View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Manalishi
09/05/2016, 15:43
εΕΕεεεΕΕΕΕ
Ρε είμαστε για γέλια!!!
-Αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε τσιγάρα και καπνό τον Ιούνιο του 2016. Επίσης θα επιβληθεί φόρος και στα ηλεκτρονικά τσιγάρα από την 1η Ιανουαρίου 2017.
εΕΕεεεΕΕΕΕ
Ρε είμαστε για γέλια!!!
-Αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε τσιγάρα και καπνό τον Ιούνιο του 2016. Επίσης θα επιβληθεί φόρος και στα ηλεκτρονικά τσιγάρα από την 1η Ιανουαρίου 2017.
Σιγά που δε θα έπεφτε....αναμμενόμενο ήταν.Αφού δεν μας χρεώσανε ακόμα τον αέρα που αναπνέουμε....Προσεχώς κ αυτό...
nikos_abel
10/05/2016, 08:37
Έχω λοιπόν αυτόνανε (Aspire Triton 2)
358423
με αντίσταση 1,8Ω. Τον δουλεύω με το istick 40W και παίζω στα 7 με 10W.
Ενώ όλα είναι μια χαρά, ξαφνικά εισπνέω ένα καμμένο του κερατά. Κόντεψα να πνιγώ, δεν το είχα ξαναπάθει.
Πάει η αντίσταση λέω, την έσκισα. Δεν είχα άλλη, οπότε το λύνω, τα πλένω όλα, φυσάω με αέρα κρύο την αντίσταση
και το ξαναδένω.
Γεμίζω και.... όλα μια χαρά από χθες.
Σήμερα, πριν από λίγο, μια απο τα ίδια. Με έσωσε το mouth to loung καθώς το γεύτηκα πριν το κατεβάσω πάλι.
Είναι η αντίσταση ή παίζει κάτι άλλο που δε φαντάζομαι; Αντίσταση θα αλλάξω το μεσημέρι (θα πάω να πάρω) αλλά
εξετάζω άλλες εκδοχές.
Έχω λοιπόν αυτόνανε (Aspire Triton 2)
358423
με αντίσταση 1,8Ω. Τον δουλεύω με το istick 40W και παίζω στα 7 με 10W.
Ενώ όλα είναι μια χαρά, ξαφνικά εισπνέω ένα καμμένο του κερατά. Κόντεψα να πνιγώ, δεν το είχα ξαναπάθει.
Πάει η αντίσταση λέω, την έσκισα. Δεν είχα άλλη, οπότε το λύνω, τα πλένω όλα, φυσάω με αέρα κρύο την αντίσταση
και το ξαναδένω.
Γεμίζω και.... όλα μια χαρά από χθες.
Σήμερα, πριν από λίγο, μια απο τα ίδια. Με έσωσε το mouth to loung καθώς το γεύτηκα πριν το κατεβάσω πάλι.
Είναι η αντίσταση ή παίζει κάτι άλλο που δε φαντάζομαι; Αντίσταση θα αλλάξω το μεσημέρι (θα πάω να πάρω) αλλά
εξετάζω άλλες εκδοχές.
Ο Triton2 έχει ένα σύστημα που όταν ανοίγεις τις οπές στο πάνω μέρος για αναπλήρωση υγρού την ίδια στιγμή ένα "περιστροφικό κλαπέ" σφραγίζει τις εισόδους υγρού στην αντίσταση ώστε αυτή να μην ρουφήξει αέρα και αρχίσουν οι γνωστές "μπουρμπουλήθρες". Αντίστροφα, όταν περιστρέφεις τον δακτύλιο για να κλείσεις τις οπές αναπλήρωσης τότε απελευθερώνεται πάλι η ροή του υγρού στην αντίσταση. Πολύ έξυπνο και μοναδικό σύστημα που όμως έχει ένα μειονέκτημα. Αν μετά την αναπλήρωση ξεχάσεις να γυρίσεις τον πάνω δακτύλιο του ατμοποιητή στην κανονική θέση ατμίσματος (δηλαδή να κλείσεις τις οπές αναπλήρωσης) τότε ουσιαστικά αποκόπτεις την ροή υγρού στην αντίστασης και το καμμένο είναι το φυσικό επακόλουθο.
Τσέκαρε μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο - μπορεί και να έχει συμβεί κατά λάθος στην τσέπη με τυχαία περιστροφή του...
Κατά τ' άλλα η 1,8 αντίσταση του Triton είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή σε αυτή την (χαμηλή 10-13w) περιοχή ισχύος. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί melo2 της Eleaf λειτουργούν αυτή την στιγμή με φορεμένη αυτή την αντίσταση της Aspire... :wave2:
nikos_abel
10/05/2016, 08:55
Ο Triton2 έχει ένα σύστημα που όταν ανοίγεις τις οπές στο πάνω μέρος για αναπλήρωση υγρού την ίδια στιγμή ένα "περιστροφικό κλαπέ" σφραγίζει τις εισόδους υγρού στην αντίσταση ώστε αυτή να μην ρουφήξει αέρα και αρχίσουν οι γνωστές "μπουρμπουλήθρες". Αντίστροφα, όταν περιστρέφεις τον δακτύλιο για να κλείσεις τις οπές αναπλήρωσης τότε απελευθερώνεται πάλι η ροή του υγρού στην αντίσταση. Πολύ έξυπνο και μοναδικό σύστημα που όμως έχει ένα μειονέκτημα. Αν μετά την αναπλήρωση ξεχάσεις να γυρίσεις τον πάνω δακτύλιο του ατμοποιητή στην κανονική θέση ατμίσματος (δηλαδή να κλείσεις τις οπές αναπλήρωσης) τότε ουσιαστικά αποκόπτεις την ροή υγρού στην αντίστασης και το καμμένο είναι το φυσικό επακόλουθο.
Τσέκαρε μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο - μπορεί και να έχει συμβεί κατά λάθος στην τσέπη με τυχαία περιστροφή του...
Κατά τ' άλλα η 1,8 αντίσταση του Triton είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή σε αυτή την (χαμηλή 10-13w) περιοχή ισχύος. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί melo2 της Eleaf λειτουργούν αυτή την στιγμή με φορεμένη αυτή την αντίσταση της Aspire... :wave2:
Απίστευτο! Δεν είχε πάει το μυαλό μου με τίποτα!!!!!! Κι όμως αυτό ήταν!!!!!
Να είσαι καλά :beer:
Απίστευτο! Δεν είχε πάει το μυαλό μου με τίποτα!!!!!! Κι όμως αυτό ήταν!!!!!
Να είσαι καλά :beer:
Έχω πουλήσει πολλούς Triton2 και το ΜΟΝΟ πρόβλημα που αντιμετώπισα με αυτόν τον ατμοποιητή είναι αυτό που έτυχε και σε σένα... :beer:
nikos_abel
10/05/2016, 09:13
Έχω πουλήσει πολλούς Triton2 και το ΜΟΝΟ πρόβλημα που αντιμετώπισα με αυτόν τον ατμοποιητή είναι αυτό που έτυχε και σε σένα... :beer:
Το κιτάκι που τον κάνει "επισκευάσιμο" λέει τίποτα; Δεν το βλέπω στο σάιτ τους
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Triton2 είναι "υβριδικός" (ενώ o Τριτον1 ήταν)... Κάποιοι πελάτες δοκίμασαν στον Triton2 την επισκευάσιμη αντίσταση της Eleaf αλλά δεν άκουσα και τπτ ενθουσιώδη σχόλια... Πάντως η επισκευάσιμη της Eleaf που μπαίνει στον Triton2 είναι πάμφθηνη (3,50 €) και δεν χάνεις τπτ να την δοκιμάσεις.
Νομίζω ότι από τους ατμοποιητές που είναι "ευρέως κυκλοφορίας" ο μόνος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "υβριδικός" (με την έννοια ότι μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις τόσο με ποικιλία εργοστασικών αντιστάσεων όσο και με κάποιο σωστό-εργοστασικό RBA) είναι ο Kanger SubTank και η καινούργια έκδοσή του TopTank. :wave2:
nikos_abel
10/05/2016, 09:47
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Triton2 είναι "υβριδικός" (ενώ o Τριτον1 ήταν)... Κάποιοι πελάτες δοκίμασαν στον Triton2 την επισκευάσιμη αντίσταση της Eleaf αλλά δεν άκουσα και τπτ ενθουσιώδη σχόλια... Πάντως η επισκευάσιμη της Eleaf που μπαίνει στον Triton2 είναι πάμφθηνη (3,50 €) και δεν χάνεις τπτ να την δοκιμάσεις.
Νομίζω ότι από τους ατμοποιητές που είναι "ευρέως κυκλοφορίας" ο μόνος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "υβριδικός" (με την έννοια ότι μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις τόσο με ποικιλία εργοστασικών αντιστάσεων όσο και με κάποιο σωστό-εργοστασικό RBA) είναι ο Kanger SubTank και η καινούργια έκδοσή του TopTank. :wave2:
Will do :beer:
Επίσης θα επιβληθεί φόρος και στα ηλεκτρονικά τσιγάρα από την 1η Ιανουαρίου 2017.
με ποιό σκεπτικό, ακριβώς, αναρωτιέμαι... βρωμιά μου μυρίζει.
Τεσπά.
Πρόσφατα πήρα τον kanger toptank. Υποτίθεται είναι για ντουμάνι περισσότερο, αλλά θα ήθελα, αν κάποιος μπορεί να προτείνει κάτι με το RBA του για να το κάνω πιό προς γεύση πράμα. Έχω άλλους άτμο για αυτό, αλλά θέλω να το δοκιμάσω μπας και. Έχω και rba για τον cubis αλλά παπάρια... πέρα από ομορφιά, ευκολία και ότι η είσοδος του λαδιού είναι στον πάτο οπότε άμα θες να αλλάξεις λάδι δεν πετάς πάνω από μία σταγόνα, ούτε αξιόπιστος είναι (τα oring κόβονται για πλάκα) ούτε γεύση ούτε αξιοπρεπές ντουμάνι βγάζει και άμα αρχίσει να φτύνει πρέπει να λύνεις/δένεις για να τον ξεμπουκώσεις. Επίσης ενώ μου έχει σκάσει κάτω άπειρες φορές μαζί με το istick 40 δεν έχει πάθει τί-πο-τα.
Οι κάργα αεράτοι υστερούν σε γεύση υπερτερουν σε ντουμανι. Ενδιάμεσα είναι οι dripper (rda) όπου έχεις και τα 2 αλλά είναι κυρίως για το σπιτι να ποτιζεις κάθε λίγο.
Τι ακριβώς ψάχνεις, γεύση περισσότερη;
Τι ακριβώς ψάχνεις, γεύση περισσότερη;
yup yup
κάργα γεύση και ας μην βγάζει τίποτα από ατμό :D
Ή τύπου Genesis ατμοποιητή ή phenomenon, kfl+ που ξέρω στα σίγουρα από προσωπική άποψη. Λογικά θα σου πουν και τα άλλα παιδιά και άλλους δοκιμασμένους.
basilis_k6
12/05/2016, 12:58
πηγαινε στο ατμιστικ να δοκιμασεις τον εβιβα. λενε πολύ καλα λογια για τη γευση του,.
panoulis222
13/05/2016, 22:02
γνωριζουμε καποιο μαγαζι στην αθηνα να μπορει να επισκευαζει ατμο/τες?
παρελαβα σημερα τον μπαρμπα μπιλοου β2 αλλα εχει χαλασμενο pinaki (το 510 το χαλκινο) γυρναει σαν τρελλο κ πεφτει, οσο κ αν προσπαθησα να το βιδωσω δεν θελει να πιασει.:uplate:
Hell_Rider
14/05/2016, 21:15
Captain's Reserve Λοιπον...ειχα παρει δυο υγρα το Polly's Plunder και το Starboard...
το πρωτο Polly's Plunder Κρεμωδης Μειγμα λεει με μανταρινι,dragon fruit και αλλα τροπικα φρουτα λεει... παιδια δεν μου αρεσε καθολου..ειναι παρα πολυ εντονο και πικτο το κρεμωδης μειγμα και δεν καταλαβενω τπτ αλλο... σαν κρεμ μπρουλε ενα πραμμα αλλα πολυ ΕΝΤΟΝΟ και πολυ Πικτο...απαισιο για εμενα... οπως το πηρα το παρατησα...
παμε στο δευτερο τωρα στο Starboard... Ακτινιδιο,Μηλο,Μανγκο και ξυσμα λαιμ ελεγε...παιδες ειναι οτι ποιο ασχημο εχω δοκιμασει !!! αν θελετε να ξερασετε δοκιμαστετο :P
τελικο αποτελεσμα πανε 20 euro χαμενα... και δεν ξανααγοραζω αν δεν το δοκιμασω πρωτα... τελικα τα furiosa το yaya dreams και odin δεν τα αλλαζω με τπτ !!!!
Μετά από 10 μέρες τα αρώματα έχουν πλέον δέσει και δίνω review.
5% Apple Pie (TPA) + 10 σταγόνες Black Honey (TPA) σε 20ml με 70VG/30PG βάση και 5mg νικοτίνη.
Ωραίο. Δροσερό και γεμάτο με μια ωραία "βουτηρίλα" στο τέλος. Σίγουρα ευχάριστο αλλά δεν μπορώ να πω πως είναι το αγαπημένο μου. Σε 3 φίλους μου πάντως άρεσε πάρα πολύ. Ο ένας μου πήρε τα αρώματα για να φτιάξει 100ml.
5% Black Honey (TPA) + 4% μπισκότο (inawera) σε 20ml με 70VG/30PG βάση και 5mg νικοτίνη.
Καλούτσικο. Το μπισκότο της Inawera είναι πολύ ωραίο αλλά και πολύ δυνατό. Ίσως να ήθελε λιγότερο. Έχω κάνει τα 10ml αλλά όσο περνάνε οι μέρες καλυτερεύει. Θέλει πειραματισμό ακόμα.
H συνταγή του supreme είναι άψογη! Θενκς Τόλη!
Έφτιαξα 40ml για αρχή και δοκίμασα μετά από 4 μέρες, θέλει βδομαδούλα εύκολα αλλά έχει βγει όπως το bottled. Έφτιαξα 160ml να υπάρχουν αλλά μου τελείωσαν τα μπουκαλάκια. :p
Από τα πρώτα 40ml τα 20 τα έκανα με βάση eliquid france και τα άλλα 20 με abuelos. Το abuelos έχει γίνει πιο σκούρο. Το abuelos το έκανα χασάπικα και το france όπως περιέγραψε ο daz, πρώτα άρωματα, μετά λίγο λίγο βάση με ανακάτεμα. Μόλις τα καταναλώσω θα κάνω και την σύγκριση.
Έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ η φάση με τα DIY αν και η αναμονή με σκοτώνει.
Γκουχου γκουχου.
Αποφασισα να προσχωρησω στην ευγενη ταξη των e-καπνιστωνε.
Δεν εχω τα κουραγια να διαβασω ολακερο το νημα, συμπαθατε με.
Αυτο που θελω ειναι το σε ηλεκτρονικο τσιγαρο αντιστοιχο του vstrom (μιλαμε παντα για το 650).
Δεν με ενδιαφερει να ειναι μικρο μεγαλο ωραιο ασχημο, το μονο που θελω ειναι να ειναι απρροβληματιστο.
Γενικα εχω μια ροπη προς το καλο το πραμα, οποτε κατι τις παραπανω θα το δωκω αν ειναι να βγει φτηνοτερο λονγκ τερμ.
Τι με προτεινετε να παρω;
Υγ
Επισης τι υγρα να παρω; Δεν θελω φρου φρου κι αρωματα, κατι με μεσες τιμες νικοτινας. Καπνιζω καμια 10-15 στριφτα με pueblo αλαφρυ με φιλτρακια και micron χαρτακια, υγιεινα πραματα δηλαδη....
Γκουχου γκουχου.
Αυτο που θελω ειναι το σε ηλεκτρονικο τσιγαρο αντιστοιχο του vstrom (μιλαμε παντα για το 650).
Δεν με ενδιαφερει να ειναι μικρο μεγαλο ωραιο ασχημο, το μονο που θελω ειναι να ειναι απρροβληματιστο.
Γενικα εχω μια ροπη προς το καλο το πραμα, οποτε κατι τις παραπανω θα το δωκω αν ειναι να βγει φτηνοτερο λονγκ τερμ.
iStick 30w+Nautilus σου προτείνω εγώ ή αυτό εδώ (http://atmistirio.gr/ilektronika-tsigara-atmos/item/590-eleaf-istick-30watt-gs-air)
Γκουχου γκουχου.
Υγ
Επισης τι υγρα να παρω; Δεν θελω φρου φρου κι αρωματα, κατι με μεσες τιμες νικοτινας. Καπνιζω καμια 10-15 στριφτα με pueblo αλαφρυ με φιλτρακια και micron χαρτακια, υγιεινα πραματα δηλαδη....
iStick 30w+Nautilus σου προτείνω εγώ ή αυτό εδώ (http://atmistirio.gr/ilektronika-tsigara-atmos/item/590-eleaf-istick-30watt-gs-air)
Για τον Ναυτίλο θα συμφωνήσω, εκτός αν θες να μπεις Ντοκ στο χώρο των επισκευάσιμων ατμοποιητών.
Όχι με iStick30 όμως, εγώ θα σου πρότεινα το evic vtc της Joyetech για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με mod.
Τώρα τα υγρά είναι σαν τις μηχανές, ο καθένας με τα γούστα του.... Αν θες καπνικά, πας σε tribeca της halo, 6mg νικοτίνη και τέλος.
Για τον Ναυτίλο θα συμφωνήσω, εκτός αν θες να μπεις Ντοκ στο χώρο των επισκευάσιμων ατμοποιητών.
Όχι με iStick30 όμως, εγώ θα σου πρότεινα το evic vtc της Joyetech για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με mod.
Τώρα τα υγρά είναι σαν τις μηχανές, ο καθένας με τα γούστα του.... Αν θες καπνικά, πας σε tribeca της halo, 6mg νικοτίνη και τέλος.
Και το πάμε ένα κλικ ποιο πέρα. .....
Συμφωνώ με evic vtc αλλά ατμοποιητη subtank που εχει την δυνατότητα χρησης έτοιμων αντιστασεων αλλά και αργότερα επισκευάσιμων .
Pico με melo3 + αντισταση κανονικη 1,8ωμ οχι Νικελιου ή τιτανιου. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!! :D
Και το πάμε ένα κλικ ποιο πέρα. .....
Συμφωνώ με evic vtc αλλά ατμοποιητη subtank που εχει την δυνατότητα χρησης έτοιμων αντιστασεων αλλά και αργότερα επισκευάσιμων .
Ναι οκ, κι ο Toptank (γιατί να μπλέκει με τον Sub) είναι μια χαρά!
Pico με melo3 + αντισταση κανονικη 1,8ωμ οχι Νικελιου ή τιτανιου. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!! :D
Θες να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό; Όταν όλος ο κόσμος πάει σε Ni200, Ti & SS, εσύ προτείνεις το παρελθόν;
Θες να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό; Όταν όλος ο κόσμος πάει σε Ni200, Ti & SS, εσύ προτείνεις το παρελθόν;
Τι να σου πω.... τις εχω δοκιμασει και δεν μαρεσαν. Εχω κατασταλαξει εκει.
Όλος ο κόσμος πάει σε Ni200 κλπ γτ όντως σου προσφέρουν πολύ περισσότερα από ο,τι το kanthal με σημαντικό τους χαρακτηριστικό ότι μπορούν να παίζουν σε έλεγχο θερμοκρασίας και άρα να ατμιζεις θεωρητικά πιο "υγιεινα" αποφεύγοντας να εισπνεεις τις βλαβερές ουσίες από υπερθέρμανση του σύρματος.
Αλλά και πάλι η γεύση είναι υποκειμενικό θέμα.. Ξέρω αρκετούς που δοκίμασαν νικέλιο και αναφέρουν διάφορα στη γεύση και για το λόγο αυτό προτιμούν το "ανθυγιεινό" κανθαλ.
To καπνισμα και το ατμισμα ειναι υποκειμενικα. Ο καθε ενας με τα γουστα του που λενε :)
Δοκιμαζεις και επιλεγεις.
edit: Μολις ειδα απο το "κουτακι" που εχω τα μπλιμπλικια μου οτι ειχα δοκιμασει την Νι200. Δεν μου αρεσε γιατι ηταν πιο πολυ πνευμονικη.
Εγώ θα πρότεινα την σειρά presa (http://www.wismec.com/product/presa-tc100w/) απλά γιατί γουστάρω να πιέζω όλο το mod και όχι απλά κουμπάκι και για ωραίο, απλό ατμοποιητή θα έλεγα τον cubis (http://www.joyetech.com/product/cubis-atomizer/?age-verified=a0bb4c0309).
Το presa 100 με μπαταρία 26650 θα κρατάει πολύ μιας και φαντάζομαι δεν θα καίει σε πολλά watt. Ο cubis παίρνει SS, και Clapton έτοιμες και έχει και επισκευάσιμες. Επίσης δεν στάζει με τίποτα. Δεν τον έχω τεστάρει πολύ όμως, μπορεί να κάνω λάθος.
Για υγρά, όπως είπαν οι παραπάνω, είναι τι θα σου αρέσει.
AggelakasK
17/05/2016, 10:57
πολυ μπερδεμα ρε παιδια !!!! απο οτι καταλαβα το εχετε σπουδασει το θεμα . εχω κοψει το τσιγαρο απο 23-04 και ξεκινησα με επιφυλαξη το ηλεκτρονικο ...για αρχη πηρα ενα Α7 , μην γνωριζοντας τιποτα γυρω απο το ηλεκτρονικο . 25 μερες μετα και ενω εχω καψει 2-3 αντιστασεις (δεν γνωριζα )και εχω αλλαξει αλλες τοσες (1 αντισταση / 2 συσκευασιες των 10 ml), ψαχνομαι για κατι καλυτερο , απο αποψη κυριως ποιοτητας ατμισματος χωρις ομως να "φυγει" οικονομικα ...απο αυτα που προταθηκαν παραπανω το istick eleaf 30w και το 50w ειναι 2 που μου κινησαν την περιεργεια . Η διαφορα τους ειναι μονο η μπαταρια ?ή εχει και τιποτα επιπλεον ? Συσκευη που να ειναι ετοιμη κομπλε δεν ..? η αντισταση των ατμοποιητων ειναι σε ολους αντικαταστασιμη παντα στα 1 με 2 μπουκαλακια υγρου η΄παιζει ρολο η εταιρια?
Συσκευη που να ειναι ετοιμη κομπλε δεν ..?
Έτοιμη, κομπλέ, φτηνή:
ego AIO (http://www.skroutz.gr/c/2661/ilektroniko-tsigaro-set.html?from=catspan&keyphrase=ego+aio)
+ και - θα σου πουν οι άλλοι ή εγώ αργότερα γιατί τώρα πρέπει να φύγω.
AggelakasK
17/05/2016, 11:06
ειναι σχεδον ιδια συσκευη με αυτη που εχω .. με μεγαλυτερη μπαταρια. μετα απο ενα μηνα σχεδον χρησης η μπαταρια δεν δουλευει οπως την αρχη . Γι αυτο ελεγα να παω σε κατι καλυτερο
@Drbig αυτή τη στιγμή το πλέον vfm είναι το eleaf Pico. Αξιοπρεπές και κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Από ατμοποιητες, ξεκινά με έναν cubis ή aspire triton. Ο triton είναι η συνέχεια του nautilus με πολύ καλές κριτικές. Τώρα για υγρά, μια καλή αρχή είναι τα λεγόμενα Ry. Το όνομα προκύπτει από αυτόν που το έφτιαξε και είναι η αρχή των υγρών. Κάθε εταιρεία πλέον έχει ένα δικό της Ry. Είναι καπνικο. Τα λεφτά φεύγουν στα υγρά παρά στον εξοπλισμό. Διαβάζοντας διάφορα ποστς σου, βλέπω πιάνουν τα χέρια σου οπότε η στροφή μετά σε επισκευάσιμο ατμο/τη είναι δεδομένη. Όχι όμως για αρχή διότι χρειάζεται μια εξοικείωση με το τι κάνει το καθένα. Ο Aspire triton λοιπόν πιστεύω είναι μια σωστή αρχή.
@aggelakask το istick 30 & 50 πλέον είναι εκτός εποχής και πραγματικότητας μην τα κοιταζεις καν. Δες κάποιο μοντέλο με έλεγχο θερμοκρασίας.
Οι αντιστασεις είναι και ανάλογα το υγρό που κάνεις. Μπορεί να σου βγάλει 30 ml μπορεί να σου βγάλει και 3. Είναι όπως οι γομες στα λάστιχα ένα πράμα.
Οπως καταλαβαινω για τα ηλεκτρονικα τσιγαρα, ουτε ευρωπαικα μηχανακια νατανε...
Ευχαριστω παντως, οι γνωμες σας καταγραφονται...
Το pico το αγόρασα πρόσφατα για την σύζυγο.
Μικρό αλλά αφήνει την αίσθηση ντελικατης συσκευής.
Ότι και να επιλέξεις, προτίμησε κάτι με αποσπώμενη μπαταρία ώστε να μπορείς να αλλάζεις και να μην ψάχνεις για μπριζα να φορτισεις.
Μικρό το Pico αλλά με κάτι ρεύματα ΝΑ!
Ντοκτορ. ......
Πάρε cthulhu. ......
:D
Είναι το αντίστοιχο του πάρε μπουσα. ....
chillipf
17/05/2016, 11:16
όσον αφορά πάντως στο μοντάκι, καλύτερα ο άνθρωπας να πάρει από τώρα ένα με αποσπώμενη μπαταρία,
γιατί προσωπικά εγώ έχω "φάει" δύο 50άρια και ένα 40άρι της eleaf, σε σχετικά λίγο χρόνο.
Ζουν βέβαια, αλλά με πλήρως φορτισμένη μπαταρία δεν μου βγάζουν ούτε 3 ώρες.
Ντοκτορ. ......
Πάρε cthulhu. ......
Είναι το αντίστοιχο του πάρε μπουσα. ....
Αγγιξες ενα ευαισθητο σημειο :D
nikos_abel
17/05/2016, 11:33
eleaf Pico / aspire triton
Ψηφίζω θετικά σε όλα.
οι γνωμες σας καταγραφονται...
Που τα κατα - γράφεις δε μας λες :lol:
Ψηφίζω θετικά σε όλα.
Που τα κατα - γράφεις δε μας λες :lol:
Μάλλον εκεί που τον αγγιξα. ........
:tooth:
Να κάνω και εγώ 2 ερωτησουλες. Αρχικά να αναφέρω ότι έχω το σετακι eleaf Pico+melo 3. Ανέλπιστα καλό για την τιμή του.. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτό ακριβώς. Δλδ γτ αφού προσφέρει τα ίδια με το evic vtc το 2ο είναι πιο ακριβό αν και παλιότερο μοντέλο. Και γενικά έχω παρατηρήσει ότι η eleaf είναι πιο ορθολογική στις τιμές της. Η joytech είναι ας πούμε η Honda των η.τ;
Και 2ον προτείνετε κάποιο dripper σχετικά οικονομικό αλλά και καλής ποιοτητας και 22mm για να χωράει στο Pico
Γιατί διαφέρουν στις πλακέτες. Μοντακια με yihi ή DNA πλακέτες είναι ακριβότερα από της eleaf που έχει δικές της πλακέτες. Την δουλειά πάντως όλα κάνουν αλλά έχουν υπάρξει και αποτυχίες. Όπως τα πρώτα cloupor Mini που εσκαγαν μόλις τα έβαζες στη μπριζα.
Να κάνω και εγώ 2 ερωτησουλες. Αρχικά να αναφέρω ότι έχω το σετακι eleaf Pico+melo 3. Ανέλπιστα καλό για την τιμή του.. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτό ακριβώς. Δλδ γτ αφού προσφέρει τα ίδια με το evic vtc το 2ο είναι πιο ακριβό αν και παλιότερο μοντέλο. Και γενικά έχω παρατηρήσει ότι η eleaf είναι πιο ορθολογική στις τιμές της. Η joytech είναι ας πούμε η Honda των η.τ;
Και 2ον προτείνετε κάποιο dripper σχετικά οικονομικό αλλά και καλής ποιοτητας και 22mm για να χωράει στο Pico
Οπως εχω γραψει πιο πισω και γω αυτο εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
ΑΝ δεις ομως προσεκτικα την κατασκευη του θα καταλαβεις την "κινεζια". Η οθονη ειναι λιγο στραβη και πιστευω οτι αν το ανοιξω θα δω κ αλλα! Οποτε να απο που ριχνει την τιμη της. Υποθεσεις ειναι ολα αυτα αλλα δεν πιστευω οτι απεχουν απο την πραγματικοτητα.
Να τα και τα ευχάριστααααα Kayfun V5
https://www.youtube.com/watch?v=46cNCSNLs_Y
https://www.youtube.com/watch?v=6QGpaNozsEg
Να τα και τα ευχάριστααααα Kayfun V5
https://www.youtube.com/watch?v=46cNCSNLs_Y
https://www.youtube.com/watch?v=6QGpaNozsEg
120 Ευρώ;Μήπως το χουν χαμένο λίγο;
Ο Έλληνας κατασκευαστής θα στο δώσει στα ίδια λεφτά με πλαστικό τανκ και μόλις ρίξεις την κάλτσα μέσα το τανκάκι θα ραγίσει.Θα σου βγάλει μετά και καλά update και τα @@ μας κουνιούνται συν 25 ευρώ το pyrex tank.Εδώ ο svoemoesto σου δίνει quartz και ss τανκ συν εγγυημένο αποτέλεσμα.Μιλάμε για τον μεγαλύτερο κατασκευαστή στο κλαρίνο τώρα και όχι κατι leo και gus που με το καλημερα πέφτει κατοστάρικο.Ισως και όχι τόσο ακριβό για κάτι που πιστευω θα είναι καλοφτιαγμένο όπως ΠΑΝΤΑ.
Μετά από αρκετή χρήση και πειραματισμό με τον έλεγχο θερμοκρασίας ,παρατήρησα ότι με το ni200 χάνω πολύ σε γεύση και έχω μια αίσθηση "στεγνου" στο στόμα.
Οπότε πίσω στο αγαπημένο κανθαλ όπου όλα κυλούν ρολόι και σε αναμονή TC με αυτό.
Πρώτες εντυπώσεις από Theorem με Notch Coil.
Πάλεψα λίγο για να βγάλω ανεκτή γεύση αλλά και πάλι δεν φτάνει το dripper. Καίω με έλεγχο θερμοκρασίας στους 220c και 40W με το διπλό airflow στο μισό. Δεν είναι άσχημο αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Αύριο θα στήσω με Clapton και πιστεύω ότι θα παίρνω καλύτερη γεύση. Το Notch Coil θέλει αρκετό πειραματισμό.
Γενικά μου αρέσει η κατασκευή. Δεν στάζει, γεμίζει εύκολα για εμένα που χρησιμοποιώ γυάλινα μπουκαλάκια με σταγονόμετρο και μ' αρέσει το design του.
Πρώτη εντύπωση πάντως είναι πως για τα λεφτά που το δίνουν εδώ δεν αξίζει. Στο 20άρικο που το πήρα από εξωτερικό, δεν το μετανιώνω.
ΥΓ: Το DIY Supreme είναι υπέροχο.
Μετά από αρκετή χρήση και πειραματισμό με τον έλεγχο θερμοκρασίας ,παρατήρησα ότι με το ni200 χάνω πολύ σε γεύση και έχω μια αίσθηση "στεγνου" στο στόμα.
Οπότε πίσω στο αγαπημένο κανθαλ όπου όλα κυλούν ρολόι και σε αναμονή TC με αυτό.
και εγω στο κάνθαλ επέστρεψα καιρό τωρα.Δε συγκρίνεται.
Χρησιμοποιώ ribbon σύρμα και η γεύση απογειώνεται.
και εγω στο κάνθαλ επέστρεψα καιρό τωρα.Δε συγκρίνεται.
Ειναι ανθυγιεινος! :p :rolleyes:
Ειναι ανθυγιεινος! :p :rolleyes:
Είναι.
Σε περίπτωση που πυρωνεις σύρματα. ....
Είναι.
Σε περίπτωση που πυρωνεις σύρματα. ....
Θελει λιγο χαζομαρα να φτασεις σε αυτο το σημειο ή κανω λαθος? :)
Θελει λιγο χαζομαρα να φτασεις σε αυτο το σημειο ή κανω λαθος? :)
Όχι απόλυτα.
Λίγο κακή τροφοδοσία και τσουπ........
Sorry αλλά είστε άσχετοι.
Sorry αλλά είστε άσχετοι.
Δωσε το φως το αληθινο! :D
chillipf
18/05/2016, 12:35
:a014: :a014:
Δωσε το φως το αληθινο! :D
Τα εχουμε πει τόσες φορές, αλλά επιστρέφουμε στο παρελθόν.
Δεν πειράζει, περί ορέξεως....
Τα εχουμε πει τόσες φορές, αλλά επιστρέφουμε στο παρελθόν.
Δεν πειράζει, περί ορέξεως....
Λεγε ρε συ.
Εδώ λέμε τα ίδια και τα ίδια για τον εξοπλισμό, στα σοβαρά βαριέσαι;
Για το Notch Coil έχει κανείς καμιά γνώμη;
Δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω καλή γεύση...
Για το Notch Coil έχει κανείς καμιά γνώμη;
Δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω καλή γεύση...
Ντουμάνι βγάζει;
Ντουμάνι βγάζει;
Ναι. Αλλά και το dripperάκι μου βγάζει ντουμάνι αλλά έχει και γεύση.
Διόρθωση: Τα διπλά kanthal που έχω στο dripperάκι.
Λεγε ρε συ.
Εδώ λέμε τα ίδια και τα ίδια για τον εξοπλισμό, στα σοβαρά βαριέσαι;
Ε τι θες να μάθεις; Τα ξέρεις όλα.
Απορρίπτεις το Ni200 γιατί εσύ δεν μπορείς να βγάλεις γεύση, ενώ εμείς που το χρησιμοποιούμε βγάζουμε καλύτερη γεύση χωρίς τη αηδία στη γευση και την μυρωδιά του κανθαλ.
Δεν δουλευω βεβαια σε TC αλλά σε TCR.
Ναι. Αλλά και το dripperάκι μου βγάζει ντουμάνι αλλά έχει και γεύση.
Διόρθωση: Τα διπλά kanthal που έχω στο dripperάκι.
Τι να σου πω, μπορει να μη φταίει το notch αλλα ο άτμο... ή το στήσιμο..
Ο άτμο δύσκολο γιατί είναι πολύ απλός, σχεδόν dripper. Το στήσιμο είναι αυτό που ήταν στημένο ήδη στο κουτί του.
Θα δοκιμάσω το απόγευμα ότι μπορώ για να βγάλω γεύση από αυτό αλλιώς αύριο αλλάζω build.
Ε τι θες να μάθεις; Τα ξέρεις όλα.
Απορρίπτεις το Ni200 γιατί εσύ δεν μπορείς να βγάλεις γεύση, ενώ εμείς που το χρησιμοποιούμε βγάζουμε καλύτερη γεύση χωρίς τη αηδία στη γευση και την μυρωδιά του κανθαλ.
Δεν δουλευω βεβαια σε TC αλλά σε TCR.
Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες περί μυρωδιάς και γευσης στο κανθαλ!
Αν συγκεντρωθείς και σταματήσεις να χαζεύεις τα μπούτια στα πέριξ, θα το καταλάβαινες κι εσύ.
:confused:
Εμενα μια χαρα ειναι.... φαντασου οτι η γευση στο στομα μου μενει και καμια ωρα ακομα! :D
Αν συγκεντρωθείς και σταματήσεις να χαζεύεις τα μπούτια στα πέριξ, θα το καταλάβαινες κι εσύ.
Να σε δω ρε βραχε για μισή ώρα στο μαγαζί, με το πανεπιστήμιο παραδίπλα. .......
Να σε δω ρε βραχε για μισή ώρα στο μαγαζί, με το πανεπιστήμιο παραδίπλα. .......
Εγώ στη θέση σου θα το πέταγα, θα γελάνε τα κοριτσάκια να σε βλέπουν με το πε@ς του ρομπότ στο στομα συνέχεια... :bawl:
Τι δίπλα, κι απέναντί σου είναι.
Σορρυ, με μπέρδεψες, το κανονικό λες ή το καφέ απέναντι;
Σορρυ, με μπέρδεψες, το κανονικό λες ή το καφέ απέναντι;
Το τεχνολογικό στα ΚΤΕΛ.
Απέναντι θα πάω ΑΝ βγω στην σύνταξη. ...
Bladerunner
18/05/2016, 13:42
Σχέδιο νόμου "Προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2012/9/ΕΕ της Επιτροπής, της 7ηςΜαρτίου 2012(...)" (http://www.opengov.gr/yyka/wp-content/uploads/downloads/2016/05/sxedio_nomou_kapnikon.pdf)
Άρθρο 24 παρ. 2
"Για την χρήση προϊόντων καπνού, νέων προϊόντων καπνού, ηλεκτρονικού τσιγάρου και φυτικώνπροϊόντων για κάπνισμα εφαρμόζονται οι διατάξεις του ν.3730/2008 (ΦΕΚ Α` 262 ) όπως έχουν 24τροποποιηθεί με το Κεφάλαιο Ζ` «Μέτρα για την ολική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους"
Ευτυχώς πρόλαβα και το έκοψα...
ΥΓ. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου επιτρέπεται στους δημόσιους χώρους.
Σχέδιο νόμου "Προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2012/9/ΕΕ της Επιτροπής, της 7ηςΜαρτίου 2012(...)" (http://www.opengov.gr/yyka/wp-content/uploads/downloads/2016/05/sxedio_nomou_kapnikon.pdf)
Άρθρο 24 παρ. 2
"Για την χρήση προϊόντων καπνού, νέων προϊόντων καπνού, ηλεκτρονικού τσιγάρου και φυτικώνπροϊόντων για κάπνισμα εφαρμόζονται οι διατάξεις του ν.3730/2008 (ΦΕΚ Α` 262 ) όπως έχουν 24τροποποιηθεί με το Κεφάλαιο Ζ` «Μέτρα για την ολική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους"
Ευτυχώς πρόλαβα και το έκοψα...
ΥΓ. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου επιτρέπεται στους δημόσιους χώρους.
Εμείς εδώ καταφέραμε κι εξισώσαμε τον καπνό με τον ατμό... Και το τσιγάρο με το ΗΤ...
Γελοιότητες
Μια χαρά στηνουμε και σε Ni. Απλά το κανθαλ έχει καλύτερη γεύση.
Εμείς εδώ καταφέραμε κι εξισώσαμε τον καπνό με τον ατμό... Και το τσιγάρο με το ΗΤ...
Γελοιότητες
http://dailycaller.com/2016/05/13/hospitals-abandon-vaping-ban-after-evidence-on-e-cigarette-safety/
Μια χαρά στηνουμε και σε Ni. Απλά το κανθαλ έχει καλύτερη γεύση.
Απλά το κάνθαλ ανεβάζει θερμοκρασίες πιο εύκολα και πιο ψηλά από τα υπόλοιπα ;)
Ας ανεβάζει ότι θέλει. Εφόσον δε τρως καμένο, (που από ένα σημείο και μετά, που θα πάει θα μάθεις να στήνεις) είναι μια χαρά. Τώρα άμα αφήσεις την αντίσταση να γίνει κάρβουνο από τις επικαθήσεις, άλλο τροπαρι αυτό.
Α, να καλωσορισουμε και τον ειδικό φόρο που έρχεται.
...
Α, να καλωσορισουμε και τον ειδικό φόρο που έρχεται.
Αυτό σε πείραξε; Ότι δεν θα μπορείς να ατμίζεις παντου (κι αρα αντιμετωπίζεσαι ως καπνιστής) δεν σε πείραξε;
Αυτό το κάνω ήδη. Δεν ατμιζω σε νοσοκομείο, σινεμά,ιατρειο και λοιπους ευαισθητους χώρους. Δε μου φταιει ο άλλος να χάνεται στα ντουμάνια και ας είναι και φράουλα μπανάνα ξέρω γω.
Αυτό το κάνω ήδη. Δεν ατμιζω σε νοσοκομείο, σινεμά,ιατρειο και λοιπους ευαισθητους χώρους. Δε μου φταιει ο άλλος να χάνεται στα ντουμάνια και ας είναι και φράουλα μπανάνα ξέρω γω.
Ωραία, τώρα μόνο στο δρόμο και σπίτι σου (ναι ξέρω, αλλά είναι και θέμα αρχής).
ζούνε στην αθήνα
ο αέρας που εισπνέεις είναι με διαφορά περισσότερο βλαβερός από τον ατμό
θα δώσω σημασία στην απαγόρευση του ατμού, όταν δω τροχαίο να γράφει ταρίφα/φορτηγατζή/ιδιώτη για το νέφος που βγάζει από πίσω.
ζούνε στην αθήνα
ο αέρας που εισπνέεις είναι με διαφορά περισσότερο βλαβερός από τον ατμό
θα δώσω σημασία στην απαγόρευση του ατμού, όταν δω τροχαίο να γράφει ταρίφα/φορτηγατζή/ιδιώτη για το νέφος που βγάζει από πίσω.
Ρε συ δεν θα επιτρέπετε μέσα σε μαγαζιά όχι έξω στο δρόμο.
Hell_Rider
18/05/2016, 21:58
καινουργιο Furiosa - Ice Beam και σε στελνει για σπιρτα !!! μια τζουρα και σκανε μυτη οι γοργονες σε μια παραλια της καραιβικης που εισαι αραχτος και σε ταιζουν στο στομα σταφυλια-μηλα με μια δροσια μεντας... 3 στα 3 απο την Furiosa !!! :a25:
Ρε συ δεν θα επιτρέπετε μέσα σε μαγαζιά όχι έξω στο δρόμο.
έχουνε φίλτρα hepa στα μαγαζιά και δεν το ήξερα;
έχουνε φίλτρα hepa στα μαγαζιά και δεν το ήξερα;
Σ' έχασα!
Σ' έχασα!
ο αέρας που αναπνέεις είναι πολύ βρώμικος, επικίνδυνα βρώμικος, από τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά, τα μηχανάκια και όλα τα οχήματα που καίνε καύσιμα.
και μέσα σε κλειστό χώρο να είσαι, πάλι τον ίδιο αέρα αναπνέεις
είναι εμπαιγμός να απαγορεύουν το άτμισμα σε εσωτερικό χώρο ενώ αφήνουν ανεξέλεγκτα τα οχήματα να μολύνουν
τα hepa που είπα είναι ένα είδος φίλτρου για αέρα, από τα καλά
ο αέρας που αναπνέεις είναι πολύ βρώμικος, επικίνδυνα βρώμικος, από τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά, τα μηχανάκια και όλα τα οχήματα που καίνε καύσιμα.
και μέσα σε κλειστό χώρο να είσαι, πάλι τον ίδιο αέρα αναπνέεις
είναι εμπαιγμός να απαγορεύουν το άτμισμα σε εσωτερικό χώρο ενώ αφήνουν ανεξέλεγκτα τα οχήματα να μολύνουν
τα hepa που είπα είναι ένα είδος φίλτρου για αέρα, από τα καλά
Έχεις δίκιο για τον αέρα μέσα και έξω απο τα καταστήματα σε περιπτώσεις που έχουν κλιματιστικές που φέρνουν 100% φρέσκο αέρα μέσα, που αν συμβαίνει αυτό θα υπάρχουν κάποια φίλτρα στις κλιματιστικές.
Στις περισσότερες περιπτώσεις βέβαια ανακυκλοφορούν τον αερα του καταστήματος, οχι οτι αυτό είναι καθαρός, αλλά σίγουρα καθαρότερος απο τον έξω.
Τα Hepa το μόνο που κάνουν είναι να κρατούν τα μη-βιώσιμα σωματίδια οχι τα βιώσιμα.
Ασε που χωρίς ελέγχους ακεραιότητας είναι μια τρύπα στο νερό
Μικρό update για το Theorem.
0.77 Ohm με Kanthal, 25W και το διπλό airflow κλεισμένο λίγο κάτω από το μισό. Έτσι είναι άψογο. Ντουμάνι, γεύση, θερμοκρασία.
Έχει παίξει κανείς με Avocado 24; Μ' αρέσει κι αυτό είναι η αλήθεια.
Τα Hepa το μόνο που κάνουν είναι να κρατούν τα μη-βιώσιμα σωματίδια οχι τα βιώσιμα.
αν βιώσιμα εννοείς ιούς, τότε οκ, αλλά τα αμάξια δεν βγάζουν ιούς από την εξάτμιση, δεν αναφέρομαι σε αυτά
τα hepa τα βάζουνε και στα νοσοκομεία, οπότε μάλλον είναι καλύτερα από τα φίλτρα που έχουν τα κλιματιστικά τα οποία δουλεύουν το καλοκαίρι μόνο
τεσπά, τί κουβέντα πιάσαμε; εδώ πέρα πάνε να απαγορέψουνε τον ατμό... ε, όπως έχουν απαγορέψει τις εξατμίσεις που βγάζουνε ντουμάνι καυσαέρια και έχουμε δει πόσο το προσέχουνε, το ελέγχουν και/ή το επιβάλλουν, από κει θα εμπνευστώ και γω και θα σταματήσω να κάνω το ηλεκτρονικό τσιγάρο που το μόνο που προσθέτει στον αέρα, είναι υγρασία και αρωματικές ενώσεις. Δεν πάμε καλά.
Χθες βράδυ άνοιξα πρόγραμμα σε τσιπουραδικο με reign drops empress......
Ακόμα πρέπει να έχει ομίχλη το μαγαζί.
Εγω απο την άλλη χθες βράδυ σχεδόν τελειοποίησα τη συνταγη της κάλτσας αιχμάλωτου.
Εγώ πάλι είπα να δοκιμάσω το Dragon Clouds της Furiosa....επίσης στη δουλειά χτες δεν άντεξα τους κέρασα κάτι ντουμάνια κάποια στιγμή ανοίξανε παράθυρο!Το καλό είναι οτι συνήθως μου λένε ρίξε λίγο "αρωματικό" χαχαχαχαχα.
Επίσης τα σπάει το scottish roll.....τόσο πότισμα και δε τρώς καμμένο που να χτυπάς τα κωλομέρια σου κάτω...απίστευτη μόντα,αξίζει λίγο το παίδεμα!
ρε παιδες τον τελευταιο καιρο εχω κοψει τελειως το τσιγαρο και ειμαι ολη μερα με το κλαρινο μου,βλεπω οτι εχει αρχισει να τα παιζει η μπαταρια του,δεν μου βγαζει την μερα.
εχω το istick 40w και kangertech subtank mini.,ταιριαξα και υγρα στα γουστα μου και ολα καλα εκτος της μπαταριας.
μεχρι πριν λιγο καιρο το φορτιζα καθε βραδυ,τωρα τελευταια βαρια βαρια φτανω απογευμα.
να αλλαξω την μπαταρια με καινουργια η να παρω κανενα αλλο και ποιο,για πεστε καμια γνωμη.
υ.γ.
το τανκακι μου βγαζει οριακα την ημερα,απο νωρις το πρωι κατα της 10-11 το βραδυ ξαναγεμιζω.
θελω καποιο να μπορει να φορτιζει και να το χρησημοποιω παραληλα.
basilis_k6
21/05/2016, 21:47
κρατα το για δευτερο καβαντζα και παρε ενα vtc η κατι παρομοιο. θες και μπαταριες και φορτιστη αλλα το istick ουτως η αλλως δεν θα ζησει πολύ ακομα.
Η μπαταρία αλλάζει αλλά όχι από οποιονδήποτε. Πρέπει να γίνει σωστή δουλειά.
Πάρε το πικο που είναι και μικρό και φθηνό και αλλάζει μπαταρία.
basilis_k6
21/05/2016, 22:04
δεν αξιζει να την αλλαξεις. το φερνεις απο κινα με 25ευρω καινουργιο. δεν ξερω και αν υπαρχει μπαταρια τετοια να βρεις.
για μπαταρια δεν το χω ψαξει ακομα,αν υπαρχη μπορω να την αλλαξω,αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο το στικ,το δεν το χω 7-8 μηνες.
η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και ποσο κρατανε αυτα,ειμαι δυνατος χρηστης νομιζω.
basilis_k6
21/05/2016, 22:18
να φορτιζει και να ατμιζει δεν το κανει κανενα (ολα το κανουν αλλα δεν το συστηνουν και ειναι και επικινδυνο). Παρε 2 μπαταριες ,ενα φορτιστη και ενα μοντ που να αλλαζει οπως αυτα που σου ειπαμε.