View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 5
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
RaGe_Raptor
25/01/2016, 20:43
αφού φταίνε οι ρουφιάνοι... Το είπε και ο πρωθυπουργός αφού .... Τί,όχι ;
amyroukai
25/01/2016, 20:43
Τον χρηματιστή, εννοείς? Γνωστή φάτσα στον χώρο, είχε και κάποια εμπλοκή με τα δομημένα αν θυμάμαι καλά...http://www.iefimerida.gr/news/247495/o-pateras-toy-grammatea-roka-hrimatistis-dilonei-dimosiografos-kai-paramenei-stin-esiea
Ο γιος την πήγε στο ΟΑΚΑ, ο μπαμπάς την φυγάδευσε βρίζοντας τους δημοσιογράφους.
MG-KTiNoS
26/01/2016, 00:59
Παντως ρε γατάκι Αλέξη, οταν ο μεγάλος (το ίνδαλμα ντε), έκλεινε χρονο στην εξουσια (τότε το 1982 που ο λαός ήθελε και το πασοκ μπορούσε), έκανε συγκεντρωση στην πλατεια Συντάγματος και οχι στο Σπορτινγκ... :D
Τελικα το θεμα ειναι οι σωστές βασεις και η καλη ανατροφη
350876
Βρες τις διαφορές...
350884
Η επίκληση αριστεροσυνης, δεν είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ...
Αριστεροσυνη του πεοντα...όλη η μπροστινή σειρά, γεμάτη καιροσκόπους πασοκους ηταν
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ όσοι δηλώνουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, πατριώτες, χριστιανοί (με μεγάλους σταυρούς) φιλάνθρωποι
οικογενειάρχες κλπ κλπ
ΠΑΙΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ
ΝΟΜΟΣ
MG-KTiNoS
26/01/2016, 01:04
Endo με taxi
η κουφάλα ο Τάι πάει στους ελέφαντες κι εγώ αντί να πάω μαζί ασχολούμε με τους νεοφιλελέδες του μοτό...
γμστα...
:cry:
Βρες τις διαφορές...
Οι Ντουράν ντουράν τι σου έφταιξαν και τους κατέβασες; :lol:
δεν είναι δίκαιο αυτό, δεν πρέπει να τους αφήνουμε να κάνουνε ότι θέλουνε
νοιώθω ευθύνη για το τι συμβαίνει, όχι με την έννοια ότι φταίω για την κατάσταση όπως έχει καταλήξει
αλλά με την έννοια ότι υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, κάπως να συνεισφέρω στην διόρθωση της κατάστασης... αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό, δεν μπορώ να το βρω.
SHOOTER045
26/01/2016, 09:58
δεν είναι δίκαιο αυτό, δεν πρέπει να τους αφήνουμε να κάνουνε ότι θέλουνε
νοιώθω ευθύνη για το τι συμβαίνει, όχι με την έννοια ότι φταίω για την κατάσταση όπως έχει καταλήξει
αλλά με την έννοια ότι υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, κάπως να συνεισφέρω στην διόρθωση της κατάστασης... αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό, δεν μπορώ να το βρω.
Πρέπει να εντρυφησεις στο counter steering
done
HelenKoR
26/01/2016, 10:01
Πρέπει να εντριφισεις στο counter steering
Δεν είμαι καλά... Διάβασα counter strike και σκέφτηκα "σίγουρα θα έχει εντρυφήσει σ'αυτο"
SHOOTER045
26/01/2016, 10:04
Δεν είμαι καλά... Διάβασα counter strike και σκέφτηκα "σίγουρα θα έχει εντρυφήσει σ'αυτο"
Αχα
Ετσι γράφεται το {εντρυφω}
Το διορθωνω πριν με παρει χαμπαρι ο blitzer
Στην ίδια φάση είμαι και εγώ.
Πλήθος υποχρεώσεων με κρατούν σε μία ατέρμονη διεκπαιρεωτική ενασχόληση υποχρεώσεων με αποτέλεσμα να έχω πέσει σε ένα βαθύ πνευματικό τέλμα.
Λέω στον εαυτό μου, να διαβάσω κάποιο βιβλίο (έχω κάτι χρόνια να το κάνω αυτό και κάποτε διάβαζα πολύ), να προσέχω της πηγές πληροφόρησής μου, (να διαβάζω hamebus :lol: ) και ιδανικά να μπορούσα να συμμετάσχω κάπου εθελοντικά μόνος μου όμως, χωρίς να το ξέρει κανείς, για τη πάρτη μου, όπου μπορώ να βοηθήσω, μια οικογένεια, έναν άπορο, κάτι, λίγο - λίγο, έστω να γίνει μια αρχή από εμένα για εμένα.
HelenKoR
26/01/2016, 10:10
Αχα
Ετσι γράφεται το {εντρυφω}
Το διορθωνω πριν με παρει χαμπαρι ο blitzer
Τον έχετε παρεξηγήσει! Δεν θα σου έλεγε τίποτα....
Απλώς θα εκτύπωνε το ποστ και με κόκκινο στυλό θα το διόρθωνε και θα σου έβαζε βαθμό (χαμηλό). Απλά πράματα! :p
dimmie_72
26/01/2016, 10:44
την εποχή του counter strike ο shooter έπαιζε κούνιες στο πάρκο :lol:
Cpt. Haddock
26/01/2016, 10:49
Δεν ξερω αν πετυχατε πουθενα το 10λεπτο βιντεο του συριζα για τον 1 χρονο που προβαλε η ΕΡΤ λιγο πριν την εναρξη της εκδηλωσης (που εγινε σε ωρα πασοκ δλδ μια ωρα μετα)...
Δεν έχω δει πιο άθλιο προπαγανδιστικο κατασκευασμα, θυμιζει αθλιοτητες ΕΡΤ επι πασοκ το 1989 με εκφωνητες Χατζαρα και Ραπιτου...
https://www.youtube.com/watch?v=PAJPxnTwt_8
Μιλαμε για μεγαλο πατο...
notakos600
26/01/2016, 10:53
Δεν ξερω αν πετυχατε πουθενα το 10λεπτο βιντεο του συριζα για τον 1 χρονο που προβαλε η ΕΡΤ λιγο πριν την εναρξη της εκδηλωσης (που εγινε σε ωρα πασοκ δλδ μια ωρα μετα)...
Δεν έχω δει πιο άθλιο προπαγανδιστικο κατασκευασμα, θυμιζει αθλιοτητες ΕΡΤ επι πασοκ το 1989 με εκφωνητες Χατζαρα και Ραπιτου...
Αθλιότητες....και παρακολουθώντας τον λόγο του τσιπράκου έφαγα φλας....εγώ ήπια και δεν το θυμάμαι ή αυτός ήπιε τα άντερά του και λέει μαλ@κίες....
RaGe_Raptor
26/01/2016, 10:54
Ο από πάνω είναι του συστήματος...
Η πρωθυπουργάρα ξεκαθαρίζει απλώς το τοπίο στοχοποιώντας όποιον κάνει κριτική... Για το καλό μας..........
350898
paramedic
26/01/2016, 11:18
Άντε να έρθει ο Κυριάκος με τη νέα, δεξιά όσο δεν πάει, Νέα Δημοκρατία που στήνει να μας σώσει γιατί με δαύτους δεν βλέπω χαϊρι...
notakos600
26/01/2016, 11:22
Άντε να έρθει ο Κυριάκος με τη νέα, δεξιά όσο δεν πάει, Νέα Δημοκρατία που στήνει να μας σώσει γιατί με δαύτους δεν βλέπω χαϊρι...
:lol:
RaGe_Raptor
26/01/2016, 11:22
:bawl:
:bawl: μπα σε καλό σου..!!!
amyroukai
26/01/2016, 11:27
Άλλος για σωτήρας, ε;
Άσχετο, αυτό (http://www.natasapazaiti.gr/%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8c-2/) το ξέρατε;
Άσχετο, αυτό (http://www.natasapazaiti.gr/%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8c-2/) το ξέρατε;
Πρέπει να είναι η μοναδική φοιτήτρια παγκοσμίως, που πήρε διδακτορικό, πριν αποφοιτήσει απο την σχολή.
Μόνο στην Ελλάδα.
http://www.natasapazaiti.gr/επιστημονική-κατάρτιση-εκπαίδευση/
Takata Dome
26/01/2016, 11:49
Η ΕΡΤ η οποία παρουσιάστηκε,όταν ξανάνοιξε με χωρούς και πανηγύρια,ως νίκη του λαού και λοιπά βαρυσήμαντα.Ωραίο το βιντεάκι που δείξανε,έχω να προτείνω και εγώ 2 ακόμα:
https://www.facebook.com/pantelisfra/videos/10204750410429815/
https://www.youtube.com/watch?v=t3zc4iXWefM
tsompanis
26/01/2016, 13:33
Δηλαδή για να καταλάβουμε. ..θα νοικιάσουμε την χώρα στην Ευρώπη για να την κάνουνε στρατόπεδο συγκέντρωσης με αντάλλαγμα κούρεμα του χρέους? Και θα μας φραξουν με συρματοπλεγμα γύρω γύρω και εκτός σεγκεν?
Θα βάζουμε βύσμα για να δραπετευσουμε στην Αλβανία? ???:moutza:
Δηλαδή για να καταλάβουμε. ..θα νοικιάσουμε την χώρα στην Ευρώπη για να την κάνουνε στρατόπεδο συγκέντρωσης με αντάλλαγμα κούρεμα του χρέους? Και θα μας φραξουν με συρματοπλεγμα γύρω γύρω και εκτός σεγκεν?
Μη το δένεις κόμπο με τους περίεργους τύπους στην Διοίκηση.
nikos_abel
26/01/2016, 13:42
Εμένα πάντως αυτό μου βγάζει απόλυτο νόημα ως εκδοχή που εξηγεί τον παραλογισμό που έπαιξε από την αρχή της "κρίσης"
Nostradamus
26/01/2016, 13:50
Νομιζω πως δεν θα φτασουμε ως εκει... λεω εγω τωρα...
Πιο πιθανο μου φαινεται κατι του στυλ "αποφυγαμε το παραπανω με σκληρη διαπραγματευση και συνεχη αγωνα, αλλα επρεπε να υπογραψουμε αντ αυτου ενα μνημονιο 4 και 5".......
SHOOTER045
26/01/2016, 13:54
Νομιζω πως δεν θα φτασουμε ως εκει... λεω εγω τωρα...
Πιο πιθανο μου φαινεται κατι του στυλ "αποφυγαμε το παραπανω με σκληρη διαπραγματευση και συνεχη αγωνα, αλλα επρεπε να υπογραψουμε αντ αυτου ενα μνημονιο 4 και 5".......
Ετσι είναι
Υπάρχει και η Βουλγαρία
tsompanis
26/01/2016, 13:54
Ρε μας παίζουνε φατούρο ρε κανονικά. Το θυμάστε το παιχνίδι με τις σφαλιάρες?
Και έχουμε το 15 μελες να ξηγηθει:cry:
SHOOTER045
26/01/2016, 14:14
Ρε μας παίζουνε φατούρο ρε κανονικά. Το θυμάστε το παιχνίδι με τις σφαλιάρες?
Και έχουμε το 15 μελες να ξηγηθει:cry:
Το αλλο με την ζώνη λέω εγώ που πονάει περισότερο
skylaros
26/01/2016, 14:28
Ένας μπακάλης πριν 60 χρόνια, θα έβγαζε ένα κωλόχαρτο και θα έγραφε ---> χρωστάω τόσα, βγάζω τόσα το μήνα πόσα μπορώ να δίνω? Δε βγαίνει ... θα δανειστώ από αλλού λίγα και θα κάνω οικονομίες οπότε θα χρωστάω τόσα - αυτά που θα δανειστώ - αυτά που θα μπορέσω να δώσω παραπάνω αν κάνω το σκ@το μου παξιμάδι (οι περισσότεροι θα προσπαθούσαν να μη ρίξουν το τζίρο τους με κάθε κόστος) Σε ένα οργανωμένο ευρωπαϊκό κράτος που χρώσταγε Χ, υποχρέωσε τους πολίτες του έξι χρόνια σε εξαθλίωση (έστω μέρος τους) στη λογική ζοριζόμαστε για να ξεχρεώσουμε και έχουμε φτάσει να χρωστάμε Χ+ Ψ, Ε αυτό δε το καταλαβαίνω και μη προσπαθήσει κανείς να μου αποδείξει το λογικό του πράγματος γιατί δεν υπάρχει! Το μόνο λογικό θα ήταν ΟΛΟΙ αυτοί που κάΜουν τα κουμάντα να ήταν φυλακή στη μέσα πτέρυγα και να τους κάνει spank δύο φορές τη μέρα ο σαδιστής από το "pulp fiction"
RaGe_Raptor
26/01/2016, 14:40
Ένας μπακάλης πριν 60 χρόνια, θα έβγαζε ένα κωλόχαρτο και θα έγραφε ---> χρωστάω τόσα, βγάζω τόσα το μήνα πόσα μπορώ να δίνω? Δε βγαίνει ... θα δανειστώ από αλλού λίγα και θα κάνω οικονομίες οπότε θα χρωστάω τόσα - αυτά που θα δανειστώ - αυτά που θα μπορέσω να δώσω παραπάνω αν κάνω το σκ@το μου παξιμάδι (οι περισσότεροι θα προσπαθούσαν να μη ρίξουν το τζίρο τους με κάθε κόστος) Σε ένα οργανωμένο ευρωπαϊκό κράτος που χρώσταγε Χ, υποχρέωσε τους πολίτες του έξι χρόνια σε εξαθλίωση (έστω μέρος τους) στη λογική ζοριζόμαστε για να ξεχρεώσουμε και έχουμε φτάσει να χρωστάμε Χ+ Ψ, Ε αυτό δε το καταλαβαίνω και μη προσπαθήσει κανείς να μου αποδείξει το λογικό του πράγματος γιατί δεν υπάρχει! Το μόνο λογικό θα ήταν ΟΛΟΙ αυτοί που κάΜουν τα κουμάντα να ήταν φυλακή στη μέσα πτέρυγα και να τους κάνει spank δύο φορές τη μέρα ο σαδιστής από το "pulp fiction"
όποιος πει την αλήθεια σε αυτό το ανώριμο κι επιπόλαιο εκλογικό σώμα που σέρνεται πίσω απ'όποιον τάξει τα περισσότερα είναι καταδικασμένος "από τα αποδυτήρια".δε δικαιολογώ τους πολιτικούς απλά λέω ότι αντικατοπτρίζουν πλήρως και με μεγάλη ακρίβεια το εκλογικό σώμα.και δε βάζω μέσα αυτούς που επέλεξαν συνειδητά την αποχή από σιχαμάρα.
edit:χωρίς να επικροτώ την αποχή γενικώς, για οποιονδήποτε λόγο.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ όσοι δηλώνουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, πατριώτες, χριστιανοί (με μεγάλους σταυρούς) φιλάνθρωποι
οικογενειάρχες κλπ κλπ
ΠΑΙΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ
ΝΟΜΟΣ
Συμφωνώ 100%... Από μικρό παιδί - πέσ το από ένστικτο - ήξερα μέσα μου ότι όπου ακούς μεγάλη "αριστεροσύνη" και όπου βλέπεις μεγάλες μετάνοιες και επικλήσεις στα Θεία, ψάχνε να βρείς σε ποια τσέπη σου έχουν χώσει το χέρι τους...
MG-KTiNoS
26/01/2016, 17:20
Θα φέρουμε λέει τον Κυριάκουλα να μας σώσει απ τον Αλέξη
που τον φέραμε να μας σώσει από τον Αντώνη
που τον φέραμε να μας σώσει απ το Γιώργη
που τον φέραμε να μας σώσει από τον Κώστα....
Τελικά τα θέλει ο κώλος μας έτσι???
:cry:
Cpt. Haddock
26/01/2016, 17:28
Αν ακομα πιστευετε σε προσωπα-σωτηρες, ναι, τα θελει ο κωλος σας και καλώς να τους δεχτειτε.
Όταν αυτη η χωρα (κι αυτος ο λαός), καταλαβει οτι δεν υπάρχουν πλέον μεσσίες/ηγετες/μαγκες/πατερουληδες κλπ, παρα μονο ικανοι διαχειριστες δυσκολων καταστάσεων και ικανοι ομαδάρχες, τοτε ισως παει μπροστα.
Μεχρι τοτε, απο τον ένα μεσσια στον αλλο (ολο και πιο χαμηλα, ολο και πιο χαμηλα...)
skylaros
26/01/2016, 18:49
Αν ακομα πιστευετε σε προσωπα-σωτηρες, ναι, τα θελει ο κωλος σας και καλώς να τους δεχτειτε.
Όταν αυτη η χωρα (κι αυτος ο λαός), καταλαβει οτι δεν υπάρχουν πλέον μεσσίες/ηγετες/μαγκες/πατερουληδες κλπ, παρα μονο ικανοι διαχειριστες δυσκολων καταστάσεων και ικανοι ομαδάρχες, τοτε ισως παει μπροστα.
Μεχρι τοτε, απο τον ένα μεσσια στον αλλο (ολο και πιο χαμηλα, ολο και πιο χαμηλα...)
Πες μου μια χώρα στον πλανήτη που δε περιμένουν οι πολίτες από τους πολιτικούς να βελτιώσει τις συνθήκες που ζουν. Το λες αυτό από την "ελευθεριακή" Γαλλία που η Λεπέν ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ χτυπάει κόκκινα!
Cpt. Haddock
26/01/2016, 19:05
Δεν είπα να μην περιμένουν απο τους πολιτικους να κανουν κατι. Αλλωστε γι'αυτο εκλέγονται. Ειπα να ΜΗΝ περιμένουν τον ένα πεφωτισμένο "μεγάλο" που θα τους χωρέσει ολους στην αγκαλια του και θα τους κανει νανι.
Πουθενά δεν ανέφερα τη Γαλλια σαν παράδειγμα, εχει ενα προβληματικο πολιτειακο συστημα με προεδρο-αυτοκράτορα με υπερεξουσιες (ας ειναι καλα ο Ντε Γκώλ που τροποποίησε το συστημα για τον εαυτο του), με αποτέλεσμα τελικα να οδηγεισαι στο δευτερο γυρο των προεδρικων στην επιλογη ενος προσωπου απο τους δύο.
Εχω στο μυαλο μου χωρες σαν τη Γερμανια, με αποκεντρωμενο συστημα (ομοσπονδα κρατιδια) ή την Ελβετια με τα καντονια και το 7-μελες υπουργικο συμβούλιο. Ή ακομα και την Μ.Βρετανια, όπου ο καθε βουλευτης εκλεγεται απο τη δικη του περιοχη και οχι απο περιφέρειες-τέρατα σαν τη ΒΆθηνων ή το υπολοιπο Αττικής.
Και κυριως εχω στο μυαλο μου λαούς που επιλέγουν οχι γιατι καποιος θα τους σώσει αλλα γιατι καποιος πειθει οτι ειναι ικανος διαχειριστης της ομαδας διακυβέρνησης που επιλέγει.
Τουτων λεχθέντων (τρέμε μπλιτσερ), θεωρω οτι κακώς νομιζουμε οτι ο Τσιπρας μοιαζει στον Αντρέα. Πιο πολυ στον Καραμανλή (το χοντρο), εχει αρχισει να μοιαζει (ακομα και κιλα εχει παρει :lol: )
.... ή την Ελβετια με τα καντονια και το 7-μελες υπουργικο συμβούλιο....
Δημιούργημα του Ι. Καποδίστρια, πριν έρθει εδώ και τον φάνε λάχανο οι Μαυρομιχάληδες.
Enjoy..
Εdit : Η δολοφονία του Καποδίστρια ήταν ουσιαστικά η ταφόπετρα σε οποιαδήποτε ελπίδα είχε η Ελλάδα να γίνει σύγχρονο, πολιτισμένο και αποτελεσματικό κράτος. Κανονικά θα έπρεπε να εξαφανίσουν οτιδήποτε Μαυρομιχαλέικο και να καταποντίσουν την Μάνη.
Εχω στο μυαλο μου χωρες σαν τη Γερμανια, με αποκεντρωμενο συστημα (ομοσπονδα κρατιδια) ή την Ελβετια με τα καντονια και το 7-μελες υπουργικο συμβούλιο.
Ααα εσυ θες δημοψηφισματα και αμεσοδημοκρατια απο λαο που κοιτα αποκλειστικά το ατομικο συμφερον... :lol:
Cpt. Haddock
26/01/2016, 19:19
Εdit : Η δολοφονία του Καποδίστρια ήταν ουσιαστικά η ταφόπετρα σε οποιαδήποτε ελπίδα είχε η Ελλάδα να γίνει σύγχρονο, πολιτισμένο και αποτελεσματικό κράτος. Κανονικά θα έπρεπε να εξαφανίσουν οτιδήποτε Μαυρομιχαλέικο και να καταποντίσουν την Μάνη.
Σιγά. Ήρθε ο Οττο σαν σωτήρας μετά :lol:
Ααα εσυ θες δημοψηφισματα και αμεσοδημοκρατια απο λαο που κοιτα αποκλειστικά το ατομικο συμφερον... :lol:
Ναι. Πλάκα θα έχει :lol:
...
Όχι ρε, ο Αντρέας ήταν αυτός και ο σωσίας του τώρα.
MG-KTiNoS
26/01/2016, 19:24
Ο Όττο δεν ηταν και ότι χειρότερο έχει περάσει από δω...
Δυστυχώς χάσαμε τον Αλάξανδρό (τον φάγανε ίσως) που ήταν μηχανόβιος.
(με τα μέτρα της εποχής πάντα έτσι μη τρελαθούμε)
:D
Cpt. Haddock
26/01/2016, 19:28
Ο Όττο δεν ηταν και ότι χειρότερο έχει περάσει από δω...
Δυστυχώς χάσαμε τον Αλάξανδρό (τον φάγανε ίσως) που ήταν μηχανόβιος.
(με τα μέτρα της εποχής πάντα έτσι μη τρελαθούμε)
Η αληθεια ειναι οτι μας ήρθε μπουμπούκι και μέχρι να καταλαβει τι γινεται, διοικουσε ο Αρμαμπεργκ, οπως ήθελε. Τουλαχιστον μας έφερε τον Φιξ και τη μπυρα του :D
Απο την άλλη, αυτη η χώρα ακομα και στους βασιλιάδες (με εξαιρεση τον Γεώργιο Α'), ατυχησε. Επισης, τον Αλεξανδρο δεν τον χάσαμε, τον "εφαγε η μαϊμου" :lol:
MG-KTiNoS
26/01/2016, 19:30
Όχι ρε, ο Αντρέας ήταν αυτός και ο σωσίας του τώρα.
Έχετε μια επιλεκτική μνήμη όμως...
Η Χόυντα δεν ήρθε να μας σώσει από τον μουνισμό???
Ο Καραμανλής δεν ήρθε να μας σώσει από τη Χούντα????
(Το ή Καραμανλής ή τανξ το έχεις ακούσει ποτέ??)
Παιδιά να το πούμε καθαρά?
Για την καταστροφή της χώρα φταίει η ΔΕΞΙΑ.
Και το ΠΑΣΟΚ εν τέλει ΑΥΤΗ το έφερε.
Το τσατσιλίκι το ΠΑΣΟΚ δεν το έφτιαξε, το βρήκε.
Μόνο που χρόνια στην απέξω το έκανε πιο γαμηστερά από τους δεξιούς για αυτό και τους πήγε κωλοφεράντζα
1/4 του αιώνα κι ακόμα και ο LTD Γιωργάκης κατάφερε να γίνει πορθυπουργός...
Μόνο που με το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος έφαγε ψωμί.
Με τη δεξιά έτρωγε φάπες.
ΑΚόμα και τώρα αν κοιτάξετε γύρω σας... δεν έχει... ΜΑΤ.
(και οι αγρότες λίγο καιρό πριν ε??? Φάγανε χημικό.... κάργα)
και για να μην παρεξηγηθώ εν τέλει... ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΣΚΑΤΑ
Η αληθεια ειναι οτι μας ήρθε μπουμπούκι και μέχρι να καταλαβει τι γινεται, διοικουσε ο Αρμαμπεργκ, οπως ήθελε. Τουλαχιστον μας έφερε τον Φιξ και τη μπυρα του :D
Απο την άλλη, αυτη η χώρα ακομα και στους βασιλιάδες (με εξαιρεση τον Γεώργιο Α'), ατυχησε. Επισης, τον Αλεξανδρο δεν τον χάσαμε, τον "εφαγε η μαϊμου" :lol:
Ο σοφός λαός ζητήσουμε μετ' επιτάσεως "βασιλιά κι ας ειν' και ξύλινος"...
Cpt. Haddock
26/01/2016, 19:32
Θυμάσαι ομως ποιός το είπε; :smokin:
Έχετε μια επιλεκτική μνήμη όμως...
Η Χόυντα δεν ήρθε να μας σώσει από τον μουνισμό???
Ο Καραμανλής δεν ήρθε να μας σώσει από τη Χούντα????
Παιδιά να το πούμε καθαρά?
Για την καταστροφή της χώρα φταίει η ΔΕΞΙΑ.
Και το ΠΑΣΟΚ εν τέλει ΑΥΤΗ το έφερε.
Το τσατσιλίκι το ΠΑΣΟΚ δεν το έφτιαξε, το βρήκε.
Μόνο που χρόνια στην απέξω το έκανε πιο γαμηστερά από τους δεξιούς για αυτό και τους πήγε κωλοφεράντζα
1/4 του αιώνα κι ακόμα και ο LTD Γιωργάκης κατάφερε να γίνει πορθυπουργός...
Μόνο που με το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος έφαγε ψωμί.
Με τη δεξιά έτρωγε φάπες.
ΑΚόμα και τώρα αν κοιτάξετε γύρω σας... δεν έχει... ΜΑΤ.
(και οι αγρότες λίγο καιρό πριν ε??? Φάγανε χημικό.... κάργα)
και για να μην παρεξηγηθώ εν τέλει... ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΣΚΑΤΑ
Πρασινοφρουρός Νικολάκη; :bawl:
Πάλι κολλάτε στις λεπτομέρειες, η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ η χώρα πραγματικά ανεξάρτητη.
Όποιος το καταλάβει αυτό και το αποδεχτεί, τότε πάει ένα βημα μπροστά.
MG-KTiNoS
26/01/2016, 19:37
Θυμάμαι αλλά ήταν ψέματα?
:rolleyes:
Πρασσινοφρουρός Νικολάκη; :bawl:
Άμα ήμουνα παρινοτέτοιος ΤΔΜ θα είχα.... :D
Κούνια που σε κούναγε κι ακόμα σε κουνάει.
Τα έχω ζήσει όμως και ξέρω.
και για να το κάνω λιανά, κάτι τυπάκια σαν τον Αλέξη οι Λοβέρδοι και Άδωνηδες τα έφεραν
και με τον Κυριάκουλα να λέει αρλούμπες θα είναι εδώ για πολυυυυυ ακόμα....
:(
amyroukai
26/01/2016, 19:39
Η Χόντα δεν ήρθε να μας σώσει από τον μουνισμό???
Έτσι. Γιατί με Χόντα δεν γάμησε κανείς, για αυτό εφευρέθηκε το TDM ρε φαρμακοτρίφτη...
Αλήθεια, ο μουνισμός τι στο καλό είναι;
Έτσι. Γιατί με Χόντα δεν γάμησε κανείς, για αυτό εφευρέθηκε το TDM ρε φαρμακοτρίφτη...
Είναι ο σιαλισμός του αγάμητου...
MG-KTiNoS
26/01/2016, 21:52
Είναι ο σιαλισμός του αγάμητου...
:nono:
O μουνισμός είναι μια θεωρία που ήθελε να φτιάξει τον κόσμο
αλλά τα έκανε μ.... καπέλο....
:(
MG-KTiNoS
26/01/2016, 22:24
http://www.stokokkino.gr/article/1000000000024510/Apokalupsi-tis-EFSUN---40-xronia-PASOK-ND-To-Dimosio-os-lafuro
:moutza:
http://www.stokokkino.gr/article/1000000000024510/Apokalupsi-tis-EFSUN---40-xronia-PASOK-ND-To-Dimosio-os-lafuro
:moutza:
δυστυχως είναι αλήθεια, Η πολιτική ηγεσία αντι να ασχολουνται με το πως θα λύσουν τα προβληματα αυτης της χώρας (παιδεία, πολυνομία, αξιοκρατία, καρτελ παντού, κακή ανταγωνιστκότητα) ασχολουνται όλοι με το πως θα διορίσουν την καθε λαλακισμένη και το κάθε πουστάκι...
Το εθνικό θέατρο ανεβάζει παράσταση με τα απομνημονεύματα του Ξηρού.
Το εθνικό θέατρο χρηματοδοτείται από το Δημόσιο.
Το Δημόσιο είμαστε όλοι μας, ακόμα και η οικογένεια του Θάνου Αξαρλιάν, του πεσόντος από την 17Ν.
Άντε εξήγησε στη μάνα του Θάνου, ότι από τα λεφτά που κόβουν από τη σύνταξή της,
χρηματοδοτούν το Εθνικό Θέατρο για να παίζει τα απομνημονεύματα του Ξηρού.
Στα οποία απομνημονεύματα αναφέρεται η δράση της 17Ν ως "'ένοπλη πάλη".
Επιχείρημα που στηρίχθηκε και στο Δικαστήριο από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν για την υπεράσπιση.
notakos600
28/01/2016, 10:25
Το Δημόσιο είμαστε όλοι μας, ακόμα και η οικογένεια του Θάνου Αξαρλιάν, του πεσόντος από την 17Ν.
Άντε εξήγησε στη μάνα του Θάνου, ότι από τα λεφτά που κόβουν από τη σύνταξή της,
Επιχείρημα που στηρίχθηκε και στο Δικαστήριο από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν για την υπεράσπιση.
+1000.
Σεβαστείτε τον καλλιτέχνη θα είναι η κατάληξη.
όχι, όχι, να τα βλέπει αυτά ο κόσμος για να μαθαίνει τι άτομα είχε η 17N γιατί πολλοί εξακολουθούν να την εξυψώνουν.
notakos600
28/01/2016, 17:36
Μετά τον σάλο «έκοψαν» την παράσταση για τον Ξηρό.
http://www.protothema.gr/culture/article/548725/meta-ton-salo-ekopsan-tin-parastasi-gia-ton-xiro/
MG-KTiNoS
28/01/2016, 17:43
Ξεκαθαρίζω κατ αρχήν ότι τον κ. Ξηρό δεν τον έχω σε καμία υπόληψη.
Δεν πίστεψα ποτέ ότι η δευτερη φάση της 17Ν ήταν κάτι πέρα από μια μαφιόζικη κομπανία.
ΟΜΩΣ
Υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει (όσο δεν προσβάλει)
Για να κρίνω λοιπόν ένα θεατρικό έργο πρέπει πρώτα να το δω. (που δεν θα το δω)
Αν δεν σ αρέσει λοιπόν δεν πας και ΤΕΛΟΣ
ΤΟ να ζητάς να μην παιχτεί όμως είναι άλλο πράγμα που μας γυρίζει στην εποχή του Μακ Άρθισμού
και του Σταλινισμού με την στρατευμένη τέχνη.
Σόρι δεν συμφωνώ καθόλου και δεν γουστάρω να δίνω και αξία στην τελική.
υγ
Ο Ξηρός έχει ασπαστεί τον Χριστιανισμό πάντως και έχει μετανοήσει
Έξω δεν βγαίνει γιατί οι Άγγλοι του το έχουν τάξει
κλπ κλπ κλπ
:cool:
amyroukai
28/01/2016, 17:49
Και ο προχτεσινός παιδεραστής δήλωσε μεταμέλεια ρε Νίκο. Όλα καλά.
MG-KTiNoS
28/01/2016, 17:55
Και ο προχτεσινός παιδεραστής δήλωσε μεταμέλεια ρε Νίκο. Όλα καλά.
άκου να δεις...
Άλλο τι δήλωσε άλλο να κάνω έργο στο θέατρο για τη ζωή του....
Στο κάτω κάτω έχουν γινει πολλά τέτοια έργα.
Ο Τζακ ο αντεροβγάλτης πχ
notakos600
28/01/2016, 18:02
Με πρόλαβε ο αμύρου, δλδ να ανέβει ένα έργο που αφορά την ζωή κάποιου μετανιωμένου παιδεραστή επειδή υπάρχει ελευθερία έκφρασης και να το κρίνουμε αφού το δούμε.
Διαφωνώ οριζόντια και κάθετα.
SHOOTER045
28/01/2016, 18:04
Με πρόλαβε ο αμύρου, δλδ να ανέβει ένα έργο που αφορά την ζωή κάποιου μετανιωμένου παιδεραστή επειδή υπάρχει ελευθερία έκφρασης και να το κρίνουμε αφού το δούμε.
Και διαγώνια
Και πλαγίως :nono:
tsompanis
28/01/2016, 19:50
Ξεκαθαρίζω κατ αρχήν ότι τον κ. Ξηρό δεν τον έχω σε καμία υπόληψη.
Δεν πίστεψα ποτέ ότι η δευτερη φάση της 17Ν ήταν κάτι πέρα από μια μαφιόζικη κομπανία.
ΟΜΩΣ
Υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει (όσο δεν προσβάλει)
Για να κρίνω λοιπόν ένα θεατρικό έργο πρέπει πρώτα να το δω. (που δεν θα το δω)
Αν δεν σ αρέσει λοιπόν δεν πας και ΤΕΛΟΣ
ΤΟ να ζητάς να μην παιχτεί όμως είναι άλλο πράγμα που μας γυρίζει στην εποχή του Μακ Άρθισμού
και του Σταλινισμού με την στρατευμένη τέχνη.
Σόρι δεν συμφωνώ καθόλου και δεν γουστάρω να δίνω και αξία στην τελική.
υγ
Ο Ξηρός έχει ασπαστεί τον Χριστιανισμό πάντως και έχει μετανοήσει
Έξω δεν βγαίνει γιατί οι Άγγλοι του το έχουν τάξει
κλπ κλπ κλπ
:cool:
Μαζί σου. Ιδιώτης ας κάνει ότι θέλει. Όχι όμως το εθνικό θέατρο. Προσεξε, εθνικό θέατρο
skylaros
28/01/2016, 20:40
Φυσικά και να ανέβει ένα έργο με στοιχεία από οποιονδήποτε, δεν έχει καμία σχέση η τέχνη με όλο αυτό. Δηλαδή στις ταινίες του Βέγγου που δείχνει λόγους του Χίτλερ πρέπει να πέσει λογοκρισία? Στην τελική μέρη από κείμενα του Ξηρού χρησιμοποίησαν δεν ήταν συγγραφέας και σκηνοθέτης. Να στο θέσω και αλλιώς, για έναν παιδεραστή μπορεί να επιθυμώ μέχρι και τη φυσική του εξόντωση, αυτό δε πάει να πει πως αν ο ίδιος έχει γράψει ένα αριστούργημα ή έχει κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη θα πρέπει να τα θάψω μαζί του.
Μαζί σου. Ιδιώτης ας κάνει ότι θέλει. Όχι όμως το εθνικό θέατρο. Προσεξε, εθνικό θέατρο
Ειδικά το Εθνικό θα πρέπει να ανεβάζει πειραματικές παραστάσεις σε διάφορες σκηνές του. Εκεί που μπορεί να υπάρχει ατολμία από κάποιον ιδιώτη (γιατί μπορεί να μη μπορεί να σηκώσει το βάρος οικονομικό, ηθικό, αξιακό κ.α) εκεί πρέπει να μπαίνει πλάτη το εθνικό και να δίνει δυνατότητες...ο κόσμος θα κρίνει.
όχι, όχι, να τα βλέπει αυτά ο κόσμος για να μαθαίνει τι άτομα είχε η 17N γιατί πολλοί εξακολουθούν να την εξυψώνουν.
Είναι όλοι λαλίστατοι στο "πολιτικό" κομμάτι του φόρουμ, ε τι να γίνει μερικοί αντί να λένε και να κάνουν σα τη χήρα στο κρεβάτι αποφάσισαν να κάνουν κάτι και να σου πω αυτό το κάτι αυτό το λίγο αυτό το χαζό και το εκτός πραγματικότητας ίσως, έκανε πολλά καρχαριάκια της εποχής να περπατάνε και να κοιτάζουν πίσω τους, να προσλάβουν δέκα μπράβους και γενικά τους ανταπέδωσε το φόβο που μέχρι τότε έσπερναν μόνο αυτοί.
Ο Αξαρλιάν πέθανε από λάθος. Είναι σαν να λες πως κάποιος που έχει σκοτώσει σε τροχαίο επειδή οδηγούσε γρήγορα δε θα πρέπει ούτε να ξανακούσει κανείς γι'αυτόν. Ένα τραγικό λάθος που όπως λένε όλοι στις απολογίες τους ποτέ δε συχώρεσαν στον εαυτό τους. Στην τελική χριστιανός είσαι μάθε να συγχωρείς τον μετανοημένο!
Ξέρεις κάτι δε θα έλεγα τίποτα αλλά σε παρατηρώ σε πολλά post να είσαι κάθετος με τα κακώς κείμενα της μια "πάντας" και για τους άλλους να έχεις ή κάτι θετικό να πεις ή να λες γενικόλογα. Η δημοκρατία φίλε μου που τόσο θερμός υπερασπιστής της είσαι, είναι για όλους. Η πλειοψηφία λοιπόν του κόσμου γούσταρε και ανέβηκε το έργο, αν θέλεις η πλειοψηφία γούσταρε και το κατέβασε. (βρε την άτιμη την πλειοψηφία σκάλες ανεβάζει σκάλες κατεβάζει)
"Κάτω από αυτές τις συνθήκες θεωρούμε ότι η συνέχιση της παράστασης θα καλλιεργήσει τη στρεβλή εντύπωση ότι το Εθνικό Θέατρο, αντί να προβάλει τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και το γόνιμο προβληματισμό, στηρίζει εγκληματίες για πάντα καταδικασμένους στη συνείδηση του ελληνικού λαού."
Σε ότι αφορά αυτή τη φράση του Εθνικού θεάτρου, να κάνω μια διόρθωση γιατί κάτι έχουν μπερδέψει. Τη 17Ν δικαστές την δίκασαν και την καταδίκασαν και σε καμία περίπτωση ο κόσμος στη συνείδησή του.
Μπορεί να μη τους υποστήριξα ποτέ πολιτικά ή τις πρακτικές τους, αναγνωρίζω όμως ότι έδωσαν ψυχή και σώμα σε κάτι που πίστευαν ακόμα και αυτή η δεύτερη φουρνιά που όπως φάνηκε στην πλειοψηφία της φάνηκαν "λίγοι".
https://www.youtube.com/watch?v=DZaoJeHcd1w
dimmie_72
28/01/2016, 20:48
μόνο σε μένα φαίνεται το ανέβασμα του έργου σαν αποπληρωμή γραμματίου εκ μέρους του κόμματος; :rolleyes:
skylaros
28/01/2016, 20:56
μόνο σε μένα φαίνεται το ανέβασμα του έργου σαν αποπληρωμή γραμματίου εκ μέρους του κόμματος; :rolleyes:
Γιατί μωρέ το είδες? Μπορεί να τους ξεβαφτίζει μέσα. Δε ξέρω και δε θα πήγαινα να το δω, αλλά νομίζω πως τέτοια έργα έχουν περισσότερο τη λογική να κάνουν εισπράξεις. Αντίθετα η διακοπή του μου μοιάζει περισσότερο πολιτική απόφαση από την κυβέρνηση της "αριστεράς" που θέλει όπως όλα δείχνουν να πετάξει από πάνω της την αριστεροσύνη της και να κινηθεί σταθερά στον χώρο του κέντρου.
dimmie_72
28/01/2016, 21:08
Αντίθετα η διακοπή του μου μοιάζει περισσότερο πολιτική απόφαση από την κυβέρνηση της "αριστεράς" που θέλει όπως όλα δείχνουν να πετάξει από πάνω της την αριστεροσύνη της και να κινηθεί σταθερά στον χώρο του κέντρου.
τότε ίσως δώσανε και περισσότερο βάρος στην "παράπλευρη απώλεια" του Αξαρλιάν, απότι συνήθως εδώ στα "κατοικίδια". :rolleyes:
skylaros
28/01/2016, 21:12
τότε ίσως δώσανε και περισσότερο βάρος στην "παράπλευρη απώλεια" του Αξαρλιάν, απότι συνήθως εδώ στα "κατοικίδια". :rolleyes:
Μπα όχι αρμένικο μου κάνει το όνομα οι πατριώτες και οι χριστιανοί λένε πως οι Αρμένιοι για τους Έλληνες ήταν χειρότεροι από τους Τούρκους. Μη σου πω δηλαδή πως σοβαρός πατριώτης μπορεί και να χάρηκε με την παράπλευρη απώλεια!
dimmie_72
28/01/2016, 21:24
Μπα όχι αρμένικο μου κάνει το όνομα οι πατριώτες και οι χριστιανοί λένε πως οι Αρμένιοι για τους Έλληνες ήταν χειρότεροι από τους Τούρκους. Μη σου πω δηλαδή πως σοβαρός πατριώτης μπορεί και να χάρηκε με την παράπλευρη απώλεια!
δε νομίζω ότι ο Ελληνικός λαός το εξέλαβε ποτέ έτσι και πολύ περισσότερο ότι αποδέχτηκε μεταχρονολογημένες δηλώσεις μετανοίας.
351025
skylaros
28/01/2016, 21:29
Δε σε πιάνω, δε ξέρω τι σχέση έχει η φωτογραφία που επισύναψες με αυτό που είπα και έκανες παράθεση.
SHOOTER045
28/01/2016, 21:29
Εντάξει ο αξαρλιαν μπορεί να ηταν Αρμένιος, Σουμεριος η δεν ξέρω τι άλλο.
Ο άλλος(Μπακογιάννης) ηταν το σύστημα
Οι άλλοι(αστυνομικοί) δούλοι του συστήματος .
Οποτε τι θεωρούνται οι δυο και τρια?
Στόχοι αφου ο ενα ηταν παράπλευρη απώλεια?
Και το να δίνεις βήμα σε εναν κατα συρροή δολοφόνο, γιατί κατα συρροή είναι όσο και αν θέλει να πείσει οτι ηταν υπο τις εντολές και τις διδαχές της 17Ν,δεν πείθει.
Και το σημερινό πολιτικό σκηνικό δίνει βήμα σε αυτόν να περάσει σε τα μηνύματα του ?
Αν είναι δυνατόν.
Και μην ακούω για μεταμελειες κλπ απο αρρωστημενα μυαλά.
Όταν μέχρι πριν λίγο καιρό εκδιδαν μανιφέστα συνέχισης του αρρωστημένο αγώνα τους και διαπίστωσαν οτι γράφοντας ενα θεατρικό έργο θα έχουν μεγαλύτερο κοινό αυτο είναι μεταμέλεια?
Όσο για τους πεδαιραστες σε παραπεμπω στον τελευταίο που αποφυλακίστηκε με τον καινούργιο νόμο περί αποσυμφορησης των φυλακών και με γνώμονα οτι σωφρονιστηκε τον περασμένο Μάιο.
Ειδες κανένα σωφρονισμό η καμία μεταμέλεια?
skylaros
28/01/2016, 21:43
Ο Χριστός συγχώρεσε τη Μαρία τη Μαγδαληνή! Είπε ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο να ρίξει και να πετύχει γόνατο που πονάει! Εμένα ρωτάτε, εγώ δε ξέρω από αυτά από τον Πειραιά είμαι! Κάνα παπά να ρωτήσετε πρέπει να συγχωρεθεί ο αδερφός Σάββας ο γιος Ιερέα ή όχι? Έχει δικαίωμα μεταμέλειας ο καθένας ή όχι ? Οι δικαστές που άφησαν τον παιδεραστή που τελικά δεν είχε βάλει μυαλό είναι διορισμένοι από μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση ? Μη με κάνετε να τρολλάρω σε κάθε πόστ, το νόημα είναι στο 866 (ρε διάολε μόνο για 200 νούμερα δε πήρα το καλό!)
οι χριστιανοί λένε πως οι Αρμένιοι για τους Έλληνες ήταν χειρότεροι από τους Τούρκους.
α; Με τους Αρμένιους έχουμε μεγάλη συγγένεια. Ποιός κάφρος "χριστιανός" είπε κάτι τέτοιο; Και στο κάτω-κάτω, όποιος σκέφτεται έτσι και κατατάσσει τους ανθρώπους με βάση οποιοδήποτε κριτήριο σε "χειρότερους" και "καλύτερους", κακώς αποκαλείται χριστιανός. Για να ξηγούμαστε στα ίσα δηλαδή.
skylaros
28/01/2016, 22:10
α; Με τους Αρμένιους έχουμε μεγάλη συγγένεια. Ποιός κάφρος "χριστιανός" είπε κάτι τέτοιο; Και στο κάτω-κάτω, όποιος σκέφτεται έτσι και κατατάσσει τους ανθρώπους με βάση οποιοδήποτε κριτήριο σε "χειρότερους" και "καλύτερους", κακώς αποκαλείται χριστιανός. Για να ξηγούμαστε στα ίσα δηλαδή.
Πες μου πως είσαι Φυσικός και Θρησκευόμενος, θα σου κάνω μπούλινγ να ξέρεις :p
skylaros
28/01/2016, 22:13
Να δεις για τους Κούρδους τι λένε! Γενικά ρε παιδί μου οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια διαστροφή να πιάνονται από μια στιγμή και να μη μπορούν να δουν μια ιστορική συνέχεια.
MG-KTiNoS
28/01/2016, 23:18
τΟ εθνικό θέατρο πρέπει να παίζει μόνο ΑΛίκη???
Παιδιά αυτό λέγεται λογοκρισία
ζε σουί σαρλί -της πουτσας- κλπ
MG-KTiNoS
28/01/2016, 23:21
Να δεις για τους Κούρδους τι λένε! Γενικά ρε παιδί μου οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια διαστροφή να πιάνονται από μια στιγμή και να μη μπορούν να δουν μια ιστορική συνέχεια.
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τη διαστροφή να φτιάχνουν κοινωνικές πυραμίδες και να τοποθετούν τους ανθρώπους σ αυτές...
Γερμανοί πάνω παπαρια φιλή τούρκοι κάτω κούρδοι πιο κάτω σκυλάραπες πάτο....
:a36:
amyroukai
29/01/2016, 00:04
Σκύλαρε, υποτίθεται ότι οι δικαστές δεν διορίζονται από καμία κυβέρνηση και ότι δρουν ανεξάρτητα.
skylaros
29/01/2016, 00:12
Σκύλαρε, υποτίθεται ότι οι δικαστές δεν διορίζονται από καμία κυβέρνηση και ότι δρουν ανεξάρτητα.
Αν είπα κάπου πως διορίζονται προφανώς και ήταν λάθος η διατύπωση μου (αν και μεταξύ μας "διορίζονται") αν θέλεις να πεις κάτι άλλο μιλάς με γρίφους νεαρέ μου και δε σε καταλαβαίνω. (είδες άλλαξα το τσιτάτο από γέροντα το έκανα νεαρέ να μη λες!)
MG-KTiNoS
29/01/2016, 09:26
Θυμάμαι το σκυλοκαυγά... :D τότε που ήταν να δικάσουν τον Αντρέα....
και κάτι επίκαιρο....
"έξοδος της Ελλάδος από την Schengen σημαίνει ότι ο Stan δεν θα κάνει διεθνή καριέρα.
θα το θέλατε αυτό? όχι δεν το θέλετε...."
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου:
«Η παράσταση Ισορροπία του Nash που παίζεται στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ξέφυγε από τον καλλιτεχνικό της στόχο και μοιάζει, χωρίς να το επιδιώκει, να εξαντλεί τις αντοχές μιας κοινωνίας. Έγινε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης σε μια δύσκολη συγκυρία και παρερμηνεύτηκε η ιδεολογική της πρόθεση. Δέχτηκε τη σκληρή και απολύτως δογματική κριτική ανθρώπων που, ως επί το πλείστον, δεν την έχουν παρακολουθήσει.
»Ενώ το βασικό της μήνυμα είναι πως καμία ιδέα δεν δικαιούται να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή, η παράσταση οδήγησε, ερήμην της, στο αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, προξενώντας περισσότερο πόνο παρά προβληματισμό. Τέλος, ενεργοποίησε αντιδράσεις ακραίων κύκλων, που έφτασαν στο σημείο να εκφράζουν απειλές για τη σωματική ακεραιότητα του κοινού, των καλλιτεχνών και των εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου.
»Κάτω από αυτές τις συνθήκες θεωρούμε ότι η συνέχιση της παράστασης θα καλλιεργήσει τη στρεβλή εντύπωση ότι το Εθνικό Θέατρο, αντί να προβάλει τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και το γόνιμο προβληματισμό, στηρίζει εγκληματίες για πάντα καταδικασμένους στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
»Για τους παραπάνω λόγους επιλέγουμε να σταματήσουμε τις παραστάσεις του έργου Ισορροπία του Nash, χωρίς επ’ ουδενί να παραιτούμαστε από το δικαίωμα, τώρα και στο μέλλον, της ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης, όπως οφείλουμε να κάνουμε ως Εθνικό Θέατρο».
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=772387
»Κάτω από αυτές τις συνθήκες θεωρούμε ότι η συνέχιση της παράστασης θα καλλιεργήσει τη στρεβλή εντύπωση ότι το Εθνικό Θέατρο, αντί να προβάλει τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και το γόνιμο προβληματισμό, στηρίζει εγκληματίες για πάντα καταδικασμένους στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
... αν θεωρείς ότι έχεις δίκιο, γιατί κάνεις πίσω; Grow a fucking spine... που λένε και στα αγγλέζικα.
pipe_smoker
29/01/2016, 10:28
Εδώ δεν έχουμε καταφέρει σαν κοινωνία να ξεμπλέξουμε τα μπουτια μας στα βασικά περί ιδεολογιών, θα βγάζαμε άκρη για το αν η 17Ν έκανε ένοπλο αγώνα, αν ηταν μαφιόζοι, αν κάνει να ανεβεί η ισορροπία του Nash (του Steve?) στο θέατρο ή να μην ανεβεί.
Φουτσες μπλε σε μαυρο φόντο.
η ισορροπία του Nash (του Steve?)
Nash equilibrium. John Nash. Game theory. Να δεις το "A Beautiful Mind".
Kριμα, θα χασει η τεχνη...
τα επομενα θεατρικα που θα ανεβουν ειναι
Νικου Μιχαλολιακου-"Αγαπατε αλλήλους"
Aλεκα Παπαρηγα- «Ανοιγμα στην Δυση η μονη Λυση για την ολοκληρωση»
Κωστα Καραμανλη – «Πώς να εκφράζεστε λευτερα»
Κωστα Σημιτη- «Δακος στις ελιες; Μια ιστορια για αποτελεσματικη απολέπιση προσώπου»
pipe_smoker
29/01/2016, 10:41
Nash equilibrium. John Nash. Game theory. Να δεις το "A Beautiful Mind".
Ρε μη με προσβληνεις έτσι!
Χιούμορ ηταν.
Αν και πλάκα θα είχε να ανέβαζε κάποιος την ισορροπία του Nash, και να μιλούσε για το πώς ντριμπλαρε ο Steve:tooth:
Ο Αξαρλιάν πέθανε από λάθος. Είναι σαν να λες πως κάποιος που έχει σκοτώσει σε τροχαίο επειδή οδηγούσε γρήγορα δε θα πρέπει ούτε να ξανακούσει κανείς γι'αυτόν. Ένα τραγικό λάθος που όπως λένε όλοι στις απολογίες τους ποτέ δε συχώρεσαν στον εαυτό τους. Στην τελική χριστιανός είσαι μάθε να συγχωρείς τον μετανοημένο!
Κοίτα...μην πετάς ότι να΄ναι έτσι απλά. Ο Αξαρλιάν δεν σκοτώθηκε από λάθος. Ούτε και οι υπόλοιποι 4-5 αθώοι που σακατεύτηκαν, έγινε από λάθος. Έγινε εκσκεμμένα, από φασίστες (γιατί φασίστες ήταν) που αδιαφορούσαν για τις "παράπλευρες απώλειες" αθώων.
Δεν θα συγκρίνεις ένα τροχαίο (ακόμα και με ενδεχόμενο δόλο), με την εκτόξευση αντιαρματικής ρουκέτας στην Καραγιώργη Σερβίας και Βουλής στις 4 το μεσημέρι. Εγω δούλευα τότε στην τράπεζα Εργασίας, Βουλής και Κολοκοτρώνη, 50 μέτρα από το σημείο που έγινε. Και το σημείο που έγινε ήταν πέρασμα εκατοντάδων ανθρώπων μεταξύ των οποίων και εγώ, που απλά δεν σχόλασα στις 4 αλλά καθυστέρησα λίγο. Και είδα το παλληκάρι μεσα στα αίματα έξω από την γκαλερί ακίνητο στο πεζοδρόμιο. Και παραδίπλα ανθρώπους με κομμένο πόδι, θραύσματα στο πρόσωπο, στο σώμα.
Επομένως...ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ. Στα @@ τους το λες μόνο.
Ούτε και τους βάρυνε ιδιαίτερα "και δεν το συγχώρεσαν στον εαυτό τους"...στις απολογίες τους σαν κλαμμένα μουνάκια το είπαν αυτό. Γιατί πριν τους πιάσουν, τον θάνατο του Αξαρλιάν το φόρτωσαν αρχικά στην (ηθελημένη) καθυστέρηση του ΕΚΑΒ, και σε επόμενη προκύρηξη...σε ξένες μυστικές υπηρεσίες. Για τέτοια δόση αυτοκριτικής μιλάμε, και τέτοιο βάρος στην συνείδηση τους. :a31:
Τη 17Ν δικαστές την δίκασαν και την καταδίκασαν και σε καμία περίπτωση ο κόσμος στη συνείδησή του.
Αυτό που το ξέρεις δηλαδή? Εξ' ονόματι ποιού κόσμου μιλάς δηλαδή? Του κόσμου που χαρακτηρίζει την δολοφονία του Φύσσα έγκλημα, και την δολοφονία του Αξαρλιάν "Λάθος" ? Δεν νομίζω skylare...
H μόνη απορία που υπάρχει στον δικό μου κόσμο, είναι για το πως μπόρεσαν ένα μάτσο ηλίθιοι να ξεφεύγουν τόσα χρόνια. Τίποτα άλλο.
Ξέρεις, ο φασισμός δεν υπάρχει μόνο απ΄την μαύρη πλευρά. Το "Θάνατος στους φασίστες", σημαίνει θάνατος σε όποιον διαφωνεί μαζί μου. Κάτι που όπως μου φαίνεται στα δικά μου μάτια, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.
Χιούμορ ηταν.
Αν και πλάκα θα είχε να ανέβαζε κάποιος την ισορροπία του Nash, και να μιλούσε για το πώς ντριμπλαρε ο Steve:tooth:
Χαχα σόρι, φίλος, εγώ μόνο σοβαρά μιλάω.
Για Nash δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα διδάσκεται η ισορροπία (και το απίστευτο release) του Curry τις επόμενες δεκαετίες. ^^
Χιούμορ ηταν.
Είχαμε την εντύπωση ότι δεν βλέπεις main stream ταινίες.
Τον Γιο του Σαούλ να δεις και να μου πεις τι σκ@τά ήθελα να πάω.
MG-KTiNoS
29/01/2016, 10:44
Εδώ δεν έχουμε καταφέρει σαν κοινωνία να ξεμπλέξουμε τα μπουτια μας στα βασικά περί ιδεολογιών, θα βγάζαμε άκρη για το αν η 17Ν έκανε ένοπλο αγώνα, αν ηταν μαφιόζοι, αν κάνει να ανεβεί η ισορροπία του Nash (του Steve?) στο θέατρο ή να μην ανεβεί.
Φουτσες μπλε σε μαυρο φόντο.
Μια και έτυχε να έχουμε πελάτη τον κύριο Αλέξανδρο Αθανασιάδη-Μποδοσάκη
σου λέω με σιγουριά 99% ότι η θάνατωση του δεν είχε καμία σχέση με την τρομοκρατία.
(το δεύτερο του όνομα ΟΛΟΙ το ξεχνούν)
Δεν τα διάβασα, δεν μου τα παν, τ άκουσα από πρωτό χέρι.
Από εκεί και μετά δεν πιστεύω καμία από τις ισοτρίες που λένε τα "παιδιά".
Δεν τα διάβασα, δεν μου τα παν, τ άκουχα από πρωτό χέρι.
Αυτό το "πρώτο χέρι" σ΄έχει φάει ρε MG...
Από την BlackRock μέχρι την 17Ν, όλα τα "πρώτα χέρια" σου μιλάνε. Ούτε ο 007 τέτοιες άκρες ρε...
Από την BlackRock μέχρι την 17Ν, όλα τα "πρώτα χέρια" σου μιλάνε. Ούτε ο 007 τέτοιες άκρες ρε...
Καταλαβαίνεις ότι τώρα που μας το αποκάλυψε θα πρέπει να μας σκοτώσει όλους.... Πάω να εκπληρώσω κάποιες τελευταίες επιθυμίες.
MG-KTiNoS
29/01/2016, 10:52
Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα με το 1ο χέρι.
Έτυχε να έχουμε μαγαζί Αιόλου και Λυκούργου 1
Έτυχε να μεταφερθούμε Παν.μιου 41 κάτω από την Άλφα τράπεζα το κεντρικό...
Έτυχε να έχω πελάτες και να γνωρίζω κόΖμο που με εκτημά ακόμα.
Το ότι το μαγαζί στην παν.μιου κάηκε μαζί με την άλφα το 12 και από τότε παλεύω να ξαναπάρω κεφάλι
δεν πάει να πει ότι ως τώρα ζούσα στον Άρη....
:wave2:
Ο άνθρωπος που αναφέρω ήταν ΚΥΡΙΟΣ και καμία σχέση δεν έχει με τις βρομιές που λένε για αυτόν
αλλά ΚΑΜΙΑ
pipe_smoker
29/01/2016, 10:52
Είχαμε την εντύπωση ότι δεν βλέπεις main stream ταινίες.
Τον Γιο του Σαούλ να δεις και να μου πεις τι σκ@τά ήθελα να πάω.
Με αυτά που μου λες με τί κουράγιο να κάτσω να το δώ?:lol:
Ειναι στο προγραμμα να δώ Σαουλ και Σικαριο για να καταλάβω τί σου έφταιγε στο καθένα.
(Και να δώ αν θα μου φταιξει κι εμένα:tooth:)
Με αυτά που μου λες με τί κουράγιο να κάτσω να το δώ?:lol:
Ειναι στο προγραμμα να δώ Σαουλ και Σικαριο για να καταλάβω τί σου έφταιγε στο καθένα.
(Και να δώ αν θα μου φταιξει κι εμένα:tooth:)
Το Σικάριο μΕ άρεσε.
MG-KTiNoS
29/01/2016, 10:57
Καταλαβαίνεις ότι τώρα που μας το αποκάλυψε θα πρέπει να μας σκοτώσει όλους.... Πάω να εκπληρώσω κάποιες τελευταίες επιθυμίες.
Η αλήθεια είναι 'οτι σ έχω γραμμένο....
Μιλάς με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις υποθέτοντας τι μπορεί να είναι... ή ελπίζοντας να είναι αυτό που πιστεύεις.
Τράβα κάνε ότι γουστάρεις στα @@ μου.
Ο άνθρωπος που είπα έρχονταν σε μας κάθε κάθε μήνα για χρόνια.
pipe_smoker
29/01/2016, 11:00
Παίδες, μην το ζοριζουμε.
Το είπα και πιο πριν.
Ειναι κάποιες κουβέντες που παίζει να βγει και καμια άκρη με τον ανοιχτό διάλογο (φορουμ πχ) και ειναι κι άλλες που δεν υπάρχει ελπίδα.
Αλλος θεωρεί τη 17Ν φασιστες, αλλος επαναστάτες, αλλος μαφιόζους, αλλος ήρωες, αλλος ΠΑΣΟΚτζηδες φανατικούς (ναι το έχω ακούσει κι αυτο).
Αλλος τα μάθαινε απο πρώτο χέρι, αλλος παραλίγο να φάει ρουκέτα και τους θεωρεί σταρχιδιστες ασυνείδητους φονιάδες, κι άλλοι μπορει να εχουν ζήσει την κάθε ιστορία με 50 διαφορετικούς τρόπους και να εχουν βγάλει τα δικά τους συμπεράσματα.
Ας μείνουμε στα πιο βασικά για να μην μπλεξουμε χειρότερα και χαλάσουμε και τις καρδιές μας.