View Full Version : Με είδα
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
panagath
12/10/2011, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
Οσο για το αλλο , ναι CBR 125 εχω, αλλα και αυτο φοβαμαι ακομα να ανεβω τωρα...
γιατι οσο μου λενε οτι πρεπει να αναψω λαμπαδα με ολα αυτα που εγιναν οτι δεν σκοτωθηκα, και ειμαι τυχερος... εχω ενα θεμα
Αντιθέτως τώρα είναι που θα ανέβεις και θα είσαι οκ. Γιατί μετά από το ΣΟΚ από το τρακάρισμα θα είσαι 10 φορές πιο προσεκτικός και πιο ψηλιασμένος στο δρόμο από ότι πριν. Θα δεις, θα προσέχεις τα πάντα μετά από αυτό. Αυτό τουλάχιστον μου έχει δείξει η δικιά μου εμπειρία.
gs 500 f
12/10/2011, 13:15
γιατι δεν το εσβησες και γιατι δεν πατησες τα φρενα? ξερω ειμαι εξω απο το χορο......!!!εχω και εγω αυτοματα αουτι 80 2000τρο του 93 και εχω σκεφθει οτι αν μου συμβει κατι ξαφνικα τι θα πρεπει να κανω.....ελπιζω να μην τα χασω!!!!
Takata Dome
12/10/2011, 14:09
Περαστικα για το ατυχημα LordVeyron! :wave2:
Το χειρόφρενο θα ήταν ακόμα καλύτερη λύση απο το να βγάλεις το κλειδί...Εγω να σημειώσω ότι σε σύγκρουση με εμπόδιο όπως δέντρο ή κολώνα,ο κατασκευαστής προειδοποιεί οτι ο αερόσακος δεν έχει σχεδιαστεί να ανοίξει.Οπότε δικαιολογημένο μάλλον το οτι δεν ανοιξε
PetranGR
12/10/2011, 15:01
είχε μαζέψει αρκετά χλμ , σίγουρα για να έκανα τέτοια ζημιά .
Φρένα πάτησα τέρμα,σε σημείο να μου κάνει κάταγμα στο πόδι απο την ακτινογραφία,αλλά σκέψου το γκάζι ήταν τέρμα πατημένο , και εγώ ταυτόχρονα πατούσα τέρμα το φρένο και με κλωτσούσε πίσω,αφου είδα και λιωμένα λάστιχα κάτω απο την δύναμη που πατούσα για να έφτασε σε σημείο το λάστιχο και να μου γίνει κάταγμα στο πόδι ήταν αρκετή η δύναμη .
Ναι,ειλικρινα δεν ξερω προσωπικα κανεναν απο εδω μεσα,απο κοντα,αλλα σας νιωθω ειδικα τωρα που μου μιλατε,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕπαιδια,ποτε δεν ξερεις ποτε θα τρελαθουν τα αυτοκιν. ειδικα τα παλια ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ παντα !Ουτε στον χειρροτερο μου εχθρο να μην τυχει ... παλι καλα τα αντανακλαστικα μου οσο μπορουσαν λειτουργησαν.
να'στε καλα
universalgr1
12/10/2011, 15:09
Περαστικα αδερφε!!!
Καλη αναρρωση..
Τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια
webassasin
13/10/2011, 01:48
Με εχω δει μερικες φορες με το ποδι πατημενο λιγο παραπανω στο αμαξι...
Βλεπω οτι μου λειπει η μηχανη..
Με βλεπω ομως να τρωω κανα φτερο ετσι οπως παω..
Περαστικά κι από μένα άρχοντα! Αφού τη σκαπούλαρες σχετικά αναίμακτα όλα καλά. Τα σίδερα φτιάχνονται (ή στη δική σου περίπτωση απλά αποσύρονται)!
PetranGR
13/10/2011, 14:03
σας ευχαριστω παιδια,σημερα το νιωθω καπως καλυτερα το ποδι μου ,ανεβηκακαι στην μηχανη για πολυ πολυ λιγο μετρα... ακομα νιωθω... :( :(
gs 500 f
13/10/2011, 21:05
τελικα ποιο ηταν ακριβως το προβλημα και γιατι?τι ειπε ο μηχανικος?
akis_trevor
13/10/2011, 23:25
καταρχην περαστικα στο φιλαρακι...
με ειδα σημερα να φοραω μπουφανακι(ανευ επενδυσης),χειμωνιατικα γαντακια μετα απο 5 (?) περιπου μηνες,κρανακι με καινουργια εσωτερικα μαγουλα κλπ και να ευχαριστιεμαι μετα απο πολυ καιρο μια βολτα με την καλη μου.καλο χειμωνα κ καλες βολτες να εχουμε....:a30:
GYROSCOP FENOM
13/11/2011, 11:51
με ειδα 6 ωρα το πρωι να σπρωχνω lancia dedra στην θησεως που ειχε παρει πιτσιρικας με κουστουμακι απο τον πατερα του για σαββατιατικη εξοδο . βαλε δευτερα και άσε
guzzistas
13/11/2011, 12:30
Με είδα να οδηγάω τσοπεριά...
ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!
:D :D
MG-KTiNoS
13/11/2011, 14:02
κάστομ το λένε...
:rotflmao:
Johnny_Nik
13/11/2011, 22:26
Με είδα πάλι με κουτί....! Θέλω πίσω τη μηχανή μου!!!!!!!!!!!!!!!!
nikos_abel
14/11/2011, 06:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Με είδα πάλι με κουτί....! Θέλω πίσω τη μηχανή μου!!!!!!!!!!!!!!!!
Και μένα λόγω βροχής, κρύου και αέρα σήμερα που κόλωσα.
Πάντως τι θαλπωρή είναι αυτή.....
Το μεσημέρι πάντως θα &^%*&^%&(%$*^%$^(%$ το έχω σκυλομετανιώσει :(
Manalishi
17/11/2011, 09:31
Να αλλάζω σωληνάκια υψηλής το Σάββατο, να σπάω την διπλή, -λίγο δύσκολη να ξαναβρεις τέτοια ώρα- βίδα για την γέφυρα των σωληνακίων πάνω στη δαγκάνα.., να παιδεύομαι στον τόρνο να την βγάλω, να την βγάζω την Κυριακή...Και η μανέτα να μην θέλει να σκληρύνει.....απο εξαέρωση σε εξαέρωση..
Με είδα απο Κυριακή μέχρι σημερα το πρωί να παιδεύομαι να το φτιάξω, είδα και εσένα μάστορα να μου λες οτι φταίει το μήκος που δεν πρεσσάρει η τρόμπα( σε κλειστό κύκλωμα υγρών!!!), να μου λες, "Αστα αυτά, θα σου βάλω κάτι δικά μου που φέρνω, μόνο 125 ευρώ + 35 εργασία....
Με είδα να ψάχνω 21:00 το βράδυ με φακό, και να βρίσκω οτι το "μακρύ σωληνάκι " να είναι ξεβίδωτο στο ρακόρ!!! :beer: Βίδωσα, εξαέρωση, τέλος!!!
Με είδα σήμερα να κάνω το Μεταμόρφωση - Γλυφάδα κοττέϊν( απο το κότα...) για να μην κάτσει καμιά στραβή....
:beer: :beer:
Υ.Γ. 125ε+35ε εργασία =160. Απο Αγγλία, έτοιμα σωληνάκια υψηλής στο σπίτι μου, 91 ευρώ.....+ 4ε το υγρό φρένων...
:Μάστορα: :ZZZ: :nono: :a9: :a26: :a029: :a38: :a04: :a04: :a36: :a43:
Υ.Γ.2. και άλλα emoticon εαν είχα θα έβαζα...:D
schumifer
17/11/2011, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Να αλλάζω σωληνάκια υψηλής το Σάββατο, να σπάω την διπλή, -λίγο δύσκολη να ξαναβρεις τέτοια ώρα- βίδα για την γέφυρα των σωληνακίων πάνω στη δαγκάνα.., να παιδεύομαι στον τόρνο να την βγάλω, να την βγάζω την Κυριακή...Και η μανέτα να μην θέλει να σκληρύνει.....απο εξαέρωση σε εξαέρωση..
Με είδα απο Κυριακή μέχρι σημερα το πρωί να παιδεύομαι να το φτιάξω, είδα και εσένα μάστορα να μου λες οτι φταίει το μήκος που δεν πρεσσάρει η τρόμπα( σε κλειστό κύκλωμα υγρών!!!), να μου λες, "Αστα αυτά, θα σου βάλω κάτι δικά μου που φέρνω, μόνο 125 ευρώ + 35 εργασία....
Με είδα να ψάχνω 21:00 το βράδυ με φακό, και να βρίσκω οτι το "μακρύ σωληνάκι " να είναι ξεβίδωτο στο ρακόρ!!! :beer: Βίδωσα, εξαέρωση, τέλος!!!
Με είδα σήμερα να κάνω το Μεταμόρφωση - Γλυφάδα κοττέϊν( απο το κότα...) για να μην κάτσει καμιά στραβή....
:beer: :beer:
Υ.Γ. 125ε+35ε εργασία =160. Απο Αγγλία, έτοιμα σωληνάκια υψηλής στο σπίτι μου, 91 ευρώ.....+ 4ε το υγρό φρένων...
:Μάστορα: :ZZZ: :nono: :a9: :a26: :a029: :a38: :a04: :a04: :a36: :a43:
Υ.Γ.2. και άλλα emoticon εαν είχα θα έβαζα...:D
Πολύ ωραίος φίλε.
Κάτι εργατοπατέρες που τρελαίνονται μόλις κάποιος πει ότι θέλει να κάνει τα σέρβις μόνος του να τα ακούνε αυτά.
Η επιμονή -που συνορεύει και με την τρέλα εξάλλου!- είναι υπέροχο προτέρημα.
Με ειδα στην τριπολη να σταματω γιατι δαγκωσα το κ@υλι μου, σημερα κατα της 08,30, ερχομενος απο Καλαματα προς Αθηνα :cry:
240372
nikos_abel
21/11/2011, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Με ειδα στην τριπολη να σταματω γιατι δαγκωσα το κ@υλι μου, σημερα κατα της 08,30, ερχομενος απο Καλαματα προς Αθηνα :cry:
Έχει δροσούλα ε; :lol:
panagath
21/11/2011, 11:49
Εμ πως το πέρασες φίλε??? This is tripoli you know. Το κρύο κόβει κόκκαλα. Και προσοχή όσοι περνάτε πρωινά από Τρίπολη, μεχρι τις 9 το πρωί το χειμώνα οι δρόμοι είναι γεμάτοι πάγο.
Τόσα χρόνια με τις πάντες αλλά Finland με πήγαιναν σχολείο, έλεγες τώρα θα στρίψει, τώρα θα στρίψει... Πάγο και ομίχλη!!
GIXXERAKIAS
21/11/2011, 14:11
Mε ειδα να μενω απο ηλεκτρονικη στο σκουτερ με 100χιλιομετρα στην αριστερη λωριδα της Ποσειδωνος κανα 500αρι μετρα πριν την διχαλα για Συγγρου.Με ειδα να τα χρειαζομαι ασχημα οταν ειδα οτι ερχοσαντε ωσαν σφηκες απο πισω και μεχρινα βρω περασμα να κανω δεξΑ να σταματησω ειχε φθασει η καρδια μου στις μποτες....:cry:
Επίσης είδα μόνο ένα παπι να σταματαει να δει αν χρειαζομαι βοηθεια και τον ευχαριστω πολυ αλλα επειδη δεν είχε δευτερα στο παπι δεν ηταν δυνατο να με παει πατακι πιο κατω σε πιο ασφαλες σημειο.Καλους δρομους να εχεις!:beer:
Mε βλεπω απο προχτες τουμπα ανασκελα στο κρεβατι με βροχιτιδα τιγκα στο χαπι με τον παπαρογιατρο...:cry:
sapila racing
24/11/2011, 21:53
Παληκάρι μου! :beer: :beer:
Με ειδα χθες πρωτη φορα πανω στο cbrακι μου να ειμαι χεσμενος απο την χαρα μου αλλα και την ροπη του που σε σχεση με το Glx και το mb που εχω καβαλησει μου φανηκε παραξενη:p
Cpt. Haddock
25/11/2011, 08:11
Με είδα στο δρόμο μετα απο πολυ καιρο :beer:
GIXXERAKIAS
25/11/2011, 08:27
Με είδα να κοιτάω με τις ώρες την μηχανή μου στο γκαράζ και μετά να κοιτάω την τσέπη μου και να αναστενάζω....:sad:
schumifer
25/11/2011, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Με είδα να κοιτάω με τις ώρες την μηχανή μου στο γκαράζ και μετά να κοιτάω την τσέπη μου και να αναστενάζω....:sad:
Σκέφτεσαι .....να.....τη βγάλεις στο κλαρί?
KostRider
26/11/2011, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Σκέφτεσαι .....να.....τη βγάλεις στο κλαρί?
:rotflmao:
Nikoskazer2000
26/11/2011, 23:19
ΔΕ με είδα το καλοκαίρι 2007 Χανιά - Σούγια να πηγαίνω κολλημένος σαν την τσίχλα στο παπούτσι πίσω απο το DimChio.
...αλλα με είδε αυτός και μου την είπε :rolleyes:
Σορρυ μαν! :sun:
Υ.Γ: Κατα τ' αλλα είμαι Παναγία...:a13: :a05:
GIXXERAKIAS
27/11/2011, 00:55
Με βλέπω κάθε μέρα με τα κρύα πάνω στο μηχανάκι να κάνω σλιπ στριμινγκ σε φορτηγά στο μέτρο (ίσως και λιγότερο) για να κόβει το κρύο.Αποτελεσματικό μεν επικίνδυνο δε....:sad:
karellen
27/11/2011, 08:51
Με είδα να βάζω καινούρια πατούμενα στο ΧΤάκι μου και να πηγαίνω ζιγκ-ζαγκ σαν πεταλούδα στο δρόμο-σαν τη Φόρμουλα 1 στο warm up lap- για να νοιώσω αυτή την αίσθηση της εμπιστοσύνης!
Άντε ρε καλοφόρετα... :ninja:
DimChios
28/11/2011, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
ΔΕ με είδα το καλοκαίρι 2007 Χανιά - Σούγια να πηγαίνω κολλημένος σαν την τσίχλα στο παπούτσι πίσω απο το DimChio.
...αλλα με είδε αυτός και μου την είπε :rolleyes:
Σορρυ μαν! :sun:
Υ.Γ: Κατα τ' αλλα είμαι Παναγία...:a13: :a05:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Με ειδα να γλιτωνω στο τσακ(οχι νορρις) την πιο μαλακισμενη στατικη τουμπα της ζωης μου μεχρι τωρα(παντα υπαρχει περιπτωση βελτιωσης).Οπως μπηκα στην πιλοτη για να αφησω την μηχανη εβαλα το σταντ και οπως πηγα να κατεβω εσπρωξα την μηχανη μπροστα ο μαλ!@#$ και εκλεισε το σταντ ευτυχος το αριστερο μου ποδι δεν με εγκατελειψε γιατι τωρα θα ειχαμε πολυ κλαμα 5 ημερων μηχανακι:cry: :bawl: :bigcry:
nikos_abel
28/11/2011, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
Με ειδα να γλιτωνω στο τσακ(οχι νορρις) την πιο μαλακισμενη στατικη τουμπα της ζωης μου μεχρι τωρα(παντα υπαρχει περιπτωση βελτιωσης).Οπως μπηκα στην πιλοτη για να αφησω την μηχανη εβαλα το σταντ και οπως πηγα να κατεβω εσπρωξα την μηχανη μπροστα ο μαλ!@#$ και εκλεισε το σταντ ευτυχος το αριστερο μου ποδι δεν με εγκατελειψε γιατι τωρα θα ειχαμε πολυ κλαμα 5 ημερων μηχανακι:cry: :bawl: :bigcry:
You are not the only one :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl:
Με ειδα να περνω τηλ. το 100 για να στειλουν ασθενοφορο να σε μαζεψουν απο τον δρομο,αιμοφυρτος και νεκρος ,με μια κουρελου πανω σου.
:sad:
Takata Dome
29/11/2011, 18:54
Με ειδα να περνω τηλ. το 100 για να στειλουν ασθενοφορο να σε μαζεψουν απο τον δρομο,αιμοφυρτος και νεκρος ,με μια κουρελου πανω σου.
:( Ti egine?
webassasin
01/12/2011, 01:55
χωρις να θελω να κοντραρω,αλλα εχετε χασει το νοημα του thread.
Αυτα που γραφετε πανε στο σε ειδα.
εδω ειναι εντελως διαφορετικο το θεμα
Με είδα
Ελάτε να γράψουμε για τίς λαθεμένες στιγμές,που κάναμε αυτά που βλέπουμε στούς άλλους.Νομίζω πως τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά.
Κοινως για να γραφουμε τις δικες μας μ***ς.
schumifer
01/12/2011, 20:26
Με είδα να ανεβαίνω στην Πεντέλη από Κλεισθένους με την πάπια. Και να παίρνω γραμμές στις στροφές σαν παγκόσμιος που είμαι (αν η μακακία είναι σπορ δηλαδή).
Αυτό που δεν είδα υπολογίζοντας τα apex μου ήταν ότι εκεί που είχα σκοπό να ξακρίσω στην έξοδο αριστερής στροφής (ευτυχώς προς το βουνό και όχι το γκρεμό) ...
...
..
δεν υπήρχε άσφαλτος (έλειπε κομμάτι:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: )
Με 60 χλμ/ώρα και το αίσθημα του επικείμενου πόνου (σωματικού και ψυχολογικού-από τις ζημιές της πάπιας) ο καλός Θεούλης έβαλε το χεράκι του και το κομμάτι εκείνο μεταξύ βράχου και ανύπαρκτης ασφάλτου ήταν ομαλότατο και μου έδωσε 2-3 δευτερόλεπτα να με ξαναβάλω στο δρόμο...
Δόξα σοι Κύριε
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
με ειδα να μενω απο βενζινη πρωινιατικα:bawl: :bawl: :bawl:
akis_trevor
16/12/2011, 22:18
με ειδα να συνοδευω με την παπια μου την κοπελια απο πατρα ως το αιγιο για να κανει τα τελευταια χλμ στρωσιματος στο σκουτερακι.ουτε στα 18 μου δεν ειχα φτασει εκει με το κρυπτον...
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Με είδα να ανεβαίνω στην Πεντέλη από Κλεισθένους με την πάπια. Και να παίρνω γραμμές στις στροφές σαν παγκόσμιος που είμαι (αν η μακακία είναι σπορ δηλαδή).
Αυτό που δεν είδα υπολογίζοντας τα apex μου ήταν ότι εκεί που είχα σκοπό να ξακρίσω στην έξοδο αριστερής στροφής (ευτυχώς προς το βουνό και όχι το γκρεμό) ...
...
..
δεν υπήρχε άσφαλτος (έλειπε κομμάτι:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: )
Με 60 χλμ/ώρα και το αίσθημα του επικείμενου πόνου (σωματικού και ψυχολογικού-από τις ζημιές της πάπιας) ο καλός Θεούλης έβαλε το χεράκι του και το κομμάτι εκείνο μεταξύ βράχου και ανύπαρκτης ασφάλτου ήταν ομαλότατο και μου έδωσε 2-3 δευτερόλεπτα να με ξαναβάλω στο δρόμο...
Δόξα σοι Κύριε
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
H Κλεισθένους θέλει τέχνη μάστορα. :smokin: Και οι βραδυνές εξορμήσεις μεσα στα μαύρα σκοτάδια την κάνουν ακόμα ποιο περιπετειώδη :smokin:
(προσοχή μη σε πάρει παραμάζωμα κανένα φορτηγό έχει μαρμαράδικα και εργοτάξια εκεί πάνω χώρια τα ωραιότατα γλυστερά φιλμς από σκόνη :uplate: )
schumifer
16/12/2011, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
H Κλεισθένους θέλει τέχνη μάστορα. :smokin: Και οι βραδυνές εξορμήσεις μεσα στα μαύρα σκοτάδια την κάνουν ακόμα ποιο περιπετειώδη :smokin:
(προσοχή μη σε πάρει παραμάζωμα κανένα φορτηγό έχει μαρμαράδικα και εργοτάξια εκεί πάνω χώρια τα ωραιότατα γλυστερά φιλμς από σκόνη :uplate: )
Ξέρεις τι κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη διαδρομή?
Να την κάνεις (στο κομμάτι που αφορά την Πεντέλη, μετά το βενζινάδικο) νωρίς το πρωί που η υγρασία έχει φτιάξει ένα φιλμ πάνω στην "άσφαλτο' ...
Ανεκτίμητη αξία το να είσαι ευγνώμων για κάθε στροφή που έβγαλες όρθιος!!!
με βλέπω να καβαλάω το σκούτερ acranovic καθημερινά..
με βλέπω να μπαίνω σπίτι τα βράδυα με ψυχολογικά απο τη γαιδουριά και τη μ@λ@κία που βλέπω πως δέρνει τους περισσότερους οδηγούς...
με βλέπω να σακατεύω στις μάπες τον ταρίφα που αφού πήγε να με στείλει για τσάι και σώθηκα στο τσάκ, τόλμησε να μιλήσει κιόλας λέγοντας μου ''κάνε στην άκρη ρε λαλάκα'' με την χαρακτηρηστική κίνηση με το χέρι σε στύλ άντε γειά του τσουκαλά για να πουλήσει μούρη και ψευτομαγκιά στο γκομενάκι στο πίσω κάθισμα...
συνδιασμός ''σε είδα'' και ''με είδα'' μου βγήκε εν τέλει.. :beer:
Με βλέπω με την αλυσίδα σώβρακο να μην μπορώ να "ανοίξω" όπως πρέπει... :( :bawl:
Ρίξε επιτέλους το τηλέφωνο ρε μάστορα να ρθω να γιατρέψω τις πληγές :smokin:
Με είδα να σε οδηγώ έπειτα απο 4 μήνες.. μου ελειψες...
Ας λένε ότι θέλουν, έχετε ψυχή και εμείς το απολαμβάνουμε...
Καλές γιορτές σε όλους :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Με είδα να σε οδηγώ έπειτα απο 4 μήνες.. μου ελειψες...
Ας λένε ότι θέλουν, έχετε ψυχή και εμείς το απολαμβάνουμε...
Καλές γιορτές σε όλους :beer: :beer:
Α γεια σου!!!:beer: :beer: :beer:
AUFGEBRACHT
18/01/2012, 17:25
Mε είδα να γυρνάω την ταινία "Αγάπη μου συρρίκνωσα το πουλί" από τον ψόφο :D :D
08:30 Κόρινθος-Αθήνα με τζινάκι και κοντομάνικο μέσα από το μπουφάν της μηχανής...
KostRider
18/01/2012, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Mε είδα να γυρνάω την ταινία "Αγάπη μου συρρίκνωσα το πουλί" από τον ψόφο :D :D
08:30 Κόρινθος-Αθήνα με τζινάκι και κοντομάνικο μέσα από το μπουφάν της μηχανής...
με είδα να κάνω συμπαραγωγή την ίδια ταινία,αφού δεν φόρεσα το ανάλογο παντελόνι(φόραγα απλό τζίν)για μια βόλτα στο παγωμένο Καρπενήσι...
chriscrypton
24/01/2012, 00:44
Με ειδα να βαζω καινουρια λαδια χωρις να εχω βιδωσει τη βιδα του καρτερ απο κατω & να βαζω δαχτυλο :a021: στο κινητηρα για να περισωσω οσα λαδια ειχαν απομεινει μεσα...Η :a31: :a31: μου στο μεγαλειο της...
GIXXERAKIAS
24/01/2012, 08:44
Με είδα και πάλι σήμερα να γαμ@σταυρίζω ότι υπάρχει και δνε υπάρχει,αφού το σκούτερ έσβηνε μόλις κάποιος με έκλεινε η σταμάταγα στο φανάρι και έκοβα για λίγο το γκάζι και δεν έπαιρνε με τίποτα μπροστά,τι κατοστάρες του έταξα,τι malossi βαριατόρ,τι εξατμίσεις leovince...στα παπάρια του....
chriscrypton
25/01/2012, 01:03
Με ειδα να πηγαινω στο μπαρμπερη για κουρεμα, χωρις να βαζω κρανος για να μην το γεμισω τριχες...
Με ειδα να σπρωχνω την μηχανη μετα την δουλεια επειδη εμεινα απο μπαταρια.Γαμ& τον συναγερμο μου μεσααααααααααααα.
GIXXERAKIAS
30/01/2012, 16:00
Με είδα ξανά να κάνω slip streaming στα φορτηγά λόγω του ψύχους.....:cry:
KostRider
30/01/2012, 16:57
με είδα να προλαβαίνω στο τσάκ να βγαίνω στην άκρη του δρόμου για να βάλω αλυσίδες,παραλίγο να κολλήσω...:sick:
karellen
30/01/2012, 17:47
Με είδα τον τελευταίο καιρό να είμαι αφηρημένος και μόνο μπροστά μου να μην κοιτάω.
Μια -δυό φορές στο παρά τσακ πλακώθηκα στα φρένα!
Τι γίνεται ρε πστ μου;:sick:
nihristo
30/01/2012, 18:02
με είδα να βγάζω γόνατο όταν στρίβω με το ποδήλατο γιατί έχουμε να καβαλήσουμε μηχανή κανένα 6 μηνο...!:cry: :cry: :bawl:
akis_trevor
09/02/2012, 14:29
με ειδα σημερα,τελειωνοντας δρομολογιο με την παπια της δουλειας,κατεβαινωντας απο την αγ.κωνσταντινου στην αγυια και φτανωντας στην ηρωων πολυτεχνειου,να χαζευω απεναντι την παλιοβουνα με σχετικα καθαρη ατμοσφαιρα και το μυαλο μου να διανυει τον δρομο που φαινοταν.αν δεν μου κορναρε ο πισω οτι αναψε πρασινο ακομα εκει θα ημουν.αντε να σταματησουν οι βροχες να παμε καμια βολτιτσα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από akistrevor
με ειδα σημερα,τελειωνοντας δρομολογιο με την παπια της δουλειας,κατεβαινωντας απο την αγ.κωνσταντινου στην αγυια και φτανωντας στην ηρωων πολυτεχνειου,να χαζευω απεναντι την παλιοβουνα με σχετικα καθαρη ατμοσφαιρα και το μυαλο μου να διανυει τον δρομο που φαινοταν.αν δεν μου κορναρε ο πισω οτι αναψε πρασινο ακομα εκει θα ημουν.αντε να σταματησουν οι βροχες να παμε καμια βολτιτσα...
+1200
GIXXERAKIAS
09/02/2012, 14:54
+999 με βλέπω να το παθαίνω αυτό κάθε μέρα όλο και πιό πολύ.....:sad:
με είδα,...μου πήραν πινακίδα....
webassasin
11/02/2012, 02:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Με είδα τον τελευταίο καιρό να είμαι αφηρημένος και μόνο μπροστά μου να μην κοιτάω.
Μια -δυό φορές στο παρά τσακ πλακώθηκα στα φρένα!
Τι γίνεται ρε πστ μου;:sick:
και εγω με ειδα.
και ειδα και αλλους.
με βλεπω να αλλαζω κορνα και να βαζω απο νταλικα.
Τι μου τα θύμισες τώρα;;;;;;;
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Με ειδα σημερα να βαζω σε μια βαλιτσα ολα μου τα ονειρα και να ετοιμαζω για αγγλια.... Θα μου λειψεις Ελλαδιτσα.... Θα μου λειψεις μαμα και μπαμπα...
PortisHead
13/02/2012, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
Με ειδα σημερα να βαζω σε μια βαλιτσα ολα μου τα ονειρα και να ετοιμαζω για αγγλια.... Θα μου λειψεις Ελλαδιτσα.... Θα μου λειψεις μαμα και μπαμπα...
Ευχομαι να εβγαλες ONE WAY TICKET φιλαρακο.
Καλη επιτυχια και καλή δυναμη σε οτι πας να κάνεις !!!
akis_trevor
13/02/2012, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
καλη αρχη στο νεο ξεκινημα της ζωης σου...λογικα καλυτερα θα ειναι τα πραγματα εκει...ολα να σου πανε καλα και πανω απολα υγεια!!!:wave2: :wave2: :wave2:
One way ειναι το εισιτήριο... Το θεμα μονο ειναι οτι θελω να γυρισω συντομα... Δεν μπορω να ζω μακρια απο τα αγαπημενα μου προσωπα.!:(
Με ειδα να ξυπναω 6:30 το πρωι για να παω στην σχολη να γραψω μαθηματικα:cry:
chr1s_86
15/02/2012, 20:22
Με είδα να με σταματάνε για έλεγχο, ΠΑΛΙ.
Παλιό μηχανάκι, τσάντα πλάτης, κοτσίδα έξω από το κράνος δεν νομίζω να 'χουν καμιά σχέση ε; :lol:
GIXXERAKIAS
16/02/2012, 08:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Με είδα να με σταματάνε για έλεγχο, ΠΑΛΙ.
Παλιό μηχανάκι, τσάντα πλάτης, κοτσίδα έξω από το κράνος δεν νομίζω να 'χουν καμιά σχέση ε; :lol:
Σε είδα να σε έχουν σταματήσει πάλι.....ε βάλε και εσύ ρε παιδάκι μου μέσα από το μπουφάν τήν κοτσίδα,κρύψε και καλύτερα τα φυτίλια που βγαίναν από το backpack και δεν θα σε ξανασταματήσουν.:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με είδα πριν 2 μέρες να μου αναβοσβήνει από απέναντι το XT τα φώτα και εγώ να σκέφτομαι "γιατί μου κάνει σινιάλα?"...
ε, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι με χαιρετούσε.. :(
τελικά αυτή η κατάσταση μας έχει κάνει ζημιά :(
έστω και από εδώ να ανταποδώσω! ...γεια σου φίλε!:wave2:
με ειδα να τρωω χαλαζι για 5-10 λεπτα:a17::a17:
Με είδα να "καίω" φανάρι στη Λαυρίου προς Κερατέα με καμιά 100αρα χλμ και βροχή...
Ωραία! Ξυπνήσαμε για τα καλα!
schumifer
02/03/2012, 17:07
Με είδα να βάζω φωτιά στο crypton X . Πραγματικά για πρώτη φορά μου μύρισε αυτό το μηχανάκι! Του ήπια το αίμα από Πεντέλη -> Ζωγράφου->Χολαργό!
Πανοπτικός
02/03/2012, 17:20
Με είδα να βάζω φωτιά στο crypton X . Πραγματικά για πρώτη φορά μου μύρισε αυτό το μηχανάκι! Του ήπια το αίμα από Πεντέλη -> Ζωγράφου->Χολαργό!
:a018:
Σε ειδα παιδι των λουλουδιων με την μαυρη Ε ο κλασσικος τυπος που ειναι κλεισμενος στην χλιδη απο το καναπε αλκανταρα και το φιλετο ξυλου στο ταμπλο να πατα ρε παπαρα τα πιτσιλιστιρια και να με κανεις μονι και ενω σου κορναρω εσυ συνεχιζεις ..εφαγες την πενταλφα την βασιλικη και ελπιζω να βρεθει κανα φορτηγο να στο κανει τwingo το ρημαδι σου:a37::a37::a37::a37:
webassasin
26/03/2012, 00:16
Με βλεπω να αρχιζω να σκιζω λαστιχα με τη φαλτσετα,αντι για την κλασσικη κλωτσια στον καθρεφτη.
GIXXERAKIAS
26/03/2012, 08:25
Με είδαν α χαζεύω τον ωραίο καιρό του σκ αλλά να μήν μπορώ να πάω μια βόλτα......:(
Με είδα σήμερα να τρώω μια καλή στούκα. Να'ναι καλά το κράνος μου, αλλιώς παίζει να μην είχα σαγόνι τώρα.
DiavoloGR
02/04/2012, 17:15
Με ειδα με νεα λαστιχα στο fazer! Ειχα καιρο να νιωσω τοσο καλα με την μηχανη! :D Περαστικα dmf
Με ειδα εκπληκτο σημερα πρωι πρωι οταν ειδα να λειπει η κουκουλα απο το μηχανακι μου,ε ρε κατι μ@λ@κες που υπαρχουν σκεφτηκα.:a57::a52::a38::a016::a015::a31::a26:
7gibernau
04/04/2012, 11:24
Με είδα να παταω μπουνια στον τοίχο απο την τρομάρα μου,όταν αντι για την κουβέρτα έπιασα την κουρτίνα για να σκεπαστω και με την ταλαντωση που έκανε νόμισα ότι κάποιος που τράβηξε το χέρι...:ZZZ:
argy_kap
04/04/2012, 11:41
Με είδα να παταω μπουνια στον τοίχο απο την τρομάρα μου,όταν αντι για την κουβέρτα έπιασα την κουρτίνα για να σκεπαστω και με την ταλαντωση που έκανε νόμισα ότι κάποιος που τράβηξε το χέρι...:ZZZ:
:eyepop::rotflmao::bigcry::a2:
Με ειδα να γεμιζω το μηχανακι 100αρα με 2.05 και εκλαιγα!!!!!!:cry:
kiloMeater
04/04/2012, 13:06
Με ειδα να γεμιζω το μηχανακι 100αρα με 2.05 και εκλαιγα!!!!!!:cry:
Τι ειναι η "100αρα"..?
καπου την εχω ξανακουσει.....:cry:
Da.Vintage
05/04/2012, 08:41
Με είδα να χαζεύω το μηχανάκι μ... να βλέπω οτι έχει καλό καιρό... και να μου λέω .. γέρασες μαλάκα...!
GIXXERAKIAS
05/04/2012, 12:45
Με είδα να χαζεύω το μηχανάκι μ... να βλέπω οτι έχει καλό καιρό... και να μου λέω .. γέρασες μαλάκα...!
Σκ@τόγερε.....:p
Εγώ πάλι με είδα να κοιτάω την μηχανή και έπειτα να βάζω τα χέρια στις τσέπες γυρνώντας τες ανάποδα και να βγαίνουν αράχνες και να τις λέω.....δεν παίζει σάλιο για τσάρκες χωρίς λόγο όπως παλιά,απλά για την διασκέδασή.....:cry:
με ειδα να γινομαι σαν τον κωλο της μαιμους σε προσωπο,καρκαλα και αυχενα απο το καψιμο που αρπαξα χτες στα μεγαρα.ποναει γτπμ και δεν εχει ερθει καν το καλοκαιρι!!!
:bigcry::bigcry:
DimChios
09/04/2012, 10:15
με ειδα να γινομαι σαν τον κωλο της μαιμους σε προσωπο,καρκαλα και αυχενα απο το καψιμο που αρπαξα χτες στα μεγαρα.ποναει γτπμ και δεν εχει ερθει καν το καλοκαιρι!!!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
μλκ μια απο τα ιδια απλα σε μενα δε φαινεται και τοσο! :bawl:
GIXXERAKIAS
09/04/2012, 11:48
Mε βλέπω να μην μπορώ να κουνηθώ από τον πόνο (real timing καθώς γράφω:cry:) από την βόλτα του Σαββάτου σε τετρακέφαλους και πλάγιους από το στροφιλίκι του Αγίου Ιωάννη Ρόσσου.Γέρασα ρε πστ μου!:cry::cry:
blackbusa
14/04/2012, 15:30
με ειδα να αποφευγω καταρχην σταματημενα αυτοκινητα (με τελευταιο μια porsche boxter) και στο καπακι τις μπαριερες στην Ελευσινα...αν δεν ειστε στα καλα σας μια βολτα με την μηχανη μπορει να ειναι βαλσαμο...αλλα και απο την αλλη να γινει μεγαλη μαλακια...να προσεχετε και να ειστε παντα ορθιοι...
Σα παλαβός πήγαινα στους άδειους δρόμους της πόλης. Ακόμα φοράω το μπουφάν και το κράνος, καθώς γράφω αυτές τις γραμμές. Χρειάζομαι μια γερή βόλτα (πολλών ημερών).
argy_kap
20/04/2012, 11:34
Είδα να μου γλυστράει η μηχανή γιατί πάτησα πράσινη γλύτσα με το παπούτσι και δεν μπόρεσα να την κρατήσω....την άφησα απαλά και ευτυχώς την γλίτωσα με ένα σημαδάκι στο κάγκελο (αγαπημένο αξεσουάρ!!)....το κακό είναι οτι απο την ένταση να την αφήσω σιγά σιγά με τσίμπησε η μέση.....:(
Mike.CBF
20/04/2012, 13:33
Άρα στο "Σε Είδα ... ", οι μισοί βλέπετε τους άλλους μισούς :lol: :lol:
σωστος :)
Da.Vintage
24/04/2012, 13:05
Με είδα να γυρνάω απο τη δουλειά οδηγώντας το μοτορι σα κλεμμένο...ξεκράνωτος, να τρέχω, χωρίς λόγο να περνάω κόκκινα, να βγαίνω απο τη στροφή πατηλικόνωντας καθως και να ζουζάρω σε κάθε δυνατή ευκαιρία...
...
επίσης με είδα να μου λέει η δικιά μου
- καλά ποτε έφυγες - πότε έφτασες?:confused:
- εεε...ήταν όλα πράσινα...:ninja::a13:
- δε μου λες το ξέρεις οτι έχεις 30αρίσει?:nono::a31:
GIXXERAKIAS
24/04/2012, 13:25
Με είδα να γυρνάω απο τη δουλειά οδηγώντας το μοτορι σα κλεμμένο...ξεκράνωτος, να τρέχω, χωρίς λόγο να περνάω κόκκινα, να βγαίνω απο τη στροφή πατηλικόνωντας καθως και να ζουζάρω σε κάθε δυνατή ευκαιρία...
...
Το ίδιο κάνω και γώ Γιώργη (χρόνια πολλά :D) σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται να πάω βόλτα (παντρεμένος γάρ:p) αλλά πάντα κρανωμένος και φούλ εξοπλισμένος.....μου λείπουν οι Sportriding βόλτες ρεεεεε!!!!:cry:
devil's animal
24/04/2012, 15:11
...
Το ίδιο κάνω και γώ Γιώργη (χρόνια πολλά :D) σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται να πάω βόλτα (παντρεμένος γάρ:p) αλλά πάντα κρανωμένος και φούλ εξοπλισμένος.....μου λείπουν οι Sportriding βόλτες ρεεεεε!!!!:cry:
εσεις οι 2 απο πανω μιλατε για την καθημερινοτητα μου...:smokin:
και ειμαι και εγω 30 γ@μω την πτνα μου...
Εγω ειμαι 28. Εχω 2 χρονάκια ακόμα...
Να ειχα παλι το suzuki και όχι το Africa...
Με είδα με το παπί της δουλειάς (πακετάδικο lifan 125 μαμά) να ρίχνω στην Γαλατσίου στο ανέβα σε ενα καραφτιαγμένο supra.
Ρε πιτσιρίκο, ενα σκασμό λεφτά εδωσες στον μηχανικό σου και σε περνάει lifan 125 μαμα?
Giorgos19
25/04/2012, 12:21
Από ό,τι καταλαβαίνω, ο Απρίλιος ήταν δύσκολος μήνας για πολλούς ε;
Με είδα πριν λίγο καιρό να καβαλάω τη Μελίβοια τελείως ζουρλαμένος. Σας πέτυχα σε ένα φανάρι στη Βουλιαγμένης. Λευκό Tiger και μαύρο Ζ750."Άνοιξε" σου έκανε ο φίλος σου δείχνοντας εμένα. Άλλο που δεν ήθελα. Ένα πάτημα κάναμε, ήθελα και άλλο, αλλά όσο και να σου κόλλαγα δεν τσίμπησες. Ίσως δεν έπρεπε να είχα ανοίξει τόσο πολύ από την αρχή.
Αν διαβάζεις εδώ, ευχαριστώ. Το χρειαζόμουν...
με είδα να με περνάει παπί (για πολλοστή φορά) στην αττική οδό γιατί κάνω οικονομία στη βενζίνη
blackhornet78
25/04/2012, 17:30
με ειδα να καβαλαω το μωρο χτες στις 1:30 τη νυχτα, φουλ εξαρτηση κ να 200αριζω, μπας κ αδειασει το μυαλο
απο το αλλο το μωρο...
ματαια ομως, μονο το ρεζερβουαρ αδειασε....