View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
τι σχεση εχουν οι μοντς με το Η.Τ ;;;;;;:alien:
mod το ένα,mod και οι άλλοι. :smokin:
zannisvel
28/03/2016, 20:47
Εχω παρει 6kg απο τοτε που το εκοψα. :(
Καλα εισαι....
eleaf istick pico 75w & tc μικρό μαζεμένο και με αποσπώμενη μπαταρία.Μικρό μέγεθος,ο,τι πρέπει και για γυναικείο χέρι.
http://www.cvapor.com/eleaf-istick-pico-75w-box-mod-supports-vw-bypass-tc-tcr-modes.html
Και review ----> https://www.youtube.com/watch?v=IEQXPqy8gwU
και εδώ ο δράκοντας omg https://www.youtube.com/watch?v=YU-BYrFubb0
355720
Παίζει προπαραγγελία στα 28,66 έουρο σε ελληνικό μαγαζί.
nikos_abel
29/03/2016, 14:27
Ακούω προτάσεις.
Ποιον επισκευάσιμο ως 30 Ε να πάρω για χρήση με το eleaf istick 40W.
Ακούω προτάσεις.
Με 30 εν Ελλάδι ένα @ μόνο παίρνεις.
Ακούω προτάσεις.
Διορθωσε λιγο την τιμουλα και πες μας αν θες τσιγαρισια τζουρα ή αεράτη.
chillipf
29/03/2016, 15:27
Εγώ 13 με 14, δε θυμάμαι, πέρασαν και 4 χρόνια..
τα πήρα ρε παιδί μου μαζεμένα, μέσα στους πρώτους μήνες.
Έκτοτε..
έχω χάσει καμιά δεκαριά,
με κόπο :cool:
nikos_abel
29/03/2016, 15:35
Τσιγαρισια και ποσό να διορθώσω;
Τσιγαρισια και ποσό να διορθώσω;
ένα 15αρι ακόμα (για κλώνο.....)
Για Ελληνικό επισκευάσιμο (Τηλέμαχο, Σοφία, κ.λ.π. ) μην το συζητάς καν....
basilis_k6
29/03/2016, 15:45
αμα δεν κανεις πολλα μλ παρε τον κλωνο του κφλ v3. απο ελλαδα λιγο πανω απο 30 και απο εξωτερικο λιγο πανω απο 10.
3 μερες λειτουργία (άψογη )cthulhu.
Fiber freaks cotton blend
Σήμερα βλέπω αυτό. ........παλι
355810
dimmie_72
30/03/2016, 10:50
3 μερες λειτουργία (άψογη )cthulhu.
Fiber freaks cotton blend
Σήμερα βλέπω αυτό. ........παλι
δεν νομίζω να φταίει ο ατμο γιαυτό που βλέπω... :hmm:
δεν νομίζω να φταίει ο ατμο γιαυτό που βλέπω... :hmm:
Τι βλέπεις γιατρε;
dimmie_72
30/03/2016, 11:04
Τι βλέπεις γιατρε;
μονομερώς καμένο βαμβάκι αλλά κανονικά ποτισμένο, εκτός κι αν δεν βοηθάει η φωτό. αν δεν σε ήξερα θάλεγα μήπως δεν έχεις καλή μάρκα σύρμα.
Απ' τη μια μεριά το σύρμα ήταν λίγο πιο σφιχτό απ' ότι απ' την άλλη.
Όταν περνάμε το βαμβάκι μέσα απ' το σύρμα το παίζουμε λίγο αριστερά δεξιά ώστε και απ' τις δυο μεριές της αντίστασης να έχει την ίδια πίεση.
Αν εξαιρέσουμε οτι το συγκεκριμένο υγρό είναι εντελώς fubar. .....ναι είναι σωστή η παρατηρηση σου.
Αυτο ακριβώς γίνεται συνεχώς.
Το συρμα είναι ni 200 0.3 της ud
dimmie_72
30/03/2016, 11:14
Όταν περνάμε το βαμβάκι μέσα απ' το σύρμα το παίζουμε λίγο αριστερά δεξιά ώστε και απ' τις δυο μεριές της αντίστασης να έχει την ίδια πίεση.
το παίζει κι ο τεό. :giggle:
Απ' τη μια μεριά το σύρμα ήταν λίγο πιο σφιχτό απ' ότι απ' την άλλη.
Απόστολε.
Το γνωρίζω. Είναι ο μόνος ατμο που μου το κάνει.
Ουτε στον sub ουτε στον kfl εχω πρόβλημα. Μονο σε αυτόν.
το παίζει κι ο τεό. :giggle:
Μην σπαμαρετε κυριε.......
:tooth:
dimmie_72
30/03/2016, 11:41
Απόστολε.
Το γνωρίζω. Είναι ο μόνος ατμο που μου το κάνει.
Ουτε στον sub ουτε στον kfl εχω πρόβλημα. Μονο σε αυτόν.
μήπως... λέω μήπως,
αν δεν φυτιλιάζεις κανονικά,
το πρόβλημα υπάρχει,
απλά αυτός ως πιο αεράτος,
η πιο γκαζιάρης,
σου εμφανίζει το πρόβλημα πιο γρήγορα;
..........................
καλά μη βαράτε, προβληματισμός, συζήτηση να γίνεται.
μήπως... λέω μήπως,
αν δεν φυτιλιάζεις κανονικά,
το πρόβλημα υπάρχει,
απλά αυτός ως πιο αεράτος,
η πιο γκαζιάρης,
σου εμφανίζει το πρόβλημα πιο γρήγορα;
..........................
καλά μη βαράτε, προβληματισμός, συζήτηση να γίνεται.
Θελω να τον μετρησω απο ακρη σε ακρη μην τυχόν και είναι παρακεντρος με την καμπάνα και στριμωχνει το βαμβάκι.
Και ναι τον μπαιζω........:D
dimmie_72
30/03/2016, 14:24
Θελω να τον μετρησω απο ακρη σε ακρη μην τυχόν και είναι παρακεντρος με την καμπάνα και στριμωχνει το βαμβάκι.
α, αυτό το είχα ξεχάσει.
επειδή το σπείρωμα είναι πολύ -πως να το πω- πυκνό,
θέλει πολύ προσοχή στο βίδωμα με ενδιάμεσα μικρά ξεβιδώματα για να πιάσει καλά.
ένδειξη ότι βιδώθηκε καλά για μένα με τις ρυθμίσεις στο χάλκινο βιδάκι
είναι να έρχεται η αράχνη ακριβώς μπροστά πάνω απ την οθόνη του μοντ.
αν έκανες 3 μέρες πιόνια,φυσιολογικό ειναι αυτό το κατακάθι.Απλά μουσκευε περισσότερο απο τη μια πλευρά.Δεν εγινε και τίποτα.
αν έκανες 3 μέρες πιόνια,φυσιολογικό ειναι αυτό το κατακάθι.Απλά μουσκευε περισσότερο απο τη μια πλευρά.Δεν εγινε και τίποτα.
Τολη τετοια μουργα μονο στο risen.
Κανενα αλλο δεν εβγαζε μαυριλα.
Στήνω τον kfl+ (κλώνο της tobeco) με αντίσταση kanthal 0.3 , μου βγάζει 1,3 ohm και.... πετάει υγρά από την τρύπα του αέρα όπως και ρουφάω υγρό αντί ατμό, τι σκατά λάθος έχω κάνει; τσιμουχάκια κ.λπ όλα οκ στην θέση τους, το ίδιο στήσιμο είχα κάνει και την περασμένη βδομάδα και έπαιζε μια χαρα.....
Καμιά ιδέα που οφείλεται αυτό; :confused:
Έχεις βάλει λίγο βαμβάκι και έχει υπερτροφοδοσια. Ή άνοιξε τον και στρωσε καλύτερα το βαμβάκι ή βάλε τη σωστή ποσότητα.
Μήπως τον παραγέμισες;
Έχεις βάλει λίγο βαμβάκι και έχει υπερτροφοδοσια. Ή άνοιξε τον και στρωσε καλύτερα το βαμβάκι ή βάλε τη σωστή ποσότητα.
Μήπως τον παραγέμισες;
Παραγέμισμα σίγουρα όχι καθώς το γεμίζω μέχρι να καλυφθεί το τζαμάκι (περίπου 3 ml από 4 που χωράει) βαμβάκι έχει αρκετό αν και το κόβω κάπως κοντό (έτσι το έχω δει στον σωλήνα) στρωμένο και ποτισμένο πριν το κλείσω
Στο βαμβάκι είναι η μπινιά. Tip:Βάλε όσο θες και μόλις κλείσεις τη καμπάνα (τον κυλινδρο μόνο), με μια οδοντογλυφιδα προσπάθησε να περάσεις την άκρη της στην οπη του υγρού. Αυτή η κίνηση θα παραμερισει το βαμβάκι και θα σου αφήσει ανοιχτη τη ροή του υγρού. Άλλη πιθανότητα είναι να στραβοεπιασε η καμπάνα και να περνάει υγρό και δίπλα από τις οπες. Πάντως το 90% της μπινιάς είναι το βαμβάκι.
χρησιμοποιώ nacamichi φύλλα, είναι απαραίτητο να κόββεται σύμφωνα με την φορά των ινών του η δεν επηρεάζει;
Nai οπως παει η ίνα του.Πολύ καλό το νακαμίτσι.δοκιμασε να αλλάξεις βαμβακι,πιστευω εχεις βάλει λίγο.
πως το βλέπεις;
355840
355841
Καλό είναι. Ιιισως ένα κλικ πιο μακρύ αλλά και πάλι καλό μου φαίνεται. Οι πολοι είναι ευθειασμένοι αν τον δεις από πάνω ή είναι σε γωνία;
Ευθειασμένοι (α, ρε, blitzer που μας χρειάζεται.....:p ) έκανα και το tip με την οδοντογλυφίδα για σιγουριά και δουλεύει τέλεια τώρα! :beer:
Ωραίος. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει.
:beer:
Γειά σας!!! Επειδή βλέπω υπάρχει αρκετή γνώση θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις.
1η: Γνωρίζει κανείς την τιμή TCR για το 28ga ή 0.32mm 316l σύρμα της UD? (το δουλεύω στο 92).
