PDA

View Full Version : ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23

sniper
10/04/2012, 16:19
Το Στρασβούργο μίλησε (http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2163586)

MikeG
10/04/2012, 16:21
Το Στρασβούργο μίλησε (http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2163586)

& πως βρίσκει ο κάθε πολίτης το δίκιο του ρε Νίκο, σε όλη την Ευρώπη? Τόσες μα τόσες αποφάσεις δικαστηρίων και νόμοι καταπατούνται από τις ίδιες τις κυβερνήσεις και τα όργανα τους... Το ίδιο θα γίνει και με αυτή..

sniper
10/04/2012, 16:33
& πως βρίσκει ο κάθε πολίτης το δίκιο του ρε Νίκο, σε όλη την Ευρώπη? Τόσες μα τόσες αποφάσεις δικαστηρίων και νόμοι καταπατούνται από τις ίδιες τις κυβερνήσεις και τα όργανα τους... Το ίδιο θα γίνει και με αυτή..

Θα πρέπει να μας βοηθήσουν οι νομικοί μας...

Ζεύκας
10/04/2012, 17:11
Οκ αφού μίλησε το Στρασβούργο τέλος. θα σταματήσουν τα χημικά.

επόμενο μεγάλο βήμα: η κατάργηση δασμών για τα οχήματα εντός της ΕΕ

Cpt. Haddock
10/04/2012, 19:46
Φωτο αλιευμένη απο το facebook, κατα τα λεγόμενα πρόσφατη. Πανερια, 15 ευρω το ενα και στη μέση το ειδωλο...

253038

AUFGEBRACHT
10/04/2012, 20:04
Φωτο αλιευμένη απο το facebook, κατα τα λεγόμενα πρόσφατη. Πανερια, 15 ευρω το ενα και στη μέση το ειδωλο...

253038

:beer: + ΟΣΑ ΘΕΣ!!!!!!!!!! Αφιερωμένη σε όσους νομίζουν ακόμα πως εδώ μας έχει φτάσει μόνο η Μέρκελ, η τρόϊκα, οι κερδοσκόποι και δε συμμαζεύεται. Αλλά ξέχασα, του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει!!!

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος πως το "είδωλο" τους ξεσήκωνε άδοντας το επαναστατικό άσμα Κομμένα πια τα δανεικά, αν θέλεις ζήσε μόνο με τ' αληθινά...

SVX
11/04/2012, 09:58
H κριση τωρα και στη γειτονια σας...... :rolleyes:

η μετατροπη σε Καζακσταν προχωραει τοσο γρηγορα οσο κανενα δημοσιο εργο........

ΑΠΟ : 1o ΘΕΜΑ

Πάτρα: «Ξηλώνουν» μέχρι και τα θεμέλια της πόλης...

Στόχος κλοπών και βανδαλισμών έχουν γίνει υποδομές της Πάτρας, καθώς και εγκαταστάσεις αναψυχής.
Σύμφωνα με τον δήμο, μόνο τους τελευταίους δύο μήνες έχουν καταγραφεί κλοπές στο ηλεκτρολογικό δίκτυο, έχουν ξηλωθεί πεζοδρόμια, έχουν μεταφερθεί ολόκληρα ... παγκάκια από τη βάση τους και έχουν προκληθεί φθορές σε παιδικές χαρές. Επίσης, έχουν κλαπεί περίπου χίλια φυτά μαζί με τις βάσεις που τα στηρίζουν, καθώς και σχάρες από τα φρεάτια του δικτύου αποχέτευσης.

Ειδικά, σε ό,τι αφορά την κλοπή ηλεκτρολογικού υλικού, οι δράστες έχουν αφαιρέσει καλώδια, λάμπες και φωτιστικά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις άγνωστοι έχουν επιχειρήσει να κλέψουν ρεύμα μέσα από τις θυρίδες που υπάρχουν στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού...

κι αν πεταχτει καμια σαλουφα και πει στα αρχιδια μου τα παγκακια και τα παλιοσιδερα του ΟΣΕ , να του ευχηθω να μη πεσει ποτε σε ανοιχτο φρεατιο, σκετος , με 2κυκλο η αυτοκινητο.... και να μη φτασει να οδηγαει σε ασφαλτο με ρηγμα μεχρι τον μανδυα της γης , πληρωνοντας διοδια 4μιση ευρω αντι για 2......

tzarot
11/04/2012, 10:13
Πάει. Κατελήθει κάθε ένοια δικαίου σε αυτή τη χώρα. Αυτό τον άνθρωπο??? Ε όχι!!!

http://www.skai.gr/news/greece/article/200197/antigrafotouantigrafotouo-armodios-eisaggeleas-proteinei-tin-parapobi-tou-a-tsohatzopoulou/

el_hymador
11/04/2012, 10:23
H κριση τωρα και στη γειτονια σας...... :rolleyes:

η μετατροπη σε Καζακσταν προχωραει τοσο γρηγορα οσο κανενα δημοσιο εργο........

ΑΠΟ : 1o ΘΕΜΑ

Πάτρα: «Ξηλώνουν» μέχρι και τα θεμέλια της πόλης...

Στόχος κλοπών και βανδαλισμών έχουν γίνει υποδομές της Πάτρας, καθώς και εγκαταστάσεις αναψυχής.
Σύμφωνα με τον δήμο, μόνο τους τελευταίους δύο μήνες έχουν καταγραφεί κλοπές στο ηλεκτρολογικό δίκτυο, έχουν ξηλωθεί πεζοδρόμια, έχουν μεταφερθεί ολόκληρα ... παγκάκια από τη βάση τους και έχουν προκληθεί φθορές σε παιδικές χαρές. Επίσης, έχουν κλαπεί περίπου χίλια φυτά μαζί με τις βάσεις που τα στηρίζουν, καθώς και σχάρες από τα φρεάτια του δικτύου αποχέτευσης.

Ειδικά, σε ό,τι αφορά την κλοπή ηλεκτρολογικού υλικού, οι δράστες έχουν αφαιρέσει καλώδια, λάμπες και φωτιστικά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις άγνωστοι έχουν επιχειρήσει να κλέψουν ρεύμα μέσα από τις θυρίδες που υπάρχουν στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού...

κι αν πεταχτει καμια σαλουφα και πει στα αρχιδια μου τα παγκακια και τα παλιοσιδερα του ΟΣΕ , να του ευχηθω να μη πεσει ποτε σε ανοιχτο φρεατιο, σκετος , με 2κυκλο η αυτοκινητο.... και να μη φτασει να οδηγαει σε ασφαλτο με ρηγμα μεχρι τον μανδυα της γης , πληρωνοντας διοδια 4μιση ευρω αντι για 2......

Καλά αυτό το φαινόμενο δεν είναι αποτέλσμα της κρίσης και είναι γνωστό ποιοι το δημιουργούν. Η αλήθεια είναι ότι έχει ενταθεί το τον τελευταίο καιρό λόγω του ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι αποσχολημένη στο θεάρεστο έργο του αντιαεροπορικού για τα γιαούρτια και τα αβγά, προφυλάσσοντας τους αξιότιμους πολιτικούς της χώρας...

el_hymador
11/04/2012, 10:29
Να δεις που θα κρατηθεί κιόλας (και καλά) μέχρι που να γίνουν οι εκλογές... ήδη βλέπω τους ΠΑΣΟΚους στα κανάλια να παπαρολογούν: "εμείς αποδείξαμε ότι η χώρα αλλάζει, ότι πολεμάμε τη διαφθορά και ότι αποδείδεται δικαιοσύνη σε όσους έχουν καταχρατεί δημόσιο χρήμα ή φοροδιαφεύγουν, ανεξαρτήτως του ονόματος τους!"

...μετά το πέρας των εκλογών, στα ψιλά γράμματα των ειδήσεων μια Τετάρτη μεσημέρι, η αποφυλάκιση του Άκη...

THEOD
11/04/2012, 10:53
Σιγά το νέο...Έχει προαποφασιστεί εδώ και καιρό από το πολιτικό σύστημα ότι ο Άκης θα παίξει τον ρόλο του θυσιαζόμενου στον βωμό της ...."κάθαρσης". Και σίγουρα του αξίζει.
Παρ' όλα αυτά τόσο οι δεκάδες ομοιοί του, όσο και οι δεκάδες χιλιάδες πιο κάτω στους οποίους διαχέεται η πυραμίδα της διαφθοράς, θα συνεχίσουν ανενόχλητοι να απολαμβάνουν τα κεκτημένα-κλεμμένα πίνοντας στην υγεία των κορόιδων...

sniper
11/04/2012, 10:58
Σιγά το νέο...Έχει προαποφασιστεί εδώ και καιρό από το πολιτικό σύστημα ότι ο Άκης θα παίξει τον ρόλο του θυσιαζόμενου στον βωμό της ...."κάθαρσης". Και σίγουρα του αξίζει.
Παρ' όλα αυτά τόσο οι δεκάδες ομοιοί του, όσο και οι δεκάδες χιλιάδες πιο κάτω στους οποίους διαχέεται η πυραμίδα της διαφθοράς, θα συνεχίσουν ανενόχλητοι να απολαμβάνουν τα κεκτημένα-κλεμμένα πίνοντας στην υγεία των κορόιδων...

E μπορεί να γίνει το θέμα σαν του Κουτσόγιωργα και θα κλείσει το θέμα όμορφα κι ωραία.

PortisHead
11/04/2012, 11:41
Να δεις που θα κρατηθεί κιόλας (και καλά) μέχρι που να γίνουν οι εκλογές... ήδη βλέπω τους ΠΑΣΟΚους στα κανάλια να παπαρολογούν: "εμείς αποδείξαμε ότι η χώρα αλλάζει, ότι πολεμάμε τη διαφθορά και ότι αποδείδεται δικαιοσύνη σε όσους έχουν καταχρατεί δημόσιο χρήμα ή φοροδιαφεύγουν, ανεξαρτήτως του ονόματος τους!"

...μετά το πέρας των εκλογών, στα ψιλά γράμματα των ειδήσεων μια Τετάρτη μεσημέρι, η αποφυλάκιση του Άκη...

+1000 :)

SVX
11/04/2012, 11:48
"- Θα παιξουμε κρυφτο...αμα με βρεις θα με γαμησ3ις ...
αμα δε με βρεις θα ειμαι πισω απο την πορτα...."

:rolleyes:

BELZEBOYLIS
11/04/2012, 12:13

253038

Ο Πάνος Καμμένος είναι ???

DAYMAN
11/04/2012, 12:16
ε εκλογες εχουμε δινουν λιγο τυράκι στους ηλίθιους να μας ξαναψηφισουνε!Η καθαρση μολις αρχισε,κωθώνι Ελληνα.

SVX
11/04/2012, 12:28
ε εκλογες εχουμε δινουν λιγο τυράκι στους ηλίθιους να μας ξαναψηφισουνε!Η καθαρση μολις αρχισε,κωθώνι Ελληνα.

και Πασχα εχουμε συναμα.... λες οταν τον πιασανε να προσευχοτανε στο Da Capo κατω απο τις γερικες ελιες?

SVX
11/04/2012, 13:28
253093

Πααααει η προικααααααααα.............. δωρα γαμου απο το Παρισι θα ηταν αυτα...μερικες χρυσες λιρες λεει και 10 τουβλακια χρυσα..... τα δηλωνει κανεις τα δωρα γαμου...? δε νομιζω.....

απο την αλλη σκεψου αυτους που εχουν τα λεφτα τους στην τραπεζα μολις ακουσουν οτι οι υπουργοι ταχουν ραψει στο στρωμα........ ΦΟΥΛ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ !!!!!

Υ.Γ. αυτοι που διαδηλωναν εξω απο τα πλουσιοσπιτα των Τσοχατζοπουλαιων να ξεραν κατι που δεν ξερουμε.....?

GFawkes
11/04/2012, 14:05
Λευτερια στον αγωνιστη Ακη.......

DrBig
11/04/2012, 14:16
Ανακοινωθηκε πως θα τον αφησουν ελευθερο και χωρις προστασια στο Συνταγμα αυριο το βραδυ στις 19.30.
Οσοι πιστοι προσελθετε.

zizou
11/04/2012, 14:27
Tragic hero

teogtp
11/04/2012, 14:35
Αισχος!Λευτερια στη λαμογιά!!

el_hymador
11/04/2012, 14:54
Άκης, ο αποδιοπομπαίος...

253097

TROOPER
11/04/2012, 14:58
μην τρελενεστε...

ακομα και να παει μεσα...θα γινει παλι κανα θαυμα και μολις το ξεχασει ο κοσμος θα γυρισει σπιτι το ακιτς.

;)

nikos_abel
11/04/2012, 17:24
Ανακοινωθηκε πως θα τον αφησουν ελευθερο και χωρις προστασια στο Συνταγμα αυριο το βραδυ στις 19.30.
Οσοι πιστοι προσελθετε.

Να φέρω και τη λαμπάδα μου;

253105

BLACKGAS
11/04/2012, 20:28
Λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο, παντοτινό αγωνιστή της ελευθερίας, Άκη.

.
.
.
.

ΥΓ Άνοιξε το 4Seasons παράρτημα στην ΓΑΔΑ?

ΥΓ2 Ο Γιάννος που είναι? Μήπως έχει αρκετούς κρατημένους από τα ευαίσθητα σημεία, λόγω θητείας στο ΥΠΟΙΚ, είσοδο στην ΟΝΕ κλπ???

tai
11/04/2012, 20:47
ακούσατε της ΞΑΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις του Παπαδημα?
Δεν θα έπρεπε να είναι "αντικειμενικός" και να μην προσπαθεί να επηρεάσει?
Ετσι για τα "ματια" που λέμε. Για το φαίνεσθαι βρε αδελφέ.
Αλλα οι σωστοί πολιτικοί τρόποι και η "τσιπα" πέθαναν

Μην μου πείτε οτι είναι αυτονόητο κλπ.
δεν το γράφω για μένα .....γι'αυτους που ακόμα "ροχαλίζουν" το γράφω:(

el_hymador
11/04/2012, 21:01
Αυτο το παλικαρι που ειναι ρε σεις;

Respect! Κανεις δεν το αναζητα, αφαντος μιλαμε...

253121

BLACKGAS
11/04/2012, 21:50

253121

Χωνεύει.

el_hymador
11/04/2012, 22:16
Χωνεύει.

:lol: Ωραία, ειναι εύκολο να εντοπιστεί τότε, απλά θα πρέπει να βρούμε που πάνε τα βυτία με τη σόδα...

SVX
12/04/2012, 10:21
αυτο το κουναβι ο τσοχατζοπουλος , θα ανοιξει το στομα του , η θα παθει κανενα "ξαφνικο" εγκεφαλικο?

alex14
12/04/2012, 10:27
αυτο το κουναβι ο τσοχατζοπουλος , θα ανοιξει το στομα του , η θα παθει κανενα "ξαφνικο" εγκεφαλικο?

Δεν ξερω για εγκεφαλικο αλλα κατι σε σχεση με καρδια θα ειναι και για το οποιο θα πρεπει να μεταβει στο εξωτερικο και θεραπεια κτλ κτλ ......

nikos_abel
12/04/2012, 12:42
Από τότε που έγινα νονός, ε, με τις λαμπάδες τόχω :lol:

253237

Ichigo
12/04/2012, 12:54
Γκλέτσος ο άγριος!! :smokin:

http://www.youtube.com/watch?v=jTt00cDJTeQ

THEOD
12/04/2012, 13:00

253121
Που το θυμήθηκες το "θείο βρέφος"...? Θα έχει μεγαλώσει τώρα... :lol:

sniper
12/04/2012, 13:02
Που το θυμήθηκες το "θείο βρέφος"...? Θα έχει μεγαλώσει τώρα... :lol:

Ακούστηκε ότι επιστρέφει.. Ενδιαφέρον όσο κι απίθανο..

SVX
12/04/2012, 14:05
κι αλλοι μπηκαν στην ψειρου , δεν καναν ετσι (αραγε ο Ακης ο λεβεντης θα μεινει παραπανω απο τον Εφραιμ?)

253253

tai
12/04/2012, 19:03

ΕΑΝ ισχύει τοτε 1000 μπράβο του

Εχετλαίος
12/04/2012, 19:11
Μύρισαν εκλογές!
http://www.cretalive.gr/new/85036/crete/«Dikaiothike_o_agonas_mas»,_lene_oi_sumbasiouchoi_purosbestes
:yuck:

Cpt. Haddock
12/04/2012, 19:14
Κοιτα να δεις που τον ειχα παρεξηγησει σαν ηθοποιό...

AUFGEBRACHT
12/04/2012, 19:18

Φήμες αναφέρουν πως δεν έμεινε εκεί, αλλά βγήκε στο δρόμο κι άρχισε να σπάει όποιο μηχανάκι έβρισκε μπροστά του κι είχε σύστημα εκκίνησης με μίζα, την γλύτωσαν μόνο μηχανάκια με μανιβέλα...

AUFGEBRACHT
12/04/2012, 19:22
Κοιτα να δεις που τον ειχα παρεξηγησει σαν ηθοποιό...

:cry: :beer: Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ...ιδιαίτερα το σημείο που με την ευγλωττία που τον χαρακτηρίζει λέει ότι έβλεπε πρόσωπα χαμηλοσυνταξιούχων και θόλωσε...Ίσως του έχει μείνει από τότε που έπαιζε το μπάτσο στο Τμήμα Ηθών με ύφος "γ@μάω και δέρνω", τώρα που το πρώτο πλέον...δεεεεεεν, του έμεινε το δέρνω.

Cpt. Haddock
12/04/2012, 19:29
:cry: :beer: Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ...ιδιαίτερα το σημείο που με την ευγλωττία που τον χαρακτηρίζει λέει ότι έβλεπε πρόσωπα χαμηλοσυνταξιούχων και θόλωσε...[...]

Εκει πηγα να βαλω τα κλαματα...

Απο τα γέλια :rotflmao:

vaska
12/04/2012, 19:48
Φήμες αναφέρουν πως δεν έμεινε εκεί, αλλά βγήκε στο δρόμο κι άρχισε να σπάει όποιο μηχανάκι έβρισκε μπροστά του κι είχε σύστημα εκκίνησης με μίζα, την γλύτωσαν μόνο μηχανάκια με μανιβέλα...

:lol::lol::lol::bigcry::bigcry::bigcry:

Ήμαρτον ρε φίλε χαχαχαχα ήμαρτον. Άκου μόνο μηχανάκια με μανιβέλα.........

BLACKGAS
12/04/2012, 22:14
Με άρεσε.

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει τέτοιο στρίμωγμα από τους ακριβοπληρωμένους περισπούδαστους "δημοσιογράφους"

http://www.enikos.gr/politics/33101,Deite_thn_ekpomph_toy_Nikoy_Xatzhnikolao.html

Και οι απαντήσεις: πα πα πα πα πα πα πα πα. Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.

Θα ήθελα και άλλα τέτοια "ξεβρακώματα" και στους λοιπούς "ηγέτες".
:evil:

SVX
13/04/2012, 22:30
για οσους ξερουν και για οσους ξερουν την ιστορια του Εκουαδορ ...... http://www.kourdistoportocali.com/articles/10814.htm

ενδιαφερον ειναι και αυτο που γραφει για τις υποκινουμενες εξεγερσεις και "αραβικη ανοιξη" που οδηγουν παλι σε κυβερνηση -μαριονετα...

zephyr1
14/04/2012, 19:50
Με άρεσε.

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει τέτοιο στρίμωγμα από τους ακριβοπληρωμένους περισπούδαστους "δημοσιογράφους"

http://www.enikos.gr/politics/33101,Deite_thn_ekpomph_toy_Nikoy_Xatzhnikolao.html

Και οι απαντήσεις: πα πα πα πα πα πα πα πα. Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.

Θα ήθελα και άλλα τέτοια "ξεβρακώματα" και στους λοιπούς "ηγέτες".
:evil:

Δειτε μετα το 16' του τριτου μερους ,τον καραφλα που λεει του βουβουζελου :εισαι εξυπνος δεν εισαι κανας βλακας.:lol:

Gandalf dr685sm
14/04/2012, 20:24
Ο Τσοχατζόπουλος θα "απολαύσει" την δημοσιότητα των ΜΜΕ... ίσως και να φάει και μια φυλακή.. το θέμα είναι το παρακάτω όμως:

1. o χρονισμός της "είδησης".. Εκτός απο το προφανές που έχει να κάνει με την δήθεν κάθαρση.. έχει να κάνει και με το οτι αποπροσανατολίζει απο το βασικό που είναι η έρευνα των πολιτών στο τι ακριβώς θα επιλέξουν για να μην ξεφύγουν απο το μαντρί. Κάποιος που απασχολείται με τέτοια , ούτε καν θα μπεί στην διαδικασία για το ποιόν θα επιλέξει παρά μπροστά στην κάλπη.. και εκεί είναι γνωστό τι θα ακολουθήσει.
2. Τα χρήματα δεσμεύτηκαν όπως και τα ακίνητα... ερώτηση.. σε περίπτωση που καταδικαστεί θα αποδωθούν ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.. ή απλά θα κάνει το "αγροτικό" του μέσα σε ενα κελί για 3-4 χρόνια και μετά έχοντας εκπληρώσει και το κοινωνικό/ποινικό χρέος θα είναι σε θέση να απολαύσει τα "μετά κόπο κτηθέντα";;
3. Ο πλησιέστερος σύμβουλος στον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και ανώτατο μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ για δεκαετίες , στις κατηγορίες που υπάρχουν φαίνεται να έχει ξεπλύνει οτι αντέχει το διεθνές πλυντήριο... ερώτηση.. είναι δυνατόν τέτοιες κινήσεις να μην ήταν γνωστές σε άλλους; Την ίδια στιγμή που αποδεδειγμένα η ΕΥΠ αλλά και άλλες υπηρεσίες έχουν γνώση πολλών διαδικασίων και πράξεων; Ο μόνος "φτωχοδιάβολος" ανάμεσα σε "αγγέλους";... πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι για να το πιστέψει κάποιος;

Και τελευταίο... ή έτσι ή αλλιώς , είναι ενα πολιτικό σκηνικό που τελειώνει. Ακόμα και αν σε αυτές τις εκλογές βγούν ώς κυβέρνηση συνεργασίας , 180 βουλευτές για αναθεώρηση Συντάγματος δεν μαζεύουν με τίποτα.. οπότε το πιθανότερο είναι πως θα πάμε εκ νέου για εκλογές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πολλά απο τα μέτρα του μνημονίου πρέπει να περάσουν στο Ελ. Σύνταγμα.. χωρίς βουλευτές θα παραμείνουν ώς κενό γράμμα νόμου και φυσικά.. άκυρα ώς εφαρμογή. Ακόμα όμως και αν γίνει.. οι μόνοι που τους ψηφίζουν πλέον είναι κάτι κομματόσκυλα που λιγοστεύουν σαν αριθμός.. και κάτι γερόντια με σφραγισμένους φακέλους απο το σπίτι.. που έχουν φυσική ημερομηνία ληξης.

Τι να ψηφίσουμε λοιπόν;... όποιος σας πεί οτι εγώ είμαι καλός και αυτός χειρότερος.. λέει απλά μλκς... το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ψαχτείτε μόνοι σας .. να ερευνήσετε τι σας κάνει κλικ.. αλλά και να βρείτε κάποιον που να έχει μια άλφα δυναμική για μια πιθανή είσοδο στην Βουλή.. διαφορετικά η ψήφος θα πάει πεταμένη στον κάδο των δύο μεγάλων , δίνοντας τους δικαίωμα να ονειρεύονται το bonus των 50 έξτρα βουλευτικών εδρών σαν πρώτο κόμμα.

vagtav
14/04/2012, 20:28
Με άρεσε.....

Σαν ιδέα δεν ήταν κακή, η εκτέλεση όμως ήταν σούπα.
Αντί για σαράντα "απλούς" πολίτες θα ήθελα 5-6 ανθρώπους που θα μπορούσαν πραγματικά να στριμώξουν το Μπένι, μιας και αυτούς τους είχε για πρωινό γεύμα στον κήπο με τις τριανταφυλλιές.

SVX
15/04/2012, 13:28
απο εδω : http://mavrifatria.blogspot.com/2012/04/blog-post_13.html

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου. Όχι από αδιαφορία ή απολίτικη στάση, αλλά επειδή γνώριζα από πρώτο χέρι το βάθος της διαπλοκής και της λαμογιάς όλων των ψευτο-κομμάτων. Δεν τους είχα ανάγκη ποτέ τους πουσταράδες ούτε και τώρα τους έχω. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Ούτε λεφτά, ούτε χάρες, ούτε προσκυνήματα. Τώρα για πρώτη φορά θα πάω να ψηφίσω γιατί μου έχουν ζαλίσει τ’ αρχίδια οι ξένοι παπαγάλοι με το θράσος τους. Δαγκωτό σε αντιμνημονιακό κόμμα που να έχει για σημαία του την τιμωρία των υπευθύνων για την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους. Όλων των υπευθύνων, ανεξαρτήτως κόμματος, αξιώματος και ονόματος. Και αν αυτό το κόμμα κάνει την μαλακία και ξεκόψει από τον δρόμο που ορίζει η ιστορία, θα το πάρει ο διάολος. Δεν έχω αυταπάτες. Οι εκλογές αυτές θα είναι άδικες και μεροληπτικές όπως ήταν πάντα. Απέναντι στην ψήφο μου θα βρώ τις ψήφους των Πακιστανών, τις ψήφους των νεο-γερμανοτσολιάδων, τις ψήφους των διαπλεκομένων, τις ψήφους των τρομοκρατημένων, τις ψήφους των ηλιθίων και τις ψήφους των κάδων.

nikos_abel
15/04/2012, 15:06

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου. Όχι από αδιαφορία ή απολίτικη στάση, αλλά επειδή γνώριζα από πρώτο χέρι το βάθος της διαπλοκής και της λαμογιάς όλων των ψευτο-κομμάτων. Δεν τους είχα ανάγκη ποτέ τους πουσταράδες ούτε και τώρα τους έχω. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Ούτε λεφτά, ούτε χάρες, ούτε προσκυνήματα. Τώρα για πρώτη φορά θα πάω να ψηφίσω γιατί μου έχουν ζαλίσει τ’ αρχίδια οι ξένοι παπαγάλοι με το θράσος τους. Δαγκωτό σε αντιμνημονιακό κόμμα που να έχει για σημαία του την τιμωρία των υπευθύνων για την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους. Όλων των υπευθύνων, ανεξαρτήτως κόμματος, αξιώματος και ονόματος. Και αν αυτό το κόμμα κάνει την μαλακία και ξεκόψει από τον δρόμο που ορίζει η ιστορία, θα το πάρει ο διάολος. Δεν έχω αυταπάτες. Οι εκλογές αυτές θα είναι άδικες και μεροληπτικές όπως ήταν πάντα. Απέναντι στην ψήφο μου θα βρώ τις ψήφους των Πακιστανών, τις ψήφους των νεο-γερμανοτσολιάδων, τις ψήφους των διαπλεκομένων, τις ψήφους των τρομοκρατημένων, τις ψήφους των ηλιθίων και τις ψήφους των κάδων.
Ακριβώς.

nikos_abel
17/04/2012, 06:46
Δε μπορώ, όσο το βλέπω :lol::cry::lol::cry::lol::cry::lol::cry:

254702

imitrelos
17/04/2012, 08:01
Δέν το διάβασα όλο το αρχικό κείμενο του link και εν μέρη ΔΕΝ χρειάζεται
Κάλο είναι πρώτους πρώτους απο τήν χώρα μαζί με τα λαμόγια πολιτικούς να διώξουμε και κάτι τέτοιους μ@λ@κες τύπου "επαναστάτης του κ@λου - επαναστάτης τής λεζάντας , όταν παραδέχεσαι ότι για χρόνια ίσουν αδιάφορος άρα μή ενεργός πολίτης

Ο ωχαδερφισμός και η βαρεμάρα μας έφαγε

Με ποιο δικαίωμα έχει λόγο κάποιος που για χρόνια όχι ψήφιζε λάθος γιατί εξαπατήθηκε αλλά ΔΕΝ ψήφιζε
απο άποψή :yuck: .......άς διάβαζε το σύνταγμα και τόν εκλογικό νόμο και θα καταλάβενε ότι τόσα χρόνια ήταν υπηρέτης του συστήματος

el_hymador
17/04/2012, 10:32

Απλά να έχεις το νου σου, γιατί ωραίο και αρεστό το ΟΧΙ πριν από τις εκλογές, αλλά μετά από αυτές, μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει ως δεκανίκι στο ΝΑΙ... κάνουν μπαμ μερικοί - μερικοί που τάχα μου έχουν σηκώσει αντιμνημονιακή παντιέρα, ενώ απλά ο ρόλος τους είναι να μαζέψουν ψήφους ελπίδας και να τις παραδώσουν με συνποτικές διαδικασίες στο "και καλά' αντίπαλον δεός...

254704

universalgr1
17/04/2012, 11:03
Άρα η λύση είναι να ψηφίσουμε απ'ευθείας το ΝΑΙ για να μη μας πιάσουνε μ@λάκες;; :confused:

el_hymador
17/04/2012, 12:17
Άρα η λύση είναι να ψηφίσουμε απ'ευθείας το ΝΑΙ για να μη μας πιάσουνε μ@λάκες;; :confused:

Οχι δεν ειπα κατι τετοιο, απλως κατι περιεργοι κομματικοι σχηματισμοι μυριζουν εξαπατηση απο χιλιομετρα μακρυα (γνωμη μου παντα και αποψη μου...)

universalgr1
17/04/2012, 13:21
Οχι δεν ειπα κατι τετοιο, απλως κατι περιεργοι κομματικοι σχηματισμοι μυριζουν εξαπατηση απο χιλιομετρα μακρυα (γνωμη μου παντα και αποψη μου...)

Έχεις πολύ δίκιο σ'αυτό..
Όμως αν γίνουμε καχύποπτοι με τα πάντα, τότε πρέπει να μην ψηφίσουμε τίποτε, καθώς (ως γνωστόν) όλοι οι πολιτικάντηδες τα ίδια σκ@τά είναι και δεν αξίζει κανείς την ψήφο μας.

Αυτό όμως (αποχή) θα φέρει τα ίδια -και χειρότερα- αποτελέσματα.

Προσωπική μου άποψη, οτιδήποτε εκτός από τα δύο γνωστά (μεγάλα?) κόμματα, είναι εντάξει. Στόχος είναι να μην βγάλουν πάνω από 130 βουλευτές και οι δυό τους.. (Αν και το παιχνίδι θα παιχτεί στις μονοεδρικές.Εκεί τους φοβάμαι..)

Εχετλαίος
17/04/2012, 13:26
Αυτό όμως (αποχή) θα φέρει τα ίδια -και χειρότερα- αποτελέσματα

Όπως;

SVX
17/04/2012, 13:28
Όπως;

οπως να κατσει το 35% σπιτι με tsakiris chips και να αφησει το υπολοιπο 65% βολεμενων κομματοσκυλων να αποφασισουν για την "καθοριστικη μαχη"

Εχετλαίος
17/04/2012, 13:30
οπως να κατσει το 35% σπιτι με tsakiris chips και να αφησει το υπολοιπο 65% βολεμενων κομματοσκυλων να αποφασισουν για την "καθοριστικη μαχη"

Κατά νου είχα μια καθολική αποχή, ή έστω ένα φτύσιμο από ένα 65-70% του κοπαδιού.

έντιτ: Μα αν 65% του εκλογ. σώματος είναι οι βολεμμένοι τότε "δίκαια" βάση του Δημοκρατικού καθεστώτος έχουμε και την κατάσταση που έχουμε.
Όχι;
Να καταλάβω, τί ψάχνουμε;

chr1s_86
17/04/2012, 13:32
, ή έστω ένα φτύσιμο από ένα 65-70% του κοπαδιού.

Αυτό ναι, είναι αποχή. Αλλά το 30-35% που κάθεται σπίτι και μετά αποποιείται των ευθυνών του με ένα "εγώ δεν τους ψήφισα" τι σκ@τά είναι ;;

universalgr1
17/04/2012, 13:44
Όπως;

Αυτό ακριβώς..

Όμως δεν είναι και το 65% βολεμένοι. Από το 65% υπάρχει ποσοστό βολεμένων, ποσοστό θυμωμένων, ποσοστό ηλιθίων, ποσοστό δικαίων ψήφων, πσοστό αριστερών εκ πεποιθήσεως, πσοσοστό δεξιών εκ πεποιθήσεως κλπ κλπ.. Απλά θα δώσει την ποπλυπόθητη αυτοδυναμία στους 2 να μας αλλάξουν τα φώτα με 170-180 βουλευτές παρέα και να περνάνε όλα τα νομοσχέδια αέρα..

Αν ψηφίσει και το υπόλοιπο 35% (σωστά όμως) προβλέπω να μην ξεπερνούν τους 120 μαζί..

Εχετλαίος
17/04/2012, 13:48
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=134269&catid=1
:wave2:

universalgr1
17/04/2012, 13:49
Κατά νου είχα μια καθολική αποχή, ή έστω ένα φτύσιμο από ένα 65-70% του κοπαδιού.

Μια αποχή 70% εκτός από ένα γερό φτύσιμο (και γουστάρω ειλικρινά!!) σε τι άλλο θα μας ωφελούσε πρακτικά;

Εχετλαίος
17/04/2012, 13:52
Μια αποχή 70% εκτός από ένα γερό φτύσιμο (και γουστάρω ειλικρινά!!) σε τι άλλο θα μας ωφελούσε πρακτικά;

Σε τι θα μας ήταν επιζήμιο;

SVX
17/04/2012, 13:54
Αυτό ακριβώς..

Όμως δεν είναι και το 65% βολεμένοι. Από το 65% υπάρχει ποσοστό βολεμένων, ποσοστό θυμωμένων, ποσοστό ηλιθίων, ποσοστό δικαίων ψήφων, πσοστό αριστερών εκ πεποιθήσεως, πσοσοστό δεξιών εκ πεποιθήσεως κλπ κλπ.. Απλά θα δώσει την ποπλυπόθητη αυτοδυναμία στους 2 να μας αλλάξουν τα φώτα με 170-180 βουλευτές παρέα και να περνάνε όλα τα νομοσχέδια αέρα..

Αν ψηφίσει και το υπόλοιπο 35% (σωστά όμως) προβλέπω να μην ξεπερνούν τους 120 μαζί..

οσο θυμωμενος και αν ειναι ο βολεμενος... δεν μπορει να κανει κιχ... απο αυτον που χρωσταει ψηφο για 2-3 σβησμενες κλησεις, μεχρι αυτον που εχει βολεψει ολο το σο'ι' στη Νομαρχια... τα ριζοσπαστικα αποτελεσματα στις εκλογες και η καταρρευση του συστηματος παιρνει μαζι κι αυτους με τον τροπο ζωης τους...

το αλλο που δεν ακουσα κανεναν να λεει ειναι οτι η Ελλαδα ειναι μια υπεργηρη χωρα... και τωρα με τους νεους να την κανουν απο ολα τα αεροδρομια , να δω με τι "πολιτικοποιηση" θα παρθουν αποφασεις για τον ερημο τουτο τοπο

el_hymador
17/04/2012, 13:56
Παιδες, μια αποψη ειπα η οποια μπορει να ειναι και λαθεμενη, δεν ειπα ουτε να μην παει να ψηφισει κανενας, ουτε να το ριξετε μονοκουκι καπου συγκεκριμενα. Απλα θελει πολυ περισσοτερη σκεψη απο ποτε. Το να μην παει να ψηφισει κανεις ειναι εγκληματικο στην παρουσα φαση, δεν ειναι μορφη διαμρτυριας ουτε εναλλακτικος τροπος για να αποδειξει καποιος τη δυσαρεσκεια του. Βουτυρο στο ψωμι τους ειναι και καργα επιθυμητο.

Παλι κατα την αποψη μου, μετα το περας των εκλογων θα δουμε σημεια και τερατα και θα γινουμε μαρτυρες σε απιστευτες ασκησεις εδαφους (τριπλες κωλοτουμπες κτλ) αφου αναλογως των ποσοστων, θα επιχειρηθουν οι πιο κουλες συνεργασεις και συμπραξεις κομματων. Σε καθε περιπτωση, αυτο που ξερω ειναι οτι η εντολη εχει πεσει απ εξω, χεστε αυτους εδω μεσα, οι περισσοτεροι μαριονετες ειναι και επιτελουν τους ρολους που τους εχουν αναθεσει. Δεν ειναι τυχαιο που οι εντολεις μας, εκφραζουν ανοιχτα, σχεδον ξεδιαντροπα, την επιθυμια τους για συναινεση και συμπλευση των περισσοτερων κομματικων σχηματισμων με τις επιταγες τους. Μια τετοια πραξη σημαινει αυτοματα πληρη δικαιοδοσια με τη βουλα της λαϊκης εντολης για ανειπωτο γ@μησι.

Για αυτο σας λεω, φοβου τους νεοκοπους φωνακλαδες - υπερμαχους της εθνικης ανεξερτησιας και της αντιμνημονιακης πολιτικης... τραβανε κοσμο οπως οι νεον λαμπες τα κουνουπια και θα παθουμε τζιζ. Οι περισσοτεροι απ αυτους εχουν ενα παρελθον, τα εργα και οι ημερες τους δεν συναδουν σε καμμια περιπτωση με την πραμματεια που διαλαλουν σημερα.

SVX
17/04/2012, 13:57
Σε τι θα μας ήταν επιζήμιο;

αν απο τους 100 δεν πατησουν οι 70 να ψηφισουν... θα μεινουν οι 30 πες οτι οι 7 ειναι ΠΑΣΟΚΟΙ οι 11 Νεοδημοκρατες οι 6 ΚΚΕδες, οι 3 Πανο Καμμενο , οι 2 με τον ΚΑΡΑΤζαβλακα και ενας Χρυσαυγιδης .........

οποτε καταλαβαινεις (ποσοστιαιως)

universalgr1
17/04/2012, 14:01
Καλά αν ψήφιζε μόνο το 30% θα ήταν μόνο συγγενείς και φίλοι. Θα έβγαζαν και τα 2 κόμματα 80%.

Τέλος πάντων. Άποψή μου, πρέπει να ψηφίσουμε όλοι!
Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία και από τα θεμελιώδη δικαιώματα μας (τα να αποφασίζουμε με την ψήφο μας) δεν έχει καμία ισχύ σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας.

Εν ολίγοις με την ψήφο μας ΙΣΩΣ κάτι να πετύχουμε. Αν δεν ψηφίσουμε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πετύχουμε τίποτα.

Cpt. Haddock
17/04/2012, 14:03
[...]Παλι κατα την αποψη μου, μετα το περας των εκλογων θα δουμε σημεια και τερατα και θα γινουμε μαρτυρες σε απιστευτες ασκησεις εδαφους (τριπλες κωλοτουμπες κτλ) αφου αναλογως των ποσοστων, θα επιχειρηθουν οι πιο κουλες συνεργασεις και συμπραξεις κομματων.[...]

Μετά το πέρας των εκλογών; :tooth:

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=453458

universalgr1
17/04/2012, 14:14
Παιδες, μια αποψη ειπα η οποια μπορει να ειναι και λαθεμενη, δεν ειπα ουτε να μην παει να ψηφισει κανενας, ουτε να το ριξετε μονοκουκι καπου συγκεκριμενα. Απλα θελει πολυ περισσοτερη σκεψη απο ποτε. Το να μην παει να ψηφισει κανεις ειναι εγκληματικο στην παρουσα φαση, δεν ειναι μορφη διαμρτυριας ουτε εναλλακτικος τροπος για να αποδειξει καποιος τη δυσαρεσκεια του. Βουτυρο στο ψωμι τους ειναι και καργα επιθυμητο.

Παλι κατα την αποψη μου, μετα το περας των εκλογων θα δουμε σημεια και τερατα και θα γινουμε μαρτυρες σε απιστευτες ασκησεις εδαφους (τριπλες κωλοτουμπες κτλ) αφου αναλογως των ποσοστων, θα επιχειρηθουν οι πιο κουλες συνεργασεις και συμπραξεις κομματων. Σε καθε περιπτωση, αυτο που ξερω ειναι οτι η εντολη εχει πεσει απ εξω, χεστε αυτους εδω μεσα, οι περισσοτεροι μαριονετες ειναι και επιτελουν τους ρολους που τους εχουν αναθεσει. Δεν ειναι τυχαιο που οι εντολεις μας, εκφραζουν ανοιχτα, σχεδον ξεδιαντροπα, την επιθυμια τους για συναινεση και συμπλευση των περισσοτερων κομματικων σχηματισμων με τις επιταγες τους. Μια τετοια πραξη σημαινει αυτοματα πληρη δικαιοδοσια με τη βουλα της λαϊκης εντολης για ανειπωτο γ@μησι.

Για αυτο σας λεω, φοβου τους νεοκοπους φωνακλαδες - υπερμαχους της εθνικης ανεξερτησιας και της αντιμνημονιακης πολιτικης... τραβανε κοσμο οπως οι νεον λαμπες τα κουνουπια και θα παθουμε τζιζ. Οι περισσοτεροι απ αυτους εχουν ενα παρελθον, τα εργα και οι ημερες τους δεν συναδουν σε καμμια περιπτωση με την πραμματεια που διαλαλουν σημερα.

Κατ'αυτήν τη διατύπωση δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε όλα!!!

:beer:

imitrelos
17/04/2012, 14:20
Προσωπικά τρελό-μελισσοκόμε (el hymador) μου αρέσει ο τρόπος σκέψης είναι αναλυτικός (μάλλον κάτι βάζεις στο μέλι :lol::lol: )

Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι δύναμη έχουμε και πρέπει να τους εκβιάσουμε......

και για να το κάνω πιο λιανά .....εκτός κάδρου Πασοκ,ΝΔ,ΛΑΟΣ,Χρυσα αυγα και ψηφίστε ότι θέλετε
αλλά εκβιασμός είναι όλοι να έχουν περίπου ίδια ποσοστά άρα και έδρες ( δηλαδή σε σύμπραξη π.χ 2 κομμάτων οι 150 να χωρίζονται σε 75 το ένα και 76 το άλλο .....θα αναγκαστούν να βάλουν νερό στο κρασί τους και να μας ακούσουν

* είναι καθαρά προσωπική άποψή και να με σύνχωρέσουν οι οπαδοι τών παραπάνω κομμάτων που δέν θέλω προσωπικά να ξέρω ότι υπάρχουν κάν.......αλλά στα @@ με αυτα που θα ψηφίσουν δέν θέλουν λύπηση αλλά ντομάτες (μα τήν παναγία άμα βγει ο μπένι ή ο γυαλάκιας θα πάω να κρεμαστώ με τήν ντίζα του γκαζιού του πήγασου ούτως ή άλλος μέλλον με αυτούς ΔΕΝ θα έχουμε)

SVX
17/04/2012, 14:22
(μα τήν παναγία άμα βγει ο μπένι ή ο γυαλάκιας θα πάω να κρεμαστώ με τήν ντίζα του γκαζιού του πήγασου ούτως ή άλλος μέλλον με αυτούς ΔΕΝ θα έχουμε)

το να τους μπουρλωτιασεις επιδη σε αυτη την περιπτωση θα εχει παιξει ΚΑΙ νοθεια στις καλπες δεν παιζει? να βγεις με δεκρανια και πυρσους ? πρεπει να την δεις emo?

tai
17/04/2012, 14:30
Μετά το πέρας των εκλογών; :tooth:

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=453458

σαν το "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει":lol:
δεν κρατιέμαι ενα πράγμα:lol:

tai
17/04/2012, 14:33
το να τους μπουρλωτιασεις επιδη σε αυτη την περιπτωση θα εχει παιξει ΚΑΙ νοθεια στις καλπες δεν παιζει? να βγεις με δεκρανια και πυρσους ? πρεπει να την δεις emo?
καλη ανασταση δλδ (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SKFto4GuQ08):lol::lol:

el_hymador
17/04/2012, 14:57
Παντως αν λαβω ως στατιστικο δειγμα αυτα που ακουω απο τον ευρυτερο κυκλο μου και αυτα που διαβαζω στο διαδικτυο, θα πρεπει πασοκ και νδ να συγκεντρωσουν μαζι κανα 8%... για να δουμε ρε γαμοτο... για να δουμε... :rolleyes:

PortisHead
17/04/2012, 15:11
Παντως αν λαβω ως στατιστικο δειγμα αυτα που ακουω απο τον ευρυτερο κυκλο μου και αυτα που διαβαζω στο διαδικτυο, θα πρεπει πασοκ και νδ να συγκεντρωσουν μαζι κανα 8%... για να δουμε ρε γαμοτο... για να δουμε... :rolleyes:

Τουλαχιστον εισαι αισιοδοξος !!!
Εγω θα κρατησω αυτο το link...για της 7 Μαϊου...και δηλώνω απο τωρα οτι θα βγει με συντριπτική πλειοψηφία ή το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ.
Μαλλον η ΝΔ.
30 χρονια ping-pong....δεν αλλαζει ευκολα αυτο.

el_hymador
17/04/2012, 15:14
Τουλαχιστον εισαι αισιοδοξος !!!
Εγω θα κρατησω αυτο το link...για της 7 Μαϊου...και δηλώνω απο τωρα οτι θα βγει με συντριπτική πλειοψηφία ή το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ.
Μαλλον η ΝΔ.
30 χρονια ping-pong....δεν αλλαζει ευκολα αυτο.

Δεν διαφωνω, εγω βλεπω ΝΔ Αντωνακη αφου αποδειχθηκε καλυτερο γιουσουφακι απο του πασοκους... απλα μου κανει εντυπωση το πως λειτουργουν οι ανθρωποι...

PortisHead
17/04/2012, 15:19
Δεν διαφωνω, εγω βλεπω ΝΔ Αντωνακη αφου αποδειχθηκε καλυτερο γιουσουφακι απο του πασοκους... απλα μου κανει εντυπωση το πως λειτουργουν οι ανθρωποι...

Απλα , κακα τα ψεματα , πεφτουμε ολοι στη λουμπα του μικροκοσμου μας.
10-20 φιλοι , 3-4 blogs και κανα 2-3 φορουμ , δεν αποτελουν ουτε το 0.5% των ψηφοφόρων της Ελλαδος.

kostas777
17/04/2012, 16:30
δεν ανησυχώ καθόλου για τις εκλογές. ξέρω ποιοί θα βγουν και γιατί, ξέρω ποιούς δεν θα ψηφίσω (αλλά αυτοί θα βγουν).

ο έλληνας θα ψηφίσει για άλλη μια φορά αυτό που θα του υποδείξει η τηλεόραση. δικό του μυαλό δεν έχει, αποδεδειγμένα.

είμαι περίεργος να δω για άλλη μια φορά τι μου ετοιμάζει αυτό το τουρλουμπούκι που λέγεται έλληνες. :rolleyes:

imitrelos
17/04/2012, 17:02

:lol::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Δίκιο έχεις κάτι σε ξύλο να το ευχαριστηθώ κιόλας :lol:

BELZEBOYLIS
17/04/2012, 18:16
Ο Βελζεβούλης της γειτονιάς σας ,προτείνει : Στις κρισιμότερες εκλογές ,μετά την μεταπολίτευση , πάρτε θέση με την ψήφο σας ! Χωρίς αφορισμούς μισαλλοδοξίες και προκαταλήψεις ψηφίστε τον συνδυασμό με τις προτάσεις-θέσεις που ΕΣΕΙΣ συμφωνείτε ! Σε αυτές τις εκλογές η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από ψήφο διαμαρτυρίας , χρειάζεται ψήφο θέσης !!! Ψηφίστε σαν να πιστεύετε ότι ο συνδυασμός που θα ψηφίσετε , θα κυβερνήσει !!! :wave2:

iosif
18/04/2012, 07:57
η μονη ψηφος που μπορει να δοθει οφειλει να ειναι αντιμνημονιακη ΚΑΙ αντικαπιταλιστικη.
γιατι? ταχουμε γραψει απειρες φορες.
αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι εναποθετουμε τις ελπιδες μας και εξουσιοδοτουμε να αποφασιζουν για εμας εν λευκω. ο δρομος εχει γραψει συνειδησεις καποια χρονια τωρα και οι νεες γενιες ειναι χαμενες απο τους δεινοσαυρους της επαγγελματικης πολιτικης. Ο ελεγχος στην εξουσια πρεπει να ειναι αμειλικτος και η πολιτικη δραση καθημερινη και αμεση ωστε να τιμουμε και την ιδιοτητα του πολιτη.

κατα τα αλλα ο ψηφοφορος πασοκ/νδ/λαοσ/δησυ/δραση εντασεται σε κατηγορια α)ιδιοτελης β)βλακας γ)τυφλος οπαδος πραγμα που ειναι ιδιο με το β. υποψιν οτι τα ποσοστα τους σε ηλικιες εως 30 ειναι επιπεδου θερμοκρασιων νορβηγιας.

ψηφος σε τραμπουκικες συμμοριες παρακρατικων και μπραβων που καλυπτονται απο κομματικο μανδυα ειναι ενδειξη α)απυθμενης βλακειας ή β) σαδιστικων διαστροφων και καταπιεσμενων κομπλεξ ή γ) προτερων φιλοναζιστικων παραδοσεων. ειδικα το μοτο "να ξεβρωμισει ο τοπος" ...ναι εκλεγοντας περιανδρους, μιχαλολιακους, πορκηδες και ρηγαδες...

μην τρελλαινεστε. διαλυθηκαν ερε, ενωση κεντρου, φιλελευθεροι του βενιζελου πασοκ και νδ θα επιβιωσουν????

gcrook
18/04/2012, 08:15
Ο Βελζεβούλης της γειτονιάς σας ,προτείνει : Στις κρισιμότερες εκλογές ,μετά την μεταπολίτευση , πάρτε θέση με την ψήφο σας ! Χωρίς αφορισμούς μισαλλοδοξίες και προκαταλήψεις ψηφίστε τον συνδυασμό με τις προτάσεις-θέσεις που ΕΣΕΙΣ συμφωνείτε ! Σε αυτές τις εκλογές η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από ψήφο διαμαρτυρίας , χρειάζεται ψήφο θέσης !!! Ψηφίστε σαν να πιστεύετε ότι ο συνδυασμός που θα ψηφίσετε , θα κυβερνήσει !!! :wave2:

Και αν διαφωνουμε με ολους και ολα τι να παρουμε;Τα βουνα;

nikos_abel
18/04/2012, 08:49
Και αν διαφωνουμε με ολους και ολα ;

Κ Κ Ε :sick:

DrBig
18/04/2012, 08:52
Η μ@λ@κι@ παει συννεφο....

Θα προτεινα αντι να λετε να ψηφισουμε 'ιδεολογιες' και 'πολιτικες' να κοιταξετε λιγο και τις φατσες των ανθρωπων απο τους οποιους αυτες εκπροσωπουνται.

Δεν μπορεις κυριος να μου λες να ψηφισω το χ-κομα την στιγμη που ο αρχηγος και οι βουλευτες του ειναι πεινασμενα τσουτσεκια και φασιστοκεφτεδες (ο τελευταιος μαλιστα χαρακτηρισμος δεν ειναι σε καμια περιπτωση αποκλειστικοτητα των δεξιων). Αν μαλιστα δεν εισαστε σε θεση να δειτε τους ανθρωπινους χαρακτηρες πισω απο την πολιτικη και να καταλαβετε το ποσο οι χαρακτηρες αυτοι καθοριζουν και το τελικο προιον, ειστε επιεικως τυφλοι.

Εγω θα προτεινα στους ιδεολογικα 'φανατικους' (και μη) αναμεσα μας να συνειδητοποιησουν οτι αυτο που χρειαζομαστε στην ελλαδα (και αυτο που ποτε δεν ειχαμε) ειναι ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ανθρωπους ανεξαρτητως ιδεολογιας. Χεστηκα αν το κομα που με κυβερναει ειναι αριστερο, δεξιο η κεντρο. Το μονο που θελω ειναι ακεραιοτητα και 'καλη προθεση' και τα υπολοιπα θα βρουν το δρομο τους.

Δηλαδη ρε γαμωτι, σε ποιο κοσμο ζειτε? Νομιζετε οτι ειμαστε εδω που φτασαμε γιατι ειχαμε ελλειμα επιτυχων ιδεολογιων? Η ιδεολογια χωρις τον χαρακτηρα δεν λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

BELZEBOYLIS
18/04/2012, 08:53
Και αν διαφωνουμε με ολους και ολα τι να παρουμε;Τα βουνα;

Αν έχεις διαβάσει όλες τις θέσεις των κομμάτων και δεν συμφωνείς με καμία , κερνάω καφέ όπου και όποτε θες ! Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον για εμένα να μάθω πως απέρριψες μια γκάμα προτάσεων από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά !!!!!:wave2:

Cpt. Haddock
18/04/2012, 08:59
η μονη ψηφος που μπορει να δοθει οφειλει να ειναι αντιμνημονιακη ΚΑΙ αντικαπιταλιστικη.
γιατι? ταχουμε γραψει απειρες φορες.
αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι εναποθετουμε τις ελπιδες μας και εξουσιοδοτουμε να αποφασιζουν για εμας εν λευκω. ο δρομος εχει γραψει συνειδησεις καποια χρονια τωρα και οι νεες γενιες ειναι χαμενες απο τους δεινοσαυρους της επαγγελματικης πολιτικης. Ο ελεγχος στην εξουσια πρεπει να ειναι αμειλικτος και η πολιτικη δραση καθημερινη και αμεση ωστε να τιμουμε και την ιδιοτητα του πολιτη.

κατα τα αλλα ο ψηφοφορος πασοκ/νδ/λαοσ/δησυ/δραση εντασεται σε κατηγορια α)ιδιοτελης β)βλακας γ)τυφλος οπαδος πραγμα που ειναι ιδιο με το β. υποψιν οτι τα ποσοστα τους σε ηλικιες εως 30 ειναι επιπεδου θερμοκρασιων νορβηγιας.

ψηφος σε τραμπουκικες συμμοριες παρακρατικων και μπραβων που καλυπτονται απο κομματικο μανδυα ειναι ενδειξη α)απυθμενης βλακειας ή β) σαδιστικων διαστροφων και καταπιεσμενων κομπλεξ ή γ) προτερων φιλοναζιστικων παραδοσεων. ειδικα το μοτο "να ξεβρωμισει ο τοπος" ...ναι εκλεγοντας περιανδρους, μιχαλολιακους, πορκηδες και ρηγαδες...

μην τρελλαινεστε. διαλυθηκαν ερε, ενωση κεντρου, φιλελευθεροι του βενιζελου πασοκ και νδ θα επιβιωσουν????

Σα να διαβαζω την "Αυγη"

iosif
18/04/2012, 09:20
ευτυχως που τογραψες και με γλυτωνεις απο εξοδα. βλεπεις την αυγη δεν την εχω διαβασει ποτε. μα ποτε. εαν γραφει τα ιδια με μενα ε να μην την αγορασω, τσαμπα λεφτα

παντως τα τελευταια τευχη των περιοδικων βαβυλωνια και unfollow που αγοραζω ειναι αψογα.

gcrook
18/04/2012, 09:25
Αν έχεις διαβάσει όλες τις θέσεις των κομμάτων και δεν συμφωνείς με καμία , κερνάω καφέ όπου και όποτε θες ! Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον για εμένα να μάθω πως απέρριψες μια γκάμα προτάσεων από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά !!!!!:wave2:

Προσπαθω να αποφευγω τις ακροτητες γενικα, και αν βγαλεις αυτες απο την εξισωση, το μονο που μενει ειναι ενα συνολο απο ερωτησεις που εχω
και κανενας δεν φαινεται να θιγει και ουτε προκειται που να χτυπαω το Γκωλο μου κατω οποτε ποιος αντιπροσωπευει εμενα;
Μονο οι ερωτησεις με ενδιαφερουν εμενα, και προσωπικα τις απαντησεις και τις προτασεις τις εχω χεσμενες ασχετα αν σε στιγμες αδυναμιας τις κυνηγαω σα το μαλακα.
Οποτε οπως βλεπεις δεν με απασχολει ουτε η αριστερα ουτε η δεξια ουτε οι αντιμνημονιακοι, ουτε κανενας γιατι κανενας πραγματικα
δεν ασχολειται με μενα.
Μονο απολιτικ μην με πεις.

BELZEBOYLIS
18/04/2012, 09:36
Προσπαθω να αποφευγω τις ακροτητες γενικα, και αν βγαλεις αυτες απο την εξισωση, το μονο που μενει ειναι ενα συνολο απο ερωτησεις που εχω
και κανενας δεν φαινεται να θιγει και ουτε προκειται που να χτυπαω το Γκωλο μου κατω οποτε ποιος αντιπροσωπευει εμενα;
Μονο οι ερωτησεις με ενδιαφερουν εμενα, και προσωπικα τις απαντησεις και τις προτασεις τις εχω χεσμενες ασχετα αν σε στιγμες αδυναμιας τις κυνηγαω σα το μαλακα.
Οποτε οπως βλεπεις δεν με απασχολει ουτε η αριστερα ουτε η δεξια ουτε οι αντιμνημονιακοι, ουτε κανενας γιατι κανενας πραγματικα
δεν ασχολειται με μενα.
Μονο απολιτικ μην με πεις.

Δεν πρόκειται να σε χαρακτηρίσω , αυτό που επιθυμώ είναι να σε καταλάβω ! Αν έχεις ερωτήσεις , ψάχνεις για απαντήσεις ! Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν ,είναι να θέσεις τις ερωτήσεις σου στα κόμματα και να ψηφίσεις αυτό που έδωσε τις καλύτερες για εσένα απαντήσεις !
Αν πάρεις ικανοποιητικές απαντήσεις από περισσότερα κόμματα , βάλε και σαν δεύτερο κριτήριο τα πρόσωπα που τα εκφράζουν !!

Cpt. Haddock
18/04/2012, 09:50
Δύο γελοιογραφίες του Μποστ απο το 1950...

(παρατηρηστε στην πρώτη, την εφημερίδα που κρατάει ο καραγκιόζης-λαός)

254896

254897

gcrook
18/04/2012, 09:55
Δεν πρόκειται να σε χαρακτηρίσω , αυτό που επιθυμώ είναι να σε καταλάβω ! Αν έχεις ερωτήσεις , ψάχνεις για απαντήσεις ! Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν ,είναι να θέσεις τις ερωτήσεις σου στα κόμματα και να ψηφίσεις αυτό που έδωσε τις καλύτερες για εσένα απαντήσεις !
Αν πάρεις ικανοποιητικές απαντήσεις από περισσότερα κόμμα , βάλε και σαν δεύτερο κριτήριο τα πρόσωπα που τα εκφράζουν !!

Ε τωρα αυτο, σορι κιολας,αλλα ακουγεται σαν μαθημα πολιτικου προσανατολισμου που (θα μπορουσε να) διδασκεται και στην εκτη δημοτικου.
Κοιτα εμενα πολλα προσωπα με εκφραζουν απλα τυχαινει να μην ζητουν την ψηφο μου οποτε πακετο.
Και οσο για το παιχνιδι των ερωτησεων πιστευω οτι αν και η κοινωνια εμπαινε στον κοπο να τις κανει δεν θα ειχαμε αναγκη απο τοσες απαντησεις και προτασεις.
Αυτο μπορει ο καθενας να το εκλαβει οπως θελει.

Παντως ετσι για το ροκ και επειδη ρωτας ισως καποιο πολυ μικρο κομμα να μου ειναι καπως πιο συμπαθες για την σταση του απεναντι στον εαυτο του πρωτιστως,οχι οτι με εκφραζει κιολας...Απο κει και περα το αν θα παω να το ψηφισω θα εχει να κανει αποκλειστικα
με το πως θα μου καβλωσει το πρωι των εκλογων να παω με καμερα να τρολαρω και λιγο στην καλπη -λατρευω κατι μπαρμπαδες που οποιον δουν με φωτογραφικη μηχανη τον λενε ρουφιανο και παιρνουν το εκατο-

iosif
18/04/2012, 10:06
254899

iosif
18/04/2012, 10:07
254900

iosif
18/04/2012, 10:09
254901

iosif
18/04/2012, 10:10
254902

Α σορυ!
αυτο ειναι για αλλου!!!!!!

BELZEBOYLIS
18/04/2012, 10:20
254902

Α σορυ!
αυτο ειναι για αλλου!!!!!!

τρολάρεις και αλλού εε???:lol::wave2:

iosif
18/04/2012, 10:34
ναι μωρε εκει που γραφουμε για ομαδες!
αλλα λογω στερητικου συνδρομου ειπα να το βαλω και σε αυτο το σενκτιον!

BELZEBOYLIS
18/04/2012, 10:35
Ε τωρα αυτο, σορι κιολας,αλλα ακουγεται σαν μαθημα πολιτικου προσανατολισμου που (θα μπορουσε να) διδασκεται και στην εκτη δημοτικου.
Κοιτα εμενα πολλα προσωπα με εκφραζουν απλα τυχαινει να μην ζητουν την ψηφο μου οποτε πακετο.
Και οσο για το παιχνιδι των ερωτησεων πιστευω οτι αν και η κοινωνια εμπαινε στον κοπο να τις κανει δεν θα ειχαμε αναγκη απο τοσες απαντησεις και προτασεις.
Αυτο μπορει ο καθενας να το εκλαβει οπως θελει.

Αν η κοινωνία , έμπαινε στον κόπο να κάνει ερωτήσεις και να ψηφίζει με βάση των απαντήσεων, δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε !!! Η κοινωνία όμως είναι ενα σύνολο απο άτομα ,τα οποία οφείλουν τουλάχιστο να συμπεριφέρονται όπως θα ήθελαν να συμπεριφέρεται η κοινωνία ;)

Παντως ετσι για το ροκ και επειδη ρωτας ισως καποιο πολυ μικρο κομμα να μου ειναι καπως πιο συμπαθες για την σταση του απεναντι στον εαυτο του πρωτιστως,οχι οτι με εκφραζει κιολας...Απο κει και περα το αν θα παω να το ψηφισω θα εχει να κανει αποκλειστικα
με το πως θα μου καβλωσει το πρωι των εκλογων να παω με καμερα να τρολαρω και λιγο στην καλπη -λατρευω κατι μπαρμπαδες που οποιον δουν με φωτογραφικη μηχανη τον λενε ρουφιανο και παιρνουν το εκατο-

Εγώ θα επιμένω για μια φορά για να σου τονίσω την ιδιαιτερότητα των εκλογών που έρχονται , ότι πρέπει να πάρουμε θέση απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ! Η ψήφος διαμαρτυρίας είναι σχετικά άχρηστη αυτή την φορά ... :wave2: