View Full Version : Με είδα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
Rizoma ποιοτητα και αντοχη.Παλι καλα που δεν σου ετυχε κατι αλλο.
τπτ καλυτερο απο το ''μαμισιο''...
notakos600
12/01/2015, 20:37
:beer:
KostRider
12/01/2015, 21:12
Και κάνουν μια περιουσία, αυτά τα rizoma και αποδείχθηκαν κακής ποιότητας...
PetranGR
12/01/2015, 21:27
:beer:
αν και δεν μου έσπασε το rizoma
αλλά η aftermarket Που είχα βίδα εδώ και λίγο καιρό λόγω χρώματος. αλλά οκ.
Και κάνουν μια περιουσία, αυτά τα rizoma και αποδείχθηκαν κακής ποιότητας...
nikoloul
12/01/2015, 23:05
Με είδα να δίνω χαρά σε ΟΛΑ τα καγκουρόπαπα του Βόλου, χωρίς κράνος εννοείτε (για μπουφάν/γάντια/μπότες ούτε λόγος) που με περνάνε στα φανάρια... Που θα πάει, δε θα το μάθω;;;
Eversman
13/01/2015, 07:55
Με είδα να δίνω χαρά σε ΟΛΑ τα καγκουρόπαπα του Βόλου, χωρίς κράνος εννοείτε (για μπουφάν/γάντια/μπότες ούτε λόγος) που με περνάνε στα φανάρια... Που θα πάει, δε θα το μάθω;;;
Ναί σιγά ... και κάτι τρέχει ;) Βρέ άστους να χαρούν και αυτοί λίγο, να λένε ιστορίες. Όποτε συμβαίνει, λύνομαι στα γέλια από το τρελό στύλ τους ... γόνατα μέσα, αγκώνες μαζεμένοι, πλάτη σε παράλληλη θέση με το δρόμο, το σαγόνι στο τιμόνι και το τσουλούφι να ανεμίζει στο αγέρι :lol:
Μέ είδα να μαζεύω τα ασυμάζευτα αλλουνού, χρονίζοντας κινητήρα με σπασμένο ιμάντα από υπερβολικό τέντωμα. Αφού δεν ξέρεις, γιατί προσπαθείς να το "φτιάξεις" μόνος σου? Το πλήρωσες διπλά. Τουλάχιστον ήσουν τυχερός που δεν κάρφωσες καμία.
με ειδα να εκμεταλευομαι λιακαδα και δουλεια μακρυα απο το σπιτι και να διπλασιαζω την διαδρομη αναπνεοντας αερα ευχαριστησης και ξεγνοιασιας συνδυασμενα με καφεδακι.
Billymuse
15/01/2015, 14:34
Με είδα να αλλάζω μπαταρία στη μηχανή αν και με ταλαιπώρησε γιατί δε χώραγε εύκολα παρόλο που πήρα ακριβώς την ίδια!!
με τις ίδιες διαστάσεις μπαταρία :smokin: ολα κομπλέ :D
SHOOTER045
15/01/2015, 15:03
Με είδα να ξεπουπουλιαζω αυτό 329760 το παπί, γιατί ήταν ποίο μπάνικο απ το δικό μου...
nikoloul
15/01/2015, 22:15
Με είδα να ξεπουπουλιαζω αυτό το παπί, γιατί ήταν ποίο μπάνικο απ το δικό μου...
Αυτο δε μ εχει προσπερασει ακομα... :P
SHOOTER045
15/01/2015, 23:39
Αυτο δε μ εχει προσπερασει ακομα... :P
Ερασιτέχνες ρπμ
Τα νούμερα του μοτέρ σβησμένα με σφυρί και κατσαβίδι
KostRider
16/01/2015, 00:45
με είδα, να παραλαμβάνω το νεό χειμερινό μου εξοπλισμό...άντε να ξαναπέσει η θερμοκρασία,να τεσταριστούν...:)
amyroukai
16/01/2015, 15:14
Με είδα να παίρνω το "δίχρονο" ενάμιση μήνα μετά. Άντε πάλι reset τον εγκέφαλο στα νέα δεδομένα... Έχω ξεχάσει να τ'οδηγώ!
giannis23
16/01/2015, 17:08
Με είδα να παίρνω το "δίχρονο" ενάμιση μήνα μετά. Άντε πάλι reset τον εγκέφαλο στα νέα δεδομένα... Έχω ξεχάσει να τ'οδηγώ!
ναι,αλλα η διχρονιλα σου αλλαξε ψυχολογια σημερα :a014:
zannisvel
16/01/2015, 17:54
Με ειδα μετα απο 10 μερες γριπης να πηγαινω μια βραδυνη βολτα απο Πειραια μεχρι Κινετα απο τον παλιο και πισω. Τι ωραια που με εκανε να νιωσω... Οταν γυρισα εφαγα 2 σουβλακια με γυρο, ηπια και 3 μπυριτσες, εβαλα και μια ταινια. Ο πιο ευτυχισμενος ανθρωππος στο κοσμο ημουν.
:)
Με είδα σήμερα με 3 ωρίτσες ύπνο να σηκώνομαι και να τοποθετώ τα καινούρια σωληνάκια υψηλής και μετά αφου ο καιρός το επετρεψε μια βολτούλα απο παλιά Ε.Ο. για να κάνουμε και την απαραίτητη δοκιμή.Χαλάλι ο λίγος ύπνος η βόλτα με κάλυψε στο έπακρον.....απο τα καλύτερα δώρα μη σου πώ
Mits-fz6
18/01/2015, 20:23
Με είδα να γυρίζω απόψε κουρασμένος από την δουλειά χρησιμοποιώντας την Αττική οδό. Η βροχή να με ακολουθεί καθ'όλη την διάρκεια της διαδρομής. Δυστυχώς έχασα την έξοδο για Ελευσίνα και καταλάθος μπήκα στο άγνωστό για μένα Περιφερειακό Υμηττού. Έχοντας το 100% της προσοχής μου στην οδήγηση και το βρεγμένο οδόστρωμα, λίγο πριν την έξοδο της Κατεχάκη, ξάφνου αστράφτει ο ουρανός φωτίζοντας όλο το περιβάλλον γύρο μου. Ενστικτωδώς κλείνω το γκάζι αλλά πλέον ήταν αργά, το ραντάρ με φωτογράφησε. Τώρα βαριά ξενερωμένος αναμένω το μέγεθος του ποσού που θα στερήσει η κλήση από το μισθό μου. :cry:
Nik0s_Dk
18/01/2015, 20:47
Με είδα να γυρίζω απόψε κουρασμένος από την δουλειά χρησιμοποιώντας την Αττική οδό. Η βροχή να με ακολουθεί καθ'όλη την διάρκεια της διαδρομής. Δυστυχώς έχασα την έξοδο για Ελευσίνα και καταλάθος μπήκα στο άγνωστό για μένα Περιφερειακό Υμηττού. Έχοντας το 100% της προσοχής μου στην οδήγηση και το βρεγμένο οδόστρωμα, λίγο πριν την έξοδο της Κατεχάκη, ξάφνου αστράφτει ο ουρανός φωτίζοντας όλο το περιβάλλον γύρο μου. Ενστικτωδώς κλείνω το γκάζι αλλά πλέον ήταν αργά, το ραντάρ με φωτογράφησε. Τώρα βαριά ξενερωμένος αναμένω το μέγεθος του ποσού που θα στερήσει η κλήση από το μισθό μου. :cry:
Αδερφέ δεν είναι μόνο το ποσό που πονάει (350, 175 σε 10 μέρες) αλλά το γεγονός πως θα κληθείς να παραδόσεις το δίπλωμα σου 60 ημέρες.. Είναι μεγάλο πακέτο... Μακάρι να μην ήταν για σένα ή να μην έρθει ποτέ. Απλά να ξέρεις πως μπορεί να έρθει σε άκυρη στιγμή μήνες μετά..
Mits-fz6
19/01/2015, 16:51
Αδερφέ δεν είναι μόνο το ποσό που πονάει (350, 175 σε 10 μέρες) αλλά το γεγονός πως θα κληθείς να παραδόσεις το δίπλωμα σου 60 ημέρες.. Είναι μεγάλο πακέτο... Μακάρι να μην ήταν για σένα ή να μην έρθει ποτέ. Απλά να ξέρεις πως μπορεί να έρθει σε άκυρη στιγμή μήνες μετά..
Να'σε καλά Νίκο.
Το νου σας όλοι!
o_gavros
21/01/2015, 20:41
το επιβεβαιώνω. φίλος μου το φυσάει και δεν κρυώνει, καθώς του ήρθε 1 με 1,5 χρόνο αργότερα το μπουγιουρντί...
Αλλά, και η φωτό σωστα δουλεμένη,περιποιημένη χωρίς θολούρες κλπ, καλλιτεχνική θα έλεγε καποιος με χιούμορ.
201χαω και το χαμόγελο δώρο.
το πακέτο είναι όντως το δίπλωμα.
2 μήνες είναι πολλοί...
Eversman
27/01/2015, 19:24
Με είδα να στελνω μήνυμα σε φιλο μοταιο, αλλά να μην μπορεί να το πάρει λόγω του οτι έχει γεμίσει ο χωρος των μηνυμάτων του.
Δημητρη διέγραψε κάποια μηνύματα για να μπορείς να δέχεσαι αλλα;)
CustomBoy
29/01/2015, 01:37
ΜΕ ΕΙΔΑ Να γυρνάω μεσα στη βροχη και να γινομαι μουσκεμα ολοκληρος (Παπουτσια ρουχα)
ΜΕ ΕΙΔΑ Να γλιτώνω πάλι στο τσακ απο τα δοντια σκυλιών στους Αγιους Αναργύρους(αληθεια,ξερει κανεις που μπορώ να απευθυνθω για να τα μαζεψουν Α Μ Ε Σ Α ? -με εχουν δαγκωσει ηδη )
ΜΕ ΕΙΔΑ Μετα απο όλη αυτη την αγανάκτηση ,να παρκάρω τη μηχανη κάτω απο το σπίτι μου ,και το σημειο που την παρκάρω-κλειδώνω να ειναι ΧΕΣΜΕΝΟ απο βρωμόσκυλο επιτήδειου της γειτονιας(τον οποιο δεν εχω πιασει ακομα),ο οποιος εβαλε το σκατόσκυλο του να ΧΕΣΕΙ ακριβώς εκει που παρκαρει η μηχανη ,όπως και για αρκετες μερες στο πεζοδρόμιο γύρω απο αυτη....
ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΩ....ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΥΡΩ Ή ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΩ...
τις προαλλες αφου γυρισα απο το κτέο(με καινουριους καθρεπτες πανω στη μοτο) ανεβηκα για 10λεπτα πανω και οταν κατεβηκα καποιος ΒΡΩΜΟΧΕΡΟΣ ειχε στριψει-ξεβιδώσει τον ενα...τους ξηλωσα ξανα και τους 2.....
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?>..ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ-ΕΤΕ γείτονες που εχουν πρόβλημα με την μοτο σας (ειτε με τον ηχο,ειτε με τις ώρες που γυρνάτε κλπ κλπ)
skylaros
29/01/2015, 04:00
http://www.xo.gr/dir-az/Ps/Psychiatroi/ :p
spyrakos35
29/01/2015, 06:27
ΜΕ ΕΙΔΑ Να γυρνάω μεσα στη βροχη και να γινομαι μουσκεμα ολοκληρος (Παπουτσια ρουχα)
ΜΕ ΕΙΔΑ Να γλιτώνω πάλι στο τσακ απο τα δοντια σκυλιών στους Αγιους Αναργύρους(αληθεια,ξερει κανεις που μπορώ να απευθυνθω για να τα μαζεψουν Α Μ Ε Σ Α ? -με εχουν δαγκωσει ηδη )
ΜΕ ΕΙΔΑ Μετα απο όλη αυτη την αγανάκτηση ,να παρκάρω τη μηχανη κάτω απο το σπίτι μου ,και το σημειο που την παρκάρω-κλειδώνω να ειναι ΧΕΣΜΕΝΟ απο βρωμόσκυλο επιτήδειου της γειτονιας(τον οποιο δεν εχω πιασει ακομα),ο οποιος εβαλε το σκατόσκυλο του να ΧΕΣΕΙ ακριβώς εκει που παρκαρει η μηχανη ,όπως και για αρκετες μερες στο πεζοδρόμιο γύρω απο αυτη....
ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΩ....ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΥΡΩ Ή ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΩ...
τις προαλλες αφου γυρισα απο το κτέο(με καινουριους καθρεπτες πανω στη μοτο) ανεβηκα για 10λεπτα πανω και οταν κατεβηκα καποιος ΒΡΩΜΟΧΕΡΟΣ ειχε στριψει-ξεβιδώσει τον ενα...τους ξηλωσα ξανα και τους 2.....
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?>..ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ-ΕΤΕ γείτονες που εχουν πρόβλημα με την μοτο σας (ειτε με τον ηχο,ειτε με τις ώρες που γυρνάτε κλπ κλπ)
Εχεις μπουρι στο μοτο; γυρνας αργα και κανεις φασαρια;
Αν ναι και σε ειχα γειτονα θα εχεζα και γω εκει που παρκαρεις......:lol:
CustomBoy
29/01/2015, 10:12
ενα klr 250 εχω,με μια motosport εξάτμιση,αλλα δεν μπορείς να πείς οτι κανει και πολύ θόρυβο..ειμια ιδιαίτερα προσεκτικός όταν γυρνώ αργά,αλλα αυτο το πράγμα παραπάει πια....
δυστηχώς...δεν ξέρω και ΠΟΙΟΣ το κανει ακριβώς αυτο,για να αφησω τα ΣΚΑΤΑ στην πορτα του,ή ακομα καλυτερα να τα αλλείψω πανω στο αμαξι του ...
ΜΕ ΕΙΔΑ ΕΝΤΕΛΕΙ με νεο κρανος!!! μεγιες και καλημερες
Nik0s_Dk
29/01/2015, 16:29
Με είδα να παίρνω το κουτί πρωί πρωί με την προοπτική να γλιτώσω την πρωινή μπόρα. Με είδα να κρυφοελπίζω πως από τη δουλειά θα μας στείλουν για εξωτερικές δουλειές με κάρο. Σύντομα η κρυφή ελπίδα έγινε παρακάλι να κρατήσει και να μην ξαναρχίσει να ρίχνει αφού βγήκαμε με τα χρεπο-παπια... Με είδα να με πιάνει η μπόρα από την Νέα Ερυθραία μέχρι Σϋνταγμα και από Σύνταγμα μέχρι Πειραια με τη βροχή να πέφτει ανελέητη και να περνάει από μπουφάν και αδιαβροχο.. :yuck:
Με είδα να στελνω μήνυμα σε φιλο μοταιο, αλλά να μην μπορεί να το πάρει λόγω του οτι έχει γεμίσει ο χωρος των μηνυμάτων του.
Δημητρη διέγραψε κάποια μηνύματα για να μπορείς να δέχεσαι αλλα;)
εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130201) :)
CustomBoy
29/01/2015, 19:16
με ειδα να αφήνω κλειδωμένη την μηχανη,και να πήζω μεσα στον ηλεκτρικό εξαιτίας της βροχής σημερα....απελπιστική κατασταση
Με είδα να βγαίνω από το σπίτι και να πλησιάζω τη μηχανή. Να μη ξεχάσω την κλειδαριά του δισκόφρενου σκέφτηκα... Ανοιξα τη μπαγαζιέρα και έβαλα κάτι πράγματα μέσα. Την κλειδαριά του δισκόφρενου ξανασκέφτηκα... Ανέβηκα στη μηχανή, έβαλα κράνος και γάντια, την έβαλα μπρος, έβαλα πρώτη και έφυγα!!!!
Πάρτον κάτω!!! Ευτυχώς με μηδενική ταχύτητα... Δεν μπόρεσα να την κρατήσω και ακούμπησε στα προστατευτικά κάγκελα και στη δεξιά χούφτα. Τη σήκωσα, μιά ψιλογρατζουνιά στη χούφτα. Εκανα λίγο πίσω και έβγαλα την κλειδαριά. Είχε φύγει η πλαστική επένδυση του μεταλικού τμήματός της και είχε σπάσει λίγο. Οπτικά στο μπροστινό σύστημα δεν υπήρχε πρόβλημα.
Ξεκίνησα μετά φόβου Θεού και πήγαινα σιγά σιγά δοκιμάζοντας φρένα και αναρτήσεις. Ολα καλά ....!!!
Την άλλη φορά να μη ξεχάσω την κλειδαριά του δισκόφρενου ....
CustomBoy
31/01/2015, 13:37
Με είδα να ξεκιναω με τη μηχανη,και στην αλλη γωνία να μου σβήνει ....Είχα ξεχάσει το ρουμπινέτο της βενζίνας στο OFF :D :D :D
Με είδα πρωί πρωί να κάνω ψώνια για τη μοτο και πολύ το χάρηκα !!
PetranGR
31/01/2015, 22:44
με είδα να βελτιώνω τον χρόνο μου στις Σέρρες κατά 2 δευτ. :)
Nik0s_Dk
02/02/2015, 19:14
Με είδα με τον πάπιο μου να γράφω πάνω από 200 χλμ σήμερα γιατί όποιος δεν έχει μυαλό... έχει πάπιο...
amyroukai
02/02/2015, 19:18
Με ειδα να γελαω με το λυτο κρανος του βαρουφακη και να ξεχναω να δεσω το δικο μου σημερα...
CustomBoy
03/02/2015, 23:12
ΜΕ ΕΙΔΑ να μου σβήνει η μηχανη (για λογο που ποτε δεν καταλαβα )στην πειραιώς,και εκεινη τη στιγμη να ανάβει το πράσινο,κ η μανιβελα να μην εχει συμπιεση...εβγαλα την μηχανη αριστερα στο παρκάκι και μετα απο πολλές προσπαθειες πήρε μπροστα....ειναι και αυτες οι μέρεες.......
ΥΓ μονο μανιβέλα βλεπεις!....
Με είδα να κατεβαινω το πεζοδρόμιο με το σκούτερ και απο την υψομετρικη διαφορα να σπάω το μπροστινό φτερό:mad:
nikoloul
04/02/2015, 19:20
Με είδα να τη ρίχνω από στάση, και να σπάω δεξί καπάκι φλας και καθρέπτη...
Με ειδα να αποφέυγω οριακά την λακούβα - τάφρο στη Ν. Χαλκηδώνα... 2 sec αφηρημάδας και οι κωλόδρομοι καραδοκουν. Μεγάλη προσοχή όσοι τυχει να περάσουν με μοτο απο κει
KostRider
28/02/2015, 15:39
Εγώ που μια φορά έπεσα σε τέτοια λακούβα, ένας Θεός ξέρει πως την γλίτωσα...
με ειδα να κανω μ@λ@κι@ για να αποφυγω νταλικα που αποφασισε να μου κοψει τον δρομο, στα καπακια μπατσικο...
να ξανακανω στα καπακια μ@λ@κι@ να αποφυγω ταριφα που χωθηκε, στα καπακια παλι μπατσικο...
ε γυρισα σπιτι γιατι επαιζε ασχημα να τριτωσει το κακο, και κατι μου ελεγε οτι θα με εσκιζαν...
τι παραξενη μερα σημερα ρε γμτ
Με ειδα σημερα,να κοιταω α-μηχανος τελευταια φορα το DRzακι.Ευχομαι να είναι τυχερο όπως ηταν στα χερια μου αυτά τα 9 χρονια,παντα ορθιοι,καλες βολτες φιλε, να κανεις αυτά δεν εκανα εγω!:beer:
dimmie_72
02/03/2015, 19:58
Με είδα προχθές με καταρακτώδη βροχή να παρατάω το δρόμο για δουλειά σε γιατρό και να τρέχω να προλάβω γέρο με κουτί κατόπιν έκκλησης νεαρού ζευγαριού που τους πέταξε στον αέρα με το παπί, παραβιάζοντας το STOP Κασσαβέτη με Οδ. Ελύτη. Αφού πρόλαβα το γέρο σε χωματόδρομο με γούρνες και με απειλές και βρισιές τον ανάγκασα να γυρίσει πίσω, όταν επέστρεψα μετά από 20λεπτο μετά τη δουλειά μου να δω τι έγινε, άκουσα απ τους παθόντες μασημένα λόγια του τύπου "να, ξέρεις βγήκαμε γνωστοί... κλπ, κλπ". Ασχολίαστο.
Με ειδα να κανω βολτα το ολοκαινουριο MT-07 του συναδερφου μου...........νταξ:hmm:!!!!!! πολυ ''ψευτια ρε αδερφε''!!!! (ουτε μια σιτα στο ψυγειο,θα ρημαξει αν δε βαλεις,απ'τα πετραδακια).Φιλε το fzs ειναι μηχανη.....αυτο ειναι ''ποδηλατο''!!!!:beer:
Πολυ ''γυμνια''!!!Απογοητευτικα.
PetranGR
03/03/2015, 22:34
με είδα να σταματάω στα φανάρια της χάνθ να έρχετε απο απέναντι σκύλος ντουγρού πάνω μου, αδέσποτο. Να είμαι φίλικος στην αρχή να το αφήνω να με μυρίσει ενώ γαύγιζε, και γυρο έφερνε την μηχανή, και πλησίαζε για να με δαγκώσει μετά και άλλο χειρρότερα,κατέβηκα πήγαινα πέρα δόθε, βάρεσα κόφτη τίποτα,ώσπου στο τέλος πέρα δόθε πέρα δόθε, όταν άναψε πράσσινο με άρπαξε το πόδι και μου το έσκισε κάτω στα χαμηλά το παπούτσι.
Τώρα αν εγώ το κλωτσούσα θα έφταιγα; τίποτα δεν το έκανα ,ούτε και μετά ακόμα.
Αν το ξανα πετύχω δεν ξέρω τι θα γίνει ,και έχω σκύλο ρε γαμώτο :(
amyroukai
03/03/2015, 22:46
Με είδα να κατεβάζω κινέζικη κόπια του 50 αποχρώσεις... Και μισή ώρα μετά να ανακαλύπτω ότι όλο το γυμνό και το σεξ είναι κομμένα από την ταινία. Πέθανα στο γέλιο, α ρε κινέζοι, εσείς και οι δικοί μας της επταετίας...
με ειδα να αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει ο εγκεφαλος του ανθρωπου οταν παρατηρησα οτι σε παγκο της λαικης σημερα πουλουσαν μεταχειρισμενα κρανη με 10 ευρω.:confused:
Με ειδα να φρεναρω στο τσακ πισω απο μαυρο τζιπ,
διοτι ο μ@#$$$ με το ΧΤ εκανε μπασιμο απο τα αριστερα μου διχως να κοιταξει...
γαμ@##να αντανακλαστικα....δεν επρεπε να στριψω το τιμονι να σε στειλω ρε π@###$$ στην νησιδα...
:a38:
amyroukai
04/03/2015, 20:41
Με είδα να κάνω ανασκαφές σε παλιές εκδρομές και να τις βάζω επί χάρτου...
Να έχουμε κάτι να σχεδιάζουμε για το τρέχον έτος.
Με είδα να μου ανεβαίνει η πίεση το απόγευμα γιατί κάποιος μου κούνησε τη μηχανή (σωστά σταθμευμένη) για να "παρκάρει" το αγροτικό του ΚΑΘΕΤΑ με το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο.
Ακόμα να πέσει η πίεση... :a37:
Με είδα για 2η φορά μέσα σε τέσσερεις μέρες να μου ανεβαίνει η πίεση το απόγευμα γιατί κάποιος πάλι μου κούνησε τη μηχανή (σωστά σταθμευμένη πάλι) για να παρκάρει το κουτί του. :a37:
Στο τέλος θα μου κάνουν και καμιά ζημιά και θα τρέχω...
Τι στο διάολο... :a52:
Έναν να πετύχω θα την πληρώσει για όλους στο τέλος :boxing:
Ας μου κάνει κάποιος κανά ευχέλαιο :priest:
γιατί θα μου 'ρθει το εγκεφαλικό.
Μανολης67
08/03/2015, 21:24
Με είδα για 2η φορά μέσα σε τέσσερεις μέρες να μου ανεβαίνει η πίεση το απόγευμα γιατί κάποιος πάλι μου κούνησε τη μηχανή (σωστά σταθμευμένη πάλι) για να παρκάρει το κουτί του. :a37:
Στο τέλος θα μου κάνουν και καμιά ζημιά και θα τρέχω...
Τι στο διάολο... :a52:
Έναν να πετύχω θα την πληρώσει για όλους στο τέλος :boxing:
Ας μου κάνει κάποιος κανά ευχέλαιο :priest:
γιατί θα μου 'ρθει το εγκεφαλικό.
Ηρεμα...αυτά τα αντιμετωπίζουμε όλοι, αν τον πιάσεις την επόμενη φορά, καθυστέρησε τον και κάλεσε ήρεμα και απλά την αστυνομία, για απόπειρα κλοπής...
Billymuse
08/03/2015, 22:19
Με είδα σήμερα να πηγαίνω κοντινή βόλτα με καλή παρέα με λίγο στροφιλίκι :beer:
αλλά να καταλήγουμε στη συζήτηση για τον εξοπλισμό
Χειμώνας
Γάντια,παντελόνι,μπότες,κράνη,ισοθερμικά...
και το καλοκαίρι
διχαλο,μαγιό,ψάθινο καπέλο.. καμια 300αρια χιλιόμετρα να έχουμε κάνει
τα θέλει ο κώλος μας φέτος θα ήμεθα λίγο πιο οργανωμενοι ;)
nikoloul
12/03/2015, 15:03
Με ειδα να χαμογελαω που σιγα-σιγα φευγουν τα chicken strips...
GIXXERAKIAS
12/03/2015, 15:34
Με βλέπω κάθε μέρα να μαραζώνω.....6 μήνες and counting που δεν έχω βγεί βόλτα με το Gixxer λόγω χρόνου και αντοχών.....:(
Mits-fz6
12/03/2015, 18:17
Με είδα το απόγευμα να περνάω από τα στενά της Τσαλαβούτας. Ξαφνικά μου πετάγεται μπροστά ένας σκύλος γαβγίζοντας. Από φόβο μην το πατήσω φρενάρω ακινητοποιώντας την μηχανή. Το σκυλί όμως με ανεξάντλητη μανία συνεχίζει να μου γαβγίζει και έρχεται και μου δαγκώνει το λάστιχο. Τι γυρνάω το τιμόνι από δω, τι το γυρνάω από κει, κανένα αποτέλεσμα. Μαρσάρω μια δυνατή ανεβάζοντας της στροφές, τρομάζοντας το , οδηγώντας το να κάνει ένα μέτρο πιο πίσω. Αρκετό για να βάλω πρώτη και να εξαφανιστώ από το σκυλί που με πέρασε για τον εραστή της γυναίκας του.
amyroukai
13/03/2015, 09:59
Παρασκευη και 13, σερφ στη βρεγμενη ασφαλτο... ολα καλα.
congate7
15/03/2015, 13:37
Με βλέπω να τελειώνω το στρώσιμο όπου να'ναι :a2: :smokin: :a8: :a25: :a22:
με ειδα να μην θελω να κατεβω απο την μηχανη σημερα.:)
Με είδα να κάνω κολοτούμπες απ΄την χαρά μου που επέστρεψε ο ''πρόεδρας''...........................
peterTHErider
16/03/2015, 11:09
Με ειδα χθες με την λιακαδα μετα φαγητο να αρματωνομαι να παω μια καλη βολτα μετα απο καιρο,ξεκιναω και συνδεω το interphone να ακουω λιγη πωρωτικη μουσικουλα και 500 μετρα πριν την εξοδο για εθνικη σκαει τηλεφωνο για κατεπειγουσα δουλεια!γαμω το φελεκι μου....:moutza:
amyroukai
20/03/2015, 14:31
Με ειδα να περναω ΚΤΕΟ. "Για την ηλικια και τα χιλιομετρα του καλο ειναι. Τα υγρα φρενων πισω αλλαξτε μονο". Και παλι καλα να λεμε...
Με ειδα να αλλαζω δισκους συμπλεκτη και να ''γραφει'' ακομα και η τριτη...:look::a48:
dimmie_72
22/03/2015, 15:00
Με είδα σήμερα να χτυπάω με το Capo μια καταδρομική "Βόλος - Αγχίαλος" τσιτωμένος να προλάβω τη βροχή καθότι το εαρινό χρονικό όριο που είχα θέσει για επανακυκλοφορία της μηχανής από Σεπ. 2014 είχε περάσει προ πολλού.
Επαναβεβαιώθηκε η αξιοπιστία της σχολαστικής αποκατάστασης απ τη φωτιά καθότι όλα τα συστήματα μέχρι και η πίεση ελαστικών λειτούργησαν σαν να γύρισε χθες από βόλτα. :)
Υ.Γ. Άτιμο Crypton X -πρωινός πειρασμός- με την ευελιξία και την ταχύτητα που προσφέρεις, το καθημερινό commuting μαζί σου καταντάει μονόδρομος (παρότι βγαίνοντας κάθε πρωί απ το σπίτι βάζω στην τσέπη και τα 2 κλειδιά).
Σίγουρα θα σε πάω στα 150cc με εγγύηση YAMAHA :lol:
Με είδα σήμερα να χτυπάω με το Capo μια καταδρομική "Βόλος - Αγχίαλος" τσιτωμένος να προλάβω τη βροχή καθότι το εαρινό χρονικό όριο που είχα θέσει για επανακυκλοφορία της μηχανής από Σεπ. 2014 είχε περάσει προ πολλού.
Επαναβεβαιώθηκε η αξιοπιστία της σχολαστικής αποκατάστασης απ τη φωτιά καθότι όλα τα συστήματα μέχρι και η πίεση ελαστικών λειτούργησαν σαν να γύρισε χθες από βόλτα. :)
Υ.Γ. Άτιμο Crypton X -πρωινός πειρασμός- με την ευελιξία και την ταχύτητα που προσφέρεις, το καθημερινό commuting μαζί σου καταντάει μονόδρομος (παρότι βγαίνοντας κάθε πρωί απ το σπίτι βάζω στην τσέπη και τα 2 κλειδιά).
Σίγουρα θα σε πάω στα 150cc με εγγύηση YAMAHA :lol:
Σε βλεπω να γινεσαι Μητσος..................:lol:
amyroukai
22/03/2015, 15:14
Καταρα; προσβολα;
theofilos888
22/03/2015, 15:16
Καταρα; προσβολα;
Μπινιαααααααααααα...... :bawl:
dimmie_72
22/03/2015, 15:18
με το αρχαιοtunning δεν τόχω ρε γμτ... με ξεπερνάει :(
Billymuse
22/03/2015, 20:16
Με είδα να γυρνάω σήμερα απο Σαλόνικα με 5 κιλά παραπάνω και δεν έκατσα πάνω απο 5 μέρες
πολυ φαγητό αυτη η πόλη :a23:
SHOOTER045
22/03/2015, 20:41
Με είδα να αρματωνομαι για εντουραδα, να αγοραζω βενζίνη, να κάνω μίξη, αλλά το δανεικό RM να έχει λάστιχο.
Σιγά τα ωά, σαμπρέλες έχω, αν και ψιλές για βόλτα αντέχουν - σκέφτηκα.
Άμ δε στο βγάλσιμο τού τροχού είδα το ρουλεμάν να τα έχει παίξει.
Και έμεινα με την όρεξη.... Φακ
Eversman
25/03/2015, 10:43
Με είδα να κοιτάω χάρτη, να υπολογίζω χιλιόμετρα, να ψάχνω για ταβέρνες/καφετέριες, να τσεκάρω εξοπλισμό αλλά ο καιρός για το ερχόμενο ΣΚ απλά ΔΕΕΕΕΝΝΝΝ. Ήρθε και μια καραγριπάρα Η1Ν .. κάτι και έδεσε το γλυκό. Γ@μώ τον Μάρτη του γ@μώ.
spyrakos35
25/03/2015, 10:48
Με βλέπω να πηγαίνω να βλέπω μηχανάκια από αγγελιες και να θέλουν ξύλο οι τύποι.......
Ρε κ@ριόληδες, τι με τραβολογάτε αμα δεν μπορείτε να με κοροιδέψετε?
Με βλέπω να κοιτάω και στο mobile.de κάτι ευκαιριάρες που οι τιμές τους δεν παίζουν με την καμμία στο ελλαδιστάν (εξι ώρα πρωινή, φξρ του 2013 με 15000 χλμ......... 6000€, ε, τώρα έχει ήδη πουληθεί....)
SHOOTER045
25/03/2015, 12:50
Με είδα να φοράω την καλή δερμάτινη στολή για υπηρεσία, αλλά ανοίξανε οι ουρανοί και έμεινα στο υπόστεγο
zannisvel
25/03/2015, 12:56
Με ειδα στη Πειραιως με βροχη να πηγαινω με 70 και να με πιανει πορτοκαλι, ξεκιναω τα φρενα και χανω το μηχανακι μπρος πισω, αφηνω τα φρενα, κανω μια speedy προσευχη, βλεπω και το φιλμακι να περναει μπροστα απο τα ματια μου και ευτυχως αν και περασα με κοκκινο ντριφταροντας ειμαι εδω και σας γραφω. Ηταν μια καλη υπενθυμιση για να προσεχω και να μην εμπιστευομαι ελληνικους δρομους οσο καινουρια και ας ειναι τα λαστιχα....
Οποιος το εχει ζησει καταλαβαινει τι θελω να πω.
dimmie_72
25/03/2015, 13:48
Με είδα να φοράω την καλή δερμάτινη στολή για υπηρεσία, αλλά ανοίξανε οι ουρανοί και έμεινα στο υπόστεγο
Δηλαδή όταν βρέχει.... δεν;;; :eek:
AristidisZ
25/03/2015, 13:59
Με βλέπω να πηγαίνω να βλέπω μηχανάκια από αγγελιες και να θέλουν ξύλο οι τύποι.......
Ρε κ@ριόληδες, τι με τραβολογάτε αμα δεν μπορείτε να με κοροιδέψετε?
Με βλέπω να κοιτάω και στο mobile.de κάτι ευκαιριάρες που οι τιμές τους δεν παίζουν με την καμμία στο ελλαδιστάν (εξι ώρα πρωινή, φξρ του 2013 με 15000 χλμ......... 6000€, ε, τώρα έχει ήδη πουληθεί....)
ψήνεσαι για hornetακι άριστο ή σου πέφτουν πολλά τα αλόγατα ; :tooth:
SHOOTER045
25/03/2015, 19:59
Δηλαδή όταν βρέχει.... δεν;;; :eek:
Ναι.
Δεν μας κάνει κούκου :moutza:
spyrakos35
25/03/2015, 20:35
ψήνεσαι για hornetακι άριστο ή σου πέφτουν πολλά τα αλόγατα ; :tooth:
πόσα μου δίνεις? :smokin:
dimmie_72
25/03/2015, 21:05
Ναι.
Δεν μας κάνει κούκου :moutza:
με βάση το μετεωρολογικό δελτίο δεν απλώνετε και τπτ σεζ-λονγκ εκεί στο υπόστεγο να την περάσετε το επόμενο 10ήμερο; :p
amyroukai
25/03/2015, 21:34
με βάση το μετεωρολογικό δελτίο δεν απλώνετε και τπτ σεζ-λονγκ εκεί στο υπόστεγο να την περάσετε το επόμενο 10ήμερο; :p
Δεν εχει καλο σημα για να σπαμαρει ρε.
AristidisZ
25/03/2015, 21:36
πόσα μου δίνεις? :smokin:
1 τσουβάλι τρίχες
ψήσου :a22:
1 τσουβάλι τρίχες
Ξανθιές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
spyrakos35
25/03/2015, 22:24
333038
GiorgosLa
25/03/2015, 23:00
Με είδα στο φανάρι σε μια τζαμαρία και… μου άρεσα!!! Φτού μου!
GiorgosLa
26/03/2015, 06:08
333038
Φοβερός και πρέπει να πάει σφαίρα αν κρίνω απ τα μαλλιά.
Πάντως έχεις μια (καλή) φωτογραφία για απάντηση σε πολλά θέματα. :a18:
dimmie_72
26/03/2015, 19:22
:confused:τι γίνεται σήμερα ρε γμτ;;;;:confused:
λέτε νάπεσε κάνα υπόστεγο; :(
amyroukai
26/03/2015, 19:32
:confused:τι γίνεται σήμερα ρε γμτ;;;;:confused:
λέτε νάπεσε κάνα υπόστεγο; :(
Ανησυχεις μη χασεις τη μιζα υπο μορφη αλεσμενου κρεατος συμπιεσμενου μετα καρυκευματων σε φυσικο εντερακι;
Κολλησατε τα χουγια του κολλητου; δεν υπαρχει το πιμι; το τηλεφωνακι οπως οι προγονοι μας, καποτε; νεα γενια ρπμ...
dimmie_72
26/03/2015, 19:41
Όχι, περιμένω εναγωνίως να υποβάλω το ερώτημα περί διασύνδεσης της "εκτέλεσης υπηρεσίας" με την βιολογική κατάσταση "κούκου" και να μελετήσω την ανάλυση. Ομολογώ, ήταν μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για μένα.
με ειδα σημερα να ξεσπαθωνω και να τα χωνω μαζεμενα
ξεσκασα ρε πο--τη μου και ξαλαφρωσα
ηπια και ενα μπουκαλι τσιπουρο μετα και ολα οκ
μολις ξυπνησα...
σας το συνηστω, μην τα κρατατε μεσα σας αδερφια κανει κακο
George_Sp
26/03/2015, 22:00
Με είδα σήμερα μόνο μου με τους ντελιβεράδες στους δρόμους, ένα KLE500 και ένα Wolf δικάβαλο. Κατα τα άλλα πολύυυυυυ αμάξι και το κέντρο πηγμένο.
με ειδα με αδιαβροχα και φουλ κινηση... σταματημενα ολα...
GiorgosLa
26/03/2015, 22:31
Με είδα να ξενερώνω κοιτώντας μια τον καιρό και μια την χτυπημένη εξάτμιση και να φεύγω με το αυτοκίνητο.
CustomBoy
27/03/2015, 01:06
Με είδα προχτες,αφηρημένος να ''σφαζω'' κόκκινο στην πειραιώς με τη μηχανή...ίσως και η πρωτη(Και ελπιζω η τελευταια φορα)....
Με ειδα να χαζευω τη μηχανη απο το τζάμι ,λόγω του κωλόκαιρου...ίσως αν ο καιρός επιτρεψει την κυριακη,μια λασποβόλτα εκτος αττικής με ανταμείψει
amyroukai
27/03/2015, 08:24
Με είδα να ξυπνάω στη Σκωτία, τα χάιλαντς της Πάρνηθας τίγκα στην ομίχλη και την βροχή.
Και με βλέπω κάθε μέρα να κωλυσιεργώ στην επισκευή και στο δέσιμο της μηχανής... Δεν είν' καλό σημάδι.
Με είδα να σκάω με κάμποσα σε νερό ύψους μέχρι το γόνατο....
Από την πίεση έφυγαν τα πόδια από τα μαρσπιέ.:cry:
Μου αρέσει που περηφανευόμουν για το πόσο καλή δουλειά κάνουν οι γκέτες. Μου μένει να δοκιμάσω στολή δύτη τωρα.
Υγ. Γατάκια του Εrzberg και του hells gate.... Ελάτε να τρέξετε στο Spitidouleia να σας δώ.
amyroukai
01/04/2015, 20:48
Με είδα να μπαίνω σε φλόρουμ που είχα να συνδεθώ καιρό και να τρώω κράξιμο από αυτοματοποιημένο μήνυμα που με προέτρεπε να γράψω οτιδήποτε ακόμα και αν δεν είχα λόγο να το κάνω. Spam friendly λέγεται αυτό; Από οδηγίες πάντως για αυτό που έψαχνα, φορ δε μπλακ ντικ εντελώς... Αφού βρε γλυκΙέ μου θα τον κάνεις τον κόπο, πόσο κακό είναι να γράψεις ένα κατανοητό σεντόνι αντί για "πετάμε το τάδε αρχείο χύμα στο δείνα φάκελο και ξανά χύμα το ζιπ" και άλλα τέτοια όμορφα και γλαφυρά;
PetranGR
01/04/2015, 20:55
με είδα χθές ,στην Αγγελάκη πάνω να σπάω σχεδόν 1η γιατί από δεξιά πετάχτηκαν σκυλιά για να με κυνηγήσουν,και μόλις ξέφυγα και δεν με δάγκωσαν,έκοψα αλλά δεξιά μου λίγο πιο κάτω τι είχε; 8 ΔΙΑΣ ,και γύρισαν και οι 8 , γιατί άρχισε να "σκάει" η εξάτμιση από πίσω.Ωραία πράγματα,άντε να τους εξηγήσω μετά ότι με κυνηγούσαν σκυλιά.Ευτηχώς δεν με πήραν στο κυνήγι και εκείνοι αλλίως την είχα φάει άσχημα :P
George_Sp
02/04/2015, 12:40
Με είδα σήμερα για 2η μέρα να κινδυνεύω πολλές φορές από παρανομίες συνανθρώπων μου στη ζούγκλα της Αθήνας.
Η κατάσταση είναι τραγική χθες και σήμερα που βγήκε ο ήλιος και έφτιαξε ο καιρός.
7 στους 10 απασχολημένοι με τα κινητά
2 στους 10 παραβιάζουν κόκκινα-προτεραιότητες σε πλατείες- και κάθε λογής σφήνα γιατί απλά μπορούν.
Όλο το χειμώνα με τις βροχές τα χιόνια τους γλυστερούς δρόμους δεν κινδύνεψα σε κανένα σημείο...και μέσα σε 2 μέρες τα έχω δει όλα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! Τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι τα βλέπω πιο άγρια.
...και η μέρα έχει ακόμα δρόμο!
Με είδα να βιδωνω καθρεφτες και να κολλάω πλαστικά από το σκούτερ μου,γιατί κάποιου δεν του αρέσε το μηχανάκι και το κλωτσισε.......
SHOOTER045
02/04/2015, 14:10
Με είδα να βιδωνω καθρεφτες και να κολλάω πλαστικά από το σκούτερ μου,γιατί κάποιου δεν του αρέσε το μηχανάκι και το κλωτσισε.......
Μάλλον δεν < εκατσες > σε κάποια, και σε εκδικήθηκε....
KostRider
02/04/2015, 17:12
Με είδα, να κάνω δοκιμαστικές εγγραφές με την νέα μου gopro hero 4!!!
Αν έχει κανείς παρόμοια, δεκτές οι συμβουλές με pm.. :)