2η: Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς την τιμή TCR που έχει ορίσει η JOYETECH σε VTC MINI στο 316 mode για έλεγχο θερμοκρασίας?
Τα στησίματα γίνονται σε vtc mini με triton 2 στην επισκευάσιμη κεφαλή της eleaf (eleaf ecr) με 316l 28ga σε 2.5mm πυρήνα και αντίσταση στο 0.94
και δουλεύω αποκλειστικά έλεγχο θερμοκρασίας με ss στα 12w και 215 βαθμούς.
Ευχαριστώ!!!!
dimmie_72
31/03/2016, 13:28
1η: Γνωρίζει κανείς την τιμή TCR για το 28ga ή 0.32mm 316l σύρμα της UD? (το δουλεύω στο 92).
2η: Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς την τιμή TCR που έχει ορίσει η JOYETECH σε VTC MINI στο 316 mode για έλεγχο θερμοκρασίας?
Τα στησίματα γίνονται σε vtc mini με triton 2 στην επισκευάσιμη κεφαλή της eleaf (eleaf ecr) με 316l 28ga σε 2.5mm πυρήνα και αντίσταση στο 0.94
Ευχαριστώ!!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148350&page=8&p=2719126&viewfull=1#post2719126
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148350&page=8&p=2719126&viewfull=1#post2719126
Ευχαριστώ για την απάντηση, γνωρίζω τον πίνακα καθώς επίσης γνωρίζω και τις "επίσημες" τιμές TCR για το κάθε υλικό.
Απλά όπως έχω διαβάσει ενδέχεται να υπάρχουν μικρές μεταβολές στην τιμή αυτή ανάλογα με τον κατασκευαστή, όπως
αναφέρθηκε σε προηγούμενη απάντηση για το 316 ότι στο vtc mini δουλεύει καλύτερα στην τιμή 94.
Ευχαριστώ και πάλι :beer::beer::beer:
chillipf
31/03/2016, 14:32
Ευχαριστώ!!!!
Αυτά διαβάζω και αισθάνομαι εκτός εποχής :confused:
dimmie_72
31/03/2016, 15:04
Ευχαριστώ για την απάντηση, γνωρίζω τον πίνακα καθώς επίσης γνωρίζω και τις "επίσημες" τιμές TCR για το κάθε υλικό.
Απλά όπως έχω διαβάσει ενδέχεται να υπάρχουν μικρές μεταβολές στην τιμή αυτή ανάλογα με τον κατασκευαστή, όπως
αναφέρθηκε σε προηγούμενη απάντηση για το 316 ότι στο vtc mini δουλεύει καλύτερα στην τιμή 94.
Ευχαριστώ και πάλι :beer::beer::beer:
Δεν έχει να κάνει με τη μάρκα ούτε, πολύ περισσότερο, με τη διάμετρο σύρματος αλλά με το υλικό.
Η βασική τιμή του tcr για το SS 316L είναι 0.00092.
Στο VTC MINI η joytech πολλαπλασιάζει την τιμή επί 1000000 και σου δίνει τα περιθώρια να κινηθείς.
Το καλύτερο steup εξαρτάται από σένα. Όσο χαμηλότερη είναι η τιμή του tcr τόσο μικρότερη η αλλαγή της τιμής της αντίστασης του υλικού με την αλλαγή της θερμοκρασίας.
Τελικώς πήγαμε σε VTC mini ...το iStick το έδωκα επισκευασμένο.Έφτιαξα και μία "σένια" μικροκώλικη στα 0.80 και ο KFL+ σπέρνει πανικό....
basilis_k6
31/03/2016, 20:12
Ευχαριστώ!!!!
1:λενε 94 για το πρασινο καρουλι αλλα κατω απο 100 κλαιν
2:120
1:λενε 94 για το πρασινο καρουλι αλλα κατω απο 100 κλαιν
2:120
Ευχαριστώ πολύ, αυτά έψαχνα.
:beer::beer:
Προτείνετε εναν αερατο δράκοντα.
Κατα προτίμηση rta.
SMOK TFV4 sub ohm tank
https://www.youtube.com/watch?v=_aQSt62a7FU
και ο μουσιας----> https://www.youtube.com/watch?v=VWjzxoXPs_U
Χαιρεται παιδες...!
Σκεφτομαι να ξεκινησω το ηλεκτρονικο τσιγαρο και καθοτι ασχετος ζηταω συμβουλες ως προς τι να επιλεξω...
Θελω κατι αξιοπιστο,οσο γινεται οικονομικο οσον αφορα την συσκευη,με καλη <<τζουρα>> και οσον αφορα τα μιγματα να εχω την αισθηση κανονικου τσιγαρου...
Πληροφοριακα η μαρκα που καπνιζω ειναι Marlboro gold φιλτρο αλλα εχει εξελιχθει σε ακριβο σπορ!Οτι αλλο εχω δοκιμασει για να μειωσω το κοστος-οπως καπνος Marlboro gold εμποριου,χυμα καπνος,φτηνα τσιγαρα κτλ.-αργα η' γρηγορα οδηγησαν σε φαρυγγιτιδα.Γιατι εχω και μια ευαισθησια στο λαιμο...
Εχω ακουσει οτι και με το ηλεκ/τσιγ παιζουν θεματα φαρυγγιτιδας,αλλα πιστευω οτι αυτο οφειλεται και στα μιγματα που δοκιμαζεις μεχρι να καταληξεις σε αυτο που δεν σου δημιουργει προβλημα,Οπως και με τα κανονικα τσιγαρα μεχρι να βρεις την μαρκα σου.
Περιμενω τα <<φωτα>> σας...!
taisteal
02/04/2016, 00:15
Part 1
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=120763
Part 2
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148350
Σε 2-3 χρονια θα τα εχεις διαβασει...
Υ.Γ Εγω τα διαβασα,και συνεχισα τα camel
:lol:
anavatis19
02/04/2016, 00:18
Part 1
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=120763
Part 2
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148350
Σε 2-3 χρονια θα τα εχεις διαβασει...
χ0α0χα0χα0χ0α με γονατισε αυτη η τοσο απλη απαντηση
Επειδη δεν εχω τοσο χρονο,εσυ εχεις καποια αποψη επι του θεματος...??
Φίλε δεν υπάρχει τσιγαρίσια γεύση. Η πικρή και παράλληλα ξηρή και καμμένη γεύση του τσιγάρου, δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό. Ρίξε μια ματιά στα λινκ που έδωσε το παλικάρι πιο πάνω και θα κατατοπιστεις. Τα έχουμε συζητήσει εκεί.
Istick 30 + nautilus mini από εξοπλισμό και από υγρό, Tribeca της Halo.
taisteal
02/04/2016, 00:23
Ευτυχως οχι :D
Ολες οι αποψεις ειναι σε αυτα τα νηματα.
Ειναι επιστημη σοβαρη απ'οτι εχω καταλαβει,και πρεπει να ξερεις απο αντιστασεις
και απο καλο βαμβακι :lol:
Και να εχεις και φραγκα
Περιμενε να μπει κανενας με master να σου πει
Καλη τυχη...
Ξεκινα διάβασμα στο e-kapnisma και "φαε"το νετ απο άρθρα.
Αν δεν κατανοησεις που πας να μπεις θα απογοητευτεις και θα εχεις ξοδέψει και χρήμα.
Α!
Και κάτι σημαντικό. Δεν το ξεκινας για οικονομία, το κανεις για λιγότερο βλαβερο ή και ακομα για κόψιμο του καπνίσματος.
Καλο διάβασμα.
dimmie_72
02/04/2016, 11:00
Ξεκινα διάβασμα στο e-kapnisma και "φαε"το νετ απο άρθρα.
Καλο διάβασμα.
ενώ εσύ που τα ρούφηξες...
πρόκοψες!
:rotflmao:
ενώ εσύ που τα ρούφηξες...
πρόκοψες!
Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.
"Το καμμενο παει συνεφο
Και ο ατμο ολο κολωνει......."
Δικο σας....:D
dimmie_72
02/04/2016, 11:30
Το καμμενο παει συνεφο
Και ο ατμο ολο κολωνει
με τον καθούλου πούμπλεξα
γυρεύω ματσακόνι
:D
Manalishi
02/04/2016, 12:16
Α ρε μότο.γρ......που κατάντησες...όταν πιάσετε για ναυλοσύμφωνα ή συνταγές μαγειρικής, ενημερώστε με...
Ευτυχως οχι :D
Ολες οι αποψεις ειναι σε αυτα τα νηματα.
Ειναι επιστημη σοβαρη απ'οτι εχω καταλαβει,και πρεπει να ξερεις απο αντιστασεις
και απο καλο βαμβακι :lol:
Και να εχεις και φραγκα
Περιμενε να μπει κανενας με master να σου πει
Καλη τυχη...
Αυτό είναι λάθος. Δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα απολύτως για να κάνεις ηλεκτρονικό. Αν θέλεις να αρχίσεις να κατασκευάζεις πράγματα μόνος σου (υγρά, αντιστάσεις κτλ.) τότε ναι, χρειάζεται γνώση και λίγο ψάξιμο.
Σήμερα όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δουλεύουν. Αγοράζεις μοντάκι, ατμοποιητή χωρίς επισκευάσιμες κεφαλές και του δίνεις να καταλάβει. Όταν αδειάσει το υγρό βάζεις υγρό και ανάλογα με το πόσο καταναλώνεις αλλάζεις και την κεφαλή.
Αγοράζεις ένα καλό μοντάκι και καθάρισες.
Αγοράζεις τον ατμοποιητή που να σου δίνει αυτό που ζητάς εσύ και όχι κάποιος άλλος. Προχθές δοκίμασα ενός φίλου που κάνει τσιγαρίσιες τζούρες και ο ατμοποιητής έχει μόνο εργοστασιακές κεφαλές. Φανταστικός!!! (Δε θυμάμαι μάρκα).
Από και και πέρα μένει να βρεις το άρωμα που σου αρέσει, στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες. Κανένα δεν είναι camel ή malboro ή virginia αλλά υπάρχουν πολλά με άρωμα τασάκι για τους καινούριους στο άθλημα. Άρωμα τασάκι με αρκετή νικοτίνη να σου φέρνει την πικράδα της και έχεις ένα πολύ ωραίο αντιστάθμισμα.
Ένα άρωμα που το δέχονται πολλοί νεοεισερχόμενοι είναι το maxboro της natura. Καμία σχέση με malboro αλλά ίσως καλό ξεκίνημα.
latakia, burley, vertico με το vertico το πιο καπνικό είναι άλλες επιλογές για άρωμα τασάκι.
Prince ίσως για κάποιους!
Και φυσικά το πολύ καλό virginia.
Όλα τα παραπάνω είναι της natura που είναι φηνά, καλά και τα βρίσκεις παντού.
Το ακριβό tribeca της halo και το παρόμοιο αλλά φθηνότερο bebbeca της atmos lab (εμένα μου άρεσε περισσότερο απ' το tribeca) είναι καλή επιλογή για πιο σύνθετα αρώματα με καπνικές γεύσεις. Μια μικρή δόση των δύο αλλά με λίγο πιο γλυκιά γεύση είναι το ry6 της νατουρα.
Αν κάποιος νέος πάει σε ένα μαγαζί και δοκιμάσει τα παραπάνω (αποκλείεται να μην τα βρει) δύσκολα δε θα επιλέξει κάποιο.
Πρέπει ομως να καταλάβει δυο πράγματα.
Κανένα δε βγάζει την ξηρότητα του κανονικού τσιγάρου.
Ο λαιμός και οι γευστικοί αδένες δεν έχουν συνηθίσει και τα αρώματα θα του φανούν πολύ έντονα. Μετά από μερικές ώρες όμως θα αναζητάει περισσότερη γεύση απ' το ίδιο υγρό που αρχικά νόμιζε ότι είναι πολύ έντονο. (αυτό για όσους ξεκινούν να δοκιμάζουν).
Όπως καταλαβαίνεις το πιο δύσκολο είναι να βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει. 80 ευρώ το λιγότερο για το αρχικό σετ ώστε να είναι αξιόλογο και με κάποιο άρωμα της natura που κάνει 9 ευρώ τα 30 ml και στα 3 το ένα είναι δώρο μαζί με αντιστάσεις που κοστίζουν από 3 έως 4 ευρώ και χρειάζονται αλλαγή κάθε 30 μλ (στη χειρότερη περίπτωση) υπολόγισε σε πόσο κάνεις απόσβεση. (εξαρτάται από το πόσο καπνίζεις και συνεπώς τι θα καταναλώνεις).
Τα λέω στον vespan που ρώτησε αλλά κάνω παράθεση εσένα για να σε κάνω να ξεκουνίσεις. :D
:smokin::smokin::smokin:
Το verigo είναι τασάκι στην κυριολεξία ειδικά με νικοτίνη μεγαλύτερη του 12. Το burley έχει πιο ήπια καπνική γευση. Τα latakia βγάζουν λίγο γλυκάδα. Το prince ...χμμ ούτε που θυμάμαι. Το virginia είναι ωραίο καπνικό αλλά σε κάποιον νέο αρχικά θα του φανεί λίγο έντονο.
Αυτά για κάποια απ' τα καπνικά της νατούρα.
vespan μοντάκι ότι και να πάρεις είναι καλό. Το istic 30 που είπε ο Τολης είναι καλό και φθηνό αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές, κατά τη γνώμη μου πρέπει να προτιμήσεις κάποιο που η μπαταρία του να αλλάζει. Πάρε μοντάκι και μη κολλήσεις στο μέγεθος.
Μοντάκι είναι η συσκευή που έχει μια μπαταρία και μια ηλεκτρονική πλακέτα η οποία βοηθά ώστε η μπαταρία να δίνει σταθερά το ίδιο ρευμα στην αντίσταση. Το ρευμα που θα δίνει το ρυθμίζεις εσύ.
Παρόλα αυτά έχω δοκιμάσει και καποια που δεν ρυθμίζεις εσύ τα watt (αυτά τα στρογγυλά που είναι σα σωλήνες) που είναι αξιόλογα. Δουλεύουν και αυτά αν σου αρέσουν ενώ αργότερα μπορεί να γίνουν το εφεδρικό σου! (γιατι σε μοντάκι θα καταλήξεις).
Για ατμοποιητή θα σου πουν οι παραπάνω που έχουν δοκιμάσει περισσότερους. Στην πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω γι' αυτόν που δοκίμασα και μου άρεσε.
Επίσης μερικές σελίδες πίσω έβαλα αυτό.
Στην Αγγλία στενογραφείται το ηλεκτρονικό σα μέθοδος διακοπής. Κατά τη γνώμη μου είναι πιο πολύ εναλλακτικό κάπνισμα αλλά σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τέτοιο διότι σε βοηθά να κόψεις την εξάρτηση της νικοτίνης πιο εύκολα. (Πιο εύκολα είναι όχι ανώδυνα).
Παρόλα αυτά το σημαντικό δεν είναι κανένα απ' τα παραπάνω. Το σημαντικό είναι η αποδοχή του ΗΤ και το γεγονός ότι το χαρακτήρισαν 95% πιο υγιεινό απ' το τσιγάρο.
https://www.gov.uk/government/publications/e-cigarettes-an-evidence-update
Υπερχείλιση τέλος με τον KFL+. Πήγα και πήρα Tank καινούριο το προηγούμενο είχε ραγίσει και αμόλαγε όλα τα ζουμιά στο μόντ απάνω.Τόλη τελικά το ράγισμα έφταιγε κ όχι το βαμβάκι που λέγαμε ψες..
Υπερχείλιση τέλος με τον KFL+. Πήγα και πήρα Tank καινούριο το προηγούμενο είχε ραγίσει και αμόλαγε όλα τα ζουμιά στο μόντ απάνω.Τόλη τελικά το ράγισμα έφταιγε κ όχι το βαμβάκι που λέγαμε ψες..
Μπινιά φίλε.
Κάτσε σε λίγες μέρες θα διαβάζουμε τα μπινελίκια του Sniper για τον Genesis με τα καμμένα που θα έχει φάει.
Και τώρα τα φώτα σας (ναι ναι τόλη-σνάϊπερ εσάς εννοώ). Nobunaga RDA τα αξίζει τα λεφτάκια του;εκεί που πέτυχα ένα φιλαράκο και ατμίζαμε είχε ένα αξιόλογο dripper και σκεφτόμουν να πάω γι αυτόν,να παίξω λίγο και διαφορετικά στησιματάκια γιατί το άρωμα που έδινε ο άτιμος ήταν άλλο πράμα.Τα αξίζει τα λεφτά του ο Nobunagas?
Και τώρα τα φώτα σας (ναι ναι τόλη-σνάϊπερ εσάς εννοώ). Nobunaga RDA τα αξίζει τα λεφτάκια του;εκεί που πέτυχα ένα φιλαράκο και ατμίζαμε είχε ένα αξιόλογο dripper και σκεφτόμουν να πάω γι αυτόν,να παίξω λίγο και διαφορετικά στησιματάκια γιατί το άρωμα που έδινε ο άτιμος ήταν άλλο πράμα.Τα αξίζει τα λεφτά του ο Nobunagas?
Κοίτα... οπτικά ο Nobunaga (ο μίνι, όχι ο κανονικός) είτε σε μαυρο είτε σε νίκελ είναι απίστευτα όμορφος.
Δεν τον εχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά γνώστες του αντικειμένου δάκρυσαν.... οπότε ναι, αξίζει τα λεφτά του, τα οποία δεν είναι και λίγα (κάπου στο 50ρικο για ντριπερ που τον έχεις μόνο για το σπίτι ουσιαστικά)
Το ξέρεις ότι θες τσαντακι για να κουβαλας και υγρο ετσι;
Εκτός αν τον ατμιζεις μονο στο σπίτι .
Το ξέρεις ότι θες τσαντακι για να κουβαλας και υγρο ετσι;
Εκτός αν θα τον ατμιζεις στο σπίτι .
Δεν κουβαλάς εργαλεία μαζί σου εσύ παντού και δεν έχεις έστω κι ένα 10κι φιαλίδιο μαζί; :confused:
Δεν κουβαλάς εργαλεία μαζί σου εσύ παντού και δεν έχεις έστω κι ένα 10κι φιαλίδιο μαζί; :confused:
Μπα.....
Σταμάτησα να δουλεύω τον κθουλου και ησύχασα. ....
:D
Τεο μόνο για το σπίτι ρε,αλλά και όξω να είμαι πάντα έχω μαζί μου φιαλίδιο στην τσάντα της μηχανής και κανα έξτρα (συρμα-βαμβακι-κατσαβιδακι) μη γίνει στραβή.Αφού πλέον έχουμε το διάολο το ΗΤ έχω συμβιβαστεί με το να κουβαλάω μαζί μου κανα εξτραδάκι.
Έξω όμως dripper αποφευγω για άλλο λόγο....για τα πουστριλίκια που θα φάω απο τους υπόλοιπους με τα ντουμάνια που σηκώνει.
Νίκο 52,00 απο εδώ Fasttech παίζει να τον έχει κ φθηνότερα αλλά δεν έχω ψαχτεί.
Τεο μόνο για το σπίτι ρε,αλλά και όξω να είμαι πάντα έχω μαζί μου φιαλίδιο στην τσάντα της μηχανής και κανα έξτρα (συρμα-βαμβακι-κατσαβιδακι) μη γίνει στραβή.Αφού πλέον έχουμε το διάολο το ΗΤ έχω συμβιβαστεί με το να κουβαλάω μαζί μου κανα εξτραδάκι.
Έξω όμως dripper αποφευγω για άλλο λόγο....για τα πουστριλίκια που θα φάω απο τους υπόλοιπους με τα ντουμάνια που σηκώνει.
Νίκο 52,00 απο εδώ Fasttech παίζει να τον έχει κ φθηνότερα αλλά δεν έχω ψαχτεί.
Μη ψάξεις, ψάχνω εγω και δεν έχει...
356335
356336
Σοβαρά τωρα.
Έχετε μαζί σας εργαλεία και ζουμια;
Εγω τα στήνω και τα εχω ετοιμα.
2 φορες με προδωσαν .Μια οταν πηρα για πρωτη φορα τον sub και με ελουσε με υγρα στο 1το στησιμο που εκανα και λογικο γιατί ηταν το 1το μου στήσιμο σε ατμοποιητη.
Και 2ρη οταν βουλωσε ο ατμο απο κατάλοιπα καύσης λογο νεου υγρού.
Έκτοτε ξερω ποτε θα αλλαξω φυτιλοαντισταση και ειμαι παντα μαχιμος.
Ένα κατσαβιδακι μπλε και το ζουμί μου έχω εγώ. Δε κουβαλώ κάτι άλλο έξω.
panoulis222
06/04/2016, 18:03
γνωμες για billow v2 nano? επειδη ετοιμαζομαι για ψωνια μιας που το αι... stick30
τα εχει φαει τα ψωμια του, λεω να παρω και ατμο.
ψαχνω λοιπον για κατι εναλλακτικο (διπλες αντιστασεις, γεμισμα χωρις βιδα) αφου υπαρχει ο κφλ+ σαν βασικος.
γευση+ντουμανια+ευκολος στην χρηση
οποια γνωμη λοιπον καλοδεχουμενη.
dimmie_72
06/04/2016, 18:37
ειμαι παντα μαχιμος
γνωμες για billow v2 nano? επειδη ετοιμαζομαι για ψωνια μιας που το αι... stick30
τα εχει φαει τα ψωμια του, λεω να παρω και ατμο.
ψαχνω λοιπον για κατι εναλλακτικο (διπλες αντιστασεις, γεμισμα χωρις βιδα) αφου υπαρχει ο κφλ+ σαν βασικος.
γευση+ντουμανια+ευκολος στην χρηση
οποια γνωμη λοιπον καλοδεχουμενη.
Αυτόν που είπες ή τον obc crius. Ο crius έχει ελαφρώς μικρό deck αλλά είναι και ντουμάνιας και όμορφος σαν ατμο.
Αυτοί είναι και οι δύο με διπλές αντιστάσεις ε? Κανένα με μονή καλύτερο απ' τον κάνγκερ? Ο klf είναι σφιχτός και αν δεν τον δοκιμάσω πρώτα δεν τον παίρνω, τον θέλω ψιλο έως χοντρο αεράτο.
basilis_k6
06/04/2016, 19:21
Αυτοί είναι και οι δύο με διπλές αντιστάσεις ε? Κανένα με μονή καλύτερο απ' τον κάνγκερ? Ο klf είναι σφιχτός και αν δεν τον δοκιμάσω πρώτα δεν τον παίρνω, τον θέλω ψιλο έως χοντρο αεράτο.
μην κανεις καν τον κοπο. ειναι τιγκα σφιχτος. λιγο πιο αερατος ειναι ο v3.
Εχω το οπλοστασιο ετοιμο στημενο παρεταγμενο......απλα περιμενω αντικαταστατη του "χταποδια" για να τον βαλω στο συρταρι.
dimmie_72
06/04/2016, 22:55
Εχω το οπλοστασιο ετοιμο στημενο παρεταγμενο......απλα περιμενω αντικαταστατη του "χταποδια" για να τον βαλω στο συρταρι.
ρε τι να πω...
μια μοσχομυρίζεις καρύδα για μέρες γιατί χύθηκαν τα υγρά
μια βράζει ο ατμο σε ταξίδι με το αυτοκίνητο
μια καίει λάδια το VW
μια γεμίζει μυρμήγκια η μοκέτα
.......................................
3η σειρά εφεδρείας κι ακόμη πιο πίσω θα σέβαζα :lol:
ρε τι να πω...
μια μοσχομυρίζεις καρύδα για μέρες γιατί χύθηκαν τα υγρά
μια βράζει ο ατμο σε ταξίδι με το αυτοκίνητο
μια καίει λάδια το VW
μια γεμίζει μυρμήγκια η μοκέτα
.......................................
3η σειρά εφεδρείας κι ακόμη πιο πίσω θα σέβαζα :lol:
Που να γραψω για την καραμπολα που δημιουργηθηκε στο Μαλακι μετα απο εξοδο μου.........ειχε βουηξει ο Βολος.
Αξεχαστες καταστασεις......
έχετε γειά βρυσούλες.
SMOK TF-RTA G2/G4
https://www.youtube.com/watch?v=6_XVLS4jlkw&nohtml5=False
Οποιος ψάχνει για δράκο,εδω είναι.
http://prntscr.com/arxy5f
Εχει δουλεψει κανεις ribbon;
356795
Εχω μείνει Πακης.....
Εχω μείνει Πακης.....
:a013:
Μόλις τον δανείστηκα απο τον πατέρα μου..είναι εντυπωσιακό πως αποδίδει τα αρώματα
Εχω περιπου 2 μερες που παίζω με αυτον.
Πραγματικά η γεύση που δίνει στα αρώματα είναι απίστευτη!
Του εχω βαλει μεσα το risen από five pawns το οποίο το εχω δοκιμασει και στους αλλους 3 ατμο που εχω και ενω ειπα τέλος ,δεν ξανά αγοράζω το συγκεκριμένο γιατί απο γευση χάλι ,με τον φαινόμενο το risen μεταμορφωθηκε.
Εδω θελω να ευχαριστήσω τον 7tolis για την βοήθεια του στην απόκτηση του ατμο.
;)
halo tribeca και captain jack, συστήνω ανεπιφύλακτα. :a8:
το αυτό, μεταμορφώνει υγρά τα οποία είτε τα έχεις βαρεθεί, είτε δεν τα πολυγουστάρεις...τα ρίχνεις μεσα στο φαινόμενο και γίνεται... άλλο υγρό
Qfala τζάμπα τον πήρες λέμε.
Αμα τονΕ βαρεθείς (λέμε τώρα) εδώ είμαστε.Ο κθουλου το καλαμαροχτάποδο πήρε σύνταξη;
Κανά υγρό καλό ρε παιδιά παίζει;Βαρέθηκα να ατμίζω κάτσες αιχμαλώτου πια.
Ο κθουλου με κουρασε.
Καθολου σταθερη απόδοση.
Διαροοες απο απίθανα σημεία και και και...
Μπας και αγόρασε κανείς το eleaf pico να μας πει εντυπώσεις;
nikos_abel
15/04/2016, 17:58
Επειδή ο φαινόμενος ειναι κάπως πανάκριβος, αξιοπρεπή κλώνο του έχετε υπόψιν;
Αυτός εδώ κυκλοφορεί και οι απόψεις διίστανται.Καλή βαθμολογία έχει.Προσωπικά δε το βλέπω και πολύ σόι το μέταλλο.Το πολύ πολύ να βγάλεις ουρά δε τρέχει μια.
https://www.fasttech.com/products/0/10019123/3982000-phenomenon-lite-styled-rta-rebuildable-tank
Kαι εδώ βλέπουμε φλίπα στη τιμή επι 2 για το ίδιο προϊόν.Ελλάδα ρε νιαμού.
http://www.globalvape.club/products/phenomenon-lite-rta-episkeyasimos-atmopoiitis-clone/
Κανά υγρό καλό ρε παιδιά παίζει;Βαρέθηκα να ατμίζω κάτσες αιχμαλώτου πια.
liqua: cuban cigar tobacco, french pipe tobacco, turkish pipe tobacco
halo: captain jack, tribeca
abuelos: del rio, mulata
atmos: nutacco
eliquidfrance: relax, supreme
elements: crunchy bites, wake up
αυτα με italics έχω να τα δοκιμάσεις
Μπας και αγόρασε κανείς το eleaf pico να μας πει εντυπώσεις;
Δυστηχως μετα απο 4 εβδομαδες τελειως καθαρος απο ολα λογο νευρων το ξαναρχισα... μαλλον ηταν βιαστικη η αποθεραπεια της νικοτινης οποτε ξεκιναω νεο κυκλο αποθεραπειας πιο μακρυ...
...οποτε και πηρα το Pico της eleaf στα 77 φουλ κομπλε. οι εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες ειναι πολυ ποιοτικό εχει πολλες ρυθμισεις και για αντιστασεις τιτανιου και νικελιου αν τα λεω σωστα. φορτιση απο τα πλαγια και στιβαρη γενικα κατασκευη. Για τα 75W θεωρω οτι ειναι σε πολυ τιμια τιμη.
Phenomenon συνέχεια. .....
Όπως εγραψα στον φιλο μου τον dimmie72
"Ποιος καηφουυν.......!!!"
Θα πανε όλοι μου οι ατμο συρτάρι.
Βελουδινος ατμός και γευση που απλα δεν έχω πάρει απο κανεναν μεχρι στιγμής.
Θα ξηλωθω και για τον zest μου φαίνεται. .......
Αυτός εδώ κυκλοφορεί και οι απόψεις διίστανται.Καλή βαθμολογία έχει.Προσωπικά δε το βλέπω και πολύ σόι το μέταλλο.Το πολύ πολύ να βγάλεις ουρά δε τρέχει μια.
https://www.fasttech.com/products/0/10019123/3982000-phenomenon-lite-styled-rta-rebuildable-tank
Kαι εδώ βλέπουμε φλίπα στη τιμή επι 2 για το ίδιο προϊόν.Ελλάδα ρε νιαμού.
http://www.globalvape.club/products/phenomenon-lite-rta-episkeyasimos-atmopoiitis-clone/
μχμχμχμχμχμχμχμχμ
@ teogtp : τα μπαμπάκια τα κόβεις σχετικά κοντά στην αντίσταση,ίσα που φτάνουν στα λούκια ?
ο mini v3 kayfunης όμως εχει πιο ευκολο γέμισμα αλλα η γευση του φαινομενου δεν παίζεται...
Τις ακρες τις κοβω τοσο οσο οταν τις διπλωνω να ακουμπανε στην βαση του deck , με μια πολυ μικρή μυτουλα (τριχουλες στην ουσια) να κατεβαινουν στο λουκι. Οχι πολύ μέσα ισα ίσα να καθησει.
Και το υπολοιπο βαμβάκι να απλωνει σαν βεντάλια για να μην εχω διαρροές.
Hell_Rider
16/04/2016, 23:25
ξεκινησα και drippeρια και εγω... πολυ ντουμανι ωρε παιδες.... :uplate: