View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 5
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Σαν εξωτερικός παρατηρητής δεν μου προξενεί εντύπωση που η Λεπέν σάρωσε.
Η Γαλλία έχει γίνει ένα μπουρδέλο και μπάτε σκύλοι αλέστε από τους τζιχαντιστές
και ο γάλλοι έχουν αναπτύξει φοβίες απέναντι σε οτιδήποτε μη γαλλικό.
Δεν λέω ότι αυτό είναι σωστό αλλά αυτό είναι το λογικό για τους αμαθείς. Γιατί αν
οι γάλλοι (ή οι βέλγοι, οι βρετανοί, οι γερμανοί, οι αμερικάνοι) θυμόντουσαν τι έχουν
κάνει αυτοί πρώτα ίσως να μην υπήρχαν αυτές οι ακρότητες.
Δεν μπορεί να μην βλέπεις το χαζό της υπόθεσης όμως...
Δεν έκαναν οι μπασμένοι σκύλοι τις επιθέσεις στο Παρίσι, στο Τσαρλυ κλπ. Γάλλοι γέννημα θρέμα ήταν.
Οπότε?
Τι θα κάνει η Μαριάν? Θα αφαιρεί την υπηκότητα στους σκουροχρωμους για να μπορεί να τους διώχνει μετά ως ξένους ?
Τόσα χρόνια ακούω για το σοσιαλισμό στην Ελλάδα.
Το λέτε το ξαναλέτε....
Σε λίγο θα μας πείτε και τον Καραμαν λη κουμούνι...
Ρε δε σοβαρεύεστε λιγάκι???
Που θα μας κάντε το νεποτισμό σοσιαλισμό...
Καπιταλιστική σοβιετία το λέγανε. Ο κλέψας του κλέψαντος, και το κράτος να μας μπουκώνει όλους.
ΥΓ. Ο όρος νεποτισμός στους δημοκρατικά εκλεγμένους δεν στέκει παρά μόνο στις κληρονομικές διαδοχές και σε καθεστώτα ολοκληρωτικά. Λόγω αναγνωρισιμότητας βγήκε ο κάθε γιός και κόρη, λόγω αναγνωρισιμότητας βγήκε ο Πάντζας, ο Ανατολάκης, και το κάθε τσόκαρο.
Εκτός και θεωρείς δημοκρατικό να εξαιρούνται οι συγγενείς εξ αίματος, τηλεοπτικές περσόνες, επιτυχημένοι δικηγόροι, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφοι. :smokin:
dimmie_72
09/12/2015, 16:07
Τι θα κάνει η Μαριάν? Θα αφαιρεί την υπηκότητα στους σκουροχρωμους για να μπορεί να τους διώχνει μετά ως ξένους ?
αμφιβάλλεις; κάνε μια βόλτα από τις δημοσιεύσεις των υποστηρικτών του Trump. :D
MG-KTiNoS
09/12/2015, 16:19
Καπιταλιστική σοβιετία το λέγανε. Ο κλέψας του κλέψαντος, και το κράτος να μας μπουκώνει όλους.
ΥΓ. Ο όρος νεποτισμός στους δημοκρατικά εκλεγμένους δεν στέκει παρά μόνο στις κληρονομικές διαδοχές και σε καθεστώτα ολοκληρωτικά. Λόγω αναγνωρισιμότητας βγήκε ο κάθε γιός και κόρη, λόγω αναγνωρισιμότητας βγήκε ο Πάντζας, ο Ανατολάκης, και το κάθε τσόκαρο.
Εκτός και θεωρείς δημοκρατικό να εξαιρούνται οι συγγενείς εξ αίματος, τηλεοπτικές περσόνες, επιτυχημένοι δικηγόροι, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφοι. :smokin:
άκουσε να δεις κάτι....
Όλοι αυτοί που τα λένε αυτά κατά ένα παράξενο τρόπο ήταν όχι μέσα απλά αλλά με τα μπούνια που λένε. Ας πάρουμε τον Αγιοποιημένο από τους φιλελεύθερους Μάνο. Υπήρξε υπουργός οικονομικών. Επί υπουργίας του όμως χάρισε ένα κάρο λεφτά στον Ολυμπιακό. Σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να πάρω σοβαρά αυτόν τον κύριο.
Αυτοί που τα φάγανε ΧΟΝΤΡΑ όμως έρχονται σήμερα και μου λένε ότι πρέπει να πάρουν κι άλλα. Αυτοί που απέτυχαν, αυτοί που διέλυσαν τα πάντα σήμερα ζητάνε τη δημόσια περιουσία και μας λένε για σοβιετικό καπιταλισμό....
Ούτε σοβιετικός ήταν λοιπόν, ούτε καπιταλισμός... Μια ολιγαρχία είχε που κληρονομούσε εξουσία και ουφίτσι ήταν.
Καθεστώς κανονικό.
Νεποτισμός δεν είναι να κληρονομήσεις την Ελλάδα γιατί ο πατέρας ή ο θείος σου είχαν Ι.Χ κόμμα? Θα έβγαινε πχ ο Κωστάκης πρόεδρος της ΝΔ και θα γίνονταν πρωθυπουργός αν δεν τον έλεγαν Καραμανλή? (βάλε και Γιωργάκη δεν θα τα χαλάσουμε)
Κοντός ψαλμός αλιλούια Μιτσοτάκ άντερ πόρτας και Φώφη...
Η δημοκρατία έχει προβλέψει και κάποιους βουλευτές να βγαίνουν χωρίς ψήφο. Το λεγόμενο ψηφοδέλτιο επικρατίας προκειμένουν να συμμετάσχουν στη βουλή κάποιοι άνθρωποι άξιοι και με γνώσεις. Ε του καλαφάτισαν τα πρέκια !!!!
ΕΝ τέλει
Μακάρι να είχαμε καπιταλισμό
Μακάρι να είχαμε σοσιαλισμό
Μακάρι να είχαμε ένα κάποιο σύστημα
ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΝΑΙ !
Απ αυτό που έχουμε πιο καλά θα ήταν.
:(
Δεν μπορεί να μην βλέπεις το χαζό της υπόθεσης όμως...
Δεν έκαναν οι μπασμένοι σκύλοι τις επιθέσεις στο Παρίσι, στο Τσαρλυ κλπ. Γάλλοι γέννημα θρέμα ήταν.
Οπότε?
δν θυμάμαι αν ήταν γάλλοι υπήκοοι. ήρθαν από το Βέλγιο νομίζω;
τέσπα όπως και να'χει όταν υποστηρίζεις ακροαριστερά/ακροδεξιά δεν το κάνεις
με τη λογική κ ψυχραιμία. τα άκρα φουντώνουν σε κρίσεις και απελπισία.
nicksior
09/12/2015, 16:29
O Σουηδικός, σου κάνει;
" Ο σοσιαλισμός του σουηδικού μοντέλου στηρίχθηκε στον πλούτο που συσσώρευσε η χώρα στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ως τροφοδότης της ναζιστικής Γερμανίας με πρώτες ύλες.
Μετά τον πόλεμο η ανάγκη των δυτικών να κρατήσουν την Ευρώπη μακριά από την επιρροή της ΕΣΣΔ τους ανάγκασε να φερθούν με αβρότητα στους σκανδιναβούς…
Ο σκανδιναβικός σοσιαλισμός χρεοκόπησε κατά τις δεκαετίες ’80-90 και έκτοτε οι χώρες αυτές έχουν κάνει τόσες μεταρρυθμίσεις που μπροστά τους ωχριά και το θατσερικό Η.Β."
άκουσε να δεις κάτι....
Όλοι αυτοί που τα λένε αυτά κατά ένα παράξενο τρόπο ήταν όχι μέσα απλά αλλά με τα μπούνια που λένε. Ας πάρουμε τον Αγιοποιημένο από τους φιλελεύθερους Μάνο. Υπήρξε υπουργός οικονομικών. Επί υπουργίας του όμως χάρισε ένα κάρο λεφτά στον Ολυμπιακό. Σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να πάρω σοβαρά αυτόν τον κύριο.
Αυτοί που τα φάγανε ΧΟΝΤΡΑ όμως έρχονται σήμερα και μου λένε ότι πρέπει να πάρουν κι άλλα. Αυτοί που απέτυχαν, αυτοί που διέλυσαν τα πάντα σήμερα ζητάνε τη δημόσια περιουσία και μας λένε για σοβιετικό καπιταλισμό....
Ούτε σοβιετικός ήταν λοιπόν, ούτε καπιταλισμός... Μια ολιγαρχία είχε που κληρονομούσε εξουσία και ουφίτσι ήταν.
Καθεστώς κανονικό.
Νεποτισμός δεν είναι να κληρονομήσεις την Ελλάδα γιατί ο πατέρας ή ο θείος σου είχαν Ι.Χ κόμμα? Θα έβγαινε πχ ο Κωστάκης πρόεδρος της ΝΔ και θα γίνονταν πρωθυπουργός αν δεν τον έλεγαν Καραμανλή? (βάλε και Γιωργάκη δεν θα τα χαλάσουμε)
Κοντός ψαλμός αλιλούια Μιτσοτάκ άντερ πόρτας και Φώφη...
Η δημοκρατία έχει προβλέψει και κάποιους βουλευτές να βγαίνουν χωρίς ψήφο. Το λεγόμενο ψηφοδέλτιο επικρατίας προκειμένουν να συμμετάσχουν στη βουλή κάποιοι άνθρωποι άξιοι και με γνώσεις. Ε του καλαφάτισαν τα πρέκια !!!!
ΕΝ τέλει
ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΝΑΙ !
Καλά μην πέσεις και σε κατάθλιψη...:lol:
Τόσοι υπουργοί χαρίζανε λεφτά στον ΠΑΟΚ, στους αγρότες, στους δημοσίους υπαλλήλους, στην εκκλησία, στους φαρμακοποιούς...:bawl:, στον Μάνο που ήταν υπουργός με τον Ράλλη θυμήθηκες?
Ήμαρτον ρε...
τα περι νεποτισμού δεν το έπιασες όμως, ναι? Ο λόγος που έπαιρναν τα ψηφαλάκια (δεν έβγαιναν με το επικρατείας), ήταν γιατι θα ικανοποιούσαν με τον ίδιο αμερόληπτο και αξιοκρατικό τρόπο του πατέρα τους, τις ανάγκες των ψηφοφόρων. Μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε τι γινόταν...στην ίδια χώρα ζούμε εδώ και πολλά χρόνια. :wave2:
nicksior
09/12/2015, 16:33
Τόσα χρόνια ακούω για το σοσιαλισμό στην Ελλάδα.
Το λέτε το ξαναλέτε....
Σε λίγο θα μας πείτε και τον Καραμαν λη κουμούνι...
Ρε δε σοβαρεύεστε λιγάκι???
Που θα μας κάντε το νεποτισμό σοσιαλισμό...
Καλιτερη απάντηση δε θα μπορούσα να σου δώσω..
ΕΝ τέλει
ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΝΑΙ !
Αλλά όπως και ο Μαδούρο σοσιαλιστές αυτοπροσδιορίζονται , ή όχι?
dimmie_72
09/12/2015, 16:34
ΕΝ τέλει
ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΝΑΙ !
δεν θα με χαρακτήριζες και συνοδοιπόρο στις απόψεις σου...
αλλά στο συγκεκριμένο σημείο :a013:
nicksior
09/12/2015, 16:41
Κουίζ.. βρείτε έναν σοσιαλισμό που μακροημέρευσε εκτός του μεταπολιτευτικού πελατειακού ελληνικού (που βρήκε τσάμπα έτοιμα καύσιμα).
Χώρια το ρόλο μαιευτήρα που παίζει στη γέννηση εκτρωμάτων τύπου ΧΑ , Λεπέν κλπ..
Αλλά αυτά! Δεν κάνει να τα γράφουμε.
Πόσα γράμματα?
Καλά άστο αυτό , είναι δύσκολο..
Κουίζ Νο 2 Βρες μου αξιόπιστο μηχανακι που θα διάλεγες , κατασκευασμένο σε χώρα σοσιαλιστικού παράδεισου
MG-KTiNoS
09/12/2015, 16:52
Καλά μην πέσεις και σε κατάθλιψη...:lol:
Τόσοι υπουργοί χαρίζανε λεφτά στον ΠΑΟΚ, στους αγρότες, στους δημοσίους υπαλλήλους, στην εκκλησία, στους φαρμακοποιούς...:bawl:, στον Μάνο που ήταν υπουργός με τον Ράλλη θυμήθηκες?
Ήμαρτον ρε...
τα περι νεποτισμού δεν το έπιασες όμως, ναι? Ο λόγος που έπαιρναν τα ψηφαλάκια (δεν έβγαιναν με το επικρατείας), ήταν γιατι θα ικανοποιούσαν με τον ίδιο αμερόληπτο και αξιοκρατικό τρόπο του πατέρα τους, τις ανάγκες των ψηφοφόρων. Μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε τι γινόταν...στην ίδια χώρα ζούμε εδώ και πολλά χρόνια. :wave2:
Όχι δεν θυμήθηκα το Μάνο απλά δεν ξέχασα ότι ήταν ΚΑΙ αυτός εκεί
και συνεχίζω να βλέπω παράξενη την αγιοποίηση του.
Θες να σου πω έναν πραγματικό Άγιο?
Μανώλης Δρεττάκης υπουργός οικονομικών του ΠΑΣΟΚ
Τις πρώτες μέρες της αλλαγής τότε που ο ΑΝτρέας μπορούσε ακόμα και να κατεδαφίσει τα πάντα
κατάλαβε ότι τίποτε απ όλα αυτά που πίστευε δεν θα γίνουν και παραιτήθηκε.
Από υπουργός οικονομικών και βουλευτής.
Ποιός θυμάται το σ. Μανώλη σήμερα?
Για όλα τ άλλα που λες δεν υπάρχει παρθενογένεση.
Από τις προπολεμικές χούντες που κατάκλεβαν το σύμπαν περάσαμε σε ένα άλλο καθεστώς
που πέταγε κι ένα κόκκαλο στο πόπολο.
Σε όλο το πόπολο?
Όχι φυσικά.
Στους πιστούς.
Οι άλλοι, οι άπιστοι δεν είχαν (και δεν έχουν) κανένα μέλλον.
Όποιος έχει αντίρρηση είναι ελεύθερος να δηλώσει σήμερα ανταρσία θα διαπιστώσει τ αποτελέσματα.
Συνεχίζω να μην μπορώ να καταλάβω πως οι ίδιοι άνθρωποι που έδωσαν σάρκα και οστά
σ αυτό το καθεστώς σήμερα μου μιλούν για αξιοκρατία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
υγ
Από περιέργεια μήπως ξέρεις Πόσοι τραπεζικοί έχουν βγει με πρόωρη σύνταξη και τι εφ άπαξ έχουν πάρει?
pipe_smoker
09/12/2015, 17:25
Καλά άστο αυτό , είναι δύσκολο..
Κουίζ Νο 2 Βρες μου αξιόπιστο μηχανακι που θα διάλεγες , κατασκευασμένο σε χώρα σοσιαλιστικού παράδεισου
BMW
tsompanis
09/12/2015, 18:15
BMW
Σε τρώει τώρα και σενα :bawl:
dimmie_72
09/12/2015, 18:38
BMW
εσένα έχω στο μυαλό μου για να γράψεις την ιστορία του moto.gr. :D
έτσι για να διοχετευτεί κάπου ελεγχόμενα η δημιουργική γραφή σου. ;)
pipe_smoker
09/12/2015, 18:47
εσένα έχω στο μυαλό μου για να γράψεις την ιστορία του moto.gr. :D
έτσι για να διοχετευτεί κάπου ελεγχόμενα η δημιουργική γραφή σου. ;)
There's always a method in my madness;)
Κουίζ...
Για πείτε ένα(οτινανε) παράδεισο...
Εκτός αυτόν στο Μαρούσι..
dimmie_72
09/12/2015, 19:46
Ο σκανδιναβικός σοσιαλισμός χρεοκόπησε κατά τις δεκαετίες ’80-90 και έκτοτε οι χώρες αυτές έχουν κάνει τόσες μεταρρυθμίσεις που μπροστά τους ωχριά και το θατσερικό Η.Β."
αν με την ίδια πηγή επέλεξες να επενδύσεις στη Βουλγαρία, μήπως να το ξανασκεφτείς...:rolleyes:
Κουίζ...
Για πείτε ένα(οτινανε) παράδεισο...
Εκτός αυτόν στο Μαρούσι..
το πριγκηπάτο του Μονακό.
Καλά κρασά...
Με τα λεφτά που χρειαζεσαι για να ζήσεις στο Μονακό, παντού παράδεισος είναι ρε Μπάμπη.
Cpt. Haddock
09/12/2015, 19:58
[...] Γιατί αν
οι γάλλοι (ή οι βέλγοι, οι βρετανοί, οι γερμανοί, οι αμερικάνοι) θυμόντουσαν τι έχουν
κάνει αυτοί πρώτα ίσως να μην υπήρχαν αυτές οι ακρότητες.
Το πρώτα πώς το οριζουμε; Γιατι αν παμε ιστορικα πιο πισω, οι αραβες (ως μουσουλμάνοι) αποικησαν πρώτοι ολη τη β.Αφρικη (και Ισπανια και νοτια Γαλλια)
Κι εδω (Γαλλια) οι γνωστοι μου λέγαν τα ίδια, οι ενοχες των δυτικων για αποικιοκρατια, σταυροφορίες, εμεις φταιμε κλπ και όταν τους ειπα οτι πολυ πριν τους σταυροφορους οι αραβες σταματησαν στο Πουατιέ απο τον παππου του Καρλομαγνου, με κοιτάζαν σα χανοι. :lol:
Μην ξεχναμε οτι οι δυτικες χώρες αποικησαν και μοιρασαν την Αφρικη στο τέλος του 19ου αιώνα, τη δε Μ.Ανατολη μετα τον Α' παγκοσμιο πολεμο και την πτωση της οθωμανικης αυτοκρατοριας.
Καλές οι ενοχες, αλλα να μην ξεχναμε και τα γεγονοτα
Cpt. Haddock
09/12/2015, 19:59
Καλά κρασά...
Με τα λεφτά που χρειαζεσαι για να ζήσεις στο Μονακό, παντού παράδεισος είναι ρε Μπάμπη.
Ρε, αμα εχεις λεφτα κι η Ελλαδα παραδεισος ειναι
Όχι δεν θυμήθηκα το Μάνο απλά δεν ξέχασα ότι ήταν ΚΑΙ αυτός εκεί
και συνεχίζω να βλέπω παράξενη την αγιοποίηση του.
Θες να σου πω έναν πραγματικό Άγιο?
Μανώλης Δρεττάκης υπουργός οικονομικών του ΠΑΣΟΚ
Τις πρώτες μέρες της αλλαγής τότε που ο ΑΝτρέας μπορούσε ακόμα και να κατεδαφίσει τα πάντα
κατάλαβε ότι τίποτε απ όλα αυτά που πίστευε δεν θα γίνουν και παραιτήθηκε.
Από υπουργός οικονομικών και βουλευτής.
Ποιός θυμάται το σ. Μανώλη σήμερα?
Για όλα τ άλλα που λες δεν υπάρχει παρθενογένεση.
Από τις προπολεμικές χούντες που κατάκλεβαν το σύμπαν περάσαμε σε ένα άλλο καθεστώς
που πέταγε κι ένα κόκκαλο στο πόπολο.
Σε όλο το πόπολο?
Όχι φυσικά.
Στους πιστούς.
Οι άλλοι, οι άπιστοι δεν είχαν (και δεν έχουν) κανένα μέλλον.
Όποιος έχει αντίρρηση είναι ελεύθερος να δηλώσει σήμερα ανταρσία θα διαπιστώσει τ αποτελέσματα.
Συνεχίζω να μην μπορώ να καταλάβω πως οι ίδιοι άνθρωποι που έδωσαν σάρκα και οστά
σ αυτό το καθεστώς σήμερα μου μιλούν για αξιοκρατία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
υγ
Από περιέργεια μήπως ξέρεις Πόσοι τραπεζικοί έχουν βγει με πρόωρη σύνταξη και τι εφ άπαξ έχουν πάρει?
Καλά, δίνεις ρεσιτάλ απόψε μηδενισμού.
Το Σημίτη δλδ γιατί δεν τον ανέφερες ως πολιτικό του μεγέθους του Δρετάκη?? Τις ίδιες αντιρρήσεις έφερε στο "δώστα όλα", και την παραίτηση διάλεξε όταν δεν του άρεσαν του Ανδρέα αυτά που έλεγε. Κάνω λάθος?
Οι πιστοί και το κόκκαλο, παίζει στις σοβιετίες αρχηγέ μου. Εκεί πέρναγε καλά η στενή κλίκα του κόμματος και οι υπόλοιποι ήταν στην πίπα. Μην με μουρλαίνεις πως ένα τεράστιο κομμάτι πληθυσμού αυτής της χώρας δεν κονόμησε φράγκα εύκολα και αβίαστα με τις ευλογίες των δύο κομμάτων και του τυπώματος χρήματος, ή του δανεισμού, ή των φαγωμένων επιδοτήσεων, ή της φοροδιαφυγής και της αρπαχτής.
80+% έπαιρναν τα δύο κόμματα μέχρι προχθές, και τέτοια ποσοστά ΔΕΝ τα παίρνεις "αν ταίζεις μόνο τους πιστούς" γιατί το πόπολο θα σε φάει.
Πρόωρες συνταξιοδοτήσεις τραπεζικών δεν ξέρω. Εθελούσιες ξέρω αρκετές σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες, και έβγαιναν σε ανεργία.
Όταν έγιναν δημόσιες, σταμάτησαν κι αυτές και γυρίσαμε στις κλασσικές πρόωρες συνταξιοδοτήσεις των ΔΥ.
Cpt. Haddock
09/12/2015, 20:06
[...]Εθελούσιες ξέρω αρκετές σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες, και έβγαιναν σε ανεργία.[...].
Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις :lol:
dimmie_72
09/12/2015, 20:41
Το Σημίτη δλδ γιατί δεν τον ανέφερες ως πολιτικό του μεγέθους του Δρετάκη?? Τις ίδιες αντιρρήσεις έφερε στο "δώστα όλα", και την παραίτηση διάλεξε όταν δεν του άρεσαν του Ανδρέα αυτά που έλεγε. Κάνω λάθος?
εγώ πάλι γιατί έχω την αίσθηση ότι σαν υπουργός βιομηχανίας δεν κατάφερε ΟΥΤΕ μια από τις ιδιωτικοποιήσεις που ευαγγελίστηκε η 2-3-4 4ετία ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ΜΗ φθαρεί ατομικά;
αν είναι να πλέξουμε εγκώμιο και του χαχαΣημίτη στο συνδυασμό των ισοδύναμων αξιών, να βάλουμε στο παιχνίδι και τον Κωστάκη ΜεγαλέΞανδρο!
εδώ ταιριάζει το απαξιωμένο Έλεος!
MG-KTiNoS
09/12/2015, 20:45
Το Σημίτη??? :lol: Τσουκάτος ρινγκ ε μπελ του γιου.... Φαρμακοποιός ο Τσουκάτος ε?
Οι πιστοί και το κόκκαλο, παίζει στις σοβιετίες αρχηγέ μου. Εκεί πέρναγε καλά η στενή κλίκα του κόμματος και οι υπόλοιποι ήταν στην πίπα. Μην με μουρλαίνεις πως ένα τεράστιο κομμάτι πληθυσμού αυτής της χώρας δεν κονόμησε φράγκα εύκολα και αβίαστα με τις ευλογίες των δύο κομμάτων και του τυπώματος χρήματος, ή του δανεισμού, ή των φαγωμένων επιδοτήσεων, ή της φοροδιαφυγής και της αρπαχτής.
80+% έπαιρναν τα δύο κόμματα μέχρι προχθές, και τέτοια ποσοστά ΔΕΝ τα παίρνεις "αν ταίζεις μόνο τους πιστούς" γιατί το πόπολο θα σε φάει.
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Όσο είχαμε δραχμές μπορούσες να πας να τα σπάσεις στα μπουζούκια αλλά ένα μηχανάκι πχ ήταν πολύ δύσκολο να πάρεις Το πόσοι και ποιοί έβγαλαν πολλά λεφτά τα έχω ξαναγράψει
Πρόωρες συνταξιοδοτήσεις τραπεζικών δεν ξέρω. Εθελούσιες ξέρω αρκετές σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες, και έβγαιναν σε ανεργία.
Όταν έγιναν δημόσιες, σταμάτησαν κι αυτές και γυρίσαμε στις κλασσικές πρόωρες συνταξιοδοτήσεις των ΔΥ.
Κάποιο λάθος κάνεις εδώ....
Δες πχ αυτό.
http://www.iefimerida.gr/news/179435/skandalo-me-epikoyriko-tameio-tis-alpha-bank-syndikalistes-me-eisfores-1000-eyro-piran
και εδώ δε λέει τίποτα... ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.....
:rolleyes:
:alien::alien::alien:
pipe_smoker
09/12/2015, 21:10
Έχεις πάει ποτέ?
(δεν πουλάω πνεύμα, σοβαρά ρωτάω)
skylaros
09/12/2015, 21:14
Byron δε τάιζαν με λεφτά τον κόσμο πριν μερικά χρόνια, σαφώς τα πράγμτα ήταν καλύτερα για όλους αλλά αυτό ήταν φαινόμενο σε όλο το δυτικό πολιτισμό. Στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά με ελπίδα τάιζαν τον κόσμο και ταυτόχρονα του έριχναν και λίγο χρυσόσκονη στη μάπα για να θολώνει. Γιατί μη μου πεις πως ο μέσος ΔΥ και ο μέσος ΙΥ και ο μέσος Ελ.Ε είχαν καταθέσεις στη Ζυρίχη ... ναι λαμόγια υπήρχαν και ΕΚΛΕΒΑΝ και ακόμα υπάρχουν και κλέβουν. Από το 2009 και μετά η διακυβέρνηση με τη λογική της ελπίδας πέθανε σε μεγάλο βαθμό και υπήρξε η διακυβέρνηση με το μαστίγιο που όταν ήρθε και ο Αντωνάκης έγινε με εννιά ουρές και επειδή αυτά στη "δημοκρατική" Ευρώπη δε κρατάνε και πολύ ήρθε ο Αλέξης πάλι με ελπίδα που τη χαστούκισε στη μάπα του κόσμου και τώρα υπάρχει η διακυβέρνηση του αγάντα, του βολέψου, του τρέχα και φύγε και του επιβίωσε με κάθε κόστος. Ξέρεις κάτι όμως τα ψέματα θα τελειώσουν κάποια στιγμή. Δε ξέρω αν την τελεία θα τη βάλουν οι εξαθλιωμένοι, οι αδικημένοι, οι αγανακτησμένοι, οι σκεπτικιστές ή οι ξεβολεμένοι. Ξέρω πως η τελεία θα μπει και το σκατό θα τελειώσει γιατί αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη είναι η παρεμπόδιση της φυσικής εξέλιξης του ανθρώπου!
εγώ πάλι γιατί έχω την αίσθηση ότι σαν υπουργός βιομηχανίας δεν κατάφερε ΟΥΤΕ μια από τις ιδιωτικοποιήσεις που ευαγγελίστηκε η 2-3-4 4ετία ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ΜΗ φθαρεί ατομικά;
αν είναι να πλέξουμε εγκώμιο και του χαχαΣημίτη στο συνδυασμό των ισοδύναμων αξιών, να βάλουμε στο παιχνίδι και τον Κωστάκη ΜεγαλέΞανδρο!
εδώ ταιριάζει το απαξιωμένο Έλεος!
Καλά...πριν βάλεις στο παιχνίδι και την γοργόνα, διάβασε καλύτερα τι γράφω. Ο Σημίτης ήταν υπουργός εθνικής οικονομίας κατα το 85-87, και εφάρμοσε το πρώτο πρόγραμμα περιορισμού δαπανών. Παραιτήθηκε επειδή διαφώνησε με τον ΑΠ για την χαλάρωση των μέτρων.
Εδώ κολλάει ο παραλληλισμός για τον θαυμασμό του κτίνου προς τον Δρεττάκη.
Τζαμποέλεος που πρέπει να βάλω και παραπομπές για ότι γράφω.
:alien::alien::alien:
Ρε Κτίνε, πραγματικά...τι θέλεις να πεις? Το ΤΑΠΙΛΤΑΤ ξέρεις τι είναι/ήταν? Ταμείο επικουρικής ασφάλισης της πρώην Ιονικής-Λαϊκής, της πρώην Εργασίας, της Alpha Bank και της πρώην American Express. H Amex έφυγε, η Eurobank έβγαλε την Εργασίας από το ταμείο, η ΙΛ συγχωνεύτηκε με την Alpha και παρέμεινε μόνη της.
Ξέρεις ποιοι πλήρωναν τις εισφορές? Οι τραπεζικοί των παραπάνω τραπεζών και οι τράπεζες. Ούτε επιχορηγήσεις ούτε δημόσιο.
Μέχρι το 2005 αν θυμάμαι καλά, που η Πετραλιά με νόμο, απαγόρευσε την συμμετοχή νέων εργαζομένων στο ταμείο, για να κατευθύνονται οι εισφορές στα πεθαμένα κρατικά. Χωρίς νέους εργαζόμενους...και περνώντας τα χρόνια, κάποια στιγμή θα έσκαγε. Ο αναλογιστής που έκανε την μελέτη πριν 1,5 χρόνο, είχε υπολογίσει πως χρειάζεται μείωση 66% στις επικουρικές. Και εκεί κατέφυγαν στα δικαστήρια οι συνταξιούχοι.
Μέσα σε αυτούς και οι διάφοροι που γράφει το άρθρο, που δεν ήταν πρόωροι συνταξιούχοι. Εισφορές δεν είχαν καταβάλλει, πιθανότατα επειδή ανήκαν σε EDIT (εργαζόμενοι της ιονικής ήταν) και έπαιρναν πλήρη σύνταξη.
Ότι γίνεται δλδ στο ασφαλιστικό...(που σκίζεις γάζες να μην κοπουν οι συντάξεις του κοΖμάκη).
Ρε μλκς πλακα εκανα για το μονακο ξεκολλατε χαχαχ
MG-KTiNoS
09/12/2015, 21:49
Ρε Κτίνε, πραγματικά...τι θέλεις να πεις? Το ΤΑΠΙΛΤΑΤ ξέρεις τι είναι/ήταν? Ταμείο επικουρικής ασφάλισης της πρώην Ιονικής-Λαϊκής, της πρώην Εργασίας, της Alpha Bank και της πρώην American Express. H Amex έφυγε, η Eurobank έβγαλε την Εργασίας από το ταμείο, η ΙΛ συγχωνεύτηκε με την Alpha και παρέμεινε μόνη της.
Ξέρεις ποιοι πλήρωναν τις εισφορές? Οι τραπεζικοί των παραπάνω τραπεζών και οι τράπεζες. Ούτε επιχορηγήσεις ούτε δημόσιο.
Μέχρι το 2005 αν θυμάμαι καλά, που η Πετραλιά με νόμο, απαγόρευσε την συμμετοχή νέων εργαζομένων στο ταμείο, για να κατευθύνονται οι εισφορές στα πεθαμένα κρατικά. Χωρίς νέους εργαζόμενους...και περνώντας τα χρόνια, κάποια στιγμή θα έσκαγε. Ο αναλογιστής που έκανε την μελέτη πριν 1,5 χρόνο, είχε υπολογίσει πως χρειάζεται μείωση 66% στις επικουρικές. Και εκεί κατέφυγαν στα δικαστήρια οι συνταξιούχοι.
Μέσα σε αυτούς και οι διάφοροι που γράφει το άρθρο, που δεν ήταν πρόωροι συνταξιούχοι. Εισφορές δεν είχαν καταβάλλει, πιθανότατα επειδή ανήκαν σε θυγατρικές ή άλλες εταιρίες που απορροφήθηκαν αργότερα και έπαιρναν πλήρη σύνταξη.
Ότι γίνεται δλδ στο ασφαλιστικό...(που σκίζεις γάζες να μην κοπουν οι συντάξεις του κοΖμάκη).
Ξαναλέω ευτυχώς που το κάψανε οι αναρχικοί....
:alien:
Αλλά παράξενο πράμα ρε παιδί μου....
Απ όλη την Αθήνα να πάνε στο Άτριουμ και απ όοοολο αυτό το κτήριο να κάψουν ΜΟΝΟ το ταμείο στο 3 4 όροφο.....
Τι να χαν στο μυαλό τους άραγε????
:alien:
(που σκίζεις γάζες να μην κοπουν οι συντάξεις του κοΖμάκη).
¨οσες γάζες κι να σκίσω οι συντάξεις θα κοπούν.
.-
dimmie_72
09/12/2015, 21:54
Καλά...πριν βάλεις στο παιχνίδι και την γοργόνα, διάβασε καλύτερα τι γράφω. Ο Σημίτης ήταν υπουργός εθνικής οικονομίας κατα το 85-87, και εφάρμοσε το πρώτο πρόγραμμα περιορισμού δαπανών. Παραιτήθηκε επειδή διαφώνησε με τον ΑΠ για την χαλάρωση των μέτρων.
Εδώ κολλάει ο παραλληλισμός για τον θαυμασμό του κτίνου προς τον Δρεττάκη.
Τζαμποέλεος που πρέπει να βάλω και παραπομπές για ότι γράφω.
Μέσα σε αυτούς και οι διάφοροι που γράφει το άρθρο, που δεν ήταν πρόωροι συνταξιούχοι. Εισφορές δεν είχαν καταβάλλει, πιθανότατα επειδή ανήκαν σε θυγατρικές ή άλλες εταιρίες που απορροφήθηκαν αργότερα και έπαιρναν πλήρη σύνταξη.
καλά τώρα είσαι σοβαρός,
χέζεται κανείς αν ο Σημίτης είχε δίκιο, ο Δρεττάκης, Μαρτάκης, Αλέκος Παπαδόπουλος,
αν οι τραπεζοϋπάλληλοι είναι αδικημένοι, χεσμένοι, και κυρίως συνταξιοδοτημένοι με εφάπαξ δημοσιοιδιωτικοθερινοκατασκηνωτικά κριτήρια και κυρίως να θα πρέπει να σκάσουμε ΚΑΙ γιαυτούς;
Ρε μλκς πλακα εκανα για το μονακο ξεκολλατε χαχαχ
Πλάκα πλάκα όμως, είδα μια πράσινη γκαμούτσα Victory χθές με πινακίδες Μονακό και βρόνταγε ο τόπος :tooth:
που τους βρίσκουν ρπμ τους ντοπαρισμένους φρύνους ? :tooth:
347911
Ξέρω πως η τελεία θα μπει και το σκατό θα τελειώσει γιατί αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη είναι η παρεμπόδιση της φυσικής εξέλιξης του ανθρώπου!
Τι σημαίνει αυτό?
stefanos
09/12/2015, 22:44
Τι σημαίνει αυτό?
Αύξηση εδώ και τώρα :D
αν οι τραπεζοϋπάλληλοι είναι αδικημένοι, χεσμένοι, και κυρίως συνταξιοδοτημένοι με εφάπαξ δημοσιοιδιωτικοθερινοκατασκηνωτικά κριτήρια και κυρίως να θα πρέπει να σκάσουμε ΚΑΙ γιαυτούς;
Εγώ κόπτομαι για τους αδικοχεσμένους τραπεζουπαλλήλους, εσύ για την βαρύτητα της ποινής του πρεζέμπορα υπαλλήλου εθνικής αμύνης.
Ότι μπορεί ο καθένας...
dimmie_72
09/12/2015, 23:14
Εγώ κόπτομαι για τους αδικοχεσμένους τραπεζουπαλλήλους, εσύ για την βαρύτητα της ποινής του πρεζέμπορα υπαλλήλου εθνικής αμύνης.
Ότι μπορεί ο καθένας...
με παρεξήγησες σύντροφε όσον αφορά την απασχόληση σε συγκεκριμένο Υπουργείο αλλά...
νυν υπέρ πάντων Αγών!
Κεκτημένα uber alles ταμάμ! :bawl:
dimmie_72
09/12/2015, 23:30
κοίτα να δεις κάτι πράγματα,
εγώ που δεν είμαι και τόσο παλιός και δεν βασίζομαι τόσο στην αυτοδοξαστική βιογραφία του,
τον θυμάμαι από το 1993 ως το 1995
Υπουργό Βιομηχανίας, Ενέργειας, Έρευνας, Τεχνολογίας και υπουργό Εμπορίου ταυτόχρονα υπό τον ίδιο αρχηγό, (μεταμεληθείς) :rolleyes:
με εντολή να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις και να μην καταφέρει να κάνει ούτε μία.
nicksior
10/12/2015, 13:52
αν με την ίδια πηγή επέλεξες να επενδύσεις στη Βουλγαρία, μήπως να το ξανασκεφτείς...:rolleyes:
Δεν θα απαντούσα , έχω ελάχιστο χρόνο , αλλά αφού επιμένεις επί προσωπικού, οφείλω να γράψω ότι 1) Δεν έχω επενδύσεις στην Βουλγαρία 2) Χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο , ελέγχω την αξιοπιστία των ιντερνετικών πηγών και το κυριότερο δεν αλλοιώνω κατά τη μεταφορά το νόημα .
Πρόσεξε γιατί το ,κατά δήλωσή σου, πρόβλημα με το συντακτικό , που έχεις, σε οδηγεί σε λάθος αναγνώσεις .
SHOOTER045
10/12/2015, 23:42
Τα είχα πει πριν μέρες στο προηγούμενο παπαριαμ, ότι βούληση ήταν να κάνουν ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας κάτι πού έπεσα μέσα.
Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι παίζει.
Κέντρο φιλοξενίας σημαίνει ότι όλοι αυτοί ΑΝ θέλουν μένουν ΑΝ θέλουν φεύγουν για οπουδήποτε, αφού το πρόβλημα για τούς κυβερνώντες ήταν να<καθαρισει> η ειδομενη.
Εν τω μεταξύ στις 17 του μηνός το κλειστό τού ταεκβοντό, θα πρέπει να παραδοθεί γιατί έχει πανευρωπαικους αγώνες.
Μέχρι τότε όλοι αυτοί μπορούν να πάνε όπου θέλουν έχουν χρονικό περιθώριο, 30 ημερών να φύγουν οικειοθελώς για την πατρίδα τους.
Ήδη ενώ πήγαιναν για Αθήνα έψαχναν <άκρες >ώστε να πάνε Ευρώπη από άλλα σημεία.
Όπως και οι λαθρομετανάστες ή μάλλον οι οικονομικοί μετανάστες που δεν δικαιούται να πάνε Ευρώπη, επιστρέφουν στα νησιά εισαγωγής (Κως, Μυτιλήνη κλπ) με στόχο και σκοπό να φανεί ότι μόλις ήρθαν στο νησί και είναι σύριοι κ όχι πακιστανοι κλπ.
Το απόγευμα έβλεπα live ταρίφες να έχουν σχηματίσει πιάτσα έξω από τον περιβάλλοντα χώρο, παίρνοντας οποιονδήποτε για οπουδήποτε με δική τους τιμολόγηση.
Αυτά το να κρύβεις τα ψίχουλα κάτω από το χαλάκι δειχνουν μυαλά 4χρονων(οχι μότο)
stefanos
11/12/2015, 08:11
Τα είχα πει πριν μέρες στο προηγούμενο παπαριαμ, ότι βούληση ήταν να κάνουν ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας κάτι πού έπεσα μέσα.
Και πολύ καλά κάνουν.
pipe_smoker
11/12/2015, 09:26
Εν τω μεταξύ στις 17 του μηνός το κλειστό τού ταεκβοντό, θα πρέπει να παραδοθεί γιατί έχει πανευρωπαικους αγώνες.
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νιμου χτενίζεται....
Joyrider
11/12/2015, 09:44
:lol: Κλαιν μαιν πρόβλεψη τα κέντρα φιλοξενίας. Από τον Σεπτέμβρη το είχε πει ο Μουζάλας. :lol:
Ήταν ηλίου φαεινότερον ότι πάλι θα γίνουμε αποθήκη ψυχών.
pipe_smoker
11/12/2015, 11:43
Παλουκάρια, στα off topic είμαστε κι εδώ, αλλά ήρεμα λίγο με τις φωτογραφίες.
Υπάρχει το ανάλογο θρεντ.
SHOOTER045
11/12/2015, 13:24
:lol: Κλαιν μαιν πρόβλεψη τα κέντρα φιλοξενίας. Από τον Σεπτέμβρη το είχε πει ο Μουζάλας. :lol:
Ήταν ηλίου φαεινότερον ότι πάλι θα γίνουμε αποθήκη ψυχών.
Το ΑΝΟΙΧΤΑ το κατάλαβες?
MG-KTiNoS
11/12/2015, 13:30
Το ΑΝΟΙΧΤΑ το κατάλαβες?
Ναι, πρέπει να μπορούν να φεύγουν για τη Γερμανία.... (τις ΗΠΑ, τον Κανανά...)
Που είναι το παράξενο???
Δεν είναι σωστό να τους κρατάμε μπαγλαρωμένους και δεν είναι να σωστό να μας εκβιάζουν να
τους μπαγλαρώσουμε....
Ας τους μπαγλαρώσουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
:vava:
Joyrider
11/12/2015, 13:58
Το ΑΝΟΙΧΤΑ το κατάλαβες?
Ναι για τα ίδια λέμε :lol:
MG-KTiNoS
11/12/2015, 14:17
Ότι μπορεί ο καθένας...
Τα ίδια μαργαριτάρια ήταν παντού....
Αν ο δ/ντης της εβρομπανκ ή της βμπανκ για να βγάλει το στεγαστικό έβγαζε κι ένα καταναλωτικό 5000 το οποίο τσέπΩνε....
δεν διαφέρει η πράξη του από τον εφοριακό ή το γιατρό.
Για το ίδιο πράγμα μιλάμε.
Το ίδιο και ο κεντρικός ταμείας της διεθνούς τράπεζας της Ζιμπάμπουε που ΚΑΘΕ πρωί βούρταγε κι ένα 5χίλιαρο εκεί που έβγαζε
τα τούβλα.
Για να μην σου πω για τα δάνεια που έδειναν κάποιοι στο εαυτό τους, σε πολιτικούς ή μετοχές που αγώραζαν....
Στο ξαναλέω ΙΧ ή δημόσιο το ίδιο πράγμα ήταν.
Συγκοινωνούντα δοχεία
Η συμπάθεια μου παει ΜΟΝΟ στους καλούς ανθρώπους που την έφαγαν χωρίς να φταίνε.
Οι άλλοι για μένα (και για σενα απ όσο ξέρω) ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΧ....
Τα ίδια μαργαριτάρια ήταν παντού....
Αν ο δ/ντης της εβρομπανκ ή της βμπανκ για να βγάλει το στεγαστικό έβγαζε κι ένα καταναλωτικό 5000 το οποίο τσέπΩνε....
δεν διαφέρει η πράξη του από τον εφοριακό ή το γιατρό.
Για το ίδιο πράγμα μιλάμε.
Το ίδιο και ο κεντρικός ταμείας της διεθνούς τράπεζας της Ζιμπάμπουε που ΚΑΘΕ πρωί βούρταγε κι ένα 5χίλιαρο εκεί που έβγαζε
τα τούβλα.
Για να μην σου πω για τα δάνεια που έδειναν κάποιοι στο εαυτό τους, σε πολιτικούς ή μετοχές που αγώραζαν....
Στο ξαναλέω ΙΧ ή δημόσιο το ίδιο πράγμα ήταν.
Συγκοινωνούντα δοχεία
Η συμπάθεια μου παει ΜΟΝΟ στους καλούς ανθρώπους που την έφαγαν χωρίς να φταίνε.
Οι άλλοι για μένα (και για σενα απ όσο ξέρω) ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΧ....
Ρε κτίνε...άστο ρε αγόρι μου. Το θέμα με τις μίζες που έπαιρναν όσοι έπαιρναν, αφορούσε κάτι παλιές Εμπορικές...κάτι Αγροτικές...κάτι ΤΤ που δεν είχε καν μηχανογραφικό σύστημα και πάει λέγοντας.
Στην εβροβανκ και χμπανκ υπήρχαν εδώ και 20 χρόνια κεντροποιημένες υπηρεσίες που έδιναν έγκριση στα δάνεια. Καμμία επαφή με πελάτες δεν είχαν αυτοί, και αν το δάνειο ήταν πολύ μεγάλο, πήγαινε στην ALCO της τράπεζας προς έγκριση.
Υπήρχαν κάποια όρια έγκρισης δανείων στους Δ/ντες , ανάλογα το κατάστημα και τον διευθυντή, και καθημερινά ελέγχονταν τα δάνεια σε καθυστέρηση. Αν ο ΧΨ δ/ντης παρουσίαζε υψηλές επισφάλειες στις εγκρίσεις του, πόσο χρόνο τους έπαιρνε να το πάρουν χαμπάρι, και για πόσο καιρό έμενε στη θέση του νομίζεις?
Αν είχαν γίνει κομπίνες και πουστιές στις τράπεζες? Προφανώς και είχαν γίνει, ποιός θα το αρνηθεί αυτό.? Με τα "έλα μωρέ, τώρα", νομίζεις οτι έχεις καταλάβει και την ουσία της οικονομικής κρίσης?
.... Με τα "έλα μωρέ, τώρα", νομίζεις οτι έχεις καταλάβει και την ουσία της οικονομικής κρίσης?
Μη μας γκρεμίζεις το οικοδόμημα.. :bawl:
byron.Το "κεντροποιημενες"σημαίνει,την κορυφή της πυραμίδας;
MG-KTiNoS
11/12/2015, 15:14
Ρε κτίνε...άστο ρε αγόρι μου. Το θέμα με τις μίζες που έπαιρναν όσοι έπαιρναν, αφορούσε κάτι παλιές Εμπορικές...κάτι Αγροτικές...κάτι ΤΤ που δεν είχε καν μηχανογραφικό σύστημα και πάει λέγοντας.
Στην εβροβανκ και χμπανκ υπήρχαν εδώ και 20 χρόνια κεντροποιημένες υπηρεσίες που έδιναν έγκριση στα δάνεια. Καμμία επαφή με πελάτες δεν είχαν αυτοί, και αν το δάνειο ήταν πολύ μεγάλο, πήγαινε στην ALCO της τράπεζας προς έγκριση.
Ρε συ μην τα λες σ εμένα αυτά.... Πραγματικά. Εγώ δουλεύω στο κέντρο της Αθήνας από μικρό παιδί. Ξέρεις πάρα πολύ καλά πιο καλά από μένα τι είναι θαλασσοδάνεια
και πόσα έχει μαζέψει η ΓΙούρομπανκ. Κάθε μέρα πάω εκεί και βλέπω ένα στρατό από δικηγόρους....
Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέριες τα ξέρεις πιο καλά από μένα όπως ξέρεις και πόσοι υπουργοί έχουν δάνεια που δεν πληρώνουν.
Υπήρχαν κάποια όρια έγκρισης δανείων στους Δ/ντες , ανάλογα το κατάστημα και τον διευθυντή, και καθημερινά ελέγχονταν τα δάνεια σε καθυστέρηση. Αν ο ΧΨ δ/ντης παρουσίαζε υψηλές επισφάλειες στις εγκρίσεις του, πόσο χρόνο τους έπαιρνε να το πάρουν χαμπάρι, και για πόσο καιρό έμενε στη θέση του νομίζεις?
Τώρα θα έλεγα, αλλά κάποτε θα στα πω από κοντά. Θυμάμαι όταν είχε έρθει η μπλακ ροκ εδώ πάντως πως έτρεχαν μόνο...
Αν είχαν γίνει κομπίνες και πουστιές στις τράπεζες? Προφανώς και είχαν γίνει, ποιός θα το αρνηθεί αυτό.? Με τα "έλα μωρέ, τώρα", νομίζεις οτι έχεις καταλάβει και την ουσία της οικονομικής κρίσης?
Πίστεψε με τόσα χρόνια στην "πιάτσα" κάτι έχουν δει τα μάτια μου....
Και συμμαθητές είχα και φίλους και δεν ζω μέσα σ ένα γραφείο.
Ναι έχω καταλάβει μια χαρά. Να στο πω με 2 λόγια.
Ο κάθε Κωσκοτάς, ο κάθε Λαβρεντιάδεις, ο κάθε Γούκος, ο κάθε μιγκ μπορεί να έρθει εδώ
να τα κάνει πουτάνα όλα και να πάει σπίτι του.
Υπάρχει ο κάθε Τσουκάτος, ο καθε ότι είναι νόμημο είναι και ηθικό, ο κάθε Αρίκος κλπ κλπ
να τον πλήνει.
Μη μας γκρεμίζεις το οικοδόμημα.. :bawl:
Το οικοδόμημα φίλτατε δεν περιμέει εμένα να το γκρεμίσω.
Έγινε μαντάρα από μόνο του.
Εγώ λέω απλά τι βλέπω. Είναι σαφές ότι οι θεσμοί δεν λειτούργησαν ποτέ.
Ο Βύρων επιμένει οκ....
Σήμερα όμως οι τράπεζες εχουν πάρει ένα κάρο λεφτά και ειναι ΠΑΛι στο μηδέν.
Που πήγε το χρήμα?
Το έχασε ο βαρουφάκης οκ...
Αυτοί δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ
ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ.
:D
MG-KTiNoS
11/12/2015, 15:50
και που σαι νικ... Ξέχασα.
Άμα σε λένε ΑλαΧούζο θα βρεθεί τρόπος με τα κόκκινα δάνεια.
Άμα σε λέμε Γιώργο από τη Γκοκκινιά τη μπου... σες...
Χαρα στη υπομονη σου Βυρωνα....
Εγω δεν παλευω το φροντιστηριο πια για τα βασικα....
Cpt. Haddock
11/12/2015, 18:15
Δεν ξέρω τί έχουν δει τα μάτια σου στην πιάτσα, παντως δεν έχεις ιδέα πώς δουλέυει το συστημα δανειων σε τράπεζες. Εχεις δε, μείνει πολύ πισω σε εποχες διευθυντων εθνικής και εμπορικής και αγροτικής. Σου λέμε συνεχώς ανθρωποι που τα ζησαμε απο μέσα πώς έχουν τα πράγματα, εσυ εκεί, επιμένεις. Τι να σου πώ.
Τέλος πάντων.
Ας ευθυμησουμε λιγο. Δημοσιεύθηκε χθες (10/12) στους Financial Times αγγελια του ελληνικου δημοσιου για τη θεση του Γενικου Γραμματέα Εσοδων (προκηρυξη θεσης). Λεπτομέρεια: Τα βιογραφικα έπρεπε να σταλουν ως τις 6/12 και το τηλέφωνο ήταν 6ψήφιο.
Μπουρδέλο :wave2:
347992
stefanos
11/12/2015, 18:15
Και συμμαθητές είχα και φίλους και δεν ζω μέσα σ ένα γραφείο.
Ναι έχω καταλάβει μια χαρά. Να στο πω με 2 λόγια.
Ο κάθε Κωσκοτάς, ο κάθε Λαβρεντιάδεις, ο κάθε Γούκος, ο κάθε μιγκ μπορεί να έρθει εδώ
να τα κάνει πουτάνα όλα και να πάει σπίτι του.
Υπάρχει ο κάθε Τσουκάτος, ο καθε ότι είναι νόμημο είναι και ηθικό, ο κάθε Αρίκος κλπ κλπ
να τον πλήνει.
Το οικοδόμημα φίλτατε δεν περιμέει εμένα να το γκρεμίσω.
Έγινε μαντάρα από μόνο του.
Εγώ λέω απλά τι βλέπω. Είναι σαφές ότι οι θεσμοί δεν λειτούργησαν ποτέ.
Ο Βύρων επιμένει οκ....
Σήμερα όμως οι τράπεζες εχουν πάρει ένα κάρο λεφτά και ειναι ΠΑΛι στο μηδέν.
Που πήγε το χρήμα?
Το έχασε ο βαρουφάκης οκ...
Αυτοί δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ
ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ.
Με συγχωρείς αλλά το ίδιο γίνεται παντού στον κόσμο και σε οποιοδήποτε πολίτευμα και οποιονδήποτε κλάδο της οικονομίας.
Ο ταμίας της τράπεζας στην Ελλάδα γιατί να χάσει την σύνταξή του δεν κατάλαβα.
stefanos
11/12/2015, 18:16
και που σαι νικ... Ξέχασα.
Άμα σε λένε ΑλαΧούζο θα βρεθεί τρόπος με τα κόκκινα δάνεια.
Άμα σε λέμε Γιώργο από τη Γκοκκινιά τη μπου... σες...
Λες ο κάθε Αλατάδε να έχει πάρει δάνειο στην ζωή του?:)
MG-KTiNoS
11/12/2015, 18:44
Δεν ξέρω τί έχουν δει τα μάτια σου στην πιάτσα, παντως δεν έχεις ιδέα πώς δουλέυει το συστημα δανειων σε τράπεζες. Εχεις δε, μείνει πολύ πισω σε εποχες διευθυντων εθνικής και εμπορικής και αγροτικής. Σου λέμε συνεχώς ανθρωποι που τα ζησαμε απο μέσα πώς έχουν τα πράγματα, εσυ εκεί, επιμένεις. Τι να σου πώ.
Μπα σοβάρα?
Ρε τι μας λες τώρα θα μας τρελάνεις???
Τι ζήσατε από μέσα???
Αγόραζε ο Μπαρμπα Μιγκ μετοχές ΤΟΥ με τα λεφτά της τράπεζας ναι ή όχι???
Η τράπεζα Κρήτης ήταν δημόσια ?
Η προτον μπανκ μήπως ήταν δημόσια?
ΤΟ ίδιο κόλπο δεν είναι?
Τι άλλαξε???
Πόσα χρωστάνε τα ΙΧ ΜΕΕ αυτή τη στιγμή δε μου λες???
Ο Πι Μι με τη δραχμή?
Ο Μπουμπουκος ο Φίλης και η Κανέλη?
Λες ο κάθε Αλατάδε να έχει πάρει δάνειο στην ζωή του?:)
Ε ναι χαζός είναι???
Τα δανεικά τα παίρνει η Αε όχι αυτός.
Με συγχωρείς αλλά το ίδιο γίνεται παντού στον κόσμο και σε οποιοδήποτε πολίτευμα και οποιονδήποτε κλάδο της οικονομίας.
Ο ταμίας της τράπεζας στην Ελλάδα γιατί να χάσει την σύνταξή του δεν κατάλαβα.
Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι έξω και δεν με ενδιαφέρει
Ο ταμίας της τράπεζας εγω κι εσύ και οι άλλοι εδώ την έχουμε βαμμένη στο θέμα αυτό.
ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ
υγ
Η Άττικα μπανκ είναι ΙΧ ή δημόσια???
:smokin:
Cpt. Haddock
11/12/2015, 18:55
Μπα σοβάρα?
Τι ζήσατε από μέσα???
Αγόραζε ο Μπαρμπα Μιγκ μετοχές με τα λεφτά της τράπεζας ναι ή όχι???
Δε θα σε τρελάνω, αλλα γράφεις ο,τι σου έρχεται. Σορυ κιόλας. Εγραψες για τους διευθυντές των καταστηματων που τσεπωναν δανεια που εβγαζαν για λογαριασμό τους, σου εξηγουμε εγω κι ο Βυρωνας οτι δε γινεται αυτο και πώς δε γίνεται και αραδιαζεις για Κοσκωτα, Μιγκ, Προτον και Αττικής.
Πλινθοι τε και κέραμοι ατακτως ερριμένοι... :wave2:
Κοτσάρεις και μια μπλακ ροκ απο κάτω. Για πες ρε συ, τι έκανε η Μπλακ Ροκ στις τράπεζες; Αναλυτικά, να μάθουμε κι εμεις που δεν ειμαστε στην πιάτσα αλλα σε γραφεία.
MG-KTiNoS
11/12/2015, 19:10
Δε θα σε τρελάνω, αλλα γράφεις ο,τι σου έρχεται. Σορυ κιόλας. Εγραψες για τους διευθυντές των καταστηματων που τσεπωναν δανεια που εβγαζαν για λογαριασμό τους, σου εξηγουμε εγω κι ο Βυρωνας οτι δε γινεται αυτο και πώς δε γίνεται και αραδιαζεις για Κοσκωτα, Μιγκ, Προτον και Αττικής.
Με το μπαρδόν αλλά αυτό το έζησα μαζί με την απόλυση του μαζί. ΙΧ τράπεζα.
Ως εκ τουτου δεν ξέρω τι λες εσύ κι Βύρωνας ξέρω τι είδα εγώ.
Ξέρω ακόμα ότι έχω πελάτη τρελό στο φαρμακείο όπου η ΙΧ τράπεζα του έδωκε καταναλωτικό δάνειο 15000
και 5000 κάρτα πιστωτική και η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια που γέλασε ο κάθε πικραμένος.
Ξέρω ότι την εποχή που έσκασε η μπλακ ροκ εδώ είχαν χεστεί απάνω τους όλοι κι έτρεχαν σαν παλαβοί.
Έτρεμαν την αξιολόγηση.
Κι αυτό δεν μου το είπαν το έζησα από πρώτο χέρι.
Εν κατακλείδι οι ιστορίες για καλές ΙΧ τράπεζες και κακό κράτος είναι ΜΟΝΟ μεσα στο μυαλό σας
Έχουν συμμετάσχει στη ρεμούλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ από λίγο έως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !
:wave2:
stefanos
11/12/2015, 19:14
Μπα σοβάρα?
Τι ζήσατε από μέσα???
Αγόραζε ο Μπαρμπα Μιγκ μετοχές με τα λεφτά της τράπεζας ναι ή όχι???
ΤΟ ίδιο κόλπο δεν είναι?
Τι άλλαξε???
Πόσα χρωστάνε τα ΙΧ ΜΕΕ αυτή τη στιγμή δε μου λες???
Ο Πι Μι με τη δραχμή?
Ο Μπουμπουκος ο Φίλης και η Κανέλη?
Ε ναι χαζός είναι???
Τα δανεικά τα πέρνει η Αε όχι αυτός.
Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι έξω και δεν με ενδιαφέρει
Ο ταμίας της τράπεζας εγω κι εσύ και οι άλλοι εδώ την έχουμε βαμμένοι στο θέμα αυτό.
ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ
υγ
Η Άττικα μπανκ είναι ΙΧ ή δημόσια???
:smokin:
Μήπως όμως θα έπρεπε να σε νοιάζει ?
Γιατί και ο πρόεδρο της Γερμανίας τα έπαιρνε τα δωράκια του
και μίζες παίρνουν όλοι και τα κανόνια που βαράνε τράπεζες και άλλες εταιρείες ακούγονται σε όλο τον κόσμο.
Πουθενά όμως δεν έχασε κανένας την σύνταξή του επειδή κάποιος τραπεζίτης έκλεβε η δανειοδοτούσε τις επιχειρήσεις του παράτυπα,
ή επειδή λαδώθηκε κάποιος Δημόσιος λειτουργός.
Εάν λοιπόν η διαφθορά δεν οδηγεί σε καταστροφή μπάς και να την αφήναμε αυτή την καραμέλα και να ψάχναμε τα πραγματικά αίτια
που θα μας στερήσουν την σύνταξη?
stefanos
11/12/2015, 19:18
Ας ευθυμησουμε λιγο. Δημοσιεύθηκε χθες (10/12) στους Financial Times αγγελια του ελληνικου δημοσιου για τη θεση του Γενικου Γραμματέα Εσοδων (προκηρυξη θεσης). Λεπτομέρεια: Τα βιογραφικα έπρεπε να σταλουν ως τις 6/12 και το τηλέφωνο ήταν 6ψήφιο.
347992
Νομίζεις ότι έγινε κατά λάθος ε? :a9:
MG-KTiNoS
11/12/2015, 19:26
Μήπως όμως θα έπρεπε να σε νοιάζει ?
Γιατί και ο πρόεδρο της Γερμανίας τα έπαιρνε τα δωράκια του
και μίζες παίρνουν όλοι και τα κανόνια που βαράνε τράπεζες και άλλες εταιρείες ακούγονται σε όλο τον κόσμο.
Πουθενά όμως δεν έχασε κανένας την σύνταξή του επειδή κάποιος τραπεζίτης έκλεβε η δανειοδοτούσε τις επιχειρήσεις του παράτυπα,
ή επειδή λαδώθηκε κάποιος Δημόσιος λειτουργός.
Εάν λοιπόν η διαφθορά δεν οδηγεί σε καταστροφή μπάς και να την αφήναμε αυτή την καραμέλα και να ψάχναμε τα πραγματικά αίτια
που θα μας στερήσουν την σύνταξη?
Κοίτα έχω ζήσει Ιταλία, Ελβετία, έχω κάποια σχέση με Φινλανδία ενώ έχω κανει μια περαρτζάδα Γερμανία Βέλγιο
Ξέρεις τι έχω καταλάβει? Δύο πράματα.
1. Ρεμούλα γίνετε κι εκεί. Αλλά στο βαθμό που έγινε εδώ ΟΥΤΕ για πλάκα.
Ρε εσύ είναι αδιανόητο... Έχουν βάλει χέρι ΠΑΝΤΟΥ !
Από τα λεφτά των τυφλών, από τα λεφτά του ΟΚΑΝΑ των ορφανών... μιλάμε για τρέλα....
2 Ελάχιστοι εδώ πιστεύουν ότι αν δουλέψουν θα προκόψουν. Όλοι κοιτάνε πως δεν θα πληρώσουν, πως θα τη βγάλουν καθαρή
ή θα λουφάρουν. Να κοπιάσουν μπα...
Όλα τα παραπάνω με στενοχωρούν αφάνταστα.
Κι αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δείχνει τη τάση να κάνει κάτι για όλα αυτά.
Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα....
Αμαρτία ρε πστμ
υγ
Τίποτε προσωπικό με κανένα.
ΑΥΤΟ!
stefanos
11/12/2015, 20:18
Κοίτα έχω ζήσει Ιταλία, Ελβετία, έχω κάποια σχέση με Φινλανδία ενώ έχω κανει μια περαρτζάδα Γερμανία Βέλγιο
Ξέρεις τι έχω καταλάβει? Δύο πράματα.
1. Ρεμούλα γίνετε κι εκεί. Αλλά στο βαθμό που έγινε εδώ ΟΥΤΕ για πλάκα.
Ρε εσύ είναι αδιανόητο... Έχουν βάλει χέρι ΠΑΝΤΟΥ !
Από τα λεφτά των τυφλών, από τα λεφτά του ΟΚΑΝΑ των ορφανών... μιλάμε για τρέλα....
2 Ελάχιστοι εδώ πιστεύουν ότι αν δουλέψουν θα προκόψουν. Όλοι κοιτάνε πως δεν θα πληρώσουν, πως θα τη βγάλουν καθαρή
ή θα λουφάρουν. Να κοπιάσουν μπα...
Όλα τα παραπάνω με στενοχωρούν αφάνταστα.
Κι αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δείχνει τη τάση να κάνει κάτι για όλα αυτά.
Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα....
Αμαρτία ρε πστμ
υγ
Τίποτε προσωπικό με κανένα.
ΑΥΤΟ!
Στο 1 δεν συμφωνώ.
Το πρόβλημά μας είναι ότι η διαφθορά στην χώρα μας έχει εξαπλωθεί σε πολύ μεγάλο μέρος του κρατικού μηχανισμού,
ακόμα και στις κατώτερες βαθμίδες,
είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ στον κάθε πολίτη,
που φυσικά προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί προς όφελός του
και φυσικά έτσι χάνεται κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.
Ναι τα υπόλοιπα είναι θλιβερά αποτέλεσμα.
Και φυσικά όσο και να δουλέψεις ΔΕΝ θα προκόψεις (γιατί ο απέναντι κλέβει την εφορία και έχει τριπλάσιο περιθώριο κέρδους από εσένα και θα σε κλείσει κιόλας)
αδικίες, ανισότητα, οι κλέφτες πάνε μπροστά, οι κακοί κερδίζουν συνέχεια.
Στα σοβαρά κράτη η διαφθορά περιορίζεται σε πολύ υψηλές βαθμίδες του κρατικού μηχανισμού, με τις οποίες δεν έχει επαφές ο πολύς κόσμος
ο κρατικός έλεγχος είναι αυστηρός και όλα φαίνονται σωστά δίκαια και ροζ στους πολίτες.
Το λάδωμα και η κλεψιά είναι εξ ορισμού κλάσμα της οικονομίας ,οπότε τελικά η σούμα είναι θετική για την κοινωνία.
Κατά τα άλλα μαζί σου και πράγματι αμαρτία.
amyroukai
11/12/2015, 20:42
Αυτό ήθελα να γράψω... εντελώς κατά λάθος επίτηδες.
stefanos
11/12/2015, 21:13
Αυτό ήθελα να γράψω... εντελώς κατά λάθος επίτηδες.
Αυτό είναι ένα πρόβλημα όμως ε?
Γιατί σχετα με το τι είναι στην πραγματικότητα ο Έλληνας θα δεί συνωμοσία διαφθορά λάδωμα και "αξιοκρατικές διαδικασίες" και θα νιώσει δικαιωμένος αν είναι λαμόγιο
ή ακόμα μια φορά μαλάκας εάν είναι νόμιμος τίμιος κλπ.
theofilos888
11/12/2015, 21:24
Αυτό είναι ένα πρόβλημα όμως ε?
Γιατί σχετα με το τι είναι στην πραγματικότητα ο Έλληνας θα δεί συνωμοσία διαφθορά λάδωμα και "αξιοκρατικές διαδικασίες" και θα νιώσει δικαιωμένος αν είναι λαμόγιο
ή ακόμα μια φορά μαλάκας εάν είναι νόμιμος τίμιος κλπ.
Και να νοιωσει μαλακας και αδικημενος, τι θα γινει; Στο ατελειωτο μπουρδελο που ζουμε, δειχνεις το στραβο και κοιτουν ολοι το δαχτυλο! Και τι θα γινει; Τιποτα! Ολοι οσοι ειναι να βολευτουν, θα βολευτουν! Ολοι οι υπολοιποι στο λακκο με τα σκατα!
amyroukai
11/12/2015, 21:26
Δηλαδή θα δει ότι έγινε... έναν δήθεν διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό για την θέση που είναι καπαρωμένη από κάποιο δικό μας παιδί.
stefanos
11/12/2015, 21:39
Και να νοιωσει μαλακας και αδικημενος, τι θα γινει; Στο ατελειωτο μπουρδελο που ζουμε, δειχνεις το στραβο και κοιτουν ολοι το δαχτυλο! Και τι θα γινει; Τιποτα! Ολοι οσοι ειναι να βολευτουν, θα βολευτουν! Ολοι οι υπολοιποι στο λακκο με τα σκατα!
Και πώς εξηγείς το γεγονός ότι πλέον ο λάκκος με τα σκατά περιέχει και πάρα πολλούς πρώην μια χαρά βολεμένους..
stefanos
11/12/2015, 21:46
Δηλαδή θα δει ότι έγινε... έναν δήθεν διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό για την θέση που είναι καπαρωμένη από κάποιο δικό μας παιδί.
καλά τώρα με 4750 μικτά τι διεθνής και ανοιχτός δεν νομίζω να είχε και πολλές αιτήσεις...
theofilos888
11/12/2015, 22:14
Και πώς εξηγείς το γεγονός ότι πλέον ο λάκκος με τα σκατά περιέχει και πάρα πολλούς πρώην μια χαρά βολεμένους..
Εδω ξεχωριζει ο πραγματικα βολεμενος απο τους δηθεν βολεμενους.
Ξέρω ότι την εποχή που έσκασε η μπλακ ροκ εδώ είχαν χεστεί απάνω τους όλοι κι έτρεχαν σαν παλαβοί.
Έτρεμαν την αξιολόγηση.
Κι αυτό δεν μου το είπαν το έζησα από πρώτο χέρι.
E, αφού τα ξέρεις τόσο καλά, και τα έζησες και από πρώτο χέρι, πες μας αναλυτικά γιατί έτρεχαν σαν παλαβοί...
Και όχι καμμιά ιστορία από κλητήρα που του ζήτησαν silver needle tea και ήρθε χεσμένος στο φαρμακείο να τους πάρει σύριγγες.
Για πάμε...με τρώει η περιέργεια πραγματικά.
Κοτσάρεις και μια μπλακ ροκ απο κάτω. Για πες ρε συ, τι έκανε η Μπλακ Ροκ στις τράπεζες; Αναλυτικά, να μάθουμε κι εμεις που δεν ειμαστε στην πιάτσα αλλα σε γραφεία.
Σακίδια και καθρεφτάκια μοίραζαν ρε...οχού...
348017
Τέλος πάντων.
347992
:lol:
τι έπος είναι αυτό..
το μόνο που δεν έβαλαν πάνω στην αγγελία είναι φωτογραφία καρφιτσωμένη αυτού που είχαν διαλέξει και μια πινακίδα "δεχόμαστε τις αιτήσεις μόνο σε φυσική μορφή στο υπουργείο" δίπλα σ ένα ντοπερμαν
έλα μωρή ελλαδάρα
SHOOTER045
12/12/2015, 10:24
E, αφού τα ξέρεις τόσο καλά, και τα έζησες και από πρώτο χέρι, πες μας αναλυτικά γιατί έτρεχαν σαν παλαβοί...
Και όχι καμμιά ιστορία από κλητήρα που του ζήτησαν silver needle tea και ήρθε χεσμένος στο φαρμακείο να τους πάρει σύριγγες.
348017
Εγώ έχω ένα της blackwater, πιάνεται?
MG-KTiNoS
12/12/2015, 10:29
Εδώ θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω....
Στο λάκο με τα σκατά είναι βασικό το η μύτη και στόμα να είναι έξω
Οι πρώην βολεμένοι λοιπόν έχουν τον τρόπο τους να γλητώσουν την ....πατητή ακόμα και σήμερα.
υγ
Αυτό το θρετ έχει αρχίσει και μ ενοχλεί.
Όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε επί χρόνια και δεν αλλάζει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Απορώ γιατί τα λέμε...
Λες και θα μας ρωτήσουν...
MG-KTiNoS
12/12/2015, 10:43
Α δεν ξέρω....
Πραγματικά δεν ξέρω....
Εγώ ζω με καθρεφτάκια
ΑΥτό που είδα πάντως είναι ότι έσκασε στον τύπο λίγο καιρό μετά η ιστορία με τα
μισθολόγια των υψηλόβαθμων στελεχών τα οποία ήταν λέει πολύ από πάνω από τα νόμιμα όρια...
Ήταν μάλιστα και 1η σελίδα.
Τυχαίο θα ήταν !
και για να κάνουμε λιανά και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας οι ΙΧ τράπεζες απέτυχαν και αν υπήρχε πραγματική ελεύθερη οικονομία όπως αποζητάτε τώρα θα είχαν κλείσει.
Την στιγμή αυτή που κουβεντιάζουμε έχουν πέσει ένα κάρο λεφτά για να σωθούν και τι προσφέρουν ακριβώς?
ΤΙΠΟΤΑ
Για την ακρίβεια εδώ και κάτι χρόνια δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ.
Όλη δε η ειδική σας γνώση δεν απαντά στο πιο απλό...
Γιατί να σας πληρώνω?
:wave2:
υγ
όλη η πιάτσα ήξερε ότι η γιούρομπανκ ήταν εύκολη στα δάνεια...
ενώ η άλφα και η εθνική όχι.
Μόνο εσείς δεν το ξέρετε.
dimmie_72
12/12/2015, 11:05
Εγώ έχω ένα της blackwater, πιάνεται?
αυτό να μην το φοράς και πολύ δημοσίως, φίλε. ;)
dimmie_72
12/12/2015, 11:27
όλη η πιάτσα ήξερε ότι η γιούρομπανκ ήταν εύκολη στα δάνεια...
Βασικά οι περισσότερες των υπολοίπων είχαν και αναχρονιστικά προγράμματα και δυσχέρεια στη διαδικασία.
Αυτό όμως που είναι εξόφθαλμο και καταργούσε κάθε έννοια ανταγωνισμού μεταξύ τους είναι η υποχρεωτική ανάθεση των συναλλαγών των Δημοσίων οργανισμών σε 1-2 από αυτές, η 1 πουλημένη από καιρό στους Γάλλους, παρά των επίφαση των ιδιωτικών κριτηρίων και της ελεύθερης αγοράς με τα οποία λειτουργούν.
Ακόμη και για αλλάξει τράπεζα μισθοδοσίας ο εργαζόμενος απ αυτή που ανατέθηκε απ την υπηρεσία του, έπρεπε να ταλαιπωρηθεί 2-3 μήνες.
MG-KTiNoS
12/12/2015, 11:42
Βασικά οι περισσότερες των υπολοίπων είχαν και αναχρονιστικά προγράμματα και δυσχέρεια στη διαδικασία.
Αυτό όμως που είναι εξόφθαλμο και καταργούσε κάθε έννοια ανταγωνισμού μεταξύ τους είναι η υποχρεωτική ανάθεση των συναλλαγών των Δημοσίων οργανισμών σε 1-2 από αυτές, η 1 πουλημένη από καιρό στους Γάλλους, παρά των επίφαση των ιδιωτικών κριτηρίων και της ελεύθερης αγοράς με τα οποία λειτουργούν.
Ακόμη και για αλλάξει τράπεζα μισθοδοσίας ο εργαζόμενος απ αυτή που ανατέθηκε απ την υπηρεσία του, έπρεπε να ταλαιπωρηθεί 2-3 μήνες.
ΑΝ ήμουν φιλελεύθερος θα σου απαντούσα και τι με νοιάζει...
Επειδή όμως δεν είμαι και δεν πιστεύω σ αυτές τις βίαιες μορφές "αλλαγών" θα σου πω ότι τα έκαναν
σαλάτα κι αυτοί όπως όλοι άλλοι.
Δεν είναι άμοιροι ευθυνών και ας τα ρίχνουν όλα στο κράτος.
Στο κάτω κάτω δικά τους στελέχη στελέχωναν το κράτος από πάντα.
Όταν ακούω λοιπόν για διακοποδάνεια τα οποία πληρώθηκαν κατά 96%
κάπως μου ρχεται.
Η ουσία όμως παραμένει.
Δεν έχω πειστεί ότι η διάσωση των "ελληνικών" τραπεζών θα ωφελήσει την Ελληνική οικονομία.
Δεν έχω πειστεί ότι οι ίδιοι άνθρωποι άλλαξαν μυαλά και δεν θα κάνουν τα ίδια πράγματα.
Λυπάμαι που το λέω... πραγματικά.
Δεν αισιοδοξώ καθόλου
υγ
μπαι δε γουέι όσοι έχετε πάρε δώσε προσέχτε γιατί τις τελευταίες μέρες
δεν είναι πια τόσο ελαστικοί
nicksior
12/12/2015, 16:31
Μπορεί να φανεί άσχετο αλλά σημασία δεν έχει μόνο το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.. Σημασία έχει και το πώς μας βλέπουν οι άλλοι..
http://www.crashonline.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B7/
MG-KTiNoS
12/12/2015, 18:44
Μπορεί να φανεί άσχετο αλλά σημασία δεν έχει μόνο το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.. Σημασία έχει και το πώς μας βλέπουν οι άλλοι..
http://www.crashonline.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B7/
:rotflmao:
:a44:
nicksior
13/12/2015, 08:46
:rotflmao:
:a44:
Για γέλια αλλά και για κλάματα .
Μοιάζει καλαμπούρι ,όμως είναι γεγονός! Και σαν γεγονός.. Μετράει ? Η στ’ @@@ μας?
Αυτός είναι ο προβληματισμός και όχι η δικαίωση του εν λόγω ..
Έχει να κάνει με το πώς μας βλέπουν , δικαίως ή αδίκως και δεν παύει να είναι απόφαση Ευρωπαϊκού δικαστηρίου.
MG-KTiNoS
13/12/2015, 08:52
Γελάω γιατί βλέποντας κάτι τέτοια λέω ότι στο τέλος θα τον πληρώσουμε κι από πάνω....
nicksior
13/12/2015, 09:01
Γελάω γιατί βλέποντας κάτι τέτοια λέω ότι στο τέλος θα τον πληρώσουμε κι από πάνω....
Ποιό τέλος ? Ηδη!
"Λόγω της απόφασης αυτής, οποιαδήποτε ποινή επιβληθεί μελλοντικά στον Λαυρεντιάδη (και λόγω του συνεχιζόμενης απαράδεχτης κατάστασης των ελληνικών φυλακών) δεν μπορεί να εκτελεστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιβάλλει στο ελληνικό δημόσιο να καταβάλλει περίπου 14.000 ευρώ δικαστικά έξοδα και αποζημίωση στον υπόδικο επιχειρηματία. Παράλληλα, ανοίγει το δρόμο για τεράστια αποζημίωση σε περίπτωση που ζητηθεί κάτι τέτοιο λόγω επιδείνωσης της υγείας του επιχειρηματία αλλά και σε άλλους οι οποίοι επί μνημονίου ταλαιπωρήθηκαν ή βασανίστηκαν από την υπερβολική τιμωρητική διάθεση των Αρχών."
Γιατι ρε παιδιά;πριν ποιος τον πλήρωνε;
amyroukai
13/12/2015, 09:13
Αυτό πάντως που όλοι χαίρουν άκρας υγείας και γλεντάνε και μόλις τους μπουζουριάσουν κατι πολύ σοβαρό παθαίνουν, πόσο βολικό;
theofilos888
13/12/2015, 09:22
Αυτό πάντως που όλοι χαίρουν άκρας υγείας και γλεντάνε και μόλις τους μπουζουριάσουν κατι πολύ σοβαρό παθαίνουν, πόσο βολικό;
Το βλεπεις λαθος. Απλως οι ανθρωποι κρυβουν την ασθενεια τους και γλεντανε για το καλο των μετόχων και της εταιρειας τους! Μολις τους μπουζουριασουν βγαινουν στην επιφανεια τα προβληματα και οοοοοοπππ λαδι η κυρια! Αμεσως το μυαλο ολων στο πονηρο! Τστστστσττσ
nicksior
13/12/2015, 11:26
Νομικός δεν είμαι για να κρίνω ,υποθέτω όμως πως ένα Ευρωπαϊκό δικαστήριο , διαθέτει έγκριτους δικαστές .
Γιατρός ,επίσης, δεν είμαι , υποθέτω όμως ότι μια ιατρική γνωμάτευση εύκολα αποκαλύπτεται σκόπιμη ή βάσιμη στους ιατρικούς κύκλους και καλούς γιατρούς έχουμε!
Άσχετα με τα παραπάνω .
Αν είχαμε νοσοκομείο φυλακών και όχι «νοσοκομείο» , για πολλούς περισσότερους (και ισχυρότερους) λόγους από αυτόν της υπόθεσης Λαυρεντιάδη ..
Αν πρώτη προτεραιότητα μιας δίκαιης κυβέρνησης δεν ήταν , πχ , η επαναλειτουργία της ΕΡΤ , με το όποιο κόστος , αλλά η δημιουργία πραγματικού νοσοκομείου φυλακών..
Ίσως τότε φαινόμασταν «ομορφότεροι» στον καθρέφτη μας αλλά και στην ΕΕ.
theofilos888
13/12/2015, 12:03
Νομικός δεν είμαι για να κρίνω ,υποθέτω όμως πως ένα Ευρωπαϊκό δικαστήριο , διαθέτει έγκριτους δικαστές .
Γιατρός ,επίσης, δεν είμαι , υποθέτω όμως ότι μια ιατρική γνωμάτευση εύκολα αποκαλύπτεται σκόπιμη ή βάσιμη στους ιατρικούς κύκλους και καλούς γιατρούς έχουμε!
Άσχετα με τα παραπάνω .
Αν είχαμε νοσοκομείο φυλακών και όχι «νοσοκομείο» , για πολλούς περισσότερους (και ισχυρότερους) λόγους από αυτόν της υπόθεσης Λαυρεντιάδη ..
Αν πρώτη προτεραιότητα μιας δίκαιης κυβέρνησης δεν ήταν , πχ , η επαναλειτουργία της ΕΡΤ , με το όποιο κόστος , αλλά η δημιουργία πραγματικού νοσοκομείου φυλακών..
Ίσως τότε φαινόμασταν «ομορφότεροι» στον καθρέφτη μας αλλά και στην ΕΕ.
Οταν εισαι σε εντεταλμενη υπηρεσια για να αποτελειωσεις ολα οσα αρχισαν οι προηγουμενοι, οταν μοναδικος σκοπος της υπαρξης σου ειναι να φας κι εσυ το βαζο με το μελι, οταν κοιτας το κρατος και αντιλαμβανεσαι μοναχα την αγελαδα παραγωγης χρηματος, τοτε ολα οσα λεμε περι αξιοκρατιας και νομιμοτητας πανε περιπατο. Ας ηταν η ερτ το μονο στραβο σε αυτον τον καταραμενο τοπο. Παραφραζοντας μια ρηση, θα πω: Ο θεος ειναι σκανδαλωδως φιλελληνας και οι ελληνες σκανδαλωδως ανθελληνες.
tsompanis
13/12/2015, 12:49
Αν και αυτό που λέει ο αμυρου είναι πολύ σωστό, νομίζω πως ο λαυρεντιαδης είχε από πριν πολλά ιατρικά κουσούρια κάποια στιγμή στα νιάτα του είχε και την παλιοαρωστια και την σκαπουλαρε και πάει λέγοντας. ...
stefanos
13/12/2015, 13:08
Για γέλια αλλά και για κλάματα .
Μοιάζει καλαμπούρι ,όμως είναι γεγονός! Και σαν γεγονός.. Μετράει ? Η στ’ @@@ μας?
Αυτός είναι ο προβληματισμός και όχι η δικαίωση του εν λόγω ..
Έχει να κάνει με το πώς μας βλέπουν , δικαίως ή αδίκως και δεν παύει να είναι απόφαση Ευρωπαϊκού δικαστηρίου.
Όχι πως μας βλέπουν αλλά τι είμαστε στην πραγματικότητα.
Φαντάζομαι εάν πήγαινε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια κάποιος τυχαίος απατεωνάκος που δεν θα είχε και δικηγόρους και χρήμα να αγοράζει προνόμια πόσο μακρύς θα ήταν ο κατάλογος των παραβάσεων.
Αν και αυτό που λέει ο αμυρου είναι πολύ σωστό, νομίζω πως ο λαυρεντιαδης είχε από πριν πολλά ιατρικά κουσούρια κάποια στιγμή στα νιάτα του είχε και την παλιοαρωστια και την σκαπουλαρε και πάει λέγοντας. ...
Είχε. Τον είχα συναντήσει σε κάποια παρουσίαση επί καιρών που δεν ήταν παντοδύναμος, και πέραν του καρκίνου που δεν γνωρίζω αν είχε, ήταν εμφανές πως έπασχε από κάτι που του δημιουργούσε κινητικά προβλήματα. Αστάθεια, δεν μπορούσε να στρίψει το σώμα του και το κεφάλι του.
dimmie_72
13/12/2015, 14:29
Οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι δεσμευτικές για τα εθνικά κράτη, όμως δεν υπάρχει μηχανισμός επιβολής τους. Πολλές είναι οι περιπτώσεις που δεν εφαρμόστηκαν.
Ένα σοβαρό Κράτος με σοβαρούς πολίτες αντί να επικαλείται τον πολιτισμό των προγόνων του, θα μπορούσε να επιδεικνύει πολιτισμό με τη συμπεριφορά του απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και παραβατικούς. Αντ' αυτού ντύνει με σελοφάν τα αυτοκίνητα που παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ.
Για μια ακόμα φορά όπως με την περίπτωση της διάσωσης της οικογένειας του πρεζέμπορα του ΥΕΘΑ, θα πω ότι χέστηκε η φοράδα μες τ' αλώνι αν επιβάλει στον Λ. κράτηση στο σπίτι του αντί στη φυλακή όπου τον μεταφέρει στις σκάλες ο Αλβανός και του ανοίγει το φερμουάρ να κατουρήσει.
Αν το Κράτος μας ήταν ευνομούμενο θα το έδειχνε με τους μηχανισμούς αποτροπής φαινομένων Λ. που ίσως ήταν και κανόνας για επιχειρηματίες που κινούνταν στο επίπεδό του. Το να παίξεις το ρόλο Κράτους-τιμωρού είναι το πλέον εύκολο, ανέξοδο και δεν σε διακρίνει σε τπτ από τους υπανάπτυκτους (με κάθε σεβασμό στους υπανάπτυκτους από αλλότριες ιμπεριαλιστικές πολιτικές).
MG-KTiNoS
13/12/2015, 14:29
Έπαιξε έτσι όπως το λες...
Είχε πει σκλήρυνση κατά πλάκας. Μπαστουνάκι κολάρο κλπ
Ζει ακόμα μια χαρά, πάει και το μπασούνι...
Να πούμε και για τον άλλον το ΡΟυμάνο που τον είχαν πάει για εξετάσεις και καθάρισε όλη τη φρουρά??
Παίζει μεγάλη διαφθορά....
ΑΛΛΑ το σωφρονιστικό σύστημα
Είναι για τα μπάζα (και καλό είναι να είσα όσο πιο μακριά μπορείς απ αυτό)
υγ
Παίζει να είναι και τρολιά η ιστορία πάντως....
Johny the Fox
13/12/2015, 15:27
O Λαυρεντιαδης -ουτε ψυλλος στον κορφο-του πασχει απο βαρια νεανικη ρευματοειδη αρθριτιδα.Το ποσο απατεωνας ειναι δεν εχει την παραμικρη σχεση με την βαρυτητα της νοσου του και την ειδικη θεραπεια που πρεπει να υποβαλλεται.Η αντιμετωπιση του απο το κρατος -καθαρα ιατρικως- ισοδυναμει με θανατηφορο βασανιστηριο.Πρεπει να ειναι μεγαλοι κοπριτες αυτοι που ευθυνονται για τον εγκλεισμο του σε μη ειδικες συνθηκες
MG-KTiNoS
13/12/2015, 15:34
Συντάκτης:
efsyn.gr
Την κατάργηση της διάταξης σύμφωνα με την οποία οι τραπεζικές διοικήσεις δεν θα υποστούν έλεγχο και κυρώσεις για δάνεια στα κόμματα, προανήγγειλε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Σε συνέντευξή του στη Realnews ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε αντισυνταγματική τη διάταξη που ψηφίστηκε Απρίλιο του 2013 από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
Ο αρμόδιος υπουργός για θέματα διαφθοράς σημείωσε ωστόσο πως ποινικά δεν μπορεί κανείς να διωχθεί, καθώς η σχετική κατάργηση δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ.
Όμως, συμπλήρωσε ότι «είναι αυτονόητο ότι τα τραπεζικά ιδρύματα θα προχωρήσουν στην είσπραξη των δανείων που έχουν χορηγήσει, καθώς διαφορετικά μπορεί να κατηγορηθούν για κακουργηματικό αδίκημα».
--------------------------
:D:D:D
dimmie_72
13/12/2015, 15:37
Πρεπει να ειναι μεγαλοι κοπριτες αυτοι που ευθυνονται για τον εγκλεισμο του σε μη ειδικες συνθηκες
μα πρέπει να βρούμε ισοδύναμα
της έλλειψης ευδαιμονίας
που απολαμβάναμε,
είσαι καλά και συ;
Pan (dvs)
13/12/2015, 16:08
O μαλακας ο καστανας ειναι μια χαρα στην υγεια του......την εκατσε τη βαρκα.
tsompanis
13/12/2015, 16:46
[QUOTE=Pan (dvs);2676860]O μαλακας ο καστανας ειναι μια χαρα στην υγεια του......την εκατσε τη βαρκα.[/QUOTE
:lol: Έτσι είναι.! Αλλά μην νομίζεις μια χαρά θα περάσει αυτός. Έγινε πως το λένε μην πω και κοτσάνα viral? Famous? Θα πάει και στον Θέμο θα κόψει και τηλεθέαση να και δύο συνεντεύξεις καίγεσαι έδεσε το γλυκό;)
και για τον Λαυρεντιαδη, κρίμα ένα τόσο έξυπνο μυαλό και επιχειρηματικο δαιμόνιο που ξελασπωσε χαλαρά την επιχείρηση του πατέρα του από πιτσιρικάς, να κυλήσει στην παρανομία. Είχε τα φόντα να μεγαλουργησει νόμιμα