς που ευνοήθηκαν από το "σύστημα" που πραγματικά σκέπτομαι τελικά πόσοι λίγοι πρέπει να ήμαστε αυτοί που δεν βρέξαμε το τσουτσούνι μας στο μελιστάλακτο αιδοίο της σαπίλας.
Αλλά είναι φυσικό, όταν το κουβάρι είναι τοσονά μπλεγμένο, δύσκολα να βρει κανείς την άκρα.
Ότι χρειάζεται ξεμπλέξιμο είναι ηλίου φαεινότερο.
Αλλά από ποιόν;

"Γονείς παιδεύουσι τέκνα" (με τη λαϊκή μετάφραση) δηλαδή.

Επειδή όταν π.χ. εγώ ήμουν 15 χρονώ, ο φάδερ έχτισε ένα αυθαίρετο το οποίο στη συνέχεια
νομιμοποίησε και τώρα το κληρονόμησα εγώ, έχω την ίδια ευθύνη και πρέπει να πληρώσω
τα ημιυπαίθριοστεγαστροπαρκο και δεξερωγώ τι άλλα κόλπα θα σκεφτούν.

Και ναι, δεν παίρνω-απαιτώ απόδειξη στη καφετέρεια-κουρείο-μπουρδέλο.

Φταίω επίσης λοιπόν.

Όταν ήμανε στην γηραιά με το κουνιαδάκι μου (μόνιμος κάτοικος) , καθίσαμε να πιούμε το
κονιακάκι μας στο μπαρ του ξενοδοχείου.
Φέρνει ο Πάκι τα ποτά, πληρώνουμε και φεύγει.

Τον ρωτάω για την απόδειξη. Μου λέει "Ε; αφού το έχει περάσει στη μηχανή. Τι νόημα έχει να την
εκτυπώσει και να στη φέρει στο τραπέζι;"

Αυτό περί νοοτροπίας.

J.T.R
25/05/2011, 12:52
Ολες αυτες οι χιλιαδες σκεψεις που εκφραζετε...αναρωτιεμαι , στις επομενες εκλογες ποσοι απο ΕΜΑΣ θα απλωσουμε το ξερο ΜΑΣ και θα εκλεξουμε τους ιδιους ΡΟΥΣΦΕΤΟΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
;) ;) :hypnotize :hypnotize :hypnotize

yannis24
25/05/2011, 12:58
παντως ευχομαι ολοψυχα σημερα να εχει μεγαλη επιτυχια η συγκεντρωση.....ελπιζω να μην την εκμεταλευτουν "διαφοροι" & "διαφοροι" ( απο αναρχικους, δεξιους, ακροδεξιους, μεταναστες, ΠΑΜΕ, ΦΥΓΑΜΕ, ΜΑΤ, Αστυνομιες κτλ ) και γινει της πο#$%ανας γιατι θα ειναι δυσκολη η νυχτα .....και βαλε.....

ggs
25/05/2011, 13:02
Για να επανέλθουμε λίγο στο θέμα , η παρουσίαση από τις (ηλεκτρονικές) εκδόσεις των εφημερίδων για την κινητοποίηση είναι κάπως …. Μουδιασμένη…μικρές αναφορές ,άνευρες….
Στις έντυπες εκδόσεις ,εκείνες που είχαν το θέμα στην πρώτη σελίδα ήταν ελάχιστες (2-3) και αυτές με μικρά γράμματα…

Ιδιαίτερη μνεία στις εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ….

Η πρώτη , έχει στην πρώτη σελίδα την συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για τις 4/6 (!!!!)

Και η δεύτερη , της συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το Σάββατο…

…είναι σαν να προσπαθείς να διαβάσεις «αντικειμενική άποψη» από τον «Πρωταθλητή» και την «Πράσινη»….

:a31: :a31:

sniper
25/05/2011, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Για να επανέλθουμε λίγο στο θέμα , η παρουσίαση από τις (ηλεκτρονικές) εκδόσεις των εφημερίδων για την κινητοποίηση είναι κάπως …. Μουδιασμένη…μικρές αναφορές ,άνευρες….
Στις έντυπες εκδόσεις ,εκείνες που είχαν το θέμα στην πρώτη σελίδα ήταν ελάχιστες (2-3) και αυτές με μικρά γράμματα…

Ιδιαίτερη μνεία στις εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ….

Η πρώτη , έχει στην πρώτη σελίδα την συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για τις 4/6 (!!!!)

Και η δεύτερη , της συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το Σάββατο…

…είναι σαν να προσπαθείς να διαβάσεις «αντικειμενική άποψη» από τον «Πρωταθλητή» και την «Πράσινη»….

:a31: :a31:

Μα ειλικρινά περιμένεις από τα κομματικά έντυπα (και δεν αναφέρομαι μόνο σε Αυγή και Ριζοσπάστη) να κάνουν κάτι άλλο από την προβολή του κόμματος ή την διαμόρφωση της κοινής γνώμης;

Όσοι έχουμε διαβάσει κάτι σχετικό με ΨΕ κλπ μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε τι γράφει κάποιος και γιατί.. αν δεν μπορούμε διατηρούμε επιφυλλάξεις..

takis-kk
25/05/2011, 13:13
Πλην όσων ωφελήθηκαν και ήδη έχουν την καβάτζα τους σε τράπεζες εξωτερικού και όχι μόνο… (ένα 2% άντε 5% του πληθυσμού ).
Όλοι έχουν λόγους να διαμαρτυρηθούν σήμερα .
Ακόμη κι αν είναι διαφορετικοί οι λόγοι ή διαφορετικά ιεραρχημένοι.
Όλοι έχουν λόγους να κατέβουν και να φωνάξουν ότι δεν είναι πρόβατα που προσκλήθηκαν να γιορτάσουν το Πάσχα…
Όλοι μα όλοι έχουν λόγους και πρέπει να κατέβουν.

Road67
25/05/2011, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
έχουν την καβάτζα 2% άντε 5% του πληθυσμού

είναι επενδυτικής μορφής το επάγγελμα που ασκώ, το ποσοστό που αναφέρεις είναι πάρα πολύ μικρό.
Δυστυχώς πολλοί κάνανε καβάτζες και σε κάποιες περιπτώσεις είναι αυτοί που διαμαρτύρονται εντονότερα απ' όλους.

Aggelos_SV
25/05/2011, 13:50
Αυτή η έλλειψη φαντασίας που έχουν/έχετε εδώ στην Ελλάδα σπάει κόκκαλα.
Έπρεπε να εμπνευστούν από τους Ισπανούς για μία τέτοια συγκέντρωση?
Για φανταστείτε μια μαζική ΒΟΥΒΗ συγκέντρωση με σαφείς παραπομπές σε κηδεία ...ένα πλήθος 10-20 χιλ κόσμου έξω από τη βουλή χωρίς να αρθρώνουν λέξη ...με ομοιόματα φερέτρων των πολιτικών ...
Αυτό θα μπορούσε να κάνει φοβερή αίσθηση παγκοσμίως!

Δεν πατάω το πόδι μου μόνο και μόνο γιατί ήμασταν είμαστε και θα είμαστε ανώριμοι απέναντι σε οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια.Εξάλλου αν ήμασταν δεν θα περιμέναμε ως τώρα για να "αγανακτήσουμε" ως λαός.
Θα είχαμε αγανακτήσει όταν ρίχναμε το ψηφαλάκι μας χρόνια πριν...
όσοι αντιλαμβάνονταν την ψήφο ως μέσο επανάστασης και όχι την αποχή .

Τομπούλο μας

:wave2:

PortisHead
25/05/2011, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Για φανταστείτε μια μαζική ΒΟΥΒΗ συγκέντρωση με σαφείς παραπομπές σε κηδεία ...ένα πλήθος 10-20 χιλ κόσμου έξω από τη βουλή χωρίς να αρθρώνουν λέξη ...με ομοιόματα φερέτρων των πολιτικών ...

Τουλαχιστον 100 αυτοκτονιες βουλευτων θα ειχαμε
Στανταρ.

airamhag
25/05/2011, 13:55
ας μιλησω κ εγω :)

αφου σας διαβασα ..
δεν ξερω πολιτικα/οικονομικα τι γινεται,πως γινεται ,γιατι κλπ
δεν ξερω λεπτομερως..δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσμα

αλλα εγω σαν "ταπεινο χαμομηλακι" θα παω ας κ τρεμω απο το φοβο μου μην γινει της Γενοβας..
αν κ φοβαμαι περισσοτερο γυριζοντας σπιτι μην νοιωσω μαλακας που ασχοληθηκα ( αυτο το σκεφτομαι περισσοτερο )

αλλα..κατι δεν πρεπει να κανω?
του γκεη δηλαδη.. 3 τετραγωνα πανω απο το σπιτι μου ,μια ομαδα ανθρωπων θα μαζευτουν
θα αντιδρασουν ..κ εγω δεν θα παω?

:look:

πειτε με ρομαντικη ή οτι αλλο θελετε.. αλλα εχουμε γαλουχηθει με τον αρνητισμο
κ την αδρανεια..( εγω τουλαχιστον )..
απο καπου πρεπει να γινει η αρχη..

υγ.τωρα αν εχετε να ακουσετε νεα μου για μερες..ξερετε που θα με ψαξετε :lol:

edit sniper :beer:

DimChios
25/05/2011, 13:55
Στανταρ.

ειρωνευεσαι φανταζομαι!

alex14
25/05/2011, 13:56
Στανταρ.

Με τιποτα. Για να αυτοκτονησεις πρεπει να εχεις και λιγο φιλοτιμο

PortisHead
25/05/2011, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ειρωνευεσαι φανταζομαι!

Αμφισβητείς την ευθιξία των πολιτικων μας ???

:D

sniper
25/05/2011, 13:58

Δεν πατάω το πόδι μου μόνο και μόνο γιατί ήμασταν είμαστε και θα είμαστε ανώριμοι απέναντι σε οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια.Εξάλλου αν ήμασταν δεν θα περιμέναμε ως τώρα για να "αγανακτήσουμε" ως λαός.

Τομπούλο μας

Εσύ έχεις πολλή φαντασία ή είσαι αθεράπευτα ρομαντικός..

Εδώ δεν ιδρώνει το αυτί τους όταν τους τα χώνεις.. Έχουν πρόπωπα μέσα στην φρίκη και τον φόβο όταν "αγανακτισμένοι" πολίτες (μην το πιάσουμε αυτό πλζ) τους χτυπούν και είναι μέσα στα αίματα.. αλλά συνεχίζουν τα ίδια (ξέρουν και τπτ άλλο εδώ που τα λέμε; )

το πολύ πολύ να βγούν έξω στο μπαλκόνι ωσάν άλλοι Γεώργιοι και να γελάνε με τους βουβούς υπηκόους τους..

Aggelos_SV
25/05/2011, 14:00
Στανταρ.

Η σιωπή είναι πολύ πιο τρομακτική από την οχλαγωγία...

Σίγουρα οι πολιτικοί μας(?) λένε όταν πίνουν τα καφεδάκια τους στη βουλή "Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει"

sniper
25/05/2011, 14:02
Η σιωπή είναι πολύ πιο τρομακτική από την οχλαγωγία...

Σίγουρα οι πολιτικοί μας(?) λένε όταν πίνουν τα καφεδάκια τους στη βουλή "Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει"

Έχεις βρεθεί πολλές φορές ανάμεσά τους; Μάλλον όχι.. θα εκπλαγείς με αυτά που θα ακούσεις..

Αν τα εγραφαν εδώ μέσα θα ειχαν φάει ΒΑΝ την πρωτη μέρα κιολας..

LsKostas
25/05/2011, 14:03
Eκπληκτικες εικόνες ... Αναπολω πραγματικα...

Ποιος θεωρει οτι εδω ασκηθηκε αδικη βια???

Και κυρίως ποιος διαφωνει να έχουν και άλλοι την τύχη του???

227261

Anty12
25/05/2011, 14:04

Ναι εεε...???? Γιαυτό δεν δίνει ο Καστανίδης τα ονόματα των 821....γιατί δεν φοβούνται....????

Aggelos_SV
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ έχεις πολλή φαντασία ή είσαι αθεράπευτα ρομαντικός..

Δυστυχώς ή ευτυχώς...:sad:

Έχεις βρεθεί πολλές φορές ανάμεσά τους; Μάλλον όχι.. θα εκπλαγείς με αυτά που θα ακούσεις..

Αν τα εγραφαν εδώ μέσα θα ειχαν φάει ΒΑΝ την πρωτη μέρα κιολας..

Και βέβαια όχι,δεν συναναστρέφομαι μιάσματα και υπόκοσμο.
Και ναι,είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα εκπλησσόμουν

Vagelis Gar

Τομπούλο μας

Συμφωνώ με αυτά που λες φίλε μου όμως πόσα μνημόνια πρέπει να έρθουν (ήδη πάνε να περάσουν το Νο2) για να απαγκιστρωθούμε από καταστάσεις που μας έχουν πληγώσει σαν λαό?
Σίγουρα η ωριμότητα είναι κάτι που δεν μας χαρακτηρίζει, από την άλλη όμως τίποτα δεν φτιάχνεται εν μια νυκτί. Και ας είναι αυτή η αρχή για ένα αγώνα πέρα από κομματικο-πολιτικο-συνδικαλιστικά στερεότυπα.
Όσο για την ψήφο στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις φαίνεται πως και εκεί κάτι αλλάζει με την αποχή των ψηφοφόρων. Φυσικά το 25% μπορεί ακόμα να σχηματίσει κυβέρνηση μιας και βλέπανε που οδηγείται η κατάσταση και φροντίσαν να μη θιγούν τα κομματικά τους συμφέροντα.
Εν κατακλείδι μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει ΚΑΙ αυτό (μαζί με τον αριθμό των βολευτών, τις τετραετίες που μπορεί να μείνει ένα κόμμα στην εξουσια κ.α)?

sniper
25/05/2011, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Eκπληκτικες εικόνες ...

Λυπηρές.. Σε όλες τις πτυχές του θέματος..

LsKostas
25/05/2011, 14:07
Λυπηρές.. Σε όλες τις πτυχές του θέματος..

sniper επειδη σήμερα με εκφράζεις απόλυτα σε ότι εχεις πει , δεν θα κάτσω να το αναλύσω

Προέχει να βγει κατι σωστό από τις σημερινές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα!

sniper
25/05/2011, 14:08
sniper επειδη σήμερα με εκφράζεις απόλυτα σε ότι εχεις πει , δεν θα κάτσω να το αναλύσω

Θα δω γιατρό..

Αλλά δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση.

paTman_the
25/05/2011, 14:09
Το αν πολλοί εκμεταλευτήκαμε σε κάποιο βαθμό τα παραθυράκια ΔΕΝ μας κάνει συνυπεύθνους...

Και εξηγούμαι.

Τα παραθυράκια φτιάχτηκαν για ΑΛΛΟΥΣ όχι για μας. Το ελληνικό κράτος έγινε ένα μπουρδέλο παραβατικότητας και ατιμωρησίας ώστε να βολεύει αυτούς που τρώνε τα ΠΟΛΛΑ, όχι τους ψιλικατζήδες όπως οι περισσότεροι από εμάς.

Επιπλέον καμία "πολιτισμένη" σύγχρονη κοινωνία δεν βασίζεται στην παιδεία των πολιτών της. Νόμοι χωρίς ποινές δεν έχουν νόημα ύπαρξης. Θεσπίζεται ένας νόμος για να είναι σαφές εκ των προτέρων τι θέλει ή δεν θέλει μια κοινωνία από τα μέλη της και τιμωρεί όπως επίσης έχει προσυμφωνηθεί όσους δεν συμβαδίζουν. Αυτονόητο είναι ότι το καλύτερο είναι να καταλαβαίνουν τα μέλη της τι είναι το καλύτερο αντί να το κάνουν από φόβο. Ακριβώς αυτό που έλεγα και στο thread για τα κράνη και τον νεαρό που σκοτώθηκε χτες.

Μπορεί όλοι να ακολουθήσαμε τον μη-νόμο που εφαρμόζεται αντί του νόμου, αλλά οι πρωτεργάτες της ευθύνης είναι αυτοί που τον θέσπισαν. Ειδικά όταν το έκαναν εν αγνοία των πολλών ή κοροϊδεύοντας και παραπλανώντας τον κόσμο (συχνά με κοκκαλάκια έναντι των μπριζόλων...). Και είναι οι 100% υπεύθυνοι γιατί ΑΥΤΟΙ είχαν την ευθύνη για τη θέσπιση και εφαρμογή των νόμων, όχι εγώ ή εσύ που συχνά ωθούμαστε και στην παραβατικότητα.

el_hymador
25/05/2011, 14:14
Ελα ρε σεις ξεκολατε! Δε μπορουμε να εχουμε δρασεις κομμενες και ραμενες στα μετρα μας! Στην τελικη αν θελατε κατι συγκεκριμενο ας το διοργανωνατε! Και εγω πολυ φοβαμαι οτι θα γινουν χοντροι τσαμπουκαδες και οτι ενδεχεται να μην εχει συνεχεια αλλα δεν μπορουμε συνεχως να λεμε κατι "πρεπει να γινει" και οταν τελικα γινεται να μη μας αρεσει επειδη "αντιγραφουμε τους Ισπανους" και τετοια...

Φιλικα παντα ε; :wave2:

υ.γ. Εδω στην Κορινθο :a31: Θα προτεινα εγω κατι αλλα δεν ξερω που να πω...Αγανακτισμενο στην Κορινθο...ελατε ολοι...καπου στο κεντρο... :lol: :lol: :lol: Μαλλον με βλεπω καβαλα στο scooter και Αθηνα!

Vagelis Gar
25/05/2011, 14:20
Χάρτης με τις συγκεντρώσεις που θα γίνουν το απόγευμα στις 6 σε όλη την Ελλάδα

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=212817676416621586771.0004a40c920e1ff81f11a&ll=38.991971%2C20.764847&spn=0.12248%2C0.271912&t=h&z=12

gcrook
25/05/2011, 14:20

Ειλικρινα ζω για να δω κατι τετοιο.
Κατι τετοιο αυθεντικο γνησιο με μια αισθηση γλυκοπικρου χιουμορ,που θα περναει ανετα το νοημα.
Δυστυχως ομως τετοιους συμβολισμους δεν θα δουμε ποτε εδω τουλαχιστον ετσι μαζικα.

Υ.Γ Για να συμπληρωσω αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο για μια χωρα που κυριολεκτικα εχει ξεχασει να "δημιουργει".Οι πιο κυνικοι ας αντικαταστησουν την λεξη "δημιουργει" με την λεξη "παραγει" .
Τι να πω εχουμε καταντησει καρικατουρες..

Μικe777
25/05/2011, 14:26

Προέχει να βγει κατι σωστό από τις σημερινές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα!

μακαρι να μπορουσε να γινει κατι να βγουν 250000 ατομα στους δρομους
να τους παρουμε με τις πετρες!!!!!!!!

LsKostas
25/05/2011, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειλικρινα ζω για να δω κατι τετοιο.
Κατι τετοιο αυθεντικο γνησιο με μια αισθηση γλυκοπικρου χιουμορ,που θα περναει ανετα το νοημα.
Δυστυχως ομως τετοιους συμβολισμους δεν θα δουμε ποτε εδω τουλαχιστον ετσι μαζικα.

Eγινε αυτο που λες.

Στην συγκεντρωση για τα καμμένα.

Ολοι μαυρα μπλουζάκια,φερετρα μπροστά και Καμμένα δέντρα.

ΜΑΖΙΚΌΤΑΤΑ με πάνω από 30000 κόσμο...

ήμουν εκεί μαζί με τον Hymador και με πολλούς άλλους φαντάζομαι από εδω.

Σε πληροφορώ οτι δεν ίδρωσε ΚΑΝΕΝΑΣ , κλείσαν τα παράθυρα για να μην ακούνε
τα μουρμουρητά του κόσμου και φυσικά άρχισαν να κόβουν τα φιλέτα που θα πέρναγε η Ιόνια οδος.

Οι ... αυθεντικες,γνήσιες ΚΑΘΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ μας έχουν οδηγήσει σε αυτά τα σκατά...

και σε οτι ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπηκε στην στενη!

PortisHead
25/05/2011, 14:34

Οι ... αυθεντικες,γνήσιες ΚΑΘΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ μας έχουν οδηγήσει σε αυτά τα σκατά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
μακαρι να μπορουσε να γινει κατι να βγουν 250000 ατομα στους δρομους
να τους παρουμε με τις πετρες!!!!!!!!

Καλα το πατε.....

gcrook
25/05/2011, 14:34
Eγινε αυτο που λες.

Στην συγκεντρωση για τα καμμένα.

Ολοι μαυρα μπλουζάκια,φερετρα μπροστά και Καμμένα δέντρα.

ΜΑΖΙΚΌΤΑΤΑ με πάνω από 30000 κόσμο...

ήμουν εκεί μαζί με τον Hymador και με πολλούς άλλους φαντάζομαι από εδω.

Σε πληροφορώ οτι δεν ίδρωσε ΚΑΝΕΝΑΣ , κλείσαν τα παράθυρα για να μην ακούνε
τα μουρμουρητά του κόσμου και φυσικά άρχισαν να κόβουν τα φιλέτα που θα πέρναγε η Ιόνια οδος.

και σε οτι ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπηκε στην στενη!

Δεν καταλαβες.
Δεν θελω να δω τετοιες εικονες σε τετοιου ειδους διαμαρτυριες.
Θελω να δω αυτες τις εικονες στις διαμαρτυριες που μεχρι προτινος καπηλευονταν απο κλικες,παρεες,ομαδες,παραταξεις,συνδικαλιστες και λοιπα προβατα.

Ειναι (σχεδον) δεδομενο οτι στην συγκεντρωση για τα καμμενα και σε λοιπες τετοιες πρωτοβουλιες θα συναντησεις ατομα και οχι φερεφωνα.
Τωρα θελω να το δω και αλλου.
Αλλα δεν προκειται.

alres
25/05/2011, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Ρε, ΜΗ ξενερώνεται! Τα πρώτα 400 χρόνια είναι δύσκολα!

Υ.Γ.:Υπάρχει μια παροιμία που λέει: Ανθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο. Ισχύει ακόμα. Μόνο που έχει μια παραλλαγή: Ανθρωποι (του facebook,κοινωνικά και ταξικά) αγράμματοι, ξύλα απελέκητα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πλειοψηφία όσων κατέβουν ούτε ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα, ούτε ξέρουν ποια είναι η λύση, ούτε σκέφτονται ποια είναι η θέση τους, ούτε έχουν σκεφτεί ποτέ κοινωνικα τα τελευταία πολλά χρόνια αλλά ξέρουν ότι έχουν δίκιο και ότι πρέπει το κράτος να τους χαιδέψει.

Το επίσης σίγουρο είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες τέτοιων αλόγιστων πράξεων.

Κάλεσμα μέσω facebook..... Μην ξεράσω

Μικe777
25/05/2011, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν καταλαβες.
Δεν θελω να δω τετοιες εικονες σε τετοιου ειδους διαμαρτυριες.
Θελω να δω αυτες τις εικονες στις διαμαρτυριες που μεχρι προτινος καπηλευονταν απο κλικες,παρεες,ομαδες,παραταξεις,συνδικαλιστες και λοιπα προβατα.

Ειναι (σχεδον) δεδομενο οτι στην συγκεντρωση για τα καμμενα και σε λοιπες τετοιες πρωτοβουλιες θα συναντησεις ατομα και οχι φερεφωνα.
Τωρα θελω να το δω και αλλου.
Αλλα δεν προκειται.

μα σημερα δεν ειναι πρωτοβουλια απο κομματα γι αυτο θα πρεπει
να μαζευτει κοσμος κανονικα!

airamhag
25/05/2011, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πλειοψηφία όσων κατέβουν ούτε ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα, ούτε ξέρουν ποια είναι η λύση, ούτε σκέφτονται ποια είναι η θέση τους, ούτε έχουν σκεφτεί ποτέ κοινωνικα τα τελευταία πολλά χρόνια αλλά ξέρουν ότι έχουν δίκιο και ότι πρέπει το κράτος να τους χαιδέψει.
απο που το συμπεραινεις αυτο?

Το επίσης σίγουρο είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες τέτοιων αλόγιστων πράξεων.
οι οποιες ειναι ?

Κάλεσμα μέσω facebook..... Μην ξεράσω

:confused: :confused:

el_hymador
25/05/2011, 15:05
Κόρινθος...επιτέλους έφτιαξαν group...αλλά καλούν τον κόσμο το Σάββατο...:lol: :lol: :lol: :lol: :a018:

hidefnick
25/05/2011, 15:12
Δαμανάκη: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές ή επιστρέφουμε στη δραχμή

Τον κώδωνα του κινδύνου να βρεθεί η Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ κρούει με δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα η Ελληνίδα Επίτροπος, Μαρία Δαμανάκη, από τις Βρυξέλλες.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της Μ. Δαμανάκη είναι το ακόλουθο: «Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και το timing υπέροχο.... Για το άτομο δεν συζητάμε.... Προσωπικά είχα να ακούσω το όνομα της, χρόνια.

alres
25/05/2011, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
απο που το συμπεραινεις αυτο?

οι οποιες ειναι ?

:confused: :confused:

Γιατί οι πλειοψηφίες αυτές είναι οι ίδιες που τόσα χρόνια δεν έλεγαν να δουν την κατάσταση και όπως ρητά λένε και σήμερα "δεν έχει σημασία τι έχει γίνει, δεν έχει σημασία τι ψηφίζεις, δεν έχει σημασία το ένα το άλλο"...

Ε τι στο διάολο είναι το παρελθόν; Δεν έχει συνέπειες; Είμαστε 30 χρόνια στ αρχίδια μας, τρώμε, γαμάμε, είμαστε οι κουλ, έχουμε κάτι μαλάκες να μας κάνουν τις χοντρές δουλειές και ΤΩΡΑ σκεφτήκαμε με μιας το διπλανό μας; Τα φούμαρα αυτά κάνουν για πολλούς, όχι για όλους.

Οι συνέπεις δεν ξέρω ποιες θα είναι. Αλλά ευχάριστες όχι.

Ποιος είναι αυτός που καλεί ανώνυμα από ένα αποκεντρωμένο μέσο δίχως κόστος, κόπο, φροντίδα, αγωνία, υπευθυνότητα, άγχος αλλά με την ευκολία ενός κουμπιού που δεν κοστίζει τίποτα να το πατήσει; Έχεις δει τίποτα σοβαρό, πραγματικό σοβαρό, να γίνεται έτσι εύκολα και άκοπα;

Έχεις δει να ιδρώνει τ' αυτί κανενός αφέντη όταν εσύ είσαι κάπου μαζί με κάποιους άλλους δίχως να έχετε σχέσεις, καθημερινότητα, δίχως να γνωρίζετε το γιατί, τι θέλετε, αν έχετε κοινά συμφέροντα;

Τα αυτονόητα έγιναν αδιανόητα

sniper
25/05/2011, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick

....

Πολυτεχνείο..

ΚΚΕ Εσωτερικού..

Συνασπισμός..

ΠΑΣΟΚ..

Επίτροπος..

και τώρα αυτό..

Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν.. :sad:

dukeandthecity
25/05/2011, 15:18

Τον κώδωνα του κινδύνου να βρεθεί η Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ κρούει με δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα η Ελληνίδα Επίτροπος, Μαρία Δαμανάκη, από τις Βρυξέλλες.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της Μ. Δαμανάκη είναι το ακόλουθο: «Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και το timing υπέροχο.... Για το άτομο δεν συζητάμε.... Προσωπικά είχα να ακούσω το όνομα της, χρόνια.

η φωνη του πολυτεχνειου :lol: :lol: :lol:

alres
25/05/2011, 15:18
http://www.youtube.com/watch?v=C28fcWn_dc0&feature=player_embedded#at=120

Πόσο μακριά από αυτό ειναι ο μέσος όρος που θα βγει σήμερα;

airamhag
25/05/2011, 15:20
Γιατί οι πλειοψηφίες αυτές είναι οι ίδιες που τόσα χρόνια δεν έλεγαν να δουν την κατάσταση και όπως ρητά λένε και σήμερα "δεν έχει σημασία τι έχει γίνει, δεν έχει σημασία τι ψηφίζεις, δεν έχει σημασία το ένα το άλλο"...

Ε τι στο διάολο είναι το παρελθόν; Δεν έχει συνέπειες; Είμαστε 30 χρόνια στ αρχίδια μας, τρώμε, γαμάμε, είμαστε οι κουλ, έχουμε κάτι μαλάκες να μας κάνουν τις χοντρές δουλειές και ΤΩΡΑ σκεφτήκαμε με μιας το διπλανό μας; Τα φούμαρα αυτά κάνουν για πολλούς, όχι για όλους.

Οι συνέπεις δεν ξέρω ποιες θα είναι. Αλλά ευχάριστες όχι.

Ποιος είναι αυτός που καλεί ανώνυμα από ένα αποκεντρωμένο μέσο δίχως κόστος, κόπο, φροντίδα, αγωνία, υπευθυνότητα, άγχος αλλά με την ευκολία ενός κουμπιού που δεν κοστίζει τίποτα να το πατήσει; Έχεις δει τίποτα σοβαρό, πραγματικό σοβαρό, να γίνεται έτσι εύκολα και άκοπα;

Έχεις δει να ιδρώνει τ' αυτί κανενός αφέντη όταν εσύ είσαι κάπου μαζί με κάποιους άλλους δίχως να έχετε σχέσεις, καθημερινότητα, δίχως να γνωρίζετε το γιατί, τι θέλετε, αν έχετε κοινά συμφέροντα;

Τα αυτονόητα έγιναν αδιανόητα

μπορει να εχεις κ δικιο..
εγω ειδα "καποιον" που χρησιμοποιησε εξυπνα ενα μεσο με απιστευτη ανταποκριση..
πως γινεται να μην ξερεις τις συνεπειες αλλα δεν θα ειναι ευχαριστες? που το στηριζεις αυτο?

οι πλειοψηφιες δηλαδη δεν αλλαζουν ιδεολογια?δεν επηρεαζονται απο τα γεγονοτα?
παντως εγω μεχρι τωρα το "δεν εχει σημασια" δεν το εχω ακουσει..το αντιθετο θα ελεγα
εχει μεγαλη σημασια ποιον ψηφιζεις,ποιον γλυφεις,ποιον λαδωνεις..
και ναι..μια μεριδα αυτων θα συνεχισει να σκεφτεται ετσι..

γιατι θα πρεπει να με επηρεαζει κατασταλτικα αυτη η μεριδα ανθρωπων?

edit ειναι κ αυτοι που δεν ανηκουν σε δαπ,πασπ κνε ΤΕΙ ΑΕΙ κλπ...

950dim
25/05/2011, 15:24
Πολυτεχνείο..

ΚΚΕ Εσωτερικού..

Συνασπισμός..

ΠΑΣΟΚ..

Επίτροπος..

και τώρα αυτό..

Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν.. :sad:

Mε προλαβες...σταθερη στις πολιτικες της αποψεις...και δεν ειναι η μονη...(βλ.Ανδρουλακης)

Τα ζωα που τους ψηφισαν δε ξερω ποιοι ειναι...:confused:

sniper
25/05/2011, 15:26
Mε προλαβες...σταθερη στις πολιτικες της αποψεις...και δεν ειναι η μονη...(βλ.Ανδρουλακης)

Τα ζωα που τους φηφισαν δε ξερω ποιοι ειναι...:confused:

Δεν είναι η σταθερότητα το θέμα..

alres
25/05/2011, 15:28
μπορει να εχεις κ δικιο..
εγω ειδα "καποιον" που χρησιμοποιησε εξυπνα ενα μεσο με απιστευτη ανταποκριση..
πως γινεται να μην ξερεις τις συνεπειες αλλα δεν θα ειναι ευχαριστες? που το στηριζεις αυτο?

οι πλειοψηφιες δηλαδη δεν αλλαζουν ιδεολογια?δεν επηρεαζονται απο τα γεγονοτα?
παντως εγω μεχρι τωρα το "δεν εχει σημασια" δεν το εχω ακουσει..το αντιθετο θα ελεγα
εχει μεγαλη σημασια ποιον ψηφιζεις,ποιον γλυφεις,ποιον λαδωνεις..
και ναι..μια μεριδα αυτων θα συνεχισει να σκεφτεται ετσι..

γιατι θα πρεπει να με επηρεαζει κατασταλτικα αυτη η μεριδα ανθρωπων?

Δεν μπορώ ν' απαντήσω σε όλα. Σου λέω μόνο ότι αυτά τα αυθόρμητα, ανώνυμα, εύκολα και ηλεκτρονικά πολιτικά καλέσματα, προσπάθειες δεν ξέρω γω τι, θα έπρεπε να σε φοβίζουν.

Δεν ξέρεις σε ποιον μπορεί να δώσει ο διπλανός σου σε κάποια πλατεία κοινωνική και πολιτική δύναμη και αυτός που θα το πάει...Αφού δεν έχετε βρεθεί , δεν γνωρίζεστε, δεν το ένα δεν το άλλο...

Ή εκτός και αν οι περισσότεροι από αυτούς που θα κατέβουν θέλουν καλούς και άξιους ηγέτες, οπότε να αρχίσουμε να φοβόμαστε από τώρα

el_hymador
25/05/2011, 15:31
http://www.youtube.com/watch?v=C28fcWn_dc0&feature=player_embedded#at=120

Πόσο μακριά από αυτό ειναι ο μέσος όρος που θα βγει σήμερα;

Δεν ξερω, αλλα βλεποντας αυτο το video, σκεφτομαι την υποχρεωτικη χρηση προφυλακτικων (η την στειρωση) σε μερικους γονεις...

Η ας πουμε σκεφτομαι τι ωραια που θα ηταν να μπουκαρoυν αυτοι (http://www.youtube.com/watch?v=a6gCEoK9f1Q) εκει μεσα, το ιδιο τσαντισμενοι!

airamhag
25/05/2011, 15:33
Δεν μπορώ ν' απαντήσω σε όλα. Σου λέω μόνο ότι αυτά τα αυθόρμητα, ανώνυμα, εύκολα και ηλεκτρονικά πολιτικά καλέσματα, προσπάθειες δεν ξέρω γω τι, θα έπρεπε να σε φοβίζουν.

Δεν ξέρεις σε ποιον μπορεί να δώσει ο διπλανός σου σε κάποια πλατεία κοινωνική και πολιτική δύναμη και αυτός που θα το πάει...Αφού δεν έχετε βρεθεί , δεν γνωρίζεστε, δεν το ένα δεν το άλλο...

Ή εκτός και αν οι περισσότεροι από αυτούς που θα κατέβουν θέλουν καλούς και άξιους ηγέτες, οπότε να αρχίσουμε να φοβόμαστε από τώρα

μα .. οπως κ να χει
εχω γαλουχηθει με φοβο κ ετσι απ οτι φαινεται , πρεπει να συνεχισω να ζω..
ρεαλισμος λεγεται αυτο-λενε- σημερα..
οκ..

δηλαδη η πολιτικη φωνη των αλλων ειναι πιο δυνατη απο τη δικη μου..

solman
25/05/2011, 15:48
http://www.youtube.com/watch?v=cWdFcEyb6mQ&feature=youtu.be

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΠΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!:sad: :sad:

Aggelos_SV
25/05/2011, 15:49
Έτσι για να 'χαμε να λέγαμε...

Επειδή είμαι σίγουρος ότι όσοι έχετε fb θα έχετε λάβει πρόσκληση,δείτε το προφίλ του ενός εκ των τριών δημιουργών της εκδήλωσης

Η εκδήλωση----> http://www.facebook.com/event.php?eid=218838154801328

Και το προφίλ της κοπελιάς----->http://www.facebook.com/DarKso0L
Τίγκα στην αγανάκτηση δείχνει να είναι :rolleyes:

...κι επειδή είμαστε φύσει κουτσουμπόληδες περιμένω 20 χιλιάδαι δίσκοι:lol:

solman
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ....ΘΕΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΗΠΝΗΣΕ,ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!

alres
μα .. οπως κ να χει
εχω γαλουχηθει με φοβο κ ετσι απ οτι φαινεται , πρεπει να συνεχισω να ζω..
ρεαλισμος λεγεται αυτο-λενε- σημερα..
οκ..

δηλαδη η πολιτικη φωνη των αλλων ειναι πιο δυνατη απο τη δικη μου..

Ανάμεσα σε αυτά τα καλέσματα, την ιδιώτευση, το κατεβαίνω για να στηρίξω εμμέσως το κόμμα μου, κατεβαίνω να βρω γυναίκα (το λιγότερο επιβλαβές νομίζω), κατεβαίνω χαπακωμένος και ο, τι γίνει, ναι υπάρχουν επιλογές. Απλά δεν φαίνονται εύκολα. Θέλει να το βασανίσεις το θέμα

solman
25/05/2011, 15:51

Επειδή είμαι σίγουρος ότι όσοι έχετε fb θα έχετε λάβει πρόσκληση,δείτε το προφίλ του ενός εκ των τριών δημιουργών της εκδήλωσης

ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!

airamhag
25/05/2011, 15:53
η χαρα της ταμπελας...

solman
25/05/2011, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
@solman: Δε χρειάζεται να φωναζεις :wave2:

ετσι αισθανομαι,συγνωμη!!!

el_hymador
25/05/2011, 16:00

Ε ναι...επρεπε να ειναι καμια αξυριστη με ταγαρι για να συμπλεει η ιδεολογικη ταυτοτητα με την εμφανιση...

Δηλαδη μια συγχρονη κοπελα δεν εχει δικαιωμα να σκεφτεται...

solman
25/05/2011, 16:05
οσοι διαφωνουν εχουν φυσικα καθε διαιωμα να διαφωνουν,αλλα τι προτινουν δε μας λενε!!η απλα τους αρεσει να το παιζουν διαφορετικοι,που εχει γινει και της μοδας?

alres
25/05/2011, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ε ναι...επρεπε να ειναι καμια αξυριστη με ταγαρι για να συμπλεει η ιδεολογικη ταυτοτητα με την εμφανιση...

Δηλαδη μια συγχρονη κοπελα δεν εχει δικαιωμα να σκεφτεται...

Σωστό
Αλλά την κόβω ν αγωνιά πιο πολύ για το μαλλί απ ότι για το μέλλον της χώρας
Άμα ήταν η μόνη θα συγχωρούνταν. Αλλά δεν είναι..

alres
25/05/2011, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
οσοι διαφωνουν εχουν φυσικα καθε διαιωμα να διαφωνουν,αλλα τι προτινουν δε μας λενε!!η απλα τους αρεσει να το παιζουν διαφορετικοι,που εχει γινει και της μοδας?

Τσιμπάω την κομψή πρόσκληση

Ν απαντήσω, αλλά δεν έχω καταλάβει εσείς τις προτείνετε; Να βγούμε στις πλατείες και να κάνουμε τι;

el_hymador
25/05/2011, 16:13
Σωστό
Αλλά την κόβω ν αγωνιά πιο πολύ για το μαλλί απ ότι για το μέλλον της χώρας
Άμα ήταν η μόνη θα συγχωρούνταν. Αλλά δεν είναι..

Οκ :wave2:

THEOD
25/05/2011, 16:14

:eyepop: Ζει ακόμα αυτή ???
Και είχα μια φαγούρα που χάθηκε- που χάθηκε... :a31:

solman
25/05/2011, 16:17
Τσιμπάω την κομψή πρόσκληση

Ν απαντήσω, αλλά δεν έχω καταλάβει εσείς τις προτείνετε; Να βγούμε στις πλατείες και να κάνουμε τι;

Δεν απαντας!!!!εμεις τι προτεινουμε το γραφει και το λεει παντου!!
θα σου πω οσο πιο λιγα μπορω!!!

Να τους δειξουμε εστω και ετσι οτι δεν τα δεχομαστε και δεν συμφωνουμε(η σιωπη δειχνει συμφωνια)
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
οτι οσο και να μας απομωνοσουν εμεις θα υπαρξουμε,κα!!!
Εσεις εκτος του οτι σχολιαζετε αρνητικα ολα αυτα τι αλλο εχετε να πειτε?
ερωτηση
μπορεις να μου πεις τι θα συμβει αν δε κανουμε ΤΙΠΟΤΑ?

alres
25/05/2011, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
Δεν απαντας!!!!εμεις τι προτεινουμε το γραφει και το λεει παντου!!
θα σου πω οσο πιο λιγα μπορω!!!

Να τους δειξουμε εστω και ετσι οτι δεν τα δεχομαστε και δεν συμφωνουμε(η σιωπη δειχνει συμφωνια)
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
οτι οσο και να μας απομωνοσουν εμεις θα υπαρξουμε,κα!!!
Εσεις εκτος του οτι σχολιαζετε αρνητικα ολα αυτα τι αλλο εχετε να πειτε?
ερωτηση
μπορεις να μου πεις τι θα συμβει αν δε κανουμε ΤΙΠΟΤΑ?

Φίλε στις 3 προτάσεις έχεις 3000 αοριστίες

Δε χρειάζεται να επεκταθώ. Το καρναβάλι βγάζει πιο συγκεκριμένη εικόνα από όλο αυτό

solman
25/05/2011, 16:24
οκ!!θα κρατησουμε τα συγκεκριμενα τα δικα σου!!!!!:wave2:

MikeG
25/05/2011, 16:27
Τι σκατά θα γίνει πάλι δε ξέρω......:(

Road67
25/05/2011, 16:48
Αν έπρεπε να διαλέξετε μια κι έξω χωρίς πολύ μπλα μπλά τί θα επιλέγατε:
επιστροφή στη δραχμή για μερικές δεκαετίες;
ή
μνημόνιο για αρκετές δεκαετίες;

Διότι εμένα δε μου φαίνεται σαχλό να γυρίσω στη δραχμή. Όσοι ξέρω ακόμη κι εγώ ανάμεσα τους ακόμα υπολογίζουμε τα πάντα και σε ευρώ και σε δραχμή. Νομίζω το κάνουν όλοι. Ίσως να επέστρεφε το φιλότιμο αν βλέπαμε ξαφνικά πως πληρώνουμε το ένα σουβλάκι 700 δρχ και το 125 μηχανάκι 2 εκατομμύρια, ή ένα σπίτι 80 μέτρα μέσα στο κέντρο 70 εκατομμύρια να θεωρείται φτηνό.

Το φιλότιμο χάσαμε και δεν κληρονομήσαμε ποτέ τη μαγκιά των προγόνων μας.

Μια εμφανίσιμη κοπελούδα έκανε μια δήλωση διαμαρτυρίας κι αυτό είναι μεμπτό. Ξέρετε κύριοι κατακριτές κι η Μπουμπουλίνα (δεν παρομοιάζω φυσικά) λένε πως υπήρξε πανέμορφη γυναίκα.

SVX
25/05/2011, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

Όσοι ξέρω ακόμη κι εγώ ανάμεσα τους ακόμα υπολογίζουμε τα πάντα και σε ευρώ και σε δραχμή. Νομίζω το κάνουν όλοι.

δεν το κανουμε ολοι...αν το καναμε ολοι και αγοραζαμε ψωμι 290 δρχ και βαζαμε βενζινη 560 δρχ /λιτρο οι αυτοκτονιες στην Ελλαδα θα ηταν πενταπλασιες...

να γυρισουμε στην δραχμη... οχι ομως ετσι... οχι με μονοπωλια και πολυεθνικες....

να μπορω να αγορασω χυμα απο τον μπακαλη... γαλα απο τον γαλατα της γειτονιας...και αλλες "πολυτελειες" που μερικοι δεν προλαβαν καν... :wave2:

Road67
25/05/2011, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

να μπορω να αγορασω χυμα απο τον μπακαλη... γαλα απο τον γαλατα της γειτονιας...και αλλες "πολυτελειες" που μερικοι δεν προλαβαν καν... :wave2:

νομίζω πως αν γυρίζαμε στη δραχμή κι όλη η ΕΕ παρέμενε στο ευρώ, δε θα συνέφερε καμιά πολυεθνική να συνεχίσει να διατηρεί υποκαταστήματα και γραφεία εδώ. Μάλλον εκεί θα γυρίζαμε. Στα τοπικά σουπερ μάρκετ και στα μικρά μαγαζιά.
Στην ''έβγα της γειτονιάς'' μου έβρισκα πράγματα που τώρα δε βρίσκω εύκολα τουλάχιστον χύμα κι άκουγα και μια καλημέρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θυμάμαι και το μουρτζούφλη περιπτερά.
Κάποιοι δεν τα πρόλαβαν, δεν ξέρω τελικά ποιοί χάσανε εμείς ή αυτοί; Για 'μας ίσως να είναι πλήγμα κατά μια έννοια, γι' αυτούς θα ήταν προϊστορία.

sernodas2
25/05/2011, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δεν το κανουμε ολοι...αν το καναμε ολοι και αγοραζαμε ψωμι 290 δρχ και βαζαμε βενζινη 560 δρχ /λιτρο οι αυτοκτονιες στην Ελλαδα θα ηταν πενταπλασιες...

να γυρισουμε στην δραχμη... οχι ομως ετσι... οχι με μονοπωλια και πολυεθνικες....

οι αγροτες εδω πουλαμε το εξτρα παρθενο ελαιολαδο με 2ευρο/κιλο στον εμπορο κ φτανει στο ραφι με 5+ευρο/λιτρο
κ λεω οχι ρε π@υστη μου θα παρω το αγροτηκο κ θα το στησω στο συνταγμα να το φαει ο κοσμος με 2ευρο,οχι τα λαμογια.....αλλα δεν μπορεις.......γιατη τα λαμογια βγαλαν νομο που πρεπει να μπει στο τεβε ο αγροτης αμε!!!! 440ευρο το μηνα νταβατζηλικη.....!!!! κ το προστημο ειναι απο 1000 εως 10.000ευρο για τους παραβατες...κ ο μαντελης με καμποσα δις μαρκα 7.500ευρο καθαρισε!!!!!!!!!
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ
ΔΡΑΧΜΗ ΡΕ,ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ουτοσ η αλλος εμεις χρεοκοπησαμε. κ ο ελληνας θα το βρει το φιλοτιμο του να βοηθησει των διπλανο του....

DimChios
25/05/2011, 17:15
http://www.ustream.tv/channel/Αγανακτισμένοι-στο-Σύνταγμα

live

DimChios
25/05/2011, 17:24
και εδω γιατι το αλλο διεκοψε

http://www.star.gr/ellada_kosmos/93174/#sx

KaTaNaS
25/05/2011, 17:54
ta leme katw paides :wave2:

kaiba
25/05/2011, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
οι αγροτες εδω πουλαμε το εξτρα παρθενο ελαιολαδο με 2ευρο/κιλο στον εμπορο κ φτανει στο ραφι με 5+ευρο/λιτρο
κ λεω οχι ρε π@υστη μου θα παρω το αγροτηκο κ θα το στησω στο συνταγμα να το φαει ο κοσμος με 2ευρο,οχι τα λαμογια.....αλλα δεν μπορεις.......γιατη τα λαμογια βγαλαν νομο που πρεπει να μπει στο τεβε ο αγροτης αμε!!!! 440ευρο το μηνα νταβατζηλικη.....!!!! κ το προστημο ειναι απο 1000 εως 10.000ευρο για τους παραβατες...κ ο μαντελης με καμποσα δις μαρκα 7.500ευρο καθαρισε!!!!!!!!!
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ
ΔΡΑΧΜΗ ΡΕ,ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ουτοσ η αλλος εμεις χρεοκοπησαμε. κ ο ελληνας θα το βρει το φιλοτιμο του να βοηθησει των διπλανο του....

Και καπνό δε μπορείς να φυτέψεις και να πωλήσεις σαν ιδιώτες . Μόνο συγκεκριμένοι έμποροι έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν κτλπ για αυτός ο αγρότης πείνα ενώ παράγει πλούτο .

lagman
25/05/2011, 19:05
κ στο φιναλε τ' αρχ!δ!@ μας θα παρουμε....περιμεναμε τους ισπανους για να ξυπνησουμε? προσωπικα δεν βλεπω φως στο τουνελ....το σεναριο λεει: θα γινουν εκλογες ΑΜΕΣΑ, θα ξαναβγει ο γιωργακης κ τοτε ΘΑ ΜΑΣ Γ@Μ!!ΣΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ, με το προσχημα της νεας λαικης εντολης και αμεσως μετα θα βγει η Ν.Δ. ενω ο γιωργακης θα παει σε καποια θεση του ΟΗΕ...αυτα δεν ειναι δικα μου λογια, εφυγαν ανεπισημα απο βουλευτη που τα ειπε σε αδερφο μου που ειναι στην ασφαλεια του........ο εν λογω βουλευτης φυσικα εχει βγαλει ηδη τα λεφτα του εξω, χαζος ειναι????!!!!! ΩΡΑΙΑ τα σχεδιάσανε οι μαγκες.....
κατσε μετα ΕΛΛΗΝΑ κ τραγουδα τον εθνικο υμνο μπροστα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ....καθονται στην γωνια και :a029: εις βαρος μας......:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

el_hymador
25/05/2011, 19:30
Πριν λιγο γυρισα απο τη συγκεντρωση της Κορινθου...οκ τιποτα συγκλονιστικο. Αναμενομενο βεβαια, αφου βλακωδως ενεργοποιηθηκαν σημερα το πρωϊ, οριζοντας το ραντεβου για το Σαββατο...τεσπα 60 ατομα στο peak της συγκεντρωσης, σκορπια σε παρεϊτσες...αμα δεν ηξερες τι γινοταν θα ελεγες οτι βγηκαν βολτα να λιαστουνε...καλα να ειναι βεβια οσοι πηγαν και μπραβο τους! (Οι καφετεριες γεματες βεβαια, μη ξεχνιομαστε...)

Το ζουμι: Η συσπειρωτικη της υποθεσης ηταν μια τυπισσα (κλασσικης εμφανισης αν καταλαβαινεται τι εννοω...) η οποια και προετρεπε τον κοσμο να κανουν καταληψη σε ενα παλιο κτισμα που υπαρχει στην Κορινθο. "Μα ετσι δεν κανουμε τιποτα" ελεγε...παραπεμποντας τους συγκεντρωμενους να μπουνε και να διαβασουν σε κατι site τυπου κοινωνικο forum, και συλλογικοτητες πολιτων της Κορινθιας...τι κανει νιαου - νιαου δηλαδη...

Φυγαμε με τη κοπελα μου στο καπακι. Δεν την νοιωθω πολη μου την Κορινθο, ξενος ειμαι μεταξυ αγνωστων. Υπο αλλες συνθηκες θα το ετρωγε το χεσιδι της η εντεταλμενη!

Road67
25/05/2011, 20:13
Το μόνο μέρος που πήγα σήμερα κι αυτό για το ρε γαμώτο μιας και φοβάμαι να πάω Αθήνα με ένα εγχειρισμένο χέρι κι άλλη μια επέμβαση που περιμένω να γίνει, μπας και γίνει καμιά στραβή με τίποτα ματ.
Και δεν είμαι ρατσιστής, αλλά δεν έχουμε εμείς να φάμε πόσο μάλιστα όλοι οι άλλοι που μάς φορτώσανε, ή που μάλλον τούς φορτωθήκαμε μόνοι μας μιας και τα φράγκα τους ήταν καλά σε παλιότερες εποχές και η μύτη μας μέχρι εκεί πάνω και δε μπορούσαμε να κάνουμε απλές δουλειές και θέλαμε λούσα και γραφεία.
Λοιπόν μόλις γύρισα απ' το Μοσχάτο (δεν είμαι Μοσχατιώτης) που έγινε μια ήπια συγκέντρωση για τοπικό ξενοδοχείο που ενοικιάστηκε ως κέντρο συγκέντρωσης αλλοδαπών και λαθρομεταναστών υπό ένταξη.
Αλλά αυτό που με ανησύχησε και άλλους απ' όσο άκουσα απ' τα γερόντια που ήταν μαζεμένα ήταν τα πολύ νέα παιδιά που αγαπούν το Μοσχάτο και περνάγανε δείχνοντας το ξενοδοχείο και κάποια ήταν θυμωμένα. Απ' τη μια με ανησυχεί γιατί ο θυμός είναι η λάθος αντίδραση, απ' την άλλη σκέφτομαι μπας και υπάρχει κάποια ελπίδα με τους νεότερους από 'μας.

airamhag
25/05/2011, 20:19
εγω προσωπικα απογοητευτικα ..
η οργη του κοσμου παρεμενε μονο στα υβριστικα..καποια πανο στα ισπανικα :confused:
και κυριως ο Ελληναρας δεν αλλαζει με τπτ..
με μια μπυρα στο χερι,τσιγαρο ,φωτογραφικη, κουτια απο νερα,μπυρες,παγωτα στο δρομο..ενα σκουπιδαριο ,μουρη κ ανετιλα..
ειδικα εκει που ξενερωσα ,ηταν που ειδα κατι πιτσιρικια να ανοιγουν την σχολικη τσαντα κ να βγαζουν ενα μισο μπουκαλι Jack daniels κ να πινουν παρεα..κ μετα παλι στην τσαντα..

:a06:

οσοι ειπαν οτι η αλλαγη δεν ερχεται απο τις διαδηλωσεις..τουλαχιστον για τον Ελληνα ,αυτο ισχυει τελικα.. :sad:

στα συν το οτι ηταν οντως ειρηνικη και δεν ειδα κανενα-φανερα τουλαχιστον- κομματικο..

αλλα η "ιδεα" δεν υπηρχε..

lagman
25/05/2011, 20:40
παρακολουθω συγχρονως κ την κατασταση που ''επιπολαζει'' στο Συνταγμα στο http://www.star.gr/ellada_kosmos/93174 (κ στο http://www.skai.gr/) και απ' οτι βλεπω αρχιζει κ διαλυεται το πληθος...κατεβηκε κ το πανο κ..καλα ηταν όσο ηταν..................
σταση πληρωμων=αδυναμια ανταποκρισης προς στους πιστωτες=προς τις τραπεζες....
βλεπω να την κανουμε για κανα χωριο μερια να φυτευουμε κανα φασολακι κ ντοματα...πισω στην πλειστοκαινο περιοδο λεμε..........:a06:

el_hymador
25/05/2011, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
παρακολουθω συγχρονως κ την κατασταση που ''επιπολαζει'' στο Συνταγμα στο http://www.star.gr/ellada_kosmos/93174 (κ στο http://www.skai.gr/) και απ' οτι βλεπω αρχιζει κ διαλυεται το πληθος...κατεβηκε κ το πανο κ..καλα ηταν όσο ηταν..................
σταση πληρωμων=αδυναμια ανταποκρισης προς στους πιστωτες=προς τις τραπεζες....
βλεπω να την κανουμε για κανα χωριο μερια να φυτευουμε κανα φασολακι κ ντοματα...πισω στην πλειστοκαινο περιοδο λεμε..........:a06:

Και αυριο παλι εκει (θα ειμαι και εγω αυριο Αθηνα :D ) και μεθαυριο και αντιμεθαυριο και για οσο παει!

Σταση πληρωμων, αδυναμια ανταποκρισης προς τους πιστωτες και καταρρευση του τραπεζικου συστηματος...μια χαρα μου ακουγεται και το λεω απολυτα συνειδητοποιημενα! Και ολος ο κοσμος στα χωρια του με φασολακια και ντοματες και αυγα απο κοτες αλανιαρες...super! :beer:

gixxerpap
25/05/2011, 21:11
εγω προσωπικα απογοητευτικα ..
η οργη του κοσμου παρεμενε μονο στα υβριστικα..καποια πανο στα ισπανικα :confused:
και κυριως ο Ελληναρας δεν αλλαζει με τπτ..
με μια μπυρα στο χερι,τσιγαρο ,φωτογραφικη, κουτια απο νερα,μπυρες,παγωτα στο δρομο..ενα σκουπιδαριο ,μουρη κ ανετιλα..
ειδικα εκει που ξενερωσα ,ηταν που ειδα κατι πιτσιρικια να ανοιγουν την σχολικη τσαντα κ να βγαζουν ενα μισο μπουκαλι Jack daniels κ να πινουν παρεα..κ μετα παλι στην τσαντα..

:a06:

οσοι ειπαν οτι η αλλαγη δεν ερχεται απο τις διαδηλωσεις..τουλαχιστον για τον Ελληνα ,αυτο ισχυει τελικα.. :sad:

στα συν το οτι ηταν οντως ειρηνικη και δεν ειδα κανενα-φανερα τουλαχιστον- κομματικο..

αλλα η "ιδεα" δεν υπηρχε..

αυτή ακριβώς την αντίδραση φοβόταν, όσοι ήταν ενάντια στη συγκεκριμένη '''αχρωμη'' κίνηση...
και σε αυτή στοιχημάτιζαν όσοι θέλουν να συνεχίσουν απτόητοι το έργο τους ...

αν κατεβαίνοντας σε μια διαμαρτυρία, απογοητεύεσαι και συμπεραίνεις ότι με τις διαδηλώσεις δε γίνεται τίποτα και ξανακλείνεσαι σπίτι σου, τότε παίζεις μια χαρά το παιχνίδι τους ...
Με λίγα λόγια, μια ειρηνική διαμαρτυρία αγανακτισμένων πολιτών, μετατρέπεται σε πλεονέκτημα αυτών που τους έκαναν ν΄αγανακτήσουν!

καλό???

PortisHead
25/05/2011, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.
Μου ελυσες μια απορια που ειχα χρονια οταν ακουγα τους αγροτες που λεγαν οτι δεν πουλαν ακριβα , αλλα τα καπελώνουν οι μεσαζοντες.Κι ελεγα παντα , μα γιατι δεν πιανουν το αγροτικο να ερθουν Αθηνα και να πουλαν την πραμάτια τους γειτονιά-γειτονιά οπως τα παλια τα χρονια να τους μεινει ολο το χρήμα και μεις να παρουμε φρεσκο πράμα.
:beer:

lagman
25/05/2011, 21:14
να και μια ιδεα για το τι να σπειρουμε τον ερχομενο Νοεμβριο...!!!!
http://www.sheblogs.eu/2010/11/17/spora-laxanikon-noembrio/
:beer: :beer: :beer:

el_hymador
25/05/2011, 21:15
Fake αγωνίστρια.
Καλλιθέα και knows Russian ???
Hello ?
Ρωσσοπόντια ειναι.
:lol:

Ε και; Κατεβηκε ο κοσμος δεν κατεβηκε; Μπορει να το εκανε για να αυξησει τους φιλους της στο fb, μπορει να βαριοτανε, μπορει να μην της πετυχε το μανικιουρ...για οποιους λογους και αν το εκανε, χιλιαδες κοσμος την ευχαρσιτει! :beer: :wave2:

Operater
25/05/2011, 21:20
...
μάλλον έπρεπε να κάνουν τα τζακ του ντανιελ μολότωφ ε?
μια χαρά ήταν! ευτυχώς δεν μπλέχτηκαν οι συνδικαλάρες του τόπου τούτου..

gixxerpap
25/05/2011, 21:23
μάγκες, κάποιοι έχετε μπερδευτεί λίγο και το αντιμετωπίζετε σαν ένα ευχάριστο happening στο κέντρο της πόλης .... δεν έχει νόημα έτσι ...

Operater
25/05/2011, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μάγκες, κάποιοι έχετε μπερδευτεί λίγο και το αντιμετωπίζετε σαν ένα ευχάριστο happening στο κέντρο της πόλης .... δεν έχει νόημα έτσι ...
άσε τον καθένα να τον δει οπως θέλει να το δει, κι ας κατέβει κάτω ντυμένος αποκριάτικα.
νόημα εχει η διαμαρτυρία και η παρουσία. που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!

Εχετλαίος
25/05/2011, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!

Πάντα γυρίζει...
:winka:

Μικe777
25/05/2011, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

+656

PortisHead
25/05/2011, 21:45
Ολοι τελικα πεφτουν στην λουμπα της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας.
"Δεν εχουμε δικτατορια εδω.
Εχετε ελευθερια , ελευθερια λογου , πράξεων , να διαδηλώσετε , να φωνάξετε ,να διαμαρτυρηθείτε , να κανετε πορείες , να κλεισετε δρόμους (ενταξει ? ξεδώσατε? ΟΚ)
Στο τελος θα κανουμε αυτο που αποφασισαμε εξαρχής."

Α , Στελιο ?
Και η ροδα στο κλουβι στο χαμστερακι γυρναει συνεχεια ,αλλα αυτο εκει μένει , στα ίδια.

:beer:

Operater
25/05/2011, 21:47
OK. μούγκα στη στρουγκα, λοιπόν.

PortisHead
25/05/2011, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
OK. μούγκα στη στρουγκα, λοιπόν.

Ε αυτο γινετε στην ουσια , τα υπολοιπα ειναι ξέπλυμα τυψεων με χαμηλο κόστος.
Ακίνδυνα.

Εχετλαίος
25/05/2011, 21:51
Και η ροδα στο κλουβι στο χαμστερακι γυρναει συνεχεια ,αλλα αυτο εκει μένει , στα ίδια.

Μα και το ανθρώπινο ζώον στα ίδια και τα ίδια μένει, δε διαφωνώ. Η τρισάθλια πορεία του εδώ και 10Κ χρονάκια αυτό δείχνει.
Αλλά, ενίοτε έχει και εκλάμψεις.
Για ολίγο, αλλά έχει.
Όχι σαν απόλυτο σύνολο, όχι για πολύ, όχι με προοπτική...
Αλλά για ολίγο έχει.
Και αυτό είναι βέβαιο.

Vagelis Gar
25/05/2011, 21:52
Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα............

Una bandera de España en la concentración de Atenas este miércoles

http://www.abc.es/20110525/internacional/abci-papandreu-huelga-general-indignados-201105251119.html