View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
Billymuse
23/12/2016, 05:04
Ηλεκτρονικό τσιγάρο (https://www.youtube.com/watch?v=pTehBeQHvHM) ανατινάζεται σε τσέπη πολίτη μέσα σε κατάστημα δίπλα απο καρότσι με παιδί :uplate:
Δεν ξέρω αν το έχει ξαναδιαβάσει η συναντήσει κάποιος παρόμοιο περιστατικό, αλλα πως γίνεται να συμβεί κάτι τέτοιο;
Αν είναι μηχανικό το mod και ΔΕΝ το είχε κλειδώσει πριν το βάλει στη τσέπη γίνεται. Έδινε η μπαταρία συνεχώς ρεύμα, υπερθερμάνθηκε και μπαμ.
Αν ήταν ηλεκτρονικό το mod (με πλακέτα) και δεν το είχε κλειδώσει, πάλι πάνω κάτω ο ίδιος μηχανισμός συμβαίνει με παύση ρεύματος 1 sec ανά 10 sec το οποίο προφανώς δεν είναι αρκετό και γίνεται πάλι υπερθέρμανση.
Σενάριο 3ο. Κακής ποιότητας μπαταρία χωρίς ασφάλεια.
Σενάριο 4ο
Αμπαλος κάτοχος.
chillipf
27/12/2016, 10:34
ή και μ..κας, σαν εμένα.
κάποια στιγμή, παλιά, οδηγώ δανεικό παπί Κηφισίας, χειμώνας,φοράω καναδυό μπουφάν, μπλούζες κλπ
και αισθάνομαι ξαφνικά σα να με τσιμπάνε χιλιάδες σφήκες, αριστερά στην κοιλιά.
Φρένα Ρόσσι, σταματάω δεξιά και τινάζω το μπουφάν απεγνωσμένα, φεύγει μια μπαταρία στο δρόμο, βγάζοντας υγρά με μικρή φλόγα.
Αιτία: την είχα απροστάτευτη χύμα στην τσέπη, μαζί με μια αρμαθιά κλειδιά, προφανώς έκανε σώμα με τα κλειδιά κλπ κλπ
Αποτέλεσμα: μια εγκαυματάρα νά μετά συγχωρήσεως στην κοιλιά, στόγγυλη, μεγέθους πάτου από τενεκέ Νουνού, που έκανε πάνω από 2 μήνες να κλείσει.
και βέβαια ότι φορούσα τρούπησε και πήγε στο καλό.
Από τότε θηκούλα και οι μπαταρίες μέσα. :cool:
Bob_o_mastoras
28/12/2016, 02:25
Συντροφοι ατμιστες που τυγχαινει να σας αρεσουν και τα μηχανακια :D
Τρεχατε να παρετε υγρα, βασεις, αρωματα και λοιπα παρελκομενα. Απο 1 του μηνος το ανεξαρτητο, αδιαφθορο, φιλολαϊκο και κοινωνικο μας κρατος (:p), μεταξυ αλλων, θα φορολογησει και τα παντα σχετικα με το ηλεκτρονικο τσιγαρο..
Εγω πηρα συνολικα μισο λιτρο βασεις και κατι αρωματακια.
Σε αλλα πιο προσωπικα νεα, σιχαθηκα τα αρωματα πλεον. Προσανατολιζομαι σε αποκλειστικα καπνικα και σκετη VG με νικοτινη.
Και απο αυριο θα αρχισω να φτιαχνω μονος τα υγρα μου (τα ατμιστικα :lol::p)..
Καλα μαγειρεματα!!! Diy or Die..!!!
Για βοηθάτε γιατί έκανα αναζήτηση αλλά δεν βγάζω άκρη. Πολλά άσχετα αποτελέσματα.
Ξεκίνησα με ένα Hybrid και καθόσον νέοπας στο άθλημα πήρα μετά από παρότρυνση φίλου το eVic VTC Mini και τον Triton 2.
Καμία σχέση εννοείται.
Ο τρίτωνας έχει μέσα δύο αντιστάσεις 0,5 και 1,8. Τις δοκίμασα και τις δύο και εννοείται ότι γουστάρω την 0,5. Στην άλλη δεν καταλαβαίνω γεύση.
Τι άλλες εναλλακτικές έχω στο θέμα των αντιστάσεων; Ποιές άλλες ταιριάζουν; Είδα έναν αμερικάνο στο σωλήνα και είπε ότι χρησιμοποιεί κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Εσείς ποιές χρησιμοποιείτε;
Νομίζω ταιριάζουν οι triton, melo 3, atlantis.
Ρίξτε μια βοήθεια.
Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή χρονιά σε όλους.
Ρε παιδια τι γινεται? 1,24€ ανα 10μλ φορος???
Freco παίρνει και rba (επισκευάσιμο κομμάτι) για να φτιάχνεις μόνος σου αντίσταση,παιρνει και SS (stainless steel) αντίσταση,παίρνει και Ni (νικέλιο) και παίρνει και clapton.Γνώμη μου,αν βρεις απλή αντίσταση στο 1.2 ohm θα είσαι μια χαρά.Η SS αντίσταση δουλευει και σε TC (Τemperature Control) αλλά και σε power mode (watt).
Mη μπλέκεις όμως με όλα αυτά ακόμη.Δες αν σου κάνει και μετά επενδύεις πιο πέρα.
Welcome to Le prisonniers chaussette club.
Wise καλώς τα δεχτήκαμε.Ουτε καν να μου τονε δουν.Θα πάει η κάλτσα σύννεφο diy.
Wise καλώς τα δεχτήκαμε.Ουτε καν να μου τονε δουν.Θα πάει η κάλτσα σύννεφο diy.
Παω να προμηθευτω ενα λιτρο βαση σημερα δε ξερω μπορει και δυο :a018:
Εμαθα οτι το πρωτο εξαμηνο θα ειναι στριμοκωλα και μετα θα στρωσει.... τι εννουν θα στρωσει ομως????
basilis_k6
30/12/2016, 16:22
θα κατεβαινουμε στη ζηνωνος που θα πουλάνε οι μαυροι τα αφορολογητα υγρα. :lol:
Εννοούν "φίλε μήπως έχεις ένα ευρώ να πάρω λίγη βάση;"
Δεν εχω προμηθευτεί τίποτα,σιγά σιγά κατεβαίνω προς εξάρα νικοτίνη.Παρε και αρωματα και θα είσαι αρχηγόπουλο.
Εννοούν "φίλε μήπως έχεις ένα ευρώ να πάρω λίγη βάση;"
Δεν εχω προμηθευτεί τίποτα,σιγά σιγά κατεβαίνω προς εξάρα νικοτίνη.Παρε και αρωματα και θα είσαι αρχηγόπουλο.
θα παω να τη φτιαξω στο μαγαζι επιτοπου δυστηχως εχει φουλ βιτζι οποτε θα αναμειξουμε με προπυλενογλυκολη. Ερε μπελας που μας βρηκε......
Bob_o_mastoras
30/12/2016, 17:02
1,24 ανα 10ml και νομιζω τα υγρα θα κυκλοφορουν μονο σε 10μελα μπουκαλακια.. Τρεχα γυρευε..
Θα φορολογησουν και τις βασεις και τα παντα σχετικα με το ατμισμα..
Ελπιζω να πεθανουν αργα με φριχτους πονους... :a015:
Αλλα εμεις φταιμε και κανενας αλλος. Αυτοι τη δουλεια τους κανουν, εμεις δεν κανουμε τη δικια μας (που ειναι να τους κανουμε να πεθανουν αργα με φριχτους πονους) γιατι φοβομαστε και εχουμε ακομα πραγματα να χασουμε..
class war :evil:
basilis_k6
30/12/2016, 17:11
νόμιζα οτι ειναι φορος μετα φορων δηλαδη μπαίνει μετά το φπα αλλα μάλλον οχι. Αυτό μπαίνει και στις μηδενικές βάσεις?
Bob_o_mastoras
30/12/2016, 17:29
νόμιζα οτι ειναι φορος μετα φορων δηλαδη μπαίνει μετά το φπα αλλα μάλλον οχι. Αυτό μπαίνει και στις μηδενικές βάσεις?
Eτσι μου ειπαν απο το μαγαζι που ψωνιζω.. :(
Τις μηδενικες τις παιρνεις από φαρμακείο.
Αν διαβάσει κάποιος το νόμο θα δει ότι δεν έχουν συμπεριλάβει τη μηδενική νικοτίνη μέσα στον ορισμό του τι είναι ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Άρα μπορώ να πάω σε ένα μαγαζί με κάτι κόλια ΝΑ και να το κάνω νταχάου με φραουλόκρεμες γκουρμέ μηδέν νικοτίνη και να είμαι εντός νόμου.
Άσχετο. Έχω εδώ και καμιά εβδομάδα τον Merlin Mini. Vfm ftw.
basilis_k6
30/12/2016, 17:51
Τις μηδενικες τις παιρνεις από φαρμακείο.
Αν διαβάσει κάποιος το νόμο θα δει ότι δεν έχουν συμπεριλάβει τη μηδενική νικοτίνη μέσα στον ορισμό του τι είναι ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Άρα μπορώ να πάω σε ένα μαγαζί με κάτι κόλια ΝΑ και να το κάνω νταχάου με φραουλόκρεμες γκουρμέ μηδέν νικοτίνη και να είμαι εντός νόμου.
δεν εχω παρει απο φαρμακειο αλλα που ακουστηκε να πηγαινεις φαρμακειο για φθηνα
1 λίτρο vg περίπου 5 ευρώ. Ομοίως και η pg. Απλά κοιτάς να είναι 99,5 < καθαρή.
Τώρα αυτό με τη καθαρή ακούγεται κάπως αλλά έτσι είναι.
Στη νικοτίνη είναι το πρόβλημα.
Τα αρώματα?
Διάβασα όλο το νόμο και δεν αναφέρει κάτι για βάσεις και αρώματα!
Βάσεις μηδενικες δε τίθεται θέμα. Ούτε στα αρώματα. Στις νικοτινούχες βάσεις και στα έτοιμα υγρά πέφτει το καπέλο.
LogOutGoRide
31/12/2016, 08:21
Χθες, μετά από δεύτερο ατύχημα, ράγισε το plexiglass κομμάτι του kayfun L+. Δεν έχει διαρροή, αλλά οι steam tuners ήρθαν πιο κοντά.
Έβαλα το Inox αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και βολεύει αυτό το πράγμα. Πως ξέρεις δηλαδή ότι χρειάζεται γέμισμα;
Ερώτηση. Αν μετά από γέμισμα του K L+, τρέξει υγρό από το drip tip όπως το κρατάω ανάποδα, τι σημαίνει;
Κάνω κάτι λάθος;
Βάσεις μηδενικες δε τίθεται θέμα. Ούτε στα αρώματα. Στις νικοτινούχες βάσεις και στα έτοιμα υγρά πέφτει το καπέλο.
Και για μηδενικες βασεις. Εκτος ειναι μονο τα αρωματα.
Από φαρμακείο εννοώ τη βάση όχι από μαγαζί ατμιστού.
Αν τρέξει υγρό σημαίνει υπερτροφοδοσία συνήθως. Εκτός αν εννοείς αμέσως μετά το γέμισμα οπότε έχεις βάλει παραπάνω υγρό και από κάπου πρέπει να φύγει.
Αν θέλει γέμισμα στο ανοξείδωτο θα το καταλάβεις από τη γεύση που θα φας βαμβάκι. Ε, εκεί γεμιζεις ξανά. Αν το έχεις σε TC πολύ απλά θα σου γράψει no liquid η οθόνη κάποια στιγμή.
LogOutGoRide
31/12/2016, 09:49
πήρα plexi δοχεία απο steam tuners. Ένα μικρό στην αρχή, αλλά το παλικάρι στο τηλέφωνο είπε θα μου στείλει δώρο καμινάδα με logo και drip tip, οπότε αμέσως πήρα και το κανονικό μέγεθος tank :)
Με γεια μου λοιπόν και ευχαριστώ τον αι βασίλη (και για το xbox :lol:)
Θα μου θυμίσει κανένας πως ανοίγε-κλείνει η τροοδοσία στον kfl+ ;
Kαλή χρονιά σε όλο το φόρουμ μας :)
basilis_k6
31/12/2016, 19:40
Θα μου θυμίσει κανένας πως ανοίγε-κλείνει η τροοδοσία στον kfl+ ;
Kαλή χρονιά σε όλο το φόρουμ μας :)
δεν ρυθμιζεται
LogOutGoRide
01/01/2017, 16:41
Αέρας από μία μικρή βίδα, τροφοδοσία....προσοχή στην ποσότητα του βαμβακιού και να ακουμπάει στις αυλακώσεις.
LogOutGoRide
03/01/2017, 09:18
Αναβάθμιση
377020
Παιδες εχω στη κατοχη μου ενα cuboid mini μοντακι και το φορτισα μια μερα που ξεμεινα με ενα xiaomi powerbank το οποιο βγαζει 2amp εξοδο..... παιζει να την ακουσε η μπαταρια? γιατι εχω την εντυπωση οτι δε κραταει.... Απο σημερα θα το φορτιζω με 0,5amp μπας και στρωσει.... θα στρωσει ομως?
@logout
Μηχανικό μοντακι;
LogOutGoRide
03/01/2017, 09:36
@logout
Μηχανικό μοντακι;
Mechano mods exelixis.
Τα πράγματα σοβαρεύουν. Τα λάθη δεν συγχωρούνται.
Περιμένω σήμερα ή αύριο και τα εξαρτήματα από steam tuners για το τελικό αποτέλεσμα.
logout, ευχαριστώ, στην τροφοδοσία αναφφερόμουν, αυτό θυμόμουν αλλά δεν ήμουν σίγουρος. :)
Μεγειές το νέο σετάκι.
Ξανάρχισα το σπόρ.... ψωνίσαμε καιι pico mega 80W kai kayfun V5 ο οποίος προέκυψε μάλλον πνευμονικός διότι σε όποια ρύθμιση αέρα (από τις 4 που έχει) και να τον βάλεις, φέρνει ΠΟΛΥ αέρα....΄με ένα βιντεάκι στο αιτούμπη, έκλεισα τις τρύπες με ταινία και αφησα ανοικτές μόνο αυτές που ήθελα.
Αποτέλεσμα; τρομερός ο ατμό......
Κάπου εδώ σε αυτό το θρεντ έπαιξε ένας πίνακας που έδειχνε πόσα watt μπορείς να βάζεις αναλόγως τα ohm θυμάται κανείς σε ποιά σελίδα είναι; έβαλα μια αντίσταση "τίγρης" (αν το λέω καλά) 0,6 που μου έδωσαν κκκαιι παίζει κάπως στα 30 Watt μήπως είναι πολλά; επίσης, μια δική μου απλή στα 1,17 ohm στα πόσα παίει με ασφάλεια; (χωρίς να κάψω πνευμόνι....)
Σορρυ για το κατεβατό αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ και τα έχω ξεχάσει :)
bowleno μεχρι 4,2volt είσαι μια χαρά και ασφαλής!
bowleno μεχρι 4,2volt είσαι μια χαρά και ασφαλής!
Ο pico mega έχει λειτουργία θερμοκρασίας γιια όλα τα σύρματα (πλην βεβαίως του κάνθαλ) smart λειτουργία, της παναγιάς τα μάτια έχει, δεν έχει ενδειξη σε volt παρά μόνο σε watt :uplate::moutza: (στον πικο)
377123
Καινούριο παιχνίδι! Cyclon mini και η γεύση απογειώνεται
'Aσχετο, τελικά πόσο ακρίβυναν τα υγρά με τις νέες φορολογήσεις του 2017; "Ακουσα ότι η βάση 100ml από 4,60€ πήγε 14€; "Αλήθεια;
LogOutGoRide
04/01/2017, 22:25
Στο pico mega δείχνει volts, έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις;
377149
Τέλος οι δοκιμές. Τώρα πλέον μόνο τα αναλώσιμα γιατί το παρατράβηξα. :wave2:
Βέβαια χρειάζομαι μια δεύτερη μπαταρία και έναν φορτιστή.....
Προς το παρόν, χρέη μετρητή αντιστάσεων και φορτιστή εκτελεί το pico.
Στο pico mega δείχνει volts, έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις;
πως την κάνω;
Εdit: την έκανα μόλις, δεν βλέπω να έχε διαφορές, μόνο στην bypass λειτουργία δέιχνει τα volts και δεν μπορείς να τα αυξομειώσεις;)
LogOutGoRide
04/01/2017, 22:36
πως την κάνω;
Απο την σελίδα τους κατεβάζεις το ανάλογο αρχείο. Συνδέεις και το mod στο pc και τρέχεις το αρχείο, αφού το ξεzipάρεις. Είναι πιο εύκολο απο ότι ακούγεται.
http://www.eleafworld.com/download/
@logout ωραίο κλαρίνο. Θα μας παίξεις κάτι; :p
Ωραίος ο cyclon sam4g
Με γειες Bowleno, και ακριβώς ότι είπε ο Daz στα volt.
Νέα κολεξιόν εδώ. Από αριστερά προς δεξιά
Hurricane Junior με pico, Merlin Mini με ipv D2 και Corolla rdta με ipv D2
377159
O junior εξυπηρετεί για πνευμονικες αλλά και τσιγαρίσιες τζούρες. Ο Corolla χθες στήθηκε πρώτη φορά. Έχει 2mm οπη αέρα και γυρνώντας τη καμπάνα πάει στα 2 επί 2mm για σφιχτη πνευμονική.
Ειναι Genesis αλλά με βαμβάκι όπως ο avocado, fodi κτλ.
Ο Merlin Mini ως τώρα με έχει βολέψει πάρα πολύ λόγω της στεγανότητάς του. Γέμισμα από πάνω, έρχεται με 2 deck, 1 για διπλές με velocity στήσιμο, 1 για μονή αντίσταση και ρυθμιστες αέρα στα 1,2 mm, 2mm και χωρίς τους ρυθμιστες πρέπει να είναι στα 4,5 μορ ορ λες. Υστερεί λίγο σε γεύση σε σχέση με τους Genesis αλλά, με τους υπόλοιπους βαμβακάτους, είναι μια χαρά.
Τι ομορφιές έχει αυτό το νήμα! Έχουν ξεφύγει λίγο τα ατμιστικα σε σημείο που όποιος δεν το βλέπει μόνο σαν μέθοδο απαλλαγής από τον καπνο, αλλά και σαν γκατζετακι την πατάει άσχημα!!
'Aσχετο, τελικά πόσο ακρίβυναν τα υγρά με τις νέες φορολογήσεις του 2017; "Ακουσα ότι η βάση 100ml από 4,60€ πήγε 14€; "Αλήθεια;
Υγρό που έκανε 12 ευρώ τώρα πλέον κοστίζει 15,70 ευρώ και αυτά ειναι καλό να μην γίνονται. :(
@Sam4g κατά γκάτζετ τραβάει η δουλειά στην αναζήτηση του απόλυτου.Μεχρι τότε...... :a014:
@logout ωραίο κλαρίνο. Θα μας παίξεις κάτι; :p
Ωραίος ο cyclon sam4g
Με γειες Bowleno, και ακριβώς ότι είπε ο Daz στα volt.
Νέα κολεξιόν εδώ. Από αριστερά προς δεξιά
Hurricane Junior με pico, Merlin Mini με ipv D2 και Corolla rdta με ipv D2
377159
O junior εξυπηρετεί για πνευμονικες αλλά και τσιγαρίσιες τζούρες. Ο Corolla χθες στήθηκε πρώτη φορά. Έχει 2mm οπη αέρα και γυρνώντας τη καμπάνα πάει στα 2 επί 2mm για σφιχτη πνευμονική.
Ειναι Genesis αλλά με βαμβάκι όπως ο avocado, fodi κτλ.
Ο Merlin Mini ως τώρα με έχει βολέψει πάρα πολύ λόγω της στεγανότητάς του. Γέμισμα από πάνω, έρχεται με 2 deck, 1 για διπλές με velocity στήσιμο, 1 για μονή αντίσταση και ρυθμιστες αέρα στα 1,2 mm, 2mm και χωρίς τους ρυθμιστες πρέπει να είναι στα 4,5 μορ ορ λες. Υστερεί λίγο σε γεύση σε σχέση με τους Genesis αλλά, με τους υπόλοιπους βαμβακάτους, είναι μια χαρά.
Επειδή έχω τον kanger και τον avocado και επειδή εδώ δεν μπορώ να δοκιμάσω πριν πάρω, δεν έχω κάνει κίνηση για καινούριο ατμοποιητή ακόμα. Έχω σκοπό κάποια στιγμή να πάρω fodi διότι θέλω κάποιον που να είναι καλός στην τσιγαρίσια και ας ειναι μέτριος (σφιχτός) στην πνευμονική. Ο avocado είναι το αντίθετο.
Αν δοκιμάσεις κάποιον καλύτερο στη γευση ή τέλος πάντως κάποιον που να αξίζει να συγκρίνω με τον fodi, σφύριξε κλέφτικα.
Thanks. :beer:
Η φορολογια ειναι ανα 10μλ 1.24 ευρω αρα η βαση των 100μλ που επαιρνες 4.60 πλεον στοιχιζει 17 ευρω.
Οσο μεγαλωνουν οι ποσοτητες η φορολογια αυξανει κατακορυφα. βαση 1 λιτρου απο 20 ευρω περιπου παει στα 144! :uplate:
Με τις μηδενικές βάσεις τελικά ξέρουμε τι θα γίνει?
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ !!!!??!?!!?!?!
Τα ετοιμα ποσο περιπου παιζουν δηλαδη τωρα???
Επειδή έχω τον kanger και τον avocado και επειδή εδώ δεν μπορώ να δοκιμάσω πριν πάρω, δεν έχω κάνει κίνηση για καινούριο ατμοποιητή ακόμα. Έχω σκοπό κάποια στιγμή να πάρω fodi διότι θέλω κάποιον που να είναι καλός στην τσιγαρίσια και ας ειναι μέτριος (σφιχτός) στην πνευμονική. Ο avocado είναι το αντίθετο.
Αν δοκιμάσεις κάποιον καλύτερο στη γευση ή τέλος πάντως κάποιον που να αξίζει να συγκρίνω με τον fodi, σφύριξε κλέφτικα.
Thanks. :beer:
Για γευση,fodi f2 δαγκωτό.Σαν ευκολία χρήσης ή μάλλον κουβαλήματος,ο merlin εχει βολέψει πάρα πολύ αλλά δεν έχει τη γευση του fodi.Απο την άλλη ο fodi δεν εχει τη στεγανότητα του merlin ή του kfl+ ή του subtank.
Ο avocado, η μια του η οπή ειναι στα 2mm.Αν δε σε βολευει εκει και θες πιο σφιχτή,κοιτάς για 1,2mm οπου εκει είναι όπως του kfl+.
H γευση του avocado πάντως είναι πολύ καλή ειδικά στα γλυκά και δεν έχει διαρροές.Τι σε χαλάει στον avocado?
Με τις μηδενικές βάσεις τελικά ξέρουμε τι θα γίνει?
Aπο κατάστημα ατμιστού,φορολογούνται.Απο φαρμακείο,δε φορολογούνται. :ufo:
Edit.Ειδα τι σε χαλάει στον avocado ok.
Να του πατήσω μια τρύπα 1.2μμ? :D
Έχει χώρο!
Πάτα του.Το εχω κάνει και εγω σε εναν genesis για να εχει περισσότερο αέρα.Σα πινακίδα πυροβολημένη εγινε :D
GIXXERAKIAS
09/01/2017, 13:51
Με έτρωγε καιρό τώρα και νά΄μαι και εγώ στο τρυπάκι.....
'Εχω κόψει το τσιγάρο 3 χρόνια τώρα και είμαι καθαρός Νικοτίνης.:lol:
Θέλαμε με την μικρή (γυναίκα,μαζί το κόψαμε) να κάνουμε κάτι σε στύλ Ναργιλέ αλλά με το μωρό στο σπίτι η οποιαδήποτε προετοιμασία θα πήγαινε άκλαφτη + τον καπνό κτλ.
Για να δοκιμάσουμε για αρχή κάτι πήγα σε κάτι φθηνό αλλά αποδείχθηκε πολύ καλό σε ποσότητα ατμού και με την γεύση που πήραμε μας αρέσει αρκετά και θυμίζει Ναργιλέ έντονα.
Αυτό είναι το ματζαφλάρι.
http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/alter-ego-a1/alter-ego-a1.html
Και το υγρό με 0% νικοτίνη.Πολύ ωραία γεύση και προτάσεις δεχτές για νέα υγρά!
http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/the-business/the-business-brass-tacks.html
Πιο πολύ το βλέπω σαν gadget και με βλέπω μελλοντικά να γίνομαι σαν και εσάς κολλημένος με το θέμα.:D
Με έτρωγε καιρό τώρα και νά΄μαι και εγώ στο τρυπάκι.....
'Εχω κόψει το τσιγάρο 3 χρόνια τώρα και είμαι καθαρός Νικοτίνης.:lol:
Θέλαμε με την μικρή (γυναίκα,μαζί το κόψαμε) να κάνουμε κάτι σε στύλ Ναργιλέ αλλά με το μωρό στο σπίτι η οποιαδήποτε προετοιμασία θα πήγαινε άκλαφτη + τον καπνό κτλ.
Πιο πολύ το βλέπω σαν gadget και με βλέπω μελλοντικά να γίνομαι σαν και εσάς κολλημένος με το θέμα.:D
Μαλακία έκανες... Την στιγμή που έχεις ΗΔΗ κόψει το τσιγάρο, δεν υπήρχε λόγος να μπλέξεις με ατμοπροιόντα... Καλά τα gadget και οι μόδες, αλλά μέχρι ενός σημείου...Και σου το λέει κάποιος που έχει κάθε συμφέρον από το ηλεκτρονικό... Ξεφορτώσου το πριν σου γίνει συνήθεια και εμμονή και παρέμεινε καθαρός όπως και πριν....
Nostradamus
09/01/2017, 15:53
Σημερα εσκασε στην δουλεια ενας μανατζαρεος με αυτο (βαζω αρθρο γιατι δεν βρηκα αλλα λινκ για την ωρα επειδη ειμαι στο γραφειο και ειναι ολα κλειδωμενα).
http://www.kathimerini.gr/890647/article/oikonomia/epixeirhseis/h-philip-morris-lansare-kai-sthn-ellhnikh-agora-to-iqos
Το εκθειαζε παρα πολυ. εχει κανεις ιδεα τι παιζει? Η φιλιπ μορις γραφει οτι εχει σπρωξει πολυ χρημα σε αυτη την κατευθυνση. Μαλιστα οτι ακριβως γραφει το αρθρο, για μεγαλη αποδοχη απο Ιαπωνια μερια, μας ειπε και αυτος (Βελγιο)...
LogOutGoRide
11/01/2017, 08:19
Δεν ξέρω αν είναι διαφήμιση και αν θεωρηθεί σαν τέτοια, ας φύγει.
Εγώ νομίζω πως πρέπει να γράψω δυο λόγια για τα παιδιά στο mechano mods.
Την Παρασκευή που μας πέρασε, με δική μου χαζομάρα, χάλασα την κάτω βίδα που συγκρατεί το fire button και στην ουσία είναι ο αρνητικός πόλος.
Έστειλα μήνυμα και το είδαν Σάββατο μεσημέρι. Επειδή το mod ήταν στην ουσία άχρηστο, πήγαν στο ΚΤΕΛ και έστειλαν δύο βίδες για να κάνω την δουλειά μου. Κυριακή ξημέρωμα ήταν στα χέρια μου και μπορούσα πάλι να χρησιμοποιήσω το εξαιρετικό αυτό mod.
Δεν μου πήραν και λεφτά!
Τους ευχαριστώ πολύ λοιπόν και από εδώ. Ήμουν σίγουρος πως με την βλακεία μου θα χρησιμοποιούσα το mod στην καλύτερη από σήμερα.
Καλημέρα στην παρέα ,
θέλω να μου προτείνετε κάποιους ατμοποιητές Rebuildable οι οποίοι να έχουν καλή γεύση (πανω από 1ω μάλλον) , να μην χάνουν υγρό (όσο το δυνατόν) και τσιγαρίσια τζούρα . Είδα ότι ο fodi F2 είναι ένας από αυτούς . Θα τον πάρω . Αλλος ?
Τώρα έχω Kangertech toptank (αδιάφορος) και Joyetech ego One Mega (καλούτσικος αλλά χάνει υγρό).
Α , και να είναι εύκολος σχετικά στο στήσιμο ..
Ευχαριστώ !
Νομίζω ότι ο Τόλης είχε γράψει πως ο fodi δςν είναι απ τους πιο στεγανους.
Ο Kanger μπορεί να βγάλει πολυ καλή γεύση αν τον φτιάξεις σωστά και δε χάνει υγρά με τίποτα.
Νομίζω ότι ο Τόλης είχε γράψει πως ο fodi δςν είναι απ τους πιο στεγανους.
Ο Kanger μπορεί να βγάλει πολυ καλή γεύση αν τον φτιάξεις σωστά και δε χάνει υγρά με τίποτα.
Εχω πάρει την rebuild αντίσταση και το σύρμα είναι στα 1,2Ω περίπου . Ατμίζω Tribeca και δεεεεν .. βάζω Tribeca σε ένα παλιο ego και ατμίζει φανταστικά ..
Χάνει από τις τρύπες του αέρα πολύ συχνά .
Εχεις καμιά πρόταση ?
Εχω πάρει την rebuild αντίσταση και το σύρμα είναι στα 1,2Ω περίπου . Ατμίζω Tribeca και δεεεεν .. βάζω Tribeca σε ένα παλιο ego και ατμίζει φανταστικά ..
Εχεις καμιά πρόταση ?
Το σύρμα δεν είναι τίποτα, η αντίσταση που φτιάχνεις εσύ έχει κάποια (όποια) τιμή σε Ω.
Συνήθως εμείς κάνουμε κάτι λάθος κι εχουν διαρροές οι ατμοποιτές.
Ρώτα τον Teοgp πως στήνει και κάνε το ακριβώς αντίθετο για να μην ξαναέχεις διαρροές.
Ρώτα τον Teοgp πως στήνει και κάνε το ακριβώς αντίθετο για να μην ξαναέχεις διαρροές.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οπως σου εγραψε ο αποπανω συκοφαντης,(:D)κατι δεν κανεις σωστα.
Βεβαια,δεν υπαρχει ατμο (ακομα)που δεν μπορει να δακρυσει.
Εχω παρατηρησει οτι σε αλλαγες θερμοκρασιας ανετα σε κερνανε ζουμακι.
Τελικά έχουμε καμιά πρόταση για το παρακάτω ? Θέλω να παραγγείλω άμεσα γιατί το gearbest έχει flash sales !!
Καλημέρα στην παρέα ,
θέλω να μου προτείνετε κάποιους ατμοποιητές Rebuildable οι οποίοι να έχουν καλή γεύση (πανω από 1ω μάλλον) , να μην χάνουν υγρό (όσο το δυνατόν) και τσιγαρίσια τζούρα . Είδα ότι ο fodi F2 είναι ένας από αυτούς . Θα τον πάρω . Αλλος ?
Τώρα έχω Kangertech toptank (αδιάφορος) και Joyetech ego One Mega (καλούτσικος αλλά χάνει υγρό).
Ευχαριστώ !
Τελικά έχουμε καμιά πρόταση για το παρακάτω ? Θέλω να παραγγείλω άμεσα γιατί το gearbest έχει flash sales !!
Καλημέρα στην παρέα ,
Ευχαριστώ !
Μας δυσκολεύει αυτό.
Ο kfl+ δεν κυκλοφορει πλεον;
Εχεις καμιά πρόταση ?
Τον Kanger τον έχω. Η γεύση του είναι πολύ καλή και από διαρροές δεν είχα ποτέ. Είναι πάντως λίγο ιδιότροπος στο στήσιμο για να μην έχει σκασιματα.
Μας δυσκολεύει αυτό.
E , αφαίρεσέ το !
lamnian Merlin mini δες.Υπόψιν,δε μπαιινει σε pico.O Fodi f2 που και που δακρύζει.αν τον έχεις όρθιο δεν θα έχεις θέμα.Στις ξάπλες όλο και κάτι θα σου βγάλει.
Αλλος πολύ καλός επίσης ειναι ο Corolla.Ναι καλά διάβασες,ο Corolla rdta V1.5 Ultron.Πολύ καλός,η τρύπα του στα 2mm αλλά γυρνώντας τη καμπάνα του τον κάνεις όσα mm θές στη τζούρα. 2mm ειναι η μονή τρύπα στον toptank-subtank για να σου δώσω να καταλάβεις το εύρος της τζούρας.
Τον Kanger τον έχω. Η γεύση του είναι πολύ καλή και από διαρροές δεν είχα ποτέ. Είναι πάντως λίγο ιδιότροπος στο στήσιμο για να μην έχει σκασιματα.
Με Ni200 είσαι σούπερ ΟΚ.
E , αφαίρεσέ το !
Εχμμμμ Goblin, Alleria, Avocado, Bellus αλλά ξαναδές τον Τοπτανκ που έχεις, σίγουρα κάτι δεν κάνεις καλά... Αν δεν ψάχνεις ντουμάνια η γεύσεις που βγάζει είναι πολύ καλές.
LogOutGoRide
11/01/2017, 14:04
Πάντως ο kfl+ κυκλοφορεί ακόμη στα 62€ περίπου και με το nano tank και καμινάδα από steam tuners δεν υπάρχει διαρροή όσο και να είναι ξαπλωτό ή ανάποδα.
Με Ni200 είσαι σούπερ ΟΚ.
Τον έχω πολύ καιρό και τον κάνω ότι θελω. Παρ' όλα αυτά τον χρησιμοποιώ κυρίως με ν200 όπου είναι εξαιρετικός.
Τον έχω πολύ καιρό και τον κάνω ότι θελω. Παρ' όλα αυτά τον χρησιμοποιώ κύριος με ν200 όπου είναι εξαιρετικός.
Θα τον δοκιμάσω και με ni200.
Θα τον δοκιμάσω και με ni200.
Όχι μικροκόλια με νικέλιο (αν το Mod σου υποστηρίζει TCR ξεκίνα απο χαμηλά και δες - υποθέτουμε ότι έχεις ήδη TC mod), μην πας σε ακραίες διαμέτρους και βαμβάκι καλό και πες μας εντυπώσεις.
Όχι μικροκόλια με νικέλιο (αν το Mod σου υποστηρίζει TCR ξεκίνα απο χαμηλά και δες - υποθέτουμε ότι έχεις ήδη TC mod), μην πας σε ακραίες διαμέτρους και βαμβάκι καλό και πες μας εντυπώσεις.
Πριν πάρω την RB coil της Kanger , είχα πάρει και 5 έτοιμες μπλε NI200 . Αυτές λέω να δοκιμάσω ..
Πριν πάρω την RB coil της Kanger , είχα πάρει και 5 έτοιμες μπλε NI200 . Αυτές λέω να δοκιμάσω ..
OK, αλλά δες κι αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=PAxeTywSfmo)αν αποφασίσεις να τις φτιάχνεις μόνος σου.
OK, αλλά δες κι αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=PAxeTywSfmo)αν αποφασίσεις να τις φτιάχνεις μόνος σου.
Πες μου σε παρακαλώ , αυτές : (Prebuilt Kanthal A1 Super Clapton Coil - 26GA X 32GA 0.1 X 0.9 SILVER 185864801
10pcs / 0.7ohm Heating Wire for E Cigarette) , τις χρησιμοποιώ με TC control ή VW ?
Πες μου σε παρακαλώ , αυτές : (Prebuilt Kanthal A1 Super Clapton Coil - 26GA X 32GA 0.1 X 0.9 SILVER 185864801
10pcs / 0.7ohm Heating Wire for E Cigarette) , τις χρησιμοποιώ με TC control ή VW ?
VW, αλλά εσύ πας να βρεις γεύσεις σε τσιγαρίσιες τζούρες και θες να βάλεις σουπερ Clapton;
Ρε σεις, αν δεν ξέρετε τι κάνετε, γυρίστε καλύτερα στο τσιγάρο... Χωρίς καμία δόση ειρωνίας
LogOutGoRide
12/01/2017, 08:50
Αν έχουμε δύο βάσεις της ίδιας εταιρίας 50/50 VG/PG, η μία με 12 mg νικοτίνη και η άλλη με 6mg και τις αναμείξουμε σε ποσοστό 50/50, το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι 9mg νικοτίνης;
Αν θέλουμε να προσθέσουμε ένα άρωμα σε ποσοστό 5%, πως θα υπολογιστεί το τελικό αποτέλεσμα σε τελική ποσότητα 30ml;
Αν το τελικό αποτέλεσμα είναι 30ml, το 5% είναι 1.5ml.
Άρα 30-1.5 κάνει 28.5 και επειδή η αναλογία των βάσεων είναι ίδια 28.5/2 από 14.25ml από κάθε βάση;
Kαλά οκ, δεν δουλεύει με την απλή μέθοδο των τριών.
Εδώ έχουμε τον υπέρτατο υπολογιστή (http://www.steam-engine.org/juice.asp).
LogOutGoRide
12/01/2017, 09:51
Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργούν αυτά. Εγώ έχω δύο βάσεις με νικοτίνη. Που θα βάλω την δεύτερη;
Που κάνω λάθος όμως στο προηγούμενο ποστ;
VW, αλλά εσύ πας να βρεις γεύσεις σε τσιγαρίσιες τζούρες και θες να βάλεις σουπερ Clapton;
Ρε σεις, αν δεν ξέρετε τι κάνετε, γυρίστε καλύτερα στο τσιγάρο... Χωρίς καμία δόση ειρωνίας
Ε μα γιαυτό ρωτάμε βρε Sniper , για να μάθουμε ! Για τι χρήση είναι το Super Clapton και τι σύρμα προτείνεις για γεύση και τσιγαρίσιες ?
Εβαλα λοιπόν την έτοιμη Ni200 και είναι φανταστική ! Βγαινει λίγο ζεστή τζούρα (στους 200 c) και δυνατό χτύπημα (80 PG) αλλά πολύ αρωματική , δεν το περίμενα από 0,2Ω αντίσταση . Θεωρούσα οτι πάνω από 1Ω βγάζουν άρωμα .
Για να φτιάξω την RBA αντίσταση της Kanger se Ti , τι σύρμα προτείνεται και πόσες βόλτες ? (στο περίπου λέμε - θα κάνω δοκιμές)
Ε μα γιαυτό ρωτάμε βρε Sniper , για να μάθουμε ! Για τι χρήση είναι το Super Clapton και τι σύρμα προτείνεις για γεύση και τσιγαρίσιες ?
Τα πολύπλοκα σύρματα είναι για επιδέξιους πισινούς. :lol:
Το είδος της τζούρας το καθορίζει ο ατμοποιητής. Ότι σύρμα και να βάλεις στον Βellus πχ, ποτέ δεν θα έχεις τσιγαρίσια τζούρα, ή αντίστροφα ο τοπτανκ δεν θα σου βγάλει πνευμονική (παρακαλώ μην αρχίζεται ότι βγάζει, δοκιμάστε με αεράτο ατμο ή dripper πνευμονικές και ελάτε μετά).
OK , άρα το Super Clapton κάνει για τον Fodi F2 που τσίμπησα :)
Ε, αν δεν μ'αρέσει 1,87ε έκανε , θα στο κάνω δώρο να δοκιμάσεις στους δικούς σου .
Μη βάλεις Τι! Μια μαλακία είναι. Το Νι200 είναι μια χαρά!
Μη βάλεις Τι! Μια μαλακία είναι. Το Νι200 είναι μια χαρά!
Εκ παραδρομής έγραψα Ti αντί Ni . Μπορώ να πάρω σύρμα NI και να βάλω στην RBA αντίσταση έ ?
Εκ παραδρομής έγραψα Ti αντί Ni . Μπορώ να πάρω σύρμα NI και να βάλω στην RBA αντίσταση έ ?
Το βίντεο που σου έβαλα το είδες ή θες να έρθουμε απο εκεί να στα κάνουμε όλα εμείς;
Το βίντεο που σου έβαλα το είδες ή θες να έρθουμε απο εκεί να στα κάνουμε όλα εμείς;
:lol: , δεν έχω youtube δουλεια και μετά το ξέχασα . Thanks for the reminder !
Bob_o_mastoras
12/01/2017, 16:29
Ποσα Gauze ειναι το συρμα Ni200 και βγαζει 0,2 Ω ...??? Εγω που δοκιμασα Νι200 με 10 (!) σπειρες μου εβγαζε 0,065 Ω, οποτε το εγκατελειψα γιατι επρεπε να εχω για μοντακι τις γεννητριες της Πτολεμαϊδας..
Ποσα Gauze ειναι το συρμα Ni200 και βγαζει 0,2 Ω ...??? Εγω που δοκιμασα Νι200 με 10 (!) σπειρες μου εβγαζε 0,065 Ω, οποτε το εγκατελειψα γιατι επρεπε να εχω για μοντακι τις γεννητριες της Πτολεμαϊδας..
Οι παράγοντες που μεταβάλουν την τελική τιμή της αντίστασης είναι το πάχος του σύρματος κι ο αριθμός των σπειρών (το μήκος του σύρματος δλδ).
Το 0,065Ω που λες αφενός δεν το μετράει κανενα μοντακι ή τεστερ αφετέρου δεν γίνεται.
Gauge είναι το σωστό, όπως μετράμε τη διάμετροο της κάννης στα λειόκαννα.
Δες εδώ (http://www.steam-engine.org/coil.asp?r=0.1&awg=24) πάντως.
Αν έχουμε δύο βάσεις της ίδιας εταιρίας 50/50 VG/PG, η μία με 12 mg νικοτίνη και η άλλη με 6mg και τις αναμείξουμε σε ποσοστό 50/50, το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι 9mg νικοτίνης;
Ναι!
Απλή εύρεση μέσου όρου. Αθροίζεις τις τιμές και διαιρείς με το πλήθος τους. 12+6 /2
Αν θέλουμε να προσθέσουμε ένα άρωμα σε ποσοστό 5%, πως θα υπολογιστεί το τελικό αποτέλεσμα σε τελική ποσότητα 30ml;
Αν το τελικό αποτέλεσμα είναι 30ml, το 5% είναι 1.5ml.
Άρα 30-1.5 κάνει 28.5 και επειδή η αναλογία των βάσεων είναι ίδια 28.5/2 από 14.25ml από κάθε βάση;
Σωστά!
Μήπως σου έβγαλε 0,16?
Τα περισσότερα μοντάκια μετράνε οριακά κάτω απ' το 0,1 μέχρι 0,08 νομίζω. Πιο κάτω βγάζουν σφαλμα χαμηλής αντίστασης. Αν πράγματι σου έβγαλε 0,06 τότε πιθανότατα έπαιξαν ρόλο και οι απώλειες μέτρησης λόγω των πολλών επαφών του ατμοποιητή σου και σίγουρα το σύρμα σου ήταν αρκετά χοντρό.
Οι αντιστάσεις με σύρμα νικελίου είναι συνήθως απ' το 0,1Ω μέχρι ελάχιστα πάνω απ' 0,2. Συνηθέστερες τιμές 0,14 0,16Ω. Με πιο λεπτό σύρμα 0,18 έως 0,22Ω ανάλογα τις σπείρες και τη διάμετρο αυτών. Το ρεύμα που χρειάζονται αυτές οι αντιστάσεις για να λειτουργήσουν είναι μικρότερο από αυτό που θα χρειαζόταν η ίδια αντίσταση με κάνθαλ. Μια αντίσταση με κάνθαλ στο 0,2Ω χρειάζεται 75W ή ίδια αντίσταση με νικέλιο ανάβει και με 20W. Επειδή όμως έχεις τον έλεγχο θερμοκρασίας μπορείς να της ρίξεις και 75W αν θέλεις, επειδή θα όταν ανάψει θα την "κόψει" το μοντάκι.
Ουσιαστικά αυτό που πετυχαίνεις είναι η αντίσταση να φτάνει στο πικ της απόδοσης άμεσα και να παραμένει εκεί καθ' όλη τη διάρκεια της τζούρας. Στο κάνθαλ ξεκινάει να ζεσταίνεται σιγά σιγά έχοντας μειωμένη απόδοση και κατά τη διάρκεια της τζούρας η απόδοση αυξάνεται σταδιακά. Ο αέρας μιας παρατεταμένης πνευμονικής την ψύχει και δεν την αφήνει να ανεβάσει παραπάνω θερμοκρασία (αν έχουμε ρυθμίσει σωστά βατ). Οπότε έρχεται το κλαπτον όπου το λεπτο σύρμα το οποίο είναι τυλιγμένο γύρω απ' το πιο χοντρό ζεσταίνεται πρώτο για να δώσει απόδοση όσο τα βατ είναι χαμηλά και καθώς αυξάνονται και η θερμοκρασία ανεβαίνει (κατά τη διάρκεια της τζούρας) ανάβει και το πιο χοντρό σύρμα.
Όλα αυτά απλά μεταφράζονται σε διαφορετική εμπειρία τζούρας αλλά και λίγο διαφορετική γεύση.
Επίσης μια αντίσταση με 5 σπείρες στο 1Ω με μια αντίσταση από πιο χοντρό σύρμα με 7 σπείρες που δίνει πάλι 1Ω, έχουν διαφορετική εμπειρία ατμίσματος. Και οι δύο χρειάζονται τα ίδια W για να δώσουν πχ 4,2V αλλά η πρώτη λειτουργεί πιο άμεσα. Δλδ δίνει περισσότερη απόδοση στην αρχή της τζούρας.
Bob_o_mastoras
12/01/2017, 22:50
Οι παράγοντες που μεταβάλουν την τελική τιμή της αντίστασης είναι το πάχος του σύρματος κι ο αριθμός των σπειρών (το μήκος του σύρματος δλδ).
Το 0,065Ω που λες αφενός δεν το μετράει κανενα μοντακι ή τεστερ αφετέρου δεν γίνεται.
Gauge είναι το σωστό, όπως μετράμε τη διάμετροο της κάννης στα λειόκαννα.
Δες εδώ (http://www.steam-engine.org/coil.asp?r=0.1&awg=24) πάντως.
Nαι, gauge ηθελα να γραψω αλλα μπερδευτηκα με ενα πανκ συγκροτημα.. :lol:
...
Oπως τα λες, μου εβγαζε σφαλμα χαμηλης αντιστασης αλλα αφου το θερμανα το συρμα με τεχνητα μεσα μου εγραψε 0,06 αλλα παλι δεν ειχε watt να το σηκωσει και εβγαζε σφαλμα. Μοντακι pico με το τελευταιο λογισμικο.
Τεσπα.. Το συρμα πηρε την αγουσα.. 1 € εκανε αλλωστε..
Και πλεον, ουτως ή αλλως κανω τσιγαρισιες μονο με καπνικα 50/50.. Βαρεθηκα τα ντουμανια και τις φρουτο-μπισκοτο-γευσεις. Οποτε stainless και αγιος ο θεος.. :D
Μια γνωμη παιδες. Εχω τα κατωθι
-Joytech eVic VTC mini
-μπαταρια EFEST 3000mAh
-Ατμοποιητης Eleaf Melo III mini
Ποιον αλλο ατμοποιητη προτεινετε ( οχι rebuildable ) για καλη γευση και χωρις καθολου διαρροες ?
Edit : για τσιγαρισιες και κατα προτιμηση μικρο tank
Mini Fumytank 3
Μικρες αλλα ουσιωδεις βελτιωσεις απο τον 2.
Κλεινω χρονο περιπου με τον 2 & 3 και δεν εχω κανενα θεμα.
-Joytech eVic VTC mini
-μπαταρια EFEST 3000mAh
Ποιον αλλο ατμοποιητη προτεινετε ( οχι rebuildable ) για καλη γευση και χωρις καθολου διαρροες ?
Nautilus-x με την 1,8 αντίσταση... Στα 12-16 watt...
-Joytech eVic VTC mini
-μπαταρια EFEST 3000mAh
Αν κ μεγάλο τανκ, θα σου πω το aspire triton 2
Ο nautilus-X εμενα δεν μ εκατσε καλα, επειδη αρχικά έχει φανταστική γεύση, αλλα μετά απο μια βδομάδα μαξ, θέλει καινουργια αντισταση.
Εάν κάνεις 30 ml μέσα στην εβδομάδα λογικό είναι να θέλει αντίσταση.
3η 4η ημέρα προσωπικά, αλλαγή.
Ανάλογα και τα υγρά βέβαια πόσα κατακάθια αφήνουν στην αντίσταση.
Εάν κάνεις 30 ml μέσα στην εβδομάδα λογικό είναι να θέλει αντίσταση.
3η 4η ημέρα προσωπικά, αλλαγή.
Ανάλογα και τα υγρά βέβαια πόσα κατακάθια αφήνουν στην αντίσταση.
Όσο ατμίζω στο nautilusX , ατμίζω κ στο Triton2, Smok, Gs Tank air tc, και τον smoant.
Μιλάμε πάντα για την ίδια περίπου ποσότητα, ο nautilusX θέλει αρκετά πιο συχνές αντιστάσεις...
Αν αλλάζεις κάθε 3 - 4 μέρες νεα αντίσταση μου φαίνεται υπερβολικό, και ακριβό (μια αντίσταση εχει 2,5 - 3ε)
Προσωπικά κρατάω την αντίσταση μέχρι να καταλάβω αλλοίωση στην γεύση.
Ο παλιός ο nautilus με την 1,8 ohm, μου έβγαζε μήνα
Ο παλιός ο nautilus με την 1,8 ohm, μου έβγαζε μήνα
Μετράμε με βάση την κατανάλωση. Δεν παίζει ρόλο κάθε πόσες μέρες αλλάζεις αλλά πόσο καταναλώνεις μέσα σε αυτό το διάστημα.
Επίσης παίζει ρόλο και το υγρό. Κάποια υγρά στέλνουν την αντίσταση αδιάβαστη στα 30ml, κάποια νωρίτερα ενώ κάποια άλλα την διατηρούν φρέσκια για περισσότερο.
Αν είχατε γυάλλινες καμπάνες όπως έχει ο Alleria, θα αλλάζατε αντιστάσεις κάθε 4-5 μέρες....
Τολι βρήκα τον fodi v2 εσύ νομίζω έχεις τον f2 σωστά?
Ξέρεις τις διαφορές τους?
Ο V2 είναι με διπλά καρμπς όπως ο αβοκάντο, για πνιμονικές. Ο F2 είναι αυτός που θες Απόστολε.
Δες όμως και τον Merlin Mini στο YouTube. Στεγανος ακόμη και σε πλυντήριο να τον βάλεις να κάνει γύρω γύρω.
Σε γεύση όμως, F2 by far.