Σύνδεση

View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21

LogOutGoRide
02/11/2016, 14:38
O kyphun lite plus τι λέει;
Λέω να τον αλλάξω τον melo

chillipf
02/11/2016, 14:42
Μεγάλη ιστορία ο καυφούν lite+.
Τσιγαρίσιος, πολύ καλός, εύκολος στο στήσιμο, σηκώνει και αστοχίες, καλή γεύση.
Έχω 3 και παράπονο μηδέν.

LogOutGoRide
02/11/2016, 14:44
Ωραίος.
Μου έχουν πει και άλλοι πολύ καλά λόγια.
Όπου έχω κοιτάξει όμως, δεν είναι διαθέσιμος. Θα ψάχνω συνέχεια.

chillipf
02/11/2016, 14:47
Δύσκολο να τον βρείς πια εδώ.
Είναι λίγο παλιομοδίτης, εγώ έχω 1,5 γνήσιο και 1,5 κλώνο, (σύνολο 3 δηλαδή).
Πολλά πράγματα γι' αυτόν έχει ο steamtuner στην Καλλιθέα.
δεν ξέρω αν έχει αυτό τον καιρό γνήσιες βάσεις για να σου φτιάξει έναν.

LogOutGoRide
02/11/2016, 14:48
Δύσκολα μου τα λες.
Θα έχω τον νου μου όμως.

chillipf
02/11/2016, 14:50
Δίκιο έχεις.
εμένα μου φαίνεται εύκολο λόγω πολύχρονης ενασχόλησης.
keep looking λοιπόν :beer:

LogOutGoRide
02/11/2016, 14:53
Αυτός;

http://royalstar.gr/svoemesto-kayfun-lite-plus

Άκυρο, out of stock

chillipf
02/11/2016, 14:57
Mε τους καυφούν πάντως έχω καλομάθει με τους κλώνους, τους καλούς έ?,
και μου κακοφαίνονται τέτοιες τιμές.

basilis_k6
02/11/2016, 15:16
ο καυφουν ειναι το vstrom των ατμοποιητων. Τώρα πια υπαρχει ο v3 και ο v5. Καλύτερα να παρεις αυτους

7Tolis
02/11/2016, 15:17
Βλάσφημε. Kfl+ σταθερή αξία και ας τον έβαλα στο συρτάρι.

basilis_k6
02/11/2016, 15:52

και εγω κφλ παιζω μονιμα. λιγο εβιβα για την αλλαγη... Αλλα τωρα 60 ευρω για κφλ αφου ο v3 λενε ειναι μια χαρα...

LogOutGoRide
02/11/2016, 17:12
Τον έχει κάποιος που τον πουλάει;

Edit: βρήκα!

basilis_k6
02/11/2016, 19:18
προσεξε μην ειναι κλωνος του 5ευρου... Εχω εναν και λιγη διαφορα (εως καμια) δεν εχει με τον αυθεντικο σε λειτουργια. εμφανισιακα ομως φαινεται.

chillipf
03/11/2016, 07:58
Τον έχει κάποιος που τον πουλάει;

Edit: βρήκα!
Γιά πέ...

LogOutGoRide
03/11/2016, 08:37
Την Παρασκευή θα τον έχω.
Όλα θα τα δω τότε. Είναι μεταχειρισμένος μέσω καλού φίλου.

chillipf
03/11/2016, 08:39
Με το καλό :a014:

power hornet
03/11/2016, 10:14
Καλημερες αντε ηρθε το εργαλείο. Αλλαξα την αντισταση την μαμα, εβαλα την καινουργια την eleaf 0.75. Η μπαταρία μπήκε στον εξωτερικό φορτιστή για φορτισμα και απόγευμα εχουμε ατμισμα
Πηρα και καπνικο virginia.

LogOutGoRide
03/11/2016, 19:31
Τελικά, ο kayphun είναι σκέτο lite, και το πάνω μέρος μαϊμού. Ο φίλος μου λέει πως φέρνει άλλον έναν GG Τηλέμαχος sprigomizer, αν κατάλαβα καλά και σε καλή τιμή. Βέβαια, η καλή του τιμή, φεύγει λιιιγο.
Πρόβλημα.

daz
03/11/2016, 19:50

Ποιόν έχεις τώρα?

basilis_k6
03/11/2016, 19:59
Τελικά, ο kayphun είναι σκέτο lite, και το πάνω μέρος μαϊμού. Ο φίλος μου λέει πως φέρνει άλλον έναν GG Τηλέμαχος sprigomizer, αν κατάλαβα καλά και σε καλή τιμή. Βέβαια, η καλή του τιμή, φεύγει λιιιγο.
Πρόβλημα.

η βάση ειναι μαιμου?

7Tolis
03/11/2016, 20:01
Τον fodi f2 σταθερά. Εκπληκτική γεύση και το εννοώ. Ίδιο υγρό σε kfl+ και στον fodi f2, ο fodi ξεφεύγει κατά πολύ.

Που να μπλεκεις με gg φίλε. Ακριβά μηχανάκια. Αν η βάση - deck του kayfun lite plus ( kfl+) είναι original, μη σε αγχώνει το πάνω μέρος. Το deck κάνει όλη τη δουλειά.

LogOutGoRide
03/11/2016, 20:16
Αυτό που κατάλαβα από το τηλέφωνο, είναι πως το πάνω μέρος της "καμινάδας" είναι η μαϊμού. Δεν έχει όμως και ρύθμιση αέρα.
Αυτόν τον Τηλέμαχο, μου τον δίνουν μαζί με dip trip, αντιστάσεις (σύρμα μάλλον) και κάτι αλλά, στα 70€ καινούργιο στο κουτί του.
Μου αρέσει που δεν ήθελα να δώσω και πολλά.

Ακριβό είναι σίγουρα, καλό είναι;

Αύριο πρωί θα αποφασίσω, το απόγευμα εντυπώσεις.

7Tolis
03/11/2016, 20:27
Ο kfl+ έχει μια μικρή ρύθμιση αέρα κάτω από τη βάση και δίπλα από τον πόλο. Είναι μια πολύ μικρή βίδα την οποία όσο ξεβιδωνεις γίνεται αεράτος και το αντίστροφο. Εφόσον η βάση είναι original, πας και μια βόλτα από Μέγιστης 27 στη Καλλιθέα και γίνεσαι τούμπανο.

Αν ο τηλεμαχος είναι καινούριος, είναι καλή η τιμή. Για μεταχειρισμενος είναι πολλά κατά τη γνώμη μου.

basilis_k6
03/11/2016, 20:34
επάνω μερος μαιμου εχουμε σχεδον ολοι γιατι το μαμα δεν προσφερει κατι και επισης στην καλλιθεα που σου λεει θα παρεις ενα πιο μικρο και ομορφο κουστουμακι. Τη βάση θες εσυ. Ενα 20αρικο αυθεντικη ειναι καλα αν ειναι σε αψογη κατασταση. Ακόμα και οι κλωνοι εχουν ρυθμιση αερα.

tolis o fodi ειναι ενας goblin χωρις τα προβληματα του goblin??

LogOutGoRide
03/11/2016, 20:39
Αυτός ο kayphun μου λένε δεν έχει ρύθμιση αέρα. Δεν είναι ο plus.
Θα τον δω από κοντά αύριο και θα τον δοκιμάσω κιόλας.
Ο άλλος είναι καινούργιος. Δεν ξέρω αν μπορέσω να τον δοκιμάσω.
Μου πέφτει λίγο μακριά η Καλλιθεα. Περίπου 780 χλμ.
LogOutGoMigrate :lol:

basilis_k6
03/11/2016, 20:41
προσπερασε τους και τους 2. Πάρε απο αλλου.

7Tolis
03/11/2016, 21:05
Basilik6 δεν έχει καμία σχέση με goblin. Είμαι από κινητό τώρα για να ψάχνω για λινκ. Κάνε ένα search για fodi f2 και θα καταλάβεις. Genesis γιαλατζι είναι.

Logout προσπέρνα τότε. Δες για kfl+. 60 ευρώ κάνει, διαχρονικό κομμάτι, καλή γεύση, δε δακρυζει,τσιγαρισια τζούρα. Ένα σπαστικό έχει μόνο, ο τρόπος που γεμίζει.
Δεν είναι τυχαίο που έχει πουλήσει τόσα πολλά κομμάτια.

daz
03/11/2016, 21:36
Τον fodi f2 σταθερά. Εκπληκτική γεύση και το εννοώ. Ίδιο υγρό σε kfl+ και στον fodi f2, ο fodi ξεφεύγει κατά πολύ.

Ρε γμτ, αυτός έχει το ίδιο σύστημα με τον δικό μου (avocado) ο οποίος ενώ είναι αρκετά καλός δεν βγάζει τη γεύση που περίμενα. Βέβαια είναι πιο αεράτος, μήπως απ' αυτό?

LogOutGoRide
03/11/2016, 22:02
Αν η διάφορα όμως σε καινούργιο είναι μόνο 10€, δεν αξίζει αυτός ο ατμοποιητής;

7Tolis
03/11/2016, 22:05
Όπως ακριβώς το είπες. Όσο μπάζει αέρας τόσο χάνει σε γεύση. Όμως δεν είναι μόνο το πως χάνει σε γεύση αλλά το πως την αποδίδει. Παράδειγμα, τις custard γεύσεις τις ενισχύει θα έλεγα ο avocado αλλά υστερεί στις ελαφρώς όξινες όπως πχ, λεμόνι, βατόμουρο , βερυκοκο, ροδάκινο. Στις βαριές γεύσεις όπως vanilla custard, caramel, honey, pie crust και λοιπά sweeteners τα σκάει περισσότερο.

Στησαμε τους εξής ατμο/τες, phenomenon, kfl+, avocado, fodi, petri, Apollo με ίδιο στήσιμο και ίδιο υγρό, συγκεκριμένα Humo Tipo. Ενώ το υγρό ήταν ίδιο, το αποτέλεσμα ήταν ίδιο προφίλ αλλά κάποια αρώματα να ξεχωρίζουν. Πιο στρογγυλή απόδοση (μεταξύ 3 ατόμων που τα κάναμε γύρω γύρω) , ήταν του fodi. Πιο παχιά αν μπορώ να το θέσω έτσι ήταν του avocado και του phenomenon, μετά του petri, kfl+ και τελευταίο του Apollo.

Ο αέρας πάντα παίζει ρόλο στην απόδοση της γεύσης. Οπή 1,8 - 2,0 mm θεωρώ είναι ιδανική για γεύση. Δοκίμασε να φέρεις την αντίσταση στον avocado όσο μπορείς πιο κοντά στο deck. Ίσως χάσεις λίγο σε χτύπημα αλλά θα τονωσεις τη γεύση λόγω του ότι θα περιορίσεις κάπως τον αέρα που περνάει έχοντας την ίδια ρύθμιση στο afc.

Σεντόνι πάλι ρε πστμ.

7Tolis
03/11/2016, 22:07
Αν η διάφορα όμως σε καινούργιο είναι μόνο 10€, δεν αξίζει αυτός ο ατμοποιητής;
Δε κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Μεταξύ ποιων ατμο/ων ;

LogOutGoRide
03/11/2016, 22:08
Δε κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Μεταξύ ποιων ατμο/ων ;

Του kayphun και του GG

7Tolis
03/11/2016, 22:18
Ασφαλώς και αξίζει.
Tip:GG σημαίνει Golden Greek

daz
03/11/2016, 23:42
Λεμόνι μανταρίνι κάνω.

Το καλύτερο στήσιμο το έχω πετύχει με αντίσταση 2μμ, κατεβασμένη όπως είπες και το βαμβάκι όσο πιο κοντό γίνεται.
Νομίζω ότι οι αντιστάσεις μικρής διαμέτρου δίνουν καλύτερη γεύση. Κανθαλ και ανοιχτές σπείρες. Αν τις ενώσω φαντάζομαι θα βγάζει κάτι παραπάνω σε γεύση.

Διπλή δεν κάνω ποτέ, χάνει πάρα πολύ! (στον συγκεκριμένο!)

Σε γενικές γραμμές δουλεύει πολύ καλά και η γευση του δεν είναι άσχημη, απλά δεν είναι αυτό περίμενα.

7Tolis
04/11/2016, 13:54
:a016::a016::a13::a13::a13:
Combo Ijoy rdta (https://www.youtube.com/watch?v=Z0O7idJI2Pc)

7Tolis
04/11/2016, 17:33
Φωτορομάντζο
IJoy combo. Λέγεται combo γιατί μπορείς να αλλάξεις 7 deck και από rdta μπορεί επίσης να γίνει και rda αγοράζοντας έξτρα μια βάση. Η συσκευασία έχει 2 deck συν άλλο ένα deck που μοιάζει να έχει κεραμικό αλλά απλά μια ματιά έριξα. Ανταλλακτικό τανκ, υπάρχει, βίδες διάφορες, έναν ακόμη πόλο, διάφορα oring, σιλικονένια τάπα για μονό στήσιμο, έξτρα καπάκι για κανονικό ντριπ τιπ, και ένα φαρδύ ντριπ τιπ. Εγώ προτίμησα το ντριπ τιπ κρατήρα.

Ακολουθεί το στήσιμο.
372578

372579

372580

7Tolis
04/11/2016, 17:40
372581

Το γέμισμα γίνεται με οποιαδήποτε μύτη μπουκαλιού από το πλάι. Πολύ εύκολο στήσιμο, επέλεξα το velocity deck για να στήσω μιας και είναι πανεύκολο. 372582

Έτοιμος εδώ, 0,2 κανθαλ και το ντουμανι κόβεται με το ψαλίδι. Στα 60 watt και 6-7 τζουρες chain vaping, δεν πήρα καμμένο.
Σε δοκιμή αν θα δακρυσει στο πλάι, ασφαλώς και δε δακρυσε αλλά έτρεξε το υγρό έξω.
Όποια κατασκετάστρια βρει λύση σε αυτό θα έχει πιάσει Τζακ ποτ.
25mm διάμετρος, 6 ml υγρό. Μου τον έκαναν δώρο, δεν θα τον αγόραζα όχι γιατί δεν είναι καλός, απλά έχω τον mage που αποδίδει εξίσου καλά και χωρίς διαρροές.

basilis_k6
04/11/2016, 17:49
ωραιο δωρο. Ειναι ενα καλο all in one πακετακι.

7Tolis
04/11/2016, 20:23
Καλός αλλά η διαρροή θέλει υδραυλικό. Ίσως και να μην τον έστησα σωστά ή θέλει καλύτερα oring. Anyway για το σπίτι καλός είναι.

@Daz αυτό για ποστάρισμα Στο εργαλεία, καλά είναι; :D
372595

daz
04/11/2016, 20:59
Καλός αλλά η διαρροή θέλει υδραυλικό. Ίσως και να μην τον έστησα σωστά ή θέλει καλύτερα oring. Anyway για το σπίτι καλός είναι.

@Daz αυτό για ποστάρισμα Στο εργαλεία, καλά είναι; :D
372595

Μια χαρά είναι!

Σήμερα βρήκα και ένα Ιαπωνικό κοφτάκι ηλεκτρονικής που όταν κόβεις το συρματάκι, συγκρατεί αυτό που περισσεύει αντί να ψάχνεις που πήγε. Φθηνό γι' αυτό που είναι αλλά ακριβό γι' αυτό που το χρειάζομαι! :cry:

Ακόμα στρίβω στο μπλε κατσαβιδάκι και κόβω με νυχοκόπτη. Ντροπή! Είμαι και διαχειριστής στα εργαλεία! :lol:

7Tolis
04/11/2016, 21:21
Τα μπλέ κατσαβιδάκια για εμάς είναι ό,τι οι αναπτηρες του Hondos center για τις γυναίκες.Και εγώ σε μπλέ κατσαβίδι στρίβω αλλά πρόσφατα μου δωρισαν αυτό.Κάνει δουλειά και αυτο μια χαρά.
Για κόψιμο έχω ένα κοφτάκι νυχιών που κόβει και μεχρι fused clapton.Σε 3mm συρματόσχοινο όμως κώλοσε.

Οντως πάντως,είσαι απαράδεκτος :bawl:

basilis_k6
04/11/2016, 22:08
και εγω σε αυτο το εργαλειο που μοιαζει σαν το "ανοιχτηρι" απο τα σεξ σοπ στριβω. κοψιμο μονο με το χερι εφοσον παιζω σε 32αρι συρμα και δεν θελει κοφτη

LogOutGoRide
05/11/2016, 09:15
Τι διαφορά έχουν οι αντιστάσεις ζιργκονίου με τις SS;
Μπορεί να έχουν διαφορά στην γεύση, όταν οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι ίδιες;

WiSe
05/11/2016, 11:33
Τι διαφορά έχουν οι αντιστάσεις ζιργκονίου με τις SS;
Μπορεί να έχουν διαφορά στην γεύση, όταν οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι ίδιες;

σε τρωει να ξοδεψεις..... ολα απο τετοιες αποριες ξεκινανε και καταληγεις να "αιμοδοτεις" σε μοντακια.... κατσε στα αυγα σου με τις κανθαλ! :p

7Tolis
05/11/2016, 11:50
Η μια είναι από ζιρκόνιο, περίπου 180 ευρώ το εκατοστό νομίζω και η άλλη stainless steel. Μάθε με κανθαλ το λαϊκό σύρμα και περνάς και σε εξωτικά υλικά. Σε τρώει η τσέπη ε;

LogOutGoRide
05/11/2016, 12:25
Μαζί με τον ατμοποιητή μου έδωσε και τρεις αντιστάσεις ζιρκονίου και τρεις SS.
Γιαυτό ρώτησα.
Στην ουσία λένε πως αυτές τις αντιστάσεις τις κρατάς σχεδόν για πάντα, γιατί καθαρίζονται.

7Tolis
05/11/2016, 14:05
Σου έδωσε τρεις αντιστασεις ζιρκονίου; Χμμμμ μήπως τιτανίου;

Bob_o_mastoras
08/11/2016, 22:17
Παιδια πως λεγεται το site στο οποιο σε βοηθαει με τις αναλογιες των υγρων..;; Ειχε ποσταριστει παλαιοτερα εδω αλλα δεν το βρισκω..

7Tolis
08/11/2016, 22:24
http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php :D

http://e-liquid-recipes.com/ :D

ionized
12/11/2016, 19:09
κανα μεταχειρο σταρτερ κιτ παιζει για πωληση?

Bowleno
12/11/2016, 22:48
Για πείτε κάνα καλό mod με θερμοκρασίες (να καλύπτει και SS) σε καλή τιμή;

Επίσης ζητείται kyfun 3 mini (ποιοτικό αντίγραφο)

7Tolis
13/11/2016, 06:57
κανα μεταχειρο σταρτερ κιτ παιζει για πωληση?

Υπάρχουν και κάτι γκρουπ στο fb και υπάρχει και το vaping.gr που παίζουν αγγελίες. Για το fb δε μπορώ να βοηθήσω μιας και δεν έχω αλλά για το άλλο μπορώ να έχω το νου μου.

Για πείτε κάνα καλό mod με θερμοκρασίες (να καλύπτει και SS) σε καλή τιμή;

Επίσης ζητείται kyfun 3 mini (ποιοτικό αντίγραφο)

Ε καλά, Pico mod,δε χωράει 24mm ατμο/της επάνω. Παίζει και ss και ρυθμίζεις και tcr αν θες να το πας πιο βαθιά το θέμα. Μια χαρά μηχανάκι.

power hornet
17/11/2016, 07:15
Λοιπον δούλεψα το pico με την μαμα αντίσταση στα 35 βατ εντάξει εχετε δικιο ειναι για πνευμονικες φάσεις αλλα μου θυμιζει πολύ να καπνίζεις ναργιλε, δηλαδη σε κουδουνιαζει κανονικότατα.

Βέβαια για τσιγαρισια τζουρα είναι οτι πρεπει η αντισταση eleaf 0.75 και η triton 1.86 νομίζω.
δοκιμασα Και τις δύο η eleaf πιστεύω για τα δικα μου γούστα ειναι λιγο ποιο καλή η titron ειναι ποιο ήπια.

daz
17/11/2016, 08:29
Λοιπον δούλεψα το pico με την μαμα αντίσταση στα 35 βατ εντάξει εχετε δικιο ειναι για πνευμονικες φάσεις αλλα μου θυμιζει πολύ να καπνίζεις ναργιλε, δηλαδη σε κουδουνιαζει κανονικότατα.

Γι' αυτό κατεβάζεις πολύ νικοτίνη σε τέτοιες αντιστάσεις. 3% το πολύ.

Βέβαια για τσιγαρισια τζουρα είναι οτι πρεπει η αντισταση eleaf 0.75 και η triton 1.86 νομίζω.
δοκιμασα Και τις δύο η eleaf πιστεύω για τα δικα μου γούστα ειναι λιγο ποιο καλή η titron ειναι ποιο ήπια.

Μια χαρά! :beer:

nikos_abel
17/11/2016, 12:24
Έπεσε στα χέρια μου αυτός (ο αποπάνω), σχεδόν ολοκαίνουγιος

374076

αλλά μου φαίνεται ότι είναι εντελώς για πνευμονικές - τα triple και quadre coil Που παίρνει είναι όλα subohm.

Ο αέρας δεν μειώνεται με τίποτα για να ικανοποιήσει τις σφιχτές τζούρες που με αρέζουνε.

Υπάρχει κάποιο workaround για να τον χρησιμοποιήσω ή να τον προωθήσω στο τμήμα αγγελιών ποικίλης ύλης;

Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση :beer:

7Tolis
17/11/2016, 13:20
Αυτός είναι καθαρά και μόνο για πνευμονικες και για πολλά ρεύματα. Πας για αγγελία.

Bob_o_mastoras
17/11/2016, 14:10
Ποσο λες να τον σπρωξεις mr Spock..???

teogtp
17/11/2016, 14:18
Ποσο λες να τον σπρωξεις mr Spock..???

Όσο να'ναι 2 κρυστάλλους διλιθιου θα τους πιάσει. .....

DeusEx
17/11/2016, 15:02
Τον smok έχω κ εγω αλλα δεν με βόλεψε .. πολύ ντουμάνι, καθαρά για πνευμονικές.

Η μονη λυση ειναι να φτιαξεις δική σου single coil αντίσταση κ να κλείσεις τον αέρα σχεδόν τελείως, πανω κατω..
Για το σπίτι καλός είναι

nikos_abel
17/11/2016, 17:13
Τον smok έχω κ εγω αλλα δεν με βόλεψε .. πολύ ντουμάνι, καθαρά για πνευμονικές.

Η μονη λυση ειναι να φτιαξεις δική σου single coil αντίσταση κ να κλείσεις τον αέρα σχεδόν τελείως, πανω κατω..
Για το σπίτι καλός είναι

Single coil να φτιάξω, ο αέρας όμως όσο και να κλείσει, που τα έκλεισα όλα εντελώς, εμένα αεράτος μου φάνηκε.

7Tolis
17/11/2016, 18:08
Αυτό το τετραπηνείο που έχει πρέπει να είναι αποκάλυψη πάντως. Να βάλεις εκεί καραμελομπισκότο να γίνει τοπίο στην ομίχλη.

ionized
17/11/2016, 18:26
Υπάρχουν και κάτι γκρουπ στο fb και υπάρχει και το vaping.gr που παίζουν αγγελίες. Για το fb δε μπορώ να βοηθήσω μιας και δεν έχω αλλά για το άλλο μπορώ να έχω το νου μου.

σε ευχαριστω αλλα τελικα βρηκα ακρη.Μου εδωσε φιλος και συναδελφος εναν eleaf tc100 και νομπακο cupa για ατμοποιητη.
ειμαι τελειως ασχετος με το σπορ αλλα μου αρεσει.Το σετακι δεν ξερω αν ειναι καλο αλλα μεγαλο ειναι σιγουρα :lol:

7Tolis
17/11/2016, 18:42
Με γειες τότε. Ότι χρειαστείς, ρώτα αλλού.

Όχι νταξ πλάκα κάνω, εδώ τριγύρω είμαστε.

teogtp
17/11/2016, 19:43
σε ευχαριστω αλλα τελικα βρηκα ακρη.Μου εδωσε φιλος και συναδελφος εναν eleaf tc100 και νομπακο cupa για ατμοποιητη.
ειμαι τελειως ασχετος με το σπορ αλλα μου αρεσει.Το σετακι δεν ξερω αν ειναι καλο αλλα μεγαλο ειναι σιγουρα :lol:

Σιγα. ....βάζεις μια έξτρα θήκη στην ζώνη και βουαλα.
Χάνεις το γκλοπ;
Τραβάς το eleaf. .....
:D

7Tolis
24/11/2016, 13:12
Φτηνος και έως τώρα καλός ατμο/της, νέα κυκλοφορία, τσιγαρισια σφιχτη έως και ελαφρά πνευμονικές με κάτι ανταπτοράκια που μπαίνουν στην οπη του αέρα.
Cthulu mtl (mouth to lung)

daz
24/11/2016, 14:14
Τόλι σκέφτομαι να πάρω απ' έξω τον fodi f2.

Για mtl κυρίως και προτεραιότητα στη γεύση. Ο avocado δενκακός αλλά δεν έχει σφιχτή τζούρα ακόμα και με μία τρύπα και ο αέρας που εισέρχεται απ' το πλάι και όχι από κάτω, νομίζω ότι περιορίζει την γεύση.

Τα έχεις γράψει για τον fodi, αν δεν έχεις αλλάξει γνώμη θα τον βάλω στο πρόγραμμα μάλλον!

7Tolis
24/11/2016, 14:22
Ο fodi f2 είναι εξαιρετικός. Δακρυζει που και που να ξέρεις ότι στήσιμο και να έκανα. Πταισμα λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του όμως. Η γνώμη μου είναι η ίδια όπως τα είχα γράψει. Αν δεν βιαστεις, αύριο θα κάνω και Φωτορομάντζο για τον cthulu mtl.

7Tolis
25/11/2016, 08:29
Λοιπόν, το καλαμαροχτάποδο που τόσο αγάπησε ο καφετζης, επιστρέφει με mtl μονδέλο. Cthulu mtl.
374531
Κάτω αριστερά είναι οι ανταπτορες του αέρα οι οποίοι βιδωνουν στο κέντρο του deck ώστε να επιλέξει κανείς τη τζούρα του. Οι διαστάσεις είναι 1,2 mm, 1,6 mm και 3mm.Στα 3mm κάνεις και πνευμονική αλλά, σφιχτή. Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο ρύθμισης αέρα υπάρχει και το εξωτερικό afc (airflow control) όπου και από εκεί ρυθμίζεις επικουρικά τον αέρα. Με λίγα λόγια, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τον αέρα που προτιμείς. Η επόμενη φώτο δείχνει που μπαίνει ο αερορυθμιστής στο deck.
374532
Τα υπόλοιπα πάνω κάτω είναι γνωστά. Το deck είναι σε όλους γνωστό και δουλεύει μια χαρά.
374533
Στην από πάνω φωτογραφία είναι το deck όπου φαίνονται οι εγκοπές όπου μπαίνει το σύρμα και ασφαλιζει σωστά. Επειδή η καμπάνα είναι πολύ κοντά στο deck, φροντίζουμε να κόψουμε το σύρμα συριζα γιατί αλλιώς θα βραχυκυκλώνει.

Συνεχίζεται.

7Tolis
25/11/2016, 08:45
Το βαμβάκι μπαίνει μέσα από τον δακτύλιο και το υγρό περνάει από τις μικρές οπές πάνω στο σπείρωμα. Δυστυχώς θέλει προσοχή εκεί, να είναι το βαμβάκι πλήρες μέσα γιατί το καμένο είναι δεδομένο. Το κατάφερα χθες και εβριζα για ώρα.
374534

Αφού στήσουμε δενουμε τον ατμο/τη. Μέχρι εδώ καλά. Εδώ είναι το σημείο όπου πριν γεμίσουμε, (γεμίζει από πάνω) να κλείσουμε τον αέρα και τα υγρά. Τα υγρά κλείνουν γυρνώντας το δαχτυλίδι του αέρα μέχρι να δούμε τις οπές του υγρού στη καμπάνα να κρύβονται. Αν αφήσουμε τα υγρά ανοιχτά, αντίο υγρό. Αφού γεμίσουμε, ξεσφίγγουμε τη καμπάνα μέσω του δαχτυλιδιού αέρα και είμαστε έτοιμοι να ατμισουμε.
374535

Ένα παράξενο πράγμα που συμβαίνει είναι το παρακάτω. Με το δικό του ντριπ τιπ, ερχόταν υγρό επάνω. Με το που έβαλα ένα λίγο ψηλότερο το φαινόμενο εξαφανίστηκε. Στη συσκευασία έχει 2 ντριπ τιπς με διαφορετική εσωτερική διάμετρο όπου και από εκεί μπορείς να παίξεις με το ύφος της τζουρας.

Σύνοψη:Τζούρα αρεσκείας σε όρια mtl, εύκολα.
Γεύση σε επίπεδο kfl+
Ήχος σφύριγμα σε φυσιολογικά επίπεδα έως ήσυχος.
Θέλει συνήθεια η φάση με το άνοιξε κλείσε υγρά.
Αυτά. Διαρροές ελάχιστες λόγω του άνοιξε κλείσε υγρά αλλά είπαμε, θέλει τι κόλπο του.

teogtp
25/11/2016, 08:55
Ωραίος!
Στον δικό μου μάλλον η ρύθμιση υγρών είναι για τον γάιδαρο καβάλα, γιατί δεν τροφοδοτεί σωστά.

7Tolis
25/11/2016, 08:58
Δεν έβγαλες άκρη ακόμη με τον δικό σου;Εβγαλε και V3 στον δικό σου αλλά τον απέφυγα.Αυτός εδω ο κοντός είναι καλός όμως.Καμένο χθες έπαιξε αρκετό πάντως μεχρι να το βρώ τι έφταιγε.

Ξεχασα να γράψω πως μπορείς να επέμβεις στο deck χωρίς να αδειάσεις το υγρό.

teogtp
25/11/2016, 09:08
Η ρύθμιση υγρού είναι για γέλια.
Τον έχεις τερμα ανοικτό και σταματά να τροφοδοτεί!
Τον κατεβαζεις περίπου στην μέση και ξεκινά να δίνει πάλι. ....
Αυτά τα κάνει ο δικός μου. Του dimmie 72 παίζει κανονικά χωρίς παρατραγουδα.

LogOutGoRide
25/11/2016, 11:40
Στον sprigomizer πάντως, η ρύθμιση υγρού πραγματικά δουλεύει. Σε διάφορες δοκιμές, το υγρό μπορεί να "εξαφανίζεται". Προς το παρόν το έχω τρεις μισές στροφές ανοιχτό.

Πέρασα επισήμως σε παρασκευή υγρών.
Βάση 50/50 με (αρκετή δυστυχώς) νικοτίνη 16mg και ένα άρωμα που βρήκα και μου άρεσε πολύ.

Το κακό είναι πως έφτασα στο σημείο που...πάντα έφτανα.
Η ανάγκη για τσιγάρο, παραδόξως είναι τώρα μεγαλύτερη!
Κρατάω όμως. Η ημερήσια κατανάλωση είναι σταθεροποιημένη στα 4-4.5 ml.
Αντίσταση ζιρκονίου 0.65 ohm, 20watt και αέρας σχεδόν κλειστός. Αρκετά σφιχτή και δυνατή τζούρα.

Πάντως ρε παιδιά, βλέπω κάτι βίντεο στο YouTube και πραγματικά απορώ. Όσοι ατμίζουν, έτσι έκαναν τζούρες με τσιγάρο;;;; 10 δευτερόλεπτα τζούρα;;;;

7Tolis
25/11/2016, 12:05
Αυτοι στο youtube κάνουν εως 3 νικοτίνη και βαράνε πνευμονικές.Τον eviva πήρες τελικά;
Λίγα ml κάνεις πάντως.Εγω φτάνω κοντά στα 12 ml.
Ποιο άρωμα πήρες και πόσο % έβαλες;

LogOutGoRide
25/11/2016, 12:10
Eviva; Δεν ξέρω τι είναι αυτό.
Τηλέμαχος spriNgomizer.
Το άρωμα είναι route 66 με 15 σταγόνες/10 ml.
Η βάση Vincent. Αυτή είχε ένα κατάστημα εδώ, αυτή πήρα. Δεν το έψαξα περισσότερο.
Θέλω όμως να δοκιμάσω βάση pink fury neutral 50/50, όπως θέλω να δοκιμάσω υγρό halo.

Εδώ η αντίσταση
http://shop.gg-store.com/en/tilemahos-x1-20mm-spare-parts/1131-tilemahos-new-rebuildable-part-spring-ss-.html

7Tolis
25/11/2016, 12:19
SpriNgomizer,ωραίος.Το άρωμα για κάλτσα πρόσφυγα μου κάνει οπότε welcome to the Κάλτσα club :beer:
Απο Halo δες το torque,longhorn,tribeca.Στην ατμόσφαιρα αφήνουν μια εσανς αμμωνίας όπως κάτι wc μυστήριων cinema στην πλατεία Ομόνοιας.

LogOutGoRide
25/11/2016, 12:21
SpriNgomizer,ωραίος.Το άρωμα για κάλτσα πρόσφυγα μου κάνει οπότε welcome to the Κάλτσα club :beer:
Απο Halo δες το torque,longhorn,tribeca.Στην ατμόσφαιρα αφήνουν μια εσανς αμμωνίας όπως κάτι wc μυστήριων cinema στην πλατεία Ομόνοιας.

Χαχαχαχαχα
Εμένα το άρωμα μου θυμίζει οδοντιατρείο, ίσως γιαυτό κάνω λίγο.

Το halo tribeca δοκίμασα. Πολύ καλό.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! :beer:

Bowleno
25/11/2016, 12:30
Πάντως ρε παιδιά, βλέπω κάτι βίντεο στο YouTube και πραγματικά απορώ. Όσοι ατμίζουν, έτσι έκαναν τζούρες με τσιγάρο;;;; 10 δευτερόλεπτα τζούρα;;;;

Άλλο το τσιγάρο και άλλο το ηλεκτρονικό.... βούρτσες με π....τσες όσο νάναι, μια διαφορά την έχουν :p

chillipf
25/11/2016, 13:31
Άκουσα 16 νικοτίνη και κλονίστηκα κάπως :cool:

Εγώ πάνω από 3 δέν...

Κοντεύω βέβαια να κλείσω 5ετία στο άθλημα, με τη νικοτίνη συνεχώς πτωτική, οπότε...

Πάντως από ml, περνάω τα 10 ημερησίως.

7Tolis
25/11/2016, 14:05
To tribeca μαζι με 3-4 άλλα είναι στη κατηγορία Holy Grail.
Δες πόσες απόπειρες αντιγραφής υπάρχουν εδώ (http://e-liquid-recipes.com/list?q=tribeca)

teogtp
25/11/2016, 14:05
Τολη.
Ο kfl μου ,χάνει ζουμιά από το βίδακι του αέρα.
Ξέρεις αν έχει εκεί κάποιο τσιμουχακι;

7Tolis
25/11/2016, 14:10
Δεν έχει.Και εντελώς να το βγάλεις κανονικά δε στάζει απο εκεί.Αλλού έχει γίνει η μπινιά και στα σκάει εκεί.Αν έβγαζε απο εκεί τότε θα σου έβγαζε και απο τη πλαινή του αέρα.Δες αν το peek insulator είναι στη θέση του και τσέκαρε τεα orings καλού κακού.

sniper
25/11/2016, 14:12
Τολη.
Ο kfl μου ,χάνει ζουμιά από το βίδακι του αέρα.
Ξέρεις αν έχει εκεί κάποιο τσιμουχακι;

:tooth:

teogtp
25/11/2016, 14:14
Αμέσως εσύ. ......
:lol:
Σε λίγο καιρό θα βρίσκω ζουμιά και στις παντόφλες. ....
:lol:

teogtp
25/11/2016, 14:16
Δεν έχει.Και εντελώς να το βγάλεις κανονικά δε στάζει απο εκεί.Αλλού έχει γίνει η μπινιά και στα σκάει εκεί.Αν έβγαζε απο εκεί τότε θα σου έβγαζε και απο τη πλαινή του αέρα.Δες αν το peek insulator είναι στη θέση του και τσέκαρε τεα orings καλού κακού.

Τι στον φουτσο.....στην οπή του αέρα δεν υπάρχει τίποτα, πεντακάθαρα όλα, το pico γίνεται παπαρα συνέχεια από κάτω.

7Tolis
25/11/2016, 14:19
βγάλε τη βίδα και ξαναβάλε την.Πιστευω όμως πως το κάτω oring της βάσης έκλασε και τρέχει απο εκεί και απλά μαζευεται σιγά σιγά απο κάτω.

Μια ο Cthulhu,μια ο Kayfun,δε σε θέλει ο ατμος ρε φίλε ξεκίνα πάλι το κάπνισμα. :D

sniper
25/11/2016, 14:21
βγάλε τη βίδα και ξαναβάλε την.Πιστευω όμως πως το κάτω oring της βάσης έκλασε και τρέχει απο εκεί και απλά μαζευεται σιγά σιγά απο κάτω.

Μια ο Cthulhu,μια ο Kayfun,δε σε θέλει ο ατμος ρε φίλε ξεκίνα πάλι το κάπνισμα. :D

Μα δεν κάπνιζε ποτέ... το άτμισμα να κόψει να σωθεί... κι εμείς...

Bowleno
25/11/2016, 14:53

Εμένα πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν με θέλουν οι kayfun, και τους 2 που είχα πάρει δεν μπόρεσα ποτέ να τους ρυθμίσω σωστά :(

alex14
25/11/2016, 15:00
Ρε παιδες, καταφερνετε και ατμιζετε 10-12 ml την ημερα ? Σαν πολυ δεν ειναι ? :confused:

chillipf
25/11/2016, 15:00
kayfun lite+ τεμάχια 2
kayfun five pawns τεμάχιο 1

όλοι βαίνουν καλώς (αυτή την εποχή βέβαια) :cool:

chillipf
25/11/2016, 15:02
Ρε παιδες, καταφερνετε και ατμιζετε 10-12 ml την ημερα ? Σαν πολυ δεν ειναι ? :confused:

Μάλλον πολύ είναι, αλλά αφού και πολλά τσιγάρα φουμάραμε στο παρελθόν, :a014:

LogOutGoRide
27/11/2016, 10:54
Ερώτηση.
Όταν φτιάχνουμε αντίσταση kanthal, πρέπει να την κάψουμε όπως είναι πριν βάλουμε βαμβάκι;
Αν ναι, πως. Δηλαδή πόσα πατήματα;

teogtp
27/11/2016, 12:47
Την καις για να δεις αν έχεις κάπου hotspot.
Πρέπει να ανάβει από μέσα προς τα έξω ομοιόμορφα.

basilis_k6
27/11/2016, 12:50
δεν ξερω αν ειμαι πολύ καλος στο να στησω αντισταση αλλα μια φορά μονο ειχα hot spot σε ποδαρακι. Μου κάνει εντυπωση που ο κοσμος καιει ακομη αντιστασεις. Τουλαχιστον την απλη μονη κανθαλ. εγω κάνω 5-6 σωστες σπειρες, την βαζω πανω, την ζεσταίνω χωρις να κοκκινησει ποτε 2-3 φορές, κάνω ισες τις αποστασεις με το λεπτο κατσαβιδάκι, κανω και μερικα ντριγκι ντριγκι (αυτα βοηθανε στα hotspot λεει ο μυθος) και τελος.

LogOutGoRide
27/11/2016, 14:09
Την επόμενη φορά που θα φτιάξω αντίσταση, θα την βγάλω μία φωτογραφία.
Ελατήριο κανονικό χωρίς εργαλεία!
Πατέντα στην πατέντα.
Πάντως καίει κανονικότητα.

basilis_k6
27/11/2016, 14:54
τοτε γιατι ρωτας για καψιματα?

LogOutGoRide
27/11/2016, 17:12
τοτε γιατι ρωτας για καψιματα?

Άλλο να την φτιάξεις, άλλο το πώς πρέπει να την προετοιμάσεις για την πρώτη χρήση.
Ήθελα να μάθω, αν οι αντιστάσεις που φτιάχνω θέλουν κάψιμο πριν τις χρησιμοποιήσω.
Ή, επειδή εγώ την έκαψα, να δω αν κάνω καλά ή είναι περιττό.

7Tolis
27/11/2016, 21:20
Άλλοι λένε όχι, άλλοι ναι. Θεωρώ (προσωπική εκτίμηση) πως αν τη στρώσεις με χαμηλό ρεύμα για να δεις τυχόν Hot spots δε τρέχει και τίποτα. Σε ανοικτές σπείρες προφανώς δε χρειάζεται. Σε microcoil (ενωμένες σπείρες) όμως, χρειάζεται.

sniper
28/11/2016, 10:37
Ερώτηση.
Όταν φτιάχνουμε αντίσταση kanthal, πρέπει να την κάψουμε όπως είναι πριν βάλουμε βαμβάκι;
Αν ναι, πως. Δηλαδή πόσα πατήματα;

Youtube....

teogtp
28/11/2016, 10:43
Youtube....

Πόσα βατ είναι αυτό το γιουτουμπέ ρε φίλε;

:tooth: