View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 5
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
AUFGEBRACHT
01/02/2016, 20:24
Δεν βλέπω κάτι κακό σ' αυτό. Το μόνο κακό είναι ότι οτιδήποτε άλλο δεν λειτούργησε ποτέ προς όφελος δικό μας...
Μα δεν το ανέφερα σαν κάτι κακό, καθαρή παράθεση στην αναφορά περί ΜΟΜΑ μιας και είναι φρέσκια η δήλωση Τσίπρα στο Πέραμα (πάντως έχω τις αμφιβολίες μου αν όλα αυτά που αναφέρει πραγματοποιηθούν...)
Μα δεν το ανέφερα σαν κάτι κακό, καθαρή παράθεση στην αναφορά περί ΜΟΜΑ μιας και είναι φρέσκια η δήλωση Τσίπρα στο Πέραμα (πάντως έχω τις αμφιβολίες μου αν όλα αυτά που αναφέρει πραγματοποιηθούν...)
Λογικό να έχεις τις αμφιβολίες σου, τώρα τελευταία μας τα μασάει..
stefanos
01/02/2016, 20:26
Ναι οι δρόμοι και το συσσίτιο έλειπε αυτή τη στιγμή από το πέραμα.
Η τελευταία ελπίδα της περιοχής είναι η cosco (που καταντήσαμε)
Μανολης67
01/02/2016, 20:48
Τουλάχιστον οι συνταξιούχοι πήραν την 13 σύνταξη.
AristidisZ
01/02/2016, 21:04
Ναι οι δρόμοι και το συσσίτιο έλειπε αυτή τη στιγμή από το πέραμα.
Η τελευταία ελπίδα της περιοχής είναι η cosco (που καταντήσαμε)
μια χαρά είναι η cosco, αλλά μη την ανοίξουμε αυτή τη κουβέντα γιατί ποιος ξέρει τι θα με πούνε...
dimmie_72
01/02/2016, 21:48
Το ότι ΔΕΝ υπάρχουν ΜΟΜΑ είναι βέβαια μικρή λεπτομέρεια μπρος στο μεγαλείο του αριστερού ιδεώδους... :p
skylaros
01/02/2016, 21:58
Αν είσαι από τους πρώτους που μπήκαν και παίρνεις 2000 ναι καλά είναι. Αν είσαι εργάτης/σκλάβος νοικιασμένος σίγουρα δεν είναι καλά.
Τώρα για τη ΜΟΜΑ, δε με πείθουν. Πριν έξι χρόνια που πήγα φαντάρος ΠΑΝΩ στο ποτάμι και από τα 17 άρματα τα δύο είχαν ερπύστριες. Μια ΜΟΜΑ που από όσο ξέρω είναι και καταργημένη από τον καταραμένο υποθέτω πως θα είναι 4-5 φαντάρια με τσάπες και αξίνες!
Το ότι ΔΕΝ υπάρχουν ΜΟΜΑ είναι βέβαια μικρή λεπτομέρεια μπρος στο μεγαλείο του αριστερού ιδεώδους... :p
Ε τώρα κι εσύ... Και ΜΟΜΑ θα σας φτιάξουμε...!!
Μανολης67
01/02/2016, 22:21
Ο Στρατός πάντως έπιασε δουλειά, ΜΟΜΑ ξε ΜΟΜΑ το ίδιο είναι.
dimmie_72
01/02/2016, 23:45
και επί χούντας είχε πιάσει δουλειά (διαφορετική απ την αποστολή του) και είδαμε και πάθαμε να ξαναγίνει στρατός (αν έγινε ποτέ).
congate7
01/02/2016, 23:48
http://www.lifo.gr/now/world/88407
σας παρακαλώ πείτε μου ότι είναι φάρσα/αστείο δεν θα αντέξω τόση βλακεία ακόμα δεν άνοιξε το μάτι
[...]
Γιατί, θα σου πούνε, ότι "με την είσοδο στην ευρώπη εμείς φάγαμε το μεγαλύτερο παλούκι".
Το οποίο, φυσικά, δεν ευσταθεί σαν αιτιολογία.
Απλά έχουνε συνηθίσει να κάνουν αυτό και αφού είδαν ότι πότε-πότε πιάνει, θα συνεχίσουνε.
MG-KTiNoS
02/02/2016, 09:18
Όταν ήταν αυτός πάνω στο τρεκτέρΙ δεν τα 'λεγε αυτά...
Κι εγώ μαζί με τους αγρότες γιατί θα τους πετσοκόψει τα όσα βγάζουν αλλά απλά να τους υπενθυμίσω :
1. Δεν υπάρχει εν Ελλάδι πιο κακομαθημένος εργασιακός χώρος (ακόμα κι από τους ΔΥ)
Λάθος κάνεις....
1 εφορία
2 υγειονομικό νομαρχίας
3 εργολάβοι Δ.Εργων άκα καναλάρχες μαφιόζοι διάφοροι
4 ΚΑΙ φυσικά..... Τράπεζες
-στα πεταχτά-
Χωρίς φυσικά να μπούμε στο κόπο να πούμε τα αυτονόητα
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, πολιτικάντηδες ΓΕΣΕΕ κλπ κλπ
:wave2:
υγ
Αυτό το γκαιρό όμως είναι της μόδας να βρίζουμε αγρότες
Cpt. Haddock
02/02/2016, 10:13
Ναι, συμφωνω οι νεοι αγροτες που ειναι στο ξεκινημα τους,θελουνε βοηθεια για να ορθοποδησουνε.Αλλα ρε μαστορα ο δικηγορακος και ο εμπορακος σε πηγαδι κατουρησαν,αυτους κατσικες τους γεννησαν?Οτι βοηθεια δωσουνε στον αγροτη,ακριβως την ιδια ΠΡΕΠΕΙ να δωσουνε και στους υπολοιπους.Δεν καταλαβα γιατι τα παιδια των αγροτων,πρεπει να τα προσεξουνε καλυτερα απο τα δικα μου?
Υπάρχει βέβαια μια διαφορά, οτι ο αγρότης προσφέρει πρωτογενη παραγωγη, με ντόπια υλικα, μειώνοντας ενδεχομενως τις εισαγωγές, ενω ο δικηγόρος και ο έμπορος, προσφέρουν υπηρεσίες. Επισης, η δουλεια του δικηγόρου ειναι λιγο πιο έυκολη απο του αγροτη.
http://www.lifo.gr/now/world/88407
Τα λέει λιγο λαθος το άρθρο (μετάφραση; ), βασικα σε 11 διαμερίσματα, θα επιτραπει δοκιμαστικα ή διηθηση (με καποιους κανονες). Οχι ειδικες λωριδες κλπ. Βασικα και στη Γαλλια (οπως και στην Ελλαδα), οι μηχανες κανουν διηθηση οταν έχει κινηση, απλα λιγοτερο "επιθετικα" και ειναι εντυπωσιακό πώς ανοιγουν και κανουν χώρο τα αυτοκινητα. Στην ουσια η αστυνομια κανει τα στραβα ματια ετσι κι αλλιως.
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
MG-KTiNoS
02/02/2016, 10:39
να σου πω κι εγώ ένα ανέκδοτο με 2 λέξεις να γελάσουμε?
Επιχειρηματικό Δάνειο
:lol:
Cpt. Haddock
02/02/2016, 10:42
Μιλας για τα δάνεια που σου εκμυστηρευτηκαν οι υπάλληλοι και ο διευθυντης της Εθνικης όταν έρχονται να τσιμπησουν τα "φυτικα;" :p
Μέσα σε όλα εισαι ρε :beer:
να σου πω κι εγώ ένα ανέκδοτο με 2 λέξεις να γελάσουμε?
Επιχειρηματικό Δάνειο
Κάτσε να σου πω και εγώ ένα...
25% περιθώριο κέρδους, βρέξει χιονίσει και κλειστό επάγγελμα.
Και αυτό δεν ισχύει για τους φαρμακοβιομήχανους, για τον αντιμνημονιακο ιδιοκτήτη ισχύει...
Μετά, για να γελάσουμε, μαθαίνουμε τις κλίσεις για να μην μπερδευόμαστε.
Τράπεζα, τραπεζίτης, τραπεζικός, τραπεζοκομος.
Εξαιρούνται των παραπάνω κλισεων οι απασχολούμενοι σε πρώην δημόσιες τράπεζες που οι έννοιες ταυτίζονται.
Λάθος κάνεις....
1 εφορία
2 υγειονομικό νομαρχίας
3 εργολάβοι Δ.Εργων άκα καναλάρχες μαφιόζοι διάφοροι
-στα πεταχτά-
Χωρίς φυσικά να μπούμε στο κόπο να πούμε τα αυτονόητα
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, πολιτικάντηδες ΓΕΣΕΕ κλπ κλπ
υγ
Αυτό το γκαιρό όμως είναι της μόδας να βρίζουμε αγρότες
Ρε συ Νικολάκη, έχεις ένα θέμα... νομίζεις τι τα ξέρεις όλα.
Κι επειδή ζεις στην Αθήνα και έλλειπες και χρόνια στα Κονγκά, πιθανολογώ ότι δεν εχεις ζήσει στην ελληική ύπαιθρο, ή δεν έχεις συγγενείς/γνωστούς αγρότες.
Παίζει να έκανες μαλακία πάντως που έγινες φαρμακοτρίφτης κι όχι αγρότης...
Flying Mythos
02/02/2016, 11:00
Την ώρα που τους σκίζανε στους φόρους, εισφορές και ότι άλλο θες αυτοί τσακώνονταν για το αν είναι δίκαιο να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα αφού ψόφησε η δική μας.
Επίσης τσακώνονταν για το ποιός γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια.
Μετά απορείς τι πάει στραβά σε αυτή την χώρα.
MG-KTiNoS
02/02/2016, 11:05
Κάτσε να σου πω και εγώ ένα...
25% περιθώριο κέρδους, βρέξει χιονίσει και κλειστό επάγγελμα. .
Σ ένα φάρμακο χοντρικής αξίας 300 ευρώ το κέρδος είναι 10%
σ ενα 800 είναι 6%
σ ένα 1000 5%
σ ένα 2750 2,25%
μεσοσταθμικά λοιπόν ΟΥΤΕ το 25% που λες στέκει
Τώρα όταν ανοίξει το κλειστό επάγγελμα του τραπεζίτη, του καναλάρχη
και μερικά ακόμα θα μπω στον κόπο να σου πω γιατί το επάγγελμα του φαρμακ έμπορα
(όπως μας έλεγε και μια ψυχή) εδώ και κάμποσο καιρό δεν είναι κλειστό
και υπάρχουν πιο πολλά φαρμακεία από περίφτερα μινι μάρκετ και σούπερ μαρκερτ ΜΑΖΙ
Κοίτα να δεις τι θυμήθηκα
https://www.youtube.com/watch?v=plBFnE9Szcs
Με το "κληρονομικό χάρισμα της απόλυτης γνώσεως"
MG-KTiNoS
02/02/2016, 11:11
Μιλας για τα δάνεια που σου εκμυστηρευτηκαν οι υπάλληλοι και ο διευθυντης της Εθνικης όταν έρχονται να τσιμπησουν τα "φυτικα;" :p
Μέσα σε όλα εισαι ρε :beer:
Όχι μιλάω για κάτι τράπεζες όπως η Κρήτης που αγοράστηκαν κάτω από από απίθανες συνθήκες και στο τέλος χαρίστηκε το καλό κομμάτι ενώ το κακό καμάτι πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος....
(και για δάνεια γράφουν οι εφημερίδες κάθε τόσο αλλά μερικοί επιμένουν να μιλάνε για διακοποδάνεια )
MG-KTiNoS
02/02/2016, 11:12
Ρε συ Νικολάκη, έχεις ένα θέμα... νομίζεις τι τα ξέρεις όλα.
Κι επειδή ζεις στην Αθήνα και έλλειπες και χρόνια στα Κονγκά, πιθανολογώ ότι δεν εχεις ζήσει στην ελληική ύπαιθρο, ή δεν έχεις συγγενείς/γνωστούς αγρότες.
Παίζει να έκανες μαλακία πάντως που έγινες φαρμακοτρίφτης κι όχι αγρότης...
ρε Νικολάκη έχεις φάει έλεγχο απ την εφορεία ποτέ???
Οι αγρότες σε σχέση μ αυτούς τους ανθρώπους είναι ΑΓΙΟΙ ! !! !
(αυτά έχω να πω σ αυτούς που βλέπω τι γράφουν... )
:D
ρε Νικολάκη έχεις φάει έλεγχο απ την εφορεία ποτέ???
Οι αγρότες σε σχέση μ αυτούς τους ανθρώπους είναι ΑΓΙΟΙ ! !! !
(αυτά έχω να πω σ αυτούς που βλέπω τι γράφουν... )
:D
Ναι, δεν βρήκαν τίποτα και πήραν τ' @@ μου.
Αγιοι; ΟΚ, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι δεν έχεις ιδέα γιατί πράγμα μιλάς.
Ασε μας ρε συ την δυνατότητα να έχουμε κι εμείς μια φορά δίκιο.
MG-KTiNoS
02/02/2016, 11:31
Ναι, δεν βρήκαν τίποτα και πήραν τ' @@ μου...
είσαι μοναδική περίπτωση γιατί εγώ τραβήχτηκα στα δικαστήρια για καμιά 20 αρά χρόνια και στο τέλος παρ όλο ότι δικαιώθηκα πήρα τα @@ μου....
Η μάνα μου και όλοι οι φίλοι μου μου έλεγαν να ... συμβιβαστώ, αλλά εγώ εκείιιιιιιιι.....
:a31:
Cpt. Haddock
02/02/2016, 11:34
Όχι μιλάω για κάτι τράπεζες όπως η Κρήτης που αγοράστηκαν κάτω από από απίθανες συνθήκες και στο τέλος χαρίστηκε το καλό κομμάτι ενώ το κακό καμάτι πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος....
(και για δάνεια γράφουν οι εφημερίδες κάθε τόσο αλλά μερικοί επιμένουν να μιλάνε για διακοποδάνεια )
Κοιτα παντογνωστη μου :beer: , αν ειναι να μιλησουμε για τον τραπεζικο κλάδο της δεκαετίας του '90, να μιλησουμε και για τα φαρμακεια του τότε, ναι; Οχι όπως μας βολεύει.
Μια ζωή τα ίδια ρε συ, σου λέμε τι δε λες σωστα και επαναφέρεις παλιες ιστορίες... Εντάξει, σε λιγο να πουμε και για το σκανδαλο του Ανδρεάδη με την Εμπορικη αν ειναι έτσι (να κανουμε και λιγο ιστορία).
Ούτε σε τοιχο να μιλάγαμε... :(
MG-KTiNoS
02/02/2016, 11:35
Κοιτα παντογνωστη μου :beer: , αν ειναι να μιλησουμε για τον τραπεζικο κλάδο της δεκαετίας του '90, να μιλησουμε και για τα φαρμακεια του τότε, ναι; Οχι όπως μας βολεύει.
Μια ζωή τα ίδια ρε συ, σου λέμε τι δε λες σωστα και επαναφέρεις παλιες ιστορίες... Εντάξει, σε λιγο να πουμε και για το σκανδαλο του Ανδρεάδη με την Εμπορικη αν ειναι έτσι (να κανουμε και λιγο ιστορία).
Ούτε σε τοιχο να μιλάγαμε... :(
Λαβρεντιάδης....
351344
α και κάτι ακόμα...
Όχι τα φαρμακεία γενικά....
Όχι οι αγρότες γενικά...
Τα καλά φαρμακεία οι καλοί αγρότες...
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ
:beer:
υγ2
Τα φαρμακεία όπως τα ξέρουμε με τους νέους νόμους σε λίγο δεν θα υπάρχουν πια
Cpt. Haddock
02/02/2016, 11:39
Λαβρεντιάδης....
Ναι, τι; Και η BNP του έδωσε δάνειο (ιδιωτικη ξένη τράπεζα), το έφαγε, εκανε και τράπεζα, μπηκε φυλακη. Τι άλλο θες δλδ;
Συνεχως πετάς ονοματα και υποθέσεις, που στην καλυτερη τα ξερεις απο ειδησεις σε sites ή στον τυπο που μισεις. Δεν ειναι ο τομέας σου, κατάλαβέ το, ουτε εμεις προσπαθουμε να σε πεισουμε πώς δουλεύει το γενοσημο...
Τόσο δύσκολο ειναι πια;
MG-KTiNoS
02/02/2016, 11:49
Ναι, τι; Και η BNP του έδωσε δάνειο (ιδιωτικη ξένη τράπεζα), το έφαγε, εκανε και τράπεζα, μπηκε φυλακη. Τι άλλο θες δλδ;
Συνεχως πετάς ονοματα και υποθέσεις, που στην καλυτερη τα ξερεις απο ειδησεις σε sites ή στον τυπο που μισεις. Δεν ειναι ο τομέας σου, κατάλαβέ το, ουτε εμεις προσπαθουμε να σε πεισουμε πώς δουλεύει το γενοσημο...
Τόσο δύσκολο ειναι πια;
Όχι δεν τα ξέρω από εκεί...
Τα ξέρω γιατί καλούμε να πληρώσω σπασμένα στα οποία δε φταίω...
(καλούμαστε να πληρώσουμε)
Αυτό είναι μόνιμο και περιοδικό φαινόμενο.
Δεν είναι δυνατό δηλαδή να έχουμε συνέχεια σκάνδαλα με τεράστιες χρηματικές ζημιές
και μετά να παλεύουμε για το 5 ευρώ και για τη σύνταξη των 360 ευρώ.
(το πήγε φυλακή δεν μου λέει τίποτα)
Και μην φανταστεί κανένας ότι στοχοποιώ τους εργαζόμενους στην τράπεζα γιατί
αυτό κι αν είναι μαλακία.
...
Όχι τα φαρμακεία γενικά....
Όχι οι αγρότες γενικά...
...
κατά δήλωση του Αλεξιάδη, τα νέα μέτρα στο ασφαλιστικό λίγο θα πλήξουν τους αγρότες αφού το 88% δηλώνει στην εφορία εισόδημα κάτω 5.000€
Καημένοι... Πεινάνε και τα παιδάκια τους.. Είναι άρρωστη κι η μανούλα τους...
Δυστυχώς, δεν μπορώ πλέον να δείχνω συμπάθεια σε κανέναν που θεωρεί όλους τους υπόλοιπους μ@λάκες ή κορόιδα.
Το ίδιο και για εσάς, τους φαρμακοτρίφτηδες. Μάθατε να ζείτε σε ένα κλειστό επάγγελμα, με τζίρους (και κυρίως κέρδη) στο θεό (ναι ξέρω, εσύ είσαι ο σωστός και καλός σαμαρείτης, δεν απευθύνομαι σε σένα) και τώρα που θα πρέπει να δουλέψετε στην ελεύθερη οικονομία (όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι) σας κακοφαίνεται. Τι να κάνουμε, η ζωή δεν ήταν ποτέ δίκαιη ή συναισθηματική.
Cpt. Haddock
02/02/2016, 11:57
υγ2
Τα φαρμακεία όπως τα ξέρουμε με τους νέους νόμους σε λίγο δεν θα υπάρχουν πια
Ναι; Δηλαδή τέρμα τα ανετα στεγαστικα δάνεια και οι βιλες στην Εκάλη; :eek:
Υπάρχει βέβαια μια διαφορά, οτι ο αγρότης προσφέρει πρωτογενη παραγωγη, με ντόπια υλικα, μειώνοντας ενδεχομενως τις εισαγωγές, ενω ο δικηγόρος και ο έμπορος, προσφέρουν υπηρεσίες. Επισης, η δουλεια του δικηγόρου ειναι λιγο πιο έυκολη απο του αγροτη.
το γιαπί το πυλοφόρι το μυστρί;
(και δεν μιλάω μόνο για το δικηγόρο)
το κριτήριο για το αν μια δουλειά είναι πιο εύκολη από μια άλλη δεν είναι το χειρονακτικό της κουραστικό κομμάτι.
ρώτα ένα μεγαλοπαραγωγό αγρότη τι του είναι πιο κουραστικό να πάρει το τρακτέρ και να σκάβει ή να είναι στα μέιλ και τα τηλέφωνα για να βρει αγοραστές και αγορές για τα προϊόντα του;
το τι είναι πιο εύκολο και πιο δύσκολο έχει πάρα πολλούς παράγοντες και δεν εξαρτάται από ένα μόνο στοιχείο.
MG-KTiNoS
02/02/2016, 12:15
κατά δήλωση του Αλεξιάδη, τα νέα μέτρα στο ασφαλιστικό λίγο θα πλήξουν τους αγρότες αφού το 88% δηλώνει στην εφορία εισόδημα κάτω 5.000€
Καημένοι... Πεινάνε και τα παιδάκια τους.. Είναι άρρωστη κι η μανούλα τους...
Δυστυχώς, δεν μπορώ πλέον να δείχνω συμπάθεια σε κανέναν που θεωρεί όλους τους υπόλοιπους μ@λάκες ή κορόιδα.
Το ίδιο και για εσάς, τους φαρμακοτρίφτηδες. Μάθατε να ζείτε σε ένα κλειστό επάγγελμα, με τζίρους (και κυρίως κέρδη) στο θεό (ναι ξέρω, εσύ είσαι ο σωστός και καλός σαμαρείτης, δεν απευθύνομαι σε σένα) και τώρα που θα πρέπει να δουλέψετε στην ελεύθερη οικονομία (όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι) σας κακοφαίνεται. Τι να κάνουμε, η ζωή δεν ήταν ποτέ δίκαιη ή συναισθηματική.
Περί αγροτών δεν κουβεντιάζω....
Περί φαρκαοτρ'ιφτηδων μπορώ να σου πω μερικά όμως.
Κατ αρχήν το επάγγελμα ήταν "κλειστό" (@@ κλειστό ήταν αλλά λέμε) μόνο τα τελευταία χρόνια.
Απ το φαρμακείο λοπόν μπορούσες να βγάλεις ένα καλό μισθό αλλά τίποτε παραπάνω.
Γιατί?
Γιατί δεν μπορούσε να είναι ούτε ΑΕ ούτε ΕΠΕ.
Η κλιμακωτή φορολογία λοιπόν σε τσάκιζε.
Να φοροδιαφύγεις κομμάτι δύσκολο γιατί δεν μπορούσες να πάρεις μαύρα φάρμακα.
Κάποιοι θα μου πεις έβγαλαν χρήμα χοντρό.
Ναι έγινε αλλά έγινε με παράνομο τρόπο και έχοντας τη συνενοχή του κομματικού κράτους.
Αν με ρωτάς τη γνώμη μου θα σου έλεγα ότι το φάρμακο είναι δημόσιο αγαθό και φαρμακεία
θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο στον ΕΟΠΠΥ δημόσια αλλά το πράμα δεν πάει προς τα εκεί.
Δυστυχώς αυτά που θα έρθουν -και θα τα δούμε γιατί έχουν νομοθετηθεί-
θα είναι πολύ χειρότερα απ αυτά που υπήρχαν (που κι αυτά θεόστραβα ήταν)
Χωρίς να μακριγορούμε εγώ ο καλός Σαμαρείτης φρονώ ότι ο ρόλος του φαρκαμοποιού είναι
να βοηθάει το γιατρό και τον ασθενή και όχι να είναι πλασιέ γενοσήμων, μη συνταγρογραφούμενων,
καλλυντικών κλπ
Αν δεν μπορώ να ασκήσω το επάγγελμα μου με τον τρόπο που πιστεύω θα πάρω το μπούλο και θα φύγω.
Το μαλάκα όμως δεν τον έκανα για τη δική μου τσέπη και δεν θα τον κάνω για κανένα Σούπερ μάρκετ.
Ναι; Δηλαδή τέρμα τα ανετα στεγαστικα δάνεια και οι βιλες στην Εκάλη; :eek:
Γιατί έχουν λεφτά οι τράπεζες να δώκουν στεγαστικά???
Αν το κράτος δεν έσκαγε για την Πρότον πχ 80 000 000 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος τόσο είχα διαβάσει στις εφημερίδες)
δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...
:(
Περί αγροτών δεν κουβεντιάζω....
Περί φαρκαοτρ'ιφτηδων μπορώ να σου πω μερικά όμως.
Κατ αρχήν το επάγγελμα ήταν "κλειστό" (@@ κλειστό ήταν αλλά λέμε) μόνο τα τελευταία χρόνια.
Απ το φαρμακείο λοπόν μπορούσες να βγάλεις ένα καλό μισθό αλλά τίποτε παραπάνω.
Γιατί?
Γιατί δεν μπορούσε να είναι ούτε ΑΕ ούτε ΕΠΕ.
Η κλιμακωτή φορολογία λοιπόν σε τσάκιζε.
Να φοροδιαφύγεις κομμάτι δύσκολο γιατί δεν μπορούσες να πάρεις μαύρα φάρμακα.
Κάποιοι θα μου πεις έβγαλαν χρήμα χοντρό.
Ναι έγινε αλλά έγινε με παράνομο τρόπο και έχοντας τη συνενοχή του κομματικού κράτους.
Αν με ρωτάς τη γνώμη μου θα σου έλεγα ότι το φάρμακο είναι δημόσιο αγαθό και φαρμακεία
θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο στον ΕΟΠΠΥ δημόσια αλλά το πράμα δεν πάει προς τα εκεί.
Δυστυχώς αυτά που θα έρθουν -και θα τα δούμε γιατί έχουν νομοθετηθεί-
θα είναι πολύ χειρότερα απ αυτά που υπήρχαν (που κι αυτά θεόστραβα ήταν)
Χωρίς να μακριγορούμε εγώ ο καλός Σαμαρείτης φρονώ ότι ο ρόλος του φαρκαμοποιού είναι
να βοηθάει το γιατρό και τον ασθενή και όχι να είναι πλασιέ γενοσήμων, μη συνταγρογραφούμενων,
καλλυντικών κλπ
Αν δεν μπορώ να ασκήσω το επάγγελμα μου με τον τρόπο που πιστεύω θα πάρω το μπούλο και θα φύγω.
Το μαλάκα όμως δεν τον έκανα για τη δική μου τσέπη και δεν θα τον κάνω για κανένα Σούπερ μάρκετ.
Στο έχω ξαναπεί, έχω ξαδέρφια και γνωστούς φαρμακοτρίφτηδες.
Το ότι ο ένας εξ αυτών έφαγε στο μπαρμούτι 2.500.000€ μετρητά που είχε αποταμιεύσει η φαρμακοτρίφτρια μάνα του (οκ, στα 30 χρόνια δουλειάς της, εγώ πάντως δεν ονειρεύτηκα ποτέ να αποταμιεύσω ουτε το 1/10 αυτού του ποσού) και αναγκάστηκε να πουλήσει και την μονοκατοικία στη Φιλοθέη, εμένα μου λέει ότι ή κάνεις κάτι λάθος εσύ ή μας δουλεύεις.
Τα bold είναι για να μην τα προσπεράσεις και πεις ότι δεν τα πρόσεξες.
Μη ρε συ, δλδ, δεν με πείθεις με τίποτα.
Cpt. Haddock
02/02/2016, 12:28
Αν το κράτος δεν έσκαγε για την Πρότον πχ 80 000 000 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος τόσο είχα διαβάσει στις εφημερίδες)
δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...
:(
Τι; Δεν τα ξέρεις απο πρωτο χέρι; :eek:
Πέφτω απο τα συννεφα :lol:
(μιλαμε για τις ίδιες εφημερίδες που βριζεις, ναι; )
pipe_smoker
02/02/2016, 12:37
Μα τη μπαναγία, μακάρι να καταλάβαινα πού είναι το πρόβλημα/διαφωνία σας.
Μα τη μπαναγία, μακάρι να καταλάβαινα πού είναι το πρόβλημα/διαφωνία σας.
Το πρόβλημα είναι ότι ο καθένας θέλει να επιβιώσει αλλά κοιτάμε την πάρτη μας κι όχι τριγύρω μας...
Κι ότι υπάρχουν πάντα οι εξυπνάκηδες που νομίζουν ότι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μαλάκες - όπως οι συνάδελφοι κουτάκηδες προχθές στον ισθμό που έμπαιναν σε "νεκρή" λωρίδα και τα 200μ που εμάς μας πήρε 40' τα έκαναν σε 10". Αυτοί είμαστε.
Σ ένα φάρμακο χοντρικής αξίας 300 ευρώ το κέρδος είναι 10%
σ ενα 800 είναι 6%
σ ένα 1000 5%
σ ένα 2750 2,25%
μεσοσταθμικά λοιπόν ΟΥΤΕ το 25% που λες στέκει
Τι να σου πω, εσύ θα ξέρεις καλύτερα.
Είναι εύκολο βέβαια, να μπει κάποιος στο www.galinos.gr και να δει για κάθε φάρμακο την χονδρική με την λιανική. Που παραδόξως είναι 20%-25% σταθερό το περιθώριο κέρδους...
Ακόμα και στα σχετικά ακριβά φάρμακα, όπως πχ το Tesfidera που όπως πάρα πολλά έφαγε δραστική μείωση της τιμής του, παρατηρεί κάποιος πως από Φεβρουάριο του 2016 (απόφαση Δεκεμβριου) θα έχει
τιμή χονδρικής 132,80 €, λιανική 163,29 € (22,96% περιθώριο), από χονδρική 257,82 € και λιανική 306,09 € (18,72% περιθώριο κέρδους) που είχε μέχρι τότε.
http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/23470#content
Αν καταλαβαίνω σωστά, παρόλο που έπεσε δραστικά η τιμή του...το περιθώριο κέρδους ανέβηκε? :lol:
Αν και μάλλον επίσημο είναι το site με λεπτομέρειες για όλα τα φάρμακα και τις δραστικές ουσίες, μπορεί να κάνει λάθος.
Το οτι σε ένα φάρμακο 1.000€ το 5% είναι 50€ρικάκι, και στα 2.750 το μόλις 2,25% που σας δίνουν ισούται με μόνο 62€ δεν είναι και λίγο πάντως...
Μεροκαματάκι το λες.
MG-KTiNoS
02/02/2016, 12:47
Τι; Δεν τα ξέρεις απο πρωτο χέρι; :eek:
Πέφτω απο τα συννεφα :lol:
(μιλαμε για τις ίδιες εφημερίδες που βριζεις, ναι; )
Νομίζω ότι ήταν στο κατηγορητήριου του Λαυρεντιάδη.... (δε θυμάμαι)
Αλλά εσύ γιατί δεν μας λες -που ξέρεις- τελικά από την πρότον
πόσα πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος....
Αν δεν το θυμάσαι πες μας έστω για την Αγροτική.
Πόσα???
:cool:
Ετσι....ετσι.....
Συνεχίστε να χωνεστε ο ενας στον αλλο και οι βεζυριδες θα μας γ@μουν εσαει....
Συνεχίστε. .....
Cpt. Haddock
02/02/2016, 12:52
Πόσα???
Δεν ξέρω ρε φιλε. Και γι'αυτο δε γραφω.
Το μονο που ξερω για την αγροτικη ειναι οτι την αγορασε/απορροφησε η Τρ.Πειραιώς. Οικονομικα στοιχεια δεν εχω να σου πω γι'αυτο και δεν πετάω επικεφαλιδες. Αν ηξερα θα σου έλεγα.
Υπ'οψιν: Μη γράψεις ποσα πληρωσε ο ελληνας φορολογουμενος (ανεκδοτο με δυο λεξεις), για τις ανακεφαλαιποιήσεις των τραπεζων, πιστευω μετα απο τα Καπιταλ Κοντρολς και οσα εγραψε κατα καιρους ο Βυρωνας, να εχετε καταλαβει τι σημαινε και γιατι έπρεπε να γινει ανακεφαλαιοποίηση.
pipe_smoker
02/02/2016, 12:55
Το πρόβλημα είναι ότι ο καθένας θέλει να επιβιώσει αλλά κοιτάμε την πάρτη μας κι όχι τριγύρω μας...
Γινόταν ποτέ αλλιώς για να γίνει τώρα?
(χώρια που τόσο πολύ που έχει προχωρήσει το πράγμα, και τριγύρω μας να κοιτάξουμε άκρη δε θα βγει)
Κι ότι υπάρχουν πάντα οι εξυπνάκηδες που νομίζουν ότι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μαλάκες - όπως οι συνάδελφοι κουτάκηδες προχθές στον ισθμό που έμπαιναν σε "νεκρή" λωρίδα και τα 200μ που εμάς μας πήρε 40' τα έκαναν σε 10". Αυτοί είμαστε.
Ε τώρα τί θες, να σου απαντήσω με λόγια δικά σου, ή του Βύρωνα?
Life is a bitch.
Man up.
Tough luck.
και δε συμμαζεύεται.
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.
Σοβαρά ρωτάω.
Αυτοί θεωρείς ότι σε περνάνε για μαλάκα.
Σκέφτηκες ποτέ την πιθανότητα να είσαι?
(δε σε βρίζω εννοείται)
Γιατί δεν μπήκες κι εσύ στη λωρίδα?
Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι κάτι εμποδίζει εσένα (που προφανώς δεν εμπόδισε τους άλλους), από το να περάσεις από τη λωρίδα που λες.
Αν σου αρέσει κράτα το και μάθε να ζεις με τις δυσκολίες που θα σου παρουσιάζονται εξαιτίας του.
Αν δε σου αρέσει πέτα το, κι έμπα κι εσύ στη λωρίδα.
Αν κάνεις όλες τις αναγωγές σου, θα δεις ότι ανέκαθεν τόσο "απλό" ήταν (είναι και θα είναι) το πράμα.
MG-KTiNoS
02/02/2016, 12:56
Τι να σου πω, εσύ θα ξέρεις καλύτερα.
Είναι εύκολο βέβαια, να μπει κάποιος στο www.galinos.gr και να δει για κάθε φάρμακο την χονδρική με την λιανική. Που παραδόξως είναι 20%-25% σταθερό το περιθώριο κέρδους...
Ακόμα και στα σχετικά ακριβά φάρμακα, όπως πχ το Tesfidera που όπως πάρα πολλά έφαγε δραστική μείωση της τιμής του, παρατηρεί κάποιος πως από Φεβρουάριο του 2016 (απόφαση Δεκεμβριου) θα έχει
τιμή χονδρικής 132,80 €, λιανική 163,29 € (22,96% περιθώριο), από χονδρική 257,82 € και λιανική 306,09 € (18,72% περιθώριο κέρδους) που είχε μέχρι τότε.
http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/23470#content
Αν καταλαβαίνω σωστά, παρόλο που έπεσε δραστικά η τιμή του...το περιθώριο κέρδους ανέβηκε? :lol:
Αν και μάλλον επίσημο είναι το site με λεπτομέρειες για όλα τα φάρμακα και τις δραστικές ουσίες, μπορεί να κάνει λάθος.
Το οτι σε ένα φάρμακο 1.000€ το 5% είναι 50€ρικάκι, και στα 2.750 το μόλις 2,25% που σας δίνουν ισούται με μόνο 62€ δεν είναι και λίγο πάντως...
Μεροκαματάκι το λες.
http://www.fskozani.gr/news/762
Εδώ μέσα θα βρεις το φεκ που λέει για τα ποσοστά κέρδους
Για το rebate θα σου πω άλλη φορά.
Για μεροκαματάκι δεν ξέρω αλλά τα φαρμακεία από 11000 έχουν πέσει στα 9000
και πολλά αλλάζουν χέρια για να γίνουν αλυσίδες...
Τώρα φυσικά εσύ ξέρεις πιο καλά οπότε...
Στο έχω ξαναπεί, έχω ξαδέρφια και γνωστούς φαρμακοτρίφτηδες.
Το ότι ο ένας εξ αυτών έφαγε στο μπαρμούτι 2.500.000€ μετρητά που είχε αποταμιεύσει η φαρμακοτρίφτρια μάνα του (οκ, στα 30 χρόνια δουλειάς της, εγώ πάντως δεν ονειρεύτηκα ποτέ να αποταμιεύσω ουτε το 1/10 αυτού του ποσού) και αναγκάστηκε να πουλήσει και την μονοκατοικία στη Φιλοθέη, εμένα μου λέει ότι ή κάνεις κάτι λάθος εσύ ή μας δουλεύεις.
Τα bold είναι για να μην τα προσπεράσεις και πεις ότι δεν τα πρόσεξες.
Μη ρε συ, δλδ, δεν με πείθεις με τίποτα.
Όλοι ξαδέλφια φαρμακοτρίφτες έχουμε...:lol:
Ο δικόμαςάνθρωπος, μόνο μια μεζονέτα στην Πειραϊκή (φάτσα θάλασσα) τσίμπησε με τόσα χρόνια δουλειάς ο μαλάκας.
Αλλά, μόλις επέστρεψε ο γιός από Ιταλία (νομίζω 18 χρόνια έκανε να πάρει πτυχίο :tooth:) και ζητάει τσαμπουκά να του γράψει ο πατέρας το φαρμακείο.
pipe_smoker
02/02/2016, 12:58
Ετσι....ετσι.....
Συνεχίστε. .....
Μωρέ δε χώνεται κανείς στον άλλον.
Άμα ήταν έτσι, από το πολύ το λέγε-λέγε θα τον είχαμε πείσει το Χτήνο ότι έχει λεφτά και δεν το ξέρει:lol:
Λέμε καμιά μαλακία να διασκεδάσουμε το χάλι μας.
MG-KTiNoS
02/02/2016, 12:59
Δεν ξέρω ρε φιλε. Και γι'αυτο δε γραφω.
Το μονο που ξερω για την αγροτικη ειναι οτι την αγορασε/απορροφησε η Τρ.Πειραιώς. Οικονομικα στοιχεια δεν εχω να σου πω γι'αυτο και δεν πετάω επικεφαλιδες. Αν ηξερα θα σου έλεγα.
Υπ'οψιν: Μη γράψεις ποσα πληρωσε ο ελληνας φορολογουμενος (ανεκδοτο με δυο λεξεις), για τις ανακεφαλαιποιήσεις των τραπεζων, πιστευω μετα απο τα Καπιταλ Κοντρολς και οσα εγραψε κατα καιρους ο Βυρωνας, να εχετε καταλαβει τι σημαινε και γιατι έπρεπε να γινει ανακεφαλαιοποίηση.
Είχα πάντα την ιδέα ότι ΠΡΙΝ φτάσουμε να μιλήσουμε για τα νόμιμα έπρεπε να κλείσουμε με τα παράνομα.
Αν έπρεπε να γίνουν κάπιταλ κοντρόλς δεν είπα ποτέ.
Η ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ
κι αυτό μου τη σπαέι....
stefanos
02/02/2016, 13:03
Πόσα???
Είναι καθαρά αποτέλεσμα "κοινονικών" πολιτικών που ακολουθούν συστηματικά οι κυβερνήσεις μας ακόμα και στον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών.
Δίνει αεροδάνεια η τράπεζα ή διακοποδάνεια η στεγαστικά η επειχηρηματικά γνωρίζοντας οτι η κοινωνία
θα αποδεχτεί την προστασία της πρώτης κατοικίας και θα πληρώσει ο φορολογούμενος το σπίτι του άλλου το μαγαζί του άλλου
τις διακοπές του άλλου τις επειχηρηματικές φαντασιώσεις του τρίτου...
Εδώ μέσα θα βρεις το φεκ που λέει για τα ποσοστά κέρδους
xmmm
Για τα φαρμακεία το ποσοστό μικτού κέρδους (mark up) καθορίζεται ως εξής:
α) για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα ποσοστό έως 35% επί της χονδρικής τιμής,
β) για τα συνταγογραφούμενα φάρμακα τα οποία δεν αποζημιώνονται από τους ΦΚΑ ως ποσοστό 35% επί της χονδρικής τιμής,
γ) για όλα τα αποζημιούμενα φάρμακα από τους ΦΚΑ σύμφωνα με το κάτωθι πίνακα:
Απο τον ημερήσιο τζίρο ενος φαρμακείου ( του δικό σου πχ) τι ποσοστά του τζίρου εχει ανα κατηγορία όπως παραπάνω?
Επίσης ξεχνάμε τα καλύντικά κτλ που είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
Όλοι ξαδέλφια φαρμακοτρίφτες έχουμε...:lol:
Ο δικόμαςάνθρωπος, μόνο μια μεζονέτα στην Πειραϊκή (φάτσα θάλασσα) τσίμπησε με τόσα χρόνια δουλειάς ο μαλάκας.
Αλλά, μόλις επέστρεψε ο γιός από Ιταλία (νομίζω 18 χρόνια έκανε να πάρει πτυχίο :tooth:) και ζητάει τσαμπουκά να του γράψει ο πατέρας το φαρμακείο.
πες του να μιλήσει με τον Νίκο, μπας και γίνει τραπεζικός και σωθεί το παιδί από την γαλέρα του φαρμακείου...
Να αλαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα....
https://www.youtube.com/watch?v=86JmDHFFNnI
Ετσι....ετσι.....
Συνεχίστε. .....
Κάτσε μην πιάσουμε και τα ποσοστά κέρδους που δουλεύουν οι καφετρίφτες, για να κάνουμε ατμόσφαιρα...:p
Teo, μάλλον πρέπει να λέμε ακριβώς στο τι εννοούμε γαμήσι από βεζύριδες, και να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Αν έχει κάποιος αντίρρηση οτι το τεράστιο ΓΑΜΗΣΙ στην Ελλάδα το έφαγαν οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα (σε οποιοδήποτε επίπεδο), για να προστατευτούν τα "κεκτημένα" άλλων επαγγελματικών ομάδων εις βάρος τους, να μας πει τι πίνει.
Δεν θα τα κάνω όλα ίσωμα κατά ενός αόρατου εχθρού και συμφερόντων, όταν οι υπόλοιποι "συναγωνιστές" μου, με γράφουν στα παπάρια τους αρκεί να μείνει η πάρτη τους ανέπαφη και να φάω το γαμήσι εγώ.
Για ποιά αλληλεγγύη και εμπάθεια προς τον συνάνθρωπο μιλάς όταν η περήφανη αγροτιά πχ, θα αποχωρήσει νικήτρια απ΄τις Εθνικές Οδούς, αρκεί να γίνουν δεκτές οι απαιτήσεις τους? Ποιός θα πληρώσει τα "ισοδύναμα" που λένε? Η πλουτοκρατία, ή ο εύκολος μαλάκας? Ποιός θα πληρώσει τα 500 εκατομμύρια που τους μοίρασε παρανομα ο Χατζηγάκης το 2009?
Όταν πληρώνω τα κέρατα μου φορολογία εδώ και 23 χρόνια...θα ακούσω με συμπάθεια το δίκαιο αίτημα του αφορολογήτου 30.000€ που ζητάει ο κάθε μαλάκας? Δεν νομίζω teo.
Στα @@ μου τον γράφω, όπως με γράφει εδώ και κάτι δεκαετίες αυτός για να πληρώνω τις ζωάρες του.
τι site είναι αυτό ρε? Μόνο σε μένα το βγάζει χάλι μάυρο?
[url]
Τώρα φυσικά εσύ ξέρεις πιο καλά οπότε...
Λολ, αυτό και αν είναι ανέκδοτο...
nicksior
02/02/2016, 13:22
Ανηψάκι μου , φοιτητής , δίνει για δίπλωμα αυτοκινήτου την άλλη βδομάδα.
Ο δάσκαλος του είπε πως θέλουν 150 ευρωπαικά για να πάνε όλα καλά.
Ο πιτσιρικάς είναι ρέστος απο ψιλά και τα ζήτησε απο εμένα.
Να του τα δώσω?
Και μη μου πείτε πως είναι άσχετο το θέμα...
Υγ Η αιτιολόγηση ήταν πως έτσι κι αλλιώς θα τα σκάσει για την επανεξέταση...
Υγ2 Τι φάρμακο να πάρω?
Υγ3 Είπε το ράδιο για κάποιες χιλιάδες ΔΥ με φουσκωμένο λογ/σμο εις τας ευρώπας .. Τα στικάκια και καλά.
Και σιγά μη σεβαστούν τη ΛΕΑ..
Παπάρια μάντολες.
Κάτσε μην πιάσουμε και τα ποσοστά κέρδους που δουλεύουν οι καφετρίφτες, για να κάνουμε ατμόσφαιρα...:p
Teo, μάλλον πρέπει να λέμε ακριβώς στο τι εννοούμε γαμήσι από βεζύριδες, και να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Αν έχει κάποιος αντίρρηση οτι το τεράστιο ΓΑΜΗΣΙ στην Ελλάδα το έφαγαν οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα (σε οποιοδήποτε επίπεδο), για να προστατευτούν τα "κεκτημένα" άλλων επαγγελματικών ομάδων εις βάρος τους, να μας πει τι πίνει.
Δεν θα τα κάνω όλα ίσωμα κατά ενός αόρατου εχθρού και συμφερόντων, όταν οι υπόλοιποι "συναγωνιστές" μου, με γράφουν στα παπάρια τους αρκεί να μείνει η πάρτη τους ανέπαφη και να φάω το γαμήσι εγώ.
Για ποιά αλληλεγγύη και εμπάθεια προς τον συνάνθρωπο μιλάς όταν η περήφανη αγροτιά πχ, θα αποχωρήσει νικήτρια απ΄τις Εθνικές Οδούς, αρκεί να γίνουν δεκτές οι απαιτήσεις τους? Ποιός θα πληρώσει τα "ισοδύναμα" που λένε? Η πλουτοκρατία, ή ο εύκολος μαλάκας? Ποιός θα πληρώσει τα 500 εκατομμύρια που τους μοίρασε παρανομα ο Χατζηγάκης το 2009?
Όταν πληρώνω τα κέρατα μου φορολογία εδώ και 23 χρόνια...θα ακούσω με συμπάθεια το δίκαιο αίτημα του αφορολογήτου 30.000€ που ζητάει ο κάθε μαλάκας? Δεν νομίζω teo.
Στα @@ μου τον γράφω, όπως με γράφει εδώ και κάτι δεκαετίες αυτός για να πληρώνω τις ζωάρες του.
Λολ, αυτό και αν είναι ανέκδοτο...
Σχεδόν σωστά όλα αυτά, αλλά και ο ΙΤ τόσα χρόνια που τρώει γ@μησι, ούτε έκανε τίποτα για να το μετριασει, ούτε έδειξε και καμιά αλληλεγγύη σε κανένα άλλο τομέα... Να τα λέμε όλα..
Ο καθένας μόνος του και για την πάρτη του..
Αυτά λοιπόν πληρώνουμε ΌΛΟΙ τώρα...
Σχεδόν σωστά όλα αυτά, αλλά και ο ΙΤ τόσα χρόνια που τρώει γ@μησι, ούτε έκανε τίποτα για να το μετριασει, ούτε έδειξε και καμιά αλληλεγγύη σε κανένα άλλο τομέα... Να τα λέμε όλα..
Ατάκα μπροστά μου (όχι μόνο εσύ θα έχει πληροφορίες απο πρώτο χέρι ρε κφλ φαρμακοτρίφτη :bawl:) στο τότε Yπουργείο Eμπορίου σχετικά με την πρόθεση να δημιουργηθεί επιμελητήριο για τους ΙΤ παρόμοιο του ΤΕΕ : "Είστε παρανοϊκοί; Θέλετε κι άλλους σαν τους μηχανικούς; θα καταρρεύσουν οι επιχειρήσεις!", το έτος ήταν 1997...
Να μα 'στε καλά να τους θυμόμαστε...
Στα κονγκά που δεν υπάρχουν ανάλογα επιμελητήρια, γιατί είναι όλοι χαρούμενοι;
Αλληλεγγύη προσφερει αυτος που δεν εχει φαει ακομη το μ@μ@#σι
σε αυτον που το τρωει διαρκως....
το αναποδο δεν μοιαζει λογικο...
Αλληλεγγύη προσφερει αυτος που δεν εχει φαει ακομη το μ@μ@#σι
σε αυτον που το τρωει διαρκως....
το αναποδο δεν μοιαζει λογικο...
Η αλληλεγγύη δεν είναι ελεημοσυνη... Μην μπερδεύεσαι..
Ο ΙΤ δεν ήταν ποτέ δεξαμενή ψηφοφόρων φίλε, ούτε και οργανωμένος με τέτοιο τρόπο που να εκβιάζει, γιατί ήταν...ιδιωτικός με ότι κακό ή καλό μπορεί να σημαίνει αυτό. Τι θα κάνει δλδ ο υπάλληλος στο κατάστημα, θα απεργήσει κλείνοντας το μαγαζί? Τι θα κάνει ο τραπεζικός υπάλληλος όταν του έρχεται η ετήσια αξιολόγηση? Θα πει δεν το δέχομαι να αξιολογηθώ γιατί υποβιβάζει την επαγγελματική μου επάρκεια?
Τι θα κάνει ο υπάλληλος του ΙΤ όταν τον γαμάνε στις εισφορές?
Θα απαιτήσει να γίνει έλεγχος στα κονδύλια του πανεπιστημίου Αθηνών καθώς όλοι ανεξαιρέτως οι διοικητικοί υπάλληλοι έπαιρναν ένα μισθό επιπλέον ως επίδομα ισολογισμού? Ή θα απεργήσει επειδή τα κονδύλια του ειδικού λογαριασμού πανεπιστημίων (ευρωπαικά κονδύλια έρευνας) δόθηκαν ως .... υπερωρίες και πρέπει να επιστραφούν, όπως βγήκε απ΄το πόρισμα Ρακιντζή προ 2 εβδομάδων?
Ναι οκ...να τα πληρώσει η πλουτοκρατία.
Ναι... εδώ που τα λέμε οι αγρότες είναι τέρατα αλληλεγγύης και λογικά πρέπει να δείξουμε κατανόηση... Το ότι όταν οι ναυτεργάτες και οι μεταφορείς είχαν απεργία είχαν ξεσηκωθεί εναντίον τους γιατί τα δικά τους προιόντα είναι "ευπαθή" και δεν ήταν δυνατόν να μην διακινούνται με κάθε τρόπο φυσικά δεν μπορεί να ληφθεί ως έλλειψη αλληλεγγύης - απλά "χίλιες βουρδουλιές σε ξένο κώλο δεν πονάνε" ...
Τι να σας πω ρε παιδιά... Κοντέυουμε να ψοφήσουμε από την πολλή αλληλεγγύη λέμε... Τόση πολύ μου περισσεύει που εγώ φορολογούμενος με 26% από το 1ο ευρώ και πληρώνοντας τέλος επιτηδεύματος και μηνιαία ασφάλεια όσα είναι τα αντίστοιχα ετήσια του αγρότη, έτσι μου έρχεται να τρέξω στα μπλόκα και να ξενυχτάω εκεί για συμπαράσταση...
Η αλληλεγγύη δεν είναι ελεημοσυνη... Μην μπερδεύεσαι..
θελεις να μου το ξεμπερδεψεις;
Διοτι αδυνατω να ακολουθησω τον συλλογισμο σου.
Ναι... εδώ που τα λέμε οι αγρότες είναι τέρατα αλληλεγγύης και λογικά πρέπει να δείξουμε κατανόηση... Το ότι όταν οι ναυτεργάτες και οι μεταφορείς είχαν απεργία είχαν ξεσηκωθεί εναντίον τους γιατί τα δικά τους προιόντα είναι "ευπαθή" και δεν ήταν δυνατόν να μην διακινούνται με κάθε τρόπο φυσικά δεν μπορεί να ληφθεί ως έλλειψη αλληλεγγύης - απλά "χίλιες βουρδουλιές σε ξένο κώλο δεν πονάνε" ...
Τι να σας πω ρε παιδιά... Κοντέυουμε να ψοφήσουμε από την πολλή αλληλεγγύη λέμε... Τόση πολύ μου περισσεύει που εγώ φορολογούμενος με 26% από το 1ο ευρώ και πληρώνοντας τέλος επιτηδεύματος και μηνιαία ασφάλεια όσα είναι τα αντίστοιχα ετήσια του αγρότη, έτσι μου έρχεται να τρέξω στα μπλόκα και να ξενυχτάω εκεί για συμπαράσταση...
ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ φορος μου και εισφορες ασφαλίσεως ξεπερνούν το ΕΤΗΣΙΟ του 88% των αγροτων.
Πραγματικα τους λυπάμαι....
PortisHead
02/02/2016, 13:50
Αχ... που 'ναι τα χρονια....
Link... (https://pbs.twimg.com/media/BVCwAS7CUAArdn2.jpg)
Ο ΙΤ δεν ήταν ποτέ δεξαμενή ψηφοφόρων φίλε, ούτε και οργανωμένος με τέτοιο τρόπο που να εκβιάζει, γιατί ήταν...ιδιωτικός με ότι κακό ή καλό μπορεί να σημαίνει αυτό. Τι θα κάνει δλδ ο υπάλληλος στο κατάστημα, θα απεργήσει κλείνοντας το μαγαζί? Τι θα κάνει ο τραπεζικός υπάλληλος όταν του έρχεται η ετήσια αξιολόγηση? Θα πει δεν το δέχομαι να αξιολογηθώ γιατί υποβιβάζει την επαγγελματική μου επάρκεια?
Τι θα κάνει ο υπάλληλος του ΙΤ όταν τον γαμάνε στις εισφορές?
Θα απαιτήσει να γίνει έλεγχος στα κονδύλια του πανεπιστημίου Αθηνών καθώς όλοι ανεξαιρέτως οι διοικητικοί υπάλληλοι έπαιρναν ένα μισθό επιπλέον ως επίδομα ισολογισμού? Ή θα απεργήσει επειδή τα κονδύλια του ειδικού λογαριασμού πανεπιστημίων (ευρωπαικά κονδύλια έρευνας) δόθηκαν ως .... υπερωρίες και πρέπει να επιστραφούν, όπως βγήκε απ΄το πόρισμα Ρακιντζή προ 2 εβδομάδων?
Ναι οκ...να τα πληρώσει η πλουτοκρατία.
Βύρωνα, ο ΙΤ μια χαρά ψηφίζει εδώ και 10ετιες, άρα είναι δεξαμενή και, μάλιστα, μεγάλη.
Για να διεκδικησεις να μην σε γ@μ@νε,θελει όντως οργάνωση που ο ΙΤ δεν την έχει, σχεδόν αποκλειστικά, με δική του ευθύνη
Όταν διεκδικεις να μην σε γ@μ@νε, δεν είναι εκβιασμος.
Τα κονδύλια που μασουλανε δεξιά κι αριστερά στον ΔΤ ή οι απάτες και οι κουμπαριες του ΙΤ είναι το ίδιο πρόβλημα.
MG-KTiNoS
02/02/2016, 14:01
1 σε πάω κόντρα όπου θες με ότι θες.... στη φορολογία και με χαρτία.
(έτσι για να σου φύγει το γινάτι γιατί πιστεύεις ότι πλήρωσες πολλά)
2 Άντε να σου... ξαναβάλω άλλο σάιτ που έχει το ΦΕΚ για τα ποσοστά κέρδους στο φάρμακο.
http://farmakopoioi.blogspot.gr/2014/07/blog-post_16.html
3 Για σένα ο εχθρός είναι αόρατος. (που τον ξέρεις μια χαρά)
Εγώ τον ξέρω και προσωπικά :D και μια και του πέρασε θα δεις
τι πάει να πει βερύκοκο μόλις σφραγίσουν οι 3 4 μεγάλες αλυσίδες φαρμακείων που θα γίνουν
:rolleyes:
Pan (dvs)
02/02/2016, 14:11
Δεν λεω οτι ειναι ευκολη δουλεια,αν και θα μπορουσα να πω οτι αρκετοι απο αυτους δουλευουνε 3-4 μηνες και μετα καθονται.Τι θα πει ομως αυτο?Οποιος βγαζει καποιο προιον δεν θα φορολογειται και εγω θα πληρωνω τα εξοδα της περιθαλψης του και τη συνταξη του?
Καταλαβαινω λιγο πολυ τι θελεις να πεις,αλλα ολα τα πραγματα εχουνε καποια ορια.Συνεχιζω να πιστευω οτι ολοι πρεπει να ειμαστε ισοι.
Βύρωνα, ο ΙΤ μια χαρά ψηφίζει εδώ και 10ετιες, άρα είναι δεξαμενή και, μάλιστα, μεγάλη.
Για να διεκδικησεις να μην σε γ@μ@νε,θελει όντως οργάνωση που ο ΙΤ δεν την έχει, σχεδόν αποκλειστικά, με δική του ευθύνη
Όταν διεκδικεις να μην σε γ@μ@νε, δεν είναι εκβιασμος.
Τα κονδύλια που μασουλανε δεξιά κι αριστερά στον ΔΤ ή οι απάτες και οι κουμπαριες του ΙΤ είναι το ίδιο πρόβλημα.
Δεν νομίζω...
Ο ΙΤ ψηφίζει κατά προσέγγιση με το εκλογικό δείγμα. ΔΕΝ κατευθύνεται με ποσοστά τσαουσέσκου προς τον πολιτικό που θα υποσχεθεί τα περισσότερα στην συντεχνία του. Όταν κράζουν οι διάφορες επαγγελματικές ομάδες και λένε "Αλλα μας λέγατε και σας ψηφίσαμε", νομίζεις το λένε για πλάκα? Αν δεν ίσχυε αυτό, νομίζεις πως θα ήταν τόσο δεκτικοί στις "συνομιλίες" με τις θιγόμενες ομάδες οι πολιτικοί άρχοντες?
Όταν σου μιλάω για εκβιασμό, νομίζω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ. Μιλάω για τον εκβιασμό που δεν στρέφεται κατά την πολιτική ηγεσία, αλλά προς άλλη κοινωνική ομάδα που χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης για να επιτύχουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Ναι, είδαμε και την οργάνωση την επιτυχημένη στους ΔΥ/ΔΕΚΟ/κλειστά επαγγέλματα πόσο άσπιλη και αμόλυντη και μακριά από κάθε είδους χειραγώγηση είναι. Όλοι για το κοινό καλό δούλευαν.
Όχι, δεν είναι το ίδιο πρόβλημα. Άλλο πράγμα ο ΙΤ, άλλο πράγμα ο κρατικοδίαιτος ΙΤ που εννοείς.
....
Μλκ πιάνεται η ψυχή μου με την κοπιαστική δουλειά του Γάλλου αγρότη, εδώ στην Ελλάδα πάντως έχουν ανακαλύψει τα τρακτέρια/μηχανήματα και τους μετανάστες/πρόσφυγες και οι πάλαι ποτέ αγρότες του 1920 έχουν γίνει μάνατζερς...
Λες και ο άλλος που δουλεύει 12-14ωρα και βγάζει τα μάτια του (έστω καθήμενος σε καρέκλα με a/c) ζει στη χλιδή ρπμ...
MG-KTiNoS
02/02/2016, 14:24
xmmm
Για τα φαρμακεία το ποσοστό μικτού κέρδους (mark up) καθορίζεται ως εξής:
α) για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα ποσοστό έως 35% επί της χονδρικής τιμής,
β) για τα συνταγογραφούμενα φάρμακα τα οποία δεν αποζημιώνονται από τους ΦΚΑ ως ποσοστό 35% επί της χονδρικής τιμής,
γ) για όλα τα αποζημιούμενα φάρμακα από τους ΦΚΑ σύμφωνα με το κάτωθι πίνακα:
Απο τον ημερήσιο τζίρο ενος φαρμακείου ( του δικό σου πχ) τι ποσοστά του τζίρου εχει ανα κατηγορία όπως παραπάνω?
Επίσης ξεχνάμε τα καλύντικά κτλ που είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
Κατ αρχήν τα καλλυντικά έχουν πεθάνει γιατί προκειμένου να πουληθούν πέφτουν χοντρές εκπτώσεις οπότε χέστα....
Οι βιταμίνες πάνε καλά και υπολόγισε ένα 15% (μετά τις εκπτώσεις ΑΝ το κυνηγάς και πιάσεις τζίρους)
Καλά πάνε και ασπιρίνες ντεπόν κλπ αλλά αυτά φεύγουν απ το φαρμακείο και δεν ξέρουμε με την απελευθέρωση των τιμών τι θα γίνει.
Άσε που το ντεοπόν κάνει 0,75 και γενικά πάνω από 7 ευρώ δεν φτάνει τίποτε απ αυτά.
Πάντως αν μετά απ όλα εκπτώσεις ληγμένα χαλασμένα ριμπέιτ σκατά φατά μπορείς να πεις ότι δουλεύεις μ ένα 15% είσαι αρχηγός
Μετά δυστυχώς θα έρθουν οι φόροι ΙΚΑ ΜΙΚΑ ΣΙΚΑ οπότε θα δεις ένα μονοψήφιο που θα σου φύγει το καφάσι....
Εγώ τις καλές εποχές έζησα καλά από το φαρμακείο.
Ποτέ όμως δεν έκανα τα τρελά λεφτά σαν αυτά που λένε εδώ...
Ναι, είδαμε και την οργάνωση την επιτυχημένη στους ΔΥ/ΔΕΚΟ/κλειστά επαγγέλματα πόσο άσπιλη και αμόλυντη και μακριά από κάθε είδους χειραγώγηση είναι. Όλοι για το κοινό καλό δούλευαν. .
Κανένας δεν δουλεύει για το κοινό στην Ελλάδα γιατί έχουμε μάθει ο καθένας μόνος του.
Το να πιστεύεις όμως ότι κάποιος μπορεί να εκβιάσει το κράτος είναι γελείο το λιγότερο.
Απλά κανείς δεν μπορεί να κλεψει μόνος του.
Έκλεψε ο άλλος 4εκ πχ έσκασε τα 3 (ναι τα 3) δεξιά κι αριστερά και ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑ
Μούγκα στη στρούγκα.
Αν το κράτος ΘΕΛΕΙ τα κόβει μαχαίρι όλα και δεν δορίζει τράπεζες καλό κομάτι,
δρόμους, γέφηρες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο ή ξεπουλάει για ένα κομάτι ψωμί λιμάνια
αεροδρόμεια... κλπ κλπ
pipe_smoker
02/02/2016, 14:36
Εγώ τις καλές εποχές έζησα καλά από το φαρμακείο.
Ποτέ όμως δεν έκανα τα τρελά λεφτά σαν αυτά που λένε εδώ...
Ρε δουλευόμαστε?
Υπάρχει καμιά δουλειά η οποία να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα "Κάποιοι την κάνουν και ζορίζονται, κάποιοι την κάνουν και δροσίζονται"?
Ούτε ένα επάγγελμα δεν μπορώ να φανταστώ, στο οποίο να μη γνωρίζω έναν που να το κάνει και να βγάζει ψίχουλα, έναν που να το κάνει και να ζει καλά, και έναν που να κονομάει τη μάνα του και τον πατέρα του.
Είτε είναι ΔΥ, είτε ΙΥ, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε επιχειρηματίας, είτε βιομήχανος σαν το Βογιατζή, είτε το κέρατό του το τράγιο.
Τί μλκίες λέμε?
Ρε δουλευόμαστε?
Υπάρχει καμιά δουλειά η οποία να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα "Κάποιοι την κάνουν και ζορίζονται, κάποιοι την κάνουν και δροσίζονται"?
Ούτε ένα επάγγελμα δεν μπορώ να φανταστώ, στο οποίο να μη γνωρίζω έναν που να το κάνει και να βγάζει ψίχουλα, έναν που να το κάνει και να ζει καλά, και έναν που να κονομάει τη μάνα του και τον πατέρα του.
Είτε είναι ΔΥ, είτε ΙΥ, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε επιχειρηματίας, είτε βιομήχανος σαν το Βογιατζή, είτε το κέρατό του το τράγιο.
Τί μλκίες λέμε?
We buy gold... Μια χαρά πήγαιναν...
Τεσπα, εδώ βλέπουμε αγωνιζόμενο του ΤΤ Lamia; :rotflmao::rotflmao::rotflmao::a012:
351352
Από εδώ (http://luben.tv/blogosphere/blogs/72197) και παίζει να μην εχω κλάψει τόσο πολύ απο το γέλιο εδώ και καιρό... :bawl:
PortisHead
02/02/2016, 14:44
Ρε δουλευόμαστε?
Τί μλκίες λέμε?
:confused:
- Σουβλατζιδικα...αλλος παει για κλεισιμο , αλλος ντεμι , κιαλλος θυσαυριζει (γιατο τελευταιο εχω παραδειγμα προσωπικο απο ατομο που δεν μιξοκλαιγεται και καλα για να μην φανει ποσα βγαζει...απλα το παραδεχεται οτι κονομαει τρελλα)
-Πωλητες....(αλλοι εχουν να πληρωθουν 3 μηνες και σκιζονται στιη δουλεια , κιαλλοι με σταθερο 8ωρο βαρανε αυτη τη στιγμη που μιλαμε 2300 καθε μηνα)
Τι μου λες τωρα ???
MG-KTiNoS
02/02/2016, 14:50
ΧΧΧΧΧΧ
Τί μλκίες λέμε?
άκου τι λέμε ακριβώς...
Οι φαρμακοποιοί που ήταν ΝΔΟΚ και μάζεψαν όλο χρήμα (τα 2,5 που έφαγε στο μπαρμπούτι) μαζί με κάτι φαρκακαποθηκάδες (ο θεός να σε φυλάει) και κάτι ιδιοκτήτες διαγνωστικών (το μεγάλο φαγοπότι) έχουν στριμωχτεί τελευταία στην αγορά χωρίς πελάτες και αποφάσισαν να κάνουν το προφανές....
Να φάνε τις περιουσίες των άλλων. (όπως έκαναν πάντα)
Σκάνε το παραμύθι λοιπόν της ελεύθερης αγοράς του φαρμάκου, μπλα μπλα για να φαν τα φαρμακεία των άλλων.
Από πίσω απ αυτούς φυσικά υπάρχουν άλλα κοράκια πολύ πιο μεγάλα που προσδοκούν την απελευθέρωση τιμών σε ΟΛΑ τα φάρμακα.
Ως τώρα πάντως οι κερδοσκόποι μια χαρά τα παν και εδώ κανένας δεν έχει καταλάβει ότι το φάρμακο δεν είναι εμπόρευμα και ως εκ τούτου
κανένας δεν μπορεί να κερδοσκοπεί.
Αυτό που έχουμε τώρα δεν είναι καλό αλλά οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι ανάποδα απ αυτές που χρειάζονται.
Το αμερικάνικο σύστημα της υγείας που θα μας φέρουν είναι το πιο απάνθρωπο που μπορεί να υπάρξει.
pipe_smoker
02/02/2016, 14:51
Από εδώ (http://luben.tv/blogosphere/blogs/72197) και παίζει να μην εχω κλάψει τόσο πολύ απο το γέλιο εδώ και καιρό... :bawl:
Όχι ρε μλκ:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
άκου τι λέμε ακριβώς...
Οι φαρμακοποιοί που ήταν ΝΔΟΚ και μάζεψαν όλο χρήμα (τα 2,5 που έφαγε στο μπαρμπούτι) μαζί με κάτι φαρκακαποθηκάδες (ο θεός να σε φυλάει) και κάτι ιδιοκτήτες διαγνωστικών (το μεγάλο φαγοπότι) έχουν στριμωχτεί τελευταία στην αγορά χωρίς πελάτες και αποφάσισαν να κάνουν το προφανές....
Να φάνε τις περιουσίες των άλλων. (όπως έκαναν πάντα)
Σκάνε το παραμύθι λοιπόν της ελεύθερης αγοράς του φαρμάκου, μπλα μπλα για να φαν τα φαρμακεία των άλλων.
Από πίσω απ αυτούς φυσικά υπάρχουν άλλα κοράκια πολύ πιο μεγάλα που προσδοκούν την απελευθέρωση τιμών σε ΟΛΑ τα φάρμακα.
Ως τώρα πάντως οι κερδοσκόποι μια χαρά τα παν και εδώ κανένας δεν έχει καταλάβει ότι το φάρμακο δεν είναι εμπόρευμα και ως εκ τούτου
κανένας δεν μπορεί να κερδοσκοπεί.
Αυτό που έχουμε τώρα δεν είναι καλό αλλά οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι ανάποδα απ αυτές που χρειάζονται.
Το αμερικάνικο σύστημα της υγείας που θα μας φέρουν είναι το πιο απάνθρωπο που μπορεί να υπάρξει.
Σωστά, οπότε ουτε κλειστό επαγγελμα αλλά να πάρει το κράτος όλα τα φαρμακεία και να πάτε υπάλληλοι εκεί.
Γουσταρς;
taisteal
02/02/2016, 15:00
.... εδώ βλέπουμε αγωνιζόμενο του ΤΤ Lamia; :rotflmao::rotflmao::rotflmao::a012:
Να αφησετε την Λαμια ησυχη,αγωνιζομαστε τωρα
pipe_smoker
02/02/2016, 15:01
άκου τι λέμε ακριβώς...
Όχι.
Δε λέμε αυτό.
Περίμενε κι εσύ γιατί δε θα τρελαθώ εδώ μέσα:lol:
ΝΔΟΚ και λοιπά κομματόσκυλα υπήρχαν και υπάρχουν παντού.
Υπάρχουν και κομματόσκυλα που είναι τόσο ζώα που και πάλι πεινάνε.
Αυτό που λέμε είναι ότι όπως κάποιος μπορεί να έχει φαρμακείο και να βγάζει χιλιάρικα κι άλλος να έχει φαρμακείο και να βγάζει δίφραγκα, έτσι μπορεί κι άλλος να είναι διευθυντής σε μια εταιρία μόνο και μόνο για να σχολάει στις 10 το βράδυ και να τον πηδάνε κι άλλος για να τα τσεπώνει από 18 μεριές.
Οι αλλαγές στο σύστημα με τα φάρμακα, τις συντάξεις, τα @@ και τα μύδια, και αν θα είναι για καλύτερα ή για χειρότερα (που συμφωνώ ότι θα είναι για χειρότερα) είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και άλλη κουβέντα.
Μην τα μπλέκουμε.
Ο φαρμακοποιός που είχε τρόπο να θησαυρίζει πριν, θα έχει και μετά.
Ο φαρμακοποιός που πείναγε πριν, θα πεινάει και μετά.
Αυτός που είναι στη μέση, έχει πάρει τα @@ του στην πλάτη και την πούτσ@ του στο στόμα και κάνει το βατραχάνθρωπο εδώ και πολλά χρόνια.
dimmie_72
02/02/2016, 15:06
αυτή η προφορά και η γνώση ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.
https://www.youtube.com/watch?v=CNx9zQBQSDs
:rotflmao:
MG-KTiNoS
02/02/2016, 15:11
Σωστά, οπότε ουτε κλειστό επαγγελμα αλλά να πάρει το κράτος όλα τα φαρμακεία και να πάτε υπάλληλοι εκεί.
Γουσταρς;
Αυτό λέω τόσα χρόνια ρε άνθρωπε.... Ήταν στην Ολλανδία κάποτε έτσι
αυτή η προφορά και η γνώση ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Δεν έχεις δίκιο, μάλλον έχεις δίκιο για την προφορά...οκ.
Ο άνθρωπος έχει τεράστιο έργο απ΄οσο ξέρω τουλάχιστον και είναι γνωστό. Γυναικολόγος είναι, με αποστολές σε Σομαλία, Αϊτή, Αφγανιστάν και όπου υπήρχε πόλεμος και δυστυχία επί 25 χρόνια, και δεν είναι επιλογή του σύριζα, ή υπηρεσιακή κυβέρνηση τον διόρισε και παρέμεινε.
Σίγουρα ξέρει καλύτερα το θέμα από την πυραμίδα του Χέοπα και "αγωνιστές" στην αφισοκόλληση.
Με τα αγγλικά τσακωμένος, ΟΚ καλύτερος από τον Αλέξις, το φουλάρι είναι εκεί για το αυχενικό από το a/c;
Δεν είμαι των τύπων αλλά έτσι πας για διαπραγμάτευση;
Cpt. Haddock
02/02/2016, 15:14
Μεγαλειώδες...
Αξιζει ομως να δειτει το βίντεο όπου ενας βουλευτης, τα ακουει και φεύγει. Επιλεξη ο αγανακτισμένος αγροτης του λέει: "να κανετε αυτα που μας ειπατε".
Ανευ σχολιων :wave2:
MG-KTiNoS
02/02/2016, 15:16
Δεν είμαι των τύπων αλλά έτσι πας για διαπραγμάτευση;
Γιατί πήγε κάποιος, κάποτε, κάπου να διαπραγματευτεί???
Αυτό λέω τόσα χρόνια ρε άνθρωπε.... Ήταν στην Ολλανδία κάποτε έτσι
Α.... ΟΚ. Mystery solved.
Cpt. Haddock
02/02/2016, 15:16
[...] την πυραμίδα του Χέοπα [...]
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Δεν νομίζω...
Ο ΙΤ ψηφίζει κατά προσέγγιση με το εκλογικό δείγμα. ΔΕΝ κατευθύνεται με ποσοστά τσαουσέσκου προς τον πολιτικό που θα υποσχεθεί τα περισσότερα στην συντεχνία του. Όταν κράζουν οι διάφορες επαγγελματικές ομάδες και λένε "Αλλα μας λέγατε και σας ψηφίσαμε", νομίζεις το λένε για πλάκα? Αν δεν ίσχυε αυτό, νομίζεις πως θα ήταν τόσο δεκτικοί στις "συνομιλίες" με τις θιγόμενες ομάδες οι πολιτικοί άρχοντες?
Όταν σου μιλάω για εκβιασμό, νομίζω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ. Μιλάω για τον εκβιασμό που δεν στρέφεται κατά την πολιτική ηγεσία, αλλά προς άλλη κοινωνική ομάδα που χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης για να επιτύχουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Ναι, είδαμε και την οργάνωση την επιτυχημένη στους ΔΥ/ΔΕΚΟ/κλειστά επαγγέλματα πόσο άσπιλη και αμόλυντη και μακριά από κάθε είδους χειραγώγηση είναι. Όλοι για το κοινό καλό δούλευαν.
Όχι, δεν είναι το ίδιο πρόβλημα. Άλλο πράγμα ο ΙΤ, άλλο πράγμα ο κρατικοδίαιτος ΙΤ που εννοείς.
Μωρέ κι εγώ δεν νομίζω... Αλλά τι να κάνουμε τώρα.. Έπρεπε να μην είχα να παραδώσω κάτι ΠΣαρια όταν σε είδα τα Χριστούγεννα στο τσίπουραδικό του μπαρουτη περνώντας σφαίρα με το mio το 50RRR:lol:, να καθόμουν να λιώναμε στα τσιπουρα και να τραγουδάγαμε μαζί την 3 διεθνή... :bawl:
:beer::beer:
MG-KTiNoS
02/02/2016, 15:21
Α.... ΟΚ. Mystery solved.
Υπάρχει ένα πράγμα ακόμα να ειπωθεί επί του θέματος...
Κλοπή στα χρήματα της υγείας ισοδυναμεί με φόνο.
Ως εκ τούτου όταν πιάνεις κάποιον να κλέβει ή οποιονδήποτε τρόπο να υπεξερεί χρήματα
πρέπει να τον ... ΧΧΧ επί τόπου.
dimmie_72
02/02/2016, 15:22
Δεν έχεις δίκιο, μάλλον έχεις δίκιο για την προφορά...οκ.
Ο άνθρωπος έχει τεράστιο έργο απ΄οσο ξέρω τουλάχιστον και είναι γνωστό. Γυναικολόγος είναι, με αποστολές σε Σομαλία, Αϊτή, Αφγανιστάν και όπου υπήρχε πόλεμος και δυστυχία επί 25 χρόνια, και δεν είναι επιλογή του σύριζα, ή υπηρεσιακή κυβέρνηση τον διόρισε και παρέμεινε.
Σίγουρα ξέρει καλύτερα το θέμα από την πυραμίδα του Χέοπα και "αγωνιστές" στην αφισοκόλληση.
για μένα εξακολουθεί να παραμένει ακατάλληλος, χρειάζονται κι άλλες περγαμηνές για να εκρποσωπήσεις τη Χώρα.
δεν λες στα Αγγλικά π.χ. "Mr. Davis if you look in the history you will see that...", υποτιμάς τον συνομιλητή σου υπονοώντας ότι δεν ξέρει Ιστορία. κι αυτό είναι 1 μόνο παράδειγμα. πολύ καλά του φέρθηκε ο δημοσιογράφος του BBC πάντως... :D
ΒΤW ανθρωπιστικές περγαμηνές και η Τασία είχε ;)
Υπάρχει ένα πράγμα ακόμα να ειπωθεί επί του θέματος...
Κλοπή στα χρήματα της υγείας ισοδυναμεί με φόνο.
Ως εκ τούτου όταν πιάνεις κάποιον να κλέβει ή οποιονδήποτε τρόπο να υπεξερεί χρήματα
πρέπει να τον ... ΧΧΧ επί τόπου.
Δλδ, κάτσε γιατί είμαι και αργός, εσύ θες να παραδώσουν τα κλειδιά των φαρμακείων-επιχειρήσεών τους οι φαρμακοποιοί και να γίνουν υπάλληλοι του κράτους. Επίσης, ευελπιστείς ότι ο κρατικός προιστάμενός σου θα είναι φιλάνθρωπος και τίμιος... Γιατί είναι ιστορικά αποδεδειγμένο αυτό... Ασε μας ρε Νίκο, Ολλανδία κάποτε (πότε εκεί στους τσιγγουνηδες του πλανήτη; Μετά τον 2ο ΠΠ για κανένα χρόνο; ) και φούντες μπλε
Έπρεπε να μην είχα να παραδώσω κάτι ΠΣαρια όταν σε είδα τα Χριστούγεννα στο τσίπουραδικό του μπαρουτη περνώντας σφαίρα με το mio το 50RRR:lol:, να καθόμουν να λιώναμε στα τσιπουρα και να τραγουδάγαμε μαζί την 3 διεθνή... :bawl:
:beer::beer:
Εμένα? Που ρε? Ποιό είναι το τσιπουράδικο του μπαρούτη? :confused:
για μένα εξακολουθεί να παραμένει ακατάλληλος, χρειάζονται κι άλλες περγαμηνές για να εκρποσωπήσεις τη Χώρα.
δεν λες στα Αγγλικά π.χ. "Mr. Davis if you look in the history you will see that...", υποτιμάς τον συνομιλητή σου υπονοώντας ότι δεν ξέρει Ιστορία. κι αυτό είναι 1 μόνο παράδειγμα. πολύ καλά του φέρθηκε ο δημοσιογράφος του BBC πάντως... :D
Μεγάλη κουβέντα...
Κατάλληλος για να εκπροσωπεί την χώρα...ποιός είναι? Υπάρχουν άνθρωποι με βαρύ βιογραφικό που επισκιάζει τις πολιτικές τους επιλογές, και υπάρχουν και κομματόσκυλα που πετάς στα σκουπίδια ότι βιογραφικό και αν κουβαλάνε.
Ο Μουζάλας, είναι (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) άνθρωπος που το θέμα των προσφύγων το γνωρίζει από πρώτο χέρι, και μάλλον εις βάρος της προσωπικής και άνετης επαγγελματικής ζωής που θα του εξασφάλιζε η ειδικότητα του μαιευτήρα/γυναικολόγου στην Ελλάδα.
25 χρόνια να τρέχεις στου κάθε δυστυχισμένου την μάνα, δεν το λες και εύκολο.
Μόνος του, τι να κάνει ακριβώς? Το προσφυγικό σε τέτοιες διαστάσεις, χρειάζεται οργάνωση, κονδύλια και συντονισμό όλων των κρατικών φορέων. Αντίο ζωή δηλαδή, αν μιλάμε για Ελλάδα...
Δεν τον υπερασπίζομαι, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Απλά ήταν φανερό πως η κατάσταση που ανέλαβε το καλοκαίρι, θα ήθελε 100 Μουζάλες για να συμμαζευτεί.
MG-KTiNoS
02/02/2016, 15:39
Δλδ, κάτσε γιατί είμαι και αργός, εσύ θες να παραδώσουν τα κλειδιά των φαρμακείων-επιχειρήσεών τους οι φαρμακοποιοί και να γίνουν υπάλληλοι του κράτους. Επίσης, ευελπιστείς ότι ο κρατικός προιστάμενός σου θα είναι φιλάνθρωπος και τίμιος... Γιατί είναι ιστορικά αποδεδειγμένο αυτό... Ασε μας ρε Νίκο, Ολλανδία κάποτε (πότε εκεί στους τσιγγουνηδες του πλανήτη; Μετά τον 2ο ΠΠ για κανένα χρόνο; ) και φούντες μπλε
Όχι ρε στην Ολλανδία τα φαρμακεία πρόσφατα έγιναν ιΧ
Έσκαγες τηλέωνο αλό είμαι άρρωστος ραντεβού στο ΙΚΑ το πολύ την άλλη μέρα γιατρός δίπλα πόρτα φαρμακείο...
(και μην σου πω τί έκαναν άμα έλεγες έχω πρόβλημα με ναρκωτικά...)
:cry:
Cpt. Haddock
02/02/2016, 15:46
Όχι ρε στην Ολλανδία τα φαρμακεία πρόσφατα έγιναν ιΧ [...]
Το "προσφατα" για σένα τι ταξη μεγέθους ειναι; :confused:
dimmie_72
02/02/2016, 15:50
Μεγάλη κουβέντα...
Κατάλληλος για να εκπροσωπεί την χώρα...ποιός είναι? Υπάρχουν άνθρωποι με βαρύ βιογραφικό που επισκιάζει τις πολιτικές τους επιλογές, και υπάρχουν και κομματόσκυλα που πετάς στα σκουπίδια ότι βιογραφικό και αν κουβαλάνε.
Ο Μουζάλας, είναι (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) άνθρωπος που το θέμα των προσφύγων το γνωρίζει από πρώτο χέρι, και μάλλον εις βάρος της προσωπικής και άνετης επαγγελματικής ζωής που θα του εξασφάλιζε η ειδικότητα του μαιευτήρα/γυναικολόγου στην Ελλάδα.
25 χρόνια να τρέχεις στου κάθε δυστυχισμένου την μάνα, δεν το λες και εύκολο.
Μόνος του, τι να κάνει ακριβώς? Το προσφυγικό σε τέτοιες διαστάσεις, χρειάζεται οργάνωση, κονδύλια και συντονισμό όλων των κρατικών φορέων. Αντίο ζωή δηλαδή, αν μιλάμε για Ελλάδα...
Δεν τον υπερασπίζομαι, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Απλά ήταν φανερό πως η κατάσταση που ανέλαβε το καλοκαίρι, θα ήθελε 100 Μουζάλες για να συμμαζευτεί.
βρίθει ο κόσμος από οραματιστές, ανθρωπιστές, ονειροπόλους, ρομαντικούς και ανιδιοτελείς.
η δυνατότητα εφαρμογής των ιδεών όμως και οι διοικητικές ικανότητες όπως και η λήψη αποφάσεων είναι τελείως άλλο.
από τους πολιτικούς αυτές ακριβώς τις ικανότητες περιμένω προσωπικά, αλλιώς καλά θα μας κυβερνούσε και η Geenpeace η καμιά ΜΚΟ.
ακόμα θυμάμαι τα μεγαλεπήβολα σχέδια του συχωρεμένου του Τρίτση που παρουσιάζονταν για χρόοονια με μακέτες για την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας. ακόμη μακέτες είναι.
βρίθει ο κόσμος από οραματιστές, ανθρωπιστές, ονειροπόλους, ρομαντικούς και ανιδιοτελείς.
η δυνατότητα εφαρμογής των ιδεών όμως και οι διοικητικές ικανότητες όπως και η λήψη αποφάσεων είναι τελείως άλλο.
από τους πολιτικούς αυτές ακριβώς τις ικανότητες περιμένω προσωπικά, αλλιώς καλά θα μας κυβερνούσε και η Geenpeace η καμιά ΜΚΟ.
ακόμα θυμάμαι τα μεγαλεπήβολα σχέδια του συχωρεμένου του Τρίτση που παρουσιάζονταν για χρόοονια με μακέτες για την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας. ακόμη μακέτες είναι.
Τωρα, να σου πω πως διαφωνώ? Οχι, έτσι είναι.
Αλλο πράγμα ο ιδεαλισμός ακόμα και αν αποτελεί στάση ζωής, άλλο πράγμα να δίνεις λύσεις σε προβλήματα που επηρεάζουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.
Τωρα, να σου πω πως διαφωνώ? Οχι, έτσι είναι.
Αλλο πράγμα ο ιδεαλισμός ακόμα και αν αποτελεί στάση ζωής, άλλο πράγμα να δίνεις λύσεις σε προβλήματα που επηρεάζουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.
Μην είστε τέτοιοι, δεν έχουμε που να βάλουμε τα Μάρμαρα που έφερε η Μελίνα...
Billymuse
02/02/2016, 16:01
Μην είστε τέτοιοι, δεν έχουμε που να βάλουμε τα Μάρμαρα που έφερε η Μελίνα...
Φίλαι, μάρμαρα είναι αυτα που έχει στις τουαλέτες γλυπτά ηθελε να φέρει η Μελίνα..ωχ θα με καθαρίσει στη πρώτη στραβη που θα κάνω
MG-KTiNoS
02/02/2016, 16:01
Το "προσφατα" για σένα τι ταξη μεγέθους ειναι; :confused:
2004 5 (θα σε γελάσω) εγώ πρόλαβα φαρμακεία του ΙΚΑ στην Ολλανδία δίπλα πόρτα με το γιατρό.
Πότε έγιναν ΙΧ δεν ξέρω αλλά πραγματικά δεν έχω ξαναδεί πιο αποτελεσματικό σύστημα.
Cpt. Haddock
02/02/2016, 16:03
2004 5 (θα σε γελάσω) εγώ πρόλαβα φαρμακεία του ΙΚΑ στην Ολλανδία δίπλα πόρτα με το γιατρό.
Πότε έγιναν ΙΧ δεν ξέρω αλλά πραγματικά δεν έχω ξαναδεί πιο αποτελεσματικό σύστημα.
Μαλιστα...
Τότε ή θα ήταν συντομη η καριερα τους ή πετυχες δοκιμαστικο συστημα γιατι το 1997 που πρωτοπηγα ειχε ιδιωτικα φαρμακεια. Επισης, το 2010 που πηγα τελευταια φορά, παλι ιδιωτικα ειχε.
Εκτος αν ειχες πεσει σε χρονια με καλη σοδεια και δε θυμασαι τι εβλεπες :lol:
Δε γράφουν και οι "ολλανδοι" του φορουμ πλεον, να μας δωσουν τα φωτα τΩν
MG-KTiNoS
02/02/2016, 16:10
θυμάμαι τα μεγαλεπήβολα σχέδια του συχωρεμένου του Τρίτση που παρουσιάζονταν για χρόοονια με μακέτες για την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας. ακόμη μακέτες είναι.
Είχαμε κι μερικούς καλούς που και που....
Πολλά σχέδια του Τρίτση έγιναν πράξη πολλά χρόνια μετά από άλλους ανθρτώπους που τα βρήκαν ξεχασμένα σε κάποια συρτάρια.
Ξέχασαν φυσικά να πουν αλλά δεν πειράζει.
MG-KTiNoS
02/02/2016, 16:15
Μαλιστα...
Τότε ή θα ήταν συντομη η καριερα τους ή πετυχες δοκιμαστικο συστημα γιατι το 1997 που πρωτοπηγα ειχε ιδιωτικα φαρμακεια. Επισης, το 2010 που πηγα τελευταια φορά, παλι ιδιωτικα ειχε.
Εκτος αν ειχες πεσει σε χρονια με καλη σοδεια και δε θυμασαι τι εβλεπες :lol:
Δε γράφουν και οι "ολλανδοι" του φορουμ πλεον, να μας δωσουν τα φωτα τΩν
Δεν ξέρω τι έπαιζε ακριβώς και δεν μπορώ να σου πω θετικά.
Αυτό που ξέρω όμως είναι πήγα με μια φίλη μου στο γιατρό του ΙΚΑ πήρε και πήρε τα φάρμακα δίπλα πόρτα.
Μου είπε ότι ήταν κρατικό φαρμακείο.
Δεν ξέρω αν υπήρχαν και ιδιωτικά πράλληλα και τι φάρμακα είχε ο καθένας.
Δεν ξέρω τι έπαιζε ακριβώς και δεν μπορώ να σου πω θετικά.
Αυτό που ξέρω όμως είναι πήγα με μια φίλη μου στο γιατρό του ΙΚΑ πήρε και πήρε τα φάρμακα δίπλα πόρτα.
Μου είπε ότι ήταν κρατικό φαρμακείο.
Δεν ξέρω αν υπήρχαν και ιδιωτικά πράλληλα και τι φάρμακα είχε ο καθένας.
Λοιπόν στην Ολλανδία υπάρχουν κάποια φαρμακεία που ανήκουν στο εκεί ΕΣΥ. Επίσης στην Ολλανδία υπάρχει το σύστημα του γιατρού της περιοχής στον οποίο "εγγραφεσαι" υποχρεωτικά...
Μη με ρωτήσεις πως το ξέρω, δεν εκθέτω τις καλοκαιρινές μου γνωριμίες.