View Full Version : ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
23
el_hymador
02/05/2012, 15:46
Αρχικά νόμιζα ότι έκανες πλάκα.
Αλλά ξαναδιαβάζοντάς το, καταλήγω στο ότι το λες σοβαρά.
Όταν σε βιάζουν, κάνει διαφορά η εθνικότητα του βιαστή;
Αν πάντως αυτές οι 11 έχουν πάει τελευταία με 1400 άντρες, εγώ αυτό το λέω απλά αδιανόητο..Δε χωράει σε ανθρώπινο μυαλό αυτό το γεγονός..Φανταζόμαστε καμιά μάνα ή αδερφή ή ξαδέρφη ή γειτόνισσα ή γνωστή να της κάναν τέτοιο πράγμα;
Παλιά πάντως, οι πόρνες, με σαφώς καλύτερες συνθήκες "εργασίας", κάπου στα 30 με 40 το χάνανε, αν δεν είχαν αυτοκτονήσει ως τότε..Και όταν λέω το χανάνε, μιλώ για καταστάσεις δίχως επιστροφή
Μετά τη δημοσιοποιήση των φωτογραφιών τους και τη φυλάκισή τους (!!!) είναι για να σαλτάρεις
Τι ακριβώς καταγγέλεις; Πιστεύεις ότι το σύνολο των γυναικών αυτών "αναγκαζόντουσαν" να εκδίδονται;
chr1s_86
02/05/2012, 16:00
αυτο το 60% που απειχε απο την προηγουμενη διαδικασια
30 εννοείς...
gixxerpap
02/05/2012, 16:18
+10000000000000 στον Γιαγιά Αρκούδα.....
ΥΓ . Τι θα λέγατε να γράφει κάποιος τι προτείνει να ψηφίσει ο κόσμος ο αναποφάσιστος ? εμένα πχ κατεβαίνει πολυ καλός μου φίλος, παιδικός, μηχανοβιος (έχει ΒΜW βέβαια αλλα τέλος πάντων!!), με μικρό κόμμα , κι θα ήθελα να τον στηρίξουμε ....μπρω να σας στείλω και λινκ να διαβάσετε τις απόψεις του και όσοι επιθυμείτε, .....ψηφίστε τον.........
Δεν θα επιχειρηματολογουμε απο κάτω ούτε θα σχολιάζουμε οι υπόλοιποι ...θα γράφω πχ.:
Εγω προτείνω των Υanni24, κατεβαίνει με τους ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, και οι απόψεις του εδω............
Αν το επιτρέπουν οι mod, είναι μια καλη ιδέα.......
Προτείνουμε ανθρώπους.....δεν σχολιάζουμε, δεν ειρωνευομαστε και δεν χλευαζουμε κανένα.......τι λέτε ?
κι αν κάποιου ο φίλος κατεβαίνει με την χρυση αυγή, θα μπορεί να βάλει λινκ να διαβαστούν οι απόψεις του απο τους αναποφάσιστους?
το πιάνεις νομίζω το νόημα ...
stefanos
02/05/2012, 16:37
Είναι η πρώτη φορά που θα πάω να ψηφίσω ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι την επόμενη μέρα θα περνάω χειρότερα απ ότι τώρα.
Θα διαμαρτυρηθώ λοιπόν με την ψήφο μου προκαταβολικά γι αυτά που θα περάσω αργότερα.
Τι ακριβώς καταγγέλεις; Πιστεύεις ότι το σύνολο των γυναικών αυτών "αναγκαζόντουσαν" να εκδίδονται;
στέλνω π.μ γιατί θα βγει εκτός θέματος
ΕΝΤΙΤ
αφού σβήσεις κανένα πμ
kostas777
02/05/2012, 17:20
δεν είναι μόνο οι γέροι που ψηφίζουν πα.σο.κ. και ν.δ. (και τα δύο γελοία ονόματα, όπως και να το δεις)
δυστυχώς.. νέοι, γέροι και παιδιά είχαν ομαδοποιηθεί και ψήφιζαν «για να μην βγουν οι άλλοι».
σε αυτό το φιάσκο επέλεγα να μην συμμετέχω. όχι λόγω «συνειδητής επιλογής», ή «για να στείλω μήνυμα στα κόμματα» (ναι, το δικό μου «μήνυμα» περίμεναν..), η για «διαμαρτυρία».
απλώς, σε ένα τέτοιο ξεφτιλισμένο σύστημα, το να πάω να ψηφίσω (οποιονδήποτε, δεν έχει σημασία), θα ήταν σαν να το εγκρίνω και θα ξεφτιλιζόμουν και ο ίδιος (όπως έχει γίνει αρκετές φορές).
αυτή τη φορά.. είναι πάλι οι ίδιοι. οι ίδιοι και οι ίδιοι που τρώγαμε στη μάπα τόσα χρόνια, απλά αλλάξαν ομαδούλες και φτιάξαν και καινούργιες.
κανονικά ο κάθε πολιτικός, μετά από μια 4ετή θητεία θα έπρεπε να απαγορεύεται να ξαναπολιτευτεί για τουλάχιστον 15 χρόνια. θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση, το καθήκον, να «παίρνουμε σειρά» για τη διακυβέρνηση της χώρας. όχι να μαζεύουμε από δω κι από κει δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα, που είναι «καλά παιδιά» με σκοπό να αυξήσουμε τις ψήφους μας. γιατί πόσο ικανοί είναι ηθοποιοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ακόμη και πόρνες να εκπροσωπήσουν τη χώρα και να βάλουν μια τάξη; όσο ικανοί είμαστε ο καθένας από εμας.. στο να ψηφίζουμε «ναι σε όλα», σε ό,τι πει ο πρόεδρος, σε ό,τι πει το κόμμα. που όταν αναφέρεται στη βουλή ότι «καλούνται οι βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση», είναι λες και αποτελεί κανονικό κατόρθωμα και φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα (και κανονικό κάρφωμα θα έλεγα, για το πόσο πρόβατα είναι όλοι τους με ελάχιστες εξαιρέσεις).
το «σήμερα» αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση. όποιος δεν ψήφιζε γιατί ένοιθε μαλάκας (σαν εμένα), θα πάει να ψηφίσει. μόνο και μόνο για να μπουν «πολλοί» μέσα στη βουλή, για να μην περνάνε σε μια νύχτα τα νομοσχέδια του κόκκαλη με ομοφωνία, για να μην μιλάει ο κάθε ευρωασιαμερικανός ηγέτης με αρχηγούς κομμάτων, αλλά με εκπροσώπους των ελλήνων!
κατά τα άλλα, μια απ'τα ίδια έχουμε. πρέπει ο πολίτης να αλλάξει μυαλά, όχι ο πολιτικός. ο πολιτικός είναι σάπιο φρούτο, δεν αλλάζει.
Αυτές οι εκλογές είναι ειδικού βάρους και σημασίας γιατί πάνε να μας ξεπουλήσουν και με την βούλα και να πάρουν ότι υπάρχει ελληνικό όπως ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, εγκαταστάσεις, φυσικούς πόρους κτλ για ένα κομμάτι ψωμί. Οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν βάλει την υπογραφή τους ήδη σε αυτό το πράγμα που επιτρέπει να μας πάρουν τα πάντα και μάλιστα με το αγγλικό δίκαιο που είναι υπέρ του δανειστή. Σας παρακαλώ λοιπόν όσοι απέχετε λόγω ιδεολογίας από τις εκλογές τόσα χρόνια αυτή τη φορά να πάτε να ψηφίσετε. Σκεφτείτε και πηγαίνετε να ψηφίσετε, μην αφήσετε να μας υποδουλώσουν για όλη μας την ζωή και μας και τα παιδιά μας. Αυτά που έχουν περάσει οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι αντισυνταγματικά και πρέπει να τα ανατρέψουμε. Είτε στον αριστερό, είτε στο δεξιό χώρο να ανήκετε επιλογές υπάρχουν. Σίγουρα δεν μας εκφράζουν όλους και σίγουρα είναι δύσκολο να επιλέξεις κάποιον γιατί και γω φοβάμαι μήπως όλοι κάνουν κωλοτούμπες μετά τις εκλογές. Αλλά σίγουρα θα πρέπει να καταψηφίσουμε αυτούς που μας έφεραν ως εδώ τόσα χρόνια συνυπέγραψαν αυτό το αηδιαστικό και αντισυνταγματικό πράγμα και ζητάνε να μας ξανασώσουνε. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΘΩ, θέλω να σας στείλω στο διάολο απλά ΛΑΜΟΓΙΑ.
Νικος χρ.
02/05/2012, 19:19
:beer:
οποιος δεν ξερει τι να ψηφισει...ελπιζω τουλαχιστον να ξερει τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ψηφισει....
ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ!!!!!!!!!!!!!
οποιος δεν ξερει τι να ψηφισει...
οποιος δε ξερει να ψηφισει ειναι ζωο !
256690
πυξιδας990
03/05/2012, 09:17
ψηφο οπου γουσταρει ο καθενας,μη ψηφο=οξυγονο στο συστημα.
κατα τα αλλα θελουν ξυλο οσοι λεγανε κατι παλιους καιρους ,μην ψηφιζεις ρε,πιες καμια φραπεδια ναδεις κανα κολαρακι στην παραλια,που να τρεχεις τωρα στο σχολειο για ψηφο,αλλα ετσι το μονο που καταφεραμε ειναι να δωσουμε ανοχη στις κουφαλες.
επισης προσωπικη ιστορια προ εβδομαδας
μπαινει αυστριακος στο μαγαζι και μου ζηταει μια παντοφλα,διαλεγει μια και του λεω 9ε,τοτε μου δινει 10ε και μου λεει κρατα το 1ε γιατι εχεται κριση,τα παιρνω στο κρανιο και του λεω dont sell,go away.αυτος σαστιζει και καθως φευγει κατι μου λεει στα αυστριακα,αλλα εγω στα αρχ......λοπον παιδια εμενα και οι 2 παπουδες μου πολεμησαν το 40 και μαλιστα ο ενας κουβαλησε -πλατη τον αλλον λογω τραμαυτισμου,αυτοι και ολοι οι αλλοι μου δωσανε το δικαιωμα να ειμαι περηφανος για εδω κατω που ζω,δεν δινω την ευκαιρια σε κανενα λαμογιο να μου το παρει αυτο,ετσι.......ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΙ:wave2:
μπαινει αυστριακος στο μαγαζι και μου ζηταει μια παντοφλα,διαλεγει μια και του λεω 9ε,τοτε μου δινει 10ε και μου λεει κρατα το 1ε γιατι εχεται κριση...
Τι ειπε ρε το "χουβαρδοπαιδο"....?!!!!!:moutza: το ανιψι του Γκεμπελς.
Εχετλαίος
03/05/2012, 09:40
επισης προσωπικη ιστορια προ εβδομαδας...
Και η δική μου, αν τη θες.
Μαζευτήκανε οι Γερμανοί και οι Άγγλοι που μένουνε εδώ κάτω και μαζώξανε χρήματα και αγοράσανε στο τοπικό Κέντρο Υγείας ιατρικά μηχανήματα άμεσης ανάγκης που το Ελληνικό "Κράτος" τους αρνιότανε χρόοοοοοοοονια τώρα. Οι ντόπιοι Έλληνες προτιμήσανε να τα φάνε σε κουμάρι και γιαλαντζί 4Χ4 και Cayenne και πουτ@νες στην ίδια περιοχή.
H άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
πυξιδας990
03/05/2012, 09:50
και οι δυο ιστοριες και αυτοι με το ανηψακι του γκεμπελς αλλα και του εχετλαιου που δειχνει την ανυπαρξια του δικου μας κρατους,το ιδιο μηνυμα μου βγαζουν,ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ,ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΟ:wave2:
φιλε αυτα δεν σε βοιθανε σε κατευθηνουν.
τα σαιτ αυτα στιριζονται για να βγαλουν αποτελεσμα σε αυτα που λενε τα κομματα. οπως ολοι ξερουμε τα κομματα λενε αυτα που θες να ακουσεις και κτυπανε ωραια στα αυτια σου αλλα κανουνε αυτο που θελουνε αυτοι μολις τουσ ψηφισης. οποτε οποιος στηριζεται σε αυτα εγω τον χαρακτιριζω τουλαχιστον γαλοπουλο και το σαιτ ειναι το καλαμι που τον κουμανταρι σε πιο κομμα να παει.
το μιαλο μας μπορει αν γνωρισει τη λενε ψεματα οι πολιτικαντιδες ταζοντας λαγους με πετραχιλια. εαν ψηφισουμε με γνωμονα την ελλαδα και για ενα καλυτερο μελον των παιδιων μας (κατι που δεν καναμε μεχρη τορα απλα ψηφιζαμε για να βολευτουμε) τοτε θα στηλουμε την χουντα του δντ στον διαολο και ακομα παραπερα....
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες... Δυστυχώς το link το έβαλα πριν ολοκληρώσω το "τεστ". Το μόνο καλό είναι οτι στο τέλος του, μπορείς να δεις τις θέσεις των κομμάτων στις ερωτήσεις που έχει. Αλλά και πάλι, έχει μόνο τα "μεγάλα" κόμματα. :moutza: (σε αυτούς, όχι σε εσένα!)
Kαι παντελώς κτήνος ώστε να δημοσιεύσεις τις φωτό τους...
Νομίζω πως έχεις άδικο αν και καταλαβαίνω γιατί το λες. Ναι σίγουρα δεν είναι σωστό να παραβιάζεται κάθε προσωπικό δεδομένο κτλ.
αλλά μην ξεχνάς ότι οι περισσότερες από τις γυναίκες αυτές γνώριζαν ότι είναι προσβεβλημένες από τον ιό και συνέχιζαν να εκδίδονται αδιαφορώντας αν θα κολλήσουν κάποιον άλλο. Το θέμα δεν έγκειται σε αυτό βέβαια αλλά στο γεγονός ότι αν υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να ενημερωθούν αυτοί που πήγαν μαζί τους ώστε να μη μεταδώσουν τον ιό και σε άλλους ανθρώπους είναι ένας καλός λόγος για να αρθεί το απόρρητο και η ιδιωτικότητα των γυναικών αυτών.
Δεν λέω ότι είναι ωραίο αλλά ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά μιας τέτοιας απόφασης νομίζω πως και εγώ θα έδινα στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους.
ΥΓ. Πόσο μ@κ@κ@ς πρέπει να είναι κάποιος για να πάει με μια πόρνη και να ΜΗΝ φοράει προφυλακτικό; Πραγματικά τρελό μου φαίνεται.
kostas777
03/05/2012, 18:09
ΥΓ. Πόσο μ@κ@κ@ς πρέπει να είναι κάποιος για να πάει με μια πόρνη και να ΜΗΝ φοράει προφυλακτικό; Πραγματικά τρελό μου φαίνεται.
οπότε πρέπει να δημοσιευθούν φωτογραφίες και ονόματα από όλους! όλους όσους πήγαν με τις πόρνες, όσες πήγαν με αυτούς που πήγαν με τις πόρνες, όσους πήγαν με αυτές που πήγαν με αυτούς που πήγαν με τις πόρνες και οι φωτογραφίες των συζύγων, γκόμενων και παιδιών τους.
θολωνει τα νερα ο Κεβρεκακιας!!! (http://www.youtube.com/watch?v=Or2gYB8RrvA):bawl:
http://kourkouti.sport24.gr/2012/05/02/7173/
οπότε πρέπει να δημοσιευθούν φωτογραφίες και ονόματα από όλους! όλους όσους πήγαν με τις πόρνες, όσες πήγαν με αυτούς που πήγαν με τις πόρνες, όσους πήγαν με αυτές που πήγαν με αυτούς που πήγαν με τις πόρνες και οι φωτογραφίες των συζύγων, γκόμενων και παιδιών τους.
Όχι φίλε μου δεν συμφωνώ. Και όσο και μακακες και να ήταν, αυτοί δεν μετέδιδαν νοσημα εν γνώση τους αλλά εν αγνοία τους, έχει μεγάλη σημασία κατα την ταπεινή μου άποψη δεν νομίζεις?
και αν υπήρχε και κάποιος τρόπος να γλιτώσουν ζωές χωρίς να δοθούν οποιουδήποτε η φωτογραφία και τα στοιχεία θα ήταν το καλύτερο ούτε εμενα μου αρέσει σαν ιδέα απλά νομίζω σε αυτή την περίπτωση ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά υπερτερούν τα θετικά. Αν πιστεύεις ότι υπήρχε κάποια καλύτερη ιδέα χωρίς να δοθούν στοιχεία αλλά να ενημερωθούν αυτοί που πρέπει ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα πες την, μπορεί να είναι κάτι καλύτερο που δεν το έχω σκευτεί εγώ καθόλου και να συμφωνήσω μαζί σου.
nikos_abel
04/05/2012, 07:10
Όχι φίλε μου δεν συμφωνώ. Και όσο και μακακες και να ήταν, αυτοί δεν μετέδιδαν νοσημα εν γνώση τους αλλά εν αγνοία τους, έχει μεγάλη σημασία κατα την ταπεινή μου άποψη δεν νομίζεις?
Συγνώμη μπερδεύτηκα. Η δημοσιοποίηση έγινε για τη προστασία μας ή για τη τιμωρία τους; Γιατί αν έγινε για το 1ο λόγο, ακόμα και αν το νόσημα
μεταδίδεται εν αγνοία τους, τότε δεν πρέπει να τους ξέρουμε;
Αυτή βέβαια η κουβέντα δεν θα γινόταν αν μιλάγαμε για οποιοδήποτε άλλο τύπο μόλυνσης που δεν έχει σχέση με το σεξ.
Ή μάλλον δε θα είχε την υπόνοια της¨"τιμωρίας" ως προς τους εμπλεκόμενους. Αλλά όπου ροζ.....
nikos_abel
04/05/2012, 08:13
Ώπα :lol:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112858505
Στο τέλος, ότι βγει, αν δε βολεύει ΠΑΟΚ -ΝΔ θα το ρίξουν σε αυτούς και θα το μαγειρέψουν μετά όπως θέλουν...
Cpt. Haddock
04/05/2012, 08:55
FAIL !
256782
θολωνει τα νερα ο Κεβρεκακιας!!! (http://www.youtube.com/watch?v=Or2gYB8RrvA):bawl:
http://kourkouti.sport24.gr/2012/05/02/7173/
με τι λουζεται το παλικαρι???
Λογικες φωνες υπαρχουν. Το μονο που χρειαζεται ειναι να ψαξουμε για ανθρωπους με φρεσκιες αποψεις και φυσικα να μπορουμε να αναγνωρισουμε την ποιοτητα της σκεψης και του λογου τους. Το τελευταιο δυστυχως ειναι αυτο που εχει αποδειχτει ως το πλεον δυσκολο για τα πολιτικα σκουριασμενα και παρανοικα μυαλα μας.
Το πιο ενδιαφερον απ'ολα ειναι οτι οι αποψεις στις οποιες αναφερομαι, εμφανιζονται εδω στην ελλαδα με το προβλημα. Οποτε θα προτεινα να βγειτε απο την μιζερια για το παρον και το μελλον (οσοι ειστε μεσα), να αναγνωρισετε το καινουριο και ρηξικελευθο και να συνειδητοποιησετε οτι το μεγαλο προβλημα ειναι η τροφη και η απαραιτητη συνθηκη για μεγαλες αλλαγες.
πυξιδας990
04/05/2012, 10:38
256793
:confused:
Συγνώμη μπερδεύτηκα. Η δημοσιοποίηση έγινε για τη προστασία μας ή για τη τιμωρία τους; Γιατί αν έγινε για το 1ο λόγο, ακόμα και αν το νόσημα
μεταδίδεται εν αγνοία τους, τότε δεν πρέπει να τους ξέρουμε;
Αυτή βέβαια η κουβέντα δεν θα γινόταν αν μιλάγαμε για οποιοδήποτε άλλο τύπο μόλυνσης που δεν έχει σχέση με το σεξ.
Ή μάλλον δε θα είχε την υπόνοια της¨"τιμωρίας" ως προς τους εμπλεκόμενους. Αλλά όπου ροζ.....
Δεν ξέρω γιατί έγινε, το πιο πιθανό να έγινε για ψηφοθηρικούς λόγους ότι και καλά μας προστατεύουν αν ρωτάς εμένα.
Το θέμα όμως είναι αν άσχετα με το γιατί πάρθηκε, είναι σωστή μια τέτοια απόφαση και γιατί? και απλά κατέθεσα την άποψη μου αν θες πες και συ την δική σου.
Έτσι και αλλιώς το να δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα είναι κατακριτέο νομίζω από τους περισσότερους από εμάς. Όμως προσωπικά για μένα παίζει ρόλο ότι τα άτομα τα οποία τα προσωπικά τους δεδομένα δημοσιοποιήθηκαν εν γνώση τους έκαναν αυτό που έκαναν. Αυτό είναι προσωπική μου άποψη. Βέβαια αν δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος δημοσιοποίησης αυτών όπως για να ενημερωθούν όσοι συνευρέθηκαν μαζί τους θα ήμουν εναντίων της δημοσίευση τους.
Είμαι όμως αντίθετος στην δημοσιοποίηση των στοιχείων και τη δημόσια διαπόμπευση αυτών που συνευρέθηκαν με αυτές χωρίς να έχουν γνώση για τις ασθένειες που κουβαλούν γιατί δεν έκαναν κάτι εσκεμμένα απλά ήταν θύματα. (Μ@κ@κες μεν, θύματα δε)
Η γνώμη μου είναι νομίζω ξεκάθαρη, δέχομαι οποιαδήποτε αντίθετη άποψη και κριτική σε αυτή αλλά κάντε τον κόπο να γράφετε και την δική σας και όχι μόνο να κριτικάρετε την δική μου.
Υ.Γ. Δεν πάει σε σένα φίλε μου προσωπικά γενικά το λέω.
αφου το σακατεψαμε στο Spam παρτε :
Ο κ. Παπαδόπουλος πάει στο νοσοκομείο να πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων
της γυναίκας του, όταν οι νοσοκόμα διαπιστώνει μια απίθανη συνωνυμία. Τρέχει
στο γιατρό και του λέει:
-Γιατρέ έχουμε δύο κυρίες "Παπαδοπούλου Ιωάννα του Νικολάου" με διαφορετικές
αρρώστιες και ήρθε ο άντρας της μιας για να μάθει τα αποτελέσματα. Τι να
κάνω; λέει ταραγμένη
-Ηρέμησε, της απαντάει ο γιατρός, και πες μου τι αρρώστιες έχουν.
-Η μια AIDS και η άλλη πρόβλημα στο μυοκάρδιο, λέει η νοσοκόμα.
-Πολύ ωραία, φέρε μου τον κύριο Παπαδόπουλο εδώ. Θα το χειριστώ εγώ το θέμα,
απαντάει ο γιατρός.
Έρχεται ο κ. Παπαδόπουλος...
-Γιατρέ μου σας ακούω, είναι κάτι σοβαρό;
-Ακου καλά τι θα σου πω , του λέει ο γιατρός. Τώρα που θα πας στο σπίτι σου,
βάλε τη γυναίκα σου να τρέξει δυο φορές γύρω από το τετράγωνο. Αν ΔΕΝ
πεθάνει ΜΗΝ τη γαμήσεις το βράδυ...
Εχετλαίος
04/05/2012, 12:15
Kάτι έγραφα αλλά καθώς προσπαθούσα να βάλω λέξεις και σκέψεις σε τάξη ακούω ένα βρόντο στη μπαλκονόπορτα που ταράχθηκα!
Σηκώνομαι και βλέπω κάτω ένα μικρό (αλλά και αρκετά χονδρό) χελιδόνι να σπαρταράει!
Προσπαθώ να το πιάσω να δω μήπως έσπασε κάνα φτερό αλλά αυτό, ζαλισμένο, σκιρτάει μια εδώ και μια εκεί!
Τελικά το βούτηξα μαλακά, το πήγα τουαλέτα και του έβρεξα το κεφαλάκι με νερό. Σταμάτησε να χτυπιέται. Ηρέμησε.
Το ξαναγύρισα στο μπαλκόνι και το κράταγα στις κλειστές μου φούχτες. Τις άνοιξα αργά-αργά. Κάμια 10αριά δεύτερα αργότερα δίδει μια και πετάει μακριά, μακριά και ψηλά. Και εκεί συναντάει άλλο ένα και τα βλέπω εδά κάνα δίλεπτο και κόβουνε βόλτες παίζοντας.
(προσπάθησα για φωτό με το κινητό αλλά κοντρα στον ήλιο βγαίνει μια μπλαστρακίδα και μισή...)
Δε θέλω για σήμερα πράμα άλλο...
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
04/05/2012, 12:37
παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω σας ανακινωνωοτι θα ψυφισω το κνημα δεν πληρωνω.
οχι γιατι πιστευω οτι θα βγουνε κηβερνιση αλλα μονο και μονο για να φωναξω ακομα μια φορα οχι στα χαρατσια..
και απο την αλλη δεν ανοικουν σε κανενα κομματικο μιχανισμο πιστευω αλλα παλευουν για εμας.
αυτο που τοτε το φοναζαμε και το καναμε πραξη εγω αυτο θα το κατοχηροσο και με την ψηφω μου.
δεν ρωταω την γνωμη σας ουτε ενδιαφερομε να ακουσω τιποτα. ειμαι αγανακτισμενος, αιδιασμενος, και απελπισμενος με αυτην την κολοχωρα. και πριν φτασουμε να παρουμε τα οπλα για να βρουμε το δικιο μας με την ψηφο μας στο κινημα δεν πληρωνο τους λεμε για τελευταια φορα οτι δεν παει αλλο.
στην ζυγαρια που ειπα πιο πανω οταν εβαλα να ζηγησο τα υπερ και τα κατα δεν βρικα τιποτα κατα σε αυτους.. ειναι νεοι θα μου πειτε.
ναι αλλα ομως εαν και νεοι βρικα πολλα υπερ τους...
πολλα περισοτερα απο αλλους παλιους που δεν εχουν κανει τιποτε αλλα ειναι μονο λογια...
υ.γ. εαν αυτο το ποστ μου ενοχλη παρακαλω να το διαγραψετε.
nikos_abel
04/05/2012, 12:53
Έχετε ακόμη χελιδόνια στη Κρήτη;
Φέτος δεν έχω δει....
nikos_abel
04/05/2012, 13:07
Δεν ενοχλεί, τουναντίον
Εχετλαίος
04/05/2012, 13:29
αυτην την κολοχωρα
Δεν φταίει η χώρα, Γεώργιε.
Όπως γράφει και ο ποιητής, οι κάτοικοί της είναι παράουροι.
ενδιαφέρον άρθρο για το τι γίνεται σε περιπτώσεις αποχής, λευκού, άκυρου, και ψήφους σε κόμματα που δεν κατάφεραν να βγουν στη βουλή και πως το σύστημα το εκμεταλλεύονται τα κόμματα υπέρ τους:
http://www.prismanews.gr/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%83/item/4006-apoxh,-leyko,-akyro-kai-pshfos-sta-mikra-kommata
Αυτή που γράφει είναι υποψήφια, δεν το έβαλα για να την διαφημίσω αλλά γιατί εξηγεί τα παραπάνω που ενδιαφέρουν όλους. Παρακαλώ αν θεωρηθεί διαφήμιση υποψηφίου να σβηστεί το link. Το έβαλα απλά γιατί δεν είναι δικά μου τα γραφόμενα
Κράτησα τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα κατά την γνώμη μου από το παραπάνω:
Έτσι, λοιπόν, είναι πλέον σαφές πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το λευκό, όπως και η αποχή και τα άκυρα, θεωρείται μη έγκυρη ψήφος και τίθενται εκτός εκλογικού μέτρου. Είναι επίσης σαφές ότι το λευκό δεν «πηγαίνει στο πρώτο κόμμα» αφού θεωρείται άκυρη ψήφος.
Το λευκό, λοιπόν, η αποχή και το άκυρο δεν προσμετρώνται στο εκλογικό μέτρο. Τι σημαίνει αυτό; Το ποσοστό των κομμάτων υπολογίζεται με βάση το εκλογικό μέτρο, δηλαδή τον αριθμό των ψηφισάντων των οποίων η ψήφος λογίζεται ως έγκυρη. Στην πράξη, δηλαδή, αν από το σύνολο των 10 (περίπου) εκατομμυρίων ψηφοφόρων τα 3 εκ. επιλέξουν την αποχή, το λευκό ή το άκυρο, τότε το εκλογικό μέτρο θα γίνει 7 εκ. από τα 10 εκ. που είναι αρχικά. Μειούμενο το εκλογικό μέτρο, λοιπόν, αλλάζει και το τελικό ποσοστό των κομμάτων αφού με βάση αυτό υπολογίζεται ο αριθμός.Βέβαια, επειδή ωφελούνται αναλογικά της δύναμής τους, τα μεγαλύτερα κόμματα ενισχύονται περισσότερο. Συνεπώς, αν κάποιος θέλει να «τιμωρήσει» τα μεγάλα κόμματα, τα λευκά-αποχή-άκυρα φέρνουν το αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα!
Με αυτή την πραγματικότητα, όμως, η ψήφος στα μικρά κόμματα που δεν μπαίνουν στη Βουλή είναι αυτή που ενισχύει πράγματι το πρώτο κόμμα καθώς ο νόμος του δίνει 50 επιπλέον έδρες που τις έχει υφαρπάξει από τα κόμματα που δεν έπιασαν το 3%. Οι ψήφοι σε μικρά κόμματα που δεν μπαίνουν στη Βουλή ενισχύουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τα μεγάλα κόμματα απ' ότι η αποχή ή το λευκό: όσο περισσότερες ψήφοι δοθούν σε μικρά κόμματα που τελικά δεν μπουν στη Βουλή τόσο μικρότερο είναι το ποσοστό που χρειάζεται το πρώτο κόμμα για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Επίσης σημαντικό θεωρώ το να μην είναι καν πρώτο ή δεύτερο κόμμα κανένα από αυτά που "κυβέρνησαν" ως σήμερα, και οι περισσότεροι βουλευτές τους να μην επανεκλεγούν. Ας μην ξεχνάμε ότι εκκρεμεί σε βάρος τους μια αγωγή για εσχάτη προδοσία, την οποία ο εισαγγελέας έχει στείλει στη Βουλή. Όμως οι βουλευτές δεν συμφώνησαν ως τώρα να στείλουν τους εαυτούς τους στο δικαστήριο, όπως ορίζει το Σύνταγμα ύστερα από προηγούμενη αναθεώρηση! Νομίζω πως η εισήγηση αυτή ήταν του έγκριτου συνταγματολόγου και εξέχοντος στελέχους του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κόμματος, κ. Ευάγγελου Βανιζέλου...
ego_o_idios
04/05/2012, 13:45
Σε αυτές τις εκλογές οι πολιτικοί μιλάνε. αν θέλετε να καταλάβετε τι λένε αυτοί που μας κυβερνούσαν κλείστε τα αφτιά σας ερμητικά και απλά κοιτάτε. κοιτάξτε τα λεφτά που έρχονται στα χεριά σας, κοιτάξτε το βιοτικό σας επίπεδο, σε οποία κάστα και αν ανήκετε, κοιτάξτε το βιοτικό επίπεδο του διπλανού σας, γιατί να κοιτάξετε το βιοτικό επίπεδο του διπλανού σας? γιατί ο διπλανός σας είναι ο πελάτης σας αν έχετε επιχείρηση, γιατί ο διπλανός σας είναι ο υπάλληλος, που αν δεν έχει δεν καταναλώνει, γιατί ο διπλανός σας είναι ο επιχειρηματίας που αν δεν καταναλώνεται δεν έχει δουλειά να σας προσφέρει και γενικά ο διπλανός σας είναι ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα του βιοτικού σας επιπέδου, δείτε λοιπόν πόσο έχει εξαθλιωθεί το βιοτικό σας επίπεδο και μετά ακούστε όλα αυτά τα λόγια τους που δεν αντιστοιχούν σε κάποια πραγματικότητα που σας αφορά, αυτούς θα ψηφίσετε? σαφώς και μόνο αυτούς δεν πρέπει να ψηφίσετε και όλα τα παρακλάδια τους, ρισκάρετε την ψήφο σας σε κάτι διαφορετικό, τουλάχιστον να έχετε μερικές καινούριες επιλογές που ίσος μας οδηγήσουν σε κάποια αδιέξοδο που να μας αφορά εμάς τους πολίτες αυτού του κράτους και η λύση να μην αφορά μόνο τα ταμία μερικών σφετεριστών
παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω σας ανακινωνωοτι θα ψυφισω το κνημα δεν πληρωνω.
οχι γιατι πιστευω οτι θα βγουνε κηβερνιση αλλα μονο και μονο για να φωναξω ακομα μια φορα οχι στα χαρατσια..
και απο την αλλη δεν ανοικουν σε κανενα κομματικο μιχανισμο πιστευω αλλα παλευουν για εμας.
αυτο που τοτε το φοναζαμε και το καναμε πραξη εγω αυτο θα το κατοχηροσο και με την ψηφω μου.
δεν ρωταω την γνωμη σας ουτε ενδιαφερομε να ακουσω τιποτα. ειμαι αγανακτισμενος, αιδιασμενος, και απελπισμενος με αυτην την κολοχωρα. και πριν φτασουμε να παρουμε τα οπλα για να βρουμε το δικιο μας με την ψηφο μας στο κινημα δεν πληρωνο τους λεμε για τελευταια φορα οτι δεν παει αλλο.
στην ζυγαρια που ειπα πιο πανω οταν εβαλα να ζηγησο τα υπερ και τα κατα δεν βρικα τιποτα κατα σε αυτους.. ειναι νεοι θα μου πειτε.
ναι αλλα ομως εαν και νεοι βρικα πολλα υπερ τους...
πολλα περισοτερα απο αλλους παλιους που δεν εχουν κανει τιποτε αλλα ειναι μονο λογια...
υ.γ. εαν αυτο το ποστ μου ενοχλη παρακαλω να το διαγραψετε.
Ξα σου μαστορα και προφανως δεν με ενδιαφερει που δε σε ενδιαφερει να ακουσεις τιποτα :)
Οποτε θα το πω.
Το προβλημα δεν ειναι τα χαρατσια, το προβλημα ειναι που δεν εχουμε να τα πληρωσουμε. Μακαρι να ειχαμε να πληρωνουμε μεγαλους φορους, αρκει να βγαζουμε τα απαραιτητα και να μας περισευουν κιολας. Εσυ ψηφιζεις με λογικη που εκφραζει αντιδραση και οχι παραγωγη. Μια τρυπα στο νερο δηλαδη.
CHRISTOF
04/05/2012, 14:12
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον DrBig. Το φαγοπότι τελείωσε, ο λογαριασμός ήρθε. Δυστυχώς ούτε εγώ ήμουν καλεσμένος όπως και οι πιο πολλοί εαν όχι όλοι από εδώ μέσα. ΑΛΛΑ. Εαν πρέπει να επιλέξω μεταξύ του να τον πληρώσω με χρήμα ή ξεπουλώντας την πατρίδα μου, προτιμώ βέβαια το πρώτο. Μην ξεχνάτε ότι η ψήφος μας καθορίζει την πορεία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ καθώς και την τύχη του μωρού που αναρτήθηκε παραπάνω. Δεν θέλω να προσεγγίσω το θέμα συναισθηματικά και ούτε πρέπει. Μακάρι να υπήρχε κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ να πάρει το τιμόνι του τόπου και θα έκοβα και από το φαγητό των παιδιών μου. Προσεγγίζοντας το θέμα με αυτόν τον τρόπο, προσπαθώ να βρω χρήματα για να σώσω την πατρίδα μου. Δυστυχώς από τη μια μεριά δεν πιστεύω ότι τα κάθε λογής χαράτσια πάνε εκεί που πρέπει και από την άλλη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ πλεον να βρω τα χρήματα. Και αυτό είναι το σχέδιό τους. Η γνώμη μου? Όχι λευκό, όχι αποχή, ψήφο σε αυτούς που ο καθένας πιστεύει ότι κάτι μπορεί να κάνει. Είναι η τελευταία ειρηνική εκδήλωση φιλελληνισμού. Η μεταπολιτευτική γάγγραινα πρέπει να ακρωτηριαστεί.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
04/05/2012, 14:58
η πρωτομαγια ειναι γιωρτη της εργατιας που κερδισε το 8ωρο....
βλεπετε πουθενα το 8ωρο? για να μπορεσει καποιος να ζηση με τους μιστους που υπαρχουν πρεπει να δουλευει 28 ωρες το 24ωρο.
πιο οκταωρο λοιπων?
και το οτι βαρανε αλιπιτα στο κεφαλι και κανουνε να κλισουν οι επηχηρισεις των μικρομεσαιων το κανουνε με σκοπο να πρεπει να δουλεεις 36 ωρες το 24 ωρο για να ζησης. και σου βαζουν και φορους περισοτερους να σου παρουν και την μπουκια που με κοπο εβγαλες απο το στομα. το 8ωρο εχει χαθει εδω και χρωνια . ο μονος τροπος για να τους σταματισεις ειναι να τους πεις να πανε να γαμηθουνε και να μην δεινεις τιποτε απο τα χαρατσια . ναι αντιδραση και οχι παραγωγη. οταν αρχισουν και σε σεβονται και λενε οτι πρεπει να ζησεις και εσυ αξιοπρεπος τοτε θα παραγεις και θα αποδιδεις τους λογικους φορους σου και οχχι τα χαρατσια.
ναι να πληρωσω να σωθη η πατριδα μου . αλλα τωρα το μονο που βλεπω ειναι να γεμιζουν οι κοιλιες των νδ πασοκ λαος κλπ και εμεις να εχουμε κανεοι το σκατο μας παξιμαδι.
οποτε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟ γιατι πρεπει να ζησω και να ζησουν και τα παιδια μου . ετσι και ετσι η πατριδα μας ειναι πουλιμενη και μαλιστα ξεπουλιμενη αναλογα το πως φυσαει ο αερας και περει την σημαια μας(βλεπε ιμια). οποτε οσο και να πληρονουμε και μας ξεπουλανε και μας αρμεγουνε..
για αναροτηθητε εσεις θα ενδιαφεροσασταν να παρετε μια αγελαδα που δεν παραγει γαλα?
γιατι αυτην την στιγμη αυτο ειμαστε μια αγελαδα που οσο βλεπουνε οτι μας αρμεγουν και βγαζουμε γαλα πληρονοντας τοσο μας θελουν οι ευρωπεοι αν δεν βγαζουμε γαλα (πληρωνουμε)τη να μας κανουν? θα πουν αστους στην ισιχια τους και οταν εχουν να κατεβασουν γαλα τοτε παμε και τους αρμεγουμε. μεχρι τοτε ομως η αγελαδαολο και καποιο ταυρακι θα γενισει και θα το μεγαλοσει με το γαλα της να το κανει γερο,και με τα κερατα του θα τους στηλει απο εκει που ηρθαν...
Εαν πρέπει να επιλέξω μεταξύ του να τον πληρώσω με χρήμα ή ξεπουλώντας την πατρίδα μου, προτιμώ βέβαια το πρώτο.
Φίλε μου τον έχεις πληρώσει τον λογαριασμό με τόκο ήδη. Αυτά που λένε ότι χρωστάμε είναι χρήματα τα οποία η Godman Sachs και διάφοροι μεγαλοκαρχαρίες έδωσαν στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας κυβέρνησαν (και επιδοτούνταν από πίσω από αυτούς) επίτηδες για να χρεοκοπήσουμε και να πάρουν σε ευτελές αντίτιμο όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος και να εκμεταλλευθούν όλους τους πόρους της έναντι πινακίου φακής, περιμένοντας να τους πούμε και ευχαριστώ από πάνω. Όλα αυτά ήταν σχέδιο, ούτε ο ΓΑΠ και οι προηγούμενοι από αυτόν ήταν βλάκες όπως νομίζουν πολλοί, ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι και πρέπει να τιμωρηθούν. Γιαυτό ένα μεγάλο τμήμα του ΧΡΕΟΥΣ πρέπει οπωσδήποτε να κηρυχθεί απεχθές γιατί πάρθηκε με ύπουλους τρόπους δεν πήγαν ποτέ αυτά τα χρήματα στο λαό παρα μόνο ψίχουλα από αυτά στα ηλίθια κομματόσκυλα που παίρνοντας μία θέση στο δημόσιο προσκυνούσαν Πασοκ και ΝΔ τόσα χρόνια και συνεχίζουν και τώρα. Μπορώ να πω πολλά ακόμα αλλά δεν χρειάζεται τα συνεχίσω.
Σημασία έχει πως έχουμε πληρώσει τον λογαριασμό πολλάκις και δεν χρωστάμε για να πληρώσουμε και άλλα. ΑΠΕΧΘΕΣ μεγάλο τμήμα του χρέους, επιτροπή για να βάλει φυλακή όλους όσους πρόδωσαν την πατρίδα τόσα χρόνια γιατί αλλιώς δεν μπορείς να αποδείξεις στους εταίρους σου ότι όντως είναι απεχθές το χρέος. Όχι μόνο ο Άκης για ξεκάρφωμα και όλοι οι άλλοι το ακαταλόγιστο και παραγράφηκαν και χαζομάρες, ΦΥΛΑΚΗ και επιστροφή τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ. Επίσης κρατικοποίηση της μαμημένης της Κεντρικής τράπεζας της Ελλάδος, εκτός του να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κερδοσκόπων και να μην δίνει αναφορά σε κανέναν και καμία πληροφορία για ποιοι την αποτελούν για ποιο άλλο λόγο πρέπει να είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ και ΠΑΝΩ από τον νομο?
Αυτοί βόρεια μεριά που είχαν χρέος, ΔΝΤ και τα ρέστα είχαν και μεγάλα @@ και δημοκρατία στη χώρα τους και το αποδείξανε για να δούμε εμείς τι θα κάνουμε.............................. ξυπνήσαμε ή ακόμα τον ύπνο του δικαίου
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
04/05/2012, 15:11
δανειο δεν πειρε η χωρα μας αλοστε οι κινεισεις διαμαρτιριας του κοσμου που δεν το ηθελαν ειναι γνωστες σε ολους μας. το πασοκ και η νδ πηραν το δανειο για να εχουν αυτοι να τρωνε. ειδες απο τα λευτα που πηρανε δανειο εσυ τιποτε να δινετε στον κοσμο? στης τραπεζες και στα κοματα πανε τα λευτα. οποτε αυτοι τα πηραν αυτοι να τα επιστρεψουν γιατι αν πληροσω εγω? αλλος γαμαει και αλλος πληρονει το εχουμε εδω?
οχι ρε φιλε δεν σφαξανε.....
Εχετλαίος
04/05/2012, 15:14
το πασοκ και η νδ πηραν το δανειο για να εχουν αυτοι να τρωνε. ειδες απο τα λευτα που πηρανε δανειο εσυ τιποτε να δινετε στον κοσμο?
O ίδιος κόσμος δεν τους βγάζει ξανά και ξανά κοντά 40 χρονάκια; Aν δεν κέρδισε τίποτε 40 χρονάκια τώρα, γιατί εξακολουθεί να τους στηρίζει/ανέχεται;
CHRISTOF
04/05/2012, 15:51
Σύμφωνα με το άρθρο που μοιράστηκε μαζί μας ο φίλος CIRUS, ψήφοι σε τόσο μικρά κόμματα πάνε όχι μόνο χαμένες αλλά υπέρ των ''χαμένων κορμιών''. Γνωρίζω ότι αληθεύει αυτό. Όλοι αυτοί έφτιαξαν έτσι το σύστημα ψηφοφορίας για να μπορούν να μαγειρεύουν την λαϊκή βούληση και να παίρνουν ''καθαρή εντολή'' τρομάρα τους. Εαν λοιπόν ψηφίζουμε τον κάθε πικραμένο, ουσιαστικά τους δίνουμε την ψήφο τους. Πώς αντιδρούμε λοιπόν? Να βγάλουμε την Παπαρήγα? Να χαρώ δημοκρατία. Εν τω μεταξύ, όσο εμείς αγωνιούμε για την τύχη των παιδιών μας και της πατρίδας μας, να είστε σίγουροι ότι τα μπλε και πράσινα συμβόλαια ρουσφετιών υπογράφονται.
Ποσο ξεφτιλας μπορει να ειναι καποιος??? :(
256805
Ποσο ξεφτιλας μπορει να ειναι καποιος??? :(
256805
μπορει να εισαι το καλυτερο παιδι στη γειτονια...
μπορει να εισαι πρωτος μαθητης στο σχολειο....
μπορει να εισαι δοκιμος στο στρατο...
μπορει να εισαι ο καλυτερος στη δουλεια σου...
μπορει ο πιο αγαπητος στη παρεα....
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΛΙΤΣΑΣ ! ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΛΙΤΣΑΣ!!!!!!!!!
πυξιδας990
04/05/2012, 17:15
256807
+μαξιλαρακι τους τοσα χρονια:moutza:
stefanos
04/05/2012, 19:04
δανειο δεν πειρε η χωρα μας αλοστε οι κινεισεις διαμαρτιριας του κοσμου που δεν το ηθελαν ειναι γνωστες σε ολους μας. το πασοκ και η νδ πηραν το δανειο για να εχουν αυτοι να τρωνε. ειδες απο τα λευτα που πηρανε δανειο εσυ τιποτε να δινετε στον κοσμο? στης τραπεζες και στα κοματα πανε τα λευτα. οποτε αυτοι τα πηραν αυτοι να τα επιστρεψουν γιατι αν πληροσω εγω? αλλος γαμαει και αλλος πληρονει το εχουμε εδω?
οχι ρε φιλε δεν σφαξανε.....
Άσχετο αλλά όσοι δεν τρώγαν από τα δανεικά ΔΕΝ έχουν κανένα πρόβλημα.
Το ότι έχουμε πρόβλημα σημαίνει ότι τρώγαμε από τα δανεικά που τώρα μειώθηκαν πολύ.
Πάντως πολιτική πλέον δεν υπάρχει εφόσον δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν € οπότε απλά διαμαρτυρόμαστε:D
Σύμφωνα με το άρθρο που μοιράστηκε μαζί μας ο φίλος CIRUS, ψήφοι σε τόσο μικρά κόμματα πάνε όχι μόνο χαμένες αλλά υπέρ των ''χαμένων κορμιών''. Γνωρίζω ότι αληθεύει αυτό. Όλοι αυτοί έφτιαξαν έτσι το σύστημα ψηφοφορίας για να μπορούν να μαγειρεύουν την λαϊκή βούληση και να παίρνουν ''καθαρή εντολή'' τρομάρα τους. Εαν λοιπόν ψηφίζουμε τον κάθε πικραμένο, ουσιαστικά τους δίνουμε την ψήφο τους. Πώς αντιδρούμε λοιπόν? Να βγάλουμε την Παπαρήγα? Να χαρώ δημοκρατία. Εν τω μεταξύ, όσο εμείς αγωνιούμε για την τύχη των παιδιών μας και της πατρίδας μας, να είστε σίγουροι ότι τα μπλε και πράσινα συμβόλαια ρουσφετιών υπογράφονται.
Τα ρουσφετια δεν ειναι μονο πρασινα και μπλε. Ευθυνη εχουν ολοι ανεξαιρετως οι οποιοι, ειτε εκαναν κατι, ειτε δεν μιλησαν για κατι που ειδαν να γινεται, ειτε δεν παραιτηθηκαν μετα απο χ-χρονια μη εχοντας προσφερει κανενα ουσιαστικο εργο που να δικαιολογει το μισθο τους, η την θεση που εχουν αντι για καποιον αλλο.
Μην περμενουμε να γινει 'αλλαγη εδω και τωρα'. Been there, done that, got the T-shirt. Θα παρει δυο τρεις ισως και παραπανω εκλογικες αναμετρησεις ωστε να γινουμε ευρωπη. Στο μεταξυ ο μονος (θεωρω) τροπος να μπουμε στο δρομο που θα μας κανει μια σοβαρη χωρα, ειναι να ενισχυσουμε με την ψηφο μας (ακομα κι αν θεωρητικα παει χαμενη λογω εκλογικου νομου) τις φρεσκιες ιδεες απο σοβαρους ανθρωπους. Ακομα κι αν δεν βγαλουν αναλογικα τους βουλευτες που θα βγαλουν τα μεγαλα κοματα, δημιουργειται ενα ιστορικο προηγουμενο, μερικα τουβλα που σιγα σιγα θα αρχισουν να γινονται ενα οικοδομημα. Υπομονη, συνεση και επιτελους να αρχισουμε να βλεπουμε λιγο πιο μακρυα απο το αυριο. Ετσι και μονο ετσι φτιαχτηκε το οτιδηποτε σοβαρο υπαρχει.
stefanos
04/05/2012, 19:42
Τα ρουσφετια δεν ειναι μονο πρασινα και μπλε. Ευθυνη εχουν ολοι ανεξαιρετως οι οποιοι, ειτε εκαναν κατι, ειτε δεν μιλησαν για κατι που ειδαν να γινεται, ειτε δεν παραιτηθηκαν μετα απο χ-χρονια μη εχοντας προσφερει κανενα ουσιαστικο εργο που να δικαιολογει το μισθο τους, η την θεση που εχουν αντι για καποιον αλλο.
Μην περμενουμε να γινει 'αλλαγη εδω και τωρα'. Been there, done that, got the T-shirt. Θα παρει δυο τρεις ισως και παραπανω εκλογικες αναμετρησεις ωστε να γινουμε ευρωπη. Στο μεταξυ ο μονος (θεωρω) τροπος να μπουμε στο δρομο που θα μας κανει μια σοβαρη χωρα, ειναι να ενισχυσουμε με την ψηφο μας (ακομα κι αν θεωρητικα παει χαμενη λογω εκλογικου νομου) τις φρεσκιες ιδεες απο σοβαρους ανθρωπους. Ακομα κι αν δεν βγαλουν αναλογικα τους βουλευτες που θα βγαλουν τα μεγαλα κοματα, δημιουργειται ενα ιστορικο προηγουμενο, μερικα τουβλα που σιγα σιγα θα αρχισουν να γινονται ενα οικοδομημα. Υπομονη, συνεση και επιτελους να αρχισουμε να βλεπουμε λιγο πιο μακρυα απο το αυριο. Ετσι και μονο ετσι φτιαχτηκε το οτιδηποτε σοβαρο υπαρχει.
Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.
Από το πρώτο πακέτο δωρεάν βοήθειας από την Ευρώπη για την σύγκλιση πρίν 25 χρόνια μέχρι τώρα έχουμε "φάει" άπειρα δις € για να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικές υποδομές και επιχειρήσεις ώστε να "δέσουμε" με την υπόλοιπη Ευρώπη και δανειστήκαμε και άλλα τόσα χωρίς κανένα αποτέλεσμα (ή με αρνητικά).
Νομίζεις πραγματικά ότι υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουμε σε μερικές δεκαετίες μονο με αυτά που παράγουμε?
Μην περιμένετε και θαύματα από τους επόμενους.
Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.
Από το πρώτο πακέτο δωρεάν βοήθειας από την Ευρώπη για την σύγκλιση πρίν 25 χρόνια μέχρι τώρα έχουμε "φάει" άπειρα δις € για να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικές υποδομές και επιχειρήσεις ώστε να "δέσουμε" με την υπόλοιπη Ευρώπη και δανειστήκαμε και άλλα τόσα χωρίς κανένα αποτέλεσμα (ή με αρνητικά).
Νομίζεις πραγματικά ότι υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουμε σε μερικές δεκαετίες μονο με αυτά που παράγουμε?
Μην περιμένετε και θαύματα από τους επόμενους.
Η αισιοδοξια η μη, ειναι θεμα αποφασης. Ειναι απο αυτα τα πραγματα για τα οποια επιλεγεις (αν σε απασχολει το θεμα) απο ποια πλευρα του φραχτη θα σταθεις. Για παραδειγμα, ο Α μπορει μια κατασταση να την βλεπει αισιοδοξα, ο Β απαισιοδοξα και να εχουν και οι δυο δικιο. Η εκλογικευση δηλαδη εν προκειμενω επεται του συναισθηματος. Ετσι τουλαχιστον το βλεπω.
Τωρα για το δευτερο κομματι, θεωρω οτι τα παντα ειναι πιθανα σε ενα τοσο περιπλοκο συστημα οσο μια κοινωνια.
Το μονο που εμεις οι Ελληνες χρειαζομαστε να βρουμε και να πιστεψουμε, ειναι μια Ιδεα που θα μας ενωσει παραγωγικα.
Ο,τι καταφεραμε ως λαος στο παρελθον οφειλεται σε αυτο και ο,τι καταστροφες μας βρηκανε, μας βρηκανε λογω της απουσιας του. Αυτο δεν ειναι ελληνικο μονο χαρακτηριστικο, ειναι μαθηματικος κοινωνικος κανονας.
Σκεψου για παραδειγμα, αν απο αυριο ΟΛΟΙ μας ξυπναγαμε με την πεποιθηση βαθεια ριζωμενη μεσα μας οτι θελουμε μια καθαρη, λειτουργικη και αξιοκρατικη ελλαδα. Και ολοι καναμε κατι γι αυτο. Ειμαι βεβαιος οτι αν κατι τετοιο γινει ποτε, το αποτελεσμα θα ειναι θεμα μηνων. Φυσικα δεν προκειται να γινει εν μια νυκτι, αλλα αυτο που γινεται γυρω μας εμπεριεχει τα πρωτα σπερματα. Το αν τα βλεπουμε η οχι, ειναι και παλι θεμα του ψυχολογικου φακου μεσω του οποιου βλεπουμε.
el_hymador
04/05/2012, 22:37
Ο ορισμός της ξόφλας!
http://www.zougla.gr/politiki/article/i-ekdikisi-tis-faneris-kameras
el_hymador
04/05/2012, 22:40
Ντώσει 5 ευρώ κουνήσει εγκώ σημαίο...
256870
Ο ορισμός της ξόφλας!
http://www.zougla.gr/politiki/article/i-ekdikisi-tis-faneris-kameras
κατι γινεται....κατι παει να γινει
Ντώσει 5 ευρώ κουνήσει εγκώ σημαίο...
256870
Γιατί μας συγχύζεις έτσι βραδιάτικο; Θα με κάνεις τελευταία στιγμή να ψηφίσω Χρυσή Αυγή και Αδαμάντινη Δύση.... :cry:
el_hymador
04/05/2012, 23:09
Γιατί μας συγχύζεις έτσι βραδιάτικο; Θα με κάνεις τελευταία στιγμή να ψηφίσω Χρυσή Αυγή και Αδαμάντινη Δύση.... :cry:
Τι φταινει αυτοι οι ερμοι; Και εγω αμα πειναγα στο Πακισταν οτι σημαια μου εδιναν θα την κουναγα...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Τι φταινει αυτοι οι ερμοι; Και εγω αμα πειναγα στο Πακισταν οτι σημαια μου εδιναν θα την κουναγα...
Σε παρακαλώ πολύ, μη συνεχίζεις να με συγχύζεις...
....
....
....
Τι θα κουνούσες εσύ στο Πακιστάν λέει:;;; :bawl::bawl::lol::rotflmao::bawl::tooth:
ακομα κι αν θεωρητικα παει χαμενη λογω εκλογικου νομου
ο καθένας έχει τις απόψεις του και δεν κριτικάρω τίποτα από όσα έγραψες παρά μόνο το παραπάνω.
Χαμένη σίγουρα δεν πάει η ψήφος αυτή, έτσι θα έπρεπε αλλά δεν πάει, θα μεγαλώσει απλά το ποσοστό του πρώτου κόμματος.
το υπενθυμίζω απλά,
εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει, δικαίωμα σου δεν θα σου πω εγώ τι θα κάνεις, ο καθένας μας έχει το σκεπτικό του αλλά κάποιοι που δεν το γνωρίζουν και θέλουν ας το πάρουν υπόψιν τους. Μπορεί έτσι να μην γίνουν άθελα τους υποστηριχτές αυτών που δεν θέλουν. :wave2:
τα θεματα συγχωνευθηκαν.
συζητηση με μπαρμπα που αφοτου αναλυσαμε το ποσο αληταραδες ειναι ολοι τους και διαπλεκομενοι κλπ κλπ με καταληγει στο συμπερασμα οτι:''α ρε γμτ...να ξαναρθει στα πραματα ο καραμανλης μπας και δουμε ασπρη μερα...!!!''
νταξ...βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο!!!δεν υπαρχει λυτρωση σε αυτο το γαμωτοπο!!!!!!!!:a018::a018::a018:
τα θεματα συγχωνευθηκαν.
συζητηση με μπαρμπα που αφοτου αναλυσαμε το ποσο αληταραδες ειναι ολοι τους και διαπλεκομενοι κλπ κλπ με καταληγει στο συμπερασμα οτι:''α ρε γμτ...να ξαναρθει στα πραματα ο καραμανλης μπας και δουμε ασπρη μερα...!!!''
Το γέρο εννοούσε (δεν εξηγείται αλλιώς....) :cry:
Εχετλαίος
05/05/2012, 07:24
Το γέρο εννοούσε (δεν εξηγείται αλλιώς....) :cry:
Aαααααα, τον "εθνααααααααααάρχη". Τώρα εντάξ!
Cpt. Haddock
05/05/2012, 07:24
Συνεχίζουμε την έγκυρη ενημέρωση περι των υποψηφίων:
256876
Εχετλαίος
05/05/2012, 07:29
256876
Είσαι βλάκας και μου χρωστάς ένα μακό άσπρο μπλουζάκι και κάτι να καθαρίσω το χαλί απ τση καφέδες
Cpt. Haddock
05/05/2012, 07:31
:p ...
256876
Εκεί στα γήπεδα που κάνεις προπόνηση σε πείραξε ο ήλιος, δεν εξηγείται διαφορετικά
:bawl::bawl:
τα θεματα συγχωνευθηκαν.
νταξ...βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο!!!δεν υπαρχει λυτρωση σε αυτο το γαμωτοπο!!!!!!!!:a018::a018::a018:
Το ιδιο επαθα και εγω, οταν σε μαγαζι πελατη μου δυο 55αριδες περιπου συζητουν για την αλητια και την κοροιδια που υπαρχει σε αυτον τον τοπο,για τα λαμογια τους πολιτικους και,και,και, οταν τελικα ο ενας απο τους δυο λεει οτι ενας μονο ηταν αξιος για να βγαλει την χωρα απο το αδιεξοδο ο................Γιωργος Παπανδρεου !!!!!!!!!!!!!!!
αλλα τον εφαγαν τα λαμογια και δεν μπορεσε να τελειωσει το εργο του!!!!!!!!!!
Τελικα οντως πρεπει να μας ψεκαζουνε..........:a4::a016:
Το ιδιο επαθα και εγω, οταν σε μαγαζι πελατη μου δυο 55αριδες περιπου συζητουν για την αλητια και την κοροιδια που υπαρχει σε αυτον τον τοπο,για τα λαμογια τους πολιτικους και,και,και, οταν τελικα ο ενας απο τους δυο λεει οτι ενας μονο ηταν αξιος για να βγαλει την χωρα απο το αδιεξοδο ο................Γιωργος Παπανδρεου !!!!!!!!!!!!!!!
αλλα τον εφαγαν τα λαμογια και δεν μπορεσε να τελειωσει το εργο του!!!!!!!!!!
Τελικα οντως πρεπει να μας ψεκαζουνε..........:a4::a016:
εγω σας εχω ακομα πιο ωραιο σεναριο!!!
γινονται εκλογες,δεν παιρνει κανεις αυτοδυναμια και μετα απο καμια 500αρια αναμετρησεις καταληγουμε στο ''ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ''!!!!
καλα το σκεφτομαι και πεθαινω στα γελια!!!!!!!
back to 70s ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!:lol:
Μην το γελας καθολου.Ειδες σιγα σιγα πως τα μμε βγαζουν παλι τον μπουλη?Κατι ξοφαλτσα μαζι με τα βιντεο ηχητικα ...."τελικα δικαιωθηκες αρχηγε μου"....και μετα παλι να συνεχιζει το "ρεπορταζ".Βεβαια ευκαιρια ειναι να δουμε και απο κοντα τα Abrams που μας χαρισαν οι "φιλοι" μας οι Αμερικανοι
Μην το γελας καθολου..........
δεν το γελαω καθολου!το κλαιω!!!
και η μαλακια ειναι (οχι να το παινευτω) οτι το χα πει παρα πολυ καιρο πριν.
δεν το γελαω καθολου!το κλαιω!!!
και η μαλακια ειναι (οχι να το παινευτω) οτι το χα πει παρα πολυ καιρο πριν.
Κανεις λαθος αυτος τα προβλεπει ολα πρωτος
256879
Εκτος αν μιλαω με τον ιδιο!!!!!!!:lol:
Πλακα κανω !!!Μην παρεξηγεις.....
Κανεις λαθος αυτος τα προβλεπει ολα πρωτος............
:lol:
DimChios
05/05/2012, 09:34
256876
τι "γιε-γιες" ειναι αυτος ρε?
ΠΟΣΟ ΓΚΕΪ
:bawl:
People's Front of Judea or Judea's People Front; :smokin:
http://youtu.be/gb_qHP7VaZE
People's Front of Judea or Judea's People Front; :smokin:
http://youtu.be/gb_qHP7VaZE
Καλα που το θυμηθηκες αυτο!!
Μοντι παιθονς κορυφη.:beer:
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/article1761407.ece
απογοήτευση από πολλές απαντήσεις. Μάλλον το μέσο νοητικό επίπεδο του Έλληνα ψηφοφόρου είναι πολύ χαμηλό για να ελπίζουμε σε πολλά. Μακάρι να κάνω λάθος. Ακόμα και πολλοί από αυτούς που ξέρουν τι ΔΕΝ θέλουν, δεν συμμετέχουν και αφήνουν τα λαμόγια να μας κυβερνάνε. Όποιος δεν συμμετέχει και δεν είναι πολιτικά υπεύθυνος είναι εγκληματικά συνυπεύθυνος για την κατάσταση μας και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να παραπονεθεί μετά. Όπως στρώσουμε θα κοιμηθούμε και μένει να δούμε αν μετά από τις εκλογές θα κάνουμε βιοψία ή νεκροψία.
κορύφωση αδιανόητης μακακίας Ελληνα πολίτη στο 4:29: από το 1978 έχω αποφασίσει για τα κόμματα τι θα ψηφίζω
ναι μακάκα από τότε δεν έχει μεσολαβήσει τίποτα απολύτως, ακόμα και βιαστής με μπέρτα ΠΑΣΟΚ να σου μαγαρίσει τη Μάνα εσύ έχεις αποφασίσει μην αλλάξεις..........................
ρε πτμ μετά φταίνε αυτοί που μας κυβερνάνε???????????????
nikos_abel
05/05/2012, 15:53
256876
και μισό τενεκεδάκι W.O. Larsen γιατί εκεί έπεσε ο καφές που βγήκε από τη μύτη...
Cpt. Haddock
05/05/2012, 16:38
και μισό τενεκεδάκι W.O. Larsen γιατί εκεί έπεσε ο καφές που βγήκε από τη μύτη...
Αν ήταν old fashioned καλό του έκανε στο άρωμα :p
Εχετλαίος
06/05/2012, 07:02
Toν έριξα!
:smokin:
el_hymador
06/05/2012, 07:59
Toν έριξα!
:smokin:
Ελπίζω να πήρες τις απαραίτητες προφυλάξεις... αν όχι, έχε το νου σου, μετά τη δύση του ηλίου ο Χρυσοχοίδης θα δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από 17 κάλπες που μετά από έλεγχο βρέθηκαν θετικές στο δικομματισμό.
Εχετλαίος
06/05/2012, 08:03
Ελπίζω να πήρες τις απαραίτητες προφυλάξεις... αν όχι, έχε το νου σου, μετά τη δύση του ηλίου ο Χρυσοχοίδης θα δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από 17 κάλπες που μετά από έλεγχο βρέθηκαν θετικές στο δικομματισμό.
Δεν το περιγελλώ καθόλου! Απόξω διαπληκτιζότανε ηλικιωμένος με το γιό του γιατί ο παπούς ψήφισε πάλι πασοκ. " Όποια φλέβα και να μου κόψεις", έλεγε στο γιό του, "το αίμα θα βγει πράσινο! Προδότη! "
Κατά τα λοιπά...
el_hymador
06/05/2012, 08:25
Δεν το περιγελλώ καθόλου! Απόξω διαπληκτιζότανε ηλικιωμένος με το γιό του γιατί ο παπούς ψήφισε πάλι πασοκ. " Όποια φλέβα και να μου κόψεις", έλεγε στο γιό του, "το αίμα θα βγει πράσινο! Προδότη! "
Κατά τα λοιπά...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Ei8u4EliMo :sad:
Κατά τα λοιπά...
Εχει και την θετικη του πλευρα. Ο παπους θα πεθανει πριν το γιο ο οποιος ΔΕΝ ψηφισε πασοκ.
el_hymador
06/05/2012, 08:26
Και για να ευθυμησουμε και λιγο, ενα προεκλογικο spot υψηλοτατης αιθητικης!
Σαν διαφημιση αναποτελεσματικου μασαζοκορσε σε περιφερειακο καναλι...
http://www.youtube.com/watch?v=MxsrHjrjYME
Μην ξεχνιομαστε...
http://www.youtube.com/watch?v=QJ-vYAA06gk
ααα και ενοειται οτι ολοι για
http://www.youtube.com/watch?v=uLxLD2odjb8
:lol:
Καλημερες!!!
el_hymador
06/05/2012, 09:40
done... είδα πολλούς με σκυμμένο το κεφάλι απ' όξω απ΄το εκλογικό τμήμα... την κάνανε τη μαλακία παρ΄όλο που είμαι 100% σίγουρος ότι όλο αυτό τον καιρό θα διαλαλούσαν στα καφενεία ότι δεν... αλλά τελευταία στιγμή λύγισαν... πρώτα βγαίνει λεεί η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χουϊ....:lol:
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
06/05/2012, 10:01
εχτες το βραδυ ολα τα γεροντια στο καπη μου λεει ο πατερας μου λεγανε οτι καλυτερα να ψηφισουνε νδ και πασοκ γιατι οι αλλοι μπορει να μην παρουν το δανειο και να μην μπορεσουν να τους δοσουν τις συνταξεις...
ενω μεχρι εχτες το μεσιμερι το επεζαν κοκορια.... και μετα μου λενε μερικοι λογια για το ποστ που εβαλα οτι πρεπει αν τους κληδοσουμε....
τα κοματοσκηλα εχουν συμφεροντα τα γεροντια τρονε το παραμυθη οτι θα τους κοπουν οι συνταξεις αν δεν τους ψιφισουν..... και βλεπω να κανουνε παλι κηβερνιση πασοκ νδ λαος και ανεξαρτιτοι ελληνες. αλοστε και αυτοι παιδια της νδ και του πασοκ ειναι.....
και οσο για το αγκουρι.... ολο και μεγαλωνει.........
την εφαγε κι αυτη.....επομενοοοοος.......!!!!
http://news247.gr/eidiseis/politiki/apeviwse_h_marika_mhtsotakh.1737066.html
εχτες το βραδυ ολα τα γεροντια στο καπη μου λεει ο πατερας μου λεγανε οτι καλυτερα να ψηφισουνε νδ και πασοκ γιατι οι αλλοι μπορει να μην παρουν το δανειο και να μην μπορεσουν να τους δοσουν τις συνταξεις...
ενω μεχρι εχτες το μεσιμερι το επεζαν κοκορια.... και μετα μου λενε μερικοι λογια για το ποστ που εβαλα οτι πρεπει αν τους κληδοσουμε....
τα κοματοσκηλα εχουν συμφεροντα τα γεροντια τρονε το παραμυθη οτι θα τους κοπουν οι συνταξεις αν δεν τους ψιφισουν..... και βλεπω να κανουνε παλι κηβερνιση πασοκ νδ λαος και ανεξαρτιτοι ελληνες. αλοστε και αυτοι παιδια της νδ και του πασοκ ειναι.....
και οσο για το αγκουρι.... ολο και μεγαλωνει.........
και στατιστικα , τα γεροντια γ@μανε τη κατασταση.... η νεολαια ειναι τσικο μπροστα στην αρρωστια των αγυριστων γερικων κεφαλιων
δεν πειραζει, οι κωλογεροι θα φτασουν να παιρνουν 180 ευρω συνταξη και να λενε, παλι καλα που μας δινουν κι αυτα, αν δεν ηταν ο Αντωνακης θα τα χαναμε ολα , θα γυρνουσαμε στο 0.......
Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται η ψήφος στους ανθρώπους άνω των 70 ετών. Εντάξει δε λέω δεν είναι σωστό από άλλες απόψεις αλλά αφού κάθε φορά τα κάνουν σκατά αποδεδειγμένα (κατά πλειοψηφία πάντα έτσι) κρίμα δεν είναι να παίρνουν στο λαιμό τους και το μέλλον των πιο νέων;
μωλις γυρισα και η αναλογια στο τμημα ηταν 10 γεροι (τους οποιους τους εκοβες απο χιλ οτι ηταν φαντασματα του παρελθοντος) με 2 νεους
:(
την εφαγε κι αυτη.....επομενοοοοος.......!!!!
http://news247.gr/eidiseis/politiki/apeviwse_h_marika_mhtsotakh.1737066.html
αντε να παει κανεις στην κηδεια και να του πει ο επιτημος ζωη σε σας!!!!!! :cry:
el_hymador
06/05/2012, 11:19
Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται η ψήφος στους ανθρώπους άνω των 70 ετών. Εντάξει δε λέω δεν είναι σωστό από άλλες απόψεις αλλά αφού κάθε φορά τα κάνουν σκατά αποδεδειγμένα (κατά πλειοψηφία πάντα έτσι) κρίμα δεν είναι να παίρνουν στο λαιμό τους και το μέλλον των πιο νέων;
Κανονικά θα έπρεπε να το καταλαβαίνουν μόνοι τους και να μην πηγαίνουν να ψηφίσουν...
...........αντε να παει κανεις στην κηδεια και να του πει ο επιτημος ζωη σε σας!!!!!! :cry:
αυτο λες εσυ?
για φαντασου να βγει ο σαμαρας πρωτο κομα και να μη μπει και η κορουλα του στη βουλη και ολα αυτα την ιδια μερα.....
3 bit!!!!:sick:
για φαντασου να βγει ο σαμαρας πρωτο κομα και να μη μπει και η κορουλα του στη βουλη και ολα αυτα την ιδια μερα.....
το γαμωτο ειναι οτι δε θελει πολυ φαντασια..... το γαμημενο το σεναριο δεν εχει ανατροπες
Κανονικά θα έπρεπε να το καταλαβαίνουν μόνοι τους και να μην πηγαίνουν να ψηφίσουν...
Καλό θα ήταν αυτό, αλλά ανέφικτο (να το καταλάβουν)
Cpt. Haddock
06/05/2012, 11:47
Φυσικά.
Μετα να απαγορευτει στους κατω των 20
Μετα στους μελαχρινους
Μετα σε όσους εχουν μαλιά
Μετα στους ψηλους
Και γενικώς καθε φορά να απαγορεύουμε την ψηφο σε όσους πιστεύουμε οτι δε θα ψηφισουν αυτο που θελουμε εμεις.
Στο ονομα της δημοκρατίας πάντα.
Στο τέλος δε θα χρειάζονται και εκλογες
ενω τωρα με την δημοκρατικη αυτη διαδικασια, θα εκφραστει αμιγως η λαϊκη θεληση, ετσι? σιγουρα πραματα . δεν υπαρχουν εκβιαστικα διλληματα και παραπληροφορηση, ειμαστε λαος που ξερει τι θελει και ξερει τι του γινεται
Joyrider
06/05/2012, 12:09
Άσχετο με την πορεία της συζήτησης: Αυτό που ειπώθηκε εχτές από κανάλι ότι ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρούς θεωρείται άκυρο είναι λάθος έτσι;
Σχετικό με την πορεία της συζήτησης: Αν απαγορευόταν η συμμετοχή των ναζιστών στις εκλογές θα ήταν φασιστικό; :lol:
MitsosNaked
06/05/2012, 12:17
Σχετικό με την πορεία της συζήτησης: Αν απαγορευόταν η συμμετοχή των ναζιστών στις εκλογές θα ήταν φασιστικό; :lol:
:lol::lol:
Ε όχι και ναζιστών, είπαμε είναι Ελληνόψυχοι Πατριώτες που ουδεμία σχέση με ναζισμό έχουν
257007
tsompanis
06/05/2012, 12:27
done... είδα πολλούς με σκυμμένο το κεφάλι απ' όξω απ΄το εκλογικό τμήμα... την κάνανε τη μαλακία παρ΄όλο που είμαι 100% σίγουρος ότι όλο αυτό τον καιρό θα διαλαλούσαν στα καφενεία ότι δεν... αλλά τελευταία στιγμή λύγισαν... πρώτα βγαίνει λεεί η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χουϊ....:lol:
εγώ πάλι σήμερα είδα αρκετούς αγανακτισμένους!
είμαι εφορευτική τώρα (σε ένα μικρό χωριό) και πριν καμιά ώρα μπαίνει μέσα φουριόζος τύπος γνωστός Πασοκτζής για να ψηφίσει...
Βουτάει ένα ψηφοδέλτιο του Ανταρσία και μπήκε στην κάλπη γρήγορα γρήγορα μην το μετανιώσει :lol:
el_hymador
06/05/2012, 12:44
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5isKMj4Cb0U#!
Aς λαϊκίσουμε λίγο μπας και πάρουμε καμμια θεσούλα σε κάνα kontra, ως άλλος Χίος... αφού δεν το έχεις ρε φλώρε! Ούτε να βρίσεις δεν μπορείς...
Φυσικά.
Μετα να απαγορευτει στους κατω των 20
Μετα στους μελαχρινους
Μετα σε όσους εχουν μαλιά
Μετα στους ψηλους
Και γενικώς καθε φορά να απαγορεύουμε την ψηφο σε όσους πιστεύουμε οτι δε θα ψηφισουν αυτο που θελουμε εμεις.
Στο ονομα της δημοκρατίας πάντα.
ρε captain δεν το εννοούσα να γινόταν πραγματικά νομίζω ότι κάποιος σαν και σένα καταλαβαίνει τι λέω.
Τεσπα επειδή τίποτα δεν είναι αυτονόητο να εξηγήσω αναλυτικά τι εννοούσα:
Kάτα κάποιο τρόπο κάθε ένας από εμάς να μπορούσαμε να πείσουμε τους κοντινούς μας συγγενείς όταν είναι σε αυτή την ηλικία και δεν τα έχουν και 400 να μην ψηφίσουν και να αφήσουν τους πιο νέους ανθρώπους να αποφασίσουν για το μέλλον τους κτλ. ΔΕΝ εννοούσα να απαγορευτεί με νόμο του κράτους όπως μάλλον κατάλαβες εσύ και κάποιοι άλλοι.
ΔΕΝ είμαι χουντικός, ΔΕΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΣΑ όταν έγραψα να απαγορευτεί από τους ανθρώπους πάνω από 70 χρονών. για αυτό έγραψα και ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό από πολλές απόψεις για να μην παρερμηνευτεί. edit:τώρα που το ξαναδιαβάζω ίσως να παρερμηνεύεται και έτσι
Απλά υπογράμμισα μπορεί και με λάθος τρόπο την κατά γενική αντίληψη ότι οι μεγάλες ηλικίες τα κάνουν σκατά στις εκλογές επειδή κυρίως ψηφίζουν με το σκεπτικό " Εγώ ψηφίζω το ταδε κόμμα από το 19.. δεν θα αλλάξω τώρα". Εγώ πάντως με τους παππούδες και γιαγιάδες που είναι κοντά μου το έκανα τώρα άμα κατάφερα να τους πείσω δεν το ξέρω θα το μάθω το βράδυ:lol: