PDA

View Full Version : Με είδα

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

theofilos888
16/11/2012, 09:34
με ειδα χτες το βραδυ στο σχόλασμα να ειμαι ΤΕΡΑΣ ψυχραιμίας για να μη παω αυτοφωρο

:rolleyes:

Με βλέπω κάθε μέρα να είμαι τέρας ψυχραιμίας για να αντιμετωπίσω τον κόσμο που οδηγεί και δεν βλέπει..... :evil:

GIXXERAKIAS
19/11/2012, 08:42
Με βλέπω όλο και πιό συχνά να κάνω αυτά που έκραζα κάποτε....σακούλες σούπερμαρκετ στο αριστερό γκρίπ και φύγαμε....πουτ@να ζωή πώς τα φέρνεις έτσι.....:(

karolos SRX 400
24/11/2012, 16:01
δεν εχω ξαναγραψει εδω ΑΛΛΑ
με ειδα το 2006 τελευταια μερα καρναβαλιων ντυμενος βατραχακι (νοικιασμενη στολη)
πανω σ ενα fzx 750 να κανω παντηλικια στη δελφων
μεχρι που σταματησαν διπλα μου 2 ζηταδες με το χαμογελο στα χειλη,
και μου εκαναν την εξης προταση "αν με περασεις μεχρι το επομενο φαναρι, θα φυγεις"
απαντηση "ναι αλλα αν τρεξω παλι θα με γραψεις για ταχυτητα"
δεν απαντησε απλα σηκωσε τα φρυδια του χαρουμενος

Ε, με το που αναψε πρασινο λεω απο μεσα μου φωναχτα "τι διαολο"
και ξεκιναω μαλιοκουβαρα

Ε, και δεν εγινε τιποτα στο επομενο φαναρι δεν υπηρχε κανενας ουτε πισω μου ουτε διπλα μου

Εκανα μια βρομαδα να το ξεπερασω
απλα δε μπορω να σταματησω να κανω μ@λ@κιες εκτοτε

karolos SRX 400
24/11/2012, 16:03
γιατρε μου ειναι σοβαρο?

vaska
24/11/2012, 17:12
Με είδα να σφάζω STOP και να περνάω αέρα πατέρα αλώβητος. Το κατάλαβα αφού το πέρασα, που σκατά είχα το μυαλό μου ούτε που ξέρω.

nikos_abel
24/11/2012, 18:15
Με είδα να σφάζω STOP και να περνάω αέρα πατέρα αλώβητος. Το κατάλαβα αφού το πέρασα, που σκατά είχα το μυαλό μου ούτε που ξέρω.
Δεν είσαι ο μόνος, λέγεται "ανθρώπινο λάθος" γιαυτό και κόβουμε ακόμη και όταν έχουμε προταιρεότητα να ελέγξουμε.

nathair
24/11/2012, 20:10
Με είδα μετά από 2 1/2 μήνες στον καναπέ με κάταγμα έξω σφυράς, να καβαλάω το ποδήλατο, και μετά τη μηχανή, και να νοιώθω και πάλι ελεύθερος!

mikRRopixel
26/11/2012, 11:25
Με είδα, μετά από 4 μήνες αναμονής στο συνεργείο, να καβαλάω πάλι την καλή μου και να μην χορταίνω βόλτες όλο το σ/κ! Πρέπει να αναπληρώσω το χαμένο έδαφος...

nassosxlvbros
26/11/2012, 12:01
με είδα το πρωί να βάζω και εγώ βενζίνη με 1.599 :)

Πέφτει η βενζίνη ρεεε μην μασάτε!

Με είδα με ρεζέρβα στο παπί από το Σάββατο,αλλά δε με βλέπω να ρίχνω.....:(

Anritsu
26/11/2012, 14:13
Με είδα στο Ασκλήπειο της Βούλας με σπασμένη δεξιά κνήμη περόνη πάνω απο τον αστράγαλο , με τέσσερις ειδικευόμενους ο ενας να με κράταει στην μέση και οι άλλοι τρείς να μου τραβάνε το πόδι για ανάταξη . Μέ άκουσα να ούρλίαζω σαν να μου το σπάγανε ξανά απο την αρχή . Τώρα με βλέπω κανα τρίαρι μήνες με γύψο (2 μείνανε) και με λίγη τύχη θα γλύτωσω τα σίδερα . Μεγάλη απάτη οι καθρέφτες στις τυφλές διασταυρώσεις , πολύ έυκολα ξεγελιέσαι

nassosxlvbros
26/11/2012, 14:22
Με είδα στο Ασκλήπειο της Βούλας με σπασμένη δεξιά κνήμη περόνη πάνω απο τον αστράγαλο , με τέσσερις ειδικευόμενους ο ενας να με κράταει στην μέση και οι άλλοι τρείς να μου τραβάνε το πόδι για ανάταξη . Μέ άκουσα να ούρλίαζω σαν να μου το σπάγανε ξανά απο την αρχή . Τώρα με βλέπω κανα τρίαρι μήνες με γύψο (2 μείνανε) και με λίγη τύχη θα γλύτωσω τα σίδερα . Μεγάλη απάτη οι καθρέφτες στις τυφλές διασταυρώσεις , πολύ έυκολα ξεγελιέσαι

Όχι ρε φίλε! πότε έγινε αυτό; Καλά δεν είσαι στο νησί;

Περαστικά ψηλέ!

Anritsu
26/11/2012, 14:29
Αυρίο κλείνω 4 εβδόμαδες ακρίβως . Εδώ αθήνα εγινε σε ενα παραδρόμο πίσω απο το σπίτι όπως εφευγα για Ραφήνα επιστρέφοντας από άδεια . Τι να πεις , δεν θα συμβαίνουν πάντα στους άλλους ....

MG-KTiNoS
01/12/2012, 01:27
Με είδα να πηγαίνω στο μαγαζί του ΝτιμΧίος και να παραλαμβάνω σε αυτοκόλλητα πλαστικοποιημένα, ΟΛΑ τα διακριτικά των χωρών που πήγα και δεν βρήκα να αγοράσω.
Αύριο με χαρά θα τα βάλω στη βαλίτσα μου.
Μια μικρή πολυτέλεια που επέτρεψα στον εαυτό μου, στις γαμημένες μέρες που ζούμε.
Μια εκκρεμότητα έκλεισε.
Να είσαι καλά ρε Ντιμ…
:)

DimChios
01/12/2012, 09:14
Με είδα να πηγαίνω στο μαγαζί του ΝτιμΧίος και να παραλαμβάνω σε αυτοκόλλητα πλαστικοποιημένα, ΟΛΑ τα διακριτικά των χωρών που πήγα και δεν βρήκα να αγοράσω.
Αύριο με χαρά θα τα βάλω στη βαλίτσα μου.
Μια μικρή πολυτέλεια που επέτρεψα στον εαυτό μου, στις γαμημένες μέρες που ζούμε.
Μια εκκρεμότητα έκλεισε.
Να είσαι καλά ρε Ντιμ…
:)

ε, αφου σε είδες εσύ...με είδα να σε βλέπω κι εγώ! :lol:

Καλοφόρετα κι ας ψάχναμε τόση ωρα να βρούμε τί σημαίνει το "ΜΕ"

:lol:

GsDakar
03/12/2012, 11:04
με ειδα εχθες να ξηλωνω τα Xenon απο το Dakaraki μου γιατι απο τα πολλα μπινελικια ειχα λοξυγκα....

GIXXERAKIAS
05/12/2012, 13:55
Με είδα σήμερα να την γλυτώνω πολύ ΠΟΛΥ φθηνά.....από μαλακί@ άλλου κλασικά.....:sick:

TROOPER
05/12/2012, 17:31
με ειδα να κραταω στα χερια μου αυτο:

276010

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

George_Sp
06/12/2012, 10:50
Με είδα χθες βράδυ δικάβαλο σε ανηφοριά σε βρεγμένο οδόστρωμα γυαλί......να μπαίνω σε κλειστή στροφή (επίσης ανηφορική) και στη προσπάθεια να κουμπώσω 1η, να μπαίνει νεκρά.

Αιωρήθηκα με τον συνεπιβάτη για μισό δευτερόλεπτο ώσπου αρχίσαμε να φεύγουμε προς τα πίσω......με είδα αμέσως να βουτάω το μπροστά φρένο (ευτυχώς μου κοψε και δε πάτησα το πίσω), να γλιστράει η ρόδα ψάχνοντας να βρει πρόσφυση........να βάζω πόδι κάτω για να ισορροπήσω, και τελικά να γλιτώνω μια πολύ τραγική τούμπα αφού μισό μέτρο με την όπισθεν βρέθηκε πρόσφυση και κοκκαλώσαμε!

αφού σταματήσαμε τα γέλια που γλιτώσαμε...κούμπωσα πρώτη και συνεχίσαμε :lol:

sapila racing
06/12/2012, 11:04
Με είδα χθες βράδυ δικάβαλο σε ανηφοριά σε βρεγμένο οδόστρωμα γυαλί......να μπαίνω σε κλειστή στροφή (επίσης ανηφορική) και στη προσπάθεια να κουμπώσω 1η, να μπαίνει νεκρά.

Αιωρήθηκα με τον συνεπιβάτη για μισό δευτερόλεπτο ώσπου αρχίσαμε να φεύγουμε προς τα πίσω......με είδα αμέσως να βουτάω το μπροστά φρένο (ευτυχώς μου κοψε και δε πάτησα το πίσω), να γλιστράει η ρόδα ψάχνοντας να βρει πρόσφυση........να βάζω πόδι κάτω για να ισορροπήσω, και τελικά να γλιτώνω μια πολύ τραγική τούμπα αφού μισό μέτρο με την όπισθεν βρέθηκε πρόσφυση και κοκκαλώσαμε!

αφού σταματήσαμε τα γέλια που γλιτώσαμε...κούμπωσα πρώτη και συνεχίσαμε :lol:

Αν πάταγες πίσω φρένο θα σταματούσες με τη μια όμως. ;)

George_Sp
06/12/2012, 11:10
Αν πάταγες πίσω φρένο θα σταματούσες με τη μια όμως. ;)

κοίτα....βάση λογικής έτσι είναι.....το βάρος ήταν όλο στον πίσω τροχό....ήμουν όμως σε δρόμο με πολύ μεγάλη κλίση και η μηχανή έφευγε προς τα πίσω ψιλοπλαγιασμένη και όχι όρθια.....οπότε εκτίμησα οτι εφόσον δεν είμασταν κατακόρυφα η γρηγορότερη αντίδρασή μου θα ήταν στο να ισορροπήσω τιμόνι και γωνία της μηχανής με το δρόμο και να έχω και τα 2 πόδια ελεύθερα σε περίπτωση που μου φευγε από δεξιά.

τί να το κάνω να κοκκαλώσει και να αρχίσει να πέφτει δεξιά ενώ έχω το πόδι στο ποδόφρενο.

τώρα θα μου πεις...γιατί δε πάτησα και τα 2.....δε ξέρω...συνηθισμένος από το mountain bike στην πάρνηθα προτίμησα να ισορροπήσω ισιώνοντας τιμόνι και κλίση και να βάλω πόδι κάτω από τη μεριά που έχω συνηθίσει.

George_Sp
06/12/2012, 13:08
Τα έχουμε πει και γράψει, διάβασέ τα.. :wave:

αν είμασταν όλοι ίδιοι και οι εξελίξεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας σταθερές, δε θα χρειαζότανε η ρευστότητα σε σχέση με το πέρασμα του χρόνου μέσα στο φορουμ.

θα καρφιτσώνατε 30στικι τυφλοσούρτες που θα ίσχυαν για όλους τα ίδια και θα γράφαμε μόνο στις καλημέρες και τα ευχολόγια.

ο καθένας που μπαίνει και γράφεται στο κάθε φόρουμ, διαβάζει, μαθαίνει, ρωτάει. Με τη λογική σου να κόψουμε το ρωτάει...και να περιμένουμε πότε θα πετύχουμε κάτι αντίστοιχο.

και για να μην μακρυγορώ άλλο θα σε παρακαλέσω από δω και μπρος να μην μου απαντάς αν δεν έχεις να μου προσφέρεις γνώση (ακόμα και βάζοντας ένα λινκ οδηγώντας με να διαβάσω αυτό που χρειάζεται).

αν μη τι άλλο τη συγκεκριμένη σου πλευρά την χόρτασα. :)

Billymuse
06/12/2012, 14:15
με είδα να τρώω βροχή το πρωί στη δουλειά και όταν πεταχτικα σπίτι για να πάρω τα αδιάβροχα με το που φτάνω απέξω σκάει ένας ήλιος νααααα:sun:

Isi
06/12/2012, 18:56
Με είδα σήμερα να παίρνω tank cover , ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά από συμφορουμίτη στη Νεα Ιωνία. Ευχαριστώ απο καρδιάς.

spyrakos35
07/12/2012, 11:09
με είδα χτες να βάζω την νεα μπαταρία στο φουζουρου και να το οδηγάω - έστω και μέχρι την γλυφάδα και πάλι πίσω - μετά από 10 μέρες...

