View Full Version : Με είδα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
notakos600
27/02/2016, 10:51
Με είδα.......να γουστάρω.
353257
353258
HelenKoR
27/02/2016, 13:50
Για πάρτη σου Νοτάκο! :beer:
353284
notakos600
27/02/2016, 17:14
Τα μεγάλα πνεύματα Ελένη ε;
Κόλαση το μαύρο....:beer:
Με είδα να προλαβαίνω τελευταία στιγμή ατύχημα, όταν σε κινούμενος σε μονόδρομο στην Μυτιληνη και ενω προσπερνούσα ένα προπορευομενο αμάξι απο τα αριστερα, ενας πουστοερος πεταχτηκε απότομα απο στοπ για να μπει στο ρεύμα μου, προφανώς για να προλάβει να μπει μπροστα απο το ΙX που μόλις είχα προσπεράσει. Φυσικά ήθελε και τα ρέστα γιατι λεει, έπρεπε να κινούμαι πίσω απο το αμάξι και όχι να χωνομαι ανάμεσα στα αμάξια. Του εξήγησα φυσικά οτι ότι και να του πω δεν προκειται να καταλάβει (γιατι ήταν 60 χρονώ πουστόερος, αλλα αυτο φυσικά δεν του το είπα) και τον παρακάλεσα όταν είναι σταματημένος σε stop να ελέγχει καλά πριν βγει, γιατι τα μηχανάκια κινούνται ανάμεσα στα αμάξια και δεν περιμένουν πίσω απο αυτά. Του είπα επίσις να προσέχει περισσότερο γιατι το παιδι αυτο που πιθανόν θα αφήσει ανάπηρο, θα μπορούσε να ήταν ο εγγονός του.
Όμως ενα συμπέρασμα που μένει για μας είναι να προσέχουμε όταν χωνόμαστε αναμεσα σε αμαξια πάνω σε διασταυρώσεις, να κοιτάμε 2-3 αμάξια μπροστά.
επισης, 2ο συμπερασμα αν ήμουν με παπι/σκουτερ εκει θα είχα παει καρφί στο φτερό του επάνω.
Με ειδα να μενω απο μπαταρια και να παιρνω το ''κουτι''...
Με είδα να σταματάω στο φανάρι με κεντρικό δρόμο της Νεας Ιωνίας πίσω απο το ενα και μοναδικο αυτοκινητο που ηταν μπροστά μου.Με είδα να σκεφτομαι να μπω απο δεξια του ωστε να φυγω πρωτος, μια χαρα χώρο είχε αλλα να λέω "αστο μωρε, πρωι ειναι, ξεκινα δευτερος, και τι εγινε,για δουλεια πας Δευτέρα πρωί" . Με είδα να μένω μαλάκας οταν το φανάρι εγινε πράσινο, το αυτοκίνητο μπροστά μου ξεκινάει κανονικά και ενα δευτερόλεπτο αργότερα ήχος απο λάστιχα που φρενάρουν σέρνοντας στην άσφαλτο και κόρνα .Το καθετως κινούμενο ουτε είδε το κόκκινο και απο τύχη και μόνο δεν καρφώθηκε στην πόρτα του μπροστινού μου. Αν είχα διαλέξει να ξεκινήσω πρώτος η κατασταση τωρα μπορει να ηταν πολυ διαφορετική....:eyepop:
Μανολης67
29/02/2016, 13:38
Aνεμος
Αν είχα διαλέξει να ξεκινήσω πρώτος η κατασταση τωρα μπορει να ηταν πολυ διαφορετική....
Θυμήθηκα με αυτά μια παλιά καλή συμβουλή: Μην σταματάς ΠΟΤΕ πρώτος στα φανάρια , Μην ξεκινάς ΠΟΤΕ πρώτος στα φανάρια.
στην αχιλλεως σημερα ξεκινησα πρωτος απο καθετο στενο με 0 ορατοτητα
κοιταω παντα δεξια αριστερα σαν να ξεκιναω απο στοπ
αν ξεκινουσα κανονικα ο μπαρμπας με το πασατ που περασε με κοκκινο θα με περναγε απο πανω
μιλαμε για πρασινο δικο μου αναμενο ηδη 3-4 δευτερολεπτα:(:moutza:
μιλαμε για πρασινο δικο μου αναμενο ηδη 3-4 δευτερολεπτα:(:moutza:
Κάθε μερα όμως.... σχεδόν σε κάθε φαναρι....
εχει καταντησει αηδια...
Με ειδα εχτες να παιζω λιγο στις στροφουλες με τη γυναικα πανω και να το απολαμβανει πιο πολυ απο μενα.... τελικα οντως επελεξα τη σωστη γυναικα! :D
SHOOTER045
29/02/2016, 14:45
ΜΕ είδα να αποφεύγω το ατύχημα στο τσακ.
Είμαι σε δρόμο διπλής,έχω ορατότητα,η αριστερή λωρίδα έχει μπάζα απο έργα τού δήμου, ξαφνικά βλεπω φλας να αναβοσβηνει και μισο αμάξι να μου κλείνει τον δρόμο.
Τι έγινε.
Αυτή πήγε να ξεπαρκαρει έχοντας μπροστά της και άλλα παρκαρισμένα και δεν έβλεπε τι έρχεται-αν έρχεται-αν ήμουν με κουτί η θα ειχαμε χτυπήσει η θα με είχε δεί.
Για να προλαβω κάποιους ΠΑΝΤΑ κινούμαι με φώτα ακόμα και στο παπί.
Μέρα και νύχτα.
Το ρίχνω τερμα αριστερά πέρασα στην τρίχα απο τον προφυλακτήρα τής-αν ηταν κατσαρη-η τρίχα-θα είχα ακουμπήσει .
Δεν προλάβαινω να φρεναρω και πάω στο λοφακι με τα χωματα.
Με.ενα αλματακι το εβγαλα.
Ευτυχώς δεν είχε ανοιχτή τρύπα απο την άλλη.
Indoor enduro και μαλακιες...
HelenKoR
29/02/2016, 14:48
Με είδα να γλιτωνω απο δύο (2) αυτοκίνητα μέσα σε 2 ώρες. Δύσκολες οι Δευτέρες, ε; :lol:
Στο ένα οδηγούσε άντρας, στο άλλο γυναίκα. Ισοπαλία! :p
Σημερα ηταν γενικως κακη μερα..... 2 απεφυγα και γω... εναν που παραλιγο να με κλεισει και εναν που φρεναρε αποτομα για να στριψει δεξια χωρις φλας. προσοχη σημερα!
annoula1981
29/02/2016, 20:57
Με ειδα να βγάζω επιτέλους το νάρθηκα μετά από δυο ολόκληρες εβδομάδες! Και να ξεκινάω γυμναστικη με βαρακια για αποκατάσταση του καρπου μου που θα κρατησει τρεις μήνες!!! Υπομονη λέω στον καθρέφτη μου... Ωωμμμμμμμμμμμμμμ
amyroukai
02/03/2016, 08:24
Με είδα να δέχομαι sms με ανορθόγραφη διεύθυνση στην οποία πρέπει να πάω... (μικρό το κακό) και να ακολουθεί το "ΕΙΝΕ ΕΚΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10" και τωρα πως στο καλό να παω και να μην πεθάνω στο γέλιο, μου λες;
notakos600
02/03/2016, 08:26
Με είδα να δέχομαι sms με ανορθόγραφη διεύθυνση στην οποία πρέπει να πάω... (μικρό το κακό) και να ακολουθεί το "ΕΙΝΕ ΕΚΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10" και τωρα πως στο καλό να παω και να μην πεθάνω στο γέλιο, μου λες;
:lol:
Με είδα πρωί-πρωί να τρώω χύμα.....για να μάθω άλλη φορά να πηγαίνω παράνομα στους πεζόδρομους του Πειραιά.Ευτυχώς εγώ ΔΕ χτύπησα και στη μηχανή τα μανιτάρια βγάλανε τα λεφτά τους.
zannisvel
02/03/2016, 10:56
Με ειδα σημερα το πρωι σε δυο φρεναρισματα πανικου πηγαινοντας με χαμηλη ταχυτητα, να χανω το μπροστινο και να γλυτωνω τη τουμπα στο τσακ. Τη πρωτη φορα στη θηβων και τη δευτερη στη Δωδεκανήσου λιγο πριν τη Πειραιως. Με κερι εχουν αλειψει τους δρομους???
MG-KTiNoS
02/03/2016, 16:47
Με είδα να με πιάνουν οι "μπάτσοι" να κάνω σούζα, στη Φειδίου....
και να μου τη λένε γιατί είμαι λέει... πατέρας τους !!!!
υγ
Έχει και γαμώ την ανηφορούλα όμως
dimmie_72
02/03/2016, 17:28
Με είδα να με πιάνουν οι "μπάτσοι" να κάνω σούζα, στη Φειδίου....
και να μου τη λένε γιατί είμαι λέει... πατέρας τους !!!!
υγ
Έχει και γαμώ την ανηφορούλα όμως
ε ρε τι τραβάνε τελικά τα παιδιά... :a012:
Με είδα να έχω καταλάβει ότι κάποιοι θέλουν να με "στήσουν".Το γιατί δεν ξέρω.
Αμφισβητείται το ήθος και η ευγένιά μου κάπου;Ποιον να ρωτήσω;
Κάποιες αξίες είναι διαχρονικές παιδιά και πάνω σε αυτές κρατιέται ακόμα η κοινωνία..
Θα μου πείτε:Τι τα γράφεις Δημήτρη;Ποιος θα τα δει;
-Απλά ελπίζω για το καλύτερο πάντα..
Με είδα να έχω καταλάβει ότι κάποιοι θέλουν να με "στήσουν".Το γιατί δεν ξέρω.
Αμφισβητείται το ήθος και η ευγένιά μου κάπου;Ποιον να ρωτήσω;
Κάποιες αξίες είναι διαχρονικές παιδιά και πάνω σε αυτές κρατιέται ακόμα η κοινωνία..
Θα μου πείτε:Τι τα γράφεις Δημήτρη;Ποιος θα τα δει;
-Απλά ελπίζω για το καλύτερο πάντα..
Αν εννοείς αυτό που νομίζω, είσαι λάθος.
Eversman
04/03/2016, 17:29
Με είδα εχτές να πετάγομαι έξω από το μαγαζί ......
..... ακούγοντας μία παρέα εφήβων, γύρω στα 10 άτομα, να περνά απ' έξω και κάποιον από αυτούς, να κλωτσά με μανία την πινακίδα απαγόρευσης πάρκινγκ που έχω στην ράμπα μου. Κατευθυνόμενος πρός το μέρος του, του ζήτησα επιτακτικά, να σηκώσει την πινακίδα, να την βάλει στη θέση της και να ζητήσει συγγνώμη.
Αντιθέτως οι 15χρονοι, άρχισαν να με κυκλώνουν, βρίζοντας με, απειλώντας με, απαιτώντας να ζητήσω εγώ συγγνώμη, αλλιώς "θα δείς τί θα πάθεις, θα σου την κάνουμε". Ένας από αυτούς βγάζει ένα μικρό σουγιά.
Κάνω κάποια βήματα πίσω, βάζω πλάτη στον μαντρότοιχο, παίρνω στάση άμυνας και ετοιμάζομαι για αποφυγή dash. Ευτυχώς οι γείτονες έχουν κινητοποιηθεί από τις φωνές, έχουν βγεί από μαγαζιά, αυλές και σπίτια και κατευθύνονται πρός βοήθεια μου. Οι πιτσιρικάδες, τρέπονται σε φυγή, τους κυνηγάμε και χώνονται στην αυλή του σχολείου, καμιά 300 μέτρα παραπέρα και εξαφανίζονται στα ενδότερα (1330 η ώρα, ανοικτές οι πόρτες του σχολείου). Δέν μπαίνουμε μέσα. Κάνουμε σύσκεψη, επί τόπου ....
Είναι μαθητές της 3ης Γυμνασίου, κάποιοι της πρώτης Λυκείου. Κάποιοι γείτονες, τους αναγνωρίζουν. Είναι παιδιά της διπλανής πόρτας, "φίλοι" των δικών τους παιδιών. Άσχετα με το ποιές κινήσεις έγιναν αργότερα, ή θα γίνουν, έχω να πώ κάτι, σε εσάς που το διαβάζετε και είστε γονείς εβήφων
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ?
ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ? ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΛΕΙΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ?
ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ? ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ? ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ? ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ? ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ?
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΑΞΙΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΙΚΑΙΡΙΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΤΕ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ
ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ
Λυπάμαι, πραγματικά λυπάμαι ....
Υ.Γ.
Με λύπη μου επίσης έμαθα, ότι ο ένας από τους αρχηγούς της παρέας, είναι γιός αστυνομικού, παλιού μου πελάτη, συντοπίτη μου. Όταν έπιασα το παιδί και το ηρέμησα και καθήσαμε να μιλήσουμε, μετά από ώρα, του είπα:
"Επειδή εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να δείχνουμε σε εσάς τους μικρότερους, τον σωστό δρόμο, άν έκανα κάτι που σε προσέβαλα, σου ζητώ συγγνώμη"
Η απάντηση:
"Κι εγώ συγγνώμη κύριε .... μην στεναχωριέστε ... ο πατέρας μου, μου φωνάζει και με βρίζει καθημερινά ... έχω συνηθίσει" ....
στα κεφαλαια που γραφεις εισαι 100% σωστος
ομως μην τα βαζεις με εφηβους γιατι ακρη δεν θα βγαλεις ειδικα οταν βρισκονται σε ομαδα
ειναι η ηλικια της αντιδρασης και του καυγα
βγαινεις εξω σηκωνεις την ταμπελα σου και τους λες ηρεμα και με παραπονο ''γιατι ρε παληκαρια;'' μηπως τους φερεις στο φιλοτιμο
αν θες να το τραβηξεις μονο λογω του σουγια και για τη δικη τους προστασια μπορεις να κανεις ενα υπομνημα στον γυμνασιαρχη με κοινοποιηση στο συλλογο γονεων ωστε να ξερουν οτι κυκλοφορει μαθητης οπλισμενος
George_M.
04/03/2016, 18:19
καθημερινα περναω απο ενα γυμνασιο-λυκειο της περιοχης.
οι εικονες που βλεπω δεν θυμιζουν σε τπτ την δικη μας εποχη ενω αποτελουν προπομπο για πολλες δυσκολιες που θα κληθουν αντιμετωπισουν οι γονεις...
(για τις ''περιεργες'' φατσες/μουσουδες που τριγυρνουν περιμετρικα κ ψαχνουν αφορμες να ''πλησιασουν'' μαθητες κ μαθητριες δεν θα αναφερθω...)
macdeath_s
04/03/2016, 18:35
Εγώ πάντως θυμάμαι τι ζούσα και τι γινότανε μέσα στα σχολεία που πήγα και περνώντας ακριβώς από ίδια σχολεία σήμερα η εικόνα έχει αλλάξει σίγουρα. Η "παραβατικότητα" που υπήρχε τότε σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σήμερα. Επίσης δεν βλέπεις στο γυμνάσιο άτομα άνω των 17-18 κάτι που τότε ήταν το 1/3 του τμήματος (στην 3η συνήθως). Από την άλλη, λόγω facebook και iPhone θεωρώ ότι έχουν γίνει πολύ πιο μαμούχαλα πλέον δυστυχώς. Αυτό που γράφει ο Eversman πιο πάνω θεωρώ ότι είναι εξαίρεση πλέον.
"αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα" και συνεχίζεται...
Επισις και "αμαρτιες παιδων τιμωρούν γονεις"
Ο γονεας πάντα πρέπει να αποτελεί υποδειγμα στο παιδί του και να ενδιαφέρεται πραγματικά για δαύτο, όχι επικριτικά αλλα σαν φιλος.
Το παιδί πάντα ακουει αυτους που θαυμάζει και σέβεται. Αν χαθεί ο σεβασμός στους γονείς το παιδι μετα θαυμάζει (και μιμείται) τον κάθε τσόγλανο.
Billymuse
06/03/2016, 22:01
Mε είδα να ντύνομαι στρουμφίτα για να παω σε πάρτυ μασκέ, και να έχω τη φαεινή ιδέα να φορέσω τη φούστα στη μηχανή και σαν αποτέλεσμα ήταν να
οδηγώ στην Ακαδημίας και Βας.Σοφίας και να ψοφάω στο κρύο και η φούστα να γίνεται σαν αερόστατο :lol:
Μανολης67
07/03/2016, 16:53
Mε είδα να ντύνομαι στρουμφίτα για να παω σε πάρτυ μασκέ, και να έχω τη φαεινή ιδέα να φορέσω τη φούστα στη μηχανή και σαν αποτέλεσμα ήταν να
οδηγώ στην Ακαδημίας και Βας.Σοφίας και να ψοφάω στο κρύο και η φούστα να γίνεται σαν αερόστατο :lol:
Τι χάνουμε εδω στο Μυτιλήνη! :)
sernodas2
08/03/2016, 18:33
Με ειδα κυριακάτικά να <<κυνηγώ>> r1:a21: στο περιφερειακό της Ναυπάκτου κ να βρίσκει κατω η μποτα στην στροφη κ να ξαφνιάζομα:uplate:ι, με αποτελεσμα να αλλαζω γραμμή προς τα χαμομηλιά..... η εμπειρία μου με γλίτωσε κ η βολτα συνεχίστηκε κανονικά:D
annoula1981
09/03/2016, 17:05
Με ειδα να τρώω μια σαβούρα στη διασταύρωση Θηβών με Ιερά οδο και να προσφέρω θεαμα, γιατί είχα κολλήσει τα ματια μου σε ένα Yamaha (μοντελο ακόμα να καταλάβω... με δυο μπούκες ήταν), που ήταν παρκαρισμένο μπροστά στο Γρηγόρη... αρρώστια...
:a029:
Μανολης67
09/03/2016, 17:39
Μαλλον ηταν τo Τracer γιατί στην Μητροπόλεως Θεσσαλονίκη παρ ολιγο τα ίδια......
amyroukai
09/03/2016, 17:57
Μαλλον ηταν τo Τracer γιατί στην Μητροπόλεως Θεσσαλονίκη παρ ολιγο τα ίδια......
Με δυο μπουκες; Ούτε τα βασικά δεν είδες από το τρεισερ.
Μανολης67
09/03/2016, 19:36
Με δυο μπουκες; Ούτε τα βασικά δεν είδες από το τρεισερ.
Το ειπα σε παλιότερο ποστ οτι στην Μυτιλήνη το αγαπημένο αυτό μηχανάκι δεν υπάρχει ουτε σε βιτρίνα! αμα βρω ευκαιρία και κατέβω Θεσσαλονίκη το χαλβαδιάζω....Θεσσαλονίκη κατεβαίνω (εκτός απο δουλειές) για δυό λόγους,,για να χαζεψω τα δίτροχα και τα μινιδίποδα, τα δίποδα με μίνι δηλαδή,
amyroukai
10/03/2016, 20:34
Με είδα να μπαίνω fb από υπολογιστή μετά από καιρό... Αυτό το fb plugin που είχα βάλει να κόβει τις διαφημίσεις είναι τρελός ρουφ και έχω ρίξει ΤΟ γέλιο με διάφορους.
SHOOTER045
10/03/2016, 21:03
Με είδα να με κυνηγάει η καντεμια μου πάλι.
Αν εξιστορησω τα τελευταία περιστατικά θα πείτε <δέν γίνονται όλα αυτά μαζί>
Και όμως
<Ποντικοί>άνοιξαν την μια αποθήκη που είχα μέσα το ΙΤ μου,ενα ΚΤΜ enduro-απο τα παλιά άσπρο μπεζ με κόκκινο σκελετό-διαφορα εργαλεία κλπ.
Τι να πώ...
Το νου σας οι βόρειοι για κανένα παλιατζή με τέτοια πράγματα
Μανολης67
10/03/2016, 21:32
Με είδα να μπαίνω fb από υπολογιστή μετά από καιρό... Αυτό το fb plugin που είχα βάλει να κόβει τις διαφημίσεις είναι τρελός ρουφ και έχω ρίξει ΤΟ γέλιο με διάφορους.
Δεν είπαμε οτι οι σκληροι του φορουμ δεν εχουμε Βιβλίοφατσο??
amyroukai
10/03/2016, 22:00
Δεν είπαμε οτι οι σκληροι του φορουμ δεν εχουμε Βιβλίοφατσο??
Είπαμε τέτοιο πράγμα; Καλά κάνετε εσείς οι σκληροί.
LogOutGoRide
11/03/2016, 01:02
Με ειδα να τρώω μια σαβούρα στη διασταύρωση Θηβών με Ιερά οδο και να προσφέρω θεαμα, γιατί είχα κολλήσει τα ματια μου σε ένα Yamaha (μοντελο ακόμα να καταλάβω... με δυο μπούκες ήταν), που ήταν παρκαρισμένο μπροστά στο Γρηγόρη... αρρώστια...
:a029:
Ωχ.... Όλα καλά;
m@ster k@frer
12/03/2016, 10:41
Με είδα ην παρασκευη να ξαναπαω τη μηχανη στο συνεργειο ούτε μια μερα δεν έμεινε εκτός...
Και....με είδαν όλοι, να μας σπρώχνει με πατηρακι σκουτερακι, εμένα κ 200 κιλα μηχανη :-p
Με ειδα ψες να ετοιμαζω την Χοντρη, για να βολταρουμε σημερα.
Αυτο που δεν ειχα προβλεψει ηταν το τηλεφωνημα απο την δουλεια στις 08:00, οπου θελω αλλες 3-4 ωρες για να τελειωσω...
γκρρρρρ
George_M.
15/03/2016, 15:49
με ειδα σημερα να κοντοβολταρω περιξ της Χαμολιας σε κατι φλαταδουρες...
354903
354904
:a13: Με είδα να μένω από μπαταρία και μου έχουνε χαλάσει τα στοιχεία :a13:
amyroukai
15/03/2016, 21:29
Με είδα να λιώνω στο γέλιο με τα νέα λογιστικά μαντάτα για εμάς τους ΕΕ, όπως μου ανακοίνωσε γραπτώς (και υπέγραψα κιόλας ότι ενημερώθηκα) η αγαπημένη μου λογίστρια. Και απορώ ξανά γιατί στο καλό καθόμαστε στο ρδέλο τούτο ακόμα...
Με είδα να κάνω την Θεία από το Σικάγο στο Σε είδα.. :rolleyes:
Μανολης67
17/03/2016, 20:12
Είδα τον Πατέρα μου 86 ετών (1930) να αγοράζει ηλεκτρικό σκουτερ 1.200 ευρώ γιατί δεν χρειάζεται δίπλωμα!
Έχει τώρα ενα κινέζικο παπάκι, αλλά δεν το κυκλοφορεί γιατί δεν μπορεί να ανανέωση το δίπλωμα, είπα να του εξηγήσω οτι και να τον πιάσουν χωρίς δίπλωμα τι θα του κανουν, αλλά ίσως καλύτερα με το ...ηλεκτρικό!
Το χρησιμοποιεί για να ανεβοκατεβαίνει Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης στο κέντρο για ψώνια και ...χαβαλέ!
Billymuse
17/03/2016, 21:50
Με είδα να οδηγώ με γυαλιά μυωπίας εδω και 5 μέρες (κανονικά φοράω φακούς). Εκτος οτι θολώνουν για πλάκα και πρέπει να ανοίγεις αεραγωγούς με τόσο ψώφο. Πραγματικά πως μπορείτε και οδηγείτε μερικοί ενω ειναι τόσο άβολα,επικύνδινα μέσα στο κράνος το χω απορία :look:
atom_smasher
18/03/2016, 15:01
Με είδα να κλείνω 7 χρόνια στα ξένα (χωρίς μηχανή) και για να το γιορτάσω να παρακολουθώ την καθιερωμένη πορεία μερικών χιλιάδων μοτοσυκλετιστών από όλη την Δανία με κάθε τύπο μηχανής προκειμένου να ανοίξουν την σεζόν για το Bakken. BSA, norton, moto guzzi, aprilia, Ducati, BMW, KTM, honda, Harley, Kawasaki, Suzuki, Yamaha σε κάθε μοντέλο και χρώμα πήρε το μάτι μου και το αυτί μου. Σκεφτόμενος και την διπλάσια τιμή απόκτησης που έχουν εδώ οι μοτοσυκλέτες πέρασαν πολλά εκατομμύρια από μπροστά μου. Χόρτασα με λίγο οφθαλμόλουτρο και πήγα να πνίξω τον πόνο μου στην υγεία του Αγίου Πατρικείου, για άλλη μια χρονιά αμήχανος. Ελπίζω η τελευταία.
Μανολης67
18/03/2016, 15:10
Με είδα να οδηγώ με γυαλιά μυωπίας εδω και 5 μέρες (κανονικά φοράω φακούς). Εκτος οτι θολώνουν για πλάκα και πρέπει να ανοίγεις αεραγωγούς με τόσο ψώφο. Πραγματικά πως μπορείτε και οδηγείτε μερικοί ενω ειναι τόσο άβολα,επικύνδινα μέσα στο κράνος το χω απορία :look:
Ναι αλλά και οι φακοί εχουν περιορισμούς, δεν θολώνουν αλλά μπορεί να φύγουν, θέλεις πάντα κλειστή ζελατίνα (και το καλοκαίρι) η ειδικά γυαλιά .
Πάντως με τα γυαλιά δυσκολεύομαι πολύ στο εντούρο γιατί θόλωνουνε απο τον ιδρώτα, θυμάμαι μια Εντουράδα με ομίχλη, που όλοι με γυαλιά πατώσαμε στην κατάταξη,
George_M.
18/03/2016, 15:45
δεν ειναι κ τοσο τραγικα τα πραματα...24 χρονια οδηγω με γυαλια ορασεως χωρις κανενα προβλημα.
το μυστικο ειναι να εχεις καλο πιν-λοκ κ δεν χρειαζεται να ανοιγεις τπτ...:wave2:
annoula1981
18/03/2016, 20:22
Με είδα να κόβω βόλτες με το μετρο στον κεραμικό, μοναστηρακι, ομόνοια, με τα ποδια στην κουμουνδουρου για να μπω επιτέλους στο λεωφορείο. Και όλα έγιναν επειδη κάποιος επεσε στις γραμμές του μετρο στον Ελαιώνα....
Και από τη στάση μέχρι το σπίτι εφαγα ΤΟ τουλούμι κατακεφαλα, γίνανε τα σταράκια μου αμφίβια!
Είπα μια φορα να φύγω από τη δουλειά στην ώρα μου αλλά.....&@##€€#$€%%$@
Με είδα να κάνω "καλλιτεχνικό πατινάζ" σήμερα με την ξαφνική βροχή, που με πέτυχε με το CCM, με φτηνιάρικα λάστιχα μοτοκρος. Την γλυτώσαμε και σήμεραααα την σαβούρα την ασφάλτινη.
Περιγραφή Κωστάλα με μουσική υπόκρουση Charo Palevin, Conserto για πιάνο No. 1 Op.11, :lol: σε χορογραφία του "Σκατ Οδρόμοβιτς".
"και εδώ βλέπουμε ενα διπλό ξαφνικό γλύστριμα, ελα ελα μπράβο αγόρι μου!!! και οοοο ενα δύσκολο χάσιμο του μπροστινού από φρένα, αχχχχ πόσο κοντά στο λεωφορείο κι οοοο μπράβο ωραία αποφυγή στο παγκάκι και θεαματικό πέρασμα μέσα από το σιντριβάνι". :p :D
@kordix 10 για τη χορογραφία, 10 για τη τεχνική και 10 για την εκτέλεση :beer:
thunder ace
19/03/2016, 08:34
:eyepop:
Είδα τον Πατέρα μου 86 ετών (1930) να αγοράζει ηλεκτρικό σκουτερ 1.200 ευρώ γιατί δεν χρειάζεται δίπλωμα!
Έχει τώρα ενα κινέζικο παπάκι, αλλά δεν το κυκλοφορεί γιατί δεν μπορεί να ανανέωση το δίπλωμα, είπα να του εξηγήσω οτι και να τον πιάσουν χωρίς δίπλωμα τι θα του κανουν, αλλά ίσως καλύτερα με το ...ηλεκτρικό!
Το χρησιμοποιεί για να ανεβοκατεβαίνει Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης στο κέντρο για ψώνια και ...χαβαλέ!
Με είδα να κάνω "καλλιτεχνικό πατινάζ" σήμερα με την ξαφνική βροχή, που με πέτυχε με το CCM, με φτηνιάρικα λάστιχα μοτοκρος. Την γλυτώσαμε και σήμεραααα την σαβούρα την ασφάλτινη.
Περιγραφή Κωστάλα με μουσική υπόκρουση Charo Palevin, Conserto για πιάνο No. 1 Op.11, :lol: σε χορογραφία του "Σκατ Οδρόμοβιτς".
"και εδώ βλέπουμε ενα διπλό ξαφνικό γλύστριμα, ελα ελα μπράβο αγόρι μου!!! και οοοο ενα δύσκολο χάσιμο του μπροστινού από φρένα, αχχχχ πόσο κοντά στο λεωφορείο κι οοοο μπράβο ωραία αποφυγή στο παγκάκι και θεαματικό πέρασμα μέσα από το σιντριβάνι". :p :D
όταν εγώ λέω "πάρτε μια go pro" δεν κάνω πλάκα.
Με είδα στον ημιμαραθώνιο
355180
o_gavros
20/03/2016, 11:28
να σε δω με κολάν και κορδέλα για τον ίδρωτα και τι στον κόσμο ρε μούργο
Με ειδα να γλυτωνω ενδεχομενο highside και αγορα αγροτεμαχιων απο τυχη ....εχωσα και μια με το στερνο στο ντεποζιτο που λεω σπαστικα......... :eyepop::eleison:
με ειδα σημερα να αναπνεω αερα θυμαρισιο να γεμιζω αμμο τα ρουχα μου και να λασπωνω τα παντα.
Billymuse
20/03/2016, 20:30
Mε ειδα να βρισκω τραπεζι με τη πρωτη σημερα στο μπαλουξ ενω επικρατουσε χαος απο κοσμο γενικα στη παραλιακη :lol:
Mε είδα να ελπίζω μέχρι και τον τελευταίο γύρο ότι θα "χτυπήσει" ο Γιατρός τους 2 μπροστινούς.
GIXXERAKIAS
21/03/2016, 14:54
Mε είδα πριν λίγο να με παίρνει ο ύπνος πάνω στο σκούτερ μέσα στην ροή της Κηφισίας και ξύπνησα χεσμένος από ένα καθρέπτη από τα σταματημένα στην κίνηση αυτοκίνητα.....δεν θυμάμαι καν πότε έφθασα στην κίνηση.:uplate:
Σταμάτησα επιτόπου και περίμενα να με φθάσει ο άνθρωπος και είδα ότι ήταν φορτηγάκι,μου είπε ότι χτύπησα τον καθρέπτη με τον ώμο μου και δεν είχε πάθει τίποτα....συνέχισα με τρόμο μέχρι το γραφείο που γράφω τώρα ακόμα σοκαρισμένος.
Manalishi
21/03/2016, 15:22
Με είδα να καβαλάω δανεική μηχανή μεχρι την Χαλκιδα, μετά απο 2,5 χρόνια απο τον τράκο....Τα σχόλια είναι περιττά... Ευχαριστώ Γιώργο!!
harris_x
21/03/2016, 18:51
... να πηγαίνω τη μηχανή για πλύσιμο μετα από 9 μήνες :eyepop:
Και ακομα χειρότερα... Σε πλυντήριο αυτοκινήτων :cry: :a018:
Johny the Fox
21/03/2016, 18:57
...Να προσπαθω να βρω πατεντα για να σηκωσω το μηχανακι απο το πλαινο σταντ για να φυγω , απο τον ανεγκεφαλο τριμαλακα που ειχε πλαγιασει πανω στο μηχανακι μου ολοκληρο βαραντερο. :moutza:
355303
HelenKoR
21/03/2016, 19:53
... να πηγαίνω τη μηχανή για πλύσιμο μετα από 9 μήνες :eyepop:
Και ακομα χειρότερα... Σε πλυντήριο αυτοκινήτων :cry: :a018:
+675
Σε πλυντήριο για μηχανές, το Σάββατο μετά από...κι εγώ δεν ξέρω πόσους μήνες.
Το παλικάρι που ανέλαβε, μου έριξε ένα βλέμμα όλο νόημα (και πόνο)
Nα ειμαι σε πελατη εως τωρα και μολις μπηκα σπιτι να ξεκινω να δουλευω για αλλον.
Γμτ τυχη μου.
:a018::a018::a018:
annoula1981
24/03/2016, 19:23
Με είδα να μου πέφτει το κινητο μέσα στα νερά....
Ποσο &&)(!@#€%%_#-_:)@)&!(\&)@@)(!--*=€_.........κας μπορει να είμαι!
Και κλάμα η κυρια...... :cry:
με ειδα να αγοραζω μετα απο χρονια τις forma cape horn δοκιμαζοντας δε τις σκληρες forma terra μου φανηκαν πιο μαλακες και πιο ταιριαστες στα ποδια μου και στην δουλεια που τις θελω.Το ορθο η οχι της επιλογης ο καιρος θα το δειξει.
headbanger
27/03/2016, 05:08
με είδα να τα κάνω τα πρώτα 200 χμ την ημέρα της παραλαβής.
ιδού ο καινούριος μου ψυχοθεραπευτής
355617
355618
355619
headbanger
28/03/2016, 04:25
με είδα ο κεφτές να πάω να βάλω βενζίνη στην μηχανή και να συνειδητοποιώ ότι κάπου μου πέσανε τα κλειδιά την ώρα που πήγα να βάλω μπρος.
Εκεί να φυγε όλο το μάτι λεω, το μονΟ που κλαίω είναι το μπριλοκ του ΠΝ (ΜΕΓΑ ΤΗς ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ). έβαλα μπρος με το PIN και έφυγα σπιτι να πάρω το 2ο ζευγάρι.
εκανα την ίδια διαδρομή μπρος πίσω τζίφος.
την τύχη μου μέσα
headbanger
28/03/2016, 17:22
με είδα ο κεφτές να πάω να βάλω βενζίνη στην μηχανή και να συνειδητοποιώ ότι κάπου μου πέσανε τα κλειδιά την ώρα που πήγα να βάλω μπρος.
Εκεί να φυγε όλο το μάτι λεω, το μονΟ που κλαίω είναι το μπριλοκ του ΠΝ (ΜΕΓΑ ΤΗς ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ). έβαλα μπρος με το PIN και έφυγα σπιτι να πάρω το 2ο ζευγάρι.
εκανα την ίδια διαδρομή μπρος πίσω τζίφος.
την τύχη μου μέσα
βρεθηκαν τα κλειδιά!!!! κάποιος τα είδε να μου φεύγουν στην έξοδο του γκαράζ και τα έδωσε στον διαχειρηστή.
amyroukai
29/03/2016, 00:36
Με είδα σπίτι μου μετά μερικές μέρες απουσίας... Και μιά που είχα λίγη ώρα για σκότωμα, με είδα μεταξύ άλλων να πλένω και το μηχανάκι. Χωρίς πιεστικό αυτή τη φορά γιατί σκέφτηκα ότι άντε μήπως είναι καλύτερα...
Και αφού έπλυνα/σκούπισα κλπ, λέω δεν το βάζω πλαϊνό να στραγγίξει; Τρέχουν κάμποσα νερά από κάθε απίθανο σημείο, λέω άντε να το ξαναβάλω διπλό. Και ΔΕΝ είδα τον σκύλο να έρχεται να παίξει... Και με είδα να ρίχνω το μηχανάκι πάνω στην τριανταφυλλιά :cry:
Με είδα να κάνω άσκοπες προσπάθειες να το τραβήξω να σηκωθεί... Και μετά μερικά λεπτά το πήρα απόφαση.
Με είδα να χώνομαι μέσα στην τριανταφυλλιά όσο γινόταν για να το σηκώσω από την σωστή μεριά... (το έχυσα αίμα να το σηκώσω κυριολεξία, πολύ αγκάθι ο θάμνος)
Και με είδα να προσπαθώ να μην γαμοσταυρίσω θεούς και δαίμονες όταν είδα σπασμένη και την δεξιά χούφτα...
Άντε λέω τουλάχιστον να το βάλω μπρος.
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ χΑ χΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ. Δεν θυμάμαι τι κινεζομπαταρία φοράει αλλά είναι σούπερ, αφού άντεξε τόσο μιζάρισμα (μην μου πείτε για το γνωστό ρουλεμάν κλπ, το ξέρω αλλά τι να κάνω)
Με είδα να μένω αφ' ενός Πάκης γιατί δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, πάντα παίρνει με την πρώτη, άντε μερικές φορές την δεύτερη... Αφ΄ετέρου δεν ξέρω που να το πιάσω...
Με είδα να ρίχνω σπρέι ΠΑΝΤΟΥ. Τζίφος.
Με είδα να δοκιμάζω ασφάλειες, διακόπτη στάντ... Και τέλος να λύνω διακόπτη γκαζιέρας, να πλένω όσο μπορώ τα σωθικά με έμφαση στο RUN/OFF (σώθηκε το cleaner της Loctite που είχα), να έχει τελειώσει το γαμημένο σπρέι αέρα οπότε έπρεπε να περιμένω λίγη ώρα να στεγνώσει το σπρέι που είχα ρίξει (και να φυσάω για πιο γρήγορα) ΚΑΙ να μην βγαίνει όλη η βρώμα, θέλει ξεβίδωμα όλα τα διακοπτάκια και cleaner/οδοντόβουρτσα). Το πόση μπίχλα είχε εκεί μέσα...
Και μετά με είδα να δακρύζω από χαρά όταν άκουσα το μοτέρ να δουλεύει...
Και να απορω ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΝΕΡΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ... Δηλαδή ρε απρίλια... Ε μα πιά...
Τέλος και καλά όλα;
ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ.
Δεν έσβηνε το γαμολαμπάκι των λαδιών... Λες να έγινε μπινιά με το πέσιμο στα ρόδα;
ΠΩΣ κοιτάμε τα λάδια; Από ζεστό, το αφήνεις να κρυώσει λίγο, μετά το δουλεύεις κανα δυο λεπτά και κοιτάς.
Το αφήνεις εσύ να δουλεύει δύο λεπτά με το λαμπάκι των λαδιών αναμμένο; Ε όχι.
Περιμένουμε... Δεν ξέρω τι, αλλά περιμένουμε κανένα 20λεπτο κάνοντας διαλογισμό με την μάντρα της χαλάρωσης (δεν ξέρω αν έχει τέτοια δηλαδή, αλλά λέμε τώρα). Α και να βγάζω και τις βάσεις από τις σπασμένες χούφτες. Χωρίς νεύρα.
Προσπάθεια Β. Το γαμολαμπάκι ανάβει μεν, πιο αχνά δε, άρα βραχυκύκλωμα. Το ότι θα με έβλεπα να χαίρομαι που βραχυκυκλώνει κάτι, δεν το περίμενα... Κοιτάω τα λάδια τελικά, η στάθμη ΟΚ, η υφή τραγική. Τί τα θες, θα την κάνω την απόπειρα να το λύσω... Άλλη μέρα.
Έφυγα από Κιούρκα με το λαμπάκι μισοαναμμένο, όσο στέγνωνε έριχνε ένταση, κάπου στο Αλλού είχε σβήσει, στέγνωσε... Να θυμηθώ να ψάξω που βραχυκυκλώνει...
Με είδα να μην θέλω να το ξαναπλύνω. :cry:
Αλέκο να ρε, γέλα ελεύθερα.
Υ.Γ. Ξέρω εδώ και καιρό ότι οι μπότες είναι στα τελευταία τους... Τις ένιωσα και ουχί είδα να βάζουν υγρασία. Απλά γιατί πατούσα μέσα στα νερά του πλυσίματος... ΟΚ λέω σιγά τα ωά και με παπούτσι να πλύνεις, το βρέχεις λίγο. Μετά που καβάλησα, ένιωσα λίγο κρύο... Και σε είδα κάλτσα να έχεις (λόγω τριχοειδούς ανύψωσης) βραχεί ως τον αστράγαλο. ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ χτες η μέρα. Μιά ομορφιά.
Με ειδα να σου μιλαω και να με γραφεις.
Εσκεμμενο φαουλ.
Δυο βολες και η μπαλα δικια μου.. :wave2:
Με ειδα να γραφω χιλιομετρα στον ηλιο "παραλιακα" σημερα..... Ελλαδαρα μου ομορφη!
headbanger
31/03/2016, 05:03
" the man hunched over his motorcycle can focus only on the present instant of his flight ; he is caught in a fragment of time cut off from both the past and the future; he is wrenched from the continuity of time; he is outside time; in other words he is in a state of ecstasy. In that state he is unaware of his age, his wife, his children, his worries, and so he has no Fear, because the source of fear is the future, and a person freed of the future has nothing to fear. "
Το γρατσούνισα το chrome σε στροφή επιτέλους. δεν περίμενα να πάρει τόσο πολύ κλήση με εξέπληξε ευχάριστα το παπάκι
amyroukai
01/04/2016, 19:26
Με είδα να αλλαζω λάδια. Και τον πατέρα μου να ρωτάει αν "πάλι" έχει διαρροή αυτό. Πότε είχε, δηλαδή; Με τρολαρει η φαμίλια, αίσχος.
Με είδα να αλλαζω λάδια. Και τον πατέρα μου να ρωτάει αν "πάλι" έχει διαρροή αυτό. Πότε είχε, δηλαδή; Με τρολαρει η φαμίλια, αίσχος.
https://www.youtube.com/watch?v=xrHxpHtj2t8:bawl:
macedonas
01/04/2016, 21:30
Με είδα 7,30 το πρωί να πηγαίνω Θεσ/νίκη με πολύ ομίχλη , μα πάρα πολύ ομίχλη .
Τέτοια που είχα χρόνια να δω . Επι 50 χλμ σκούπιζα συνεχώς τη ζελατίνα για να βλέπω .
Στο δε ύψος του Βαθυλάκου στην Ε.Ο. η ορατότητα ζήτημα να ήταν 5 μέτρα !!!!!
Όταν έφτασα , έσταζα ολόκληρος .
Με ειδα να εχω ξελιγωσει τη μπαταρια ξεχνωντας ανοιχτο το διακοπτη με προβολεις αναμενους.... νομιζα οτι δε θα παρει ποτε μπροστα....... μου φυγε η ουγια στο σπρωξιμο λεμε..... τελικα εχω κασκαντερ πατερα και πιαστικα απο το παραθυρο για να με σπρωξει να φτασουμε καμια 50χλμ/ω για να παρει μπροστα στη δευτερη προσπαθεια...... :hunter: ειμαι για τα σιδερα κατι φορες
Με είδα φτάνοντας για cafe στο πόρτο Ράφτη με την γυναίκα, να λείπει το iPhone από την βάση.
Πάνω - κάτω 3 φορές αλλά τίποτε, ξενέρωμα και επιστροφή στο σπίτι.
Εσύ που το βρήκες όταν το καλούσα και το έκλεισες για να μη το αναζητήσω, να έχεις την τύχη που σου αξίζει.
notakos600
02/04/2016, 07:41
Με είδα να γουστάρω άνοιξη, στροφιλίκια, αλητεία...
355997
arisrodolivos
02/04/2016, 08:09
Με είδα να γουστάρω άνοιξη, στροφιλίκια, αλητεία...
355997
:a20:
congate7
02/04/2016, 11:09
Με είδα από το πρωί να παίρνω τηλέφωνο 3 λαστιχάδικα και να μην το σηκώνει κανένας. WTF δηλαδή!!!
Το κακό είναι ότι όλοι έχουν το λάστιχο που θέλω διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας.
edit: pektis :beer:
Με είδα φτάνοντας για cafe στο πόρτο Ράφτη με την γυναίκα, να λείπει το iPhone από την βάση.
Πάνω - κάτω 3 φορές αλλά τίποτε, ξενέρωμα και επιστροφή στο σπίτι.
Εσύ που το βρήκες όταν το καλούσα και το έκλεισες για να μη το αναζητήσω, να έχεις την τύχη που σου αξίζει.
Μπες https://www.icloud.com/ κανε login με το λογαριασμο σου και δες μηπως φαίνεται στο find iphone. κανε και ενα lock και erase και να εισαι σιγουρος πολυ δύσκολα θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει κάποιος
Μπες https://www.icloud.com/ κανε login με το λογαριασμο σου και δες μηπως φαίνεται στο find iphone. κανε και ενα lock και erase και να εισαι σιγουρος πολυ δύσκολα θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει κάποιος
Το έκανα σχεδόν αμέσως φίλε, δεν το έχει ανοίξει από εχτές.
Με ειδα να κυκλοφορω με πλυμενη μηχανη μετα απο καιρο& σε καθε φαναρι να τραβαει τα βλεματα σαν μαγνητης!
notakos600
05/04/2016, 11:53
Με είδα να την κάνω κοπάνα και να πηγαίνω μια πρωινή Επίδαυρο....
356235
356236
Να ψάχνω παλιές φωτογραφίες.Ε ρε καγκουριές που έκανα τότε!!!
356271
356272
notakos600
06/04/2016, 08:17
Με είδα να με βλέπω που ήμουν χθες τέτοια ώρα και με πιάνει φαγούρα και κατάθλιψη....έχω πρόβλημα γιατρέ μου;
congate7
06/04/2016, 20:33
Με είδα να κάνω δύο μ@λ@κιούλες σήμερα και να γλυτώνω στο τσακ τον τράκο.
Να λέμε και τα δικά μας, δε φταίνε πάντα οι άλλοι
notakos600
07/04/2016, 14:19
Με είδα να υποτροπιάζω....και να την ξανακάνω κοπάνα....γιατρέ μου δεν είμαι καλά....
356412
headbanger
07/04/2016, 15:58
με είδα να μην βιδώνω την δεξιά βαλίτσα και να με προσπερνάει στην διασταύρωση. γρατσουνιές στο φουλ αλλά δεν πειράζει έφυγε το μάτι.
Τι μαλάκας είμαι θεέ μου, να μάθω να έχω το μυαλό στο κεφάλι
Με είδα να ξαναβουτάω την ποδηλατάρα.....άνοιξε ο καιρός ευκαιρία να ξεμπετώσει το πετσί μας λίγο....
petros1479
10/04/2016, 16:58
Με είδα, επιτέλους!!!!, μετά από καιρό να τριγυριζω: Λουτρά, Πευκάλι, Κόρφο, Ερμιονη. Και μου άρεσε! Μου άρεσε πάρα πολύ και περισσότερο!! γιατί ήμουν εγώ και η τιγρουλα!!!!
Με είδα να κλείνω τέσσερα χρόνια εδώ μέσα.
Μπορεί να είμαι α-μήχανος αλλά η καψούρα δεν φεύγει.
Μπορεί να μην είμαι ενεργός αλλά η παρέα σας είναι καλή και σας διαβάζω καθημερινά.
Αρκετοί με πολλές γνώσεις.
Άλλοι στην αντίδραση.
Άλλοι υπομονετικοί.
Άλλοι ban-ακηδες.
dalton μια κατηγορία μόνος του.
Όλοι καλοί
headbanger
12/04/2016, 04:41
τα πιασα τα 1500χμ... καιρός να προγραμματίσουμε το 1ο σερβις.
και τσουυυυυυπ... περιμενε μαγκα 8 μέρες γιατί δεν παίζει θέση στο schedule..
και τώρα ρε μάγκες εγώ αμήχανος θα μείνω;
amyroukai
12/04/2016, 08:41
Με είδα να γελάω με συμπεριφορές. Τελικά είναι ολόσωστο το ότι ο βλάκας είναι ανίκητος. Προς γνώση και συμμόρφωση... Αν δεν βλέπεις την βρωμιά δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει επιμελώς κρυμμένη κάτω από το χαλάκι :lol:
Billymuse
14/04/2016, 06:38
Με είδα να οδηγάω σήμερα το πρωί στο κέντρο στην Αθήνα και να την βλέπω λες και έχουμε 15υγουστο...τελικά έχουν απεργία οι ταρίφες οπότε αυτόματα πρέπει να είναι η καλύτερη μέρα μέσα στο έτος μέχρι στιγμής :beer:
notakos600
14/04/2016, 07:49
Με είδα σε Ορεινή Κορινθία...Στυμφαλία...Καστανιά....
356728