View Full Version : ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
22
23
nikos_abel
06/05/2012, 14:02
Εγώ από την άλλη, πιστεύω ότι πρέπει η ψήφος του καθενός θα πρέπει να έχει άλλη βαρύτητα και ισχύ.
Πριν ψηφίσουμε, να υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο σύμφωνα με το οποίο θα βαθμολογούνται το IQ, η ιστορικές γνώσεις,
η κατανόηση των προγραμμάτων των κομμάτων και πολλά ακόμα που βαριέμαι να παραθέσω.
Επίσης νομίζω ότι δεν πρέπει να ψηφίζουμε γενικώς και αορίστως, αλλά για συγκεκριμένα θέματα.
Και άλλα πολλά νομίζω, αλλά σήμερα δεν έχει σημασία. Σήμερα πρέπει απλά να σκοτώσουμε το κτήνος.
Εγώ από την άλλη, πιστεύω ότι πρέπει η ψήφος του καθενός θα πρέπει να έχει άλλη βαρύτητα και ισχύ.
Πριν ψηφίσουμε, να υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο σύμφωνα με το οποίο θα βαθμολογούνται το IQ, η ιστορικές γνώσεις,
η κατανόηση των προγραμμάτων των κομμάτων και πολλά ακόμα που βαριέμαι να παραθέσω.
Επίσης νομίζω ότι δεν πρέπει να ψηφίζουμε γενικώς και αορίστως, αλλά για συγκεκριμένα θέματα.
Και άλλα πολλά νομίζω, αλλά σήμερα δεν έχει σημασία. Σήμερα πρέπει απλά να σκοτώσουμε το κτήνος.
Δεν πάει έτσι γιατί το να είσαι περισσότερο έξυπνος ή ικανός να καταλάβεις πράγματα όπως και να το κάνουμε δεν σε κάνει να έχεις περισσότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε συμπολίτη σου. Στη δημοκρατία ΟΛΟΙ έχουν τα ίδια δικαιώματα την ώρα της ψήφου. Μετά βέβαια κάποιοι είναι πολύ πιο ΙΣΟΙ από κάποιους άλλους αλλά αυτό είναι άλλο θέμα:lol:
Πάντως το να θέλεις να το αλλάξεις αυτό σημαίνει άλλο πολίτευμα. Αντιλαμβάνομαι ότι σου τη σπάει που κάποιοι κολλημένοι ψηφίζουν χωρίς να βάζουν το μυαλό τους σε λειτουργία όπως και μένα και σε πολλούς άλλους αλλά αυτό αλλάζει μόνο με καλύτερη παιδεία από μικρή ηλικία, παιδεία σε όλα τα επίπεδα (πολιτική κοινωνική κτλ). Παιδεία που για να δικαιολογήσουμε και την μεγάλη πλειοψηφία των παππούδων που κατηγορούμε δεν την έλαβαν ποτέ στην ζωή τους. Και επειδή έχουν κάποια κατάλοιπα από αυτά που έχουν περάσει στη ζωή τους που έχει διαμορφώσει και την κρίση τους σε παλιά πρότυπα δεξιάς και αριστεράς έχουν διαμορφώσει μια άποψη περασμένων δεκαετιών που δεν αλλάζει πια γιατί έχει κολλήσει πίσω εκεί στα βιώματα τους. Δεν έχουν την ικανότητα λόγω ελλιπής παιδείας να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να κρίνουν και να βρουν πληροφορίες όπως αυτές που μπορείς να βρεις εσύ και γω και μόνη τους πληροφόρηση είναι αυτή που λαμβάνουν από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ που τους κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι για να πάρουν την έστω και μειωμένη σύνταξη τους και να ζήσουν θα πρέπει να ψηφίσουν ισχυρή κυβέρνηση, κυβέρνηση που μέχρι τώρα μας έχει σώσει από τα χειρότερα.
Λίγο ο φόβος, λίγο η στρεβλή ενημέρωση, λίγο η ελλιπής παιδεία και λίγο τα παλιά τους βιώματα και στερεότυπα που έχουν διαμορφώσει τα περασμένα χρόνια είναι σχεδόν αδύνατο να τους αλλάξεις οπτική γωνία και να τους βάλεις να σκεφτούν πέρα από αυτό που μπορούν να δουν μέχρι τώρα.
nikos_abel
06/05/2012, 16:14
Άλλο τα ίδια δικαιώματα και οι ίσες ευκαιρίες (όχι μόνο στη ψήφο) και άλλο οι αποφάσεις για ΚΑΘΕ ζήτημα να παίρνονται από όλους ισόποσα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δημοκρατικό. Εξάλλου το πολίτευμα που έχουμε δεν είναι "Δημοκρατία" αλλά "Αντιπροσωπευομένη Δημοκρατία". Ναι, αυτό το πολίτευμα εν έτη 2012 μπορεί να αλλάξει εύκολα.
Τέλος πάντων, τα παραπάνω δεν είναι δικές μου ιδέες, ένας κάποιος λίγο παλαιότερος τα είχε πει κάπως έτσι, αλλά οι "δημοκράτες" τον ποτίσανε κώνιο.
Το χρέος μου πάντως το έκανα και περιμένω να δω τα αποτελέσματα.
Με τας υγείας μας.
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ
Στηρίζω με χίλια :beer:
Ντάξει, πέρα από την πλάκα, αυτό με τα συγκεκριμένα θέματα που λες, είναι εξαιρετικό, για άλλες βέβαια κοινωνίες, όχι για τη σημερινή. Γιατί δεν της φταίει αυτό και πάει στραβά, αλλά τεσπά μη το τραβάω, η ιδέα είναι παλιά και καλή
Πάντως κάτι χουντογερόντια που ψηφίζουν ακόμα τι να τα κάνεις; Αύτα ψάχνουν ψηφοδέλτιο παπαδόπουλου, δεν το βρίσκουν και μετά ρίχνουν πασοκ "από αντίδραση" :uplate:
Άλλο τα ίδια δικαιώματα και οι ίσες ευκαιρίες (όχι μόνο στη ψήφο) και άλλο οι αποφάσεις για ΚΑΘΕ ζήτημα να παίρνονται από όλους ισόποσα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δημοκρατικό. Εξάλλου το πολίτευμα που έχουμε δεν είναι "Δημοκρατία" αλλά "Αντιπροσωπευομένη Δημοκρατία". Ναι, αυτό το πολίτευμα εν έτη 2012 μπορεί να αλλάξει εύκολα.
Τέλος πάντων, τα παραπάνω δεν είναι δικές μου ιδέες, ένας κάποιος λίγο παλαιότερος τα είχε πει κάπως έτσι, αλλά οι "δημοκράτες" τον ποτίσανε κώνιο.
Το χρέος μου πάντως το έκανα και περιμένω να δω τα αποτελέσματα.
Με τας υγείας μας.
Δεν είπα ότι έχουμε την καλύτερη δημοκρατία και βέβαια μπορεί να βελτιωθεί όπως και το σύνταγμα. Πάντως να ψηφίζει κάποιος βάσει του IQ του δεν είναι δημοκρατία όπως και να το κάνουμε. Μεγάλη συζήτηση πάντως, το αφήνω καλύτερα, γιατί τώρα προέχει να δούμε τι σκατά θα γίνει. :wave2:
Πάντως αυτό το πράγμα με τις 50 έδρες bonus είναι πολύ σπαστικό και πρέπει να καταργηθεί, ο καθένας να πάρει τις έδρες που έχει από τα ποσοστά του ΤΕΛΟΣ. Δεν θέλω ισχυρή κυβέρνηση ρε καραγκιόζηδες βρείτε τον τρόπο να συνεργαστείτε θέλετε δεν θέλετε αλλιώς αποχωρήστε.
Οποιος δεν μπορεί να πάει να ..........κοιμηθεί
nikos_abel
06/05/2012, 17:26
1ον αφαιρώ το IQ που ανέφερα πρωτύτερα, έγραφα βιαστικά από τηλέφωνο και ελπίζω να έγινα σαφής με τα υπόλοιπα. Ο δείκτης αυτός δεν είναι χαρακτηριστικός, αλλά you get the point.
2ον παρακολουθήστε όσοι δεν έχετε ακόμη ψηφίσει τα διάφορα exit poll, ακόμη και τα "φτιαγμένα" να δείτε που χρειάζεται στήριξη.
Περισσότερα κόμματα στη βουλή = καλύτερο ανακάτεμα της τράπουλας.
π.χ. -> http://www.fimes.gr/2012/05/vouleutikes-ekloges-2012-apotelesmata-exit-poll/
και παραθέτω
Υπάρχει όμως και μια σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τα στελέχη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να ανησυχούν. Ποσοστό 25% αρνείται να απαντήσει στα exit poll 2012 και έτσι δεν καταγράφεται η ψήφος του. Πολλοί φοβούνται μάλιστα οτι οι πολίτες ετοιμάζουν μεγάλη «νίλα» στους κομματάρχες και δημοσκόπους απόψε.
Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/05/vouleutikes-ekloges-2012-apotelesmata-exit-poll/#ixzz1u6UHbk00
AUFGEBRACHT
06/05/2012, 17:47
Μπορεί να είμαι εγώ καχύποπτος, αλλά στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε η γυναίκα μου ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και συγκεκριμένα εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, όταν το είπε στην εφορευτική επιτροπή επειδή το κόμμα που ήθελε να ψηφίσει δεν της το είχαν δώσει, στα νέο πακέτο που της έδωσαν πάλι έλειπαν 1-2 κόμματα, ενώ και ο πατέρας μου παρατήρησε το ίδιο, 1-2 ψηφοδέλτια κομμάτων έλειπαν...Μήπως είχε πέσει γραμμή επειδή φοβούνται την ψήφο σε "μικρά" κόμματα;
Επί τη ευκαιρία δε μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη δήλωση της μ@λακισμένης της Λούκας Κατσέλη, αρχηγού κόμματος (χα-χα-χα-χα) και καθηγήτριας σε ελληνικό πανεπιστήμιο, η οποία μετά το πέρας της άσκησης του εκλογικού της δικαιώματος δήλωσε πως η ελπίδα πρέπει να ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!! Ένα λεπτό σιγής για το βίαιο θάνατο της ελληνικής γλώσσας από αρχηγό κόμματος και ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως μορφώνει νέους ανθρώπους... Αφού δεν είπε βέβαια "Να ξαναεπιστρέψει πάλι ξανά για άλλη μια φορά" πάλι καλά να λέμε...
Cpt. Haddock
06/05/2012, 18:20
[...]Επί τη ευκαιρία δε μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη δήλωση της μ@λακισμένης της Λούκας Κατσέλη, αρχηγού κόμματος (χα-χα-χα-χα) και καθηγήτριας σε ελληνικό πανεπιστήμιο, η οποία μετά το πέρας της άσκησης του εκλογικού της δικαιώματος δήλωσε πως η ελπίδα πρέπει να ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!! Ένα λεπτό σιγής για το βίαιο θάνατο της ελληνικής γλώσσας από αρχηγό κόμματος και ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως μορφώνει νέους ανθρώπους... Αφού δεν είπε βέβαια "Να ξαναεπιστρέψει πάλι ξανά για άλλη μια φορά" πάλι καλά να λέμε...
Πριν λίγο καιρό είχα δει εξωφυλλο στα "Νεα" που θα οδηγούσε οποιοδηποτε φιλόλογο στο να κανει σεπουκου...
"ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ" !!!!
:cry:
Πριν λίγο καιρό είχα δει εξωφυλλο στα "Νεα" που θα οδηγούσε οποιοδηποτε φιλόλογο στο να κανει σεπουκου...
"ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ" !!!!
:cry:
Σιγά! Eδώ άλλοι "συνταξιδεύουμε μαζί"!! :p
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=85&articleID=14484&la=1
MG-KTiNoS
06/05/2012, 18:24
ΩXXXX....
ΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧ....
:D
:lol:
Έγινε το λεγόμενο τσαφ ...:lol:
Shiatman
06/05/2012, 19:28
257034
:look:
Εχετλαίος
06/05/2012, 20:20
Έγινε το λεγόμενο τσαφ ...:lol:
Nαι αλλά πάλι 3-4 στους 10 την έκαναν σφεντόνα!
:mad:
nikos_abel
06/05/2012, 20:31
Nαι αλλά πάλι 3-4 στους 10 την έκαναν σφεντόνα!
:mad:
Βήμα βήμα. Γιατί, και οι υπόλοιποι 6-7 ψήφισαν όλοι συνειδητοποιημένα;
Ο αγώνας τώρα αρχίζει (πάλι). Ο κέρβερος ελπίζει τις 151 έδρες.
Εξάλλου, δεν πήγαν όλα καλά έτσι κι αλλιώς
http://www.skai.gr/news/politics/article/202294/n-mihaloliakos-erhomaste/
Εχετλαίος
06/05/2012, 21:09
Εξάλλου, δεν πήγαν όλα καλά έτσι κι αλλιώς
http://www.skai.gr/news/politics/article/202294/n-mihaloliakos-erhomaste/
Eφιάλτης...
Για άλλη μια φορά, ντροπή σε κάποιους "Έλληνες".. Όταν τους έσφαζαν του παππούδες οι Γερμανοί, όταν τους έδερναν τους πατεράδες & τους έστελναν στη Γιάρο...
Δεν γράφω άλλα..
Stergios69
06/05/2012, 21:50
Για άλλη μια φορά, ντροπή σε κάποιους "Έλληνες".. Όταν τους έσφαζαν του παππούδες οι Γερμανοί, όταν τους έδερναν τους πατεράδες & τους έστελναν στη Γιάρο...
Δεν γράφω άλλα..
Δεν ζουσαν τότε Μιχάλη... :(
Δεν γράφω άλλα..
εκτελεσεις απο Γερμαναραδες... εξοριες στη Γιαρο...
εχεις δικιο... επρεπε να κρατηθουν οι Μπλε και Πρασινοι στα 40%+40% και να συνεχισουμε να αυτοκτονουμε μονοι μας λογω χρεων ή καταθλιψης.....
εχεις δικιο... επρεπε να κρατηθουν οι Μπλε και Πρασινοι στα 40%+40% και να συνεχισουμε να αυτοκτονουμε μονοι μας λογω χρεων ή καταθλιψης.....
Μήτσο, θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι αυτό που καταλαβαίνω.. Επίσης αντιλαμβάνεσαι ότι δεν αναφέρθηκα υπέρ Μπλε & Πρασίνων.
Takata Dome
06/05/2012, 21:57
Σαφώς και όχι...αλλά γιατί οχι Δημοκρατική Αριστερά,Δράση ή εστω Δημοκρατική Συμμαχία; Γιατι οι νεοναζι στη Βουλη,τι έχουν να μας πουν;
παντως εγω απογοητευτηκα για 2 λογους
1ον. βγηκε το αναμενομενο....η ΝΔ στο ιδιο στυλ που τοσα χρονια μαθαμε "-κατεβα εσυ για λιγο να ανεβω εγω" κλπ
2ον. αν δε το πηρατε μυρωδια η αποχη ηταν πολυ μεγαλυτερη απο το αναμενομενο (με αποτελεσμα να κανουν κουμαντο οι λιγοι και κολημμενοι/θυμωμενοι)
Επειδή ήμουν σε εκλογικό τμήμα η αποχή σε σχέση με άλλες φορές δεν ήταν μεγάλη.
Η απογοήτευση πάλι ήταν τεράστια για το λόγο που λέει ο MikeG.Ξεχάσαμε τις θυσίες των παππούδων μας κι ακόμα χειρότερα τις εξευτελίσαμε.
Και να πω και κάτι να βγάλω το άχτι μου.Μετά την ''επανάσταση'' με τον Αντρέα θα έχουμε μια ''επανάσταση'' με τον Αλέξη.Γουστάρουμε να μας τάζουν,να μας πουλάνε λόγια και φαρφάλες.Άξιοι της μοίρας μας.
el_hymador
06/05/2012, 23:17
Η αποχή ήταν όντως μεγάλη ωστόσο να έχετε υπόψιν σας ότι πολλοί ετεροδημότες δεν έχουν την άνεση να πληρώνουν εισιτήρια ή βενζίνες για την Τραχαναμαγούλα στου διαόλου τον κ*λο. Από εκεί και έπειτα θεωρώ τραγικά τα αποτελέσματα που πήραν νδ και πασοκ ήλπιζα και ευελπιστούσα σε πολύ μικρότερα... κατα πως φάινεται του έλληνα η μαλακία δεν έχει όριο! Το θετικό είναι ότι όλα είναι ρευστά και το ιδανικό κατ΄εμέ σενάριο θα είναι να οδηγηθούμε σε δεύτερο γύρο, αφού προηγουμένως έχουν γίνει όλα τα δυνατά κονέ, για να διαπιστώσουμε ποιοι επιδίδονται περισσότερο σε κωλοτούμπες.
Σαφώς μερικά κόμματα βρέθηκαν κερδισμένα, πάντως είναι για όλους τους πολύ δύσκολη κατάσταση και γουστάρω να τους δω να ζορίζονται.
PortisHead
06/05/2012, 23:31
Τι ελεγα πριν καμια 20ρια μερες ???
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=125925&page=92
To moto.gr ΔΕΝ ειναι ο κόσμος όλος.
Ο θανατος του δικομματισμου θα επέλθει μετα απο 30 χρονια...οταν πεθανει και ο τελευταιος της γενιας
της μεταπολίτευσης.
la_villa
06/05/2012, 23:35
Εχει και την θετικη του πλευρα. Ο παπους θα πεθανει πριν το γιο ο οποιος ΔΕΝ ψηφισε πασοκ.
ο παππούς θέλει να πάρει μαζί του στον τάφο ΚΑΙ τον γιο του......δυστυχώς
4 πράσινοι νομοί μέχρι τώρα,
και οι 3 είναι στην Κρήτη.
Ο άλλος είναι του Τσίπρα.
Α βρε λεβεντογέννα!
Από παλιά είχες χιούμορ!
blackbusa
07/05/2012, 01:27
Οταν λεμε ολοι εννοουμε ΟΛΟΙ...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UHY0tPTRadM
υ.γ. με τα τωρινα δεδομενα (02:33) Μπατσοκ και Νεα δικτατορια βγαζουν αυτοδυναμια...με τις υγιες μας...:wave2:
Πόσο πιο χαμηλά.. :( Η χώρα που πριν 65 χρόνια έζησε στο πετσί της την βαρβαρότητα του ναζισμού δίνει βήμα και νομιμοποίηση σε μία εγκληματική οργάνωση.. εβίβα..
Shiatman
07/05/2012, 04:00
Το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα και η πτώση του δικοματισμού συνοδεύτηκαν από δύο τραγικές διαπιστώσεις:
1. Την απαξίωση του "λαϊκού" Κ.Κ.Ε. να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Οι άνθρωποι απλά δεν θέλουν, κοινώς στα μπ@λ@κια τους.:yuck:
2. Στην επιθυμία μέρους του Ελληνικού λαου να εκπροσωπείται από φασίστες, τραμπούκους και αγράματους. Δεν τους έφταναν οι κλέφτες, θέλαν και νταβατζήδες :moutza:
nestormaxno
07/05/2012, 06:15
Το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα και η πτώση του δικοματισμού συνοδεύτηκαν από δύο τραγικές διαπιστώσεις:
1. Την απαξίωση του "λαϊκού" Κ.Κ.Ε. να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Οι άνθρωποι απλά δεν θέλουν, κοινώς στα μπ@λ@κια τους.:yuck:
2. Στην επιθυμία μέρους του Ελληνικού λαου να εκπροσωπείται από φασίστες, τραμπούκους και αγράματους. Δεν τους έφταναν οι κλέφτες, θέλαν και νταβατζήδες :moutza:
Βαριέμαι να παραθέσω το ποιούς έβαλε ο μ@#$%^ς ο Ελληνας στη Βουλή. Όποιος έχει αμφιβολίες περι σχέσεων ναζισμού και Χρυσής Αυγής μπορεί απλούστατα να τσεκάρει τα βιβλία που πουλούν στο Site τους. Ο Έλληνας έχει είτε κοντή μνήμη είτε άγνοια. Και τα δυο εξίσου θλιβερά και επικίνδυνα. Να τους χαιρόμαστε τους πίθηκους.
Υ.Γ. Οχι δεν σέβομαι την και καλά "ετυμηγορία" του Ελληνικού λαού. Κατάγομαι απο τα Καλάβρυτα. Ουαί υμίν φαρισαίοι υποκριτές που φορέσατε το δημοκρατικό σας προσωπείο!
Υ.Γ.2 Ας βάλω κατι για να θυμόμαστε την 6η Μαίου.
http://kthnotrofia.pblogs.gr/2012/04/fakelos-hrysh-aygh.html
http://distomo.blogspot.com/2012/04/blog-post_6525.html
Η αποχή ήταν όντως μεγάλη ωστόσο να έχετε υπόψιν σας ότι πολλοί ετεροδημότες δεν έχουν την άνεση να πληρώνουν εισιτήρια ή βενζίνες για την Τραχαναμαγούλα στου διαόλου τον κ*λο. Από εκεί και έπειτα θεωρώ τραγικά τα αποτελέσματα που πήραν νδ και πασοκ ήλπιζα και ευελπιστούσα σε πολύ μικρότερα... κατα πως φάινεται του έλληνα η μαλακία δεν έχει όριο! Το θετικό είναι ότι όλα είναι ρευστά και το ιδανικό κατ΄εμέ σενάριο θα είναι να οδηγηθούμε σε δεύτερο γύρο, αφού προηγουμένως έχουν γίνει όλα τα δυνατά κονέ, για να διαπιστώσουμε ποιοι επιδίδονται περισσότερο σε κωλοτούμπες.
Σαφώς μερικά κόμματα βρέθηκαν κερδισμένα, πάντως είναι για όλους τους πολύ δύσκολη κατάσταση και γουστάρω να τους δω να ζορίζονται.
Περιεργο εγω περιμενα περιπου τα ιδια ποσοστα Πασοκ και ΝΔ με παλια, και απογοητευτηκα προς στιγμη.Μετα βεβαια ειδα και τα ποσοστα Κουβελη και Καμμενου εκανα και το αθροισμα και ησυχασα καπως (ειμαι σκραπας στα μαθηματικα) .
Επισης η ακροδεξια, χτυπησε ,με βαση τα προηγουμενα μαθηματικα, πανω απο 26% (και δεν υπολογισα τους εκτος) :D
Πουτσες μπλε (και πρασινες και κοκκινες) .
nikos_abel
07/05/2012, 06:35
Τώρα θα δούμε αν κανένας από τα @ρχ@δι@ που ψηφίσαμε θα έχει τα @ρχ@δι@ να το παίξει ακόμα αντιμνημονιακός.
Το βαζάκι με το μέλι είναι ανοιχτό τώρα, ποιος δε βουτήξει το δάχτυλο;
Η ξεφτίλα του δημοκρατικού συστήματος μας επίσης, το 19,1% δεν μπαίνει στη βουλή
http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{"cls":"main","params":{}}
257098
Εχετλαίος
07/05/2012, 08:29
4 πράσινοι νομοί μέχρι τώρα,
και οι 3 είναι στην Κρήτη.
Ο άλλος είναι του Τσίπρα.
Α βρε λεβεντογέννα!
Από παλιά είχες χιούμορ!
3000+ σταυροί στους ναζιστές μονάχα στα Χανιά... 10700+ σε όλο το νησί...
Στα Χανιά με το κολαστήριο της Αγυιάς, το Γολγοθά (τόπος εκτελέσεων από τους ναζί), το Κοντομαρί, τον Αλικιανό, και τα αμέτρητα άλλα αιματοβαμμένα και ξεκληρισμένα χωριά από το κάγκελο στον ώμο.
Σκ@τά στα μούτρα μας για λεβεντιά.
Σκατ@ στα μούτρα μας!
257099
Κυβέρνηση δεν θα βγει, θα ξαναγίνουν εκλογές νομίζω, χτυπήθηκε ο δικοματισμός (όχι όσο ήλπιζα αλλά χτυπήθηκε), είναι σαφής η θέση του κόσμου για στροφή αλλαγής όποια και να είναι η κυβέρνηση προς την αντίθετη μεριά που βαδίζαμε τώρα.
Οι πίθηκοι στην βουλή και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό, αυτό είναι τραγικό μ@κ@κες Έλληνες όσο θυμό και να έχετε. Ανάθεμα και αν το 90% που τους ψήφισε ξέρει το τι πρεσβεύουν αυτοί. Τραγικό, τραγικό, τραγικό:(:(:(:(:(:(:(:(
PortisHead
07/05/2012, 08:57
Πιο θλιβερο και απο την Χ.Α. (οχι το χρηματηστηριο Αθηνων) στη Βουλη....
...ειναι οτι σε καποιους "δημοκρατες" εδω μεσα...δεν τους αρεσε.
Τοτε τι σκατα δημοκρατία , κυριαρχος λαός , πλειοψηφία κλπ μου τσαμπουνατε ???
Οταν δεν μας αρεσει το αποτελεσμα ειναι κακές οι δημοκρατικες διαδικασιες και οι ελευθερες εκλογες ???
Πιο χουντικοι κι απο τους χουντικους ορισμενοι.
Οι πίθηκοι στην βουλή και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό, αυτό είναι τραγικό μ@κ@κες Έλληνες όσο θυμό και να έχετε. Ανάθεμα και αν το 90% που τους ψήφισε ξέρει το τι πρεσβεύουν αυτοί. Τραγικό, τραγικό, τραγικό:(:(:(:(:(:(:(:(
Αυτό ήταν η τακτική τους και τους βγήκε... Δεν παρουσιάστηκαν και δεν εκτέθηκαν πουθενά προεκλογικά. Ούτε σαν πρόσωπα ούτε σαν θέσεις. Είδατε έστω και έναν από αυτούς στην τηλεόραση ή στα υπόλοιπα media ?
Το 90% που τους ψήφισε δεν είχε ούτε μια οπτική ή γραπτή παράσταση από αυτούς. Τους ψήφισε από αντίδραση μη γνωρίζοντας τι κάνει και πιστεύοντας ότι απλά ψήφιζε ένα κόμμα διαμαρτυρίας. Από σήμερα που θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο πολλοί θα το μετανοιώσουν αλλά είναι αργά.
Τέσπα...Ανθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Με χαλάει μεν αλλά Θα ζήσουμε και μ' αυτούς... Δεν αντέχω όμως την υποκρισία των κλασικών πολιτικών μας που οδύρονται και σκίζουν τα ιμάτιά τους για την είσοδο της Χρ. Αυγής στην Βουλή όταν οι ίδιοι και οι πολιτικές τους είναι κατά συντριπτικό ποσοστό υπεύθυνοι για αυτό...
nikos_abel
07/05/2012, 09:07
Πιο θλιβερο και απο την Χ.Α. (οχι το χρηματηστηριο Αθηνων) στη Βουλη....
...ειναι οτι σε καποιους "δημοκρατες" εδω μεσα...δεν τους αρεσε.
Τοτε τι σκατα δημοκρατία , κυριαρχος λαός , πλειοψηφία κλπ μου τσαμπουνατε ???
Οταν δεν μας αρεσει το αποτελεσμα ειναι κακές οι δημοκρατικες διαδικασιες και οι ελευθερες εκλογες ???
Πιο χουντικοι κι απο τους χουντικους ορισμενοι.
Δες το ποστ μου πιο πάνω. Το μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές αυτές (σχεδόν 20%) ψήφισε κόμματα που ΔΕΝ θα μπουν στη βουλή.
Φυσικά και δε μου αρέσει αυτό και φυσικά είναι κακές οι διαδικασίες (δημοκρατικές; χαχα!!! )
ρε μαγκες... ωραιο κοινο ειστε , το να βαφτιζετε τους Χρυσαυγιτες ναζιστες ειναι σα να βαφτιζετε την Παπαρηγα Σταλιν...
οι Χρυσαυγιτες ειναι γιαλαντζι εθνικιστες ....οπως και οι ΚΚΕδες ειναι γιαλαντζι "εραστες" του Σοβιέτ .....
απο κει και περα εγω θα το επαναλαβω .....3-4 στους 10 ΔΕΝ ψηφισαν... το "διαλυμα" των ψηφοφορων ηταν πολυ πηχτο για οσους με καταλαβαινουν ...
ρε μαγκες... ωραιο κοινο ειστε , το να βαφτιζετε τους Χρυσαυγιτες ναζιστες ειναι σα να βαφτιζετε την Παπαρηγα Σταλιν...
οι Χρυσαυγιτες ειναι γιαλαντζι εθνικιστες ....οπως και οι ΚΚΕδες ειναι γιαλαντζι "εραστες" του Σοβιέτ .....
απο κει και περα εγω θα το επαναλαβω .....3-4 στους 10 ΔΕΝ ψηφισαν... το "διαλυμα" των ψηφοφορων ηταν πολυ πηχτο για οσους με καταλαβαινουν ...
Οι ΧΑ είναι νεοναζιστές, και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα αν δεις τι βιβλία πουλάνε. Αντίστοιχα και οι Κουκουέδες είναι Σταλινικοί, όπως και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις διαβάζοντας τις αναλύσεις του Περισσού σχετικά με την επικράτηση των αντεπαναστατών στην ΕΣΣΔ.
Για τι σου φαίνονται δλδ οι ΧΑ όταν χαιρετάνε ναζιστικά, και έχουν το Mein Kampf ως βίβλο? Δεν νομίζω να το αρνούνται άλλωστε, άσχετα αν δεν το φωνάζουν (πλέον).
DimChios
07/05/2012, 10:02
ΔΕΝ τους ψηφισα αλλα ελατε... πειτε το... δεν θα εχει πλακα να δουμε τι θα κανουν μεσα στη βουλη η Χ.Α ε?
:a11:
"Μιλαει ο προεδρος μας τωρα! ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΜΗ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"
:eleison:
ΔΕΝ τους ψηφισα αλλα ελατε... πειτε το... δεν θα εχει πλακα να δουμε τι θα κανουν μεσα στη βουλη η Χ.Α ε?
:a11:
"Μιλαει ο προεδρος μας τωρα! ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΜΗ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"
:eleison:
Ειδικά με την κάλυψη της βουλευτική ασυλίας θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές...
Σκέψου μόνο την σκηνή όπου ένας από τους λεβέντες μέσα στην Βουλή αρχίζει στις φάπες τον Αβραμόπουλο σε απ ευθείας σύνδεση σε Εθνικό δίκτυο....Όνειρο... :lol:
nikos_abel
07/05/2012, 10:12
ΔΕΝ τους ψηφισα αλλα
(Μήτσο, άλλαξε άβαταρ προσωρινά γιατί καρφώνεσαι)
DimChios
07/05/2012, 10:18
(Μήτσο, άλλαξε άβαταρ προσωρινά γιατί καρφώνεσαι)
μην γινεσαι μλκας! Φιλικα!
:wave2:
el_hymador
07/05/2012, 10:41
Ναι, ναι επικεντρωθείτε όλοι στη Χρυσή Αυγή και όλα τ΄αλλα στα @@δια μας... οι άνθρωποι είναι αποδεδειγμένα ακραίοι εθνικιστές, ραστιστές, εν δυνάμει δολοφόνοι και νοσταλγοί της πιο μαύρης σελίδας στην ιστορία της ανθρωπότητας. Συμφωνώ 110% και δηλώνω απερίφραστα ότι τους σιχαίνομαι. Αλλά... όταν νομιμοποιούνταν ως κόμμα που είστασταν όλοι εσείς που κλαίγεστε τώρα; Τον ύπνο του διακαίου ε; Συγκέντρωσαν 7% και μπήκαν στη Βουλή μέσω μια δημοκρατικής διαδικασίας που ονομάζεται εκλογές... ως εκ τούτου δεν μπορεί κανένας να πει οτίδηποτε. Και για να λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, ήταν εντελώς αντιδημοκρατικό και φασιστικό το να μην έχουν εκπροσώπους τους στα κανάλια εχθές, από τη στιγμή που μπήκαν στη Βουλή με τα μπούνια. Πόσο μάλλον δε όταν κάτι πικραμένοι του 1,3 και του 1,8 ήταν παρόντες και λαλίστατοι.
Για να μην πανικοβάλεστε βέβαια, το ποσοστό που συγκέντρωσαν ήταν απολύτως αναμενόμενο και δεδομένο από τη στιγμή που αυτές οι ακραίες "πολιτικές" εκφάνσεις ευδοκιμούν σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Ωστόσο αν στην χειρότερη περίοδο που έχει ζήσει η χώρα εδώ και 30+ χρόνια, με ανεργία και μεταναστευτικό να αποτελλούν δύο από τα κυριότερα προβλήματα, με ξοφλημένες τις δύο -πρώην- μεγάλες παρατάξεις και "θολό" τοπιό γενικότερα, η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε 7%, αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί το ποσοστό είναι μικρό!
Από την άλλη δείτε το προφίλ όσων τους ψήφισαν... είναι το 7% ναζί στην Ελλάδα και δεν το ξέραμε; Όχι κατά τη γνώμη μου και η ψήφος τους στη Χρυσή Αυγή ήταν μια άγαρμπη και μαλακισμένη ψήφος διαμαρτυρίας από ανθρώπους που είναι γενικά μαγκιά - κλανία και εξάτμιση και... τέσπα. Οι τύποι δεν θα φτουρήσουν ούτε 1 χρόνο μέσα στη Βουλή καθότι όταν θα αρχίσουν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και το ξύλο, όταν -στανταράκι- εκκλάβουν το 7% ώς την απόλυτη νομιμοποίηση για να κάνουν τις απίστευτες καφρίλες έξω, ο κόσμος θα ξενερώσει απίστευτα και θα πάρουν τα @@ τους πανηγυρικά. Σημεία των καιρών λοιπόν, διάττοντες αστέρες και τίποτα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε η Γερμανία του 30, ούτε οι εποχές είναι ίδες, ούτε και είμαστε Γερμανοί!
Προσωπικά θεωρώ απείρως πιο φασιστικό, αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο το εκλογικό μας σύστημα, παρά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.
Ξαναγράφω ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν καλό όπως διαμορφώθηκε, κυρίως γιατί ένεκα των πασοστών και της ανάγκης σχηματισμού κυβέρνησης, θα πέσουν πολλές μάσκες απροκάλυπτα και απότομα.
+1000 σε όλα...
Κλαίγονται ξαφνικά όλοι λες και μέχρι τώρα είχαμε ένα ωραιότατο δημοκρατικό πολίτευμα που δούλευε ασταμάτητα υπέρ του πολίτη και ξαφνικά ήρθαν οι Χρυσαυγίτες να μας το μολύνουν...
Αφού τους επέλεξαν κάποιοι καλώς κάναν και μπήκαν. Και ευτυχώς γιατί τώρα θα φανεί το ποιόν τους...Είπαμε...Τα ψέματα τελείωσαν και δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξεβράκωμα από το να μετέχεις στην επόμενη βουλή...Και το ίδιο ισχύει και για κάποιους δήθεν Ελληνάρες ή τους μέχρι τώρα τσάμπα μάγκες.
Βάλτε κράνος και δεθείτε καλά να το απολαύσετε. Τα ωραία τώρα αρχίζουν :a014:
DimChios
07/05/2012, 10:57
Ναι, ναι επικεντρωθείτε όλοι στη Χρυσή Αυγή και όλα τ΄αλλα στα @@δια μας... οι άνθρωποι είναι αποδεδειγμένα ακραίοι εθνικιστές, ραστιστές, εν δυνάμει δολοφόνοι και νοσταλγοί της πιο μαύρης σελίδας στην ιστορία της ανθρωπότητας. Συμφωνώ 110% και δηλώνω απερίφραστα ότι τους σιχαίνομαι. Αλλά... όταν νομιμοποιούνταν ως κόμμα που είστασταν όλοι εσείς που κλαίγεστε τώρα; Τον ύπνο του διακαίου ε; Συγκέντρωσαν 7% και μπήκαν στη Βουλή μέσω μια δημοκρατικής διαδικασίας που ονομάζεται εκλογές... ως εκ τούτου δεν μπορεί κανένας να πει οτίδηποτε. Και για να λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, ήταν εντελώς αντιδημοκρατικό και φασιστικό το να μην έχουν εκπροσώπους τους στα κανάλια εχθές, από τη στιγμή που μπήκαν στη Βουλή με τα μπούνια. Πόσο μάλλον δε όταν κάτι πικραμένοι του 1,3 και του 1,8 ήταν παρόντες και λαλίστατοι.
Για να μην πανικοβάλεστε βέβαια, το ποσοστό που συγκέντρωσαν ήταν απολύτως αναμενόμενο και δεδομένο από τη στιγμή που αυτές οι ακραίες "πολιτικές" εκφάνσεις ευδοκιμούν σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Ωστόσο αν στην χειρότερη περίοδο που έχει ζήσει η χώρα εδώ και 30+ χρόνια, με ανεργία και μεταναστευτικό να αποτελλούν δύο από τα κυριότερα προβλήματα, με ξοφλημένες τις δύο -πρώην- μεγάλες παρατάξεις και "θολό" τοπιό γενικότερα, η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε 7%, αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί το ποσοστό είναι μικρό!
Από την άλλη δείτε το προφίλ όσων τους ψήφισαν... είναι το 7% ναζί στην Ελλάδα και δεν το ξέραμε; Όχι κατά τη γνώμη μου και η ψήφος τους στη Χρυσή Αυγή ήταν μια άγαρμπη και μαλακισμένη ψήφος διαμαρτυρίας από ανθρώπους που είναι γενικά μαγκιά - κλανία και εξάτμιση και... τέσπα. Οι τύποι δεν θα φτουρήσουν ούτε 1 χρόνο μέσα στη Βουλή καθότι όταν θα αρχίσουν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και το ξύλο, όταν -στανταράκι- εκκλάβουν το 7% ώς την απόλυτη νομιμοποίηση για να κάνουν τις απίστευτες καφρίλες έξω, ο κόσμος θα ξενερώσει απίστευτα και θα πάρουν τα @@ τους πανηγυρικά. Σημεία των καιρών λοιπόν, διάττοντες αστέρες και τίποτα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε η Γερμανία του 30, ούτε οι εποχές είναι ίδες, ούτε και είμαστε Γερμανοί!
Προσωπικά θεωρώ απείρως πιο φασιστικό, αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο το εκλογικό μας σύστημα, παρά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.
Ξαναγράφω ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν καλό όπως διαμορφώθηκε, κυρίως γιατί ένεκα των πασοστών και της ανάγκης σχηματισμού κυβέρνησης, θα πέσουν πολλές μάσκες απροκάλυπτα και απότομα.
διαφωνησε κανεις μαζι σου (και τα πηρες) ή σου εδωσα αφορμη εγω με το πιο πανω ποστ μου (και τα πηρες μαζι μουμηνερθωεκεικαισουκανωτημουρηκρεας, Ε?) :p
κουλ αγορι μου, κουλ!
Εγω απλως ειπα οτι θα την εχει την πλακα του η ολη φαση της Χ.Α στη βουλη και οχι, δεν ειναι ολο το 7% χρυσαυγιτες απο αποψη! :wave2:
Αν το δει κανείς αντικειμενικά θα καταλάβει ότι είναι λογικό ένα μέρος της δεξιάς να καταλήγει να ψηφίσει Χρυσά Αυγά όταν βλέπει τις τουρκικές φρεγάτες να κάνουν περατζάδες στο Σούνιο και το μεταναστευτικό να μη λύνεται. Ευθύνη έχει το γνωστό γαλαζοπράσινο δίπολο για αυτή την κατάντια! ;)
el_hymador
07/05/2012, 11:11
διαφωνησε κανεις μαζι σου (και τα πηρες) ή σου εδωσα αφορμη εγω με το πιο πανω ποστ μου (και τα πηρες μαζι μουμηνερθωεκεικαισουκανωτημουρηκρεας, Ε?) :p
κουλ αγορι μου, κουλ!
Εγω απλως ειπα οτι θα την εχει την πλακα του η ολη φαση της Χ.Α στη βουλη και οχι, δεν ειναι ολο το 7% χρυσαυγιτες απο αποψη! :wave2:
Οχι ρε συ Μήτσο δεν τρέχει τίποτα, δημοκρατία έχουμε... απλά έχε υπόψιν σου ότι ξέρω που μένεις και ήδη δύο φουσκωτά παλικάρια 1.90 με σιδερολοστούς έρχονται απο εκεί... :lol::lol::lol::lol:
Πέρα από την πλάκα απλά δεν αντέχω την απύθμενη μαλακία μας... το παίζουν όλοι τώρα τιμήτες και υπερασπιστές της δημοκρατίας, οι οποίοι τάχα μου προσβάλλονται από την παρουσιά της Χ.Α. στη Βουλή... οι περισσότεροι από αυτούς πέταγαν χαρατέτο όταν τόσος κόσμος έτρωγε χημικά στις διαδηλώσεις και είναι διαλλακτικοί (μη σου πω και ψηφοφόροι) με τους πραγματικούς φασίστες που ξέσκισαν το Σύνταγμα της χώρας εδώ και 2 χρόνια... ότι να ναι... η Χ.Α. παίζει το ρόλο του δέντρου! Δείτε το δάσος και μη μας το παίζετε τρυποκάρυδοι με εμμονές...
Για να μην πεταχτεί κανάς π@π@ρ@ς, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και χέστηκα για τη γνώμη σας. :wave2:
nikos_abel
07/05/2012, 11:17
μην γινεσαι μλκας! Φιλικα!
:wave2:
Εγώ; ΕΓΩ; ΕΓΩ;
Στο 7% να το πεις, εγώ πλάκα κάνω
ιστορικές στιγμές
επιτέλους δεν ασχολιόμαστε με ανθρώπους του τύπου:
"σταυρώστε με σταυρώστε με στα χέρια σας σηκώστε με ... "
+1000 Συμφωνώ, είναι από τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να άλλαξουν, απλή αναλογική όσο ποσοστό πήρες τόσο ποσοστό σου αναλογεί ΤΕΛΟΣ, bonus και Π@Π@ΡΙΕΣ κομένα
Όσο για την χρυσή αυγή θα ζήσουμε και με αυτούς και εφόσον τους ψήφισε μεγάλο μέρος των Ελλήνων, άσχετα γιατί, πρέπει να τους δεχτούμε όπως δεχόμαστε και τους υπόλοιπους.
Δεν επικεντρώνομαι σε αυτούς, από αυτές τις εκλογές για μένα προσωπικά τα θετικά μυνήματα είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Αλλά όσο να ναι την δική μου μόνο γνώμη εκφράζω και κανενός άλλου και αισθάνομαι αηδία για την επιλογή αυτή των Ελλήνων, δεν θα μου πει κανένας πως θα διαμορφώσω την γνώμη μου, νιώθω θλίψη που μπήκαν στη βουλή οι πίθηκοι και θα το πω όσες φορές γουστάρω και σε όποιον αρέσει. Ουτε χαρταετό πέταγα και ήμουν και γω σε πάρα πολλές διαδηλώσεις, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό.
Pilgrimage
07/05/2012, 11:57
Υπάρχει και η άλλη πλευρά , τώρα που τους δίνουν σημασία και μπήκαν και στην βουλή, να φλωρέψουν για να μπορέσουν να παραμείνουν στην Βουλή. Οπότε ας ελπίσουμε ότι θα κόψουν της πολλές καφρίλες...
ΥΓ θέλω να βλέπω μιχαλολιάκο , κανέλλη και τσίπρα να πλακώνονται στην βουλή :a014:
nikos_abel
07/05/2012, 12:01
Για να μην πεταχτεί κανάς π@π@ρ@ς, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και χέστηκα για τη γνώμη σας. :wave2:
...σύντροφε....
Τέλος πάντων, ανακατεύτηκε η τράπουλα και αυτό έχει σημασία.
Με όποιον μιλάω, σήμερα αισθάνεται ένα κλκ πιο καλά από προχθές.
Φως στην άκρη του τούνελ...
...σύντροφε....
Τέλος πάντων, ανακατεύτηκε η τράπουλα και αυτό έχει σημασία.
Με όποιον μιλάω, σήμερα αισθάνεται ένα κλκ πιο καλά από προχθές.
Φως στην άκρη του τούνελ...
Ε ?
Ποιο φως βλεπετε ??
mats8282
07/05/2012, 12:36
Παιδιά θα έχουμε εξελίξεις που δεν τις περιμένουμε τις επόμενες μέρες.Γενικά τα πράγματα είναι πολύ ρευστά...
Από εκεί και πέρα,η αποχή είναι πάντα λευκό χαρτί να γράφει ο καθένας ό,τι τον βολεύει...Εκτός αυτού,όλοι ξέρουμε πόσο επίκαιροι είναι οι εκλογικοί κατάλογοι,πόσοι δεν μετέφεραν τα δικαιώματά τους από τα χωριά και βενζίνη/$$ γιοκ και πόσοι είναι πλέον μετανάστες...Συν φυσικά τους κλασσικούς <<δεν ψηφίζω>> που είναι καλό ποσοστό...
Όσο αφορά την ΧΑ θα πω ότι,δυστυχώς,η απουσία τους από τα ΜΜΕ και η απολιτίκ στάση πολλών οδήγησε σε αυτά τα αποτελέσματα....Δεν μπορώ να πιστέψω πως 335 άτομα στο Δήμο Διστόμου,635 στο Δ.Καλαβρύτων και 535 στο Δήμο που ανήκει το Κομμένο είναι νεοναζί.... Και στις άλλες περιοχές φυσικά αλλά ειδικά σε αυτές... http://www.enikos.gr/ekloges-2012/41323,335_yhfoys_sto_Distomo_phre_h_Xrysh_Aygh.html
Διαβάστε λίγο ιστορία απο το 1914 μέχρι και το τέλος του 2ου ΠΠ και τοποθετήστε την στο σήμερα..
Όποιος εκπλήσεται με το αποτέλεσμα μάλλον δεν ξέρει πως δημιουργούνται οι συνθήκες και οι καταστάσεις για την δημιουργία τέτοιων φαινομένων.. Αυτό περί φούσκας προσέξτε το λιγάκι γιατί δεν σας διαβάζουν αυτοί που ψήφισαν ΧΑ και δεν τους νοιάζει κιόλας κι έχει ακουστεί και παλιότερα αλλά δεν ξεφούσκωσε.
Το ζήτημα είναι πως δεν θα επιτρέψεις σ' ένα τέτοιο μόρφωμα να "κυβερνήσει"..
nikos_abel
07/05/2012, 12:45
Το ζήτημα είναι πως δεν θα επιτρέψεις σ' ένα τέτοιο μόρφωμα να "κυβερνήσει"..
Μα άμα το θέλει η "πλειοψηφία"....
Πάντως, δε θεωρώ ότι το μέσο IQ των ελλήνων δεν είναι υψηλότερο από αυτό της προ(Β)πολεμικής Γερμανίας,
ότι κι αν σημαίνει αυτό.
αυτη η μαλακια με τις 50 εδρες πριμ τους βοηθησε τελικα? η παπαρια ? μηπως τους χαλασε και τη σουπα δηλαδη?
Μα άμα το θέλει η πλειοψηφία....
το θέμα με όλα αυτά τα φασιστικά κόμματα, είναι οτι αποκτούν εκπροσώπηση εκμεταλλευόμενα τις βασικές αρχές της δημοκρατίας που τα ίδια φτύνουν και δεν αποδέχονται ως μορφή πολιτεύματος.
Όσοι ψήφισαν τους πραιτωριανούς της ΧΑ και νομίζουν οτι έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον, είναι βαθύτατα νυχτωμένοι. Όπως έγραψε και ο sniper, τα φασιστικά κόμματα από καταβολής ανθρωπότητας συνδέονται με τη βία και το αίμα. Αύριο θα κυνηγήσουν τους λαθρομετανάστες, μεθαύριο τους νόμιμους μετανάστες και όταν ολοκληρώσουν το "πρόγραμμα" τους θα κυνηγήσουν τους έλληνες "προδότες",θεωρώντας οτι έχουν και τη νομιμοποίηση να το κάνουν.
Διαβάστε το καλά...
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=195506
el_hymador
07/05/2012, 12:59
Όσο χούντα και ΕΠΕΝ είδαμε από το ΛΑΟΣ του 5,6% και των 15 βουλευτών το 2009, άλλο τόσο Χίτλερ και Ναζισμό θα δούμε από την ΧΑ του 7% και των 21 βουλευτών το 2012. Οι τύποι παρ΄όλο που κινήθηκαν πολύ έξυπνα προεκλογικά πηγαίνοντας της γιαγιάδες στα ATM, είναι λόγο τις ιδιοσυγκρασίας απίστευτα επιρρεπείς σε λάθη τα οποία σίγουρα θα κάνουν και μάλιστα πολύ σύντομα. Η δημοτικότητα τους θα μειωθεί στο 0,3 δηλαδή εκεί που ήταν πάντα, για πλάκα!
Μη συγκρίνουμε την κατάσταση που οδήγησε το Γ΄Ραίχ της Γερμανίας, με τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση πέραν της οικονομικής ύφεσης. Και το ξαναγράφω, οι σύγχρονες ευρωπαϊκές κοινωνίες, δεν μασσάνε πλέον, είναι αν μη τι άλλο πολύ ώριμες σε αυτό το τομέα. Ένα μονοψήφιο ποσοστό νεοναζί υπάρχει παντού και είναι ακίνδυνο στη δική μας δε περίπτωση εκτός από ακίνδυνο είναι και προσωρινό...
mats8282
07/05/2012, 13:00
αυτη η μαλακια με τις 50 εδρες πριμ τους βοηθησε τελικα? η παπαρια ? μηπως τους χαλασε και τη σουπα δηλαδη?
Θα τους χαλάσει τη σούπα στο 2ο γύρο,αν πάμε τελικά,που υπάρχει η πιθανότητα να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ή/και ένας ευρύτερος αριστερός συνασπισμός πρώτο κόμμα..Πράγμα πιθανό...
Cpt. Haddock
07/05/2012, 13:04
Θα τους χαλάσει τη σούπα στο 2ο γύρο,αν πάμε τελικά,που υπάρχει η πιθανότητα να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ή/και ένας ευρύτερος αριστερός συνασπισμός πρώτο κόμμα..Πράγμα πιθανό...
Και πρώτος να βγει ο Συριζα, επειδη ειναι συνασπισμός κομματων δεν παιρνει το μπονους. Για την ακριβεια, για να το πάρει υπάρχουν συγκεκριμένες (αδυνατες) προϋποθεσεις.
"Ο νόμος 3636/2008, μετά από νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου, τροποποίησε τον 3231/2004, παραχωρώντας στο πρώτο κόμμα 50 επιπλέον έδρες, δηλαδή 10 περισσότερες σε σχέση με το νόμο του 2004. Έτσι, οι έδρες που κατανέμονται με βάση το ποσοστό των κομμάτων είναι 250 αντί για 260, και άρα το θεωρητικό ελάχιστο ποσοστό για να πετύχει κάποιο κόμμα βέβαιη αυτοδυναμία από 42.7% (111/260) των εγκύρων μετατρέπεται σε 40.4% (101/250). Το ελάχιστο ποσοστό αυτοδυναμίας 40.4% επί των εγκύρων αλλάζει και δεν είναι σταθερό (γίνεται μικρότερο) ανάλογα με το ποσοστό που θα πάρουν τα κόμματα που τελικά μένουν εκτός βουλής.
Επίσης o νόμος 3636/2008 δυσχέρανε ιδιαίτερα τις προεκλογικές συνεργασίες κομμάτων, καθότι η επιπλέον παραχώρηση των 50 εδρών σε συνασπισμό συνεργαζόμενων κομμάτων προς διευκόλυνση σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης λαμβάνει χώρα μόνο αν ο μέσος όρος της δύναμης των κομμάτων που τον απαρτίζουν είναι μεγαλύτερος από τη δύναμη του αυτοτελούς κόμματος που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό έγκυρων ψήφων.
Μέσος όρος θεωρείται το πηλίκο του ποσοστού που έλαβε ο ανωτέρω συνασπισμός προς τον αριθμό των κομμάτων που τον αποτελούν. Αν για παράδειγμα ο συνασπισμός των κομμάτων Χ και Ψ έχει συνολική δύναμη 43% (μέσος όρος καθενός κόμματος 21,5%) και το αυτοτελές κόμμα Ω 30%, στο τελευταίο θα δοθούν οι επιπλέον 50 έδρες. Οι τροποποιήσεις του νόμου αυτού θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012."
(τον συριζα τον απαρτίζουν καμποσες συνιστώσες, οποτε...)
Διαβάστε το καλά...
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=195506
Εδώ τα λέει καλύτερα
«Το 7% θα γίνει 17%, το οποίο θα γίνει 27% και μετά η πατρίδα θα περάσει στα χέρια μας» σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος. «Δεν είμαστε αγέλη, είμαστε στρατός. Η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει έως να απελευθερώσει την πατρίδα από τους κλέφτες και τους απατεώνες»
http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=456434
Ημιανας και εν-δυό...
Εδώ τα λέει καλύτερα
«Το 7% θα γίνει 17%, το οποίο θα γίνει 27% και μετά η πατρίδα θα περάσει στα χέρια μας» σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος. «Δεν είμαστε αγέλη, είμαστε στρατός. Η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει έως να απελευθερώσει την πατρίδα από τους κλέφτες και τους απατεώνες»
http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=456434
Ημιανας και εν-δυό...
Υπάρχει κάποιος που ξέρει με σιγουριά, τι είναι αυτό που λέει για να παίρνουν το μισθό του αντισυνταγματάρχη? Γιατί άραγε θέλει τα υπόλοιπα χρήματα της αποζημίωσης να πηγαίνουν στο σύνδεσμο... Νιάου νιάου...
Και πρώτος να βγει ο Συριζα, επειδη ειναι συνασπισμός κομματων δεν παιρνει το μπονους. Για την ακριβεια, για να το πάρει υπάρχουν συγκεκριμένες (αδυνατες) προϋποθεσεις.
Νομίζω ότι μόνο ο Συνασπισμός είναι κόμμα, οι υπόλοιπες "συνιστώσες" δεν είναι,
οπότε το παραπάνω δεν ισχύει (αν ισχύει αυτό που έγραψα πάντα...)
MG-KTiNoS
07/05/2012, 13:10
Ναι, ναι επικεντρωθείτε όλοι στη Χρυσή Αυγή και όλα τ΄αλλα στα @@δια μας... οι άνθρωποι είναι αποδεδειγμένα ακραίοι εθνικιστές, ραστιστές, εν δυνάμει δολοφόνοι
Όχι εν δυνάμει,όχι εν δυνάμει...
Ο Περίανδρος δεν είναι εν δυνάμει
ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
Κατά τα άλλα το σύστημα άνοιξε τις πόρτες ΔΙΑΠΛΑΤΑ για αυτούς τους (…ότι θέλετε βάλτε) με την ανεπάρκεια του σε όλα τα ζητήματα.
Ξέχασε δε να πει ότι ο
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ξεκίνησε να φέρνει τους ξένους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ιππόδρομο Αιγύπτιους σταβλίτες και στα Ελληνικά πλοία.
(για την ιστορία)
:D
...
Υπάρχει κάτι πιο φασιστικό από αυτό; Κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους είναι.
Όσο χούντα και ΕΠΕΝ είδαμε από το ΛΑΟΣ του 5,6% και των 15 βουλευτών το 2009, άλλο τόσο Χίτλερ και Ναζισμό θα δούμε από την ΧΑ του 7% και των 21 βουλευτών το 2012.
Δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα. Επειδή ο ένας δεν μπορεί, ο επόμενος είναι ανίκανος;
Οι τύποι παρ΄όλο που κινήθηκαν πολύ έξυπνα προεκλογικά πηγαίνοντας της γιαγιάδες στα ATM, είναι λόγο τις ιδιοσυγκρασίας απίστευτα επιρρεπείς σε λάθη τα οποία σίγουρα θα κάνουν και μάλιστα πολύ σύντομα. Η δημοτικότητα τους θα μειωθεί στο 0,3 δηλαδή εκεί που ήταν πάντα, για πλάκα!
Επίσης αυθαίρετο συμπέρασμα. Αν βγουν τα SD στους δρόμους και δεν κυκλοφορεί κανένας μετανάστης (με τις γνωστές μεθόδους βεβαίως) τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο φοβισμένος κάτοικος της περιοχής δεν θα το ξαναψηφίσει;
Μη συγκρίνουμε την κατάσταση που οδήγησε το Γ΄Ραίχ της Γερμανίας, με τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση πέραν της οικονομικής ύφεσης.
Μα η οικονομική ύφεση δημιουργεί τέτοια μορφώματα. Αν δεν είχε έρθει το μνημόνιο θα είχαμε αυτό το μετεκλογικό σκηνικό;
Και το ξαναγράφω, οι σύγχρονες ευρωπαϊκές κοινωνίες, δεν μασσάνε πλέον, είναι αν μη τι άλλο πολύ ώριμες σε αυτό το τομέα. Ένα μονοψήφιο ποσοστό νεοναζί υπάρχει παντού και είναι ακίνδυνο στη δική μας δε περίπτωση εκτός από ακίνδυνο είναι και προσωρινό...
Οι συγχρονες κοινωνίες μασάνε και παραμασάνε και μασάγανε μέχρι πριν 2 χρόνια που λεφτά υπήρχαν κι έδιναν 76% στα 2 "μεγάλα". Επειδή για τον ίδιο λόγο που πήρε 7% η ΧΑ πήρε 17% ο Συριζα, δεν κάνει τον κόσμο πιο έξυπνο.
Μη συγκρίνουμε την κατάσταση που οδήγησε το Γ΄Ραίχ της Γερμανίας, με τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση πέραν της οικονομικής ύφεσης. Και το ξαναγράφω, οι σύγχρονες ευρωπαϊκές κοινωνίες, δεν μασσάνε πλέον, είναι αν μη τι άλλο πολύ ώριμες σε αυτό το τομέα. Ένα μονοψήφιο ποσοστό νεοναζί υπάρχει παντού και είναι ακίνδυνο στη δική μας δε περίπτωση εκτός από ακίνδυνο είναι και προσωρινό...
Βασικά, ο λόγος που ανέβηκε ο Χίτλερ στην εξουσία ήταν η οικονομική ύφεση. Με σύνθημα "Brot und Arbeit" (ψωμί και δουλειά) σκαρφάλωσε απ΄την εκλογική ανυπαρξία της μπυραρίας του Μονάχου, στα αποτελέσματα του 32.
Μάλλον το φαινόμενο επανάκαμψης φασιστικών ή εθνικιστικών κομμάτων σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ε.Ε να μην είναι τόσο αθώο όσο θα θέλαμε. Στην Ολλανδία, Φινλανδία, Σλοβακία συμμετέχουν ή συμμετείχαν στις κυβερνήσεις, ενώ έχουν παρουσία στα περισσότερα κοινοβούλια. Το 20% της Λεπέν πχ σου φαίνεται της πλάκας?
mats8282
07/05/2012, 13:23
Σίγουρα δεν είναι όλες οι συνιστώσες κόμματα. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για όλες,αυτό μπορεί να λυθεί βέβαια και πάντα δημοκρατικά :) .Υπάρχουν και άλλοι παράμετροι,συνεργασία με ΔΗΜΑΡ ή δεν ξέρω τι άλλο,οπότε βλέπουμε...Είναι πολύ ρευστά τα πράγματα...
Πάντως αυτό το έκτρωμα-νόμος πρέπει να αλλάξει...
Βασικά, ο λόγος που ανέβηκε ο Χίτλερ στην εξουσία ήταν η οικονομική ύφεση. Με σύνθημα "Brot und Arbeit" (ψωμί και δουλειά) σκαρφάλωσε απ΄την εκλογική ανυπαρξία της μπυραρίας του Μονάχου, στα αποτελέσματα του 32.
Μάλλον το φαινόμενο επανάκαμψης φασιστικών ή εθνικιστικών κομμάτων σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ε.Ε να μην είναι τόσο αθώο όσο θα θέλαμε. Στην Ολλανδία, Φινλανδία, Σλοβακία συμμετέχουν ή συμμετείχαν στις κυβερνήσεις, ενώ έχουν παρουσία στα περισσότερα κοινοβούλια. Το 20% της Λεπέν πχ σου φαίνεται της πλάκας?
Στρουθοκαμηλισμός λέγεται και μέθη λόγω αποτελέσματος..
Shiatman
07/05/2012, 13:30
Απλή αναλογική είναι επιβεβλημένη, με 2% πάνω +50 έδρες είναι τραγικό.
Όσο για τα "κ@λόπαιδα" της Χ.Α. και την οργάνωση τους, όποιος έχει χρόνο ας δεί τα πιό εμπεριστατωμένα άρθρα που υπάρχουν στο δίκτυο. Σοβαρά και με ντοκουμέντα:
ΕΔΩ (http://jungle-report.blogspot.co.uk/2012/03/blog-post.html) κι ΕΔΩ (http://jungle-report.blogspot.co.uk/2012/05/2.html)
Πιθανών οι περισσότεροι να γνωρίζουν για τι μιλάμε, αλλά για όσους νοιώθουν ελληπώς ενημερωμένοι καλό είναι να ρίξουν μια ματιά.
Ε ?
Ποιο φως βλεπετε ??
Της χρυσής αυγής... :yuck:
Τι ρωτάς κι εσύ; Άμα σου πουν ότι βλέπουν πράσινους δράκους θα τους ρωτήσεις προς τα που;
Και επειδή λέει ο καθένας κλασικά το κοντό και το μακρύ του, δείτε λίγο τα νούμερα που δεν λένε ψέματα: Εκλογές 2012 (http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{%22cls%22:%22main%22,%22params%22:{}})
Δείτε που πήρε ποσοστά η χρυσή αυγή, δεν είναι μόνο το κέντρο της Αθήνας. Μην είστε τόσο σίγουροι για τα μικρά και τα πρόσκαιρα. Διαβάστε πως ανέβηκε ο Χίλτερ. Με εκλογές βγήκε.
Από την άλλη βλέπω ότι στην Κρήτη που η χρυσή αυγή πήρε τα μικρότερα ποσοστά, οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το δικομματισμό, όπως και στην επαρχία γενικότερα, σε αντίθεση με τα αστικά κέντρα όπου ο κόσμος έχει νιώσει λίγο περισσότερο την κρίση, έχει δει και την καταστολή από τα ΜΑΤ κλπ.
Η επίσημη νοθεία της λαϊκής βούλησης είναι αηδιαστική. Ουσιαστικά η ΝΔ έχει πάρει για κάθε έδρα άλλη μια δώρο.
Επίσης έχω προβλήματα, δεν μου βγαίνουν τα νούμερα με την αποχή.
Συνολικοί γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους: 9.941.960
Απογραφή πληθυσμού 2011: 10.787.690
όπου στους μεν περιλαμβάνονται όλοι όσοι ζουν στο εξωτερικό και στους δε όσοι ζουν μεν στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου (αλλοδαποί και κάτω των 18).
Το προσδόκιμο ζωής είναι περίπου στα 80 χρόνια άρα κάτι περισσότερο από το 20% των Ελλήνων δεν έχει δικαίωμα ψήφου καθώς είναι κάτω των 18.
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε από που προέρχεται η αποχή αυτή. Δηλαδή πόσοι από αυτούς που ζουν στο εξωτερικό δεν ψήφισαν. Κάτι που θεωρώ σχετικά λογικό. Επίσης μήπως η μεγαλύτερη αποχή προέρχεται από τους βαμμένους πράσινους και μπλε που παρόλο που έχουν αηδιάσει από τα κόμματα τους δεν "πήγαινε το χέρι τους" να ψηφίσουν κάτι άλλο;
Και επειδή στα ίδια σχολεία πήγαμε και στις γιορτές τα ίδια τραγούδια λέγαμε για να θυμόμαστε λίγο:
ΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ (http://www.youtube.com/watch?v=LQMsT4lNG2g)
Υ.Γ.: μήπως πρέπει να κανονίσουμε καμιά βόλτα προς το Δίστομο; Γιατί είναι άλλο να διαβάζεις για τη σφαγή και άλλο να βλέπεις ατελείωτη τη λίστα με τα ονόματα σκαλισμένα στο μάρμαρο...
257105
Επίσης έχω προβλήματα, δεν μου βγαίνουν τα νούμερα με την αποχή.
Συνολικοί γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους: 9.941.960
Απογραφή πληθυσμού 2011: 10.787.690
Κάτι υπάρχει λάθος με το νούμερο. 6 εκατομμύρια κάτι είναι οι εγγεγραμμένοι.
Pilgrimage
07/05/2012, 13:37
Αν θυμάμαι καλά, ο χίτλερ δεν έκανε απλά προεκλογικές εκστρατείες το 32. Και ξυλοδαρμούς , και απειλές κτλπ. Επίσης νομίζω ότι ο τότε πρόεδρος δεν ήθελε να του δώσει την θέση και παίχτηκαν διάφορα...ας με διορθώσει κάποιος ποιο ψαγμένος..
Κι εγώ 9.000.000κάτι άκουσα χθες στη ΝΕΤ και μου έκανε επίσης εντύπωση.
Δείτε εδώ για ενγεγραμμένους.
http://ekloges.ypes.gr/
Shiatman
07/05/2012, 13:43
257106
mats8282
07/05/2012, 13:45
http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{"cls":"main","params":{}}
Γραμμένοι 9.943.090
Ενσωμάτωση 99,90 %
Ψήφισαν 65,09 %
Ακυρα/Λευκά 2,36 %
:eek:
el_hymador
07/05/2012, 13:46
Πρώτα απ΄ολα σας γράφω από την Κορινθία, όπου η Χρυσή Αυγή σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά... επειδή γνωρίζω γιατί και πως σημειώθηκε αυτό το ποσοστό, σας διαβεβαιώνω ότι ήταν αποτέλεσμα ενός απλά καλού (αλλά τραγικού) timing. Συγκυριακό δηλαδή. Η άποψη μου είναι ότι ακόμα και τους θυμωμένους μπουνταλάδες που ψήφισαν ΧΑ εκφράζοντας την οργή τους γενικά και αόριστα (αλλά όχι στοχευμένα και συμπλέοντας με το ιδεολογικό υπόβαθρο αυτής της οργάνωσης), πολύ περισσότερο θα τους κερδίσει μια επαναδιαπραγμάτευση στο μνημόνιο και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, παρά το ότι θα εξαφανιστεί ο Άχμετ και ο Τζιζάλ από τους δρόμους.
Δείτε εδώ για ενγεγραμμένους.
http://ekloges.ypes.gr/
Περίεργο.
Όσοι ψήφισαν τους πραιτωριανούς της ΧΑ και νομίζουν οτι έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον, είναι βαθύτατα νυχτωμένοι.
δηλαδη , στις προηγουμενες εκλογες, εσυ πιστευεις οι ψηφοφοροι ψηφιζαν λογω ιδεολογιας και προγραμματικων δηλωσεων τα μεγαλα κομματα?
το ειδαμε το σεναριο.... θα τους βγει οτι καφριλα και εξουσιομανια εχουν... θα αρχισουν τις χοντραδες..... και μετα παντοφλες /μπουρνουζι και παρεα με τον Καρατζαφερη....
Το κακό είναι ότι ξεχνάμε πολύ γρήγορα και δεν μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος, και αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο.
Αν όσοι ψήφισαν Χ.Α. ήταν όντως αυτής της ιδεολογίας δεν θα με ενοχλούσε, αλλά ήταν καθαρά ψήφος αντίδρασης από κάποιους ανίδεους οι οποίοι αφ'ενός δεν εχουν ιδέα τι είναι η Χ.Α. και αφέτέρου δεν φαντάζονται ότι μετά τους μετανάστες θα είναι η δική τους σειρά. Αλλά πραγματικά θέλω όλοι αυτοί να δουν το πραγματικό πρόσωπο της Χ.Α. και να αρχίσουν να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.
Δυστυχώς δεν το πιστεύω καθόλου ότι έχουμε ωριμάσει ως κοινωνία, πόσο μάλλον τώρα που η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη... Αλλά έτσι είναι.. στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος...
Πρώτα απ΄ολα σας γράφω από την Κορινθία, όπου η Χρυσή Αυγή σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά... επειδή γνωρίζω γιατί και πως σημειώθηκε αυτό το ποσοστό, σας διαβεβαιώνω ότι ήταν αποτέλεσμα ενός απλά καλού (αλλά τραγικού) timing. Συγκυριακό δηλαδή. Η άποψη μου είναι ότι ακόμα και τους θυμωμένους μπουνταλάδες που ψήφισαν ΧΑ εκφράζοντας την οργή τους γενικά και αόριστα (αλλά όχι στοχευμένα και συμπλέοντας με το ιδεολογικό υπόβαθρο αυτής της οργάνωσης), πολύ περισσότερο θα τους κερδίσει μια επαναδιαπραγμάτευση στο μνημόνιο και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, παρά το ότι θα εξαφανιστεί ο Άχμετ και ο Τζιζάλ από τους δρόμους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ υπό τις παρούσες συνθήκες στην Ευρώπη (και στο ΔΝΤ). Όταν το καταλάβουμε αυτό, μπορούμε να συζητήσουμε για τις άλλες εναλλακτικές.
Τόσοι είναι αυτοί που ψήφισαν όχι οι γραμμένοι στους καταλόγους. Δες το link που έβαλα Εκλογές 2012 (http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{%22cls%22:%22level%22,%22params%22:{%22level%22:%22epik%22,%22id%22:1}})
και προηγούμενες:
Εκλογές 2009 (http://ekloges-prev.singularlogic.eu/v2009/pages/index.html)
Εκλογές 2007 (http://ekloges-prev.singularlogic.eu/v2007/pages/index.html)
και εγώ κάποιον που ζει μόνιμα στο εξωτερικό δεν μπορώ να τον θεωρήσω ως αδιάφορο και ότι απέχει από την εκλογική διαδικασία, ανεβάζει δηλαδή την αποχή πλασματικά.
Επίσης δεν ξέρω αν και πως αφαιρούνται από τους καταλόγους οι θανόντες. Σκέφτομαι αν ξαναγίνουν εκλογές να πάω από το εκλογικό κέντρο που θα ψήφιζε ο παππούς μου να τσεκάρω (μας έχει αφήσει από το 2004), ίδιο ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο έχουμε, μητρώνυμο διαφορετικό, αλλά δεν θέλω να ψηφίσω ξανά, απλά να δω αν θα είναι στον κατάλογο. Φυσικά παίζει να μπλέξω άσχημα...
Έπρεπε να τσεκάρω από το ηλεκτρονικό σύστημα αν τον έχει μέσα, τώρα το έχουν κλείσει.
Δυστυχώς δεν το πιστεύω καθόλου ότι έχουμε ωριμάσει ως κοινωνία, πόσο μάλλον τώρα που η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη... Αλλά έτσι είναι.. στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος...
εχουμε πισινη..... αφου το συστημα μας λεει εκλογες καθε 2χρονια.....
Από την άλλη βλέπω ότι στην Κρήτη που η χρυσή αυγή πήρε τα μικρότερα ποσοστά, οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το δικομματισμό, όπως και στην επαρχία γενικότερα, σε αντίθεση με τα αστικά κέντρα όπου ο κόσμος έχει νιώσει λίγο περισσότερο την κρίση, έχει δει και την καταστολή από τα ΜΑΤ κλπ.
Για τη Κρήτη δες εδώ : http://crete-ekloges.gr/
Δεν "επικράτησε" όπως λες ο δικομματισμός. Όσο για τη Χ.Α θα δείτε ότι εδώ πήρε τα χαμηλότερα ποσοστά από όλη την Ελλάδα. & δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι εδώ δεν έχουμε λαθρομετανάστες, φανάρια, ληστείες & τα σχετικά. Το αντίθετο. Στα χωριά γίνεται χαμός και πρόσφατα σε χωριό έδιωξαν όλους τους μετανάστες.
Απλά εδώ ξέρουν καλά τι πάει να πει Χούντα, Φασισμός, Ναζισμός & να είστε σίγουροι όλοι ότι αν ποτέ αυτοί προσπαθήσουν να επιφέρουν στην Ελλάδα φασισμό , οι Κρήτες θα κάνουν ότι κάνουν πάντα. & όχι, δεν ισχυρίζομαι ότι εμείς είμαστε οι καλύτεροι & τα σχετικά. Ιστορικά απλά, εδώ ποτέ δεν ήταν αρεστή η κεντροδεξιά, πόσο μάλλον η δεξιά.
Για δείτε :
http://www.prionokordela.gr/politikh/stop-sthn-chrysh-avgh-se-vianno-kai-distom/
http://www.patris.gr/articles/221632/148959?PHPSESSID=qvrqlv9i3hufo0f76jbrhlfpb3
http://www.cretalive.gr/new/69369/crete/Antidraseis_gia_tin_kathodo_tis_Chrusis_Augis_sto_Irakleio
http://www.cretalive.gr/new/87433/ekloges2012/D._Suggelaki_Den_anechomaste_ti_bebilosi_tis_mnimis__tis_Dimokratias
Ένα γραφείο πήγαν να ανοίξουν εδώ & δεν άντεξε ούτε 1 ώρα...
Αν θυμάμαι καλά, ο χίτλερ δεν έκανε απλά προεκλογικές εκστρατείες το 32. Και ξυλοδαρμούς , και απειλές κτλπ. Επίσης νομίζω ότι ο τότε πρόεδρος δεν ήθελε να του δώσει την θέση και παίχτηκαν διάφορα...ας με διορθώσει κάποιος ποιο ψαγμένος..
μια χαρά προεκλογικές εκστρατείες έκανε. Εχασε στις εκλογές του 1932 απ΄τον Χίντεμπουργκ, ο οποίος όμως του πρόσφερε την καγκελαρία λίγους μήνες αργότερα. Με αφορμή την πυρκαγιά του Ραιχσταγκ από κάποιον κουμμουνιστή (ή προβοκάτορα) αναγκάζει τον (Κάιζερ) Χιντεμουργκ να εκδόσει διάταγμα απαγόρευσης του κομμουνιστικού κόμματος (15% του εκλογικού σώματος) ,περιορισμού των πολιτικών ελευθεριών και απαγόρευση της αντιναζιστικής προπαγάνδας.
Με το ΚΚ εκτός, έλαβε πάνω από 50+% των εδρών του κοινοβουλίου και ξεκίνησε τον "Αγών του"
έθεσε και εκτός νόμου το κομμουνιστικό κόμμα...
διάβασε μόνος σου:
Αδόλφος Χίτλερ (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B4%CF%8C%CE%BB%CF%86%CE%BF%CF%82_%CE%A7%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81)
Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE% BA%CF%8C_%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9 %CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1)
MG-KTiNoS
07/05/2012, 13:54
Περίεργο.
Περίεργο πράγματι
Δεν υπάρχει λάθος στους εγγεγραμμένους, απλά από το 73 (5, κάτι εκ.) ως τα σήμερα σχεδόν διπλασιάστηκαν…
Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως !!!!!
(Οι Ελληνοποιήσεις είναι ένα νουμεράκι αλλά εδώ μιλάμε για εκατομμύρια)
Η αποχή στην Ελλάδα ήταν πάντα γύρω στο 30%
Και με τους πεθαμένους υπήρχε ΠΑΝΤΑ μια καθυστέρηση στο να διαγραφούν από τους καταλόγους
αφου το συστημα μας λεει εκλογες καθε 2χρονια
Κάθε 2 χρόνια;;; ΄Εχασα κάτι;;
MG-KTiNoS
07/05/2012, 13:57
Μπάι δε γουέι εχτές το βράδυ τα "παιδιά" πέρασαν από την πλατεία του Π Φαλήρου με αμαξάκι γκάμπριο αλαλάζοντας συνθήματα με σαπούνια και κουμούνια και απειλές διάφορες.
Ο κόσμος όχι μόνο δεν ψάρωσε αλλά έγινε έξω φρενών
(δε πάμε καλά αδέρφια…)
Περίεργο πράγματι
Δεν υπάρχει λάθος στους εγγεγραμμένους, απλά από το 73 (5, κάτι εκ.) ως τα σήμερα σχεδόν διπλασιάστηκαν…
Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως !!!!!
(Οι Ελληνοποιήσεις είναι ένα νουμεράκι αλλά εδώ μιλάμε για εκατομμύρια)
Η αποχή στην Ελλάδα ήταν πάντα γύρω στο 30%
Και με τους πεθαμένους υπήρχε ΠΑΝΤΑ μια καθυστέρηση στο να διαγραφούν από τους καταλόγους
Ελληνοποιησεις & μακρυ χερακι βοηθανε αρκετα
Shiatman
07/05/2012, 14:03
Ο Κουβέλης ανακοίνωσε πως δεν θα μετέχει σε κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ (έκανε την έκπληξη)
Ο Καμένος αρνήθηκε να συναντηθεί με το Σαμαρά.
Για εκλογές πάει πάλι και τώρα χωρίς μπόνους.
MitsosNaked
07/05/2012, 14:04
Για τη Κρήτη δες εδώ
Ένα γραφείο πήγαν να ανοίξουν εδώ & δεν άντεξε ούτε 1 ώρα...
Γνήσιοι Άρειοι των Χανίων
http://www.youtube.com/watch?v=jsK001Ty_JU&feature=related
Άν και φαίνεται πολύ καραγκιοζιλίκι για να είναι αληθινό....
Γνήσιοι Άρειοι των Χανίων
http://www.youtube.com/watch?v=jsK001Ty_JU&feature=related
Άν και φαίνεται πολύ καραγκιοζιλίκι για να είναι αληθινό....
Πιθανόν. Υπάρχουν και στη Κρήτη, αλλά είναι ελάχιστοι & πολύ συχνά τους μπαγλαρώνουν.
Να πω κάτι ρε παιδιά.
Πραγματικά πιστεύω ότι αν ψήφιζαν οι Έλληνες του εξωτερικού που έχουν κανονικά Ελληνικό διαβατήριο & δικαιώματα ( Έλληνες πολίτες δηλαδή), τότε πραγματικά θα είχαμε κυβέρνηση σήμερα & τόσα χρόνια δε θα έβγαιναν αυτά τα ποσοστά. Είναι τραγικό που δε ψηφίζεται αυτός ο νόμος επιτέλους. Να πηγαίνουν στις πρεσβείες να ψηφίζουν.
[...]
Κοίτα ότι πήρε τα μικρότερα ποσοστά η χρυσή αυγή είναι καλό και τους τιμά, αλλά η ΝΔ δεν πήρε 10, σε αυτά πρόσθεσε και το 11 της Ντόρας που είναι από τα υψηλότερα που πήρε, και το πήρε λόγω εντοπιότητας, και τουλάχιστον τα μισά του Καμμένου.
Αυτό είναι δεξιά. Δεν είναι άκρα δεξιά αλλά είναι δεξιά.
Και ναι έχουν τραβήξει πολλά από το ναζισμό και θεωρώ είναι από τους πιο πατριώτες αλλά βλέπεις δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τη δύναμη της συνήθειας. Ανέβηκε η αριστερά αλλά, όπως και στην υπόλοιπη επαρχία, όχι τόσο όσο στα αστικά κέντρα.
Tα νούμερα μάλλον βγαίνουν, αν και μου φαίνονται πολλά τα 9 εκατο΄μύρια. Το 65,09% αντιστοιχεί σε 6+ εκατομμύρια. Το ποσοστό της ΝΔ είναι 1.200Κ, 1.200Κ περίπου είναι τα εκτός βουλής, 1.100 του Συνασπισμού και ακολουθούν οι υπόλοιποι.
Σωστό φαίνεται.