PDA

View Full Version : ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

shinedown
22/02/2012, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Αν και στο πρώτο κομμάτι βλέπω ότι γενικότερα το χάνεις και δεν έχεις ειρμό ας απαντήσω. (μνημονιοτρολλ αλερτ) :dizzy:

Ποιος δεν ξέρει στον ιδιωτικό τομέα και ειδικά στις πολυεθνικές τι πάει να πει 10ωρο και 12ωρο; :rolleyes: Εσύ τουλάχιστον δεν φαίνεται το ξέρεις. Εγώ το έχω φάει στη μάπα αλλά τουλάχιστον πληρώνομαι τις έξτρα ώρες και αν πήγαν να μου τις φάνε ανέβηκα στο HR για φασαρία. Υπήρχαν και κάποιοι που δεν το απαίτησαν λόγω άγνοιας ή φόβου; Κακό του κεφαλιού τους. Ευτυχώς βλέπω ότι οι περισσότεροι έχουν ξυπνήσει τωρα τελευταία και αυτό δίνει μια ελπίδα. Ήξερα όμως ότι μέχρι τώρα είχα ένα νομικό πλαίσιο που με διασφαλίζει όσον αφορά μισθό διαιτησία κλπ που είχε κατακτηθεί με αγώνες προηγούμενων γενεών. Τώρα αυτό ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ!! Εγώ να συνεναίσω στο να γίνει η χώρα Ρουμανία δεν το κάνω. Είδαμε κι εκεί που έχουν χαμηλούς μισθούς την φοβερή ανταγωνιστικότητα. Τα χωριά τους είναι κρανίου τόπος. Όσο για το IKA οι μεγάλες εταιρίες αυτές σχεδόν πάντα πληρώνουν γιατί δε μπορούν να κρυφτούν εύκολα όπως πολλοί μικροαπατεωνίσκοι που έχουν "οικογενειακη" επιχείρηση καφετέρια βάλε ότι θες ;)

Όσο για τη μετακόμιση είναι ήδη στα σκαριά αφού τα skills που έχω δεν πρόκειται να τα χαραμίσω εδώ :wave2:

Ο Γερμανός βεβαίως και μου φταίει αφού με βλέπει σα "χρυσωρυχείο" και θα κάνει το παν για το συμφέρον του και μόνο. και καλά κάνει (για την παρτη του φυσικά)

Τρολλ είναι όποιος λέει κάτι που δεν σου αρέσει/δεν σου κάνει, ή υπάρχει συγκεκριμένη στάμπα βάση μισθολογικού ύψους και πολιτικής τοποθέτησης? Αυτά που λες εσύ οτι καταλύονται λεω εγώ οτι τα έχουν όλοι γραμμένα, και ο μόνος λόγος που πληρώθηκες τις υπερωρίες είναι γιατι όντος παρήγαγες, αλλιώς θα είχες φύγει απο το hr με το χαρτί της απόλυσης. (η της παραίτησης που είχες ήδη υπογράψει με λευκή ημερομηνία οταν ξεκίνησες, είναι trendy αυτά στις πολυεθνικές). Οι μόνοι που επωφελήθηκαν απο εργασιακά διακαιώματα και άλλες τέτοιες παπαριες ειναι κατι συνδικαλιστές που πληρώνονται για να φωνάζουνε, και κάτι δημόσιοι που πληρώνονται για να τα ξύνουν. Και για να φεύγεις στο εξωτερικό, και καλά κάνεις, μάλλον δεν διαφωνείς μαζί μου, στο ότι που να χτυπιέσαι, σοβαρό μισθό στην Ελλάδα δεν παίρνεις, και κανένα εργασιακό διακαιωμα του κώλου δεν θα το αλλάξει αυτό.

shinedown
22/02/2012, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εκτος απο το κλαψομουνιασμα εχεις την καλοσυνη να μοιραστεις λιγη "διαφωτιση" μαζι μας?

Δεν το παίζω διαφωτιστής φίλε μου, σχολιάζω τα λεγόμενα στο forum.

shinedown
22/02/2012, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
γιατι να με ανησυχει???αφου ο Σοιμπλε μας εσωσε απο την καταστροφικη χρεωκοπια και να γυρισουμε στην δρχ...ολα πανε καλα....μαζι τα φαγαμε...λεφτα οπως βλεπεις υπαρχουν...μια χαρα...

Θεωρείς πως με χρεοκοπία & επιστροφή στη δραχμή η κρίση θα τέλειωνε δηλαδή και μετα ολα θα πήγαιναν καλα στα οικονομικά του κράτους?

SVX
23/02/2012, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από shinedown
Θεωρείς πως με χρεοκοπία & επιστροφή στη δραχμή η κρίση θα τέλειωνε δηλαδή και μετα ολα θα πήγαιναν καλα στα οικονομικά του κράτους?

oxi βεβαια... η δραχμη ειναι η σφαλιαρα για να εκτιμησουμε τις δυναμεις μας...

η κατεδαφιση για να καθαρισει το οικοπεδο...καλυτερα να εχεις ενα στερεο 2οροφο παρα μια 6οροφη πολυκατοικια με σαπια θεμελια...

MikeG
23/02/2012, 00:05
κανένα εργασιακό διακαιωμα του κώλου δεν θα το αλλάξει αυτό.

Μάστορα, θες να μας πεις με τι ασχολείσαι?

shinedown
23/02/2012, 00:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μάστορα, θες να μας πεις με τι ασχολείσαι?

Οχι μάστορα δεν θέλω, γιατι δεν έχει σημασία, αλλα στον ιδιωτικό ειμαι, υπάλληλος.

MikeG
23/02/2012, 00:11
Οχι μάστορα δεν θέλω, γιατι δεν έχει σημασία, αλλα στον ιδιωτικό ειμαι, υπάλληλος.

Όταν θα παίρνεις 400 euros & αν τα παίρνεις & η βενζίνη θα κάνει 2 euros/lt και οι τιμές στα τρόφιμα θα έχουν ανέβει κιάλλο, να σε δω τι θα λες.

Όχι ότι στην Ελλάδα δεν είμαστε γεμάτοι από λαμόγια (περιλαμβάνει μέσα τους πάντες, εργατοπατέρες, πολιτικούς, αφεντικά, δήθεν εργαζομένους κ.α ). Υπάρχει όμως και πολύ καθαρός και σωστός κόσμος.

shinedown
23/02/2012, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
oxi βεβαια... η δραχμη ειναι η σφαλιαρα για να εκτιμησουμε τις δυναμεις μας...

η κατεδαφιση για να καθαρισει το οικοπεδο...καλυτερα να εχεις ενα στερεο 2οροφο παρα μια 6οροφη πολυκατοικια με σαπια θεμελια...

Δηλαδή θεωρείς πως σε μια χρεοκοπία, το μακροχρόνιο η μεσοχρονιο αποτέλεσμα θα είναι μια ριζική αλλαγή όλης της κοινωνικής και πολιτικής συμπεριφοράς μιας χώρας που έχει εδραιωθεί για τα καλά 30 χρόνια τωρα, και όχι ένα πολύ πιο εύκολο "business as usual" από την στιγμή που δώσεις σε υπουργό οικονομίας ξανά την δυνατότητα να τυπώσει λεφτά από το μηδέν?

guzzistas
23/02/2012, 00:14
Αγαπούλα....

την κουκούλα!

:a42:

shinedown
23/02/2012, 00:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Αγαπούλα....

την κουκούλα!

:a42:

Εμπεριστατωμένο σχόλιο, μια χαρά εκφράζεσαι με ατάκες από διαφημίσεις.

guzzistas
23/02/2012, 00:21
Εμπεριστατωμένο σχόλιο, μια χαρά εκφράζεσαι με ατάκες από διαφημίσεις.

Είδα και τα δικά σου εμπεριστατωμένα....

:lol:

Εχω κι άλλες ατάκες.. λίγα λίγα ;)

guzzistas
23/02/2012, 00:26
Επίσης χαλάρωσε λιγάκι.

Εμπεριστατωμένα σου λέω να κοιτάξεις γύρω σου... και σε αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας..

Σε λίγο θα μας πεις ότι όλα είναι ρόδινα...

:wave2:

nikos121
23/02/2012, 00:39
λοιπον.εχουμε κ λεμε.αυριο το απογευμα γινωνται εκλογες στο σωματιο ζωνης νουμερο 2.ναι καλα ακουσατε.επιτελους σωματιο ζωνης για τη ζωνη περαματος εκτος ΠΑΜΕ=ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ κ τα λοιπα λαμογια εργατοπατερες βολεμενους ασχετους απο το επαγγελμα.τωρα θελεται να δειται τι χαμος κ τραμπουκισμος θα πεση εκ μερους του ΠΑΜΕ κ του δηθεν εργατικου κεντρου?ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ.ο καθε μαλακας εβρισκε αλλους πιο μαλακες τους εκανε ουρα κ τσουπ ειχε το στρατο του ετοιμο να πιεση να εκβιαση να τα κονομιση να γινη προεδρος κ μετα βουλευτης πρων κουμουνι τωρα δεξιος βλεπε ευαγγελος βενιζελος .οπου κ να το πιασης το πραγμα λερωνεσαι.μεχρι γκαλοπ εγεινε για να μας πεισουν οτι οι τιμεσ στα μαρκετ ειναι χαμηλοτερες των αλλων κρατων!ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ.ολα τωρα σβησιμο κ ενα νεο ξεκινημα σε ολα.οχι σωματεια οχι μεσαζωντες οχι εμποροι οχι συμβουλοι οχι σε οσα εμποδιζουν το μαστρομητσο πουναι μαστορας μαρχιδια ναβρη δουλεια κ το μηχανολογο ναχει δουλεια χωρις να πρεπει ναναι απο τη δυναστεια μητσοτακη γαπ.στη ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ θα ζητησω πολιτικο ασυλο ΜΕ ΤΑ ΑΣΥΛΑ ΠΟΘΥ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ,ΑΣΥΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΜΕΙΣ ΖΑΝ ΠΡΕΜΙΕ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ.ταμιας στο κοτσοβολο με αμαξι 16.000 ευρω.που πας ρε καραμητρο?δεν θα το πληρωσης?ΑΙΣΤΑΔΙΑΛΑ.παραιτηση τωρα οσοι ειναι στο δημοσιο.οσοι ειναι δημαρχειο κ ειναι για καφε.ΔΟΥΛΕΥΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΤΟ ΞΑΠΛΑ ΤΕΛΟς/5 ΕΥΡΩ Η ΩΡΑ Κ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ.ΑΙΣΗΧΤΗΡ!ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ.τελος οι πλασιε ασφαλειων ταπερ κ αλλες μαλακιες για κοπριτες.γουσταρω!πολυ το γουσταρω.μα το θεο!:wave2:

blackbusa
23/02/2012, 03:23

τωρα θες κοινωνικοπολιτικοοικονομικη συζητηση???

προσωπικα (μιας και εδω σχολιαζουμε) θα ηθελα ατακτη χρεωκοπια και επιστροφη στην δραχμη...αλλα συγχρονος να βρεθει ενας και να πει...''κοριτσια....δυστυχως (για εσας) επτωχευσαμεν...ολα τα χρεη στο χιονι....ειμαστε ο αδυναμος κρικος αλλα θα παρετε και εσεις τον μπουλο(λεμε και καμμια μαλακια να περασει η ωρα)''...ετσι μηδενιζει το κοντερ...γινετε δηθεν τις πουτανας globally ελπιζοντας να μην κανουμε τους Μaya μαγκες...απο εκει και περα περιμενουμε το ντου γιατι αλλωστε για τα πετρελαια (και την ενεργια γενικα) μας θελουνε...φτηνο τουρισμο θα εχουμε ετσι και αλλιως...τωρα ποιος θα προλαβει ειναι αλλο θεμα...ελπιζοντας να μην γινουμε νεο Κοσσοβο/Γιουγκοσλαβια γιατι θα μπουνε και οι Ρωσσοι στο παιχνιδι (Λιακο κολλητος του Πουτιαναρη) και ισως και οι Κινεζοι (αν τους μεινουν τιποτα απο τα δις που δεινουν στους Τουρκους)....και ζησανε αυτοι καλα και εμεις δεν...αλλωστε γνωστο σλογκαν....δοξα τα λεφτα,εχουμε θεο...

α ναι...το βασικοτερο...αφου μας καταντησαν καποιοι χειροτερα απο το Σουδαν (αρα τριτοκοσμικους) δεν θα υπαρχει προβλημα αν κρεμασουμε/τουφεκισουμε καμμια 10αρια απο τα λαμογια...δυστηχως δεν θα ειναι απο τους μπροσταρηδες γιατι αυτοι θα φυγουν με τα ελικοπτερα...

Πανοπτικός
23/02/2012, 07:56
Να και κατι θετικο (http://www.zougla.gr/greece/article/i-troika-alazi-ti-dikeosini-477592) επιτελους.

Επρεπε να ερθει η τροικα δηλαδη για να γινει αυτο, οι κεραταδες που πληρωνουμε τι κανουν. :mad:

micro_fresh
23/02/2012, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Να και κατι θετικο (http://www.zougla.gr/greece/article/i-troika-alazi-ti-dikeosini-477592) επιτελους.

Επρεπε να ερθει η τροικα δηλαδη για να γινει αυτο, οι κεραταδες που πληρωνουμε τι κανουν. :mad:

Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα χτες που το διάβασα. Με κάτι τέτοια δυστυχώς θα μας κάνουν να καλοβλέπουμε το ενδεχόμενο επιτρόπου (ή όπως θες πες το) πάνω απ' το κεφάλι μας.

Mcmerphy
23/02/2012, 08:45
το πολυ το σκάι κανει το παιδι shinedown

πιο κατω πεθαινεις.

nikos_abel
23/02/2012, 08:48
Γεγονός ότι μόνο με ένα γερμανό προπονητή πήραμε κούπα στο ποδόσφαιρο.

Εχετλαίος
23/02/2012, 09:12

248219

nikos_abel
23/02/2012, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Είπαμε μια μλκ, πως κάνεις έτσι!!!!

Εχετλαίος
23/02/2012, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Είπαμε μια μλκ, πως κάνεις έτσι!!!!

Eσύ γιάντα μυγιάζεσαι; Αλλού πάει :winka:

nikos_abel
23/02/2012, 09:21
Eσύ γιάντα μυγιάζεσαι; Αλλού πάει :winka:

Ε, αφού είπα μλκ, να μη μυγιαστώ;

universalgr1
23/02/2012, 09:39
Το λυπηρό είναι πώς αυτοί πληθαίνουν μέρα με τη μέρα..

Καλά είπε ο Ρουμπινί..

"Πάρτε το δάνειο και γυρίστε στη δραχμή για να αποφευχθεί ο εμφύλιος στη χώρα σας..."

Κατα'κει μας βλέπω... Στον εμφύλιο..

Anty12
23/02/2012, 11:01
Α ρε ΚΥΡ ανεπανάληπτε.......:lol:

248223

Πανοπτικός
23/02/2012, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από micro_fresh
Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα χτες που το διάβασα. Με κάτι τέτοια δυστυχώς θα μας κάνουν να καλοβλέπουμε το ενδεχόμενο επιτρόπου (ή όπως θες πες το) πάνω απ' το κεφάλι μας.

Ηταν ο πιο απλος τροπος για να εξοικονομησουν αλλο ενα καλο "κουρεμα". Δεν ηθελαν να το κανουν.

ERRIKA
23/02/2012, 11:44

+ 650 και όσα θες.

Πού να δεις εάν καταργηθεί η μονιμότητα στο δημόσιο και τσεκουρωθούν δήμοι και ΔΕΚΟ. ΤΡΟΙΚΑ και συμπαρομαρτούντες δαγκωτό θα ψηφίσω. Κι ας τρώω Δε-Τρι-Τε μαρούλια και Πε-Πα-Σα φακές.
Δεν έχετε ΙΔΕΑ, οι περισσότεροι, για το ποσοστό πληρωμένων και καλοπληρωμένων τεμπέληδων στην Ελλάδα. :wave2:

el_hymador
23/02/2012, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
+ 650 και όσα θες.

Πού να δεις εάν καταργηθεί η μονιμότητα στο δημόσιο και τσεκουρωθούν δήμοι και ΔΕΚΟ. ΤΡΟΙΚΑ και συμπαρομαρτούντες δαγκωτό θα ψηφίσω. Κι ας τρώω Δε-Τρι-Τε μαρούλια και Πε-Πα-Σα φακές.
Δεν έχετε ΙΔΕΑ, οι περισσότεροι, για το ποσοστό τεμπέληδων στην Ελλάδα. :wave2:

Γαμω! Καθαρση με οποιοδηποτε τιμημα! Οι τροϊκανοι ενδιαφερονται στο να μαζεψουν τα φορολογικα εγκληματα! ... Ακουγεται καλο δε λεω, μονο που τα χρηματα που θα μαζευτουν δεν θα πανε εκει θα επρεπε να πανε, αλλα στην αποπληρωμη των επιτοκιων. Δηλαδη φουτσες μπλε... Θα μου πεις ειναι και το ηθικο κομματι, πληρωσε γ@μοπο*στα που φοροδιεφευγες...οκ, αν κοπτονται τοσο πολυ για την εξυγιανση της χωρας και για την ηθικη, να επισπευσουν και την εκδικαση εργασιακων υποθεσεων... αλλα εκει μπα... σιγα μωρε... οχι τιποτα αλλο, αλλα μονο στον στενο μου κυκλο, ειναι τεσσερις υποθεσεις με 5, 5, 6 και 10 χιλιαρικα χρωστουμενα απο εργοδοτες... μαλλον τεμπεληδες θα ηταν βεβαια και κακως τα διεκδικουν, ντροπη να μπαινουν εμποδιο στην αναπτυξη. Αυτες οι υποθεσεις στο αρχειο.

makis206
23/02/2012, 12:05
Για τις "αστείες φωτογραφίες" το προόριζα αλλά δε γαμιέται..:lol:

248225

SVX
23/02/2012, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γαμω! Καθαρση με οποιοδηποτε τιμημα! Οι τροϊκανοι ενδιαφερονται στο να μαζεψουν τα φορολογικα εγκληματα! ... Ακουγεται καλο δε λεω, μονο που τα χρηματα που θα μαζευτουν δεν θα πανε εκει θα επρεπε να πανε, αλλα στην αποπληρωμη των επιτοκιων. Δηλαδη φουτσες μπλε... Θα μου πεις ειναι και το ηθικο κομματι, πληρωσε γ@μοπο*στα που φοροδιεφευγες...οκ, αν κοπτονται τοσο πολυ για την εξυγιανση της χωρας και για την ηθικη, να επισπευσουν και την εκδικαση εργασιακων υποθεσεων... αλλα εκει μπα... σιγα μωρε... οχι τιποτα αλλο, αλλα μονο στον στενο μου κυκλο, ειναι τεσσερις υποθεσεις με 5, 5, 6 και 10 χιλιαρικα χρωστουμενα απο εργοδοτες... μαλλον τεμπεληδες θα ηταν βεβαια και κακως τα διεκδικουν, ντροπη να μπαινουν εμποδιο στην αναπτυξη. Αυτες οι υποθεσεις στο αρχειο.

κοιτα να δεις σε λιγο θα δινουμε και 1000 δικια στα moonόσκυλα που τοτε με την σειρα "1821...η επανασταση" ελεγαν πως η οικονομικη και εμπορικη ζωη του τοπου λειτουργουσε ρολοι με τους κοτζαμπασηδες και τους προεστους......... :sad:

ERRIKA
23/02/2012, 12:10
οχι τιποτα αλλο, αλλα μονο στον στενο μου κυκλο, ειναι τεσσερις υποθεσεις με 5, 5, 6 και 10 χιλιαρικα χρωστουμενα απο εργοδοτες... μαλλον τεμπεληδες θα ηταν βεβαια και κακως τα διεκδικουν, ντροπη να μπαινουν εμποδιο στην αναπτυξη. Αυτες οι υποθεσεις στο αρχειο.
Εντελώς ενημερωτικά: Οι υποθέσεις εργατικών διαφορών των 5-6-7-8-10 χιλιάρικων προσδιορίζονται σε μερικούς μήνες και η απόφαση εκδίδεται μέσα σε ένα άντε ενάμισυ ΤΟ ΠΟΛΥ έτος. Και φυσικά δεν αφορούν δημόσιους υπαλλήλους και υπαλλήλους ΔΕΚΟ και τα σχετικά, αλλά εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα (όπου οι τεμπέληδες ΔΕΝ βρίσκουν εύκολα καταφύγιο).
Οι φορολογικές προσφυγές προσδιορίζονται σε 5 χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση.
Χαώδης η διαφορά.

nikos_abel
23/02/2012, 12:11

Δεν έχετε ΙΔΕΑ, οι περισσότεροι, για το ποσοστό πληρωμένων και καλοπληρωμένων τεμπέληδων στην Ελλάδα. :wave2:

Έχουμε, έχουμε.

... μονο που τα χρηματα που θα μαζευτουν δεν θα πανε εκει θα επρεπε να πανε

Ακριβώς. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Όλα ίσωμα.

@Μάκη, είσαι γκοντ :rotflmao:

el_hymador
23/02/2012, 12:15
Εντελώς ενημερωτικά: Οι υποθέσεις εργατικών διαφορών των 5-6-7-8-10 χιλιάρικων προσδιορίζονται σε μερικούς μήνες και η απόφαση εκδίδεται μέσα σε ένα άντε ενάμισυ ΤΟ ΠΟΛΥ έτος. Και φυσικά δεν αφορούν δημόσιους υπαλλήλους και υπαλλήλους ΔΕΚΟ και τα σχετικά αλλά εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα (όπου οι τεμπέληδες ΔΕΝ βρίσκουν εύκολα καταφύγιο).
Οι φορολογικές προσφυγές προσδιορίζονται σε 5 χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση.
Χαώδης η διαφορά.

Αντε ρε συ; Γιατι η κοπελια μου το παλευει εναμισυ χρονο τωρα και πριν ενα μηνα εφαγε μια ολοκληρη ημερα παιρνοντας αδεια απο την τωρινη δουλεια της με χιλια παρακαλια και μετα φοβου Θεου... το αποτελεσμα ηταν οι εκδικαζομενες υποθεσεις να σταματησουν στο 37, ενω εκεινη ειχε νουμερο 38 και η εκδικαση να οριστει εκ νεου για του Saint Cock... :wave2:

alres
23/02/2012, 12:16
+ 650 και όσα θες.

έτσι έτσι...

Στο τέλος
να δούμε
ποιος
ποιος
ποιος θα φαγωθεί
οεοε οε οε

alres
23/02/2012, 12:17

Έχεις ιδέα ή το λές έτσι;
Γιατί αν είχες, δεν θα το έλεγες

ERRIKA
23/02/2012, 12:18
Ακουγεται καλο δε λεω, μονο που τα χρηματα που θα μαζευτουν δεν θα πανε εκει θα επρεπε να πανε, αλλα στην αποπληρωμη των επιτοκιων.

Χμ. Δε θα έπρεπε να πάνε στην αποπληρωμή των επιτοκίων για τα δάνεια που πήραμε για να πληρώνουμε πληθωρικούς (σε ποσότητα και ποσό) μισθούς και εξοπλισμούς και μίζες κλπ. κλπ. αλλά θα έπρεπε να πάνε κατευθείαν σε πληθωρικούς (σε ποσότητα και ποσό) μισθούς και εξοπλισμούς και μίζες κλπ. κλπ.

Όλα τα πράγματα έχουν, δυστυχώς ή ευτυχώς, μία σειρά. Αντικειμενικά, χωρίς ΚΑΘΑΡΣΗ και επανεκκίνηση, μέλλον δεν υπάρχει. Και δυστυχώς αποδείχθηκε ότι κάθαρση και επανεκκίνηση ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ούτε καταφέραμε, ούτε είχαμε (το χειρότερο) ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ να κάνουμε.

Χαλιόμαστε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Και δεν εξετάζω ποιος και γιατί φταίει και ποιος μας έφερε εδώ που φτάσαμε.

blackbusa
23/02/2012, 12:19

για του Saint Cock...

iftheday???

SVX
23/02/2012, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για τις "αστείες φωτογραφίες" το προόριζα αλλά δε γαμιέται..:lol:

κι εγω συντεκνε για εκει το προοριζα το παρακατω :mad:

248226

Μικe777
23/02/2012, 13:00
εγκω Δημοσιος τεμπελης 1330 μισθο(ειχα χεστει στο χρημα μιλαμε!)
ελεγα να παρω και το multi ρε γ#μ#τ#.....
Τωρα 780 στο χερι!
και μετραω:a31: (περιμενω 680?ελα Αλεκο!!)
καλα ειμαστε...:wave2:

Αλωστε μαζι τα φαγαμε.....:lol:
εριξα το κρατος εξω με τον παχουλο μισθο μου:confused:

universalgr1
23/02/2012, 13:05
Καλά λέω εγώ... Δεν τον γλιτώνουμε τον εμφύλιο..

Τους βγάζω το καπέλο όμως.. Πραγματικά θέλει πολλη τέχνη να ληστέψεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ έθνος..
...κι όχι μόνο να μην στραφούν εναντίον σου.. αλλά να τους κάνεις και να στραφούν ο ένας πάνω στον άλλο...

ΤΕΧΝΗ ΛΕΜΕ!!! ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ & ΣΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!

Πανοπτικός
23/02/2012, 13:06
Επαιρνες 1330 μισθο οταν ο βασικος μισθος ειναι πλεον 600... Απορω πως δεν ντρεπεσαι κ το λες δημοσια. :wave2:

Για τα 780 μια χαρα εισαι, κ ενας νεοπροσλαμβανομενος καθηγητης τοσα παιρνει, μην το πεις ουτε στον παπα. (εκτος αν εισαι Γιατρος ή κατι ανωτερο οποτε το συζηταμε)

ERRIKA
23/02/2012, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe777
εγκω Δημοσιος τεμπελης 1330 μισθο(ειχα χεστει στο χρημα μιλαμε!)

εριξα το κρατος εξω με τον παχουλο μισθο μου:confused:

AMAΝ όλοι με τις γενικεύσεις σας. Δεν είπε ΚΑΝΕΙΣ ότι ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες.
Γνωρίζω όμως προσωπικά κυριούλα διορισμένη επί 30 χρόνια σε διοικητική θέση σε νησί (Επτανήσων), ήδη συνταξιούχος, η οποία πάτησε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο γραφείο/δουλειά της.

Και γιατρό του ΙΚΑ που εμφανιζόταν επί 5 χρόνια στην εργασία της με 2 ώρες καθυστέρηση. Και όταν της έκοψαν (μετά από 5 χρόνια ε;;; ) τις.... υπερωρίες (!) λόγω καθυστερημένης (2 ώρες ε;;) προσέλευσης στην εργασία, ήθελε να κάνουμε προσφυγή για να δικαιωθεί.

Τώρα εάν εσύ προσωπικά ανήκεις στην κατηγορία των τεμπέληδων, ΕΣΥ το ξέρεις και η αυτοκριτική δεν κάνει ποτέ κακό. Εάν δεν ανήκεις, σταμάτα να τσιτώνεσαι και κοίτα κι εσύ γύρω σου. Όλο και κάτι θα έχουν δει τα μάτια σου (
:winka: ).

Μικe777
23/02/2012, 13:13
Επαιρνες 1330 μισθο οταν ο βασικος μισθος ειναι πλεον 600... Απορω πως δεν ντρεπεσαι κ το λες δημοσια. :wave2:

Για τα 780 μια χαρα εισαι, κ ενας νεοπροσλαμβανομενος καθηγητης τοσα παιρνει, μην το πεις ουτε στον παπα. (εκτος αν εισαι Γιατρος ή κατι ανωτερο οποτε το συζηταμε)

ναι ρε αδερφε επερνα
B.C(before Crisis)....you Know?
Γιατρος δεν ειμαι νοσηλευτης ειμαι σου κανει?
κι οσο για το καθηγητης αστο γιατι ξερω τωρα τοσα θα περνει
με τα χρονια προυυπηρεσιας τα ιδια περναμε!!

Αλλα ειπαμε οι Δημοσιοι ριξαμε το κρατος εχετε δικιο!!

τα σεβη μου:wave2:

el_hymador
23/02/2012, 13:13
...η αλλη κανει Like στο fb σε οποιοδηποτε επαναστατικο -αριστεροαναρχοαυτονομο και καλα ποστακι και εχει καμμια 50αρια φωτο στο profile της με super wow εμφανισεις σε μαγαζ(ι)α της παραλιακης, μεσα σε πορσικα, με τα πανακριβα νεα της παπουτσια και παει λεγοντας...

:lol: :lol: :lol: :bawl:

υ.γ. αλλα ειναι πολυ καλο παναθεμα το, οποτε ολα συγχωρουνται...:D :winka:

Viva la revolution γ@μω το στανιο μου συντροφοι! :lol: :lol: :lol:

Μικe777
23/02/2012, 13:15
AMAΝ όλοι με τις γενικεύσεις σας. Δεν είπε ΚΑΝΕΙΣ ότι ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες.
Γνωρίζω όμως προσωπικά κυριούλα διορισμένη επί 30 χρόνια σε διοικητική θέση σε νησί (Επτανήσων), ήδη συνταξιούχος, η οποία πάτησε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο γραφείο/δουλειά της.

Και γιατρό του ΙΚΑ που εμφανιζόταν επί 5 χρόνια στην εργασία της με 2 ώρες καθυστέρηση. Και όταν της έκοψαν (μετά από 5 χρόνια ε;;; ) τις.... υπερωρίες (!) λόγω καθυστερημένης (2 ώρες ε;;) προσέλευσης στην εργασία, ήθελε να κάνουμε προσφυγή για να δικαιωθεί.

Τώρα εάν εσύ προσωπικά ανήκεις στην κατηγορία των τεμπέληδων, ΕΣΥ το ξέρεις και η αυτοκριτική δεν κάνει ποτέ κακό. Εάν δεν ανήκεις, σταμάτα να τσιτώνεσαι και κοίτα κι εσύ γύρω σου. Όλο και κάτι θα έχουν δει τα μάτια σου (
:winka: ).

δεν τσιτωνω!
ειναι τα ζωα μου τα αργα οι Δημοσιοι
αλλα αυτο καταφεραν να γινουμε 2 στρατοπεδα.....

Μικe777
23/02/2012, 13:17
...η αλλη κανει Like στο fb σε οποιοδηποτε επαναστατικο -αριστεροαναρχοαυτονομο και καλα ποστακι και εχει καμμια 50αρια φωτο στο profile της με super wow εμφανισεις σε μαγαζ(ι)α της παραλιακης, μεσα σε πορσικα, με τα πανακριβα νεα της παπουτσια και παει λεγοντας...

Σωστος!!!χα!χα!χα!
για το α σκελος:winka:

για το β:lol: :lol: :lol: :lol:

Μικe777
23/02/2012, 13:18
δεν τσιτωνω!
ειναι τα ζωα μου τα αργα οι Δημοσιοι

sorry φευγω σχολαω!!!!:D

DimChios
23/02/2012, 13:19

λινκ?

:smokin:

:lol: :lol: :lol:

(τσουλακια) :evil:

Εχετλαίος
23/02/2012, 13:19

Γιατί; Ήμασταν ποτέ στην Ελλάδα ένα στρατόπεδο όλοι;

:confused:

MikeG
23/02/2012, 13:22
"Σύστημα δύο νομισμάτων" για την Ελλάδα;

Την κυκλοφορία εθνικού νομίσματος στην Ελλάδα, παράλληλα με το ευρώ, προτείνει ο επικεφαλής της γερμανικής ένωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Μάριο Όχοφεν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Die Welt» του Βερολίνου, η πρόταση Όχοφεν προβλέπει τα εξής: οι Έλληνες θα επανέφεραν προσωρινά τη δραχμή παράλληλα με το ευρώ, προκειμένου να «τετραγωνίσουν τον κύκλο», δηλαδή να μειώσουν δραστικά τα ελλείμματα και την ίδια στιγμή να βελτιώσουν τους δείκτες ανάπτυξης, αυξάνοντας παράλληλα και τα φορολογικά έσοδα.

Η πρόταση προβλέπει ότι όλα τα συμβόλαια στο εσωτερικό της χώρας (πληρωμή μισθών, συντάξεων, ενοικίων) θα συνάπτονται σε δραχμές, αλλά οι συναλλαγές με το εξωτερικό θα γίνονται σε ευρώ. Οι καταθέσεις Ελλήνων πολιτών στις ελληνικές τράπεζες θα εξακολουθούσαν να είναι σε ευρώ, υπό τον όρο ότι θα δηλώνονται στο υπουργείο Οικονομικών.

Τέλος, η ισοτιμία μεταξύ των δύο νομισμάτων θα ήταν αρχικά σταθερή για μία μεταβατική περίοδο δύο μηνών και στη συνέχεια θα άρχιζε μία συνεχής υποτίμηση της δραχμής, η οποία όμως δεν θα ξεπερνούσε το 2% κάθε μήνα.

Παρόμοιο σενάριο προτείνει και ο οικονομολόγος Όλιβερ Χόλτενμολερ από το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών του Χάλλε. Την ίδια στιγμή όμως προειδοποιεί για τις συνέπειες ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. «Μία αποχώρηση της Ελλάδας όχι μόνο θα είχε συνέπειες και για τις άλλες οικονομίες της ευρωζώνης, αλλά θα τερμάτιζε ή τουλάχιστον θα επιβράδυνε σημαντικά την πορεία της ευρωπαϊκής ενοποίησης» δηλώνει ο Γερμανός οικονομολόγος.

Επιπλέον, επισημαίνει ο Χόλτενμολερ, η έξοδος από το ευρώ θα είχε δραματικές συνέπειες για την αγοραστική δύναμη των εργαζομένων και των συνταξιούχων στην Ελλάδα.

dw.de

Όσο για τον εμφύλιο... Μπορεί ήδη να έχουμε απλά προς το παρόν χωρίς "όπλα".

el_hymador
23/02/2012, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
λινκ?

:lol: :lol: :lol:

(τσουλακια) :evil:

Πριτς! Ειναι της δικης μου νομενγκλατουρας κατω τα χερια απο τη συντροφισσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σπαμ τελος :wave2:

kalgeorge
23/02/2012, 13:38
Πριτς! Ειναι της δικης μου νομενγκλατουρας κατω τα χερια απο τη συντροφισσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σπαμ τελος :wave2:

erwtisi......to na aposuroume tin simetoxi mas sto giouro, den paizei san skepsi???
edw i italia apesure tin upopsifiotita tis gai tin analipsi twn olubiakwn agwnwn....emeis den ginetai na MHN pame se ena giouro??

ekei kserete gia POSO xrima tha fagwthei kai tha paei se tsepes kathikiwn??

kalgeorge
23/02/2012, 13:44
:beer:

248230

Anty12
23/02/2012, 13:45
"Σύστημα δύο νομισμάτων" για την Ελλάδα;

Την κυκλοφορία εθνικού νομίσματος στην Ελλάδα, παράλληλα με το ευρώ, προτείνει ο επικεφαλής της γερμανικής ένωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Μάριο Όχοφεν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Die Welt» του Βερολίνου, η πρόταση Όχοφεν προβλέπει τα εξής: οι Έλληνες θα επανέφεραν προσωρινά τη δραχμή παράλληλα με το ευρώ, προκειμένου να «τετραγωνίσουν τον κύκλο», δηλαδή να μειώσουν δραστικά τα ελλείμματα και την ίδια στιγμή να βελτιώσουν τους δείκτες ανάπτυξης, αυξάνοντας παράλληλα και τα φορολογικά έσοδα.

Η πρόταση προβλέπει ότι όλα τα συμβόλαια στο εσωτερικό της χώρας (πληρωμή μισθών, συντάξεων, ενοικίων) θα συνάπτονται σε δραχμές, αλλά οι συναλλαγές με το εξωτερικό θα γίνονται σε ευρώ. Οι καταθέσεις Ελλήνων πολιτών στις ελληνικές τράπεζες θα εξακολουθούσαν να είναι σε ευρώ, υπό τον όρο ότι θα δηλώνονται στο υπουργείο Οικονομικών.

Τέλος, η ισοτιμία μεταξύ των δύο νομισμάτων θα ήταν αρχικά σταθερή για μία μεταβατική περίοδο δύο μηνών και στη συνέχεια θα άρχιζε μία συνεχής υποτίμηση της δραχμής, η οποία όμως δεν θα ξεπερνούσε το 2% κάθε μήνα.

Παρόμοιο σενάριο προτείνει και ο οικονομολόγος Όλιβερ Χόλτενμολερ από το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών του Χάλλε. Την ίδια στιγμή όμως προειδοποιεί για τις συνέπειες ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. «Μία αποχώρηση της Ελλάδας όχι μόνο θα είχε συνέπειες και για τις άλλες οικονομίες της ευρωζώνης, αλλά θα τερμάτιζε ή τουλάχιστον θα επιβράδυνε σημαντικά την πορεία της ευρωπαϊκής ενοποίησης» δηλώνει ο Γερμανός οικονομολόγος.

Επιπλέον, επισημαίνει ο Χόλτενμολερ, η έξοδος από το ευρώ θα είχε δραματικές συνέπειες για την αγοραστική δύναμη των εργαζομένων και των συνταξιούχων στην Ελλάδα.

dw.de

Όσο για τον εμφύλιο... Μπορεί ήδη να έχουμε απλά προς το παρόν χωρίς "όπλα".

Το διάβασα και γω πριν λίγο.....τι μπούρδες λέει ρπμ....πως το τελείωσε το πανεπιστήμιο αυτός ο άνθρωπΑς.....???

Δηλαδή όπως στην κατοχή, στην μία τσέπη θα χουμε 5δις δραχμές για να πάρουμε δέκα φέτες μουρταδέλα, και στην άλλη 2.75 λίρες (ωπ σόρρυ ευρώ)

και αυτό το περί 2% ελεγχόμενη υποτίμηση πολύ θάθελα να εξηγούσε πως θα γίνει...διατριβή για Νόμπελ μιλάμε......

Επί του πιεστηρίου....:Σύντεκνοι....το νου σας στα λιμάνια και στ' αεροδρόμια.....ΔΙΚΙΑ σας είναι Η εκατομμυριούχος :winka:

MikeG
23/02/2012, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

Επί του πιεστηρίου....:Σύντεκνοι....το νου σας στα λιμάνια και στ' αεροδρόμια.....ΔΙΚΙΑ σας είναι η εκατομμυριούχος :winka:

Αιτωλοακαρνανίας δε λέγανε? Όχι βέβαια ότι το έκανε μόνο ένας-μία. Όλοι το έχουν κάνει, κλασικά όμως, όπως του επιχειρηματίες που έπιαναν για οφειλές στο δημόσιο, να νοιώσει ο κόσμος ότι τιμωρούνται. Τέτοιες π@π@ριες ούτε όταν η Ισπανία προσπαθούσε να "εκπολιτίσει" τη Λατινική Αμερική.....

Anty12
23/02/2012, 13:54
Αιτωλοακαρνανίας δε λέγανε? Όχι βέβαια ότι το έκανε μόνο ένας-μία. Όλοι το έχουν κάνει, κλασικά όμως, όπως του επιχειρηματίες που έπιαναν για οφειλές στο δημόσιο, να νοιώσει ο κόσμος ότι τιμωρούνται. Τέτοιες π@π@ριες ούτε όταν η Ισπανία προσπαθούσε να "εκπολιτίσει" τη Λατινική Αμερική.....

Κρητικοπούλα λεν στα υπόγεια...... και νόμιμα..... αλλά ο κόσμος ζητάει αίμα, και θα την πληρώσει αυτή τη νύφη...ούτως ή άλλως αύριο θα ξέρουμε

Εχετλαίος
23/02/2012, 13:58
αλλά ο κόσμος ζητάει αίμα,

Αν ζητούσε αίμα (θα φτάσουμε ενδεχομένως και εκεί) θα είχε πάρει κασμάδες, σκεπάρνια και τσιφτέδες και θα ήταν στο δρόμο.
Επί του παρόντος, εν Χανίοις μπάρεμου, είναι στα ορθάδικα καφέ του κέντρου.

Anty12
23/02/2012, 14:02
Αν ζητούσε αίμα (θα φτάσουμε ενδεχομένως και εκεί) θα είχε πάρει κασμάδες, σκεπάρνια και τσιφτέδες και θα ήταν στο δρόμο.
Επί του παρόντος, εν Χανίοις μπάρεμου, είναι στα ορθάδικα καφέ του κέντρου.

Από 'κει έκανε την δήλωση πριν λίγο στο ραδιόφωνο.....:confused:

DimChios
23/02/2012, 14:03
για ποιαν λετε ρε?

Εχετλαίος
23/02/2012, 14:03
Από 'κει έκανε την δήλωση πριν λίγο στο ραδιόφωνο.....:confused:

Και σου ξαναματαλέγω, χαμήλωσε το ράδιο μη και ξυπνήσουνε τα οζά!
:mad:

el_hymador
23/02/2012, 14:15
Ω ρε τι εγινε; Βρηκαμε εξιλαστηριο θυμα και θα ξεσπασουμε εκει; Καλο κολπο δε λεω... ολο και καποιος απο τη βαση, απο τα λιμα, θα θυσιαζεται για να εξημερωθουν τα αγρια ενστικτα μας. Δωστε Χριστιανους στα λιονταρια ρε!!! :lol:

Anty12
23/02/2012, 14:17
Χριστιανους στα λιονταρια ρε!!! :lol:

Κάτσε ρε hym να γίνει μια αρχή...ποτέ δεν ξέρεις.....:lol:

και μόνο "λιμό" δεν είναι.....:rolleyes:

el_hymador
23/02/2012, 14:34
Κάτσε ρε hym να γίνει μια αρχή...ποτέ δεν ξέρεις.....:lol:

και μόνο "λιμό" δεν είναι.....:rolleyes:

Φιλε μαζι σου, παλουκωμα και δημευση περιουσιας και οτι αλλο γεννησει η πιο αρρωστημενη φαντασια του πιο χτυπημενου απο τη κριση... αυτο που αξιζει να σημειωθει ωστοσο, ειναι η αντιδραση των υπολοιπων βολευτων, που εξεπλαγησαν και εξοργιστηκαν απο το γεγονος και απαιτουν την κεφαλη επι πινακι του συναδελφου τους... κατι πρεπει να μας λεει αυτο... :wave2:

alres
23/02/2012, 16:21
έλα να ζεσταίνεται το κλίμα

http://www.youtube.com/watch?v=L6MuBslefto&feature=related

Cpt. Haddock
23/02/2012, 16:37
Sory, αλλα προτιμω αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=8WD0WVL-HjE

Ειναι και πιο παραδοσιακο :wacko:

alres
23/02/2012, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Sory, αλλα προτιμω αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=8WD0WVL-HjE

Ειναι και πιο παραδοσιακο :wacko:

κοίτα να δεις...

είναι το αγαπημένο μου από red army

τι να πω

(και αυτή η εκτέλεση τα σπάει http://www.youtube.com/watch?v=0tw3g88JtWA&feature=related )

όλοι κρυφοκομμούνια εδώ μέσα αλλά όλοι το παίζουν ΔΞ/ΔΑ

привет товарищу

el_hymador
23/02/2012, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
κοίτα να δεις...

είναι το αγαπημένο μου από red army

τι να πω

(και αυτή η εκτέλεση τα σπάει http://www.youtube.com/watch?v=0tw3g88JtWA&feature=related )

όλοι κρυφοκομμούνια εδώ μέσα αλλά όλοι το παίζουν ΔΞ/ΔΑ

привет товарищу

http://www.youtube.com/watch?v=t6FUR_nhGX8

alres
23/02/2012, 17:12
http://www.youtube.com/watch?v=t6FUR_nhGX8

δηλαδή;

zephyr1
23/02/2012, 17:15
http://www.youtube.com/watch?v=gwhjPuWjmcM&feature=player_embedded#!

:rotflmao:

el_hymador
23/02/2012, 17:32
δηλαδή;

Τιποτα... απλα ενα χαρουμενο τραγουδακι των 60's made in Σοβιετικη Ενωση, για την εργατικη ταξη.

alres
23/02/2012, 17:37
Τιποτα... απλα ενα χαρουμενο τραγουδακι των 60's made in Σοβιετικη Ενωση, για την εργατικη ταξη.

Α οκ, δεν το ήξερα. Και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι να σου πω την αλήθεια.:wave2:

Lio
23/02/2012, 18:03
«Εγώ, ξέρετε, δεν έχω γεννηθεί ούτε υπουργός ούτε αντιπρόεδρος, αλλά έχω ξεκινήσει από τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης και ξέρω τι σημαίνει μεροδούλι - μεροφάι».

Guess ποιος το ειπε αυτο...

http://topontiki.gr/article/30831

ERRIKA
23/02/2012, 18:08

:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Έχω λιώσει λέμε!!!!

:bawl: :bawl: :bawl:
Δε λέω, σίγουρα ΔΕΝ απευθυνόταν σε απαιτητικό κοινό, αλλά και πάλι ρπμ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΛΕΜΕ!!!!

vaska
23/02/2012, 20:58
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Έχω λιώσει λέμε!!!!

:bawl: :bawl: :bawl:
Δε λέω, σίγουρα ΔΕΝ απευθυνόταν σε απαιτητικό κοινό, αλλά και πάλι ρπμ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΛΕΜΕ!!!!

Ρε εσύ και ο άλλος ο Χυμαδόρης δεν πάτε καλά με φαίνεται.

Βάζω να δω το βίντεο και βλέπω αυτόν το τίτλο

trololololo (full version with lyrics)

ε σε πληροφορώ έχασα 3 λεπτά από τη ζωή μου και το άκουσα όλο για να βρω τα lyrics.

Τελικά είμαι πολύ μαλ...κας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MG-KTiNoS
23/02/2012, 21:11

http://www.youtube.com/watch?v=gBqxw47mhvs

Είχαμε κι εμείς τέτοια αν και όχι το 60 γιατί τότε έπαιζαν άλλα...

(χάλια το πλέι μπακ του χαρούμενου τραγουδακίου)
:alien:

AUFGEBRACHT
23/02/2012, 21:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε εσύ και ο άλλος ο Χυμαδόρης δεν πάτε καλά με φαίνεται.

Βάζω να δω το βίντεο και βλέπω αυτόν το τίτλο

trololololo (full version with lyrics)

ε σε πληροφορώ έχασα 3 λεπτά από τη ζωή μου και το άκουσα όλο για να βρω τα lyrics.

Τελικά είμαι πολύ μαλ...κας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τα lyrics αλλοιώνουν τη γεύση ρε φίλε... Άσε που είναι αστικό κατάλοιπο, αποτέλεσμα του οπορτουνισμού που αντίθετα με τις αγωνιστικές παραδόσεις και το μαζικό λαϊκό κίνημα, μονασικό σκοπό έχουν να πλήξουν τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων...

ggs
23/02/2012, 21:27
α, ρε και να σας ακουγε.....:rotflmao:

Маршал - Жуков

248281

AUFGEBRACHT
23/02/2012, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Маршал - Жуков

Βάλε μια σοσιαλιστικού ρεαλισμού απεικόνιση καβάλα στο άσπρο άλογο που είχε πετάξει κάτω τον Στάλιν, παρέα με τον Rokossovsky... ;)

248285

Shaolin Monk
23/02/2012, 21:39
Mπα, καλυτερα ο καπιταλισμος...

http://www.youtube.com/watch?v=UPyMQlAttqU

Anty12
23/02/2012, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Βάλε μια σοσιαλιστικού ρεαλισμού απεικόνιση καβάλα στο άσπρο άλογο που είχε πετάξει κάτω τον Στάλιν, παρέα με τον Rokossovsky... ;)

Φοβόταν ότι "θα" τον πετούσε κάτω, και γι'αυτό ανέλαβε ο Γκεόργκυ το ιππικό......

αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=8Y4_2Qa0QQs&feature=related) για να μαθαίνεται από "τον μεγάλο πατριωτικό" οι νεότεροι....

και αυτό (http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/i-apantisi-toy-gianni-aggelaka-sti-apologia-kostopoyloy) ως απάντηση στον κλαψομούνι τον πρώην -θέλω να γίνω- εκδότη μας...

AUFGEBRACHT
23/02/2012, 21:56
Φοβόταν ότι "θα" τον πετούσε κάτω, και γι'αυτό ανέλαβε ο Γκεόργκυ το ιππικό......

αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=8Y4_2Qa0QQs&feature=related) για να μαθαίνεται από "τον μεγάλο πατριωτικό" οι νεότεροι....

και αυτό (http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/i-apantisi-toy-gianni-aggelaka-sti-apologia-kostopoyloy) ως απάντηση στον κλαψομούνι τον πρώην -θέλω να γίνω- εκδότη μας...

α) Υποστηρίζεται πως αυτός που έπρεπε να μπει κανονικά στο Βερολίνο το '45 ήταν ο Rokossovsky αλλά ο "πατερούλης" δεν του το επέτρεψε, καθώς ήταν γεννημένος στην Πολωνία και το Βερολίνο έπρεπε να το εκπορθήσει βέρος Ρώσσος.
β) Ο Αγγελάκας το "Χάρτινο Τσίρκο" για περιοδικά και τύπους σαν τον Κωστόπουλο το είχε γράψει...

MG-KTiNoS
23/02/2012, 21:58
Το σύνδρομο του λουστράκου

Ποντίκι » ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Του Σταύρου Χριστακόπουλου

«Εγώ, ξέρετε, δεν έχω γεννηθεί ούτε υπουργός ούτε αντιπρόεδρος, αλλά έχω ξεκινήσει από τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης και ξέρω τι σημαίνει μεροδούλι - μεροφάι». Θα μπορούσε να είναι λαϊκός τραγουδιστής, από αυτούς που με την τσίμπλα στο μάτι ψαρεύουν την πελατεία τους στα πρωινάδικα. Ίσως ακόμη και πρωταγωνιστής σε μελό του πενήντα. Ο φτωχός πλην έντιμος λουστράκος. Όμως, όχι! Είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Βενιζέλος χθες βράδυ, στο κεντρικό δελτίο του Mega, άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία. Απολαύοντας όλα τα ωφελήματα μιας συνέντευξης σε ώρα τηλεοπτικής αιχμής, προσπάθησε να γίνει κι αυτός ένα «παιδί του λαού», κατά το θρυλικό στερεότυπο του λουστράκου. Είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρότζεκτ, το οποίο προφανώς αντέγραψε από τον εξ ίσου επιτυχημένο κομφερασιέ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Και είναι πράγματι άξιος θαυμασμού. Και μίμησης ακόμη. Το φτωχόπαιδο από τη Θεσσαλονίκη, που έφτασε με κόπο και προσωπικές θυσίες να γίνει ο σωτήρας της πατρίδας (μας):

«Πετύχαμε να μειωθεί το ιστορικό βάρος του χρέους κατά 110 δισ. ευρώ, κατά 50 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ. Ο κάθε Έλληνας, τα 10 εκατομμύρια Ελλήνων βγάζουν από την πλάτη τους 11.000 ευρώ ο καθένας».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος λοιπόν πήγε στις Βρυξέλλες, με... βοηθό τον Παπαδήμο, έχοντας στην πλάτη (μας) χρέος 163% του ΑΕΠ. Και, ω του θαύματος, επέστρεψε με το χρέος αυτό μειωμένο κατά 50% του ΑΕΠ. Δηλαδή, μετά την αφαίρεση του «κουρέματος», που ακόμη δεν έγινε, 113% του ΑΕΠ.

Και τώρα πρέπει να κάνει τεράστιες «μεταρρυθμίσεις», με αίμα, πόνο και δάκρυα, όπως ταιριάζει στον παροιμιώδη λουστράκο των μελό, ώστε, σε οκτώ χρόνια από σήμερα, να έχει φτάσει το ίδιο αυτό χρέος στο 120% τού τότε (αυξημένου από τη συνεχή ανάπτυξη) ΑΕΠ. Μάλιστα. Ό,τι πεις. Άλλωστε απάντηση με όρους λογικής σε ένα τεράστιο ψέμα, σε μια προφανή ανοησία, είναι αδύνατον να δώσεις – δεν αξίζει καν τον κόπο...

Ο Γκαίμπελς έλεγε ότι όσο πιο μεγάλο είναι ένα ψέμα τόσο ευκολότερα γίνεται πιστευτό. Κυρίως επειδή κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είσαι ικανός για κάτι τόσο χοντροκομμένο. Άρα μάλλον λες... αλήθεια. Όταν μάλιστα έχεις απέναντί σου ανθρώπους που δεν τολμούν – ή απλώς δεν θέλουν – να σε στριμώξουν για τις ανοησίες που λες, τα πράγματα γίνονται ακόμη απλούστερα.

Τόσο δε απλούστερα ώστε να χαλαρώσεις. Έως του σημείου να λες την αλήθεια: «Όταν εμείς έχουμε αυτή την εξουθενωτική πολυφωνία στη χώρα μας, πώς μπορεί να μας πιστέψουν εύκολα ότι έχουμε εθνική ενότητα;» απεφάνθη ο μελλοντικός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δηλαδή η πολυφωνία, κοινώς η δημοκρατία, διασπά την εθνική ενότητα. Η οποία εθνική ενότητα εδράζεται αποκλειστικώς επί των απόψεων και της πρακτικής του Βενιζέλου και των ομοφρόνων του. Επίσης εξουθενώνει τη χώρα. Ακριβώς μάλιστα την ώρα που τη σώζει ο Σωτήρας Βενιζέλος.

Το θανάσιμο αμάρτημα

Πάντως η μυθολογία του μελό διδάσκει ότι ο μικρός λουστράκος, όταν μεγαλώνει, γίνεται ένας άνθρωπος με συμπόνια, με αρχές, «χρήσιμος στην κοινωνία», με αυτοθυσία και αλληλεγγύη προς τους άλλους. Πουθενά δεν λέει ότι γίνεται θαυμαστής και εκφραστής του ολοκληρωτισμού. Πουθενά δεν λέει ότι κανένας άλλος πλην Αυτού δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του και να προσπαθεί να την καταστήσει πλειοψηφική. Και ότι, αν το κάνει, διασπά την εθνική ενότητα.

Λένε πολλοί «άσπονδοι» – αλλά και πραγματικοί, ειλικρινείς – φίλοι του ότι το θανάσιμο αμάρτημα του Βενιζέλου είναι η αλαζονεία. Ότι, στο τέλος, θα γίνει για τον φιλόδοξο υπουργό πολιτικά μοιραία. Ίσως γι’ αυτό οι συνομιλητές του, ως φιλεύσπλαχνοι Σαμαρείτες, έσπευσαν να τον προστατεύσουν.

● Όλγα Τρέμη: «Και τι θα έπρεπε, να μην έχουμε πολυφωνία;».

● Παύλος Τσίμας: «Είναι και η πολυφωνία ένα από τα κεκτημένα μας που θέλουμε να διατηρήσουμε, να μην το χάσουμε».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος όμως έχει, προφανώς, πάρει τον δρόμο του. Τον δρόμο χωρίς επιστροφή:

«Βεβαίως, η πολυφωνία η δημοκρατική. Αλλά εδώ μιλάμε για την ανάγκη ύπαρξης του έθνους. Δηλαδή η Δημοκρατία δεν συμβιβάζεται μ’ αυτό που λέγεται εθνική ενότητα, εθνική στρατηγική, κοινωνική συναίνεση; Η Δημοκρατία δεν είναι το πολίτευμα του ερασιτεχνισμού, της ανευθυνότητας και της επικίνδυνης επαφής με το ναρκοπέδιο. Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα της ευθύνης και της προοπτικής».

Με απλά λόγια, ο συνταγματολόγος Βενιζέλος, ο άνθρωπος που θέλει να ηγηθεί της πάλαι ποτέ «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», μας λέει ότι:

1. Η πολυφωνία ενδέχεται να μην είναι δημοκρατική. Διότι η πολυφωνία είναι δημοκρατική υπό όρους. Με βασικότερο όλων να συμφωνείς με την άποψη Βενιζέλου.

2. Η δημοκρατία πρέπει να είναι συμβατή με την εθνική στρατηγική, δηλαδή με τη στρατηγική που διαμορφώνει ο Βενιζέλος. Και με την εθνική ενότητα. Όπως την αντιλαμβάνεται ο Βενιζέλος, ο οποίος διαπρέπει στη στρατηγική του εθνικού διαχωρισμού με γελοίες κατασκευές του είδους «κόμμα του ευρώ», του οποίου προφανώς ηγείται ο Βενιζέλος, και «κόμμα της δραχμής», στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλοι οι άλλοι, με μόνο κριτήριο το ότι διαφωνούν με τον Βενιζέλο.

Σε κάθε άλλη περίπτωση η δημοκρατία δεν είναι δημοκρατία. Και το έθνος, το οποίο επιβίωσε επί αιώνες από επιδρομές και κατοχές, από επαναστάσεις και σφαγές, από πτωχεύσεις, πολέμους, καταστροφές, ένα έθνος που επέζησε χύνοντας ωκεανούς αίματος, θα πάψει να υπάρχει. Εκτός αν όλοι εμείς συμφωνήσουμε με τον Βενιζέλο.

Η «πεφωτισμένη ολιγαρχία»

3. «Η Δημοκρατία δεν είναι το πολίτευμα του ερασιτεχνισμού, της ανευθυνότητας και της επικίνδυνης επαφής με το ναρκοπέδιο».

Δηλαδή η δημοκρατία είναι ένα άθλημα για «επαγγελματίες» και «ειδικούς», οι οποίοι, με αυτές τις ιδιότητες, μπορούν να είναι ταυτοχρόνως και «υπεύθυνοι». Κάτι σαν τους εξ απονομής «αρίστους» της Διαμαντοπούλου. Αυτό, όμως, αν θυμόμαστε καλά από το δημοτικό, λέγεται ολιγαρχία.

Και, καθώς οι «ολίγοι», οι «άριστοι», οι «επαγγελματίες» και οι «υπεύθυνοι» παραπέμπουν σε ένα είδος επαγγελματικής «πεφωτισμένης ολιγαρχίας», αξίζει να δούμε τι έγραφε στα Νέα, στις 25 Ιανουαρίου 2012, ένας δημοσιογράφος που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί, με όρους Βενιζέλου, ούτε «ερασιτέχνης» ούτε «ανεύθυνος» ούτε μανιακός με τα «ναρκοπέδια». Γιάννης Πρετεντέρης λοιπόν:

«Η κρίση όμως καλλιεργεί σχεδόν παθολογικά το σύνδρομο του σωτήρα. Κι από σωτήρες, να φάνε κι οι κότες. (...) Θα δεχτώ ακόμη, για την οικονομία της συζήτησης, ότι οι επιδιώξεις τους στοχεύουν απλώς στην ανόρθωση της πατρίδας και ότι οι προθέσεις τους είναι οι αγνότερες. Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο τι επιδιώκουν. Αλλά και πώς το επιδιώκουν. (...)

Αν διεκδικούν να αναλάβουν την καθοδήγηση του τόπου προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, τότε στις δημοκρατίες δεν υπάρχει άλλη μέθοδος από την κάλπη. Και τότε, αν ο ελληνικός λαός αποδεχτεί την ευγενή καθοδήγησή τους, ευχαρίστως να μας οδηγήσουν και στην Κόλαση.

Τα άλλα που ακούω περί “κυβερνήσεων των αρίστων” που θα υπέρκεινται “των κομμάτων” και θα πολιτεύονται με γνώμονα κάποιο ομιχλώδες “συμφέρον του τόπου”, το οποίο θα προσδιορίζεται ερήμην του λαού, δεν είναι απλώς μπαρούφες. Είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα. Διότι ακόμη και η πιο πεφωτισμένη ολιγαρχία δεν είναι τελικώς παρά μια άθλια ολιγαρχία».

Από μια άποψη, κρίμα ίσως που, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Βενιζέλου, ο Πρετεντέρης απουσίαζε από το πάνελ...

4. «Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα της ευθύνης και της προοπτικής».

Ποιας προοπτικής; Αυτής που ζούμε εδώ και μια διετία. Και αυτής που προδιαγράφουν οι συμφωνίες του Βενιζέλου και του Παπαδήμου. Άνευ λοιπών σχολίων.

114 (λέξεις)

Όλα αυτά μας είπε ο Βενιζέλος χθες το βράδυ. Μόνο με 56 λέξεις. Φυσικά θα μπορούσε να μας πει τα ίδια και με λιγότερες – και να είναι πολύ πιο ευθύς και σαφέστερος. Για την ακρίβεια χρειάζονταν μόλις 21. Τόσες χρειάστηκε ο απείρως πιο ειλικρινής – όπως πάντα άλλωστε – συναντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου Θεόδωρος Πάγκαλος για να περιγράψει την αντίληψή του για όσα εξελίσσονται ή δρομολογούνται σήμερα στην Ελλάδα:

«Είναι μεγάλο πρόβλημα για τους συμπολίτες μου, εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την εθνική κυριαρχία του. Πάντα ήμουν».

Όμως ο Πάγκαλος προέρχεται από αστικό τζάκι. Παραδοσιακό, με καταγωγή από το Βυζάντιο. Απόγονος στρατηγού. Με λαμπρές επιδόσεις στα θέματα δημοκρατίας και εθνικής κυριαρχίας.

● Όπως η συνθήκη του 1926, στα χρόνια τη δικτατορίας του, που προέβλεπε τη συγκυριαρχία της Γιουγκοσλαβίας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την κοιλάδα του Αξιού.

● Όπως αργότερα, την περίοδο της Κατοχής.

Ως εκ τούτου ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με όνομα βαρύ σαν Ιστορία, δεν μασάει τα λόγια του. Τα λέει «τσεκουράτα». Διότι δεν τον κατατρύχει το σύνδρομο του λουστράκου. Επομένως μπορεί να λέει ευθέως αυτό που πάντα πίστευε.

Χωρίς εμείς να χρειαζόμαστε 1.130 λέξεις για να περιγράψουμε τι εννοεί. Μόλις 114 (συμπτωματικά συμβολικός ο αριθμός) είναι αρκετές...

el_hymador
23/02/2012, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Маршал - Жуков

Ω ρε φιλε, Full Metal Jacket ο τυπος!

Anty12
23/02/2012, 22:16
α) Υποστηρίζεται πως αυτός που έπρεπε να μπει κανονικά στο Βερολίνο το '45 ήταν ο Rokossovsky αλλά ο "πατερούλης" δεν του το επέτρεψε, καθώς ήταν γεννημένος στην Πολωνία και το Βερολίνο έπρεπε να το εκπορθήσει βέρος Ρώσσος.

Το θέμα με το άλογο προέκυψε στην Victory Parade (http://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_Victory_Parade_of_1945) σύντροφε......

ξεφύγαμε του θέματος.....:rolleyes:

AUFGEBRACHT
23/02/2012, 22:29
Το θέμα με το άλογο προέκυψε στην Victory Parade (http://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_Victory_Parade_of_1945) σύντροφε......
ξεφύγαμε του θέματος.....:rolleyes:

Η πρώτη φορά που ξεφεύγουμε είναι ρε σύντροφε; Να σου πω και την αλήθεια, προτιμώ ιστορικά θέματα από το ΔΝΤ και την τρόϊκα...Επί του προκειμένου, δεν είπα πουθενά ότι το θέμα με το άλογο δεν προέκυψε στην παρέλαση. Ο ίδιος ο γιος του Στάλιν εκμυστηρεύτηκε στον Ζούκοφ ότι 3 μέρες πριν, είχε προσπαθήσει να ιππεύσει ένα άσπρο αραβικό άλογο και αυτό αφηνίασε πετάγοντάς τον κάτω...τότε αποφάσισε να ηγηθεί της παρέλασης ο Ζούκοφ καβάλα στο συγκεκριμένο άλογο (με την ελπίδα να ρίξει και τον Ζούκοφ;...) με τη δικαιολογία ότι αυτός είχε υπηρετήσει στο ιππικό κατά τον Α' Π.Π. Ο δε Ζούκοφ μετά την εξομολόγηση του γιού του Στάλιν, επί μέρες ίππευε και δάμαζε το άλογο για τις πρόβες της παρέλασης. :wave2:

Anty12
23/02/2012, 22:31
Η πρώτη φορά που ξεφεύγουμε είναι ρε σύντροφε; Να σου πω και την αλήθεια, προτιμώ ιστορικά θέματα από το ΔΝΤ και την τρόϊκα...Επί του προκειμένου, δεν είπα πουθενά ότι το θέμα με το άλογο δεν προέκυψε στην παρέλαση. Ο ίδιος ο γιος του Στάλιν εκμυστηρεύτηκε στον Ζούκοφ ότι 3 μέρες πριν, είχε προσπαθήσει να ιππεύσει ένα άσπρο αραβικό άλογο και αυτό αφηνίασε πετάγοντάς τον κάτω...τότε αποφάσισε να ηγηθεί της παρέλασης ο Ζούκοφ καβάλα στο συγκεκριμένο άλογο (με την ελπίδα να ρίξει και τον Ζούκοφ;...) με τη δικαιολογία ότι αυτός είχε υπηρετήσει στο ιππικό κατά τον Α' Π.Π. Ο δε Ζούκοφ μετά την εξομολόγηση του γιού του Στάλιν, επί μέρες ίππευε και δάμαζε το άλογο για τις πρόβες της παρέλασης. :wave2:

:a013:

ernti
23/02/2012, 23:29
Κρητικοπούλα λεν στα υπόγεια...... και νόμιμα..... αλλά ο κόσμος ζητάει αίμα, και θα την πληρώσει αυτή τη νύφη...ούτως ή άλλως αύριο θα ξέρουμε

Μη μας πεις ότι είναι η κουκλάρα με την κ@υλιάρικια βραχνή φωνή...
Άν είναι αυτή, από Ροζ τηλέφωνα τα'χει βγάλει τα φράγκα.

blackrose
24/02/2012, 00:17
έλα να ζεσταίνεται το κλίμα

http://www.youtube.com/watch?v=L6MuBslefto&feature=related

και να ενωνεται φυσικα. http://www.youtube.com/watch?v=nbjxDWgqexI

Anty12
24/02/2012, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Μη μας πεις ότι είναι η κουκλάρα με την κ@υλιάρικια βραχνή φωνή...

Α γειά σου.....:winka:

Άν είναι αυτή, από Ροζ τηλέφωνα τα'χει βγάλει τα φράγκα.

Μπααα.....το όνομα της μάνας της, τόδες....????

DimChios
24/02/2012, 08:38
Α γειά σου.....:winka:

Μπααα.....το όνομα της μάνας της, τόδες....????

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΛΚΕΣ? ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ!!!

Εχασα τη μπαλα με οσα λετε!

:confused: :confused: :confused: :confused:

byron
24/02/2012, 08:50
Αυτοοργάνωση :winka:

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112824802

Πατάτες μέσω ίντερνετ, χωρίς μεσάζοντες με 2,5 ευρώ το δεκάκιλο
Η εφαρμογή άρχισε να λειτουργεί από χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και μέσα σε δέκα μόνο ώρες οι παραγγελίες είχαν καλύψει την διατιθέμενη ποσότητα

DimChios
24/02/2012, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Αυτοοργάνωση :winka:

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112824802

Πατάτες μέσω ίντερνετ, χωρίς μεσάζοντες με 2,5 ευρώ το δεκάκιλο
Η εφαρμογή άρχισε να λειτουργεί από χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και μέσα σε δέκα μόνο ώρες οι παραγγελίες είχαν καλύψει την διατιθέμενη ποσότητα

:a18:

takis-kk
24/02/2012, 09:06
http://www.youtube.com/user/AthensConcertHall?feature=watch

Mcmerphy
24/02/2012, 09:07
Η χώρα που πτώχευσε το 2008, με ένα χρέος για το 2007 στο 900% του ΑΕΠ και μετά από μια χρηματοπιστωτική κρίση που οδήγησε τρεις τράπεζές της να πτωχεύσουν και το νόμισμά της να χάσει το 85% της αξίας του έναντι του ευρώ, πλέον βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει το ΔΝΤ να βαράει .εγκεφαλικά!
Η ισλανδική οικονομία, με ΑΕΠ 13 δισ. δολαρίων, συρρικνώθηκε κατά 6,7% το 2009, αλλά σημείωσε ανάπτυξη 2,9% το 2011 και θα αναπτυχθεί κατά 2,4% φέτος και το 2013, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, ενώ οι χώρες του ΟΟΣΑ προβλέπεται να αναπτυχθούν μόνο κατά 1,6%. Οι τιμές των κατοικιών στη χώρα είναι σήμερα μόνο περίπου 3% χαμηλότερες από τις τιμές που ίσχυαν τον Σεπτέμβριο του 2008, λίγο πριν από την κρίση.
Ο οίκος Fitch αναβάθμισε την περασμένη εβδομάδα το αξιόχρεο της Ισλανδίας σε διαβαθμισμένο επίπεδο με σταθερή προοπτική και δήλωσε ότι “ήταν επιτυχημένη η ανορθόδοξη πολιτική της για την αντιμετώπιση της κρίσης”.
Οι τράπεζες της Ισλανδίας διέγραψαν δάνεια των νοικοκυριών που αντιστοιχούν στο 13% του ΑΕΠ της χώρας, μειώνοντας το βάρος χρέους για περισσότερο από το ένα τέταρτο του πληθυσμού της, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg που επικαλείται τα στοιχεία έκθεσης της Ισλανδικής Ένωσης Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (Icelandic Financial Services Association).
Τι λένε οι οικονομολόγοι για την Ισλανδία; Ακολούθησε τις πρακτικές που θα έπρεπε να υιοθετήσει μια χώρα σε περίπτωση κρίσης. Και δεν έχασε . . .
Tα παραπάνω, μην τα αναζητήσετε στα υπόλοιπα ΜΜΕ της χώρας…

http://olympia.gr/2012/02/20/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%AC%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CF%80%CF%84%CF%89%CF%87/

alres
24/02/2012, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
και να ενωνεται φυσικα. http://www.youtube.com/watch?v=nbjxDWgqexI

Δεν έχω λόγια...

Είχα γράψει ένα κατεβατό αλλά το έσβησα.
Δεν κολλάει να γράφεις κάτι πάνω σε τέτοια ιστορία, είναι ασέβεια

Όποιος καταλαβαίνει, δε χρειάζεται λόγια

Να σαι καλά ρε φίλε

Увидимся товарищ

takis-kk
24/02/2012, 09:24
ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΝΤΕΝΙΣΟΒΙΤΣ

Εκδόσεις Πάπυρος

Μτφρ. Δημήτρης Β. Τριανταφυλλίδης

Σελ. 205

Τιμή: €14
.

ERRIKA
24/02/2012, 09:24

Curiosity killed the cat.

(Oύτε εγώ κατάλαβα, αλλά δεμπειράζ'.... :bigcry: :lol: )

universalgr1
24/02/2012, 09:25

Η σοσιαλίστρια....

http://www.report24.gr/7000-evrw-parke-gia-tin-anna-ntalara.htm

universalgr1
24/02/2012, 09:29
Κι εδώ....

http://olympia.gr/2012/02/22/ιδου-η-βουλευτησ-με-το-1-εκατομμυριο-σε/

;)

DimChios
24/02/2012, 09:33
Curiosity killed the cat.
)

ναι καλα!

:rolleyes:

Γιατι δεν το λενε(γανε) δεν καταλαβα! Φοβουνται κανενα προστιμο?

takis-kk
24/02/2012, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Κι εδώ....

http://olympia.gr/2012/02/22/ιδου-η-βουλευτησ-με-το-1-εκατομμυριο-σε/

;)

Μα καλά.
Πόσες φορές είχε αναφέρει το "όνομα" ο Τζιμάκος και τους έφτιαξε τέτοια περιουσία?:lol: