View Full Version : Περί κινητών τηλεφώνων
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
Μου κάνει εντύπωση γιατί έχω 2 ,1 note 4 και το note edge τα οποίο αμφότερα βγάζουν 24ωρο με φουλ χρήση.
Συνεχίζεις και μιλάς σαν να μιλάω σε τοίχο.
Όχι το galaxy λέμε. Το Redmi Note 4
Συνεχίζεις και μιλάς σαν να μιλάω σε τοίχο.
Όχι το galaxy λέμε. Το Redmi Note 4
Πες έτσι!
Το Xiaomi "note4" είναι σκύλος. Δεν νιώθει.
Ιδιαίτερα η έκδοση με snapdragon.
Άρα που ξαναγυρνάμε; Miui και ξερό ψωμί.
Μόνο στην φωτογραφία τα χαλάει.
Ε αγοράζεις και μια κινέζικη φωτογραφική με 100€ και ξένοιασες. :lol:
Δεν έχει η απλ φωτογραφική?
η απλά παίρνεις το p9 στα 300κάτι ευρώ και είσαι κομπλέ
sapila racing
04/08/2017, 13:36
Και βέβαια έχει, αλλά δεν έχει USB για να κατεβάζεις τις φωτό! :lol:
Και βέβαια έχει, αλλά δεν έχει USB για να κατεβάζεις τις φωτό! :lol:
Με 50€ αγοράζεις τον αντάπτορα. Ευκαιρία!
Μάλλον ναι, αλλά δεν χωράει να βάλεις το 35mm φιλμ.
Πες έτσι!
Το Xiaomi "note4" είναι σκύλος. Δεν νιώθει.
Ιδιαίτερα η έκδοση με snapdragon.
:a08:
AristidisZ
04/08/2017, 14:05
O μόνος χρήστης βέβαια στον οποίον δε κολλάει το android μετά από ένα εξάμηνο είναι η γιαγιά μου
Xiao note4 εδώ και 7 μήνες και το ρημάδι δεν κολλάει.... περιμένω να δω.
akis_trevor
04/08/2017, 14:30
Xiao note4 εδώ και 7 μήνες και το ρημάδι δεν κολλάει.... περιμένω να δω.
xiaomi redmi 3 το εχω 1.5 χρονο και μονο την οθονη εχω καταφερει να σπασω μετα απο πολλη προσπαθεια.
θυμαμαι 1 φορα να μου εχει φαει ενα κολλημα και με επανεκινηση ηρθε στα ισα του.
:a08:
Ευχαριστούμε που έκανες τον κόπο να περιγράψεις το κινητό σου γιατί λίγο ακόμα και θα νομίζαμε ότι εννοείς το Nissan Note.
:lol:
εγω απο κινητα δεν ξερω........
αλλα εχω δει οτι οσοι εχουν iphone κουβαλανε και ενα δευτερο μικρο μαζι γιατι ειναι μονοκαρτο
RaGe_Raptor
04/08/2017, 17:19
Παρατηρώ ένα pattern στο νήμα. Ότι κολλήματα υπάρχουν στα μοτοσυκλετιστικά υπάρχουν και στα των κινητών. Αν μη τι άλλο , συνεπείς :D
Ρε κάλά λέει ο Ken Hill:"How you do anything is how you do everything "
RaGe_Raptor
10/08/2017, 15:49
άρχισε η δοκιμαστική περίοδος του Xiaomi Note 4. 170€. το γονατίζω κι ανταποκρίνεται ευχάριστα,μέχρι στιγμής,κανα δυο ψιλοκρασαρίσματα μόνο στο chrome.
πολύ ωραία οθόνη!
ωραία μπαταρία.
καλή και seamless λειτουργία μέχρι στιγμής.
για να δούμε από υποστήριξη λογισμικού σε βάθος χρόνου.
του περνάω κι όλα τα αγαπημένα μου podcast από το iTunes.:D
εγω απο κινητα δεν ξερω........
αλλα εχω δει οτι οσοι εχουν iphone κουβαλανε και ενα δευτερο μικρο μαζι γιατι ειναι μονοκαρτο
κι οχι μονο.....
κουβαλανε και το ipad η οπως αλλιως ονομαζεται αυτη η μαλακια.
ipad=ραδιοφωνο
μα ειναι δυνατον να μην εχει ραδιοφωνο το κινητο; :bawl::bawl:
7gibernau
15/12/2017, 18:21
Εδω και 4 μήνες δεν πήρε κανεις κινητό;δε χάλασε τίποτα σε κανέναν;;
Ειμαι ετοιμος να πάρω το redmi note 4 στα 32 gb,δε νομίζω να θελω παραπάνω.
Το βλρπω και στα 150 ευρω!
Να μπω,σορρυ,να το πάρω;;
το εχω σκισει και δεν εχει κανει κιχ μεχρι τωρα
μια ελαφρα πτωση στην μπαταρια αλλα αυτο παιζει να ειναι επειδη πραγματικα το γονατιζω και το βαζω να φορτισει οπως να ναι οποτε να ναι
todoros78
15/12/2017, 18:56
Εδω και 4 μήνες δεν πήρε κανεις κινητό;δε χάλασε τίποτα σε κανέναν;;
Ειμαι ετοιμος να πάρω το redmi note 4 στα 32 gb,δε νομίζω να θελω παραπάνω.
Το βλρπω και στα 150 ευρω!
Να μπω,σορρυ,να το πάρω;;
κοίτα να έχει την snapdragon cpu, που νομίζω το Note 4x (3/32 gb) το έχει, αν λες γι΄αυτό. Όσοι γνωστοί μου το έχουν, λένε μόνο τα καλύτερα!!!!! με μπαταρία σε full χρήση να κρατάει 2 μέρες, ταχύτατο, με μοναδικό μείον τις φωτογραφίες το βράδυ
επειδή κι εγώ το γλυκοκοιτάω πάαααααααααααρα πολύ έντονα, με ενδιαφέρει και σου μεταφέρω ότι μου έχουν πει χρήστες ;)
RaGe_Raptor
15/12/2017, 18:59
Καλό για αυτά τα λεφτά.
Σασί από βούτυρο, όχι και πολύ καλή η οθόνη, πλαστικούρα στο πίσω μέρος που αν δεν έχεις θήκη δείχνει φτηνό-κατασκευή.πολύ κακή κάμερα.
Κατά τα άλλα, πάρα πολύ καλή η διάρκεια μπαταρίας και πολύ καλή απόδοση γενικότερα, ούτε lag, πολύ καλός σένσορας δακτυλικών αποτυπωμάτων
7gibernau
15/12/2017, 19:40
Βασικά οτι κσι να πάρω μετα Απ αυτο που εχω θα μου φαίνεται όπλο,
Για το note 4 λεω αν και δρν ξερω τι διάφορα εχει με το 4x,με τα λίγα ομως που εχω διαβάσει λένε οτι το x ειχε βγει για Κίνα μεριά.
Σιγουρα θα ειναι με Ελληνικό μενου.
Στα 150-200 ευρω πρεπεο να ειναι το καλύτερο παντως.
Βασικά οτι κσι να πάρω μετα Απ αυτο που εχω θα μου φαίνεται όπλο,
Για το note 4 λεω αν και δρν ξερω τι διάφορα εχει με το 4x,με τα λίγα ομως που εχω διαβάσει λένε οτι το x ειχε βγει για Κίνα μεριά.
Σιγουρα θα ειναι με Ελληνικό μενου.
Στα 150-200 ευρω πρεπεο να ειναι το καλύτερο παντως.
To X εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα. Προτίμησε το Note X.
Πολλά κινεζο-site πλέον παρέχουν ''ασφάλεια τελωνείου'' με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση των 4 - 5 ευρώ περίπου. Την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος αυτή την παροχή. Κι αν ναι πως ακριβώς γίνεται το κόλπο;
Τσεκαρετε οπου βρειτε " Priority Line (EU Express)" ή Priority Direct Mail ή Tax Insurance.
@teogtp
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν αναλαμβάνουν αυτοί με κάποιο τρόπο τα έξοδα που ίσως προκύψουν από τον εκτελωνισμό ή αν κάνουν κάποιου είδους πατέντα ώστε να φαίνεται ότι η αγορά πραγματοποιείται από χώρα της ΕΕ.
Κανουν καποια "κολπα" ,τριγωνικη πωληση το αναφερουν καποιοι.
Οχι εσυ δεν κανεις κατι αλλο απο το να περιμενεις το δεμα σου.
Πολλά κινεζο-site πλέον παρέχουν ''ασφάλεια τελωνείου'' με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση των 4 - 5 ευρώ περίπου. Την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος αυτή την παροχή. Κι αν ναι πως ακριβώς γίνεται το κόλπο;
Πρόσεξε αν πρόκειται για "ασφάλιση σε περίπτωση που περάσει τελωνείο". Θα πάρεις πίσω μόνο το κόστος των δασμών και όχι του εκτελωνισμού.
Από προσωπική πείρα, δυστυχώς με DHL. Κινητό με "δηλωμένη αξία" 430 ευρώ περίπου, είχε 98 ευρώ δασμούς που πήρα πίσω από την ασφάλεια (κόστος 9 ευρώ στο κατάστημα Flosmall που ήταν άψογοι σε όλα) και 56 ευρώ κόστος εκτελωνισμού που πλήρωσα κερατιάτικα.
Σε αυτά συνυπολόγισε την καθυστέρηση, τα τηλέφωνα, το άνοιγμα/καταστροφή της συσκευασίας κα
Εγώ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Ιδίως με DHL. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Αγενείς, λες και φέρνεις όπλα ή ναρκωτικά. Δυσκοίλιοι σε κάθε κίνηση. Αργοί (η απάντηση σε κάθε ερώτηση έρχεται την επόμενη μέρα). Περίμενα το δέμα δύο μέρες ολόκληρες στο σπίτι (μετά από συνεννόηση) χωρίς να με ενημερώσουν ότι δεν θα έρθει τελικά. Έκανε 4 εργάσιμες μέρες μετά το πέρας του εκτελωνισμού να φτάσει στα χέρια μου.
Θεωρητικά θα το είχα σε 12 μέρες και το παρέλαβα σε 24 μετά βασάνων και κόπων.
ΟΥΣΤ.
Ποτέ με DHL!
Μιλάμε για πολλές κλοτσιες....
7gibernau
19/12/2017, 18:40
To X εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα. Προτίμησε το Note X.
Τελικά μετα απο ψάξιμο θα πάρω το 4 χωρις το χ λόγο του οτι το χ δεν εχει 800αρα μπάντα
Ολα τα αλλα ίδια ειναι.
Τελικά μετα απο ψάξιμο θα πάρω το 4 χωρις το χ λόγο του οτι το χ δεν εχει 800αρα μπάντα
Ολα τα αλλα ίδια ειναι.
Αν πάρεις global λογικά θα έχει την Β20. Η επίσημη (πλέον) αντιπροσωπεία της Infoquest έχει και την Β20 μέσα στις μπάντες. http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs
7gibernau
20/12/2017, 15:38
Αν πάρεις global λογικά θα έχει την Β20. Η επίσημη (πλέον) αντιπροσωπεία της Infoquest έχει και την Β20 μέσα στις μπάντες. http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs
Και επειδή ειμαι σταθερός στις επιλογές μου θα πάρω το χ τελικά. Λογικα το βράδυ θα το εχω!
Και επειδή ειμαι σταθερός στις επιλογές μου θα πάρω το χ τελικά. Λογικα το βράδυ θα το εχω!
Έτσι!
:beer: :beer:
7gibernau
20/12/2017, 16:44
Έτσι!
:beer: :beer:
Αμα δεν εχει σήμα η Q θα σου πω εγω ετσι...
Άσχετο αλλα με την Q εχω βρει την υγεια μου και τηλ κανω και SMS στελνω καο πανω απο 15 ευρω το μήνα δε μου παει.
Αμα δεν εχει σήμα η Q θα σου πω εγω ετσι...
Άσχετο αλλα με την Q εχω βρει την υγεια μου και τηλ κανω και SMS στελνω καο πανω απο 15 ευρω το μήνα δε μου παει.
E τι το θες το Note 4Χ τότε;
Να σου έδινα τζάμπα ένα 3510 που έχω. Σε άριστη κατάσταση
Εγώ που ξοδεύω περίπου 8€ τον μήνα, για τι κινητό είμαι;
Με τη Q που έχει μωρέ και SMS που στέλνει πάλι καλά να λέει..
Τσακμάκι, ξερά χόρτα και μια κουβέρτα.
(εσύ κάνεις και χρήση δεδομένων, άρα μπορείς να ενώσεις και 2 πλαστικά ποτήρια με σχοινί).
Κοψ'το.
Πιο πολλά σου κοστίζει η φόρτιση.
:D
Κοψ'το.
Πιο πολλά σου κοστίζει η φόρτιση.
:D
Valid point.
Πες μου ότι είσαι αυτός που κάνει αναπάντητες στο viber...
7gibernau
20/12/2017, 17:21
Εχω το νοκια το μπανάνα για μπακ Απ αμα δε μου βγει!
Ασε που μπορω ανετα να λεω οτι τερμάτισα το ιφον το 4!
Ούτε άλλη αναβάθμιση περνει ούτε κατεβάζει τίποτα.
7gibernau
20/12/2017, 17:23
Και αμα δεν εχει σήμα περνει το μηδέν
Εχω το νοκια το μπανάνα για μπακ Απ αμα δε μου βγει!
Ασε που μπορω ανετα να λεω οτι τερμάτισα το ιφον το 4!
Ούτε άλλη αναβάθμιση περνει ούτε κατεβάζει τίποτα.
Αν αλλάξεις εταιρεία θα εκπλαγεις .
Θα έχεις και ιντερνετ και ομιλία στο τηλέφωνο....
7gibernau
20/12/2017, 17:31
-- .- .-.. .- -.- .- ...
7gibernau
20/12/2017, 17:34
Αν αλλάξεις εταιρεία θα εκπλαγεις .
Θα έχεις και ιντερνετ και ομιλία στο τηλέφωνο....
Αυτο θα κανω αλλα ρε σεις,τόσο χάλια θα ειναι;
Τωρα δεν εχβ κανένα πρόβλημα,θα εχω με καινούριο τηλ;
Μπα, απλά μιλάω ελάχιστα στο τηλέφωνο. Πρέπει να ξοδεύω με το ζόρι μια ώρα/μήνα. Κι αυτή επειδή η πρώτη χρέωση είναι 3 λεπτών. :p
-- .- .-.. .- -.- .- ...
Μανολης67
20/12/2017, 21:02
Εχει κλειση σπιτια χωρια το ξενύχτι.......
7gibernau
20/12/2017, 22:51
391482
Ωωωωωωωωωωωω
391483
Σιτ
7gibernau
20/12/2017, 23:27
Μουφα;
Ρωτά την ιμφοκουεστ!!
Για να το κανει δικο της απλα έβαλε ενα αυτοκόλλητο απο πανω Απ οτι κατάλαβα εγω
Vstrommer71
20/12/2017, 23:36
Ρωτά την ιμφοκουεστ!!
Για να το κανει δικο της απλα έβαλε ενα αυτοκόλλητο απο πανω Απ οτι κατάλαβα εγω
H Quest ειναι ο επισημος retailer της Mi στην Ελλαδα απο οσο γνωριζω.Και για οποιαδηποτε αμφιβολια,απευθυνεσαι με τον σειριακο σε αυτους.
Ρωτά την ιμφοκουεστ!!
Δεν μιλάμε για rebranding.
Μιλάμε για παραποίηση προϊόντος.
Μίλα αμέσως με τους ίδιους και ζήτησε εξηγήσεις.
Edit:
Μόλις είδα αυτό (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448880), οπότε μάλλον άδικα τα καρδιοχτύπια.
391482
Ωωωωωωωωωωωω
391483
Σιτ
Πάντως, η δική μου συσκευασία είναι πιο προσεγμένη. Και ναι, η info quest είναι πλέον η επίσημη αντιπροσωπεία
391494
Αφού έχουν και συσκευασία οι Κινέζοι, ευχαριστημένοι να είστε.
Αφού έχουν και συσκευασία οι Κινέζοι, ευχαριστημένοι να είστε.
Φιλαράκι...η συσκευασία των xiaomi έχει όσο δύο μηνιαίους.λογαριασμούς σου. :tooth:
Reddit users have noticed that Apple appears to be slowing down old iPhones that have low-capacity batteries. While many iPhone users have experienced perceived slowdowns due to iOS updates over the years, it appears that there’s now proof Apple is throttling processor speeds when a battery capacity deteriorates over time.
https://www.theverge.com/2017/12/20/16800058/apple-iphone-slow-fix-battery-life-capacity
7gibernau
22/12/2017, 00:19
Πάντως, η δική μου συσκευασία είναι πιο προσεγμένη. Και ναι, η info quest είναι πλέον η επίσημη αντιπροσωπεία
391494
Για βαλε το νυχακι σου και βγάλε το αυτοκόλλητο,οχι το βιβλιαράκι!
Γιατι βλρπω και αλλα απο κατω
Vstrommer71
22/12/2017, 12:12
https://www.theverge.com/2017/12/20/16800058/apple-iphone-slow-fix-battery-life-capacity
Κανονικα θα επρεπε εκτος απο το throttling να αλλαζε χρωμα απο μονο του,να βαφοταν μπλε ετσι ωστε να πετιεται πιο ευκολα στον καδο.Κανονικα αυτα επρεπε να παραδιδονται χωρις μπαταρια,αφου ειναι οι μπαταριες τους φορδεπουτς ουτως ή αλλως:lol:
(Εναλλακτικα θα μπορουσε η μεγαλη μαμα εταιρια με το μηλο να πουλαγε εξτρα καμμια μπαταρια i-battery Χ σε ροζακι-τρεντυ για να πηγαινει και με τις κουρτινες- με μια φιλικη τιμη 500 ευρω)
paramedic
22/12/2017, 14:38
Για καποιο ηλίθιο λόγο η infoquest ονόμασε το note 4 global σε note 4X απλά. Εχω το note4 global το οποίο αγορασα απο το banggood 110€ εδω και σχεδόν δυο μήνες και το κινητό είναι απίστευτο για τα λεφτά του. Απίστευτη υποστήριξη απο την xiaomi που πια είναι εκ των κορυφαίων εταιριών. Με κάρτα Q πιάνω 4G παντού και το κινητό πάει σφαίρα σε όλα και δεν ξερει τι σημαίνει ¨κόλλημα¨.
KernelPanic
22/12/2017, 20:33
-- .- .-.. .- -.- .- ...
:lol: :bawl:
H.A.Balafoutre
22/12/2017, 20:51
Πάντως, για να μην κολλάνε τα android, μετά το 6μηνο απλά μην κάνετε αναβαθμίσεις στις εφαρμογές.....
Πάντως, για να μην κολλάνε τα android, μετά το 6μηνο απλά μην κάνετε αναβαθμίσεις στις εφαρμογές.....
Δεν είναι λογική αυτή. Οι αναβαθμίσεις είναι απαραίτητες γιατί κλείνουν τρύπες, βελτιώνουν τις εφαρμογές και προσθέτουν χαρακτηριστικά. Αν δεν χρειάζονταν οι προγραμματιστές γιατί βγάζουν νέες εκδόσεις; Από βίτσιο;
Η Google βγάζει κάθε μήνα security patch. Μόνο τα Google services είναι 300+ MB.
Γι αυτό κοιτάμε να μην παίρνουμε smartphone των 50 ευρώ. Διαφορετικά μην το πάρεις καθόλου. Email και Facebook έχει και το τελευταίο dumb phone.
Xiaomi Redmi Note 4X - 64GB
vs
Huawei Mate 10 Lite 64GB
Υπέρ του πρώτου η τιμή. Υπέρ του 2ου η κάμερα που με ενδιαφέρει συν ότι δίνει και ένα Υ6 δώρο. Τι κάνουμε; Τα σκάμε τα 100 € παραπάνω για τον κορεάτη ή δεν αξίζει τόσο η κάμερα και το 2ο κινητό που δίνει και μένουμε στον εγγυημένο κινέζο ;;;
Για πείτε καμιά γνώμη...
George_Sp
23/12/2017, 20:07
vs
Huawei Mate 10 Lite 64GB
Υπέρ του πρώτου η τιμή. Υπέρ του 2ου η κάμερα που με ενδιαφέρει συν ότι δίνει και ένα Υ6 δώρο. Τι κάνουμε; Τα σκάμε τα 100 € παραπάνω για τον κορεάτη ή δεν αξίζει τόσο η κάμερα και το 2ο κινητό που δίνει και μένουμε στον εγγυημένο κινέζο ;;;
Για πείτε καμιά γνώμη...
Παίρνεις το 2ο και πουλάς το Y6 100ευρώ αύριο κιόλας σε αγγελία.
επίσης στα 220ευρώ το αποκάτω δεν έχει αντίπαλο. Το πήρα και είναι απίστευτο.
https://www.skroutz.gr/s/13506728/Xiaomi-Mi-A1-4GB-32GB.html
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1-8776.php
Παίρνεις το 2ο και πουλάς το Y6 100ευρώ αύριο κιόλας σε αγγελία.
επίσης στα 220ευρώ το αποκάτω δεν έχει αντίπαλο. Το πήρα και είναι απίστευτο.
https://www.skroutz.gr/s/13506728/Xiaomi-Mi-A1-4GB-32GB.html
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1-8776.php
Thanx για την άμεση απάντηση. Με την κάμερα του Α1 είσαι ευχαριστημένος;
Καλησπέρα παιδια,άσχετη η ερώτησή μου με την συζήτησή σας:
ενδιαφέρομαι για το elephone s8 και το έχω βρει στα 200 ευρώ.Υπάρχει κάτι ανώτερο,6ιντσο έως 250 ευρώ; (αγορά από εξωτερικό,από μαγαζί που να δέχεται Paypal)
Ευχαριστώ πολύ.
George_Sp
23/12/2017, 22:38
Thanx για την άμεση απάντηση. Με την κάμερα του Α1 είσαι ευχαριστημένος;
είχε κάποια θέματα τα οποία διορθώνονται. το hardware δηλαδή ο φακός έχει δυνατότητες αλλά είχαν απενεργοποιήσει το EIS για τις βραδινές και έβγαζε χάλια. Μετά το τελευταίο update πολύ καλές.
vs
Huawei Mate 10 Lite 64GB
Για πείτε καμιά γνώμη...
Δεν αξίζει πιστεύω το κόπο να μπεις στη διαδικασία να ψάχνεις να πουλήσεις το Υ6, εκτός αν έχεις έτοιμο αγοραστή.
Με το Xiaomi θα μπορείς να παίξεις και με τις ROM + μπαταρία αρκετά πιο μεγάλη.
Αν πάλι η κάμερα είναι η προτεραιότητα τότε Hua.
pilotos_xtreme
24/12/2017, 13:52
Aν και παμε σε αλλες τιμες, το xiaomi mi note 3 ειναι μια καλη αγορα πιστευω. Και εχει καλες καμερουλες και γρηγορο ειναι και καλη μπαταρια απο οτι φαινεται.
Το MiA1 που ειπε ο φιλος παραπανω έχει ενα κακο που εμενα με απέτρεψε απο το να το πάρω, γτ το σκεφτομουνά σοβαρα. Πολύ μεγάλο SAR.
George_Sp
24/12/2017, 16:53
Aν και παμε σε αλλες τιμες, το xiaomi mi note 3 ειναι μια καλη αγορα πιστευω. Και εχει καλες καμερουλες και γρηγορο ειναι και καλη μπαταρια απο οτι φαινεται.
Το MiA1 που ειπε ο φιλος παραπανω έχει ενα κακο που εμενα με απέτρεψε απο το να το πάρω, γτ το σκεφτομουνά σοβαρα. Πολύ μεγάλο SAR.
Παραπληροφόρηση αυτό με το SAR.
Η Xiaomi μετράει SAR στα 25mm από τη συσκευή ενώ η καλή μας Samsung πολύ πιο μακριά.....
Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να παίρνει έγκριση Ευρωπαικής Ένωσης ανώτατου ορίου εκπομπής ανεξάρτητα της απόστασης. Και μάντεψε....Και η Xiaomi φέρει αυτή την πιστοποίηση στις συσκευές της για να μπορεί να την πουλήσει και Ευρώπη.
pilotos_xtreme
24/12/2017, 17:13
Παραπληροφόρηση αυτό με το SAR.
Η Xiaomi μετράει SAR στα 25mm από τη συσκευή ενώ η καλή μας Samsung πολύ πιο μακριά.....
Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να παίρνει έγκριση Ευρωπαικής Ένωσης ανώτατου ορίου εκπομπής ανεξάρτητα της απόστασης. Και μάντεψε....Και η Xiaomi φέρει αυτή την πιστοποίηση στις συσκευές της για να μπορεί να την πουλήσει και Ευρώπη.
Σε καποια σαιτ που το έψαξα είδα τιμες 1.75 για το κεφάλι ενώ πχ το σ7 είχε 0.5 .
Εαν όντως οι μετρήσεις γίνονται σε διαφορέτικες αποστάσεις , τότε δεν έχει νόημα η σύγκριση. Δεν υπάρχει πρότυπο όμως με σαφής οδηγίες για το πόσο μακρυά απο το κεφάλι πρέπει να γίνονται οι μετρήσεις;
Σε ρωτάω γιατι ενδιαφερόμουνα για το κινητό και το απέκλεισα για αυτό το λόγο και μονο.
Σε καποια σαιτ που το έψαξα είδα τιμες 1.75 για το κεφάλι ενώ πχ το σ7 είχε 0.5 .
Εαν όντως οι μετρήσεις γίνονται σε διαφορέτικες αποστάσεις , τότε δεν έχει νόημα η σύγκριση. Δεν υπάρχει πρότυπο όμως με σαφής οδηγίες για το πόσο μακρυά απο το κεφάλι πρέπει να γίνονται οι μετρήσεις;
Σε ρωτάω γιατι ενδιαφερόμουνα για το κινητό και το απέκλεισα για αυτό το λόγο και μονο.
Μα αυτό σου λέει ο Γιώργης (George_Sp)......εφόσον έχουν την πιστοποίηση της Ε.Ε. δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι και κακώς το απέκλεισες για αυτόν τον λόγο.
Προχώρα άφοβα.......
https://youtu.be/ri0RTsPercY
:p
Προχώρα άφοβα.......
https://youtu.be/ri0RTsPercY
:p
:moutza::moutza::moutza: :bawl:
George_Sp
24/12/2017, 18:48
η σύνοψη του nickname του teo σε 3 γράμματα. όπου τον πετύχεις κάνει την συζήτηση gtp :P
Για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει συσκευή από Κίνα και φοβάται τελωνείο,ας δεί αυτό.
https://gearbestgreece.com/promotions/προσφορά-gearbest-δώρο-το-τελωνείο/
Επανέρχομαι:
Το Huawei Mate 10 lite απορρίπτεται γιατί είναι πολύ μεγάλο και δε με βόλεψε σε καμία δοκιμή που έκανα. Έχει όμως καλή κάμερα το άτιμο.
Στην ίδια μάρκα μένει το p10 lite και το p8/9 lite για κάτι πιο οικονομικό.
Και από τα Xiaomi έχουμε το Note 4X και το MI A1 (το οποίο το βρίσκω και με Cortex και με Snapdragon, που να υποθέσω είναι καλύτερος).
Όλα στο ίδιο pricerange. Τέλος μου προτείνουν και το Samsung J5 2017, το οποίο υπολείπεται σε χαρακτηριστικά των άλλων και το μόνο ατού του είναι η κάμερα.
Αποφασίστε για μένα ένα από τα παραπάνω να ξεμπερδεύω, αλλιώς με βλέπω να παραγγέλνω μπαταρία για το NOKIA 6303 μου και τέλος. Έχω ήδη +1 για το ΜΙ Α1.
Με ενδιαφέρει η κάμερα (φωτογραφική δεν αντικαθιστά, αλλά δεν θα παίζει budget και γι' αυτό για αρκετό καιρό) και η μπαταρία.
Αν πάρεις κινητό με καλή κάμερα, άνετα αντικαθιστά τη φωτογραφική. :p
Αποφάσισε ποιες είναι οι προτεραιότητές σου και επίλεξε ανάλογα. Προσωπικά, δε θα επέλεγα κάποιο από τα φθηνότερα της Samsung. Αλλά εγώ δε θα αγόραζα και κινέζικο οπότε...
Αν πάρεις κινητό με καλή κάμερα, άνετα αντικαθιστά τη φωτογραφική. :p
Αποφάσισε ποιες είναι οι προτεραιότητές σου και επίλεξε ανάλογα. Προσωπικά, δε θα επέλεγα κάποιο από τα φθηνότερα της Samsung. Αλλά εγώ δε θα αγόραζα και κινέζικο οπότε...
Στο budget που έχω πάνω κάτω 250, τι προτείνεις με προτεραιότητα την κάμερα;
Hua που είναι κορεάτικα;
Φωτογραφική σίγουρα δεν αντικαθιστά, αλλά να βγάζει κάτι αξιοπρεπές τουλάχιστον.
Σίγουρα θα αγόραζα κάτι πιο επώνυμο. Ίσως LG, Nexus, δεν ξέρω, δεν έχω ψάξει σε αυτό το price range τελευταία, γιατί έχω κινητό και δε με ενδιαφέρει. Υπάρχουν παιδιά που ασχολούνται πολύ, όμως, ειδικά με τις νεότερες κινέζικες συσκευές και σίγουρα θα σε βοηθήσουν. Νομίζω Samsung/Sony έχουν τις κορυφαίες κάμερες, αλλά δεν ξέρω αν τις διαθέτουν και στα φθηνότερα μοντέλα τους. Σίγουρα είναι κάπως overpriced πάντως (ειδικά αν σκεφτείς τι προσφέρει ο Κινέζος στα ίδια λεφτά).
Καλοί οι Κινέζοι, αλλά σε άλλα πράγματα, δεν τους εμπιστεύομαι σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας (κινητά, υπολογιστές κτλ). Φυσικά, αυτό αποτελεί προσωπική θέση και δε σημαίνει, σε καμία περίπτωση, ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους.
Στο budget που έχω πάνω κάτω 250, τι προτείνεις με προτεραιότητα την κάμερα;
Hua που είναι κορεάτικα;
Φωτογραφική σίγουρα δεν αντικαθιστά, αλλά να βγάζει κάτι αξιοπρεπές τουλάχιστον.
H καλυτερη καμερα που παιζει μεχρι τα 250 ευρω ειναι με διαφορα του nexus 5x, κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο καλυτερη απο το samsung s7.
Τα xiaomi ωραια τηλεφωνα αλλα απο καμερα δεν....τα huawei αρκετα καλυτερα αλλα και παλι πολυ πισω απ' το nexus.
Αν σε καλυπτει στα υπολοιπα ειναι μια καλη επιλογη...ενα μεγαλο μειον ειναι ο αποθηκευτικος χωρος, δλδ 32gb χωρις να παιρνει microsd, και το τραγικο του ηχειο..
Αν και στη φωτογραφία εμπλέκεται και ο παράγοντας "γούστο" και οι διαφορές στα κινητά με τις κορυφαίες κάμερες είναι απειροελάχιστες (κάποια υπερτερούν ελαφρώς στο Α και πάσχουν ελαφρώς στο Β και το ανάποδο, κανένα δεν είναι κορυφαίο παντού), μέχρι που βγήκε η επόμενη γενιά κινητών, δεν υπήρχε καλύτερη overall κάμερα από του S7.
Γιώργο αφού δε παίρνεις το p10 lite πήγαινε στο Mi A1 με τον snapdragon.
Αν και νομίζω πάνω κάτω ίδιο μέγεθος είναι.
Μη κολλάς καθόλου στο Κινέζικο. Είχα Xiaomi εγώ και ξέρω. :lol: Θα λατρέψεις τη MIUI.
basilis_k6
19/01/2018, 15:25
p10. Είναι σχεδόν ιδιο με το p9 ομως που ειναι φθηνότερο και μπορείς να το βρείς σφραγισμένο πολύ κάτω απο 200.
George_Sp
19/01/2018, 15:47
Γιώργο αφού δε παίρνεις το p10 lite πήγαινε στο Mi A1 με τον snapdragon.
Αν και νομίζω πάνω κάτω ίδιο μέγεθος είναι.
Μη κολλάς καθόλου στο Κινέζικο. Είχα Xiaomi εγώ και ξέρω. :lol: Θα λατρέψεις τη MIUI.
το A1 είναι ένα 5X με καθαρό android αντί MiUI
dankannn
19/01/2018, 15:58
Huawei P10 Lite θα σου ελεγα εγω στην τιμη που ειναι τωρα 229 €.
Τα 3 gb ram και τα 32 mb αποθηκευτικου χωρου κανουν διαφορα σε σχεσει με το p9 και με αλλα τηλεφωνα.
Σχετικα με την καμερα του εγω στα ματια μου την ειδα αψογη , εκτος και εχεις χρημα και παρεις κανα iphone.
Θα σου πω οτι εχουν περασει 7 τηλεφωνα Huawei απο τα χερια μου και ολα ηταν αψογα , + αρκετες ενημερωσεις που δουλευουν χωρις να σου βγαζουν το τηλεφωνο off.
Xiaomi Redmi Note εχει η γυναικα μου αλλα δεν μου αρεσει η καμερα του κατα τα αλλα αψογο και αυτο.
Huawei Honor 8, λιγάαααακι ακριβότερο απο ότι διαθέτεις
392300
Nostradamus
20/01/2018, 21:45
Χρησιμοποιεί κάνεις η έχει άποψη για "ανθεκτικό" τηλέφωνο ? Βλέπω ότι κυκλοφορούν πολλά πλέον ΙΡ68 από εταιρείες όπως η CAT αλλά και αρκετές άλλες με αρκετά καλά χαρακτηριστικα, σε οθόνη,επεξεργαστές, κάμερες κτλ κτλ και σε διάφορες τιμές.
Κάποια αξιόλογη πρόταση σε όχι παλαβες τιμές?
Serial επεισόδιο 3ο:
μετά από διάφορες δοκιμές το ΣΚ πείστηκα ότι στα λεφτά αυτά δεν πρόκειται να πάρω κινητό με σοβαρή κάμερα.
Θα κάνω ακόμα λίγο υπομονή ώστε καλώς εχόντων των πραγμάτων να διπλασιάσω το budget (max 500).
Πάω με κλειστά μάτια για Samsung S7; Μήπως Huawei P10; Nokia 8; Honor 9;
Το S7 είναι πιο παλιό αλλά απ' ότι μου είπανε η κάμερα παραμένει ακόμα και σήμερα κορυφαία.
Να διευκρινίσω τι προσδοκίες έχω για την κάμερα: Μέχρι πρότινος είχα μια compact της Sony (αρκετά παλιό μοντέλο), την οποία σταμάτησα να κουβαλάω από τη στιγμή που πήρα ένα smartphone LG (D605 ή L9 II όπως το λέγανε εδώ) εδώ και 3,5 χρόνια. Όλες οι φωτό και τα video είναι πλέον από το κινητό. Πολύ μεγάλη ευκολία, αφού το κουβαλάω που το κουβαλάω και δεν ξαναπήρα την compact μαζί (φταίει βέβαια και το γεγονός ότι έφαγε μια τούμπα και κάνει κάτι νερά...). Οι φωτό βέβαια είναι συνήθως για τα μπάζα, ειδικά άμα τις περνάω και τις βλέπω σε μεγάλη οθόνη από το PC.
Έχοντας σώας τας φρένας ( ;;; ) μάλλον καλά κάνω να αυξήσω το budget. Διαφορετικά δίνω μέχρι και 200 για ένα αξιόπιστο κινητό (μάλλον θα καταλήξω στον κινέζο) και με τα υπόλοιπα 300 παίρνω καμιά φωτογραφική (προφανώς όχι DSLR μια και δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ τόσο σοβαρά ώστε να μου χρησιμεύσει), αλλά πολύ φοβάμαι ότι όταν θα τη χρειάζομαι δεν θα την έχω μαζί μου :(
Τι λέτε εσείς;
(ΥΓ: ζαχαρώνω και κάτι πράγματα από Motocard και τα παραπάνω χρήματα ενδέχεται να εξαφανιστούν χωρίς προειδοποίηση χαχαχα)
Καλύτερο κινητό από το S7 με ~400€ δεν πρόκειται να βρεις. Τελεία. Και, γενικά, τουλάχιστον μέχρι που κυκλοφόρησε η τελευταία γενιά συσκευών, ήταν με διαφορά η κορυφαία επιλογή. Και, φυσικά, έχει εκπληκτική κάμερα. Νομίζω, όταν είχε βγει, είχε πάρει την υψηλότερη βαθμολογία έβερ στο dxo.
Ωστόσο, αν έπαιρνα σήμερα κινητό, θα έδινα το κάτι παραπάνω για να πάρω το S8.
ΔΕΝ ήμουν ποτέ φαν της Samsung, το έχω ξαναγράψει, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια (από S7 και μετά, δηλαδή) παίζει μόνη στην κορυφή.
Επένδυσε στο Motocard. Μη δώσεις τόσα για κινητό, δεν αξίζει το κόπο. Με 300 πάντως αγοράζεις μεταχειρισμένο κιτ dslr, αλλά δεν είναι πρακτική για μικρές βόλτες. Μπορείς να πάρεις μια κόμπακτ σε μικρότερο μπάτζετ.
Μη σπαταλας χρήματα θα έλεγα εγώ εν κατακλείδι σε συσκευές που σε 1 χρόνο είναι για πετάμα..
Thanx παίδες! Δε νομίζω όμως να τίθεται θέμα σπατάλης. Χρειάζομαι μία νέα τηλεφ. συσκευή. Χρειάζομαι και μία φωτ. μηχανή. Μπορώ να τα έχω 2 σε 1; (Όπως το περιγράφω παραπάνω γιατί καλώς ή κακώς δεν είμαι και δε θα γίνω φωτογράφος.) Αν ναι, θα είναι ευκολία γιατί το κινητό θα το κουβαλάω που θα το κουβαλάω, μιλάμε για απίστευτη πρακτικότητα. Αν όχι, πάλι δε γλιτώνω χρήματα (άντε ίσως κανα 50άρι), γιατί θα πάρω 2 συσκευές και θα πρέπει να έχω το νου μου να τις κουβαλάω και τις 2.
Επένδυσε στο Motocard. Μη δώσεις τόσα για κινητό, δεν αξίζει το κόπο. Με 300 πάντως αγοράζεις μεταχειρισμένο κιτ dslr, αλλά δεν είναι πρακτική για μικρές βόλτες. Μπορείς να πάρεις μια κόμπακτ σε μικρότερο μπάτζετ.
Μη σπαταλας χρήματα θα έλεγα εγώ εν κατακλείδι σε συσκευές που σε 1 χρόνο είναι για πετάμα..
Ενημερώνω ότι παγώνει το θέμα μου γιατί το Motocard με "ελάφρυνε" προς το παρόν :p
devil's animal
06/02/2018, 18:26
Thanx παίδες! Δε νομίζω όμως να τίθεται θέμα σπατάλης. Χρειάζομαι μία νέα τηλεφ. συσκευή. Χρειάζομαι και μία φωτ. μηχανή. Μπορώ να τα έχω 2 σε 1; (Όπως το περιγράφω παραπάνω γιατί καλώς ή κακώς δεν είμαι και δε θα γίνω φωτογράφος.) Αν ναι, θα είναι ευκολία γιατί το κινητό θα το κουβαλάω που θα το κουβαλάω, μιλάμε για απίστευτη πρακτικότητα. Αν όχι, πάλι δε γλιτώνω χρήματα (άντε ίσως κανα 50άρι), γιατί θα πάρω 2 συσκευές και θα πρέπει να έχω το νου μου να τις κουβαλάω και τις 2.
αν μπορεις να βρεις αυτη (https://www.skroutz.gr/s/4542475/Samsung-Galaxy-GC200-Camera-2.html), νομιζω θα σε εξυπηρετησει...
το θεμα ειναι ποσα θες να δωσεις...το πιξελ2 αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο φωτοτηλεφωνο που υπαρχει....επισης καλα ειναι τα iphone, note 8 s8 mate 10 αλλα η τιμη ολων αυτων ειναι στην στρατοσφαιρα...
σε πιο ανθρωπινα λεφτα, το xiaomi mi note 3 τραβαει αρκετα καλες φωτογραφιες, και η τιμη του ειναι αξιοπρεπεστατη
bros400pgm
29/03/2018, 11:15
Βρε παιδες μια βοηθεια απο οποιον ξερει. Εχω καρτα vodafone CU και σημερα που πηγα να κανω ανανεωση πακετου, δεν μου εμφανιζει πλεον αυτο που ειχα αγορασει πριν ενα μηνα (talk 2 vodafone 300). Επικοινωνησα με την εξυπηρετηση και μου ειπαν οτι πλεον αλλαξαν τα πακετα και πως ο υπολειπομενος χρονος που ειχα (πριν ληξη το πακετο ανανεωνα και μεταφεροταν στον νεο μηνα) θα χαθει.
Ειναι τρελοι ή ετσι γινονται αυτα;
devil's animal
29/03/2018, 12:00
Βρε παιδες μια βοηθεια απο οποιον ξερει. Εχω καρτα vodafone CU και σημερα που πηγα να κανω ανανεωση πακετου, δεν μου εμφανιζει πλεον αυτο που ειχα αγορασει πριν ενα μηνα (talk 2 vodafone 300). Επικοινωνησα με την εξυπηρετηση και μου ειπαν οτι πλεον αλλαξαν τα πακετα και πως ο υπολειπομενος χρονος που ειχα (πριν ληξη το πακετο ανανεωνα και μεταφεροταν στον νεο μηνα) θα χαθει.
Ειναι τρελοι ή ετσι γινονται αυτα;
μαλακιες σου ελεγαν...
σε 3 μερες θα γινει αυτο...:p
μολις γυρισα απο vodafone και εγω και ανανεωσα την καρτα vodafone cu με το προγραμμα talk to vodafone 600 και προστεθηκαν κανονικα ολος ο προηγουμενος χρονος και τα gb που δεν ειχα καταναλωσει...
απο 01/04 ομως με ενημερωσαν και εμενα πως θα σταματησει να ισχυει αυτο...
δλδ τωρα τα πηρα τα προηγουμενα που δεν ειχα καταναλωσει, και δεν θα χαθουν μετα την 01/04, αλλα οταν παω να ξανακανω ανανεωση τελος Απριλιου δεν θα προστεθουν αυτα που δεν θα εχω καταναλωσει...
επισης αλλαζει η πολιτικη με τις ανανεωσεις και πλεον το ελαχιστο ποσο που πρεπει να βαλεις στην καρτα εινα 12€ και οχι 10€...
παλια εβαζες οσο γουσταρες...μετα το εκαναν "ελαχιστη ανανεωση 10€" και απο 01/04 θα ειναι 12€...:a52:
σε "σπρωχνουν" σε καρτοπρογραμμα με ενα 15αρι τον μηνα, αλλα προσωπικα απο εμενα, θα παρουν τα παπακια μου...:a43: