PDA

View Full Version : Με είδα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20

alex14
28/11/2014, 09:06
Με ειδα χθες το βραδυ στο Περαμα να κανω καλλιτεχνικο πατιναζ για 80-100 μετρα σε χυμενα λαδια με το ABS να δουλευει υπερωριες ευτυχως χωρις πτωση. Λιγα μετρα παρακατω 3-4 αυτοκινητα και μια μηχανη σμπαραλιασμενα ...

Την βγαλαμε καθαρη για ακομη μια φορα

peterTHErider
30/11/2014, 11:44
:plaf::plaf:Με ειδα σημερα κυριακη με θερμοκρασια 23 βαθμους και απνια να κανω την διαδρομη ηρακλειο-ρεθυμνο με το κουτι:cry: γιατι ηρθαμε για φαγητο με φιλους και η συμβια ηθελε να βαλει τα καλα της...:cry:
Πολυ σας ζηλεψα εσας με τις μηχανες σας..

Bob_o_mastoras
30/11/2014, 14:44
Mε ειδα να μου πεφτει το Ντομι απο παρκαρισμα σε κατηφοριτσα χωματινη που το αφησα 10 δευτερολεπτα χωρις να βαλω 1η. :a31::plaf:
Ευτυχως ημουν ακριβως διπλα και ανεκοψα την πτωση και απλα ακουμπησε κατω.
Αποτελεσμα: Μια γρατζουνιτσα στο αριστερο φτερο, μια γρατζουνιτσα στη χουφτα, ραγισμενο κρυσταλο του καθρεπτη.

vkats
30/11/2014, 18:25
Με είδα να γλυστράω στη γλίτσα που δημιούργησαν αρκετές μέρες υγρασίας και ψιλόβροχου σε συνδυασμό φυσικά με τα υπολείμματα μπάζων από έργα σε κυκλικό κόμβο της Βόρειας Ρηνανίας (εεεε, συγγνώμη, της Θεσσαλονίκης εννοώ...!!! Αλλά με τέτοιον καιρό που έχουμε τελευταία...) και ήμουν και με το τετρακούνητο!!!
Με τη μηχανή ακόμα θα σερνόμουν στον κυκλικό...

spyrakos35
01/12/2014, 12:46
Με είδα στο ΙΚΑ να παίρνω νούμερο 105 στην αναμονή το πρωί απόξω (07κ30 πμ),νούμερο 62 στο Μητρώο και να τελειώνω στις 13 μμ νταν....

Ενδιάμεσα, έκανα τις δουλίτσες μου, έκανα τον κυανόκρανο μεταξύ ασφαλισμένου και προισταμένου που πήγαν να πιαστουν στα χέρια, μιά χαρά γέμισε η μέρα...

:beer:

7Tolis
01/12/2014, 15:51
Με είδα να γίνομαι χεράς απο κουλάδι για ένα παιδάκι 2,5 ετών.

akis_trevor
02/12/2014, 20:34
με ειδα να πληρωνω ασφαλεια για το στρωμα 60 ευρω το 6μηνο και να μενω μαλακας!!!με οδικη μεσα,στην ιντεραμερικαν.....

macedonas
02/12/2014, 20:50
με ειδα να πληρωνω ασφαλεια για το στρωμα 60 ευρω το 6μηνο και να μενω μαλακας!!!με οδικη μεσα,στην ιντεραμερικαν.....

Για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία ...........

akis_trevor
02/12/2014, 20:58
Για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία ...........

ιδεα δεν εχω.:lol:
πριν λιγες μερες ειχα ανεβει αθηνα να κανω μεταβιβαση και παιρνω τηλ τον ασφαλιστη του λεω:εκτος απο ιντερσαλονικα,κατι σε νορμαλ λεφτα,με οδικη.(παλιοτερα ειχα την ατλαντικη ενωση και μεχρι και πριν απο 5 μηνες εδινα για τις ιδιες καλυψεις τα διπλα=120).
αφου γυρισα πηγα να πληρωσω και μου ειπε οτι ειναι μια προσφορα που παιζει αυτον τον καιρο..ακομα το συμβολαιο δεν το εχω παρει στα χερια μου,αυριο μεθαυριο θα το εχω.

KostRider
03/12/2014, 17:30
Σε είδα καταιγίδα χθες βράδυ , να με προλαβαίνεις,καθώς έφευγα από τη δουλειά...να βλεπεις τους κεραυνούς και να ακούς τη βροχή στο κράνος, αξία ανεκτίμητη...

vaska
03/12/2014, 21:43

Τα φωνάζουν αυτά ρε μάστορα δεν τα κρατάνε μυστικά

KostRider
04/12/2014, 00:23
κι εγώ τόσο πληρώνω στην ιντερσαλόνικα..

GFawkes
04/12/2014, 08:00
Με ειδα να βαζω παλι το χερι στην τσεπη....

...για μπλεξιμο...

παλι θα εχουμε καβγαδες...και αλλα εξοδα...και γκρινια....

Αλλα ειναι για καλο σκοπο....
:D
327951

pektis
04/12/2014, 13:55

...για μπλεξιμο...

327951

:eek::a013:

spyrakos35
04/12/2014, 16:33
Αστη να λεει.....

Στράτος88
04/12/2014, 19:46
Με είδα να τεστάρω αν σφυρίζει στα πολλά το καινούριο κράνος μετά το μαγαζι, στην πρώτη ευθεία μέσα στην πόλη...

ΝIKOLTSOS
04/12/2014, 23:51
Θεσσαλονίκη πριν κανένα 3ωρο...
Εγώ με ένα forester,
Εσύ με ducati monster κόκκινο, είχες κόκκινο κράνος και κοπέλα πίσω με μαύρο ή γρι (σκούρο γενικά) κράνος...
Με είδα να σε ζορίζω, σόρρυ φίλε.
Αν το δείς στείλε πμ να τα πούμε.
Συγνώμη και πάλι....

zygos30
05/12/2014, 09:53
Με ειδα να γυριζω απο την βραδυνη βαρδια παλι μουσκεμα πρω'ι' πρω'ι'..........τι θα γινει με αυτες τις βροχες στη Σαλονικη ρε γμτ?????

GFawkes
05/12/2014, 10:04
Αστη να λεει.....

https://www.youtube.com/watch?v=r6JeuQHpUto

Βασιλης Καρρας ΑΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ .

slzr
06/12/2014, 01:48
Με είδα σήμερα μετά από πολύ πρέσσα, να παίρνω το TDM και να πηγαίνω μια Κινέτα (Π.Εθνική). Λίγα φορτηγά (τα εξαφάνισα) και στα στροφιλίκια της κακιάς σκάλας να ηρεμεί το μυαλό μου!!!

SHOOTER045
06/12/2014, 09:00

...για μπλεξιμο...

327951

RG 500 Γ !!!!!!!
Για δώσε λεπτομέρειες...

CustomBoy
06/12/2014, 15:21
Mε είδα να γυρνάω ξημερώματα απο βόλτα και απο την είσοδο στην αττικη οδο (πεντέλης) ,+ολη την εθνικη μεχρι να μπώ σπιτι να τρώω μια βροχάρα ολη δικη μου...με αποκορυφωμα καποια στιγμη την ορατότητα που ήταν σχεδον μηδενικη και ετσι αναγκάστικα να αναζητήσω υπόστεγο..>!!!

zami
06/12/2014, 16:08
Με ειδα πρωι- πρωι να την κανω την μακακία μου σαν νεος, ενω εχω πια 17+χρονια πανω σε μηχανη....Συγγνωμη φιλε κουτακαι που σου γρατζουνησα τον προφυλακτηρα..Αληθεια με πονεσε και εμενα..

gior-gos
06/12/2014, 21:21
Με ειδα σημερα σε μια στροφη στη λεωφορο Διονυσου, αντι να στριψω, να συνεχιζω καρφωμενος ευθεια, με το βλεμμα επισης καρφωμενο ευθεια, με το πισω μερος της μηχανης να ψιλογλιστραει λογω του ενεργοποιημενου abs, και να καραβγαίνω στο αντιθετο ρευμα.

1. Ευτυχως που δεν ερχονταν κανεις απο το αντιθετο ρευμα, ωστε να πληρωσει τα σπασμενα της μαλακίας μου.

2. Ευτυχως που δεν ερχονταν κανεις απο το αντιθετο ρευμα, και τις καπούλαρα...

amyroukai
06/12/2014, 22:46
Με ειδα να διορθωνω μαλακιες "συναδελφων", μαλακιες μαστορων, ηλιθιων που ακομα και τωρα προσπαθουν να κλεψουν τον κοσμο που τους εμπιστευεται το σπιτι του.

Mits-fz6
07/12/2014, 01:16
Σε σύγκριση με τους παραπάνω εγώ θα σας κουράσω...
Με είδα να πηγαίνω με τη κοπέλα μου για μπάνιο Αύγουστο μήνα. Διαδρομή από παραλιακή με προορισμό την Βουλιαγμένη. Ντύσιμο: Μαγιό, Τshirt, Σαγιονάρες, Κράνος. Το ίδιο και η κοπέλα (+σορτσάκι). Σταματημένοι στα φανάρια της Βούλας έρχεται δίπλα μου το κλασικό μαύρο TDM (καρίνα, ξεκαύλοβιτς, ζελατίνα) με ένα ζευγάρι επάνω, ακράνοτοι και οι δύο, και να σκάει νεκρές περιμένοντας να πρασινίσει το φανάρι. Δυστυχώς το μικρόβιο του κάγκουρο ξύπνησε και μέσα μου. Με το που πρασινίζει το φανάρι ανοίγει αυτός, ανοίγω και εγώ και έτσι μια αυτοσχέδια κόντρα μόλις ξεκίνησε. Όλη η λεωφόρος είχε μόνο ένα κίτρινο Atos στα 200μ που καθόταν μεσαία λωρίδα και ένα Gs1200 στα 400μ που καθόταν στην δεξιά λωρίδα. Από την αρχή το Fazer ξεκίνησε καλύτερα και άρχισα να προπορεύομαι κάποια μέτρα. Κόλλησα στην δεξιά λωρίδα και τέρμα δεξιά σε αυτήν για τον φόβο ελιγμού του Atos και το βλέμμα μου καρφωμένο σε αυτό. Περνάω δίπλα από το Atos με το κοντέρ να γράφει 169χλμ/ω, το Tdm στους καθρέφτες μου, η ταχύτητα συνεχώς να αυξάνει και την κοπέλα μου να κρατιέται με όλη της δύναμη πάνω μου. Την στιγμή όμως που φτάνουμε κοντά στο Gs, ο αναβάτης της επιχειρεί από την τρίτη λωρίδα όπου βρισκόταν να πηδήξει στην πρώτη (αριστερή) όπου βρισκόμουν εγώ, με σκοπό να πάει στην επιπλέον αριστερή λωρίδα που δίνεται στα οχήματα που θέλουν να στρίψουν αριστερά κάθετα στην οδό Αγίου Ιωάννου, χωρίς να κάνει κανένα έλεγχο στους καθρέφτες του για την παρουσία άλλων οχημάτων. Κατά διαβολική σύμπτωση, την στιγμή που το Gs θα έφτανε με τα λίγα χιλιόμετρα την ώρα που πήγαινε στην αριστερή λωρίδα, θα συγκρούονταν διαγώνια με το Fazer μου πηγαίνοντας με πολλά χιλιόμετρα την ώρα, με ένα TDM να ακολουθεί πηγαίνοντας με άλλα τόσα. Οι κινήσεις μου από και στο εξής γίνονται τελείως ενστικτωδώς. Πιάνω με όλη μου την δυνατά τα φρένα (μπρος-πίσω) χωρίς να μπλοκάρω κάποιο τροχό και πατώντας την κόρνα παράλληλα. Κολλάω τέρμα αριστερά στην λωρίδα μου. Την στιγμή που φτάνω το Gs, φτάνω και στην επιπλέον αριστερή λωρίδα για όσους στρίβουν κάθετα αριστερά. Ο οδηγός του Gs ακόμα δεν έχει ελέγξει τι έρχεται πίσω του. Μπαίνω στην επιπλέον αριστερή λωρίδα μαζί με το Gs. Την στιγμή που το φτάνω δίπλα του στα αριστερά μου έχω πλησιάσει τόσο πολύ την άκρη του δρόμου που το μάτι δεν έβλεπε ποια το όριο της ασφάλτου αλλά έβλεπε μόνο τα φυτά που είχε, μια και το φέρινγ έκρυβε το πεζούλι που τα χώριζε, ενώ λίγα εκατοστά από το δεξί γυμνό μου πόδι έβλεπα τον κινητήρα του Gs που προεξέχει πλευρικά. Καταφέρνω να περάσω ανάμεσα στο πεζούλι και την μηχανή του χωρίς ευτυχώς να έχω επαφή με κανένα από τα δύο. Πλέον με τα πολλά χιλιόμετρα που πήγαινα μπροστά μου είχα το τέλος της επιπλέον λωρίδας που έβλεπε σε μια μπλε πινακίδα με βελάκι και σε άλλα φυτά-δέντρα που έπονταν. Τότε απότομα πλαγιάζω την μηχανή στο μάξιμουμ στα δεξιά για να ξαναμπώ στην λωρίδα της λεωφόρου με το TDM να ακολουθεί σε αυτήν. Ένα περίπου μέτρο πριν τελειώσει η επιπλέον λωρίδα προλαβαίνω να βγω από αυτήν, βρίσκοντας όμως χαλικάκια στην άκρη της που μου μου προσέφεραν μια έντονη αστάθεια του μπροστινού και αμέσως και του πίσω του τροχού, η οποία έφυγε μόλις ξαναέπιασαν τα λάστιχα καθαρή άσφαλτο. Ευτυχώς όταν ξαναμπήκα στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου δεν συναντήθηκα με το TDM που ακολουθούσε και τεχνικά μόλις γλίτωσα από ένα θανατηφόρο ατύχημα. Το αίμα μου το ένιωθα τόσο παγωμένο μέσα στα σωθικά μου μέχρι και την άκρη των δαχτύλων μου. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανήλθε η ακοή μου και διαπίστωσα πως είχα ακόμα κοκαλωμένο τον αριστερό μου αντίχειρα στην κόρνα που χτυπούσε. Το σώμα μου από τον φόβο δεν μπορούσε να κάνει καμία κίνηση παρά να τρέμει ελαφρά. Εξίσου και της κοπέλα μου που ένιωθα τα χέρια της στην κοιλιά μου. Κάτι με τρόμαζε να κοιτάξω του καθρέφτες μου και παρέμεινα ακίνητος, αμίλητος να πηγαίνω στην μεσαία λωρίδα με 50χμλ/ω. Μέχρι να φτάσαμε στην παραλία, με την κοπέλα μου δεν καταφέραμε να πούμε ούτε μια λέξη από το σοκ που δεχθήκαμε. Την στιγμή όμως που φτάσαμε και κατεβαίνει εκείνη από την μηχανή μου απευθύνεται και μου λέει: "Σήμερα πριν ξεκινήσουμε να ερχόμαστε, μου πέρασε από το μυαλό πως ένιωσε άραγε ο θείος μου την στιγμή που τράκαρε με το μηχανάκι και έχασε την ζωή του προ δύο μηνών... Με αυτό που πάθαμε πριν λίγα λεπτά, είδα ακριβώς πως πρέπει να ένιωσε ο θείος μου πριν πεθάνει. Αυτή ήταν η πρώτη αλλά και τελευταία φορά που έκανα μ@κ@κια στην μηχανή με την κοπέλα μου πάνω.
Δυστυχώς ένα οδηγικό λάθος ή μια παρόρμησή της στιγμής μπορεί να αποβάλει την ψυχή από το σώμα μας τόσο βίαια και απροετοίμαστα που δεν θα το ευχόταν ούτε ο χειρότερος εχθρός μας.
Να προσέχετε. Καληνύχτα! :wave2:

Hayate
07/12/2014, 01:46
Με είδα σήμερα να φοράω μπότες και τα λοιπά απαραίτητα και να βγαίνω ως το Σούνιο για μια μίνι χαλαρωτική βολτούλα...άλλο πράμα αυτές οι μοναχικές βόλτες τελικά...

due
08/12/2014, 11:22
Mε είδα να σπάω στο ξεπαρκαρισμα τον αριστερο καθρεφτη του κουτιου, χτυπωντας τον σε κολώνα.
Δεν το γράφω γι αυτό.

Στο δρόμο για της επιστροφης σπίτι, άλλαξα λωρίδα μπροστά απο Ζητά, χωρίς φλας, με σπασμένο καθρεφτη.
Είμαι μαλάκας που θεωρώ ότι έπρεπε να μου κανει τουλάχιστον συσταση, αντί να αδιαφορήσει?

teo_g7
08/12/2014, 12:58
Mε είδα να σπάω στο ξεπαρκαρισμα τον αριστερο καθρεφτη του κουτιου, χτυπωντας τον σε κολώνα.
Δεν το γράφω γι αυτό.

Στο δρόμο για της επιστροφης σπίτι, άλλαξα λωρίδα μπροστά απο Ζητά, χωρίς φλας, με σπασμένο καθρεφτη.
Είμαι μαλάκας που θεωρώ ότι έπρεπε να μου κανει τουλάχιστον συσταση, αντί να αδιαφορήσει?

Καλά χαβαλε μας κάνεις;;;;
Εδώ βλέπουν αλλά κι αλλά και δε λένε τίποτα. Προσφατο παράδειγμα περιπολικό αραγμενο και περνάει τύπος με παπί τρικαβαλο με βρέφος (ακρανωτοι ολοι) και σταματάει κάτι να ρωτήσει!??!?
WTF????!!!????

due
08/12/2014, 15:22
Θεωρώ ότι ως μοτοσυκλετιστής έπρεπε να είχε μια ευαισθησία παραπάνω. Τι ζητάω, ε?

vkats
08/12/2014, 19:49
Με είδα και σήμερα στο αυτοκίνητο να φεύγω και να κοιτάω τη μηχανή με θλίψη. Γ@#$ώ την κ@λοβροχή μου μέσα εδώ και τρεις βδομάδες!!!!! Προσαρτήθηκε η Θεσσαλονίκη στην Αγγλία και δεν μας τό πανε????

pektis
08/12/2014, 20:13
Με ειδα να ριχνει ο Θεος με το Θεο το πρωι, να παιρνω αδιαβροχα και την μηχανη. Στο δρομο ολα σταματημενα...δεν θα την παλευα με το κουτι:D

rider
09/12/2014, 21:25
Mε είδα επιτέλους μετά απο καιρό που το είχα στο μυαλό μου να κανω μια επίσκεψη στο AdrenanineJunkies (http://www.adrenalinejunkies.gr/bikes). Τόσο καιρο έβλεπα δουλειές τους και ήθελα να περάσω απο το μαγαζί... Εξαιρετικα παιδια και άψογες οι δουλειές τους! :beer: cheers lads!

yes-u
10/12/2014, 14:29
Με είδα σήμερα, μετά από 5 μήνες να ξαναπερπατώ χωρίς πατερίτσες και να ελπίζω ότι το πόδι θα πάει καλύτερα!
Πάμε γι' άλλα...

pektis
10/12/2014, 19:06
Με είδα σήμερα, μετά από 5 μήνες να ξαναπερπατώ χωρίς πατερίτσες και να ελπίζω ότι το πόδι θα πάει καλύτερα!
Πάμε γι' άλλα...

:confused:
Περαστικα...

notakos600
10/12/2014, 21:13
Πάμε γι' άλλα...

Σιδερένιος chief :beer:

kostaskk
10/12/2014, 22:00
με ειδα να κανω σουζες με το παπι το βραδυ με φιλο να καθεται στην σχαρα και το μπροστινο να χανει την επαφη με τον δρομο μονο του σε ευθεια πορεια χωρις γκαζι μονο και μοτο απο τις μικροανωμαλιες του δρομου

με το ζορι πήγαινε σε ευθεια γραμμη

μετα απο λιγο αναψε μια σειρινα απο πισω μας και μας σταμάτησε περιπολικο

μαλλον λογο νυχτας δεν ειδαν σουζα αλλα μονο ελιγμους και μας περασαν για μεθυσμενους

yes-u
10/12/2014, 22:52
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!!
Το κακό τώρα είναι πως χωρίς πατερίτσες δεν σου δίνουν τη σειρά τους σε διάφορες υπηρεσίες....
Μήπως θα με δω μέχρι το τέλος του μήνα να τις ξαναχρησιμοποιώ (ΕΝΦΙΑ, σήματα, ελτα κτλ), αν και οι παππούδες που στήνονται από τις 5:00 στην ουρά δεν πολυκαταλαβαίνουν από τέτοια νάζια...

slzr
14/12/2014, 15:22
Με είδα σήμερα να ξεκινάω μια χαλαρή βολτούλα για φλοίσβο...να συνεχίζω για βάρη... και να καταλήγω για καφέ στο Σούνιο!!!!!:rotflmao: Ήταν τόσο ωραία η μέρα, που δεν μου έκανε καρδιά να κατέβω απ' το μηχανάκι....

KostRider
14/12/2014, 15:59
Με είδα να μην φοράω το χειμερινό παντελόνι, στην σημερινή βόλτα και να παθαίνω ψύξη...αχ..

DAYMAN
14/12/2014, 17:52
με ειδα να κανω χαλαρη βολτιτσα στη λιμνη Βολβης και περιξ με καλη παρεα και να ξανανιωνω μετα απο 3 μηνες υποχρεωτική αποχη.

CustomBoy
15/12/2014, 12:30
Με είδα εχτες :να ξεκινάω να επισκεφτώ παλιά στέκια νωρίς το μεσημέρι, εκδρομοβολτα στο πόρτο ράφτη(με το αμόρε) και μετα απο σύντομο πικνικ (με τετοιο) φανταστικό καιρό που ειχε,αφου επεστρεψα στη μηχανή,για να συνεχίσουμε σε αλλες μεριές,να διαπιστώνω οτι το ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ειναι Π Ι Τ Α (οχι δεν ειχε φλουρί)...

Για να γράψω ΌΛΗ την ιστορία ειναι πολλά...περίπλοκα..και περιπέτεια....

Θελω να ευχαριστήσω ομως,τον ανθρωπο που ηταν δίπλα και προσφέρθηκε να με βοηθήσει οταν του μίλησα(πρωην μηχανόβιος και αυτος) ,καθώς και : 1 παλικάρι με μαυρο vstrom μεσα στο μαρκοπουλο το οποιο σταμάτησε κ με ρώτησε αν χρειάζομαι κάποια βοηθεια(Αφου με ειδε ποδαράτο με τη μηχανή),1 κάτοικο που μας έδωσε πληροφορίες,καθώς και τα παλικάρια ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ και ιδίως στην ΕΛΠΑ της αττικής οδού οι οποίοι ήταν απιστευτα εξυπηρετικοί.....ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ και καλές γιορτές....

τέλος με είδα να πληρώνω και ενα 20ρικάκι για αλλαγή σαμπρέλας κυριακάτικα....

akis_trevor
15/12/2014, 22:18
με ειδα να κανω τροφικο τεστ και να μην πρεπει για 3-4 μηνες να πιω μπυρα....:cry::cry:

amyroukai
16/12/2014, 10:39
Με ειδα να λουζομαι οτι κοροϊδευω τοσα χρονια, προσωρινα. Μα, μονοκυλινδρο; Ποσα να γραψω...

notakos600
16/12/2014, 10:47
Με ειδα να λουζομαι οτι κοροϊδευω τοσα χρονια, προσωρινα. Μα, μονοκυλινδρο; Ποσα να γραψω...

:lol:

Joyrider
16/12/2014, 10:55
Με είδα να σου δείχνω το πεζοδρόμιο και συ να σφίγγεις την τσάντα σου. Άλλη φορά θα πατάω, άκου αλήτης τσαντάκιας μηχανόβιος. Είχες και τρια παιδιά όλοι τραλαλό στο δρόμο.

με ειδα να κανω τροφικο τεστ και να μην πρεπει για 3-4 μηνες να πιω μπυρα....:cry::cry:

Τι σου είπαν, ότι σε παχαίνει η μπύρα ή ότι έχεις καντιντίαση; Πες μου ότι έκανες τεστ δυσανεξίας. :mad:

georgezzr600
16/12/2014, 11:03
με ειδα να σιχτιριζω το ολο συστημα γιατι παρακαλαω εδω και εναμιση μηνα να αγορασω μια μεταχειρισμενη καρινα και ο εμπαρας κλεινει αυστηρα στις 6 το απογευμα...
εγω σχολαω τουλαχιστον 7 και ειμαι κοντα στα 40 χιλιομετρα μακρια...
πως στο καλο θα το συνδιασω?

CustomBoy
17/12/2014, 01:33
ME EIΔΑ...ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ σημερα το βράδυ.....

ΑΧΧ...ωραίες εποχες που πρεπει να ηταν αυτες....αναγνωρισα πολλά μοντελα,και καποια απο αυτα που ουτε ειχα προσεξει πρίν...

και μαλιστα ανθρωποι ξοδεψαν χρονο κ τα παρουσιασαν εδω μεσα ανακατασκευασμενα...οπως εκεινο το κοκκινο honda με την ''περιεργη'' αναποδη μασκα κ.α.

Eversman
17/12/2014, 07:40

Kαλοτάξιδο :)

Με είδα να πάω στην ΔΟΥ για τρίτη φορά και επιτέλους να βγάζω άκρη! Έτσι είναι ... άν βγαίνουν υποχρεωτικά στη σύνταξη οι αμάμητες γεροκαρακάξες και στην θέση τους κάθονται νέα και έμορφα κορίτσα, υπάρχει συνεννόηση βρέ αδερφέ μου :)

OldMan
17/12/2014, 12:25
..αναγνωρισα πολλά μοντελα,και καποια απο αυτα που ουτε ειχα προσεξει πρίν...
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που αναγνωρίζει ΧΤ550 (με αγεφύρωτα καρμπυρατερ) να ακούγεται σαν σκισμένος Μπόλντορας..:eek:

CustomBoy
17/12/2014, 13:12
To διάβασμα μεσα στο φορουμ κάνει καλό...δεν κατάλαβα αν το λές ''ειρωνικά'' το παραπάνω...αλλα

CB750 BOLDOR
XL250S (με την ''περιεργη'' μασκα)
Tα κλασσικά XT
το λαχανί KLX
το κιτρινο PE250(?)

δεν ξέρω για τους υπόλοιπους..αλλα μάλλον ειναι η ''αρρώστια'' της μοτό αυτη,θες το ρετρό,θές το οτι τα αναγνωρίζεις και χαίρεσαι μονος σου...θές ο ήχος..δεν ξερω...

Με είδα πρωί πρωί,να χαζεύω την μηχανή κλειδωμένη και για μια ακομη φορά να πρεπει να χρησιμοποιήσω συγκοινωνία....ατιμη βροχη

pektis
17/12/2014, 15:33
Με ειδα να παιρνω την μηχανη και να γλυτωνω ΟΛΗ την κινηση:p

notakos600
17/12/2014, 15:35
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που αναγνωρίζει ΧΤ550 (με αγεφύρωτα καρμπυρατερ) να ακούγεται σαν σκισμένος Μπόλντορας..:eek:

:bawl:

OldMan
17/12/2014, 16:23
...δεν κατάλαβα αν το λές ''ειρωνικά'' το παραπάνω...
Ειρωνικότατα, αλλα όχι προς εσένα..:beer:

(μια ψιλοπαρατηση για τον τεχνικό ήχου του Δαλιανίδη ήταν..)

SHOOTER045
17/12/2014, 23:01
Ειρωνικότατα, αλλα όχι προς εσένα..:beer:

(μια ψιλοπαρατηση για τον τεχνικό ήχου του Δαλιανίδη ήταν..)

Ώ ναι....
Σε άλλη ταινία- δεν θυμάμαι ποια - διχρονα ακούγονταν τετραχρονα και το αντίστροφο

CustomBoy
19/12/2014, 21:26
Με είδα σήμερα το πρωί ...με παρκαρισμένη τη μηχανη σε ενα κ@Λοπεζοδρόμιο της Λενορμαν,γωνία (Απο αυτα που ειναι σαν ραμπα) να κατεβάζω την πισω ρόδα πρώτα(χωρίς να εχω ανεβει στη μηχανη) και σιγα σιγα να μου γερνει προς τα δεξια,μεχρι που δεν μπορούσα να την κρατήσω άλλο,και μου έπεσε απο μικρη ευτυχώς αποσταση στο έδαφος...ευτυχώς δεν εκανε κανενα σημαδι,....Τη γκαντεμιά κ αυτή....

KostRider
20/12/2014, 08:11
Με είδα να το "παίρνω "το μωρό, για μια γρήγορη...βόλτα και να επιστρέφω ανανεωμένος...

karellen
20/12/2014, 08:55
Ώ ναι....
Σε άλλη ταινία- δεν θυμάμαι ποια - διχρονα ακούγονταν τετραχρονα και το αντίστροφο

Αν ανοίξουμε τέτοια κουβέντα χαθήκαμε.
Terminator 2, ο πιτσιρικάς με το XR που γκάζωνε κι ακουγόταν σα 250 Elsinore! :D

SHOOTER045
20/12/2014, 14:24
Αν ανοίξουμε τέτοια κουβέντα χαθήκαμε.
Terminator 2, ο πιτσιρικάς με το XR που γκάζωνε κι ακουγόταν σα 250 Elsinore! :D

το θυμασαι καιεσυ ε?
αντε οι δικοι μας
αλλα και το hollywood μαιμουνιες.................

rider
20/12/2014, 17:54
Με είδα να πέφτω σε λακούβα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης και να μου φέυγει το δεύτερο κράνος που είχα πάνω στο τεπόζιτο (είχαμε πάει για μια βόλτα με την κοπέλα μου και το κουβαλόυσα απο το σπίτι). Ευτυχώς δεν είχα αυτοκίνητο κοντά μου απο πίσω.... Το καλό ήταν οτι το ειχα στην θήκη μεταφοράς του και γλίτωσε χωρις να πάθει το παραμικρό :sweat:

Shiatman
20/12/2014, 23:50
...γλίτωσε χωρις να πάθει το παραμικρό :sweat:

από εμφανή σημάδια εννοείς... από περιέργια, με τι ταχύτητα κινούσουν;

slzr
21/12/2014, 03:02
Με είδα να κάνω βόλτα το ZZR (1100) του κολλητού και να έχω ανησυχίες,,,,, :D

KostRider
21/12/2014, 08:26
Με είδα να πέφτω σε λακούβα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης και να μου φέυγει το δεύτερο κράνος που είχα πάνω στο τεπόζιτο (είχαμε πάει για μια βόλτα με την κοπέλα μου και το κουβαλόυσα απο το σπίτι). Ευτυχώς δεν είχα αυτοκίνητο κοντά μου απο πίσω.... Το καλό ήταν οτι το ειχα στην θήκη μεταφοράς του και γλίτωσε χωρις να πάθει το παραμικρό :sweat:

Φίλε, υπάρχει και θήκη κράνους της bagster, που φοριέται σαν τσάντα πλάτης...Έχω λύσει μια και καλή αυτό το θέμα με την μεταφορά του δεύτερου κράνους!

rider
21/12/2014, 21:24
από εμφανή σημάδια εννοείς... από περιέργια, με τι ταχύτητα κινούσουν;

Με πολυ λιγα χιλιομετρα ήμουν, μιας και με είχε πιάσει φανάρι πριν... γι αυτο και τη γλιτωσε...

rider
21/12/2014, 21:26
Φίλε, υπάρχει και θήκη κράνους της bagster, που φοριέται σαν τσάντα πλάτης...Έχω λύσει μια και καλή αυτό το θέμα με την μεταφορά του δεύτερου κράνους!

καλή λυση όπως και το διχτάκι που μου πρότεινε κάποιος... απλα ηταν σχετικά μικρη η απόσταση και λανθασμένα πιστεψα οτι δεν υπαρχει περίπτωση να φύγει απο τη θέση του....

amyroukai
21/12/2014, 21:39
Με ειδα να θελω να αλλαξω λωριδα, σε σημειο με τεσσερις λωριδες, για ν'ακολουθησω τις δυο δεξιες που πηγαιναν ευθεια. Με ειδα να βγαζω φλας, να βγαινω αργα προς την πιο δεξια, χωρις να εχω προσεξει τον πτωχο και τιμιο μεροκαματιαρη με το παπι και το λευκο κουτι ντΙλιβερι που πηγαινε, ποιος ξερει ποση ωρα, στην τυφλη γωνια. Κορναρε, γυρισα, ειδωθηκαμε, ολα οκ. Επρεπε ομως να παω δεξια, ε; Ε ο μαλακας εκει κολλημενος πισω δεξια μου. Κορναροντας συνεχως, παρα το οτι ξαναμπηκα στη λωριδα που ημουν, αλλα φυσικα δεν εσβησα το φλας, το εξελαβε ως απειλη; Τελικα κλεινει μια στιγμη το γκαζι, βγαζει αριστερο φλας, βλεπω την καραφλη σκατοφατσα με το γυαλι της μυγας να κανει γκριματσες κουνωντας το κεφαλι και να στριβει πισω μου και αριστερα, κορναροντας. Ρε τριμαλακα, πες οτι εγω δεν ηθελα να αλλαξω λωριδα. Εσυ θα περνουσες μεσα απο το αυτοκινητο για να πας αριστερα; το γιατι βρισκοσουν σταθερα στο τυφλο σημειο, μονο εσυ το ξερεις. Το γιατι δεν εφυγες απο το τυφλο σημειο οταν καταλαβες οτι κατι παει λαθος, επισης. Τα ρεστα, γιατι τα ζητας;

muppet
21/12/2014, 23:11
το γιατι βρισκοσουν σταθερα στο τυφλο σημειο, μονο εσυ το ξερεις. Το γιατι δεν εφυγες απο το τυφλο σημειο οταν καταλαβες οτι κατι παει λαθος, επισης. Τα ρεστα, γιατι τα ζητας;

Το ότι βρισκόταν σε τυφλό σημείο δεν το κατάλαβε ποτέ ούτε ο ίδιος...

Δικάβαλο παπιοκάγκουρες ακράνοβιτς με ζελέ μου ζητούσαν τα ρέστα διότι δεν τους είδα και "τους έκλεισα", λέει, και "ρε, τους καθρέφτες τι τους έχεις;"
Άνοιξα το στόμα μου να πω "αν είχες και εσύ καθρέφτες θα ήξερες ότι εκεί που είσαι δεν φαίνεσαι", αλλά επί τόπου συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχαν κάποιο impact τα λεγόμενά μου, και πέρασα στο plan B: άνοιξα το γκάζι και έφυγα...

Πολλοί kings of the road τώρα τελευταία, πέρα βρέχει, εδώ ψιχαλίζει...

amyroukai
23/12/2014, 11:23
Με ειδα να εχω αναγκαστικα παρε-δωσε με αστυνομια. Παρατηρηση 1η, πολλα "πιτσιρικια". 2η, ολοι τους λιγο "βαριοι" στην ομιλια αλλα ευγενεστατοι και εξυπηρετικοτατοι. 3η, τρεις χιπστερ εργαζομενοι στον ιδιο οροφο, νταφακ;

Bob_o_mastoras
23/12/2014, 15:27
Hipster στην αστυνομία;;;
ωωω θεέ μου, είναι παντού πλέον!
help...

Billymuse
24/12/2014, 00:12
Με είδα να έχω έτοιμη τη βόλτα για τα x mas (https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9/%CE%98%CE%AE%CE%B2%CE%B1/38.4067898,22.9636536/%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%B9/%CE%A3%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1,+%CE%92%CE%BF%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%AF%CE%B1/38.4190803,22.5277751/%CE%99%CF%84%CE%AD%CE%B1/38.5517927,22.1496708/%CE%9D%CE%B1%CF%8D%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82,+%CE%91%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE%B1%C E%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1/@38.4237904,22.5122093,14z/data=!4m52!4m51!1m10!1m1!1s0x14a1a347045e51cb:0xb8de0aed03b541eb!2m2!1d23.6859275!2d38.0176649!3m4!1 m2!1d23.4151438!2d38.1212298!3s0x14a1ac92e4259275:0xc5e88abe059d3e71!1m5!1m1!1s0x14a0fc275854b959:0x 5364a1a6d75481b2!2m2!1d23.3204309!2d38.322579!1m0!1m5!1m1!1s0x14a07d79ac37d6e1:0x400bd2ce2b98570!2m2 !1d22.7869993!2d38.3541519!1m5!1m1!1s0x14a086d6e9c112d1:0x500bd2ce2b9db60!2m2!1d22.7089167!2d38.4085 104!1m5!1m1!1s0x14a07ffde84cdf5b:0xd050477af155f42d!2m2!1d22.6305728!2d38.3784648!1m0!1m5!1m1!1s0x13 5f77ee9d0e2f3d:0x400bd2ce2b989e0!2m2!1d22.4259628!2d38.4324927!1m0!1m5!1m1!1s0x135e529625885b49:0xfa ccd58bc384d267!2m2!1d21.8348729!2d38.3929775!3e0?hl=el) :beer:

pektis
24/12/2014, 09:08
Με είδα να έχω έτοιμη τη βόλτα για τα x mas (https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9/%CE%98%CE%AE%CE%B2%CE%B1/38.4067898,22.9636536/%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%B9/%CE%A3%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1,+%CE%92%CE%BF%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%AF%CE%B1/38.4190803,22.5277751/%CE%99%CF%84%CE%AD%CE%B1/38.5517927,22.1496708/%CE%9D%CE%B1%CF%8D%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82,+%CE%91%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE%B1%C E%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1/@38.4237904,22.5122093,14z/data=!4m52!4m51!1m10!1m1!1s0x14a1a347045e51cb:0xb8de0aed03b541eb!2m2!1d23.6859275!2d38.0176649!3m4!1 m2!1d23.4151438!2d38.1212298!3s0x14a1ac92e4259275:0xc5e88abe059d3e71!1m5!1m1!1s0x14a0fc275854b959:0x 5364a1a6d75481b2!2m2!1d23.3204309!2d38.322579!1m0!1m5!1m1!1s0x14a07d79ac37d6e1:0x400bd2ce2b98570!2m2 !1d22.7869993!2d38.3541519!1m5!1m1!1s0x14a086d6e9c112d1:0x500bd2ce2b9db60!2m2!1d22.7089167!2d38.4085 104!1m5!1m1!1s0x14a07ffde84cdf5b:0xd050477af155f42d!2m2!1d22.6305728!2d38.3784648!1m0!1m5!1m1!1s0x13 5f77ee9d0e2f3d:0x400bd2ce2b989e0!2m2!1d22.4259628!2d38.4324927!1m0!1m5!1m1!1s0x135e529625885b49:0xfa ccd58bc384d267!2m2!1d21.8348729!2d38.3929775!3e0?hl=el) :beer:

Να πας & Ανω Χωρα!

nikoloul
24/12/2014, 16:10
Με είδα στη ΜΟΛΙΣ 4η μου βόλτα στο κέντρο στο Βόλο, σε μία απλή στροφή με 30 χλμ/ώρα να μπλοκάρω το μπροστινό...

Πώς έγινε και το άφησα λίγο, σταμάτησε να γλυστράει, και κοιτώντας την έξοδο συνέχισα κανονικά, ούτε που καταλαβα...

Eversman
24/12/2014, 21:20
Με είδα να αγοράζω φτηνιάρα χωμάτινη στολή, να την φοράω μέσα στο σπίτι, να κάθομαι σε καρέκλα και να αναφωνώ πολλάκις "ΑΒΡΟΥΜΜ, ΑΒΡΟΥΜΜ*" :lol:

* Όπου Α στο "ΑΒΡΟΥΜ" = Αναρρόφηση :D

PetranGR
26/12/2014, 16:12
με είδα στο τσάκ προς κρήνη να παίρνω αριστερή στροφή χαράματα, με τέρμα ομίχλη να μην πλαγιάζω πολύ,και να χάνω τον έλεγχο και απο τις 2 ρόδες να χτυπάω πόδι κάτω και να σηκώνεται η μηχανή πάλι ...ΠΩΣ και δεν έπεσα! Απορώ ακόμα!

Billymuse
27/12/2014, 20:14
Mε είδα να περνάω προχθές απο το σημείο που είχα πέσει προ μηνών και να με πιάνει λίγο ανατριχίλα. Κατα τα άλλα ωραίο το κατέβασμα
απο Δεσφίνα προς Ιτέα :beer:

db88
27/12/2014, 23:20

Λακούβα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης ? Από και κλειεται, φήμες :D:D:D:D:D:D:D:D

Pardalotzatziki
28/12/2014, 16:59
...να ξεβιδωνω την πινακιδα....πρωτη φορα... :(:mad:
Not good....
Αλλα ειχανε σκουριασει τα παξιμαδια....παλι καλα...χρειαζοταν αλλαγη... :yuck::yuck:

Καλή χρονιά...

2stroker
29/12/2014, 13:43
Με ειδα να τρωω κληση για αποτομο ξεκινημα σε φαναρι!!!!!Το νου σας εχουν βγει εξω για τον γιορτινο μποναμα!!!

kordix
29/12/2014, 15:42
Mε είδα με το εντούρο να ίπταμαι στα καλά καθούμενα στην ευθεία, χωρίς αλμα, να το χάνω και πριν πέσω να τρώω την ακρη του τιμονιού στο αριστερό στήθος με δύναμη.

ΠΟΝΑΩΩΩΩ (αλλά ευτυχώς ο εξοπλισμός εκανε τη δουλειά του).

Επίσης με είδα να πηγαίνω με βοήθεια το πίσω αμορτισέρ σήμερα για σερβις :D

zygos30
01/01/2015, 21:51
Me ειδα το μεσημερι,να προσπαθω να σε ''βαλω μπρος'' μετα απο τρεις μερες ακινησιας και να μην παιρνεις μς τιποτα!!!!!
Ευτυχως μενω σε κατηφορα και ''εσκασες'' με την δευτερα αμεσως................!!!!!!
(εχει γουστο να μου ζητησεις τωρα καινουρια μπαταρια για πρωτοχρονιατικο μποναμα;;;;;;)

spyrakos35
04/01/2015, 14:45
...... να χανω το μπροστινο υπο κλιση με αρκετα χλμ και να σωνεται τελευταια στιγμη το λοου......
Οι τριγυρω πρεπει να ειδαν καλο θεαμα......

Eversman
05/01/2015, 13:15
.... να τα παίρνω με πωλητή μάντρας, που προσπαθούσε να πλασάρει κομμένο αυτοκίνητο σε φίλο, ώς ατρακάριστο! Έλεος ρε παιδιά!!

teo_g7
06/01/2015, 01:20
Να γίνομαι χιονανθρωπος329448

Παντως έχει φαση η οδήγηση με χιόνι!!!

nikos_abel
06/01/2015, 11:50
Θα το μάθω αύριο το πρωί κατά τις 6:00 (μπρρρρρ)

CustomBoy
06/01/2015, 22:26
Με ειδα μετα απο φανταστικό τριήμερο αρτα-κορωνησία-πρεβεζα-παργα (διαμονη σε σπιτι στην αρτα και μικροεδρομες στα περιξ) να γυρνάω ξενερωμένος στην ΑΘΗΝΑ....ευτυχώς το χιόνι στα προάστια παρεα μια μια συντομη βολτοεντουραδα με κρατάνε λιγο χαρουμενο !

Billymuse
06/01/2015, 22:28
Mε είδα να θέλω το απογεύμα να θέλω να πάω βόλτα για καφέ και η μηχανή να με αφήνει απο μπαταρία
και το παπάκι να έχει σκασμένο λάστιχο ενω χθες το είχα χρησιμοποιήσει κανονικά...:a11::a37:

taisteal
06/01/2015, 22:34
Με ειδα απο Αθηνα για Λαμια να τρωω το χειροτερο κρυο ever..

Hayate
07/01/2015, 14:15
Με είδα να εκμεταλεύομαι την 2-ήμερη άδεια που επιτέλους κατάφερα να πάρω και να κάνω ενα "μαζεματάκι" στο σουτζούκι(νεα λάδια,φίλτρο,αλυσίδα) :smokin:

CustomBoy
08/01/2015, 01:38
με ειδα να γυρνάω βραδυατικα ,και να οδηγώ πάνω σε πάγο...και το μηχανάκι 1-2 φορες να διπλώνει στο πλαι,αν και πηγαινα με 10!!! μεγάλη προσοχή οποιος κινείται σε μερη που επικρατησε χιονοπτωση !!!!

MG-KTiNoS
08/01/2015, 09:36
Με είδα να μετράω ανάποδα από το 87 στο 1
Ήρθε σήμερα ένας στο φαρμακείο και ήθελε να αγοράσει φόλες για σκύλους, γάτες και άλλα ζώα.
Του είπα πως η πώληση δηλητηρίων δεν είναι ελεύθερη.
Επέμενε και τον προειδοποίησα πως τα πρόστιμα είναι τεράστια πια, αν σε πιάσουν να πετάς φόλες
Επέμενε και μου είπε πως θα τον χάσω από πελάτη και δεν θα ξαναψωνίσει.
Του είπα λοιπόν κι εγώ απλά ότι δεν το θέλω για πελάτη...
Άρχισε και μ έβριζε -επιβεβαιώνοντας την ιδέα μου ότι όλοι αυτοί έχουν λάσκα κάποιες βίδες-
και τον παρακάλεσα να φύγει...
Συνέχισε να βρίζει και να με απειλεί οπότε κι εγώ δεν είχα άλλη λύση παρά να ξύνω τα @@ μου
Οκ γεροντάκι ήταν είπα, αΖ να τον κοπανίσω σαν χταπόδι...
Αλλά κρατήθηκα και μέτρησα ανάποδα από το 87 στο 1....
Μεγάλη προσπάθεια.

ΤΡΕΜΩ από τα νεύρα μου....
:a017:

vaska
08/01/2015, 11:54
Ήρθε σήμερα ένας στο φαρμακείο και ήθελε να αγοράσει φόλες για σκύλους, γάτες και άλλα ζώα.
Επέμενε και τον προειδοποίησα πως τα πρόστιμα είναι τεράστια πια, αν σε πιάσουν να πετάς φόλες
Άρχισε και μ έβριζε -επιβεβαιώνοντας την ιδέα μου ότι όλοι αυτοί έχουν λάσκα κάποιες βίδες-
Συνέχισε να βρίζει και να με απειλεί οπότε κι εγώ δεν είχα άλλη λύση παρά να ξύνω τα @@ μου
Μεγάλη προσπάθεια.

Τον κρατάς πελάτη και του πουλάς αλευρόσκονη και όταν έρθει να πάρει τα μηνιαία φάρμακά του, του μπερδεύεις "κατα λάθος" μερικά με διουρητικά και μερικά κατά της δυσκοιλιότητας.

skylaros
08/01/2015, 12:22
Μεγάλη προσπάθεια.

Κάνε μια ενημέρωση στην τοπική φιλοζωική.

peterTHErider
08/01/2015, 12:29
Θα τον ειχα σβερκωσει πολυυυυ ασχημα...:evil:

KostRider
08/01/2015, 13:50
Με είδα, μετά από 14 ημέρες ακινησιας , να πηγαίνω βόλτα με το μωρό μου...επιτέλους!

amyroukai
08/01/2015, 15:23
Με είδα να γυρνάω σπίτι, ο πατέρας μου να μου έχει περιγράψει κάτι ανάμεσα σε βόρειο πόλο και σιβηρικό γκούλαγκ και τελικά οι δρόμοι να είναι ορθάνοιχτοι, με ελάχιστα σκιερά παγωμένα σημεία... Και η μέγιστη θερμοκρασία πριν πέσει ο ήλιος να είναι 0. Δεν μπήκα καν στον κόπο να ξεχιονίσω μοτοσικλέτες...

SHOOTER045
11/01/2015, 11:51
Με είδα χτες μετά από μέρες ελάχιστης έως καθόλου κίνησης με μότο, αφού τα μείον ήταν πολλά εδώ πάνω, να έχει 4/5 + και να νομίζω ότι ήρθε άνοιξη.
Όλη την πόλη γύρα 3-4 φορές, περιφερειακό πάνω κάτω για ξεκαπνισμα κλπ.
Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια

PetranGR
11/01/2015, 21:59
καλή λυση όπως και το διχτάκι που μου πρότεινε κάποιος... απλα ηταν σχετικά μικρη η απόσταση και λανθασμένα πιστεψα οτι δεν υπαρχει περίπτωση να φύγει απο τη θέση του....

τσάντα σχολείου Best solution ever!

SHOOTER045
11/01/2015, 22:03
τσάντα σχολείου Best solution ever!

Εσύ ποια έχεις?
Αυτή με τον Spiderman ?

PetranGR
12/01/2015, 00:57
Εσύ ποια έχεις?
Αυτή με τον Spiderman ?

Τόσο εμφανές είναι;

PetranGR
12/01/2015, 18:53
Με είδα σήμερα μετά από εξετάσεις στην σχολή που πέρασα ένα πολύ δύσκολο μάθημα να είμαι με 130 χλμ / ώρα στην εθνική και να φτάνω κοντά σιγά σιγά σε ένα φανάρι που άναψε πορτοκάλι κατεβάζω από 6η -5η ...και στα ξαφνικά νιώθω το πόδι μου να κοπάνάει έδαφος και από την αλλαγή βάρους να πηγαίνω "αριστερα".

Αποτέλεσμα; σπασμένη βίδα από το RRC- Rizoma.

329655