View Full Version : Με είδα
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
PetranGR
19/07/2011, 13:38
Με είδα πριν λιγη ωρα στην Εγνατια πανω,κοντα στα πανεπιστημια,να εχει πεσει λαδι κατω,να μην το βλεπω εγκαιρος , να εχω 70 χλμ /ωρα στο κοντερ,και μπροστα να ειναι κοκκινο , και αρκετα αυτοκινητα ( δεν ειχα και καλη ορατοτητα ) παρολι την αποσταση που ειχα....αρχισα να τσουλαω κωλος απο εδω κωλος απο εκει ... σφυριγμα τσιγιργμα τα λαστιχα...και στο τελος με 15-20 χλμ να χωνομαι αναμεσα σε ενα Suzuki Shift & Opel Astra, τσίμα τσίμα... σήκωσα χέρι ,μην τους τρομαξα τους ανρθωπους και εφυγα...
Προς τον δημο : καθαριζουμεκαι καμια κυλιδα απο λαδι! λεω εγω τωρα...:uplate:
Θα είχα γινει 1 με τον κωλο απο το Shift!
webassasin
19/07/2011, 16:18
Με ειδα να περναω μια μικρη νησιδα απο τα αριστερα καθως με κλεισαν οταν ξεκινουσαμε στο φαναρι.
Με ειδε και ο πολιτσμανος και με σταματησε.
Λιγο η κλαψα,λιγο οτι ειπα οτι εκανα μαλακια, λιγο ολα τα προβλεπομενα,με ξεφορτωθηκε.
Να ειναι καλα,οπως και να εχει.
Joyrider
19/07/2011, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
Με είδα
Εγνατια
70 χλμ /ωρα στο κοντερ
Δεν σου' χω πει να μην τελικιάζεις εκεί ρε? :mad:
παρολι - τσιγιργμα - Suzuki Shift
Huh? :dizzy:
:rotflmao: :a51: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PetranGR
19/07/2011, 19:53
μαλλον εκανε Miss :P το πληκτρολογιο..
μηπως ηθελα να γραψω παρολα αυτα ακουγα τσιριγμα στα λαστιχα και τελικα εγινε το εξης...
ουτε θυμαμαι.
Δεν τελικιαζω με 70 χλμ /ωρα ρε τρελε! 145 τελικη εχω ειπαμε :P
νορμαλ πηγαινα εως λιγο γρηγορα αλλα ειχε πολυ μεγαλη κυληδα(το σκοτωσα) απο λαδια...
PetranGR
19/07/2011, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γελάς και εσύ ε??? καλά!...
Joyrider
19/07/2011, 19:59
Δεν τελικιαζω με 70 χλμ /ωρα ρε τρελε! 145 τελικη εχω ειπαμε
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις και 17 άλογα :look: :lol:
Απλά ήθελα να σου πω ότι για το 125 είναι πολλά τα 70χαω όταν θα επιχειρήσεις να τα σταματήσεις στην εγνατία. Με πήχτρα κίνηση :uplate:
karellen
19/07/2011, 20:43
Με είδα να πηγαίνω Αρτεμισία (Ταϋγετο) για καφέ προχθές το βραδάκι με τον καύσωνα σε όλη τη διαδρομή να μας ακολουθεί.Όμως στην ταβέρνα που κάτσαμε το δαγκώσαμε,τι φοβερή δροσιά!
.Στηνεπιστροφή κατά τις 11:30 μμ το αντίστροφο,κάθε χιλιόμετρο και ξεκούμπωνα από ένα κουμπί στο μπουφάν...
PetranGR
19/07/2011, 20:47
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις και 17 άλογα :look: :lol:
Απλά ήθελα να σου πω ότι για το 125 είναι πολλά τα 70χαω όταν θα επιχειρήσεις να τα σταματήσεις στην εγνατία. Με πήχτρα κίνηση :uplate:
αι ρε , με πειραζεις κιολας, 17 εχει το ρημαδι τι να σου πω. Αν ηταν να σου πω ψεμματα θα σε ελεγα οτι εχει 33 αλογα και καλυπτετε απο το Α1 :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Να τα σταματησεις νορμαλ ειναι καλο,δεν ειναι και το ακατορθωτο,δεν ειχε και πυχτα κινηση απλα τα λαδια εκαναν να γλυστραω παρα πολυ μεχρι να αρχισει το τσιριγμα...
Κάποιος είναι πιωμένος εδώ μέσα ή μου φαίνεται? :lol:
:beer:
PetranGR
19/07/2011, 20:54
εγώ πάντως όχι ακόμα...πιο αργά θα πιω καμία ρετσίνα,μαζί με το φαγητό ;)
eL nizmortalo
25/07/2011, 15:19
Με είδα χθες το βράδυ να ξηλώνω πόρτες και να μετακινώ έπιπλα για να βγάλω τη μηχανή απ το σαλόνι μιας και η γκαραζόπορτα είχε μπλοκάρει. Καλά που δε με είδε η αδερφή μου (δικό της το ισόγειο...
Αυτά είναι! :lol: :lol:
:beer:
eL nizmortalo
25/07/2011, 19:20
Φαντάσου να το βαζα και μπροστά.. μουαχαχαχα!!! μου φυγε το νεφρί να σπρώχνω... :D
Johnny_Nik
26/07/2011, 08:03
Με είδα να κυκλοφορώ χωρίς κράνος πριν μια βδομάδα, γιατί κάποιο τσογλάνι θεώρησε σωστό να με ξαλαφρώσει από την παρουσία του την ώρα που κλείδωνα τη μηχανή!
Με είδα πάλι την επόμενη ακριβώς να σαπίζω το παραπάνω @...ίδι στο ξύλο που είχε την καταπληκτική ιδέα να κυκλοφορήσει με το καινούργιο του απόκτημα και να κάνει τον κινέζο ότι δεν ήξερε δήθεν που το βρήκε και πως....
Το έχουμε χάσει τελείως μου φαίνεται!!!!!
Warlord13
26/07/2011, 15:00
[
Με είδα πάλι την επόμενη ακριβώς να σαπίζω το παραπάνω @...ίδι στο ξύλο που είχε την καταπληκτική ιδέα να κυκλοφορήσει με το καινούργιο του απόκτημα και να κάνει τον κινέζο ότι δεν ήξερε δήθεν που το βρήκε και πως....
Το έχουμε χάσει τελείως μου φαίνεται!!!!! [/B][/QUOTE]
ελπιζω να εριξες αρκετες..και για αυτους που δεν ξαναειδαν το @...δι
taisteal
26/07/2011, 15:09
με ειδα 3 η ωρα την νυχτα να σπρωχνω την βεσπα μου 2 χλμ με τα χερια γιατι εσβησε και δεν ξαναπηρε:mad: :mad: :mad:
taxydromos
26/07/2011, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
με ειδα 3 η ωρα την νυχτα να σπρωχνω την βεσπα μου 2 χλμ με τα χερια γιατι εσβησε και δεν ξαναπηρε:mad: :mad: :mad:
τελικα τι εγινε?βρηκε το προβλημα ο παναγιωτοπουλος?:bigcry:
taisteal
26/07/2011, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
τελικα τι εγινε?βρηκε το προβλημα ο παναγιωτοπουλος?:bigcry:
:mad: :mad: :mad: :D
Με ειδα σε μια τζαμαρια σημερα!Καλος μου φανηκα.:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
Ρουφιανες βεσπες.
Τοσο ομορφες αλλα κ τοσο δυστροπες :rolleyes:
Με είδα να κλείνω ακτοπλοικά για Αγκόνα, και να χοροπηδαω γυρω απο το πισι!
Παρεα δεν εχω
Φραγκα δεν εχω
Μηχανακι, που μπορει να με (ξανα)αφησει, εχω
Φωτογραφικη εχω
Διαθεση για περιπετεια Full!!!
Οσπι πιστοι προσελθετε
taisteal
28/07/2011, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από IVX
Παρεα δεν εχω
Φραγκα δεν εχω
Φωτογραφικη εχω
Οσπι πιστοι προσελθετε
ποτε θα πας?
05/09 φεύγω απο Ηγουμενίτσα ,και 10/09 απο Ανκόνα για Ηγουμενιτσα πάλι
taisteal
28/07/2011, 14:43
πολυ πιθανο να συνταξιδεψουμε:wave2:
Μακάρι!
:beer: :beer: :beer:
taisteal
28/07/2011, 14:59
στειλε μου π.μ αν θες να μου πεις με ποιο καραβι.εγω θα ειμαι με βεσπα:wave2:
nikos_abel
10/08/2011, 18:50
Με είδα...
ΕΝΤΑΞΕΙ. ΜΠΟΥΦΑΝ ΔΕ ΦΟΡΑΩ ΤΩΡΑ!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;;
GIXXERAKIAS
11/08/2011, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Με είδα...
ΕΝΤΑΞΕΙ. ΜΠΟΥΦΑΝ ΔΕ ΦΟΡΑΩ ΤΩΡΑ!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;;
X@στηκαμε και μεις δεν φοραμε...προβλημα?:mad:
:wacko:
tzeronymo
11/08/2011, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από IVX
Παρεα δεν εχω
Φραγκα δεν εχω
Φωτογραφικη εχω
Οσπι πιστοι προσελθετε \
Το πιο ομορφο ηταν το δικο σου δεν εχεις τιποτα αλλα .......:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
X@στηκαμε και μεις δεν φοραμε...προβλημα?:mad:
:wacko:
Και γω δεν φοραγα (για την ακριβεια φοραγα το χειμερινο :sick: ) και χωσα 140€ και πηρα ενα revit, air condition μιλαμε.
Ζηλευετε?:cool:
Εχετλαίος
11/08/2011, 11:50
Με είδα να γλυτώνω από του Χάρου τα δόντια όταν 2 αμάξια παραβίασαν κόκκινο στη Σούδα σήμερα το πρωί!
Ημεδαποί, τουρίστες, με οικογένειες μέσα, για τον penis καβάλα και βγάλε!
:mad:
PetranGR
11/08/2011, 13:27
Με είδα σήμερα το πρωί στην ΧΑΝΘ μπροστά τσιμισκή κατά της 8 παρά να με πιάνει συζήτηση παππούς στο φανάρι με kawasaki , και να με λεει ποσα κυβ. ειναι το εργαλειο , βγαινει ακομα κτλ κτλ,να εχει αναψει πρασσινο και να περιμενω εγω να μου λεει ιστοριες ο παππους απο τα νιατα του ,και η τελευταια ευχη του "να προσεχεις παιδι μου " να'σε καλα ρε γεροντα και εσυ :)
Αλλα...κρανος ? αξεσουαρ ουτε καν δεν ειχe:P
Johnny_Nik
11/08/2011, 15:25
Με είδα πάλι να κατεβάζω το μισό μοτέρ για να δω τί στο καλό φταίει στη μηχανή. (Ακόμα σε αναμονή της δοκιμής). Πίστευα ότι όταν καθαρίζεις τα καρμπυρατέρ δεν υπάρχει περίπτωση να πάει χειρότερα, να όμως που συμβαίνει και αυτό!!!!
Βαρέθηκα πια με να κυκλοφορώ με το κουτι ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!:bigcry: :bigcry:
μετά 2 μπύρες να γίνομαι πολυ πιλότος :D wtf :D:rotflmao: :confused:
GIXXERAKIAS
12/08/2011, 08:11
Mε ειδα να κανω 4 λεπτα σπιτι-γραφειο με χαλαρη ταχυτητα των 80χιλ στον Κηφισσο με το σκουτερ....καθε μερα κανω 10-15 λεπτα αναλογος το ποσο θα με κλεισουν και το ποσο κολλημενος θα ειναι ο Κηφισσος.:D
Aggelos_SV
13/08/2011, 02:07
Με είδα να τρώω στατική (ξεπαρκαριστική για την ακρίβεια) πτώση στο Γκάζι....τί πτώση δηλαδή...εγώ όρθιος έμεινα,το μηχανάκι έπεσε.Ευτυχώς ούτε καν το μανιτάρι δεν γρατζουνίστηκε .
Γ@μώ τα ολισθητικά πλακάκια σας :lol:
xristoforos
22/08/2011, 12:06
Με είδα να πέφτω στο βουνό απ τον αέρα , να σταματαει η μηχανή 5 πόντους απ το γκρεμό και πάνω στην απελπισία μου που δε μπορούσα να σηκώσω το κτήνος και μη φύγει στο γκρεμό … να σκάνε σαν θεοί ντόπιοι με αγροτικά και επισκέπτες με ι.χ και να το σηκώνουμε όλοι μαζί ….
Με είδα να με περιθάλπουν φαρμακοποιοί και να ξεγελούν τον πόνο μου …
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Όρος ΟΧΗ και στο φαρμακείο στην Κάρυστο .
Με είδα, να βλέπω τα στάχυα ξαπλωμένος.
Να προσπαθώ να απεγκλωβίσω το πόδι μου που το είχε πλακώσει η χοντρούλα.
Να αναρωτιέμαι τι κάνω στου χουράφ'.
Να με πονάει ο θώρακάς μου και η σπασμένη κλείδα μου.
Να μην ξέρω το τοπονύμιο, ώστε να καλέσω ΕΚΑΒ, αλλά και να μην σταματά κανείς διερχόμενος [λόγω φόβου, όπως μου είπαν τα παλληκάρια με το Γκολφ, που μετά από εξονυχιστικό τσεκάρισμα σταμάτησαν και με βοήθησαν - ευχαριστώ παιδιά!]
Να ευχαριστώ τον εξοπλισμό μου, που έκανε την δουλειά του.
Να ρίχνω τα μπινελίκια μου στον μαλάκα που με κοιτά στον καθρέπτη [αυτό σε αόριστο, ενεστώτα και μέλλοντα].
Να είμαι καλά, μιας και τα παιδιά μου έχουν ακόμα πατέρα.
schumifer
22/08/2011, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Με είδα, να βλέπω τα στάχυα ξαπλωμένος.
Να προσπαθώ να απεγκλωβίσω το πόδι μου που το είχε πλακώσει η χοντρούλα.
Να αναρωτιέμαι τι κάνω στου χουράφ'.
Να με πονάει ο θώρακάς μου και η σπασμένη κλείδα μου.
Να μην ξέρω το τοπονύμιο, ώστε να καλέσω ΕΚΑΒ, αλλά και να μην σταματά κανείς διερχόμενος [λόγω φόβου, όπως μου είπαν τα παλληκάρια με το Γκολφ, που μετά από εξονυχιστικό τσεκάρισμα σταμάτησαν και με βοήθησαν - ευχαριστώ παιδιά!]
Να ευχαριστώ τον εξοπλισμό μου, που έκανε την δουλειά του.
Να ρίχνω τα μπινελίκια μου στον μαλάκα που με κοιτά στον καθρέπτη [αυτό σε αόριστο, ενεστώτα και μέλλοντα].
Να είμαι καλά, μιας και τα παιδιά μου έχουν ακόμα πατέρα.
Περαστικά
karellen
22/08/2011, 22:54
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα
Με είδα να μην ακολουθώ την συμβουλή σου και να πέφτω κοψοχολιασμένος στα φρένα και η αιτία το νακιμου απέναντι.
Τι τραβάμε τα καψερά...:eyepop:
webassasin
23/08/2011, 04:30
πολλες τουμπες ρε,τι εγινε?
Περαστικα στους πεσοντες :beer: κ προσοχη στους ορθιους ;)
karellen
23/08/2011, 19:49
Όχι δεν έπεσα κάτω ευτυχώς!
Στα φρένα πλακώθηκα.:wave2:
Takata Dome
25/08/2011, 21:34
Με είδα να τελικιάζω με το ποδήλατο στα 53.4 χιλιόμετρα στην ευθέια.
Με είδα επίσης που είδα και έπαθα για να σταματήσω όταν ήρθε η ώρα να στρίψω! Άτιμα V-Brake,έρχεται αντικατάσταση με υδραυλικά δισκόφρενα το επόμενο καλοκαίρι! :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Με είδα να τελικιάζω με το ποδήλατο στα 53.4 χιλιόμετρα στην ευθέια.
Σε ίσωμα ??:eyepop: :eyepop:
Έλα ρε ......εγώ ούτε σε κατηφόρα δε βλέπω τόσα .
Ρε πστ μου και στο ποδήλατο κουλός είμαι ...:lol: :lol: :lol:
Takata Dome
25/08/2011, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Σε ίσωμα ??:eyepop: :eyepop:
Έλα ρε ......εγώ ούτε σε κατηφόρα δε βλέπω τόσα .
Ρε πστ μου και στο ποδήλατο κουλός είμαι ...:lol: :lol: :lol:
Ασε εισαι μεγαλο κουλαδι φιλε...:rotflmao:
Περα απ΄την πλακα,παιζει ρολο και τι ποδηλατο έχεις ε...το δικό μου ειναι hardtail αλουμινενιο ολοκληρο.Μεχρι τα 43-44 παει ευκολα,απο εκει και πανω θελει λιγη προσπαθεια.Σε κατηφόρα μέτριας κλίσης αλλά μήκους σχεδόν μισο χιλιόμετρο έχω δεί μέχρι και 71!Δεν το ξανακανα ποτε.Και εξηγουμαι:
Στο τελος αυτης της κατηφόρας υπάρχει μια απότομη αριστερή φουρκέτα.Αμα φύγεις ευθέια θα καρφωθείς στο συρματόπλεγμα.Ελα όμως που εγω δεν την θυμομουν αυτη τη φουρκετα οτι υπηρχε.Ξαφνικα τη βλέπω μπροστά μου και με λουζει κρυος ιδρώτας.Πατάω τα φρένα μέχρι τα 3/4 της διαδρομής τους και ακούγεται αυτό το χαρακτηρίστικο σφύριγμα που κάνουν τα V-Brake στα δυνατά φρεναρίσματα.Αμέσως κατάλαβα οτι δεν θα καταφέρω να σταματήσω έτσι.Μπορεί να ακούγεται αστείο,αλλα μια πτώση με 70 χιλιόμετρα χωρίς κράνος(μεγάλη μ....ια μου αυτή) καθε αλλο παρα αστεια είναι.
Αποφασίζω λοιπόν να τα πατήσω τέρμα και να προσπαθήσω να μην μπλοκάρω το πίσω,γιατι αμα μπλοκάρει καήκα!Στα επόμενα δευτερόλεπτα πατούσα και τις δύο μανέτες όσο πιο δυνατά μπορούσα,και κάθε φορά που ένιωθα το πίσω να μπλοκάρει χαλάρωνα και ξαναπάταγα τέρμα,οσο πιο γρηγορα μπορουσα! Τελικά,όσο και αν προσπάθησα δεν με έπαιρνε να σταματήσω! Έτσι έκανα το τελευταια που μου ηρθε στο μυαλό.Μπλόκαρα το πίσω και μπήκα στη στροφή ντριφτάροντας.Σταμάτησα κάπου προς το τέλος της αν θυμαμαι καλα.Μπορέι να φάινεται λίγο διασκεδαστικό,αλλα αν ερχόταν αυτοκίνητο απο την άλλη τι θα έιχα κάνει?Απο τότε δεν ξαναπέρασα ποτε με τέτοια ταχυτητα απο αυτο το σημειο!
:rolleyes: :rolleyes:
schumifer
26/08/2011, 01:00
.Μπλόκαρα το πίσω και μπήκα στη στροφή ντριφτάροντας.Σταμάτησα κάπου προς το τέλος της αν θυμαμαι καλα.Μπορέι να φάινεται λίγο διασκεδαστικό,αλλα αν ερχόταν αυτοκίνητο απο την άλλη τι θα έιχα κάνει?Απο τότε δεν ξαναπέρασα ποτε με τέτοια ταχυτητα απο αυτο το σημειο!
:rolleyes: :rolleyes:
Θεωρητικά μιλώντας αν μπορείς να πάρεις μία στροφή με πλήρη πρόσφυση στο ένα μόνο λάστιχο, μάλλον μπορείς να την πάρεις καλύτερα με πλήρη πρόσφυση και στα δύο
Ασε εισαι μεγαλο κουλαδι φιλε...:rotflmao:
Περα απ΄την πλακα,παιζει ρολο και τι ποδηλατο έχεις ε...το δικό μου ειναι hardtail αλουμινενιο ολοκληρο.Μεχρι τα 43-44 παει ευκολα,απο εκει και πανω θελει λιγη προσπαθεια.Σε κατηφόρα μέτριας κλίσης αλλά μήκους σχεδόν μισο χιλιόμετρο έχω δεί μέχρι και 71!
Το κοντερ σου το εχεις ρυθμισει σωστα?
Takata Dome
26/08/2011, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Το κοντερ σου το εχεις ρυθμισει σωστα?
Ναι! Διάμετρος 26 επι 2 το πλατος! Ειχα κοιταξει τις προδιαγραφες πριν το ρυθμισω οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να εχω κανει λαθος!
Takata Dome
26/08/2011, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Θεωρητικά μιλώντας αν μπορείς να πάρεις μία στροφή με πλήρη πρόσφυση στο ένα μόνο λάστιχο, μάλλον μπορείς να την πάρεις καλύτερα με πλήρη πρόσφυση και στα δύο
Εννοεις οτι θα μπορουσα να ειχα μπει αφηνοντας τα φρενα και μπαινοντας με οσα ειχα ετσι?
Μπορει,αλλα εκεινη την ωρα ειχα την αισθηση οτι ακομα πηγαινα υπερβολικα γρηγορα για να μπω χωρις φρενο.Ηθελα να συνεχισω να φρεναρω μεσα στη στροφη,αλλα επειδη δεν γινεται με το μπροστινο,αναγκαστικα χρησιμοποιησα το πισω!
schumifer
26/08/2011, 15:13
Εννοεις οτι θα μπορουσα να ειχα μπει αφηνοντας τα φρενα και μπαινοντας με οσα ειχα ετσι?
Μπορει,αλλα εκεινη την ωρα ειχα την αισθηση οτι ακομα πηγαινα υπερβολικα γρηγορα για να μπω χωρις φρενο.Ηθελα να συνεχισω να φρεναρω μεσα στη στροφη,αλλα επειδη δεν γινεται με το μπροστινο,αναγκαστικα χρησιμοποιησα το πισω!
Όχι ακριβώς. Εννοώ threshold braking. Φρενάρισμα τρελό μέχρι να αρχίσεις να το γέρνεις και να το αφήσεις ελεύθερο να αντέξει τη στροφή παίρνοντας όσο πιο αγωνιστική γραμμή γινόταν (να χρησιμοποιούσες περισσότερο πλάτος). Βέβαια έξω από το χορό πολλούς χορούς χορεύω, αλλά σε αντίστοιχες περιπτώσεις με την πάπια σε βρεγμένα οδοστρώματα, πάντα το αφήνω ήσυχο από τη στιγμή που θα γείρω...
argy_kap
29/08/2011, 08:37
Με είδα να ανάβω καντηλάκι με την επιστροφή μου σπίτι......
Ανάμεσα απο Καλαμπάκα/Γρεβενά πετραδάκι αποφάσισε να πέσει με φόρα στο ψυγείο λαδιού.... ευτυχώς είδε ο Αλέξης τα λάδια να καπνίζουν και με πρόλαβε πριν την επόμενη στροφή....αλλιώς......
234519
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Με είδα να ανάβω καντηλάκι με την επιστροφή μου σπίτι......
Ανάμεσα απο Καλαμπάκα/Γρεβενά πετραδάκι αποφάσισε να πέσει με φόρα στο ψυγείο λαδιού.... ευτυχώς είδε ο Αλέξης τα λάδια να καπνίζουν και με πρόλαβε πριν την επόμενη στροφή....αλλιώς......
Πολυ τυχερος ησουν συναδελφε... ευτυχως!!
Επειδη ομως την επομεννη φορα μπορει να μην υπαρχει καποιος αλεξης εκει κοντα, βαλε προστατευτικα στα ψυγεια λαδιου και νερου να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!
GIXXERAKIAS
29/08/2011, 18:17
Με είδα να οδηγώ ακράνωτος για 5 μέρες μετά της γυναικός στην Κρήτη και ζούσα την κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία μας.....:eyepop:
Κάποιος μας φύλαγε όλες τις μέρες δεν εξηγηται αλλιώς....το τι κόκκινα και στοπ πέρναγαν οι Ηρακλειοτες αέρα πατέρα δεν λέγεται....ευτυχώς που είχα μυαλό εγώ για εκείνους.:uplate:
(ανέβηκα σκόπιμα χωρίς μηχανακι για να αποφύγω να οδηγώ αλλά μας έδωσε ένας φίλος το δικό του και ητο πειρασμός μεταξύ κτελ και ταξί για μετακίνηση...:lol: )
argy_kap
30/08/2011, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Πολυ τυχερος ησουν συναδελφε... ευτυχως!!
Επειδη ομως την επομεννη φορα μπορει να μην υπαρχει καποιος αλεξης εκει κοντα, βαλε προστατευτικα στα ψυγεια λαδιου και νερου να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!
Μπορεί να μην έχω πάρει ακόμα την μηχανή πίσω αλλά τα προστατευτικά τα παρέλαβα σήμερα :) και για να πω την αλήθεια ποτέ δεν τα είχα σε μεγάλη εκτίμηση.....:smilea:
Με ειδα...
...να προσπαθω να βαλω 7η στο Tdm ...
:eyepop:
DimChios
01/09/2011, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Με ειδα...
...να προσπαθω να βαλω 7η στο Tdm ...
:eyepop:
σε ειδα να νομιζεις οτι καβαλας Vstrom
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σε ειδα να νομιζεις οτι καβαλας Vstrom
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Με είδα να σέρνομαι καμιά 10αρια μέτρα στη Λ Ηρακλείου στα σκοτάδια αφού είχα πατήσει πάνω σε κηλίδες λαδιού από αυτές τις μικρές και ύπουλες που αφήνουν οι @!#!@λεωφορειοφορτηγατζίδες στα φανάρια :mad: :mad:
0 οι συνέπειες για μένα διότι το μπουφάν και τα γάντια έκαναν τη δουλειά τους αλλά μια 600αρα το λιγότερο για το Ληστή :sick: ο οποίος παρ όλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτος :smokin: !
Cpt. Haddock
02/09/2011, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
[...] αλλά μια 600αρα το λιγότερο για το Ληστή :sick: ο οποίος παρ όλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτος :smokin: !
Πάλι ρε παλιοβρόντακα? :sick:
DimChios
02/09/2011, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μπας και την ειδε "εθελούσια" εξοδο απο τη δουλεια?
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η κακιά η ώρα! :(
Απλά προστέθηκαν φλας και καθρέπτης στην υπάρχουσα ζημιά.
Το θεμα είναι ότι με βάζει θέλοντας και μη να βγω στη γύρα για καινούρια ανταλλακτικά γιατί χωρίς καθρέπτη και φλας στερεωμένα σωστά σε καινούριο fairing δε μπορώ να κυκλοφορήσω. Όπως επίσης έσπασε και το τζαμάκι του στροφόμετρου :eyepop: διότι όταν σταμάτησε η μηχανή να σέρνεται βρηκε η ζελατίνα στο κράσπεδο πεζοδρομίου και έσπρωξε όλο το fairing με τα όργανα πάνω στο τιμόνι.Ευτυχώς το μπροστινό άθικτο. Ο Σφακιανάκης παρ όλο που κάνει κάποια έκπτωση εξακολουθεί να τσούζει και το ebay δυστυχώς αργεί :( .
PortisHead
02/09/2011, 11:15
Δε μου λες φιλε Ichigo ?
Το κοστολογιο της ζημιας , το πήρες απο τον Αντρεα ?
Suzuki στην Ιωνιας , στα Πατησια ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Δε μου λες φιλε Ichigo ?
Το κοστολογιο της ζημιας , το πήρες απο τον Αντρεα ?
Suzuki στην Ιωνιας , στα Πατησια ?
yeap εκεί το πάω :)
Ήσουν μήπως το 1250 με εξάτμηση suzuki racing και το αυτοκόλλητο ΜΟΤΟ.GR στην ουρά;
PortisHead
02/09/2011, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
yeap εκεί το πάω :)
Διπλα-διπλα ειμασταν το πρωι παρκαρισμενοι :)
Δεν ειδες το αυτοκόλλητο ?
Ειδα και τον τραυματια σου :( :( :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Διπλα-διπλα ειμασταν το πρωι παρκαρισμενοι :)
Δεν ειδες το αυτοκόλλητο ?
Ειδα και τον τραυματια σου :( :( :(
Σε μπάνισα ότι είσαι δικός μας! :beer: :beer:
Έτσουξε το κοστολόγιο δυστυχώς :a022:
Takata Dome
02/09/2011, 21:26
Με είδα να χάνω το μπροστινό του ποδηλάτου μου και να σωριάζομαι φαρδύς πλατύς στη μέση διαστάυρωσης,πληρώνοντας την ανυπαρξία αποχετευτικού συστήματος και την ανυπαρξία αυτοσυγκράτησης κάποιων που επιμένουν να ρίχνουν εκατοντάδες λίτρα σαπουνόνερου στους δρόμους για να πλύνουν την αυλή τους.
:a023:
Με είδα χτες το πρωί να ανηφορίζω για Αρναία, αλλά δεν είδα κανέναν άλλο!
Μόνον ένα στρώμα...:(
sonata1316
06/09/2011, 13:25
Με είδα γεμάτο απορίες -ίες -ίες -ίες (η ήχω μέσα στην μοναξιά)
κάποιος, κάπου, κάτι;
οι απορίες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=121060)
GIXXERAKIAS
07/09/2011, 08:44
Mπα απλα γυρισαν ολοι απο τας διακοπας.:sad:
Τι ωραια που ηταν η Αθηνα αδεια (και το moto σαν φαντασμα).:rotflmao: :rotflmao:
Joyrider
07/09/2011, 11:08
Με είδα να κάνω τρελό σερφάκι χτες στις 23:30 :a2:
Η αγίου δημητρίου με μια παλάμη νερό, η εθνικής αμύνης πίστα για καγιάκ και η μεγάλου αλεξάνδρου για τρελά παντιλίκια με όλες τις ταχύτητες :rotflmao:
Και γαμώ τους δρόμους έχουμε :bawl: Άντε καλό φθινόπωρο :beer:
KostRider
08/09/2011, 21:15
με ειδα να διαβαζω το εξης και να γινομαι εξαλλος απο θυμο για τον :mad: θυτη και στεναχωρια για το θυμα :bigcry:
Τον εγκατέλειψε νεκρό στην άσφαλτο
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κέρκυρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός Αλλοδαπού, οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε στην άσφαλτο ένα μοτοσικλετιστή νωρίς το απόγευμα στην πόλη της Κέρκυρας.
Το δυστύχημα συνέβη στις 16.30 μ.μ, στην έξοδο ενός πρατηρίου βενζίνης, όταν το ΙΧ βγήκε αντικανονικά στο δρόμο και παρέσυρε τον άτυχο άνδρα ο οποίος κινείτο κανονικά με την μοτοσικλέτα του τύπου «εντούρο».
Ο οδηγός του ΙΧ, στο οποίο επέβαινε και μια γυναίκα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αυτοπτών μαρτύρων, αμέσως μετά, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και έφυγε τρέχοντας.
Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβη άμεσα ασθενοφόρο και το θύμα, 40 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Έλεγχοι γίνονται και στο Λιμάνι της Κέρκυρας σε μία προσπάθεια να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει από το νησί.
webassasin
17/09/2011, 00:31
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=121502
εμ που να με δω όταν σε 1 μήνα έχω 70χλμ ... :o
GIXXERAKIAS
29/09/2011, 08:29
Με ειδα να ποσταρω καινουρια συζητηση και να φευγει ασυζητητει....:sad:
Eπισης με ειδα να βλεπω συναδελφο στα Seven Νεας Χαλκηδονας ντυμενο προβλεπομενα με body armour Dainese και acerbis επιγονατιδες.Kαλους δρομους να εχεις φιλε!:beer: :wave2:
ps:ΧΑ!!!:p
DimChios
29/09/2011, 09:02
με είδα να στεναχωριέμαι βλεποντας το αδεσποτάκι νεκρό πανω στη νησίδα απέναντι απο το σταθμό του Ευαγγελισμού... :sad: και δίπλα του άλλο ένα να κάθεται ακουνητο και λυπημενο ....
το πιθανότερο φόλα μιας και δεν φαινοταν χτυπημενο.
γαμωτο!
Και τα μπατσάκια απέναντι επιναν καφε αντι να εχουν ειδοποιησει καποιον, κατι να το μαζεψει...
:evil:
KostRider
29/09/2011, 18:37
με ειδα να γ@μιεμαι στα φρενα για να μην πεσω πανω σου γ@μημενε κ@λογερε με το παλιοαγροτικο σου,παρολο που σου επαιζα τα φωτα και την κορνα να μην βγεις....:a52:
η μουντζα ολη δικια σου...μ@λακα:a31: :a57:
με είδα να στεναχωριέμαι βλεποντας το αδεσποτάκι νεκρό πανω στη νησίδα απέναντι απο το σταθμό του Ευαγγελισμού... :sad: και δίπλα του άλλο ένα να κάθεται ακουνητο και λυπημενο ....
:(
Johnny_Nik
06/10/2011, 20:39
Με είδα να αγοράζω έταιρο οικόπεδο στην Αττική. Συγκεκριμένα, σαπουνόνερα στο δρόμο μου έδωσαν άλλη πορεία ενώ προσπαθούσα απλά να σταματήσω για να επιτρέψω στον παπάρα που ερχόταν ανάποδα στο μονόδρομο να στρίψει σε ένα στενό για να συνεχίσω την πορεία μου.
Αφού χύθηκε κάμποση βενζίνη στο δρόμο μου είπε ότι κάτι έσταξε απο μένα και για αυτό γλύστρισα και έπεσα! Φύσικά και σηκώθηκε και έφυγε. Για καλή μου τύχη άλλη μια φορά την πτώση ανέκοψαν τα ανοιχτά πίσω μασπιέ και η μπαγαζιέρα που αυτή τη φορά είχα επάνω, έτσι ούτε εγώ πλακώθηκα ούτε τίποτα από τη μηχανή έσπασε. Μόνο μια μανέτα...! Γαμώτη!!!!!!!!!
gs 500 f
07/10/2011, 08:59
δευτερη φορα που μουπεσε σταματημενη αφου δεν ειχα βαλει ταχυτητα μεσα της σε κατηφορα!!!μολις ειχα απομακρυνθει καμια 10 αρια βηματα μακρια της και στουμπ.......ζημια μια σπασμενη λυγισμενη μανετα συμπλεκτη!!!!!
panagath
07/10/2011, 09:21
Με είδα να έχω τέρμα το γκάζι στο παπί για να προλάβω τα 2 φανάρια να μην αργήσω στη δουλεια, να είναι κίτρινο κ όταν έφτανα 1μ πριν να κοκκινίζουν και τα 2. Τα σκότωσα βέβαια, έχω μετανοιώσει.
Με βλέπω να παθαίνω πνευμονία που το έπαιξα άνετος (=μαλάκας) και βγήκα μόνο με κράνος, μπουφάν, γάντια, τζινάκι και μοκασίνια...
Όταν έφτασα επιτέλους στο γραφείο παντελόνι, μποξεράκι και κάλτσες ήταν λες και μόλις βγήκαν από τη μπουγάδα. Τώρα έχω πάρει πάρει αγκαλιά τη σόμπα και γαμωσταυρίζω.
ΥΓ: Ήταν απόλυτα αναμενόμενο τη μέρα της ορκομωσίας μου να γαμηθεί το σύμπαν! Murphy's law at it's finest! :winka:
Aggelos_SV
10/10/2011, 15:36
Με είδα να αντικρίζω όλο απόγνωση το βρεγμένο μου μπλουζάκι μέσα από την ΠΡΩΗΝ αδιάβροχη cordura μου :bigcry: :a018: :a023: :gamotinboutanamoumesa:
schumifer
10/10/2011, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sele
Με βλέπω να παθαίνω πνευμονία που το έπαιξα άνετος (=μαλάκας) και βγήκα μόνο με κράνος, μπουφάν, γάντια, τζινάκι και μοκασίνια...
Όταν έφτασα επιτέλους στο γραφείο παντελόνι, μποξεράκι και κάλτσες ήταν λες και μόλις βγήκαν από τη μπουγάδα. Τώρα έχω πάρει πάρει αγκαλιά τη σόμπα και γαμωσταυρίζω.
ΥΓ: Ήταν απόλυτα αναμενόμενο τη μέρα της ορκομωσίας μου να γαμηθεί το σύμπαν! Murphy's law at it's finest! :winka:
Συγχαρητήρια. Μια χαρά θα είσαι..
PetranGR
12/10/2011, 09:13
Με είδα εχθές να καταλήγω στο νοσοκομείο .
Εξαιτίας του παλιού κουτιού που είχε η οικογένεια, να μπλοκάρει το γκάζι μόνο του (αυτόματο κιβώτιο γαρ) , απο σταματημένος ,να ξεκινάω να μπλοκάρει να οδεύω με αρκετή ταχύτητα στον τοίχο της ΣΣΑΣ (Θεσσαλονικη) , να ειναι ενα αυτοκινητο εκει,και απο την τρομαρα μου , απο τα αντανακλαστικα, να γυρναω τερμα το τιμονι να κανω σλαλομ και 8αρακι, μπροστα στην εγνατια, για να το ελενξω, να μην μπορω και να πηγαινω να ανεβαινω ενα πεζοδρομιο ολοκληρο να παιρνω μαζι μου 1 δεντρο και μια τσιμεντανια κολωνα,να μην εχει ανοιξει αεροσακος, να σταζουν υγρα να βγαινουν καπνοι , εγω να εχω χασει σχεδον τις αισθησεις μου ... και μετα να ξυπναω και να καλω αστυνομιες κτλ.
ευτηχως δεν χτυπησα κανεναν ουτε πεζο (λογω το οτι ηταν ακριβως διπλα στα πανεπιστημια) ουτε αλλο κουτι η το χειρροτερο μου μηχανη, ευτηχως που ειμαι ζωντανος και παρα πολυ τυχερος γιατι μου ειπαν οτι θα ειχα χασει την ζωη μου εαν δεν ηταν το δεντρο ...
ευτηχως θα παω να αναψω μια λαμπαδα οσο το μποι μου ...
και ευτηχως που απλα επαθα ενα καταγμα στο γονατο ..
1000 φορες μηχανη :( ΑΜΑΝ το κουτί μου μέσα !
Τι ειπες τωρα:eyepop: :eyepop:
Περαστικα:beer: :beer: :beer:
nikos_abel
12/10/2011, 10:16
Με είδα εχθές να καταλήγω στο νοσοκομείο .
.
.
.
ΑΜΑΝ το κουτί μου μέσα !
Όχι ρε :sad: περαστικά ρε φιλαράκι...:beer:
PetranGR
12/10/2011, 10:39
εντάξει είμαι όμως παιδιά.
Να προσέχετε τα κουτιά παιδιά ,ειδικά τα παλιά αυτόματα ( 23 χρονών΄ηταν ,τσαάμπα τα service και όσα λεφτα ειχα ρηξει δεν λειτουργησε τιποτα ,ουτε αεροσακοι ουτε τιποτα ... τρελαθηκε ) και πολυ απλα με εστειλε στην αλλη μερια !
εντάξει είμαι όμως παιδιά.
Να προσέχετε τα κουτιά παιδιά ,ειδικά τα παλιά αυτόματα ( 23 χρονών΄ηταν ,τσαάμπα τα service και όσα λεφτα ειχα ρηξει δεν λειτουργησε τιποτα ,ουτε αεροσακοι ουτε τιποτα ... τρελαθηκε ) και πολυ απλα με εστειλε στην αλλη μερια !
Sorry κιολας, 23 χρονια πριν υπηρχαν αεροσακοι ? :confused:
Περαστικα ρε φιλε και ποτε ξανα
nikos_abel
12/10/2011, 10:43
δεν λειτουργησε τιποτα ,ουτε αεροσακοι ουτε τιποτα ... τρελαθηκε )
Γιατί, στα καινούργια είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν όλα;
Τέλος πάντων, για τους αερόσακους πάντως παίζει συντήρησή τους κάθε 10 χρόνια.
PetranGR
12/10/2011, 10:57
το είχε βάλει ο πατέρας μου αεροσακους,πληρωσε 1 καρο λεφτα,για να το κανει οταν βγηκαν απο την εταιρια,παντα ειχαν συντηρηση και το αυτοκινητο και ολα.
Σας ευχαρισω παιδια,ηδη ειμαι καλυτερα... αλλα ψυχολογικα οτι σκεφτομαι οτι μπορει να ειχα χτυπησει ανθρωπο. ... επειδη αυτο βγηκε το κωλοκουτι εκτος πορειας.
Η οτι ζω...που ειπαν οτι ειναι ευτηχημα !
panagath
12/10/2011, 11:20
Πως έγινε ρε φιλαράκι? Σου μπλόκαρε τροχούς?
PetranGR
12/10/2011, 11:54
ανεβαινα απο λαμπρακη...
σταματαω φαναρι ,περιμενω.
Αναβει φαναρι ..ξεκιναω ουτε 2 δευτ. ακουγεται ενας κρωτος απο την μηχανη μαζι με καπνο,και κολλαει μονο του το γκαζι στο τερμα,κλασματα δευτερολεπτου μπαινει στα κοκκινα (ειναι αυτοματο και το κιβωτιο κανει οτι θελει οποτε μαλλον κατεβασε μονο του 1η ) , βλεπω ενα αυτοκιν. σταματημενο μπροστα επι της εγνατιας παραλληλα, τρομαζω νομιζω οτι θα τον χτυπησω ,παταω τερμα τα φρενα αλλα κλωτσουσε πισω το φρενο, γιατι ειχε πατημενο τερμα το γκαζι,με καταγμα την εκανα στο ποδι,τραβαω τερμα το τιμονι,να μην παω στον ανθρωπο (ενα yaris,Θα το ειχα κανει σκονη ) , κανει ενα σλαλομ αριστερα το αυτοκινητο,με πατημενα φρενα,και μετα παει τερμα δεξια μεανεβαζει στο πεζοδρομιο,περναω πανω απο 1 δεντρο και μια τσιμεντια κολονα,και ακινητοποιειτε, βγαζει κατι καπνους και εσταζε κατι σβηνω κινητηρα,μετα θυμαμαι οτι ηρθαν κατι κοπελες να προσπαθουν να με συνεφερουν , γιατι ειχα χασει τις αισθησεις μου στο τελος σχεδον, ξυπναω περνω τα απαραιτητα τηλ αστυνομια,σβηνει το κιν.
και μετα ...απλα κουτσενω και καταληγω στο νοσοκομειο...
το αυτοκιν. ειναι E34 520' BMW ...
απο πισω ερχοταν ενας γνωστος μου,και μου ειπε ακουσα εναν θορυβο και σε ειδα εκτος ελεγχου ,και ενας αλλος παλι γνωστος (το παλικαρι του συνεγειου μου ειπεπαλι για αυτον τον θορυβο) , οποτε δεν ηταν απο το υαλο μου...
ΕΥΤΧΗΩΣ δεν το οδηγουσε ο αδερφος μου που καμια φορα δεν φοραει ζωνη
ευτχηως που δεν χτυπησα κανεναν και ειναι σημειο με φοιτητες που περνανε λογω σχολης
ΕΥΤΗΧΩΣ που ζω
ΕΥΤΗΧΩΣ πολλα ....
και αυτο παει για τα σιδερα, ζημια σημερα που ειδα ... σκασμενο λαστιχο δεξι, προφυλακτηρας μονο κατω εχει στραβει και ελαχιστα το καπο,για την ζημια που εγινε με αρκετα χλμ. απο οτι καταλαβα για να σηκωσω πεζοδρομιο και κολωνες σημαινει οτι ηταν καλη η λαμαρινα... το αυτοκιν. δεν θα φτιαχτει.
ΨΥΧΟΛΟΓΙκα ακομα δεν στεκω και ειμαι οτι ναναι .... πηρα και κατι φαρμακα αυτα...
nikos_abel
12/10/2011, 11:56
το αυτοκιν. ειναι E34 520' BMW ...
Ωχ!
Περαστικά, χαλαρά και παίξε κανά τζόκερ, έχει τζακ ποτ.
panagath
12/10/2011, 12:02
Χαλάρωσε φίλε, πάει τώρα τελείωσε. Αφού είσαι καλά και δεν έπαθε κανείς τίποτα μην ανησυχείς. Μην σε παίρνει από κάτω, δεν το έκανες εσύ, αυτό τρελάθηκε. Ίσια ίσια που απ ότι κατάλαβα προσπάθησες να μην προκαλέσεις και άλλες ζημιές. Εύγε.
Αν είχε πάει το χέρι με τη μία στο κλειδί και έσβυνες κινητήρα θα σταμάταγε...αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια...Εκείνη τη στιγμή σε αιφνιδιάζει και δε προλαβαίνεις να σκεφτείς όλες τις λύσεις.
Καλά και αυτό πως τρελάθηκε και τερμάτησε το γκάζι?
ΠΑΝΤΑ αυτοκίνητο με συμπλέκτη :P:P
Καλή ανάρωση μεγάλε και σύντομα στο δρόμο με το δίκυκλό σου σου εύχομαι (cbr 125 αν θυμάμαι καλά? από αλλα posts?)
nikos_abel
12/10/2011, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
ΠΑΝΤΑ αυτοκίνητο με συμπλέκτη :P:P
Μην είσαι απόλυτος, θα μπορούσε να έχει κολλήσει η ντίζα από το γκάζι, να έχει σπάσει
η ντίζα του συμπλέκτη (το έχω πάθει), χίλια δυο. Και στο αυτόματο χτυπάς μια και το βγάζεις σε νεκρά (θεωρητικά πάντα),
πολύ πιο απλά από ότι σε μηχανικό.
Όλα αυτά όμως είναι μ' άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, πάλι καλά που μέσα στο πανικό δεν το έχασε τελείως
και πάλι καλά που φόραγε τη ζωνούλα του.
Άμα κολλήσει το μυαλό και γίνει το εντελώς απίθανο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν
τραγικά σε δευτερόλεπτα.
DimChios
12/10/2011, 12:11
Ρε φιλε περαστικα αλλα... ο διακόπτης καπου εκει ηταν, ειμαι σιγουρος!
Ξερω, κανω πλακιτσα να χαλαρωσεις!
:winka:
Τελος καλο, ολα καλα! :wave2:
nikos_abel
12/10/2011, 12:12
Ρε φιλε περαστικα αλλα... ο διακόπτης καπου εκει ηταν, ειμαι σιγουρος!
Ξερω, κανω πλακιτσα να χαλαρωσεις!
:winka:
Τελος καλο, ολα καλα! :wave2:
Δεν έχουνε και kill switch τα ρημάδια!!!!! :D
Τώρα, τι τέλος καλό, το μη χείρον βέλτιστο είναι, πάει το κουτί, πάλι καλά που δεν
πήρε κανένα άσχετο μαζί του...
PetranGR
12/10/2011, 12:42
Σας ευχαριστω πολυ παιδια,ειλικρινα με βοηθατε γιατι ακομα ειμαι ανω κατω.
Ναι,προσπαθησα να μην το χασω τελειως να εχω ελεγχο απο τα αντανακλαστικα μου και εκανα οτι μπορουσα,αλλα δεν κρατιοταν , ειναι και 2 τονους , μου το ειπαν για το κλειδι αλλα που να το σκεφτω ετσι οπως εγιναν ολα...
εγω καλα αναρωνω σιγα σιγα... το αυτοκιν. οπως ειπα ενα λιγο βαθουλωμα στο καπο και προφυλακτηρα , τιποτα αλλο.
Αλλα ετσι και αλλιως ηταν για αποσυρση το κρατουσαμε ισα ισα να εξηπηρετω τους γονεις μου παροτι ηταν επικυνδηνο σαν αυτοκιν. το σασμαν ηταν το προβλημα.
Ευτηχως δεχονται και αποσυρση τρακαρισμενα..
Οσο για το αλλο , ναι CBR 125 εχω, αλλα και αυτο φοβαμαι ακομα να ανεβω τωρα...
γιατι οσο μου λενε οτι πρεπει να αναψω λαμπαδα με ολα αυτα που εγιναν οτι δεν σκοτωθηκα, και ειμαι τυχερος... εχω ενα θεμα