View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Μάστορα .... .
Πως τον είπαμε ρε μάστορη τον ατμο τον χθεσινό;
Mage by coilart μεσιέ μου.
Mage by coilart μεσιέ μου.
:beer:
:smile:
Για τον νέο αμπαλο τον Bob δε βλέπω σχόλιο και με θλίβεις να ξες.
Δεν απογοητεύουμε τα νέα παιδιά.
Bob_o_mastoras
03/10/2016, 13:42
Επειδη ειμαι φυσικο ταλεντο να πω οτι:
Την πρωτη αντισταση που εφτιαξα την εκαψα και εκανα για δυο μερες απο το παλιο μου. Αλλα σημερα, υστερα απο ερευνα, εφτιαξα καινουργια, πολυ πιο περιποιημενη, την εβαλα αρκετα πιο ψηλα απο το σνορκελ του φιλτροκου... εεε του ατμοποιητη και ειναι στα 1,48 Ωμ. Το δουλευω χαμηλα, στα 6,5 W και 3,10 volt.
Eιδωμεν...
To 3.10 volt Βρε. Βάλε το στα 4. Άκου 3,10. Ούτε η Χιονάτη δε θα το σκαγε τόσο.
6.5βατ;
Είσαι σίγουρος;
Το έχεις ανάψει το εργαλείο; :lol:
Bob_o_mastoras
03/10/2016, 13:52
Η Χιονατη με κανει bulling ανετα..!! :a35:
Κοίτα. .....μπορείς να βάλεις και την μπαταρία μέσα κάποια στιγμή.
:lol:
Για να δουλεύει με τόσο πρέπει το βαμβάκι να είναι ΠΟΛΥ χαλαρό μέσα στην αντίσταση.
Bob_o_mastoras
04/10/2016, 00:53
Για να δουλεύει με τόσο πρέπει το βαμβάκι να είναι ΠΟΛΥ χαλαρό μέσα στην αντίσταση.
Eιναι αρκετα, νομιζω.
Αρχισα εντο με ταξι, λεωφορειο, τρολεϋ, μετρο, ηλεκτρικο... τις "πνευμονικες" τζουρες..!!
Ρε, το e-cig τελικα ειναι ο αργιλες του 21ου αιωνα!! :D
Eιναι αρκετα, νομιζω.
Αρχισα εντο με ταξι, λεωφορειο, τρολεϋ, μετρο, ηλεκτρικο... τις "πνευμονικες" τζουρες..!!
Ρε, το e-cig τελικα ειναι ο αργιλες του 21ου αιωνα!! :D
Ναι αλλά να μην είναι πολύ. Με τα V που δουλεύεις πρέπει να είναι πολύ.
Αν κάνεις πνευμονικές μείωσε νικοτίνη. Αν βρεις και το αρωματάκι σου...
Bob_o_mastoras
04/10/2016, 10:47
Ναι αλλά να μην είναι πολύ. Με τα V που δουλεύεις πρέπει να είναι πολύ.
Αν κάνεις πνευμονικές μείωσε νικοτίνη. Αν βρεις και το αρωματάκι σου...
Με αρκετα χαμηλη νικοτινη παιζω.. ;)
Ετοιμάζεται σύλλογος,καταστατικά κτλ κτλ.
Θα δείξει η συνέχεια.
Ετοιμάζεται σύλλογος,καταστατικά κτλ κτλ.
Θα δείξει η συνέχεια.
Λέσχη Αξιότιμων Ατμιστών;
Δε το ξέρω το όνομα αλλα σε μια παρεα που ήμουν χθες,ηταν και ενα μοντέρι απο διπλανό φουγαροφόρουμ και έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες μου είπε.
Δε το ξέρω το όνομα αλλα σε μια παρεα που ήμουν χθες,ηταν και ενα μοντέρι απο διπλανό φουγαροφόρουμ και έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες μου είπε.
Α καλά.... μερσί, με νο μερσί.
μου ανεβηκαν τα Ohm στα 1,74.
Στα 10 Watt ειμαι και 4,17 Volt.
Ετσι δινεις και τα ρεστα απο τις πιτσες ρε χαμενε...???
Bob_o_mastoras
04/10/2016, 14:11
Ετσι δινεις και τα ρεστα απο τις πιτσες ρε χαμενε...???
Κοτοπουλα και σαντουϊτς μεταφερουμε, κυριε!! :D
Bob_o_mastoras
05/10/2016, 02:21
Διτροχοι ατμιστες...
Γιατι τα Ohm της αντιστασεως μου αυξομειωνονται..;;; Ετσι λεει η ενδειξη στο modακι τουλαχιστον.. Οχι φοβερα αλλα εχουν μια διακυμανση 0.20 Ohm..
Υποθετω πως παιζει ρολο η θερμοκρασια του συρματος...;;;
Ειναι καλα το εργαλειο ή θελει σερβις...;;;; :confused:
Όπως το είπες. Λόγω θερμοκρασίας. Είναι φυσιολογικό, δε τρέχει τίποτα.
Διτροχοι ατμιστες...
Γιατι τα Ohm της αντιστασεως μου αυξομειωνονται..;;; Ετσι λεει η ενδειξη στο modακι τουλαχιστον.. Οχι φοβερα αλλα εχουν μια διακυμανση 0.20 Ohm..
Υποθετω πως παιζει ρολο η θερμοκρασια του συρματος...;;;
Ειναι καλα το εργαλειο ή θελει σερβις...;;;; :confused:
Όταν δεις να γράφει "allahu akbar"
Μην πατήσεις. ....
Φου..φου… ένα…δυο…
Λοιπον…τώρα έχω ένα mini nautilus με ατμοπ. της aspire 1.2ohm , με μια μπαταριά eleaf 30W.
Τι αναβάθμιση θα μπορούσα να κάνω έτσι ώστε :
Να έχω μεγαλύτερο tank.
ευκολη παροχη υγρου.
οχι διαρροες.
Καλύτερο –πλουσιότερο ατμό.
Καλύτερη διάρκεια μπαταρίας .
ΔΕΝ ΘΕΛΩ
Να «σταζω» κάθε τρεις και λιγο σε μπαμπάκια , κετσέδες κλπ.
Να κυκλοφορώ με tool bag σύρματα και πολυμετρα για να φτιάχνω αντιστάσεις –επαναστάσεις κλπ.
Να με απασχολεί οσο το δυνατόν λιγοτερο το Ε.Τ.
Μερσί
...
Να κυκλοφορώ με tool bag σύρματα και πολυμετρα για να φτιάχνω αντιστάσεις –επαναστάσεις κλπ.
....
Για τα υπόλοιπα οι σχετικότεροι, αλλά γι αυτό μη σκας, δεν κουβαλάω (πλέον, αφου μου έφυγε το άγχος) τίποτα μαζί μου. Μόνο ΗΤ και υγρό.
Για τα υπόλοιπα οι σχετικότεροι, αλλά γι αυτό μη σκας, δεν κουβαλάω (πλέον, αφου μου έφυγε το άγχος) τίποτα μαζί μου. Μόνο ΗΤ και υγρό.
Όταν τα έλεγα εγώ ότι δεν κουβαλάω τίποτα περαν του ΗΤ μας έλεγες νουμπαδες.
Πε και πα ρε ποντικαρα!
:p
Ggs δες τον toptank Mini και για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας θα πρέπει να παίξεις σε mod με αποσπώμενη μπαταρία. Η κατάληξη έχει ως εξής:2 μπαταρίες, έναν φορτιστή. Μια μπαταρία στο mod και μια στη θήκη στη τσάντα, τσέπη πχ. Με μια μπαταρία πχ εγώ, βγάζω από πρωί μέχρι 10 το βράδυ παίζοντας στα 20 watt περίπου.
Γιώργη,πάρε έναν kanger subtank mini v2 που έχει ικανοποιητικη χωρητικότητα (4.5ml) αλλά μπορεί να γίνει και επισκευασιμος αν το θελήσεις αργότερα.
Τώρα για μπαταρία με διάρκεια χρήσης, αναγκαστικά θα επιλέξεις κάποιο μοντακι με εξωτερική μπαταρία.
Ggs δες τον toptank Mini και για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας θα πρέπει να παίξεις σε mod με αποσπώμενη μπαταρία. Η κατάληξη έχει ως εξής:2 μπαταρίες, έναν φορτιστή. Μια μπαταρία στο mod και μια στη θήκη στη τσάντα, τσέπη πχ. Με μια μπαταρία πχ εγώ, βγάζω από πρωί μέχρι 10 το βράδυ παίζοντας στα 20 watt περίπου.
Γιώργη,πάρε έναν kanger subtank mini v2 που έχει ικανοποιητικη χωρητικότητα (4.5ml) αλλά μπορεί να γίνει και επισκευασιμος αν το θελήσεις αργότερα.
Τώρα για μπαταρία με διάρκεια χρήσης, αναγκαστικά θα επιλέξεις κάποιο μοντακι με εξωτερική μπαταρία.
αυτο λετε μαλλον
369670
οκ
τι ατμοποιητες παίρνει αυτο?
Υπάρχουν διάφοροι ή ένας τύπος?
Για την μπαταρια , σκεφτομαι να παρω μια ακομη και να κρατησω αυτή που εχω σαν δεύτερη. Κάνει?
Εχω αυτη
369671
αυτο λετε μαλλον
369670
οκ
Για την μπαταρια , σκεφτομαι να παρω μια ακομη και να κρατησω αυτή που εχω σαν δεύτερη. Κάνει?
Εχω αυτη
369671
Αυτός είναι ο subtank.
Για modάκι, δες και το eVic VTC mini... Δεν σπάει δεν χαλάει και είναι σούπερ.
Ο toptank είναι το επόμενο μοντέλο του subtank. Οι αντιστασεις, όχι οι ατμοποιητες που λες, είναι σε διάφορα ohm. Οι πιο διαδεδομένες μάλλον είναι οι 1,2 ohm όπου υπάρχει η ισορροπία σε γεύση και ντουμάνι. Το vtc Mini που λέει ο Sniper είναι μια χαρά και παίζει ολόσωστα.
Αυτός είναι ο toptank https://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/bcc-bottom-coil-cartomizers/kangertech-atomisers/top-tank-mini-kanger-atomizer-silver-14616-detail.html
Μαμηθηκε το λινκ από το κινητό. Τεσπα, ο Mini toptank είναι μια χαρά. Υπόψιν η τζούρα του είναι ελαφρώς αεράτη.
Η μπαταρία (mod) που έχεις τώρα, μια χαρά κάνει. Τη κρατάς και χτυπάς και ένα vtc. Οι διαφορές στις αντιστασεις του toptank είναι αρκετές αλλά εκεί στην 1,2 θα είσαι μια χαρά.
αυτο λετε μαλλον
369670
οκ
Εχω αυτη
369671
Ναι αυτόν λέμε,αλλά μην μπερδεύεσαι.
Αυτός είναι ο ατμοποιητης.
Εσύ εννοείς τις αντιστάσεις που βάζεις μέσα.
Ναι, παίρνει διαφόρων τύπων, με έλεγχο θερμοκρασίας αλλά και απλές χωρίς έλεγχο.
Αυτός είναι ο subtank.
Ότι είπε ο σκοπευτής! Βάλε αγγελία το παλιό (σίγουρα κάποιος θα το θέλει) και πάρε τον Mini + 2 μπαταριούλες.Έτσι το είχα κάνει και εγώ ζώρζ και βρήκα την υγειά μου.
Αυτός είναι ο subtank.
Ο toptank είναι το επόμενο μοντέλο του subtank. Οι αντιστασεις, όχι οι ατμοποιητες που λες, είναι σε διάφορα ohm. Οι πιο διαδεδομένες μάλλον είναι οι 1,2 ohm όπου υπάρχει η ισορροπία σε γεύση και ντουμάνι. Το vtc Mini που λέει ο Sniper είναι μια χαρά και παίζει ολόσωστα.
Αυτός είναι ο toptank https://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/bcc-bottom-coil-cartomizers/kangertech-atomisers/top-tank-mini-kanger-atomizer-silver-14616-detail.html
Μαμηθηκε το λινκ από το κινητό. Τεσπα, ο Mini toptank είναι μια χαρά. Υπόψιν η τζούρα του είναι ελαφρώς αεράτη.
Ρε , μην μου αρχινάτε τα επιστημονικά και αρχίσω το καράτε.. :lol:
Πανω μερος= δοχειο που μπαινει το ζουμι
Κανγκερ μινι τανγκ- τοπτανκ είναι ΟΚ?
Μέσα μερος=Ατμοποίησής-αντισταση = αυτό που βιδωνει μέσα στο δοχειο με το ζουμι και το βραζει =
Παίρνουμε αυτή που κανει στον κανγκερ σε 1.2 ομ
Κατω μερος = Μπαταρια που βιδωνει το πανω μερος.
Εδώ τι να παρω?
Ρε , μην μου αρχινάτε τα επιστημονικά και αρχίσω το καράτε.. :lol:
Πανω μερος= δοχειο που μπαινει το ζουμι
Κανγκερ μινι τανγκ- τοπτανκ είναι ΟΚ?
Μέσα μερος=Ατμοποίησής-αντισταση = αυτό που βιδωνει μέσα στο δοχειο με το ζουμι και το βραζει =
Παίρνουμε αυτή που κανει στον κανγκερ σε 1.2 ομ
Κατω μερος = Μπαταρια που βιδωνει το πανω μερος.
Εδώ τι να παρω?
Συνοπτικά τα παρακάτω να πάρεις
https://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/bcc-bottom-coil-cartomizers/kangertech-atomisers/top-tank-mini-kanger-atomizer-silver-14616-detail.html
https://www.replacesmoke.com/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/joyetech-evic/evic-vtc-mini-75w-expess-kit-14255-detail.html
2 x https://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/variable-voltage/samsung-inr-18650-25r-detail.html
Τόσο χάλια ειναι οι στανταρ προτάσεις απο κάποιες εταιρίες που παίζουν τόσες πολλές μοντες?
369674
Όλο το σύστημα που έχει το ζουμί και την αντίσταση μέσα λέγεται ατμοποιητης.
Το κάτω μέρος που βιδώνει όλο αυτό το σύστημα λέγεται μοντ (μοντακι-μπαταριοθηκη).
Αγόρασε το evic vtc για μοντακι μαζί με τον toptank και είσαι αρχηγός.
Όταν θα θες να αλλάξεις αντίσταση (θα καταλάβεις ότι θα έχει μειωθεί η παραγωγή ατμού αλλά και από την αλλοιωμένο γεύση αυτου) θα αγοράζεις αυτές κοντά στα 1.2 ohm.
Την βιδώνεις μέσα, την παπαριαζεις με υγρό και μετά ατμιζεις.
Όλο το σύστημα που έχει το ζουμί και την αντίσταση μέσα λέγεται ατμοποιητης.
Το κάτω μέρος που βιδώνει όλο αυτό το σύστημα λέγεται μοντ (μοντακι-μπαταριοθηκη).
Αγόρασε το evic vtc για μοντακι μαζί με τον toptank και είσαι αρχηγός.
Όταν θα θες να αλλάξεις αντίσταση (θα καταλάβεις ότι θα έχει μειωθεί η παραγωγή ατμού αλλά και από την αλλοιωμένο γεύση αυτου) θα αγοράζεις αυτές κοντά στα 1.2 ohm.
Την βιδώνεις μέσα, την παπαριαζεις με υγρό και μετά ατμιζεις.
ετσι ...να μιλατε σαν ανθρωποι..:lol:
edit : ρε σεις....σοβαρα τωρα?:sick:
eVic-VTC Mini Firmware Version 3.03 is available now!
τι firmware???
Οκ οκ.
Λοιπόν
Tank ή ατμοποιητης. Ο ατμο/της αποτελείται από το deck (το κάτω μέρος χοντρικά που μπαίνει και το coil-αντίσταση - πηνειο ) και από το Tank του υγρού. Και τα 2 μαζί = ατμοποιητης.
Κάτω από το deck είναι το σπείρωμα που βιδωνει στο mod. Αυτό το σπείρωμα λέγεται 510. Το mod λοιπόν, έχει και αυτό θηλυκό σπείρωμα 510 για να βιδωσει ο ατμο/της. Το 510 είναι 90% διεθνές στάνταρ οπότε δε σκας για συμβατότητα ότι και αν πάρεις.
Στο mod λοιπόν περιέχεται ο πόλος 510, η μπαταρία αποσπώμενη ή μη, η πλακέτα που διαχειρίζεται τα ρεύματα κτλ.
Το vtc Mini είναι ένα αξιοπρεπέστατο mod που δουλεύει με μια μπαταρία η οποία είναι αποσπώμενη.
Άρα έχουμε.
1 τμχ kanger Toptank Mini
1 τμχ Vtc Mini
2 τμχ μπαταρίες τύπου 18650
1 τμχ θήκη για 18650
1 τμχ φορτιστή για τις μπαταρίες.*
*Το vtc Mini μπορεί να φορτισει τη μπαταρία και παράλληλα να ατμιζεις και αυτό λέγεται passthrough. Δεν συνίσταται γιατί μερικές φορές κάτι πάει στραβά, γιαυτό και οι περισσότεροι έχουν εξωτερικό φορτιστή.
τι firmware???
Βγάζουν κατα διαστήματα αναβαθμίσεις για τους σένσορες για να διαβάζει καλύτερα κάποιες συγκεκριμένες αντιστάσεις...Κ όμως φίλος!!!Firmware Update κανονικά...
τι firmware???
Ρε φίλος, τι νόμισες ότι είναι τα μοντάκια; Μπαταρία, καλώδια, και ον/οφ κουμπί; :look:
τι firmware???
Για καλύτερη διαχείριση ρεύματος στην λειτουργία του ελέγχου θερμοκρασίας.
Σημαντικό! Προσοχή!
Όταν θα έχεις βάλει αντίσταση που δουλεύει με έλεγχο θερμοκρασίας (με συρμα ss ή ni200 ή ti)πρέπει να το "δηλώσεις "στο μοντ για να δουλέψει με τέτοιο τρόπο που αντέχουν τα σύρματα, σε αντίθεση περίπτωση θα εισπνεεις καρκίνο καθαρό.
Ρε φίλος, τι νόμισες ότι είναι τα μοντάκια; Μπαταρία, καλώδια, και ον/οφ κουμπί; :look:
ναι..:(
Τελος πάντων , αμα παρω το καγκερ τεκ και την μπαταρια-μοντ –μ@@@νοπανο αντμιν της Microsoft εεε ..της evic , η παλιά μου η μπαταριά θα κάνει για δεύτερη ?
Για καλύτερη διαχείριση ρεύματος στην λειτουργία του ελέγχου θερμοκρασίας.
Σημαντικό! Προσοχή!
Όταν θα έχεις βάλει αντίσταση που δουλεύει με έλεγχο θερμοκρασίας (με συρμα ss ή ni200 ή ti)πρέπει να το "δηλώσεις "στο μοντ για να δουλέψει με τέτοιο τρόπο που αντέχουν τα σύρματα, σε αντίθεση περίπτωση θα εισπνεεις καρκίνο καθαρό.
ενταξει... εσυ θα φας ξυλο ...:lol:
Τελος πάντων , αμα παρω το καγκερ τεκ και την μπαταρια-μοντ –μ@@@νοπανο αντμιν της Microsoft εεε ..της evic , η παλιά μου η μπαταριά θα κάνει για δεύτερη ?
Αν το σύρμα στις αντιστάσεις σου είναι kanthal, ναι.
(Eίτε τις ετοιμες που βάζεις τώρα που είναι kanthal, είτε τις στήνεις εσύ).
Το παλιό σου μοντάκι θα κάνει ,η μπαταρία απο μέσα δεν αξίζει να το χειρουργήσεις για να την βγάλεις.Δεν έχει αποσπόμενη μπαταρία το προηγούμενο όπως αυτός εδώ ...369685
Ναι θα κάνει γιατί είναι 510 ο πόλος του.
Nostradamus
05/10/2016, 13:38
τωρα με αυτο μας τα εκανες παλι π@τανα... να μας το σπασεις να μας το ξανα ριξεις αυτο και εχεις και π.μ.
τωρα με αυτο μας τα εκανες παλι π@τανα... να μας το σπασεις να μας το ξανα ριξεις αυτο και εχεις και π.μ.
Απλό.
Αν στήσεις ή αγοράσεις έτοιμη αντίσταση που είναι Ni200, SS ή Ti, τα μοντάκια έχουν διαφορετικό mode λειτουργίας που το επιλέγεις αναλόγως το συρμα σου. Αλλιως στο παραδοσιακό VW mode.
Nostradamus
05/10/2016, 14:14
Απλό.
Αν στήσεις ή αγοράσεις έτοιμη αντίσταση που είναι Ni200, SS ή Ti, τα μοντάκια έχουν διαφορετικό mode λειτουργίας που το επιλέγεις αναλόγως το συρμα σου. Αλλιως στο παραδοσιακό VW mode.
οκ αυτο ειναι clear Νικο... απλα δεν ηξερα οτι κανει τοσο διαφορα... Εχω ενα κιτ της nobacco και οσο ημουν Ελλαδα δεν εδωσα σημασια ιδιαιτερη.. πηγαινα στο μαγαζι που το πηρα, επαιρνα τα υγρα και τις αντιστασεις γι αυτο και γεια σας..
Τωρα που ειμαι εξω ομως αν και προς το παρον εχω αποθεμα δεν ειχα σκεφτει οτι παιζει τετοιο ρολο...
βασικα απο οτι ειδα, οτι εχει η nobacco ειναι φασον της joytech.. εχω cupa ατμοποιητη με ετοιμες αντιστασεις clapton στα 1.5Ω και μοντακι που εχει τις εξης επιλογες...
3 μνημες, Τι, Νι, ss bypass... Υπαρχει περιπτωση να ρυθμιζεται αυτοματα με βαση τι "διαβαζει" ως αντισταση ?
οκ αυτο ειναι clear Νικο... απλα δεν ηξερα οτι κανει τοσο διαφορα... Εχω ενα κιτ της nobacco και οσο ημουν Ελλαδα δεν εδωσα σημασια ιδιαιτερη.. πηγαινα στο μαγαζι που το πηρα, επαιρνα τα υγρα και τις αντιστασεις γι αυτο και γεια σας..
Τωρα που ειμαι εξω ομως αν και προς το παρον εχω αποθεμα δεν ειχα σκεφτει οτι παιζει τετοιο ρολο...
βασικα απο οτι ειδα, οτι εχει η nobacco ειναι φασον της joytech.. εχω cupa ατμοποιητη με ετοιμες αντιστασεις clapton στα 1.5Ω και μοντακι που εχει τις εξης επιλογες...
3 μνημες, Τι, Νι, ss bypass... Υπαρχει περιπτωση να ρυθμιζεται αυτοματα με βαση τι "διαβαζει" ως αντισταση ?
Σιγά μη σου κάνει και καυσανάλυση. :bawl:
Όχι
Nostradamus
05/10/2016, 14:34
Όχι
αντμιν σου λενε μετα..χλευαζουν τα νεα μελη... :D
αυτοι ειστε!! :lol::lol:
Όχι
:lol:
Τόσο χάλια ειναι οι στανταρ προτάσεις απο κάποιες εταιρίες που παίζουν τόσες πολλές μοντες?
369674
Λίγες ειναι ακόμα οι πολύ χάλια αλλά υπάρχουν.
Δε χρειάζεται κάποιος κατι πολύπλοκο αλλά σίγουρα χρειάζεται κάτι αξιόλογο. Σήμερα υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις αρκετά φθηνές αλλά η πιο φθηνή τακτική είναι να αγοράσεις ακριβά απ' την αρχή. 100 ευρώ μαζί με μπαταρίες και εξωτερικό φροτιστή είναι υπερ αρκετά. Και 70, 80 πάλι φτάνουν.
Τις μόντες τις κάνει όποιος θέλει, αν θέλει.
Ένα καλό με αγοραστή αντίσταση, αν το συγκρίνουμε με ένα που έχει φτιαχτή αντίσταση, υστερεί λίγο σε γευση, απόδοση και κοστίζει +4 ευρώ για κάθε 30ml περίπου.
Αυτό που έβαλες, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα απ' τα παραπάνω.
Λίγες ειναι ακόμα οι πολύ χάλια αλλά υπάρχουν.
Δε χρειάζεται κάποιος κατι πολύπλοκο αλλά σίγουρα χρειάζεται κάτι αξιόλογο. Σήμερα υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις αρκετά φθηνές αλλά η πιο φθηνή τακτική είναι να αγοράσεις ακριβά απ' την αρχή. 100 ευρώ μαζί με μπαταρίες και εξωτερικό φροτιστή είναι υπερ αρκετά. Και 70, 80 πάλι φτάνουν.
Τις μόντες τις κάνει όποιος θέλει, αν θέλει.
Ένα καλό με αγοραστή αντίσταση, αν το συγκρίνουμε με ένα που έχει φτιαχτή αντίσταση, υστερεί λίγο σε γευση, απόδοση και κοστίζει +4 ευρώ για κάθε 30ml περίπου.
Αυτό που έβαλες, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα απ' τα παραπάνω.
Εξηγείς τώρα σε αναβάτη looxor....
Οκ οκ.
Λοιπόν
Tank ή ατμοποιητης. Ο ατμο/της αποτελείται από το deck (το κάτω μέρος χοντρικά που μπαίνει και το coil-αντίσταση - πηνειο ) και από το Tank του υγρού. Και τα 2 μαζί = ατμοποιητης.
Κάτω από το deck είναι το σπείρωμα που βιδωνει στο mod. Αυτό το σπείρωμα λέγεται 510. Το mod λοιπόν, έχει και αυτό θηλυκό σπείρωμα 510 για να βιδωσει ο ατμο/της. Το 510 είναι 90% διεθνές στάνταρ οπότε δε σκας για συμβατότητα ότι και αν πάρεις.
Στο mod λοιπόν περιέχεται ο πόλος 510, η μπαταρία αποσπώμενη ή μη, η πλακέτα που διαχειρίζεται τα ρεύματα κτλ.
Το vtc Mini είναι ένα αξιοπρεπέστατο mod που δουλεύει με μια μπαταρία η οποία είναι αποσπώμενη.
Άρα έχουμε.
1 τμχ kanger Toptank Mini
1 τμχ Vtc Mini
2 τμχ μπαταρίες τύπου 18650
1 τμχ θήκη για 18650
1 τμχ φορτιστή για τις μπαταρίες.*
*Το vtc Mini μπορεί να φορτισει τη μπαταρία και παράλληλα να ατμιζεις και αυτό λέγεται passthrough. Δεν συνίσταται γιατί μερικές φορές κάτι πάει στραβά, γιαυτό και οι περισσότεροι έχουν εξωτερικό φορτιστή.
Το λοιπον ….
Πήγα εδώ σε ένα μαγαζί που είχε όλα αυτά τα καλούδια .
Απ αυτόν ψωνίζω υγρά.
Εχεις πολλες μαρκες ατμοποιητων , μπαταριων κλπ και , φυσικα , και τα παραπανω.
kanger Toptank Mini
Vtc Mini
Κλπ
ΑΛΛΑ…
Μου ειπε ότι
Το kanger Toptank Mini (και όλα τα kanger) ξερνάνε λάδια σαν ιταλικά του 80…
Οσα εχει πουλησει , πανω από τα μισα του τα έχουν παει πισω με γκρινια..
Το nautilus που έχω είναι πολύ καλό και δεν θα έχει μεγάλες διαφορές αν πάρω κατι άλλο.
Ισως , πιο αερατες τζουρες
Το λοιπον ….
Πήγα εδώ σε ένα μαγαζί που είχε όλα αυτά τα καλούδια .
Απ αυτόν ψωνίζω υγρά.
Εχεις πολλες μαρκες ατμοποιητων , μπαταριων κλπ και , φυσικα , και τα παραπανω.
kanger Toptank Mini
Vtc Mini
Κλπ
ΑΛΛΑ…
Μου ειπε ότι
Το kanger Toptank Mini (και όλα τα kanger) ξερνάνε λάδια σαν ιταλικά του 80…
Οσα εχει πουλησει , πανω από τα μισα του τα έχουν παει πισω με γκρινια..
Το nautilus που έχω είναι πολύ καλό και δεν θα έχει μεγάλες διαφορές αν πάρω κατι άλλο.
Ισως , πιο αερατες τζουρες
Πες του "φίλου" σου ότι είναι μαλάκας.
Να σου δώσω τον δικό μου τον subtank αν θες. Δωρεάν για τεστ ντράιβ.
Πες του "φίλου" σου ότι είναι μαλάκας.
Να σου δώσω τον δικό μου τον subtank αν θες. Δωρεάν για τεστ ντράιβ.
ρε, δεν ειναι φιλος μου...μαλακας μπορει..:lol:
ξερω γω... γιατι να μου πει ψεματα?
εκει το ειχε και το πουλαγε..
ρε, δεν ειναι φιλος μου...μαλακας μπορει..:lol:
ξερω γω... γιατι να μου πει ψεματα?
εκει το ειχε και το πουλαγε..
Γιατί όσους ξέρω με τοπτανκ, δεν εχουν πει τίποτα για διαρροές, καλά ο Subtank, ούτε για αστείο.
Ο bellus τις έχει ψωμοτύρι.
Με εργοστασιακές αντιστάσεις και λάθος ρευματα μπορεί να σου κάνει διαρροή. Δεν φταίει όμως ο ατμοποιητής, ούτε η αντίσταση. Γιώργο καλό είναι, αν έχεις τη δυνατότητα, να δοκιμάσεις πριν πάρεις. Όχι για να δεις αν ξερνάει, αλλά για να δεις αν σου αρέσει ο τρόπος που φουμάρει. Πόσο σφιχτή ή αεράτη είναι η τζούρα πχ.
Και αν μπορεί να συνηθίσει στο σφύριγμα του αεραγωγου. Ο toptank δακρυζει όσο είμαι και εγώ fitness.
Εκτός αν παίζει μπινιά με τις εργοστασιακές αντιστάσεις που συχνά είναι για τα κνέλια.
Να θυμίσω ότι με τον subtank με εργοστασιακες κεφαλές είχα ΚΑΙ με αυτόν διαρροή.
Εγώ γιατί δεν έχω διαρροή με κανένα ρε σεις? Ούτε με τον avocado δεν έχω.
Ο subatank μόνο με τις εργοστασιακές μπορεί να έχει και πιθανότατα φταίει η ρύθμιση και όχι οι αντιστάσεις. Δεν τον έχω δοκιμάσει πολύ με εργοστασιακές και σφιχτή τζούρα για να πω περισσότερα.
Bob_o_mastoras
05/10/2016, 23:18
Λοιπον να κανω ενα update της noobοκαταστασης μου και εγω.
Σημερα το εκανα σερβις. Εβγαλα το παλιο βαμβακι (το οποιο ειχε μαυρισει λιγο εκει που παταγε η αντισταση) και το αντικατεστησα με νεο και πιο παχυ.
"Χτενισα" λιγο την αντισταση, την καθαρισα και απομακρυνα λιγο τις σπειρες μεταξυ τους.
Πηγα πηρα ενα υγρο Anarchist με γευση μπισκοτο-βανιλια και κατι αλλα ψιλα με φουλ VG (80-20).
Τωρα τραβαω κατι αερατες πνευμονικες σουπερ. Φοβερη γευση και φουλ ντουμανια!! (ανεβασα εννοειται watt αλλα ακομα συντηριτικα ειμαι στα 12)
Φυσα ρουφα τραβατονε πατα τονε και αναυτονε :smokin:
Απορω πως καπνιζουν ακομα κανονικα τσιγαρα... :lol:
υ.γ. Εφτατολη, τι συρμα εχω εγω..;; stainless steel..???
Να θυμίσω ότι με τον subtank με εργοστασιακες κεφαλές είχα ΚΑΙ με αυτόν διαρροή.
Eσύ και σε υποβρύχιο να είσαι, πάλι διαρροές θα έχεις.
Πολλές φορές οι εργοστασιακές έχουν βγει σκάρτες. Γιαυτό εξάλλου μπήκαν και άλλες εταιρίες που φτιάχνουν κεφαλές για τον sub-toptank. Επίσης μια εργοστασιακή δε μπορεί να δοκιμαστεί μια μια αν δουλεύει σωστά. Δείγμα κοιτάζουν αν δουλεύει, οπότε σου λέει, βγάλε παρτίδα.
Bob_o_mastoras
06/10/2016, 18:46
Παιδια να ρωτησω...
Το βαμβακι ειναι φυσιολογικο να μαυριζει στη μια μερα...;;;
basilis_k6
06/10/2016, 18:56
αναλογα το υγρο. καποια μαυριζουν στη μια ωρα
Παιδια να ρωτησω...
Ναι νομίζω οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι ομοιόμορφα μέσα στην αντίσταση και απ' την μια μεριά είναι πιο σφιχτό. Νομίζω!
Παιδια να ρωτησω...
Ανάλογα το υγρό. Είναι υγρά που αλλάζεις και αντίσταση μετά από 5ml και είναι και υγρά που δεν αφήνουν τίποτα πάνω σε βαμβάκι και αντίσταση. Αν μπορέσεις κάποια στιγμή, βγάλε μια φώτο να γελάσ.. Εε να δούμε τι έχεις φτιάξει.
Γμστ!
Εκεινο το fallen απο five pawns κάθε 2 μέρες βουλωνε τα πάντα!
Πάρε σκέτη βάση και ρίξε vanilla bourbon από tpa. Αντίο ζωή η αντίσταση. Όλα τα πιόνια είναι καταστροφή.
Bob_o_mastoras
07/10/2016, 14:04
Σημερα εφτιαξα παλι καινουργια αντισταση..
Φωτορομαντζο:
369822
369823
369824
Eιναι λιγο θολες, το ξερω αλλα c'est la vie... :D
Bob_o_mastoras
07/10/2016, 14:06
Ειναι φυσιολογικη τοση φθορα και καρβουνιλα σε 2 μερες χρησης...;;;
369825
369826
369827
Aς αρχίσουμε απο τα βασικά: Δεν φαίνεται τίποτα.
Βάλε τον άξονα πάλι στην αντίσταση και κατέβασε την αντίσταση χαμηλότερα.Θα έχεις περισσότερη γευση έτσι και δεν θα εχεις τον κίνδυνο να βρει επάνω στη καμπάνα.Ειναι φυσιολογικό αν το υγρό ειναι καταστροφέας.Υπάρχουν και τέτοια υγρά,φυσιολογικό είναι.Δείξε και το νέο στήσιμο μετά.να δούμε που πάτανε τα βαμβάκια.
Το βαμβάκι δε πρέπει να πιάνει καρβουνίλα.Ειναι καμένο αν εχει κάνει ίζημα το βαμβάκι.
O γκόμπλιν μας άφησε χρόνους,δυστυχώς είχαν φαγωθεί οι βόλτες και τον απόκαμα εγώ οπότε μιας που τον είχα βάλει στο μάτι καιρό έσκασε ο καινούργιος σήμερα που μόλις στήθηκε...Η εταιρεία αυτή συνεχίζει να με εκπλήσσει με την ποιότητα της και το πανεύκολο Deck για στήσιμο...Άρωμα;Άααααααλλοο πράμα.....
370162
Bob_o_mastoras
12/10/2016, 00:43
Αυριο λεω να παω να παρω συρμα για αντισταση. Αξιζει να παρω clapton..?? Ποιο δινει την καλυτερη γευση..;; Υπαρχει καποιο που καρβουνιαζει λιγοτερο το βαμβακι..;; (γενικα ποιες ειναι οι διαφορες τους..;; :confused:)
Λεω να παρω και κανενα καινουργιο υγρο με λιγοτερη νικοτινη. Τι προτεινετε;; Θελω κατι σε λογικη τιμη με μπολικη VG (τουλαχιστον 70%) και γευση φρουτων..
Με γειές Αντώνη. Βάρα!
Κανθαλ πάρε μάστορα. Το Clapton για να δουλέψει σωστά θέλει πολλά ρεύματα και θα σου ρουφάει τη μπαταρία γρήγορα. Clapton συνήθως βάζουμε σε driper. Κανθαλ πάρε 28 gauge ή αν θες πιο χοντρό, 26gauge. Όσο πιο χοντρό το σύρμα, τόσες περισσότερες σπειρες για να φτάσεις τα Ohm που θέλεις και το αντίστροφο. Δεν στο καρβουνιάζει το σύρμα το βαμβάκι αλλά το υγρό με τυχόν κατάλοιπα του. Ένας μπουσουλας είναι:Ανοιχτόχρωμα υγρά, λιγότερο κατακάθι. Φτηνά υγρά και σε μεγάλη ποικιλία είναι τα liqua, natura by hexocell. Περισσότερο εμπιστευσου τα liqua. Περίπου 10 ευρώ τα 30 ml.
Υπάρχει και σύρμα Νικέλιο (Ni)
Τιτάνιο (Ti) και ατσάλι (SS). Του SS δουλεύει και με έλεγχο θερμοκρασίας (TC) Temperature Control αλλά και σε Power Mode (watt). Η γεύση είναι παραπλήσια του Κανθαλ. Το Ti είναι για τα κνέλια, αγνόησε το. Επίσης καλή γεύση έχει το Ni. Είναι λίγο πιο δύσκολο το στήσιμο στο Ni και είναι μόνο για (TC). Το mod σου σε καλύπτει σε αυτά τα σύρματα. Προς το παρόν, keep it simple θα έλεγα.
Αν σου καρβουνιάζει πολύ το βαμβάκι, ενδέχεται να θέλει λιγότερη ποσότητα-να είναι πιο αφράτο.
Σεντόνι πάλι ρε πστμ.
Προ ημερων το πικο πεθανε... οποτε και ξεκινησε το ψαξιμο για καινουριο τσιγαρο. Οπως ειχα γραψει ειχα φαει κολλημα με το Tesla Stealth και ανακαλυψα εξελιγμενο μοντελο του με οθονη και ρυθμιση!
Το δουλευω ηδη μια εβδομαδα κουμπωνοντας πανω το melo 3 με κανθαλ 1,8.
Στα συν του ειναι τα καλυτερα ρευματα απο το Pico η σαφεστατα ανωτερη ποιοτητα κατασκευης του (αν και Made in China και αυτο) το απιστευτα μικρο μεγεθος του για τη δουλεια που κανει και η τελεια λειτουργεια του.
Στα πλυν ειναι η μπαταρια η οποια ειναι στα 1300mAh και φυσικα μπορει και να ΜΗΝ βγαλει μια ολοκληρη μερα αναλογως της χρησης. Αρα επιβεβλημενο το Power Bank, αλλα λογο του οτι ειμαι κοντα σε λαπτοπ πολλες ωρες δε με απασχολησε αυτο το θεμα.
370184
370185
Προ ημερων το πικο πεθανε... οποτε και ξεκινησε το ψαξιμο για καινουριο τσιγαρο. Οπως ειχα γραψει ειχα φαει κολλημα με το Tesla Stealth και ανακαλυψα εξελιγμενο μοντελο του με οθονη και ρυθμιση!
Το δουλευω ηδη μια εβδομαδα κουμπωνοντας πανω το melo 3 με κανθαλ 1,8.
Στα συν του ειναι τα καλυτερα ρευματα απο το Pico η σαφεστατα ανωτερη ποιοτητα κατασκευης του (αν και Made in China και αυτο) το απιστευτα μικρο μεγεθος του για τη δουλεια που κανει και η τελεια λειτουργεια του.
Στα πλυν ειναι η μπαταρια η οποια ειναι στα 1300mAh και φυσικα μπορει και να ΜΗΝ βγαλει μια ολοκληρη μερα αναλογως της χρησης. Αρα επιβεβλημενο το Power Bank, αλλα λογο του οτι ειμαι κοντα σε λαπτοπ πολλες ωρες δε με απασχολησε αυτο το θεμα.
370184
370185
Ατμίζεις μπλάνκο; άααααααλλααααααααααα επίπεδα πρόσφυσης :lol::bawl::bawl:
basilis_k6
12/10/2016, 12:57
και εγω ψαρωσα :lol:
λέω τι υγρο ειναι αυτο? δεν το ξερω!
νταξει εκλαψα! :lol:
καταλαβες οτι το εβαλα για να καταλαβετε το μεγεθος...
Ωραίο το κοντοπούτανο αλλά με 1300 μπαταρία ούτε βάρδια δε θα έβγαζα. Βολικό δείχνει όμως και μανιτζέβελο. 23 αρη ατμο/τη χωράει;
νταξει εκλαψα! :lol:
καταλαβες οτι το εβαλα για να καταλαβετε το μεγεθος...
Ναι ρε για την τρολιά το έγραψα να γελάσουμε λίγο.
Ωραίο το κοντοπούτανο αλλά με 1300 μπαταρία ούτε βάρδια δε θα έβγαζα. Βολικό δείχνει όμως και μανιτζέβελο. 23 αρη ατμο/τη χωράει;
δε ξερω τι εννοεις 23αρι..... σε υψος παιρνει οτι θες αλλα ο μελο3 ειναι Φ21 νομιζω μεχρι Φ23 παιρνει αλλα εγω δεν παιρνω ορκο..Αν θες μπορω να μετρησω με παχυμετρο τη εσωτερικο Φ εχει το μοντακι.
Χαγιάτιε, το νου σου στη καμπάνα. Λίπανση γιατί αλλιώς θα στο μασήσει και είναι εσωτερικό. Μην τον βράσεις, όχι εγώ, ένας φίλος μου του φαγώθηκε με τη πρώτη ρύθμιση αέρα. Να ξέρεις αναδεικνύει καλύτερα τα custard αρώματα και λιγότερο τα καπνικά.
370212 τρελό υγρακι! Το συνιστώ στους γλυκαντζηδες!!!
370212 τρελό υγρακι! Το συνιστώ στους γλυκαντζηδες!!!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠ! Δώσε ίνφο...επίσης twisted mess τα σπάει!!!!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠ! Δώσε ίνφο...επίσης twisted mess τα σπάει!!!!
Coil glaze honey bunz λέγεται το υγρακι. Ή εταιρία λεει ότι είναι μέλι με μπισκότα κανέλας! Εμένα δεν μ αρέσει καθόλου το μέλι αλλα είπα να το δοκιμασω. Λοιπόν αν έχετε φάει ποτέ λουκουμαδες "της γιαγιάς" με μέλι κανέλα και καρύδια και σας άρεσαν θα το λατρεψετε. Είναι ακριβώς αυτό. Και τώρα που σιγά σιγά χειμωνιαζει για μένα είναι ο,τι καλύτερο!
Βέβαια γευστικοι κάλυκες είναι αυτοί! Ποτέ δεν ξέρεις! Πάντως εγώ έχω ενθουσιαστεί! Ειδικά για ντριππερ ντουμανατο είναι ότι πρέπει. Γεμίζει το στόμα λουκουμάδες και ο χώρος τρελή μυρωδιά!!!
Edit: να συμπληρώσω πως και η τιμή του πολύ λογική.
Έχει η tpa ένα άρωμα το sweetener. Η μυρωδιά είναι αυτή που περιγράφεις. Ζεστοί λουκουμάδες με μέλι και κανέλα. Βέβαια για να αποδώσει τόσο όσο θα χρειαστεί μεγάλο ποσοστό ίσως και 12%
Ειναι μια καλή εναλλακτική για φτηνότερα υγρά.
Coil glaze honey bunz λέγεται το υγρακι. Ή εταιρία λεει ότι είναι μέλι με μπισκότα κανέλας! Εμένα δεν μ αρέσει καθόλου το μέλι αλλα είπα να το δοκιμασω. Λοιπόν αν έχετε φάει ποτέ λουκουμαδες "της γιαγιάς" με μέλι κανέλα και καρύδια και σας άρεσαν θα το λατρεψετε. Είναι ακριβώς αυτό. Και τώρα που σιγά σιγά χειμωνιαζει για μένα είναι ο,τι καλύτερο!
Βέβαια γευστικοι κάλυκες είναι αυτοί! Ποτέ δεν ξέρεις! Πάντως εγώ έχω ενθουσιαστεί! Ειδικά για ντριππερ ντουμανατο είναι ότι πρέπει. Γεμίζει το στόμα λουκουμάδες και ο χώρος τρελή μυρωδιά!!!
Edit: να συμπληρώσω πως και η τιμή του πολύ λογική.
25 για 60 ml είναι μια χαρα όταν δίνουμε 22 για τα μισά Ml...και κάποιες φορές 20 για ουτε καν τα μισά...Θα μπεί στον κατάλογο ή θα ψάξω μπας και την έχει φτιάξει κανείς την συνταγή του στο ιντερνέτιο.Νταξ αυτά τα "παστέλια" συνήθως μόνο σε Dripper δίνουν το 100% σε ατμοποιητή απλόν δε φτουράει (τι να καταλάβεις αν παίζεις με 22 watt)
Όντως καλή τιμή. Άμα θες γλυκό Χαγιάτιε, σου έχω ένα βερυκοκο τίγκα ρικο ρικο ρικοκο. Αρκεί να έχεις όρεξη τρελου χημικού.
Όντως καλή τιμή. Άμα θες γλυκό Χαγιάτιε, σου έχω ένα βερυκοκο τίγκα ρικο ρικο ρικοκο. Αρκεί να έχεις όρεξη τρελου χημικού.
Απο Νοέμβρη που θα πάω να πάρω "υλικά" για κέηκ....χαχαχαχαχα.στείλτη όμως στο p.m.
basilis_k6
12/10/2016, 18:48
Απο Νοέμβρη που θα πάω να πάρω "υλικά" για κέηκ....χαχαχαχαχα.στείλτη όμως στο p.m.
αν σου αρεσει το κεικ.... εχω ενα που δεν ειναι κεικ αλλα εμενα αυτο μου φερνει. ΑΜΜΟ brune epicee http://www.thevapersboutique.com/index.php?route=product/product&product_id=393
εθιστικο να ξερεις... επειδη ειναι ακριβο το λεω...μην με βριζεις μετα
αν σου αρεσει το κεικ.... εχω ενα που δεν ειναι κεικ αλλα εμενα αυτο μου φερνει. ΑΜΜΟ brune epicee http://www.thevapersboutique.com/index.php?route=product/product&product_id=393
εθιστικο να ξερεις... επειδη ειναι ακριβο το λεω...μην με βριζεις μετα
Πλέον αγοράζω πολύ λίγες γεύσεις έως καθόλου γιατί κατα κύριο λόγο παίζω με δικές μου "κάλτσες" αιχμαλώτου αυτοσχέδιες...Βγαίνει πιο οικονομικά αλλά για τον Dripper παίρνω κανα 20ml που μου κρατάει αρκετό καιρό
GIXXERAKIAS
13/10/2016, 15:20
...παίζω με δικές μου "κάλτσες" αιχμαλώτου αυτοσχέδιες...
Aν θέλει κάποιος του δίνω τις δικές μου κάλτσες ημερήσιες δωρεάν για πλούσιο άρωμα εθιστικό σε σημείο να με παρακαλάτε να σας δίνω κι άλλο τις κάλτσες μου κάθε μέρα για να τις βράζετε και να παίρνετε το ζωμό για τις συσκευές σας.
υσ:σόρυ δεν άντεξα αγορίνα.:bawl: :bawl:
Μόνο τυροκόμου βάζουμε φίλε, υπάρχει quality control.
mouse112
14/10/2016, 00:09
μετα απο πολλα χρονια σκεφτομαι να δοκιμασω παλι...
εκανα κανα 9 μηνο ..ξεκινισα με 18...εφτασα 9 και το σταματισα..
τεσπα...εχω μοντακι μπαταρια 30W λεει οτι φτανει..
να παρω κατι τετοιο ?
https://www.aliexpress.com/item/100-Original-Eleaf-GS-Tank-Atomizer-3-0ml-GS-Tank-With-510-Thread-0-15ohm-Nickel/32647905610.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10056_10068_10055_10054_10069_10059 _10078_10079_10073_10017_10080_10070_10082_10081_421_420_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,s earchweb201603_6&btsid=1f5fd1dc-f2a1-4fff-b64b-ff3c921253d1
με σιρμα δεν θελω να μπλεξω (ακομα) ..