View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
Nostradamus
20/09/2017, 11:39
Το prince ήταν για μένα ήταν το καλύτερο τσιγάρο που κάπνισα πότε... Το Marlboro το ρημάδι, το χειρότερο..
Οι καπνοί είναι κατηγορία από μόνοι τους.
Το iqos πραγματικά ίσως είναι το καλύτερο υποκατάστατο αν και πιστεύω το ΗΤ βοηθάει καλύτερα να πετύχεις διακοπή..
power hornet
20/09/2017, 13:13
εγω σκεφτομουν το iqos αλλα δεν θα το παρω μονο και μονο για λογο ιδεολογιας.
διοτι απο πισω απο αυτο το ριμαδι ειναι οι καπμοβιομηχανιες και ολη η προπαγανδα οτι το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι βλαβερο οτι ανατιναζετε οτι αυτοι βαλανε χερι και περασει ο νομος να κοπουν οι βασεις οι νικοτινουχες κτλ.
οποτε παραμενω ατμιστης και ας ατμιζω σαν οπως ειπε ο sniper σαν ατμομηχανη τι ειπε.
εγω σκεφτομουν το iqos αλλα δεν θα το παρω μονο και μονο για λογο ιδεολογιας.
διοτι απο πισω απο αυτο το ριμαδι ειναι οι καπμοβιομηχανιες και ολη η προπαγανδα οτι το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι βλαβερο οτι ανατιναζετε οτι αυτοι βαλανε χερι και περασει ο νομος να κοπουν οι βασεις οι νικοτινουχες κτλ.
οποτε παραμενω ατμιστης και ας ατμιζω σαν οπως ειπε ο sniper σαν ατμομηχανη τι ειπε.
Το βλέπεις λάθος. Οι καπνοβιομηχανίες (η μία μόνο δλδ μέχρι στιγμής, η Philip Morris) είδαν έναν χώρο που τους πετούσε έκτος παιχνιδιού κι αποφάσισαν να κάνουν κάτι.
Επένδυσαν κάτι εκατομμύρια $ σε έρευνα να βγάλουν το ματζαφλάρι, κι επένδυσαν 300.000.000$ στην Ελλάδα για την παγκόσμια μονάδα παραγωγής HEETS. Οπότε, κι αυτοί δεν χάνουν κομμάτι της πίτας, κι οι καπνοπαραγωγοί δεν χάνουν, και δουλειές στην Ελλάδα δημιουργήθηκαν (ή δεν χάθηκαν).
Εσύ απο την άλλη μεριά δίνεις τα ωραία σου € στους Κινέζους.
Αν δε το δεις και σαν μέσο να το κόψεις, δεν βλέπω ποια είναι η παγκόσμια συνομωσία που λες.
αμα γουσταρε η μόρις και η οποιαδήποτε μορις μπορούσε να παράγει κλαρινουγρά.Εμπόριο ειναι στη τελική.
basilis_k6
20/09/2017, 17:39
Το βλέπεις λάθος. Οι καπνοβιομηχανίες (η μία μόνο δλδ μέχρι στιγμής, η Philip Morris) είδαν έναν χώρο που τους πετούσε έκτος παιχνιδιού κι αποφάσισαν να κάνουν κάτι.
Επένδυσαν κάτι εκατομμύρια $ σε έρευνα να βγάλουν το ματζαφλάρι, κι επένδυσαν 300.000.000$ στην Ελλάδα για την παγκόσμια μονάδα παραγωγής HEETS. Οπότε, κι αυτοί δεν χάνουν κομμάτι της πίτας, κι οι καπνοπαραγωγοί δεν χάνουν, και δουλειές στην Ελλάδα δημιουργήθηκαν (ή δεν χάθηκαν).
Εσύ απο την άλλη μεριά δίνεις τα ωραία σου € στους Κινέζους.
Αν δε το δεις και σαν μέσο να το κόψεις, δεν βλέπω ποια είναι η παγκόσμια συνομωσία που λες.
ολοι εκει τα δίνουμε. αμα βρεις εσυ φθηνο προιον που ειναι φτιαγμένο αλλού πές μου να το πάρω. Εκτός αν θές να τα δώσω στην τουρκία ή την βουλγαρία. Ασχετα με αυτο πάντως αν το iqos ήταν ητ θα με ενδιέφερε, δεν ειναι ομως, ειναι σαν τα net που βγήκαν χρόνια πριν.
LogOutGoRide
06/10/2017, 04:37
Έχω δει τρία διαφορετικά αποτελέσματα για την ίδια μίξη βάσης και αρώματος. Τελικά τι από όλα ισχύει;
Έχω βάση 100mg νικοτίνης VG.
Έχω βάσεις PG,VG και θέλω άρωμα 5% και τελικό υγρό με νικοτίνη 6mg. Δεν θα προσθέσω νερό.
Αλλά λέει το steam engine, άλλα δύο εφαρμογές από κινητό τηλέφωνο που δοκίμασα. Τι να πιστέψω;
Τι αναλογία pg vg θες να βγάλεις και πόσα ml τελικού υγρού; Το άρωμα σε τι είναι φτιαγμένο; Σε pg ή κάτι άλλο;
power hornet
06/10/2017, 07:14
Ερώτηση βρε παιδια σε 100 ml 12 mg νικοτίνης ποσα ml μηδενικής βασης να ρίξω να την κάνω 6αρα;γιατι περιμένουμε παιδί οπότε η γυναίκα σταματάει το ατμισμα και θα μου μείνουν οι δικες της βάσεις των 12 mg
Ερώτηση βρε παιδια σε 100 ml 12 mg νικοτίνης ποσα ml μηδενικής βασης να ρίξω να την κάνω 6αρα;γιατι περιμένουμε παιδί οπότε η γυναίκα σταματάει το ατμισμα και θα μου μείνουν οι δικες της βάσεις των 12 mg
Άλλα 100 μηδενικής...
LogOutGoRide
06/10/2017, 10:46
Δεν ξέρω το άρωμα σε τι βάση είναι και αν είναι.
Μάλλον θα φτιάξω βάση 50/50 με νικοτίνη 6 mg που θέλω και θα προσθέτω άρωμα όπως έκανα μέχρι τώρα.
Edit: με μια πιο προσεκτική ματιά, βλέπω πως το άρωμα που χρησιμοποιώ έχει φτιαχτεί με βάση PG!
Ωραία, δες στο http://e-liquid-recipes.com/create τις αναλογίες που πρέπει να βάλεις. Πρώτη φορά θα δουλέψεις με κατοστάρα; Θέλει προσοχή να ξέρεις. Αν δε ξέρεις, ρώτα.
argiris34
06/10/2017, 17:25
Έχω δει τρία διαφορετικά αποτελέσματα για την ίδια μίξη βάσης και αρώματος. Τελικά τι από όλα ισχύει;
Έχω βάση 100mg νικοτίνης VG.
Έχω βάσεις PG,VG και θέλω άρωμα 5% και τελικό υγρό με νικοτίνη 6mg. Δεν θα προσθέσω νερό.
Αλλά λέει το steam engine, άλλα δύο εφαρμογές από κινητό τηλέφωνο που δοκίμασα. Τι να πιστέψω;
6ml νικοτινη {vg)
5ml αρωμα (pg)
89 ml βασης 50/50
Και εισαι κομπλε για 100ml ετοιμοη ζουμιου
LogOutGoRide
06/10/2017, 20:17
Πρώτη φορά με νικοτίνη diy και μάλιστα 100mg. Γάντια σίγουρα. Άλλο;
Για παιδιά κλπ δεν χρειάζεται να πω τίποτα
argiris34
06/10/2017, 21:05
Πρώτη φορά με νικοτίνη diy και μάλιστα 100mg. Γάντια σίγουρα. Άλλο;
Για παιδιά κλπ δεν χρειάζεται να πω τίποτα
Κιςγω καινουριος ειμαι μη νομιζεις, γαντια φοραω μικρες πιπετες για να μην πιτσιλισει τιποτα, και προσεκτικα πολλα χαρτια και ενα μπουκαλι νερο αν χρειαστει να ξεπλυνω, τα νουμερα παντως ειναι σωστα φροντιστιρια κανω :D
argiris34
06/10/2017, 21:10
Α και κατι ακομα, για να μην τραβαω με τις συριγγες και επςιδη οι πιπετες συνηθως δεν ειναι ογκομετρικες τραβαω με την πιπετα και γεμιζω συριγγα απο ποσω ωστε να μην τραβαω και μου φυγει τιποτα και γινουν ολα κ.. Ος
Γάντια ,γυαλιά,μακρύ μανίκι,αεριζόμενο χώρο,γρήγορη πρόσβαση σε νερο-βρύση-λάστιχο και μάσκα.Κάντε την αραίωση μέσα στον νεροχύτη για μεγαλύτερη ασφάλεια.Kαλή τύχη και καλά στερνά.
Ωραία, δες στο http://e-liquid-recipes.com/create τις αναλογίες που πρέπει να βάλεις. Πρώτη φορά θα δουλέψεις με κατοστάρα; Θέλει προσοχή να ξέρεις. Αν δε ξέρεις, ρώτα.
Καλημέρα,μπορείς να εξηγήσεις που και γιατί χρειαζεται προσοχή,γάντια κλπ.
Εγώ τα κάνω στο τραπέζι της κουζίνας έτσι χύμα με μια χαρτοπετσέτα.
Μέχρι πρότινος ξεπερνά 100ml 18 αρα νικοτίνη,διαφορες αναλογίες vg και τώρα μπουστερακια,παλι με τον ίδιο τρόπο τα φτιάχνω.
Κάνω κάτι λάθος;
argiris34
07/10/2017, 10:07
Καλημέρα,μπορείς να εξηγήσεις που και γιατί χρειαζεται προσοχή,γάντια κλπ.
Εγώ τα κάνω στο τραπέζι της κουζίνας έτσι χύμα με μια χαρτοπετσέτα.
Μέχρι πρότινος ξεπερνά 100ml 18 αρα νικοτίνη,διαφορες αναλογίες vg και τώρα μπουστερακια,παλι με τον ίδιο τρόπο τα φτιάχνω.
Κάνω κάτι λάθος;
Γιατι η νικοτινη ειναι τοξικη, σε συγκεντρωσεις μεχρι 18 20 mg/ml αντε να νιωσεις ενα καψιμο και να κοκκινησει λιγο σε μεγαλυτερες συγκεντρωσεις μπορει να παθεις ζημια, δεν συζηταμε τι θα συμβει σε πιο ευαισθητα σημεια οπως ματια στομα εσωτερικο μυτης κτλ
LogOutGoRide
07/10/2017, 11:04
Η παραγγελία έγινε, πήρα και κάποια πράγματα, προσοχή ιδιαίτερα με νικοτίνη 100mg/ml.
Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην το ανέφερε και μάλιστα πολλές φορές. Προσοχή!
Με την ευκαιρία, ψώνισα και έναν fodi f2. Όχι ότι κάνω τίποτα ιδιαίτερα υγρά σε γεύση, αλλά ίσως με αυτόν να με βοηθήσει να ρίξω και την νικοτίνη στα 6mg και αργότερα στα 3mg, μέχρι να το πάρω απόφαση.
Με τον fodi μπορώ να πειραματιστώ πιο εύκολα σε αναλογίες PG/VG;
argiris34
08/10/2017, 11:22
Η παραγγελία έγινε, πήρα και κάποια πράγματα, προσοχή ιδιαίτερα με νικοτίνη 100mg/ml.
Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην το ανέφερε και μάλιστα πολλές φορές. Προσοχή!
Με την ευκαιρία, ψώνισα και έναν fodi f2. Όχι ότι κάνω τίποτα ιδιαίτερα υγρά σε γεύση, αλλά ίσως με αυτόν να με βοηθήσει να ρίξω και την νικοτίνη στα 6mg και αργότερα στα 3mg, μέχρι να το πάρω απόφαση.
Με τον fodi μπορώ να πειραματιστώ πιο εύκολα σε αναλογίες PG/VG;
δεν εχω απολυτως καμμια ιδεα φανταζομαι οτι σε ολους το ιδιο ειναι, εγω που δοκιμασα 25/75 50/50 75/25 back to back απο 10 ml δεν ειδα ιδιαιτερες διαφορες, λιγο πιο ξερο στομα με 75 vg πιο μεγαλη καταναλωση στα 75 pg οποτε γυρισα στο 50/50
LogOutGoRide
08/10/2017, 12:08
Αυτό που λένε για περισσότερο ατμό ή πιο δυνατό χτύπημα σχετικά με τις αναλογίες;
Pg =για χτύπημα, vg = για ντουμάνι
LogOutGoRide
11/10/2017, 17:24
Έχει καταφέρει κανείς να διορθώσει αυτό το ηλίθιο καπάκι στον fodi f2 που ανοίγει για πλάκα; Άλλο λαστιχάκι ίσως;
Η νικοτίνη απορροφάται απ τον οργανισμό και μέσω του δέρματος. Οπότε προσοχή όχι μόνο την 100αρα αλλά γενικά.
Επισης, προσοχή στα ποσοστά και προσοχή να γίνεται η αραίωση σωστά όταν μιλάμε για 100αρα.
power hornet
17/10/2017, 20:06
παει το hcigar παιδια μου το κατασχεσανε στο τελωνειο γαμω τον μπελα του μεσα.το ειχα παραγγειλει απο το fastech ηταν στην ελλαδα απο τις 29/8 σημερα ενημερωθηκε το τραγινκγ παει για κατασχεση.
δεν εχουμε κανεναν γνωστο εκει στα τελωνεια ε?
argiris34
17/10/2017, 21:20
παει το hcigar παιδια μου το κατασχεσανε στο τελωνειο γαμω τον μπελα του μεσα.το ειχα παραγγειλει απο το fastech ηταν στην ελλαδα απο τις 29/8 σημερα ενημερωθηκε το τραγινκγ παει για κατασχεση.
δεν εχουμε κανεναν γνωστο εκει στα τελωνεια ε?
Γιατι να κατασχεθςι ενα ηλςκτρονικο εξαρτημα?
απ οτι διαβαζω στο φορουμ για τα ηλεκτρονικα ολα τα εχουν στειλει για καταστροφη. οτι αφορα Η/Τ δεν προκειτε κανεις να παραλαβει απο εξωτερικο.
argiris34
17/10/2017, 22:07
Απο κινα μόνο ή και απο eu
power hornet
17/10/2017, 22:38
Απο κινα μόνο ή και απο eu
δυστχηως και απο ευρωπαικη ενωση υπαρχει νομος που σημερα τον εμαθα,γαμω τον μπελα τους που να ηξερα εγω οτι υπηρχε νομος να φερεις ηλεκτρονικο τσιγαρο απο εξωτερικο,η ειρωνια ο νομος λεει οτι απο ελλαδα μπορεις να στηλεις ηλεκτρονικο τσιγαρο εντος ευρωπαικης ενωσης αρκει να ειναι πανω απο 18.οτι να ειναι
argiris34
17/10/2017, 23:18
δυστχηως και απο ευρωπαικη ενωση υπαρχει νομος που σημερα τον εμαθα,γαμω τον μπελα τους που να ηξερα εγω οτι υπηρχε νομος να φερεις ηλεκτρονικο τσιγαρο απο εξωτερικο,η ειρωνια ο νομος λεει οτι απο ελλαδα μπορεις να στηλεις ηλεκτρονικο τσιγαρο εντος ευρωπαικης ενωσης αρκει να ειναι πανω απο 18.οτι να ειναι
Αφορα τα παντα ή μονο εξαρτηματα?
mouse112
17/10/2017, 23:39
Παιδιά μεγάλη προσοχή πλέον σε αγορές... Η κατάσχεση είναι το λιγότερο τώρα.. Κάπου διάβασα ότι αν φέρεις νικοτινη έχεις πρόστιμο (80 € στο ml αν θυμάμαι καλά)..
Επίσης οτιδήποτε έχει να κάνει με ηλεκτρονικό τσιγάρο θα γίνεται κατάσχεση σε οτιδήποτε, ακόμα και σύρμα!
Αφορα τα παντα ή μονο εξαρτηματα?
οτι εχει σχεση με το Η/Τ mods, atmo κτλ.
μοντάκια,αντιστάσεις,σύρματα,ατμο/τές,κατάσχονται όλα.Τη πάτησα και εγώ.Εχει να βγει πράμα απο το συρτάρι τώρα κάτσε να δεις.
argiris34
18/10/2017, 06:45
Πραγματικα με ξεπερνα ξερει κανεις που ειναι ο νομος να τον διαβασουμε
power hornet
18/10/2017, 10:19
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4419-2016/arthro-16-nomos-4419-2016-diasynoriakes-ex-apostaseos
power hornet
25/10/2017, 07:38
Περιμένετε γιατί υπάρχουν εξελίξεις πανω σε αυτό.
Το συνδικάτο ατμιστων εστηλε. Επίσημη επιστολή στο τελωνείο θίγοντας ορισμένα πράγματα γιατί καπου δεν κολλάει λιγο ο νόμος θα δείξει.
Παντος κατα την γνώμη μου μπάζει ο νόμος δεν μπορεί να το βγαζουν παράνομο κατι που πουλιέται νόμιμο η να παρακρατανε βαμβακια και σύρματα που ειναι καταναλωτικά είδη
Σύλλογος είναι.Εκτός της επιστολής,πήγε και ο πρόεδρος στο αεροδρόμιο για να μάθει τι παίζει.Το τοπίο είναι θολό μιας και ούτε οι τελωνειακοί έχουν την εγκύκλιο στα χέρια τους οποτε,τα σταματάνε όλα προς το παρόν.
LogOutGoRide
25/10/2017, 18:39
Ένα τεράστιο κωλοχανείο. Αυτό είμαστε.
power hornet
27/10/2017, 17:50
Ναι σύλλογος εχεις δικιο τολη απο την βιασύνη μου έγραψα συνδικάτο. Ανεπίσημα η διευθηντρια απάντησε δεν υπάρχει κάπου που να λεει ο νομος οτι καταστρέφουν αυτα που παρακρατησανε και ψιλο έριχνε το μπαλάκι στο γετα οτι αυτο ειναι υπεύθυνο για τους εκτελωνισμους. Γενικά μπάχαλο μεγάλο εγω ξερω οτι εχασα 75 ευρώ και παει το hcigar και ειμαι με δανεικό μοντακι αυτη την στιγμή
basilis_k6
27/10/2017, 17:53
παραγγελία πλακέτα και ξυλομοντάκι. Ούτε που θα ασχολήθω με αυτους ξανα. Το έχω κάνει ηδη μια φορά και θα το κάνω δευτερη πιο σωστά να το κάνω το βασικο μου μοντ οταν μας αφησει το vtc
basilis_k6
27/10/2017, 22:46
δικο μοθ. βασικα το πρωτο είναι ένα istick40 μέσα σε ενα ξυλινο σωμα. τωρα που το κατεχω το άθλημα μπορω να κανω τα παντα. εχω και πόλο και κουμπιά και καλωδια και θερμοσυστελόμενα. ξυλουργειο υπάρχει φίλου με όρεξη... 2 μέρες δουλεια και εισαι ετοιμος.
http://i282.photobucket.com/albums/kk253/basilis_k6/P8%20lite/IMG-1452557081995-V.jpg (http://s282.photobucket.com/user/basilis_k6/media/P8%20lite/IMG-1452557081995-V.jpg.html)
389819
basilis_k6
27/10/2017, 22:56
389820
η πόρτα ήταν προχειρη αλλα μιας που δεν το βγάζω έξω έμεινε έτσι. ειναι και ενός χρόνου το μοντ έχει και φθορα πλέον. αν ειχα κανει σωστη πορτα θα ήταν πολύ καλύτερο.
LogOutGoRide
28/10/2017, 10:05
Τόσο καλός ο fodi f2 (όχι βέβαια τίποτα ιδιαίτερο σε γεύση σχετικά με τον v5) και τόσο χαζό καπάκι που ανοίγει για πλάκα.
power hornet
28/10/2017, 12:34
καλημερες.
παιδια να κανω μια ερωτηση?εχω τον nautilus 2 πολυ ωραιος.
αλλα θελω να βγαζω ντουμανια αυτο γινεται μονο με πνευμονικο ατμοποιητη?και λογικα επισκευασιμο?γιατι δεν ξερω για επισκευασιμο προτιμω τις τσιγαρισιες τζουρες αλλα να ειναι αερατες διοτι παλια που ειχα τον μελο 3 με γονατιζε λαχανιαζα στο γυμναστηριο γιατι ηταν πνευμονικος
Μόνο με ατμο/τη που έχει μεγάλες οπές αέρα κάνεις ευκολες πνευμονικές.Δεν ειναι απαραίτητο να ειναι επισκευάσιμος.Ο αέρας σε νοιάζει όπως έγραψα πριν.
logout όλοι οι rdta έτσι ειναι τα καπάκια τους.Η γευση του f2 ειναι μνημειώδης.Με τι και πως έστησες;
LogOutGoRide
28/10/2017, 20:26
Κανονικά με kanthal, 0.65 αντίσταση.
Δεν είναι κακή η γεύση του, αλλά και δεν είδα και τόση διαφορά από τον V5. Ίσως να κάνω κάτι λάθος, τι να πω. Δεν έχει και δύσκολο στήσιμο.
Θα μπορούσε στο καπάκι να έχει τουλάχιστον δεύτερο o-ring, κάτι τέλως πάντων. Δεν είναι δυνατόν να μπει σε τσέπη έτσι.
Ναι για τσέπες δεν έιναι.Θέλει όρθια θέση.Εφόσον αποδίδει όπως ο V5,σωστά έστησες και σωστά αποδίσει τότε.
Γειά σας παιδιά!Ειπα να γράψω και εγώ κάτι. https://www.youtube.com/watch?v=8sBVmD5V3f8
Γειά σας παιδιά!Ειπα να γράψω και εγώ κάτι. https://www.youtube.com/watch?v=8sBVmD5V3f8
Γεια σου Βέφα-Τόλη. Πολύ ωραίο βίντεο. Έχεις και φωτο-γένια ατιμούλικο.
Καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια σου εύχομαι.
Αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις "χαμενιάδα του μοτό" :lol:
Νομίζω καλό θα είναι τη συνταγή να τη γράφεις και (ή και) κάτω από το βίντεο.
ΥΓ. Το ουζάκι από τη Χίο, Τέτερη 5αρι καλό ε;
zannisvel
02/11/2017, 09:28
Αν και πρώην ατομιστής.
Subscribed!!
Πολύ καλό!!!
argiris34
02/11/2017, 15:07
Εισαι ωραιος αντε και με καπνικες γευσεις
Καλή επιτυχία. :beer:
Είναι νόμιμο αυτό;
Θενξ παίδες. Κάντε κάνα λικε κάνα sub. Ναι αρκούδα, χωρίς nic όπως όλοι. Freco άμα έχεις Χιώτη σόι όλο και κάτι κουβαλάς από εκεί.
Προτάσεις, δεκτές. Η επόμενη Αργύρη θα είναι καπνική φουλ.
Χαμενιαδα τον Φλεβάρη παραδοσιακά μάλλον.
power hornet
03/11/2017, 19:24
ωραιος ο τολης απολαυστικο βιντεο
Έλα και το 2ο βίντεο με αρκετά γνωστή καπνική ντιάηγουάδα https://youtu.be/Yw1CKQpLka4
power hornet
09/11/2017, 13:15
λοιπον θελω την γνωμη σας.
θα κανω το μεγαλο βημα θα παω για επισκευασιμο ατμοποιητη διαβασα αρκετες σελιδες εδω.
λεω να παω για τον doggystyle γιατι θελω τσιγαρισιες τζουρες αλλα να ειναι αερατες μην ειναι τοσο σφιχτες και με κουραζει να ρουφηξω,δηλαδη αερατες κατι σαν τον nautilus 2 που εχω.
ερωτησεις ποιον κλωνο να προτιμησω?ποιας εταιρειας?ειναι ευκολος στο στησιμο?δινει γευση?
ευχαριστω προκαταβολικα οποιον απαντησει
λοιπον θελω την γνωμη σας.
θα κανω το μεγαλο βημα θα παω για επισκευασιμο ατμοποιητη διαβασα αρκετες σελιδες εδω.
λεω να παω για τον doggystyle γιατι θελω τσιγαρισιες τζουρες αλλα να ειναι αερατες μην ειναι τοσο σφιχτες και με κουραζει να ρουφηξω,δηλαδη αερατες κατι σαν τον nautilus 2 που εχω.
ερωτησεις ποιον κλωνο να προτιμησω?ποιας εταιρειας?ειναι ευκολος στο στησιμο?δινει γευση?
ευχαριστω προκαταβολικα οποιον απαντησει
Μονό ή διπλό ντεκ; Αν θες τσιγαρισιες πας μάλλον για μονό, οπότε ένας Kanger sub/toptank θα σου ήταν κούκλα...
power hornet
09/11/2017, 13:22
Μονό ή διπλό ντεκ; Αν θες τσιγαρισιες πας μάλλον για μονό, οπότε ένας Kanger sub/toptank θα σου ήταν κούκλα...
μισο sniper γιατι ειμαι σχετικα νεοεισερχομενος οταν λες διπλο ντεκ?οσο αφορα το μεγεθος?για τα ml?
μισο sniper γιατι ειμαι σχετικα νεοεισερχομενος οταν λες διπλο ντεκ?οσο αφορα το μεγεθος?για τα ml?
Μονή ή διπλή αντίσταση.
power hornet
09/11/2017, 13:45
Μονή ή διπλή αντίσταση.
α μαλιστα λογικα για τσιγαρισια οπως το ειπες μονη αντισταση ετσι δεν ειναι?για πνευμονικες μαλλον θελει διπλη για ντουμανια κτλ
chillipf
09/11/2017, 13:50
Το σκύλο λοιπόν τον έχω εις διπλούν εδώ και πολύ καιρό, και τους χρησιμοποιώ αποκλειστικά εδώ και πολύ καιρό.
Ο ένας είναι αγορασμένος από Ζerobacco, και ο άλλος από Fast tech.
Είναι διαφορετικοί κλώνοι, αλλά δουλεύουν το ίδιο καλά και οι δύο.
αυτά.
power hornet
10/11/2017, 09:46
Παρήγγειλα τον doggystale της sxk αμα το γράφω καλά άντε για να δούμε απο Ελλάδα τον πήρα γιατί πλέον απο Κίνα τα σταματάνε
chillipf
10/11/2017, 11:52
Πολύ καλά έκανες. Άλλωστε και η τιμή δεν είναι κακή.
power hornet
10/11/2017, 12:08
Πολύ καλά έκανες. Άλλωστε και η τιμή δεν είναι κακή.
Πιστευω θα γευτω καινούργια πράγματα ποιο πλούσια γεύση. Τωρα θα κατσω να διαβάσω και να δω πως φτιάχνονται οι αντιστάσεις παιδιά έχετε να προτείνετε μαρκα συρμα; και βαμβακια; και αντιστασεις οταν θα αρχισω να φτιάχνω θα ειναι οπως οι έτοιμες πω βλακεια γραφω δηλαδη θα βγαινουν 1.7 οπως τωρα που φοραω εργοστασιακή την Κλάπτον της aspire διότι με ενδιαφέρει να παίζω μεγιστο 16 watt
chillipf
10/11/2017, 12:13
Εγώ φτιάχνω με σύρμα kanthal, 5 σπείρες όχι κολημένες μεταξύ τους, και μου βγαίνει γύρο στο 1 Ωμ, λίγο πάνω λίγο κάτω.
Watt το πολύ μέχρι 11,5 - 12.
Έχω και τον αέρα τέρμα ανοιχτό και μιά χαρά είμαι.
Εγώ φτιάχνω με σύρμα kanthal, 5 σπείρες όχι κολημένες μεταξύ τους, και μου βγαίνει γύρο στο 1 Ωμ, λίγο πάνω λίγο κάτω.
Watt το πολύ μέχρι 11,5 - 12.
Έχω και τον αέρα τέρμα ανοιχτό και μιά χαρά είμαι.
5 1Ω; Τι σύρμα βάζεις; 32ρι;
chillipf
10/11/2017, 12:24
5 1Ω; Τι σύρμα βάζεις; 32ρι;
Ναι σωστά. 5 σπείρες ανοιχτές στριμένες σε μπατονέτα, γύρο στο 1Ω μου βγάζουν.
Άμα σου πω ότι δεν ξέρω τι σύρμα έχω..
Έχω πάρει 2 κουλούρες εδώ και πάάαρα πολύ καιρό, από ft, δεν γράφουν τίποτα στο καρούλι, δεν θυμάμαι και τι είχα παραγγείλει ακριβώς, οπότε δεν.
Πάντως μια χαρά με βολεύουν.
power hornet
14/11/2017, 19:09
λοιπον στηθηκε ο doggystale με βοηθεια για πρωτη φορα απο τον μαγαζατορα βγηκε η αντισταση στα 1.64ω γιατι του ειπα δεν θελω χαμηλες αντιστασεις.
πηρα απο εκει βαμβακι το cotton bacon v2 και συρμα μου εδωσε το kanthal αμα το γραφω σωστα 28ga.
αγορασα απο εκει εξισου και ενα αξονακι αυτο με την διαμετρο μου ειπε να το βαζω στα 2,5.
ερωτηση δοκιμασα τωρα για πρωτη φορα να στριψω συρμα πανω στο αξονακι βρε παιδια πολυ αραιες οι σπειρες βγαινουν εσεις πως το κανετε?αυτος το ειχε βαλει στο αξονακι αλλα ειχε και ενα εργαλειο που περναει και το στριβει το συρμα,μου λεει δεν ειναι τοσο απαραιτητο αυτο,αλλοι το στριβουν πανω σε μπατονετα.
στο διαταυτα ωραιος ο doggy αν και θα ηθελα λιγο ενα τσικ παραπανω αερα πολυ ωραια γευση ντουμανια δεν βγαζει αλλα λογικα ε?αφου ειναι στην κατηγορια του τσιγαρισιου και οχι πνευμονικου.
στρίβε στρίβε και θα το βρεις μη σκάς.Και σε οδοντογλυφίδα έχουμε στρίψει :D
power hornet
15/11/2017, 06:20
στρίβε στρίβε και θα το βρεις μη σκάς.Και σε οδοντογλυφίδα έχουμε στρίψει :D
Λες ε; χαχα ωραίος ο Τόλης σε απολαμβανω στα βιντεακια που ανεβαζεις στο youtube
Και πριν λίγο ανέβηκε άλλο ένα. Σε ευχαριστώ. Καπνικό, βασισμένο σε RY4 και Kentucky Bourbon αυτή τη φορά.
https://youtu.be/MlTSqc2oqis
Κάνουμε και κάνα like ε!
power hornet
17/11/2017, 07:34
Θελω την βοήθεια σας εχω γραψει και στο vaping. Gr δεν μπορω να καταλάβω τι λαθος κάνω.
Τελικα άσχετο πηρα το μηχάνημα που στρίβεις σύρμα.
Δεν μπορώ να βρω με τίποτα γεύση το βαμβάκι ουτε αραιό ουτε σφιχτό το περνάω στην αντίσταση το τοποθετώ μια χαρά ουτε διαρροές στο doggy ουτε τίποτα βγαζει οτι και να βαλω απο γευση μια γλυκιτα ειχα φουντούκι το ιδιο αλλαξα μετα και αντίσταση που ειχα φτιάξει με 2 πυρήνες τώρα βαζω καινούργιο βαμβάκι βαζω cream and cookies έχει περίπου την ιδια γεύση μια γλυκύτητα επειδή εχω ατμισει στον nautilus την ιδια γευση δεν είναι αυτό σαν πετιμέζι γεύση λες και ειναι.
Δεν ξερω τι μπορεί να κάνω λάθος
Nostradamus
17/11/2017, 09:05
Θελω την βοήθεια σας εχω γραψει και στο vaping. Gr δεν μπορω να καταλάβω τι λαθος κάνω.
Τελικα άσχετο πηρα το μηχάνημα που στρίβεις σύρμα.
Δεν μπορώ να βρω με τίποτα γεύση το βαμβάκι ουτε αραιό ουτε σφιχτό το περνάω στην αντίσταση το τοποθετώ μια χαρά ουτε διαρροές στο doggy ουτε τίποτα βγαζει οτι και να βαλω απο γευση μια γλυκιτα ειχα φουντούκι το ιδιο αλλαξα μετα και αντίσταση που ειχα φτιάξει με 2 πυρήνες τώρα βαζω καινούργιο βαμβάκι βαζω cream and cookies έχει περίπου την ιδια γεύση μια γλυκύτητα επειδή εχω ατμισει στον nautilus την ιδια γευση δεν είναι αυτό σαν πετιμέζι γεύση λες και ειναι.
Δεν ξερω τι μπορεί να κάνω λάθος
Δεν εχω ιδεα ποιο μπορει να ειναι το προβλημα αλλα οταν διαβασα το ποστ σου μου θυμισες αυτο..
https://asteiakia.gr/anekdota/o_agiografos :lol::lol:
Υποθετω φυσικα οτι καθαριζεις, πετας, συρματα, αντιστασεις κτλ κτλ.. αυτα τα DIY κτλ κτλ ποτε δεν τα δοκιμασα οποτε υπομονη να μπουνε οι γνωστες... :D
power hornet
17/11/2017, 10:14
Ναι βρε εννοείται αλλάζω βαμβακια και αντιστασεις που κανω τα πειράματα μήπως επειδή ειναι πλαστικό το δοχείο και οχι γυάλινο κρατάει γεύση μονο αυτό δεν ξεπλένω ούτε όταν ειχα τον nautilus το έπλενα μια φορα τον μήνα
Μερικά αρώματα μένουν για ώρες.πλύσιμο και στήσιμο ξανά.
power hornet
17/11/2017, 18:29
πως το βλεπεται βρε παιδια το στησιμο?390521
390522
390523
πολύ βαμβάκι.Εμπειρική απάντηση μιας και δεν εχω doggie.Θα το έβαζα μέχρι εκει που πατάει κάτω.Δε θα το άπλωνα δεξια και αριστερα.
power hornet
18/11/2017, 00:13
πολύ βαμβάκι.Εμπειρική απάντηση μιας και δεν εχω doggie.Θα το έβαζα μέχρι εκει που πατάει κάτω.Δε θα το άπλωνα δεξια και αριστερα.
Οντος Τόλης και αποδείχτηκε δεν είχα γεύση δυστηχως είμαι αρχάριος και ακόμα μαθαίνω είναι δύσκολο και το cotton bacon
Οντος Τόλης και αποδείχτηκε δεν είχα γεύση δυστηχως είμαι αρχάριος και ακόμα μαθαίνω είναι δύσκολο και το cotton bacon
Το cotton bacon είναι πανεύκολο.
Επίσης υπάρχουν δεκάδες βιντεάκια στο Youtube με στησίματα, αν οχι με το δικο σου deck με άλλα και παρόμοια.
Δες τα και στήσε ανάλογα.
chillipf
20/11/2017, 10:10
Εμένα μου κάνει καλύτερα με ανοιχτές σπείρες.
Επίσης το βαμβάκι στην περίπτωσή μου, ίσα που ακουμπάει κάτω.
Παράπονο δεν έχω.
πως το βλεπεται βρε παιδια το στησιμο?390521
390522
390523
Εμένα μου κάνει καλύτερα με ανοιχτές σπείρες.
Επίσης το βαμβάκι στην περίπτωσή μου, ίσα που ακουμπάει κάτω.
Παράπονο δεν έχω.
Δεν βλέπω καλά, αλλά αυτό δεν μου φαίνεται για 5 σπείρες και είναι και microcoil... too much για τσιγαρίσιες...
chillipf
20/11/2017, 10:37
Επειδή μάλλον μπερδευτήκαμε.
Εγώ φτιάχνω 5 σπείρες (28ga γράφει τελικά το καρουλάκι μου), ανοιχτές, όχι microcoil, και σε μπατονέτα.
power hornet
20/11/2017, 20:43
δηλαδη βρε παιδια για να καταλαβω μεχρι ποσες σπειρες ειναι ας το πουμε το πρωτοκολο?ωστε να δινει γευση?και το βαμβακι λογικα το αλλαζουμε οταν αρχισει να χανει γευση?το πολυ καμια εβδομαδα?
power hornet
21/11/2017, 07:53
Επειδή μάλλον μπερδευτήκαμε.
Εγώ φτιάχνω 5 σπείρες (28ga γράφει τελικά το καρουλάκι μου), ανοιχτές, όχι microcoil, και σε μπατονέτα.
Ανοιχτές για ποιο λόγο; δεν σου κανει σκασιματα;
chillipf
21/11/2017, 09:28
Ανοιχτές για ποιο λόγο; δεν σου κανει σκασιματα;
Ποτές.
Όλα βαίνουν καλώς έτσι.
δηλαδη βρε παιδια για να καταλαβω μεχρι ποσες σπειρες ειναι ας το πουμε το πρωτοκολο?ωστε να δινει γευση?και το βαμβακι λογικα το αλλαζουμε οταν αρχισει να χανει γευση?το πολυ καμια εβδομαδα?
Ο καθένας αντιλαμβάνεται με τον τρόπο του τη γεύση. Κοντά στο 1 ohm είναι μια καλή αρχή πχ. Ανοικτές σπείρες, κλειστές σπείρες, όλες μια χαρά είναι. Τα σκασιματα προκύπτουν στο αν έχει νερό ή βάση σου και αν είναι σωστή η ποσότητα του βάμβακος. Η ατμοποιηση είναι φυσιολογικό να ακούγεται. Και τα σκασιματα δε τρέχει τπτ. Αντίσταση αλλάζεις όταν αντιληφθείς αλλοίωση της γεύσης. Πάντα παίζουν ρόλο τα υγρά.
power hornet
21/11/2017, 21:04
Ειλικρινά εχω πελαγώσει εχω να ευχαριστηθώ ατμισμα πολυ καιρό.
Λοιπον εφτιαξα καινούργια αντίσταση 6 σπείρες 2 πυρήνες το hcigar το αναγνώρισε 0.82ω έβαλα το βαμβάκι οπως ειδα στο βίντεο το αφρατεψα αρκετά το ποτησα μπόλικο το άφησα κανενα 10λεπτο,ανέβασα σταδιακά τα βατ μεχρι στιγμης ειμαι στα 11 βατ, γευση ακομα δεν δει τι να πω, θέλω μαθήματα επειγόντως
Κάνε μια βόλτα στα 18 -20 watt.Ειναι λίγα τα watt που παίζεις τώρα.Δε χρειάζεται να το αφήσεις 10 λεπτά να ποτίσει.Διαβρέχεις το βαμβάκι σου,κάνεις test fire να δεις πως όλα ειναι καλά,γεμίζεις και that's all.
Tι εννοείς 2 πυρήνες;
power hornet
22/11/2017, 10:20
Το πηγα και στις 17 βατ δυο πυρηνες εννοώ την διάμετρο της τρύπας απο την αντίσταση
Το πηγα και στις 17 βατ δυο πυρηνες εννοώ την διάμετρο της τρύπας απο την αντίσταση
Το βατ, τα βατ.
Το πόσο ψηλά ή χαμηλά βάζεις την αντίσταση έχει να κάνει με την καμπάνα που έχεις. Τώρα το τι εννοείς για απόσταση αυτό το "διάμετρο της τρύπας απο την αντίσταση" δεν το καταλαβαίνω.
Το μοντακι σου δείχνει volt? Αν ναι, δοκίμασε να παίξεις στα 3,7-4V, που είναι πιο απλό γιατί με τον ηλεκτρισμό και τα μεγέθη του δεν βλέπουμε να το έχεις ακόμα.
power hornet
22/11/2017, 11:23
Δυστηχως το hcigar δεν δείχνει volt ναι εχεις δίκιο sniper τα βατ. Για την διάμετρο της αντίστασης λέω την έφτιαξα με το μηχάνημα που στρίβεις την αντισταση και έβαλα δυο πυρήνες
Δυστηχως το hcigar δεν δείχνει volt ναι εχεις δίκιο sniper τα βατ. Για την διάμετρο της αντίστασης λέω την έφτιαξα με το μηχάνημα που στρίβεις την αντισταση και έβαλα δυο πυρήνες
Εννοείς 2χιλιοστα πυρήνα;
chillipf
22/11/2017, 11:30
Σόρυ αλλά ακόμα να καταλάβω τι εννοείς με τους δύο πυρήνες.
power hornet
22/11/2017, 11:30
Ναι αυτο λεω teogtp
chillipf
22/11/2017, 11:31
Τώρα μάλιστα.
Ρε φίλε, δλδ γμ την πουτ@να μου.... Τοσες σελιδες εδώ μεσα κια τόσες χιλιάδες γενικά....
Τι ένας πυρηνας και 2 και 3, χιλιοστά είναι, και σπείρες, που σου δίνουν μήκος, κι άρα την αντίσταση που θες.
ΟΚ, έχεις λίγες γνώσεις, πρόσεχε τι κάνεις.
Εδώ το καλύτερο κατα τη γνώμη μου (εχει διάφορα εκεί μέσα) : http://www.steam-engine.org/coil.html (http://www.steam-engine.org/coil.html)
Πιο απλό: http://vapinghardware.com/calculators/coil-wrap-calculator/
power hornet
22/11/2017, 12:03
Βρε sniper εχω ξεσκιστει να διαβάζω και εδω και στο vaping.gr εχω δει βιντεακια άπειρα το πως στήνονται τωρα τι σκατα κάνω λάθος και δεν μου βγαίνει η γεύση τι να πω. Το βλεπω να τα παρατάω και να ξανα κουμπωνω τον nautilus2 να βρω την υγεία μου. Ειλικρινά κουράστηκα εχω να ατμισω να ευχαριστηθώ γευση τουλάχιστον δυο εβδομάδες
chillipf
22/11/2017, 12:34
Πάντως νομίζω όλοι στην αρχή κάπως έτσι πηγαίναμε.
Θέλει και υπομονή και λίγο τύχη το πράγμα.
Προσωπικά, δεν διανοούμαι να ξαναγυρίσω στα έτοιμα.