Σύνδεση

View Full Version : Με είδα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20

dimmie_72
30/05/2015, 15:58
Με είδα να επιβραδύνω στις στροφές του επαρχιακού Βόλος-Ν. Αγχίαλος μέχρι και όχι πάνω από 60χλμ/ω, το ταχύμετρο να ανεβάζει 180, το στροφόμετρο 9.000 και οι 2 δείκτες να συνεχίζουν στο άπειρο και να ανάβει το EFI! :eyepop:

Με συνέχεια βόλτες πρέπει νάγινα και πολύ driver, λέω... :cool:

Έπιασα δεξιά, έσβησα, ξεκίνησα και όλα ok.

Αθάνατη Ιταλία! :D

macdeath_s
30/05/2015, 17:41
Mε είδα πάνω στο 1190 μες στην ανετίλα λες και το οδηγούσα καιρό. Με είδα να σε γνωρίζω και χάρηκα πολύ. Στείλε μνμ να καταλάβω ποιός είσαι...

amyroukai
31/05/2015, 15:30
Με είδα με το μοτόρι γεμάτο δεματικά μεν, σε κινητική κατάσταση δε. Τις θερμές μου ευχαριστίες στον εφευρέτη τους.
Πόσο περίεργο το νέο τιμόνι, πόσο περίεργη η αίσθηση μετά τρεις μήνες...

Και πόσο μαλακία να μην βάλω πάνω από 6 λίτρα στο ντεπόζιτο, μωρή κουλομαρία με το Κ8 έφαγες μερικές φάπες, θα έτρωγες και άλλες. Τι τα θέλετε τα εργαλεία ρε πουλμουραίοι, να σας βράσω... Μου ήθελες να κάνεις "ψαράκι" για να πας με 150, ποζέρι.

dimmie_72
31/05/2015, 15:57
Τις θερμές μου ευχαριστίες στον εφευρέτη τους.

τόσα συνεργεία από καταβολής ρε τους π@στδες έπρεπε νάχουν σε εικόνισμα τους εφευρέτες του σύρματος και της πένσας αντί νάχουν τις χοντρΩκΟλες της Pirelli :D

ggs
31/05/2015, 18:30
Με είδα σε ωραία μέρη να ψάχνω την επόμενη βόλτα ....:D

336462

336463

Hayate
31/05/2015, 19:17
Με είδα να κάθομαι με μεράκι το απόγευμα αφού απολάυσαμε το ΤζιΠι να αλλάζω τα λαδάκια και επι τη ευκαιρία να κάνω και μια γενική καθαριότητα στο μεκανακ' να είμαστε κ έτοιμη δια την ετήσιαν εκδρομήν σιγούλια-σιγούλια.

atom_smasher
31/05/2015, 22:30
Με είδα να επιστρέφω εις τα βροχερά πάρτυα εδάφη αποχωριζόμενος οικογένεια, φίλους, ένα σεβαστό ποσό και ενα δανεικό φειζερ μετά από 21 μέρες.

vardis
01/06/2015, 11:05
Λίγο μπαγιάτικο αλλά προς παραδειγματισμό. Με είδα να καρφώνομαι πίσω αριστερά από ενοικιαστικό που οδηγούσε γερμανίδα τουρίστρια και έστριψε απότομα αριστερά χωρίς φλάς και ενώ βρισκόταν δεξιά του δρόμου. Ημουν πίσω της και πολύ κοντά γιατί ξεκίνησα από φανάρι και δεν πρόλαβα να κάνω κιχ. Προσοχή παίδες στα ενοικιαστικά στις τουριστικές περιοχές, οι άνθρωποι μπερδεύονται στους δρόμους μας και πάνε όπου νάναι, σαν τους γέρους και τις γριές ένα πράμα. Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και κάτι κακώσεις σε πλευρά και γόνατα.

GIXXERAKIAS
01/06/2015, 13:21
Με είδα σήμερα μετά από 6μισή μήνες να οδηγώ το SS μου σαν να το πήρα πρώτη φορά....ότι αφήνεις σε αφήνει τελικά.

Pardalotzatziki
01/06/2015, 14:04
Με είδα σήμερα μετά από 6μισή μήνες να οδηγώ το SS μου σαν να το πήρα πρώτη φορά....ότι αφήνεις σε αφήνει τελικά.

Και γω να σηκωνω την κουκουλα μετα απο 5+ μηνες....χωρις πλακα μπερδευτηκα με τους διακοπτες...ηθελα 1-2" να θυμηθω που ειναι τα φωτα χαχαχα
Ξεφτιλα.... :eyepop:

est
02/06/2015, 14:01
Με είδα να βολτάρω στους επαρχιακούς της Αττικοβοιωτίας και να το φΧαριστιέμαι!
Επίσης με είδα να μην πιστεύω στα μάτια μου όταν μέτρησα την κατανάλωση στα 5,5l/100km! Άθλος για το φαγανό Τρανσαλπίδι.

taisteal
02/06/2015, 23:58
Με ειδα με φρεσκια αναρτηση και παλι στους δρομους

:wlae:

yes-u
03/06/2015, 22:03
Με είδα σε απόσταση 1.5 χιλιομέτρου να επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό με δύο δενδρογαλιές (το άκακο φίδι που καθάρισε ο Σσσσερραίος ντε!)
Την πρώτη, τη βλέπω να προσπαθεί να διασχίσει τη λωρίδα μου, κόβω ταχύτητα για να την αφήσω να περάσει και κάνω νόημα σε αυτοκίνητο από πίσω να σταματήσει. Ο οδηγός μάλλον δεν είδε και δεν κατάλαβε τι γινόταν και με προσπερνά αμάσητος! Το φίδι ευτυχώς πρόλαβε και γύρισε, αλλά στην προσπάθειά της βρέθηκε στον μπροστά τροχό μου που είχα πλέον σταματήσει και κουνώντας το δεξί πόδι για να τη διώξω, γύρισε πάλι στο πλάι του δρόμου κι έφυγε!
Βαθιά ανάσα και συνέχεια...
λίγο πιο κάτω βλέπω πάλι στη λωρίδα μου μια άλλη δενδρογαλιά και από απέναντι ένα φορτηγάκι του ΟΤΕ. Ξανασταματώ, τους κάνω νοήματα να δουν το φίδι, προσπαθούν να το αποφύγουν χωρίς να σταματήσουν, με αποτέλεσμα ξανά μεταβολή και ξανά προς τα μένα, σε απόσταση ασφαλείας τώρα, μα με ευδιάκριτα τα καταγάλανα μάτια της (εντάξει, σχήμα λόγου το καταγάλανα...)
Ε, στην υπόλοιπη διαδρομή Γραμματικό - Καλέντζι περίμενα το χατ - τρικ....

Μανολης67
03/06/2015, 22:11
Τι μου θύμισες φίλε μου....σε νησί καλοκαιρινές διακοπές κάνω στην άκρη δεξιά για να ελέγξω την μπαγκαζιερα, στα 15-20 πίσω το πιο τεράστιο φιδι που εχω δει, (επιανε την μια λωρίδα) κοπηλατεί να περάσει τον δρόμο κάθετα, αρχικά δεν ανησυχώ, απλώς το παρακολουθω ερχεται τότε μια νταλίκα με τα όλα και το κάνει κομμάτια, πλέκει στους πίσω τροχούς και κομάτια του, αντερα, κεφάλια, δερματα πετάγονται και σταματάνε ΜΠΡΟΣΤΑ μου!!! στα 4-5 μέτρα από μένα! μενω κοκκαλο και αν σταματαγα λιγο πιο πριν ολα αυτά θα με ελουζαν! θα σίγουρα θα κινδυνευα και ολας, γιατί σπαρταρούσε και θα με δαγκνε σίγουρα, αν έπεφτε πάνω μου, Αηδια,

PetranGR
03/06/2015, 23:05
με είδα, να πηγαίνω κανονικά στον δρόμο μου με το κουτί,και εκεί που έχω προτεραιότητα εγώ καθώς στρίβω αριστερά και έχουν αριστερά και δεξιά και μπροστά μου ΣΤΟΠ όλοι ,πλην εμένα που δεν είχα εγώ, καθώς μεγάλη απότομη ανηφόρα, με είδε το μηχανάκι απέναντι μου (ZX250R) ότι ανεβαίνω και θεώρησε τελευταία στιγμή να παραβιάσει ΣΤΟΠ κατά πάνω μου, πρώτη φορά μηχανή να ακυρώνει τελείως ΣΤΟΠ ,κόρναρα και φώναξα ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΠ , θα σε χτυπούσα,και με κοιτούσε σαν χάνος...και ΜΕ ΕΙΔΑ να μένω ήρεμος μετά.

amyroukai
04/06/2015, 00:11
Με είδα μετά από ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ καιρό στο κέντρο με τη μηχανή. Με είδα να έχω ξεχάσει να υπολογίζω που χωράω και πόσο σβέλτα βρίσκεται στο κενό που εντόπισα. Με είδα να γλιτώνω στο παρα τίποτα εμβολισμό από ΜΑΛΑΚΑ ντελιβερά που έκανε αναστροφή και κόκκινο διακοσμητικά και να μένω λίγο χαζός με το πόσο κάφροι έχουν γίνει όλοι πιά στην Αθήνα. :(

Με είδα να καβαλάω street triple. Τι μοτερούκλα είναι αυτή!!! Είχα ξεχάσει πόσο όμορφα διαχειρίσιμα είναι τα 600, πόσο πολύ και πόσο όμορφα στροφάρουν και το τριπλ έκανε ότι μπορούσε για να με φέρει στη δύσκολη θέση να στεναχωριέμαι που έπρεπε να το γυρίσω πίσω. Και τόσο γλυκό δούλεμα που νόμιζα ότι είναι σβηστό και έχουν βάλει ηχογράφηση το μοτέρ. Αν είχε και ένα πλαίσιο στο οποίο να χωράω σαν άνθρωπος (και τις αναρτήσεις του R), θα με έβαζε σε σοβαρές σκέΠΣεις...

GiorgosLa
04/06/2015, 08:17
Με είδα μετά από ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ καιρό στο κέντρο με τη μηχανή. Με είδα να έχω ξεχάσει να υπολογίζω που χωράω και πόσο σβέλτα βρίσκεται στο κενό που εντόπισα. Με είδα να γλιτώνω στο παρα τίποτα εμβολισμό από ΜΑΛΑΚΑ ντελιβερά που έκανε αναστροφή και κόκκινο διακοσμητικά και να μένω λίγο χαζός με το πόσο κάφροι έχουν γίνει όλοι πιά στην Αθήνα. :(

Μ αυτά και με τ άλλα που ακούω, αντί για Σούνιο που έλεγα, σηκώθηκα και πήγα ζαγοροχώρια το διήμερο. Όχι ότι στην επαρχία είναι καλύτερα. Τα ποσοστά ίδια είναι αλλά στριμωχτήκατε πολλοί εκεί. Όσο κόσμο έχει όλοι η Ελλάδα, έχει σχεδόν μόνο η Αθήνα. Άρα τα λουλούδια πάσης φύσεως που είναι σκόρπια σε όλη την Ελλάδα, γίνονται δραματικά πολλά εκεί. Και ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε.

ggs
04/06/2015, 10:34
Με είδα να κάνω το Συνταγμα-Ν.Σμύρνη σε χρονο που θα έκανε τον Ρόσσι κσι τον μαρκεζ να βάλουν τα κλάματα....:D

Τελικά, όντως είναι το ποιο γρήγορο πράγμα στον κοσμο...:sick:

Και δεν λέω για το pcx...

KAGOURO
04/06/2015, 23:19
Με είδα να πηγαίνω μπαλαρίνα στην Καραμανλή πριν το Γ Σώμα με τη μεσημεριανή βρόχα...δε μαζεύονταν με τίποτα....

est
05/06/2015, 12:56
Με είδα να "εκμεταλλεύομαι" τις Πορτοκαλί Ημέρες.. ωραία ήταν! :cool:

Με είδα επίσης να κάνω πλάκα στον από πίσω σκουτεροδηγό που κοιτούσε το κινητό του αντί για το φανάρι.. μόλις ανέβαζα στροφές, ξεκολλούσε από το κινητό και έκανε να ξεκινήσει. Έβλεπε πως είναι κόκκινο ακόμα και ξανά στο κινητό. Πρέπει να το έκανα και 5 φορές.. και κάθε φορά έπιανε!!!:lol:

SHOOTER045
05/06/2015, 14:00
Με είδα να τα χάνω όταν το αυτοκίνητο σου είχε πορεία εμβολισμου προς εμένα.
Σου κορναρα αλλά ΤΊΠΟΤΑ
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΡΙΣΗ.
Άνοιξα το γκάζι και ξέφυγα.
Σταμάτησες στα απέναντι παρκαρισμένα.
Σταμάτησα κατέβηκα και ήρθα στο όχημα
ΜΑ ΠΌΣΟ ΖΏΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟΑΜΑΞΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΦΌΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΌΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑΧΎΤΗΤΑ????
ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΜΈΣΑ!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΜ ΠΑΡΚΑΡΕΣ?
ΤΙ ΣΚΕΦΤΌΣΟΥΝ?
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΟ Ε ΜΑΛΑΚΟ
ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΈΝΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ
, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΆΚΤΕΣ

Γυναίκα το έκανε :a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31:
Μονο με ζουρλομανδύα είσαστε ακινδυνοι κάποιοι,που να πιάσει και καύσωνας...

*ΠΡΟΣΟΧΉ *
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

spyrakos35
06/06/2015, 13:45
με είδα.....

ραιντινγκ εγκεν ρε κουφάλες αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααργκ

amyroukai
06/06/2015, 18:19
αμην μπαναϊαμου γιατι ειχες γινει αφορητα τρολης. αιντε με το καλο, ποτε ξανα.

foogr01
06/06/2015, 18:40
με είδα.....

ραιντινγκ εγκεν ρε κουφάλες αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααργκ

Με είδα να χαίρομαι με αυτήν την είδηση :)

Πάντα όρθιος :beer:

congate7
07/06/2015, 10:12
Με είδα χθες στο πρώτο μου track day. Από τα λίγα ευχάριστα γ@μ..σια. Ανυπομονώ για το επόμενο

Hayate
07/06/2015, 12:42
Με είδα χθες στο πρώτο μου track day. Από τα λίγα ευχάριστα γ@μ..σια. Ανυπομονώ για το επόμενο

Με τις πάντες λέμε μπούκαρε το DRZ.....

Με είδα να μπαίνω πρώτο session με αρύθμιστες αναρτήσεις και το μηχανάκι να πηγαίνει σαν ψαροκάϊκο και μετά απο βοήθεια φίλων που ρυθμίσαμε σωστά να μπαίνει σαφώς πιο σωστά και να κρατάει γραμμή...θέλουμε δουλειά πολύ ακόμα όμως και καμμια 10αρια κιλά κάτω επίσης.

ChrisNt
08/06/2015, 14:17
Mε είδα να πηγαίνω σαν μαλάκας στην πηγμένη κηφισίας πίσω από τα άλλα μηχανάκια και για κάποιο λόγο η μηχανή μπροστά έκοψε αρκετά γαμιέμαι στα φρένα για να μην πέσω πάνω του αλλά τι να κλάσουν τα φρένα στο cbf βλέπω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω οπότε αφήνω τα φρένα χώνομαι ίσα ισα στα δεξιά του και πετυχαίνω με το πλαινό του τιμονιού ένα φορτηγάκι.Απολογισμός μια τεράστια γρατζουνιά στο φανάρι του και μια ψιλογρατζουνία στα αντίβαρα του cbf.To κόστος της ζημιάς δεν νομίζω πως είναι μεγάλο , ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν τα ασφαλιστρα μου για αυτή την μαλακία ; είναι το πρώτο "ατύχημα μου " και είμαι κάτω των 23 . Τουλάχιστον τα μυαλά μπήκαν στην θέση τους γιατί από εκεί που φοβόμουν μόνο κ μόνο να ανέβω στην μηχανή την είχα δει valentino rossi :lol:

Panos76
08/06/2015, 14:30
Έχω την εντύπωση πως για υλικές ζημιές εως 500€ τη γλυτώνεις.

Κράτα το παρακάτω και όλα καλά ;)

Τουλάχιστον τα μυαλά μπήκαν στην θέση τους γιατί από εκεί που φοβόμουν μόνο κ μόνο να ανέβω στην μηχανή την είχα δει valentino rossi

rider
09/06/2015, 17:36
με είδα να κάνω δωρο στο "αγχολυτικό μου" καινουργια παπουτσια (D211), κόσμημα (DID) και μια γενική περιποίηση (service)... με ξεπαράδιασε η ρουφιάνα αλλά χαλάλι της...

336908

George_Sp
09/06/2015, 21:26
Με είδα να αρχίζω υπολογισμούς χρημάτων για ταξίδι δίχως επιστροφή μακριά από αυτή την Ελλάδα που δε λέγεται πλέον πατρίδα.

Ο πρώτος υπολογισμός έγινε:
200ευρώ βενζίνες.....

336925

stamatisx
10/06/2015, 10:44
Με είδα μετά από 3 χιλιάδες χιλιόμετρα να συμπληρώνω 1 λίτρο λάδι... :confused:

DAYMAN
11/06/2015, 08:03
με ειδα να σου ριχνω μια τελευταια ματια μετα απο 5 χρονια απροβληματιστης συμβιωσης.Καλα χιλιομετρα με το νεο σου αφεντικο.

KAGOURO
11/06/2015, 18:54
Με είδα να μπαίνω στο Δαβανόπουλο με τα ΗΟΝΔΑ στην Εγνατίας για να δω μοτοσυκλέτα για φίλο! Ζαχάρωσα για λίγο τα πιπίνια .... Crosstourer..Crossrunner....VFR ! Γύρισα στη χοντρούλα μου, που την είχα αφήσει απ έξω,...της έδωσα ένα χαδάκι....με αντάμειψε με μια μεγαλοπρεπή σουζάρα στη Νίκης .... ! Ωραία η κυρα ......

spyrakos35
19/06/2015, 13:43
με είδα.....

να ανεβαίνω στο καινούργιο (κούτα) cbr 600f του 2011 και να κουμπώνω πάνω του......

όχι δεν πέρασαν αμαρτωλές σκέψεις από το μυαλό μου αλλά αν σήμερα εψαχνα για καινούργιο με αλυσίδα μάλλον θα το χτύπαγα..... είμαι σοβαρά γιατρέ μου????
:cry:

amyroukai
19/06/2015, 15:01
Με είδα να παίρνω πάλι αυτοκίνητο γιατί ψιχάλιζε... Γαμώ τα ψυχολογικά μου... (τουλάχιστον φόρτωσα πράγμα στο σουπερμάρκετ).

KAGOURO
24/06/2015, 21:38
Mε είδα να βολτάρω μόνος μου Βέροια-Ριζώματα-Βελβεντό-Σέρβια-Σαραντάπορο-Καρυά-Λεπτοκαριά-Δίον-Βροντού-Σαλόνικα και πολύ το χάρηκα.....τώρα μέσα με φραπέ μέχρι να ρεφάρω τις βενζίνες !

notakos600
24/06/2015, 22:39
Με είδα να θέλω να πάω μια βόλτα λίγο πριν χαθεί ο ήλιος πίσω από τα βουνά και να μυρίσω το δειλινό...
Η οικογένεια όμως προηγείται κι έτσι πήρα το κουτί και πήγαμε στο πάρκο.
Τελικά η ζωή είναι ένα πολύ μικρό κουτάκι που πασχίζεις μάταια να χωρέσεις μέσα του χιλιάδες πράγματα.

amyroukai
24/06/2015, 23:03
Με είδα να παίζω το γνωστό "χαζό" παιχνίδι του αν θα προλάβω να γυρίσω σπίτι πριν τελειώσει το τραγούδι. Goodys-Σπίτι λιγότερο από ένα free bird των Skynyrd. Γεράματα, κάποτε το είχα με ρέστα από ένα rock bottom των UFO...

amyroukai
26/06/2015, 20:20
Με είδα να καθαρίζω χυμένο αστάρι που είχε ξεχαστεί πίσω από μιά γλάστρα, είχε φάει το μεταλλικό του κουτί!!! και έχοντας γίνει τσίχλα σαν παλιά βενζίνη αργοχυνόταν στο πάτωμα και προφανώς βρωμούσε... Αφού πέρασα μερικές μέρες πιστεύοντας ότι έχω πάθει καρκίνο στον εγκέφαλο και μου μυρίζουν χημικά που δεν υπάρχουν στον χώρο, τελικά έκανα μιά σκουπωτική κίνηση στο σπίτι σηκώνοντας τα πάντα και... Εύρηκα. Τώρα δεν ξέρω τι μυρίζει χειρότερα, τα υπολείμματα του παλιού ασταριού ή το διαλυτικό νίτρου που χρησιμοποίησα για να το καθαρίσω...

slzr
27/06/2015, 23:35
Με είδα σήμερα να ΜΗΝ θέλω να φορέσω κράνος.... ΝΑΙ!!! Να μην θέλω να φορέσω μπουφάν!!! :confused: Παρά τρίχα γλύτωσα τη σαγιονάρα και έβαλα παπούτσια. Ήθελα να πάω μια βόλτα Πειραιά με το TDM σαν παπί.. (πρα,πρα..).
Είμαι ΦΑΟΥΛ το ξέρω.... Αλλά το ευχαριστήθηκα!!!!!!!

Έκανα βολτούλα Πειραϊκή-Καστέλα-Αιγάλεω χαλαρά, με τον αέρα να με χτυπάει στο πρόσωπο και μια ηρεμία να με κατακλύζει....

Φόρτωσα μπαταρίες μετά από καιρό.. και από αύριο ΠΑΛΙ με κρανάκι και εξοπλισμό τις βολτούλες μου!!!!!

Billymuse
28/06/2015, 10:44
Με ειδα να μου τη βαραει και να φευγω το βραδυ αργα...
για να παω Λουτρακι στη παρεα μου.. διαδρομη περιστερι
Λουτράκι απο παλια εθνικη σε 45' :evil:

Καλα τα πηγες μικρο μου cbf παρολο τα σκοταδια

337863

thunder ace
28/06/2015, 12:47
με ειδα να βγαζω τον κεραυνο βολτα μετα απο πολυ καιρο.Αυτο το μηχανακι μπορει να τρελανει και τρελο:σε επιταχυνση απο σταση,σε καλη ασφαλτο,σηκωνοταν στη πρωτη(αναμενομενο)εσκαγε κατω και σε αλλαγη δευτερα ξανα επανω!!!!!ΠΟΤΕ δεν το εκανε αυτο-δηλ να ερθει με δευτερα.Μηπως -λεω μηπως-σκεφτετε:κατσε να κανω καμμια μαλακια τωρα ,που εχει να βαλει βενζινα,γιατι απο βδομαδα με τα ΝΑΙ και με τα ΟΧΙ ποιος ξερει.Να εχουμε να θυμομαστε.

stamatisx
28/06/2015, 16:50
Με είδα να πλακώνομαι στα φρένα και να τη γλυτώνω στο τσακ...

http://www.youtube.com/watch?v=evA5XMqqoOA

(έπρεπε να του το έβαζα το ABS όταν το αγόραζα...)

HelenKoR
28/06/2015, 19:59
Πλακα εχει η χρηση της καμερας σε καθημερινες διαδρομες. Αλλα μ'αυτα που συμβαινουν εκει εξω....

Μας ειδα να ρυθμιζουμε τις αναρτησεις και τελειωσαμε πανω που αρχισε να βρεχει...

Nik0s_Dk
29/06/2015, 08:25
Με είδα να πλακώνομαι στα φρένα και να τη γλυτώνω στο τσακ...

http://www.youtube.com/watch?v=evA5XMqqoOA

(έπρεπε να του το έβαζα το ABS όταν το αγόραζα...)
Η συγκεκριμένη πλατεία είναι για skate με παγοπέδιλα... Ουκ ολίγεις πτώσεις μηχανών άνευ λόγου και μάλιστα στο κομμάτι που είσαι.. Χρόνο με τον χρόνο γίνεται και χειρότερα. Φτηνά Την γλίτωσες !! :cool:

ps: Τώρα που το θυμήθηκα έχω γλιστρήσει τρέχοντας με τα πόδια πριν χρόνια στην δεύτερη είσοδο της πλατείας όπως πας... TRAGIC!

atom_smasher
29/06/2015, 23:00
Με είδα να ανησυχώ...και να ελπίζω. Να διχάζομαι και να αμφισβητώ. Να αναρωτιέμαι και να σφίγγεται το στομάχι μου. Να μπαίνουν σκέψεις και να πικραίνομαι. Και δεν έχω και ενα μηχανάκι να ξεδώσω με μια βόλτα.

AUFGEBRACHT
29/06/2015, 23:03
Με είδα να ανησυχώ...και να ελπίζω. Να διχάζομαι και να αμφισβητώ. Να αναρωτιέμαι και να σφίγγεται το στομάχι μου. Να μπαίνουν σκέψεις και να πικραίνομαι. Και δεν έχω και ενα μηχανάκι να ξεδώσω με μια βόλτα.

Είδαμε κι εμάς που έχουμε... :wave2:

fodim
29/06/2015, 23:50
Με είδα εχθές το απόγευμα να ξεκινάω με ήλιο από την δουλειά για το σπίτι με το κοντομάνικο και να γίνομαι παπί μέχρι το κόκαλο. Να κρύβομαι πίσω από το φορτηγό να γλιτώσω όσο νερό μπορώ και από κοντά ένας σύντροχος με κουστούμι σε μια μπέμπα και ένας άλλος με παπί. Κανείς μας δεν σταμάτησε να κρυφτεί από την βροχή όσο κι αν αυτή δυνάμωσε.

Μικe777
30/06/2015, 21:53
Με ειδα να κανω βολτα!
μακρια απο ολα μεσα στο Δασος..
να κανω μπανιο στην Θαλασσα..να χαλαω ολα μου τα λεφτα!
σε βενζινες-τσιγαρα--καφε-φαγητο!
και να αφηνω πισω ολα τα κορακια στις τηλεορασεις να κραζουν ..
The truth is out there!!:ninja:

toyar
01/07/2015, 15:51
με ειδα να μου ερχεται ο λογαριασμος του φυσικου αεριου της πολυκατοικιας και να ειναι πιστωτικος:eek:
θα βαλω το γαμπριατικο και θα παω να εισπραξω 21 γιουρος:bawl:

pektis
01/07/2015, 21:35
Με ειδα να ανοιγω για πλακα με ενα φιλο και να σηκωνεται στη μια...εεε ρε γελια...:lol::lol:

ChrisNt
03/07/2015, 12:40
Με είδα να πετάγομαι στο περίπτερο χωρίς κράνος και να καταλήγω στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και για πρόστιμο επειδή δεν είχα δίπλωμα και κράνος .Τελικά με αφήσανε να πάω να φέρω το δίπλωμα και την ταυτότητα και δεν μου κόψανε πρόστιμο.Με είχαν ξανασταματήσει πριν λίγο καιρό και επειδή τους είχα μιλήσει κάπως επιθετικά ( με το δίκιο μου ) είπαν να μου δώσουν ένα μάθημα αυτή την φορά.Σίγουρα δεν είχα δίκιο αλλά γνωρίζανε καλά ότι είμαι νόμιμος οπότε ήταν μια ανούσια βόλτα στο τμήμα .Τι να πω ευχαριστώ που μου την χαρήσανε μιας και θα μπορούσα να έχω να πληρώσω ένα πρόστιμο τώρα για ψίλουπίδημα .

Nik0s_Dk
03/07/2015, 20:45
Με είδα σήμερα να κάνω την πρώτη μου μοτοεκδρομή έστω με τον Πάπιο έστω και κοντά. Γαλάτσι Σαλαμίνα Νέα Πέραμο Γαλάτσι. Καφέ φαγητό καφέ βάφλα και πίσω!! 85 χλμ με 2,5 λίτρα. Έκαψε κάτι παραπάνω (:p ) αλλά το χάρηκα. Μέχρι την επόμενη μέχρι το επόμενο βήμα!! :beer:

CustomBoy
07/07/2015, 16:05
Με ειδα ανανεωμένο σημερα,με ζευγάρι ελαστικά επιτελους.....

Με ειδα προ ημερών να ζητάω συγνώμη ΣΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ που πεταχτηκα απο στόπ,και να λυπάμαι πραγματικά που προπορευόμενος εκεινος εφαγε και κοκκινο και στόπ παρακάτω...

CustomBoy
10/07/2015, 19:57
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 Γ@μΗμ*ΝΕΣ μερες...ΜΕ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ 1 ΩΡΑ ΕΤΣΙ ----> 338382

ΑΚΟΜΑ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ 20ΕΥΡΩ ταριφα για να αλλαξουν μια σαμπρέλα ρε **στη μου...και φυσικα απο τις 8 τα περισσότερα επωνυμα βουλκανιζατερ στην περιοχή μου να ειναι κλειστά...ειδωμεν αυριο το πρωί τι θα γινει...:(

ΥΓ για οσους δεν κατάλαβαν,αυτο ειναι πινέζα/καρφι -τυπου- που χρησιμοποιούν στις ταπετσαρίες τους παλιους καναπέδες κλπ

Εχτες βραδυ γυρισα δικαβαλος με την κοπελιά,πρεπει να εγινε κατω απο το σπιτι η δουλειά,γιατι δεν ειχα θεμα στη διαδρομη....ουτε την κινησα τη μηχανη αλλη στιγμή,παρα μονο τωρα το απογευμα

Billymuse
11/07/2015, 19:01
Με είδα να φρικάρω οταν γύρναγα σημερα απο Μαραθώνος και στο φανάρι λίγο μετα το Ζούμπερι, κλασσικά πάνω στη καμπύλη σε τυφλή
στροφή και αφου βλέπεις το πράσινο το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ειναι οφ γιατί μάλλον έχει καει το λαμπάκι ..οπότε απο πράσινο..το χαος και μετα κόκκινο!!
Το νου σας παίδες αν καταλαβατε για πιο φανάρι μιλάω..παλι καλα που φόραγα το δίχαλο και με βοήθησε στα φρένα :lol:

stamatisx
12/07/2015, 23:13
Με είδα να με σταματάνε για πρώτη φορά οι της ομάδας ΔΙΑΣ... τυπικός έλεγχος ολά καλά. Έμεινα όμως με την απορία τι ήταν αυτό που τους κέντρισε το ενδιαφέρον... :D

o teos
13/07/2015, 09:10
Με ειδα εχτες απο Αμονι(δρομος για επιδαυρο πριν τον Κορφο)Πειραια να κανω 3 παρακατι ωρες με το κουτι............για οσους δεν ξερουν με νορμαλ ταχυτητες η διαδρομη ειναι 1.30 ωρα το παρα πολυ!!!
Η κινηση απλα τραγικη για να μη το πω αλλιως......:yuck:

toyar
13/07/2015, 09:29
ειναι φανερο......
ο κοσμος κανει τα λεφτα του βενζινη για να γλυτωσει το κουρεμα:lol:

nikos_abel
13/07/2015, 09:48
Με είδα να με σταματάνε για πρώτη φορά οι της ομάδας ΔΙΑΣ... τυπικός έλεγχος ολά καλά. Έμεινα όμως με την απορία τι ήταν αυτό που τους κέντρισε το ενδιαφέρον... :D

Φόραγες μπουφαν κλπ;

Panos76
13/07/2015, 09:52
Έμεινα όμως με την απορία τι ήταν αυτό που τους κέντρισε το ενδιαφέρον... :D

Η όμορφη Αγγλίδα; :look:

Hayate
15/07/2015, 10:43
Με είδα να δίνω αίμα για φιλικό πρόσωπο και ξαφνικά να βλέπω τον ουρανό σφονδύλι γιατί είπε η πίεση να βαρέσει κατακόρυφο.....Ευτυχώς τα παιδιά με βοηθήσαν άμεσα και επανήλθα στα νορμάλ επίπεδα...

amyroukai
15/07/2015, 11:17
Με είδα να "σφάζω" ακόμα έναν εξωτερικό WD (ο τρίτος που χαλάει το controller του) για να σώσω τα δεδομένα. Και είναι και IDE κιόλας η μλκία... Άιντε τράβα καλωδιοταινίες έξω από το κουτί του dekstop τώρα.

7Tolis
16/07/2015, 13:57
Με είδα να σε προλαβαίνω στο τσακ απο το να κάνεις κακό στον εαυτό σου και μετά σε εμένα.Με είδα να σου μιλάω 2 ωρες για να αλλάξεις γνώμη περί ζωής.Θα σε θυμάμαι.

Μανολης67
16/07/2015, 18:21
Με είδα μετά από πολύ καιρό και με την δικαιολογια του δημοψηφίσματος να κατεβαίνω στην Μάνα Θεσσαλονίκη από την Μυτιλήνη, με τον ερωτα, δηλαδη το ΧΤακι.
Με το πλοίο της γραμμής ήμουν στην Καβάλα 9:30 το πρωι, ολα καλά μέχρι την Αμφίπολη που ...εβρεχε καρεκλες! το μπουφάν ευτυχώς τίμησε τα λεφτά του (θα πάθαινα πνευμονια χωρίς αυτό ) αλλά το μετανοιωσα σαν μαυρος που δεν πήρα και το αδιάβροχο παντελόνι...από την Αμφίπολη λοιπόν με 60 χλμ λόγω βροχής και ομίχλης, να κάνω διήθηση στα φανάρια των χωριών ανάμεσα σε αγροτικά , Γερμανικά αυτοκινούμενα και βουλγάρικες νταλίκες, επιτέλους φτάνω με ψιλόβροχο στα γνώριμα και αγαπημένα ανηφορικά στροφιλικια του Χορτιάτη, εκεί παγωμένος και κουρασμένος, βγάζω τον άλλο μου εαυτό! υπνωτισμένος 2 και τρίτη στον κόφτη το 660, με ελεγχόμενη πλαγιολισθηση σε κάθε έξοδο, ενα τουμπαρισμένο κουτί σε μια στροφή μου υπενθυμίζει να κόψω ρυθμό !
Φτάνω στο πυροσβεστικό κιόσκι στην κορυφή της ανάβασης και παγωμένος και τρέμοντας αλλάζω ρούχα.
Στεγνός κάπως συνεχίζω για την καλαμαριά για ...σημαντικό ραντεβού!
Εμεινα στην πατρίδα Θεσσαλονικη μια εβδομάδα, για να χορτάσω και το ΧΤακι που δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ στους γιαλιστερούς δρόμους της Μυτιλήνης, ευχαριστήθηκα το μηχανάκι στην κίνηση, στο καυσαέριο και στον καύσωνα με το βεντιλατέρ να δουλεύει ασταμάτητα.
Μια καταπληκτική εβδομάδα για δυό λοιπόν! Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονικείς γκαρντάσια σας ευχαριστώ!!!
Δυσάρεστη έκπληξη Νο1 τα υγραέροκινιτα κουτιά , ασυνίθιστος στο φωταέριο μου ερχόταν να λυποθυμήσω ανάμεσα σε ΤΑΧΙ, λεωφορείο και πίσω απο 7θεσιο γκαζοκίνητο κουτί στην Βενιζέλου,
Εκπληξη Νο 2 τα νεα παιδιά με της ΜEGA μπανιέρες TMx να με προσπερνούν στην Τσιμισκή και Β.ολγας με τα όλα βρίσκοντας λες κάτω την μπανιέρα, με στεναχωρεί κάπως που οι νεοι αυτοί άνθρωποι δεν θα γνωρίσουν ποτέ την οδήγηση πραγματικής μοτοσυκλέτας.
ΥΓ δεν τα βαφω μαύρα που με πέρασε μπανιέρα!, για μεσήλικας (47) μια χαρά τα πηγαίνω!

338625

GIXXERAKIAS
17/07/2015, 08:38
Με είδα μετά από πολύυυυ καιρό να κάνω βόλτα στην Πεντέλη με την μηχανή μου...τόσο μα τόσο ωραία αίσθηση που την είχα ξεχάσει....ελπίζω να μην ξανακάνω 7+ μήνες να την πάρω βόλτα.

γιωτάς
19/07/2015, 20:25
Με είδα να φχαριστιέμαι απογευματινό ανηφορικό στροφιλίκι και στο τέλος να με περιμένει το πρόσωπο ωσάν τρόπαιο! :blush:
Αυτές είναι στιγμές.....

α... και με είδα να ψάχνω χαιρετούρα από τις ελάχιστες μηχανές που συνάντησα στο δρόμο αλλά μάταια.

Λιγοστεύουμε? :(

rider
25/07/2015, 11:48
Με είδα να ξυπνάω σήμερα απο τις 07:30 οταν ηρθε ο 2 ετών ανιψιός μου και με σκουντουσε να κατεβουμε στο γκαραζ να δει τη μηχανή! Χαλάλι σου το πρωινό ξυπνημα Σαββατιάτικα μικρε... καλό γονίδιο κληρονόμησες! :milk: :milk: :pipila:

DAYMAN
28/07/2015, 18:51
με ειδα μετα απο 2 μηνες ξανα με μηχανη και αλλαγη ψυχολογιας να ταξιδευω Αθηνα Θεσνθη με καυσωνα αλλα χαλαλι.

pektis
28/07/2015, 19:19
Με ειδα να νοικιαζω σκουτερ σε νησι... και να βρισκομαι σε διαλογο τουριστριας με μαγαζατορα ενοικιαζομενων...
--Κυριε ειναι αυτο το νουμερο κρανους που πρεπει να παρω?
--Κουνα το κεφαλι σου...(ενω κουνουσε το κεφαλι της φορωντας ενα κρανος ανοικτου τυπου, που και στον τοιχο να το πετουσες θα εσπαγε...προσπαθουσε να δει αν εχει μεγαλο κενο!)
--Ειναι ενταξει?
--Ναι, ναι, ειναι μια χαρα...
:rolleyes::lol::lol:
Πανω απ' ολα η ασφαλεια...:bawl:

GiorgosLa
29/07/2015, 11:12
Με είδα μετά από πολλές μέρες ταλαιπωρίας να έχω ξανά Η/Υ στο σπίτι. Καλός σας βρήκα!

teogtp
29/07/2015, 11:16
Με είδα μετά από πολλές μέρες ταλαιπωρίας να έχω ξανά Η/Υ στο σπίτι. Καλός σας βρήκα!

Αααα καλαααα!!!!
Εσυ εισαι μαζόχας!
:tooth:

noodles
29/07/2015, 11:27
δεν τον βλεπουν μονο σα πορτοφολι τον πελατη οι ενοικιαστες δικυκλων. #natalemeauta :lol:

congate7
29/07/2015, 21:10
Με είδα με καινούριο κράνος

339046

Ω Ω Ω Ω
:a25::a25::a25:

kordix
30/07/2015, 08:50
Τα είδα όλα σήμερα νωρίς το πρωί. Κατεχάκη στο φανάρι του Καρέα, πήγαινα με καμιά 70ρα και κάποιος τσογλανος παραβίασε το κατακόκκινο και έστριψε απο το αντίθετο ρεύμα. Δεν είχα ορατότητα, δεν πρόλαβα να κάνω πολλά πέρασε εκατοστά απο μπροστά μου. Είχα πολυ καιρό να τρομάξω τόσο πολυ. Αν πήγαινα με 90 θα με ειχε σκοτώσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ τώρα που αραιωνει η κίνηση...

stamatisx
31/07/2015, 23:50
Ήρθαν σήμερα η ολόσωμη φόρμα, τα γάντια και οι μπότες και μετά από βόλτα μιας ώρα για να στρώσουν με είδα να έχω αφυδατωθεί και να είμαι σα σταφύδα... πολύ ζέστη...

Iamthagod
01/08/2015, 15:15
Με είδα, ή μαλλον σε είδα αγαπημένο μου gixxer να φεύγεις φέτα μέσα στο πλυντήριο αφού δεν μπορούσα να σε συγκρατήσω που γλιστρούσαν κ οι 2 σου ρόδες από τις σαπουνάδες στο πάτωμα... Αποτέλεσμα σπασμένος συμπλέκτης... Άντε τώρα να βρίσκω μανέτες με κλειστές εισαγωγικές...

Bob_o_mastoras
01/08/2015, 16:41
Με είδα, ή μαλλον σε είδα αγαπημένο μου gixxer να φεύγεις φέτα μέσα στο πλυντήριο αφού δεν μπορούσα να σε συγκρατήσω που γλιστρούσαν κ οι 2 σου ρόδες από τις σαπουνάδες στο πάτωμα... Αποτέλεσμα σπασμένος συμπλέκτης... Άντε τώρα να βρίσκω μανέτες με κλειστές εισαγωγικές...

http://www.car.gr/parts/?offertype=&makes=&q=gsxr&ag=&bre=&tre=&rg=&ca=711&ca=1701&ca=940&condition=

bikgolf3
02/08/2015, 10:48
Με είδα πρωί πρωί να βάζω το μπρίκι στη φωτιά να κάνω ενα γ@μ@το ελληνικό διπλό να γουστάρω
και αντί για ελληνικό καφε...έβαλα nescafe....Γ@μω το κερατο μου πρωι πρωι!!!!!!!

nassosxlvbros
02/08/2015, 11:09
Με είδα να κατέχω ΠΑΝΩ από 3 μηχανές και να κυκλοφορώ μόνο με το παπί....:)

Χρηστος FZR
03/08/2015, 00:51
με ειδα να γυρναω πριν απο λιγο απο το διημερο που κανονιστηκε σχεδον τελευταια στιγμη σε μονεμβασια και νεαπολη και γουσταρω που η γρια μου με ταξιδευει απροβληματιστα, σαν να ζει τη δευτερη εφηβεια ενα πραμα. χαλαλι και ο τρελος αερας που φαγαμε απο νεαπολη μεχρι σπαρτη και μας εγινε το κεφαλι κουδουνι.

g_m900
03/08/2015, 01:05
Με ειδα να κωλωνω να ακολουθησω τρελο οδηγο Transalp 650 που απλα ηθελε να τις..μετρησουμε στην στροφη της παραλιακης (Αρχη ανοδου Συγγρου).

Αγαπητε γαματα το εστριψες αλλα λαθος ανθρωπο διαλεξες να τσιγκλησεις για κοντρα στις στροφες (αποφευγω δημοσιο δρομο)

Τι καταλαβες που εστριψες καπακι για ΡΕΑ?

Καλμα μερικοι γιατι εχετε τον απαλευτο....

makaros33
10/08/2015, 14:29
Με είδα πριν από λίγο να έρχομαι από την δουλειά και στα μισά να με πιάνει μια καταιγίδα και μην έχοντας μαζί το αδιάβροχο να τυλίγομαι σε νάιλον και για να ξεχωρίζω καπάκι από πάνω γιλέκο ασφαλείας. Λες και ειμουν πακιστανός τυλιγμένος με κελεμπία.

k7600
10/08/2015, 15:14
είδα τις διακοπές μου να τελειώνουν και να προσπαθώ να βρω ότι απόθεμα αισιοδοξίας μου χει μείνει για να τα μαζέψω να γυρίσω πίσω στην Αθήνα ύστερα από τέλειες διακοπές στην μαγική Λευκάδα, σας είδα ταξιδιώτες με τα μωρά σας φορτωμένα να φεύγετε για καλοκαιρινούς προορισμούς και πολύ σας ζήλεψα...

Nik0s_Dk
22/08/2015, 15:04
Με είδα να κάνω λαλακία με το κουτί της δουλειάς.. Από κείνες ναι που βρίζω τους άλλους.. Ευτυχώς κανένας κοντά ή σε απόσταση να προβληματιστεί.. Θα μπορούσε όμως. Ο ΛΑΛΑΚΑΣ της ημέρας.. Αυτοανακοινώνομαι..

GIXXERAKIAS
24/08/2015, 08:07
Είδα να τελειώνει η άδεια 2 βδομάδων εντός της πόλης και με υποχρεώσεις κτλ να μην καταφέρνω να πάω ούτε μία βόλτα με την μηχανή....με βλέπω να μαραζώνω μπροστά στο pc του γραφείου κοιτάζωντας παλιές φωτό με βόλτες καλοκαιρινές με την μηχανή για ακόμα μία φορά....

pektis
24/08/2015, 12:41
Με ειδα να συνηθιζω την μηχανη στο στριψιμο...ακομα και με πολυ παλια λαστιχα...:D339891

teogtp
24/08/2015, 12:50
Σε βλεπω ..... and i raise you......339892

:D

pektis
24/08/2015, 12:55
Σε βλεπω ..... and i raise you......339892

:D

...εισ' ωραιος!

Hayate
24/08/2015, 18:13
339901

Mε είδα να εγκαινιάζω την εβδομάδα αδείας με μία μίνι-βόλτα για Σούνιο μεριά...Καθημερινή τελικά δε συγκρίνεται με τίποτα ο δρόμος..όλος για πάρτη μας...Βέβαια στο γυρισμό στο λαγονήσι έξω απο το Grand Resort μου το χάλασε γιατί είδα τράκο με τα 2 παιδιά στην άκρη του δρόμου ελπίζω να μήν έπαθαν κάτι σοβαρό,υπήρχε κόσμος να βοηθήσει την κατάσταση..και τουλάχιστον φάνηκε οδηγός συνοδηγός να έχουν τις αισθήσεις τους αλλά φοβάμαι πως είχαν τραυματίσει τα πόδια.

amyroukai
24/08/2015, 19:36
γατάκια... σας έχω όλους μια αράχνη. επειδή με είδα να καβαλάω πολύ συχνά φέτος...

339903

teogtp
24/08/2015, 20:03
γατάκια... σας έχω όλους μια αράχνη. επειδή με είδα να καβαλάω πολύ συχνά φέτος...

339903

Spiderman εσυ;

amyroukai
24/08/2015, 20:12
Spiderman εσυ;
Πήτερ. Πήτερ Πάρκερ. Χάρηκα που σε γνώρισα.

2stroker
24/08/2015, 20:27
Με ειδα να βολταρω στα βουνα της Αμοργου και το χαμογελο μου να φτανει στα αυτια μου!

339905

KAGOURO
24/08/2015, 22:53
Με είδα να ανεβαίνω στον Πύργο του ΟΤΕ στον Πατέρα.....να μαζεύω δύο χύμες με τη χοντρούλα ...... αλλά να μην πτοούμαι καθόλου !

7Tolis
27/08/2015, 09:54
Με είδα να περνάω πάνω απο λακούβαρα στη Ποσειδώνος, να ανοίγει η μπαγκαζιέρα και να χάνεται το gps που πήγαινα να τοποθετήσω. #*!&@^#&*!!*@($($*@&@*

GiorgosLa
27/08/2015, 10:02
Με είδα να περνάω πάνω απο λακούβαρα στη Ποσειδώνος, να ανοίγει η μπαγκαζιέρα και να χάνεται το gps που πήγαινα να τοποθετήσω. #*!&@^#&*!!*@($($*@&@*

Την τελευταία λέξη δεν την κατάλαβα, αλλά μάλλον σημαίνει #*!&@^#&*!!*@($($*@&@* Ε? Τι να πω ρε φίλε? Θες να πω την πεθερά μου να σε ξεματιάσει? :(

MikeG
30/08/2015, 21:41
Με είδα να γυρίζω πίσω σπίτι μετά τη 12ημερη βολτούλα και να λέω τι κάνω πάλι εδώ; Πώς θα κάνω πάλι υπομονή στη δουλειά..

Nik0s_Dk
31/08/2015, 14:58
Με είδα πρώτη χρονιά μετά από 28 χρόνια ούτε μια μέρα θάλασσα,(σχεδόν) καμία μέρα άδεια. ΟΛΟ το καλοκαίρι αθήνα (πλην 24 ωρών λογω ψήφου δημοψηφίσματος ).. χακούνα ματάτα...

sv1000s
31/08/2015, 15:24
με ειδα να εχω κανει 2 μπανια και αυτα νυχτα,(και μενω διπλα στη θαλασσα)