παίδες, είναι πανάλαφρο τελικά, έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον εχτές.... :beer:

PetranGR
07/12/2012, 17:47
με είδα να τρώω ξενέρα όταν πήρα τηλ . για να πώ για μηχανή να την κλείσω...και μαθαίνω οτι την πόυλησε εχθές.Με βλέπω να τρώω την ΜΕΓΙΣΤΗ ΞΕΝΕΡΑ :( Επειδή δεν έχει άλλη σε τόσο καλά χρήματα...

MG-KTiNoS
07/12/2012, 18:11
με είδα να τρώω ξενέρα όταν πήρα τηλ . για να πώ για μηχανή να την κλείσω...και μαθαίνω οτι την πόυλησε εχθές.Με βλέπω να τρώω την ΜΕΓΙΣΤΗ ΞΕΝΕΡΑ :( Επειδή δεν έχει άλλη σε τόσο καλά χρήματα...

κάνε υπομονή και θα βρεις και πιο κάτω...
Θέμα χρόνου

Το 13 θα γίνει της πουτάνας !
:cry:

PetranGR
07/12/2012, 18:13
κάνε υπομονή και θα βρεις και πιο κάτω...
Θέμα χρόνου

Το 13 θα γίνει της πουτάνας !
:cry:

έψαξα προς στιγμή τον τελευταίο μήνα ψάχνω και τίποτα δεν φαίνετε στον ορίζοντα...όλα είναι αμάν !

Έκλεινα για 3700 € και τώρα το πιο φθηνό CBR600RR του 07' έχει 4500€ με ένα κάρο χλμ. απο πάνω του ...

ήταν ευκαιρία ! :(

MG-KTiNoS
07/12/2012, 18:17
Τώρα είν αι Χριστούγεννα, κάτσε να μπει ο Γεννάρης και τα λέμε...

(κάνε παζάρια τ΄'υπου τόσα 'εχω θες ?)
:D

rider
07/12/2012, 18:31
έψαξα προς στιγμή τον τελευταίο μήνα ψάχνω και τίποτα δεν φαίνετε στον ορίζοντα...όλα είναι αμάν !

Έκλεινα για 3700 € και τώρα το πιο φθηνό CBR600RR του 07' έχει 4500€ με ένα κάρο χλμ. απο πάνω του ...

ήταν ευκαιρία ! :(

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2966955/

.... αν και φανταζομαι οτι θα το εχεις δει

PetranGR
07/12/2012, 18:33
Τώρα είν αι Χριστούγεννα, κάτσε να μπει ο Γεννάρης και τα λέμε...

(κάνε παζάρια τ΄'υπου τόσα 'εχω θες ?)

Βρε ναι .

Απλά κοίταξε , εγώ είχα βρεί αυτό :

Honda CBR 600RR 2007 '07 - € 3.750
με αρκετά εξτρά και να το σκοτώνει ήμουν έτοιμος να το κλείσω σήμερα κιόλας,και το πούλησε εχθές.Ξενέρωσα γιατί το ήξερα σαν μηχανή και ήταν καλά τα λεφτά.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2966955/

Δηλαδή ταβάνι έχω τα 4000€ με χίλια ζόρια , ίσα ίσα για να το πάρω και να κάνω κάποια εξτρά.

Μετά τα υπολοιπα έχουν πάνω απο 35000 χλμ,και η τιμή ξεφεύγει στα 4500-4800.

Οπότε δεν βρίσκω κάτι καλό να το πώ...τόσο όσο αυτό. :mad:

PetranGR
08/12/2012, 12:21
με είδα να κόβω βόλτες μαζί με τον fdtolis , για να δούμε για την μηχανή μου ...με είδα να ξεπαγιάζω πάνω στο SS,γιατί δεν είχα γάντιααααααααααααα!!!

Motoneos
02/01/2013, 16:17
ΩΩΩΩΩ ναι! Με είδα στις 22 Δεκ να τρώω εγώ και η κουκλίτσα μου (μηχανή) την πρώτη μου σουπίτσα. Έκανα 200+ χλμ με κωλόκαιρο, έφαγα τη βροχή του Θεού παπάριασαν τα πόδια μου, τα χέρια μου, τα @@ μου παρότι φόραγα αδιάβροχο και αδιάβροχα παπούτσια και γάντια. Και τη σούπα την έφαγα όταν πήγα να ξεκινήσω στο φανάρι των ΤΕΙ του Μεσολογγίου στην Εθνική. Από στάση δλδ. Αφού δεν την έφαγα εν κινήσει πάλι καλά. Έσπασε η παρθενιά!!!

bulmont
02/01/2013, 17:11
Mε είδα να καβαλάω ξανά μετά από πολλούς μήνες........
Συνεπιβάτης σε BMW 1200 RT.......................................
Με ραδιοσιντί και να παίζει .....Καρρά.

Με είδα να προσπαθώ να κρυφτώ. σαν τους τύπους που
κρύβονται απ' τους δημοσιογράφους στα δικαστήρια.............

bocaros
09/01/2013, 16:30
με είδα μετά από 4 μήνες να κάνω τα πρώτα μου βήματα. στράτα -στρατούλα βέβαια , αλλά βήματα.

επίσης με ειδα επιτέλους και χωρίς την εξωτερική λάμα στο χέρι , το οποίο κάποιος από εδώ μέσα πρέπει να το κάνει καλά.

( ακούει το αγόρι που παλιά είχε μακριά μαλλιά? )

MG-KTiNoS
10/01/2013, 10:49
Με είδα ν αναβαθμίζομαι με βίζιτ κάρτ από το Ντιμ Χίος χρόνια μετά.
(μέγκλα οι καρτούλες)
Όχι δεν αρχίζω βίζιτες, ούτε προσέλαβα βιζιτού !

DimChios
10/01/2013, 10:52
(μέγκλα οι καρτούλες)
Όχι δεν αρχίζω βίζιτες, ούτε προσέλαβα βιζιτού !

σε ειδα και εισαι ομορφάντρας! Μηπως να το ξανασκεφτεις?

MG-KTiNoS
10/01/2013, 13:52
σε ειδα και εισαι ομορφάντρας! Μηπως να το ξανασκεφτεις?

tai
11/01/2013, 23:09
με είδα μετά από 4 μήνες να κάνω τα πρώτα μου βήματα. στράτα -στρατούλα βέβαια , αλλά βήματα.

επίσης με ειδα επιτέλους και χωρίς την εξωτερική λάμα στο χέρι , το οποίο κάποιος από εδώ μέσα πρέπει να το κάνει καλά.

( ακούει το αγόρι που παλιά είχε μακριά μαλλιά? )
το να τσακίζεστε μόνο και μόνο για να σας "τρίβει" ο αμάνικος μετα, το βρίσκω πολύ kinky!:blush:

περαστικά σου:wave2:

g_m900
19/01/2013, 13:06
Με ειδα να ριχνω στο FZ6 στα πρωτα 5 μετρα με το Κriss 115.

αμα σου βασταει ξαναελα να τα στησουμε ρε...:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

AUFGEBRACHT
19/01/2013, 14:05
Με ειδα να ριχνω στο FZ6 στα πρωτα 5 μετρα με το Κriss 115.

αμα σου βασταει ξαναελα να τα στησουμε ρε...:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

Έκανες ζαβολιά με το traction control, παραδέξου το...

g_m900
19/01/2013, 14:06
Έκανες ζαβολιά με το traction control, παραδέξου το...

ακριβως!!!
το δικο μου εχει...Friction Control !!!:cry:

g_m900
28/01/2013, 16:57
Με ειδα να καβαλαω το TDM μετα απο το τρακαρισμα της 7/10/2012.
Το ειχα ετοιμο και δεν μπορουσα λογω σπασιματος του δεξιου σκαφοειδους του καρπου.
Μου φανηκε σαν να οδηγουσα μηχανακι 200 ιππων !!!!!

mitsos_chania
10/02/2013, 17:38
Mε ειδα να τρωω τη πρωτη μου γερη σαβουρα ... Τρομαξα αρκετα αλλα να ναι καλα κρανος και μπουφαν . απολογισμος μονο υλικος και ψυχικος. Α οδηγαω πιο συνετα τωρα ειναι η αληθεια :) Προσοχη κ παντα με εξοπλισμο ανεξαρτητα απο κυβικα και αποστασεις .

airmav
25/02/2013, 07:20
με ειδα χθες μεσημερακι ενεκα της γμτης μερας να παιρνω το νετο μου 2 καβαλο για καφεδακι ζεα. με ειδα μετα να γυριζω ελευσινα σε ενα καφε να δω τον θρυλο. με ειδα κ μετα το ματς να πηγαινω στο πατρικο μου να αφησω τη μηχανη, με το τσαντακι ανοιχτο κ να αδειαζω σε καποιο χωραφι, χαντακι, λακουβα το ολοκαινουριο κινητο μου που ακομα το πληρωνω......... ημαρτον ολο ετσι με πηγαινει εδω κ 2 μηνες..... που θα φτασει αυτο???

vaska
25/02/2013, 07:33
το να τσακίζεστε μόνο και μόνο για να σας "τρίβει" ο αμάνικος μετα, το βρίσκω πολύ kinky!:blush:

:bawl::bawl:

teogtp
26/02/2013, 08:46
...να σε χανω πανω απο το μηχανακι και να σκας κατω στην βρεγμενη ασφαλτο κατακυλωντας
και σκορπιζοντας σαρκες παντου..........:(

καταραμενη σακουλα με κιμα!
@ιδια κεφτεδες θα φαω σημερις!:D

Aνεμος
15/03/2013, 09:56
Με είδα να υπερεκτιμώ την ποσότητα βενζίνης που είχε απομείνει στο τεπόζιτο του KTM και να πιστεύω οτι θα με βγάλει μέχρι την δουλειά.Το πρωινό σπρώξιμο στην Κηφισίας απέδειξε πως είχα άδικο και θέλω γυμναστική....:rotflmao:

Vagelis26b
29/03/2013, 12:34
Με ειδα να εχω να την καβαλησω 2 εβδομαδες και να σκεφτομαι οτι εχω αλλες 2 μιζερες εβδομαδες τουλαχιστον μπροστα μου και να εχω σαλταρει τελειως..............................

George_Sp
13/04/2013, 10:08
Με είδα να ξεφτιλίζονται τα οικονομικά μου.......να πουλάω το f650gs μετά από 5μήνες όμορφης συμβίωσης....να παίρνω παπί για να βγαίνει το μεροκάματο και να ξενερώνω με τις επιδόσεις, τα φρένα και το στήσιμό του...και μετά από 1μιση μήνα να πουλάω και το παπί, επίσης για οικονομικούς λόγους και η ψυχολογία στα τάρταρα.
άντε και εις ανώτερα.

τουλάχιστον κάνω όνειρα που δε κοστίζουν.

Billymuse
13/04/2013, 12:05
Με είδα να ξεφτιλίζονται τα οικονομικά μου.......να πουλάω το f650gs μετά από 5μήνες όμορφης συμβίωσης....να παίρνω παπί για να βγαίνει το μεροκάματο και να ξενερώνω με τις επιδόσεις, τα φρένα και το στήσιμό του...και μετά από 1μιση μήνα να πουλάω και το παπί, επίσης για οικονομικούς λόγους και η ψυχολογία στα τάρταρα.
άντε και εις ανώτερα.

τουλάχιστον κάνω όνειρα που δε κοστίζουν.

να είσαι γερός και υγείής και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να πάρεις καλύτερα μηχανάκια στο μέλλον...

εμένα με είδα να παίρνω εισητήριο για το ο.α.κ.α για αύριο χρόνια πολλά αεκάρες μου :beer:

bocaros
19/04/2013, 00:42
με είδα μετά από 7 μήνες να ξανακαβαλάω δίτροχο έστω και μικρό.
άντε να δούμε

TROOPER
19/04/2013, 08:58
με είδα μετά από 7 μήνες να ξανακαβαλάω δίτροχο έστω και μικρό.
άντε να δούμε

καλοβολτο γιωργαρε και μακρυα απο στραβες !!!

:beer:

teogtp
24/04/2013, 09:36
Με βλεπω χωρις μηχανακι εδω και ενα μηνα........
Αμαν ρε Σφακ.......με τα ποδια τα φερνεις τα ανταλακτικα?:a52:

rider
27/04/2013, 19:14
288634

μας είδα σήμερα να ανεβοκατεβαίνουμε Καστανιά...

TROOPER
30/04/2013, 06:43
Με βλεπω χωρις μηχανακι εδω και ενα μηνα........
Αμαν ρε Σφακ.......με τα ποδια τα φερνεις τα ανταλακτικα?:a52:

απο τον αλλο κοσμο...?δυσκολα...

vaska
04/05/2013, 06:50
Με είδα στο βασικό καθημερινό μου commuter (αρε Κρυπτονάρα) να περνάω αλυσογράναζα DID παρακαλώ τη χρυσή και εξάτμα GPR. Του έριξα κι ένα πλύσιμο μετά από 7-8 μήνες που είχα να το πλύνω και ήρθε και άστραψε η ομορφιά. Χθες από τις 7:30 μέχρι τις 10:00 το βράδυ έκανα βόλτες μέσα στην Πάτρα και όσο το άκουγα να κελαηδάει τόσο πιο πολύ χαμογελούσα. Τελικά είμαι κάγκουρας και μάλιστα μεγάλος (45 χρονών τουλάχιστον)

:D:D:D

notakos600
04/05/2013, 16:54
Με είδα στο τζάμι του φούρνου στην Οινόη να ανηφορίζω για Βίλια στις 06:00 και να έχω αγκαλιάσει το ΧΤ από το κρύο...
Στρίβοντας για Βίλια πρέπει να εκσπερμάτωσα.:lol:

sniper
08/05/2013, 11:11
Με είδα να κοιτάω πριν λιγο τις ψιχάλες και να σκέφτομαι πόσο ανόητος είμαι που δεν έχω αδιάβροχα μαζί και θα γίνω σκ@τ@ μετά...

blackbusa
08/05/2013, 11:15
Με είδα να κοιτάω πριν λιγο τις ψιχάλες και να σκέφτομαι πόσο ανόητος είμαι που δεν έχω αδιάβροχα μαζί και θα γίνω σκ@τ@ μετά...
Μην ανυσηχεις...και χωρις τις ψιχαλες παλι ανοητος παραμενεις...

MaiTak
08/05/2013, 19:04
[QUOTE=notakos600;2318762]Με είδα στο τζάμι του φούρνου στην Οινόη να ανηφορίζω για Βίλια στις 06:00 και να έχω αγκαλιάσει το ΧΤ από το κρύο...
Στρίβοντας για Βίλια πρέπει να εκσπερμάτωσα.:lol:[/QUOTE
:rotflmao:

PetranGR
09/05/2013, 09:24
με είδα να μπαίνω στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για να κλείσω την συμφωνία αποζημίωσης μου , απο το τροχαίο που έχω αναφέρει σε θέμα του forum,Και έφυγα με απίστευτα νεύρα, α .ρεεεε Ελλάδα, μια ζωή μπ....ρδελο θα μείνεις ! :(

Παρόμοιο τροχαίο στην Γερμανία με γνωστό μου ,παρακαλώ αποζημιώση εντάξει για μεγαλύτερη μηχανή όμως,χωρίς σπασίματα κτλ. ολική καταστροφή μέσα σε 1.5 εβδομάδα είχαν δώσει ΈΓΚΡΙΣΗ για τα λεφτά,και δεν τους ένοιαζε έαν την φτιάξεις η όχι απλά να σε δώσουν θέλαν αυτά που έπρεπε για να αποζημιωθείς,Βρίζουμε την Γερμανία αλλά σε κάποια πράγματα...Είναι πολύ μπροστά!

tzimidis
09/05/2013, 21:51
με είδα να μπαίνω στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για να κλείσω την συμφωνία αποζημίωσης μου , απο το τροχαίο που έχω αναφέρει σε θέμα του forum,Και έφυγα με απίστευτα νεύρα, α .ρεεεε Ελλάδα, μια ζωή μπ....ρδελο θα μείνεις ! :(

Παρόμοιο τροχαίο στην Γερμανία με γνωστό μου ,παρακαλώ αποζημιώση εντάξει για μεγαλύτερη μηχανή όμως,χωρίς σπασίματα κτλ. ολική καταστροφή μέσα σε 1.5 εβδομάδα είχαν δώσει ΈΓΚΡΙΣΗ για τα λεφτά,και δεν τους ένοιαζε έαν την φτιάξεις η όχι απλά να σε δώσουν θέλαν αυτά που έπρεπε για να αποζημιωθείς,Βρίζουμε την Γερμανία αλλά σε κάποια πράγματα...Είναι πολύ μπροστά!
Εγώ φίλε συνονόματε , με άκουσα να λέω στον ασφαλιστή της ελπα "κλείνω το τηλέφωνο και έρχομαι να σε @@@ησω", μετά με είδα να αφήνω ανοιχτό το ακουστικό και ψάχνω για ταξί , ώστε να πάω να το κάνω πράξη.
Ευτυχώς για μένα όταν έφτασα είχε φύγει.

notakos600
10/05/2013, 04:46
Εγώ φίλε συνονόματε , με άκουσα να λέω στον ασφαλιστή της ελπα "κλείνω το τηλέφωνο και έρχομαι να σε @@@ησω", μετά με είδα να αφήνω ανοιχτό το ακουστικό και ψάχνω για ταξί , ώστε να πάω να το κάνω πράξη.
Ευτυχώς για μένα όταν έφτασα είχε φύγει.

Έλιωσα στο γέλιο λέμε. :lol: :lol:

sapila racing
14/05/2013, 09:29
Με είδα χτες να τρωω βροχή πρώτη μέρα με την μηχανή μετα απο δύο μήνες λόγω επέμβασης στο γόνατο. Σημερα βεβαια την ξανάφαγα.
Δυο μηνες που ημουν με το αυτοκίνητο δεν είχε ρίξει σταγόνα.

MikeG
28/05/2013, 23:05
Με είδα να κάνω μερικά χιλιόμετρα με το ποδήλατο μετά από καιρό & να προσπαθώ να κάνω ξερογκαζιά στο δεξί γκρίπ, για να κατεβάσω μη πέσω πάνω σε ένα καροτσάκι με μωρό. Ξεράθηκα στο γέλιο

GIXXERAKIAS
29/05/2013, 08:19
Με είδα να κάνω μερικά χιλιόμετρα με το ποδήλατο μετά από καιρό & να προσπαθώ να κάνω ξερογκαζιά στο δεξί γκρίπ, για να κατεβάσω μη πέσω πάνω σε ένα καροτσάκι με μωρό. Ξεράθηκα στο γέλιο

:bawl::bawl:

Με είδα με το σκούτερ πρωί πρωί να κάθομαι αγέρωχος στο φανάρι και μόλις άναψε έσκυψα να πιάσω τα κλίπ όν (και τον συμπλέκτη :p) βάζοντας ταυτόχρονα το αριστερό πόδι στο rearset (?) για να βάλω ταχύτητα.Πρέπει επειγόντως να την βγάλω βόλτα!!:uplate:

TROOPER
03/06/2013, 10:21
με ειδα να ξαπλωνω το σαββατο το βραδυ με 20χαω με τον παπιο επειδη εβρεξε χωμα και οταν φρεναρα ο κωλος με προσπερασε. πηγα να το φερω με το τιμονι αλλα το μπροστινο αποφασισε να μου την κανει.

παρασημο στον αριστερο αγκωνα απο την τριβη. ο παπιος ουτε γρατσουνια.

πολυ χαιρομαι γιατι εχω να ξαπλωσω απο το '05 στον δρομο και απο το '10 στα σερρας οποτε στατιστικα ειμαι κομπλε πλεον :D

Dimos35
03/06/2013, 14:33
με ειδα να ξαπλωνω το σαββατο το βραδυ με 20χαω με τον παπιο επειδη εβρεξε χωμα και οταν φρεναρα ο κωλος με προσπερασε. πηγα να το φερω με το τιμονι αλλα το μπροστινο αποφασισε να μου την κανει.

παρασημο στον αριστερο αγκωνα απο την τριβη. ο παπιος ουτε γρατσουνια.

πολυ χαιρομαι γιατι εχω να ξαπλωσω απο το '05 στον δρομο και απο το '10 στα σερρας οποτε στατιστικα ειμαι κομπλε πλεον :D
Πάντα η όποια αναποδιά να είναι τέτοιου και μικρότερου μεγέθους.:beer:

Πληροφοριακά με είδα να περπατάω σαν τραβεστί με ψηλοτάκουνα για να πάω στο περίπτερο το ίδιο βράδυ γιατί το παπούτσι δεν μπορούσε να βρει πρόσφυση.

Πρέπει η βροχή εκτός από χώμα να είχε και τουλάχιστον 20% βαζελίνη, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.:bawl:

PRIEST
13/06/2013, 11:18
με βλεπω σημερα να γινομαι μουσκιδι στην Ε6 απο το συνεργειο στη δουλεια....αλλα δεν ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :a25::a25:...........................!!!!!!!!!!!!!!!τρια χρονια χωρις μηχανη ειναι πολλα .....πααααααααααρα πολλα τελικα.......και στην πουτανα την ξενητια σαν μια ζωη ολοκληρη.......!!!!!!!!!!!

SHOOTER045
13/06/2013, 15:06
με ειδα να χλωμιαζω στον περιφερειακο της πολης οταν το αντιθετα κινουμενο κουτι με αναγκασε να μεετραω τις βιδες στις μπαριερες,αντε εμενα δεν με ειδες το λεοφωρειο που συνοδευα πισω μου και αυτο δεν το ειδες?:eek::eek::eek:
ενταξει εγω τι φταιω να με κανεις λιωμα η να με πηγαινουν με καροτσακι επειδη σου ηρθε να γινεις λιωμα μεσημεριατικα?700 ευρο και 30 μερες αφαιρεση ολα και περιμενε και το αλκοτεστ και πες μου αν θα ξαναπιεις καφρε:nono::nono::nono:
παντως το σκ@@ο εφυγε απο την καλτσα και τις περασε και τις καλοκαιρινες μου μποτες...:eyepop:

dmf
13/06/2013, 16:23
με ειδα να χλωμιαζω στον περιφερειακο της πολης οταν το αντιθετα κινουμενο κουτι με αναγκασε να μεετραω τις βιδες στις μπαριερες,αντε εμενα δεν με ειδες το λεοφωρειο που συνοδευα πισω μου και αυτο δεν το ειδες?:eek::eek::eek:
ενταξει εγω τι φταιω να με κανεις λιωμα η να με πηγαινουν με καροτσακι επειδη σου ηρθε να γινεις λιωμα μεσημεριατικα?700 ευρο και 30 μερες αφαιρεση ολα και περιμενε και το αλκοτεστ και πες μου αν θα ξαναπιεις καφρε:nono::nono::nono:
παντως το σκ@@ο εφυγε απο την καλτσα και τις περασε και τις καλοκαιρινες μου μποτες...:eyepop:

Εσένα τουλάχιστον στο κάνει κάποιος στο δρόμο και τον μπουζουριάζεις, εμάς που μας τα κάνουν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα; Μη σου πω τρώμε και κανά βρισίδι άμα λάχει :rolleyes:

SHOOTER045
13/06/2013, 18:10
μακαρι να μπορουσα να ερχομουν και εκει φιλε μου η να το εφτιαχνα ταχυδρομικα
απο την αλλη ολοι μπορουν να κανουν κατιτις αν θελουν,στο τζερμανυ και σε αλλα τρικοσμικα κρατη δανια ολλανδια κλπ(απ οσο ξερω) ο καθε πολιτης μπορει να δωσει εναν αλλο ο οποιος εκανε παρανομια η καποια παραβαση κατα την οδηγηση του

vaska
13/06/2013, 21:38
μακαρι να μπορουσα να ερχομουν και εκει φιλε μου η να το εφτιαχνα ταχυδρομικα
απο την αλλη ολοι μπορουν να κανουν κατιτις αν θελουν,στο τζερμανυ και σε αλλα τρικοσμικα κρατη δανια ολλανδια κλπ(απ οσο ξερω) ο καθε πολιτης μπορει να δωσει εναν αλλο ο οποιος εκανε παρανομια η καποια παραβαση κατα την οδηγηση του

Διάβασε αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130375 και πες μας την γνώμη σου μιας και είσαι της εκτελεστικής εξουσίας.

AristidisZ
17/06/2013, 08:37
Με είδα σήμερα το πρωί να γίνομαι επικίνδυνος για τον εαυτό μου, καθότι έχω τσιμπήσει μια ψύξη και παρόλα αυτά ανέβηκα στη μηχανή
με το ζόρι μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι να δω τον καθρέφτη...

MG-KTiNoS
17/06/2013, 09:25
Με είδα σήμερα το πρωί να γίνομαι επικίνδυνος για τον εαυτό μου, καθότι έχω τσιμπήσει μια ψύξη και παρόλα αυτά ανέβηκα στη μηχανή
με το ζόρι μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι να δω τον καθρέφτη...

norgesic 1x3

theofilos888
17/06/2013, 10:35
norgesic 1x3

Ή εναλλακτικά μια βόλτα με MOTO GUZZI Centauro!!!!!! χιχιχιχιχιχιχιχι

AristidisZ
17/06/2013, 10:36
norgesic 1x3

voltaren έβαζα όλη μέρα χτες αλλά φευ...

SHOOTER045
17/06/2013, 12:27
οπως πρωειπε ο απο πανω norgesic συστηματικα για μια δυο μερες και επαλοιψη με αλοιφουλα pain care δοκιμασε αυτο το συνδυασμο και θα δεις...

VASOS
18/06/2013, 08:59
Με είδα να χάνω τα κλειδιά της μοτοσικλέτας μαζί με όλα τα παρελκόμενα (κλειδί λουκέτου, χειριστήριο συναγερμού) και να το παίρνω χαμπάρι αργά το απόγευμα. Σε είδα χαρτάκι σφηνωμένο στο δοχείο των υγρών φρένων (να που χρειάστηκε η κάλτσα της PUIG) να με πληροφορείς ότι τα κλειδιά μου βρέθηκαν...

Σε πήρα τηλέφωνο, σε λένε Στράτο και σε ευχαριστώ παλικάρι μου :). Τελικά ο Λιακόπουλος έχει δίκιο: "Υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας" μόνο που λέγονται άνθρωποι (το "α" κεφαλαίο) beer::beer:.

Με είδα από την άλλη να αφήνω την μοτοσικλέτα ολόκληρο το βράδι κουκουλωμένη και με 3 extra λουκέτα και σήμερα το πρωί, αφού πήρα πίσω τα κλειδιά, την είδα να με περιμένει :).

Λέω λοιπόν να πάω να παίξω κανά τζόκερ γιατί νιώθω ότι το έχω...

Στράτο και πάλι ευχαριστώ.

DimChios
18/06/2013, 09:09
Με είδα να χάνω τα κλειδιά της μοτοσικλέτας μαζί με όλα τα παρελκόμενα (κλειδί λουκέτου, χειριστήριο συναγερμού) και να το παίρνω χαμπάρι αργά το απόγευμα. Σε είδα χαρτάκι σφηνωμένο στο δοχείο των υγρών φρένων (να που χρειάστηκε η κάλτσα της PUIG) να με πληροφορείς ότι τα κλειδιά μου βρέθηκαν...

Σε πήρα τηλέφωνο, σε λένε Στράτο και σε ευχαριστώ παλικάρι μου :). Τελικά ο Λιακόπουλος έχει δίκιο: "Υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας" μόνο που λέγονται άνθρωποι (το "α" κεφαλαίο) beer::beer:.

Με είδα από την άλλη να αφήνω την μοτοσικλέτα ολόκληρο το βράδι κουκουλωμένη και με 3 extra λουκέτα και σήμερα το πρωί, αφού πήρα πίσω τα κλειδιά, την είδα να με περιμένει :).

Λέω λοιπόν να πάω να παίξω κανά τζόκερ γιατί νιώθω ότι το έχω...

Στράτο και πάλι ευχαριστώ.

:eyepop::eyepop::eyepop:

Εισαι πολυ τυχερος αγορι μου!!!!

Παίξε, παίξε!!!

:beer::beer::beer:

SONone
19/06/2013, 20:48
με ειδα να ξανα οδηγαω KLE αυτην την φορα το 500 και να ειμαι 2 φορές πιο ευχαριστημενος και απο πριν

spyrakos35
19/06/2013, 22:22
με ειδα να ξανα οδηγαω KLE αυτην την φορα το 500 και να ειμαι 2 φορές πιο ευχαριστημενος και απο πριν

:beer:

Joyrider
19/06/2013, 22:58
Με είδα δικάβαλο σε δασικό δρόμο κατά τις έντεκα το βράδυ με τις πυγολαμπίδες να αστράφτουν γύρω και το πυκνό δάσος να δροσίζει. Μαγεία.
Με είδα δικάβαλο να βγαίνω από τούνελ και η ριπή αέρα να κουνάει την μηχανή και να μου ξεκολλάει το τανκ μπαγκ. Με το ένα χέρι να μαζεύω τους μαγνήτες και με το άλλο να ανοίγω γκάζι να συνέλθει η μηχανή. Τρόμος.
Είχα να οδηγήσω 7 μήνες και όλα ήταν όπως πρώτα.:lol:

skylaros
19/06/2013, 23:31
Με είδα μέσα συνέχεια αυτές τις μέρες μέσα στην αγωνία και την πίεση ... με είδα να διαβάζω και να γράφω στο moto, μου κρατάει καλή παρέα :)

Joyrider που ήταν το δάσος με τις πυγολαμπίδες ?

Joyrider
19/06/2013, 23:43
Joyrider που ήταν το δάσος με τις πυγολαμπίδες ?
Έξω από την Νάουσα προς 3-5 πηγάδια.

GIXXERAKIAS
21/06/2013, 08:10
Με είδα εχθές μετά από καιρό να καβαλάω γυμνό το μοτόρι και να χάνω σαν ηλίθιος 160 ευρώ σε μιά στιγμή τάβλας στην Κηφισίας.......:moutza:

(profiber carbon καλύμματα πλαισίου bye bye.)

AristidisZ
21/06/2013, 08:55
Με είδα εχθές μετά από καιρό να καβαλάω γυμνό το μοτόρι και να χάνω σαν ηλίθιος 160 ευρώ σε μιά στιγμή τάβλας στην Κηφισίας.......:moutza:

(profiber carbon καλύμματα πλαισίου bye bye.)

σου πέσαν από το τσαντάκι ε;

teogtp
21/06/2013, 09:08
σου πέσαν από το τσαντάκι ε;

Ξεκολησαν....

AristidisZ
25/06/2013, 11:29
μετά από ένα ΣΚ στον ήλιο (χωρίς καπέλο) να έχει κοκκινίσει η κεφάλα μου και να υποφέρω απίστευτα φορώντας σήμερα κράνος...
καραφλά/ξυρισμένα αγόρια πάντα καπελάκι !!!

spyrakos35
25/06/2013, 11:31
μετά από ένα ΣΚ στον ήλιο (χωρίς καπέλο) να έχει κοκκινίσει η κεφάλα μου και να υποφέρω απίστευτα φορώντας σήμερα κράνος...

α ρε φαλακρονεωπα..... δεν ήξερες δεν ρώταγες???? :lol:

AristidisZ
25/06/2013, 11:32
α ρε φαλακρονεωπα..... δεν ήξερες δεν ρώταγες???? :lol:

γμσε τα :bawl:

nikos_abel
25/06/2013, 12:00
Με είδα να σταματάω στην αριστερή πλευρά του μονόδρομου έξω από το σπίτι μου, για να αφήσω αυτούς που με ακολουθούσαν να περάσουν
και με άνεση να μανουβράρω ώστε να ανέβω στο πεζοδρόμιο της πυλωτής χωρίς να εμποδίζω.
Όμως οι ακόλουθοί μου σταμάτησαν και αυτοί ακριβώς πίσω μου και κατέβηκαν νευρικοί με τα χέρια δίπλα στο όπλο τους
λέγοντάς μου "κατεβήτε παρακαλώ και μην αγχώνεστε, αγχωνόμαστε εμείς μήπως βγάλετε κάποιο όπλο".
"Δεν αγχώνομαι, κάντε δουλειά σας παιδιά".

2η ερώτηση αφού ξεκαβάλησα "μήπως κουβαλάτε πάνω σας κάτι παράνομο;"

Μετά και από την 2η αυτή αρνητική απάντηση, με κάνανε φύλλο και φτερό, σωματική έρευνα πρώτα και μετά όλα τα υπόλοιπα,
κράνη, γάντια, τσαντάκια, παρατσαντάκια, μπουφάν, το χώρο κάτω από τη σέλα κλπ.
"Αυτό τί είναι" με ρωτάει αυτός που ξεψάχνιξε το τσαντάκι μου χώνοντας τις δαχτυλάρες του και ανακατεύοντας το τιν με τον Ολντ Ντούμπλιν.
"Καπνός για πίπα" του λέω, "αν ανοίξεις και το μπροστινό φαρμουάρ θα δεις και τις πίπες"
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν το επαλήθευσε.

Μετά με ρωτάει "μα φοράτε μπουφάν με αυτή τη ζέστη;" και του δείχνω την άσφαλτο λέγοντας "καίει, δε καίει;"
Και συμπληρώνω "μα ούτε ένας σας να μη φορά μια επιαγκωνίδα'
"Δεν υπάρχει φράγκο" μου απαντά.

"Εντάξει, μπορείτε να φύγετε, ευχαριστούμε"
"Εγώ ευχαριστώ παιδιά, μόνο μη με γράψετε που θα ανέβω το πεζοδρόμιο απέναντι χωρίς κράνος έτσι;"
Γελάσανε και έφυγαν.

Να είστε καλά και να είστε όλοι έτσι ευγενικοί και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε.

Υ.Γ. SHOOTER504651216365165135131 δεν ήσουν εσύ έτσι;

SHOOTER045
25/06/2013, 13:57
γμσε τα :bawl:

bepanthol
φιλος κανει θαυματα...

McGyver
25/06/2013, 13:59

:moutza:

SHOOTER045
25/06/2013, 14:08
Με είδα να σταματάω στην αριστερή πλευρά του μονόδρομου έξω από το σπίτι μου, για να αφήσω αυτούς που με ακολουθούσαν να περάσουν
και με άνεση να μανουβράρω ώστε να ανέβω στο πεζοδρόμιο της πυλωτής χωρίς να εμποδίζω.
Όμως οι ακόλουθοί μου σταμάτησαν και αυτοί ακριβώς πίσω μου και κατέβηκαν νευρικοί με τα χέρια δίπλα στο όπλο τους
λέγοντάς μου "κατεβήτε παρακαλώ και μην αγχώνεστε, αγχωνόμαστε εμείς μήπως βγάλετε κάποιο όπλο".
"Δεν αγχώνομαι, κάντε δουλειά σας παιδιά".

2η ερώτηση αφού ξεκαβάλησα "μήπως κουβαλάτε πάνω σας κάτι παράνομο;"

Μετά και από την 2η αυτή αρνητική απάντηση, με κάνανε φύλλο και φτερό, σωματική έρευνα πρώτα και μετά όλα τα υπόλοιπα,
κράνη, γάντια, τσαντάκια, παρατσαντάκια, μπουφάν, το χώρο κάτω από τη σέλα κλπ.
"Αυτό τί είναι" με ρωτάει αυτός που ξεψάχνιξε το τσαντάκι μου χώνοντας τις δαχτυλάρες του και ανακατεύοντας το τιν με τον Ολντ Ντούμπλιν.
"Καπνός για πίπα" του λέω, "αν ανοίξεις και το μπροστινό φαρμουάρ θα δεις και τις πίπες"
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν το επαλήθευσε.

Μετά με ρωτάει "μα φοράτε μπουφάν με αυτή τη ζέστη;" και του δείχνω την άσφαλτο λέγοντας "καίει, δε καίει;"
Και συμπληρώνω "μα ούτε ένας σας να μη φορά μια επιαγκωνίδα'
"Δεν υπάρχει φράγκο" μου απαντά.

"Εντάξει, μπορείτε να φύγετε, ευχαριστούμε"
"Εγώ ευχαριστώ παιδιά, μόνο μη με γράψετε που θα ανέβω το πεζοδρόμιο απέναντι χωρίς κράνος έτσι;"
Γελάσανε και έφυγαν.

Να είστε καλά και να είστε όλοι έτσι ευγενικοί και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε.

Υ.Γ. SHOOTER504651216365165135131 δεν ήσουν εσύ έτσι;

εγω θα σε ειχα γονατισει και μετα θα σε ρωτουσα...:smokin:
μικρα παιδακια τι να πεις οταν το εγχειριδιο λεει οτι- μπουφαν καλοκαιριατικα κρινεται υποπτο-δεν ξερουν ομως ποσο ποναει το καψιμο και το γδαρσιμο μιας στενης επαφης με την ασφαλτο
πριν μερικα χρονια καλοκαιριατικα οδηγουσαμε παντελονι υφασματινο με τσακα παρακαλω,και θαλασσι πουκαμισακι τωρα υφασματινη φορμα-σαν την αγγαρειας του στρατου και μακο φανελακι το τελειο προστατευτικο για πλατη ωμους αγκωνες και γονατα
και οντως λεφτα δεν υπαρχουν-κατσε να ποσταρω τα λαστιχα μου και θα δεις τι εννοω-και αν καποιοιος βαζει απ το υστερημα του για να προστατευτει συνανταει στενομυαλους γραφειοκρατες-ομοιομορφιας το αναγνωσμα...:a31::a31::a31:

notakos600
25/06/2013, 14:10
εγω θα σε ειχα γονατισει και μετα θα σε ρωτουσα...:smokin:
μικρα παιδακια τι να πεις οταν το εγχειριδιο λεει οτι- μπουφαν καλοκαιριατικα κρινεται υποπτο-δεν ξερουν ομως ποσο ποναει το καψιμο και το γδαρσιμο μιας στενης επαφης με την ασφαλτο
πριν μερικα χρονια καλοκαιριατικα οδηγουσαμε παντελονι υφασματινο με τσακα παρακαλω,και θαλασσι πουκαμισακι τωρα υφασματινη φορμα-σαν την αγγαρειας του στρατου και μακο φανελακι το τελειο προστατευτικο για πλατη ωμους αγκωνες και γονατα
και οντως λεφτα δεν υπαρχουν-κατσε να ποσταρω τα λαστιχα μου και θα δεις τι εννοω-και αν καποιοιος βαζει απ το υστερημα του για να προστατευτει συνανταει στενομυαλους γραφειοκρατες-ομοιομορφιας το αναγνωσμα...:a31::a31::a31:

:lol: :lol: :lol:

sniper
25/06/2013, 14:11
Ναι αλλά μην πιάσουμε εδώ τα "Περί πολέμου" του Κλαούζεβιτς, ε;

SHOOTER045
25/06/2013, 14:22
nop...:D

SHOOTER045
25/06/2013, 14:30
παρε ενα τετοιο με σχοινακι
δεν θα το χασεις ουτε θα το ξεχασεις ποτε294113

sniper
25/06/2013, 14:36
παρε ενα τετοιο με σχοινακι
δεν θα το χασεις ουτε θα το ξεχασεις ποτε294113

:lol: :tooth: :bawl: