View Full Version : Περί κινητών τηλεφώνων
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
amyroukai
24/04/2017, 08:23
Μιά σοβαρή έρωτηση......
έπαθε βαβά η οθόνη του μοτορόλα, ξαναγύρισα στο LG G2. Το κακό είναι πως δεν είχα σβήσει κάμποσες "άχρηστες" επαφές, δεν έχει συγχρονίσει άλλες "χρήσιμες" επαφές. SMS κλπ μεταφέρθηκαν και θα τριπλοτσεκάρω το σύμπαν πριν κάνω επαναφορά κλπ στο μοτορόλα.
Για να στρώσει το θέμα "επαφές", αν τις σβήσω ΟΛΕΣ από το τηλέφωνο και ζητήσω συγχρονισμό, λογικά θα τις πάρει πάλι από τον λογαριασμό google και θα είναι όλα μιά χαρά ή σβήνοντας την συσκευή θα τις σβήσει και από το ονλάιν και θα γελάει το πικραμένο σκυλί;
Μπες στο Gmail σου απο το pc και τσέκαρε αν είναι περασμένες όλες.
Αν ναι ,σβου.
Μιά σοβαρή έρωτηση......
έπαθε βαβά η οθόνη του μοτορόλα, ξαναγύρισα στο LG G2. Το κακό είναι πως δεν είχα σβήσει κάμποσες "άχρηστες" επαφές, δεν έχει συγχρονίσει άλλες "χρήσιμες" επαφές. SMS κλπ μεταφέρθηκαν και θα τριπλοτσεκάρω το σύμπαν πριν κάνω επαναφορά κλπ στο μοτορόλα.
Για να στρώσει το θέμα "επαφές", αν τις σβήσω ΟΛΕΣ από το τηλέφωνο και ζητήσω συγχρονισμό, λογικά θα τις πάρει πάλι από τον λογαριασμό google και θα είναι όλα μιά χαρά ή σβήνοντας την συσκευή θα τις σβήσει και από το ονλάιν και θα γελάει το πικραμένο σκυλί;
Οι επαφές που έχει τώρα ήταν περασμένες στο τηλέφωνο?
amyroukai
24/04/2017, 09:10
Οι επαφές που έχει τώρα ήταν περασμένες στο τηλέφωνο?
ναι και μάλλον έχει και στο Online παραπάνω από όσες "πρέπει" γμτ...
βρήκα ένα phone copier με καλή βαθμολογία στο play store και προσπαθώ να μεταφέρω με αυτό τις επαφές. πρέπει να πέσει τρελή "φασίνα" γμτ.
ΛΟΛ και φυσικά μόλις τις έσβησα έπαθε ΑΜΟΚ το google και λέει σβήσατε 800 επαφές (δεν θυμάμαι ακριβές νούμερο) τι να κάνω με τον συγχρονισμό. Άντε ρε και παράτα μας ηλίθιο, όταν ήταν να κάνεις ότι έπρεπε έκανες την πάπια.
amyroukai
24/04/2017, 14:06
Έχω να πω το εξής: APPLE μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο. Δεν υπόσχεται "σωστό migration με έναν λογαριασμό email", το κάνει κιόλας.
Ακόμα δεν έχει βρεθεί άκρη με τις επαφές, τις χάλασε στο τηλέφωνο και τις έβαλε εκατονταπλές (600->3000!!!) μετά έσβηνε μόνο του, μετά έχασε αυγά, καλάθια, κοτέτσι, πρωτάθλημα, κύπελλο...
Μπήκα στο google account και τις έκανα επαναφορά στο "χτες" και φυσικά online είναι περίπου εντάξει αλλά το τηλέφωνο ακόμα ρδέλο. Το μοτορόλα το έβγαλα οφλάιν όταν είδα ότι γίνεται πανικός μην το χαλάσει και αυτό και μείνω χωρίς σωστό αρχείο επαφών...
nikos_abel
24/04/2017, 14:34
Έχω να πω το εξής: APPLE μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο. Δεν υπόσχεται "σωστό migration με έναν λογαριασμό email", το κάνει κιόλας.
:D (ναι το 'δέλο, όπου και να είμαι τα έχω όλα. ΟΛΑ όμως)
amyroukai
24/04/2017, 14:39
A και εννοείται ότι μπορείς να τις κάνεις (ακόμα) εξαγωγή σε αρχείο vcf αλλά δεν μεταφέρει λέει όλα τα στοιχεία και όταν πας να κάνεις επαναφορά στο άλλο τηλέφωνο αρχίζει το λολ, το ομιτζί, το θαμεσκίσειηλογοκρισία κλπ.
Τελικά ΜΟΝΟ αν το τηλέφωνο έχει "υποστεί" επαναφορά στις εργοστασιακές και τα συγχρονίσει πρώτη φορά λειτουργεί σωστά το πράγμα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, κλαυσίγελως. Και μην πω για εφαρμογές/ρυθμίσεις... Ή αλλαγή έκδοσης android...
Ναι, έχουμε πει ότι το Android δεν είναι για εχμ... άπειρους χρήστες. :p
Επίσης είναι ένα λειτουργικό για 15 δισεκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς hardware, όταν η απλ βγάζει ένα λειτουργικό για 5 συστήματα όλα κι όλα κι αυτά δικά της.
amyroukai
24/04/2017, 17:21
Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε :p
Πόση εμπειρία θέλει για να μεταφερθεί ο τηλεφωνικός κατάλογος από ένα τηλέφωνο σε ένα άλλο... Μηνύματα ΟΚ, bookmarks κλπ ΟΚ, άλλες εφαρμογές με αρχεία που χρειάζονται ΟΚ. Παιδεύεσαι λίγο αλλά τελικά δουλεύουν.
Με το πιο "απλό" έγινε της ... το κιγκλίδωμα.
Ούτε root πήγαμε να κάνουμε, ούτε να σβήσουμε μαμά εφαρμογές, ούτε αλλαγή bootloader ούτε τίποτα. Τηλεφωνικός κατάλογος από εδώ εκεί. Ή έστω, σβήσιμο καταλόγου και ανάκτηση από το οnline αντίγραφο. (στο τελευταίο κόλλησε στα 200 και μετά μήνυμα "ο συγχρονισμός δεν είναι διαθέσιμος". Βρε τι μΕ λες...
Σήμερα έκανα αυτή τη διαδικασία. Όλα πήγαν καλά. Δε μπορώ να καταλάβω τι σου έκατσε πάλι.
amyroukai
24/04/2017, 17:52
σε ΝΕΟ τηλέφωνο, ξέρω, όλα πήγαν ρολόι.
Μα η δυσκολία προκύπτει ακριβώς όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Όσο όλα πάνε καλά, ναι οκ, εύκολο είναι. :p
Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανες, δεν ήμουν εκεί, δεν αμφιβάλλω ότι ίσως είναι ιδιοτροπία του συστήματος ή του τηλεφώνου κι όχι δικό σου λάθος, αλλά δες από πάνω. Μπορεί απλά κάτι να σου διέφυγε. Προσωπικά δεν έχω χάσει ποτέ καμία επαφή και αλλάζω συσκευή τουλάχιστον μια φορά κάθε 2 χρόνια.
amyroukai
24/04/2017, 18:15
Συσκευή Α: Motorola Moto G 3rd gen καθημερινή χρήση.
Συσκευή Β: LG G2 καρτοκινητό σπάνια χρήση.
Ίδια email accts και στα δύο, άρα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι συγχρονισμένες οι επαφές ήδη. Δεν ήταν.
Βγαίνει η SIM από το Α και μπαίνει στο Β (αφού έχουν μεταφερθεί χειροκίνητα αρχεία SMS κλπ και τα τηλέφωνα είναι "ίδια" σαν δεδομένα χρήσης).
Ενεργοποιείται εκ νέου Viber κλπ.
πρέπει να μεταφερθούν "κάπως" οι επαφές που ΔΕΝ έχει η συσκευή Β.
crash. boom. bang.
όταν μετέφερα τις επαφές από το LG στο Motorola ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που το χρησιμοποίησα, δεν χάθηκε τίποτα και όλα πήγαν ρολόι. Και θεωρητικά θα έπρεπε μετά να παραμένουν "συγχρονισμένα" μέσω google και τα δύο.
Τσέκαρες μέσω browser/gmail αν οι επαφές ήταν όλες εκεί και σωστές; Αν δεν ήταν, άρα κάποιο τηλέφωνο δε συγχρόνισε, είναι λογικό να μη στις φέρνει.
Εμφανίζονται όλες οι επαφές, από gmail account και στα 2 τηλέφωνα; Μήπως είχες διαφορετικές ρυθμίσεις εμφάνισης;
Και καπου εδω χαχανιζουν με κακεντρεχια οι "αδαεις¨χρηστες του μηλου...
Ναι, αλλά ο αμυρού έχει +600€ στην τσέπη. Αγοράζει άλλα 3 κινητά άμα λάχει και συγχρονίζει επαφές όλη μέρα με διαβολικό γέλιο.
Ο Αμυρου δεν εχει τις επαφες του, αυτο ειναι το ποϊντ ;)
amyroukai
24/04/2017, 19:20
έχει τις επαφές του αλλά έχασε ώρες για μιά δουλειά που "έπρεπε" να γίνεται αυτόματα μιά που και ότι είχε διορθώσει στο ονλάιν δεν είχε περάσει στα τηλέφωνα παρά την θεωρητική ύπαρξη συγχρονισμού.
α ναι, και ακόμα δεν είναι σίγουρος αν έχει ΟΛΕΣ τις επαφές του :lol:
έχει τις επαφές του αλλά έχασε ώρες για μιά δουλειά που "έπρεπε" να γίνεται αυτόματα μιά που και ότι είχε διορθώσει στο ονλάιν δεν είχε περάσει στα τηλέφωνα παρά την θεωρητική ύπαρξη συγχρονισμού.
Ρε google, αφου και τις επαφες σου εχεις, και τα +600€ τι γκρινιαζεις;
Τελος καλο, ολα καλα να πουμε;
amyroukai
24/04/2017, 19:38
μπορεί. τις έχω σε vcf σίγουρα :lol:
nikos_abel
25/04/2017, 08:53
Και καπου εδω χαχανιζουν με κακεντρεχια οι "αδαεις¨χρηστες του μηλου...
(καλά, κάτσε να έχεις μείνει από χώρο στο άι Κλάουντ και θα σου πω εγώ :lol: )
RaGe_Raptor
25/04/2017, 09:37
On a side note , το S7 συνεχίζει να πέφτει με τον ίδιο ρυθμό. 403€ χθες
Side note στο side note ,έχω παραγγείλει οθόνη για το 5S
AUFGEBRACHT
25/04/2017, 09:52
το S7 συνεχίζει να πέφτει με τον ίδιο ρυθμό. 403€ χθες
Εκκλησία κλέβεις...
RaGe_Raptor
25/04/2017, 10:47
Εκκλησία κλέβεις...
Από περιέργια το παρακολουθώ . Έχω παραγγείλει οθόνη,λέμε ;)
Δε παρακολουθείς αυτό, που έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, να αναβαθμιστείς κίολας :D
381587
RaGe_Raptor
25/04/2017, 10:59
Δε παρακολουθείς αυτό, που έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, να αναβαθμιστείς κίολας :D
381587
Ας το πάρει το ποτάμι
Ας το πάρει το ποτάμι
Tο 32αρι το SE
RaGe_Raptor
25/04/2017, 11:02
Tο 32αρι το SE
Δεν δίνω πάνω από 299€ για SE :)
AristidisZ
25/04/2017, 11:08
Tο 32αρι το SE
Εγώ έχω βάλει ψυχολογικό όριο τα 300 για το 16άρι να σου πω την αλήθεια
Αν τσιμπήσει και λίγο το €/$, νομίζω θα είμαστε σε καλό δρόμο ;)
Δεν δίνω πάνω από 299€ για SE :)
Δεν ακυρώνεις τη παραγγελία της οθόνης λέω εγώ, γιατι το 16αρι ειναι πολύ κοντα στο όριο :D
RaGe_Raptor
25/04/2017, 11:23
Δεν ακυρώνεις τη παραγγελία της οθόνης λέω εγώ, γιατι το 16αρι ειναι πολύ κοντα στο όριο :D
Ήταν bargain. Άσε που θα πωληθεί εάν κι εφόσον ...
Δεν παίρνω 16άρι για κανένα λόγο.
AUFGEBRACHT
25/04/2017, 11:28
Μην απολογείσαι φίλος, αν περίμεναν από εμένα θα είχαν κλείσει, το δικό μου ψυχολογικό όριο για κινητό γενικά είναι κάτω από €100...
AristidisZ
25/04/2017, 11:28
Καλά αν δε το γεμίζεις βίντεο & φωτό δε νομίζω να έχεις θέμα με το μικρό...
Καλά αν δε το γεμίζεις βίντεο & φωτό δε νομίζω να έχεις θέμα με το μικρό...
Εκτός απο μικρά, ειναι ποιο αργά στο read/write
Grafton 505
15/05/2017, 19:53
Ποια η διαφορά του android lollipop από το android marshmallow ;
Σε απλά ελληνικά περικαλώ γιατί δεν μιλάω κινητοτηλεφωνικά, και θα καταλάβω καμιά διαφορά όταν χρησιμοποιώ το ένα ή το άλλο ;
amyroukai
15/05/2017, 20:10
όχι.
χμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μερικές εφαρμογές δεν υποστηρίζουν παλιότερες εκδόσεις αλλά αν είναι "κρίσιμη" για την καθημερινότητά σου κάποια τέτοια θα το δεις και αναβαθμίζεσαι.
Ποια η διαφορά του android lollipop από το android marshmallow ;
Σε απλά ελληνικά περικαλώ γιατί δεν μιλάω κινητοτηλεφωνικά, και θα καταλάβω καμιά διαφορά όταν χρησιμοποιώ το ένα ή το άλλο ;
Lollipop είναι η κωδική ονομασία της έκδοσης 5.x.x και Marshmallow είναι η κωδική ονομασία της έκδοσης 6.x.x. Είναι σαν να ρωτάς τι διαφορά έχουν τα Windows 7 από τα 8. Google it, αν θες τα τεχνικά. ;) Κάποια features μπορεί να τα θες ή μπορεί και να μην καταλάβεις καμία απολύτως διαφορά, πέρα από το UI.
Grafton 505
15/05/2017, 22:16
όχι.
χμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μερικές εφαρμογές δεν υποστηρίζουν παλιότερες εκδόσεις αλλά αν είναι "κρίσιμη" για την καθημερινότητά σου κάποια τέτοια θα το δεις και αναβαθμίζεσαι.
Lollipop είναι η κωδική ονομασία της έκδοσης 5.x.x και Marshmallow είναι η κωδική ονομασία της έκδοσης 6.x.x. Είναι σαν να ρωτάς τι διαφορά έχουν τα Windows 7 από τα 8. Google it, αν θες τα τεχνικά. ;) Κάποια features μπορεί να τα θες ή μπορεί και να μην καταλάβεις καμία απολύτως διαφορά, πέρα από το UI.
Απλά και κατανοητά . :beer:
Η μόνη αναβάθμιση που έκανα σε κινητό ήταν όταν πήγα από κουμπιά σε ταστ. :lol:
AristidisZ
16/05/2017, 08:13
Εκτός απο μικρά, ειναι ποιο αργά στο read/write
Να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά...
382408
el_hymador
16/05/2017, 09:09
Λοιπόν τώρα που το έχω κανά μήνα + το Xiaomi, μπορώ να πω ότι είναι μακράν το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ.
power hornet
16/05/2017, 11:49
πωπω τα παιδια απο το xiaomi-miui.gr ετοιμαζουν τον aroma installer δωσε πονοοο, αυτα ειναι θα απογειωθεί το κινητό xiaomi ρε μονο, τελος.
power hornet
16/05/2017, 12:01
Λοιπόν τώρα που το έχω κανά μήνα + το Xiaomi, μπορώ να πω ότι είναι μακράν το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ.
ναι βρε μαμανε τα κινητά τους, εγω ειχα για 5 χρονια το πρωτο τους το red rice απλα από τις πολλες αναβαθμίσεις τα ψιλο έπαιξε το τσιπακι και μου τράβαγε επανεκινησεις οταν το ζοριζα και κανενα 3ημηνο ειναι που πηρα ξανα xiaomi το redmi note 4xαπολυτα ευχαριστημενος ειμαι
Grafton 505
16/05/2017, 19:30
Πιο Xiaomi πήρες ; :a7:
Xiaomi Mi5 (https://www.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE)
Και εγώ με το Redmi 4 pro εδώ και κάνα μήνα κανένα πρόβλημα με ότι του έχω φορτώσει.
el-Gatto
22/06/2017, 10:25
Εδω κ 2 μήνες έχω ένα HUAWEI Y6II
Μια χαρά για τις δικές μου απαιτήσεις ,κ χωρίς προβλήματα-κολλήματα-κτλ
Εδώ κ μια εβδομάδα περίπου όμως ,δεν συνδέεται με PC ωστε να μπορώ να πάρω δεδομένα ,back up ,κτλ
Απ'όταν το πήρα ,με το που το συνέδεα με USB στο PC μου (WIN10) ,άκουγα τον χαρακτηριστικό ήχο ,μου άνοιγε μια kαρτέλα με επιλογές ,κι έκανα την δουλειά μου μια χαρά κ εύκολα.
Επίσης στις ειδοποιήσεις του κινητού ,εμφανιζόταν προεπιλογή "μόνο φόρτιση" ,με δυνατότητα να την αλλάξω εγώ κατά το δοκούν.
Τώρα πλέον ,όταν το συνδέω ,εκτελείται μόνο φόρτιση ,δεν μου βγαίνει ειδοπόιηση επιλογών συνδεσης στο κινητό ,κ δεν το βλέπει καθόλου το PC.
Ούτε μεσω του πρόγραμματος της HUAWEI μπορεί να συνδεθεί.
Εχω παέι βήμα-βημα αρκετές φορές τις οδηγίες προβλήματος σύνδεσης που μου δίνει η HUAWEI ,κ τίποτα.
Εχω κάνει επανεκκινήσεις στο κινητό ,κ το έχω δοκιμάσει σε 2 pc k 1 laptop...τίποτα.
Να σημειώσω επίσης ότι ,έχω πλέον επιλέξει χειροκίνητα ΟΝ στον εντοπισμό σφαλμάτων USB & ΟΝ στην λειτουργία μεταφοράς πολυμέσων κατά την σύνδεση USB.
Κι όμως συνεχίζει να μην εμφανίζεται-συνδέεται.
Eχει κάποιος καμιά ιδέα ,για το ΤΙ στον peonta μπορεί να συμβαίνει ???
Καλώδιο, driver...
Δοκίμασε επίσης αν κάνει διαφορά το usb debugging off/on.
Εδω κ 2 μήνες έχω ένα HUAWEI Y6II
Μια χαρά για τις δικές μου απαιτήσεις ,κ χωρίς προβλήματα-κολλήματα-κτλ
Εδώ κ μια εβδομάδα περίπου όμως ,δεν συνδέεται με PC ωστε να μπορώ να πάρω δεδομένα ,back up ,κτλ
Απ'όταν το πήρα ,με το που το συνέδεα με USB στο PC μου (WIN10) ,άκουγα τον χαρακτηριστικό ήχο ,μου άνοιγε μια kαρτέλα με επιλογές ,κι έκανα την δουλειά μου μια χαρά κ εύκολα.
Επίσης στις ειδοποιήσεις του κινητού ,εμφανιζόταν προεπιλογή "μόνο φόρτιση" ,με δυνατότητα να την αλλάξω εγώ κατά το δοκούν.
Τώρα πλέον ,όταν το συνδέω ,εκτελείται μόνο φόρτιση ,δεν μου βγαίνει ειδοπόιηση επιλογών συνδεσης στο κινητό ,κ δεν το βλέπει καθόλου το PC.
Ούτε μεσω του πρόγραμματος της HUAWEI μπορεί να συνδεθεί.
Εχω παέι βήμα-βημα αρκετές φορές τις οδηγίες προβλήματος σύνδεσης που μου δίνει η HUAWEI ,κ τίποτα.
Εχω κάνει επανεκκινήσεις στο κινητό ,κ το έχω δοκιμάσει σε 2 pc k 1 laptop...τίποτα.
Να σημειώσω επίσης ότι ,έχω πλέον επιλέξει χειροκίνητα ΟΝ στον εντοπισμό σφαλμάτων USB & ΟΝ στην λειτουργία μεταφοράς πολυμέσων κατά την σύνδεση USB.
Κι όμως συνεχίζει να μην εμφανίζεται-συνδέεται.
Eχει κάποιος καμιά ιδέα ,για το ΤΙ στον peonta μπορεί να συμβαίνει ???
Χρησιμοποιείς το δικό του καλώδιο; Παρόμοιο πρόβλημα είχα όταν το είχα συνδέσει με καλώδιο που ήταν μόνο για φόρτιση. Πιθανότατα το καλώδιο φταίει, ή δεν είναι το σωστό ή χάλασε.
el-Gatto
22/06/2017, 10:33
Εχω δοκιμάσει με διαφορετικά καλώδια ,κ με το δικό του φυσικά ,το οποίο είναι καινούργιο.
Εχω δοκιμάσει κ σε 3 διαφορετικά PC όπως είπα ,να χουν κ στα 3 πρόβλημα οι drivers ?
Αυτό το usb debugging off/on ,τι είναι - που το βρίσκω ;
(δεν είμαι κ τόσο γνώστης σε ότι δεν εμπεριέχει βίδες-παξιμάδια-&-μουτζούρα):D
"Εντοπισμός σφαλμάτων USB". :p
Κάθε συσκευή θέλει τον δικό της driver. Οι περισσότεροι βρίσκονται αυτόματα από τα win, αλλά ίσως το δικό σου είναι ειδική περίπτωση. Δεν ξέρω, απλά είναι πιθανό.
Τέλος, "παίξε" με τα διάφορα connection modes (MTP κτλ), δοκίμασέ τα όλα, ενώ αποσυνδέεις/συνδέεις το κινητό σου κάθε φορά.
Αυτό το usb debugging off/on ,τι είναι - που το βρίσκω ;
https://www.kingoapp.com/root-tutorials/how-to-enable-usb-debugging-mode-on-android.htm
Αμα δεν παίξει κάνει sync με κανα google drive ή λοιπά cloud πράγματα να μην παιδεύεσαι με καλώδια :)
el-Gatto
22/06/2017, 10:45
"Εντοπισμός σφαλμάτων USB". :p
Το χω ανοιχτό ,κ το χω ανοιγοκλείσει αρκετές φορές δοκιμαστικά ,δεν...
Κάθε συσκευή θέλει τον δικό της driver. Οι περισσότεροι βρίσκονται αυτόματα από τα win, αλλά ίσως το δικό σου είναι ειδική περίπτωση. Δεν ξέρω, απλά είναι πιθανό.
Αφού έπαιζε μια χαρά σε λέω μπρε...
Τέλος, "παίξε" με τα διάφορα connection modes (MTP κτλ), δοκίμασέ τα όλα, ενώ αποσυνδέεις/συνδέεις το κινητό σου κάθε φορά.
Το'χω κάνει κ τούτο...
https://www.kingoapp.com/root-tutorials/how-to-enable-usb-debugging-mode-on-android.htm
Αμα δεν παίξει κάνει sync με κανα google drive ή λοιπά cloud πράγματα να μην παιδεύεσαι με καλώδια :)
Ναι..είναι μια λύση ,αλλά δεν θέλω να μου μεταφέρει μόνιμα αυτό δεδομένα ,κ δεν το πολυέχω με τα σύνεφα ,σε αντίθεση με τα χώματα...:D
Μηχανήματα του Σατανά. Έχω παιδευτεί πάρα πολλές φορές με κινητά που δεν ανιχνεύονται, ενώ "έπαιζαν μια χαρά", χωρίς να πειραχτεί τίποτα. Εγώ θα διέγραφα τη συσκευή από τον device manager και θα έκανα επανεκκίνηση, αφού δοκίμαζα όλα τα settings από το κινητό.
Αλλά είναι πολύ πιθανό να φταίει το καλώδιο, όπως είπα από την αρχή, και τόνισε ο Βύρωνας.
zannisvel
22/06/2017, 11:02
Ρε παιδια βρηκα ενα Huawei P10 στη σταση του λεωφορείου διπλα απο εκει που παρκαρω το μηχανακι. Ηταν κλειστο, το ανοιξα μηπως και δεν εχει pin για να μπορεσει να με καλεσει ο ιδιοκτητης του αλλα τιποτα ειναι κλειδωμενο. Υπαρχει τροπος να βρω τον ιδιοκτητη του? Αμαρτια τοσο ακριβο κινητο.
Αν πας στον πάροχο και δώσεις τη sim του;
zannisvel
22/06/2017, 11:08
You got a point.
el-Gatto
22/06/2017, 11:17
Μηχανήματα του Σατανά. Έχω παιδευτεί πάρα πολλές φορές με κινητά που δεν ανιχνεύονται, ενώ "έπαιζαν μια χαρά", χωρίς να πειραχτεί τίποτα. Εγώ θα διέγραφα τη συσκευή από τον device manager και θα έκανα επανεκκίνηση, αφού δοκίμαζα όλα τα settings από το κινητό.
Αλλά είναι πολύ πιθανό να φταίει το καλώδιο, όπως είπα από την αρχή, και τόνισε ο Βύρωνας.
Μόλις δοκίμασα κ 5ο + 6ο διαφορετικό καλώδιο...τίποτα.
Ανοιγόκλεισα-άλλαξα κ όλα τα σχετικά settings που αναφέρατε παραπάν...τίποτα.
Τες πα...ευχαριστώ που ασχοληθήκατε...και ίδωμεν τι...
Μπορεί όλα τα καλώδια να είναι ακατάλληλα. Με άλλο κινητό δουλεύουν κανονικά; Δεν υπάρχει κάτι άλλο, που μπορώ να σκεφτώ. Τα αναφέραμε όλα. Κάπου εκεί πρέπει να βρίσκεται η λύση σου.
el-Gatto
22/06/2017, 11:23
Μπορεί όλα τα καλώδια να είναι ακατάλληλα. Με άλλο κινητό δουλεύουν κανονικά;
Ναι ,με άλλο-άλλα 2- κινητά δουλεύουν κανονικά τα καλώδια.
Αλλωστε το 1 από τα 6 είναι το δικό του ,το οποίο καινούργιο.
Και με το δικό του κι άλλο 1 συγκεκριμένο το'χα συνδέσει κι είχε δουλέψει μια χαρά πολλάκις αυτό το 2μηνο που το'χω.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο, που μπορώ να σκεφτώ. Τα αναφέραμε όλα. Κάπου εκεί πρέπει να βρίσκεται η λύση σου.
ΟΚ...ξαναματαφχαριστώ σας. :beer:
argiris34
22/06/2017, 12:15
Πιο Xiaomi πήρες ; :a7:
Xiaomi Mi5 (https://www.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE)
και mi5s plus κανα τριμηνο τωρα μια χαρα , μονο που περασα custom rom (resurrection remix) γιατι δεν μπορεσα να κανω ζαφτι το mui κατα τα αλλα συστηνεται ανεπιφυλακτα
ΟΚ...ξαναματαφχαριστώ σας. :beer:
Κώστα, για να μετεφέρεις αρχεία δεν χρειάζεσαι καλώδιο αρκεί να είναι στο ίδιο δίκτυο το PC και το κινητό. Μέσω ftp (file tranfer protocol)
Αρκετά προγράμματα διαχείρησης αρχείων το έχουν σαν επολογή. Τα Xiaomi δε, το έχουν από την "μαμά" στον προεγκατεστημενο File explorer.
Είναι απλό και δεν χρειάζεται drivers και καλώδια.
Δες εδώ http://webcazine.com/12502/how-to-transfer-files-between-windows-and-xiaomi-phone-miui-v5-using-ftp/ και καλές μεταφορές.
Πας στον file explorer και βρίσκεις την επιλογή FTP (δεν έχω πια Xiaomi να σου πω ακριβώς). Πατάς start. Σου γράφει μια διεύθυνση (πχ ftp://192.168.1.50:2121) που τη βάζεις στο PC στη διεύθυνση του Chrome, Internet Explorer, Firefox, Windows Explorer... όποιο έχεις.
Μετά κατεβάζεις και ανεβάζεις αρχεία σαν να είσαι συνδεδεμένος με καλώδιο.
384400 384401
el-Gatto
22/06/2017, 14:27
To τηλ είναι HUAWEI...k που δι@λο είναι αυτό το file explorer ??? . . .δεν το βρίσκω
Βρίσκω εργαλείο ΑΡΧΕΙΑ ,αλλά δεν μου δίνει από το μενού επιλογή ftp
Kαι μη γελάτε ρε...γέρος άνΘρωπας είμαιναι...:a024:
RaGe_Raptor
22/06/2017, 14:45
el-gatto ,
πάρε αυτό (http://www.skroutz.gr/s/11504255/Apple-iPhone-SE-32GB.html) και δε θα χρειαστεί να ασχοληθείς ποτέ ξανά.
el-gatto ,
πάρε αυτό (http://www.skroutz.gr/s/11504255/Apple-iPhone-SE-32GB.html) και δε θα χρειαστεί να ασχοληθείς ποτέ ξανά.
Εντάξει, δεν είναι ΤΟΣΟ γέρος.
RaGe_Raptor
22/06/2017, 14:52
Εντάξει, δεν είναι ΤΟΣΟ γέρος.
έλα........μπορείς και καλύτερα :lol::beer:
To τηλ είναι HUAWEI...k που δι@λο είναι αυτό το file explorer ??? . . .δεν το βρίσκω
Βρίσκω εργαλείο ΑΡΧΕΙΑ ,αλλά δεν μου δίνει από το μενού επιλογή ftp
Kαι μη γελάτε ρε...γέρος άνΘρωπας είμαιναι...:a024:
Sorry. Είχα κολλήσει ότι έχεις Xiaomi.
Βάλε τον es file explorer η τον solid explorer ή τον X-plore. Και οι τρεις έχουν τέτοια δυνατότητα.
Εγώ έχω τον solid αγορασμένο χρόνια αλλά πρέπει να το έχει και στην δωρεάν έκδοση.
el-Gatto
22/06/2017, 20:49
Sorry. Είχα κολλήσει ότι έχεις Xiaomi.
Βάλε τον es file explorer η τον solid explorer ή τον X-plore. Και οι τρεις έχουν τέτοια δυνατότητα.
Εγώ έχω τον solid αγορασμένο χρόνια αλλά πρέπει να το έχει και στην δωρεάν έκδοση.
Ευχαριστώ Κωστή....θα τα δοκιμάσω.
Το πρώτο πρόβλημα που συναντώ με το Xiaomi Redmi Note 3.
385075
Μου βγάζει error 492 το Google Play και δεν εγκαθιστά τίποτα.
385076
Χωρίς να είναι root και λοιπά περίεργα. Τα έχω κάνει όλα, καθαρισμό cache, απεγκατάσταση ενημερώσεων, αλλαγή λογαριασμού Google. Μόνο στο τελευταίο ξεκόλλησε λίγο έκανε κάποιες ενημερώσεις αλλά μετά πάλι τα ίδια. Το γλυτώνω το reset; Θα διορθωθεί αν το κάνω;
Για να σας δω τώρα....
Έχω έναν ξάδερφο, που έχει μια κουνιάδα, που είναι γνωστή μιας άγνωστης που έχει iPhone.
To iPhone πέθανε. Ανεπιστρεπτί και άνευ όρων.
Πήγε λοιπόν και πήρε Android - Πως κάνει recover τις επαφές από το iCloud που τις είχε κάνει backup?
Λογικά θα πρέπει να πληρώσεις 200€ στην Apple γι'αυτό το extra feature. :lol:
Δες το 4. (http://www.ubergizmo.com/how-to/how-to-transfer-contacts-from-iphone-to-android-5-ways/)
Δες το 4. (http://www.ubergizmo.com/how-to/how-to-transfer-contacts-from-iphone-to-android-5-ways/)
OK, μου είπε ότι το πράγμα δούλεψε μια χαρά και με την 1η.
Vstrommer71
31/07/2017, 17:18
Το πρώτο πρόβλημα που συναντώ με το Xiaomi Redmi Note 3.
385075
Μου βγάζει error 492 το Google Play και δεν εγκαθιστά τίποτα.
385076
Χωρίς να είναι root και λοιπά περίεργα. Τα έχω κάνει όλα, καθαρισμό cache, απεγκατάσταση ενημερώσεων, αλλαγή λογαριασμού Google. Μόνο στο τελευταίο ξεκόλλησε λίγο έκανε κάποιες ενημερώσεις αλλά μετά πάλι τα ίδια. Το γλυτώνω το reset; Θα διορθωθεί αν το κάνω;
Το εκανε και σε μενα κατα καιρους με αλλα τηλεφωνα.Βρες κι εγκατεστησε το play store σαν .apk και θα δουλεψει εκτος απροοπτου.Εμενα εβγαζε το μηνυμα αυτο,το εβαζα χειροκινητα και τελος
Το εκανε και σε μενα κατα καιρους με αλλα τηλεφωνα.Βρες κι εγκατεστησε το play store σαν .apk και θα δουλεψει εκτος απροοπτου.Εμενα εβγαζε το μηνυμα αυτο,το εβαζα χειροκινητα και τελος
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δε σκαμπάζω πολλά. Τι εννοείς; Πως θα εγκαταστήσω αυτό το apk; Εφόσον υπάρχει ήδη σαν εφαρμογή το playstore και δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω.
Vstrommer71
02/08/2017, 13:28
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δε σκαμπάζω πολλά. Τι εννοείς; Πως θα εγκαταστήσω αυτό το apk; Εφόσον υπάρχει ήδη σαν εφαρμογή το playstore και δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω.
Γκουγκλαρε π.χ google play store apk και θα βρεις καποια site απο οπου μπορεις να κατεβασεις το apk αυτο(προσοχη στα site αυτα κυκλοφορουν και διαφημιστικες χαζομαρες οποτε βεβαιωσου οτι το link που πατας επανω σιγουρα κατεβαζει το προγραμμα playstore apk)
Ειναι ας πουμε σαν στα windows να κατεβαζεις το εκτελεσιμο προγραμμα .exe.Οταν κατεβει το εγκαθιστας(περνωντας μια συνηθη προειδοποιηση οτι το προγραμμα δεν κατεβηκε απο αναγνωρισμενη πηγη μπλα μπλα μπλα) και θα δουλεψει για να κατεβαζεις εφαρμογες
EDIT Ανταλλασω καποιες ωρες μαθημα για τα μπλιπλικια που ξερω με αντιστοιχες ωρες μαθηματος στα υπεροχα κατσαβιδοθεματα που ασχολεισαι :lol:
Ειχα το ιδιο προβλημα με το Meizu Metal που πηρα πριν 2 χρονια.
Η λυση ειναι να κατεβάσεις Google Servises που λειτουργουν στο κινητο σου
Απο κει και πέρα... Πηρα OnePlus 3T 6gb 128 gb και τελειωσε το παραμυθι...
ΟΚ, μετά από 3 μέρες με το note4, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να έχει iPhone (και να έχει δώσει τόσα λεφτά).
Δικαιολογούνται μόνο οι ηλίθιοι.
Οι λόγοι είναι απολύτως ξεκάθαροι:
387281
Οι λόγοι είναι απολύτως ξεκάθαροι:
387281
Ε καλά, το ίδιο δείχνεις μ' ένα Rolex Μαιμού... και να έχεις ένα Android...
Θα δείχνεις πλουσιος, θα έχεις τηλέφωνο και θα σου έχουν περισσέψει καμια 500ρια €
Rolex, Apple και Smart ή SUV πάνε μαζί. Αν έχεις Smart, είναι απαραίτητο να αντικαταστήσεις το σήμα στο καπό με αυτό της Mercedes. Φυσικά πάντα αυτοκόλλητο Apple στο πίσω μέρος. Εκτός αν είσαι Κρητικός, οπότε αφήνεις μόνο της Κρήτης.
Φυσικά πάντα αυτοκόλλητο Apple στο πίσω μέρος.
Στα χρόνια τα δικά μου έπαιζε και το καρχαριάκι πάουλ & σάρκ κ νωρίτερα η νότα της ηχοκίνησης :D
ΟΚ, μετά από 3 μέρες με το note4, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να έχει iPhone (και να έχει δώσει τόσα λεφτά).
Ποτέ δεν είναι αργά
387282
ps
Τηλεφωνάρα πήρε ο ξάδερφος, που έχει μια κουνιάδα, που είναι γνωστή μιας άγνωστης
Ποτέ δεν είναι αργά
387282
ps
Τηλεφωνάρα πήρε ο ξάδερφος, που έχει μια κουνιάδα, που είναι γνωστή μιας άγνωστης
Ναι η Qφάλα και δεν το περίμενε...
Και δυστυχώς το 4ρι είναι και το τελευταίο note.
Τα υπόλοιπα που βγήκαν μόνο note δεν είναι.
γιατί κάποιοι δεινόσαυροι έτσι έχουν συνηθίσει.
όταν βγήκε το iphone πρακτικά δεν είχε ανταγωνιστή και το android άργησε να γίνει ανταγωνιστικό (όμορφο και γρήγορο)
έφτιαξε το φανατικό κοινό και πορεύεται.
είναι όπως στις μηχανές. όταν κάποιος το μόνο που ξέρει είναι χόντα θα πάει σαν πρόβατο να ξανασκάσει τα λεφτά του στη χόντα.
"σαν τη χόντα καμιά" "μόνο γιαπωνέζος φίλαι" κτλ κτλ
ε βάλε και το πουλ μουρ, ίματζ που έχουν ανάγκη οι νεαροί και οι βλάκες και έδεσε το γλυκό.
και από την άλλη βέβαια δεν καταλαβαίνω γτ υπάρχουν τα άλλα πρόβατα που πάνε και σκάνε 800-900 ευρώ για τα galaxy/note άλλα οκ.
το καλό είναι ότι στα android πέφτει η τιμή γρήγορα οπότε το αγοράζεις μετά από 5-6 μήνες και το χαίρεσαι.
και από την άλλη βέβαια δεν καταλαβαίνω γτ υπάρχουν τα άλλα πρόβατα που πάνε και σκάνε 800-900 ευρώ για τα galaxy/note άλλα οκ.
Μην ξεχνάς και το νέο Pixel που έχει κοντά στο χιλιάρικο. Ντρέπομαι για λογαριασμό της Google. Και είμαι φαν.
Μην ξεχνάς και το νέο Pixel που έχει κοντά στο χιλιάρικο. Ντρέπομαι για λογαριασμό της Google. Και είμαι φαν.
κι εγώ ρε φίλαι. μαλακία απόφαση της google και δεν πέφτει με τίποτα η τιμή.
-κάτοχος nexus 5x
Ναι αλλά πέφτει γρήγορα η τιμή του, όπως πρέπει και γίνεται στα προιόντα τεχνολογίας, πλην απλ
Τα απλ πασάρουν την ίδια "τεχνολογία" εδώ και 10 χρόνια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πέσει η τιμή τους. Δε βγάζουν κάτι καλύτερο. :lol:
Ναι αλλά πέφτει γρήγορα η τιμή του, όπως πρέπει και γίνεται στα προιόντα τεχνολογίας, πλην απλ
τι κάνει;
Vstrommer71
04/08/2017, 12:31
Και που βεβαια το μεγαααλο θεμα με τα σουπερ-ντουπερ κινητα ειναι οτι το πρωι ξεκινας και μετα το απογευμα δεν εχεις μπαταρια,και κουβαλας μαζι σου αηδιες power bank και αηδιες.
Πηρα το Zenfone Max και ησυχασα,τουβλακι αλλα τρεις μερες γεματες χρηση στην δουλεια και δεν λεει να ψοφησει η μπαταρια
Ευτυχως στα λαπτοπ την ψυλλιαστηκαν την δουλεια και ολα τα καινουργια μικρα ειναι με πανω απο 9 ωρες διαρκεια μπαταριας και καποια στις 14-15 ωρες
Καλο ειναι να εχεις κατι μικρο,δυνατο και ελαφρυ αλλα να μην εισαι κι ολη την ωρα ψαχνοντας μπριζες.
Το Max εμενα σε εκτακτη περιπτωση με εβγαλε μια ολοκληρη μερα με την μπαταρια στο 10%,αξια ανεκτιμητη.Σκασιλα μου τα σουπερ Snapdragons,τριπλες καμερες και ντουπερ οθονες που μολις τα χρησιμοποιησεις ψοφαει το τηλεφωνο σε μιση μερα!
Οποτε αγαπητοι κατασκευαστες βαλτε στην εξισωση και μπαταριες που να μπορουν να ταϊσουν αξιοπρεπως τις επιδοσεις που διαφημιζετε στα τηλεφωνα
Είναι σαν να λες ότι το 990 καίει, οπότε πήρες Xioenhei 250, που βγάζει 500 χλμ με ένα ντεπόζιτο. Συγχαρητήρια, αλλά οκ, δεν είναι για όλους. :p
Vstrommer71
04/08/2017, 12:41
Είναι σαν να λες ότι το 990 καίει, οπότε πήρες Xioenhei 250, που βγάζει 500 χλμ με ένα ντεπόζιτο. Συγχαρητήρια, αλλά οκ, δεν είναι για όλους. :p
Υποθετικα το παραδειγμα σου θα ηταν αντιστοιχο αντι για το 990 που καιει να παρεις ενα 690 με μεγαλο ντεποζιτο που βγαζει 500 χλμ.Αυτη ειναι η σωστη συγκριση:)
Αντίστοιχα, εγώ πήρα το 1290 για να πηγαίνω στην καφετέρια μόνο και τη βγάζω 3 μέρες με την ίδια μπαταρία. :lol:
Τρου στόρι.
Αντίστοιχα, εγώ πήρα το 1290 για να πηγαίνω στην καφετέρια μόνο και τη βγάζω 3 μέρες με την ίδια μπαταρία. :lol:
Τρου στόρι.
To πήρα, το φόρτισα, το ξαναφόρτισα μετά από 2 μέρες βάρβαρης χρήσης.
To πήρα, το φόρτισα, το ξαναφόρτισα μετά από 2 μέρες βάρβαρης χρήσης.
Το note;
τι κάνει;
Περισσότερο απο τα απλ, τουλάχιστον
Το note;
Υes. Όχι το Galaxy όμως.
Μου κάνει εντύπωση γιατί έχω 2 ,1 note 4 και το note edge τα οποίο αμφότερα βγάζουν 24ωρο με φουλ χρήση.