PDA

View Full Version : "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19

LsKostas
30/06/2011, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Πάντως τόσο πλήθος διαδηλωτών και να μην υπάρχει ένας να ................................. και να ξαναχαθεί μέσα στο πλήθος .....:evil: :evil: ...................

να δεις μετά πως αφήνουν και τις ασπίδες και τα γκλομπ και τρέχουν .

Συμφωνω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος .

faraway
30/06/2011, 11:36
Συγνώμη ...έχετε δει ποτέ ανατροπή πολιτικού ( ή οτιδήποτε ) σκηνικού χωρίς βία , αίμα και θανάτους .

....όχι γιατί αν νομίζετε πως τα καθεστώτα ανατρέπονται με αγκαλίτσες και λουλούδια , με δημοκρατικές φανφάρες και επιδείξης πολιτισμού .... τότε πάω πάσο .

Ωραίο το σκηνικό των αγανακτισμένων αλλά από τι φάνηκε Πανευρωπαικά μια χαρά το χειριστήκαν με τεχνητά επεισόδια , με δακρυγόνα και γκλομπς .

sniper
30/06/2011, 11:40
Συγνώμη ...έχετε δει ποτέ ανατροπή πολιτικού ( ή οτιδήποτε ) σκηνικού χωρίς βία , αίμα και θανάτους .

....όχι γιατί αν νομίζετε πως τα καθεστώτα ανατρέπονται με αγκαλίτσες και λουλούδια , με δημοκρατικές φανφάρες και επιδείξης πολιτισμού .... τότε πάω πάσο .

Ωραίο το σκηνικό των αγανακτισμένων αλλά από τι φάνηκε Πανευρωπαικά μια χαρά το χειριστήκαν με τεχνητά επεισόδια , με δακρυγόνα και γκλομπς .

Εσύ, ποιο καθεστώς θες ν' ανατρέψεις ακριβώς και να το αντικαταστήσεις με ποιο;

faraway
30/06/2011, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ, ποιο καθεστώς θες ν' ανατρέψεις ακριβώς και να το αντικαταστήσεις με ποιο;

Αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα ?

sniper
30/06/2011, 11:43
Αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα ?

ΟΚ, άρα δεν λες αυτό. ΟΚ

TROOPER
30/06/2011, 11:46
αφιερωμενο αγαπουλες (ενθεν κι ενθεν).τα λεμε στο δρομο (και με τους ενθεν και με τους ενθεν) (http://www.youtube.com/watch?v=OoaxVko0bwQ)

nikos_abel
30/06/2011, 11:49
Να γίνουν άμεσα εκλογές, με όποιο σκ@τ@ πολιτικό σύστημα θέλουνε, και με οποιονδήποτε τρόπο και συνδιασμό να θέσουν υποψηφιότητα οι αγανακτισμένοι.

Ότι νά' ναι κι ότι κάτσει.

Χειρότερα δε θα γίνουνε τα πράγματα.

Εκτός Νατοϊκής παρέμβασης.

mikros boudas
30/06/2011, 12:15
Ειπε χθες βραδυ στη Νετ ο εκπροσωπος της ΕΛ.ΑΣ πως στο μετρο δεν εγινε επιθεση με χημικα.Ειπε πως μπηκαν,αναποφευκτα,καπνοι απ'εξω(πλατεια) και οσοι διαμαρτυριθηκαν για επιθεση με χημικα στο μετρο,ειχαν αχισει να εχουν συμπωματα απ'εξω και απλα μπηκαν μεσα και τους "επιασε" το χημικο για τα καλα.

:nono: :nono:

http://www.youtube.com/watch?v=X5vYgF7oa60

the who
30/06/2011, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αφιερωμενο αγαπουλες (ενθεν κι ενθεν).τα λεμε στο δρομο (και με τους ενθεν και με τους ενθεν) (http://www.youtube.com/watch?v=OoaxVko0bwQ)

Aπο το 74 και μετα δεν εχει αλλαξει τιποτα απολυτως.Μονο τα προσωπα.Η πολιτικη ειναι ιδια,πιστη στα ιδανικα της ακροδεξιας που κυβερνα ανενοχλητα την Ελλαδα τοσα χρονια.

http://www.studentguru.gr/blogs/stormrider/archive/2008/12/08/38823.aspx

Υ.Γ Προς νεοκοπους "αγωνιστες".Τα ματ ΠΑΝΤΑ πεταγαν πισω οτι τους πεταγαν οι διαδηλωτες.

VANDA
30/06/2011, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
Ειπε χθες βραδυ στη Νετ ο εκπροσωπος της ΕΛ.ΑΣ πως στο μετρο δεν εγινε επιθεση με χημικα.

Πάμε πάλι.

:rotflmao:

ggs
30/06/2011, 12:34
Ματατζηδες προσπαθούν να προστατευσουν πολίτη… κατσε ρε...

230511

aris_n
30/06/2011, 12:43
Εδώ να δεις προστασία....

230512

makis206
30/06/2011, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ματατζηδες προσπαθούν να προστατευσουν πολίτη… κατσε ρε...

Δεν άντεξα..:D

:blush:

230513

menelaos46
30/06/2011, 12:59
Μενέλαε , επειδή γνωρίζω ότι είσαι στην αστυνομία (όπως έχεις πει εσύ) και δεν γνωρίζω αν συμμετείχες χθες , θα σου πω μόνο ένα πράγμα για να καταλάβεις τι καταφέρατε χθες … με το ζόρι σταματήσαμε δυο 55 – 60 ρηδες που πήγαν να επιτεθούν (λεκτικά και με τα χέρια τους μόνο) σε μοτοσικλετιστές του …ΕΚΑΒ γιατί τους πέρασαν για …μπάτσους … Αν θεωρείτε ότι το να σας μισεί ο κόσμος είναι μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων σας … πάω πάσο… Αν θεωρείτε ότι οι διαταγές που παίρνετε , έρχονται σε σύγκρουση με την συνείδηση και την ανθρωπιά σας , υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιδράσετε και να ξεμπροστιάσετε αυτούς που σας την δίνουν… Όσοι ανήκουν στην αστυνομία και αντιδράσουν γι αυτό που έγινε αυτές τις μέρες ,για μένα θα είναι αστυνομικοί ….. αλλιώς θα παραμείνουν ΜΠΑΤΣΟΙ

Καταλαβαινω αυτο που λες αλλα να ξερεις οτι ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο για πολλους λογους, κυριως ομως γιατι για να γινει κατι τετοιο πρεπει να φτασουμε στο αμην. Δεν ειμαστε και πολυ μακρια απο το σημειο αυτο. Εγω σε συζητησεις που κανω ακουγεται αρκετα...
Νομιζω ομως οτι αργα η γρηγορα εκει βαδιζουμε, σε κατι τετοιο....

Υ.Γ. Εγω εχω παρει τον πουλο απο Αθηνα απο το Δεκεβρη που μας περασε και δε ξαναγυριζω....

Υ.Γ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.-

sniper
30/06/2011, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Καταλαβαινω αυτο που λες αλλα να ξερεις οτι ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο για πολλους λογους, κυριως ομως γιατι για να γινει κατι τετοιο πρεπει να φτασουμε στο αμην. Δεν ειμαστε και πολυ μακρια απο το σημειο αυτο. Εγω σε συζητησεις που κανω ακουγεται αρκετα...

Υ.Γ. Εγω εχω παρει τον πουλο απο Αθηνα απο το Δεκεβρη που μας περασε και δε ξαναγυριζω....

Υ.Γ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.-

Ρε συ Μενέλαε..

Πες μας τους λόγους.. το "τ' ακουω σε συζητήσεις" δεν ειναι αρκετό. Τι συζητάτε δλδ;

-κατέβηκε το αφορολόγητο
-ναι ρε μλκ, θα πληρώσουμε και εκτακτη εισφορά
-γμσ τα κ. αρχιφύλακα.
-Να δεις που στο τέλος δεν θα έχουμε να φάμε
-με τους μαλακες που παμε και ψηφίζουμε κάθε φορά
-ναι αλλά άλλα μας έταζαν πριν 2 χρόνια
-ναι ρε γμτ
-ΟΚ, αντε σηκωθείτε, πάμε σύνταγμα να προστατεύσουμε κανέναν πολίτη τώρα.

Και μέχρι να φτάσουμε στο αμήν πρέπει να ζούμε τέτοιες σκηνές ντροπής; Και ποιος σου λέει ότι αν φτάσουμε στο αμήν, θα πάρουν συγχωρωχάρτι οι "κύριοι" των φωτό και video;

Καλά τα ναι μεν αλλά, αλλά έλεος δλδ..

nikos_abel
30/06/2011, 13:05
Καταλαβαινω αυτο που λες αλλα να ξερεις οτι ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο για πολλους λογους,

Φυσικά και είναι δύσκολο. Αλλά είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουν ότι τέλειωσε το παραμύθι. 'Ετσι κι αλλιώς τη ζωή σας παίζετε, ας είναι για τον ορθό σκοπό. Λέω εγώ τώρα...

Υ.Γ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

Είπα τη μ@λ@κία μου πιο πάνω αλλά.......

soufeas
30/06/2011, 13:06
Και μου 'λεγε η μάνα μου...
- Ασε παιδί μου αυτά τα κλαμπατσίμπανα.
- Και τι να κάνω μάνα?
- Γίνε μπάτσος παιδί μου.
- Μα εμένα μου αρέσει η μουσική και το καράτε.
- Να, δες το παιδί με την μπακέτα στο χέρι και την κίνηση του ninja.
Βλέπεις αγόρι μου και μουσική και καράτε...
Τι άλλο θες, το καμάρι της γειτονιάς θα γίνεις και το όνειρο κάθε κοπελιάς.
- Λές ρε μάνα, λές...

230514

kalgeorge
30/06/2011, 13:08
ante valta na ta armexoume pali :look:

vagtav
30/06/2011, 13:10
"Ευτυχώς" εχθές και προχθές είδε το πραγματικό πρόσωπο της αστυνομίας (ή των δυνάμεων καταστολής αν θέλετε) η μεγάλη μάζα των ανθρώπων, που μέχρι τώρα αρκούσε στο να ονοματίσει μπαχαλάκηδες αυτούς που πάλευαν με βία απέναντι στη βία της αστυνομίας.
Βέβαια μέχρι πριν μερικές εβδομάδες, με το που έπεφταν τα πρώτα δακρυγόνα όλοι εμείς την κάναμε και βλέπαμε στις ειδήσεις τις μολότοφ και τις αναλύσεις της όλγας για τους γνωστούς άγνωστους....
Τώρα γνώρισαν την βία τους και όλοι οι υπόλοιποι. Το αν θα αντιδράσεις με μούντζα, με πέτρα, με βρισιά, με αποχή από την κάλπη, ή με μολότοφ, έχει να κάνει με άλλου είδους αναλύσεις που δεν είναι του παρόντος.

Η πουτάνα η βροχή δεν μας έκανε το χατήρι εχθές, να βάλουν τα δακρυγόνα στον κ@λο τους... :evil: :evil:

John Steed
30/06/2011, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
αλλος ενας επικινδυνος διαδηλωτης που ευτυχως τιθεται υπο έλεγχο από τον "Αντρα" των Ματ

Ευτυχως που υπάρχουν και αυτά τα σώματα ασφαλείας που λειτουργούν υπέρ του πολίτη

Ευτυχώς ...

(ψαχνω ενα βιντεο που εσπασαν μια καφετερια στην Ερμου , που θα παει θα το βρω κι αυτο ...)

Εδώ δεν ξέρουν να διαβάζουν, να κρατήσουν την ασπίδα κανονικά.

Ντροπή σας.

Ελπίζω κάποιοι να διαβάζετε.

ΟΛΟΙ έχουμε δικαίωμα επιλογής. Χρησιμοποιήστε το δικό σας.

230515

John Steed
30/06/2011, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Θες τυχαία, θες εσκεμμένα, αυτές οι ονομασίες των υπουργείων πλησιάζουν όλο και περισσότερο στις οργουολικές.
Άκου εκεί "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"...

Το λυπηρό είναι ότι αυτές οι καταστάσεις ωθούν πολλούς από εμάς στην αποδοχή της ανταποδοτικής βίας... :(

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο:sad:

the who
30/06/2011, 13:12
Μου φαινεται οτι το 3 κι 60 παιρνετε και τον κοσμο δερνετε ειναι πιο επικαιρο απο ποτε.

menelaos46
30/06/2011, 13:16
Πες μας τους λόγους.. το "τ' ακουω σε συζητήσεις" δεν ειναι αρκετό. Τι συζητάτε δλδ; -κατέβηκε το αφορολόγητο -ναι ρε μλκ, θα πληρώσουμε και εκτακτη εισφορά -γμσ τα κ. αρχιφύλακα. -Να δεις που στο τέλος δεν θα έχουμε να φάμε -με τους μαλακες που παμε και ψηφίζουμε κάθε φορά -ναι αλλά άλλα μας έταζαν πριν 2 χρόνια -ναι ρε γμτ -ΟΚ, αντε σηκωθείτε, πάμε σύνταγμα να προστατεύσουμε κανέναν πολίτη τώρα. Και μέχρι να φτάσουμε στο αμήν πρέπει να ζούμε τέτοιες σκηνές ντροπής; Και ποιος σου λέει ότι αν φτάσουμε στο αμήν, θα πάρουν συγχωρωχάρτι οι "κύριοι" των φωτό και video; Καλά τα ναι μεν αλλά, αλλά έλεος δλδ..

Σιγουρα δεν ειναι αρκετο αλλα αν ανοιξουν τα Ματ επειτα δεν υπαρχει γυρισμος...

the who
30/06/2011, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Θες τυχαία, θες εσκεμμένα, αυτές οι ονομασίες των υπουργείων πλησιάζουν όλο και περισσότερο στις οργουολικές.
Άκου εκεί "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"...

Το λυπηρό είναι ότι αυτές οι καταστάσεις ωθούν πολλούς από εμάς στην αποδοχή της ανταποδοτικής βίας... :(

...και προετοιμαζουν τις επομενες φουρνιες "τρομοκρατων" (τρομαρα τους).Γιατι αν δεν υπαρχουν τρομοκρατες ποιος ο λογος υπαρξης των ΜΑΤ?Πανε πακετο αυτα τα δυο.:winka:

sniper

Τι εννοείς ν' ανοίξουν; :confused:

soufeas
Να κι ενα ωραίο solo...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-2j67t7dHwc

Είναι ο παραπάνω στη φωτογραφία. Απλά κάνει ένα solo στο κεφάλι του παιδιού... Αχάριστοι δεν ξέρουν απο τέχνη.

ggs
30/06/2011, 13:19
κατι εχετε στο καπελο σας , κυριε.... ααα, ενα γκλοπ...

230516

the who
30/06/2011, 13:20

Ενω τωρα ρε Μενιο που ακριβως γυριζουμε?Στο 50 με την μεταναστευση?Στο 60 με ξυλο, πολιτικες δολοφονιες και χουντα?Στο 70 με Νεα Τρομοκρατια?

http://www.youtube.com/watch?v=GBDqUqypdwI&feature=related

kachius
30/06/2011, 13:20
...αν ανοιξουν τα Ματ...

Κρίνοντας από όσα έζησα χτες, νομίζω ότι η παραπάνω υπόθεση βρίσκεται πολύ βαθιά στη φαντασία...
Δεν εκτελούν διαταγές "απλώς"...
"απολαμβάνουν" να τρομοκρατούν/χτυπούν/ψεκάζουν παντελώς ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους και μη

menelaos46
30/06/2011, 13:21
Τι εννοείς ν' ανοίξουν;

Να περασει ο κοσμος...

menelaos46
30/06/2011, 13:25
Ενω τωρα ρε Μενιο που ακριβως γυριζουμε?Στο 50 με την μεταναστευση?Στο 60 με ξυλο, πολιτικες δολοφονιες και χουντα?Στο 70 με Νεα Τρομοκρατια?

Κοιτα ο καθε ανθρωπος τι εχει μεσα στο κεφαλι του δε μπορω να το ξερω αλλα
Αν λεω εγω Αν... ανοιξουν τα ματ και μετα απ'οτι γινει παραμεινει η ιδια κυβερνηση αυτοι ολοι που θα ανοιξουν αντιμετωπιζουν φυλακη και θα πανε σχεδον σιγουρα....

Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι η αλλαγη θα ερθει μονο μεσα απο τις εκλογες με νεες παρουσιες...

Τωρα δε βαδιζουμε... πεφτουμε προς τον πατο.... και παει κι αλλο.

sniper
30/06/2011, 13:25
Να περασει ο κοσμος...

Άστο ρε Μενέλαε..

Είναι κι άδικο εσύ να γίνεις ο "υπερασπιστής" σας..

menelaos46
30/06/2011, 13:28
Άστο ρε Μενέλαε.. Είναι κι άδικο εσύ να γίνεις ο "υπερασπιστής" σας..

Πλεον δε δικαιολογω κατι... ειναι φανερο το επιπεδο μας κι ο πολιτισμος μας
Δυστυχως βγαζουν ματι.
Τι να πω αλλο μακαρι να βρεθει λυση.

ggs
30/06/2011, 13:29
Κοιτα ο καθε ανθρωπος τι εχει μεσα στο κεφαλι του δε μπορω να το ξερω αλλα
Αν λεω εγω Αν... ανοιξουν τα ματ και μετα απ'οτι γινει παραμεινει η ιδια κυβερνηση αυτοι ολοι που θα ανοιξουν αντιμετωπιζουν φυλακη και θα πανε σχεδον σιγουρα....

Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι η αλλαγη θα ερθει μονο μεσα απο τις εκλογες με νεες παρουσιες...

Τωρα δε βαδιζουμε... πεφτουμε προς τον πατο.... και παει κι αλλο.

Άστο ρε Μενέλαε.. ΙΙ

sniper
30/06/2011, 13:30
Πλεον δε δικαιολογω κατι... ειναι φανερο το επιπεδο μας κι ο πολιτισμος μας
Δυστυχως βγαζουν ματι.
Τι να πω αλλο μακαρι να βρεθει λυση.

Θα συμπληρώσω, η εκπαίδευση κι ο επαγγελματισμός σας..

Αλλά δεν βγάζουν μάτι, ανοίγουν κεφάλια και γίνεστε επικίνδυνοι (ακόμα και για εσάς τους ίδιους).

Και το σταματάω εδώ γιατί θα πικραθούμε και δεν αξίζει. :wave2:

aris_n
30/06/2011, 13:30

Ενώ τώρα που δεν ανοίγουν για να περάσει ο κόσμος, αλλά αντίθετα ανοίγουν κεφάλια, το να πάνε φυλακή δεν υπάρχει καθόλου ως ενδεχόμενο.....

the who
30/06/2011, 13:31
Θα συμπληρώσω, η εκπαίδευση κι ο επαγγελματισμός σας..

Αλλά δεν βγάζουν μάτι, ανοίγουν κεφάλια και γίνεστε επικίνδυνοι (ακόμα και για εσάς τους ίδιους).

Και το σταματάω εδώ γιατί θα πικραθούμε και δεν αξίζει. :wave2:

Well said για μια ακομα φορα.:wave2:

menelaos46
30/06/2011, 13:31
Ενώ τώρα που δεν ανοίγουν για να περάσει ο κόσμος, αλλά αντίθετα ανοίγουν κεφάλια, το να πάνε φυλακή δεν υπάρχει καθόλου ως ενδεχόμενο.....

Ειδες εσυ κανεναν να παει φυλακη επειδη ανοιξε κεφαλι????

makis206
30/06/2011, 13:32
Ειδες εσυ κανεναν να παει φυλακη επειδη ανοιξε κεφαλι????

Ξαναδιάβασε Μένιο...το ίδιο λέτε.:winka:

aris_n
30/06/2011, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ξαναδιάβασε Μένιο...το ίδιο λέτε.:winka:

Το αυτό :winka:

OldMan
30/06/2011, 13:37
Ρε μάγκες..

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην υπάρξουν "παρεκτοπές" και "αποκλίσεις" από ένα θέμα αλλά αν διαβάσει κάποιος τις τελευταίες σελίδες της συζήτησης ΔΕΝ πρόκειται να καταλάβει περί τίνος πραγματεύεται το thread...

Το αν οι μπάτσοι έχουν τριχασμό προσωπικότητας (είναι ταυτόχρονα και γουρούνια και δολοφόνοι) θα μπορούσε να συζητηθεί εξ'ίσου άνετα αν αφορούσε στο ντου κατά φιλάθλων του Βύζαντα Μεγάρων που διαμαρτυρόταν για τον υποβιβσμό της ομάδας τους στην 7η ερασιτεχνική ...

Εκτονωνόμαστε σε επί μέρους συμβάντα/συμπεριφορές (κατά την γνώμη μου γνωστές, προβλέψιμες και αναμενόμενες) και τελικά "πάει περίπατο" η ουσία του όλου θέματος...
(που σίγουρα δεν είναι η ενδελεχής αναζήτηση του ρόλου των προστατών του κρατισμού..)

:wave2:

John Steed
30/06/2011, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εκτονωνόμαστε σε επί μέρους συμβάντα/συμπεριφορές (κατά την γνώμη μου γνωστές, προβλέψιμες και αναμενόμενες) και τελικά "πάει περίπατο" η ουσία του όλου θέματος...
(που σίγουρα δεν είναι η ενδελεχής αναζήτηση του ρόλου των προστατών του κρατισμού..)

Αχχχ! :a07:

the who
30/06/2011, 13:42
Ρε μάγκες..

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην υπάρξουν "παρεκτοπές" και "αποκλίσεις" από ένα θέμα αλλά αν διαβάσει κάποιος τις τελευταίες σελίδες της συζήτησης ΔΕΝ πρόκειται να καταλάβει περί τίνος πραγματεύεται το thread...

Το αν οι μπάτσοι έχουν τριχασμό προσωπικότητας (είναι ταυτόχρονα και γουρούνια και δολοφόνοι) θα μπορούσε να συζητηθεί εξ'ίσου άνετα αν αφορούσε στο ντου κατά φιλάθλων του Βύζαντα Μεγάρων που διαμαρτυρόταν για τον υποβιβσμό της ομάδας τους στην 7η ερασιτεχνική ...

Αντωνη εχεις δικηο.Προσωπικα (αν και δεν το ξεκαθαρισα :D ) μου τη δινει που καταφερνει η κυβερνηση να στρεφει τη μια κοινωνικη ομαδα εναντια στην αλλη ωστε να μπορει ανενοχλητη να τις πηδαει ολες στεγνα.

gcrook
30/06/2011, 13:42
http://cryptome.org/info/greece-protest4/greece-protest4.htm

Φωτο σουβενιρ. (οχι δικες μου φωτο)

vagtav
30/06/2011, 13:45
Καλά τα λέει ο γέροντας.

Ραντεβού στο Σύνταγμα και σήμερα και θα τα συζητήσουμε εκεί.

OldMan
30/06/2011, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Αχχχ! :a07:
Δεν ρίχνει γκόμενες μόνο η ποίηση, μαγκίτη ... :winka:

(και η αποστήθιση της Ανόδου της Ασημαντότητας του τρελοκοτσιδιάρη Κορνήλιου την κάνει την δουλειά της στο τσακ μπαμ ..)

VANDA
30/06/2011, 13:51

Ε αφού δεν μας ακούνε που τους λέμε "γυρίστε ΜΑΤάκια μου προς την άλλη να πάμε μέσα μαζί, να γίνετε και αυτομάτως ήρωες"... :rolleyes:

el_hymador
30/06/2011, 13:52
:)

230518

OldMan
30/06/2011, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ε αφού δεν μας ακούνε που τους λέμε "γυρίστε ΜΑΤάκια μου προς την άλλη να πάμε μέσα μαζί, να γίνετε και αυτομάτως ήρωες"... :rolleyes:
Ούτε εσύ τους ακούς όμως καρτασίνα που σΕ λένε γύρνα κοπέλα μου από την άλλη να πάμε προς τα έξω να πιούμε κανένα φρεντουτσινάκι και να συζητήσουμε επί παντός επιστητού ..:winka:

railDG
30/06/2011, 13:54
ΣΥΛΛΗΨΗ στο Σύνταγμα 29-06-2011

http://www.youtube.com/watch?v=0UKQdUESfZs&feature=related

Χούντα στην πλατεία Συντάγματος | 29 Ιουνίου 2011

http://www.youtube.com/watch?v=S20_JuaX8gg&sns=fb

el_hymador
30/06/2011, 13:55
:D

230519

makis206
30/06/2011, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

μλκς.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
30/06/2011, 13:58

mlk to ga@@@ses :lol: :lol:

VANDA
Ούτε εσύ τους ακούς όμως καρτασίνα που σΕ λένε γύρνα κοπέλα μου από την άλλη να πάμε προς τα έξω να πιούμε κανένα φρεντουτσινάκι και να συζητήσουμε επί παντός επιστητού ..:winka:

Περίεργα με το προτείνανε ρε Αντωνάκη χθες και δεν το κατάλαβα. Βρέθηκα αγκαλιά με έναν τοίχο να παλεύω να πάρω ανάσα. Πρόταση για καφέ ήτανε; :look:

kalgeorge

mporei na min pinei fredochino...

auto den sas perase apo to mualo>?
:lol:

el_hymador
30/06/2011, 14:02
:wacko:

230520

OldMan
30/06/2011, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Περίεργα με το προτείνανε ρε Αντωνάκη χθες και δεν το κατάλαβα. Βρέθηκα αγκαλιά με έναν τοίχο να παλεύω να πάρω ανάσα. Πρόταση για καφέ ήτανε; :look:
Μπορεί να ήταν της άποψης ότι την γυναίκα πρέπει να την βάζεις στην θέση της...
(γιατί αλλιώς, μετακινείται..) :winka:

el_hymador
30/06/2011, 14:06
οκ, αντιλαμβανομαι οτι αυτα που γινονται ειναι εξαιρετικα σοβαρα, αλλα τουλαχιστον τη βια που ασκειται απο τους υπανθρωπους δεν πρεπει να τη φοβομαστε, εξ ου και το ξεφτυλισμα...

αν παρ ολα αυτα θεωρειτε οτι δεν εχουν θεση εδω οι συγκεκριμενες φωτογραφιες, τις βγαζω ASAP

230521

gcrook
30/06/2011, 14:07
Μπορεί να ήταν της άποψης ότι την γυναίκα πρέπει να την βάζεις στην θέση της...
(γιατί αλλιώς, μετακινείται..) :winka:

Επειδη βρεθηκα στον ιδιο τοιχο με την κοπελια να υποθεσω οτι ο γλυκυτατος χωροφυλαξ ηταν απλα αναποφασιστος;:blush:

kalgeorge
30/06/2011, 14:07
οκ, αντιλαμβανομαι οτι αυτα που γινονται ειναι εξαιρετικα σοβαρα, αλλα τουλαχιστον τη βια που ασκειται απο τους υπανθρωπους δεν πρεπει να τη φοβομαστε, εξ ου και το ξεφτυλισμα...

αν παρ ολα αυτα θεωρειτε οτι δεν εχουν θεση εδω οι συγκεκριμενες φωτογραφιες, τις βγαζω ASAP

dwse mia xaroumeni nota stin upothesi file kwsta

gs 500 f
30/06/2011, 14:08
εικονες ντροπης χθες!!!! τα ματ βαρουσαν ανεξελεκτα,εκαναν χρηση δακρυγονων περαν του επιτρεποντος και η ολη οργανωση της αστυνομιας δεν ηταν να συλλαβουν η να απομακρυνουν τους ταραξιες αλλα να εξαφανισουν τους διαδηλωτες απο το συνταγμα!!!
αυτες τις εντολες προφανως τους εδωσαν και κανεις δεν μπορουσε να αρνηθει την εκτελεση τους!!!
αν το εκαναν ,σημερα θα ηταν κατηγορουμενοι για σταση και παραβαση διαταγων και απο τον απλο κοσμο για εξεγερση και για πραξικοπιματικες τασεις!!!

το ολο θεμα ξεκιναει απο το κλειστο δωματιο του αρχηγου με τον πολιτικο προισταμενο υπουργο και τους αξιωματουχους που εχουν την ευθυνη για το πως ολα θα κιλησουν ομαλα η ανωμαλα!!!
αν παρουν διαταγη να μην πειραξουν κουνουπι και να συλλαβουν τους ταραξιες πριν καν ξεκινησουν επεισοδια ,αυτο και θα γινει!!!
ολα ειναι πολιτικες αποφασεις και το τι στην συγκεκριμενη καθε φορα συμφερει την πολιτικη ηγεσια!!!

αφου πηραν διαταγη να εξαφανιστουν οι διαδηλωτες απο την πλατεια συνταγματος εγω δεν περιμενω απο τον αστυφυλακα των ματ σαν μοναδα να κανει ανταρτικο.....
αλλα και αν ο κοσμος τον καθενα ταραξια τον ξεβρακωνε και δεν αφηνε να δοθουν δικαιωματα ωστε να κτυπησουν τα ματ και παλι δεν θα ειχαν γινει επεισοδια!!!

kalgeorge
30/06/2011, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Επειδη βρεθηκα στον ιδιο τοιχο με την κοπελια να υποθεσω οτι ο γλυκυτατος χωροφυλαξ ηταν απλα αναποφασιστος;:blush:

panw apo posous einai diestrameno?
:lol:

Elesun
30/06/2011, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
...αλλα και αν ο κοσμος τον καθενα ταραξια τον ξεβρακωνε και δεν αφηνε να δοθουν δικαιωματα ωστε να κτυπησουν τα ματ και παλι δεν θα ειχαν γινει επεισοδια!!!

Γη καλεί gs 500 f... λαμβάνει;

kachius
30/06/2011, 14:17
δεν αφηνε να δοθουν δικαιωματα ωστε να κτυπησουν τα ματ και παλι δεν θα ειχαν γινει επεισοδια!!!

Μάλλον δεν ήσουν κάτω χτες, ε;

ggs
30/06/2011, 14:18
!!

Ολγα , το MEGA φετος θα δειξει Champions League ?

LsKostas
30/06/2011, 14:22
εικονες ντροπης χθες!!!! ... !

MHN METAΚΥΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Κανενας δεν εδωσε εντολη "πεταξτε πετρες" , ουτε και έδωσε εντολη "Σπαστε την καφετερια και τα MacDonalds"

Mηπως έδωσαν εντολη πνιξτε στα χημικα τους γιατρους στην πλατεια.

Βγες και πες το ξεκαθαρα "φιλε" ...Αυτη ειναι η δουλεια μου πλεον ...

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ με το να χτυπαω πολιτες και να παιρνω 1000e που ουτε στον υπνο μου δεν θα τα παιρνα απο αλλη δουλεια.

Εξαιρω μονο τους τροχονομους .... Ολοι οι αλλοι ειστε απο χθες ειδικα ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

gs 500 f
30/06/2011, 14:31
MHN METAΚΥΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Κανενας δεν εδωσε εντολη "πεταξτε πετρες" , ουτε και έδωσε εντολη "Σπαστε την καφετερια και τα MacDonalds"

Mηπως έδωσαν εντολη πνιξτε στα χημικα τους γιατρους στην πλατεια.

Βγες και πες το ξεκαθαρα "φιλε" ...Αυτη ειναι η δουλεια μου πλεον ...

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ με το να χτυπαω πολιτες και να παιρνω 1000e που ουτε στον υπνο μου δεν θα τα παιρνα απο αλλη δουλεια.

Εξαιρω μονο τους τροχονομους .... Ολοι οι αλλοι ειστε απο χθες ειδικα ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

τι εγεινε?μηπως σου εθιξα τον πασοκο υπουργο σου? λες απο μονοι τους οι ματατζηδες χωρις καμια εντολη να επνιξαν τον κοσμο στα χημικα? δεν βλεπω να λες κατι σε αυτους που διοικουν την αστυνομια φυσικη και πολιτικη!ολα στον πολιτσμανο τα φορτωνετε!!!
την αρχη του μηνυματος μου δεν την διαβασες ?μονο ενα κομματι διαβασες για να μου κανεις επιθεση?
ξερεις τι δουλεια κανω?μηπως θελεις και εσυ να βαλεις κανα στοιχημα?

sniper
30/06/2011, 14:34
Για τελευταία φορά: Μην το γυρίζετε σε προσωπικό το θέμα.

Προσέξτε αμφότεροι.

LsKostas
30/06/2011, 14:36
τι εγεινε?μηπως σου εθιξα τον πασοκο υπουργο σου? λες απο μονοι τους οι ματατζηδες χωρις καμια εντολη να επνιξαν τον κοσμο στα χημικα? δεν βλεπω να λες κατι σε αυτους που διοικουν την αστυνομια φυσικη και πολιτικη!ολα στον πολιτσμανο τα φορτωνετε!!!
την αρχη του μηνυματος μου δεν την διαβασες ?μονο ενα κομματι διαβασες για να μου κανεις επιθεση?
ξερεις τι δουλεια κανω?μηπως θελεις και εσυ να βαλεις κανα στοιχημα?

Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα ξερω πολυ καλα οτι δεν θα εκανες καμια αλλη...

Ραντεβου στους δρομους

ggs
30/06/2011, 14:38

«Οφείλω ευθύς εξαρχής να διευκρινίσω ότι η κυβέρνηση δεν επιχειρεί, επιχειρεί η αστυνομία και η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για το πλαίσιο εντός του οποίου ασκεί τα καθήκοντα της η αστυνομία», ξεκαθάρισε ο Χρ. Παπουτσής παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή μετά από αίτημα όλων των πτερύγων για εξηγήσεις σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια.

ρε , ουτε ο υπουργος σας δεν σας καλυπτει...:lol:

Warlord13
30/06/2011, 14:41
ποιους δρομους ρε που κατεβαινετε σαν τα προβατα..εγω πραγματικα ςασ λυπαμε.η συγκντρωση η θα ειναι ειρηνικη και αμα δειτε οτι τα ματ κανουν επιθεση σπιτια σας,η αμα πατε για εξεγερση παρτε γκασμαδες ακονισμενους,παρτε machette,παρτε οτι σκατα μπορει να διαπερασει ασπιδες και οπλισμο και σφαχτε τους ολους.ετσι ρε γινοντε οι ανατροπες?με το να τρωει ο αμαχος πληθυσμος ξυλο απο το καθε ανεγκεφαλο που παιρνει 600 ευρω?
εγω γι αυτο δεν κατεβαινω πουθενα,και γι αυτο δεν θελω ουτε να τα βλεπω γιατι πραγματικα με πιανουν τα κλαματα να βλεπω κοσμο να τρωει τσαμπα ξυλο..:mad:

JIM_DADO
30/06/2011, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
κοσμο να τρωει τσαμπα ξυλο..:mad:

+1000000000

sniper
30/06/2011, 14:48
ποιους δρομους ρε που κατεβαινετε σαν τα προβατα..εγω πραγματικα ςασ λυπαμε.η συγκντρωση η θα ειναι ειρηνικη και αμα δειτε οτι τα ματ κανουν επιθεση σπιτια σας,η αμα πατε για εξεγερση παρτε γκασμαδες ακονισμενους,παρτε machette,παρτε οτι σκατα μπορει να διαπερασει ασπιδες και οπλισμο και σφαχτε τους ολους.ετσι ρε γινοντε οι ανατροπες?με το να τρωει ο αμαχος πληθυσμος ξυλο απο το καθε ανεγκεφαλο που παιρνει 600 ευρω?
εγω γι αυτο δεν κατεβαινω πουθενα,και γι αυτο δεν θελω ουτε να τα βλεπω γιατι πραγματικα με πιανουν τα κλαματα να βλεπω κοσμο να τρωει τσαμπα ξυλο..:mad:

Τι λες ρε Λεωνίδα...

230525

gs 500 f
30/06/2011, 14:52
Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα ξερω πολυ καλα οτι δεν θα εκανες καμια αλλη...

Ραντεβου στους δρομους

τελικα σε ποιο σημειο του μηνυματος μου διαφωνεις δεν μου ειπες?
ποτε επιτελους θα μπορεσετε να μιλησετε με καποιον με επιχειρηματα και χωρις να κανετε προσωπικες επιθεσεις σεβομενοι την αποψη του και λεγοντας την διαφορετικη γνωμη που εγω την σεβομαι οποια και αν ειναι αυτη!
δεν το λεω μονο για σενα φιλε μου αλλα και για τον καθενα που πρεπει σωνει και καλα εγω να ασπαστω την αποψη του και αν θα πω την δικια μου γνωμη η θα ειμαι μπατσος η κυπατζης η ακροδεξιος η καρατζαφυρερ η πρακτορας η ρατσιστης κλπ κλπ !!!
τελος παντων!
παντως για να μην εχουν αποριες και οι πιο πανω ,ναι στο συνταγμα βρισκομουν και εγω αλλα λογοι υγειας με εκαναν να φυγω με το που ενοιωσα ενοχληση απο τα δακρυγονα!
και σημερα τπ πρωι συνταγμα ημουν και στεναχωρηθηκα που δεν ειχε καθολου κοσμο και τα αυτοκινητα περναγαν μπροστα απο την βουλη αντι να ειναι γεματα κοσμο!και το απογευμα μετα της 7 συνταγμα θα ειμαι και παλι με το ποδηλατο μου kettler μαρκας!

Warlord13
30/06/2011, 14:53
:p τι να κανουμε,βγηκα λιγο απολυτος,αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.τσαμπα ξυλο τρωει ο κοσμος.τα ματ ειναι σαν ρομποτ και οι αλλοι τις αρπαζουν...καν το σωστα αλλιως καθολου...αλλιως αν ο σκοπος ειναι η ειρηνικη διαδηλωση μολις τα ματ ριξουν χημικα τραβα σπιτι σου και κατεβα την επομενη μερα.θα εχεις κανει την παρουσια σου αισθητη.ακομα και αν κατεβαινεις για μερικες ωρες μεχρι να αρχισει ο πανικος.αμα αυτο γινεται καθε μερα,θα φανει
αλλα να τρως τσαμπα ξυλο...δεν ξερω εγω βλεπω τα βιντεο και στενοχωριεμαι πραγματικα...αμα ζουσε μεγαλε ο Λεωνιδας:mad: θα τουε ετρωγε ολους τους καριοληδες μονος του.μας εσωσε αυτος απο τους βαρβαρους για να φτασουμε εδω??:nono: δεν νομιζω:nono:

el_hymador
30/06/2011, 14:53

ε αφου εχεις τα απαιτουμενα @@δια (που οι αλλοι δεν εχουν) γιατι δεν κατεβαινεις μονος σου να τους παρεις φαλαγγι; :confused:

sniper
30/06/2011, 14:56
ε αφου εχεις τα απαιτουμενα @@δια (που οι αλλοι δεν εχουν) γιατι δεν κατεβαινεις μονος σου να τους παρεις φαλαγγι; :confused:

Μάλλον γιατί αν δακρύζει βλέποντας τα βίντεο, φαντάσου να παει εκεί που έχει και δακρυγόνα (http://www.youtube.com/watch?v=f7e6EK4l86E&feature=related)

:smokin:

Warlord13
30/06/2011, 14:57

ρε φιλε ειρωνα..δεν ειπα οτι ειμαι ο zuperman και οτι θα παω μονος μου να τους δειρω,ειπα οτι μου φενεται τσαμπα ξυλο και οτι και να μου πεις η να κοροιδεψεις αυτη ειναι η αποψη μου,σεβαστη οσο και οι αλλες εδω μεσα...:beer:

JIM_DADO
30/06/2011, 15:00
tragoudaki na xalarosoume ligo http://www.youtube.com/watch?v=apMKV5ntITM
:beer: :beer:

Warlord13
30/06/2011, 15:06
δεν μου μοιαζει χαλαρωτικο:p
εμενα αυτο με χαλαρωνει:wacko: :bigcry:

http://www.youtube.com/watch?v=dTaD9cd8hvw

nikos_abel
30/06/2011, 15:08
Και οι π0υτ50μαχί3ς μου θύμισαν το πως μας βλέπουν σα λαό κάποιοι και τι καταφέρνουμε να τους παρουσιάσουμε εμείς σαν πολιτισμό σήμερα.

Κουρέλες είμαστε : Αυτό πιστεύουν (http://www.youtube.com/watch?v=Cr00QE1uLU8)

Ας πλακωθούμε πάλι μεταξύ μας τώρα. Αυτό μας αξίζει...

latris mixanis
30/06/2011, 15:11
Ραντεβού στους δρόμους...

Απλά να αναφέρω κάτι που άκουσα.

Κάποια από τα χημικά που έριξαν χτες ήταν του 1979.

Warlord13
30/06/2011, 15:13
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
εμείς σαν πολιτισμό σήμερα.

τι ειναι αυτο???:cry: :cry: :bawl: :bawl:

Warlord13
30/06/2011, 15:15
ακουστηκε επισης οτι καποιοι τα πηραν να τα στειλουν για αναλυση γιατι πεζει να ειναι ουσιες απαγορευμενες στην ε.ε και χρισημοποιουντε μονο εδω και αργεντινη...προκαλουνε και παραλυση,για να δουμε αν θα ακουστει κατι

nikos_abel
30/06/2011, 15:16
Ναι, να πλακωθούμε μεταξύ μας.

Μόνο για αυτά (http://www.youtube.com/watch?v=W4jB-hMZ9ZE&feature=related) ξέρουμε να ενωνόμαστε.

Και μόνο προσωρινά.

Μετά πάλι μπάχαλο γινόμαστε.

Αη σιχτήρ.

nikos_abel
30/06/2011, 15:19
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
εμείς σαν πολιτισμό σήμερα.

τι ειναι αυτο???:cry: :cry: :bawl: :bawl:

Είναι κάτι τυχαίοι Σκανδιναβοί μεταλάδες πιτσιρικάδες που έχουν διαβάσει λίγο παγκόσμια ιστορία και πίστεψαν τα ζωντόβολα ότι υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των 300, των μαχητών του '40 (όχι των πολιτικάντηδων) και της χώρας που ζούμε εμείς.

Και να δεις που δε μας λένε greece αλλά hellas.

el_hymador
30/06/2011, 15:29
ρε φιλε ειρωνα..δεν ειπα οτι ειμαι ο zuperman και οτι θα παω μονος μου να τους δειρω,ειπα οτι μου φενεται τσαμπα ξυλο και οτι και να μου πεις η να κοροιδεψεις αυτη ειναι η αποψη μου,σεβαστη οσο και οι αλλες εδω μεσα...:beer:

Εσυ χαρακτηρισες χιλιαδες κοσμου προβατα και εγω ειμαι ο ειρωνας;

:confused:

Τεσπα, αφου δεν παει να τους δειρεις μονος σου, βρες ομοϊδεατες και οργανωθειτε... απο το pc το να δινω εντολες, να αφοριζω και να απορριπτω δεν λεει τιποτα...

Οποτε βρες καποιους με το ιδιο σκπετικο και καντε τους πουτ@ν@, σοβαρα μιλαω, αφου αυτο θες, κυνηγησε το!

Φιλικα, μια κοτα...:wave2:

Warlord13
30/06/2011, 15:36
δεν ειπα κοτα ρε φιλε κανεναν,ουτε ειπα ολο αυτο το κοσμο προβατα,ειπα οτι παν σαν τα προβατα,αυτο μου θυμιζει,προβατα στη σφαγη,τι να πω ρε φιλε,εγω δεν το ειπα με διαθεση ειρωνιας παντως,ειλικρινα,δεν μπηκα να γραψω εδω για να ειρωνευτω,ειπα μια αποψη και πραγματικα αδιαφορω για τις τυχον ειρωνιες.
και μαλλον αποχωρω απο τη συγκεκριμενη συζητηση γιατι το κλιμα βλεπω δεν με σηκωνει και το τελευταιο που εχω ορεξη ειναι να δημιουργω αντιπαραθεσεις με ατομα που δεν γνωριζω καν.αν δεν σας αρεσει ρε παλικαρια καν η αποψη μου βαλτε καποιον να σβησει τα ποστ μου δεν θα ενοχληθω...να στε καλα

el_hymador
30/06/2011, 15:48
δεν ειπα κοτα ρε φιλε κανεναν,ουτε ειπα ολο αυτο το κοσμο προβατα,ειπα οτι παν σαν τα προβατα,αυτο μου θυμιζει,προβατα στη σφαγη,τι να πω ρε φιλε,εγω δεν το ειπα με διαθεση ειρωνιας παντως,ειλικρινα,δεν μπηκα να γραψω εδω για να ειρωνευτω,ειπα μια αποψη και πραγματικα αδιαφορω για τις τυχον ειρωνιες.
και μαλλον αποχωρω απο τη συγκεκριμενη συζητηση γιατι το κλιμα βλεπω δεν με σηκωνει και το τελευταιο που εχω ορεξη ειναι να δημιουργω αντιπαραθεσεις με ατομα που δεν γνωριζω καν.αν δεν σας αρεσει ρε παλικαρια καν η αποψη μου βαλτε καποιον να σβησει τα ποστ μου δεν θα ενοχληθω...να στε καλα

Ρε συ δεν στην ειπε κανενας, απλα σχολιαζω αυτο που εγραψες!

Ετσι γινεται μια συζητηση, γραφεις η λες κατι και πυροδοτεις μια αλληλουχια διαολογου... και εγω δεν εχω καμια ορεξη να τσακωθω με κανεναν, ποσο μαλλον ιντερνετικα...

Το ξαναγραφω λοιπον χωρις καμμια υπονοια ειρωνιας... αφου πιστευεις οτι η δικη σου προταση ειναι πιο ενδεδειγμενη και οτι οι διαδηλωσεις μεχρι σημερα ηταν αναποτελεσματικες, γιατι δεν τη ψαχνεις να τη κανεις πραγματικοτητα;

Αυτο ειναι ολο, τιποτε περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο...

υ.γ. μετα τα χθεσινα, αν θες την αποψη μου, πιστευω οτι δεν θα αργησει η ημερα οπου ο κοσμος θα τα παρει σοβαρα στο κρανιο και θα εχουμε νεκρους ενθεν και ενθεν... απλα πιστευω οτι αυτο θα γινει αυθορμητα και δεν θα ειναι προμελετημενο.

el_hymador
30/06/2011, 15:51
Συνδικαλιστης της ΕΘΕΛ, ακροδεξιων πεποιθησεων ο ενας "συνεργατης" των ΜΑΤ....

...με καθε επιφυλλαξη αλλα ετσι γραφουν εδω:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=340867&cid=4

railDG
30/06/2011, 16:10
Συνδικαλιστης της ΕΘΕΛ, ακροδεξιων πεποιθησεων ο ενας "συνεργατης" των ΜΑΤ....

...με καθε επιφυλλαξη αλλα ετσι γραφουν εδω:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=340867&cid=4

Ασφαλίτης με προκάλυμμα το επάγγελμα του οδηγού λεωφορείου θα μπορούσε;

Πάντως σήμερα που πέρασα από Πανεπιστημίου το μεσημέρι στο ύψος του Αττικα δεν μπορούσες να εισπνεύσεις από τα χημικά.Το ίδιο και σε κάποια σημεία στην Ερμού.Σκέψου τι ρίξανε χθες για να μην έχουν ανέβει ακόμα προς τα πάνω οι ουσίες...

gixxerpap
30/06/2011, 16:32
αμαν με τις συνομωσίες! δεν τρώγεστε με τίποτα!

μια παρεξήγηση ήταν και λύθηκε ... (http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/koykoyloforoi_ethel_mphkame_sth_voylh_gia_na_prostateythoyme.1130067.html)

Operater
30/06/2011, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

μια παρεξήγηση ήταν και λύθηκε ... (http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/koykoyloforoi_ethel_mphkame_sth_voylh_gia_na_prostateythoyme.1130067.html)

Ωραίο το πεταντίν στο κεφάλι του... αλλά η μπλούζα ολόασπρη...:winka:

gixxerpap
30/06/2011, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ωραίο το πεταντίν στο κεφάλι του... αλλά η μπλούζα ολόασπρη...:winka:

ε όχι και ολόασπρη ...

urban
30/06/2011, 16:43
γραφει πραγματα που με τρομαζουν. Αλλες φορες με κανει εξαλλο ή όλα μαζι.

Ομως αυτη τη μοναδικη φορα, νομιζω οτι του την πεσατε αδικα. Αν εξαιρεσουμε την τελευταια του προταση που ειναι, να το πω οσο πιο διακριτικα γινεται, ρομαντικη, στα υπολοιπα εχει δικιο.

Ποιος διαφωνει δηλαδη οτι οι μπατσοι χτες ειχαν εντολη να διαλυσουν το πληθος απο την πλατεια; Και επειδη η μπατσοι προφανως δε διαλυουν κοσμο με την πειθω αλλα με το ξύλο, αρχισε το ξυλο. Φυσικα, το ξυλο δεν επρεπε να το αρχισουν αυτοι. Το αρχισαν οι ασφαλιτες με τις μαλλουρες και τα σκουλαρικια και οι παρακρατικοι και οι βολικοι ηλιθιοι πιτσιρικαδες που μιμουνται αυτους. Η συνεχεια ηταν αναμενομενη: ξυλο σε ολους. Σε νεους, γερους, γυναικες, σε ο,τι κινειται.

Ποιος διαφωνει οτι οι μπατσοι εκτελουν εντολες; Αφου ξερουμε οτι ειναι μογγολα, λετε να κανουν μονοι τους το σχεδιασμο; Ο,τι εντολη παρουν την εκτελουν. Και ποιος διαφωνει οτι οι εντολες ερχονται (και) απο την πολιτικη ηγεσια;

Οι μπατσοι προφανως δεν αποφασισαν μονοι τους να κοιταζουν αδρανεις επι ενα μηνα τους "αγανακτισμενους" στην πλατεια και χτες, ξαφνικα, να πλακωσουν τους παντες.

Χτες που ψηφιζοταν το μεσοπροθεσμο, αν δεν ειχε γινει ο χαμος με ξυλο, δακρυγονα και παλι ξυλο, θα ηταν ενα εκατομμυριο κοσμος στην πλατεια και αυτο κανενας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δεν το ηθελε. Αρα; ΞΥΛΟ!

Τελος παντων, ο συνηθως τρομακτικος gs500f αυτα γραφει. Οτι ειναι ντροπη της αστυνομιας να δερνει ετσι ανελεητα και οτι το ξυλο το διαταζουν αλλοι και δεν το αποφασιζουν τα μογγολα.

Την τελευταια ρομαντικη προταση δεν τη σχολιαζω, ενταξει. Ουτε τον προτερο βιο του gs500f. Γιατι θα πλακωθουμε...:D

ggs
30/06/2011, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

Αχ ,"τα παλληκαρια"...ίσως τα μόνα έμβια όντα που είναι χειρότερα από τους Ματαδες

Ο τύπος με το άσπρο μπλουζάκι που φυγαδεύεται από τα ΜΑΤ μαζί με άλλα δύο φασιστοειδή οναμάζεται Απόστολος Σουκαράς. Ο ίδιος βγήκε επώνυμα στις πρωινές εκπομπές του μέγκα και αντ1 και μίλησε. Ο ίδιος επίσης παραδέχτηκε ότι αρθρογραφεί στη φασιστοφυλλάδα''απολλώνιο φως''....

230532

xristos x
30/06/2011, 17:09
ρε παιδια αληθεια λενε, ηταν φανερο οτι απο τα χτυπηματα δεν μπορουσαν να σταθουν στα ποδια τους και τους σιδερενιους λοστους τους κραταγανε για να στηριζονται.... μα τι ανθρωποι δυσπιστοι!!

John Steed
30/06/2011, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
...Ποιος διαφωνει οτι οι μπατσοι εκτελουν εντολες; Αφου ξερουμε οτι ειναι μογγολα, λετε να κανουν μονοι τους το σχεδιασμο; Ο,τι εντολη παρουν την εκτελουν. Και ποιος διαφωνει οτι οι εντολες ερχονται (και) απο την πολιτικη ηγεσια;

Τελος παντων, ο [...] gs500f αυτα γραφει. Οτι ειναι ντροπη της αστυνομιας να δερνει ετσι ανελεητα και οτι το ξυλο το διαταζουν αλλοι και δεν το αποφασιζουν τα μογγολα. ...

Ο gs αν μη τι άλλο, κρατά κάποια προσχήματα. Εγώ κρατάω αυτά που λέει για τις εντολές και τέλος. Δεν χρειάζεται να το επεκτείνουμε.

...πυροδοτεις μια αλληλουχια διαολογου...

:winka: :smokin: :evil:

Τι λες ρε Λεωνίδα...

:rotflmao: :rotflmao:

LsKostas
30/06/2011, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban

Ποιος διαφωνει οτι οι μπατσοι εκτελουν εντολες; Αφου ξερουμε οτι ειναι μογγολα,

Φιλε τα μογγολα εχουν σκοτωσει πολλες φορες , χωρις να τους δωθει ανωθεν εντολη.

Το να σηκωσεις οπλο , γκλοπ ,κροτου λαμψης και να την ριξεις στο πληθος δεν θελει
γνωσεις προγραμματισμου ουτε μαθηματικες εξισωσεις.

Το κανουν γιατι μπορουν.

Λυπαμαι οτι επιβεβαιωνομαι , οτι ειρηνικες διαδηλωσεις δεν οδηγουν πουθενα, ή μαλλον δεν οδηγουν στην λυση της Αιγυπτου.

Αν θελουμε να διωξουμε τους αλητες που κυβερνανε την χωρα πρεπει οι λεγομενοι μπατσοι να λιγοστευουν με συνοπτικες διαδικασιες.

Και τοτε ισως μιλησουμε για δημοκρατια ξανα...

jimmis5
30/06/2011, 17:31
Σε οποιον αρεσει το διαβασμα ας διαβασει τι ψηφιστηκε σημερα και οχι χθες ,τουτο ειναι που τσουζει..
http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf

Αντιγραφη απο αγανακτισμενους

Προταση πρωην αστυνομικου: οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια και σακούλες με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες: Η δε θα βλεπουν τιποτα ή θα βγαλουν τις μασκες και θα αναπνεουν τα χημικα που οι ίδιοι πετάνε μαζι με τον κοσμο. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Και για να φτιαχτειτε καλα πριν ξεκινα οποιαδηποτε πορεια κτλ καντε μια περατζαδα απο δω..
Στηρίζουμε τον Γ.Παπανδρέου για την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ

https://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_49395188824