View Full Version : ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
22
23
...........Εμένα μου έβγαλε δαγκωτό ΑΝΤΑΡΣΥΑ!:lol:.......
εσενα σου εβγαλε οτι με βαση οσους εχουνε κανει το τεστ τα αποτελεσματα ειναι να προηγειται το ανταρσυα.οχι οτι εσυ εντασεσαι εκει. :tooth:
el_hymador
26/04/2012, 09:36
εσενα σου εβγαλε οτι με βαση οσους εχουνε κανει το τεστ τα αποτελεσματα ειναι να προηγειται το ανταρσυα.οχι οτι εσυ εντασεσαι εκει. :tooth:
α ναι τώρα το είδα... beyond Χρυσή Αυγή με βγάζει.... :moutza:
DimChios
26/04/2012, 09:37
Mάθε τι θέλεις να ψηφίσεις σε 5 λεπτά... πως λέμε μάθε ποιός χαρακτήρας από το Muppet Show είσαι, ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει και τέτοια;
http://www.madata.gr/epikairotita/social/190006.html
Πολύ γκρίζος τρόπος για Poll και σφυγομέτρηση αλλά έχει την πλάκα του! Εμένα μου έβγαλε δαγκωτό ΑΝΤΑΡΣΥΑ!:lol:
Ρε λες; :confused:
255731
θες να σου πω τι εβγαλε σε μενα ή θα μου κοψεις την καλημερα?
:bawl:
el_hymador
26/04/2012, 09:39
θες να σου πω τι εβγαλε σε μενα ή θα μου κοψεις την καλημερα?
Yamaha?
DimChios
26/04/2012, 09:40
Yamaha?
εγω δε σ εβρισα, νταξ?
:a26:
nikos_abel
26/04/2012, 09:46
α ναι τώρα το είδα... beyond Χρυσή Αυγή με βγάζει.... :moutza:
Αν αναρωτιέσαι γιατί, μπορώ να σε βοηθήσω.
Υ.Γ. "yamaha" :lol:
Cpt. Haddock
26/04/2012, 10:04
Αυτες οι δημοσκοπήσεις με τις ερωτησεις σε σειρα, πάντα μου θυμιζουν αλλη μια εξαιρετική στιγμη της γνωστης εξαιρετικής σειρας:
http://www.youtube.com/watch?v=G0ZZJXw4MTA
Την ξαναβλεπω τώρα και ειναι απιστευτο πόσο επικαιρη ειναι στα δικα μας, 20 χρονια μετά την προβολη της...
DimChios
26/04/2012, 10:23
Αυτες οι δημοσκοπήσεις με τις ερωτησεις σε σειρα, πάντα μου θυμιζουν αλλη μια εξαιρετική στιγμη της γνωστης εξαιρετικής σειρας:
http://www.youtube.com/watch?v=G0ZZJXw4MTA
Την ξαναβλεπω τώρα και ειναι απιστευτο πόσο επικαιρη ειναι στα δικα μας, 20 χρονια μετά την προβολη της...
δε την πηρε κανεις στα σοβαρα ρε γερομπισμπικη!
:p
el_hymador
26/04/2012, 14:38
http://on-news.gr/2012/04/26/agrotis-me-ferari-200-000-evro/
...και με πινακιδα πολυτεκνου! Μη γελατε, αν κοτσαρεις στη Φεραρι ψεκαστικο, βγαζει 50 στρεμματα με μια δευτερα, 4000 σαλ πιο κατω απ τα κοκκινα... τι John Deere και μ@λ@κιες...
el_hymador
26/04/2012, 18:30
http://www.bloomberg.com/news/2012-04-26/wall-street-tracks-wolves-as-may-1-protests-loom.html
Shiatman
27/04/2012, 17:36
Δείτε το νέο ντοκιμαντέρ με κύριο θέμα τις ιδιοτικοποιήσεις
http://www.dailymotion.com/video/xqdvex_catastroika_shortfilms
CATASTROIKA
DimChios
27/04/2012, 18:53
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!
Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος χτυπήθηκε από ένα φορτηγό και πέθανε.
Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο.
- Καλώς ήρθατε στον παράδεισο! είπε ο Άγιος Πέτρος, και συνέχισε:
Έχουμε ένα πρόβλημα. Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματος σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέραμε τι να κάνουμε με σας.
Έτσι σκεφτήκαμε το εξής: Θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση, και μία στον παράδεισο, και εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα, ο οποίος τον κατέβασε στην κόλαση. Οι πόρτες άνοιξαν και ο άντρας βρέθηκε ακριβώς στη μέση ενός γηπέδου γκολφ, κομψό και πράσινο.
Λίγο μακρύτερα είδε μια λέσχη και μπροστά πρώην συναδέλφους του κόμματος και φίλους του επιχειρηματίες, που είχαν ήδη πεθάνει, ντυμένους κομψά και πολύ ευχαριστημένους.
Έτρεξαν να τον χαιρετήσουν, τον αγκάλιασαν και άρχισαν να θυμούνται τα καλά χρόνια, όταν πλούτιζαν εις βάρος του λαού. Έπαιξαν χαρούμενοι μια παρτίδα γκολφ, στη συνέχεια δείπνησαν στον σύλλογο,
διασκεδάζοντας και τρώγοντας χαβιάρι, και το βράδυ συντροφιά με μια όμορφη νεαρή .
Συναντήθηκε ακόμη και με τον Διάβολο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ένας συμπαθητικός τύπος, διασκεδαστικός, είπαν ανέκδοτα και χόρεψαν.
Ήταν τόσο καλά που δεν κατάλαβε, όταν ήρθε η ώρα να φύγει. Όλοι τον ξεπροβόδησαν. Ανέβηκε μέχρι την πύλη του Παραδείσου, όπου ο Άγιος Πέτρος τον περίμενε:
- Τώρα είναι η ώρα να πάς στον παράδεισο!
Ο πολιτικός, πέρασε τις επόμενες ώρες πετώντας από το ένα σύννεφο στο άλλο, χαϊδεύοντας μια άρπα και τραγουδώντας παιδικά τραγουδάκια.
Οι 24 ώρες πέταξαν, και ο Άγιος Πέτρος ήρθε:
- Περάσατε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο, είναι η ώρα να επιλέξετε!
Ο άνθρωπος το σκέφτηκε για μια στιγμή, και στη συνέχεια είπε:
- Ο παράδεισος είναι πολύ όμορφος, αλλά νομίζω ότι θα ένιωθα καλύτερα στην κόλαση.
Ο Άγιος Πέτρος τον συνόδευσε στον ανελκυστήρα και κατέβηκε στην κόλαση. Όταν άνοιξε την πόρτα, βρέθηκε στη μέση μιας ερήμου, που καλύπτονταν με κάθε λογής σκουπίδια.
Είδε τους φίλους του ρακένδυτους κι αξιολύπητους, να σκάβουν μέσα στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε.
Ο Μέγας Διάβολος τον υποδέχτηκε και τον χάιδεψε στον ώμο.
- Δεν καταλαβαίνω, είπε ο πολιτικός, χθες ήμουν εδώ και ήταν όμορφες γυναίκες, γκολφ, έφαγα από όλα τα καλά και διασκέδασα πολύ.
Τώρα το μόνο που έχετε είναι ένα ξερό μέρος, γεμάτο σκουπίδια, και οι φίλοι μου φαίνονται κακομοίρηδες και αξιοθρήνητοι.
Ο Μέγας Διάβολος χαμογέλασε και του είπε:
- Χθες ήταν η προεκλογική εκστρατεία! ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ!!
:wave2:
nikos_abel
27/04/2012, 19:01
Πωπω!!! Δεν το είχα ξανακούσει.
DimChios
27/04/2012, 19:16
Πωπω!!! Δεν το είχα ξανακούσει.
ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ????
:a017::tomates:
nikos_abel
27/04/2012, 19:40
ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ????
:a017::tomates:
Όσο πατάει το 190/50:D
DimChios
27/04/2012, 19:47
Όσο πατάει το 190/50:D
:a35:
Νικος χρ.
28/04/2012, 05:58
dimitris_speed
29/04/2012, 13:39
Τωρα ΤΙ ψηφιζουμε μου λετε? Εκτος απο τα 2 "μεγαλα",ok. TI ομως? :confused:
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
29/04/2012, 15:14
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/122279
Vstrommer71
29/04/2012, 15:54
Ωραια θα ηταν βεβαια να μπορουσαν απο μονοι τους να κλειδωθουν στο σπιτι οσοι ΑΚΟΜΑ ψηφιζουν πρασινομπλε με μαυρους χρυσαυγιτικους κοκκους
Θα εκανε πολυ καλο στην ερημη πατριδα μας:D
Cpt. Haddock
29/04/2012, 16:48
Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα :smokin:
256132
LsKostas
29/04/2012, 20:03
256132
πω πω . . . πραγματικα εμετικη αφισα
Τρομαζεις το ποσο επικινδυνα αμυαλος μπορει να ειναι καποιος ...
nikos_abel
29/04/2012, 20:04
πω πω . . . πραγματικα εμετικη αφισα
Τρομαζεις το ποσο επικινδυνα αμυαλος μπορει να ειναι καποιος ...
Πολίτης, πολιτικός ορ μποθ;
Cpt. Haddock
29/04/2012, 20:06
Δεν ειναι αφισα, ειναι φυλλαδιο το οποιο βρεθηκε περιξ του ΟΑΚΑ σημερα, προφανως το μοιραζαν στους γαυρους που πηγαν στο χθεσινο τελικο (εν δυναμει ψηφοι....)
Μεσα δε, το φυλλαδιο ειχε φοβερους θησαυρους (στιγμιοτυπα απο τη ζωη του Τασου - μνημόσυνο θυρας 7 και αλλα τετοια), εκλαιγα απο το γελιο.
Θελω να τον δω να υπογραφει στην ορκωμοσία του... :smokin:
Shiatman
29/04/2012, 20:08
256232
...
BLACKGAS
29/04/2012, 20:17
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Πέρασαν μόλις 2 χρόνια!
nikos_abel
29/04/2012, 20:25
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Πέρασαν μόλις 2 χρόνια!
Κι όμως....
Cpt. Haddock
29/04/2012, 20:28
Πρεπει να περάσουν 5 για να ξυπνησει ο κόσμος...
256235
Γιατί έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να αρχίσουμε να χλευάζουμε Πασοκ και ΝΔ;Τόσα χρόνια άλλοι τους ψήφιζαν;Άλλοι τους έδιναν άλλοθι και πατήματα να ''τρώνε'';
Νομίζω τους εαυτούς μας θα έπρεπε να αυτοσαρκάζουμε και για τους εαυτούς μας να αισθανθούμε γελοίοι κι όχι για τα κόμματα αυτά για ό,τι έκαναν,δεν βγήκαν από το πουθενά.:)
BLACKGAS
29/04/2012, 21:16
Εμένα καθόλου Tragik δεν μου κάνει η διαφορά.
Tragik είναι οι έστω 200 κόπανοι που πήγανε φέτος.
ΥΓ. Δεν σχολιάζω το λανθάνον πλην ορατό μήνυμα ότι η διαφορά ανακλά τη διαφορά του πολιτικού αναστήματος μεταξύ του (τρελ)αντώνη και του μπουλούκου!
AUFGEBRACHT
29/04/2012, 21:25
ΥΓ. Δεν σχολιάζω το λανθάνον πλην ορατό μήνυμα ότι η διαφορά ανακλά τη διαφορά του πολιτικού αναστήματος μεταξύ του (τρελ)αντώνη και του μπουλούκου!
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Είδα κάτι πλάνα στην τηλεόραση από την εν λόγω "συγκέντρωση" και σφίχτηκε η καρδιά μου να βλέπω παιδαρέλια 20-25 χρονών να κραδαίνουν τις σημαίες, να τις ανεμίζουν και να ουρλιάζουν και να χειροκροτάνε σε κάθε ευφυολόγημα και μ@λακία που έλεγε ο πολιτικός που περπατάει ως άλλος Τζάκ Σπάροου. Πανηγυρίζανε που ΚΑΙ με τις ευλογίες του αρχηγού τους μειώθηκε ο μισθός τους κατά 32%...Ελπίδα ΚΑΜΙΑ!!!
yannis24
29/04/2012, 21:27
Πάντως ρε παιδια σε όλες τις συγκεντρώσεις μέχρι στιγμής που βλέπω , δεν βλέπω παππούδες και γιαγιάδες...κάτι κόμματοσκυλα βαμμενα, νεολαίοι και έτσι βλέπω.......
Γιατι δεν παίρνουμε λοιπόν και τις ταυτότητες απο αυτούς τους άχρηστους όλους....τα γέροντακια μας πειραξανε δηλαδη.....χαχαχαχαχα....αν είναι δυνατόν.....
AUFGEBRACHT
29/04/2012, 21:27
Δεν ειναι αφισα, ειναι φυλλαδιο το οποιο βρεθηκε περιξ του ΟΑΚΑ σημερα, προφανως το μοιραζαν στους γαυρους που πηγαν στο χθεσινο τελικο (εν δυναμει ψηφοι....)
Μεσα δε, το φυλλαδιο ειχε φοβερους θησαυρους (στιγμιοτυπα απο τη ζωη του Τασου - μνημόσυνο θυρας 7 και αλλα τετοια), εκλαιγα απο το γελιο.
Εννοείται πως στο target group που απευθύνεται θα τον δεις να υπογράφει...εδώ έγινε βουλευτής ο Ανατολάκης...
yannis24
29/04/2012, 21:29
Ωραια θα ηταν βεβαια να μπορουσαν απο μονοι τους να κλειδωθουν στο σπιτι οσοι ΑΚΟΜΑ ψηφιζουν πρασινομπλε με μαυρους χρυσαυγιτικους κοκκους
Θα εκανε πολυ καλο στην ερημη πατριδα μας:D
+10000000......
Γία όσους ψηφίζουν δηλαδή Χρυσή Αυγη να τους αφησουμε?
Ρε πλάκα που έχουμε.....
Τα γέροντακια μας φταίνε.....αντί να τους πάρουμε εμείς όλους μετα γιαούρτια .....
AUFGEBRACHT
29/04/2012, 21:45
+10000000......
Γία όσους ψηφίζουν δηλαδή Χρυσή Αυγη να τους αφησουμε?
Ρε πλάκα που έχουμε.....
Τα γέροντακια μας φταίνε.....αντί να τους πάρουμε εμείς όλους μετα γιαούρτια .....
Προχτές στη δουλειά σκάει μύτη ο τύπος που καθαρίζει τα γραφεία στη δουλειά και μου λέει "έχει γεμίσει η πόλη Πακιστανούς σήμερα, τί κακό είναι αυτό, γιαυτό θα ρίξω Χρυσή Αυγή στις εκλογές να τους καθαρίσουν όλους"...Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στο συνεργείο καθαρισμού απασχολεί αλλοδαπούς :D Κάντο, του λέω, ψήφισε Χρυσή Αυγή να τους καθαρίσει τους Πακιστανούς, αλλά να έχεις υπόψιν σου πως μόλις τελειώσουν οι Πακιστανοί σειρά θα έχουν οι Αλβανοί και μόλις τελειώσει το καθάρισμα και μ' αυτούς θα έχεις σειρά εσύ κι εγώ γιατί κάτι πρέπει να καθαρίζουνε τα καλόπαιδα νοσταλγοί του Χίτλερ... ψέλισε ένα "έχεις δίκιο δεν το είχα σκεφτεί έτσι.."
el_hymador
29/04/2012, 22:24
200 είναι αναμενόμενο να πάνε. Σαν τις κηδείες ένα πράμα, όταν τον μακαρίτη τον φυτεύουν, είναι το κυρίως γεγονός και μαζεύεται κόσμος, στα 40 και πολύ περισσότερο στην ετήσια "επέτειο" δεν πατάνε παρά οι πολλοί στενοί συγγενείς... όσο μακάβριο και αν ακούγεται το παράδειγμα, τώρα ζούμε τα 40μέρα του δικομματισμού... οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα πάνε και θα ανταλλάξουν την ανείπωτη ξεφτίλα να το παίξουν groupie του κάθε παπάρα, με την σίγουρη εξυπηρέτηση, τον διορισμό και τη διευθέτηση του θέματος που τους απασχολεί. Απλά οι εποχές "το αφεντικό τρελλάθηκε" πέρασαν και το ρουσφέτι περνάει και αυτό κρίση.
Hell_Rider
29/04/2012, 22:30
Μην ψηφιζετε το ενα..μην ψηφιζετε το αλλο...... και τι να ψηφισουμε ρωταω Εγω????
el_hymador
29/04/2012, 22:31
Πάντως μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τις προγραμματικές δηλώσεις και τα πλάνα των κομμάτων, τα ψιλά γράμματα... μου κίνησε το ενδιαφέρον ένα από τα μικρά, σοβαρός ο πρόεδρος του, γνωστός τεχνοκράτης και με σωστές απόψεις, τουλάχιστον αυτές που διαλλαλεί με στόμφο.... λέω για κάτσε να το τσεκάρω και πέφτω στα εργασιακά... ειλικρινά αυτά που θέλει να εφαρμόσει ο τύπος, κάνουν το μνημόνιο και τους τροϊκάνούς να φαντάζουν ως σκληροπυρηνικοί ΚΚΕδες... bye @@δι και εύχομαι ολόψυχα τα παιδιά σου να δουλέψουν μισθωτοί υπό της συνθήκες που περιγράφεις και που θες να εφαρμόσεις, ως το μόνο δρόμο προς την ανάπτυξη!
επειδη δεν το εχει βαλει κανενας ακομα αν και παιζει στα social,καπετανιο απαντηση στην αφισα του μητροπουλου,ο οποιος παρεπιπτωντος στελνει sms σε ολους τους ολυμπιακους να τον ψηφισουν με την καρδια τους
256306
του πουστη, ενα σταυρο θα τον βαλει...
256235
ετσι είναι
αλλά το μόνο κόμμα που κάνει ανοιχτές ομιλίες - συγκεντρώσεις είναι το ΚΚΕ
Μην ψηφιζετε το ενα..μην ψηφιζετε το αλλο...... και τι να ψηφισουμε ρωταω Εγω????
Συγνωμη για την παρεμβαση ,αλλα αν πραγματικα δεν ξερετε τι να ψηφισετε ΜΗΝψηφισετε μονο "κακο" θα κανετε σε αυτους που ξερουν.Φιλικα παντα.
Hell_Rider
30/04/2012, 06:57
Συγνωμη για την παρεμβαση ,αλλα αν πραγματικα δεν ξερετε τι να ψηφισετε ΜΗΝψηφισετε μονο "κακο" θα κανετε σε αυτους που ξερουν.Φιλικα παντα.
Δικιο εχεις , προσωπικα ξερω τι θα ψηφισω... απλα μου την σπαει αυτο το μην ψηφισεις ΝΔ , μην ψωφισεις ΠΑΣΟΚ , μην ψηφισεις ΛΑΟΣ , μην ψηφισεις ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , μην ψηφισεις ΚΚΕ , μην ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ κλπ κλπ... ε τι να ψηφισω τοτε? φιλικα παντα και εγω...και δεν το λεω για εδω μεσα..γενικα τι ακουω και μου λενε καθε μερα στην δουλεια...
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
30/04/2012, 07:38
εγω θα ελαγα να ψιφισουμε αυτον που θα μας κανει το μικροτερο κακο.
βαλτε μια ζηγαρια και ζηγησται τα καλα και τα κακα του καθε ενος. και οποιος εχει λιγοτερα κακα απο καλα αυτον ψηφιστε.
η δικια μου ζηγαρια στην νδ και το πασοκ δεν μπορεσε να βρει τιποτε καλο να ζηγηση μονο κακο βρικε οποτε αποκλιωνται.
el_hymador
30/04/2012, 07:55
Χωρίς να θέλω να θίξω ή να επηρρεάσω πρόσωπα και καταστάσεις, τις προάλες παρακολούθησα μια πολιτική εκπομπή με καλεσμένους απ΄ολο το πολιτικό φάσμα. Ο "δημοσιογράφος" "συντόνιζε" τη συζήτηση και οι εκπρόσωποι των κομμάτων "απαντούσαν"... πιστεύω αντιλαμβάνεστε γιατί μερικές λέξεις είναι εντος εισαγωγικών. Μέχρι που φθάνει η ώρα να μιλήσει ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ... η συζήτηση είχε πιάσει το θέμα του μεταναστευτικού και ο "δημοσιογράφος" του απήυθηνε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα: Ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό, συμφωνείτε με τους χώρους συγκέντρωσης του κου Χρυσοχοίδη; Απάντηση εκπροσώπου του ΚΚΕ: Όχι... Ο λαός θα πρέπει να προσέλθει στις κάλπες στηρίζοντας το ΚΚΕ, συντάσσοντας τις δυνάμεις του ενάντια στην πλουτοκρατία. Η ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει τιμωρία του δικομματισμού και απαλλαγή της εργατικής τάξης απ όσους την απομυζούν. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει λαϊκή κυριαρχία, αστήριξη των εργαζομένων και των αγροτών.
Αυτή ήταν η απάντηση... για το μεταναστευτικό...:cry::lol:
DimChios
30/04/2012, 08:15
256132
:bawl::bawl::bawl::a018:
yannis24
30/04/2012, 08:24
βαλτε μια ζηγαρια και ζηγησται τα καλα και τα κακα του καθε ενος. και οποιος εχει λιγοτερα κακα απο καλα αυτον ψηφιστε.
η δικια μου ζηγαρια στην νδ και το πασοκ δεν μπορεσε να βρει τιποτε καλο να ζηγηση μονο κακο βρικε οποτε αποκλιωνται.
+10000000000000 στον Γιαγιά Αρκούδα.....
ΥΓ . Τι θα λέγατε να γράφει κάποιος τι προτείνει να ψηφίσει ο κόσμος ο αναποφάσιστος ? εμένα πχ κατεβαίνει πολυ καλός μου φίλος, παιδικός, μηχανοβιος (έχει ΒΜW βέβαια αλλα τέλος πάντων!!), με μικρό κόμμα , κι θα ήθελα να τον στηρίξουμε ....μπρω να σας στείλω και λινκ να διαβάσετε τις απόψεις του και όσοι επιθυμείτε, .....ψηφίστε τον.........
Δεν θα επιχειρηματολογουμε απο κάτω ούτε θα σχολιάζουμε οι υπόλοιποι ...θα γράφω πχ.:
Εγω προτείνω των Υanni24, κατεβαίνει με τους ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, και οι απόψεις του εδω............
Αν το επιτρέπουν οι mod, είναι μια καλη ιδέα.......
Προτείνουμε ανθρώπους.....δεν σχολιάζουμε, δεν ειρωνευομαστε και δεν χλευαζουμε κανένα.......τι λέτε ?
Αυτο που θα πω εγω ειναι ο καθενας απο εμας ας κοιταξει γυρω του και ας αναλογιστει,αν πραγματικα του αρεσει αυτο που συμβαινει τα τελευταια χρονια στην ζωη του.Αυτος ο εξευτελισμος της αξιοπρεπειας μας,οι στρατιες των αστεγων,την εξαθλιωση των μεταναστων που καποιοι τους εκμεταλευτηκαν και συνεχιζουν να τους εκμεταλευονται ακομη και για την αλιευση ψηφων(βλεπε επιχειριση σκουπα).
Ποιοι κυβερνησαν και ποιοι βοηθουσαν στην συγκυβερνηση ολα αυτα τα χρονια.Ποιοι ανεχονται και συντηρουν αυτη την κατασταση?
Ποιοι σου πουλανε "πατριδα"?
Ποιοι ειναι τα εγγονια των γερμανοτσολιαδων που πολεμησε ο παππους σου και ο παππους μου?
Αν λοιπον βγαλεις ολους αυτους εξω απο την εξισωση τοτε ψηφιστε αυτο που μενει.
Θα πουν καποιοι "τι λες ρε μεγαλε φιλοσοφε τωρα ...κτλπ".Προσωπικα δεν αντεχω να βλεπω τα παππουδια να μην μπορουν να με αντικρισουν απο ντροπη στα ματια οταν ερχονται στο μαγαζι μου με μια χουφτα μπακιροκερματα και να με ρωτανε τι μπορουν να αγορασουν.Τους αξιζαν καλυτερα γεραματα, μας αξιζει καλητερη ζωη και ενα ποιο ευοιωνο μελλον για τα παιδια μου.
Cpt. Haddock
30/04/2012, 08:54
[...]Αν το επιτρέπουν οι mod, είναι μια καλη ιδέα.......
Προτείνουμε ανθρώπους.....δεν σχολιάζουμε, δεν ειρωνευομαστε και δεν χλευαζουμε κανένα.......τι λέτε ?
Yπάρχουν sites gγια αυτό. Εδω δε χρειάζεται (γνωμη μου)
[QUOT:a18:E=teogtp;2181552]Αυτο που θα πω εγω ειναι ο καθενας απο εμας ας κοιταξει γυρω του και ας αναλογιστει,αν πραγματικα του αρεσει αυτο που συμβαινει τα τελευταια χρονια στην ζωη του.Αυτος ο εξευτελισμος της αξιοπρεπειας μας,οι στρατιες των αστεγων,την εξαθλιωση των μεταναστων που καποιοι τους εκμεταλευτηκαν και συνεχιζουν να τους εκμεταλευονται ακομη και για την αλιευση ψηφων(βλεπε επιχειριση σκουπα).
Ποιοι κυβερνησαν και ποιοι βοηθουσαν στην συγκυβερνηση ολα αυτα τα χρονια.Ποιοι ανεχονται και συντηρουν αυτη την κατασταση?
Ποιοι σου πουλανε "πατριδα"?
Ποιοι ειναι τα εγγονια των γερμανοτσολιαδων που πολεμησε ο παππους σου και ο παππους μου?
Αν λοιπον βγαλεις ολους αυτους εξω απο την εξισωση τοτε ψηφιστε αυτο που μενει.
Θα πουν καποιοι "τι λες ρε μεγαλε φιλοσοφε τωρα ...κτλπ".Προσωπικα δεν αντεχω να βλεπω τα παππουδια να μην μπορουν να με αντικρισουν απο ντροπη στα ματια οταν ερχονται στο μαγαζι μου με μια χουφτα μπακιροκερματα και να με ρωτανε τι μπορουν να αγορασουν.Τους αξιζαν καλυτερα γεραματα, μας αξιζει καλητερη ζωη και ενα ποιο ευοιωνο μελλον για τα παιδια μου.[/QUOTE]
nikos_abel
30/04/2012, 09:08
Yπάρχουν sites gγια αυτό. Εδω δε χρειάζεται (γνωμη μου)
(το cmd+space δεν πιάνει πάλι; :D )
Θα έλεγα ότι είναι μια στιγμή που σε ΟΛΑ τα sites θα έπρεπε να συζητιέται.
Επίσης ένα site που μπορεί να σε βοηθήσει (έστω για μια γενική ιδέα) είναι το http://www.helpmevote.gr ;)
Kαι για το αγροτικό.
Και για το εκπαιδευτικό.
Και για το δημογραφικό.
Για όλα γενικώς... :D
akis_trevor
30/04/2012, 14:20
επειδη ειπωθηκε παραπανω οτι :αν δεν εισαι σιγουρος για κατι που θα ψηφισεις,μην ψηφισεις καθολου...στις προηγουμενες εκλογες ειχαμε 60% αποχη..τα ειδαμε τα αποτελεσματα...τουλαχιστον εδω στην πατρα ο δημαρχος ειναι αφαντος.εγω προσωπικα θα ψηφισω μικρο κομμα(μικρο ψηφιζα παντα αλλα τωρα θα πεσω ακομα περισσοτερο) και αν τυχον δεν σαρεσει κανεις,ριξτο ακυρο,αλλα κανε τον κοπο και περνα μια βολτα απτο σχολειο...
nikos_abel
30/04/2012, 14:52
Kαι για το αγροτικό.
Και για το εκπαιδευτικό.
Και για το δημογραφικό.
Για όλα γενικώς... :D
Αφού η άποψή τους είναι σταθερή όμως, δε μπορείς παρά να το αναγνωρίσεις αυτό.
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλάκα πλάκα.
(το cmd+space δεν πιάνει πάλι; :D )
Θα έλεγα ότι είναι μια στιγμή που σε ΟΛΑ τα sites θα έπρεπε να συζητιέται.
Εγώ πάλι νομίζω ότι το site g του Cpt. έχει άμεση σχέση με την επιβεβαίωση του σημείου G των γυναικών και ουδεμία σχέση έχει με το θέμα μας...
http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=454723
:)
Δεν ψήφιζα όλα αυτά τα χρόνια και πλέον θεωρώ ότι έκανα μεγάλη μ@λ@κία. Πρέπει να ψηφίζουμε γιατί είδαμε τα αποτελέσματα της αποχής. Ούτε σε αυτές τις εκλογές με συγκινεί κάποιος ιδιαίτερα - σίγουρα όμως κάποιοι μου προκαλούν τεράστια ΑΗΔΙΑ. Απλώς αυτό που θα ψηφίσω είναι προϊόν της δι' ατόπου επαγωγής. Δηλ. απέκλεισα τον Α, απέκλεισα τον Β, το Γ κτλ και κατέληξα σε αυτό που λέω ότι θα ψηφίσω. Το σίγουρο είναι ότι ειδικά το κόμμα που θα ψηφίσω θα το παρακολουθώ αν τιμήσει τις υποσχέσεις του και το πρόγραμμά του.
akis_trevor
30/04/2012, 15:28
Το σίγουρο είναι ότι ειδικά το κόμμα που θα ψηφίσω θα το παρακολουθώ αν τιμήσει τις υποσχέσεις του και το πρόγραμμά του.
αρα θα ψηφισεις ν.δ. :bawl::bawl::bawl:
Cpt. Haddock
30/04/2012, 15:31
Αφού η άποψή τους είναι σταθερή όμως, δε μπορείς παρά να το αναγνωρίσεις αυτό.
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλάκα πλάκα.
Κι οταν κλεισει τα 6 ο μικρός, εγγραφη και συνδρομη :a39:
256383
Χωρίς να θέλω να θίξω ή να επηρρεάσω πρόσωπα και καταστάσεις, τις προάλες παρακολούθησα μια πολιτική εκπομπή με καλεσμένους απ΄ολο το πολιτικό φάσμα. Ο "δημοσιογράφος" "συντόνιζε" τη συζήτηση και οι εκπρόσωποι των κομμάτων "απαντούσαν"... πιστεύω αντιλαμβάνεστε γιατί μερικές λέξεις είναι εντος εισαγωγικών. Μέχρι που φθάνει η ώρα να μιλήσει ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ... η συζήτηση είχε πιάσει το θέμα του μεταναστευτικού και ο "δημοσιογράφος" του απήυθηνε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα: Ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό, συμφωνείτε με τους χώρους συγκέντρωσης του κου Χρυσοχοίδη; Απάντηση εκπροσώπου του ΚΚΕ: Όχι... Ο λαός θα πρέπει να προσέλθει στις κάλπες στηρίζοντας το ΚΚΕ, συντάσσοντας τις δυνάμεις του ενάντια στην πλουτοκρατία. Η ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει τιμωρία του δικομματισμού και απαλλαγή της εργατικής τάξης απ όσους την απομυζούν. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει λαϊκή κυριαρχία, αστήριξη των εργαζομένων και των αγροτών.
Με το συμπάθιο..
Η απάντηση ήταν σαφής. Όχι. Δε συμφωνεί με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Τα υπόλοιπα είναι απολύτως σχετικά με το ζήτημα.
Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων τελευταία αντανακλούν το γενικότερο ηθικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο της ελληνικής κοινωνία: υπό του μηδενός. Έχουν δεδομένα στην ερώτηση που προέρχονται από την μέση πανηλίθια κοινωνική άποψη και ο ερωτώμενος καλείται να κάνει το εξής: να δώσει απάντηση εντός του "υπάρχοντος συστήματος", εντός των ορίων αυτής της αντίληψης, εντός ενός πλαισίου αδιανόητου για το σκεπτικό του. Και καταλήγει να λέει μπαρούφες και μισόλογα. Γιατί απλά αναγνωρίζει το πλαίσιο, αλλά νομίζει ότι δίνει απάντηση εκτός πλαισίου...
Αυτές οι συνεντεύξεις είναι η αποθέωση της υποκρισίας. Οι μεν δημοσιογράφοι είναι και καλά η φωνή της "δημοκρατίας", του "μέσου πολίτη" και οι ερωτώμενοι είναι οι επίδοξοι σωτήρες, πολύ μούφα δουλειά λέμε.. Ούτε σε επιθεώρηση τέτοια κατάντια
kostas777
30/04/2012, 16:14
Π.χ., παρατήρησα μια σειρά διελεύσεων από την ίδια (έτσι φαίνονταν τουλάχιστον) προέλευση, να σχηματίζει βεντάλια με μικρή σχετικά διαφορά
στο χρόνο. Και τα cont-chem-σκατα-trails ΔΕΝ απλώνονταν και εξαφανιζόνταν - εξαπλώνονταν (δεν κατέβαιναν όμως ε; ) και έμεναν εκεί για πολλές ώρες.
το ότι σχημάτισε βεντάλια έχει κάποιο νόημα φαντάζομαι, ήθελαν να κάνουν αέρα στον..χμ.. στααα... @@ του Θεού ας πούμε; τι άλλο ρόλο μπορεί να παίζει μια εναέρια συννεφιασμένη βεντάλια; (μπας και ήταν μούτζα ρε σύ, αυτό θα έβγαζε κάποιο νόημα :D)
όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι «το έχουν δει το αεροπλάνο», προφανώς δεν έχουν δει ποτέ, ή δεν θυμούνται, ή δεν τους ενδιαφέρει καν ο αεροψεκασμός.
τι νόημα έχει να «ψεκάζουμε» την στρατόσφαιρα;;;
τα επιχειρήματα είναι πάρα πολλά και χρειάζομαι σεντόνι.. αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται να ξανακάνω κάτι τέτοιο. μια φορά προσπάθησα.. παρέθεσα επιστημονικά στοιχεία, θεωρίες, ακόμη και μελέτες του φαινομένου. αυτό που εισέπραξα ήταν να με πουν βλάκα, ηλίθιο, πρόβατο, ακόμη και κυβερνητικό στέλεχος, τσιράκι του NWO και μυστικό πράκτορα.
μπες σε ένα τρελάδικο και προσπάθησε να πείσεις τους τρελούς ότι αυτά που νομίζουν είναι λάθος. έτσι ένιωσα.. οπότε άστο να πάει. βεντάλια; βεντάλια ναι, γιατί τα @@ μου χρειάζονται αέρα τώρα που κάνει ζέστη και οι συμβατικές είναι μικρές :lol:
Είσαι σίγουρος; Μήπως σκέφτεσαι έτσι από το ψέκασμα;:lol:
μπορεί.. αλλά και πάλι. είτε όλοι θα σκεφτόμαστε «έτσι», είτε «αλλιώς» σε αυτή την περίπτωση. πρέπει οπωσδήποτε να γίνουμε όλοι τρελοί και ανόητοι για να συμφωνήσουμε :lol:
Κ επιτέλους, όλη αυτή η πίεση γι απαντήσεις σε ζητήματα με τον τρόπο που τα αναγνωρίζουν οι δημοσιογράφοι ή οι πολιτικοί ως προβλήματα, είναι αδιανόητη.
Πχ, δεν υπάρχει "δημοσιοϋπαλληλικό" πρόβλημα αλλά πρόβλημα με τους δημοσίους υπαλλήλους. Ώπα, εδώ υπάρχουν κάποιοι με υπόσταση, δικαιώματα, γύρω από τους οποίους υπάρχει μια γκρίνια, αλλά δεν παύουν στη δημόσια σφαίρα να αναγνωρίζονται (ακόμα) ως υποκείμενα ξεχωριστά.
Απ΄την άλλη δεν μιλάνε για τους μετανάστες αλλά για το "μεταναστευτικό". Αυτή η ουδετεροποίηση του ζητήματος, αμέσως μετατρέπει τον όποιο εντάσσεται σε αυτή ως έναν από μια μετρήσιμη μάζα, με γνωστά καθολικά χαρακτηριστικά, με εκ των προτέρων γνωστές διαθέσεις, αντιληψεις, προθέσεις κλπ. Δηλαδή όποιος φεύγει από τη χώρα και πάει στο Αμέρικα να πλένει πιάτα, κανονικά θα έπρεπε να είναι μέρος του μεταναστευτικού προβλήματος, να ξέρουν και να μιλάνε γι αυτόν εκ των προτέρων και να τον αντιμετωπίζουν σαν ένα αριθμό ανάμεσα στους πολλούς...Κακό ε; Αδιανόητο;
Μικρές λεπτομέρειες μια αδιανόητης πραγματικότητας
chr1s_86
30/04/2012, 16:31
Μικρές λεπτομέρειες μια αδιανόητης πραγματικότητας
Το ασφαλιστικό... τα εργασιακά..... κτλ
ορθότατο
Cpt. Haddock
30/04/2012, 16:33
Θα τα λυσει όλα το κόμμα (ένα ειναι το κόμμα)
Η πρωτοπορία του κόμματος που θα καθοδηγεί το λαό, δεν τα λες όλα
Cpt. Haddock
30/04/2012, 16:38
Τα είπαν άλλοι πριν απο μένα
Βλ. Ιλιτς: "Τι πρέπει να κάνουμε" :tooth:
chr1s_86
30/04/2012, 16:38
OK, μένω ήσυχος... :tooth:
Τραγικά επίκαιρο κείμενο :cool:
el_hymador
30/04/2012, 19:53
Με το συμπάθιο..
Η απάντηση ήταν σαφής. Όχι. Δε συμφωνεί με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Τα υπόλοιπα είναι απολύτως σχετικά με το ζήτημα.
Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων τελευταία αντανακλούν το γενικότερο ηθικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο της ελληνικής κοινωνία: υπό του μηδενός. Έχουν δεδομένα στην ερώτηση που προέρχονται από την μέση πανηλίθια κοινωνική άποψη και ο ερωτώμενος καλείται να κάνει το εξής: να δώσει απάντηση εντός του "υπάρχοντος συστήματος", εντός των ορίων αυτής της αντίληψης, εντός ενός πλαισίου αδιανόητου για το σκεπτικό του. Και καταλήγει να λέει μπαρούφες και μισόλογα. Γιατί απλά αναγνωρίζει το πλαίσιο, αλλά νομίζει ότι δίνει απάντηση εκτός πλαισίου...
Αυτές οι συνεντεύξεις είναι η αποθέωση της υποκρισίας. Οι μεν δημοσιογράφοι είναι και καλά η φωνή της "δημοκρατίας", του "μέσου πολίτη" και οι ερωτώμενοι είναι οι επίδοξοι σωτήρες, πολύ μούφα δουλειά λέμε.. Ούτε σε επιθεώρηση τέτοια κατάντια
Χωρίς καμμία απολύτως διάθεση να μπω σε αντιπαράθεση, αλλά ούτε και να χαρακτηριστώ ως καραδεξιό @@δι νοσταλγός της επταετίας, θα ήθελα να πω τα εξής:
Το ΚΚΕ είναι χρόνια στην πιάτσα, δεν είναι κανένα αμούστακο μαθητούδι που πιάστηκε στην φάκα των ξεπουλημένων δημοσιογράφων (η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων όντως είναι ξεπουλημένοι, δεν διαφωνώ...). Ως εκ τούτου ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι, τι εστί μεγαλοδημοσιογράφος, καναλάρχης, χειραγώγηση κτλ - κτλ. Δεδομένου αυτού, έχει δύο επιλογές... είτε δεν συμμετάσχει στα διακαναλικά πανηγυράκια, είτε φροντίζει αν πάει, να έχει τον κατάλληλο άνθρωπο ικανό να ξεγλυστρά από τους δημαγωγούς δημοσιογράφους και να αποφεύγει τις κακαοτοπίες των πάνελ, φροντίζοντας παράλληλα να περνάει και τις θέσεις που περσβεύει το κόμμα. Έχει 2-3 τέτοια στελέχη και αναγαστικά θα πρέπει να τα βάλει να δουλεύουν υπερωρίες αν ήθελα να είναι σοβαρό, ειδικά εν όψει των εκλογών. Ο ΠΑΜΕϊτης που είχε στείλει να το εκπροσωπήσει, μπορεί να πήρε άριστα 10 στην αποστήθιση και ξερή απαγγελία του ποιήματος που του είχαν βάλει ως εργασία, αλλά δεν έπεισε σε καμμία περίπτωση. Το βλέμμα του έκανε την αγελάδα της milka να φαντάζει ως πυρηνικός επιστήμονας, ενώ το παντελώς άκυρο timing που έπεσε το ποιήμα αποτέλεσαν μια προφανέστατη απόδειξη ότι "αλλά λόγια να αγαπιόμαστε", ακόμα και τώρα που οι συγκυρίες είναι απίστευτα ευνοϊκές για οποιδήποτε αριστερό κόμμα. Δεν μου κάνει εντύπωση που ο Αλέξης και ο μπαρμπά Κούβελος θα ξεπεράσουν το ΚΚΕ σε ποσοστά... και θλίβομαι και νευριάζω, γιατί -ειλικρινέστατα- θα το έριχνα δαγκωτό στο ΚΚΕ ένεκα των συγκυριών, αλλά δεν μου πάει ρε πούστη μου με τίποτα όταν βλέπω κάτι τέτοια... στην κοσμάρα τους εντελώς, άκαμπτοι και αρτηριοσκληρωτικοί, σαν του παλαιοημερολογίτες της πολιτικής σκηνής.
Η αντιπαράθεση δεν είναι κακή, αρκεί να βγαίνει νόημα. Ο τρόπος που απάντησες αφήνει αρκετό περιθώριο για σοβαρή (ο άγιος Μαρξ να την κάνει) κουβέντα.
Συμφωνώ απόλυτα στη διαπίστωση ότι το ΚΚΕ βγάζει αυτή την αρτηριοσκληρωτική εικόνα και ότι έχει στις γραμμές του λίγα στελέχη που μπορεί να τσακίζουν κόκαλα (λεκτικά πάντα μιλάμε) και να διασώζουν την εικόνα του. Τα στελέχη αυτά είναι πασίγνωστα και κατά τη γνώμη μου (παρότι διαφωνώ με τις πολιτικές τους απόψεις) μπορούν να βουλώσουν πολλούς καράβλαχους τηλεμαϊντανούς και συνυποψήφιους βουλευτές, απλά και μόνο γιατί είναι σοβαρά διαβασμένοι, έχουν κάνει ανάλυση και παρακολουθούν στενά πολλά πεδία της κοινωνικής ζωής.
Α Λ Λ Α
Το κριτήριο για το οποίο θα ψηφίσεις ή δεν θα ψηφίσεις το ΚΚΕ, κατά τη γνώμη μου είναι τελείως λάθος. Το κριτήριό σου είναι η αποτελεσματική παρουσία στα μήντια. Τώρα δε μ αρέσει που στο λέω έτσι, αλλά είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς στο ότι αυτή η χώρα (και η αριστερά αυτής της χώρας) δεν πάσχει από μηντιακές εμφανίσεις, αλλά από απείρως ουσιοδέστερες ελλείψεις.
Μπορεί το ΚΚΕ να έχει δημόσια αυτή την εικόνα, αλλά όταν προέβλεπε τρόπον τινά την κρίση, ο αγαπητός Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ σφύριζε αδιάφορα, στην καλύτερη έκανε δημόσιες σχέσεις, διάβαζε γαλλική μετα70s διανόηση (δηλαδή κολοκύθια με ρίγανη), διαφωνούσε για τους βαθμούς απόσταξης του dimple special edition και το αν πρέπει να ποτίζουμε τις γλάστρες με ποτιστήρι ή με λάστιχο...
Συνεπώς, αν θες ν αγοράσεις τηλεοπτικό αριστερό προϊόν, τσίμπα Αλέξη που είναι και νέος και άφθαρτος και δεν έχει πρόβλημα να τα κιμιάσει με δεξιούς σαν τον Καμμένο και τύφλα να χουν οι αναρχικοί το 36 στην Ισπανία που μπήκαν στην κυβέρνηση...
Δυστυχώς (και εδώ σταματά το γλείψιμο στο ΚΚΕ) υπάρχουν λόγοι να μην ψηφίσεις ΚΚΕ, αλλά δεν είναι αυτοί που λες, αλλά εντέχως κρυμμένοι.
Και τελικά στο ερώτημα τι να ρίξεις, δεν έχω απάντηση
(υπάρχει εκδοχή ποιηματάκι Λειβαδίτη αλλά θα σημαίνει άκυρο και δεν είναι σωστό δημόσια να λέμε τέτοια πράγματα)
nikos_abel
30/04/2012, 21:13
Κι οταν κλεισει τα 6 ο μικρός, εγγραφη και συνδρομη :a39:
256383
Σε άλλη φυλλάδα παρόμοιας προέλευσης είχα στο μυαλό μου να του κάνω συνδρομή να ανοίξουνε τα ματάκια του, αλλά δεν την αναφέρω γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες (όχι στα 6 αλλά στα 16 :eek:).
@άλρες και χυμαδόρ
Όλα όσα λέτε αλλά και άλλα πολλά είναι οι λόγοι για τους οποίους είναι η στιγμή που για πρώτη φορά δεν το απορρίπτω.
Σε όλα τα μπ@ρδελοτιναψηφίσω σάιτ, αναφέρονται οι πολιτικές θέσεις και οι "ιδεολογίες" των διαφόρων κομμάτων.
Όμως, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ΚΑΜΜΙΑ ιδεολογία σε ΚΑΝΕΝΑ κόμμα. Το ζήτημα είναι να ανακατευτεί η τράπουλα, αλλά να ανακατευτεί καλά.
Και αν όχι οι "όχι σε όλα", ποιο άλλοι είναι ικανότεροι να κάνουν τη κατάσταση φραπέ;
Πέρα από το ιδεολογικό του ΚΚΕ, φανταστήτε σε μια ευρωπαΊκή χώρα να αποκτά σοβαρή δύναμη (δε λέω να βγει 1ο) ένα κομουνιστικό κόμμα.
Σε άλλη φυλλάδα παρόμοιας προέλευσης είχα στο μυαλό μου να του κάνω συνδρομή να ανοίξουνε τα ματάκια του, αλλά δεν την αναφέρω γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες (όχι στα 6 αλλά στα 16 :eek:).
@άλρες και χυμαδόρ
Όλα όσα λέτε αλλά και άλλα πολλά είναι οι λόγοι για τους οποίους είναι η στιγμή που για πρώτη φορά δεν το απορρίπτω.
Σε όλα τα μπ@ρδελοτιναψηφίσω σάιτ, αναφέρονται οι πολιτικές θέσεις και οι "ιδεολογίες" των διαφόρων κομμάτων.
Όμως, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ΚΑΜΜΙΑ ιδεολογία σε ΚΑΝΕΝΑ κόμμα. Το ζήτημα είναι να ανακατευτεί η τράπουλα, αλλά να ανακατευτεί καλά.
Και αν όχι οι "όχι σε όλα", ποιο άλλοι είναι ικανότεροι να κάνουν τη κατάσταση φραπέ;
Πέρα από το ιδεολογικό του ΚΚΕ, φανταστήτε σε μια ευρωπαΊκή χώρα να αποκτά σοβαρή δύναμη (δε λέω να βγει 1ο) ένα κομουνιστικό κόμμα.
Απαντώ στην τελευταία πρόταση αποκλειστικά:
Από αυτό το γεγονός και μόνο θα κερδιζόταν χρόνος. Αν αυτό συνοδευόταν και από ευρείες κοινωνικές αλλαγές, τότε θα υπήρχε μια μικρή ελπίδα.Αυτά.
nikos_abel
30/04/2012, 21:19
Απαντώ στην τελευταία πρόταση αποκλειστικά:
Από αυτό το γεγονός και μόνο θα κερδιζόταν χρόνος. Αν αυτό συνοδευόταν και από ευρείες κοινωνικές αλλαγές, τότε θα υπήρχε μια μικρή ελπίδα.Αυτά.
εγκζάκτλυ μάι πόιντ :a18:
λιγες στιγμες γελιο απο ζαρα
http://www.youtube.com/watch?v=zQZnJY7f8kg&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=LQ2YQQdtM9E&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=o3heGYOcypM&feature=relmfu
el_hymador
30/04/2012, 21:48
Η αντιπαράθεση δεν είναι κακή, αρκεί να βγαίνει νόημα. Ο τρόπος που απάντησες αφήνει αρκετό περιθώριο για σοβαρή (ο άγιος Μαρξ να την κάνει) κουβέντα.
Συμφωνώ απόλυτα στη διαπίστωση ότι το ΚΚΕ βγάζει αυτή την αρτηριοσκληρωτική εικόνα και ότι έχει στις γραμμές του λίγα στελέχη που μπορεί να τσακίζουν κόκαλα (λεκτικά πάντα μιλάμε) και να διασώζουν την εικόνα του. Τα στελέχη αυτά είναι πασίγνωστα και κατά τη γνώμη μου (παρότι διαφωνώ με τις πολιτικές τους απόψεις) μπορούν να βουλώσουν πολλούς καράβλαχους τηλεμαϊντανούς και συνυποψήφιους βουλευτές, απλά και μόνο γιατί είναι σοβαρά διαβασμένοι, έχουν κάνει ανάλυση και παρακολουθούν στενά πολλά πεδία της κοινωνικής ζωής.
Α Λ Λ Α
Το κριτήριο για το οποίο θα ψηφίσεις ή δεν θα ψηφίσεις το ΚΚΕ, κατά τη γνώμη μου είναι τελείως λάθος. Το κριτήριό σου είναι η αποτελεσματική παρουσία στα μήντια. Τώρα δε μ αρέσει που στο λέω έτσι, αλλά είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς στο ότι αυτή η χώρα (και η αριστερά αυτής της χώρας) δεν πάσχει από μηντιακές εμφανίσεις, αλλά από απείρως ουσιοδέστερες ελλείψεις.
Μπορεί το ΚΚΕ να έχει δημόσια αυτή την εικόνα, αλλά όταν προέβλεπε τρόπον τινά την κρίση, ο αγαπητός Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ σφύριζε αδιάφορα, στην καλύτερη έκανε δημόσιες σχέσεις, διάβαζε γαλλική μετα70s διανόηση (δηλαδή κολοκύθια με ρίγανη), διαφωνούσε για τους βαθμούς απόσταξης του dimple special edition και το αν πρέπει να ποτίζουμε τις γλάστρες με ποτιστήρι ή με λάστιχο...
Συνεπώς, αν θες ν αγοράσεις τηλεοπτικό αριστερό προϊόν, τσίμπα Αλέξη που είναι και νέος και άφθαρτος και δεν έχει πρόβλημα να τα κιμιάσει με δεξιούς σαν τον Καμμένο και τύφλα να χουν οι αναρχικοί το 36 στην Ισπανία που μπήκαν στην κυβέρνηση...
Δυστυχώς (και εδώ σταματά το γλείψιμο στο ΚΚΕ) υπάρχουν λόγοι να μην ψηφίσεις ΚΚΕ, αλλά δεν είναι αυτοί που λες, αλλά εντέχως κρυμμένοι.
Και τελικά στο ερώτημα τι να ρίξεις, δεν έχω απάντηση
(υπάρχει εκδοχή ποιηματάκι Λειβαδίτη αλλά θα σημαίνει άκυρο και δεν είναι σωστό δημόσια να λέμε τέτοια πράγματα)
Χοντραίνει το πράγμα...:D
Το ΚΚΕ προβλέπει κρίση του καπιταλιστικού συστήματος από την ημέρα που δημιουργήθηκε, δεν μου λέει κάτι αυτό... αν από αύριο αρχίσω να λέω όπου σταθώ και όπου βρεθώ " μεγάλος σεισμός 6 ρίχτερ στην Αθήνα", μπορεί σε 20 χρόνια να βγω σωστός, αλλά α) θα έχω σπάσει τα @@δια των συνανθώπων μου και β) δεν θα πάρω κάνενα άλλο credit όταν αποδειχτώ σωστός, πέραν του γρουσούζη ίσως... Από την άλλη, ναι, μπορεί να μην καθορίζει την ψήφο μου το πως γράφει στο γυαλί ο εκάστοτε εκπρόσωπος του κάθε κόμματος, ωστόσο όταν σχεδόν ανήμερα εκλογών, σε μια ιστορική ευκαιρία που σου δίνεται να μαζέψεις όλη τη μπανκα, εσύ εμπιστεύεσαι να σε εκπροσωπήσει στην prime time της τηλεόρασης ο αφισσοκολητής του μήνα και όχι τα 2-3 καραγαμάτα στελέχη που έχεις (συμφωνώ σε αυτό) τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Πόσο μάλλον δε, όταν μου αποδεικνύεις ότι έχεις α) αδυναμία να αντιληφθείς τη δύναμη που σου δίνει αυτό το μέσο και β) το ότι οι μυαλοί των ψηφοφόρων είναι ειδικά τώρα απίστευτα δεκτικοί σε θέσεις σαν αυτές που πρεσβεύεις.
Αυτό αν μη τι άλλο όλο αυτό μου δείχνει έλλειψη σοβαρότητας και μετριοπάθεια. Τώρα ρε πούστη μου; Τώρα που θα έκανες μια μπραφ και θα τα μάζευες όλα, αρκείσαι στο παραδοσιακό 6-8%;
Το να χρησιμοποιήσεις τα μέσα δεν είναι προδοσία στις θέσεις σου, ούτε επίσης θα χάσει τη συνοχή του ο Περισσός αν επιτέλους ένας άνθρωπος αρθρώσει έναν προσωπικό και όχι απόλυτα κατευθυνόμενο λόγο. Δυστυχώς όσο ρομαντικά και αν προσπαθήσω να το δω, περάν των όποιων επιφυλάξεων περί ξόφλας του συγκεκριμένου συστήματος (λες και ο καπιταλισμός πέτυχε, για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) πολύ φοβάμαι ότι με αυτά τα μυαλά οι ΚΚΕδες θα καταρρεύσουν στα πρώτα 5 λεπτά εξουσιάς του τόπου. Δεν εξελίχθηκαν, δεν προσαρμόστηκαν και παρέμειναν ένα γραφικό απολειφάδι του παρελθόντος. Ακόμα και η εκκλησία το πήρε πρέφα γ@μω την πουτ@ν@ μου!!!
Για να κλείσω, αυτό που χρειάζεται το ΚΚΕ για να πάει μπροστά επιτέλους θα πρέπει να το αναζητήσει σε προϊόντα που έχει γεννήσει το αντίπαλον δεός. Δεν χρειάζεται να αλλάξει η κομματική γραμμή... Image maker και marketing χρειάζεται.
Cpt. Haddock
30/04/2012, 21:50
:smokin::smokin::smokin:
256413
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
01/05/2012, 06:27
Επίσης ένα site που μπορεί να σε βοηθήσει (έστω για μια γενική ιδέα) είναι το http://www.helpmevote.gr ;)
φιλε αυτα δεν σε βοιθανε σε κατευθηνουν.
τα σαιτ αυτα στιριζονται για να βγαλουν αποτελεσμα σε αυτα που λενε τα κομματα. οπως ολοι ξερουμε τα κομματα λενε αυτα που θες να ακουσεις και κτυπανε ωραια στα αυτια σου αλλα κανουνε αυτο που θελουνε αυτοι μολις τουσ ψηφισης. οποτε οποιος στηριζεται σε αυτα εγω τον χαρακτιριζω τουλαχιστον γαλοπουλο και το σαιτ ειναι το καλαμι που τον κουμανταρι σε πιο κομμα να παει.
το μιαλο μας μπορει αν γνωρισει τη λενε ψεματα οι πολιτικαντιδες ταζοντας λαγους με πετραχιλια. εαν ψηφισουμε με γνωμονα την ελλαδα και για ενα καλυτερο μελον των παιδιων μας (κατι που δεν καναμε μεχρη τορα απλα ψηφιζαμε για να βολευτουμε) τοτε θα στηλουμε την χουντα του δντ στον διαολο και ακομα παραπερα....
Cpt. Haddock
01/05/2012, 08:10
αρα θα ψηφισεις ν.δ. :bawl::bawl::bawl:
http://www.youtube.com/watch?v=F9OIlabVvbo&feature=related
:smokin:
(Ομιλία Μητσοτάκη το 1993 και οι νεοδημοκρατες απο κάτω φωναζουν "αλητη, προδότη, Σαμαρα" )
Μνημη χρυσόψαρου...
blackbusa
01/05/2012, 09:33
θα το παρακολουθώ αν τιμήσει τις υποσχέσεις του και το πρόγραμμά του.
οπως λεμε....σηκωσετο το ΤΙΜΗΜΕΝΟ δεν μπορω να περιμενω???
.......................................
Γίνεται ενδιαφέρον...
Ο καπιταλισμός είναι εγγενώς ένα σύστημα κρίσης, με εξάρσεις και υφέσεις. Ακριβώς λόγω των στρεβλώσεών του, προκαλεί ανά διαστήματα μικρούς και μεγαλύτερους σπασμούς, για να έλθει σε ισορροπία, αλλά δυστυχώς μόνο για λίγο. Συνεπώς, όποιος παρατηρεί κάποια σημάδια, κάποιους δείκτες και σε συνδυασμό και με άλλα δεδομένα σου λέει ότι το πράγμα/η οικονομία/το σύστημα/ σε λίγα χρόνια πάει για φούντο για 1,2,3 λόγους (μαζί με τα παραπάνω για τη φύση του συστήματος), νομίζω ότι είναι σωστός και πολύ καλά κάνει και στο λέει. Αν εσύ δεν εμπιστεύεσαι αυτή την άποψη, με γεια σου με χαρά σου, αλλά όταν επιβεβαιώνεται μια τέτοια ή μια παραπλήσια ανάλυση, δεν μπορείς συνεχώς ν αρνείσαι ότι κάποιοι το είχαν πει πριν λίγο καιρό. Το πρόβλημα από ένα σημείο και μετά το έχεις εσύ, που αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα.
Συμφωνώ ότι σε κρίσιμες στιγμές, στοιχεία "μη πολιτικά" (όπως πχ η εμφάνιση στο γυαλί), παίζουν ρόλο, απλά και μόνο ως ιστορικές πράξεις/γεγονότα. Δηλαδή μια μάπα τηλεοπτική εμφάνιση στις εκλογές του 2009 δεν είχε τόσο σημασία, αλλά στις εκλογές του 2012 μπορεί να καθορίσει πράγματα. Οκ, δε διαφωνώ, καθώς αυτός ο λαός είναι αλλού γι αλλού, με την εξής όμως επιφύλαξη: δεν είναι καθόλου σωστό να καθορίζεις την πολιτική σου δράση/ύπαρξη με τα κριτήρια της TV, της κοινωνίας, το πως ξύπνησε ο μικροαστός το πρωί και τι να του πούμε για να μας ρίξει το κουκί.
Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτές οι αντιλήψεις, αυτές οι σχέσεις, αυτός ο τρόπος σκέψης. Δηλαδή, οκ μαλακία να βγαίνει στο γυαλί ένας μη ικανός ομιλητής, αλλά αν πρέπει να συμμορφωθείς με την αισθητική και τις απόψεις του "μέσου πολιτή" (ξερνάμε όλοι μαζί τώρα), πάυεις να είσαι αυτό που είσαι. Το πρόβλημα είναι αυτός ο παπάρας, που όταν κοβάνε μισθούς από τους άλλους, αυτός αέριζε τα φρίδια του, που όταν πυροβολάγανε οικογένειες στον Έβρο αυτός έλεγε "μυρίζουν", που τώρα που τρώει το πουλάκι και ο ίδιος, νομίζει ότι είναι σε ανάδρομο Ερμή...
Όχι καλέ μου, αν είναι έτσι όπως τα λέω, είναι μεγάλη τιμή γι αυτή την κοινωνία να της απευθύνει δημόσια το λόγο ένας αφισοκολλητής. Και πολύ της είναι, γιατί ο αφισοκολλητής μπορεί να μην μπορεί να πείσει ως ρήτορας, αλλά όσοι δεν είναι ζώα, θα πειστούν από τους κόμπους στα χέρια του και το ταλαιπωρημένο πρόσωπό του, για να λαϊκίσω και εγω λίγο ελεεϊνά... Αν έχουμε συνηθίσει οι πολιτικοί άνδρες να θυμίζουν σουλουπωμένους μαφιόζους και αυτό να μας αρέσει, είναι δικό μας πρόβλημα.
Οι μυαλοί των ψηφοφόρων δεν είναι στα καλά τους. Συνεπώς, δυσκολεύομαι να δεχθώ ότι μπορούν να αντιληφθούν, να δεχθούν και να υπερασπισθούν μια ανάλυση που τους βάζει και τους ίδιους μέσα, ως ενεργά υποκείμενα της ιστορίας. Γι αυτό και μόνο το λόγο και 40% να πάρει η αριστερά και κυβέρνηση αριστεράς να γίνει, δε βλέπω σωτηρία. Αν η αριστερά έπαιρνε 5% και από κάτω κινούνταν διαδικασίες, τότε θα έλεγα ότι υπάρχει ελπίδα.
Για το ζήτημα των μέσων δεν μπορώ να απαντήσω, είναι πολύ σύνθετο κατά τη γνώμη μου.
Η ενδιαφέρουσα λέξη που κρατάω είναι η μετριοπάθεια. Αντιλαμβάνεσαι πόσο πυκνή και εύστοχη είναι ε;
(Ομιλία Μητσοτάκη το 1993 και οι νεοδημοκρατες απο κάτω φωναζουν "αλητη, προδότη, Σαμαρα" )
Μνημη χρυσόψαρου...
κανενα βιντεο που οι Νεοδημοκρατες πηγαιναν σε undercover αποστολη σε ομιλιες της ΠΟΛαν και του πετουσαν βιδες και καρφια, δεν διεσωθη?????/
MG-KTiNoS
01/05/2012, 13:58
το κλείδωμα είναι φασισμός...
Άμα γεράσετε γουστάρετε να σας κλειδώσουν?
:rolleyes:
nikos_abel
01/05/2012, 14:33
Ξεχνάμε όλοι ένα σημαντικό πράγμα. Καμμία σημασία δεν έχει το τι λέει ή πιστεύει οποιοσδήποτε υποψήφιος. Το αγγούρι θα το φάει όποιος και να σχηματίσει κυβέρνηση, με οποιαδήποτε συμμαχία (εννοώ από τους
πολιτικούς, εμείς το έχουμε δεδομένο). Τα μικρότερα κόμματα, είναι πιο πιθανό να συνεργαστούν με τους 2 έξ' απο' δώ, ιδιαίτερα αυτά που αποτελούνται κομμάτια τους. Οι καρέκλες και το χρήμα που παίζει
είναι πολύ γλυκά για να αντισταθούν. Για αυτό, έστω και για το λόγο που πόσταρε ο Καπ10 (Ηλία, θέλω λινκ που τα βρίσκεις ρε!!! ) δεν τους αποκλείω.
LOUKILOUK
01/05/2012, 14:40
το κλείδωμα είναι φασισμός...
Άμα γεράσετε γουστάρετε να σας κλειδώσουν?
:rolleyes:
Oι φασίστες δεν γερνάνε...μόνο οι υπόλοιποι...
Πέστα ρε κτήνος
el_hymador
01/05/2012, 23:01
http://dai.ly/ICUMVE
Καλό θα ήταν αντί των σκυλομαχιών στην τηλεόραση, των τούρκικων σίριαλ και των πρωϊνάδικων, να παίζεται στο repeat αυτό το video 24 ώρες το 24ωρο...
επειδη ειπωθηκε παραπανω οτι :αν δεν εισαι σιγουρος για κατι που θα ψηφισεις,μην ψηφισεις καθολου...στις προηγουμενες εκλογες ειχαμε 60% αποχη..τα ειδαμε τα αποτελεσματα...τουλαχιστον εδω στην πατρα ο δημαρχος ειναι αφαντος.εγω προσωπικα θα ψηφισω μικρο κομμα(μικρο ψηφιζα παντα αλλα τωρα θα πεσω ακομα περισσοτερο) και αν τυχον δεν σαρεσει κανεις,ριξτο ακυρο,αλλα κανε τον κοπο και περνα μια βολτα απτο σχολειο...
Αυτο που θελω να πω ,ειναι οτι απο το να παει καποιος σαν "ζομπι"να ψηφισει με το χαρτι (που του βαλανε)στο χερι επειδη δεν εχει αποψη καλυτερα να μην συμμετεχει.
Οσο αντιφατικο μπορει να ακουγετε με τα παραπανω που εγραψα,συμφωνω οτι πρεπει να συμμετεχουμε ολοι οι σκεπτομενοιπολιτες και
οτι η συνειδητη αποχη ειναι λαθος.Πρεπει αυτο το 60% που απειχε απο την προηγουμενη διαδικασια να επιστρεψει στο προσκηνιο και να δειξει τα δοντια του σε αυτους που
ηθελημενα προσπαθουν να υποβαθμισμουν την εκλογιμη διαδικασια και να βγαζουν πλειοψηφιες με το 1/3 του εκλογικου σωματος.
δεν θα γίνουν εκλογές
http://disdaimona.blogspot.com/2012/05/blog-post_02.html
δεν θα γίνουν εκλογές
Όλα αλλάζουν... από το γ@μ@τε γιατί χανόμαστε στο ΜΗ γ@μ@τε γιατί χανόμαστε..
δεν θα γίνουν εκλογές
Πάντως βλέποντας στην τιβί τα πρόσωπα των κοριτσιών αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να είσαι εντελώς κτήνος για να πας μαζί τους.
Operater
02/05/2012, 12:29
δεν θα γίνουν εκλογές
τι γελοίες δημοσιεύσεις βλέπεις στα blog τελευταία ρε γμτ...
ξέρει κανείς ότι ήταν ΟΛΟΙ αυτοί Έλληνες;;
Εχετλαίος
02/05/2012, 13:12
Πάντως βλέποντας στην τιβί τα πρόσωπα των κοριτσιών αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να είσαι εντελώς κτήνος για να πας μαζί τους.
Kαι παντελώς κτήνος ώστε να δημοσιεύσεις τις φωτό τους...
Και ναι κι όχι... υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία.. καλό είναι να ξέρει κάποιος αν πηγε μαζί του να παει να κοιταχτεί.. αν και χλωμό το κοβω..
Εχετλαίος
02/05/2012, 13:30
Και ναι κι όχι... υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία.. καλό είναι να ξέρει κάποιος αν πηγε μαζί του να παει να κοιταχτεί.. αν και χλωμό το κοβω..
Tι να πω...
Μαλακισμέν@, μάλλον, είχα σα δεδομένο ότι αν πηγαίνεις όπου πηγαίνεις φοράς και πανοπλία...
Κατά τα λοιπά το θέμα μου προκαλεί μονάχα απέραντη θλίψη... Και για αυτές, και για τους άλλους, και για αυτούς που το βρήκαν εύκολο προεκλογικό κομπολόι λες και δε μιλάμε για ανθρώπους μα για σάπια κρέατα...
Είναι κάπως αμφίσημο αυτό..
Φάνταζομαι εννοείς ότι βλέποντάς τες, καταλαβαίνεις πόσο "καλά περνούσαν στη "δουλειά"...Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι έχουν υποστή βιασμό με πολλούς τρόπους
Αυτό πρέπει να γραφτεί ξανά και ξανά
Είναι κάπως αμφίσημο αυτό..
Φάνταζομαι εννοείς ότι βλέποντάς τες, καταλαβαίνεις πόσο "καλά περνούσαν στη "δουλειά"...Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι έχουν υποστή βιασμό με πολλούς τρόπους
Ναι. Κι άλλα που δεν λέω και δεν χρειάζεται να πει κάποιος.
τι γελοίες δημοσιεύσεις βλέπεις στα blog τελευταία ρε γμτ...
ξέρει κανείς ότι ήταν ΟΛΟΙ αυτοί Έλληνες;;
Αρχικά νόμιζα ότι έκανες πλάκα.
Αλλά ξαναδιαβάζοντάς το, καταλήγω στο ότι το λες σοβαρά.
Όταν σε βιάζουν, κάνει διαφορά η εθνικότητα του βιαστή;
Αν πάντως αυτές οι 11 έχουν πάει τελευταία με 1400 άντρες, εγώ αυτό το λέω απλά αδιανόητο..Δε χωράει σε ανθρώπινο μυαλό αυτό το γεγονός..Φανταζόμαστε καμιά μάνα ή αδερφή ή ξαδέρφη ή γειτόνισσα ή γνωστή να της κάναν τέτοιο πράγμα;
Παλιά πάντως, οι πόρνες, με σαφώς καλύτερες συνθήκες "εργασίας", κάπου στα 30 με 40 το χάνανε, αν δεν είχαν αυτοκτονήσει ως τότε..Και όταν λέω το χανάνε, μιλώ για καταστάσεις δίχως επιστροφή
Μετά τη δημοσιοποιήση των φωτογραφιών τους και τη φυλάκισή τους (!!!) είναι για να σαλτάρεις
Ναι. Κι άλλα που δεν λέω και δεν χρειάζεται να πει κάποιος.
οκ..