View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 5
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
SHOOTER045
13/02/2016, 20:47
http://www.huffingtonpost.gr/2016/02/13/koinonia-agrotes-mpouzoukia_n_9225338.html?1455374782&utm_source=Sport24&utm_medium=huffpost_home_sidebar&utm_campaign=24MediaWidget
Δεν ξέρω τι έκαναν στην Αθήνα.
Ξέρω εδώ σε τοπικό επίπεδο οτι το πρωί πήγαιναν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στα χωράφια τους, γιατί είναι περίοδος που κλαδευουν τα δέντρα.
Το απόγευμα έπαιρναν τον καφέ τούς, πήγαιναν στα μπλόκα, φώναζαν και 5 μαλακες με τις κάμερες.
Άναβαν τις ψησταριές ,οι καντίνες ξεπουλουσαν και ξεπουλανε.
Και αργά τα αγροτικά τους ηταν παραταγμένα εξω απο τα κωλομπαρα της περιοχής.
Τα κορίτσια κάνουν χρυσές δουλειές ξεπουλανε κάθε βράδυ.
Δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν.
Ήμουν αυτόπτης σε επικοινωνία{αγρότη} με το σπίτι οπου έλεγε οτι θα αργήσει γιατί θα μείνει στο μπλόκο.
amyroukai
13/02/2016, 20:51
Ξέρω εδώ σε τοπικό επίπεδο οτι το πρωί πήγαιναν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στα χωράφια τους, γιατί είναι περίοδος που κλαδευουν τα δέντρα.
Το απόγευμα έπαιρναν τον καφέ τούς, πήγαιναν στα μπλόκα, φώναζαν και 5 μαλακες με τις κάμερες.
Ήμουν αυτόπτης σε επικοινωνία{αγρότη} με το σπίτι οπου έλεγε οτι θα αργήσει γιατί θα μείνει στο μπλόκο.
Τα λεγατε στην ουρά στο "στούντιο";
kalgeorge
13/02/2016, 20:53
kala pantou ta idia kanoun, oxi mono ekei pou tous vlepeis esy
kalgeorge
13/02/2016, 20:54
Τα λεγατε στην ουρά στο "στούντιο";
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
ixografisis re file... amesws esy..... gia to kainourio song pou tha paizoun ta megafwna stin epomeni poria tous
amyroukai
13/02/2016, 21:06
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
ixografisis re file... amesws esy..... gia to kainourio song pou tha paizoun ta megafwna stin epomeni poria tous
Είναι μεγάλη ή ουρά, η αγροτιά τα χωνει...
Τεόγτπ, δικό σου
Το «εύκολα» και «αβίαστα» και «να γίνουν όλοι πλούσιοι» είναι δικό σου, όχι δικό μου.
Γιατί δεν επέλεξες όρους όπως «μετρημένα», «προσεκτικά» και «εποικοδομητική μεγιστοποίηση» αντί αυτών που βιάστηκες αμέσως-αμέσως να επιστρατεύσεις;
Προφανώς επειδή έχεις αντιληφθεί την έννοια του χρήματος που μου διαφεύγει "εντελώς".
Ενδιαφέρον πάντως όταν οποιαδήποτε καινούργια ιδέα αντιμετωπίζεται πρωτίστως με την κινδυνολογία και την καταστροφολογία, n' est ce pas? Δεν φαντάζομαι να δυσκολεύεσαι να δεις πώς το ξύλο δεν απέχει και πολύ, όταν αυτή η αντίδραση είναι η αφετηρία, έ;
Όσο για πληθωρισμό, επειδή είχα επαφές κάποτε με Ζιμπάμπουε, ξέρω ακριβώς περι τίνος πρόκειται, μερσι, νάσαι καλά. Έχω ακόμα κάπου χαρτονομίσματα πολύ μεγαλύτερης ονομαστικής αξίας από τα Μπολιβάρια σου. Τις απόψεις μου για τα αίτια του πληθωρισμού νομίζω οτι μπορείς εύκολα να τις αντιληφθείς από τα άλλα μου γραφόμενα, οπότε άστο.
Δεν διάβασα πουθενά κάποια νέα θεωρία. Ούτε και τους λόγους δημιουργίας του πληθωρισμού. Μια ιδέα σου σχολίασα ή οποία έχει να κάνει με το
Θα μπορούσε βέβαια να καταργηθούν ολοκληρωτικά οι φόροι, και να επανέλθει το δικαίωμα κοπής νομίσματος στο κράτος (που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει τον κόσμο) λύνοντας αμέσως το πρόβλημα. Αλλά αυτό θέλει @rx:s και όχι την μαλακισμένη υπάρχουσα κατάσταση. Οπότε η μόνη καλή ιδέα δεν παίζει, καν!
Είμαι γεμάτος απορία. Ανέπτυξε την θεωρία σου.
Στην προκειμένη περίπτωση της Ελλάδας, που υποθέτουμε πως έχει δραχμή.
Έξοδα 48 δις περίπου.
Έσοδα από φόρους 46 δις περίπου.
Εκτύπωση χρήματος ποσων δις, για να πληρωθούν οι ανελαστικες δαπάνες;
Εύρεση σκληρού συναλλάγματος από που για να καλυφθούν οι εισαγωγές;
Είμαι γεμάτος περιέργεια να μάθω την θεωρία σου. Δεν θα την απορρίψω, απλά θέλω κάποιες απαντήσεις στις ευλογες απορίες που θα προκύψουν.
Δεν διάβασα πουθενά κάποια νέα θεωρία. Ούτε και τους λόγους δημιουργίας του πληθωρισμού. Μια ιδέα σου σχολίασα ή οποία έχει να κάνει με το
Είμαι γεμάτος απορία. Ανέπτυξε την θεωρία σου.
Στην προκειμένη περίπτωση της Ελλάδας, που υποθέτουμε πως έχει δραχμή.
Έξοδα 48 δις περίπου.
Έσοδα από φόρους 46 δις περίπου.
Εκτύπωση χρήματος ποσων δις, για να πληρωθούν οι ανελαστικες δαπάνες;
Εύρεση σκληρού συναλλάγματος από που για να καλυφθούν οι εισαγωγές;
Είμαι γεμάτος περιέργεια να μάθω την θεωρία σου. Δεν θα την απορρίψω, απλά θέλω κάποιες απαντήσεις στις ευλογες απορίες που θα προκύψουν.
Μα δεν θα εισάγουμε τίποτα ρε συ, ούτε καν ρεύμα. Η πίστωση κομμένη, θα λένε.
Σπαρματσέτα στις κολλεκτίβες/κιμπουτζ...
tsompanis
13/02/2016, 21:23
Μερικοί απλά δε θέλουμε να γίνουμε εργοδότες, αν προσπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο λοιπόν και πούμε πως θα κάνουμε κάτι δικό μας μόνοι ή μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους σε μορφή συνεργασίας (όχι κολεκτίβες και π@π@ριές κατά τη γνώμη μου) χωρίς ανθρώπους να δουλεύουν για εμάς θα χρειαστούμε κάτι πολύ βασικό που δεν έχουμε ΚΕΦΑΛΑΙΟ και όσο περίεργο και αν ακούγετε μερικοί άνθρωποι δεν έχουν στην άκρη ούτε 200 ευρό. Τώρα με τα ΕΣΠΑ να σου πω πως το κοίταξα, υπήρχαν δύο/τρεις ιδέες βιώσιμες θεωρώ εδώ και κάμποσο καιρό. Η μία χαμηλού κόστους ~25.000 η άλλη στα 50.000 και κάτι ψηλά και μια τρίτη γύρω στα 120.000. Ζητάνε της παναγιάς τα μάτια από χαρτούρα και πες ότι τρέχεις το κάνεις σκοτώνεσαι και με μερικούς πολύ αμφιβάλω αν τα πάρεις τα λεφτά και ας είναι και με το σταγονόμετρο. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι αν είσαι χωρίς λεφτά και "γνωριμίες" την έχεις κάτσει τη βάρκα, εγκλωβίστηκες.
Κοίτα που είναι το λάθος σου, όπως και των περισσοτέρων ελλήνων
όταν λέμε να κάνεις κάτι μόνος σου δεν λέμε για ΕΣΠΑ και σχέδια βελτίωσης,άστα αυτά είναι για άτομα με υφιστάμενη κατάσταση που πάνε στο επόμενο βήμα,έχουν κεφάλαιο τεχνογνωσία κλπ.
Δηλαδή,δεν μπορείς να γίνεις εργοστασιάρχης η Ο παραγωγός σε κάτι που θα κάνεις για πρώτη φορά με την μια και να παίζεις με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και ας είχες και κεφάλαιο.
μπορείς όμως π.χ να πας να μαζέψεις ελιές ή κάστανα ή μανταρίνια,να κόψεις αγροτόσημο και αν έχεις και κανα δυό φίλους που ψάχνουν μεροκάματο με την καραμπίνα να κάνετε συνεργείο και να χτυπάτε δουλειές.
οπως κάνουν οι αλβανοί τόσα χρόνια στα χωράφια και χτίζουν οροφοδιαμερίσματα στο δυράχειο και τα τίρανα και φεύγει το χρήμα έξω αέρα
Εργοδότης του εαυτού σου μπορείς να γίνεις ακόμα και με ένα χορτοκοπτικό χειρός που θα καθαρίζεις αυλές και παρτέρια την άνοιξη
Απο εκεί και πέρα σκέψου ότι βρισκόμαστε σε μια χώρα που δόξα το θεό μπορεί να παράγει τα πάντα και οι ανάγκες ακόμα και σε εξειδικευμένα προιόντα αυξάνονται κάθε χρόνο. όπως π.χ στα βότανα και τα αιθέρια έλαια
Γενικότερα (και το σχόλιο δεν πάει σε σένα) αφήστε τι κάνει ο κάθε κοιλαράς κριτσικάτσι στα μπουζούκια.αυτός μπορεί να τα έχει και να γουστάρει.
ο καθένας τι μπορεί να κάνει σε ατομικό επίπεδο και κυρίως πάνω σε αυτό που θα έχει σταθερή αξία ή καλύτερα θα διαμορφώνει την αξία σε μια χώρα που πάει για βρούβες.η διατροφή.
Άν έχεις κώλο διάβαινε μπροστά σου είναι όλα
stefanos
13/02/2016, 23:20
Ας εστιαστούμε στα πιο πρακτικά. ΟΚ, οι μικρομεσαίοι φοροδιαφεύγουν. Τι να πούμε όμως για τους γίγαντες που κάνουν τα ίδια και χειρότερα ΝΟΜΙΜΑ;
Αυτό είναι ΟΚ, προφανώς;
Και αν υπάρχουν οι διέξοδοι για τους «μεγάλους», δεν πρέπει να υπάρχουν και για τους «μικρούς» σε μια δίκαια κοινωνία;
Ή δεν ισχύει ο ίδιο, και οι μικροί πρέπει να πληρώνουν γιατί έτσι;
Για ρίξε μια ματιά στα βίντεο για την Ουαλλία.
Ουαλία Νορβηγία και πράσινα καρότα.
Φοροδιαφεύγει ο μεγάλος? Ναι με τον ένα η τον άλλο τρόπο φοροδιαφεύγει και καταπιέζει.
Ο υπάλληλός του? Εμφανώς όχι.
Άρα ουσιαστικά ο "μεγάλος" μέσω του υπαλλήλου πληρώνει όσα χρειάζεται το κράτος για να διατηρήσει ένα επίπεδο παροχών στην κοινωνία.
Αν φοροδιαφεύγω εγώ σαν μικρομεσαίος προσφέρω κάτι στην κοινωνία? Απολύτως τίποτα και ουσιαστικά κλέβω από τους συνανθρώπους αυτά που θα έπρεπε να απολαμβάνουν αυτοί.
Ουσιαστικά λοιπόν είμαι βάρος για την υπόλοιπη κοινωνία.
Οι μεγάλοι που αναφέρεις και δεν πληρώνουν θα ζητήσουν τίποτα ποτέ από την κοινωνία? παιδεία σύνταξη εοπυ ....μάλλον όχι
Όταν καταφέρεις και διώξεις όλους τους μεγάλους από ένα κράτος και μείνουν μόνο τα λαμόγια και οι άνεργοι υπάλληλοι ξέρεις τι γίνεται?
Φυσικά και ξέρεις το ζούμε τώρα.
Δεινόσαυρος
14/02/2016, 00:10
Χεχεχε,
Γεια σου Αθάνατο Αζερμπαῐτζάν, Κορωνίδα της Αέναης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!
http://www.thepressproject.gr/article/89124/TAIPED-kai-Aktor-enantion-ependuseon
Πριν λίγες μέρες σύμφωνα με νομοσχέδιο που είμαι σίγουρος πως κανένας δεν πήρε χαμπάρι, το Μέγαρο Μουσικής περνά στην πλήρη ευθύνη του ελληνικού δημοσίου (μαζί βέβαια με την πλήρη ευθύνη περνάνε στο χρεοκοπημένο ελληνικό δημόσιο και οφειλές περί τα 400.000.000 € -τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ)... Στροφή στην ποιότητα!!!
Μονό το τυπικό του θέματος αλλάζει... Εδώ και πολλά χρόνια το Ελληνικό δημόσιο ως εγγυτής πληρώνει τα εκατοντάδες εκατομμύρια των χρεών του Μεγάρου όταν αυτά καταπέπτουν... Τώρα απλά θα τα πληρώνει απ'ευθείας... Με την ευκαιρία θα βρούν και τρόπο να προσθέσουν και μερικούς Δημοσιους υπαλλήλους γιατί τώρα θα "ανακαλύψουν" ότι το Μέγαρο είχε κενά στα οργανόγράμματα... :rolleyes:
MG-KTiNoS
15/02/2016, 08:49
Σα μπόσο ΦΠΑ μας κάνει αυτό???
http://tvxs.gr/news/ellada/miza-13-ekat-dolarion-gia-tin-promitheia-rantar-epi-tsoxatzopoyloy
:rolleyes:
notakos600
15/02/2016, 11:10
Σα μπόσο ΦΠΑ μας κάνει αυτό???
http://tvxs.gr/news/ellada/miza-13-ekat-dolarion-gia-tin-promitheia-rantar-epi-tsoxatzopoyloy
:rolleyes:
Ρε πόσα δις έφαγε αυτή η λέρα κι οι κολλητοί του; :eek:
amyroukai
15/02/2016, 11:13
Πόσα έχουν φάει και όλοι οι άλλοι στα μουλωχτά κιόλας... Ο μεσιέ Αβραμό που θέλαμε να τον κάνουμε και πρόεδρο... Ο μεσιέ Λαλιώ... Ο μεσιέ Σουφ... Γενικά πόσο τεράστιες μασέλες.
Τι ;
δεν ειχαν ανεβει στην εξουσια για να υπηρετησουν το εθνος;
"πεφτω απ τα συννεφα"
stefanos
15/02/2016, 12:24
Μ αρέσει που όλοι πέφτετε από τα σύννεφα:lol:
amyroukai
15/02/2016, 12:27
Είναι χειμώνας περίπου και έχει μπολικα, βολεύει.
Κάποτε τα ανεβαίναμε όμως, θα μας έλεγε ο φίλος μας ο Πάγκαλος :lol:
nicksior
15/02/2016, 12:36
Πόσα έχουν φάει και όλοι οι άλλοι στα μουλωχτά κιόλας... Ο μεσιέ Αβραμό που θέλαμε να τον κάνουμε και πρόεδρο... Ο μεσιέ Λαλιώ... Ο μεσιέ Σουφ... Γενικά πόσο τεράστιες μασέλες.
Τώρα αγαπητέ αν σου πω ότι αυτό που κάνεις , (μπέρδεμα των τεκμηριώμενων με τα καθ υποψίαν) είναι ο ορισμός του λαικισμού...
Θα θυμώσεις?
Διαφορετικά όταν όλοι φταίνε τότε δεν φταίει κανείς ..
και αντιστρόφως..
PortisHead
15/02/2016, 12:44
....μπέρδεμα των τεκμηριώμενων με τα καθ υποψίαν...
Κανουμε και διαχωρισμό τωρα :lol:
Για να ειμαστε και political correct.
:bawl:
nicksior
15/02/2016, 12:55
Κανουμε και διαχωρισμό τωρα :lol:
Για να ειμαστε και political correct.
:bawl:
Αδιαφορώ για το political correct , δεν ανήκω σε κανένα μαντρί , έγραψα ,νομίζω, το αυτονόητο .
PortisHead
15/02/2016, 13:21
Αδιαφορώ για το political correct , δεν ανήκω σε κανένα μαντρί , έγραψα ,νομίζω, το αυτονόητο .
Ναι βρε, δεν σε κατηγορησα για κατι , απλα μου φανηκε αστειο να μιλαμε για τα Σοδομα και τα Γομορα και καποιος να λεει:
"ε ψιτ...ο ξαδερφος του μπατζανακη του εφημεριδοπώλη ηταν ομως τιμιο παιδι, μην τα ισοπεδώνεται όλα."
amyroukai
15/02/2016, 13:37
Αυτό εμπίπτει στο "αν έχετε στοιχεία να πάτε στην δικαιοσύνη κύριε" που ακούμε συχνά από τα έδρανα.
Με συγχωρείτε δια την απόπειρα θολώματος των υδάτων, ανακαλείται όλο το επίμαχο ποστ δια του παρόντος, αφού δεν έχει επιληφθεί εισαγγελία και δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου προφανώς δεν ισχύει τίποτα εκ των γραμμένων. Νόμιμο-ηθικά όλα, κι ας έχει βουηξει ο τόπος, ανυπόστατες φήμες των πολιτικών εχθρών..
Επίσης να τονίσω ότι αν όλοι έκλεψαν (που εγώ λέω ναι εσύ όχι, όλα καλά) δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο ή πως το συλλογικό της πράξης την κάνει σωστή όπως λες. Σημαίνει πως ο άκης έπρεπε να έχει τεράστια παρέα, αλλά αφού βρέθηκε ένα εξιλαστήριο, οι άλλοι είναι οκ. Ένας και μόνον κλέφτης πολιτικός υπήρξε στα χρονικά και τον τιμωρήσαμε. Χαρά και αγαλλίαση στην χώρα. Αμήν.
nicksior
15/02/2016, 13:47
Αυτό εμπίπτει στο "αν έχετε στοιχεία να πάτε στην δικαιοσύνη κύριε" που ακούμε συχνά από τα έδρανα.
Με συγχωρείτε δια την απόπειρα θολώματος των υδάτων, ανακαλείται όλο το επίμαχο ποστ δια του παρόντος, αφού δεν έχει επιληφθεί εισαγγελία και δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου προφανώς δεν ισχύει τίποτα εκ των γραμμένων. Νόμιμο-ηθικά όλα, κι ας έχει βουηξει ο τόπος, ανυπόστατες φήμες των πολιτικών εχθρών..
Επίσης να τονίσω ότι αν όλοι έκλεψαν (που εγώ λέω ναι εσύ όχι, όλα καλά) δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο ή πως το συλλογικό της πράξης την κάνει σωστή όπως λες. Σημαίνει πως ο άκης έπρεπε να έχει τεράστια παρέα, αλλά αφού βρέθηκε ένα εξιλαστήριο, οι άλλοι είναι οκ. Ένας και μόνον κλέφτης πολιτικός υπήρξε στα χρονικά και τον τιμωρήσαμε. Χαρά και αγαλλίαση στην χώρα. Αμήν.
Δεν λέω ότι έχεις άδικο και λογικά τα συμπεράσματά σου , ούτε όμως κόβω και το κεφάλι μου πως έχεις δίκιο..
Και αυτό το .."αν έχετε στοιχεία να πάτε στην δικαιοσύνη κύριε" μπορεί να ακούγεται .. κάπως .. αλλά πως γίνεται διαφορετικά ?
Με γιούργια? με λαικά δικαστήρια?
Ξερω γω ?
Εχεις να προτείνεις κάτι?
amyroukai
15/02/2016, 13:54
Εχεις να προτείνεις κάτι?
Όχι, περιμένω την μεταμόσχευση κερατοειδούς στην από χρόνια τυφλή με την ζυγαριά μπας και, αλλά ο εοπυυ δεν έχει λεφτά, κρίση καταραμένη.
Και απολαμβάνω λαϊκή σοφία με τα των κοράκων και οφθαλμών. Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, πόσο βολικος αλήθεια.
Επίσης να τονίσω ότι αν όλοι έκλεψαν (που εγώ λέω ναι εσύ όχι, όλα καλά)
Δεν λέει όχι. Λέει πως είναι άλλο να πεις «σιγά μην ήταν μόνος του ο Άκης. Το πιθανότερο είναι πως τουλάχιστον οι μισοί από τους Χ, Ψ, Ω κτλ κάτι θα έχουν κάνει κι αυτοί» και άλλο να πεις «εντάξει, φορτώνουν στον Άκη και αυτά του Χ, του Ψ και του Ω για να την γλιτώσουν».
Το πρώτο δείχνει καχυποψία (που με όσα έχουμε δει-ακούσει τόσα χρόνια είναι φυσικό και σωστό), ενώ το 2ο δείχνει τη προδιάθεση να καταδικάσουμε με βάση την δυνατότητα/πιθανότητα. Και αυτό είναι κακό στη βάση του ότι αν αύριο σε όλο το forum έρθει από ένα πρόστιμο ΝΑ για ταχύτητα μιας και οδηγούμε «μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού», θα δικαιολογηθεί ακριβώς με αυτόν τον τρόπο. Όπως έγινε ήδη με τις ασφάλειες.
nicksior
15/02/2016, 14:00
Ναι βρε, δεν σε κατηγορησα για κατι , απλα μου φανηκε αστειο να μιλαμε για τα Σοδομα και τα Γομορα και καποιος να λεει:
"ε ψιτ...ο ξαδερφος του μπατζανακη του εφημεριδοπώλη ηταν ομως τιμιο παιδι, μην τα ισοπεδώνεται όλα."
Δεν αισθάνθηκα να με κατηγορείς, μόνο που περιγράφεις μια αδιέξοδη κατάσταση που δυστυχώς είναι η πραγματικότητα που ζούμε.
Ενα restart χρειάζεται και χτίσιμο σε υγιή θεμέλια απ την αρχή
Δυστυχώς πουθενά στον ορίζοντα δεν φαίνεται αυτή η προοπτική..
Εντωμεταξύ η αλληλοφαγωμάρα και η ρητορική του μίσους καλά κρατούν
nicksior
15/02/2016, 14:10
Όχι, περιμένω την μεταμόσχευση κερατοειδούς στην από χρόνια τυφλή με την ζυγαριά μπας και, αλλά ο εοπυυ δεν έχει λεφτά, κρίση καταραμένη.
Και απολαμβάνω λαϊκή σοφία με τα των κοράκων και οφθαλμών. Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, πόσο βολικος αλήθεια.
Κοίτα..
Κι εγώ τα γράφω αυτά σε στιγμές αγανάκτησης αλλά δεν μπορεί να είναι έτσι.
Bladerunner
15/02/2016, 14:14
Κι εγώ τα γράφω αυτά σε στιγμές αγανάκτησης αλλά δεν μπορεί να είναι έτσι.
Για όνομα του Θεού και της Παναγίας! Όχι βέβαια!
nicksior
15/02/2016, 14:29
Για όνομα του Θεού και της Παναγίας! Όχι βέβαια!
Εσύ που είσαι θρησκευόμενος .. Δεν έχεις ανάγκη! :lol:
stefanos
15/02/2016, 15:01
Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, πόσο βολικος αλήθεια.
Καλά ευθύνη υπουργού δεν θα βρεις ποτέ και πουθενά με οποιαδήποτε νομοθεσία.
Όλες οι διαδικασίες νόμιμα γίνονται.
Nostradamus
15/02/2016, 15:05
Να ρωτησω κατι...
Ποτε ειναι να ψηφιστει αυτο το νομοσχεδιο για το ασφαλιστικο ??
kalgeorge
15/02/2016, 15:44
Να ρωτησω κατι...
Ποτε ειναι να ψηφιστει αυτο το νομοσχεδιο για το ασφαλιστικο ??
sta bloka aderfia..... ekei exei.... pswmi...
http://www.sdna.gr/politiko-deltio/life-style/article/168644/i-xoreytria-poy-arrostise-toys-agrotes-sta-mploka-pics
Nostradamus
15/02/2016, 15:49
http://www.sdna.gr/politiko-deltio/life-style/article/168644/i-xoreytria-poy-arrostise-toys-agrotes-sta-mploka-pics
added to the wish list.. :lol::lol:
σοβαρα τωρα ποτε ειναι να ψηφιστει το νομοσχεδιο ??
amyroukai
15/02/2016, 16:06
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αν δεν απατωμαι.
Τι ;
δεν ειχαν ανεβει στην εξουσια για να υπηρετησουν το εθνος;
"πεφτω απ τα συννεφα"
Μ αρέσει που όλοι πέφτετε από τα σύννεφα:lol:
Κάποτε τα ανεβαίναμε όμως, θα μας έλεγε ο φίλος μας ο Πάγκαλος :lol:
Τι να κανουμε ........εδω και χροοοοοονια βρεχει μ@λακες.................εμου του ΑΙδιου..................:(
nicksior
15/02/2016, 18:08
ΟΚ!
Να κάτσουμε να πεθάνουμε.
dimmie_72
15/02/2016, 18:15
Θεωρητικά γύρω στα 75εκ. € μόνο για τις χοντρές μίζες αλλά για όποιον γνωρίζει το πελατειακό σύστημα που είχε στήσει ειδικότερα στη Β. Ελλάδα και μέσω εταιρειών στην Α. Ευρώπη (ΕΚΟ, ΟΚΤΑ, ΕΛΒΟ κλπ), αυτό το ποσό αποτελεί κλάσμα.
skylaros
15/02/2016, 18:18
Το δεύτερο ποιο αηδιαστικό πράγμα που είδα σήμερα μετά το βιασμό μιας γάτας στο Βόλο. Ακόμα και να θέλεις να σταθείς αλληλέγγυος στα όποια δίκαια αιτήματα των αγροτών είναι λες και το κάνουν επίτηδες να γίνονται νούμερα στα μάτια της κοινωνίας. Μια με τους φασίστες χέρι χέρι, μια με τη χρήση ζώων στις διαμαρτυρίες τους, μια με τα σκηνικά τύπου Τσικνοπέμπτη, μια με το σεξισμό που τρέχει από παντού, είναι λες και θες να δεις κάτι θετικό σε κάποιον και αυτός σου καρφώνει τα δάχτυλα στα μάτια. Αηδία κατάντησαν και παίρνει η μπάλα μαζί τους και τους όποιους ανθρώπους όντως θα αδικηθούν από αυτό το ασφαλιστικό. Τώρα για το νούμερο που πήγε εκεί, τι να πει κανείς, γαμώ την πατριαρχεία που έκανε γυναίκες να θεωρούν ωραίο/θεμιτό να τις αντιμετωπίζουν σαν βυζιά.
AUFGEBRACHT
15/02/2016, 19:50
Οι χορεύτριες οριεντάλ αν δεν κάνω λάθος ειδικεύονται στον χορό της κοιλιάς. Η συγκεκριμένη αν κρίνω από τις φωτό ειδικεύεται στο χορό του κώλου...
amyroukai
15/02/2016, 20:09
Οι χορεύτριες οριεντάλ αν δεν κάνω λάθος ειδικεύονται στον χορό της κοιλιάς. Η συγκεκριμένη αν κρίνω από τις φωτό ειδικεύεται στο χορό του κώλου...
Twerking, αγαπητέ.
MG-KTiNoS
15/02/2016, 20:24
ολ τάιμ κλάσικ
Οποιος ζητάει κα΄τι να κατασυκοφαντείται....
amyroukai
15/02/2016, 20:32
ολ τάιμ κλάσικ
Οποιος ζητάει κα΄τι να κατασυκοφαντείται....
Αυτό ο δρομοφασίστας το καταφέρνει μόνος του.
kalgeorge
15/02/2016, 20:34
κωλοδουλειά φίλε.... τι να πεις
MG-KTiNoS
15/02/2016, 20:56
Αυτό ο δρομοφασίστας το καταφέρνει μόνος του.
Ναι μωρε οκ χωρίς αγρότες θα είναι ακόμα πιο καλά
από το χωρίς φάμπρικες, χωρίς βιοτεχνίες σκέτο.
:D
endo με taxi :lol:
352211
RaGe_Raptor
15/02/2016, 20:57
#mazinikame ρε μλκες..!!!! :rotflmao:
Τί πίνουν ρπστμ εκεί στη νεολαία Σύριζα!!!!
amyroukai
15/02/2016, 21:04
Νικολάκη δεν είσαι ηλίθιος. Γιατί τον προσποιείσαι; Δεν ζήτησε κανείς να καταργηθούν οι αγρότες. Να κλείνουν το χωράφι τους αν θέλουν, όχι τον δρόμο των υπολοίπων. Αυτό φίλε είναι φασισμός. Έτσι γουσταρω, έχω και το μέσον, θα σας γαμ.... όλους γιατί μπορώ; Όχι.
endo με taxi :lol:
352211
Και με τους δρομους κλειστους, ολα θα φτιαξουν μαγικα, βρε κτΙνε;
pipe_smoker
15/02/2016, 21:40
Νικολάκη δεν είσαι ηλίθιος. Γιατί τον προσποιείσαι; Δεν ζήτησε κανείς να καταργηθούν οι αγρότες. Να κλείνουν το χωράφι τους αν θέλουν, όχι τον δρόμο των υπολοίπων. Αυτό φίλε είναι φασισμός. Έτσι γουσταρω, έχω και το μέσον, θα σας γαμ.... όλους γιατί μπορώ; Όχι.
Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τους αγρότες, δυστυχώς ή ευτυχώς αν θες να ακουστείς πρεπει να κανεις θόρυβο.
Πάντα έτσι ηταν.
Καμια πορεία/απεργία/διαμαρτυρία/whatever δεν εχει νόημα αν γινει σε μια βουνοκορφή και δεν ενοχλήσει κανέναν.
Ούτε κι αν απειλήσει κανεις οτι θα κάτσει σε μια γωνια και θα κρατήσει την ανάσα του μεχρι να σκάσει.
Κατα τα λοιπά με κάλυψε απόλυτα ο σκυλαρος.
MG-KTiNoS
15/02/2016, 21:52
Νικολάκη δεν είσαι ηλίθιος. Γιατί τον προσποιείσαι; Δεν ζήτησε κανείς να καταργηθούν οι αγρότες.
Δεν το ζήτησε αλλά θα καταργηθούν....
Για κει πάει το πράμα ολοταχώς.
Και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι?
Ότι κλείσουν δεν κλείσουν το δρόμο οι υπογραφές έχουν πέσει και οι συνδηκάλες
θα τους αδειάσουν μέρα μεσημέρι .
:(
Και με τους δρομους κλειστους, ολα θα φτιαξουν μαγικα, βρε κτΙνε;
Την έχουνε γαμήσει όπως και να χει
amyroukai
15/02/2016, 22:31
Την έχουνε γαμήσει όπως και να χει
Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που θα ζουν ζωή χαρισάμενη, θέλεις να μου πεις;
Καμια πορεία/απεργία/διαμαρτυρία/whatever δεν εχει νόημα αν γινει σε μια βουνοκορφή και δεν ενοχλήσει κανέναν.
Εγώ πάλι πίστευα ότι απεργία σημαίνει διαμαρτυρία εναντίον κάποιου "αφεντικού". Αυτή τη στιγμή ποιό αφεντικό πλήττεται, δεν καταλαβαίνω. Ή ίσως πολλά, κανένα εκ των οποίων δεν έχει άμεση σχέση με τους αγρότες. Και επίσης αντιλαμβάνομαι την απεργία ως θυσία κάποιου εργαζόμενου ο οποίος διαμαρτυρόμενος χάνει μεροκάματο. Εδώ έχουμε πληρωμένους ανθρώπους, στην νεκρή περίοδο εργασιών, χορτάτοι να χαλάνε τις δουλειές των άλλων, όχι την δική τους. Απεργία και διαμαρτυρία με ξένες πλάτες. Σούπερ. Και ζητάνε να μην αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Όμορφα...
MG-KTiNoS
15/02/2016, 22:33
Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που θα ζουν ζωή χαρισάμενη, θέλεις να μου πεις;
μπα...
απλά μόλις διαλύσουν και αυτόν τον παραγωγικό ιστό θα κάνουμε ακόμα ένα βηματάκι προς τη σωστή κατεύθυνση.... (το γκρεμό)
ΑΛΛΑ τράπεζες θα έχουμε !
Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τους αγρότες, δυστυχώς ή ευτυχώς αν θες να ακουστείς πρεπει να κανεις θόρυβο.
Πάντα έτσι ηταν.
Ούτε κι αν απειλήσει κανεις οτι θα κάτσει σε μια γωνια και θα κρατήσει την ανάσα του μεχρι να σκάσει.
Να συμφωνήσω εν μέρει με αυτό... Επειδή όμως δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου, λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία... Οι αγρότες που τώρα κλείνουν δρόμους και απαγορεύουν σε μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας να εργαστούν, είναι διαφορετικοί από εκείνους που θυμάμαι να δέρνονται στα λιμάνια κατά την απεργία ναυτεργατών-μεταφορέων και να ωρύονται ότι η απεργία πρέπει να σπάσει και τα δικά τους προιόντα επειδή είναι "ευπαθή" θα πρέπει να μεταφέρονται κατ' εξαίρεση γιατί αλλιώς θα καταστραφούν ??? :a014:
pipe_smoker
16/02/2016, 09:05
Να συμφωνήσω εν μέρει με αυτό... Επειδή όμως δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου, λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία... Οι αγρότες που τώρα κλείνουν δρόμους και απαγορεύουν σε μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας να εργαστούν, είναι διαφορετικοί από εκείνους που θυμάμαι να δέρνονται στα λιμάνια κατά την απεργία ναυτεργατών-μεταφορέων και να ωρύονται ότι η απεργία πρέπει να σπάσει και τα δικά τους προιόντα επειδή είναι "ευπαθή" θα πρέπει να μεταφέρονται κατ' εξαίρεση γιατί αλλιώς θα καταστραφούν ??? :a014:
Όχι δεν είναι διαφορετικοί.
Πιθανότατα μιλάμε για τα ίδια ζώα, που απαιτούν να χυθεί ένα δάκρυ για το δράμα τους, αλλά το δράμα των άλλων (ναυτεργατών όπως λες για παράδειγμα) εκείνοι το γράφανε στα παπάρια τους.
Ξαναλέω λοιπόν.
Δεν παίρνω το μέρος κανενός αγρότη.
Σχολίασα απλά ότι πορεία/διαμαρτυρία κλπ στην οποία δε θα ενοχληθεί κανείς, δεν είναι διαμαρτυρία.
Είτε έχεις δίκιο, είτε άδικο.
Είτε είσαι αγρότης, είτε συνταξιούχος, είτε οτιδήποτε.
ΥΓ. Και ναι, μιας και το αναφέρεις, μιλάμε για τόσο μαλάκες (όχι μόνο οι αγρότες φυσικά), που δεν καταλαβαίνουνε ότι αν εγώ βρίζω τον ταρίφα που απεργεί σήμερα και δεν μπορώ να πάω δουλειά, λογικό κι επόμενο να με βρίζει κι αυτός όταν θα του κλείσω το δρόμο για να απεργήσω κι εγώ αύριο.
Εγώ πάλι πίστευα ότι απεργία σημαίνει διαμαρτυρία εναντίον κάποιου "αφεντικού". Αυτή τη στιγμή ποιό αφεντικό πλήττεται, δεν καταλαβαίνω. Ή ίσως πολλά, κανένα εκ των οποίων δεν έχει άμεση σχέση με τους αγρότες. Και επίσης αντιλαμβάνομαι την απεργία ως θυσία κάποιου εργαζόμενου ο οποίος διαμαρτυρόμενος χάνει μεροκάματο. Εδώ έχουμε πληρωμένους ανθρώπους, στην νεκρή περίοδο εργασιών, χορτάτοι να χαλάνε τις δουλειές των άλλων, όχι την δική τους. Απεργία και διαμαρτυρία με ξένες πλάτες. Σούπερ. Και ζητάνε να μην αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Όμορφα...
Σωστά όλα αυτά που λες.
Και ξαναλέω.
Αν σου μιλάω και δεν ακούς, αλλά αυτό που θέλω να σου πω έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα (μπορεί σαφώς να λέω μαλακίες και να έχω άδικο), μπορώ να σου κάνω "τοκ τοκ" στον ώμο με το χέρι μου μπας και φιλοτιμηθείς να γυρίσεις να σου πω, ή μπορώ να σου τραβήξω ένα σκαμπήλι όπου πλέον εκεί θα γυρίσεις θες δε θες.
Εάν μπορώ να σου το τραβήξω το σκαμπήλι (εν προκειμένω οι αγρότες μπορούν γιατί και τα μέσα και την άνεση έχουν) λογικό είναι να το κάνω.
Ηθικό μπορεί να μην είναι.
Αλλά το τί είναι ηθικό και τί όχι είναι τεράστιο θέμα και αν περιμένουμε από τους αγρότες να διδάξουν αστικό ήθος, καλύτερα να χώσουμε το κεφάλι μας στο γκώλο μας. Περισσότερο φως θα δούμε.
Επίσης το τί είναι φασιστικό είναι κι αυτό μεγάλη ιστορία, κι έχουμε την τάση οποιοσδήποτε κάνει κάτι που το θεωρούμε λάθος να τον αποκαλούμε φασίστα.
Μπορεί να είναι μαλάκας, μπορεί ανήθικος, μπορεί τα χίλια μύρια.
Δεν είναι κοκα κόλα ο φασισμός για να πηγαίνει με όλα.
Και δεν είναι ότι με έχει πιάσει καμιά κρίση με τη σημειολογία, αλλά αν τον κάθε μαλάκα το βαφτίσουμε φασίστα, στο τέλος θα ξεχάσουμε τί σημαίνει πραγματικά φασισμός και δε θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους φασίστες από τους μαλάκες/γίδια/αναίσθητους/παρτάκηδες κλπ.
amyroukai
16/02/2016, 09:05
Το ξαναρώτησα νωρίτερα αυτό.
Απλά ενισχύει το επιχείρημα περί ανέξοδων για τους αγρότες "αγώνων".
Αϊ αμ φρομ Γκρισ εντ χϊαρ γουι μπιχεϊβ λαϊκ δις.
Εγώ κοιτάζω την πάρτη μου
Εσύ κοιτάζεις την πάρτη σου
Αυτός/τή κοιτάζει την πάρτη του/της
Εμείς κοιτάζουμε την πάρτη μας
Εσείς κοιτάζετε την πάρτη σας
Αυτοί κοιτάζουν την πάρτη τους
amyroukai
16/02/2016, 09:24
Και δεν είναι ότι με έχει πιάσει καμιά κρίση με τη σημειολογία, αλλά αν τον κάθε μαλάκα το βαφτίσουμε φασίστα, στο τέλος θα ξεχάσουμε τί σημαίνει πραγματικά φασισμός και δε θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους φασίστες από τους μαλάκες/γίδια/αναίσθητους/παρτάκηδες κλπ.
Δεκτή η διόρθωση.
pipe_smoker
16/02/2016, 09:33
Δεκτή η διόρθωση.
Βρε α στα διάλα που θα με πεις ότι σε διόρθωσα κιόλας:p:lol:
:beer:
amyroukai
16/02/2016, 09:38
Βρε α στα διάλα που θα με πεις ότι σε διόρθωσα κιόλας:p:lol:
:beer:
Με έβαλες και στην διαδιακασία να ψαξω ετΥμολογία (μπλιτζ αλερτ) και ιστορία της λέξης... Και να βρω το ακόλουθο:
Η έννοια της λέξης "φασισμός" σήμερα χρησιμοποιείται πολλές φορές για να χαρακτηρίσει πρόσωπα, θεσμούς ή καταστάσεις που μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση με την αρχική έννοια του όρου. Το ουσιαστικό "φασισμός" και το επίθετο "φασίστας" χρησιμοποιούνται σήμερα πολλές φορές, εκτός από τον αρχικό ορισμό, την εθνικιστική και φυλετική πολιτική ιδεολογία που πρωτοεμφανίζεται στην Ιταλία του Μουσολίνι (..... ) και σε μια πολύ ευρύτερη λανθασμένη έννοια, προσδιορίζοντας ως "φασισμό" γενικά κάθε άδικη, αντιδημοκρατική και βίαιη πράξη, ιδεολογία, συναίσθημα, συνήθεια στο χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας, της οικογένειας, και των σχέσεων. Η υπερβολική χρήση αυτού του δεύτερου ορισμού έχει εν μέρει υποκαταστήσει τον αρχικό ορισμό (ότι φασισμός είναι μόνο η ονομασία του κινήματος του Μουσολίνι).
Ετυμολογικά ενδιαφέρον επίσης, το τι ήταν η fascia και το ότι χρησιμοποιείτο στην ρωμαϊκή δημοκρατία. Κάτι μάθαμε και σήμερα, στην αναμονή του δημοσίου...
ετοιμολογία
Ew. Ew. EW.
Ο φασισμός έχει πολιτικές ρίζες και συγκεκριμένη κατεύθυνση (από την εξουσία προς τους πολίτες). Πέρα από αυτό, γενικεύουμε πάρα πολύ.
MG-KTiNoS
16/02/2016, 09:52
Μπορεί ναι μπορεί και όχι...
Γιατί ξύλο στο λιμάνι ρίχνουν ΜΟΝΟ τα χρυσαυγουλα.
Το θέμα όμως παραμένει.
Οι αγρότες κάνουν εξαγωγές.
Θα συνεχιστούν και μετά τις "ρυθμίσεις"
ή θα έρθουν Γερμανικές εταιρίες ν αναλαβουν και δεν υπάρχει πρόβλημα?
(γιατί την έχουμε ακούσει ΚΑΙ αυτή τη μαλακία εδώ μέσα)
Οι αγρότες κάνουν εξαγωγές.
Θα συνεχιστούν και μετά τις "ρυθμίσεις"
ή θα έρθουν Γερμανικές εταιρίες ν αναλαβουν και δεν υπάρχει πρόβλημα?
(γιατί την έχουμε ακούσει ΚΑΙ αυτή τη μαλακία εδώ μέσα)
Μπορείς να γράψεις κάτι σε απλά Ελληνικά για να καταλαβαίνει κάποιος τι λές?
Παράδειγμα
"Οι αγρότες κάνουν εξαγωγές" = TRUE
"Θα συνεχιστούν και μετά τις "ρυθμίσεις"" #DIV/0!
"ή θα έρθουν Γερμανικές εταιρίες ν αναλαβουν και δεν υπάρχει πρόβλημα?" #DIV/0!
Ε? :confused:
amyroukai
16/02/2016, 10:16
Ew. Ew. EW.
τι στο διαολο, μετά το έγραψα σωστά, επικαλουμαι στιγμιαια εγκεφαλικη δυσλειτουργια.
SHOOTER045
16/02/2016, 10:21
τι στο διαολο, μετά το έγραψα σωστά, επικαλουμαι στιγμιαια εγκεφαλικη δυσλειτουργια.
Να κοιτάξεις φισες, ασφάλειες για μάκα
Η νέα ΕΡΤ απέκτησε ξαφνικά ...49 προϊσταμένους
Στην ΕΡΤ μοιράζουν καρέκλες και επιδόματα ευθύνης. Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα, τοποθετήθηκαν 49 (!) προϊστάμενοι με τίτλους γεμάτους ...φαντασία.
Το σύνθημα στη νέα ΕΡΤ φαίνεται ότι είναι το "καρέκλες υπάρχουν". Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι ιθύνοντες και αποφάσισαν ότι η κρατική τηλεόραση χρειάζεται όχι έναν ή δύο αλλά 49 (!) προϊσταμένους, οι οποίοι φυσικά θα λαμβάνουν όλα τα επιπλέον επιδόματα, το ...πρεστίζ του τίτλου και ό,τι άλλο προκύψει στην πορεία.
http://www.sport-fm.gr/article/i-nea-ert-apektise-ksafnika-49-proistamenous/3143335
Η νέα ΕΡΤ απέκτησε ξαφνικά ...49 προϊσταμένους
Στην ΕΡΤ μοιράζουν καρέκλες και επιδόματα ευθύνης. Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα, τοποθετήθηκαν 49 (!) προϊστάμενοι με τίτλους γεμάτους ...φαντασία.
Το σύνθημα στη νέα ΕΡΤ φαίνεται ότι είναι το "καρέκλες υπάρχουν". Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι ιθύνοντες και αποφάσισαν ότι η κρατική τηλεόραση χρειάζεται όχι έναν ή δύο αλλά 49 (!) προϊσταμένους, οι οποίοι φυσικά θα λαμβάνουν όλα τα επιπλέον επιδόματα, το ...πρεστίζ του τίτλου και ό,τι άλλο προκύψει στην πορεία.
http://www.sport-fm.gr/article/i-nea-ert-apektise-ksafnika-49-proistamenous/3143335
Λίγα λόγια για την ΕΡΤ.
Το κανάλι που έχει διπλάσιους υπαλλήλους από τα υπόλοιπα 4 μαζί, και λιγότερους τηλεθατές απ΄το προσωπικό της, στέκεται απέναντι στην διαπλοκή και στους νταβατζήδες. Το πληρώνουμε κατιτίς παραπάνω ρε παιδίμ, αλλά είναι σύμβολο ανεξαρτησίας και διαφάνειας...
Λίγα λόγια για την ΕΡΤ.
Το κανάλι που έχει διπλάσιους υπαλλήλους από τα υπόλοιπα 4 μαζί, και λιγότερους τηλεθατές απ΄το προσωπικό της, στέκεται απέναντι στην διαπλοκή και στους νταβατζήδες. Το πληρώνουμε κατιτίς παραπάνω ρε παιδίμ, αλλά είναι σύμβολο ανεξαρτησίας και διαφάνειας...
Έχει και χορωδεία η ΕΡΤ... κι ορχήστρα... καμιά 100στή νοματαίους (κάποιοι είναι και φίλοι)...
Έχει και χορωδεία η ΕΡΤ... κι ορχήστρα... καμιά 100στή νοματαίους (κάποιοι είναι και φίλοι)...
Εχει και τον περίφημο (μόνιμο) κουρδιστή πιάνου που παρέχει υπηρεσίες κάθε 6μηνο, αλλά δεν μπορούσε να είναι με μπλοκάκι, όπως είχε πει η Je sui Mourli ?
Εχει και τον περίφημο (μόνιμο) κουρδιστή πιάνου που παρέχει υπηρεσίες κάθε 6μηνο, αλλά δεν μπορούσε να είναι με μπλοκάκι, όπως είχε πει η Je sui Mourli ?
Για...ανθρωπιστικούς λογους....εγινε μονιμος....
τα 1,5 εκατομμύρια ανεργοι του ιδιωτικου τομεα φυσικα ειναι μ@υλοι
δεν μας ενδιαφερουν αυτοι
(μπορει και να εξαφανιζονται οπως οι μεταναστες στην Ομονοια)
RaGe_Raptor
16/02/2016, 12:05
Ναι καλά, τόσο μαλάκες είστε...
Για τους νεκρούς της ΕΡΤ κουβέντα έτσι; Πέθαναν άνθρωποι,έπρεπε να επαναλειτουργήσει πάση θυσία,ποιος ξέρει που θα είχε φτάσει ο αριθμός των θυμάτων!!!!! Εύγε Αλέξη. Αλέξη σε αγαπάμε , Ψιλά το κεφάλι Αλέξη...
amyroukai
16/02/2016, 12:44
πςςςςςς. ντάξει. μαγκια.
Αυτο ειναι που λεμε...
παρεμβασεις ΟΥΣΙΑΣ!...οχι μ@λ@κιες....
...]
Παντως με το συγκεκριμενο ζητημα με εχει μπερδεψει ο ελληνικος λαος. Τοσα χρονια κραζαμε τους προηγουμενους οτι κανενας δεν ακουμπαει τους καναλαρχες και οτι διαιωνιζεται η παρανομια για λογους διαπλοκης. Τωρα παει να γινει κατι και παλι κραζουμε. Εχουν κανει απειρες μαλακιες οι συγκεκριμενοι αλλα σε αυτο το θεμα νομιζω πως θα επρεπε να ειμαστε θετικοι.
Οπως εγω για να χτισω ενα σπιτι χρειαζομαι αδεια και το οικοπεδο μου να βρισκεται εντος σχεδιου πολης, το ιδιο λογικα δεν πρεπει να ισχυει και για τα καναλια;
Παντως με το συγκεκριμενο ζητημα με εχει μπερδεψει ο ελληνικος λαος. Τοσα χρονια κραζαμε τους προηγουμενους οτι κανενας δεν ακουμπαει τους καναλαρχες και οτι διαιωνιζεται η παρανομια για λογους διαπλοκης. Τωρα παει να γινει κατι και παλι κραζουμε. Εχουν κανει απειρες μαλακιες οι συγκεκριμενοι αλλα σε αυτο το θεμα νομιζω πως θα επρεπε να ειμαστε θετικοι.
Οπως εγω για να χτισω ενα σπιτι χρειαζομαι αδεια και το οικοπεδο μου να βρισκεται εντος σχεδιου πολης, το ιδιο λογικα δεν πρεπει να ισχυει και για τα καναλια;
To ερωτημα ειναι....
γιατι 4;
To ερωτημα ειναι....
γιατι 4;
Αν οντως δεν ξερεις μπορεις να διαβασεις αυτο.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/pappas-giati-tessera-kai-oxi-perissotera-kanalia.3904532.html
Για να ξαναπαω στο παραδειγμα με τα σπιτια, επειδη μεχρι τωρα εχτιζαν ολοι οπου τους καπνιζε, μεσα στο δασος, πανω στην παραλια, κτλ, δε σημαινει πως τωρα που θα γινει σχεδιο πολης πρεπει να ενταξουμε σε αυτο το δασος και την παραλια. Η ελληνικη αγορα μπορει να σηκωσει οικονομικα(βασει διαφημιστικης πιτας) συγκεκριμενο αριθμο καναλιων. Οτιδηποτε πανω απο αυτο θα προκαλει οικονομικα προβληματα, με δανεισμους, διαπλοκη, κτλ (βλ. ALTER).
Αν οντως δεν ξερεις μπορεις να διαβασεις αυτο. .
Βασει μελετης του πανεπιστημιου της Φλωρεντιας παρθηκε η αποφαση....
:confused:
basilis_k6
16/02/2016, 13:49
http://news247.gr/eidiseis/politiki/pappas-giati-tessera-kai-oxi-perissotera-kanalia.3904532.html
Για να ξαναπαω στο παραδειγμα με τα σπιτια, επειδη μεχρι τωρα εχτιζαν ολοι οπου τους καπνιζε, μεσα στο δασος, πανω στην παραλια, κτλ, δε σημαινει πως τωρα που θα γινει σχεδιο πολης πρεπει να ενταξουμε σε αυτο το δασος και την παραλια. Η ελληνικη αγορα μπορει να σηκωσει οικονομικα(βασει διαφημιστικης πιτας) συγκεκριμενο αριθμο καναλιων. Οτιδηποτε πανω απο αυτο θα προκαλει οικονομικα προβληματα, με δανεισμους, διαπλοκη, κτλ (βλ. ALTER).
εχει αναιρεθεί αυτο καθως δεν ισχυουν οι αριθμοι. προφανώς και δεν σηκώνει πανω απο 4-5 αλλα θα έπρεπε να δωσει παραπανω για να μην γινετε αυτος ο χαμος. γενικα ειναι μια υποθεση που αντικατοπτριζει τη χωρα ολη. εχουμε κατι στραβο και παμε να το διορθωσουμε κανοντας το παλι στραβα. το κυριο προβλημα ειναι οτι δεν ελεγχονται ουτε για την νομιμοτητα ουτε για τις υποχρεωσεις τους και αυτο θα συνεχισει προφανως.
Bob_o_mastoras
16/02/2016, 13:50
To ερωτημα ειναι....
γιατι 4;
0 θα επρεπε να ειναι μπας και ξυπνησει κανας' ανθρωπος.. Και ρητη απαγορευση κατοχης του επιπλου γνωστου ως "καναπες" με εφοδους στα σπιτια για την αμεση εφαρμογη του μετρου!!! :p
Pan (dvs)
16/02/2016, 14:02
Ενω αν ειναι λιγα τα καναλια θα ειναι κερδοφορα και δεν θα εχουμε διαπλοκη?
Αν το κανουνε για να προστατεψουνε την κερδοφορια τους,γιατι δεν το κανουνε αυτο και σε αλλους κλαδους?Να πουνε δηλ ανα χιλιους κατοικους δυο δικηγοροι,ενα φαρμακειο,τρια περιπτερα κλπ.
Πιστευεις οτι τους επιασε η πρεμουρα για την κερδοφορια των καναλιων?
Πλλλακα με κανεις?
basilis_k6
16/02/2016, 14:07
σαν θεατης παντως θα ήθελα να γινουν 4 μαξ με συγχωνευσεις μπας και καλυτερευσουν. το προγραμμα της τηλεορασης τα τελευταια 10 χρόνια ειναι απαραδεκτο. αν δεν εισαι 45+, γυναικα, χωρις ενδιαφέροντα και χωρις πολύ μυαλο δεν μπορεις να παρακολουθησεις πανω απο 2-3 εκπομπες ελληνικης παραγωγης.
stefanos
16/02/2016, 14:07
Ενω αν ειναι λιγα τα καναλια θα ειναι κερδοφορα και δεν θα εχουμε διαπλοκη?
Αν είναι λίγα μπορεί να βγάλει το κράτος και κανα φράγκο απο τις άδειες σε διαγωνισμό.
Στην αντίθετη θα πάρει @....
Pan (dvs)
16/02/2016, 14:14
Αν είναι λίγα μπορεί να βγάλει το κράτος και κανα φράγκο απο τις άδειες σε διαγωνισμό.
Αν ειναι πολλα θα βγαλει περισσοτερα.
Αλλα οπως το βλεπω ητε πολλα,ητε λιγα το κρατος τα τετοια του θα παρει παλι.Εδω δεν μπορει να τους παρει αυτα που του χρωστανε,θα τους παρει για τις αδειες?
Για μενα ειναι ξεκαθαρο,το κρατος θελει τον ελεγχο της τηλεορασης και τιποτε αλλο.Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε..
Είστε αχάριστοι. .....
Για οικολογικο και οικονομικο λογο γίνεται ολο αυτο.
Φανταστείτε ποσες μπαταριες απο τα τηλεκοντρόλ θα γλυτώσουμε απο το ΜΗ ζάπινγκ. .....
Είστε αχάριστοι. .....
Για οικολογικο και οικονομικο λογο γίνεται ολο αυτο.
Φανταστείτε ποσες μπαταριες απο τα τηλεκοντρόλ θα γλυτώσουμε απο το ΜΗ ζάπινγκ. .....
Καλυτερα να μην την ανοιγουμε καθολου
ή τουρκικα ή οχετο εχει 99% του χρονου
basilis_k6
16/02/2016, 14:26
πλακα θα χει να συγχωνευτουν και να διατηρησουν τις ιδιες εκπομπες... απο τις 08 μεχρι τις 14 πρωιναδικα. 14-20 μαγειρικη εννοειτε. και 21-04 τουρκικα και ελληνικα/κυπριακα. Μεγαλες στιγμες
RaGe_Raptor
16/02/2016, 14:28
όποιος έχει χρόνο/όρεξη για τηλεόραση ο οτετιβί είναι μονόδρομος...
προτιμω να τα κανω βενζινες....για βολτες
Το κανάλι με τα ιστορικά είναι πολύ καλό και τα άλλα του νασιοναλ geographic. Επίσης τα παλιά ντοκυμαντέρ που βάζουν τα κρατικά + μηχανή του χρόνου.
Όλα τα άλλα είναι σκουπίδια._
kostaspetrou
16/02/2016, 14:48
Κράζουμε διότι δεν το έκανε όταν έπρεπε και δεν τιμώρησε αυτούς που έπρεπε.
Αν θυμάσαι είχε βάλει μέσα για λίγες ώρες το Λεωνίδα Μπόμπολα ο οποίος βγήκε με μια αστεία εγγύηση.Το Γιώργο δε τον άγγιξε καν.
Έπρεπε απ'την πρώτη στιγμή να τα κλείσει τα βοθροκάναλα διότι
α)απ' τον Οκτώβριο του 2013 είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Τώρα είμαστε στο 2016.
β)πάρα πολλές φορές έχουν προβεί σε διασπορά ψευδών ειδήσεων, φωτομοντάζ κλπ. Αυτό είναι αδίκημα περί τύπου και διώκεται αυτόφωρα.
Τον κράζουμε επίσης διότι έχει κομματικοποιήσει σε πρωτόγνωρο βαθμό την ΕΡΤ.
Κοινώς δεν πείθει καθόλου. Απλά θέλει να δείξει ότι κάτι θα κάνει για ν'αποσπάσει την προσοχή και να καλμάρει τις αντιδράσεις για θέματα όπου τα έχει σκατώσει όπως διαπλοκή,ασφαλιστικό,hot spots, παραβιάσεις στο Αιγαίο κλπ
ΥΓ:η τηλεόραση έχει κάνει τον κύκλο της ως μέσο ενημέρωσης. Όσοι βλέπουν ειδήσεις το κάνουν είτε από συνήθεια (τα χούγια δύσκολα κόβονται), είτε αδυναμίας πρόσβασης στο διαδίκτυο(λόγω χρόνου,ωραρίου κλπ) είτε ηλικίας(μπαρμπάδια).
MG-KTiNoS
16/02/2016, 14:53
Τον κράζουμε επίσης διότι έχει κομματικοποιήσει σε πρωτόγνωρο βαθμό την ΕΡΤ
:lol:
Πλάκα κάνεις....
-στα άλλα συμφωνώ-
Τον κράζουμε επίσης διότι έχει κομματικοποιήσει σε πρωτόγνωρο βαθμό την ΕΡΤ.
.
TI;
δηλαδη ο παγκοσμιος αγνωστος αφισοκολλητης με το μαντηλι Πανος Χαριτος ΔΕΝ ειναι αντικειμενικος...;
"πεφτω απο τα συννεφα"
kostaspetrou
16/02/2016, 15:07
Πλάκα κάνεις....
-στα άλλα συμφωνώ-
Καθόλου δεν κάνω πλάκα.Ο Χαρίτος που λέει ο φίλος πιο πάνω, δούλευε στην Αυγή.
Από παραμάγαζο του πασοκ και ΝΔ έγινε παραμάγαζο του σύριζα με πολύ χειρότερο και απροκάλυπτο τρόπο.
Εκλέχθηκε υποσχόμενος ότι δε θα'ναι σαν τους άλλους,σωστά;
Η δε θεματολογία και ο τρόπος παρουσίασης των γεγονότων ξεπερνά τον τσουκαλά όταν μιλά για το θρύλο.
dimmie_72
16/02/2016, 15:13
To... "κράτος" είχε δηλώσει στο 3ο μνημόνιο ότι η κυβέρνηση ελπίζει να εισπράξει 450 εκ. από τις δημοπρασίες τηλεοπτικών συχνοτήτων. Με την παρούσα διαδικασία προβλέπει 15. :lol:
To... "κράτος" είχε δηλώσει στο 3ο μνημόνιο ότι η κυβέρνηση ελπίζει να εισπράξει 450 εκ. από τις δημοπρασίες τηλεοπτικών συχνοτήτων. Με την παρούσα διαδικασία προβλέπει 15. :lol:
Το κράτος πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει ούτε τον νταβατζή (α ρε Κωστάκη) ούτε τον επιχειρηματία...
Παράδειγμα το παρακάτω... Springfield Armory... Ιστορική Αμερινανική εταιρεία όπλων, παλιότερη της Colt... (τα Μ1 που είχαμε κάπιοι στο στρατό δικά της)
Τώρα έχει μονάδα κατασκευής στην Κροατία. Ναι στην Κροατία... Μη αρχίσετε όπλα και θανατοι και φονιάδες των λαών, αφού φτιάχνονται κάπου θα τα φτιάξουν.
Made In Croatia
352293
stefanos
16/02/2016, 15:32
Το κράτος πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει ούτε τον νταβατζή (α ρε Κωστάκη) ούτε τον επιχειρηματία...
Παράδειγμα το παρακάτω... Springfield Armory... Ιστορική Αμερινανική εταιρεία όπλων, παλιότερη της Colt... (τα Μ1 που είχαμε κάπιοι στο στρατό δικά της)
Τώρα έχει μονάδα κατασκευής στην Κροατία. Ναι στην Κροατία... Μη αρχίσετε όπλα και θανατοι και φονιάδες των λαών, αφού φτιάχνονται κάπου θα τα φτιάξουν.
Made In Croatia
352293
Δικιά της είναι ή τα εισάγει απλά στο Αμέρικα? (καλά εμείς ούτε κάλυκα μετά τόσο χρήμα τόσα χρόνια τόσα εργοστάσια τίποτα ούτε ένα Ελληνικό κάτι)
MG-KTiNoS
16/02/2016, 15:35
Εκλέχθηκε υποσχόμενος ότι δε θα'ναι σαν τους άλλους,σωστά;.
Δυστυχώς έχεις δίκιο σ αυτό.
Κατά τ άλλα πολλά έχουν δει τα μάτια μας....
352296
γατάκια....
Δικιά της είναι ή τα εισάγει απλά στο Αμέρικα? (καλά εμείς ούτε κάλυκα μετά τόσο χρήμα τόσα χρόνια τόσα εργοστάσια τίποτα ούτε ένα Ελληνικό κάτι)
Το εικονιζομενο πιστολι ειναι πατεντα των Κροατων οπου η Springfield αγορασε τα δικαιωματα-εταιρεια και τα πλασαρει σαν δικα της.