PDA

View Full Version : Περί κινητών τηλεφώνων

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18

BLiTzER
31/03/2017, 08:31
Μια χαρά είναι τα Pixel, αλλά 800€+. :lol: Χειρότεροι από Apple θα γίνουν.

LogOutGoRide
31/03/2017, 08:32
Η υπομονή είναι αρετή.
Μόνο nexus έχω τόσα χρόνια τώρα. Δύσκολο να ξεφύγω. Κοίταζα τα Xiaomi, αλλά δεν νομίζω να κρατήσω ποτέ τέτοιο τηλέφωνο. Δεν έχουν κάτι κακό, απλά δεν είναι nexus/pixel.

el_hymador
31/03/2017, 09:08
Για αυτό το λόγο άλλαξε το ίδιο τηλέφωνο με εσένα, ο φίλος που θα πάρει S7 Duos.
Messenger δε δέχεται/κάνει κλήσεις
Το άλλα σταματάει την υποστήριξη
Το τάδε δεν υπάρχει
κτλ
κτλ
κτλ

Δεν με ενόχλησε ποτέ το ότι δεν ήταν διαθέσιμα τα app των Android / Apple αλλά πλέον έχουν σταματήσει τα πάντα, καθιστώντας τα τηλέφωνα αυτά, μη λειτουργικά. Μου είναι απαραίτητα κάποια πράγματα για την δουλειά μου, οπότε αναγκαστικά ψάχνω για νέο κινητό. Δεδομένου του ότι με τα προϊόντα της Apple με πιάνουν τα γέλια σε ότι αφορά στην τιμολόγηση τους, αναγκαστικά θα πάω σε Android και λέω αναγκαστικά, γιατί το λειτουργικό δεν μου αρέσει καθόλου. Δυστυχώς, σε κάποια φάση όλες οι gadgetιές γίνονται απαραίτητες, πολύ φοβάμαι ότι σε 10 χρόνια θα έχουμε ένα dronedroid να πετάει συνεχώς δίπλα μας και (edit: κάπως θα τα καταφέρουν ώστε να) εξαρτόμαστε από αυτό.

amyroukai
31/03/2017, 09:20
Δεν με ενόχλησε ποτέ το ότι δεν ήταν διαθέσιμα τα app των Android / Apple αλλά πλέον έχουν σταματήσει τα πάντα, καθιστώντας τα τηλέφωνα αυτά, μη λειτουργικά. Μου είναι απαραίτητα κάποια πράγματα για την δουλειά μου, οπότε αναγκαστικά ψάχνω για νέο κινητό. Δεδομένου του ότι με τα προϊόντα της Apple με πιάνουν τα γέλια σε ότι αφορά στην τιμολόγηση τους, αναγκαστικά θα πάω σε Android και λέω αναγκαστικά, γιατί το λειτουργικό δεν μου αρέσει καθόλου. Δυστυχώς, σε κάποια φάση όλες οι gadgetιές γίνονται απαραίτητες, πολύ φοβάμαι ότι σε 10 χρόνια θα έχουμε ένα dronedroid να πετάει συνεχώς δίπλα μας και (edit: κάπως θα τα καταφέρουν ώστε να) εξαρτόμαστε από αυτό.

έχουμε ήδη τα wearables που δεν πετάνε, είναι επάνω μας και παρακολουθούν όλη την βιολογία μας...

el_hymador
31/03/2017, 09:27
έχουμε ήδη τα wearables που δεν πετάνε, είναι επάνω μας και παρακολουθούν όλη την βιολογία μας...

Νταξ, τέτοιο είχα βάλει και εγώ όταν μου γράψανε χόλντερ πιέσεως. :tooth:

Sapadak
31/03/2017, 09:30

Διαφωνώ για την apple και λέω

Αυτή τη στιγμή το 5s και λίαν συντόμως το SE ειναι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Αν δεν έχει πρόβλημα με το μικρό μέγεθος, δε βρίσκω το λόγο γιατι να πιεστείς με το android

amyroukai
31/03/2017, 09:33

Αυτή τη στιγμή το 5s και λίαν συντόμως το SE ειναι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Αν δεν έχει πρόβλημα με το μικρό μέγεθος, δε βρίσκω το λόγο γιατι να πιεστείς με το android

αυτά δεν είναι που παύει το σαπόρτ με το νέο iOs? Πολύ πιο εύκολα παίρνει ένα android και βάζει launcher επάνω με iOs ή WIN εμφάνιση (και να έχει μιά οθόνη της προκοπής) παρά το τοσοδούλι.

el_hymador
31/03/2017, 09:34

Στα 300+ που κάνει το 5S εξακολουθεί να μου φαίνεται αστείο. Είναι τα BMW GS των κινητών.

RaGe_Raptor
31/03/2017, 09:34
Για τα data θα πρέπει να βάλετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις.Δεν είναι τίποτα το φοβερό.
Λυση 1:

Open Security App.
tap on Cleaner option.
Here you choose deep clean.
Restart your device and try.

Λυση 2:

Go to Settings ->SIM cards & mobile networks .
Choose your SIM card under SIM CARD SETTINGS.
Tap on Access Point Names under CELLULAR NETWORK.
Here you Get APN lists in GENERAL and MMS section.
Tap on Reset option from the bottom.
All Set. Done.

H Λύση 2 μάλλον ειναι σωστότερη.

Το δοκίμασα το βράδυ. Δυστυχώς καμία αλλαγή στο cell της περιοχής του σπιτιού τουλάχιστον. Σε άλλες περιοχές πιάνει 4G αλλά δεν το έχω δουλέψει για να δώ αν είναι usable. Του xiaomi του λείπει μια "μπάντα" (ίσως αδόκιμος όρος; ) του 4G νομίζω;

Θενκς ένιγουεϊ Τόλη.

sniper
31/03/2017, 09:36
αυτά δεν είναι που παύει το σαπόρτ με το νέο iOs? Πολύ πιο εύκολα παίρνει ένα android και βάζει launcher επάνω με iOs ή WIN εμφάνιση (και να έχει μιά οθόνη της προκοπής) παρά το τοσοδούλι.

5 & 5c αν θα έχουν θέμα.

amyroukai
31/03/2017, 09:37
Στα 300+ που κάνει το 5S εξακολουθεί να μου φαίνεται αστείο. Είναι τα BMW GS των κινητών.

ε όχι. δεν είναι το iphone "το καλύτερο μηχανάκι αλλά το οδηγούν κατά κανόνα μαλάκες". Δηλαδή το δεύτερο ισχύει για το iphone, όχι το πρώτο :bawl:

Sapadak
31/03/2017, 09:39

Αν το αποφασίσεις, το αφήνεις στην τρέχουσα έκδοση, χωρις updates και είναι αρκετά σβέλτο και σταθερό.

250 (https://www.skroutz.gr/s/3783654/Apple-iPhone-5S-16GB.html)

340 (https://www.skroutz.gr/s/8628040/Apple-iPhone-SE-16GB.html)

Δε θα έπερνα apple, αν θέλεις ενα μικρό κινητό μέχρι 4,5', σε λογικό κόστος, δεν έχει αντίπαλο, απλά

amyroukai
31/03/2017, 09:40
Αν το αποφασίσεις, το αφήνεις στην τρέχουσα έκδοση, χωρις updates και είναι αρκετά σβέλτο και σταθερό.

250 (https://www.skroutz.gr/s/3783654/Apple-iPhone-5S-16GB.html)

340 (https://www.skroutz.gr/s/8628040/Apple-iPhone-SE-16GB.html)

Δε θα έπερνα apple, αν θέλεις ενα μικρό κινητό μέχρι 4,5', σε λογικό κόστος, δεν έχει αντίπαλο, απλά

Samsung A3 2017 και είναι και αδιάβροχο...

sniper
31/03/2017, 09:41
ε όχι. δεν είναι το iphone "το καλύτερο μηχανάκι αλλά το οδηγούν κατά κανόνα μαλάκες". Δηλαδή το δεύτερο ισχύει για το iphone, όχι το πρώτο :bawl:

Το θέμα των Iphone (εκτός από την κάμερα που είναι αστείο να λένε ότι έχει τέτοιο πράγμα το κινητό) είναι το κόστος τους (αγοράς και κάποιων app - αν τα θες/χρειάζεσαι).
Κατά τα υπόλοιπα είναι απλά καταπληκτικά.

Μιλάμε για έξυπνα κινητά, όχι για πολυμίξερ.

RaGe_Raptor
31/03/2017, 09:42
270€ κάνει το 5s. Πολύ καλό είναι αλλά με την κακομεταχείριση που τους κάνω βγήκε off. Πολύ ανώτερα ,κατασκευαστικά , τα 4/4s ,πολύ πιο ανθεκτικά,πολύ καλύτερη ποιότητα συναρμογής. Ίσως και τα 6s και μετά να είναι έτσι πάλι μιας και άλλαξαν το κράμα αλουμινίου σε σκληρότερο. Γι'αυτό δεν τα κοιτάω καν.

Sapadak
31/03/2017, 09:44
Samsung A3 2017 και είναι και αδιάβροχο...

Δεν είπα τυχαία κάτω των 4,5΄ ;)

7Tolis
31/03/2017, 09:44
Το δοκίμασα το βράδυ. Δυστυχώς καμία αλλαγή στο cell της περιοχής του σπιτιού τουλάχιστον. Σε άλλες περιοχές πιάνει 4G αλλά δεν το έχω δουλέψει για να δώ αν είναι usable. Του xiaomi του λείπει μια "μπάντα" (ίσως αδόκιμος όρος; ) του 4G νομίζω;

Θενκς ένιγουεϊ Τόλη.

Η b20 λείπει και αυτή χρησιμοποιεί η wind. Πρακτικά δλδ εκτός Αττικής δεν έχεις 4g. 3g όμως έχεις κανονικά. Μικρό το κακό κατ 'εμέ.

Διάβασα πως ίσως χρειαζεται να γράψεις σημείο πρόσβασης χειροκίνητα. Για περισσότερα μπες στο ελληνικό φόρουμ της xiaomi.

BLiTzER
31/03/2017, 09:45
Μια χαρά κινητά είναι τα iphone, για τον μέσο χρήστη, απλά αξίζουν τα μισά λεφτά.

el_hymador
31/03/2017, 09:45
Ρε Κινέζος λέμε (καλά όλοι κινέζοι είναι αλλά λέμε για το brand) και να πα να γ@μηθουν όλοι οι άλλοι που ζητάνε ότι να ναι

sniper
31/03/2017, 09:46
....
Διάβασα πως ίσως χρειαζεται να γράψεις σημείο πρόσβασης χειροκίνητα. Για περισσότερα μπες στο ελληνικό φόρουμ της xiaomi.

Ε οκ ρε μλκς, αν χρειάζεται να είσαι Cisco certified τότε γμστα... :tooth:

AristidisZ
31/03/2017, 09:47
60 σελίδες μετά και έκανε τον κύκλο του το thread

από iphone ξεκινήσαμε, σε iphone θα καταλήξουμε :bawl:

και εγώ περιμένω να πέσει λίγο ακόμα το SE ;)

Sapadak
31/03/2017, 09:50
και εγώ περιμένω να πέσει λίγο ακόμα το SE ;)

Δεν ειναι ο μόνος :smokin:

amyroukai
31/03/2017, 09:50
ε όχι. σε μπεμβέ να καταλήξουμε, σε άιφον όχι. :D

daz
31/03/2017, 10:21
Η b20 λείπει και αυτή χρησιμοποιεί η wind. Πρακτικά δλδ εκτός Αττικής δεν έχεις 4g. 3g όμως έχεις κανονικά. Μικρό το κακό κατ 'εμέ.

H b20 είναι η μπάντα που χρησιμοποιεί η wind και Vodafone σε απομακρυσμένες περιοχές. Δλδ σε βραχονησίδες ακριτικά νησιά κτλ και αφορά μόνο το 4g όπως είπες. Με wind και fodafone σε xiaomi χωρις την b20 πιάνω κανονικα 4g μέχρι και στην Κρήτη. Η wind έχει το χειρότερο σήμα και το πιο άθλιο internet στην επαρχία αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά με το Samsung που είχα ή με το Motorola του αδελφού μου που έχει την b20.

teogtp
31/03/2017, 10:29
380560

daz
31/03/2017, 10:37
380560

Είναι πραγματικά αθλια!

7gibernau
31/03/2017, 10:41
Εγω που δεν έχω κάνει ποτε αναβάθμιση στο αιφον 4 όσο καιρο το έχω κερδίζω κάτι;;
Κοντα στα 5 χρόνια το έχω και έχω έκδοση 4.3.3 8u2 έτσι γράφει.
Μου χει κόψει το βιμπερ και απο προχτές και το μεσετζερ στο φεισμπουκ. Μόνο αν μπω απ το σαφάρι μου ανοίγει τη συνομιλία. Πάντως είναι Σκυλι σαν συσκευή,του χω κάνει τα πάντα και δεν έχει κάνει κιχ.
Δεν ήμουν ποτε γκατζετακιας γι αυτο το κρατάω. Αλλάζω τηλ μόνο αν χαλάσει αν και τώρα διαβάζοντας εδω έχω ψηθει για χιαομι 5.5"

sniper
31/03/2017, 10:47
....
Δεν ήμουν ποτε γκατζετακιας γι αυτο το κρατάω. Αλλάζω τηλ μόνο αν χαλάσει αν και τώρα διαβάζοντας εδω έχω ψηθει για χιαομι 5.5"

Do it.

Να έχουμε κάτι να συζητάμε για 1-2 χρόνια.

7Tolis
31/03/2017, 13:50
Γιατί εγω που έχω το Mi2s 4 χρόνια δεν έχω συζητήσει τίποτα δλδς ε;α;
Miui και ξερό ψωμί ρε! :rockon:

RaGe_Raptor
31/03/2017, 13:57
Γιατί εγω που έχω το Mi2s 4 χρόνια δεν έχω συζητήσει τίποτα δλδς ε;α;
Miui και ξερό ψωμί ρε! :rockon:

ρε φίλε,σκέφτομαι και το 4 pro αλλά με φόβισε το 4Α ρπστμ...

7Tolis
31/03/2017, 14:06
Δε ξέρω τι να σου πω.Δεν έχω συσκευή με 4g,δε ξέρω πως μπορεί να είναι.Το ο,τι λείπει αυτή η b20 ειναι γεγονός.Εφόσον δεν είσαι Αττική μεριά και σε ενδιαφέρει τόσο το 4g,θα κοιτούσα σε άλλη μάρκα.Εδω χάμω εγω πάντως τόσα χρόνια είμαι απροβλημάτιστος τόσο απο hardware όσο και απο software.Vfm brand η Μi για εμένα γιαυτό και ξαναγόρασα απο αυτή.

Το 4Α νομίζω είναι η πιο low end συσκευή της ίσως και γιαυτό οι όποιοι περιορισμοί.
Ρίξε μια ματιά πάντως και στην Ελληνική κοινότητα (https://xiaomi-miui.gr/community/) να πάρεις μια πιο σχηματισμένη γνώμη.

amyroukai
31/03/2017, 14:38
Μόλις το διάβασα. ΟΚ, μπορεί τα Windows phones να μην πουλάνε, αλλά το νέο S8/+ θα βγει σε Microsoft edition με έξτρα λογισμικό της εταιρίας! Cortana, Outlook και φυσικά όπως και σε όλα τα S8/+ θα υπάρχει Office, OneDrive και Skype.

Οπότε κάποιος θα αγοράσει τα εν λόγω και θα έχει ούτε λίγο ούτε πολύ "assistant", "bixby", "Cortana"... Φανταστείτε μόνο τη γκρίνια: ΑΥΤΗΝ ακούς και όχι εμένα, την "Μανίσια"; ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ, εμένα με έφτιαξε η google που θα μου πεις εμένανε. Κορίτσια σκασμός μην φέρω τον Master Chief και γίνουν όλα ρημαδιό. :bawl:

teogtp
31/03/2017, 14:44
ρε φίλε,σκέφτομαι και το 4 pro αλλά με φόβισε το 4Α ρπστμ...

Να προσέξεις στην αγορά να βρεις την έκδοση που υποστηρίζει όλες τις μπάντες των εταιρειων.
Υπάρχουν πολλές παραλλαγές στην ίδια συσκευή.
Αλλά να ξέρεις ότι το 4g πίνει τις μπαταρίες.

amyroukai
31/03/2017, 15:07
Να προσέξεις στην αγορά να βρεις την έκδοση που υποστηρίζει όλες τις μπάντες των εταιρειων.

καλά κόψε κάτι. το motorola με την ίδια φοβία το πήρα και κρατάει 2ήμερο "κανονικής χρήσης", εννοείται πως όποια συσκευή πιάσω για browsing/φόρουμ κλπ ψοφάει στο 5ωρο ως 7ωρο SOT μάξιμουμ. Το 4G δεν κάνει διαφορά σε σχέση με WiFi σε τέτοια χρήση.

teogtp
31/03/2017, 15:10
Γιάννη σε γουιφι έχω καλύτερη αυτονομία.
Σε 4g αντίο ζωή.

RaGe_Raptor
31/03/2017, 15:21

1.δεν υπάρχει έκδοση( xiaomi)που να υποστηρίζει όλες τις μπάντες.
2. Tell me about it...

Mariner
31/03/2017, 16:09
Γιάννη σε γουιφι έχω καλύτερη αυτονομία.
Σε 4g αντίο ζωή.

Νομίζω το έχω ξαναγράψει αλλά μια επανάληψη δεν κάνει κακό. Το 4G απο μόνο του δεν τρώει μπαταρία αλλά επειδή δεν υποστηρίζει συμβατική τηλεφωνία/sms όταν κάποιος σε καλέσει / στείλει sms τότε αναγκάζεται να γυρίσει σε 3G/2G, μόλις τελιώσει η διαδικασία πάλι σε 4G. Όλη αυτή η συνεχής σηματοδοσία είναι που σκίζει την μπαταρία (το ίδιο συμβαίνει και όταν είσαι σε περιοχή με μικρή κάλυψη 4G που γυρνάει επίσης συχνά σε 3G. Τώρα που ετοιμάζουν το VoLTE (voice over LTE) και θα μπορεί κάποιος να δεχτεί κλήσεις απο 4G/wifi (voip) τα πράγματα θα βελτιωθούν σε όσους το χρησιμοποιούν.

daz
31/03/2017, 16:19
Υπάρχει έκδοση που να υποστηρίζει b20, είχα βρει. Την b20 την χρησιμοποιούν και στο HG και κάποιες εκδόσεις απ τον εκεί αποθήκη, έχουν.
Αλλά ξανά λέω πως δεν σας χρειάζεται. Και εγώ τον ίδιο προβληματισμό είχα και όπως διαπίστωσα στην πορεία η g20 δεν θα κάνει τη διαφορά. Είναι για το 4g μόνο σε πραγματικά απομακρυσμένες περιοχές και όχι για επαρχία.

Amyrou τα Xiaomi έχουν 4000ma. Του τρώω την Παναγίτσα όλη την ημέρα και δεν καταλαβαίνει Χριστό. Τα δεδομένα είναι πάντα ανοιχτά.

amyroukai
31/03/2017, 18:58
Amyrou τα Xiaomi έχουν 4000ma. Του τρώω την Παναγίτσα όλη την ημέρα και δεν καταλαβαίνει Χριστό. Τα δεδομένα είναι πάντα ανοιχτά.

Ώρες οθόνης ως να τελειώσει η μπαταρία αγάπη... Αυτό είναι το μόνο σοβαρό κριτήριο :)

LogOutGoRide
31/03/2017, 19:10
Ώρες οθόνης ως να τελειώσει η μπαταρία αγάπη... Αυτό είναι το μόνο σοβαρό κριτήριο :)

Για μένα όχι. Όχι μόνο δηλαδή.
Το sot σίγουρα είναι βασικό, αλλά το θέμα είναι τι κάνει το τηλέφωνο όταν είναι η οθόνη κλειστή.
.

daz
31/03/2017, 21:36

Δε διαφωνώ μωρέ αλλά βλέπω ολόκληρες ταινίες και για μπριζα δεν ψάχνω. Δεν ξέρω όμως χρόνο σε συνεχή χρήση γιατί δεν είναι εύκολο να το αδειάσεις.

MISKIN
31/03/2017, 23:14
Εγώ το Xiaomi Redmi Note 3 Pro το λιώνω κάθε μέρα με ανοιχτά δεδομένα και gps κωλοβάρεμα στο νετ και στο βαμπίρ (χαχαχα στο βιπερ εννοω) και κρατάει 16-18 ώρες.

zannisvel
01/04/2017, 09:46
Εγώ το Xiaomi Redmi Note 3 Pro το λιώνω κάθε μέρα με ανοιχτά δεδομένα και gps κωλοβάρεμα στο νετ και στο βαμπίρ και κρατάει 16-18 ώρες.

Μία από τα ίδια με το Redmi Pro
Το βγάζω από τη φόρτιση στις 9, τα έχω όλα ανοιχτά και το δουλεύω στο full, και αντέχει άνετα μέχρι που θα πάω για ύπνο και το ξαναβάζω στη φόρτιση.

power hornet
01/04/2017, 12:58
Βρε xiaomi να βρείτε την υγεία σας προπαντός το redmi note 4x είμαι απόλυτα ευχαριστημενος

devil's animal
01/04/2017, 13:02
Μία από τα ίδια με το Redmi Pro
Το βγάζω από τη φόρτιση στις 9, τα έχω όλα ανοιχτά και το δουλεύω στο full, και αντέχει άνετα μέχρι που θα πάω για ύπνο και το ξαναβάζω στη φόρτιση.

και εγω αντιστοιχα με το redmi pro (το 32αρι ομως), αμα το καψω κραταει μια μερα ακριβως...
χωρις καψιμο και με λογικη χρηση κραταει 2 μερες...δλδ βραδυ της επομενης ξανα φορτιση...
και η οθονη παιζει λιγο κατω απ'το τερμα σε φωτεινοτητα...

amyroukai
01/04/2017, 19:26
Μπλα μπλα μπλα ΩΡΕΣ ΟΘΟΝΗΣ κύριοι, να καταλάβουμε τι σημαίνει "το λιώνω", "το σκίζω" κλπ κλπ κλπ.

balakia
01/04/2017, 19:40
ρε παιδες μια βοηθεια,εχω το oneplus1 και εδω και κανα 2 βδομαδες,με την ιδια χρηση,το φορτιζω 2 φορες στην διαρκεια της ημερας και το βραδυ παλι θελει φορτιση και ξαφνικα σημερα εξαφανιστηκαν οι φωτογραφιες μου!!!
τωρα ψαχνω διαδικασια επαναφορας ,πιστευω ειμαι σε καλο δρομο.
τι εγινε,μπορει να βοηθησει κανενας

380611

380612

amyroukai
01/04/2017, 20:42
Δεν ποστάρεις τα στατιστικά της μπαταρίας, να δούμε τι προκαλεί το άδειασμα;

balakia
01/04/2017, 20:55
τραβηξα screenshot αλλα επειδη εκανα ανακτηση των φωτο μου εβγαλε 17 εκκατομυρια φωτογραφιες και δεν μπορω να της βρω για να της περασω στον υπολογιστη.

οταν της καθαρισω θα ανεβασω αν και πιο πολυ με ενδιαφερει γιατι χαθηκαν οι φωτο μου,αυτο γιατι εγινε?380640

380641

amyroukai
01/04/2017, 23:03
αν το email σου ειναι που τραβάει τόση μπαταρία, βάλε πιο αραιά τα διαστήματα που κοιτάει τον σέρβερ... εμένα έτσι είναι τα γραφήματα όταν ανοίξω την οθόνη και... ξεχάσω να την κλείσω και παίζει tapatalk και chrome σε φόρα και σελίδες απνευστί ως να τελειώσει το "ζουμί" στην μπαταρία. Αλλά εσένα λέει "μόνο" 6%, οπότε δεν φταίει αυτό.

balakia
01/04/2017, 23:16
αν το email σου ειναι που τραβάει τόση μπαταρία, βάλε πιο αραιά τα διαστήματα που κοιτάει τον σέρβερ... εμένα έτσι είναι τα γραφήματα όταν ανοίξω την οθόνη και... ξεχάσω να την κλείσω και παίζει tapatalk και chrome σε φόρα και σελίδες απνευστί ως να τελειώσει το "ζουμί" στην μπαταρία. Αλλά εσένα λέει "μόνο" 6%, οπότε δεν φταίει αυτό.

Πλάκα πλάκα,τώρα πρόσεξα τα email οτι τραβανε τόση μπαταρία, γιατί αραγε.
Απο την αλλη όμως δεν άλλαξα κάτι στης συνήθειες μου,ίσα ίσα όλη την βδομάδα είμαι σπίτι και δουλεύω πολύ τον υπολογιστή και σπάνια το τηλ.,τι παιζει;

amyroukai
01/04/2017, 23:23
υπερβολικά γρήγορο "refresh" αν ας πούμε το έχεις βάλει να κοιτάει ανά ένα λεπτό... άλλαξέ το σε 15, μισάωρο ή κάτι άλλο αναλόγως με το πόσο σε καίει να παίρνεις τα mail σου "αμέσως" ή όχι. αν είναι σεταρισμένο για gmail ας πούμε, δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

δεν δοκιμάζεις και άλλο mail app μήπως έχει διαφορετική συμπεριφορά;

basilis_k6
02/04/2017, 00:07
drain απο το αππ του μειλ. και στο μονιμο refresh παλι δεν πρεπει να πηγαινει πανω απο 1-2%. ξύλωσε τη και ξαναβάλτη στα γρήγορα και δες ξανα.

balakia
02/04/2017, 00:09
υπερβολικά γρήγορο "refresh" αν ας πούμε το έχεις βάλει να κοιτάει ανά ένα λεπτό... άλλαξέ το σε 15, μισάωρο ή κάτι άλλο αναλόγως με το πόσο σε καίει να παίρνεις τα mail σου "αμέσως" ή όχι. αν είναι σεταρισμένο για gmail ας πούμε, δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

δεν δοκιμάζεις και άλλο mail app μήπως έχει διαφορετική συμπεριφορά;

Το κοίταξα,ηταν κάθε 15λεπτα και το εκανα κάθε ωρα,μάλλον αυτό φταίει γιατί τον τελευταιο καιρό δεν κατάφερνε να κανει ανανέωση τα μηνύματα και προσπαθουσε συνέχεια ώσπου έμπαιναν στον όπερα και τα τσεκαριζα-εστελνα κλπ.
Μάλλον ψιλοκρασαρισε η εφαρμογή,θα ψαξω καμία αλλη απλα αυτή βόλευε γιατί μπορουσα να στείλω και φωτογραφιες.

Της φωτογραφίες μου μπορείς να μου πεις πως της έχασε,αυτό με καίει μην το ξαναπαθω,δεν μπορω κάθε τρεις και λίγο να της ανεβαζω σε cloud κλπ.

basilis_k6
02/04/2017, 00:25
η μαμα εφαρμογη το παθαινει αυτο. εκει ειναι η φωτο αν βάλεις quickpick ας πουμε θα τις δεις. επισης ο file manager δεν τις βλέπει σαν αρχεια?

balakia
02/04/2017, 00:47
η μαμα εφαρμογη το παθαινει αυτο. εκει ειναι η φωτο αν βάλεις quickpick ας πουμε θα τις δεις. επισης ο file manager δεν τις βλέπει σαν αρχεια?

Η μαμά εφαρμογή των φωτο η των mail εννοεις.
Επειδή ψιλοτρομοκρατηθηκα με της φωτο δεν εψαξα με κανέναν file manager,εψαξα κατευθείαν στο ίντερνετ και με το disk digger της εκανα ανακτηση(όλες μα όλες διπλές και τριδιπλες,κάνα 2ωρο ξεσκαρταριζα).
Το Quickpick αντικαθιστά την εφαρμογή συλλογή απ οτι κατάλαβα ε;

basilis_k6
02/04/2017, 00:51
για τις φωτο. Δεν την αντικαθιστα, μπορεις να εχεις πολλες εφαρμογες μαζι. Μάλλον τσαμπα κόπο έκανες αλλα τεσπα βάλε ενα file manager και μια ακομη εφαρμογη φωτο να εισαι σίγουρος πριν ξαναφας τη ζωη σου να τις ανακτησεις.

balakia
02/04/2017, 01:32
για τις φωτο. Δεν την αντικαθιστα, μπορεις να εχεις πολλες εφαρμογες μαζι. Μάλλον τσαμπα κόπο έκανες αλλα τεσπα βάλε ενα file manager και μια ακομη εφαρμογη φωτο να εισαι σίγουρος πριν ξαναφας τη ζωη σου να τις ανακτησεις.

Εντελώς τσαμπα κόπος,σαν μαλ@κας τελείως ομως.,2 file manager έχω και τους δουλεύω και τους 2 κιόλας....κλείδωσε το κεφάλι μου.
Υπάρχει κάνας τροπος να της αποθηκευω κάπως χωρίς cloud,στικακι και κάρτα sd που δεν παιρνει το τηλ μου,σε κάναν δεύτερο φάκελο ασφαλείας για παράδειγμα;

Ευχαριστώ σας για της συμβουλες.

Υ.γ. μάλλον θα το κατεβασω το quickpick,διάβασα καλά σχόλια.

amyroukai
02/04/2017, 08:30
Λογικά μπορείς να πάρεις USB on the go στικάκι και να τις αντιγράφεις εκεί. Απίθανα βολικό.

balakia
04/04/2017, 20:20
Μια και το Φερέ η κουβέντα,καμια εφαρμογή για email που να μπορω να στείλω φωτο ξέρει κάποιος;

Το τηλ.είναι αστέρι απο θέμα μπαταρίας,ευχαριστώ ξανά.

teogtp
04/04/2017, 20:56
Το Gmail που έχει δεν σου κάνει;

amyroukai
04/04/2017, 21:13
αυτό αναρωτιέμαι, ποιό email client ΔΕΝ υποστηρίζει αποστολή φωτό;

balakia
04/04/2017, 22:30
Έχω 2 mail που δουλευω, τα είχα σύνδεση στην εφαρμογή του τηλ και τα δυο.
Απο εκεί μπορουσα να στείλω και φωτο.

BLiTzER
04/04/2017, 23:57
Ναι, αλλά σε ρώτησε από πού ΔΕ μπορείς, όχι από πού μπορείς.

balakia
05/04/2017, 17:28
Απο τον όπερα μέσω hotmail δεν μπορω και όπως επίσης,καποτε είχα την εφαρμογή του hotmail δεν μπορουσα,ασε που δεν με βολεψε καθόλου,απαίσια.
Απο το gmail δεν δοκιμασα γιατί δεν μου χρειάστηκε να στείλω φωτο απο το gmail.
Χρειάζομαι μια εφαρμογή που να συγχρονίζει και τα 2 mail μου αλλά να μπορεί να στέλνει φωτο- έγγραφα.

basilis_k6
05/04/2017, 17:33
Απο τον όπερα μέσω hotmail δεν μπορω και όπως επίσης,καποτε είχα την εφαρμογή του hotmail δεν μπορουσα,ασε που δεν με βολεψε καθόλου,απαίσια.
Απο το gmail δεν δοκιμασα γιατί δεν μου χρειάστηκε να στείλω φωτο απο το gmail.
Χρειάζομαι μια εφαρμογή που να συγχρονίζει και τα 2 mail μου αλλά να μπορεί να στέλνει φωτο- έγγραφα.

gmail και βάζεις και τα υπόλοιπα μειλ σου. και το inbox by gmail ειναι καλο.

el_hymador
05/04/2017, 18:14
αυτό το Kaizershop τι λέει;

teogtp
05/04/2017, 18:19
Πριν κανα δυάρι χρόνια που το δοκίμασα(αγόρασα ) δεν είχα πρόβλημα.

MikeG
05/04/2017, 18:24
gmail και βάζεις και τα υπόλοιπα μειλ σου. και το inbox by gmail ειναι καλο.

Το κινητό έχει app για mail. Στήσε τα 2 σου account εκεί. Είναι ιδιαίτερα εύκολο. Χρειάζεται μόνο το username του mail και το psw.

Mariner
05/04/2017, 18:37
Αν δεν σου κάνει το gmail και θές κάτι πιο παραδοσιακό δοκίμασε τα K9 ή bluemail. Το Κ9 διαχειρίζεται άψογα τεράστια mailboxes (το inbox μου έχει 22000+ mails και έχω και φακέλους με πανω απο 10k)

tzimidis
05/04/2017, 18:41
αυτό το Kaizershop τι λέει;

Είχ αγοράσει πέρυσι από εκεί κινητό, και το τσέκαρα με τη samsung, όλα οκ, γνήσια προίόντα μεν,
αλλά με αρχικό προορισμό πολονία, σλοβενία κλπ.
Οποτε το αρχικό μενού μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα, αλλά αυτό το αλλάζεις εϋκολα.
Μου έδωσε και τη νόμιμη εγγύηση τότε.

balakia
05/04/2017, 21:05
Η εφαρμογή του κινητού κρασαρισε και δεν συγχρονιζη.
Θα δοκιμασω το gmail,δεν ήξερα οτι μπορείς να βάλεις και δεύτερο λογαριασμό.

7gibernau
06/04/2017, 18:25
Εγω που δεν έχω κάνει ποτε αναβάθμιση στο αιφον 4 όσο καιρο το έχω κερδίζω κάτι;;
Κοντα στα 5 χρόνια το έχω και έχω έκδοση 4.3.3 8u2 έτσι γράφει.
Μου χει κόψει το βιμπερ και απο προχτές και το μεσετζερ στο φεισμπουκ. Μόνο αν μπω απ το σαφάρι μου ανοίγει τη συνομιλία. Πάντως είναι Σκυλι σαν συσκευή,του χω κάνει τα πάντα και δεν έχει κάνει κιχ.
Έκανα ηρωική αναβάθμιση στο ιφον!
Έφτασε μέχρι την 7.1.2 (11d257) δεν παει άλλο το 4. Το τετματησα!
Μια μαλακια και μισή αλλά έχω βιμπερ και γλυτωνω τα σμς.
Για μεσετζερ δεν το συζητάμε,θέλει από 8 και πάνω.

el_hymador
07/04/2017, 20:11
Xiaomi Redmi Note 4X, to βρήκα μαύρο :rockon:σε διαθεσιμότητα. Καλό είναι το ριμάδι;

7Tolis
07/04/2017, 21:33
για καλό το μολογάνε.

LogOutGoRide
08/04/2017, 07:52
Xiaomi Redmi Note 4X, to βρήκα μαύρο :rockon:σε διαθεσιμότητα. Καλό είναι το ριμάδι;

Ήρθε χθες για την γυναίκα.
Ναι είναι πολύ καλό, αν δεν έχεις πρόβλημα με το miui. Κατά τα άλλα, στα λεφτά του νομίζω παίζει μόνο του. Ήμουν από τους τυχερούς, γιατί είχε μαζί και το mi band 2.

power hornet
09/04/2017, 08:25

πολυ καλο το εχω εγω αν επιτρέπεται πόσο το βρήκες σε λεφτα;κανε και μια αιτηση ξεκλειδωματος στην xiaomi ωστε να του περάσεις μετα την ελληνική ρομ που ειναι καλυτερη απο αυτη που του δινουν οταν περνεις το κινητο

el_hymador
09/04/2017, 19:45
Τελικά το πήρα το κινητό Xiaomi Redmi Note 4X το UI είναι πολύ καλό καμία σχέση με ένα παλιό android που είχα δουλέψει.

el_hymador
09/04/2017, 19:48
πολυ καλο το εχω εγω αν επιτρέπεται πόσο το βρήκες σε λεφτα;κανε και μια αιτηση ξεκλειδωματος στην xiaomi ωστε να του περάσεις μετα την ελληνική ρομ που ειναι καλυτερη απο αυτη που του δινουν οταν περνεις το κινητο

Aπό Media Markt γιατί είχα ένα πιστωτικό 67 ευρώ. Τι αίτηση να κάνω; Μια χαρά δουλεύει αφήστε με ήσυχο! :lol:

power hornet
09/04/2017, 22:45
xiaomi-miui.gr ειναι ελληνικο φορουμ με τρελη υποστήριξη μπες να ανοίξεις τα ματια σου χεχε

el_hymador
11/04/2017, 10:07
xiaomi-miui.gr ειναι ελληνικο φορουμ με τρελη υποστήριξη μπες να ανοίξεις τα ματια σου χεχε

Tι θα κερδίσω αν το κάνω αυτό; :confused: εννοώ να περάσω νέα ROM, RAM τι σκατά είναι αυτό...

devil's animal
11/04/2017, 10:16
να ρωτησω εδω αν ξερετε...
σε βιντεακια που μου στελνουν σε viber κλπ, ενω βλεπω το βιντεο κανονικα με το τηλεφωνο σε ορθια θεση, μολις παω να το "οριζοντοποιησω" δλδ σαν ταμπλετ, η εικονα σταματαει και συνεχιζει μονο ο ηχος...δλδ παιζει μονο ηχο με μαυρη οθονη...:confused:

υπαρχει καποια ρυθμιση?
το κιν ειναι xiaomi redmi pro 32gb...

THEOD
11/04/2017, 14:49
Tι θα κερδίσω αν το κάνω αυτό; :confused: εννοώ να περάσω νέα ROM, RAM τι σκατά είναι αυτό...

Αν δεν γνωρίζεις και αν δεν έχεις την διάθεση να μάθεις, μην κάνεις ΤΠΤ... Μια χαρά θα είσαι και έτσι - και αλλιώς, ενώ αν στο φλασάρισμα τα κάνεις θάλασσα ή "τύχει" καμία στραβή, θα κλαίς με μαύρο δάκρυ...

Sapadak
12/04/2017, 14:39
Xiaomi MI 5s vs Xiaomi MI 5c

381147

Ποιο και γιατί?

toyar
12/04/2017, 14:44
θα διαλεγα το πρωτο γιατι εχει μεγαλυτερη μπαταρια και λογω μικροτερου επεξεργαστη θα εχει μεγαλυτερη αυτονομια
επισης δειχνει πιο διαδεδομενο στην αγορα
αλλα εγω δεν σκαμπαζω πολλα απο κινητα :D

Sapadak
12/04/2017, 17:46
θα διαλεγα το πρωτο γιατι εχει μεγαλυτερη μπαταρια και λογω μικροτερου επεξεργαστη θα εχει μεγαλυτερη αυτονομια
επισης δειχνει πιο διαδεδομενο στην αγορα
αλλα εγω δεν σκαμπαζω πολλα απο κινητα :D

Και εγώ προς το πρώτο γέρνω, αλλά κάτι οτι το ΜΙ5c έχει επεξεργαστή της ίδιας της xiaomi, δε γνωρίζω πως έγινε το δέσιμο hardware/software, μιας και η xiaomi μας έχει καλομάθει.

πυξιδας990
12/04/2017, 18:56
πηγα σημερα στο γερμανο και δοκιμασα το redmi 4 dual με την 5,5 οθονη.
πολυ ωραιο κινητο,θα το χτυπησω μαλλον

RaGe_Raptor
13/04/2017, 11:02
Λοιπόν.

Το S7 γίνεται 1€ φθηνότερο κάθε μέρα .
Αν περιμένω 400 μέρες , θα το πάρω με 11,5€ :lol:

BLiTzER
13/04/2017, 11:04
Είναι 5-6 καταστήματα στο skroutz που κάνουν αυτή τη δουλειά καθημερινά, για να φαίνονται πιο ψηλά στη λίστα.

basilis_k6
13/04/2017, 11:48
Λοιπόν.

Το S7 γίνεται 1€ φθηνότερο κάθε μέρα .
Αν περιμένω 400 μέρες , θα το πάρω με 11,5€ :lol:

στο ινσομνια παιζουν σφραγισμένα με 370 συνεχώς. τσεκ

amyroukai
18/04/2017, 22:14
Λοιπόν... ΚΑΗΚΕ η οθόνη του moto(κα)r(i)ola Moto G third gen. Δεν έχει χαλάσει όλη, αλλά έχει κάνει ένα ωραίο κίτρινο σημάδι πάνω και δεξιά, κοντά στα πλήκτρα. Το ίδιο που έχει πάθει δις το LG G2 μου και έχουν προφανώς δις αλλάξει την οθόνη εντός εγγύησης. Ήρθε η ώρα και για αυτό τώρα (οθονοφάγος, κατά το σιδεροφάγος, wtf).

Πως στο καλό το παίρνω backup, δεν έχει κανένα πρόγραμμα μέσα από την "μάνα του", δεν είναι ρουτ κλπ, μανίΣο εντελώς.

Υπάρχει η λύση να πάρω τα SMS και μερικά ακόμα αρχεία που ξέρω που είναι αλλά τεμπέλικη λύση ολικό backup και restore μόλις το πάρω πίσω από το σέρβις, έχει να προτείνει κάποιος;

Επίσης, χαλάει η αδιάβροχη προστασία (ότι και αν έχει τέλος πάντων) με την αλλαγή της οθόνης; Θα ζητήσω αντικατάσταση αν είναι έτσι, για το αδιάβροχο της υπόθεσης το πήρα.

basilis_k6
19/04/2017, 11:13
Λοιπόν... ΚΑΗΚΕ η οθόνη του moto(κα)r(i)ola Moto G third gen. Δεν έχει χαλάσει όλη, αλλά έχει κάνει ένα ωραίο κίτρινο σημάδι πάνω και δεξιά, κοντά στα πλήκτρα. Το ίδιο που έχει πάθει δις το LG G2 μου και έχουν προφανώς δις αλλάξει την οθόνη εντός εγγύησης. Ήρθε η ώρα και για αυτό τώρα (οθονοφάγος, κατά το σιδεροφάγος, wtf).

Πως στο καλό το παίρνω backup, δεν έχει κανένα πρόγραμμα μέσα από την "μάνα του", δεν είναι ρουτ κλπ, μανίΣο εντελώς.

Υπάρχει η λύση να πάρω τα SMS και μερικά ακόμα αρχεία που ξέρω που είναι αλλά τεμπέλικη λύση ολικό backup και restore μόλις το πάρω πίσω από το σέρβις, έχει να προτείνει κάποιος;

Επίσης, χαλάει η αδιάβροχη προστασία (ότι και αν έχει τέλος πάντων) με την αλλαγή της οθόνης; Θα ζητήσω αντικατάσταση αν είναι έτσι, για το αδιάβροχο της υπόθεσης το πήρα.

εχει τοσο καλο σερβις η μοτορολα (αν ειναι ακομα αυτο στην αργυρούπολη) που ολα οσα λες δεν εχουν καμια σημασια. απλα πηγαινε και θα τα κάνουν ολα αυτοι.

amyroukai
19/04/2017, 11:24
εχει τοσο καλο σερβις η μοτορολα (αν ειναι ακομα αυτο στην αργυρούπολη) που ολα οσα λες δεν εχουν καμια σημασια. απλα πηγαινε και θα τα κάνουν ολα αυτοι.

Αυτό είναι.

Όταν λες "θα τα κάνουν όλα αυτοί" πως ακριβώς θα πας να αφήσεις ένα τηλέφωνο που έχει μέσα λογαριασμούς email και άλλα προσωπικά σου σε αγνώστους; Όποιοι και να είναι. Τηλέφωνο σε σέρβις πάντα μετά από reset και αν δεν είναι φάση "το παίρνω τώρα πίσω" όπως είχε γίνει με το LG, εγγραφή στην μνήμη του άσχετα πράγματα (πχ mp3) και reset ξανά. Θα μου πεις σιγά τα μυστικά του κράτους ρε φίλε, αλλά ξέρω και 'γω...

nickald
19/04/2017, 11:36

.

το απλικεησο super backup μπορει να παρει απς, σμσ, επαφες, call log, calendar, bookmarks, pictures σε εξωτερικη καρτα ή/και google drive.

κανε μια δοκιμη αμα σε βολευει. Εγω για όλα εκτος τα απς (που δεν με ενδιαφερει να τα παρω backup) τα εκανα προσφάτως με αυτό.

BLiTzER
19/04/2017, 11:39
Αυτό χρησιμοποιώ εγώ για τα πλήρη backup μου: Helium (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=en)

Για sms/call logs μόνο: SMS Backup & Restore (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=en)

basilis_k6
19/04/2017, 12:16
Αυτό είναι.

Όταν λες "θα τα κάνουν όλα αυτοί" πως ακριβώς θα πας να αφήσεις ένα τηλέφωνο που έχει μέσα λογαριασμούς email και άλλα προσωπικά σου σε αγνώστους; Όποιοι και να είναι. Τηλέφωνο σε σέρβις πάντα μετά από reset και αν δεν είναι φάση "το παίρνω τώρα πίσω" όπως είχε γίνει με το LG, εγγραφή στην μνήμη του άσχετα πράγματα (πχ mp3) και reset ξανά. Θα μου πεις σιγά τα μυστικά του κράτους ρε φίλε, αλλά ξέρω και 'γω...

εγω το πήγα για αντικατάσταση οθόνης και μου είπαν οτι θα αλλάξουν μονο οθόνη. Μπήκε -βγήκε παρέμεινε αδιαβροχο (ρώτησα) και δεν το άνοιξαν καν αποτι κατάλαβα. Ρώτησα αν θα γίνει reset και μου είπαν δεν θα κάνουμε τίποτα στο λογισμικο. Μόνο τις "περίεργες" φωτο πηρα απο μέσα.

teogtp
19/04/2017, 12:31
Μου θυμιζει το ανέκδοτο. ....
-Έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου;
-Όχι.
-Θέλεις;

:lol:

amyroukai
19/04/2017, 12:37
περίεργες φωτό δεν έχει/δεν είχε/δεν θα έχει.

τα υπόλοιπα "με νοιάζουν". νομίζω πως chrome κλπ κρατάνε αντίγραφα μόνα τους bookmarks και τέτοια.

το ήλιον κόλλησε :lol: η τεχνολογία είναι να την λατρεύεις: όταν την χρειάζεσαι ποτέ δεν δουλεύει σωστά, νόμος.

BLiTzER
19/04/2017, 12:40
Χμ μερικές φορές δυσκολεύομαι στο sync του. Θέλει σωστούς adb drivers και το chrome addon. Έχω παιδευτεί ΠΑΡΑ πολύ με τους drivers στο παρελθόν. Αλλά είναι μάλλον το καλύτερο free backup app για unrooted τηλέφωνα.

nikos_abel
19/04/2017, 13:03
Μου θυμιζει το ανέκδοτο. ....
-Έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου;
-Όχι.
-Θέλεις;

:lol:

Αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!