View Full Version : Με είδα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
..να λυνω τα αριστερα χειριστηρια της Χοντρης, μιας και μετα απο μια στατικη η κορνα δεν δουλευε (ειχε μαγκωσει).
Και μετα με ειδα να αναρωτιεμαι για ολα, μα ολα τα καλωδια ειναι κολλημενα κι οχι με φισακια.
Κατοπιν με ειδα να πηγαινω να αγοραζω κολλητηρι (οχι του καραγκιοζη) και ολα τα λοιπα αναγκαια.
Με είδα να κάνω enduro στα πεζοδρόμια Κολωνακίου με τη χοντρή για να κατέβω Ομόνοια ένεκα του οτι το κέντρο ήταν κλειστόν !!!! Ευτυχώς μου κανε παρέα ένα 1200gs.....:beer:
amyroukai
19/11/2015, 15:22
Με ειδα να απολαμβάνω λευκό γλυκόπιοτο.
345771
Με ειδα σημερα σε γαματη ευθεια (εχουμε πολλες εδω στα νοτια) χωρις καθολου κινηση να κανω εξασκηση στη σουζα.... μου φυγαν τα χερια :P
SHOOTER045
19/11/2015, 18:26
Με είδα να εκμεταλλεύομαι τον καλό καιρό
Και να της κάνω μπανακι
345784
345785
345786
Χαλάλι σου την ώρα που έφαγα μετά την δουλειά
Μανολης67
19/11/2015, 19:41
Δημήτρη αυτά βλέπει ο κόσμος και λεέι οτι όλη μέρα. τα ..........εγώ να δεις τι πλύσιμο έριξα στον Ε.Σ σε STAYER και Καναδεζούμπες όταν είχα το γραφείο κινήσεως........:cry:
macedonas
19/11/2015, 20:32
Δημήτρη αυτά βλέπει ο κόσμος και λεέι οτι όλη μέρα. τα ..........εγώ να δεις τι πλύσιμο έριξα στον Ε.Σ σε STAYER και Καναδεζούμπες όταν είχα το γραφείο κινήσεως........:cry:
Μανολης67
19/11/2015, 20:37
Ναι αλλά ο κόσμος το ξέρει??????:confused:
dimmie_72
19/11/2015, 20:41
το 46 είναι ο υπηρεσιακός αριθμός; :rolleyes:
πηρες σπιτι σου υπηρεσιακη μοτοσυκλετα??? :evil: τα μπροστινα φλας δεν ειναι ευδιακριτα στους αλλους, να αλλαχθουν συντομα γιατι θα υποστεις τις συνεπειες. :lol:
AUFGEBRACHT
20/11/2015, 17:26
Είμαι περίεργος τι θα γινόταν εάν σταμάταγε ο Shooter τον πιο προβλεπέ οδηγό δικύκλου και ανακάλυπτε ξαφνικά ότι έχει αυτοκόλλητο του 99 κολλημένο στη μηχανή...
TOMASKTM
20/11/2015, 17:34
Είμαι περίεργος τι θα γινόταν εάν σταμάταγε ο Shooter τον πιο προβλεπέ οδηγό δικύκλου και ανακάλυπτε ξαφνικά ότι έχει αυτοκόλλητο του 99 κολλημένο στη μηχανή...
:lol::lol::lol::lol:
345857
hlektronio
20/11/2015, 18:36
αυτό θα πει θυσία για το καλό της υπηρεσίας
Με είδα να κάθομαι και να ασχολούμαι ένα 2ωράκι σήμερα να αλλάζω υγρά ψυγείου και να φοράω και το νέο σου στολίδι της Ermax.....
KostRider
21/11/2015, 20:01
με είδα να βάζω για πώληση την αγαπημένη μου μηχανή,μετά απο 4,5 χρόνια και 32000χλμ. με πολλές αναμνήσεις και πολύ περιποίηση..τυχερός ο επόμενος ιδιοκτήτης..
Πάμε γι'άλλα...:beer:
headbanger
23/11/2015, 19:05
με είδα να γυρνάω σπίτι μετά από 5 μέρες, να παρκάρω το αμάξι, να βγάζω βαλίτσα. περνώντας δίπλα από την μοτό, την ξεσκεπάζω και την κάνω βόλτα στο Parkade για κανα μισάωρο.
Βρουμ βρουμ
Με ειδα σημερα να περναω κτεο decat και να φευγω με γελια......
Με είδα να κρυφογελώ όταν κατά την αριστερή προσπέραση μου σε auto
Να μην συμφωνεί ο οδηγός του & να «ανοίγει» προσπερνώντας με από δεξιά…..
Μανολης67
24/11/2015, 14:24
Mε είδα στη tv στο mega.
Πότε? Που??
macdeath_s
25/11/2015, 19:48
βράχηκα μέχρι τα σώβρακα!!! Τι να σου κάνει και το goretex an σου ρίχνουν κουβάδες κάθε 10". Βέβαια με ένα αδιάβροχο παντελονάκι σωζότανε η κατάσταση.
Nik0s_Dk
25/11/2015, 21:15
Με είδα σημερα να κάνω 100+ χλμ με ψιλόβροχο-βροχή!! Ωραία ήτανε!!
HelenKoR
26/11/2015, 18:07
Με είδα να οδηγώ το αμάξι μετά από αρκετούς μήνες και πως έτυχε να περναω για πρώτη φορά από κάτι ερημικούς υποφωτισμενους καροδρομους και στο ράδιο να παίζει αυτό https://youtu.be/0wTxqHbJOzg
Κάτι να γινόταν, οι λύκοι θα με τρωγανε εκεί περα...
SHOOTER045
26/11/2015, 22:12
Με είδα να κάνω ψώνια για το κρύο.
Μπαλακλαβα και μπλούζα.
Η δοκιμή θα δείξει αφού οι πληροφορίες από τα πάτρια εδάφη λένε ότι πάνω έχει αρκουδοκρυο και στις κορυφές έριξε πολύ χιόνι
Με ειδα χτες να γραφω 200χλμ+ και απο κωλοφαρδια δε με επιασε καμια καταιγιδα!
amyroukai
29/11/2015, 13:13
Mε είδα να οδηγώ cbf500. τι ωραίο μοτεράκι είναι αυτό; ζημιά...
amyroukai
01/12/2015, 16:06
Με είδα να την κάνω κοπάνα και να συμμετέχω σε απόδραση σε γνωστή στριφτερή διαδρομή. Και να φχαριστιέμαι τον κυρ Πήγασο επιτέλους. Και πόσο έχει ακόμα να δώσει... Καλή αρχή!
George_Sp
06/12/2015, 01:08
Με είδα να σκέφτομαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έφυγα από μπαρ και άφησα το κινητό μου πίσω...Ευτυχώς οι καλοί φίλοι νοιάζονται ακόμα και όταν τα μυαλά είναι αλλού γι αλλού. :lol::moutza::beer:
macdeath_s
07/12/2015, 23:44
Με είδα να παθαίνω λάστιχο. Ευτυχώς με έφτασε μέχρι τον προορισμό μου. Αύριο οδική :(
Με είδα να φρενάρω στο τσάκ και να ουρλιάζω μέσα απο το κράνος γιατί έτσι σου γύρισε στην τρέλλα ξαφνικά μέσα στην κίνηση του κηφισσού να αλλάξεις λωρίδα...Ευτυχώς τα φρένα κάνανε τη δουλειά τους και πήγαινα και με 40 γιατί θα είχαμε κανα δράμα απόψε...
amyroukai
08/12/2015, 11:49
Με είδα να πλένω τον Darth Fazer, να βγαίνουμε μιά ψιλή εδώ γύρω γύρω 4-5 χιλιομετράκια ίσα να γυρίσει το λάδι... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τον άκουσα να παραπονείται στιγμιαία και μετά... Power corrupts που να πάρει η ευχή.
με είδα με το αμάξι (ένα παρτάλι 65 αλόγων) να χάνω την ψυχραιμία μου και να σε κυνηγάω, οδηγάρα του γλυκού νερού, για να σε φτάσω με αλάρμ και κόρνες, να μπω μπροστά σου και να σε ξεχέσω που στην αρχή χώνεσαι εκεί που απαγορεύεται και μετά προσπαθείς με σφήνες να ξεφύγεις το βρισίδι. Το σφάλμα ήταν για μία δίποδη κουράδα έχασα την ηρεμία μου. Ποτέ ξανά.
τα λάστιχα που (δεν) βάζει ο πατέρας μου στο αμάξι του είναι του κώλου, btw, άμα είναι να πάει με τα τέσσερα με δευτέρα. Πάντως τους παραδέχομαι τους γάλλους, ακόμα και τα φτηνά τους αμάξια είναι αξιοπρεπέστατα στη συμπεριφορά τους.
Με είδα να καβαλάω και να το αγοράζω, τετραχρονο 400ρι υπερτούμπανο ον/οφ προς εντουρο. Με είδα και σήμερα το πρωί στον καθρέφτη να χαμογελάω πονηρά.
Με είδα επίσης προχτές να φορτώνεις το 300ρι και να φεύγεις και ένιωσα άσχημα. Πέντε χρόνια μου χάρισε φοβερές στιγμές. Να το χαρεις ρε...
Με είδα να σκάω.. και να ξανά σκάω.. και να ξανά σκάω.. γιατί νομίζω ότι μπορώ να φτιάξω πολλά.Ξένα όμως,όχι δικά μου.Μάλλον λάθος κάνω.
Δημήτρη χαλάρωσε.ΔΕΝ είσαι Ο Θεός.. μου είχε πει ένας αδερφός και είχε απόλυτο δίκιο.Ελπίζω να μην γίνομαι ασεβής στα μάτια ΤΟΥ.
Mε ειδα να χαζευω και να καθομαι σε ενα ολοκαινουριο ΜΤ-09 πελατη μου και πρωτη φορα να μαρεσει το μπορντοροδοκοκκινο σε μηχανη! Επισης αυτη η μυρωδια του καινουριου που δουλευει ρελαντι........... :a32:
SHOOTER045
10/12/2015, 09:52
347924
347925
Με είδα να παραλαμβάνω δέμα
Με γειά μού
να αγοραζω γουρουνα.
Το ειχα στο μυαλο μου αρκετο καιρο, μολις ομως την οδηγησα το αποφασισα και την πηρα.
Με βλεπω να μου φευγει ο κ*λος γιατι εχει να συντηρηθει σωστα απο το τοτε, αλλα δεν με χαλαει.
Πλακα θα εχει.
George_Sp
18/12/2015, 16:49
Με είδα να κάνω το Περιστέρι-Μεταμόρφωση-Πειραιά-Περιστέρι τις ώρες αιχμής που δε κουνιόταν τίποτα.
Πρέπει να έκανα κάπου στα 30 χιλιόμετρα διήθηση σήμερα. Με αυτά που είδα στα πρώτα 5χιλιόμετρα βρήκα έναν σκουτερόβιο λαγό και έκατσα πίσω του σε απόσταση ασφαλείας.
War-zone κατάσταση παίδες.
city-adventure λεμε ρεεεεεεεεεεε:bawl:
Με είδα με ελαφρά κάκωση μυνίσκου...και όχι ευτυχώς δεν έπεσα με τη μηχανή...παγοθεραπεία Mode:on και βλέπουμε.....
notakos600
19/12/2015, 07:39
Με είδα με ελαφρά κάκωση μυνίσκου...και όχι ευτυχώς δεν έπεσα με τη μηχανή...παγοθεραπεία Mode:on και βλέπουμε.....
Θαυματουργός ο πάγος...περαστικά.
Eversman
19/12/2015, 09:12
Περαστικά Αντουάν.
Εμείς κλέφτες θα γίνουμε κύριε ;
Με είδα να στολιζω
348434
Ευχαριστώ παίδες...Να ευχαριστήσω τον Δημο Πειραια που έχει αφήσει βίδες στα πεζοδρόμια που εξέχουν γύρω στα 5-6 εκατοστά...και εγώ τη γλύτωσα με κακωση...αν ήταν κανας περαστικός γεράκος θα έμενε σέκος...Ετοιμάζομαι για μυνητήρια αναφορά...τα έχω πάρει κρανίο...φωτό όταν γυρίσω στο γραφείο να δείτε τι εννοώ...
Billymuse
19/12/2015, 13:16
Ευχαριστώ παίδες...Να ευχαριστήσω τον Δημο Πειραια που έχει αφήσει βίδες στα πεζοδρόμια που εξέχουν γύρω στα 5-6 εκατοστά...και εγώ τη γλύτωσα με κακωση...αν ήταν κανας περαστικός γεράκος θα έμενε σέκος...Ετοιμάζομαι για μυνητήρια αναφορά...τα έχω πάρει κρανίο...φωτό όταν γυρίσω στο γραφείο να δείτε τι εννοώ...
A είπα και εγώ πήγε για καμια μπάλα το γιωτόμπαλο και την έφαγε :lol:
Με είδα μετα απο πολλές αναβολές να αγοράζω νεο φίλτρο αέρα (DNA), και dark smoke visor για το κράνος :cool:
HelenKoR
21/12/2015, 16:40
Με είδα σε τεράστια ανάγκη για διακοπές :sad:
Με είδα σε τεράστια ανάγκη για διακοπές :sad:
Με βλεπω να συμφωνω μαζι σου απολυτα!
+656+578+272
headbanger
22/12/2015, 18:06
Με βλέπω να ζαχαρώνω την Street Glide και να κάνω την μετάβαση στις 103 κυβικές ίντσες (ακα 1690 κεκ) πολύ σύντομα. ωραία η sportster αλλά μικρό το σασί ρε γαμώτο.
Nik0s_Dk
22/12/2015, 18:31
Μας είδα 9 (εννέα) μηχανάκια (μαζί και γω παρασυρόμενος από τον όχλο) να καίμε κόκκινο στην Αλεξάνδρας ακολουθώντας τον εξυπνίδη με το κάρο που νόμισε ότι άναψε πράσινο για μας. Εννιά μηχανάκια ρε φίλε.. Ακόμα γελάω (αφού φυσικά δε μας πήρε κανένας αμπάριζα που είχε πράσινο για να στρίψει...) με τη λαλακία μας.. Δεν είμαστε καλά, όοοοοχι δεν είμαστε καθόλου καλά...
Με είδα να μου γυρνάει το μάτι σε σημείο λιποθυμίας από τα νεύρα μου όταν μου είπες κοριτσάκι μου το διάλογο της συμμαθήτριάς σου με τον παπά σήμερα. Αφού ρώτησε 3 φορές το όνομα πριν την κοινωνήσει για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι ελληνικό της είπε ότι δεν είναι βαπτισμένη οπότε δεν....Επίσης "η κυρία που κρατάει αυτό που βάζουμε από κάτω από το πηγούνι, της είπε ότι ο χριστός δεν μπορεί να τους δεχτεί όλους". Το 10χρονο κοριτσάκι, καταπληκτικός χαρακτήρας με πολύ σωστούς γονείς, έβαλε τα κλάματα. Όταν η δικιά μου μου είπε ότι προσπάθησε να την παρηγορήσει λέγοντάς της ότι "μπορεί να κάνουν λάθος,ο χριστός όλους τους δέχεται" κόντεψα να βάλω εγώ τα κλάματα.
Κάπως έτσι όταν ξανανοίξεις τα μάτια σου είσαι φυλακή και δε θυμάσαι τί έγινε.
Με είδα με νέα λάστιχα και tetra ξανά που δεν το έχει η μίζενς.
George_Sp
23/12/2015, 13:24
Με είδα στον ύπνο μου να κάνω σούζες και να το ευχαριστιέμαι. :uplate: :lol:
notakos600
23/12/2015, 14:58
Με είδα στον ύπνο μου να κάνω σούζες και να το ευχαριστιέμαι. :uplate: :lol:
Εσύ έκανες σούζες στο δικό μου όνειρο και σε χάζευα;
George_Sp
23/12/2015, 18:01
Εσύ έκανες σούζες στο δικό μου όνειρο και σε χάζευα;
ξηγήσου για να μην παρεξηγηθούμε :D
notakos600
23/12/2015, 18:14
ξηγήσου για να μην παρεξηγηθούμε :D
Ρώτησα αν ήσουν εσύ που έκανες σούζες, γουστάρεις παρεξήγηση; :a014:
George_Sp
23/12/2015, 18:31
Ρώτησα αν ήσουν εσύ που έκανες σούζες, γουστάρεις παρεξήγηση; :a014:
ε ναι ρε εγώ ήμουνα!
τσαγάκι ε?
ξύλο?
ξύλο?
:D
notakos600
23/12/2015, 18:34
ε ναι ρε εγώ ήμουνα!
τσαγάκι ε?
ξύλο?
ξύλο?
:D
Ώπα ρε μάγκα, αμέσως να σηκώσεις τα μανίκια για ξύλο, κάτσε να πιούμε δυό μπυρόνια. :beer: :beer:
nikos_abel
23/12/2015, 19:57
Κανονίστε να συνεχίσετε τη φασαρία στο όνειρο μου και να με ξυπνήσετε που βλέπω ότι κοιμάμαι κωλόπαιδα.
...να καβαλαω το γουρουνι για ψυλλου πηδημα.
Απο τοτε που ειχα παρει το Sachs εχω να νοιωσω ετσι.
Η ειναι η κριση μεσης ηλικιας...
Οπως κι να εχει, ειναι καϋλα η γουρουνα, επρεπε να ειχα παρει μια νωριτερα, μα ποτε δεν ειναι αργα.
Κανονίστε να συνεχίσετε τη φασαρία στο όνειρο μου και να με ξυπνήσετε που βλέπω ότι κοιμάμαι κωλόπαιδα.
Ξυπνα με, να σε ξυπνησω, να σου πω να με ξυπνησεις;
George_Sp
23/12/2015, 22:06
Ώπα ρε μάγκα, αμέσως να σηκώσεις τα μανίκια για ξύλο, κάτσε να πιούμε δυό μπυρόνια. :beer: :beer:
:beer:
Με ειδα να κανω το "γυρο" της Αττικης και η θερμοκρασια να ειναι "θανατηφορα"
Κοντεψα να μπω μεσα στο τζακι οταν επεστρεψα! :lol:
headbanger
26/12/2015, 07:07
με είδα να παραγγέλνω το Κ&Ν φίλτρο εισαγωγής και Vance&Hines εξάτμιση.
Χαβαλεδιαζω και το 1200 κιτ και να υπολογίζω την αλλαγή στο ελατήριο του συμπλέκτη. Πολύ διάβασμα ρε γαμώτο
Με βλέπω το καλοκαίρι να τρολάρω πολύ κόσμο με την sportster σε επιδώσεις με τα σχέδια που έχω
notakos600
26/12/2015, 08:44
Ε ναι, η χάρλευ είναι η κατάλληλη για τρολάρισμα.
με ειδα εστω για λιγο με παρεα απο το moto.gr να μαζευω ηλιο διπλα στην θαλασσα και ας μειναμε εξω απο τα τσιπουρα ;)
Με είδα με παπί μετά από πολύύύύύύ καιρό να γράφω χιλιομετράκια και δεν με χάλασε καθόλου.
Το κάθε δίτροχο έχει την χάρη του αρκεί να ξέρεις τι καβαλάς και τι μπορεί να σου δώσει..
Billymuse
27/12/2015, 18:14
Με είδα να λεω χθες το βράδυ οτι θα την ξυπνήσω νωρίς και θα κάνω την εκπληξη και θα παω με τα παιδιά προς Γοργοπόταμο, τελικά στο τσακ ξύπνησα στις 2
και πήγα μέχρι το λαγονήσι βολτα :lol:
spyrakos35
27/12/2015, 21:25
Με είδα να λεω χθες το βράδυ οτι θα την ξυπνήσω νωρίς και θα κάνω την εκπληξη και θα παω με τα παιδιά προς Γοργοπόταμο, τελικά στο τσακ ξύπνησα στις 2
και πήγα μέχρι το λαγονήσι βολτα :lol:
μου παρακουράζεσαι τελευταία :rolleyes:
atom_smasher
28/12/2015, 01:24
Με είδα με την οικογένειά μου για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα, μετά από 7 χρόνια και πολύ το χάρηκα.
Με είδα να διασκεδάζω αφάνταστα στα μονοπάτια του 2ου εντούρο μίτινγκ με αυτόν τον μικρό μαύρο Βελζεβούλη. Με γύρισε πίσω 10 χρόνια, όταν είχα πάρει ενα τετοιο καινούργιο...
Απλά μου είναι αδύνατον να καβαλήσω αυτό το μηχανάκι και να πάω σιγά. :a08::a39::wlae:
349089
congate7
28/12/2015, 23:28
Με είδα να νιώθω αόρατος και να πετυχαίνω τρομερό ποσοστό μαλακουάρηδων.
Από τους 15-17 που πέτυχα αντίθετα ερχόμενους άντε να κατέβασαν τη μεγάλη σκάλα οι 3-4.
:a52:
devil's animal
29/12/2015, 07:43
με ειδα να κανω τρελο χρονο το πρωϊ για την δουλεια με το atos...
χωρις φρενα, με ροη και οδηγηση σαν μηχανακι με χωσιμο στα κενα που δημιουργουσαν τα αλλα κουτια...:tooth:
ποτε θα το τουμπαρω σε καμια στροφη δεν ξερω...:giggle:
spyrakos35
29/12/2015, 08:33
με ειδα να κανω τρελο χρονο το πρωϊ για την δουλεια με το atos...
χωρις φρενα, με ροη και οδηγηση σαν μηχανακι με χωσιμο στα κενα που δημιουργουσαν τα αλλα κουτια...:tooth:
ποτε θα το τουμπαρω σε καμια στροφη δεν ξερω...:giggle:
Ουανς ε καγκουρας, ε λαιφταιμ ε καγκουρας
Με είδα να ψάχνω ώρες ολόκληρες αγγελίες και μόλις σε είδα ήξερα με την πρώτη ματιά πως θα γίνεις δικιά μου..
Με έιδα να έρχομαι για να σε δώ απο κοντά και ένιωθα απο την αγωνία το στομάχι μου οτι θα σπάσει...
Με είδα χωρίς δεύτερη σκέψη να σε φορτώνουμε στο τρειλερ και το χαμόγελό μου να έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά..
Με είδα να σε οδηγάω για πρώτη φορά και ξανά και ξανά και ξανά μαθαίνοντας η μια την άλλη..
Με εία να σε ερωτεύμομαι κάθε μέρα όλο και περισσότερο..
Με είδα να σε γυαλίζω κάνοντάς σε μια κούκλα,να σε βάζω μπροστα και λίγα λεπτά μετα να στρίβουμε όλο χάρη κάνοντας μετά μια στάση στην θάλασσα απολαμβάνοντας τον ήλιο :)
349123
petros1479
01/01/2016, 23:37
Με ειδα να κατέβαινω την Εθνικής Αντιστάσεως ευτυχώς χαλαρά και να πεταγεσαι (χωρις κρανος και οι δυο φυσικα) από τα ΤΕΦΑΑ για να μπεις κάθετα σε δρομάκι αναποδα κιολας!!! Τη μαθήτρια που είχες πίσω θα της ελιωνα τα πόδια αν δεν σε απεφευγα με ότι μπορούσα! Μου έκανες τον τίγρη σκατά και τον ώμο και το γόνατο αποσκατα! Μετά μου ελεγες: " να υπογράψω ότι φταιω αλλά εγω τι θα κερδίσω?" . πάλι καλά που δεν κερδισες κλωτσιές γιατί πονουσε το γόνατο! Επιτέλους με ΞΑΝΑΕΙΔΑ μετά από ένα μήνα να ξανακαβαλαω τον τίγρη και να ελπίζω ότι δεν θα ξαναβρεθεί ηλίθιος μπροστά μου! Πάντως το kriss με έβγαλε ασπροπροσωπο για κάνα μήνα!!!!
Billymuse
02/01/2016, 00:51
Με είδα χθες μετα το ρεβεγιον να πηγαίνω να πάρω τη μηχανή για να παω σε σπίτι σε σχετικά κοντινη απόσταση και η σέλα να έχει σχηματίσει πάγο :a30:
Με είδα να παίζω χιονοπόλεμο, χωρίς γαντια ο μλκς, και τώρα να τσσσσσσουυυυζεειιιιιι :lol:
SHOOTER045
03/01/2016, 22:19
Με είδα να γουσταρω donuts στο χιόνι με την τετρακουνα
Αλλη αίσθηση....
με ειδα να καραγουσταρω στα χιονια σημερα.
αλλα το κρατος απων για αλλη μια φορα...
μολις γυρισα ..............
amyroukai
03/01/2016, 22:34
...να τρωω βροχή δις, να μένω από βενζίνη... ωραία μπήκε.
Με είδα να ντριφτάρω α λα μοτάρντ σε φρένα και με το γκάζι, συνέχεια, απολαυστικά και ελεγχόμενα τις στροφές, σε εντούρο-βόλτα με ιδανικό τερέν. :) Σήμερα ΚΡΑΤΟΥΣΕ μιλάμε...
Με είδα μετά την βόλτα να :cry: όταν είδα το κάποτε καινούργιο πίσω λάστιχο.
:moutza: μου
Nik0s_Dk
07/01/2016, 00:31
Με είδα να ξεκινάω με 2αρα να κατεβάζω πρώτη να σηκώνει σούζα και να τρώω τα μούτρα μου δαβάκη και θησέως... Ας μην ήμουνα βλαμμένος.. :moutza: μου... Μικρή ζημιά μεγάλο μάθημα..
CustomBoy
07/01/2016, 10:48
με ειδα να ανυπομονώ για εντουροβόλτα,,,και ΛΑΣΠΗ αυτη τη φορα...
spyrakos35
08/01/2016, 07:20
......να καβαλαω πρωι πρωι και να κανω σα μωρο παιδι....
:a09:
......να καβαλαω πρωι πρωι και να κανω σα μωρο παιδι....
:a09:
...με ειδα να το παθαινω και εγω αυτο..........:p
notakos600
08/01/2016, 11:34
Κι εμένα με είδα να καβαλάω μετά από +20 ημέρες....αυτό το κρυολόγημα/γρίππη με καθήλωσε/διέλυσε...
Πήγα βόλτα πρώτα με το XT και μετά με το XJ....καύλ@!!!!!
Αύριο θα πάω με το 1000....
με ειδα να κανω 200χλμ μετα απο 1 μηνα αποχης (κρυο, οχι λιγοστος χρονος). σα να πηρα λιγα ακομα χρονια στη ζωη μου...:lol:
να εκδραμω σημερα στα βουνα και να νοιθω σαν να αλλαξα κυτταρα.
headbanger
10/01/2016, 21:07
ετοιμαζομαι για riding season.
φτιάχνοντας καινούργιο γιλέκο, καθαρά πιο νομιμο. ;)
350159
350160
SHOOTER045
10/01/2016, 21:49
Αντί να κάθεσαι και να βγάζεις τα δάχτυλα σου με τα βελονια,πάρε ενα πιστόλι θερμοσιλικονης,ούτε τρύπες ούτε τίποτα.
Όπως κάναμε στον στρατό που καιγαμε κορδόνια για να βάλουμε σήματα
Με είδα μετα απο ενα μήνα που οδηγαω να βγάζω γόνατο..
Πολύ το χαρηκα παναθεμα με
Με είδα 1η φορά στη ζωημ, να περνάω απο Ιρλανδικη Διάβαση
Το μάθαμε και αυτό!!
Με ειδα περιφερειακή υμμητου να απολαμβανω το νεο μπροστινο pilot power 3 ολο χαρα!
DoctoR_k6
11/01/2016, 09:39
Με ειδα να ερχομαι δουλεια με το μεγαλο σημερα...:D:a30:
macdeath_s
11/01/2016, 14:03
Mε είδα να βλέπω τα λινά πριν κλείσει χρόνο το γ#%&μένο. Και το traction πάντα on :cry:
με ειδα σε μοτοβολτα με 30+ μηχανακια μετα απο πολυ καιρο χθες το μεσημερι για κοψιμο πιτας της λεσχης :)
με ειδα να οδηγαω μηχανη μετα απο 5 μηνες..
τρελη απολαυση!!:jrs:
σε είδα μετεωρολόγε να κανεις λαθος 2 φορές και να χιονίζει ακόμα και στην Άνδρο, ενω εδω στα Γιαννενα δεν έριξε ουτε νιφάδα... Αλλα το βρωμοκρυο, βρωμόκρυο, πανάθεμά το...
Μανολης67
23/01/2016, 21:59
Ειδα σήμερα το 660 να ροπιάζει καλύτερα στον δροσερό αέρα.. είδα και πίσω Sahara να γλιστρά υπερ του δεόντως στην παγωμένη ασφαλτο...ειδα και σένα, γνωστέ γκαζοφονιά της Μυτιλήνης να ιδρώνεις μετα απο 30 ματζιβελιές πάνω στο πορτοκαλί μηχανάκι, μπροστά απο το καφέ της Μαρίνας! και άντε να κρυφτείς μετά! :eek: