View Full Version : Με είδα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Iamthagod
18/08/2014, 23:38
να χάνω το πορτοφολι μέσα από το μπουφάν με κλειστό το φερμουάρ...άνοιξε από τον αέρα μάλλον. Είχα μέσα 50 ευρώ, ταυτότητα, 2 κάρτες τραπέζης...τζόκερ, απόδειξη τράπεζας κτλ :( Σε 13 χμ διαδρομής σιγά μην το βρω.... ακολούθησα τη διαδρομή και δεν είδα τπτ...μάλλον εκσφενδονίσθηκε μέσα στα χόρτα... αυτό είναι να σαι γκαντέμης.
skylaros
19/08/2014, 00:04
Πήγαινε και στο αστυνομικό τμήμα και ξανακάνε αν μπορείς και τη διαδρομή. Γκαντέμης θα είσαι αν κερδίσεις και το Τζόκερ
panos1050
19/08/2014, 00:48
να χάνω το πορτοφολι μέσα από το μπουφάν με κλειστό το φερμουάρ...άνοιξε από τον αέρα μάλλον. Είχα μέσα 50 ευρώ, ταυτότητα, 2 κάρτες τραπέζης...τζόκερ, απόδειξη τράπεζας κτλ :( Σε 13 χμ διαδρομής σιγά μην το βρω.... ακολούθησα τη διαδρομή και δεν είδα τπτ...μάλλον εκσφενδονίσθηκε μέσα στα χόρτα... αυτό είναι να σαι γκαντέμης.
Που είπαμε ότι σου έπεσε ;;
GIXXERAKIAS
19/08/2014, 08:46
Mε είδα εχθές να κάνω χοντρή μλκια χωρίς να το θέλω.....βράδυ,τυφλή στροφή με παρκαρισμένα και να πρέπει να βγώ σε διπλής κυκλοφορίας,ευτυχώς κόρναρε ο άνθρωπος με το παπί και δεν τον πήρα παραμάζωμα.....διαολεμένη σύμπτωση του να κρύβει ο συνοδηγός ΜΟΝΟ το παπί και κοιτώντας προς τα εκεί,κινούμενος να βγώ στον δρόμο καθ΄όλη την διάρκεια δεν τον έβλεπα ΠΟΥΘΕΝΑ.:uplate:
Manalishi
19/08/2014, 09:30
με βλέπω να κοιτάω ολη μερα αγγελίες και να μπαινοβγαίνω στο moto για να ανεβάσω θεμα για αγορά μηχανής : "Τι να πάρω.."...αλλά να το αναβάλλω...
Iamthagod
19/08/2014, 23:11
με τόσα χόρτα αμφιβάλλω αν θα βρεθεί. Μου έπεσε στη Δράμα στη διαδρομή από χωριστή μέχρι Καλαμώνα :)
Αμφίσημος
20/08/2014, 22:09
Με είδα σήμερα στο Πόρτο Ράφτη κάνοντας αναστροφή να σωριάζομαι απο lowside. Μα πως την πάτησα έτσι; Σοκ, εκδορές και μανέτα συμπλέκτη. Φάκ ούτε που κατάλαβα. Έπεσαν και 2 Ζητάδες στο ίδιο σημείο (Goody's) σύμφωνα με θαμώνες. Το νου σας στα πάντα!
atom_smasher
21/08/2014, 11:26
Με ειδα τις προάλλες να περπατώ είς το Σιτι και θηβών και Ιερά στο εβερεστ να χαλβαδιάζω μτ07 και απο πίσω αραγμένο Ducati ss και στην άλλη γωνία ΜV Agusta brutale νομιζω!Κοντοστάθηκα στο MV περισσοτερο. Επίσης με είδα να παίρνω το fazer για μια τελευταια βολτα πριν το επιστρέψω και να μετράω τις μέρες για το επόμενο καλοκαιρι που θα το ξανακαβαλησω....(ελπίζοντας σε κανα θαύμα για να αποκτησω δικό μου δίκυκλο στην Εσπερία...)
Vstrommer71
21/08/2014, 21:53
....(ελπίζοντας σε κανα θαύμα για να αποκτησω δικό μου δίκυκλο στην Εσπερία...)
Γιατι ωρε,απαγορευεται η κατοχη μοτοσυκλετας στο βασιλειο της Δανιμαρκιας?
ΟΚ,βρεχει 400 μερες τον χρονο αλλα δεν ειναι και τιποτε αυτο!:lol:
Κι εγω σιχτιριζω(edited) την τυχη μου που δεν επαιξε φραγκο να παρω κανα μηχανακι περυσι,με καθολου σχεδον χιονι ολο τον χειμωνα!
Μεχρι να μπουν οι μοντς του θρεντ και να καθαρισουν , μην συνεχιστει άλλο….
τελευταια φορα ...
Μεχρι να μπουν οι μοντς του θρεντ και να καθαρισουν , μην συνεχιστει άλλο….
απο δω και περα θα εχει κατ ευθειαν μπαν χωρις καρτες και μλκιες
απο δω και περα θα εχει κατ ευθειαν μπαν χωρις καρτες και μλκιες
Σωστά...
sapila racing
27/08/2014, 16:46
Με είδα χτες να καβαλάω μια κουκλάρα Bimota ΥΒ11 και να φτιάχνομαι με το γκαζι της και τό στήσιμό της, πήγα προς Καρέα αλλά είπα να μην το παρακάνω κιόλας με ξενη μοτο και γυρισα.
Εχω καταθεσει την πινακίδα της δικής μου, κι είχα αρκετό καιρό να καβαλήσω bimota.
Αυτην την YB11 την αγόρασε ενας φίλος πρόσφατα, κι είχε κι αρκετές βελτιώσεις η άτιμη...
:)
Με είδα και με βλέπω να κάνω βόλτα στη γενέτειρα και να μην γνωρίζω κανέναν πλέον. Αντίο Πόλη μου. Εγώ θα σε θυμάμαι όπως σε έζησα κάποτε και θα ξαναγυρνώ. τουλαχιστον ήπια καφέ με τον πρωταθλητή της open. Κάτι ήταν και αυτό.
MG-KTiNoS
30/08/2014, 23:38
Με είδα να πιάνω τον κλέφτη από το αυτί και να του το στρίβω....
322420
spyrakos35
09/09/2014, 19:08
Με ειδα να οδηγαω στο κεντρο της Αθηνας σε στενα που καποτε περναγα καθε μερα...... Θετικη εντυπωδη οτι δεν ειχε σλικ ασφαλτο παντου..... Αρνητικη οτι τα μπουρδελα και οι ζακηδες υπερπολλαπλασιαστηκαν.....
afortistos
10/09/2014, 08:41
Με είδα να ψάχνω για λάστιχα και να μην βρίσκω στις διαστάσεις μου σε pirelli αλλα ούτε και σε κάτι άλλο επώνυμο. Τελικά κατέληξα με φρέσκα Vee Rubber και μια ανυσηχία ελπίζω προσωρινή.
Με ειδα να φευγω απο Νεαπολη Κοζανης με το καλοκαιρινο μπουφαν και κοντομανικο και στον δρομο να φοραω φουτερ και διπλα γαντια αλλα η ανταμοιβη της διαδρομης υπο ομιχλη σε ακρως αγγελοπουλικο τοπιο μεσα απο τα βουνα με εκανε να ξεχασω το κρυο.
Iamthagod
12/09/2014, 15:02
Με ειδα να φευγω απο Νεαπολη Κοζανης με το καλοκαιρινο μπουφαν και κοντομανικο και στον δρομο να φοραω φουτερ και διπλα γαντια αλλα η ανταμοιβη της διαδρομης υπο ομιχλη σε ακρως αγγελοπουλικο τοπιο μεσα απο τα βουνα με εκανε να ξεχασω το κρυο.
Άσε φίλε μου έπιασαν τα κρύα κατά δω πάνω ( Καστοριά)
spyrakos35
12/09/2014, 20:28
Με ειδα με τα νεα μου λαστιχακια..... Ειχα ξεχασει πως ειναι να πεφτει μονο του το μηχανακι.....
Με είδα να ψάχνω για χρυσά αντίβαρα, χρυσή μανέτα φρένου racing παρακαλώ, κάλυμμα ψυγείου, τετραπίστονη δαγκάνα και άλλες λεπτομέρειες σε χρυσό για τον Κρύπτονα. Έχω διαβάσει άπειρα καγκουρομπλογκ και συνεχίζω.Μέχρι και Νέον θα του βάλω κάτω από την ποδιά. Τι διάολο καλύτεροι είναι οι άλλοι από μένα??? :bawl:
Ρε πστμ παλιμπαιδισμός στα γεράματα.
:eleison::plaf:
Υ.Γ.
Να μην ξεχάσω τον αυτόματο τεντωτήρα αλυσίδας (σε χρυσό και αυτός)!
notakos600
13/09/2014, 10:04
Με είδα να ψάχνω για χρυσά αντίβαρα, χρυσή μανέτα φρένου racing παρακαλώ, κάλυμμα ψυγείου, τετραπίστονη δαγκάνα και άλλες λεπτομέρειες σε χρυσό για τον Κρύπτονα. Έχω διαβάσει άπειρα καγκουρομπλογκ και συνεχίζω.Μέχρι και Νέον θα του βάλω κάτω από την ποδιά. Τι διάολο καλύτεροι είναι οι άλλοι από μένα??? :bawl:
Υ.Γ.
bill, μαζί σου αλλά όχι πολύ κιτς καταστάσεις. ;)
Εμένα πάλι με είδα να ονειρεύομαι τη Montesa μου (avatar) που την χάρισα πριν από 13 χρόνια και την νοστάλγησα. Θα σε αγοράσω και πάλι, που θα μου πας.
SHOOTER045
13/09/2014, 13:50
Βασίλη από εκεί που αγόρασα το δικό μου σετ μανετα τρόμπα δοχείο σε ακτινικη διάταξη,ειχε και σε χρυσό
Κοίτα απευθείας στον μπέη
Υ.Γ.
Και φωτιζόμενο σηματάκι να μην ξεχάσεις..............................
Billymuse
13/09/2014, 19:26
Mε είδα να κάνω το Βάρκιζα-Πανόρμου σε 19 λεπτα δικάβαλος...υπήρχε λόγος πάντως
Mε ειδα να σε χαζευω παιδικε μου ερωτα χτες στις μελωδικες....
Δεν ξερω ποιος σε εχει και ποιος σε καβαλαει αλλα σε θελω πολυ....
Μου εκοψες τον υπνο...
φωτο αργοτερα...
SHOOTER045
15/09/2014, 15:44
Mε ειδα να σε χαζευω παιδικε μου ερωτα χτες στις μελωδικες....
Δεν ξερω ποιος σε εχει και ποιος σε καβαλαει αλλα σε θελω πολυ....
Μου εκοψες τον υπνο...
φωτο αργοτερα...
σε ποια ταξη την ειχες καθηγητρια???
notakos600
15/09/2014, 15:46
Να δεις που το παει σε masturbation :lol:
KostRider
15/09/2014, 15:47
Να δείτε πονηρά μυαλά, που εννοεί μηχανή...
nassosxlvbros
16/09/2014, 09:05
Με είδα να σπρώχνω στο κατήφορο αυτό...:323006...και να παίρνει!!!! :beer:
Αν την ειχα καθηγητρια θα ηταν 70 ετων ρε.....
(εκτος και αν εισαι του δογματος "η γρια η κοτα εχει το ζουμ, και διψας για χυμο!!"
:bawl:
Να δείτε πονηρά μυαλά, που εννοεί μηχανή...
Φυσικα μηχανη...
ποιος ασχολειται πλεον με τις γυναικες.....
"μερακληδες" λεμε θα γινουμε ολοι!!!
stynikop
16/09/2014, 17:38
Με ειδα να τρωω πολυ βροχα σημερα, διασχιζοντας την Αττικη απο Μπουρναζι μεχρι ανατολικα την ωρα του κατακλυσμου!
Τι ice-bucket-challenge και κουραφεξαλα, το δερματινο ποτισε σαν σφουγγαρι! :cry:
Με ειδα να στριβω Παπανικολη με ανοιγμενη 2ρα και να μπαινω ντριφταρωντας...
λες να εχω κανει παραπανω χλμ. με τα λαστιχα & να μην το εχω παρει ειδηση?:confused:
Με ειδα να στριβω Παπανικολη με ανοιγμενη 2ρα και να μπαινω ντριφταρωντας...
λες να εχω κανει παραπανω χλμ. με τα λαστιχα & να μην το εχω παρει ειδηση?:confused:
λες? ποσο 40.000χλμ? καλα εισαι! :P
λες? ποσο 40.000χλμ? καλα εισαι! :P
Σιγα μην ειναι και 60.000 ρε:lol::lol::lol:
τωρα θα με βαλεις να τσεκαρω ποσα χλμ. τα εχω?
KostRider
22/09/2014, 01:01
Με είδα να την γλιτώνω στο τσακ την πτώση, από πέτρα σε στροφή πλαγιασμένος...
SHOOTER045
22/09/2014, 07:30
Με είδα να την γλιτώνω στο τσακ την πτώση, από πέτρα σε στροφή πλαγιασμένος...
Ακριβώς το ίδιο προχτές
Με είδα να κάνω sign-up για το Level 1 του California σήμερις το πρωί....Και πολύ άργησα μου φαίνεται...
PetranGR
03/10/2014, 13:20
Με είδα να σφάζω κόκκινο , γιατί; το είχαν κρυμμένο πίσω απο δέντρο, ευτηχώς δεξιά δεν υπήρχε δρόμος και από τα αριστερά ήταν δυχάλα εισόδου.
Ευτηχώς δεν έπεσα ή δεν τράκαρα, καλά ρε μλκς ; είναι δυνατόν ; κρυμμένο πίσω απο δέντρο ακόμα και η κολώνα δεν φαινόταν ... το φανάρι;ούτε για πλάκα! Ζώα!
Joyrider
03/10/2014, 13:51
Με είδα να γλιστράω απότομα και άθελά μου πάνω στην προσπέραση με αυτήν την κωλογλίτσα που πιάνει μετά από ψιλόβροχο. Τελικά το συνέχισα γιατί είχα καιρό να το κάνω :D
Με είδα να σφάζω κόκκινο , γιατί; το είχαν κρυμμένο πίσω απο δέντρο, ευτηχώς δεξιά δεν υπήρχε δρόμος και από τα αριστερά ήταν δυχάλα εισόδου.
Ευτηχώς δεν έπεσα ή δεν τράκαρα, καλά ρε μλκς ; είναι δυνατόν ; κρυμμένο πίσω απο δέντρο ακόμα και η κολώνα δεν φαινόταν ... το φανάρι;ούτε για πλάκα! Ζώα!
Κάνα τηλ στον δήμο έριξες;
PetranGR
03/10/2014, 13:54
Με είδα να γλιστράω απότομα και άθελά μου πάνω στην προσπέραση με αυτήν την κωλογλίτσα που πιάνει μετά από ψιλόβροχο. Τελικά το συνέχισα γιατί είχα καιρό να το κάνω :D
Κάνα τηλ στον δήμο έριξες;
οοοο ναι και μάντεψε δεν απαντούσαν καν,θα πάω να το κόψω εγώ ο ίδιος,πρώτη φορά περνούσα απο εκεί ... και τελευταίο δευτ. το είδα,μα είναι δυνατόν πίσω απο το δέντρο ;καιρό είχα να το δώ
GIXXERAKIAS
03/10/2014, 14:02
Με είδα να βλέπω ένα παλικάρι με βεσπάκι να έχει μείνει σήμερα στην γέφυρα (Πειραιώς) στον Κηφισσό και να κάνω την καλή μου πράξη πηγαίνοντας τον πατάκι σχεδόν μέχρι το κέντρο του Πειραιά.
Πονάει ο δεξιά προσαγωγός αλλά χαλάλι που βοήθησα ένα συνάνθρωπο μου και νοιώθοντας ωραία με το ευχαριστώ του για το υπόλοιπο της μέρας.:)
Με είδα μαζί με ομάδα Δίας να ανοίγουμε δρόμους τάπα στην Αθήνα να περάσει ασθενοφόρο με νεογνο.
notakos600
14/10/2014, 12:27
Με είδα μαζί με ομάδα Δίας να ανοίγουμε δρόμους τάπα στην Αθήνα να περάσει ασθενοφόρο με νεογνο.
Με κάθε σεβασμό στο νεογνό και να είναι περαστικά, αλλά εσύ ρε Τόλη τι έκανες στην ομάδα ΔΙΑΣ;
Τους κράταγες τα @@ να μην τους πέσουνε στο δρόμο;
Μας ανοιγαν το δρόμο να περάσουμε οπότε, μαζί και εμείς. Πολύ καλοί και μπράβο τους.
notakos600
14/10/2014, 14:06
Μας ανοιγαν το δρόμο να περάσουμε οπότε, μαζί και εμείς. Πολύ καλοί και μπράβο τους.
Άνοιγαν τον δρόμο για το ασθενοφόρο όχι για εσάς και πολύ κακώς που το επωφελούνται πολλοί αυτό για να φτάσουν γρηγορότερα στον προορισμό τους.
Για μένα βέβαια όλοι αυτοί είναι κάφροι και ανεγκέφαλοι, γιατί αν κατά τύχη το ασθενοφόρο φρενάρει απότομα θα καρφωθούν όλοι αυτοί πάνω του.
Bob_o_mastoras
14/10/2014, 14:36
Αφου στο ΕΚΑΒ ειναι και ο Τολης ρε τρελε!
Aρα μολις στουκαρει στο ασθενοφορο οι δικοι του θα του δωσουν προτεραιοτητα στα επειγοντα;
Αφου στο ΕΚΑΒ ειναι και ο Τολης ρε τρελε!
:wave2: :beer: Και εγώ άνοιγα δρόμο.απλά οι Δίας ειναι εκπαιδευμένοι να το κάνουν και το κάνουν σωστά.
Aρα μολις στουκαρει στο ασθενοφορο οι δικοι του θα του δωσουν προτεραιοτητα στα επειγοντα;
Αν είναι επέιγον,ναι όπως όλος ο κόσμος.
με ειδα να με πωρώνει ενα v-max 1200 αλλα το παλιο παλιο. αλλα να του ρίχνω , ομως οταν σε χαιρέτησα και σου ειπα ωραιος και :a013: παρεξηγηθηκες και εφυγες γκαζομενος? γιατι? κριμα γιατι καναμε ωραια ανοίγματα... δεν βαλαμε και καμια κοντρα με λεφτα ρε παλικαρι τον χαβαλε μας καναμε στον αδειο δρομο....
με ειδα να με πωρώνει ενα v-max 1200 αλλα το παλιο παλιο. αλλα να του ρίχνω , ομως οταν σε χαιρέτησα και σου ειπα ωραιος και :a013: παρεξηγηθηκες και εφυγες γκαζομενος? γιατι? κριμα γιατι καναμε ωραια ανοίγματα... δεν βαλαμε και καμια κοντρα με λεφτα ρε παλικαρι τον χαβαλε μας καναμε στον αδειο δρομο....
μαλλον θα ηταν το "κλειστο"χωρις το vboost.......
μαλλον θα ηταν το "κλειστο"χωρις το vboost.......
Με τα 100 αλογα μονο....
:lol:
amyroukai
16/10/2014, 12:56
Με είδα να πλένω βραδιάτικα τη μηχανή που είχε γίνει να μην πω πως, να καθαρίζω αλυσίδα που είχε μαζέψει το κατιτίς από μπίχλα και χώμα της Κυριακής και μετά να παίρνω το μπουκαλάκι και να την λαδώνω........
Με "lubricante 5 usi" τύπου WD40 αντί για λάδι αλυσίδας... Και λέω γιατί δεν αφρίζει γμτ τι κάνω λάθος...
Billymuse
16/10/2014, 19:36
Με είδα να διαβάζω τις αρμοδιοτητες της γυναίκας και να κλαίω απο τα γέλια
http://www.agioritikovima.gr/thlogos/item/44903-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82
Με είδα να διαβάζω τις αρμοδιοτητες της γυναίκας και να κλαίω απο τα γέλια
http://www.agioritikovima.gr/thlogos/item/44903-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82
http://youtu.be/OeMBly9vnZI..:D
Eversman
18/10/2014, 13:42
Mε είδα να έχω ένα μεγάλο χαμόγελο, βλέποντας την Ακράπα περασμένη στην Αφρικάνα. Το χαμόγελο μεγάλωσε, όταν την έβγαλα στο δρόμο και είδα πώς πάει :)
akis_trevor
20/10/2014, 23:13
με ειδα να τυπωνω τα κ@λοχαρτα του ενφια οικογενειακως και να με πιανουν τα διαολια μου βραδιατικα..
οχι μονο να τα πληρωσουμε αλλα να τα εκτυπωσουμε κιολας σαν μ@λ@κες που μαστε...yes master...:moutza: στα μουτρα μας.
notakos600
21/10/2014, 07:47
με ειδα να τυπωνω τα κ@λοχαρτα του ενφια οικογενειακως και να με πιανουν τα διαολια μου βραδιατικα..
οχι μονο να τα πληρωσουμε αλλα να τα εκτυπωσουμε κιολας σαν μ@λ@κες που μαστε...yes master...:moutza: στα μουτρα μας.
Όλο γκρίνια είσαι ρε παιδάκι μου κι εσύ...
akis_trevor
21/10/2014, 08:39
Όλο γκρίνια είσαι ρε παιδάκι μου κι εσύ...
Με συγχωρειτε,δεν θα επαναληφθει...:rolleyes:
peterTHErider
25/10/2014, 14:33
Με ειδα να τρομαζω απιστευτα χωρις καν να εμπλακω σε ατυχημα!μονο με τη σκεψη του τι θα μπορουσε να μου εχει συμβει σε περιπτωση που ειχα ξεκινησει 3 δευτερολεπτα νωριτερα απο το σπιτι μου και εξηγω:ξεκιναω κανονικα στο μονοδρομο με προτεραιοτητα σε ολα τα καθετα στενακια τα οποια εχουν ολα στοπ!καθως κινουμουν σχετικα με πολυ μικρη ταχυτητα 30-40 χλμ γιατι ασχετα που εχω προτεραιοτητα τα φοβαμαι πολυ αυτα και βλεπω στο καθετο στενο στα 20 μετρα μου μπροστα χωρις καμια ορατοτητα να σκιζει μαυρο αμαξι με ταχυτητα τουλαχιστον 60 χλμ χωρις την υποψια ελενγχου η αφηματος του γκαζιου!!!!!ηταν τοσο γρηγορο που μεχρι να φτασω στη γωνια ειχε σφαξει το στοπ του παλι στην επομενη διασταυρωση!!!!
Πραγματικα τρομαξα απιστευτα πολυ!!!!και σκεφτομαι ποσα κομματια θα ειχα γινει αν ειχα ξεκινησει λιγο νωριτερα η αν πηγαινα λιγο πιο γρηγορα...ξεχειλησε το μυαλο μου απο καθαρο φοβο...
CustomBoy
25/10/2014, 17:54
κανονικα στο μονοδρομο με προτεραιοτητα σε ολα τα καθετα στενακια τα οποια εχουν ολα στοπ!καθως κινουμουν σχετικα με πολυ μικρη ταχυτητα 30-40 χλμ γιατι ασχετα που εχω προτεραιοτητα τα φοβαμαι πολυ αυτα
σαν και μένα και συ...αμυντικη οδηγηση τετοιου τύπου..καλό ειναι να κόβεις.γιατι ειδικα σε τετοια ΚΩΛΟστενάκια υπαρχουν και ασυνείδητοι....
Με είδα πρίν απο λίγο,να μένω απο βενζίνη μεσ'τη'μεση της αλεξάνδρας(ανοδο) και να ψάχνω τους κάδους για να βρώ μπουκάλι για ανεφοδιασμό μιας και το ''σπρωξιμο'' απο κεινο το σημειο ηταν αδυνατο
εχω παθει!το ιδιο.ακριβως..εχω δει ατομο να παραβιαζει το στοπ
και να βγαινει!σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας..καθετα..με χιλια!!
ελεγα ο τυπος ειναι τρελος!!και να τον κυνηγησω!!μιλαμε!!για
κλασματα του δευτερολεπτου..δεν με εκανε κομματια!!!:eek:
Shiatman
25/10/2014, 23:29
Με είδα μετά από 3+ μήνες να κάνω χωματόβολτες και να πετάω από τη χαρά μου!! :beer:
325701
spyrakos35
25/10/2014, 23:59
Με είδα μετά από 3+ μήνες να κάνω χωματόβολτες και να πετάω από τη χαρά μου!! :beer:
325701
ομορφάάάάάάντρα μου.....
με είδα και μένα να γυρνάω στην "πιστούλα" βραδιάτικα.....
και να ξύνω πάλι.....
η βαλβίδα απόσυμπίεσης.... ;)
325702
o_gavros
26/10/2014, 10:03
Με είδα πρίν απο λίγο,να μένω απο βενζίνη μεσ'τη'μεση της αλεξάνδρας(ανοδο) και να ψάχνω τους κάδους για να βρώ μπουκάλι για ανεφοδιασμό μιας και το ''σπρωξιμο'' απο κεινο το σημειο ηταν αδυνατο
ενα μεγαλο μπουκαλι νερό απο το περίπτερο,κι αν θες να είσαι μερακλης παίρνεις κι ενα μικρό το οποίο κόβεις στη μέση και το κάνεις χωνί για να μην χυθεί τίποτα στο ντεπόζιτο.
Δοκιμασμένο.
notakos600
26/10/2014, 11:41
ενα μεγαλο μπουκαλι νερό απο το περίπτερο,κι αν θες να είσαι μερακλης παίρνεις κι ενα μικρό το οποίο κόβεις στη μέση και το κάνεις χωνί για να μην χυθεί τίποτα στο ντεπόζιτο.
Δοκιμασμένο.
Δεν λιώνει με την βενζίνη το νερομπούκαλο;
o_gavros
26/10/2014, 12:12
Δεν λιώνει με την βενζίνη το νερομπούκαλο;
κοίτα, αν την αφήσεις μέσα στο μπουκαλι για μέρες ίσως και να λιώνει.
για να πας να γεμίσεις το όχημα σου που έμεινε, δεν υπάρχει θέμα.
το'χω κάνει πολλές φορές και για μένα και για άγνωστους που πετυχα να εχουν μείνει, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
SHOOTER045
26/10/2014, 12:42
Με αυτήν την καινούρια κίτρινη αμόλυβδη ΔΕΝ ΛΙΏΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕ
εκείνη η πράσινη όμως η παλιά..
Με είδα να ρίχνει καρέκλες και να υποχωρεί το χώμα, να βουλιάζει το stand μέσα και να ξαπλώνει η μηχανή...........
Τα κάναμε και τα βαφτίσια!
CustomBoy
26/10/2014, 15:40
Δοκιμασμένο.
πρίν ξοδέψω 1.50 ευρω στον περιπτερά,σκέφτηκα και την ''οδο'' του κάδου ανακύκλωσης!!! χεχε
Με είδα να γυρνάω πρίν λιγο απο πρωινή ασφαλτοχωμάτινη εντουροβόλτα στη φυλη-χασιά,με καιρικες συνθηκες χειμωνιατικες αλλα πολύ ομορφες...
325716
2stroker
27/10/2014, 14:13
Με ειδα χθες βραδυ να ψαχνω να βρω ανοιχτο βουλκανιζατερ γιατι η μπροστινη σαμπρελιτσα μας αφησε χρονους!
Kostass1975
27/10/2014, 14:30
Με ειδα χθες να βάζω μπρος τον
Τίγρη για άλλη
Μια φορά χωρις να μπορω ακομα να τον οδηγήσω (σπασμένος ωμός)..:-(
yianyian
28/10/2014, 01:29
Με βλέπω αυτό το χειμώνα να μην ξεκαβαλάω όσα κρύα και να βάλει.
Το πήγαινε - έλα στη δουλειά έχει γίνει η μοναδική βόλτα αποσυμπίεσης...:sad:
2stroker
29/10/2014, 14:54
Με ειδα να γλυτωνω την βροχα στο τσακ!500 μετρα πριν φτασω στο γκαραζ ξεκινησε να ριχνει!
Με ειδα να μου φευγει η μηχανη και ισα που καταφερα να κρατηθω ορθιος.
Αιτια ? μια ωραια στενη λουριδα πετρελαιου στο δρομο.
Προσοχη παιδες, αρχισαν οι διανομες.
KostRider
31/10/2014, 00:33
Με είδα να γλιτώνω την μπόρα, επειδή άργησα να ξεκινήσω και βρήκα μόνο βρεγμένο το δρόμο..
Με είδα να κάνω μια γρηγορη εκδρομούλα χθές μέχρι τη Λάρισα. Μετά τον Πλαταμώνα, πήγαμε παραλιακά
Νέους Πόρους - Στόμιο - Καρύτσα -Βελίκα - Αγιοκαμπος - Σκληθρο - Έλαφος - Καλαμάκι. Από Αγίοκαμπο και μετά είναι αρκετά όμορφη η διαδρομή με το ορεινό κομμάτι να προσφέρεται για "παιχνιδάκια". Η επιστροφή επειδή μας πίεζε ο χρόνος εγινε δυστυχώς από εθνικη αντι για Ελασσονα - Σέρβια - Βελβεντο - Ελατοχώρι που θέλαμε.
και μια φώτο απο την στάση για καφεδάκι στον Αγίοκαμπο:
326253
George_Sp
05/11/2014, 19:40
Με είδα να σε σκέφτομαι όλη μέρα αν είσαι καλά και δε σε χτύπησε κανείς. :(
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135219&page=120
Με είδα να παραλαμβάνω νεο μοντέλο απινιδιστή!Ω τι χαρά τι χαρά!!
amyroukai
07/11/2014, 14:42
Με είδα να σφηνωνω γάμπα αστράγαλο κλπ σύστημα στον πίσω προφυλακτηρα Σμαρτ. Όχι Σμαρτ απο μεριας μου, μλκια στη διήθηση. Ζημιά δεν φάνηκε να υπάρχει, ζήτησα συγγνώμη απο την οδηγό και όλα οκ.
με ειδα να καταλαβαινω ποσο τυχερος ειμαι που εφυγα απο την αθηνα.
εδω και μια βδομαδα (λογω ιδιαιτερου προβληματος) κινουμαι σε λ. αλεξανδρας και κηφισιας. τωρα καταλαβα τα περι R1200gs, τριβαλιτσα και gel. πραγματικα οσοι κινειστε κατα κει καθημερινως ειστε ηρωες με τον καθε γιαπη.
τις καλησπερες μου :(
amyroukai
11/11/2014, 09:34
Με είδα να ζμπρώχνω ΠΑΛΙ το μηχανάκι. Ευτυχώς είχε καλώδια σε κοντινό βενζινάδικο... Ναι ΟΚ ήρθε η ώρα της μπαταρίας, επιτέλους.
Billymuse
15/11/2014, 12:14
Επιτέλους μποτάρεςςςς :beer:
327003
Με είδα να υπόσχομαι στον ευατό μου να κάνω τη διαδρομη Φλώρινα - Πισοδέρι τέτοια περίοδο με τη μηχανή! Πέρασα με το αυτοκίνητο σήμερα γυρνωντας απο Πρέσπες και το κομμάτι είναι μαγικό... στροφές, χρώματα, αραιη κίνηση.... :a8::vroum:
George_Sp
19/11/2014, 19:05
Με είδα μετά από καιρό να συνδυάζω δουλειά και χαλάρωση. Τελικά τα μακρινά παραθαλάσσια ραντεβού δουλειάς έχουν και τα καλά τους.
327264
με είδα να ξυπνάω το πρωί και να μην πιστεύω το δώρο που μου έκανε ο καιρός σήμερα, τι Σαββατιάτικη λιακάδα ήταν αυτή ? καβάλησα το μωρό και παρέα γράψαμε 200 χιλιομετράκια... καιρό είχα να καβαλήσω και πολύ μου έλειψε :)
roukos_x
23/11/2014, 13:13
με ειδα στον δρομο μου, για καφε, προς μαραθωνα...
ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!
καποιοι ειχατε απορια για τα αναποδια τιμονια κ το drift?
θα σας πω εγω την λυση. Παρτε την μηχανη σας κ βγειτε στον παραδρομο απο βαρυμπομπη..
με ψιλοβροχο...
κ μην κανετε τπτ..θα τα κανει ολα μονο του! :tooth::tooth:
Billymuse
23/11/2014, 15:59
Mε είδα να παίρνω τα βουνά και τα όρη με άλλους 4 τρελούς...
πολυ μα πολυ ομίχλη και κρύο αλλα το κατα ευχαριστηθηκαμε...ευχαριστώ παίδες για τη παρέα :beer:
327431
327432
Joyrider
23/11/2014, 17:13
Mε είδα να παίρνω τα βουνά και τα όρη με άλλους 4 τρελούς...
πολυ μα πολυ ομίχλη και κρύο αλλα το κατα ευχαριστηθηκαμε...ευχαριστώ παίδες για τη παρέα :beer:
327431
327432
:beer:
Respect στην κοπελιά.
notakos600
23/11/2014, 17:54
:beer:
Respect στην κοπελιά.
Ο Billymuse είναι...
Joyrider
23/11/2014, 17:58
Ο Billymuse είναι...
:uplate: Με το σακίδιο στην πλάτη;
notakos600
23/11/2014, 17:59
:uplate: Με το σακίδιο στην πλάτη;
Και αυτός.
Billymuse
23/11/2014, 21:35
Ο Billymuse είναι...
:lol: τι μλκς :lol:
Η τύπισα έσκασε με jet κράνος και τζην(απο μέσα δε ξέρω αν φόραγε τπτ ;)
διπλό το respect
notakos600
23/11/2014, 21:43
:lol: τι μλκς :lol:
Η τύπισα έσκασε με jet κράνος και τζην(απο μέσα δε ξέρω αν φόραγε τπτ ;)
διπλό το respect
:lol:
Pardalotzatziki
23/11/2014, 21:49
...να κανω μαλλον την τελευταια βολτα για το 2014(....τάνα κριση)
Αλλα το φχαριστηθηκα.....κρυαδακι και χαλαρη βολτα....και ενα γερακι απο πανω να με παρακολουθει...
Εξι +κατι το απογευμα επιστροφη....με 0 βαθμους να περναω απο το χιονοδρομικο...μπρρρρρ...σκοτος και ομιχλη...
Βολτα στα συννεφα...
CustomBoy
24/11/2014, 11:06
Κοντινή enduro εξορμηση στη διαδρομη Πηγή φυλης +συνεχεια απο τους μετα χωματοδρομους....απλα απολαυση,ομιχλη χιονονερο και αρκετη λασπη....
327482
amyroukai
24/11/2014, 12:27
Με είδα για ακόμα μιά φορά να πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση "εμ, ξέρετε εγώ έχω κάνει 30 μέτρα μόνωση και πως θα γίνει να δηλώσουμε 75;"
Με είδα να αμολάω κάτι παντίκολα.....λειτούργησε το σχολείο είπα απο μέσα μου και γλυτώσαμε τα χειρότερα....κάτι το οδόστρωμα της Θηβών κάτι το λίγο απότομο φρένο,ευτυχώς όλα καλά.
Υ.Γ. ο απο πίσω πρέπει να με πόνταρε 200% οτι θα μετρήσω τούμπα έτσι που πήγαινε η μηχανή
Bob_o_mastoras
28/11/2014, 00:14
Με ειδα στη βροχη στην επιστροφη απο γειτονικο χωριο να παιζω συνεχεια με την ελειψη προσφυσης!!
Με τις παντες ολη την ωρα για 6 χιλιομετρα!! Γιουπιιιιι!!!! :a54::wlae:
Μονο σε μια φαση που το καρυδωσα ασχημα με 2αρα παραδιπλωσε και πηγε να μου φυγει αλλα το 'σωσα. :sweat::a7:
Τα χρειαστηκα ομως γιατι δεν ψηνομαι να το γρατζουνισω το μοτορι.
Αξιζε παντως η βροχα που εφαγα. :)