View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 5
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
όχι όχι δεν με κατάλαβες. ήταν συνέχεια του πιο πάνω μνμ μου.
λέω ότι πολλοί πιστεύουν ότι μια δουλειά του δρόμου μέσα στα κρύα και το λιοπύρι σημαίνει ότι είσαι παμπτωχος.
και έθεσα αυτό το παράδειγμα για να δείξω ότι δεν είναι όλοι έτσι. εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Ωπ δεν καταλαβα και σαφως εχεις απολυτο δικιο......:)
εν τω μεταξύ έπεσαν κάτι ψιλές στο Αιγαίο προχτές....
Μια τούρκικη ψαρότρατα έπλεε "τυχαία" εντός των Ελληνικών υδάτων κοντά στη Λήμνο, και βρέθηκε να κατευθύνεται σε πορεία σύγκρουσης με το Ρωσικό αντιτορπιλικό Smetlivy. Δεν απάντησε σε καμμία ειδοποίηση και αφού έφτασε σε απόσταση 600m από το Smetlivy και έριξαν κάτι προειδοποιητικές οι Ρώσσοι, ξαναγύρισε πίσω.
Τώρα ακούγεται πολύ τραβηγμένο το σενάριο ότι οι Τούρκοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο...?
Με την Ρωσσία να είναι ο κακός, και εμάς να είμαστε ο κακός γείτονας...
Αν δεν ήταν ατύχημα-τυχαίο (το πιθανότερο) τότε πιο πολυ σαν απόπειρα "μέτρησης αντιδράσεων" μου κάνει...
εν τω μεταξύ έπεσαν κάτι ψιλές στο Αιγαίο προχτές....
Μια τούρκικη ψαρότρατα έπλεε "τυχαία" εντός των Ελληνικών υδάτων κοντά στη Λήμνο, και βρέθηκε να κατευθύνεται σε πορεία σύγκρουσης με το Ρωσικό αντιτορπιλικό Smetlivy. Δεν απάντησε σε καμμία ειδοποίηση και αφού έφτασε σε απόσταση 600m από το Smetlivy και έριξαν κάτι προειδοποιητικές οι Ρώσσοι, ξαναγύρισε πίσω.
Τώρα ακούγεται πολύ τραβηγμένο το σενάριο ότι οι Τούρκοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο...?
Με την Ρωσσία να είναι ο κακός, και εμάς να είμαστε ο κακός γείτονας...
Επίσης ο τούρκος ψαράς λέει οτι είμασταν 1μιλι μακρία, και οτι δε μας κάλεσαν ποτέ ;)
Joyrider
16/12/2015, 12:57
https://www.efsyn.gr/arthro/epistrofi-ton-apelaseon
Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία κρατουμένου, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της «Εφ.Συν.», οι αστυνομικοί ανάγκασαν με απειλές και χρήση βίας τους συλληφθέντες να υπογράψουν έγγραφα στα ελληνικά και τα αραβικά, βάζοντας και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα. «Ηταν πολύ θυμωμένοι και άσκησαν βία σε μερικούς. Ελεγαν “υπογράψτε ή θα σας χτυπήσουμε”. Και πράγματι χτύπησαν μερικούς ανθρώπους», είπε.
Σε ερώτηση τι έγγραφα ήταν αυτά, απάντησε: «Δεν μας άφησαν να τα διαβάσουμε. Μας έλεγαν “απλά υπογράψετε εδώ”» (σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες ενημερώθηκαν για τα δικαιώματά τους και υπέγραψαν την έκθεση σύλληψης και το έγγραφο παράδοσης του διαβατηρίου μέχρι την απέλαση).
dimmie_72
16/12/2015, 13:08
Αν δεν ήταν ατύχημα-τυχαίο (το πιθανότερο) τότε πιο πολυ σαν απόπειρα "μέτρησης αντιδράσεων" μου κάνει...
μπα, δε νομίζω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147400&page=15&p=2676990&viewfull=1#post2676990)... :D
Pan (dvs)
16/12/2015, 13:33
Ναι, κι επειδή η αριθμητική δεν βγαίνει για τέτοια ποσά (ποσα κάστανα ή ρίγανη να πουλήσεις; Άντε σου λέω τζιράρεις 150-200€ τη μέρα) για να βάλεις στην άκρη 200Κ ή τα 3Μ με κάτι άλλο ασχολείσαι, μάλλον όχι νομιμο.
Οι επαγγελματίες ζητιάνοι/τυφλοί εξαιρούνται του παραπάνω συλλογισμού.
Μια χαρα βγαινει για τη γιαγια.
Με 50 την ημερα καθαρα στο παντελονι (η στη φουστα) επι 300 μερες το χρονο εχουμε 15 χιλιαρικακια το χρονο.Σε μια δεκαετια με ενα μεσο επιτοκιο 20% του τοτε αυτα απο μονα τους σε μια δεκαετια γινονται πανω απο 60.Αρα στην δεκαετια με καποιους πολυ προχειρος υπολογισμους το ποσο μας παει στις 350.0000 και μαλλον λιγα λεω.
Να πω οτι λεω 50 και ειναι πολλα,να τα κανω 35?Παλι ειναι 250 χιλ τη δεκαετια.Οσο και να ειμαι σιγουρος για τα 50.θεωρω οτι τα παραπανω ειναι μια υποθεση εργασιας,οποτε το αφηνω στην ακρη.
Λογω του επαγγελματος μου βλεπω ατομα που αυτα τα 15000 τα βαζουνε στην ακρη σε 45 μερες,κανοντας παραλληλα και την κανονικη τους δουλεια.Εχω αρκετα παραδειγματα αλλα και παλι δεν ξερω αν εχει νοημα να τα αναφερω.
Ξαναβαλτα κατω,με κομπιουτερακι αυτη τη φορα και θα εκπλαγεις.
Μια χαρα βγαινει για τη γιαγια.
Με 50 την ημερα καθαρα στο παντελονι (η στη φουστα) επι 300 μερες το χρονο εχουμε 15 χιλιαρικακια το χρονο.Σε μια δεκαετια με ενα μεσο επιτοκιο 20% του τοτε αυτα απο μονα τους σε μια δεκαετια γινονται πανω απο 60.Αρα στην δεκαετια με καποιους πολυ προχειρος υπολογισμους το ποσο μας παει στις 350.0000 και μαλλον λιγα λεω.
Να πω οτι λεω 50 και ειναι πολλα,να τα κανω 35?Παλι ειναι 250 χιλ τη δεκαετια.Οσο και να ειμαι σιγουρος για τα 50.θεωρω οτι τα παραπανω ειναι μια υποθεση εργασιας,οποτε το αφηνω στην ακρη.
Λογω του επαγγελματος μου βλεπω ατομα που αυτα τα 15000 τα βαζουνε στην ακρη σε 45 μερες,κανοντας παραλληλα και την κανονικη τους δουλεια.Εχω αρκετα παραδειγματα αλλα και παλι δεν ξερω αν εχει νοημα να τα αναφερω.
Ξαναβαλτα κατω,με κομπιουτερακι αυτη τη φορα και θα εκπλαγεις.
Τελικα ρε Παναη........λαθος δουλειά κανουμε........:hmm:
Pan (dvs)
16/12/2015, 14:00
Τελικα ρε Παναη........λαθος δουλειά κανουμε........:hmm:
Απο μια αποψη δεν εχεις αδικο.
pipe_smoker
16/12/2015, 14:07
Εμ έλα ντε....
Τόσα μύρια που βγάζουνε οι καστανάδες και οι γιαγιάδες με τα καλαμπόκια, τί μας ζαλίζανε οι μανάδες μας να πάμε στα πανεπιστήμια?
Και στα φανάρια λέει ξέρεις τί κονομάνε?
Για να μην πιάσουμε τα "κορίτσια". Ένα 20ευράκι το 5-10λεπτο μίνιμουμ, καθαρίζουν εύκολα ένα 500άρι την ημέρα.
Ορμάτε λέμε.
Επαγγελματικός προσανατολισμός και μαλακίες.
Εγώ άμα κάνω παιδιά βρήκα τί θα τα "σπουδάσω":rolleyes:
SHOOTER045
16/12/2015, 14:22
https://www.efsyn.gr/arthro/epistrofi-ton-apelaseon
Αυτά ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ.
Εγώ έχω να πω ότι μετανάστες που δεν μπορούν να να φύγουν έξω η να πάρουν άσυλο επιδίδονται σε πράξεις που αρκεί να πάνε στο αυτόφωρο ώστε να μην απελαθούν.
Με το δικαστικό σύστημα να σέρνεται μια 3ετια την έχουν στο νερό με ένα χαρτί από επίσημη δικαστική αρχή πού γράφει απαγόρευση εξόδου από την χώρα μέχρι να τελεσιδικιση η κατηγορία.
Ξέρουν πολύ περισσότερα για τούς νόμους και το νομικό μας σύστημα απ ότι νομίζουμε, και αν δεν τα ξέρουν υπάρχουν <κάποιοι >πού τούς διδάσκουν και τούς συνδικαλιζουν.
Εγώ όμως ήμουν εκεί έξω.
Και είδα αυτά τα χαρτιά, από αρπαγή τσάντας /κινητού, απόπειρα ληστείας, κατοχή/πωληση ναρκωτικων ,απόπειρα να ταξιδέψουν αεροπορικώς με πλαστά διαβατήρια, διακεκριμένες σωματικές βλάβες κλπ κλπ
Στην μία περίπτωση η μία παρέα είχε προσπαθήσει πολλάκις να περάσει τα σύνορα μέσω Σκοπίων, όχι όμως από ειδομενη και από Αλβανία.
Συνελήφθησαν και απελάθηκαν στην Ελλάδα.
Την Τρίτη φορά πού ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτήν την παρέα, ήταν ποίο άνετοι από ότι μια π@@τανα βγάζει τα εσώρουχα τής.
Για τον έναν όμως είχε βγει καταδικαστική απόφαση και μάλιστα ερήμην, μίας και δεν πάτησε στο δικαστήριο.
Ο συγκεκριμένος πήγε φυλακή οι υπόλοιποι ελεύθεροι.
Α ξέχασα τα αδικήματα και οι πράξεις είχαν γίνει στην Αθήνα.
Θες και άλλα τέτοια?
spyrakos35
16/12/2015, 14:31
Εγώ άμα κάνω παιδιά βρήκα τί θα τα "σπουδάσω":rolleyes:
είχα ένα φίλο που όταν κάναμε παρέα, έλεγε ΄"θέλω κόρη και θα την κάνω καραποτάνα να μην έχει ανάγκη κανέναν" (μερικοί εδώ μέσα τον ξέρουν)
έκανε κόρη λοιπόν
πρέπει να είναι 7 - 8 χρονών
θα πάω να τον ρωτήσω πως πάει με τον επαγγελματικό προσανατολισμό της :lol:
http://www.protothema.gr/greece/article/536740/thessaloniki-sto-posto-tou-kai-pali-o-kastanas/
και ολα καλα που στεναχωριέστε.Αν διορθωθεί ποτε αυτο το μπουρδελο....
http://www.protothema.gr/greece/article/536740/thessaloniki-sto-posto-tou-kai-pali-o-kastanas/
δεν το καταλαβες?μονο αν βγεις στα καναλια βρισκεις λυση!
λυπηρο!!γιατι ποσοι αλλοι ειναι σαν τον συγκεκριμενο.
Tέλος με τα προσωπικά σας.
SHOOTER045
16/12/2015, 15:18
Οι καθαρίστριες που έγιναν σύμβολο τού προεκλογικου αγώνα, έγιναν γραμματείς.
Αυτόν τον βλέπω να γίνεται γενικός διευθυντής
Bob_o_mastoras
16/12/2015, 17:32
:a55:
Xμμ.. Καιρο εχω να σπαμαρω εδω... :D
348295
Ο καστανας βγηκε σημερα με στολη παραλαγης, πιο μαχημος.. Δεν ξερεις ποτε τι γινεται σου λεει.. ;)
:lol::lol::p
Joyrider
16/12/2015, 18:00
Τρολιά είναι ή "μένουμε ευρώπη";
http://www.dailysabah.com/europe/2015/12/13/denmark-passes-law-to-seize-jewelry-from-refugees-to-cover-expenses
Θα γεμίζουν και βαρέλια με χρυσά δόντια;
edit: Δεν βλέπω αναδημοσίευση από κάνα σοβαρό σάιτ οπότε στο πρώτο φαίνεται πάει. Τρολιά.
Τρολιά είναι ή "μένουμε ευρώπη";
http://www.dailysabah.com/europe/2015/12/13/denmark-passes-law-to-seize-jewelry-from-refugees-to-cover-expenses
Θα γεμίζουν και βαρέλια με χρυσά δόντια;
αισχος ρε πστ μου…αντε και σε παραγωγή σαπουνιού σε λίγο,to cover expenses…:a020:
εκεινος ο μετεωρίτης πολύ αργεί μου φαίνεται...
tsompanis
16/12/2015, 19:01
Δεν ξέρω αν θυμάστε οι πιο παλιοί, θρεντ που είχα ανεβάσει με δουλειές νο μπάτζετ στορυ και μέσα σε αυτές ήταν και του καλαμποκά. Τότε κάποιοι με πήραν στο ψιλό.
Αν έστω και ένας τότε το έκανε θα ήταν αλλιώς τώρα. Χαχαχα
Εγώ το έχω κάνει μαστορια και είχα βγάλει καλό χαρτί
Τι συμβαίνει με τις εγγυήσεις καταθέσεων;
Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε ένα, λίγο παράξενο, λεκτικό μπρα ντε φερ μεταξύ της Γερμανικής κυβέρνησης και αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αντικείμενο της "διένεξης" η δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού συστήματος εγγύησης καταθέσεων. Η γερμανική πλευρά αντιτίθεται στην δημιουργία του, επειδή φοβάται την εξαιρετικά άμεση και ευθεία σχέση που υπάρχει μεταξύ τραπεζών και κράτους, σε πάρα πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Η ελληνική κρίση είναι χαρακτηριστική περίπτωση ενός τέτοιου φαύλου κύκλου...
ωραια πραγματα.....
MG-KTiNoS
18/12/2015, 08:35
Συνελήφθη ο χρηματιστής, που ανέβασε την τιμή φαρμάκου για το AIDS
Ο Martin Shkreli, 32χρονος χρηματιστής και διευθύνων σύμβουλος μιας φαρμακευτικής εταιρίας, συνελήφθη για χρηματιστηριακή απάτη. Ο ίδιος είχε το Σεπτέμβριο είχε ανεβάσει την τιμή του φαρμάκου που χορηγείται σε ασθενείς με AIDS κατά 5500%, από τα 13,50 δολάρια στα 750.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος κατηγορείται γιακ χρηματιστηριακή απάτη που αφορά μία από τις εταιρείες που ίδρυσε.
Το κόστος παραγωγής του φαρμάκου ανέρχεται σε μόλις ένα δολάριο. Η start up εταιρεία του Shkreli, Turing Pharmaceuticals απέκτησε τα δικαιώματα του σκευάσματος Daraprim τον Αύγουστο.
Το Daraprim παρήχθη τη δεκαετία του 1940 και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της τοξοπλάσμωσης, μιας λοίμωξης που μπορεί να αποβεί μοιραία όταν επηρεάζει βρέφη των οποίων οι μητέρες έχουν προσβληθεί από τον ιό, ή ενήλικες με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα όπως οι πάσχοντες από AIDS ή καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε χημιοθεραπείες.
Ο Shkreli κατέβαλε τον Αύγουστο 55 εκατ. δολάρια προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα κατασκευής και διακίνησης του Daraprim.
Ο Shkreli αποκαλείται από τους χρήστες των social media ως o «πιο μισητός άνθρωπος του ίντερνετ».
Ο ίδιος είχε πει, αρχικά, ότι θα μειώσει την τιμή του Daraprim , αλλά αργότερα άλλαξε γνώμη . Όταν η Χίλαρι Κλίντον του δήλωσε ότι το 10% μείωσης των τιμών δεν είναι αρκετή , αυτός απάντησε με μία λέξη : " lol " .
πηγή: thepressproject.gr
--------------------------------
Γιατί είχαμε μια κουβέντα παλιά για τις αγωρές που θα μας σώσουν....
:wave2:
Πριν λίγο καιρό, οι Anonymous είχαν διαρρεύσει ΟΛΑ τα στοιχεία του (και δεν εννοώ απλά το ονοματεπώνυμο) στο κοινό. Karma's a bitch.
Συνελήφθη ο χρηματιστής....
...
....
Ο ίδιος είχε πει, αρχικά, ότι θα μειώσει την τιμή του Daraprim , αλλά αργότερα άλλαξε γνώμη . Όταν η Χίλαρι Κλίντον του δήλωσε ότι το 10% μείωσης των τιμών δεν είναι αρκετή , αυτός απάντησε με μία λέξη : " lol " .
πηγή: thepressproject.gr
--------------------------------
Γιατί είχαμε μια κουβέντα παλιά για τις αγωρές που θα μας σώσουν....
:wave2:
Δεν ξέρω τι λέγαμε αλλά τώρα κατάλαβε ότι δεν απαντάς με "lol" στην Χίλαρυ.
spyrakos35
18/12/2015, 10:57
Στη Χίλαρυ δε θα ξαναπεις "lol". Στη Χίλαρυ.
:lol:
spyrakos35
18/12/2015, 11:02
Ναι του κλάσαν
και τον Αλ (όχι τον Μπάντυ, τον άλλον) για φοροδιαφυγή τον πιάσανε
και τον Αλ (όχι τον Μπάντυ, τον άλλον) για φοροδιαφυγή τον πιάσανε
Με τη διαφορά οτι ο ένας ήταν ηθικός αυτουργός για κακουργήματα, και ο άλλος σε ελέυθερη αγορά πουλάει κάτι όσο θέλει.
χμμ
Με τη διαφορά οτι ο ένας ήταν ηθικός αυτουργός για κακουργήματα, και ο άλλος σε ελέυθερη αγορά πουλάει κάτι όσο θέλει.
χμμ
Μα δεν τον συνέλαβαν για την αισχροκέρδιά του αλλά για οικονομικές "ατασθαλίες" σε προηγούμενη εταιρεία βιοτεχνολογίας που είχε...
MG-KTiNoS
18/12/2015, 11:15
Ποτέ δεν έπρεπε να πέσει στα χέρια ενός τέτοιου ανθρώπου ένα τόσο σοβαρό φάρμακο κατ αρχάς....
Τα ΛΟΛ έχουν συνέπειες ακόμα και σε χαλαρά κράτη όπως οι Αμερική.
Ας πρόσεχε
spyrakos35
18/12/2015, 11:16
Μα δεν τον συνέλαβαν για την αισχροκέρδιά του αλλά για οικονομικές "ατασθαλίες" σε προηγούμενη εταιρεία βιοτεχνολογίας που είχε...
αυτό
και θα πληρώσει και για το άλλο ;)
spyrakos35
18/12/2015, 11:38
σε λίγες μέρες λήγει η προθεσμία για τη λίστα Λαγκάρντ εεεε?
εν τω μεταξύ σε κάποιο παράλληλο πρόγραμμα κάπου σε ένα παράλληλο σύμπαν (http://www.aek365.com/a-433063/sth-fulakh-h-mpar-rafaeli.htm)
amyroukai
18/12/2015, 13:06
Ε ναι, Σπύρο. Άλλες στην μπουζού και άλλες στο γυαλί μαζί μ ε τον "χρεωκοπημένο" σύζυγο. Άτιμη κενωνία, άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα....
pipe_smoker
18/12/2015, 13:31
εν τω μεταξύ σε κάποιο παράλληλο πρόγραμμα κάπου σε ένα παράλληλο σύμπαν (http://www.aek365.com/a-433063/sth-fulakh-h-mpar-rafaeli.htm)
Αυτούνης της τηνε πλερωνω εγω την εγγύηση:D
spyrakos35
18/12/2015, 13:35
μπάζο είναι
μπάζο είναι
Ωραίο μπάζο όμως
μπάζο είναι
Αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις.
Παλιά ιαπωνική παροιμία.
pipe_smoker
18/12/2015, 13:51
μπάζο είναι
Παλιά ιαπωνική παροιμία.
Ας κάνω ένα ψυχικό μωρέ...:bawl:
spyrakos35
18/12/2015, 13:52
Παλιά ιαπωνική παροιμία.
όταν είσαι μικρός και θα μπαζώσεις και γενικότερα ό,τι κινείται ....είται
τώρα που ωριμάΖΟΥΜΕ θέλουμε και λίγο ποιότητα....
Σπυράκος σοφά/γνωμικά
Pan (dvs)
18/12/2015, 13:53
Ας κάνω ένα ψυχικό μωρέ...:bawl:
Φαγωθηκες να την βγαλεις εξω...
Φαγωθηκες να την βγαλεις εξω...
Αρκεί να μην μιλάει για τη μαμά...
pipe_smoker
18/12/2015, 14:19
Αρκεί να μην μιλάει για τη μαμά...
Ο Παπακαλιάτης βγάζει νέα ταινία έμαθα....:lol:
μπάζο είναι
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοι συμφορουμιτες.
Εδω και αρκετο καιρο ενας συμφορουμιτης μας,πασχει απο μια σοβαρή πάθηση στα μάτια με αποτελεσμα η ποιότητα της ζωης του να εχει πεσει κατακόρυφα.
(απο vstrom αγορασε fjr)
Με πρωτοβουλια δικια μου ξεκινω ενα ερανο για να μαζευτει το απαιτούμενο ποσο χρηματων ωστε να σωθεί ο φιλος μας.
Πιστευω οτι θα σας βρω ΟΛΟΥΣ αρωγους στην προσπάθεια αυτη.
Ευχαριστώ.
:moutza:
:D
Άστον αυτόν, κάηκε, σώστε εμένα :lol:
Τον προτιμώ έτσι. Αγοράζει vstrom, fjr και δεν κάθεται σε γυναίκες που του ζητούν σεξ. Ελαχιστοποιώ τον ανταγωνισμό.
Τον προτιμώ έτσι. Αγοράζει vstrom, fjr και δεν κάθεται σε γυναίκες που του ζητούν σεξ. Ελαχιστοποιώ τον ανταγωνισμό.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΟΟΟΟ....
Δεν το'χα σκεφτεί. ......
Λοιπον παιδιά. .......
Άκυρο
Ποιος τον γ@μει τον γκαβο.....
:tooth:
SHOOTER045
18/12/2015, 15:09
Ποίος Σπύρος?
Ποιος είναι γκαβός?
Νουμερακι που παίρνουμε για σειρά?
MG-KTiNoS
18/12/2015, 15:25
σε λίγες μέρες λήγει η προθεσμία για τη λίστα Λαγκάρντ εεεε?
Ποιά λίστα Λαγκάρτ ρε φίλε??
Ποιά λίστα..???
Από την ώρα που έμαθαν ότι υπάρχει έχουν φτιάξει χαρτιά ή την έχουν κάνει μπόμπα...
Τι μου λες τώρα???
Θα πιάσουνε κανένανε για τα μάτια του κόΖμου...
Θα του ρίξουνε μια γερή που σε δεύτερη φάσει (μόλις ξεχαστεί) θα την πάρουν πίσω.
Τι χες Γι'αννη, τι χα πάντα.
Αυτά δεν τα λας τα κάνεις στη μούγκα.
Εκεί που κάνει μπανάκι ο άλλος στη Μύκονο με τα πιπίνια καβάλα...
Σκάει το Ζδόε και ΜΠΑΠ στη γκωλάρα....
nicksior
18/12/2015, 15:40
......
Εεε!
Αυτά γράφουμε ...
Και στο τέλος...
Θα μας φύγουν όλοι ....
Οι πλούσιοι...
Ποιά λίστα Λαγκάρτ ρε φίλε??
Ποιά λίστα..???
Από την ώρα που έμαθαν ότι υπάρχει έχουν φτιάξει χαρτιά ή την έχουν κάνει μπόμπα...
Τι μου λες τώρα???
Θα πιάσουνε κανένανε για τα μάτια του κόΖμου...
Θα του ρίξουνε μια γερή που σε δεύτερη φάσει (μόλις ξεχαστεί) θα την πάρουν πίσω.
Τι χες Γι'αννη, τι χα πάντα.
Αυτά δεν τα λας τα κάνεις στη μούγκα.
Μα δεν φταίγανε τα παιδιά ρε Νικόλα, ήταν θύματα μπουλιν στο σχολείο και μόλις μπόρεσαν ανταπέδωσαν, πήραν το αίμα τους πίσω. Γροθιά στο κατεστημένο λέμε!!
Σπυράκος σοφά/γνωμικά
Μπορώ να προτείνω για sticky?
dimmie_72
18/12/2015, 16:38
Νουμερακι που παίρνουμε για σειρά?
άσε, εσένα για δω σε κόβω. τουλάχιστον στο σόϊ της μόνο δέρνουνε... :D
348407
MG-KTiNoS
18/12/2015, 16:51
ωραία κοπέλα αυτή... Ποιά είναι?
SHOOTER045
18/12/2015, 17:27
Η βαθυστόχαστη
MG-KTiNoS
18/12/2015, 17:56
Είναι μερικά πράγματα που με κάνουν έξω φρενών.... Αυτό που με τρελαίνει όμως πραγματικά είναι η ΠΟΥΣΤΙΑ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ηπαρίνες, σκιαγραφικά, αντισυλληπτικά σε νέο συντελεστή ΦΠΑ 13%!
Πολλοί αναρωτήθηκαν βλέποντας το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείο Υγείας για το γεγονός ότι αναφέρονταν μέσα ότι τα φάρμακα θα έχουν ΦΠΑ 6% και 13%.
Ήταν πράγματι έκπληξη αυτό, γιατί ως γνωστόν όλα τα φάρμακα υπάγονται στον μειωμένο συντελεστή 6%.
Ρωτήσαμε και μάθαμε πως όντως υπάρχει ένα έγγραφο από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με Αρ. Πρωτ. "Δδθτοκ α 5025505 εξ 2015" από τις 9 Δεκεμβρίου 2015 που ορίζει νέο συντελεστή ΦΠΑ 13% μεταξύ άλλων στα παρακάτω προϊόντα:
Ήπαρίνες, Αντιοροί και ανοσολογικά προϊόντα, Σκιαγραφικά, αντισυλληπτικά με βάση τις ορμόνες ή σπερματοκτόνα.
Συνάδελφοι φαρμακοποιοί που παρέλαβαν σήμερα ηπαρίνες επιβεβαίωσαν το γεγονός. Οι ενέσιμες clexane τιμολογήθηκαν από την εταιρεία στο 13% (βλέπε φωτό)...
Η... παράνοια όμως δε σταματά εδώ! Από σήμερα λοιπόν αγοράζουμε με ΦΠΑ 13% τα παραπάνω προϊόντα, και πουλάμε έως και τις 29 Ιανουαρίου με ΦΠΑ... 6% (!) αφού τοτε είναι η έναρξη εφαρμογής του νέου δελτίου τιμών για τα φαρμακεία!!
----------------------
Στη μούγκα το ΦΠΑ σε κάποια φάρμακα ο ΦΠΑ από 6 σε 13....
Τη στιγμή που ο ΕΟΠΥΥ είναι ένα βήμα πριν σκάσει.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ????
dimmie_72
18/12/2015, 18:21
μια Γαλλίδα που δεν πολυσυμπαθεί τους μετανάστες :lol:
MG-KTiNoS
18/12/2015, 18:26
μια Γαλλίδα που δεν πολυσυμπαθεί τους μετανάστες :lol:
ααα οκ δε της τη μπέφτω τότες....
:rolleyes:
MG-KTiNoS
18/12/2015, 18:29
H FAMAR προς πώληση...
:(
Pan (dvs)
18/12/2015, 18:37
H FAMAR προς πώληση...
Mαζι με τα χρεη?
Cpt. Haddock
18/12/2015, 19:24
Είναι μερικά πράγματα που με κάνουν έξω φρενών.... Αυτό που με τρελαίνει όμως πραγματικά είναι η ΠΟΥΣΤΙΑ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ηπαρίνες, σκιαγραφικά, αντισυλληπτικά σε νέο συντελεστή ΦΠΑ 13%!
Πολλοί αναρωτήθηκαν βλέποντας το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείο Υγείας για το γεγονός ότι αναφέρονταν μέσα ότι τα φάρμακα θα έχουν ΦΠΑ 6% και 13%. :a16::a16::a16::a16::a16::a16::a16::a16::a16:
H FAMAR προς πώληση...
Κάπου εδω να υπενθυμισουμε στον αγαπητο φιλο οτι δεν ειναι εδω το φορουμ των φαρμακοποιών :p
pipe_smoker
18/12/2015, 20:27
Κάπου εδω να υπενθυμισουμε στον αγαπητο φιλο οτι δεν ειναι εδω το φορουμ των φαρμακοποιών :p
Είπε ο εκπρόσωπος τραπεζιτών Ελλαδος:lol:
MG-KTiNoS
18/12/2015, 20:37
nikos_abel
18/12/2015, 21:08
Αμάν πια, ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΩΝ, όχι τραπεζιτών.
(Άσε μη πετάξει κανένα σπόιλερ στο άσχετο για εκδίκηση)
AUFGEBRACHT
18/12/2015, 21:14
Αμάν πια, ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΩΝ, όχι τραπεζιτών.
Για την ακρίβεια τραπεζικών, κολλάει καλύτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση από το τραπεζιτικών, εφόσον αναφερόμαστε σε εργαζομένους...
pipe_smoker
19/12/2015, 01:50
Εννοείται οτι κάνω πλάκα και στον Ηλία και στο Βυρωνα και τους λεω τραπεζίτες κι οτι πίνουν το αίμα του κοσμάκη κλπ.
Οποτε κολλάει καλύτερα το τραπεζίτης απο το τραπεζικός:p
MG-KTiNoS
19/12/2015, 08:35
Εννοείται οτι κάνω πλάκα και στον Ηλία και στο Βυρωνα και τους λεω τραπεζίτες κι οτι πίνουν το αίμα του κοσμάκη κλπ.
ναι δεν έχει άδικο, ο κάπτεν τα κάνει όλα.... Οι άλλοι είναι μαρίδα !
theofilos888
19/12/2015, 09:06
Τους υπολοιπους γτ τους αφηνεις στην απ εξω; Κατι σ.......... του συστηματος ειναι και δαυτοι!!!!!! χαχαχαχχαχαχαχαχχα
Billymuse
19/12/2015, 11:55
Για πείτε που να ποντάρω ενα 20ευρο που έχω για πέταμα
348438
tsompanis
20/12/2015, 16:59
230000 πήγαν μέχρι στιγμής να ψηφίσουν για αρχηγό στην νδ. ...
Μετά μας φταίνε οι άλλοι
με 3 ευρώ συμμετοχή έφτασαν ήδη τα 700 χιλιάρικα
λέει θα το κρατήσουν μέχρι τις 20.00 μήπως και χτυπήσουν μύριο
αυτές είναι μπίζνες όχι μαλακιες
Τι να πω. ...
Μα καμία ελπίδα όμως!
230000 πήγαν μέχρι στιγμής να ψηφίσουν για αρχηγό στην νδ. ...
Μετά μας φταίνε οι άλλοι
με 3 ευρώ συμμετοχή έφτασαν ήδη τα 700 χιλιάρικα
λέει θα το κρατήσουν μέχρι τις 20.00 μήπως και χτυπήσουν μύριο
αυτές είναι μπίζνες όχι μαλακιες
Τι να πω. ...
Μα καμία ελπίδα όμως!
Δεν βγαίνουν μαναμ'... :lol:
700.000 θέλει μόνο η Vodafone για την δουλειά... Που κι αυτή δεν βγαίνει γιατί πρέπει να πλΕρωσει κάτι 50εκ. πρόστιμο για κάτι παράνομα λογισμικά πριν 10 χρονιά... Άκου τώρα...
Μλκς νομιζεις είναι οι κάσταναδες που δεν χτύπησαν την δουλειά;... Δεν συμφέρει.. :lol:
amyroukai
20/12/2015, 21:09
Αλλος για το εκατομμύριο;
348573
Billymuse
20/12/2015, 22:25
αυτος το έχει κάνει ''concept store'' 2 stages παρακαλω και σαλέπι και κάστανο
MG-KTiNoS
20/12/2015, 22:54
Τελικά δε γκέρδισε ο άδωνΙς???
:rolleyes:
Billymuse
20/12/2015, 23:01
Eκει στο Λονδίνο τι πίνετε και βγάλατε δευτερο τον παπάρα?
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - UK @neademokratiaUK
Αποτελέσματα Λονδίνου :
Μητσοτάκης : 48.27%
Γεωργιάδης : 36.36%
Μειμαρακης : 7.83%
Τζιτζικωστας : 7.52%
amyroukai
20/12/2015, 23:24
Eκει στο Λονδίνο τι πίνετε και βγάλατε δευτερο τον παπάρα?
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - UK @neademokratiaUK
Αποτελέσματα Λονδίνου :
Μητσοτάκης : 48.27%
Γεωργιάδης : 36.36%
Μειμαρακης : 7.83%
Τζιτζικωστας : 7.52%
Βρεττανικο χιουμορ
Edit
Καθαρή πρωτιά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με πάνω από 40%, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ακολουθεί στην δεύτερη θέση γύρω στο 30% και τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην τρίτη θέση δίνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.
Στην τέταρτη θέση ο 'Αδωνις Γεωργιάδης με μονοψήφιο ποσοστό.
pipe_smoker
21/12/2015, 07:11
Κρύα μερα προβλέπεται η σημερινή.
Εγώ ενα σαλεπακι και 4-5 κάστανα θα τα χτυπουσα.
Και χωρίς απόδειξη, έτσι για το ζειν επικινδύνως και για να κυλήσει λίγη αδρεναλίνη παραπάνω μπας και σώσουμε την παρτίδα Δευτεριατικο...
nicksior
21/12/2015, 07:17
348578
μα είναι αλήθεια ότι βρέθηκαν 400.000 κομματικοί στρατιώτες να πάνε να δώσουν 3 € και να ψηφίσουν για τη Ν.Δ.;
Pan (dvs)
21/12/2015, 08:06
μα είναι αλήθεια ότι βρέθηκαν 400.000 κομματικοί στρατιώτες να πάνε να δώσουν 3 € και να ψηφίσουν για τη Ν.Δ.;
Εδω ψηφισαν τοσα εκκατομυρια Συριζα,οι 400,000 σου εκαναν εντυπωση?
Εδω ψηφισαν τοσα εκκατομυρια Συριζα,οι 400,000 σου εκαναν εντυπωση?
υπάρχει μία διαφορά μεταξύ εσωκομματικών και Εθνικών εκλογών...
nicksior
21/12/2015, 08:55
συμμετοχική λήψη αποφάσεων λέγεται , κάτι που η αριστερά προπαγανδίζει παντού (ιδιαίτερα εκεί που ασκεί συνδικαλιστικό έλεγχο) πλην της εκλογής της ηγεσίας της.
Εκεί την «χαρίζει» στα αστικά κόμματα.
amyroukai
21/12/2015, 09:14
Κρύα μερα προβλέπεται η σημερινή.
Εγώ ενα σαλεπακι και 4-5 κάστανα θα τα χτυπουσα.
Και χωρίς απόδειξη, έτσι για το ζειν επικινδύνως και για να κυλήσει λίγη αδρεναλίνη παραπάνω μπας και σώσουμε την παρτίδα Δευτεριατικο...
Χτες πάντως είχε επιδρομή σδοε στο κέντρο Πειραιά.
skylaros
21/12/2015, 09:30
Δεν είναι τώρα, εδώ και κάποιους μήνες έχω πετύχει τρεις φορές ενώ όλη την υπόλοιπη ζωή μου είχα πετύχει μόνο μια. Καλό κακό δε ξέρω, μάλλον καλό αλλά εγώ νιώθω άβολα όταν είμαι σε μαγαζί και μπαίνουν και τσεκάρουν αλλά υποθέτω πως αυτό είναι δική μου προβληματική.
pipe_smoker
21/12/2015, 09:41
Σιγά μην κατέβω μέχρι Πειραιά για ένα σαλεπάκι:D
Άμα είναι να μπουκώσουμε τίποτα μπούργκερς και κανά βαρέλι μπύρα το συζητάμε:lol:
AristidisZ
21/12/2015, 09:44
Σιγά μην κατέβω μέχρι Πειραιά για ένα σαλεπάκι:D
Άμα είναι να μπουκώσουμε τίποτα μπούργκερς και κανά βαρέλι μπύρα το συζητάμε:lol:
έλα εσύ κάτω και θα τα βρούμε :beer:
amyroukai
21/12/2015, 09:53
Δεν είναι τώρα, εδώ και κάποιους μήνες έχω πετύχει τρεις φορές ενώ όλη την υπόλοιπη ζωή μου είχα πετύχει μόνο μια. Καλό κακό δε ξέρω, μάλλον καλό αλλά εγώ νιώθω άβολα όταν είμαι σε μαγαζί και μπαίνουν και τσεκάρουν αλλά υποθέτω πως αυτό είναι δική μου προβληματική.
Το κωμικό στην όλη ιστορία είναι ότι κάνουν μια δουλειά και αυτοί, ειδικά σε καφέ κλπ που το χωρίς απόδειξη πάει σύννεφο. Ο κόσμος τους έβριζε... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
pipe_smoker
21/12/2015, 10:14
Το κωμικό στην όλη ιστορία είναι ότι κάνουν μια δουλειά και αυτοί, ειδικά σε καφέ κλπ που το χωρίς απόδειξη πάει σύννεφο. Ο κόσμος τους έβριζε... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Πολλά πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε (ή νομίζουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε) θα αρχίσουνε να συμβαίνουν τριγύρω μας. (σαν τον Παϊσιο ακούστηκα :tooth:)
Όχι ότι δε συνέβαιναν ανέκαθεν.
Αλλά το πράγμα έχει πάει πολύ παραπέρα.
amyroukai
21/12/2015, 10:20
Πολλά πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε (ή νομίζουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε) θα αρχίσουνε να συμβαίνουν τριγύρω μας. (σαν τον Παϊσιο ακούστηκα :tooth:)
Όχι ότι δε συνέβαιναν ανέκαθεν.
Αλλά το πράγμα έχει πάει πολύ παραπέρα.
Αγιοποίηση του πάιπ, τώρα.
Ο αη μοντερατοραc ο cεντονογραφοc
****Προσθήκη
Διαβάζω ότι το υπ. Εξωτερικών θα εξαιρεθεί από την διαφάνεια για λόγους Εθνικής ασφάλειας, μόνο που τα εθνικώς ανασφαλή κονδύλια έχει ήδη προβλεφθεί να μην ανακοινώνονται... Το πάρτυ ξαναρχίζει;
theofilos888
21/12/2015, 11:13
Σημερα το πρωι κατα τις 11 πηγα στην λαικη της κηφισιας! Ο παγκος με τα αυγα ειχε ακομη κλειστη την ταμειακη του. Στην ερωτηση περι αποδειξης ηταν εμφανης η δυσανασχετηση του παλικαριου. Κ ο παγκος ηδη σχεδον αδειος! Ουδεν σχολιο!
pipe_smoker
21/12/2015, 11:34
Αγιοποίηση του πάιπ, τώρα.
Ο αη μοντερατοραc ο cεντονογραφοc
By Popular Demand....
348587
Μπιλάκο, τη συγκεκριμένη φωτό περιμένω να την εκτυπώσεις και να την κορνιζάρεις στον τοίχο σου:lol:
MG-KTiNoS
21/12/2015, 13:07
ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΤΗΝΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ
Η βιομηχανική λάσπη «κατάπιε» 33 κτήρια. 91 οι αγνοούμενοι
Ενενήντα ένα άτομα αγνοούνται, είπαν τα κρατικά μέσα ειδήσεων σήμερα, μετά την κατάρρευση ενός τεράστιου σωρού από βιομηχανική λάσπη στην Κίνα χθες η οποία ισοπέδωσε 33 κτίρια θάβοντας πολλά από αυτά κάτω από χώμα
Ο πρόεδρος Λι Κετσιάνγκ ζήτησε επίσημη έρευνα για το βιομηχανικό ατύχημα στη νότια πόλη Σενζέν, το οποίο έγινε τέσσερις μήνες μετά από τεράστιες χημικές εκρήξεις στο νότιο λιμάνι Τιανζίν οι οποίες είχαν προκαλέσει εκτεταμένες και ανεξέλεγκτες φωτιές, φέρνοντας το θάνατο σε πάνω από 160 άτομα
-------------
Μα τι λες ΤΩΡΑ......
:eyepop::eyepop::eyepop:
amyroukai
21/12/2015, 19:10
Kegamotagelia...
Ο κ. Γεωργιάδης εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε: «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για ανανέωση. Χρειάζεται να γυρίσουμε σελίδα.
O Άδωνις τρολάρει απίθανα... ανανέωση με τα ίδια παλιά υλικά.
Α, Επίσης κατι πηρε το μάτι μου για αυξήσεις σε διόδια από 1/1
Περι μειωσεων προκειται, αλλα της ταξης των 0,05Ε οποτε ειναι απλα αδιαφορο το νεο.
amyroukai
21/12/2015, 19:20
Περι μειωσεων προκειται, αλλα της ταξης των 0,05Ε οποτε ειναι απλα αδιαφορο το νεο.
Η κοινοπραξία Αιγαίου έχει αυξήσεις, κάποιες αλλες έχουν τις μηδαμινές μειώσεις που λες. Το ξαναβρήκα.
http://ipop.gr/themata/eimai/afxisi-ke-sta-diodia-apo-ti-nea-chronia/
Η κοινοπραξία Αιγαίου έχει αυξήσεις, κάποιες αλλες έχουν τις μηδαμινές μειώσεις που λες. Το ξαναβρήκα.
http://ipop.gr/themata/eimai/afxisi-ke-sta-diodia-apo-ti-nea-chronia/
Τιμιο, εγω διαβασα για την Νεα Οδο (νομιζω).
Αλλα εμενα στα @@ μου ετσι κι αλλιως :D
gior-gos
21/12/2015, 19:26
Απο 1/1 ακριβαινει το κρασι 0,15€/750ml ή 0,2€/lt.
MG-KTiNoS
21/12/2015, 22:00
Kegamotagelia...
Ο κ. Γεωργιάδης εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε: «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για ανανέωση. Χρειάζεται να γυρίσουμε σελίδα.
O Άδωνις τρολάρει απίθανα... ανανέωση με τα ίδια παλιά υλικά.
To mΙtsotak είναι το αφεντικό του Άδωνη.
Έχει προδιαγραφές γιου εσ όπως ο Τζεμ ο Γιωργάκης ο Κωστάκης και άλλα τέτοια καλά παιδάκια
Στο τέλος θα την πάρει την εξουσία για να μας σώσει λίγο και αυτός.
MG-KTiNoS
22/12/2015, 12:48
Είπε ο εκπρόσωπος τραπεζιτών Ελλαδος:lol:
http://tvxs.gr/news/ellada/ereyna-gia-daneia-poy-piran-trapezites-apo-tis-trapezes-toys
Κανένα δάνειο πήρατε ρε ή είστε όλοι χάπατα....????
Τρέμανε οι κλιτήρες με τη ΜΠΛΑΚ ΡΟΚ.... ε?
:wave2::moutza::moutza:
stefanos
22/12/2015, 13:05
Αν γίνεται "τραπεζίτης" κάθε διορισμένος αποτυχημένος πολιτικάντης που βάζουν στα ΔΣ...:rolleyes:
Αν είχε ένα καλό ο Σοβιετία ήταν ότι κρατούσε υπό έλεγχο τα ακραία φασιστοειδή της κεντρικής Ευρώπης (http://www.kathimerini.gr/843324/article/epikairothta/politikh/diplwmatikh-entash-me-tsexia-sthn-a8hna-o-ellhnas-presvhs).
Με το που διαλύθηκε η ΕΣΣΔ, κόψανε αλυσίδα...