View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
RAMMSTEIN
29/08/2016, 18:00
etsi nai kanoume douleia
apla kai katanohta pragmata
thnx tha to tsekaro
επιτελους ηρθε η ωρα,με το ζορι δουλευει το istick tc40w.
evic-vtc mini η evic vtwo mini?
για πεστε να το παραγκειλω....
basilis_k6
29/08/2016, 20:36
καμια διαφορα. ουτε στην τιμη εχουν μεγαλη διαφορα απεξω.
επιτελους ηρθε η ωρα,με το ζορι δουλευει το istick tc40w.
evic-vtc mini η evic vtwo mini?
για πεστε να το παραγκειλω....
364914
57 euro,μου αρεσε αν και το δουλεψα λιγο λογο μπαταριας
19 euro το mini fumytank3 γιατι ειμαι τσιγαρισιος τελικα.(απο τον Νοεμβριο περιπου τωρα το καταλαβα:moutza:)
chillipf
31/08/2016, 11:17
Τελευταία κάνω διάλειμα από τους επισκευάσιμους και πήρα το παρακάτω Kabuki
https://www.fasttech.com/product/3870800
ωραίο πράμα είναι, ουσιαστικά ναυτίλος (ίδιες αντιστάσεις), σε ωραιότερη μορφή και πιό καλό, για εμένα, άτμισμα.
Αέρηδες φούλ ρύθμιση, τσιγαρίσιο και όλα καλά.:cool:
ρε παληκαρια ο fumytank 3 "καλος" αλλα λιγος,μεχρι το μεσημερι εχθες και τον αδειασα.
καμια προταση για καλουτσικο τσιγαρισιο με μεγαλο δοχειο,με τον subtank mini που ειχα σε δυνατη μερα τον αδειαζα αργα το απογευμα.
και κατι ακομα,ξαναδουλεψα για λιγο τον sub εχθες καποια στιγμη και εχει πιο σφιχτη ρουφηξια απο τον fumytank 3,με κλειστους αερηδες και οι 2?:confused:
@balakia Top τσιγαρίσιος = Κayfun,phenomenon.
Δε κατάλαβα ακριβως τι εννοείς μετα.Εφόσον εχεις τον subtank τι πρόβλημα υπάρχει;
Σε άλλα νεα,πήρα εναν ντρίπερ σήμερα και δε λβέπω καθραρά λπέον τπ πηλκτρολωγιο
@balakia Top τσιγαρίσιος = Κayfun,phenomenon.
Δε κατάλαβα ακριβως τι εννοείς μετα.Εφόσον εχεις τον subtank τι πρόβλημα υπάρχει;
Σε άλλα νεα,πήρα εναν ντρίπερ σήμερα και δε λβέπω καθραρά λπέον τπ πηλκτρολωγιο
Επειδη ο subtank,βαρια βαρια στο δευτερο φουλαρισμα,γεμιζει υγρο στο ακροστομιο και απο καποιο σημειο και μετα μου ερχεται στο στομα,μου ειπε ο μαγαζατορας οτι το κανει επειδη ατμιζω τσιγαρισια και δεν ενδυκνειτε για τσιγαρισιο ατμισμα.
Ετσι πηρα τον αλλο και τον γεμιζω 2 φορες την μερα και με βλεπω για 3.
Ο subtank είναι με επισκευάσιμη ή με έτοιμη κεφαλή?
ο balakia εχει τον μινι.
επειδη ειχα τον σαμπτανκ τον κανονικο παιρνει και επισκευασιμη και ετοιμη και με διπλη αντισταση. δεν ξερω αν γινεται στον μινι.
Ο subtank είναι με επισκευάσιμη ή με έτοιμη κεφαλή?
Καλημερα.
Με επισκευασιμη φτιαχνω 0.5 ohm αντισταση.
Καλημέρα
@virus και ο μίνι ακριβώς όπως το βυτιο είναι στο deck. Έχει και rta κομμάτι.
@Balakia αν είναι αραιό το υγρό σου, αν έχει wfi (water for injection), αυτό προκαλεί εύκολα συνήθως το spit back. Αν είναι πολύ ανοιχτές οι σπειρες της αντίστασης πάλι έχεις εύκολο spit back. Αν έχεις υπερτροφοδισια, πάλι έχεις εύκολο spitback. Αν το βαμβάκι είναι χαλαρό, πάλι έχεις εύκολο spitback.
Δεν βγάζω εύκολα άκρη ψαχνοντας οπότε ας δούμε αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία:
Μπορούμε να πάρουμε το ΗΤ μαζί μας σε πτήση, πόσες μπαταρίες και μέχρι ποια ποσότητα υγρών;
Δεν μιλάω για χρήση μέσα στο αεροπλάνο, αδιάφορο μου είναι. Αν μπορούμε να το έχουμε μαζί μας είναι η ερώτηση.
Καλημέρα
@virus και ο μίνι ακριβώς όπως το βυτιο είναι στο deck. Έχει και rta κομμάτι.
@Balakia αν είναι αραιό το υγρό σου, αν έχει wfi (water for injection), αυτό προκαλεί εύκολα συνήθως το spit back. Αν είναι πολύ ανοιχτές οι σπειρες της αντίστασης πάλι έχεις εύκολο spit back. Αν έχεις υπερτροφοδισια, πάλι έχεις εύκολο spitback. Αν το βαμβάκι είναι χαλαρό, πάλι έχεις εύκολο spitback.
Τον αερα τον εχω στην μικροτερη τρυπα,σπειρες ενωμενες μεταξυ τους και βαμβακι δεν το λες χαλαρο μεσα στην αντισταση.
Το υγρο δεν ξερω ποτε ειναι αρυ και ποτε οχι,θα δοκιμασω καποιο αλλο σε καμια 10-15 μερες.
Τ α υπολοιπα που ειπες δεν ξερω τι σημαινουν!!!!
Δεν βγάζω εύκολα άκρη ψαχνοντας οπότε ας δούμε αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία:
Μπορούμε να πάρουμε το ΗΤ μαζί μας σε πτήση, πόσες μπαταρίες και μέχρι ποια ποσότητα υγρών;
Δεν μιλάω για χρήση μέσα στο αεροπλάνο, αδιάφορο μου είναι. Αν μπορούμε να το έχουμε μαζί μας είναι η ερώτηση.
http://vaping.gr/index.php/topic,710.765.html ποστ #767 μπας και βγάλεις άκρη
balakia..
o mini κάνει και για πνευμονικές και για τσιγαρίσιες και είναι και στα δύο αρκετά καλός. Όχι τόσο καλός στις τσιγαρίσιες όσο ένας καυφουν ούτε τόσο καλός στις πνευμονικές όσο ένας γκριφιν αλλά μπορεί και κάνει και τα δυο. Δεν φταίει ο ατμοποιητής, είναι λάθος το στήσιμο.
Με αντίσταση 0,5 και με τον αέρα στις μικρές τρύπες είναι λογικό να παθαίνεις αυτό που παθαίνεις.
Τον έχω και τον χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο τώρα και μπορώ να τον κάνω πραγματικά ότι θέλω. Ακόμα και ένα στήσιμο που να κάνει και για τους δύο τρόπους ατμίσματος δεν είναι καθόλου δύσκολο.
Σε γενικές γραμμές ο subtank θέλει λίγο σφιχτό βαμβάκι. Έχω πάψει πλέον να κάνω ενωμένες σπείρες και ότι και να φτιάξω βάζω 5 σπείρες ανοιχτές. Την τιμή της αντίστασης την ρυθμίζω απ' τη διάμετρο της σπείρας και το πάχος του σύρματος. Λίγο βαμβάκι σφιχτό και η αντίσταση ούτε χαμηλά ούτε ψηλά, λίιιιιγο πιο κάτω απ' την ευθεία που πιάνουν τα σύρματα. (όχι πως αν την κατεβάσεις δεν δουλεύει!)
Και μάλιστα κάνω υγρό με περισσότερο pg που σε γενικές γραμμές είναι δυσκολότερο και πιο ιδιότροπο απ' το vg.
Ψάξε να βρεις το στήσιμο που σου ταιριάζει.
~ΕΝΤΟΥΜΑΝΙΑCON~
365096
365097
Έχει και ένα ντριπ τιπ έξτρα το οποίο είναι τεράστιο στο άνοιγμα για να σταζεις μέσα ευκολότερα
365098
nikos_abel
02/09/2016, 14:11
Από όσο έχω καταλάβει, κάθε εταιρεία έχει την τακτική της. Αν και όλοι κινούνται προς τον πλήρη αποκλεισμό.
Πάντως 2 χρόνια πριν και μαζί μου το πήρα χωρίς πρόβλημα, αλλά και κλεφτές τζούρες έκανα (ιζι τζετ).
Με ότι είχα γεμίσει όμως από πριν, όχι μπουκαλάκια κλπ.
Σας ευχαριστω ολους για της απαντησεις.
Δεν το ηξερα αυτο για της σπειρες της αντιστασης και μαλιστα τυρανιεμαι να ειναι κολημενες μεταξυ τους,η ρουφιανα η πρωτη ολο με γανιαζει.
Για τσιγαρισιες με αυτον δηλαδη τι αντισταση πρεπει να φτιαξω,1 ohm,με δεδομενο οτι θελω τερμα κλειστο τον αερα;
Έχω πάρει 2 φορές με Ryanair. Ego One με 20 και 30ml μπουκαλάκια σε πλαστικό σακουλάκι από αυτά που σου δίνουν στο αεροδρόμιο. Δεν μου ζήτησαν καν να ανοίξω την τσάντα να δούνε τι είναι.
Για τσιγαρισιες με αυτον δηλαδη τι αντισταση πρεπει να φτιαξω,1 ohm,με δεδομενο οτι θελω τερμα κλειστο τον αερα;
Από 1Ω και πάνω θα την κάνεις, είτε με κολλημένες είτε με ανοιχτές. Το βαμβάκι ψιλοσφιχτό και μόνο οσο χρειάζεται (μη το γεμίζεις μέσα το ντεκ, όσο χρειάζεται για να κλείσουν οι τρύπες). Σύρμα μη βάλεις πιο χοντρό από 28GA. Με κάνθαλ 28GA βγάζεις εύκολα αντιστάσεις κοντά στο 1 ή 1.1Ω ή και μεγαλύτερες αν θέλεις.
Διάμετρο σπείρας νομίζω έκανα 2.5μμ αλλά τώρα φτιάχνω 2μμ. Μου αρέσει περισσότερο έτσι αλλά δε βγάζει πάνω από 1Ω με 5 σπείρες ανοιχτές. Σε αυτή την περίπτωση θέλεις 30GA (πιο λεπτό). 5 σπείρες τις χωράει εύκολα και 6 βάζεις χωρίς κόπο, από κει και πάνω χαλάνε.
Ο αριθμός των σπειρών δεν ειναι ανεξάρτητος απ' την εμπειρία ατμίσματος. Άλλο 1 Ω με λίγες σπείρες λεπτού σύρματος άλλο 1Ω με περισσότερες σπείρες πιο χοντρού σύρματος.
Τώρα τα έχω ξεχάσει αυτά. Φτιάχνω με έλεγχο θερμοκρασίας και δουλεύει πολύ καλά με όλες τις επιλογές αέρα.
Από 1Ω και πάνω θα την κάνεις, είτε με κολλημένες είτε με ανοιχτές. Το βαμβάκι ψιλοσφιχτό και μόνο οσο χρειάζεται (μη το γεμίζεις μέσα το ντεκ, όσο χρειάζεται για να κλείσουν οι τρύπες). Σύρμα μη βάλεις πιο χοντρό από 28GA. Με κάνθαλ 28GA βγάζεις εύκολα αντιστάσεις κοντά στο 1 ή 1.1Ω ή και μεγαλύτερες αν θέλεις.
Διάμετρο σπείρας νομίζω έκανα 2.5μμ αλλά τώρα φτιάχνω 2μμ. Μου αρέσει περισσότερο έτσι αλλά δε βγάζει πάνω από 1Ω με 5 σπείρες ανοιχτές. Σε αυτή την περίπτωση θέλεις 30GA (πιο λεπτό). 5 σπείρες τις χωράει εύκολα και 6 βάζεις χωρίς κόπο, από κει και πάνω χαλάνε.
Ο αριθμός των σπειρών δεν ειναι ανεξάρτητος απ' την εμπειρία ατμίσματος. Άλλο 1 Ω με λίγες σπείρες λεπτού σύρματος άλλο 1Ω με περισσότερες σπείρες πιο χοντρού σύρματος.
Τώρα τα έχω ξεχάσει αυτά. Φτιάχνω με έλεγχο θερμοκρασίας και δουλεύει πολύ καλά με όλες τις επιλογές αέρα.
Ευχαριστω,θα το δοκιμασω....
Συνταγή παραπλήσια στο Boss reserve της Cutwood.
Kράτησα τη νικοτίνη χαμηλά για να παίξει εύκολα σε dripper και γενικά σε αεράτους ατμο/τές για πνευμονικές τζούρες.Η συνταγή προέκυψε ως twist απο τη συνταγή του Boss reserve.
Κρεμώδη υφή,απαλή μπανάνα χωρίς να βγαίνει μπροστά απο τα υπόλοιπα αρώματα,πάραυτα την καταλαβαίνεις.Η βάση του υγρού ειναι κρεμώδης και ελαφρά βουτυρώδες και δεν κουράζει.Η επίγευση είναι ελαφρώς γαλακτερή με το φυστικοβούτρο να κάνει τη παρουσία του στο τελείωμα μαζί με τη βανίλια swirl.
To μόνο σίγουρο είναι πως στο τελειώμα της τζούρας,θα γλέιφετε τα χείλη σας λόγω της επίγευσης.Ατμίζεται άμεσα. όμως έτσι βγαίνει μπροστά η μπανάνα.Μετα απο μερικές ώρες υπάρχει καλύτερο δέσιμο των γεύσεων όπως προανέφερα.
Τα αρώματα με το τρίγωνο μπροστά περιέχουν διακετύλιο.
365429
365853
The Hurricane V1.2
Τον έχω 3 ημέρες, αντίγραφο 1:1
Εύκολο στήσιμο, αεράτος όπως:Αερατη τσιγαρίσια, σφιχτη πνευμονικη. Θέλει λίγο παραπάνω βαμβάκι σε σχέση με kfl+, phenomenon λόγω του θάλαμου ατμοποιησης. Γεύση:Κοντράρει στα ίσα τους 2 που είπα πριν. Γέμισμα όπως ο subtank. Διαρροή καμία ως τώρα. Λίγο βαρύς θα έλεγα αλλά τίποτα το φοβερό. Για τα Λεφτά του, κάτω από 20 ευρώ, είναι εξαιρετικός ως απόδοση αλλά και ως κατασκευη.
Αυτό όμως που μου άρεσε πολύ είναι ο τρόπος ατμοποίησης. Ελάχιστα σκασίματα με ανοιχτές σπειρες, βελουδινος ατμος. Πολύ ομαλή ροή που μόνο στον phenomenon έχω ξανασυναντησει.
Bob_o_mastoras
12/09/2016, 19:47
Το αρχισα και εγω σημερα με ενα σετ της Nobaco που ειχα παρει 2 χρονια πριν..
Με πιανουν κατι "φρικες" οταν σκεφτομαι οτι δεν εχω αναψει τσιγαρο αλλα ολα υπο ελεγχο προς το παρον..
Δεν καπνιζα και πολυ ουτως ή αλλως. 10 με 15 τσιγαρα τη μερα max.
Αλλα ειπα να μηδενισω και μου το ειχε προτεινει και ο γιατρος για το στομαχι που εχω ενα θεματακι..
Προς το παρον κομπλε! :smokin:
Το αρχισα και εγω σημερα με ενα σετ της Nobaco που ειχα παρει 2 χρονια πριν..
Με πιανουν κατι "φρικες" οταν σκεφτομαι οτι δεν εχω αναψει τσιγαρο αλλα ολα υπο ελεγχο προς το παρον..
Δεν καπνιζα και πολυ ουτως ή αλλως. 10 με 15 τσιγαρα τη μερα max.
Αλλα ειπα να μηδενισω και μου το ειχε προτεινει και ο γιατρος για το στομαχι που εχω ενα θεματακι..
Προς το παρον κομπλε! :smokin:
Δεν τα λές και λίγα τα 10-15...νταξ δεν είναι και 1μιση πακέτο που έκανα μετά το στρατό.Ένιγούεϊ καλως μας ήρθες στην φαμίλια των ατμιστών κ εσύ :) θα σε μυήσει ο χαμενοςστηνκαλτσααιχμαλώτου καλά.Σε κανα 2μηνο σε κόβω με καινούριο μοντάκι χαχαχαχαχα
Ουτε καν δίμηνο.Ξεκίνα για ντριπερ μάστορα με clapton coils να ανοιγεις πρόγραμμα σε μαγαζί με τα ντουμάνια.
Bob_o_mastoras
12/09/2016, 21:44
Ουτε καν δίμηνο.Ξεκίνα για ντριπερ μάστορα με clapton coils να ανοιγεις πρόγραμμα σε μαγαζί με τα ντουμάνια.
Μπαρδον...;;;
Τρωγωνται τουτα...;;; :lol::lol:
Ρε θελω να αναψω κανονικο τσιγαρο λεμε... :panic:
Δεν εχω χαρμανα απο την νικοτινη (ισα ισα πηρα περισσοτερη απ'οτι συνηθως) αλλα ειναι η συνηθεια πολυ ισχυρη ρε γμτ... :cry:
Θελω να μυρισω καπνο...
Πιστευω σε 2 με 3 μερες να το εχω ξεπερασει καπως...
Όταν θα βρεις και το κατάλληλο υγρό θα σου αρέσει όπως σου άρεσε και το τσιγάρο. Εγώ πλέον κάνω χωρίς νικοτίνη δροσερά αρώματα φρούτων και τα απολαμβάνω. Δεν έχει καμία σχέση με το τσιγάρο και ούτε θέλω να έχει. Κάπου υπάρχει και ένα μπουκαλάκι virginia της natura 0% αλλά έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω.
ε αμα ειναι ετσι αναψε το μη το κουράζεις.
Μπαρδον...;;;
Τρωγωνται τουτα...;;; :lol::lol:
Ρε θελω να αναψω κανονικο τσιγαρο λεμε... :panic:
Δεν εχω χαρμανα απο την νικοτινη (ισα ισα πηρα περισσοτερη απ'οτι συνηθως) αλλα ειναι η συνηθεια πολυ ισχυρη ρε γμτ... :cry:
Θελω να μυρισω καπνο...
Πιστευω σε 2 με 3 μερες να το εχω ξεπερασει καπως...
Αν θες καπνό τράβα στου Ντάλτον. .....
Bob_o_mastoras
12/09/2016, 22:09
Αν θες καπνό τράβα στου Ντάλτον. .....
Ρε 'συ, βασικα θελω να ρωτησω ποιο ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι καλυτερο για touring..?? :confused:
Ένας ντριπερ με μπαφοζουμο .......και εεεεεφυγες. .......
Καλύτερο για touring; Πιστευω ενας με μεγάλο τανκ 3ml και πάνω,χωρίς διαρροές.Η αντίσταση θα πρέπει να έχει φτιαχτεί την προηγούμενη ημέρα ωστε αν τυχόν δεν βγεί καλή να το καταλάβεις έγκαιρα.Συν ο,τι θα έχει πατήσει κιόλας μεσα στην ημέρα.Αμα σου κάτσει στραβό στήσιμο και το πάρεις χαμπάρι στο ταξίδι,αντίο ζωή.
Καλύτερο για touring; Πιστευω ενας με μεγάλο τανκ 3ml και πάνω,χωρίς διαρροές.Η αντίσταση θα πρέπει να έχει φτιαχτεί την προηγούμενη ημέρα ωστε αν τυχόν δεν βγεί καλή να το καταλάβεις έγκαιρα.Συν ο,τι θα έχει πατήσει κιόλας μεσα στην ημέρα.Αμα σου κάτσει στραβό στήσιμο και το πάρεις χαμπάρι στο ταξίδι,αντίο ζωή.
Αντίο ζουμί θες να πείς χαχαχαχαχαχα
Bob_o_mastoras
13/09/2016, 22:04
Δευτερη μερα σημερα χωρις κανονικο τσιγαρο. :D
Το στομαχι μου ηδη ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση και δεν εχω τοσο συχνα τη σκεψη να αναψω κανονικο τσιγαρο...
Για να δουμε...
Βρε αμα σκας,αναψε το δε θα πεθάνουμε κιόλας.Το ηλεκτρονικό πάντως δεν θεωρώ πως ειναι για διακοπή καπνίσματος αλλά κατηγορία απο μόνο του.
αν και το εχει ξαναπει ο τολης....
οσο πιο γρηγορα αποδεχτεις οτι καπνικα υγρα τελος και να συνηθισεις στην ιδεα αλλων γευσεων θαναι το καλυτερο για σενα.
και παρε ενα μπουκαλακι απο τα καλα. five pawns που εχουν απιστευτες γευσεις για να σαρεσει περισσοτερο.
Bob_o_mastoras
13/09/2016, 22:39
Βρε αμα σκας,αναψε το δε θα πεθάνουμε κιόλας.Το ηλεκτρονικό πάντως δεν θεωρώ πως ειναι για διακοπή καπνίσματος αλλά κατηγορία απο μόνο του.
Ναι, δεν πιστευω οτι βοηθαει τοσο πολυ στη διακοπη. Αλλα ειναι, οπως λες, αλλος τροπος χορηγησης της ουσιας.
Και γι'αυτο στην αρχη, ενω δεν εχεις κανενα στερητικο απο τη νικοτινη, εχεις τον ψυχολογικο εθισμο να σου υπενθυμιζει τη συνηθεια που ειχες να λαμβανεις τη δοση σου με ενα συγκεκριμενο τροπο.
Οταν τον αλλαζεις αυτον τον τροπο σε θεματα που επαφιονται του εθισμου και της παραγωγης ντοπαμινης, συνηθως τρως ενα μικρο "σοκ"..
Παντως, θελω πρωτα να ξεκοψω με τη συνηθεια του τσιγαρου και επειτα θα μηδενισω, σιγα σιγα και τη νικοτινη.. ;)
Bob_o_mastoras
13/09/2016, 22:40
αν και το εχει ξαναπει ο τολης....
οσο πιο γρηγορα αποδεχτεις οτι καπνικα υγρα τελος και να συνηθισεις στην ιδεα αλλων γευσεων θαναι το καλυτερο για σενα.
και παρε ενα μπουκαλακι απο τα καλα. five pawns που εχουν απιστευτες γευσεις για να σαρεσει περισσοτερο.
Δεν πηρα καπνικο υγρο επιτηδες. Ενα της Nobacco εχω με γευση μηλου. Νοστιμο!! :D
υ.γ. Ετσι και αλλιως δεν μπορουν να υποκαταστησουν τον καπνο με τιποτα..
Αν πάρεις υγρο απο Black note μια χαρά καπνικό θα νιώσεις.Πρόσεξε το εξής όμως,καπνικό όχι τσιγαρίσιο.Τσιγαρίσιο-τασάκι δε θα βρεις.Καπνικό όμως,πολλά κυκλοφορουν.Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.zerobacco.gr/ygra-anaplirosis/black-note
Και εδώ http://www.zerobacco.gr/ygra-anaplirosis/black-note/black-note-notebook.html
Eιναι ακριβά βέβαια αλλά η ποικιλία τους μεγάλη.Τα φράγκα να ξέρεις στα υγρά φεύγουν.
Βέβαια για να τα απολαυσεις θες και μηχάνημα της προκοπής.Μη μας πουν και βλαχοά ξερω γω ξέρς!
Ναι, δεν πιστευω οτι βοηθαει τοσο πολυ στη διακοπη.
Κάνεις λάθος! Δεν θεωρώ ότι είναι μέθοδος διακοπής καπνίσματος αλλά βοηθάει. Ακόμα και αν δεν μειώσεις σημαντικά την νικοτίνη πριν προσπαθήσεις να το κόψεις, αν δεν κάνεις κανονικό τσιγάρο για κάποιο διάστημα, είναι πιο εύκολο.
Δεν πηρα καπνικο υγρο επιτηδες.
Και πάλι λάθος! Είναι νωρίς για φρούτα και μλκς!
Κάποιες καπνικές γεύσεις που είναι οικονομικές και τις έχουν σχεδόν όλα τα μαγαζιά για να τις δοκιμάσεις είναι της natura..
Το μανχαταν είναι μια ήπια γεύση που γενικά αρέσει σε πολλούς καινούριους. Το βιρτζίνια της νατούρα είναι πιο έντονο και στην αρχή θα σε ξενίσει. Θα σου φανεί λίγο έντονο, όπως όλες οι γεύσεις, γιατί δεν τις έχεις συνηθίσει. To Latakia και burley εμένα δε μου άρεσαν και πολύ αλλά αξίζουν μια δοκιμή στην αρχή.
Για πιο πολύπλοκες γεύσεις θα ανέβεις οικονομικά και θα χρειαστείς και καλύτερη ατμομηχανή.
Ένας λόγος που ζορίζεσαι με το τσιγάρο ακόμα είναι το λάθος υγρό που έχεις επιλέξει. Βρες μια γεύση που να σου αρέσει.
Άσε να τον ρίξουμε στα βαριά αμέσως, να αρχίσει τα σαμπώμε. Συμφωνώ με Manhattan, ίσως και London Rain. Οπωσδήποτε ένα Ry4 για αρχή.
Bob_o_mastoras
14/09/2016, 09:25
Δεν μου αρεσει η γευση των καπνικωνΕ.. Προτιμω το μηλαρακι μου.. :)
Τι ειναι το Ry4???
Δεν μου αρεσει η γευση των καπνικωνΕ.. Προτιμω το μηλαρακι μου.. :)
Τι ειναι το Ry4???
Καπνικό υγρό με βανίλιες και σε άλλες παραλαγές.Δοκίμασε το.Αξιζει! Ήταν η 1η γεύση που πήρα όταν ξεκίνησα και ακόμα και τώρα παραμένει απο τα αγαπημένα μου υγρά!!Είναι must!
Το RY4 της Liqua (https://www.replacesmoke.com/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/liqua.html) προσφέρει μία δυνατή γεύση από γλυκό καπνό με τόνους καραμέλας και βανίλιας.
Ry είναι τα αρχικά αυτουνού που έφτιαξε το πρώτο ματζουνι για τους ατμοποιητες. Άμα δε σου αρέσουν τα καπνικα, δοκίμασε το οικονομικό project entropy από hexocell - Natura.
Και το ry6 από natura είναι καλο. Θυμίζει από bebeca και tribeca.
Fodi F2 rdta (genesis γιαλαντζί) απο την Hcigar.Νομίζω πως θα βάλω τον kfl+ στην άκρη.Ποιος,εγω τον kfl+.
Πάμθφηνος; Ναι.
Ευκολος στο στήσιμο;Ναι
Γεύση ίσως καλύτερη απο kfl+; Παίζει τρελά αυτο το σενάριο προς το ναι.
Ευκολία χρήσης;Ναι
Βελούδινη smooth ατμοποίηση :a013:
Ελληνικό review (https://www.youtube.com/watch?v=hHkqnKcBOKM)
Τσιγαροτζούρα αεράτη αλλά κλείνει αν θες.Oλες οι τρύπες ανοιχτες=σφιχτή πνευμονική.Εχει 5-6 μικρές τρύπες απο τη μια πλευρά και ομοίως απο την άλλη.Στις 2+2 έχεις αεράτη τσιγαρίσια.Στη 1+1 είσαι spot on τσιγαρίσια σέρτικη αντρίκια κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα για να απολαμβάνεις κανελομπισκοτοκρεμολούλουδα σαν άντρας.
Τσιγαροτζούρα αεράτη αλλά κλείνει αν θες.Oλες οι τρύπες ανοιχτες=σφιχτή πνευμονική.Εχει 5-6 μικρές τρύπες απο τη μια πλευρά και ομοίως απο την άλλη.Στις 2+2 έχεις αεράτη τσιγαρίσια.Στη 1+1 είσαι spot on τσιγαρίσια σέρτικη αντρίκια κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα για να απολαμβάνεις κανελομπισκοτοκρεμολούλουδα σαν άντρας.
Nice! :beer:
H σφιχτή πνευμονική είναι σαν του kanger mini?
Η σφιχτή πνευμονική θα έλεγα πως είναι κοντά στις 2 οπες του subtank mini. Αν θυμάμαι καλά ο sub έχει 1, 2 και μετά τη μεγάλη που είναι φουλ ανοιχτός; Αν όντως έτσι, είναι περίπου στις 2 τρύπες. Take a look Και θα καταλάβεις
367492
Άλλες τόσες μικρές έχει και από την άλλη πλευρά.
Και άλλη μια φώτο πως φαίνεται ολόκληρος
367493
Το γέμισμα είναι εύκολο, έχει μια μικρή τάπα πληρωσης η οποία τη λες και διακοσμητική μιας και θα χαθεί εύκολα. Όμως, υγρό δε φεύγει ακόμη και αν δε βάλεις την τάπα. Εγώ την έχω αφήσει στην άκρη και ως τώρα δεν έχω πρόβλημα. Βέβαια το τεστ το καλό θα γίνει σήμερα που θα τον έχω στο τσαντάκι στη δουλειά και θα κοπανιέται πάνω κάτω. Θα δείξει.
Thanks toli.
Και ψάχνω έναν για τσιγαρίσια γιατί ο καλύτερος που έχω ως τώρα για τσιγαρίσια είναι ο subtank.
Update:Στο πάνω κάτω στο τσαντάκι έπαιξε μια μικρή μπινιά αλλά το κόβω να είναι λάθος το δικό μου στήσιμο. Θα το ψάξω γιατί είναι πραγματικά καλό χλιμιτζίρι ο συγκεκριμένος.
nikos_abel
20/09/2016, 19:18
http://vaperanks.com/phillip-morris-launches-new-type-of-smokeless-cigarette/
Bob_o_mastoras
20/09/2016, 23:10
Συναδελφοι ατμιστες, τι σετ να παρω γυρω στα 50€ max με καλη αυτονομια μπαταριας και καλη γευση;;;
Αυτο που εχω ειναι mini παλιο και βγαζει λιγο ντουμανι.. :smokin:
Ανέβα λίγο ρε ματζίρη στα λεφτά.Λοιπόν,πάρε ένα istick pico,2 μπαταρίες 18650 και εναν φορτιστή για τις μπαταρίες και στείλε μου μια διεύθυνση να σου στείλω έναν ατμοποιητή που δε χρησιμοποιώ να κάνεις δουλεία σούπερ ντούπερ.
Bob_o_mastoras
20/09/2016, 23:24
Ανέβα λίγο ρε ματζίρη στα λεφτά.Λοιπόν,πάρε ένα istick pico,2 μπαταρίες 18650 και εναν φορτιστή για τις μπαταρίες και στείλε μου μια διεύθυνση να σου στείλω έναν ατμοποιητή που δε χρησιμοποιώ να κάνεις δουλεία σούπερ ντούπερ.
Ωπα, κατσε μαστορα.. Κανε τα λιγο πιο λιανα γιατι δεν σκαμπαζω γρι απο το αθλημα... :D
Τι ειναι αυτα που λες και που μπορω να τα βρω...;;
Eυχαριστω για τον ατμοποιητη..!! :) :beer:
Bob_o_mastoras
20/09/2016, 23:31
Ενταξει, τα τσεκαρα στον Γουγλη!! :D
Αλλη ερωτηση.. :look:
Τελειωσα ενα μπουκαλακι 10ml με γευση μηλο. Πλεον στο δευτερο η γευση μου φαινεται πολυ πιο αδυναμη.. Φταιει οτι την συνηθησα;;
Ακομα και με καινουργιο ατμοποιητη συμβαινει αυτο. Επισης μου αφηνει μια περιεργη αισθηση (σαν ξηροτητα) στο μπροστα μερος του ουρανισκου, πισω απο τα δοντια..
Τη συνήθισες και ο ατμοποιητής σου δεν σου δίνει αρκετή.
Ενταξει, τα τσεκαρα στον Γουγλη!! :D
Αλλη ερωτηση.. :look:
Τελειωσα ενα μπουκαλακι 10ml με γευση μηλο. Πλεον στο δευτερο η γευση μου φαινεται πολυ πιο αδυναμη.. Φταιει οτι την συνηθησα;;
Ακομα και με καινουργιο ατμοποιητη συμβαινει αυτο. Επισης μου αφηνει μια περιεργη αισθηση (σαν ξηροτητα) στο μπροστα μερος του ουρανισκου, πισω απο τα δοντια..
Το πιό πιθανο είναι να εφτασες στο κοτσάνι. .....
:tooth:
Είναι το φαινόμενο vipers tongue.
Συνηθίζεις την γεύση και σου φαίνεται άχρωμη.
http://www.coilart.net/coilart-mage-rta-24mm-35ml-black
Το χτύπησα.Ντουμάνιασε ο τόπος.Πανεύκολος στο στήσιμο,φουλ γευση,λάτρεψα το drip tip του.Ξεκάθαρα αεράτος ξεκάθαρα μόνο μεχρι 3 νικοτίνη γιατί αλλιώς τα μάτια πετάγονται έξω κάπως έτσι :a03:
Update:Στο πάνω κάτω στο τσαντάκι έπαιξε μια μικρή μπινιά αλλά το κόβω να είναι λάθος το δικό μου στήσιμο. Θα το ψάξω γιατί είναι πραγματικά καλό χλιμιτζίρι ο συγκεκριμένος.
Μπορεί να παίξει σφικτή τσιγαρίσια σαν τον kfl+; αν ναι, μάλλον θα τον τσιμπίσω
Ενδιαφέρον φαίνεται.... στο review που είδα, το βαμβάκι δεν κατέβαινε μέχρι κάτω στο tank, αν τελειώνει το υγρό τι γίνεται;
Ναι εχει σφιχτή τσιγαρίσια αν το θες αλλά θα σου ζεσταίνει πολύ τη καμπάνα.Θέλει λίγο το κόλπο του όπως πχ ποσο χαμηλά θα κατεβάσεις την αντίσταση στο deck ή όχι.Παιχνιδάκι ειναι αυτό.Γυρώ στο 1 ohm παιζει εκπληκτικά.Τωρα όσον αφορά το wicking,τριχοειδές φαινόμενο.Δουλευει απίστευτα καλά.Εχω τα βαμβάκια στη μέση περίπου αλλά μη ξεχνας πως κάθε φορά που παίρνεις τζούρα,ο ατμο/της αλλάζει κλίση οπότε πάντα τροφοδοτεί.Καμένο δε θα πάρεις ποτέ στάνταρ.Με το δάκρυσμα (μεσα στο τσαντάκι μέσης που κοπανιέται) δεν έχω βγάλει ακόμη κάποια άκρη αλλά το παραβλέπω γιατί ειναι πάρα πολύ καλός σε όλα τα άλλα.
Τελικά,έβαλα τον kfl+ στην άκρη και παίζω μόνο με τον fodi f2.
basilis_k6
21/09/2016, 12:34
Τελικά,έβαλα τον kfl+ στην άκρη και παίζω μόνο με τον fodi f2.
βαρια κουβεντα
Nostradamus
21/09/2016, 14:06
Λοιπον εχω καμια βδομαδα που εμπλεξα με αυτους τους διαβολους και εχω χασει το τοπι.
Καταρχην ως νεος ξεκινησα με NOBACCO, cupa ατμοποιητη (μη επισκευασιμο) και αντιστασεις 1.5Ω, 8 - 20W.. Ξερω οτι ακουγομαι ασχετος και ισως αστειος στους γνωστες αλλα πραγματικα ειμαι..
Εδω και μια βδομαδα λοιπον δεν εχω καπνισει καθολου τσιγαρο και εχω και ασχολουμαι μονο με αυτη την σαχλαμαρα με μια καταναλωση περι τα 2.5 ml την ημερα.
Απορια τωρα. το κιτ που εχω διαβαζει 1.53Ω την αντισταση και στα 14W εχω 4.8 volt. Απο το μαγαζι που το πηρα μου ειπε οτι εκει ειναι με αυτου του τυπου την αντισταση.
Ατμιστες στην δουλεια ομως κωλοχτυπιουνται απο το πρωι οτι τα 3V ειναι το ανωτερο που πρεπει να πηγαινουμε συμφωνα με νεες ερευνες. Αν μαλιστα λεει εισαι πανω απο 5 ειναι εξαιρετικα επικινδυνο για την υγεια...
Μπορει καποιος που εχει διαθεση να γραψει πεντε πραγματακια συγκεντρωτικα για να ξερουμε που βαδιζουμε εμεις οι νεοι ?? Θενκς ιν αντβανς που λενε και στο χωριο μου..
Είναι πολλά αυτά απ' αυτά απ' τα οποία εξαρτάται το τι παράγει η τζούρα. Τα 4.8v με χοντρό σύρμα μεγάλου μήκους, είναι εντελώς διαφορετικά με τα 4.8 από λεπτό σύρμα μικρού μήκους.
Η διάρκεια της τζούρας δεν είναι άσχετη.
Κάποιες φορές (ανάλογα με την αντίσταση) μπορεί να δουλεύει στα 3.7 και άλλες στα 4.7v.
Δεν έχω δοκιμάσει τι χρειάζεται για να δουλέψει στα 3v και αν μπορεί να γίνει αυτό χωρίς παρατεταμένη διάρκεια τζούρας.
Να μην ακούς "ατμιστές απ' τη δουλειά" και "ατμιστές απ' το φόρουμ" που χτυπιούνται ότι έχουν δίκιο και τα ξέρουν σωστά, αν δε σου δώσουν τις πηγές τους. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη πηγή για το τι είναι καλύτερο είναι εκείνος ο γιατρός-καρδιολόγος που κάνει εδώ και χρόνια διάφορα τεστ.
Όταν βρω τη σελίδα του θα την ποστάρω.
Το ΗΤ στην χειρότερη μορφή του είναι 99% καλύτερο απ' το κανονικό. Η βρετανία το συνταγογραφεί!
Καλά κάνεις και το ψάχνεις ώστε να πάρεις το καλύτερο απ' αυτό αλλά μη σου περάσει ούτε στιγμή απ' το μυαλό ότι κάνεις κάτι χειρότερο ή το ίδιο κακό με αυτό που έκανες.
Στους παλιούς ατμοποιητες πχ c4 είχαν γίνει δοκιμές από τον Dr Φαρσαλινό και βρήκε πως από τα 4,2 volt και πάνω δημιουργείται ακελταδεΰδη. Δε ξέρω να σου πω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά είναι φτου κακά. Πλέον με καλύτερα σύρματα, deck και καλύτερα μηχανήματα ατμοποιήσης, και τα 4,8 volt είναι ασφαλή. Προσωπικά, στα 4,2 παίζω βαριά 4,3. Με 3 volt δε καταλαβαίνεις το εύρος του υγρού πάντως. Προτίμησε με αυτά τα volt να αναπνέεις πιο δυνατά. Το ίδιο θα είναι ως αποτέλεσμα.
basilis_k6
21/09/2016, 17:32
ρε τον φοντι... ωραιος φαινετε. μπριζες
Πιο σπασαρχίδικο στήσιμο απο τον Apollo δεν υπάρχει.Ουτε σε genesis δεν έφαγα τόση ώρα. :moutza:
Δοκιμάζω τον avodado. Μπορεί να βγάλει γεύση αυτό το πράγμα?
Κοντά βαμβάκια μακριά βαμβάκια, μονή, διπλή αντίσταση.
Κακό έως μέτριο σε κάθε στήσιμο!
Edit. Με μονή αντίσταση, κοντό βαμβάκι κάτι γίνεται!
Και εγω δε ξετρελάθηκα αν και τις αναλύει καλά τις γευσεις.Δοκίμασε χοντρό σύρμα και τα βαμβάκια το πολύ μέχρι τη μέση.
Το νου σου στο λύσιμο του πόλου.Το peek insulator χάνεται για πλάκα.
Το πιο χοντρό που έχω αυτή τη στιγμή είναι κανθαλ 26GA. Θα ήθελα ένα κλάπτον να το στήσω με μονή, να δω τι μπορεί να κάνει.
Το κλάπτον θα σου ζεστάνει πολύ την καμπάνα λόγω genesis σχεδιασμού και παράλληλα το drip tip.Ο ατμός θα είναι πολύ ζεστός.Δε νομίζω πως θα σου αρέσει.
Μια χαρά ειναι το 26ga.
Πριν απο εσας για εσάς!
Α,παίζει ρόλο και πόσο ψηλά ή χαμηλά ειναι η αντίσταση απο το deck.Πειραματίσου στο υψος και θα βρεις τη γευση που θες. :beer:
Περα απο μια μικρη δοκιμη του Tesla stealth δεν εχω αποψη... Το εχει κανεις? Αξιζει η μεταβαση απο Pico ή θα ξενερωσω γιατι ρυθμιζει μονο του?
Τώρα είναι χαμηλά με κοντό βαμβάκι. Το άφησα και λίγο να στρώσει και κάτι κάνει. Θα δω και με το δικό μου υγρό που το ξέρω, γιατί χωρίς νικοτίνη αν δε δίνει και γεύση..!!!
Περα απο μια μικρη δοκιμη του Tesla stealth δεν εχω αποψη... Το εχει κανεις? Αξιζει η μεταβαση απο Pico ή θα ξενερωσω γιατι ρυθμιζει μονο του?
Συσκευή που είναι "πάρτα στην μάπα " ΕΓΏ δεν θα αγόραζα.
Συσκευή που είναι "πάρτα στην μάπα " ΕΓΏ δεν θα αγόραζα.
πφφφ.... με δελεαζει το μικρο μεγεθος! Το πικο αρχιζει και παλιωνει ....
Την έχω καταβρεί με τα Lamda εδώ και κανα μήνα.Φθηνά (9 ευρώ τα 20 Ml) ελληνικης παραγωγής υγρά αναπλήρωσης με πολύ ωραίους συνδυασμούς.Αγαπημένο το Tetraploid,Yaya Cream.Tα δουλεύω με αντιστασούλα 0,50 στον Goblin Mini (γύρω στα 30 watt παίζω) και καλό ντουμάνι και πολύ γεμάτη γεύση.Ο Goblin μέρα με τη μέρα μου φαίνεται όλο και πιο γαμώ...έχω βρεί και το κατάλληλο στήσιμο και γίνεται πάρτυ...
yaya dream βρε άμπαλε.Μου εδωσε ενα παληκάρι μια συνταγή του πριν λίγο και έπαθα κοκομπλόκο.Του εδωσα και εγω μια και βάρεσε μπιέλα.Κάπως ετσι κάνουν οι συνυφάδες μου φαίνεται;
-Πολύ ωραία σαλάτα Κούλα μου
-Να σου δώσω τη συνταγή Κική μου :bawl:
yaya dream βρε άμπαλε.Μου εδωσε ενα παληκάρι μια συνταγή του πριν λίγο και έπαθα κοκομπλόκο.Του εδωσα και εγω μια και βάρεσε μπιέλα.Κάπως ετσι κάνουν οι συνυφάδες μου φαίνεται;
-Πολύ ωραία σαλάτα Κούλα μου
-Να σου δώσω τη συνταγή Κική μου :bawl:
Και τώρα η κλισεδούρα.....ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΟΛΗ ΜΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...να ανταλλάσουμε συνταγές....χαχαχαχαχα
Από λάμδα μόνο 12μαϊμούδες .
Και τώρα η κλισεδούρα.....ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΟΛΗ ΜΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...να ανταλλάσουμε συνταγές....χαχαχαχαχα
Πλάκα πλάκα, σοβαρά δλδ, 9€ τα 20 ml, δε το λες και φτηνό. Πόσο μάλλον από Ελληνική εταιρεία. Κάλτσα αιχμαλώτου forever και τα μυαλά στα κάγκελα. Διώχνει και τις μύγες.
Πλάκα πλάκα, σοβαρά δλδ, 9€ τα 20 ml, δε το λες και φτηνό. Πόσο μάλλον από Ελληνική εταιρεία. Κάλτσα αιχμαλώτου forever και τα μυαλά στα κάγκελα. Διώχνει και τις μύγες.
Να σου θυμήσω τα 22 και 25 για κάτι 30μλ που βρίσκουμε στον Γιάννη μήπως;Εξ άλλου ήδη έχω φτιάξει 3-4 μπουκαλάκια με δικές μου "χημείες" αλλά που+που θέλω και κανα "εργοστασιακό" έτοιμο.Πλέον πάιρνω πολύ λίγο έτοιμα.Προτιμώ να πειραματίζομαι.Θα δοκιμάσω και τη γεύση που έιχες βάλει σε προηγούμενο ποστ.
Μη πας μακριά. Five pawns. Η συνταγή που έχω βάλει, όσοι δοκίμασαν, άρεσε. Φουλ κρέμα, γλύκα και μια ελαφριά μπανάνα πάνω από όλα η οποία μπλέκει με τη κρέμα και γίνεται μακελειό.
Μη πας μακριά. Five pawns. Η συνταγή που έχω βάλει, όσοι δοκίμασαν, άρεσε. Φουλ κρέμα, γλύκα και μια ελαφριά μπανάνα πάνω από όλα η οποία μπλέκει με τη κρέμα και γίνεται μακελειό.
Δε μου λες ρε Τολη......
Τ'ασπραδια τα ριχνεις μετα;
:lol:
Μαρεγκα βάζεις, απλά κοιτάς μη κόψει. Καλά, θα εχω μαζί μου στην ετήσια να δοκιμάσεις.
Bob_o_mastoras
29/09/2016, 23:00
Να πω εδω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Τολη που με στηριξε στα πρωτα μου ατμιστικα βηματα!! :hug:
Τα πνευμονια μου θα σε ευγνωμονουν αιωνια!!
Πηρα και εγω τον Pico σημερα (με ατμοποιητη Hurricane) να ατμισω σαν ανθρωπΑς αλλα "κατα λαθος" διελυσα την αντισταση του ατμοποιητη μου... :cry::lol:
Την ξαναεφτιαξα, οπως οπως, αλλα δεν ξερω πως ακριβως και μεχρι που να περασω τον βαμβακα.. οποτε το αφησα να το παω στο μαστορα αυριο... :D
Στρώσου και φτιάχτο! Τι σκατά bob mastoras είσαι?
Τι είναι επιστήμη? Άσε τα όπως όπως και φτιάχτο όπως πρέπει.
Bob_o_mastoras
29/09/2016, 23:24
Στρώσου και φτιάχτο! Τι σκατά bob mastoras είσαι?
Νομιζω δεν εχεις παρατηρησει τι λεει πανω απο το avatar και κατω απο το nick name μου... :lol:
369072
Θελω ρε Νταζ να μου δειξει καποιος live και να μαθω τη διαδικασια. Τωρα δεν εχω χρονο και ορεξη να ασχοληθω και να βλεπω youtube tutorial κλπ. Θα παω αυριο στο μαγαζι, που δουλευει ενα καλο και εξυπηρετικο παιδι και θα μου το κανει μια και μετα θα ξερω.
Ηδη εφαγα κανα 2 ωρο με διαρροες, πανικους, λυσε δεσε, λεκεδες απο ζουμια παντου κλπ... Και μιση ωρα προσπαθουσα να φτιαξω σωστα την αντισταση.. Την εφτιαξα και κολησσα στο βαμβακι μετα...
noobας τελειως αφου ειμαι!!
Bob_o_mastoras
30/09/2016, 14:33
This is the story of the Hurricane... :a49:
To εφτιαξα μονος μου ρε Qφαλες!!! :a25:
Παιζει να εβαλα πολυ βαμβακι βεβαια για το φοβο των διαρροων.. Αλλα τεσπα. Και με το ιδιο συρμα μου ανεβηκαν τα Ohm στα 1,74.
Χτυπαει παραπανω στο λαιμο αλλα απο γευση δεν με ικανοποιει.. Τι εχω κανει λαθος...;;; Στα 10 Watt ειμαι και 4,17 Volt.
Αντισταση με 6 ή 7 σπειρες, περιπου 1,5 με 2 χιλιοστα αποσταση απο εκει που μπαινει ο αερας και μπολικο βαμβακι στις ακρες.
Για πειτε ρε μαστορια...
Για πειτε ρε μαστορια...
Για μια στιγμή λέω ανακατασκευή περιγράφει; :bawl:
Πολύ ταλαιπώρια, πεταξέ τα όλα και πάρε κανονικά να ισιώσεις.
ήταν το τρολ της ημέρας :D
Bob_o_mastoras
30/09/2016, 14:42
Για μια στιγμή λέω ανακατασκευή περιγράφει; :bawl:
Πολύ ταλαιπώρια, πεταξέ τα όλα και πάρε κανονικά να ισιώσεις.
ήταν το τρολ της ημέρας :D
Δεν ξανακαπνιζω κανονικο!! :D:smokin:
This is the story of the Hurricane... :a49:
To εφτιαξα μονος μου ρε Qφαλες!!! :a25:
Παιζει να εβαλα πολυ βαμβακι βεβαια για το φοβο των διαρροων.. Αλλα τεσπα. Και με το ιδιο συρμα μου ανεβηκαν τα Ohm στα 1,74.
Χτυπαει παραπανω στο λαιμο αλλα απο γευση δεν με ικανοποιει.. Τι εχω κανει λαθος...;;; Στα 10 Watt ειμαι και 4,17 Volt.
Αντισταση με 6 ή 7 σπειρες, περιπου 1,5 με 2 χιλιοστα αποσταση απο εκει που μπαινει ο αερας και μπολικο βαμβακι στις ακρες.
Για πειτε ρε μαστορια...
Για την αντίσταση χρειάζεται να βάλεις λίγο λιγότερο σύρμα. Πόσο ήταν 1,5? Όχι πως στα 1,74 έχει κάποιο πρόβλημα, μια χαρά είναι! Και στο 1,2 πάλι θα σου δουλεύει μια χαρά αν το φτιάξεις σωστά.
Για τη γεύση το ελάχιστο βαμβάκι μεγαλώνει τη γεύση ολίγον. Ουτε πολύ σφιχτό (σίγουρα όχι χαλαρό), ούτε υπερβολικό ή πολύ στουμπωμένο εκεί που μπαίνει το υγρό. Ούτε διαρροές θα έχεις αν είναι σωστά. Θα το βρεις με την δεύτερη αν όχι με την πρώτη. Αν το βαμβάκι ειναι σωστά και η αντίσταση δουλεύει η απόσταση που έχει απ' την εισαγωγή αέρα είναι το λιγότερο.
Δεν ξέρω και τον ατμοποιητή σου για να είμαι πιο ακριβής.
Δεν ξανακαπνιζω κανονικο!! :D:smokin:
Η αντίδραση κάποιου που δοκίμασε καλό ηλεκτρονικό.
Μάστορα βρες ένα αξονακι 2mm και στησε εκεί. Το μπλε κατσαβιδακι που ήταν μέσα στη συσκευασία, 2mm είναι. Ρίξε και 6 σπειρες και θα είσαι κομπλέ. Βαμβάκι, να παίζει κάπως ελεύθερα μέσα στην αντίσταση και απλά να πατάει στις οπές. Άκρη με άκρη να είναι σε ευθεία, δλδ, οπή, βαμβάκι, σπειρες, βαμβάκι, οπή, σε ευθεία. Βιδωνεις τη καμπάνα του φούρνου, κόβεις το βαμβάκι που περισσεύει ώστε να είναι μια κοψιά με τον φούρνο και μια χαρά γεύση θα έχεις.
Πριν κλείσεις τη καμπάνα, σταξε λίγο υγρό πάνω στην αντίσταση και κατά μήκος του βαμβαξ. Πουυυφ και σκάσ'το.