Σύνδεση

View Full Version : Περί κινητών τηλεφώνων

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

BLiTzER
06/09/2016, 11:09
Είμαι μοναδικός στο είδος μου στην εταιρεία. Αλλά έχω πεθάνει στα γέλια, είναι αλήθεια.

Το πρώτο μου smartphone ήταν Samsung Omnia, φίλος. Δεν πρέπει να υπήρχε ούτε σαν ιδέα το iphone στην Ελλάδα τότε.

peterTHErider
06/09/2016, 11:13
Ενα απλο παραδειγμα,δεν ειμαι και ιδιαιτερα χωμενος στον προγραμματισμο κινητων κυριως γτ βαριεμαι.
Παμε παρακατω,φετος στις διακοπες θελαμε με την γυναικα να βαλουμε τραγουδια να ακουμε απο το ιντερφοουν.τραγουδια σε πισια και τετοια δεν εχω καθολου.οποτε για μενα youtube downloader και οτι χαζευα μου αρεσε και το περνουσα ΑΜΕΣΩΣ.
Η γυναικα με μοστραδορικο 6ς ηπιε πορτοκαλα και αγορασε mp3 player γιατι αν επρεπε να μπλεξει με αιτιουνς κλπ θα ετρωγε τα νιατα της εκει.
Αυτα.

pipe_smoker
06/09/2016, 11:15
Είμαι μοναδικός στο είδος μου στην εταιρεία. Αλλά έχω πεθάνει στα γέλια, είναι αλήθεια.

Το πρώτο μου smartphone ήταν Samsung Omnia, φίλος. Δεν πρέπει να υπήρχε ούτε σαν ιδέα το iphone στην Ελλάδα τότε.

Κι εμενα η πρωτη μου ηλεκτρική κιθάρα ηταν απο καυσόξυλο και πηνια μοτοσυκλετας, οσάν του Brian May.
Αυτο δεν αλλάζει το γεγονός οτι η fender έφερε τις ηλεκτρικές solid body στην αγορά.

Μοναδικός στο είδος σου εισαι γενικά.
Γι'αυτο και σ'αγαπαμε και καθόμαστε να μας σπας τα νεύρα :lol:

BLiTzER
06/09/2016, 11:16
Ενα απλο παραδειγμα,δεν ειμαι και ιδιαιτερα χωμενος στον προγραμματισμο κινητων κυριως γτ βαριεμαι.
Παμε παρακατω,φετος στις διακοπες θελαμε με την γυναικα να βαλουμε τραγουδια να ακουμε απο το ιντερφοουν.τραγουδια σε πισια και τετοια δεν εχω καθολου.οποτε για μενα youtube downloader και οτι χαζευα μου αρεσε και το περνουσα ΑΜΕΣΩΣ.
Η γυναικα με μοστραδορικο 6ς ηπιε πορτοκαλα και αγορασε mp3 player γιατι αν επρεπε να μπλεξει με αιτιουνς κλπ θα ετρωγε τα νιατα της εκει.
Αυτα.

Με 50 ευρωπουλάκια, η απλ σίγουρα θα σου έβρισκε λύση. :lol: Για εσάς δουλεύει βρε!

Κι εμενα η πρωτη μου ηλεκτρική κιθάρα ηταν απο καυσόξυλο και πηνια μοτοσυκλετας, οσάν του Brian May.
Αυτο δεν αλλάζει το γεγονός οτι η fender έφερε τις ηλεκτρικές solid body στην αγορά.

Μοναδικός στο είδος σου εισαι γενικά.
Γι'αυτο και σ'αγαπαμε και καθόμαστε να μας σπας τα νεύρα :lol:

:*

Είναι αλήθεια ότι ήθελα να το σπάσω και, 2 μήνες μετά, το χάρισα στην αδερφή μου και πήρα ένα συμβατικό κινητό. Αλλά αυτά μεταξύ μας.

Panos76
06/09/2016, 11:26
365404

pipe_smoker
06/09/2016, 11:37
Με 50 ευρωπουλάκια, η απλ σίγουρα θα σου έβρισκε λύση. :lol: Για εσάς δουλεύει βρε!

Με 6 ευρωπουλακια για την ακρίβεια, και το πρώτο τρίμηνο δωρεάν :D

@peterbmwrider
Κοιτα να δεις το γίνεται τώρα στο κομμάτι που αναφέρεις.
Εσύ μπορει να γουστάρεις ραδιόφωνο, ο αλλος να κατεβάζει τραγούδια απο το YouTube, ο δίπλα να εχει ολόκληρες δισκογραφίες τορενταδικες κατεβασμένες.

Εγω όσες φορές έχω προσπαθήσει να φορτώσω μουσική στο iPhone, τελικα θα παρω τα φρυδια μου, γιατι πάντα (μα πάντα ομως) θα μου έρθει όρεξη να ακούσω 1-2-5-10 τραγούδια τα οποια δε θα τα έχω περάσει στο κινητό.
Οποτε ή πρεπει να φάω όλη τη χωρητικότητα για να το κάνω MP3 player, ή δέχομαι το ντηλ της Apple.

6 ευρωπουλακια το μήνα, κι έχω πρόσβαση σε όλη τη βιβλιοθήκη των iTunes οποτε μου γουστάρει.
Ξυπνάω το πρωι, τσεκάρω αν εχει καμια ετοιματζίδικη playlist που να μου κανει κέφι (αν δεν εχει φτιάχνω μια δικιά μου μεσα σε ενα λεπτό), ακουστικά κι έτοιμος.

Κι εχει τα πάντα μεσα ρε μαστορη? Ακόμα κι ενα ηπειρωτικο που θυμάμαι τον παππού μου να παίζει στη φλογέρα?
Εχει ελλείψεις, σαφώς.
Αλλα όσο παει και γιομιζει.

Και τα 6 ευρώ? Ειναι πολλα/λίγα/καλα/κοροιδια/απάτη?
Αν θες τα δίνεις, αν δε θες δεν τα δίνεις.
Αξιολογείς αν αξίζει το κόστος και πράττεις ανάλογα.

amyroukai
06/09/2016, 11:39

πλέον μεταφέρεις τα Mp3 χωρίς itunes αλλά είστε άσχετοι...

BLiTzER
06/09/2016, 11:44
Αν θες να δεις βίντεο, είναι 15€ τον μήνα.

Αν θες τσόντες, 40€ τον μήνα.

Αν θες να παίξεις κάποιο παιχνίδι, 10€ το καθένα.

Αν θες κάποια εφαρμογή, 15€ η καθεμία.

Αν θες να χρησιμοποιήσεις τον φακό, είναι 1€ την ημέρα.

Αν θες το gps με πλήρεις λειτουργίες, βάζεις google maps. :lol:

365405

nickald
06/09/2016, 11:45
Θέλω να βάλω ενα mp3 για ringtone στο κινητο μου. Στο asus που εχω το ριχνω στην καρτα μνημης και κανω set as ringtone.

Μπορει να μου πει καποιος εναν τροπο να κανω το ιδιο στο apple που να μην χρειαζεται να χρησιμοποιησω τριτο προγραμμα, συνδεση στην πωςτηνλενε σουιτα για τον υπολογιστη και προφανως τζαμπα? (ας πουμε για χαρην της κουβεντας οτι εχω αγορασει το σιντιΖ και κατεχω νομιμα το τραγουδι του ΤερλεγκαΖ που θελω να χτυπαει το μαραφετι μου)

η αληθεια ειναι οτι εχω να πιασω τετοιο ματζαφλερι απο εποχη 4s....

7Tolis
06/09/2016, 11:49
Το αηφόνι είναι πιο σταθερό,εχει καλογραμμένες εφαρμογες και δεν κρασάρει συχνά.Το ανδρόιδ ειναι πιο ευχρηστο όμως και το φέρνεις στα μέτρα σου.Οταν πετύχεις κακογραμμένη εφαρμογή στο ανδρόιδ,πολύ απλά εγκαθιστάς μια άλλη.Σε τελική ανάλυση,miui και ξερό ψωμί.
Πρόσφατα πήρε η γυναίκαμ το εντζ γκάλαξυ 6 με αναβάθμιση και το κινητό πετάει.Επι σειρά ετών,6-7 χρόνια είχε apple και τελικά σιχτίρισε.

Miui και ξερό ψωμί.Pipe στείλε μου μια φωτό ή ενα τραγούδι μέσω μπλουτουθχαχαχαχαχαχα epic fail.

amyroukai
06/09/2016, 11:50
Θέλω να βάλω ενα mp3 για ringtone στο κινητο μου. Στο asus που εχω το ριχνω στην καρτα μνημης και κανω set as ringtone.

δεν το επιτρέπουν όλες οι υλοποιήσεις όλων των εταιριών

nickald
06/09/2016, 12:01

χμμμ... οτι droid περασε απο τα χερια μου παντως καπως ετσι το εβαζα...

Στον Αη-Φον παντως ηταν τραγικα πιο περιπλοκη (νταξ ξερω κλαιν) διαδικασια και έμενα με τα defaults (νταξ θα μΕ πεις και χαλασε ο κοσμος για ενα ντριν ντριν τωρα....) ringtones.

Just saying

Vice
06/09/2016, 12:03
Στο iphone τελευταια φορά που τσέκαρα έπρεπε να περάσεις το τραγουδι στο itunes, να το βρεις στην λίστα, να το κανεις επεξεργασια ώστε να διαλέξεις μέχρι το πολυ 30 δευτερολεπτα, να το σώσεις σαν νεο αρχείο, να το μετατρέψεις με δεξι κλικ σε .m4a αρχείο, να το βρείς στον finder, να κανεις μετονομασια σε .m4r, να το ξαναπετάξεις στο itunes και μετα να συνδέσεις το iphone και να κανεις sync αφού εχεις επιλέξει να συγχρονίζει και τα ringtones.

nickald
06/09/2016, 12:15
Στο iphone τελευταια φορά που τσέκαρα έπρεπε να περάσεις το τραγουδι στο itunes, να το βρεις στην λίστα, να το κανεις επεξεργασια ώστε να διαλέξεις μέχρι το πολυ 30 δευτερολεπτα, να το σώσεις σαν νεο αρχείο, να το μετατρέψεις με δεξι κλικ σε .m4a αρχείο, να το βρείς στον finder, να κανεις μετονομασια σε .m4r, να το ξαναπετάξεις στο itunes και μετα να συνδέσεις το iphone και να κανεις sync αφού εχεις επιλέξει να συγχρονίζει και τα ringtones.

Αυτο θυμαμαι κι εγω

amyroukai
06/09/2016, 12:30
εγώ πάλι θυμάμαι να ζητάει ogg το ανδρόιδ και έκτοτε το έγραψα παλαιά παπούτσια... ότι έχει μέσα :lol:

p@nos
06/09/2016, 13:20
Aκόμα δε μας έχεις πει τι μπορεί να κάνει κάποιος με ένα κινητό επιδόσεων...

Τρέχει κάποιον κώδικα που χρειάζεται επεξεργαστική ισχύ επί παραδείγματι ;

Κάνει photoshop ;

Τι κάνει ακριβώς ;

Και δε θέλω να μου πεις κάτι που μπορεί εν δυνάμει να κάνει ένα κινητό καλύτερα από ένα άλλο, θέλω να μου πεις κάτι που κάνει ένας προχωρημένος χρήστης στην καθημερινότητά σου

δηλαδη για να εχεις επεξεργαστικη ισχυ πρεπει να τρεχεις φοτοσοπ?
εχεις πληθωρα εφαρμογων που απαιτουν, εχεις ενα σωρρο προγραμματα για να το κανεις χρηση σε συνδιασμο με υπολογιστη, εχεις δυνατοτητα προβολης σε οθονη, ειτε με καλωδιο, ειτε με wifi, συνδεση πληκτρολογιου και ποντικιου, για να κανεις δουλεια γραφειου με εφαρμοφες office κλπ

πλεον εχεις δυνατοτητα vr, που απαιτει αρκετη ισχυ, και γενικα, το πραγμα παει προς τα εκει...πολλα πραγματα, και ο καθενας με τις δικες του αναγκες...σημασια εχει οτι η συσκευη με ισχυ, μπορει να τους ικανοποιησει ολους

Δεκτο!

Εγώ περιμένω να ακούσω γιατι το iPhone των 600 ειναι μεγαλύτερη απάτη απο το σαμσουνγκ των 600.

Ας πουμε, ενα ειναι αυτο.
Κι αλλα περιμένω να ακούσω, αλλα ο άλλος μας εχει παρει στο ψιλό και γελάει που μας ανεβάζει την πίεση με το τρολαρισμα του:lol:

γιατι δεν εχει επεκταση μνημης...γιατι η βασικη εκδοση ειναι 16γβ που δε κανει για τιποτα, και το 64 στο χρεωνουν 150ε παραπανω
γιατι εχει οθονη 720ρ ενω το αλλο 2κ, γιατι εχει αμολεντ οθοναρα, ενω το αλλο ταπεινη lcd, γιατι εχει πολυ χαλια μπαταρια ενω το σαμμυ εχει πολυ καλυτερη, γενικα για ενα σωρρο λογους....

τα γενικα περι λαγκαρισματος, κολανε εφαρμογες, κρασαρουν, ειναι κατι σα τη γκομενα απο το χωριο...ανυπαρκτα :lol:

7Tolis
06/09/2016, 13:25

:nono:

όποιο θέλεις,ο,τι θέλεις set as ringtone.

pipe_smoker
06/09/2016, 13:45
Αν θες να δεις βίντεο, είναι 15€ τον μήνα.

Αν θες τσόντες, 40€ τον μήνα.

Αν θες να παίξεις κάποιο παιχνίδι, 10€ το καθένα.

Αν θες κάποια εφαρμογή, 15€ η καθεμία.

Αν θες να χρησιμοποιήσεις τον φακό, είναι 1€ την ημέρα.

Αν θες το gps με πλήρεις λειτουργίες, βάζεις google maps. :lol:

365405

Ο Τζαμπας εχει πεθάνει πολλα χρονια, αν υπήρξε και ποτέ.

Δε σε υποχρεώνει κανεις να δώσεις το 6ευρακι.
Σου παρέχει ομως αυτη τη δυνατότητα, αν δε γουστάρεις να κατεβάζεις απο YouTube ή να περνάς απο τον υπολογιστή στο κινητό ή οτιδηποτε.

Λες και το android ειναι ο Νταλαρας.
Τα μαζεύει για την Κύπρο:lol:

ΥΓ. Το μόνο που μου τη σπάει ειναι οτι η Apple ακολουθεί πολιτική family φάση, και δεν εχει τσόντες ούτε με 40 ευρώ.
Αν είχε θα σου έλεγα εγω.
Να ανοίγεις απλικέισο μπραζερς ασούμε..... Να αγαλλιάζει η ψυχή σου:D

BLiTzER
06/09/2016, 13:47
ΥΓ. Το μόνο που μου τη σπάει ειναι οτι η Apple ακολουθεί πολιτική family φάση, και δεν εχει τσόντες ούτε με 40 ευρώ.

Ακόμα ένα μείον, λοιπόν.

amyroukai
06/09/2016, 13:49
Λες και το android ειναι ο Νταλαρας.
Τα μαζεύει για την google :lol:

fixed

γιατί οι δωρεάν εφαρμογές έχουν μέσα διαφημίσεις.

Bradipous
06/09/2016, 13:52

Παίζει τετοιο αππ για αντροιντ ;

nikos_abel
06/09/2016, 14:02

Αλήθεια, έτσι είναι :lol:

Υπάρχει βέβαια και απλούστερος τρόπος, μέσω Garage Band που είναι ήταν δωρεάν :lol:

Και για να μην παρεξηγηθούμε, αή φον έχω και εγώ και δεν το αλλάζω.
Ειδικά για το συνκ που έχει. Είμαι στο δρόμο στο κινητό. Μπαίνω σπίτι, αφήνω κάτω το κινητό και συνεχίζω
στο mac να διαβάζω την ίδια σελίδα στον μπράουζερ.
Χτυπάει το κινητό που έχω στη κουζίνα, πατάω ακσέπτ στην οθόνη του μακ, μιλάω στο τηλέφωνο.
Μου τελειώνουν τα sms (κάρτοκινητή) στέλνω sms σε όποιον έχει άη φον χωρίς χρέωση.

Όλα αυτά, αν έχεις βέβαια είτε wifi είτε μεγκαμπάιτς.

amyroukai
06/09/2016, 14:03

τώρα κοίταξα app store, δεν

nikos_abel
06/09/2016, 14:04

Υπάρχουν τόσα μόμπαϊλ σάιτς με κώλους, που δε νομίζω ότι έχει νόημα να βρεις αππ.

Α ναι, προσέχτε όταν μπείτε σε τέτοια, διότι κινδυνεύετε να το κάψετε από ιούς.

peterTHErider
06/09/2016, 14:06

για πες...
επειδη σου λεω δεν ψαχνω τραγουδια βαση ονοματος αλλα χαζευω στο youtybe και οτι μου γουσταρει το κατεβαζω ΑΜΕΣΩΣ και το ακουω χωρις να ασχοληθω με λιστες,υπολογιστες καλωδια και ΤΙΠΟΤΑ!
πες μου τον αντιστοιχο τροπο στο αιφον η εστω κοντα σε ευκολια.
το ιδιο ισχυει και για βιντεακια και ταινιες.
ευχαριστω.

pipe_smoker
06/09/2016, 14:07
Miui και ξερό ψωμί.Pipe στείλε μου μια φωτό ή ενα τραγούδι μέσω μπλουτουθχαχαχαχαχαχα epic fail.

Σιγα μη σου το στείλω και με υπέρυθρες.

Mail δεν έχεις?
Στο iPhone αν θέλω πάντως να σου στείλω φωτογραφία, είτε θέλω να σου τη στείλω με Mail είτε με iMessage, είτε με airdrop, ενα κουμπάκι υπόθεση ειναι.

γιατι δεν εχει επεκταση μνημης...γιατι η βασικη εκδοση ειναι 16γβ που δε κανει για τιποτα, και το 64 στο χρεωνουν 150ε παραπανω
γιατι εχει οθονη 720ρ ενω το αλλο 2κ, γιατι εχει αμολεντ οθοναρα, ενω το αλλο ταπεινη lcd, γιατι εχει πολυ χαλια μπαταρια ενω το σαμμυ εχει πολυ καλυτερη, γενικα για ενα σωρρο λογους....

Οκ.
Άρα όσοι έχουμε iPhone είμαστε ή για τον οφθαλμίατρο ή για τον ψυχίατρο.

Τί να πω.
Μπορει.

pipe_smoker
06/09/2016, 14:09

Αν παίζει όντως, το φουντάρω το αηφόνι και πάω γονυπετής μεχρι το πλησιέστερο μαγαζί με κινητά να παρω την ευλογία του αντροιντ, βοήθεια μας, μεγάλη η χάρη του:lol:

amyroukai
06/09/2016, 14:10
...

στο android όλα αυτά τα κατεβάσματα από youtube;

κοντά σε ευκολία, όπως τα έχεις κατεβάσει, σε USB-OTG ή σε φάκελο στο PC σου και αντιγραφή στο άηφον κανονικά, σαν στικάκι. Πλέον το βλέπει σαν "χώρο αποθήκευσης", δεν μπορεί, εδώ έβλεπε το 4άρι που είχε η καλή μου κάποτε.

Bradipous
06/09/2016, 14:11
Υπάρχουν τόσα μόμπαϊλ σάιτς με κώλους, που δε νομίζω ότι έχει νόημα να βρεις αππ.

Δεν κολλάει ιούς το αιφον λεμε :p

nikos_abel
06/09/2016, 14:11
Δεν κολλάει ιούς το αιφον λεμε

Για αυτό το είπα :lol:

(αν και κολλάει, απλά δύσκολα)

BLiTzER
06/09/2016, 14:13
Ε ναι, ποιος θα κάτσει να προγραμματίσει ιό για 8 συσκευές παγκοσμίως; :lol:

κοντά σε ευκολία, όπως τα έχεις κατεβάσει, σε USB-OTG ή σε φάκελο στο PC σου και αντιγραφή στο άηφον κανονικά, σαν στικάκι. Πλέον το βλέπει σαν "χώρο αποθήκευσης", δεν μπορεί, εδώ έβλεπε το 4άρι που είχε η καλή μου κάποτε.

Iphone με PC; Ουουυύ! Βλασφημία!

peterTHErider

σε φακελο στο pc και ντουρου ντουρου.
εχει μια σελιδα που την λενε youtube downloader αν θυμαμαι καλα,κοπι το λινκ απο τον μπρουζερ που χαζευεις τα τραγουδακια,κλικ κατεβασμα και μετατροπη και το εχεις σε 2-4 δευτερολεπτα αναλογα με το μεγεθος στην λιστα της μουσικης σου.
απλο?
σε 15 λεπτα ειχα τινγκαρει μουσικη παιζοντας στο καφε που περιμενα την γυναικα.

Sapadak
.
Άρα όσοι έχουμε iPhone είμαστε ή για τον οφθαλμίατρο ή για τον ψυχίατρο.

Τί να πω.
Μπορει.

Να απαντήσω ειλικρινά?

BLiTzER
06/09/2016, 14:15
Να απαντήσω ειλικρινά?

Άσε, θα το κάνω εγώ. Είναι status symbol, παρά οτιδήποτε άλλο.

pipe_smoker
06/09/2016, 14:17

Ιούς εχουν τα τσάμπα.

Υπάρχουν καποια που δεν ειναι τσάμπα.
Για τους χαζούς με τα iPhone που γουστάρουν να πληρώνουν.

Βέβαια, άκουσον άκουσον, υπάρχουν και πορνοστάρ που θέλουνε λεει να πληρώνονται για να το δίνουν στην οθόνη.
Δηλαδή πού πάμε ωρέ.... :lol:

pipe_smoker
06/09/2016, 14:20
Να απαντήσω ειλικρινά?

Γιατι μωρε μλκα, λες να παρεξηγηθούμε?:moutza:

Άσε, θα το κάνω εγώ. Είναι status symbol, παρά οτιδήποτε άλλο.

Ειναι θέμα συνήθειας.-

Αν καποιος αγοράζει iPhone για να δείξει οτι το φυσάει ειναι το ίδιο γελοίος με αυτόν που δεν αγοράζει iPhone για να το παίξει ψαγμένος, αντί, και δε συμμαζεύεται.

amyroukai
06/09/2016, 14:22
οτι μου γουσταρει το κατεβαζω ΑΜΕΣΩΣ και το ακουω χωρις να ασχοληθω με λιστες,υπολογιστες καλωδια και ΤΙΠΟΤΑ!

σε φακελο στο pc και ντουρου ντουρου.
εχει μια σελιδα που την λενε youtube downloader αν θυμαμαι καλα,κοπι το λινκ απο τον μπρουζερ που χαζευεις τα τραγουδακια,κλικ κατεβασμα και μετατροπη και το εχεις σε 2-4 δευτερολεπτα αναλογα με το μεγεθος στην λιστα της μουσικης σου.
απλο?

Πετράν, έχεις αρχίσει και τα χάνεις;

πρώτα λες ότι δεν ασχολήθηκες με λίστες υπολογιστές καλώδια, μετά λες ότι ΑΥΤΟ έκανες. Αποφάσισε...

και θα σου πω ξανά, πως ομοίως με το δικό σου κινητό, έτσι τα βάζεις σε φακελάκι και στο άλλο. αφού γινόταν στο 4, φαντάζομαι γίνεται και στο 6.

BLiTzER
06/09/2016, 14:24
Αν καποιος αγοράζει iPhone για να δείξει οτι το φυσάει ειναι το ίδιο γελοίος με αυτόν που δεν αγοράζει iPhone για να το παίξει ψαγμένος, αντί, και δε συμμαζεύεται.

Ε, καλώς ή κακώς, έχει επικρατήσει ως τέτοιο. Όπως οι γνωστές μάρκες σε μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα. Ναι, υπάρχει ο ένας στους 10 που όντως έχει κάνει την καλύτερη επιλογή με ένα iphone, αλλά οι υπόλοιποι 9 τα αγοράζουν κυρίως για να τα επιδεικνύουν (αν στο χαρίσουν, δε μετράει). Μπορείς πάντα να διαφωνήσεις, φυσικά. :p

pipe_smoker
06/09/2016, 14:27
Μπορείς πάντα να διαφωνήσεις, φυσικά. :p

Δεν πάω να γ@μηθω καλύτερα?
Εσύ εισαι ικανός να μας τρολαρεις μεχρι να βγει το iPhone 10:lol:

Sapadak
06/09/2016, 14:27
Γιατι μωρε μλκα, λες να παρεξηγηθούμε?:moutza:

:alien:

Ειχα βαρεθεί να τραβάω τις φώτο και τα βίντεο απο το 4ς (8αρι) της γυναίκας μου γιατι γέμιζε με τη σκέψη.
Προσπάθησα κανα 2 φορές να τσεκάρω κάτι, και δάκρυσαν τα μάτια μου απο την υπερ-προσπαθεια να διαβάσω

Για τις μπαταρίες απο την άλλη έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, και κυρίως η διάρκεια της σε βάθος χρόνου, σε σχέση με άλλες εταιρίες.
Μπορεί η χωρητικότητα να είναι συγκεκριμένη (ε κλέφτες θα γίνουν οι παουερ-μπανκ κατασκευαστές) αλλά τηλέφωνο 4-5 ετών συνεχίζει να κρατάει σχεεεεεεδον το ίδιο

BLiTzER
06/09/2016, 14:30
Δεν πάω να γ@μηθω καλύτερα?
Εσύ εισαι ικανός να μας τρολαρεις μεχρι να βγει το iPhone 10:lol:

Να το κρατήσουμε ζωντανό μέχρι την Παρασκευή. :lol:

pipe_smoker
06/09/2016, 14:33

Ειχα βαρεθεί να τραβάω τις φώτο και τα βίντεο απο το 4ς (8αρι) της γυναίκας μου γιατι γέμιζε με τη σκέψη.
Προσπάθησα κανα 2 φορές να τσεκάρω κάτι, και δάκρυσαν τα μάτια μου απο την υπερ-προσπαθεια να διαβάσω

Για τις μπαταρίες απο την άλλη έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, και κυρίως η διάρκεια της σε βάθος χρόνου, σε σχέση με άλλες εταιρίες.
Μπορεί η χωρητικότητα να είναι συγκεκριμένη (ε κλέφτες θα γίνουν οι παουερ-μπανκ κατασκευαστές) αλλά τηλέφωνο 4-5 ετών συνεχίζει να κρατάει σχεεεεεεδον το ίδιο

Η χωρητικότητα ειναι θέμα.
Το οποίο το λύνεις μόνο αν βρεις τρόπους να τα περνάς αλλου (συννεφάκια, συνκ με μακ κλπ) ή αποφασίσεις να εγκαταλείψεις το hoarding και να γίνεις άνθρωπος.

Εγω και με 128αρι, αν με ρώταγες αν μου φτάνει ο χώρος πάλι οχι θα σου έλεγα.
Γιατι έχω μεσα σκουπιδολόι που δεν κάθομαι να καθαρίσω.
Απο την άλλη ξέρω ανθρώπους με 16αρια που ειναι κομπλέ κι εγω τους κοιτάω σα μαλακας.

Η μπαταρία πιστεύω βελτιώθηκε απο το 6 και μετα.
Πιο πριν ηταν γαμα τα.
Εκτός κι αν τα αντροιντ ηταν ακόμα πιο γαμα τα, οποτε ισως και τότε να ηταν καλύτερη.

peterTHErider
Πετράν, έχεις αρχίσει και τα χάνεις;

πρώτα λες ότι δεν ασχολήθηκες με λίστες υπολογιστές καλώδια, μετά λες ότι ΑΥΤΟ έκανες. Αποφάσισε...

και θα σου πω ξανά, πως ομοίως με το δικό σου κινητό, έτσι τα βάζεις σε φακελάκι και στο άλλο. αφού γινόταν στο 4, φαντάζομαι γίνεται και στο 6.

ρε αδερφε,η πρωτη προταση παει για το αιφον που ανεφερες για πισι.
το υπολοιπο ειναι το πως γινεται στο αντροιντ.κανενα πισι.μπροουζερ με youtube στο ΚΙΝΗΤΟ!απο κει κοπι το λινκ σε σελιδα ανοιχτη στον μπρουζερ παλι του ΚΙΝΗΤΟΥ και απευθειας κατεβασμα και αποθηκευση στην λιστα τραγουδιων του ΚΙΝΗΤΟΥ!
ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

RaGe_Raptor
Ο Τζαμπας εχει πεθάνει πολλα χρονια, αν υπήρξε και ποτέ.

Δε σε υποχρεώνει κανεις να δώσεις το 6ευρακι.
Σου παρέχει ομως αυτη τη δυνατότητα, αν δε γουστάρεις να κατεβάζεις απο YouTube ή να περνάς απο τον υπολογιστή στο κινητό ή οτιδηποτε.

εγώ πάντως με τα pοdcast την έχω καταβρεί. εκτός της λατρεμένης μου deep house, έχει και τον λατρεμένο μου Ken Hill και γενικά είναι λατρεία:lol:

σοβαρά μπορείς να βρεις podcast πάνω σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει,ακόμα και το πως να πας γρήγορα στην πίστα!! (Ken Hill)

Bowleno
06/09/2016, 14:34
Εδώ είναι που τρολλάρονται μεταξύ τους οι mods; :p

nikos_abel
06/09/2016, 14:34

Δεν κοιτάς να βάλεις γυαλιά; Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει σε σένα :lol:

Αλλά κοίτα να δεις, αν έχεις αη φον, ούτε γυαλιά χρειάζεσαι, έχει και απς "Γυαλιά οράσεως" (βαριέμαι να το ψάξω τώρα)

amyroukai
06/09/2016, 14:35
ρε αδερφε,η πρωτη προταση παει για το αιφον που ανεφερες για πισι.
το υπολοιπο ειναι το πως γινεται στο αντροιντ.κανενα πισι.μπροουζερ με youtube στο ΚΙΝΗΤΟ!απο κει κοπι το λινκ σε σελιδα ανοιχτη στον μπρουζερ παλι του ΚΙΝΗΤΟΥ και απευθειας κατεβασμα και αποθηκευση στην λιστα τραγουδιων του ΚΙΝΗΤΟΥ!
ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

και γιατί δεν το κάνει το άηφον τούτο, δεν έχει μπράουζα, μαδαφάκα;

επίσης πλέον, στο ξανάγραψα, δεν χρειάζεσαι πισί. USB-OTG στικάκι.

p@nos
06/09/2016, 14:40
παιδια, δεν ειναι κακο να στηριζετε την προσωπικη σας επιλογη, για κατι που πηρατε επειδη σας αρεσει, η επειδη το εχετε συνηθησει...το να προσπαθητε να πεισετε τους αλλους ομως, και τον εαυτο σας, οτι εχετε καλυτερη συσκευη, κατανταει αστειο...

το iphone ειναι ενα κινητο, πλεον μοστρας, παραμετροποιηση μηδεν, συνδεσημοτητα μηδεν, και δεν υπερεχει σε τιποτα σε σχεση με τον αντροιντ...

και οσοι λοιπον βλεπετε τα βιντεακια στο utube για την ταχυτητα του iphone στο να ανοιγει 10 εφαρμογες απο κλειστες, η στο ποσο γρηγορα μπουταρει η συσκευη, και αυτο ειναι αποτελεσμα πλασματικο, γιατι real life ουτε μετρας ποση ωρα κανει το κινητο να ξεκινησει, ουτε εχεις κλειστες εφαρμογες απο πισω...

οταν λοιπον το iphone θα ανοιξει πολυ γρηγορα μια εφαρμογη λογω του δυνατου και 2πυρηνου επεξεργαστη (εξηγησα παραπανω γιατι ειναι πιο γρηγορο) εχει πλεονεκτημα...στην πραγματικη ζωη ομως, με το 1γβ ραμ, με την ιδια ταχυτητα θα ξανακλεισει την εφαρμογη :lol: ενω το αντροιντ με τα 4γβ ραμ την εχει φορτωμενη να τρεχει απο πισω με αλλες 20...οταν λοιπον το γρηγορο iphone θα παει να ανοιγει την εφαρμογη παλι, το ''αργο'' αντροιντ, θα την φορτωσει ακαριαια απο τη ραμ :lol:

οποτε η συσκευη στην πραξη, ειναι ΠΟΛΥ πιο γρηγορη...και περα αππο το θεμα ταχυτητας, αν θες να κανεις μια δουλεια, οσο η εφαρμογη ειναι ανοιχτη, οτι εχεις αφησει εκει μενει....αν η εφαρμογη κλεισει, τα εχασες ολα, και αποτελεσμα απο κομπιοθτερακι να ειναι ακομα....οποτε multitasking παει περιπατο...

και για την ανωτεροτητα του ios σε σχεση με τα αντροιντ...δεν ειναι πιο ''γρηγορο'' επειδη ειναι πιο καλογραμμενο...ουτε επειδη εχει ενα hardware ενω τα αλλα εχουν πολλα, και τα ανδροιντ ιδια ειναι ολα...

απλα το λειτουργικο ειανι πιο μικρο, λιγοτερες παραμετροποιησεις/λιγοτερες δυνατοτητες/λιγοτεροι υπολογισμοι/μεγαλυτερη ταχυτητα σε καποια πραγματα...
οτι ομως εχει το χανει απο τη ραμ σε πραγματικες συνθηκες...η ραμ δεν ειναι για να τρεχει το λειτουργικο...ειναι για να μενουν εφαρμογες ανοιχτες...

ΥΓ: παιδια στα διπλα με τι nickname γραφετε? μονο το σαπαντακ εχω δει, εγω ειμαι undercover :lol:

nikos_abel
06/09/2016, 14:46
αν η εφαρμογη κλεισει, τα εχασες ολα, και αποτελεσμα απο κομπιοθτερακι να ειναι ακομα....οποτε multitasking παει περιπατο...

Τι λες μωρέ; Στο 2000 έχεις μείνει;

Εδώ σου λέω ότι συνεχίζω να κάνω ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ σε άλλο μηχάνημα, εσύ μου λες πως σβήνει;

mario27
06/09/2016, 14:46
εγώ πάντως με τα pοdcast την έχω καταβρεί. εκτός της λατρεμένης μου deep house, έχει και τον λατρεμένο μου Ken Hill και γενικά είναι λατρεία:lol:

σοβαρά μπορείς να βρεις podcast πάνω σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει,ακόμα και το πως να πας γρήγορα στην πίστα!! (Ken Hill)

deep house ? Ken hill ?
https://soundcloud.com/ken-hill-534763963
Εχεις soundcloud ?

amyroukai
06/09/2016, 14:48
οταν λοιπον το iphone θα ανοιξει πολυ γρηγορα μια εφαρμογη λογω του δυνατου και 2πυρηνου επεξεργαστη (εξηγησα παραπανω γιατι ειναι πιο γρηγορο) εχει πλεονεκτημα...στην πραγματικη ζωη ομως, με το 1γβ ραμ, με την ιδια ταχυτητα θα ξανακλεισει την εφαρμογη :lol: ενω το αντροιντ με τα 4γβ ραμ την εχει φορτωμενη να τρεχει απο πισω με αλλες 20...οταν λοιπον το γρηγορο iphone θα παει να ανοιγει την εφαρμογη παλι, το ''αργο'' αντροιντ, θα την φορτωσει ακαριαια απο τη ραμ :lol:

δεν θυμάμαι σε ποιό site έκανε ακριβώς αυτό το πείραμα και... δεν δούλευε έτσι ακριβώς το πράγμα... ;)

η θεωρία σωστή, στην πράξη...

συν το ότι, ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για μισό δευτερόλεπτο; Τα διαβάζω και στα φόρα και στα σχόλια παντού και πιστεύεις ότι τα γράφει ο μπιλ γκέιτς που το κάθε λεπτό της ζωής του "αξίζει" ένα μύριο ξέρω 'γω.

εμένα το μόνο που με δυσκολεύει στο άηφον είναι ότι δεν έχει κουμπί "πίσω" όπως το ρομποτάκι. όλα τα άλλα που συζητάμε είναι κωμικά.

peterTHErider
06/09/2016, 14:48
και γιατί δεν το κάνει το άηφον τούτο, δεν έχει μπράουζα, μαδαφάκα;

επίσης πλέον, στο ξανάγραψα, δεν χρειάζεσαι πισί. USB-OTG στικάκι.

δεν στο επιτρεπει η αιφονια τουτο.αν θες δοκιμασε και καντο.

amyroukai
06/09/2016, 14:51
δεν στο επιτρεπει η αιφονια τουτο.αν θες δοκιμασε και καντο.

ε δεν υπάρχει πιά άηφον... αν βρω θα το δοκιμάσω.

RaGe_Raptor
06/09/2016, 14:57
θέλω να πιστεύω πως ο καθένας έχει κάνει συνειδητή επιλογή και ξέρει τί και γιατί το έχει και δε βρίσκεται στο συννεφάκι του όπου όλα όσα έχει επιλέξει στη ζωή του είναι "τα καλύτερα του κόΖμου". αν μη τι άλλο δείχνει και διαταραγμένη προσωπικότητα. ελπίζω μέχρι εκεί μας κόβει.

σε μια βάση ήθελα να θέσω την κουβέντα,σε ένα ελλάχιστο επίπεδο,παρακαλώ συνεχίστε...:D

teogtp
06/09/2016, 14:59

Εγώ απορώ πως σου μιλάνε ακόμα. ......
:tooth:

amyroukai
06/09/2016, 15:02
θέλω να πιστεύω πως ο καθένας έχει κάνει συνειδητή επιλογή και ξέρει τί και γιατί το έχει και δε βρίσκεται στο συννεφάκι του όπου όλα όσα έχει επιλέξει στη ζωή του είναι "τα καλύτερα του κόΖμου". αν μη τι άλλο δείχνει και διαταραγμένη προσωπικότητα. ελπίζω μέχρι εκεί μας κόβει.

σε μια βάση ήθελα να θέσω την κουβέντα,σε ένα ελλάχιστο επίπεδο,παρακαλώ συνεχίστε...:D

μλκ όταν έγραφε μιά ψυχή ΣΟΒΑΡΑ για VFM μηχανάκια και ευρωπαίους αντιπάλους δεν μπήκες να τα πεις αυτά να γελάσουμε, έκανες κοκό. ΤΩΡΑ βρήκες να πεις για συννεφάκια και διαταραχές που τρολαριζόμαστε όλοι μαζί :bawl:

RaGe_Raptor
06/09/2016, 15:04
μλκ όταν έγραφε μιά ψυχή ΣΟΒΑΡΑ για VFM μηχανάκια και ευρωπαίους αντιπάλους δεν μπήκες να τα πεις αυτά να γελάσουμε, έκανες κοκό. ΤΩΡΑ βρήκες να πεις για συννεφάκια και διαταραχές που τρολαριζόμαστε όλοι μαζί :bawl:

κι εδώ καλά είναι :D μη σου πω καλύτερα! :lol:

Sapadak
06/09/2016, 15:06
ΥΓ: παιδια στα διπλα με τι nickname γραφετε? μονο το σαπαντακ εχω δει, εγω ειμαι undercover :lol:

:a13:

est
06/09/2016, 15:08
Α ώστε έτσι;!
Τι το έκανες το άηφον Αμυρού;;:eek:
Γιατί το έδωσες;;
Είχες κι εσύ προβλήματα συνδεσιμότητας, οθόνης, χωρητικότητας και δε μας τα ομολογείς μήπως;;:p
Θα ακούσω τον καφετζή και δε θα σου μιλάω πια..:D
Επίσης.. εδώ είναι που λέμε τι γαμάτο γκατζετάκι έχουμε και πως με χαμηλότερα σπεκς ρίχνει στα αυτιά σε ότι κυκλοφορεί;;;:D
Ότι κινείται εκτελείται λέμε!
:lol:
ΥΓ. Τα podcast γ@μουν!!!

amyroukai
06/09/2016, 15:11
Α ώστε έτσι;!
Τι το έκανες το άηφον Αμυρού;;:eek:
Γιατί το έδωσες;;
Είχες κι εσύ προβλήματα συνδεσιμότητας, οθόνης, χωρητικότητας και δε μας τα ομολογείς μήπως;;:p
Θα ακούσω τον καφετζή και δε θα σου μιλάω πια..:D
Επίσης.. εδώ είναι που λέμε τι γαμάτο γκατζετάκι έχουμε και πως με χαμηλότερα σπεκς ρίχνει στα αυτιά σε ότι κυκλοφορεί;;;:D
Ότι κινείται εκτελείται λέμε!
:lol:
ΥΓ. Τα podcast γ@μουν!!!

δεν ήταν δικό μου.

πότισε με νερά; ποτά; δεν θυμάμαι, για πολλοστή φορά, προ διετίας. ε, καιρός του ήταν...

υ.γ. το δίπλα, τι είναι; ναι το βρήκα, οκ.

Dimos35
06/09/2016, 15:40
Στην εταιρεία που εργάζομαι χειρίζομαι τις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας, αλλά και τις συσκευές που έχουν οι δικαιούχοι (πάνω από 70 τηλέφωνα) εδώ και αρκετά χρόνια, πριν ακόμα ξεκινήσουν να μπαίνουν τα smart phones στις ζωές μας.
Όλα τα μεγαλοστελέχη καθώς και τα μέλη του ΔΣ, πλην ενός, έχουν i-phones. Αυτός που έχει android είναι και ο πιο ψαγμένος τεχνολογικά, αλλάζει ακόμα και 5 συσκευές τον χρόνο και δεν θέλει να ακούσει για iphone. Παράλληλα έχει προσπαθήσει να «πείσει» τους αϊφονάκηδες να γυρίσουν σε android αλλά και windows δίνοντάς τους αντίστοιχες ναυαρχίδες (Lumia 950, S7, LG G5 κλπ κατά καιρούς) με απόλυτη αποτυχία.
Κανένας από αυτούς που έχουν συνηθίσει σε ios δεν γυρνάει πίσω. Το μόνο που κάνουν είναι απλά να παίρνουν το πιο καινούριο μοντέλο, όχι για πουλ μουρ αλλά επειδή τους βολεύει. Τους το σετάρει το ΙΤ με το cloud τους μόλις το παραλάβουν και δεν ξαναασχολείται κανείς μαζί τους. Άρα η εμπειρία χρήσης είναι πράγματι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ηλικιακά όμως αυτοί είναι από 40 – 75 ετών.

Η δική μου γνώμη είναι ότι το λάθος του Android είναι οι μη αξιόπιστες υλοποιήσεις μέχρι και πριν 2-3 χρόνια. Έβγαζε ας πούμε η Samsung το S5 και ήταν τίγκα στο bloatware. Έπαιρνες δηλαδή ένα κινητό με 700 € και κάποιος απαιτητικός χρήστης μετά από λίγο καιρό αντιμετώπιζε κρασαρίσματα, επανεκκινήσεις από το πουθενά και λαγκαρίσματα ακόμα και αν είχαν τριπλάσια ραμ από τα αϊφόνια. Γι αυτό και η τιμή τους κατρακύλαγε μετά από 1 χρόνο, σε αντίθεση με τα iphones που κρατάνε τιμή και συνεχίζουν να δουλεύουν 2-3 χρόνια μετά, όπως ακριβώς όταν αγοράστηκαν.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν Android που τρέχουν σφαίρα χωρίς το παραμικρό lag, έχουν εφάμιλλη camera, περισσότερες εφαρμογές και δυνατότητες, αντίστοιχη ποιότητα κατασκευής και κοστίζουν τα μισά χρήματα. Τους χρήστες iphone (αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν το νέο μοντέλο) τους έχουν χάσει όμως. Και δεν τους ρίχνω και πολύ άδικο.-

BLiTzER
06/09/2016, 15:42
Όλα τα μεγαλοστελέχη καθώς και τα μέλη του ΔΣ, πλην ενός, έχουν i-phones. Αυτός που έχει android είναι και ο πιο ψαγμένος τεχνολογικά, αλλάζει ακόμα και 5 συσκευές τον χρόνο και δεν θέλει να ακούσει για iphone.

Μη λες τέτοια γιατί θα βγει ο Αριστείδης να σε ρωτήσει τι πτυχία έχει και ποιες ψαγμένες εφαρμογές τρέχει στο κινητό του. :lol:

p@nos
06/09/2016, 16:09
Ειπαμε, οτι μαθεις....υπαρχουν ανθρωποι που ξεκινησαν με windows phone και δε μπορουν android/ios

el_hymador
06/09/2016, 16:32
250 σελίδες για κινητά... που σορρυ κιόλας, όλα παίρνουν τηλέφωνο, στέλνουν μηνύματα και κάνουν και μια βασική περιήγηση το διαδίκτυο... αυτόν που θα κάνει multitasking σε επαφικό κινητό με τα γελοία (γιατί γελοία είναι) UI και του χρειαζονται οι 87 πυρήνες και η γαμάτη μνήμη θέλω να τον γνωρίσω...

BLiTzER
06/09/2016, 16:33
Ναι, αλλά στα απλ, δε βλέπεις τσόντες, λέμε. Τι είδους "βασική περιήγηση" είναι αυτή;!

el_hymador
06/09/2016, 16:36
Ναι, αλλά στα απλ, δε βλέπεις τσόντες, λέμε. Τι είδους "βασική περιήγηση" είναι αυτή;!

Η τσόντα στα apple είναι η αγορά τους, μετά έχεις χορτάσει δεν θες κάτι άλλο...

Bradipous
06/09/2016, 16:36
250 σελίδες για κινητά... που σορρυ κιόλας, όλα παίρνουν τηλέφωνο, στέλνουν μηνύματα και κάνουν και μια βασική περιήγηση το διαδίκτυο... αυτόν που θα κάνει multitasking σε επαφικό κινητό με τα γελοία (γιατί γελοία είναι) UI και του χρειαζονται οι 87 πυρήνες και η γαμάτη μνήμη θέλω να τον γνωρίσω...

Κατσε ρε φιλαράκι μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Υπάρχουν και οι απαιτητικοί που ακούν μουσικη.

BLiTzER
06/09/2016, 16:37
Η τσόντα στα apple είναι η αγορά τους, μετά έχεις χορτάσει δεν θες κάτι άλλο...

Μπα, ξέρω κάποιους* που πληρώνουν και μηνιαία συνδρομή. :lol:

* γενικά για άτομα από το φόρουμ, μιλάω.

el_hymador
06/09/2016, 16:39
Μπα, ξέρω κάποιους* που πληρώνουν και μηνιαία συνδρομή. :lol:

* γενικά για άτομα από το φόρουμ, μιλάω.

άμα είναι καλό το site και σε σέβεται γιατί όχι; :lol:

RaGe_Raptor
06/09/2016, 16:42
Πάμε άλλη μια :D

Μα ήθελα να'ξερα, ποιός δίνει 600€ για κινητό που δεν έχει πάνω μήλο....:D

vkats
06/09/2016, 16:43
Apple και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Εχω iPhone 6plus, iPad, MacBookPro και iMac.

Δόξα να χει ο Πανάγαθος!!!! Γλύτωσα...

Δεν πα να λέτε οτι θέτε... Αψογη λειτουργία, φιλικά στο χρήστη, δεν κολλάνε, δεν κρασάρουν, συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους!!!!

Τα Windows και τα Android είναι σκέτο μαρτύριο.... Για να βρείς την επιλογή που θέλεις πρέπει να διαβάσεις το βιβλίο για να πας απ το μενού στο υπομενού, στο υπομενού του υπομενού, στο υπομενού του υπομενου του υπομενού... Αει στο διάολο ρε

Sapadak
06/09/2016, 16:46
Τα Windows και τα Android είναι σκέτο μαρτύριο.... Για να βρείς την επιλογή που θέλεις πρέπει να διαβάσεις το βιβλίο για να πας απ το μενού στο υπομενού, στο υπομενού του υπομενού, στο υπομενού του υπομενου του υπομενού... Αει στο διάολο ρε

Ε ναι τουλάχιστον στην απλ, δε σου δίνει κάν την επιλογή να βρεις την επιλογή που θα ήθελες να έχεις και τελειώνει εκει το παραμύθι :smokin:

BLiTzER
06/09/2016, 17:09
Μα ήθελα να'ξερα, ποιός δίνει 600€ για κινητό που δεν έχει πάνω μήλο....:D

Δε θα έδινα 600€ για κανένα κινητό.

Για κινητό με το μήλο πάνω, θα έδινα μέχρι 4€.

Απάντησα και στα 2 σκέλη.

teogtp
06/09/2016, 17:11
Δε θα έδινα 600€ για κανένα κινητό.

Για κινητό με το μήλο πάνω, θα έδινα μέχρι 4€.

Απάντησα και στα 2 σκέλη.

Το κιλο;

el_hymador
06/09/2016, 17:15
Panasonic CM-1 κοντά στα 500 έουρος... αλλά έχει σοβαρότατη φωτογραφική επάνω με σοβαρότατο φακό. 2 σε 1.

devil's animal
06/09/2016, 17:22
εγω παλι τσαντιζομαι που δεν εχουν αποσπωμενη μπαταρια τα περισσοτερα κινητα...
οποτε την εχω καταβρει με ενα samsung galaxy S3, LTE, 4G με 2gb ram και εχω και 2-3 μπαταριες καβατζα και τελειωνει το θεμα...

το s3 ειναι ομολογουμενως απο τα καλυτερα κινητα που εχει βγαλει η samsung...και ακομα πριν λιγο καιρου πουλιοταν το s3 neo, αλλα ειχε 1gb ram και δεν ελεγε...

πλεον βεβαια η οθονη του με τις 4,8'' θεωρειται μικρη αλλα δεν γαμιε...ας δουμε μικροτερους κωλους και με λιγο χειροτερη αναλυση...

μου μαθατε ολοι τα big booty και καρντασιαν ροκς...:yuck:

:bawl::bawl:

p@nos
06/09/2016, 17:26
τα κινητα 500-600ε πουλανε σα φρεσκο ψωμακι...υπαρχει πολυ μεγαλη και ενεργη αγορα μεταχειρισμενων, και πολυς κοσμος αγοραζει κινητα απο χομπυ, οποτε σε 2 3 μηνες τα πουλαει για να παει σε κατι αλλο, με πολυ μικρη χρηματικη απωλεια...οποτε τα 500ε δεν γινονται μηδεν, αλλα 450 που θα το πουλησει αργοτερα

teogtp
06/09/2016, 17:26
εγω παλι τσαντιζομαι που δεν εχουν αποσπωμενη μπαταρια τα περισσοτερα κινητα...
οποτε την εχω καταβρει με ενα samsung galaxy S3, LTE, 4G με 2gb ram και εχω και 2-3 μπαταριες καβατζα και τελειωνει το θεμα...

το s3 ειναι ομολογουμενως απο τα καλυτερα κινητα που εχει βγαλει η samsung...και ακομα πριν λιγο καιρου πουλιοταν το s3 neo, αλλα ειχε 1gb ram και δεν ελεγε...

πλεον βεβαια η οθονη του με τις 4,8'' θεωρειται μικρη αλλα δεν γαμιε...ας δουμε μικροτερους κωλους και με λιγο χειροτερη αναλυση...

μου μαθατε ολοι τα big booty και καρντασιαν ροκς...:yuck:

:bawl::bawl:

Αναγκαστικαμε επειδή ξεχειλιζαν τα μεμε απο την οθόνη ....
Γι'αυτό πήραμε και edge

devil's animal
06/09/2016, 17:28
Αναγκαστικαμε επειδή ξεχειλιζαν τα μεμε απο την οθόνη ....
Γι'αυτό πήραμε και edge

τρεχτε να τα μαζεψετε απο τα πατωματα τωρα...gilf's lovers...:lol:

amyroukai
06/09/2016, 17:30
Έβγαζε ας πούμε η Samsung το S5 και ήταν τίγκα στο bloatware. Έπαιρνες δηλαδή ένα κινητό με 700 € και κάποιος απαιτητικός χρήστης μετά από λίγο καιρό αντιμετώπιζε κρασαρίσματα, επανεκκινήσεις από το πουθενά και λαγκαρίσματα ακόμα και αν είχαν τριπλάσια ραμ από τα αϊφόνια.

αυτό που λες είναι τεράστια αλήθεια και η Sammy "τα ακούει" χρόνια τώρα αλλά δεν... Και δεν είναι η μόνη, φυσικά. Αυτό το αστείο με το "κάνω φορμάτ κάθε Χ χρονικό διάστημα" είναι αστείο.

BLiTzER
06/09/2016, 17:34
Γι'αυτό όσοι γνώριζαν, αγόραζαν Nexus και LG. Τελευταία έχει διορθωθεί, βέβαια.

nikos_abel
06/09/2016, 17:41

Δεν πα να λέτε οτι θέτε... Αψογη λειτουργία, φιλικά στο χρήστη, δεν κολλάνε, δεν κρασάρουν, συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους!!!!

Πες τα μηλόστομε :lol:

Red Rider
06/09/2016, 17:42
Το 2007 ειχα σκάσει 260 ζεστά για ένα iPod classic 80gb.
Μετά από το αρχικό σοκ της εισαγωγής μουσικης και των υποφακελων..θέλω να ακούσω U2 ...και μαντέψτε,στο πληκτρολογιο της αναζήτησης δεν υπήρχαν αριθμοί....!
Μην μιλήσω για την χρηστικότητα,που οσο και να προσπαθούσα,δεν....
Σήμερα που μιλάμε ,πέρα από ενα G3 32gb εχω και ενα xperia Miro,με μια 32αρα κάρτα,και το χρησιμοποιώ μόνο σαν mp3.Χρησιμοποιώ όποιο player θελω ,πέρα από τα αντικείμενα που σου προσφέρει το android.Με λίγα λόγια το καλύτερο mp3 player EVER και με μηδενικό κόστος..
Κατά την γνώμη μου το android είναι τοπ απλά δε ολα τα επίπεδα.Το χρησιμοποιώ πάνω από 10 χρόνια και ακόμα ανακαλύπτω νέα πράγματα..
Το μοναδικό πράγμα που θέλει προσοχή στα android,κατά την γνώμη μου,είναι το θέμα της ασφάλειας.

Red Rider
06/09/2016, 17:45

Καλώς τον πελατη:lol:

kostas777
06/09/2016, 17:46
Στην εταιρεία μου δώσανε Μάικροσοφ Λουκούμια 640 και μπορώ να πω ότι με άρεσε πολύ, δουλεύει όπως γκέιφον 3πλάσιας τιμής και δεν του λείπει τίποτα (πλην του RaceChrono app). Δεν νομίζω να ξαναπάω σε android. Γκέιφον έχω χειριστεί, καλό είναι, όμορφο, τη δουλειά του την κάνει, δεν αξίζει το παραπάνω μπαγιόκο. Τέλος.

BLiTzER
06/09/2016, 17:49
Το 2007 ειχα σκάσει 260 ζεστά για ένα iPod classic 80gb.

Ένα 5th gen είχα κι εγώ, κάπου στο 2006. Εξαιρετικό μηχανάκι για την εποχή. Έπαιζα και sudoku. :lol: Η Apple έχει κάποια καλά μηχανήματα, που αξίζουν τα λεφτά τους, σε άλλους τομείς, αλλά ΟΧΙ στα κινητά.

AristidisZ
06/09/2016, 18:02
Μη λες τέτοια γιατί θα βγει ο Αριστείδης να σε ρωτήσει τι πτυχία έχει και ποιες ψαγμένες εφαρμογές τρέχει στο κινητό του. :lol:

Λογικά θα είναι αυτός με την μεγαλύτερη πρεσβυωπεία...

DrEvil
06/09/2016, 18:05
Sorry, αλλα 13 σελιδες δεν αντεξα να διαβασω τα παντα.

Αυτο με τα υποδεεστερα σπεκς το ΑϊΦον το λυσατε η εμεινε ο Μπλιτς να κανει χαβαλε με την μεγαλυτερη μπουρδα επιχειρημα κατα του μηλου;

VFM ειναι τα android, κατ' εμε.
Αστερι ειναι για πολυ μικρο κοινο, που δεν κανει κατι αλλο απο το να ασχολειται με το κινητο του.

Τα Win τα σκοτωσανε και κριμα.

BLiTzER
06/09/2016, 18:09
Δεν ήξερα ότι έπρεπε να επιχειρηματολογήσω για το 1+1=2. :lol:

DrEvil
06/09/2016, 18:10
Δεν ήξερα ότι έπρεπε να επιχειρηματολογήσω για το 1+1=2. :lol:

Καλο, αλλα οχι αρκετο.

THEOD
06/09/2016, 18:16
Παιζάκια... Εμάς με τα Win θα μας παίξετε καθόλου ή ο καυγάς είναι μόνο μεταξύ Android & ios ??? :boxing:

DrEvil
06/09/2016, 18:19
Παιζάκια... Εμάς με τα Win θα μας παίξετε καθόλου ή ο καυγάς είναι μόνο μεταξύ Android & ios ??? :boxing:

Δυστυχως (και το λεω απο καρδιας, καθως ενα Lumia που ειχα ηταν απο τα συμπαθεστερα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου απο το '93 και μετα) ουτε η κατασκευαστρια δεν τα παιζει πια.
Να το κανουμε εμεις;

el_hymador
06/09/2016, 19:13
Τα WinPhones έχουν το πιο εύκολο και εύληπτο menu και UI. Όταν πήρα το 640 που έχω, μέσα σε 5 λεπτά τα βρήκα όλα μόνος μου. Το Android ήθελα να το πάρω, να το κόψω με τροχό και μετά να το λιώσω με καμινέτο. Πρέπει το UI του Android να το έχει σχεδιάσει μια αυτιστική φώκια σε συνεργασία με μια κουκουνάρα. Πέραν αυτού, δύο Samusng που είχα (δεν θυμάμαι μοντέλα) βγήκαν off στο χρόνο, το ένα μπλόκαρε συνεχώς και το άλλο απλά πέθανε ξαφνικά. Όχι, δεν ήταν viruses και bugs, δεν κατέβαζα apps, δεν έβλεπα τσόντες. Τις τσόντες τις βλέπω σε IPS Dell, καλιμπραρισμένο χρωματικά με X-Rite Dispay Pro... μερακλίδικα πράγματα.

SONone
06/09/2016, 19:28
Huawei 5 χρονια και δεν εχει παθει τπτ δεν εχει βγαλει κιχ... οταν samsung και λοιπα κανανε τα ιδια με +100 ευρο.

(παω να αγοράσω μια μπαταρία γιατι η παλια μετα απο 4 χρονια άντεχε μονο 16 ωρες χρησης. και μου λεει ο ψαγμενος μαγαζάτορας επισκευές κινητών κτλπ κτλπ.. θα ψαξω και θα σου πω. πραγματι την επομενη μερα με περνει τηλ και μου λεει φερνω μια made in germany στα 25€ αλλα παιζουν και κατι κινέζικες που δεν... ειναι κινεζικες.. οποτε βαζω τα γελια και του λεω . δεν μας χεζεις ρε φιλε τι γερμανικη μπαταρια? το κινητό μου ειναι ΚΙΝΕΖΙΚΟ MADE IN CHINA. και αγορασα μια απο εβαυ με 3 δολλαρια και μια χαρα. ) αν οι απαιτησεις μου μεινουν οι ιδιες παμε για αλλα 1-2 χρονια ανετα.

el_hymador
06/09/2016, 19:38
Απ;o λευκές συσκευές ξέρετε τίποτα, θέλω πλυντήριο και είμαι μεταξύ Morris και LG, to Μorris είναι πιο φθηνό αλλά δεν την ξέρω καθόλου σαν εταιρεία.

nik69
06/09/2016, 19:39
Ένα LG 2x και ένα Samsung S3 , με τά τα 2 χρόνια χρήσης σερνόντουσαν κυριολεκτικά. Ακόμα και μετά από επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση μόλις κατέβαιναν οι αναβαθμίσεις ξανασερνόντουσαν.
Όσοι κρατάνε 4 χρόνια κινητό adroid , μάλλον δεν βάζουν μέσα κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός από τα προεγκατεστημένα.
Δεν εξηγείται αλλιώς.

nik69
06/09/2016, 19:40
Απ;o λευκές συσκευές ξέρετε τίποτα, θέλω πλυντήριο και είμαι μεταξύ Morris και LG, to Μorris είναι πιο φθηνό αλλά δεν την ξέρω καθόλου σαν εταιρεία.

Να πάρεις bosch-siemens-πίτσος ή όποιο άλλο συναρμολογείται στην Ελλάδα.

el_hymador
06/09/2016, 19:43
Να πάρεις bosch-siemens-πίτσος ή όποιο άλλο συναρμολογείται στην Ελλάδα.

είναι πανάκριβα!

toyar
06/09/2016, 19:55
τα χαμηλης και μεσης τιμης ειναι πλεον αναλωσιμα και με ημερομηνια ληξης
να προτιμησεις οτιδηποτε δεν ειναι made in china

zizou
06/09/2016, 20:18
Έχω NOKIA stupidphone 6 χρόνια.Το φορτίζω μια φορά τη βδομάδα,μπορεί κ στο δεκαήμερο.Έχει φάει βροχές,πεσίματα,γδαρσίματα κ δεν έχει κάνει κιχ,γκουχ,αχ,βαχ.Για τα specs που έχει δε θα μιλήσω να μη σας κομπλάρω.:p