View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Ψώνισε μόνη της τελικά... :lol:
είναι να μην το βάλουν στο μυαλό τους οι γυναίκες. Υπήρχε λύση μεταχειρισμένου αλλά ήταν στο "το θέλω χτες".
Πίκο με σόνυ μπαταρία και cubis αν κρίνω από την φωτό μάλλον ο pro.
Οι πρώτες εντυπώσεις της πολύ καλές.
Χαχαχαχαχα εε αν είχαν σπάσει τα νεύρα της καλά έκαμε..Καλοάτμιστο λοιπόνενε...
Ειδε το νημα για το λαπτοπ που εψαχνε ο κυριος Υπουργος και ετρεξε να προλαβει η καημενη πριν την βρει το νεο ετος..............
:D
amyroukai
05/07/2016, 19:12
Α όχι, με ζμπαθάς φιλτατε. Μοντάκι είχαμε κλείσει στο πίκο μετά τις εξαιρετικές εντυπώσεις πολλών έμπειρων ατμιστώνΕ (αν πήγαινε για καινούριο).
Ατμοποιητή δεν ήξερα τι να πάρει... Και διάλεξε μόνη της. (είχε κάνει καλή πρόταση ο εφτατόλης αλλά αυτό που πήρε της αρέσει περισσότερο)
Ναι ΟΚ, μικρό κλπ κλπ κλπ κλπ.
Δεν αλλάζει η μπαταρία όπως στο πόκο πίκο και αν δεν σου αρέσει ο ατμοποιητής για όποιο λόγο....;;;;;;
επίσης, θέματα στεγανότητας, έχουν λυθεί με αυτά τα διαόλια; Αν μπει σε τσαντάκι, είναι στεγανό ή στάζει απ΄ όπου έχει άνοιγμα;
Εννοειται οτι εχουν λυθει... εχει τη σωστη βαση. Η μπαταρια δεν αλλαζει οντως και ειναι στα μειων.... Απο ατμοποιητες παιρνει οσους ειναι στο Φ του μελο3 μινι και ειναι πολλοι!
Είναι η πρώτη φορά που είπε ότι δεν θέλει άλλο κανονικό τσιγάρο. Δηλαδή ανμπιλίβαμπλ. Μακάρι να το φέρει όπως "πρέπει" και να μείνει στο άτμισμα μόνο.
Να μην ξεχνάει να το κλειδώνει.Αντε και με έναν kayfun lite+ το συντομότερο.
.....ή αυτο.......χμμμ......
362188
Κοιτα να δεις που ο υπουργος μας μετεδωσε την αναποφασιστικοτητα του!
:D
amyroukai
08/07/2016, 14:11
εγώ βλέπω ότι τα μοντς ακολουθούν την μόδα των κινητών. έχουμε φτάσει σε επίπεδο νόκια 8χχχ που ήταν μινιατούρες για 5χρονα παιδάκια. Αυτό το παπάρι τώρα που είναι σαν αναπτήρας μπικ χόντος σέντερ, είναι βολικό;
Μετά θα πάρουν πάλι την ανιούσα και θα κυκλοφορείτε με ατμιστήρι 7ιντσο :bawl:
εγώ βλέπω ότι τα μοντς ακολουθούν την μόδα των κινητών. έχουμε φτάσει σε επίπεδο νόκια 8χχχ που ήταν μινιατούρες για 5χρονα παιδάκια. Αυτό το παπάρι τώρα που είναι σαν αναπτήρας μπικ χόντος σέντερ, είναι βολικό;
Μετά θα πάρουν πάλι την ανιούσα και θα κυκλοφορείτε με ατμιστήρι 7ιντσο:bawl:
Ειναι βολικο ,το βαζω στο τσαντακι μου και χανεται.
Οσο για τα 7"ιντσα εχουν αρχισει εδω και καιρο.....
Ειναι βολικο ,το βαζω στο τσαντακι μου και χανεται.
Οσο για τα 7"ιντσα εχουν αρχισει εδω και καιρο.....
Το έχεις μαζί με φόρεμα ντεπιές ή μονοκόματο;
:moutza:
Και να πω οτι δεν το εβλεπα να'ρχεται......:lol:
και τα 20αποντα κλαρινα θα ξαναρθουν. τεσπα....
της cosmic fog
nutz
milk & honey
πολυ ευχαριστα!!!!!!!!!
Tesla Stealth Mod Review
362081
σορρυ δεν ειναι πολυ καλη η φωτο!
Αφου το πηρε το ματι μου στο γιουτιουμπι και επαθα πλακα....ειπα στο φιλο Αλεξ που εχει μαγαζι και το εφερε να το τεσταρουμε!
Αμερικανικης εταιρειας, φυσικα ομως Made in China. Ομως......:
Απιστευτο στην αισθηση, ποιοτικότατο στα υλικα κατασκευης (smooth υλικο στην υφη) οσο το pico σε διασταση περιπου και μπαινει μεσα του ο ατμοποιητης και χανεται στο χερι σου!!!! Το δοκιμασα με τον δικο μου (μελο3 μινι) εδωσε καλη αισθηση ισως λιγο πιο "αδυναμη" αλλα ελαχιστα και χωρις να ειμαι σιγουρος απολυτα γιατι τεσταρα για πολυ λιγο (10-15 τσουρες).
Εχει μονο ενα κουμπι χωρις οθονη χωρις ρυθμιση τιποτα γιατι ρυθμιζει μονο του οτι αντισταση και αν του βαλεις!
Το κουτακι παρεχει ατμοποιητη + φλατζακια + πιρεξακι εξτρα + καλωδιο κλπ.
specs:
•Material: Zinc alloy
•Dimension: 49.5*25*70mm
•Battery Capacity: 2200mAh
•Maximum output power: 100W
•Maximum output voltage: 4.2V
•Maximum output current: 40A
•Atomizer’s resistance: 0.1 to 3.5ohm
•USB: 5V/1A
Υ.Γ.: Στο τσακ προλαβαμε να το τεσταρουμε γιατι μολις το πακεταραμε παλι μπηκε πελατης και το αγορασε! :lol:
εχω Tesla Nano και ειναι τουμπανο.... 3500mAh η μονη μαλακια το αγορασα απο εξωτερικα κερδισα 15ευρω αλλα εχασα 2βδομαδες..ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !
chillipf
11/07/2016, 14:34
Clupor-αρα; No? Ω πανμέγιστε 7τΡόλη; που είσαι όταν σε χρειάζεται το θρέντ;
Πάντως εγώ με cloupor-άρα mini+ είμαι εδώ και πάάάρα πολύ καιρό και όλα καλά.
Το istick 40 τάπαιξε (αντέχει για 2 ml το πολύ)
το istick 50 το πέταξα (το κουμπί του μία πιάνει, 5 δεν)
τα 2 μηχανικά που έχω όλο και περισσότερο τα ξεχνάω στο ράφι.
αυτά :a014:
επειδή στην συγγρού μου άνοιξε το τανκμπαγκ και έφυγε από μέσα το σακουκάλι με τα atomizers που είχα...
χαρίζονται μερικά ανταλλακτικά:
0.5 Ω ατμοποιητές kangertech toptank, 4 κομμάτι και το rba, μάλλον κάνουν και για άλλα της kanger
τζαμάκι aspire nautilus και έναν ατμοποιητή για αυτόν.
όποιος θέλει, μου λέει, αθήνα
αν θέλει να μου δώσει σαν αντάλλαγμα κανα ανταλλακτικό για τον cubis, δεν θα έλεγα όχι.
ή κανα ζουμι (eliquidfrance relax, liqua french pipe tobacco, liqua cuban cigar tobacco, halo tribeca)
... αυτά...
amyroukai
13/07/2016, 08:48
α ένα Halo ζουμί που δοκίμασα νόστιμο ήταν. Μη ρωτήσεις τι, δεν συγκράτησα, φυσικά.
Το belgian chocolate που ειχα παρει το χαρισα.....
Τι ποδαριλα ηταν αυτη !
Ss η νικελιο; τι προτιμαμε περισσοτερο;
Ss η νικελιο; τι προτιμαμε περισσοτερο;
ni200
ni200
μόνο; δεν πάει παραπάνω;
μόνο; δεν πάει παραπάνω;
Τι να παει πιο πανω;
Ετσι ειναι η ονομασια του νικελιου.
Αν δεν βαριέστε, γιατί εγώ βαριέμαι να ψάξω, πείτε 2 λόγια για τα σύρματα.
Εγώ έχω παίξει μόνο με Kanthal και SS (Notch Coil) αλλά έχω το κουτάκι της UD που έχει μέσα πράγμα και δεν ξέρω τι να το κάνω. :p
Τι διαφορές έχουν; Πρακτικά και θεωρητικά.
Η αντίσταση του σύρματος αλλάζει όταν ζεσταίνεται. Στο Ν200 στο σσ και στο τιτάνιο αλλάζει προοδευτικά οπότε είναι εύκολο να βγάλεις έναν αλγόριθμο όπου υπολογίζοντας την τιμή της αντίστασης υπολογίζεις την θερμοκρασία που έχει. Συνεπώς χρησιμοποιούνται με τσιπάκια ελέγχου θερμοκρασίας. Αντίθετα στο κάνθαλ η τιμή της αντίστασης δεν αλλάζει με τον ιδιο σταθερό τρόπο και δεν υπάρχει (ακόμα) τέτοιος αλγόριθμος.
Οπότε έχουμε σύρματα για έλεγχο θερμοκρασίας και χωρίς. Εμένα μου αρέσει η λειτουργία με έλεγχο θερμοκρασίας. Με το που πατάς δίνει αμέσως τα μέγιστα και μετά κόβει ώστε να διατηρήσει την απόδοση εκεί που ρύθμισες. Έχω δοκιμάσει όμως μόνο ν200. Υπάρχει και μια μικρή διαφορά στη γεύση σε σχέση με το κανθαλ αλλά θεωρώ ότι μεγάλο ποσοστό της γευσης οφείλεται στο στήσιμο και όχι στο σύρμα. Το κανθαλ σου επιτρέπει περισσότερα κόλπα που αυξάνουν τη γεύση και "διασπούν" τα διαφορετικά αρώματα. Για παράδειγμα αντίσταση με κολλημένες σπείρες, στον ΕΘ δε μπορείς να φτιάξεις τέτοια αντίσταση γιατί δε μπορείς να δεις αν έχει χοτ σποτ. Επίσης δε μπορείς να φτιάξεις με διπλή αντίσταση γιατί αν δεν είναι ακριβώς ίδιες η μια θα είναι το χοτ σποτ σου (το τσιπάκι θα πάρει το μέσο όρο). Διαφορές μεταξύ ν200 και των υπολοίπων (ΤΙ ΣΣ κτλ) δεν ξέρω στην πράξη. Το τιτάνιο πάντως δίνει υψηλότερες αντιστάσεις και πρέπει να παίζει και διαφορά στη γεύση (αφού το στήσιμο για ΕΘ είναι κοινό για όλα). Στο στήσιμο το ν200 είναι λίγο δύσκολο γιατί οι σπείρες πρέπει να είναι ανοιχτές και το σύρμα είναι αρκετά μαλακό. Λίγο χοντρό να είναι ώστε να μη σε παιδέψει και είσαι στο όριο. Οι αντιστάσεις στο ν200 παίζουν στο 0,1 με 0,2 (0,15 - 0,17 κτλ). Εγώ με 28αρι στον κανγκερ που δε μπορώ να βάλω πάνω από 5 σπείρες βγάζω 0,1 με 0,12 ανάλογα τη διάμετρο της σπείρας. Το Τι είναι πιο χοντρό (ευκολότερο στήσιμο) και βγάζει αντιστάσεις στο 0,7. Νο μορε ινφο!
Στο κανθαλ μπορείς να τυλίξεις γύρω από από ένα χοντρό σύρμα ένα λεπτότερο. (σύρματα κλαπτον). Εκτός του ότι το μικρό θα ζεσταθεί πιο γρήγορα μέσα στις σπείρες (απ' το τύλιγμα μεταξύ τους) παγιδεύεται υγρό και παράγεται ατμός ακόμα και χωρίς βαμβάκι (φυσικά παράγεται ατμος και απ' το βαμβάκι). Το κλαπτον δίνει περισσότερο ατμό και γεύση και γενικά έχει πολύ καλή απόδοση αλλά έχει χαμηλές αντιστάσεις σαν σύρμα.
Μου έχουν δώσει και ένα μέτρο τιτάνιο αλλά βαριέμαι να στήσω για να σου πω διαφορές μεταξύ ν200 και Τι. Στον καγκουροτεκ έχω δυο rda, το ένα θα το κάνω ν200 και το άλλο Τι και θα σου πω.
Το τιτάνιο δε λέει απολύτως τίποτα. Δοκίμασα ξανά και ξανά. Θέλει πολλά γκάζια για να δώσει αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικο. Επίσης με το τιτάνιο παίρνεις χαμπάρι τον παλμό του ρεύματος όπου εκεί η τζούρα έχει σκαμπανεβάσματα.
Κανθαλ φορεβερ λέμε.
Κανθαλ φορεβερ λέμε.
Στήνω με ανοιχτές σπείρες 2μμ διάμετρο κανθαλ και ν200. Το κανθαλ στο 0,5 -0,6 και το ν200 στο 0,1. Το ν200 με τον εθ μου αρέσει περισσότερο όπως λειτουργεί. Με το ίδιο στήσιμο η διαφορά στη γεύση ειναι μικρή έως ανύπαρκτη.
Τολη τι ατμομηχανή έχεις?
kfl+,subtank mini και 3 genesis
Κάνουμε διαφορετική χρήση. :beer:
Και αφού με τόσο κλαρίνο που πήγαινε σύννεφο οι γεύσεις δεν βαστάγαν για παραπάνω απο βδομάδα ήρθε η πολυπόθητη ώρα παραγωγής "καλτσών αιχμαλώτου"...Για αρχή πήρα έτοιμες βάσεις με PG και VG και κανα 2 γεύσεις....σε καμμια βδομάδα τα σπουδαία να έχουν κάνει τις "ζυμώσεις"....Είπα να παίξω με τα φθηνά για αρχή,ένα citrus mix της FlavorArt και ενα RY4 που το δευτερο ειδικά είναι το αγαπημένο μου...Αν πετύχει η φάση θα την βγάλω και φίνα στο ταξίδι τον Αύγουστο γιατί θα ετοιμάσω κανα 50Ml να έχω να κάνω σαν άνθρωπος και να μη ψάχνω σα μαλακας στην Ιταλία για υγρά...
εχει να φαει ο νεροχύτης γλυκερίνη λέμεεεε!!
Μη μασας Αντώνη,ειμαστε δίπλα σου και στις κάλτσες! :beer:
πρωτες δοκιμες. ss kai ni200.
πιο ωραια αρωματα μου εβγαλε το ss. θα δω πως θα παει.
daz πολυ μεγαλο ρολο παιζει και το βαμβακι.
αλλη δοκιμη και με κοτον
το platinum blend της native wicks με το ud καμια σχεση. πολυ πιο καθαρο το πρωτο και εβγαζε πιο ωραια την γευση.
σε καλο δομο ειμαστε :D
daz πολυ μεγαλο ρολο παιζει και το βαμβακι.
Βαμβάκι χρησιμοποιώ cotton bacon και fiber freaks αλλά έχω και απ' το ιαπωνικό. Όταν δοκιμάζω κάτι χρησιμοποιώ πάντα τα ίδια.
basilis_k6
14/07/2016, 00:04
Ss δοκιμασα μόνο ud και σε vtc mini. Απογοήτευση σε σχέση με κανθαλ εκτός από ένα άντε δύο σεταπ που όμως είναι αρκετά ψηλά βαθμούς και δεν ήθελα να συνεχίσω τα πειράματα. Έχετε κάποιο ss σύρμα καλό;
Τι να παει πιο πανω;
Ετσι ειναι η ονομασια του νικελιου.
ούτε 240? έστω 210?
κεραμικό έχει δοκιμάσει κανείς για πάνω από μήνα;
Κεραμικό. Ωραία γεύση, πλούσιος ατμος. Άμα σπάσει κλαις. Ωραία γεύση όμως. Θέλει συχνό καθάρισμα.
... wire knowledge ...
Θενκς, θα κοιτάξω να στήσω κάτι για temprature control για να δω αν μου αρέσει. Clapton και twisted κτλ κανθαλοκόλπα δεν μου αρέσουν τελικά. Τώρα μέχρι να έρθει το μονό deck παίζω με 26άρια, 5 ή 6 σπείρες σχεδόν κολλητά και βγαίνει στα 0.42 και δίνω 3.24 volt. Γενικά δεν μ'αρέσει ο ζεστός καπνός γι αυτό κατέληξα σε αυτό. Ίσως το TC να είναι ιδανικότερο.
http://gizmodo.com/google-puts-forth-its-anti-vaping-agenda-1784420911 αρχίσαν τα κολπάκια.....το χειρότερο είναι οτι έγινε απο το γούγλη που επικαλέστηκαν "χακάρισμα"...
Παρέλαβα τον nautilus X
Είναι κυρίως για στοματικές εισπνοές. Πολύ καλή γεύση, ευκολο γέμισμα απο επάνω, μικρό-πρακτικό ...
Νομίζω είναι το φαβορί μου μεχρι τωρα για all-day use, αν κ δεν το εχω πολυ καιρο. 1.5 ohm, στα 14-22w οπότε η μπαταρία κρατάει αρκετά, η καταναλωση υγρου ειναι σχετικα χαμηλη κ δεν ζεστενεται.
Τελικά όλη αυτη η φάση με τα sub-ohm ειναι περισσοτερο μαρκετινγκ ή για εφεντζίδικο cloud chasing. Εχω δοκιμάσει πολλα μέχρι τώρα κ νομίζω οτι δεν εχει νοημα. (Εχω σπιτι αυτη την στιγμη Smok, GS-Tank air TC, Nautilus, Nautilus X, Vaporesso Target ccell, Melo 3 mini σε διαφορα modακια)
Οτι έχει σχέση με sub-ohm μου φαινεται οτι χάνει σε γευση, τρωει την μπαταρια κ το υγρο για πλάκα και ζεστενεται πολυ. Και οι κεραμικές δεν με έπεισαν, δεν εχουν καποιο ουσιαστικό προτέρημα σε σχεση με το βαμβακι Ωραια γευση στην αρχη αλλα μετα χάνει γρηγορα.
Παρέλαβα τον nautilus X
Είναι κυρίως για στοματικές εισπνοές. Πολύ καλή γεύση, ευκολο γέμισμα απο επάνω, μικρό-πρακτικό ...
Νομίζω είναι το φαβορί μου μεχρι τωρα για all-day use, αν κ δεν το εχω πολυ καιρο. 1.5 ohm, στα 14-22w οπότε η μπαταρία κρατάει αρκετά, η καταναλωση υγρου ειναι σχετικα χαμηλη κ δεν ζεστενεται.
Τελικά όλη αυτη η φάση με τα sub-ohm ειναι περισσοτερο μαρκετινγκ ή για εφεντζίδικο cloud chasing. Εχω δοκιμάσει πολλα μέχρι τώρα κ νομίζω οτι δεν εχει νοημα. (Εχω σπιτι αυτη την στιγμη Smok, GS-Tank air TC, Nautilus, Nautilus X, Vaporesso Target ccell, Melo 3 mini σε διαφορα modακια)
Οτι έχει σχέση με sub-ohm μου φαινεται οτι χάνει σε γευση, τρωει την μπαταρια κ το υγρο για πλάκα και ζεστενεται πολυ. Και οι κεραμικές δεν με έπεισαν, δεν εχουν καποιο ουσιαστικό προτέρημα σε σχεση με το βαμβακι Ωραια γευση στην αρχη αλλα μετα χάνει γρηγορα.
Διαφωνούν πολλοί (πάρα πολλοί - ειδικά για τους subohm) μαζί σου, αλλά περί ορέξεως...
Διαφωνούν πολλοί (πάρα πολλοί - ειδικά για τους subohm) μαζί σου, αλλά περί ορέξεως...
Καλά σίγουρα .. Γούστα είναι αυτά! Απλά έγραψα την προσωπική μου γνώμη έχοντας δοκιμάσει αρκετά απο αυτά, δεν το πήγα για επίθεση στους λάτρεις των subohm.
Καλά σίγουρα .. Γούστα είναι αυτά! Απλά έγραψα την προσωπική μου γνώμη έχοντας δοκιμάσει αρκετά απο αυτά, δεν το πήγα για επίθεση στους λάτρεις των subohm.
Καλά ναι, αυτή τη στιγμή είμαι με 0.08Ω κι ούτε ντουμάνια (οκ, έχει λίγο αλλά όχι δράκους) ούτε τπτ.. κι από γεύση σούπερ γουάου...
να ρωτησω.
που και που μου κανει μια πλακα. παω να τραβηξω τζουρα και ειναι τζουφια. δεν δουλευει δηλαδη. και κανω το εξης. βγαζω τον ατμοποιητη απο το μοντακι και απλα το ξαναβαζω. και μετα δουλευει κανονικοτατα. σας εχει τυχει ποτες;
και δεν εχω διαροες υγρου το εχω ελεγξει.
Καλά ναι, αυτή τη στιγμή είμαι με 0.08Ω κι ούτε ντουμάνια (οκ, έχει λίγο αλλά όχι δράκους) ούτε τπτ.. κι από γεύση σούπερ γουάου...
με 1cell μπαταρία?
να ρωτησω.
που και που μου κανει μια πλακα. παω να τραβηξω τζουρα και ειναι τζουφια. δεν δουλευει δηλαδη. και κανω το εξης. βγαζω τον ατμοποιητη απο το μοντακι και απλα το ξαναβαζω. και μετα δουλευει κανονικοτατα. σας εχει τυχει ποτες;
και δεν εχω διαροες υγρου το εχω ελεγξει.
Τι μοντακι εχεις;
με 1cell μπαταρία?
Με νικέλιο, ναι!
Με κανθαλ εγώ για 0,2 το χτύπησα στα 70. (1cell)
virus kαθάρισε, κούνα τον πόλο στο μοντάκι (χωρίς να τον χαλάσεις).
Αν φταίει ο πόλος τότε το μοντάκι δε θα αναγνωρίζει καθόλου τον ατμοποιητή. Αν τον αναγνωρίζει (βλέπεις την αντίσταση) και δε χτυπάει φταίει το κουμπί και μάλλον είναι ανεξάρτητο απ' το γεγονός ότι βγάζεις και ξαναβάζεις τον ατμοποιητή.
Τα evic δεν έχω ακούσει να βγάζουν πρόβλημα με τα κουμπιά τους.
Διαφορετικά δες την βίδα του ατμοποιητή η οποία κάνει επαφή με τον πόλο που έχει το μοντάκι. Δες συσφίξεις στο σημείο εκείνο, συνήθως λύνονται όλα αυτά και η κεφαλή στην οποία βιδώνεις την αντίσταση.
παντως δεν εχω σοβαρο προβλημα. θα το δω στην πορεια.
παντως αυτο με το κουμπι που ανεφερες θα το κοιταξω οταν το ξανακανει. ο ατμοποιητης εχει ελατηριο στον πολο του οποτε δεν βλεπω κατα κει θεμα.μπορει να κανει πλακα το μαντακι. ειδομεν.
roadtraveller
02/08/2016, 00:28
μιας και η συζητηση εχει να κανει με ΗΤ οπου εχω μια Α εμπειρια ας καταθεσω και εγω την αποψη μου. Καταρχην , για οσους λενε διαφορα @@λικια σχετικα με το ποσο πιο πολυ βλαπτει το ΗΤ απο το κανονικο θα τους πω απο προσωπικη εμπειρια οτι απο τη στιγμη που ξεκινησα να κανω ΗΤ αρχισα να νιωθω καλυτερα και πιο καθαρη την αναπνοη μου, κατι το οποιο με το κανονικο τσιγαρο και μετα απο 20+ χρονια καπνισματος ειχα αρχισει να δυσκολευομαι να κοιμηθω να κουραζομαι ευκολα κλπ. Προσπαθειες διακοπης του τσιγαρου ειχα κανει απειρες στο μεσοδιαστημα και ολες απετυχαν. Μονο μια φορα ειχα καταφερει να κοψω το καπνισμα για περιπου 3 χρονια και μετα απο δικη μου μαλ@κια το ξανα αρχισα. Τεσπα να μη τα πολυλογω, οταν βγηκαν τα ηλεκτρονικα τσιγαρα ειπα να δοκιμασω τι εχω να χασω. Και ειχα παρει ενα απο εκεινα τα μουφα που οταν ρουφαγες αναβε μπροστα η καφτρα και καλα:lol: απογοητευση σκετη , δε με βολεψε και γυρισα στο κανονικο παλι. μετα απο καιρο που αρχισαν και βγαιναν με ατμοποιητες με σουπα μουπες και ενα καρο ανταλλακτικα ειπα να κανω αλλη μια προσπαθεια ναδω που εχει φτασει η τεχνολογια :p
στην αρχη ειχα παρει ενα αλτερ εεγο πολυ μετριο αλλα καλυτερο απο το πρωτο πρωτο που ειχα δοκιμασει. Μετα πηγα ακομα πιο περα και αρχισα να αλλαζω ατμοποιητες μεχρι που ειχα aspire nautilus για αρκετο καιρο μεχρι να καταληξω σε καιφουν και μπαταρια ιστικ ή πως λεγεται. ολα τα λεφτα εμπειρια καλυτερη και απο το κανονικο τσιγαρο.
Τωρα ειμαι ακαπνος και ανΕτμιστος αν το ειπα καλα:D για κοντα ενα χρονο και δε σκοπευω να ξαναρχισω , αλλα αν ποτε αρχιζα , θα πηγαινα εννοειται παλι σε ηλεκτρονικο.
Και σε αυτο το σημειο θα ηθελα να πω την προσωπικη μου στρατηγικη που ακολουθησα ,για αυτους που σκεφτονται αν αξιζει να δοκιμασουν ή δειλιαζουν ή για οποιο αλλο δε μπαινουν σε αυτη τη διαδικασια, διοτι εμενα με βοηθησε αρκετα το ηλεκτρονικο τσιγαρο ωστε να καταφερω να κοψω εντελως το καπνισμα . Το σκεπτικο μου οταν ξεκινησα να ασχολουμαι πιο εντονα με αυτο ηταν να εξομοιωσω οσο γινεται πιο πολυ την αισθηση του τσιγαρου ωστε να μη μου λειπει οταν κανω ηλεκτρονικο τσιγαρο, και αυτο το λεω γιατι ξερω πολλους που κανουν και τα δυο. Ετσι λοιπον για αρκετο καιρο επερνα μονο καπνικες γευσεις , και ξεκινησα με 24αρια υγρα σε νικοτινη. Μετα απο μηνες, το κατεβασα σε 18αρια και μετα απο μηνες παλι σε 12αρια οπου και παρεμεινα μεχρι να το κοψω. Πηγα ενα διαστημα να το ριξω στα 9αρια αλλα δεν με καλυπτε και ξανα αναβηκα :p
Εντωμεταξυ ειχα αρχισει να ανεβαινω , αισθανομουν ολο αυτο το διαστημα καλυτερα, δε κουραζομουν το ιδιο ευκολα, η αναπνοη μου ειχε καθαρισει , ο βηχας με τις χλεπες ειχε σταματησει, αισθανομουν τις γευσεις του φαγητου καλυτερα , ειχα αρχισει και να γυμναζομαι και ολο αυτο βοηθησε να εχω μια καλυτερη ψυχολογια. Σημαντικο ρολο , αν οχι τον πιο καθοριστικο επαιξε η γυναικα η οποια μου ειπε "ή κοβεις το τσιγαρο ή θα παρεις τον π@υλο" :D
και επειδη την αγαπαω αυτο ισως ηταν το μεγαλυτερο κινητρο μου για να προσπαθησω περισσοτερο. Ομως επειδη ξερω θα πειτε διαφορα, η προεργασια ειχε ηδη γινει κανοντας εναμιση χρονο , σχεδον δυο πες, ηλεκτρονικο τσιγαρο, και ετσι στην τελικη προσπαθεια που εκανα δε μου φανηκε σχεδον καθολου δυσκολο. Αν εξαιρεσω μια δυο μερες στο τριμηνο που ειναι συνηθως η δυσκολοτερη περιοδος, δεν ειχα αλλο θεμα. Που παλιοτερα σε αλλες προσπαθειες με επιανε λες και επρεπε να παρω τη δοση μου.
Αν με αυτο το ποστ βοηθηθει εστω και ενας να κοψει το κωλοτσιγαρο θα ειμαι ευχαριστημενος, και αυτος θα δει τεραστια διαφορα στην ποιοτητα της ζωης του.
νασται ολοι καλα
Γεια σου ρε roadtraveller..!
Μελέτες έχουν δείξει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να κόψεις την εξάρτηση απ' τη νικοτίνη όταν κάνεις ΗΤ παρά κανονικό. Ο λόγος γνωστός και χιλιοειπωμένος.
Αυτό που δεν κατάφεραν να αποδείξουν οι μελέτες ήταν η επίδραση μιας θυμωμένης γυναίκας στην όλη προσπάθεια! :D Νομίζω ο καταλυτικός παράγοντας στην περίπτωσή σου ήταν αυτός! :p
Nice post man! :beer:
@Roadtraveler
Παρόμοια φαση με εσενα. Ετσι ξεκινησα κ εγω, με εκεινες τις μουφες με το φωτακι μπροστα για καύτρα κ καλά, και το γυρισα στο κανονικο παλι. Μετα το ναυτιλους που ηταν καλουτσικο, αλλα οχι αυτο που χρειαζομουν ... Παντως μετα απο τόσα διαφορετικα πειραματα δεν εχω καταλήξει ακομα σε κανενα τέλειο να με καλύψει... Το kayfun ειναι λιγο τσιμπημενο, αξιζει τα λεφτά του?
Οι Kayfun τα αξίζουν τα λεφτά τους αν ξέρεις τι θές να αγοράσεις.Δεν είναι για πνευμονικές.Ειναι περισσότερο για τσιγαρίσιες τζούρες και γευση.
Ρε παλικάρια, διαβαζω, το σκέφτομαι (πολύ λίγο ειναι η αλήθεια) να το γυρίσω σε ΗΤ.
Αλλά μαντηπαναγια τα μπερδεύω στο μυαλομ περισσότερο απο οτι ειναι :lol: διαβαζοντάς σας
Ρε παλικάρια, διαβαζω, το σκέφτομαι (πολύ λίγο ειναι η αλήθεια) να το γυρίσω σε ΗΤ.
Αλλά μαντηπαναγια τα μπερδεύω στο μυαλομ περισσότερο απο οτι ειναι :lol: διαβαζοντάς σας
Δεν φταίει το ΗΤ αν το μυαλό σου είναι θολό.
Η αληθεια ειναι οτι τωρα πια ειναι σαν τα σκουτερ......
Απλα ανοιγεις το γκαζι....
panoulis222
02/08/2016, 13:05
νομιζω πως το εκανε αυτο σε παλιοτερες βερσιον το μινι.
δλδ αν το αφησεις καποιο χρονο χωρις χρηση (πχ 3 λεπτα) τοτε στο πρωτο πατημα του κουμπιου θα ριχνει κουφια.
δοκιμασε να βαλεις την τελευταια βερσιον 3.0.3 η απλα ριχνε ενα πατημα στον αερα για 1 δευτερολεπτο, αφησε κ υστερα ατμισε.
αν βεβαια εννοεις οτι σταματαει-μπλοκαρει για ωρα οσο κ αν παιζεις με το κουμπι τοτε αγνοησε το ποστ αυτο:lol:
Δεν φταίει το ΗΤ αν το μυαλό σου είναι θολό.
Με όλη τον ατμό που βγαίνει..θόλωσα :D
εχει να φαει ο νεροχύτης γλυκερίνη λέμεεεε!!
Μη μασας Αντώνη,ειμαστε δίπλα σου και στις κάλτσες! :beer:
Ουτε μισό ml δεν έχει φύγει στον νεροχύτη τελικά...Πέτυχε πολύ η συνταγή!
Με όλη τον ατμό που βγαίνει..θόλωσα :D
363636
δλδ αν το αφησεις καποιο χρονο χωρις χρηση (πχ 3 λεπτα) τοτε στο πρωτο πατημα του κουμπιου θα ριχνει κουφια.
δοκιμασε να βαλεις την τελευταια βερσιον 3.0.3 η απλα ριχνε ενα πατημα στον αερα για 1 δευτερολεπτο, αφησε κ υστερα ατμισε.
αν βεβαια εννοεις οτι σταματαει-μπλοκαρει για ωρα οσο κ αν παιζεις με το κουμπι τοτε αγνοησε το ποστ αυτο:lol:
ωπαα!!! μα ετσι ρε φιλε το περιεγραψες πολυ καλυτερα απο μενα :beer:
ναι ειχα την παλια βερσιον και προχτες ειπα να το αναβαθμισω ετσι χωρις λογο. παντως με την νεα βερσιον δεν μου το εχει κανει ακομα.
νασαι καλα!!!
363642
363643
363644
ας μείνει κι ένας παραδοσιακός ρπμ, να γουστάρει τον καπνό και όχι τον ατμό να γουστάρει τον καφέ και όχι το ντεκαφεϊνέ καφεζούμι, να γουστάρει τις μηχανές και όχι τα σκούτερ (για να μην επεκταθώ στις γυναίκες και τα υποκατάστατά τους)
ctrl+shift θενε καθαρισμα :smokin:
ctrl+shift θενε καθαρισμα :smokin:
έπρεπε να το δεις πριν κανένα μήνα πως ήταν χαχαχαχα. Είχα την φαεινή ιδέα να το λύσω όλο και το κάνω να αστράψει. Έλα όμως που μετά δεν πατιόντουσαν τα πλήκτρα. Του έριξα κι εγώ μια με το σπρέυ λαδιού (από το καλό) και σε μια εβδομάδα έγινε μπλιαχ όλο. Ας είναι καλή η αδερφούλα μου που το ξεβρόμισε.
amyroukai
02/08/2016, 18:14
Να δω κέρνελ πάνικ, γκουρου μεντιτέισον και BSOD στα μοντάκια και τι άλλο ρε παίδες... (αυτό το πίκο πίκο πίκοτσου, έχει και εκείνο αναβαθμίσεις άραγε; )
Να δω κέρνελ πάνικ, γκουρου μεντιτέισον και BSOD στα μοντάκια και τι άλλο ρε παίδες... (αυτό το πίκο πίκο πίκοτσου, έχει και εκείνο αναβαθμίσεις άραγε; )
το ecom bt μου έχει bluetooth και σου κρατάει λογαριασμό πόσες τζούρες έκανες, πότε, που και πόσο.
σε μένα πάει άχρηστο, γιατί είμαι μονίμως στο σπίτι
αλλά μια δυο φορές που σταμάτησα με τη μηχανή στη μέση του πουθενά για μια τζούρα με βόλεψε να το βρω στον χάρτη μετά
το ecom bt μου έχει bluetooth και σου κρατάει λογαριασμό πόσες τζούρες έκανες, πότε, που και πόσο.
Βάσκα το δικό σου κάνει τέτοια πράγματα? Προοδεύει ο κόσμος βάσκααααα!!!! :lol:
Αλλά τι περιμένεις από άνθρωπο με boxer!
Νομίζω ναι!
Κοιτα να δεις που σε λιγο καιρο θα ψαχνουμε για pcv στο ecig......
Κοιτα να δεις που σε λιγο καιρο θα ψαχνουμε για pcv στο ecig......
ηδη.... τον ατμοποιητη που τον κατατασεις δηλαδης; στην ουσια εξατμιση ειναι.... και τα βαμβακια φιλτρα.....
Αθανατο Φ.Π.Ε.
Που θα παει θα ερθει και η ηλεκτρονικη ρυθμιση ζουμιου.
Βάσκα το δικό σου κάνει τέτοια πράγματα? Προοδεύει ο κόσμος βάσκααααα!!!! :lol:
Αλλά τι περιμένεις από άνθρωπο με boxer!
είδες που είσαι άσχετος?? Το δικό μου κρατάει λογαριασμό όχι σε τζούρες και ζουμιά αλλά σε γόπες πολύ πριν εμφανιστεί η ηλεκτρονική μαλακία. Το όνομα δε του απλικέισο είναι "τασάκι"
Ρε όταν εσείς τρώγατε βελανίδια εμείς είχαμε τάμπλετ και κάναμε edit πάνω στο Καρέλια κασετίνα και στον Άσο Σκέτο.
:bawl:
θα κάνω μοντίφα στο istick μου με ηχειάκι, όταν πατάω να μαρσάρει
Αγορασα "κλωνο" Castlelong σε εκτελεση 60/40 απο τοπικο μαγαζι εδω στην πολη μου.
Αρκετα πετυχημενη αντιγραφη,πλησιαζει αρκετα το αυθεντικο με λιγο περισσοτερο τονισμενο το bourbon.
Τιμουλα στο 1/3 του αυθεντικου.
Αφήνει πολλά κατάλοιπα το μπερμπον στην αντίσταση. Σου μαυρισε η δική σου ή ακόμη;
Τολη χθες βραδυ εστησα και ακομα ειναι νωρις.
GIXXERAKIAS
03/08/2016, 13:52
Εσείς οι ατμορουφάκηδες με νικοτίνες και όλα τα καλά....
....μήπως έχουμε κάποιο καλό και γνωστό μαγαζί που να φτιάχνει υγρά με ωραία αρώματα χωρίς νικοτίνη μόνο για την γεύση και την συνήθεια?:D
*μην βαράτε ρε το έχω κόψει 3 χρόνια το τσιγάρο χωρίς τα μπλιμπλιλίκια αυτά.:p
Δόξα και τιμή στις κάλτσες!!
@GIXXERAKIAS τα φλορέξ υγρά ειναι εύκολα,πάρε σκέτη βάση και 2-3 αρώματα και φτιάχνεις μόνος σου.
taken three της five pawns μονο να το πιεις δεν μπορεις :smokin:
nikos_abel
07/08/2016, 20:02
Δόξα και τιμή στις κάλτσες!!
@GIXXERAKIAS τα φλορέξ υγρά ειναι εύκολα,πάρε σκέτη βάση και 2-3 αρώματα και φτιάχνεις μόνος σου.
Τι ειναι τα Φλωρέξ υγρά;
χωρίς νικοτίνη
ή αυτά με άρωμα γρασιδιού, δεν είμαι και απόλυτος
Τι ειναι τα Φλωρέξ υγρά;
Ότι είπε ο Ohmης. Χωρίς νικοτίνη.
nikos_abel
08/08/2016, 09:07
Θενκς. Μέταλλο άρα όχι φλωρέξ :D
Ρε παιδια ασχετο με το θεμα σας αλλα το βαζω εδω. Υπαρχει κανενας απο θεσσαλονικη που να εχει καμμια μπαχατελα που δεν την φουμαρει αλλο για πωληση φτηνο. Ετσι ειχα κοψει το τσιγαρο παλια εκανα ανευ νικοτινης 4 5 μερες ηλεκτρονικο και με βοηθησε αρκετα. Και ξαναμπηκα στο τρυπακι να το σταματησω παλι αλλα το δικο μου το ειχα δωσει σε εναν αλλο και δεν το εχω πια. ευχαριστω !
Κάτι που ήθελα να γράψω από καιρό.
Σε κάποια δεδομένη στιγμή ο ατμο άρχισε να με κερνάει καμένο και το temp protection να βγαίνει αμέσως με το πάτημα.
Το στησιμο ήταν με ni200 σε πυρήνα 2.5mm.
Ελυνα,έψαχνα ,αιτία δεν βρήκα μιας και το φυτιλι ήταν μουσκεμενο.
Μέχρι που δοκίμασα να πατήσω μόνο με το ντεκ επανω....
Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα το σύρμα να πυρωνει ακριβώς στην ένωση του με τον ένα πόλο.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορεί να γίνει αυτό.
Οι πόλοι ήταν και οι 2 σφιγμενοι καλά.
Σε κάποια δεδομένη στιγμή ο ατμο άρχισε να με κερνάει καμένο και το temp protection να βγαίνει αμέσως με το πάτημα.
Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα το σύρμα να πυρωνει ακριβώς στην ένωση του με τον ένα πόλο.
Είχε κοπεί το σύρμα.
Σε κάθε περίπτωση η επαφή δεν ήταν σωστή. Σε μερικά ντεκ συμβαίνει όταν σφίγγεις πολύ ένα μαλακό σύρμα.
Edit. Συνήθως συμβαίνει στα ντεκ στα οποία το σύρμα μπαίνει μέσα στην βάση στην οποία βιδώνεται η βίδα η οποία το πιέζει πιο κάτω απ' το επίπεδο της τρύπας απ' την οποία πέρασε. Αν έχεις τέτοιο θα καταλάβεις τι εννοώ.
Να γυρίσεις σε κανθαλ.
Το επόμενο στήσιμο θα είναι πάλι το αγαπημένο κανθαλ.
Αρκετά δούλεψα τον έλεγχο θερμοκρασίας και μπορώ να πω ότι θα επιστρέψω σε αυτόν όταν "ξεκλειδωθεί " το κανθαλ.
Σουπιά. ....το σύρμα δεν ήταν κομμένο.
Το εξετασα όταν το έβγαλα.
Η άκρες του ήταν κανονικα τυλιγμενες γύρω από τις βίδες των πόλων.
Τι ατμοποιητή έχεις είπαμε?
Κάτι δεν έκανε σωστή επαφή τεό..
Μερικές φορές στον kanger έβαζα το σύρμα στη βίδα και κουνούσα αυτό που περίσσευε για να κοπεί. Κάποιες φορές ενώ είχα σφίξει τη βίδα κουνιόταν και η αντίσταση. Άλλαξα βίδα και δεν το ξανα έκανε.
Παίζει να ακουμπησε το σύρμα του πολου με τη πρώτη σπείρα ή κάπου στο ντεκ γιαυτό έπαιξε Hot spot.
Τι ατμοποιητή έχεις είπαμε?
Κάτι δεν έκανε σωστή επαφή τεό..
Μερικές φορές στον kanger έβαζα το σύρμα στη βίδα και κουνούσα αυτό που περίσσευε για να κοπεί. Κάποιες φορές ενώ είχα σφίξει τη βίδα κουνιόταν και η αντίσταση. Άλλαξα βίδα και δεν το ξανα έκανε.
Τώρα τελευταία ταλαιπωρώ έναν "φαινόμενο ".
το εχω παθει κι εγω ετσι ακριβως οπως το περιγραφεις. κι οτι ειπε ο daz ακριβως ετσι ειναι. πεταμα την αντισταση και βαλε νεα. το νικελιο ειναι πολυ μαλακο συρμα.
τον πηρες τον φαινομενο ε; καλος; :cry:
και στην συγκριση ss316 vs ni200 με κερδισε πιο πολυ το ss. πολυ καλυτερες και καθαροτερες γευσεις με μεγαλη διαφορα μεταξυ τους.
Γιάννη τι ss δοκίμασες;Αξίζει τον κόπο; Το Ni ούτε εμένα μου κάνει κέφι στη γεύση πάντως.
το SS316L 28ga της ud κανω. επισης θελει και λιγοτερα βατ απο το νικελιο.
με το ss οταν μυριζω το μπουκαλακι εχω ακριβως την γευση που μυρισα. ενω με το νικελιο η γευση δεν δινει την ιδια αισθηση που μυριζεις το μπουακαλακι. βγαινει πολυ θαμπη η γευση.
roadtraveller
16/08/2016, 11:01
χαλο παιδες
Παιζει να ενδιαφερεται κανεις για το πακετακι αυτο εδω?
364233
ειναι πολυ λιγο χρησιμοποιημενο καθως το εχω κοψει τελειως εδω και κανα 9μηνο και πριν κοψω τελειως ειχα istick με καιφουν . Δινω μαζι και ενα πακετακι ανταλλακτικα για τον ατμοποιητη :beer: εβιβααα
οποιος θελει ενα καρουλι νικελιο της ud ερχεται σεπολια και το παιρνει. φυσικα χαριζεται.
δεν μου αρεσει καθολου τελικα και ειναι ζητημα να εχω φαει μισο μετρο. οποτε ειναι σχεδον πληρες το καρουλι.
RAMMSTEIN
22/08/2016, 13:42
καλησπέρα στο team του ατμου
επειδή διαβασα τρεις σελιδες και μπερδευτηκα περισοτερο από πριν που δεν ηξερα
εχετε παει την αναλυση σε άλλο επιπεδο
μπορειτε απλα να μου προτείνετε μια ατμομηχανή να παρω γιατι δε παει άλλο με το κανονικο
panoulis222
24/08/2016, 20:05
καλησπερα!
εχει καποιος τον καιφουν β5?
μου ξεβιδωσε η μια βιδα, αυτη που σφιγγει απ τον κεντρικο πολο υποθετω, και το προβλημα ειναι πως οσο και αν σφιξω τον πολο αυτος δεν βιδωνει με τπτ:mad:
καλησπέρα στο team του ατμου
επειδή διαβασα τρεις σελιδες και μπερδευτηκα περισοτερο από πριν που δεν ηξερα
εχετε παει την αναλυση σε άλλο επιπεδο
μπορειτε απλα να μου προτείνετε μια ατμομηχανή να παρω γιατι δε παει άλλο με το κανονικο
Aspire Triton και ένα μοντάκι με αποσπώμενη μπαταρία συν μπαταρία και φορτιστή. Σύνολο κάνα 90 ευρώ θα σου βγει και θα είσαι κυριλέ.
Σε άλλα νέα. Να πάρετε Avocado 24. Eιναι Genesis (γιαλαντζί), στηνεται με βαμβάκι και βγάζει ντου μα νια. Διπλές σπειρες αλλά και επιλογή μονής. Αεράτος είναι οπότε για τσιγαρίσιες δε κάνει.
Ον δε αδερ, έχω στον δρόμο έναν άλλον γιαλαντζί Genesis, τον Fodi F2 όπου είναι σχεδόν όπως ο avocado αλλά, είναι με μια σπείρα και κάνει για τσιγαρίσιες αλλά και σφιχτες πνευμονικές τζουρες.
Τον avocado 24 τον είχα για μια ημέρα και πίνει ζουμί αρκετό με τις διπλές σπειρες οπότε συμφέρει μόνο, αν κάνετε diy ζουμιά. Σούπερ αξιόλογος πάντως και ανοίγει δρόμο για τους Genesis γιαλαντζί ατμο.
364795
Το deck είναι velocity style και το βαμβακι μπαίνει κάθετα στις τρύπες δίπλα από την αντίσταση. Ομοίως και από την άλλη πλευρά του deck. Τροφοδοσία ΆΡΙΣΤΗ,
RAMMSTEIN
29/08/2016, 14:38
τωρα αμα σου πω ότι με εκαψες παραπανω αποτι με βοήθησες
χαχαχα
Γιατί εσένα η απάντηση είναι aspire triton (ατμοποιητης) και ένα mod (μπαταρία, το κάτω μέρος δλδ) όπου, κοίτα το mod να έχει αποσπώμενη Μπαταρία. Έναν φορτιστή θες μετά και μια ή δύο μπαταρίες.