View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 5
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
SHOOTER045
18/01/2016, 19:20
:a014::a014:
dimmie_72
18/01/2016, 19:30
στο φτερο εχει δημοσιευτει στο πρωτοθεμα στα καπακια τον γυρω του διαδικτυου και αφιερωμα στο σκαι δεν μπορω να το ακολουθησω/παρακολουθησω....
δεν με νοιάζει ποιος έντυπος η άτυπος Τύπος θα μου το πει αλλά τι απαντάει ο εγκαλούμενος.
σα να λέμε κουνάει το tracer και η yamaha απαντάει: να πηγαίνετε σιγά όρνια που θέτε να μου το παίξετε και Rossi!
xristos x
18/01/2016, 19:42
δεν με νοιάζει ποιος έντυπος η άτυπος Τύπος θα μου το πει αλλά τι απαντάει ο εγκαλούμενος.
Μαζι σου,ειπα πιο πανω την αποψη μου για την απαντηση του....
Για το ποιος το λεει, εγω εχω διαφορετικη αποψη και εκτος απο το τι λεει μετραει και ποιος το λεει και ποσο αξιοπιστος ειναι και πως το παρουσιαζει...
.
σα να λέμε κουνάει το tracer και η yamaha απαντάει: να πηγαίνετε σιγά, όρνια! :bawl:
Nostradamus
18/01/2016, 21:16
καταλαβες ρουφιανε ???? :uplate::uplate: για το κομμα να βαλουμε πλατη.....
καταλαβες ρουφιανε ???
δεν υπαρχει ελπιδα δυστυχως.... :(:(
Τωρα αν σας πω ότι είμαστε μαλάκες (http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-500%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%AD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-instagram), δεν θα παρεξηγηθείτε ε;
xristos x
18/01/2016, 21:37
Για τον ρουφιανο κουβεντα*;;; Η φαση μου θυμιζει σχολειο που σου ψυθιριζει ο διπλανος μια π@παρια του λες αντε και γ@#$#$ και τοτε φωναζει τον ακουσατε ολοι με .....εβρισε!!
1.Για να προλαβω εχω πει πιο πανω την αποψη μου για την απαντηση οτι τη θεωρω γελοια,μ@λακια,κλπ
2.Πιστευω ολοι να καταλαβαινουν τη διαφορα του μετακλητου ειδικου συμβουλου και ενος δημοσιου υπαλληλου μονιμου η αοριστου χρονου.
3.*http://www.protothema.gr/politics/article/545371/o-orgismenos-raper-volepse-mana-adelfo-kai-fili/ και το χαρακτηριζει μαλιστα και "πανελληνιο ρεκορ φαυλοτητας" εχει βαλει φωτογραφιες απο το facebook και γενικα αν δεν ειναι αυτο ο ορισμος της κιτρινης φυλλαδας τοτε ποιος ειναι ....
4.Δεν λεω οτι δεν ειναι τριχα, ....λεω οτι το κανανε τριχιά!
xristos x
18/01/2016, 21:39
Τωρα αν σας πω ότι είμαστε μαλάκες (http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-500%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%AD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-instagram), δεν θα παρεξηγηθείτε ε;
ο ορισμος του πετυχημενου τρολλαρισματος!! οριστε!
Nostradamus
18/01/2016, 21:43
Για τον ρουφιανο κουβεντα*;;; Η φαση μου θυμιζει σχολειο που σου ψυθιριζει ο διπλανος μια π@παρια του λες αντε και γ@#$#$ και τοτε φωναζει τον ακουσατε ολοι με .....εβρισε!!
1.Για να προλαβω εχω πει πιο πανω την αποψη μου για την απαντηση οτι τη θεωρω γελοια,μ@λακια,κλπ
2.Πιστευω ολοι να καταλαβαινουν τη διαφορα του μετακλητου ειδικου συμβουλου και ενος δημοσιου υπαλληλου μονιμου η αοριστου χρονου.
3.*http://www.protothema.gr/politics/article/545371/o-orgismenos-raper-volepse-mana-adelfo-kai-fili/ και το χαρακτηριζει μαλιστα και "πανελληνιο ρεκορ φαυλοτητας" εχει βαλει φωτογραφιες απο το facebook και γενικα αν δεν ειναι αυτο ο ορισμος της κιτρινης φυλλαδας τοτε ποιος ειναι ....
την διαφορα την καταλαβαινουμε... Εσυ καταβαινεις ποσο γελοιο ειναι αυτο το ατομο με οτι λεει??
ο ορισμος του πετυχημενου τρολλαρισματος!! οριστε!
Α βρεχει ε;
το χουμε καταλαβει!!:)
xristos x
18/01/2016, 21:45
την διαφορα την καταλαβαινουμε... Εσυ καταβαινεις ποσο γελοιο ειναι αυτο το ατομο με οτι λεει??
το πα στο "1"
xristos x
18/01/2016, 21:49
Α βρεχει ε;
Σορρυ διαβαζα τα σχολια στο τουιτερ και παρασυρθηκα! "Η Μηλιού έκανε αναδιανομή πλούτου αλλά είστε κακεντρεχείς και το πήρατε στραβά."
amyroukai
18/01/2016, 21:50
Ούτε μια στο πεντακοσάρικο πιθανότητα να στραβώσουμε.
taisteal
18/01/2016, 23:33
Και ολα κυλουν φυσιολογικα..
Μιλαμε τρομακτικων διαστασεων ηλιθιοτητα οι Ελληνες,ευχομαι πολλα μνημονια και π@@τσα ακομη,
γιατι μονο αυτο μας αξιζει.
Τρωμε δουλεμα στα ισια ολη μας τη ζωη και ζουμε σαν να μην τρεχει τιποτα.
Ελληνεεεεες
350546
αν ο παππους ηταν στο ........εχω ελπιδες;:rolleyes:
SHOOTER045
19/01/2016, 01:28
1) την άποψη σου την είδαμε
2)μετακλητος η αμετάβλητος είναι διορισμός με αδιαφανείς διαδικασίες, εκτός αν παίζει το σύνθημα{αυτον ξέρω,αυτον εμπιστευομαι} και είναι η νέα σπουδή του κόμματος που προσπαθεί να δικαιολογήσει όλες τις προσλήψεις κομματικών στελεχών που τυγχάνει να είναι της οικογένειας,φίλοι, γνωστοί, γκομενες κλπ
3)εντάξει το πρώτο θέμα δεν παίρνει όσκαρ ανιδιοτέλειας ,ουτε τ αφεντικά του είναι τα ποιό καθαρά.
Αλλά ανέδειξε ενα θέμα και αναδημοσιευσε δηλώσεις του ιδίου. Δεν κατηγορησε με ψεύδη, ουτε κιτρινισε κανέναν .Το θέμα που αναδείχτηκε απο αυτούς επειδή {έπιασε}στέλεχος είναι φλεμα.
Αν επαιζε για αντίπαλο στρατόπεδο μάλλον δεν θα έπαιζε η ίδια άποψη.
Εκεί θα έπαιζε {κοιτά τον μ@ λ@κ@ τι έκανε}και ας το έγραφε το θέμα .
4)η κατάλληλη τρίχα σέρνει και καράβι
Και αν τις πλεξεις πολλές μαζί και κανουν τριχιά, σερνεις πολλά καράβια μαζί.
Εκτός και αν μας περνάνε για τόσο χαζους που διαβάζοντας την είδηση και τις απόψεις του ,να πούμε ελα μωρέ δεν έγινε τίποτα.
Εκεί εξω δεν νομίζουν όλοι οτι βρέχει όταν τους φτυνουν
skylaros
19/01/2016, 01:34
Για εμένα το κορυφαίο σε επίπεδο μαρίδας ήταν ότι άρχισαν να κάνουν επαναπροσλήψεις ατόμων σε τράπεζες που είχαν βγει με εθελουσία ... Δε ξέρω ακόμα το τι και το πως, αλλά θα μάθω!
xristos x
19/01/2016, 01:47
1) την άποψη σου την είδαμε
2)μετακλητος η αμετάβλητος είναι διορισμός με αδιαφανείς διαδικασίες, εκτός αν παίζει το σύνθημα{αυτον ξέρω,αυτον εμπιστευομαι} και είναι η νέα σπουδή του κόμματος που προσπαθεί να δικαιολογήσει όλες τις προσλήψεις κομματικών στελεχών που τυγχάνει να είναι της οικογένειας,φίλοι, γνωστοί, γκομενες κλπ
3)εντάξει το πρώτο θέμα δεν παίρνει όσκαρ ανιδιοτέλειας ,ουτε τ αφεντικά του είναι τα ποιό καθαρά.
Αλλά ανέδειξε ενα θέμα και αναδημοσιευσε δηλώσεις του ιδίου. Δεν κατηγορησε με ψεύδη, ουτε κιτρινισε κανέναν .Το θέμα που αναδείχτηκε απο αυτούς επειδή {έπιασε}στέλεχος είναι φλεμα.
Αν επαιζε για αντίπαλο στρατόπεδο μάλλον δεν θα έπαιζε η ίδια άποψη.
Εκεί θα έπαιζε {κοιτά τον μ@ λ@κ@ τι έκανε}και ας το έγραφε το θέμα .
4)η κατάλληλη τρίχα σέρνει και καράβι
Και αν τις πλεξεις πολλές μαζί και κανουν τριχιά, σερνεις πολλά καράβια μαζί.
Εκτός και αν μας περνάνε για τόσο χαζους που διαβάζοντας την είδηση και τις απόψεις του ,να πούμε ελα μωρέ δεν έγινε τίποτα.
Εκεί εξω δεν νομίζουν όλοι οτι βρέχει όταν τους φτυνουν
Ολα δεκτα...... ,
απλα οταν ακουω πρωτοθεμα πεταω καντηλες κατι σαν αλλεργια, οχι τωρα παντα.... αν κανεις το λαθος δε και διαβασεις και τα σχολια απο κατω απο τις "ειδησεις" του θα σιχαθεις τη ζωη σου με τη βλακεια και την σκατοψυχια (εν γνωσι σου οτι πολλες ειναι τρολιες,μουφα,επαναλαμβανομενες κλπ ετσι) . Σιχαμαρα! οποτε δεν ειμαι αντικειμενικος συνομιλιτης οπως καταλαβαινεις!
SHOOTER045
19/01/2016, 01:53
Ολα δεκτα...... ,
απλα οταν ακουω πρωτοθεμα πεταω καντηλες κατι σαν αλλεργια, οχι τωρα παντα.... αν κανεις το λαθος δε και διαβασεις και τα σχολια απο κατω απο τις "ειδησεις" του θα σιχαθεις τη ζωη σου με τη βλακεια και την σκατοψυχια (εν γνωσι σου οτι πολλες ειναι τρολιες,μουφα,επαναλαμβανομενες κλπ ετσι) . Σιχαμαρα! οποτε δεν ειμαι αντικειμενικος συνομιλιτης οπως καταλαβαινεις!
Δεν αναφέρθηκε κανένας νομίζω στα σχόλια των αναγνωστών των followers κτλπ
Ουτε με ενδιαφέρει η άποψη τους ουτε την ενστερνιζομαι ουτε την κάνω δόγμα.
Την άποψη μου εξέφρασα γύρω απο την είδηση, και γύρω απο την απάντηση που εδωσε ο εν λόγω
Αυτά
skylaros
19/01/2016, 02:05
http://www.huffingtonpost.gr/2016/01/18/politiki-sxinas-papadopoulos_n_9007272.html
Δηλώνω υπεύθηνα, όπου τον πετύχω και τον αναγνωρίσω (ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ) θα τον ρημάξω στο ξύλο.
Ωραίο πεντακοσάρικο. Να κάνω λίγο;
dimmie_72
19/01/2016, 09:19
αν ο παππους ηταν στο ........εχω ελπιδες;:rolleyes:
το πιο πιθανό είναι να τρίζαν τα κόκαλά του αν σε έβλεπε να επικαλείσαι τον αγώνα του για διορισμό σε θέση μετακλητού στο Δημόσιο. :lol:
Δηλώνω υπεύθηνα, όπου τον πετύχω και τον αναγνωρίσω (ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ) θα τον ρημάξω στο ξύλο.
Xαλαρα!!!
:a38:
Cpt. Haddock
19/01/2016, 10:16
:D:D:D
350557
Ποιο γραφικός και 80-ιλα και Αντρε-ιλα Παπανδρε-ιλα πεθαίνεις…
Δεν εισαι ο Αντρεας ρε φιλε…
«Ένας χρόνος αριστερά, ένας χρόνος μάχη. Προχωράμε» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500052614
«Ένας χρόνος αριστερά, ένας χρόνος μάχη. Προχωράμε» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.
Θα προσκαλέσουν και τον μαχητή Γιάνης ή μπα;
Θα προσκαλέσουν και τον μαχητή Γιάνης ή μπα;
Δεν μπορεί...έχει σεμινάριο τις τακτικές του Γκουντέριαν προκειμένου να αλώσει την καθεστηκυία τάξη της Ευρώπης.
Ας θυμηθουμε τι έλεγαν προ των εκλογών:
1. Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας.
2. Πρόγραμμα επιδότησης διατροφής με κουπόνια σίτισης σε 300.000 άπορες οικογένειες.
3. Δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους και δραστική μείωση συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη.
4. Πρόγραμμα εξασφάλισης στέγης.
5. Στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων.
6. Ειδική κάρτα μετακίνησης με τα μαζικά μέσα μεταφοράς.
7. Κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.
8. Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ.
9. Επαναφορά αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ για όλους.
10. Επαναφορά κατώτατου μισθού.
11. Πόλεμος ενάντια στη διαπλοκή, τη διαφθορά και το οικονομικό έγκλημα.
12. Ριζική μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης.
13. Δημοκρατική μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος.
14. Χρηματοπιστωτική σταθερότητα και μεταρρύθμιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
15. Αναπτυξιακή αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
16. Ευνοϊκή ρύθμιση του δημόσιου χρέους.
17. "Νέα σεισάχθεια" για τη ρύθμιση των "κόκκινων" δανείων.
18. Άμεση επαναφορά της εργασιακής νομοθεσίας, της μετενέργειας, των εργασιακών δικαιωμάτων.
19. Διεύρυνση του αριθμού των δικαιούχων του επιδόματος ανεργίας.
20. Επαναχάραξη του χάρτη λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.
21. Ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας και τραπεζών ειδικού σκοπού.
22. Ενίσχυση των θεσμών της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και εισαγωγή νέων θεσμικών εφαρμογών άμεσης δημοκρατίας στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.
23. Επανεξέταση και αξιολόγηση όλων των κωδικών για τις δημόσιες δαπάνες.
24. Βελτίωση των μεθόδων επιλογής, χρήσης και διατήρησης – συντήρησης των δημόσιων υποδομών.
Βενσερέμος...
Και στον αντίποδα οι πρώην (http://attikipress.gr/koumoutsakos-vlepoume-efodo-katalipsi-tou-kratous-pantou-syntrofoi-syggeneis/)...
Τα λένε και δεν ντρέπονται... μετά απορούν για το ξύλο που τρώνε...
Μανολης67
19/01/2016, 12:38
Δεν πίστεψα λέξη από όλα αυτά ποτέ.... για μένα όμως η μεγαλύτερη ζημιά που έκανε δεν ηταν οικονομικη..., άλλωστε, κακά τα ψέματα η οικονομία ηταν διαλυμένη από πριν.
Βενσερέμος...
Γαμησετεμος....
Και στον αντίποδα οι πρώην (http://attikipress.gr/koumoutsakos-vlepoume-efodo-katalipsi-tou-kratous-pantou-syntrofoi-syggeneis/)...
Τα λένε και δεν ντρέπονται... μετά απορούν για το ξύλο που τρώνε...
Μπα...νομιζω γουσταρουν τελικα....
Διαβατηριο λεμε....
stefanos
19/01/2016, 13:10
Δεν πίστεψα λέξη από όλα αυτά ποτέ.... για μένα όμως η μεγαλύτερη ζημιά που έκανε δεν ηταν οικονομικη..., άλλωστε, κακά τα ψέματα η οικονομία ηταν διαλυμένη από πριν.
Σωστός μιά από τα ίδια νεοφιλελευθερισμός και ίσως αποτελεσματικότερος από την ΝΔ.
Τα αεροδρόμια φύγανε, το λιμάνι ακολουθεί , ίσως και της Σαλονίκης ,νέο μισθολόγιο δημοσίου πέρασε αέρα, θα φτιάξει και ασφαλιστικό που θα το βλέπει ο Μητσοτάκης και δεν θα πιστεύει στα μάτια του...
..... θα φτιάξει και ασφαλιστικό που θα το βλέπει ο Μητσοτάκης και δεν θα πιστεύει στα μάτια του...
:bawl:
:beer:
Σωστοοοοςςς
Τελικα μηπως και ο Μητσοτακης ηταν αριστερος και τον ειχαμε παρεξηγησει;
stefanos
19/01/2016, 13:20
:bawl:
:beer:
Σωστοοοοςςς
Τελικα μηπως και ο Μητσοτακης ηταν αριστερος και τον ειχαμε παρεξηγησει;
Δεν νομίζω, αλλά για να κάνει αντιπολίτευση σε αυτή την κυβέρνηση θέλει φροντιστήριο από την Αλέκα.:cool:
Pan (dvs)
19/01/2016, 13:53
Ας θυμηθουμε τι έλεγαν προ των εκλογών:
1. Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας.
2. Πρόγραμμα επιδότησης διατροφής με κουπόνια σίτισης σε 300.000 άπορες οικογένειες.
3. Δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους και δραστική μείωση συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη.
4. Πρόγραμμα εξασφάλισης στέγης.
5. Στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων.
6. Ειδική κάρτα μετακίνησης με τα μαζικά μέσα μεταφοράς.
7. Κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.
8. Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ.
9. Επαναφορά αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ για όλους.
10. Επαναφορά κατώτατου μισθού.
11. Πόλεμος ενάντια στη διαπλοκή, τη διαφθορά και το οικονομικό έγκλημα.
12. Ριζική μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης.
13. Δημοκρατική μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος.
14. Χρηματοπιστωτική σταθερότητα και μεταρρύθμιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
15. Αναπτυξιακή αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
16. Ευνοϊκή ρύθμιση του δημόσιου χρέους.
17. "Νέα σεισάχθεια" για τη ρύθμιση των "κόκκινων" δανείων.
18. Άμεση επαναφορά της εργασιακής νομοθεσίας, της μετενέργειας, των εργασιακών δικαιωμάτων.
19. Διεύρυνση του αριθμού των δικαιούχων του επιδόματος ανεργίας.
20. Επαναχάραξη του χάρτη λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.
21. Ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας και τραπεζών ειδικού σκοπού.
22. Ενίσχυση των θεσμών της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και εισαγωγή νέων θεσμικών εφαρμογών άμεσης δημοκρατίας στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.
23. Επανεξέταση και αξιολόγηση όλων των κωδικών για τις δημόσιες δαπάνες.
24. Βελτίωση των μεθόδων επιλογής, χρήσης και διατήρησης – συντήρησης των δημόσιων υποδομών.
Βενσερέμος...
Ειπαν ομως σε βαθος (αρκετο βαθος) τετραετιας.
taisteal
19/01/2016, 13:53
350566
όπου ακούς μόνο ευχάριστα προεκλογικα σχέδια...
amyroukai
19/01/2016, 17:43
Πάντως στα πρωινά όλο και περισσότερο ακούγεται το "αν γίνουν εκλογές το καλοκαίρι".
Η νέα γουρλωμένη ελπίδα έρχεται.
MG-KTiNoS
19/01/2016, 18:16
Πάντως στα πρωινά όλο και περισσότερο ακούγεται το "αν γίνουν εκλογές το καλοκαίρι".
Δεν βλέπω εκλογές εδώ κοντά....
Δυστυχώς για τον Κούλη (και δεν βλέπω να τις κερδίζει αν γίνουν εδώ κοντά πάλι δυστυχώς για τον Κούλη αντ κο...)
:lol:
Δυστυχώς όμως για μας... δεν βλέπω και κάποιον που μπορεί αν κάνει τη διαφορά.
:cry:
Δεν βλέπω εκλογές εδώ κοντά....
Δυστυχώς για τον Κούλη (και δεν βλέπω να τις κερδίζει αν γίνουν εδώ κοντά πάλι δυστυχώς για τον Κούλη αντ κο...)
:lol:
Δυστυχώς όμως για μας... δεν βλέπω και κάποιον που μπορεί αν κάνει τη διαφορά.
:cry:
Χωρις να εχω αποψη (και να ημουν ακομα εκει, παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελα να εχω αποψη), υπαρχει αλλη ροτα απο αυτη που αλλοι σχεδιαζουν για εμας;
Η απλα 2 εκλογες το χρονο, τον φαρμακοτριφτη κανουν περα;
stefanos
19/01/2016, 18:23
Καλά περιμέντε να βγει ο Κυριάκος που έφτιαχνε τις λίστες απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων :lol:
MG-KTiNoS
19/01/2016, 18:30
Χωρις να εχω αποψη (και να ημουν ακομα εκει, παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελα να εχω αποψη), υπαρχει αλλη ροτα απο αυτη που αλλοι σχεδιαζουν για εμας;
Η απλα 2 εκλογες το χρονο, τον φαρμακοτριφτη κανουν περα;
δε ξέρω....
:(
Καλά περιμέντε να βγει ο Κυριάκος που έφτιαχνε τις λίστες απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων :lol:
και ΜΟΝΟ με το όνομα που κουβουλάει έχει πρόβλημα ΠΡΙΝ πάμε στ άλλα.
Pan (dvs)
19/01/2016, 21:16
Τι θα σε βρει και δεν θα το περασεις.......οπως ελεγε και η γιαγια μου.
amyroukai
19/01/2016, 22:39
Αν η γιαγιά σου οδηγούσε μονοκύλινδρο, θα της απαντούσα "ΠΟΛΛΑ" αλλά τέλος πάντων, σίγουρα δεν.
Takata Dome
20/01/2016, 00:24
Έτυχε κανείς να παρακολουθήσει τη συνέντευξη του Βαρουφάκη στο Σκάι να κάνουμε ένα σχολιασμό?
MG-KTiNoS
20/01/2016, 07:49
Έτυχε κανείς να παρακολουθήσει τη συνέντευξη του Βαρουφάκη στο Σκάι να κάνουμε ένα σχολιασμό?
Κάτι διάβασα αλλά τι να σχολιάσω... Ξέρω γω....
Τώρα είναι αργά. (νομίζω)
Endo με taxi έπαιξε αυτό...
350591
Pan (dvs)
20/01/2016, 07:52
Αν δεν μας ηχογραφεις ευχαριστως.
Cpt. Haddock
20/01/2016, 08:01
Αφου δεν τον έχουμε παρει ακομα με τις ντομάτες αυτον τον καραγκιόζη...
Στο αποηχο της χτεσινης συνεντευξης
Δεν θελω να πω πολλα, δεν εμαθα κατι νεο, απλα επιβεβαιωθηκαν πολλα απο αυτα τα οποια τα εγγραφα και εγω και 2-3 αλλοι που καταλαβαινουν 2-3 πραγματακια απο οικονομικα και politics....
διχως να ειμαστε.....γερμανοτσολιαδες....
No Hope....
Αφου δεν τον έχουμε παρει ακομα με τις ντομάτες αυτον τον καραγκιόζη...
είναι που εξαντλήθηκαν οι ντομάτες σε όλους τους άλλους και τη γλίτωσε...
Υ.Γ.
Καντε διαλειμματα απο την "ποση" για ρεψιμο.
Με γεια ο ¨νεος" μας πρωθυπουργος....
Αλεξη καλα μπανια στην Αιγινα το καλοκαιρι.
Hello μνημονιο 4!
Υ.Γ.
Καντε διαλειμματα απο την "ποση" για ρεψιμο.
Με γεια ο ¨νεος" μας πρωθυπουργος....
Αλεξη καλα μπανια στην Αιγινα το καλοκαιρι.
Hello μνημονιο 4!
ευλογημένος ο ερχόμενος....:priest:
Για να το πω ξεκαθαρρα
""Ανάμεσα στον κόσμο και στη συνείδηση δεν υπάρχει τίποτα, αλλά αυτό το τίποτα, είναι αδιαπέραστο, είναι ο πιο ριζικός χωρισμός. Δεν είμαι αυτός ο κόσμος, όπως δεν είμαι και το παρελθόν μου, ή το μέλλον μου. Χρειάζεται να είμαι όλα αυτά χωρίς ποτέ να τα κατέχω οριστικά, διότι ως συνείδηση είμαι αυτή η άρνηση που εμφανίζει τον κόσμο σαν κόσμο και εμένα σαν καθορισμένη κατάσταση μέσα στον κόσμο.""
Για να το πω ξεκαθαρρα
""Ανάμεσα στον κόσμο και στη συνείδηση δεν υπάρχει τίποτα, αλλά αυτό το τίποτα, είναι αδιαπέραστο, είναι ο πιο ριζικός χωρισμός. Δεν είμαι αυτός ο κόσμος, όπως δεν είμαι και το παρελθόν μου, ή το μέλλον μου. Χρειάζεται να είμαι όλα αυτά χωρίς ποτέ να τα κατέχω οριστικά, διότι ως συνείδηση είμαι αυτή η άρνηση που εμφανίζει τον κόσμο σαν κόσμο και εμένα σαν καθορισμένη κατάσταση μέσα στον κόσμο.""
Επιτέλους το ξεκαθάρισες βρε αδελφέ...!!!
Do as I say, not as I do .....
dimmie_72
20/01/2016, 08:50
μου δημιουργήθηκε η υπόνοια ότι είναι ο free rider. να δεις ότι στο τέλος θα ρωτήσει για το XJR αυτός.
AristidisZ
20/01/2016, 08:58
Κάτι διάβασα αλλά τι να σχολιάσω... Ξέρω γω....
Τώρα είναι αργά. (νομίζω)
Endo με taxi έπαιξε αυτό...
350591
Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες :smokin:
Όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε κύριοι...
τα ιδια Παντελακη μου...
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500052825
"Αθήνα
Ετήσιο εισόδημα χαμηλότερο από 15.000 ευρώ δήλωσαν οι οκτώ στους δέκα από τους 495.019 ελεύθερους επαγγελματίες που υπέβαλαν πέρυσι φορολογική δήλωση.
Το 2015 (όπως και κάθε χρόνο) οι μισθωτοί δήλωσαν τα υψηλότερα εισοδήματα παρά τις μειώσεις αποδοχών που έχουν μεσολαβήσει και σήκωσαν το μεγαλύτερο φορολογικό βάρος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών στους ελεύθερους επαγγελματίες οκτώ στους δέκα δήλωσαν ετήσιο εισόδημα έως 15.000 ευρώ, τρεις στους πέντε έως 5.000 ευρώ και 67 επαγγελματίες (γιατροί και δικηγόροι) δήλωσαν εισόδημα πάνω από 500.000 ευρώ."
the more things change, the more they stay the same
Rash Ulis?
everything around is changing and everything remains the same
papazoglou :p
και ο Rush Ulis είναι σπουδάιος, αλλά εγώ πήγαινα περισσότερο σε Κεφαλή Μηχανής (https://www.youtube.com/watch?v=QdRMliS_yeo)
everything around is changing and everything remains the same
papazoglou :p
οι στίχοι είναι του Rush Ulis όμως ;)
MG-KTiNoS
20/01/2016, 10:14
350592
:uplate:
Τώρα θα είμαι και χαζός αλλά εδω
ή
λέει μαλακίες του το κλείνουν το μπουρδέλο για πάντα
ή
στη ΝΔ πάνε ξανά για εκλογές
ή είμαστε άξιοι της τύχης μας τελικά.
(και είναι πραγματικά τραγικό αν έχει γίνει)
amyroukai
20/01/2016, 10:18
350592
ή
ή
Αν; Λολ ρε Ντίνο... Λολ.
xristos x
20/01/2016, 10:28
350592
ή
ή
Γιατι μου κανει για φωτοσοπια??
εδιτ: ή αυτο το usay.gr ειναι τοσο μπροστα που βγαζει τα πρωτοσελιδα του hotdoc πριν το ιδιο.....
SHOOTER045
20/01/2016, 10:30
350592
ή
ή
Τωρα το hot dog είναι υπονοούμενο η όχι?
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.makeleio.gr/%3Fp%3D522557&ved=0ahUKEwitqL35iLjKAhVGRBQKHTBlA_MQFgglMAQ&usg=AFQjCNH233Sb4lgKPKpreQb5x99PeX8ZWg&sig2=k3_JFuWA0wR1OXYGPP06zg
Να (http://i2.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/01/Στό-ἀπυρόβλητο-τά-κυκλώματα-πού-προωθοῦν-τήν-παιδεραστία1.jpg) και το ξένο δημοσίευμα.
Eαν ειναι αληθεια
γδαρσιμο και κρεμασμα στο Συνταγμα για πανελληνιο φτυσιμο....οπως και σε καθε αλλο παιδεραστη...
Eαν ειναι αληθεια
γδαρσιμο και κρεμασμα στο Συνταγμα για πανελληνιο φτυσιμο....οπως και σε καθε αλλο παιδεραστη...
μα γιατί....? είχε πληρώσει ο άνθρωπος. Απόδειξη δεν ξέρω αν κόψανε....
xristos x
20/01/2016, 10:55
Eαν ειναι αληθεια
Hooooooold! Η ειδηση παιζει μονο στο usay.gr και στο μακελειο.γρ (απο 15/1 που και αυτο επιφυλασεται λεει για τα οσα λεει το ξενο σαιτ,φαντασου) ΟΥΤΕ καν στο ιδιο το hotdoc δεν παιζει τετοια ειδηση!
edit: δεν αμφισβητω την ξενη ειδηση η το ιδιο το γεγονος αλλα την "ελληνικη αναμεταδοση" και την "σύλληψη"
dimmie_72
20/01/2016, 10:59
Hooooooold! Η ειδηση παιζει μονο στο usay.gr και στο μακελειο.γρ (απο 15/1 που και αυτο επιφυλασεται λεει για τα οσα λεει το ξενο σαιτ,φαντασου) ΟΥΤΕ καν στο ιδιο το hotdoc δεν παιζει τετοια ειδηση!
ρε συ Χρήστο, αυτό με την αξιολόγηση των πηγών για άλλους τόχεις κάτι σαν φετίχ, ε; :)
ποντάρω μούφα.
άμα τον είχαν συλλάβει, θα είχε γίνει το έλα να δεις πανελληνίως
Εδώ (http://amazonios.net/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD-%CE%B4-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84/) τα λέει αναλυτικότερα.
Αν είναι αλήθεια και γίνει γαργάρα δε θα μου κάνει εντύπωση.
350592
ή
ή
ΟΚ, πες και την πηγή σου.
Έχω υποχρέωση να υπενθυμίσω : "Δεν αποδεχόμαστε ή ενστερνιζόμαστε υποχρεωτικά τις προσωπικές ιδέες ή/και αντιλήψεις των μελών του moto.gr. (http://www.moto.gr/forums/misc.php?do=showrules)"
Όσοι δεν έχετε FB, χάνετε (https://www.facebook.com/lubenmag/videos/vb.151797498176405/1043172825705530/?type=3&theater)...
Η συνομωσία στα μπαρ... Α ρε τιτανοτεράστιε... Θα έπινες και ποτάκι μαζί τους; :bawl:
Όσοι δεν έχετε FB, χάνετε (https://www.facebook.com/lubenmag/videos/vb.151797498176405/1043172825705530/?type=3&theater)...
Η συνομωσία στα μπαρ... Α ρε τιτανοτεράστιε... Θα έπινες και ποτάκι μαζί τους; :bawl:
πως δεν τους ειπε να κανουν και κανενα!τσιγαρακι..:D
Επρεπε να τους δει μαζεμένους στο μπαρ για να τον ζώσουν τα φίδια...μιας και όλα τα προηγούμενα Eurogroup είχαν πάει περίφημα.
Και αυτό το τυπάκι μάγεψε το 70% των Ελλήνων. Καληνύχτα.
...μιας και όλα τα προηγούμενα Eurogroup είχαν πάει περίφημα.
...
Eπειδή ήμουν αγκαλιά με το παιδαρο τον Μορφέα, άκουσα καλά ότι δεν ήξερε ότι στο Eurogroup δεν κρατάνε minutes και το έμαθε όταν πήγε;
Αν όχι, ΟΚ - έχω φαντασία.
Αν ναι, πάλι καλά που δεν πάθαμε τίποτα.
Eπειδή ήμουν αγκαλιά με το παιδαρο τον Μορφέα, άκουσα καλά ότι δεν ήξερε ότι στο Eurogroup δεν κρατάνε minutes και το έμαθε όταν πήγε;
Αν όχι, ΟΚ - έχω φαντασία.
Αν ναι, πάλι καλά που δεν πάθαμε τίποτα.
Τι να σου πως ρε φίλε...εδώ ο τύπος είχε πείσει για το μεγαλοφυές σχέδιο (https://www.youtube.com/watch?v=bYDR8rKrbCA&feature=youtu.be) τους πάντες, μας στοίχισε καμιά 50αριά δις και διηγείται την καταστροφή που προκάλεσε χωρίς να τρέχει κάστανο. Σαν να είναι αφηγητής μιας ιστορίας στο History Channel μετά από 50 χρόνια...
Η ηχογράφηση σε σόκαρε δλδ?
Δεν ξέρω ρε παιδιά.
Βιάσανε ολόκληρη χώρα για γενιές... αλλά οι ίδιοι περνάνε τέλεια ζωή.
Εμένα αυτό μου φαίνεται άδικο.
Δεν είναι καθόλου τραβηγμένο, η συμπεριφορά τους και οι αποφάσεις τους να θεωρηθούν προδοσία κατά του έθνους.
xristos x
20/01/2016, 14:01
350592
ή
ή
350608
Ειναι γεγονος το πρωτοσελιδο....ποσο μπροστα εισαι!
edit: δεν αμφισβητω την ξενη ειδηση η το ιδιο το γεγονος αλλα την "ελληνικη αναμεταδοση" και την "σύλληψη"
Γι αυτο γραφω
"Eαν ειναι αληθεια"
;)
ο "πανδωρας" οτι γραψει, ισχύει, δεν τα γραφει για πλάκα.
nicksior
20/01/2016, 16:28
350612
Απορία: Τι της έφταιγε της μαλακισμένης το ζωντανό και το χρησιμοποίησε;
Εγώ μπορώ να τη βρω και να τη πετάξω πάνω από κανά φράχτη;
Απορία: Τι της έφταιγε της μαλακισμένης το ζωντανό και το χρησιμοποίησε;
Εγώ μπορώ να τη βρω και να τη πετάξω πάνω από κανά φράχτη;
εχεις ενα δικιο στην βουλη μονο μην την πεταξεις γιατι ειδες την καταληξη!:lol:
Takata Dome
20/01/2016, 22:20
Επειδή δεν είχα χρόνο χτές,γράφω σήμερα τις εντυπώσεις μου από τη συνέντευξη του Βαρουφάκη.
Αρχικά,να παρατηρήσω πως ο Βαρουφάκης έχει ιδιαίτερο επικοινωνιακό χάρισμα.Επι μονίμου βάσεως ψύχραιμος,ευπροσήγορος,βάζει μέσα στο λόγο του ίντριγκα και ένα γλαφυρό ύφος,και τελικά μπορεί να σου πουλήσει και φύκια για μεταξωτές κορδέλες αν είσαι ολίγον τι αδαής και άσχετος επι του θέματος.Αυτά περί του ύφους,γιατί το περιεχόμενο είναι άλλη ιστορια.
Πέρυσι τέτοια εποχή που όλα ήταν ωραία και η ελπίδα ήταν στο δρόμο ακόμα (στις 25 ήρθε,μη ξεχνιόμαστε),έλεγαν πολλοί ότι δεδομενής της ανόδου λαικίστικων κομμάτων που πρότειναν εναλλακτική οικονομική πολιτική,κυρίως στην Ισπανία,το πρώτο πράγμα που θα έκανε ο Γερμανόολλανδικός άξονας της σκληρής λιτότητας,είναι να κάνει κιμά τα μούτρα οποιουδήποτε πήγαινε να ζητήσει-με περίσσιο τσαμπουκά στην περίπτωσή μας-επαναδιαπραγμάτευση των όρων.Και λογικό δεν είναι? Όταν είσαι στρατηγός και βλέπεις ότι εμφανίζονται στασιαστές στο στράτευμα,τους υποδέχεσαι θερμά στο γραφείο σου και ικανοποιείς με χαρά τα αιτήματά τους,ή φροντίζεις να φάνε χοντρό καψόνι για να μην επιχειρήσει κανείς επίδοξος να κουνηθεί? Αν δεν το σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο: 1)Είσαι αφελής ή 2)Πας να φάς ξύλο με σκοπό να δείξεις με τη θυσία σου κάτι,ή 3)Έχεις κάποιον κρυφό άσσο στο μανίκι σου,τον οποίο θα αξιοποιήσεις μόλις πάει η απέναντι πλευρά να πάρει πρωτοβουλία.
Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι συνέβη στην περίπτωση Βαρουφάκη.Αφελής ήταν σίγουρα,αν κρίνω από την τεράστια πίστη που είχε στη δημοκρατικότητα και την φιλευσπλαχνία των Ευρωπαικών θεσμών.Μόλις έγινε υπουργός μιας χώρας που τα τελευταία 4 και πλέον χρόνια είναι δακτυλοδεικτούμενη από όλη την υπόλοιπη ευρωπαική κοινή γνώμη,και μάλιστα μέσα σε ένα κόμμα που έκανε μια κραυγαλέα και προκλητική προεκλογική εκστρατεία επί 7 και πλέον μήνες πριν να έρθει στην εξουσία,για ποιό λόγο περίμενε κατανόηση και σεβασμό των ευρωπαικών ιδεωδών από τους έξω,μόνο ο ίδιος το ξέρει.Πάει λοιπόν το 1.Το 2 το προσπερνάω,και έρχομαι στο 3.Γίνεται υπουργός,και κατα δική του δήλωση,την επόμενη μέρα τον πληροφορούν ότι χρήματα για οτιδήποτε πέρα από ένα δεκαπενθήμερο δεν υπάρχουν.Γνωρίζει ότι είναι σε ένα πρόγραμμα του οποίου η αξιολόγηση δε θα ολοκληρωθεί άρα χρήματα nichts,και ξέρει ότι το πρόγραμμα σύντομα λήγει,και μόλις λήξει,κανένας ευρωπαικός θεσμός δε θα μπορεί να τον θεωρήσει φερέγγυο και άρα δε θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε μορφή βοήθειας.Αν την παραπάνω κατάσταση θα την περιγράφατε ως "με την πλάτη στον τοίχο",χάσατε και έχασα,διότι ο Αλέκος ο Τσίπρας από κοινού με τον Βαρουφάκη αποφασίσανε ότι έχουμε όλες τις προυποθέσεις να ασκήσουμε πίεση και να τους πάρουμε τα σώβρακα,και είπαν να το πάνε μέχρι τέλους.:lol:
Και όμως,κατα δήλωση Βαρουφάκη πάντα,κατάφεραν χωρίς δεκάρα από τον Αύγουστο του '14 αν θυμάμαι καλά και με χρήματα που επαρκούσαν για 15 μέρες,να το τραβήξουν 5 μήνες,χωρίς να αθετήσουν πληρωμές και χωρίς να αφήσουν απλήρωτους ΔΥ και συνταξιούχους (οι οποίοι ήταν στα πρόθυρα εξέγερσης όταν καθυστέρησαν 4 μέρες να μπούν οι μισθοί τους :lol:).Ρωτάω λοιπόν εγώ,τα χρήματα για 5 μήνες πού βρέθηκαν? Τα περι επιδρομής στα αποθεματικά των ταμείων μήπως έχουν καμια σχέση ή συκοφαντίες και αυτά :rolleyes:?
Και ενώ οι πηγές χρηματοδότησης που ονειρεύονταν οι Λαφαζανικοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ,ενώ κατα τον Απρίλη έμπαινε μέσα ο Γιάννης,τον είχαν σε μια γωνιά και τον χτυπάγαν όλοι οι υπόλοιποι,ενώ η γερμανική πλευρά κατάφερε τους φιλόδοξους Τσίπρες της Ισπανίας να αποκυρήξουν τις ριψοκίνδυνες-κατα δήλωσή τους-πρακτικές της Ελλάδας,ενώ είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων να πηγαίνουν στα eurogroup και να φεύγουν χωρίς καμία εξέλιξη και με την ίδια απάντηση,ενώ κάθε μέρα γινόταν σοβαρή ζημιά στην οικονομία και οι καταθέσεις είχαν αρχίσει 2 μήνες πριν το δημοψήφισμα να κάνουν φτερά μαζικά,ενώ είχαν προειδοποιηθεί-και είχαν σχεδόν πάθει το Φεβρουάριο!-ότι αν φτάσουν στα άκρα θα έχουν την ανάλογη απάντηση απ'έξω,το έκαναν.Το πήγαν μέχρι τέλους,όπως είχαν συμφωνήσει.Και ενώ ο ίδιος ο Βαρουφάκης μιλάει για απειλές από τον Ιανουάριο για κλείσιμο τραπεζών,επιμένει στο ότι το κλείσιμο των τραπεζών πριν το δημοψήφισμα τον σόκαρε και η ευθύνη είναι 100% των ξένων.Γιατί ο Ντράγκι αποφάσισε λέει να κόψει τον ELA για να ασκήσει πίεση,και δε του πέρασε από το μυαλό ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα ο πρόεδρος της ΕΚΤ να παρέχει ρευστότητα σε χώρα εκτός αγορών και εκτός προγράμματος.Πρόγραμμα του οποίου η παράταση εληγε
όταν σταμάτησε τον ELA!
(Συνεχίζεται)
Takata Dome
20/01/2016, 22:20
Γρήγορη επιστροφή στην προεκλογική περίοδο.Θυμάστε που ο Αλέκος ο Τσίπρας απέρριπτε τις φήμες πέρι εθνικού νομίσματος ώς κατευθυνόμενες? Ως προπαγάνδα της αντιπολίτευσης? Ο ίδιος άνθρωπος που έδωσε νωρίς-νωρίς την εντολή για εξέταση σχεδίου Χ,όπως το είπε ο ίδιος ο Βαρουφάκης εχτές.Είναι ο ίδιος άνθρωπος,που δε ξέρω με πόσο θράσος και με ποιό δικαίωμα,έφτασε στο σημείο να παίζει την παραμονή στο ευρώ κορώνα-γράμματα,και ο μόνος λόγος που δεν προχώρησε την τακτική απόλυτης ρήξης Βαρουφάκη,είναι ότι βρέθηκε ο Δραγασάκης να τους σταματήσει σε μια κοινή συνεδρίαση.Και κάπου εδώ θα γίνω κακός.Γιατί το τι ακούστηκε για όποιον έλεγε παραμονές δημοψηφίσματος ότι ψήφος στο Όχι σημαίνει δραχμή,το ξέρει μόνο εκείνος.Το τί προσβολές ακούσαμε επειδή είπαμε αυτό που τελικά αποδείχθηκε η αληθεία,ότι δηλαδή είχαν σκοπό να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί και ό,τι ήταν να συμβεί θα συνέβαινε,δεν περιγράφεται.
Και τί έγινε,τελικά? Κατα το Βαρουφάκη,απλά αποφάσισε να συμβιβαστεί.Να κατάλαβε ότι με ένα δημοψήφισμα-ψέμα δε μπορούσε να φέρει έναν λαό το επόμενο πρωί μπροστά σε μια πραγματικότητα που δεν είχε φανταστεί ποτέ? Να θεώρησε ότι το τελευταίο διαπραγματευτικό χαρτί του Βαρουφάκη δεν είχε καμία πραγματική ισχύ? Να δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα που να του εξηγούσε τί θα ακολουθούσε από την έξω πλευρά μετά? Μάλλον ένα μείγμα των παραπάνω. Η ουσία είναι ότι βάση σχεδίου είχαν αποφασίσει να ρισκάρουν τα πάντα,χωρίς να δώσουν λογαριασμό και λόγο σε κανέναν.Προ τετελεσμένων αποφάσεων,καθαρά.Τι τον έκανε να κάνει πίσω στο +5,θα μας το πεί ο Τσίπρας κάποτε.Μια διαπραγμάτευση δεν κρίνεται από τους στόχους της και τα κίνητρά της,αλλά από τα αποτελέσματά της.Σωστοί οι στόχοι του Βαρουφάκη όπως τους εξηγούσε χτες,αγνά τα κίνητρα,το αποτέλεσμα 4 μήνων διαπραγμάτευσης όμως ήταν μερικά δις ζημιά στην αγορά,τεράστιος κλονισμός της εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα,κάποιες δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας χαμένες,μια βαριά ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και ένα 3ο Μνημόνιο.Αν δε,είχε επικρατήσει και η γραμμή Βαρουφάκη,πιθανότατα και μια ξεγυρισμένη πόρτα από το ευρώ,αν κρίνω από το με τί προτάσεις παρουσιάστηκε ο Σόιμπλε στη συνέχεια.
Και μια απορία για το τέλος,απευθυνόμενη στους οικονομολόγους του φόρουμ.Η απειλή Βαρουφάκη για κούρεμα των ομολόγων της ΕΚΤ ήταν όντως ικανή να γονατίσει 18 κράτη,την ΕΚΤ και όλους τους ευρωπαικούς θεσμούς που ήταν απέναντί μας,ή έχω δίκιο να πιστεύω το αντίθετο?
Υπ'όψιν ότι με το παραπάνω δεν παίρνω θέση υπέρ της αντίπαλης πλευράς,ούτε ευχαριστώ το Θεό που φάγαμε Μνημονιάρα στο κεφάλι.Απλά αυτή την περίφημη διαπραγματευτική τακτική σχολιάζω,που την φάγαμε στη μάπα το πρώτο εξάμηνο του '15.:wave2:
amyroukai
20/01/2016, 22:21
Και αρχίζουν τα κανόνια...
http://m.huffpost.com/gr/entry/9007016
Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο, εύχομαι καλή επιτυχία, και σε εσάς και σε όλους τους ταλαντούχους Έλληνες πολιτικούς όλων των κομματικών χώρων. Είστε τόσο τέλειοι που, με τις αρχές του υγιούς ανταγωνισμού που πρεσβεύετε και όπως προβλέπει η θεωρία επιβίωσης του καταλληλότερου, έχετε επιτυχημένα εκδιώξει σχεδόν όλους τους υπόλοιπους πολίτες από τη χώρα κυριολεκτικά ή ψυχικά. Να μην ανησυχείτε καθόλου, δεν πρόκειται για γενοκτονία, μια μικρή εθνοκάθαρση είναι μόνο, όπως θα έλεγε και ο αιώνιος φοιτητής υπουργός παιδείας. Κοιτάξτε να μας διαιωνίσετε εσείς οι πολιτικοί τουλάχιστον, μιας κι εμείς οι Έλληνες σβήνουμε. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα, να την χαίρεστε και να τη νέμεστε, την κερδίσατε με το σπαθί σας, με τα καλύτερα βιογραφικά σας. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με εσάς, θα βρούνε δουλειές και οι τηλεπερσόνες, τα παραθρησκευτικά και κοσμικά μέντιουμ, και οι υπάλληλοι τηλεφωνικών κέντρων Siemens για πολιτική διαφήμιση. Ίσως αρκούν αυτά τα μοντέρνα επαγγέλματα για τη χώρα.
Ελπίζω τελικά να σταθείτε συνεπής στις αξίες σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Δεν ξέρω όμως αν μπορείτε. Τι να πω, προσπαθήστε. Για παράδειγμα, με βάση το αξιακό σας σύστημα, στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο headquarters για να πληρώνει λιγότερο ενοίκιο. Κανονικά, θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε δίκη και πιθανότατα στη φυλακή. Με βάση αυτές τις αξίες, ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ θα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε καλά ακόμα, αλλά είστε πλέον ο ηγέτης αυτού ακριβώς του κόμματος.
MG-KTiNoS
20/01/2016, 22:58
350638
Δεν θ ασχοληθώ με το λαουτζίκο τα ναι και τα όχι...
Πρόβλημα της .
Θα σταθώ μόνο στην ιστορία με το παιδί που έπασχε από σύνδρομο ντάουν ξεκαθαρίζοντας ότι η γενετική αυτή ασθένεια προκαλεί μυϊκή υποτονία
στα παιδιά (δεν έχουν μυϊκό τόνο) πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι είναι αδύνατο να χτυπήσουν κάποιον.
Αφού λοιπόν λέει το παραμύθι της καταλήγει ότι αισθάνθηκε... ανώτερη από το νταουνάκι...
Κυρία μου τα συγχαρητήρια μου !
:a020:
Η σελίδα της στο φ/β είναι εκεί για όποιον θέλει να της πει κάτι.
Και μια απορία για το τέλος,απευθυνόμενη στους οικονομολόγους του φόρουμ.Η απειλή Βαρουφάκη για κούρεμα των ομολόγων της ΕΚΤ ήταν όντως ικανή να γονατίσει 18 κράτη,την ΕΚΤ και όλους τους ευρωπαικούς θεσμούς που ήταν απέναντί μας,ή έχω δίκιο να πιστεύω το αντίθετο?
Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου Takata. Όλες οι απορίες, για το που το πάει...δεν μπορεί...κάποιο σχέδιο θα έχουν οι ανθρωποι που ζούσαν στον κόσμο του Άρλεκιν ήταν η άρνηση της πραγματικότητας πως δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκες. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να είναι όσο απίστευτο και αν φαίνεται.
Δεν μπορώ να λέω τα ίδια και τα ίδια, την γνώμη μου, για το πόσο εγκληματικά επικίνδυνοι είναι η τσιπουροπαρέα, την έχω γράψει εδώ μέσα ίσως περισσότερο από τον καθένα. Μάλλον την περιγράφει καλύτερα κάποιος εδώ. http://thecurlysue.com/2015/08/24/alexis-tsipras-ekloges-syriza/.
Για την ερώτηση σου, όχι φυσικά...δεν έχεις καμμία ελπίδα να "αναδιαρθρώσεις" μονομερώς μια οφειλή 28δις προς την κεντρική σου τράπεζα. Ύστατη ιδέα κάποιων σαλταρισμένων αφισοκολλητών, που δεν μπορούσαν να φανταστούν πως το ιδιοφυές "σχέδιο" που σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια, ήταν αυτό που που επεδίωκε ο αντίπαλος.
Η μισή κυβέρνηση σκεφτόταν να κάνει γιουρούσι στο νομισματοκοπείο, και η άλλη μισή...αν είναι ρε πουστη μου ποτέ δυνατόν !!!!...ψήφισε (ΨΗΦΙΣΕ ΡΠΜ !!!) για το αν θα καταστραφεί η χώρα και θα πληρώνεται ο κόσμος με IOU και bιtcoin και χαρτοπετσέτες. Το συζητούσαν δηλαδή στα ΣΟΒΑΡΑ και το έβαλαν σε ψήφο, αν μια χώρα θα εγκαταλείψει το νόμισμα της για να συναλλάσσεται με χαρτοπόλεμο.
Δεν το χωράει το μυαλό μου πραγματικά, πως μιλούσαν σοβαρά για αυτήν την εκδοχή !!!
Θα σταθώ μόνο στην ιστορία με το παιδί που έπασχε από σύνδρομο ντάουν ξεκαθαρίζοντας ότι η γενετική αυτή ασθένεια προκαλεί μυϊκή υποτονία
στα παιδιά (δεν έχουν μυϊκό τόνο) πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι είναι αδύνατο να χτυπήσουν κάποιον.
προκαλεί υποτονία στα βρέφη, μετά τα ένα/δύο χρόνια μικραίνουν οι διαφορές. Δεδομένου ότι παίζανε στη γειτονιά, μάλλον ήταν πάνω από 4 ετών. Και τέλος πάντων είναι μια χαρά δυνατό παιδί με σύνδρομο down να χρησιμοποιήσει πέτρα και να την χτυπήσει κάπου. Δεν χρειάζεται δα και τόση δύναμη αυτό. Όσο για τα λόγια της ζερβού... όλες μου τις μούτζες. Το παιδάκι με down κάτι ήξερε και πήγε να ξεκάνει την ζερβού πριν εκδηλωθεί πλήρως η βλακεία της.
Billymuse
21/01/2016, 07:11
350642
Cpt. Haddock
21/01/2016, 08:02
[...].Τι τον έκανε να κάνει πίσω στο +5,θα μας το πεί ο Τσίπρας κάποτε.[...]
H θεληση για παραμονη στην εξουσία, τιποτε άλλο.
Billymuse
21/01/2016, 08:46
Δε Νομίζω Τάκη...
ATTACH=CONFIG]350644[/ATTACH]
Επι πασοκ δεκα πιστες ειχε η καθε πολη φισκα. Αυτο που εβαλες ειναι μια φορα τον μηνα και αν..
Επι πασοκ δεκα πιστες ειχε η καθε πολη φισκα. Αυτο που εβαλες ειναι μια φορα τον μηνα και αν..
πάσο (κ).
Oταν τα μπουζουκια ηταν ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
https://www.youtube.com/watch?v=iucJOcaNN2Y
SHOOTER045
21/01/2016, 14:08
Oταν τα μπουζουκια ηταν ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
https://www.youtube.com/watch?v=iucJOcaNN2Y
Γατάκι
https://youtu.be/QLGkVKouRfk
https://youtu.be/9IZMakF3C4I
https://youtu.be/yPcq2nu8Bew
Κάντε ησυχία, τσακώνεται ο Άλεξ με τον Σόιμπλε...