View Full Version : Περί κινητών τηλεφώνων
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Πρόβλημα για δυνατούς παίχτες:
Βρείτε μου κινητό με android, έως 5,2 ίντσες, με σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων και κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή.
λεφτα? παντως πολλοι πλεον τους καταργουν τους οπτικους σταθεροποιητες
Πρόβλημα για δυνατούς παίχτες:
Βρείτε μου κινητό με android, έως 5,2 ίντσες, με σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων και κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή.
Ευκολάκι
Εχεις απάντηση ή ψαρεύεις? :smokin:
Υπάρχουν διάφορες επιλογές. S6-7 π.χ.
δν έχω απάντηση, πείτε (όχι samsung, σιχαίνομαι το touchwiz)
δν έχω απάντηση, πείτε (όχι samsung, σιχαίνομαι το touchwiz)
Sony Xperia XZ (http://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz-8313.php)
HTC M9+ (http://www.gsmarena.com/htc_one_m9+_supreme_camera-7591.php)
Asus Zenfone 3 (http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_3_ze520kl-8197.php)
και αν μπορείς να πας σε 0.1' παραπάνω δες το LG G5 (http://www.gsmarena.com/lg_g5-7815.php)
Στα χαρτιά το ασους φαίνεται καλύτερο, στο θέμα κάμερας
ποσα λεφτα θες να δωσεις?
δεν ήξερα για τον finder του gsm arena.μεγάλη ευκολία. thanks sapadak.
Με προβληματιζει στο zenfone 3 η μπαταρια των 2600 mAh.
Εχω το zenfone 2 με τον Intel επεξεργαστη στα 4gb ram και 4000 mAh μπαταρια.... χωρις να παιζω παιχνιδια και χωρις μονιμα ανοιχτα τα παντα (ή το wifi ή το data θα ειναι ανοιχτο) και με τις 2 καρτες ενεργες εβγαζε μιαμιση μερα....
ποσο καλυτερη διαχειριση να εχουν κανει στο zenfone 3 αραγε ?
Με προβληματιζει στο zenfone 3 η μπαταρια των 2600 mAh.
Εχω το zenfone 2 με τον Intel επεξεργαστη στα 4gb ram και 4000 mAh μπαταρια.... χωρις να παιζω παιχνιδια και χωρις μονιμα ανοιχτα τα παντα (ή το wifi ή το data θα ειναι ανοιχτο) και με τις 2 καρτες ενεργες εβγαζε μιαμιση μερα....
ποσο καλυτερη διαχειριση να εχουν κανει στο zenfone 3 αραγε ?
Καλα σκεφτεσαι για την μπαταρια.
Ειχα το πρωτο Ζεν και ενω ηταν και γαμω τις συσκευες,απο μπαταρια απογοητευση,ουτε μερα δεν εβγαζε.
Εχει κάποιος να προτείνει μια εφαρμογή για android που να μεταφέρει απο παλιο σε νέο τηλέφωνο όλες τις εφαρμογές πακέτο με τους κωδικούς/δεδομένα που έχουν ήδη στο παλιο κινητό?
Helium? (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=en)
Helium? (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=en)
Κάτι τέτοιο σκεφτόμανε, Smart Switch (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover&hl=en)
Αλλά λέει το παρακάτω:
What can be transferred?
Contacts, calendar(Device content only), messages, photos, music (DRM free content only, Not supported for iCloud), videos (DRM free content only), call logs, memos, alarms, Wi-Fi, wallpapers, documents, app data (Galaxy devices only), home layouts (Galaxy devices only)
You can send app data and home layouts by upgrading your Galaxy device to M OS (Galaxy S6 or higher).
zannisvel
01/12/2016, 15:50
Εχω παραγγειλει ενα κινητο απο Gearbest το οποιο εστειλαν με PostNL. Το Tracking γραφει οτι στις 20 Οκτωβριου εφτασε στην Ολλανδια. Και απο τις 22 Οκτωβριου οτι : The item is on transport to the country of destination
Ειναι φυσιολογικο να εκανε 4 μερες να φτασει απο τη Κινα στην Ολλανδια και απο την Ολλανδια για να φτασει στην Ελλαδα να εχει κανει σχεδον 2 βδομαδες καινα μην εχει φτασει??
Εχω παραγγειλει ενα κινητο απο Gearbest το οποιο εστειλαν με PostNL. Το Tracking γραφει οτι στις 20 Οκτωβριου εφτασε στην Ολλανδια. Και απο τις 22 Οκτωβριου οτι : The item is on transport to the country of destination
Ειναι φυσιολογικο να εκανε 4 μερες να φτασει απο τη Κινα στην Ολλανδια και απο την Ολλανδια για να φτασει στην Ελλαδα να εχει κανει σχεδον 2 βδομαδες καινα μην εχει φτασει??
Ναι μάλλον
Απο gearbest 2 παραγγελίες η μια παραδοση αγγλια η άλλη ελλαδα.
Στην αγγλια παραδωθηκε σε 9 μερες (7 εργασιμες) στην ελλάδα παραδωθηκε σε 21 ημέρες (15 εργάσιμες).
4 ημέρες εκανε το δέμα απο Αθενς μέχρι να παραδωθεί στο σπίτι μου
Παλιότερα από Banggood ένα πακετάκι μου είχε αποσταλεί με Σουηδικά Ταχυδρομεία (αν θυμάμαι καλά). Σύμφωνα με το tracking είχε φτάσει στη Σουηδία σε χρόνο dt και μετά χρειάστηκε πάνω από μήνα για να έρθει Ελλάδα. Μου είχε φανεί πολύ περίεργο.
Πάρε το tracking number και πήγαινε στο ταχυδρομείο. Πες τους ότι περιμένεις ένα δέμα και έχει αργήσει χαρακτηριστικά. Δείξε ταυτότητα και το tracking number και θα σου πουν αν το έχουν κάπου εκεί. Αν σου πουν ότι χρειάζεται ειδοποιητήριο, πες τους ότι δεν έχεις πάρει τίποτα μπορεί να έχει χαθεί και το δέμα έχει μέσα μπαταρία και μπορεί να καταστραφεί αν μείνει καιρό παρατημένο.
Ακριβώς το ίδιο και εμένα το VR από gearbest. Από τις 20 έρχεται Ελλάδα.
zannisvel
01/12/2016, 23:44
Αρα μαλλον περιμενουν να γεμισει ο σακος για να τον στειλουν.
Οι αποστολές απο gearbest έχουν δικό τους νήμα σε γειτονικό φόρουμ......
:lol:
Μια φορά πήρα hands-free από gearbest πάντως, και πρέπει να έκαναν κανένα 3μηνο να φθασουν...
Περί κινητών τηλεφώνων και πραγματικών απαιτήσεων:
https://www.youtube.com/watch?v=P3hQc3bCT9o
LG G2 (του 2013) vs S7 (τελευταία λέξη σε hardware, ίσως το καλύτερο κινητό του 2016).
amyroukai
02/12/2016, 15:20
η τεράστια διαφορά που έχει γίνει είναι στις κάμερες.
το G2 πάσχει σε χρόνο εστίασης και στις βραδινές. επειδή ακόμα το χρησιμοποιώ, συγκρινόμενο με το φτηνό μοτορόλα που επίσης χρησιμοποιώ είναι κομματάκι αστείο.
Καλά, δεν το πόσταρα για να συγκρίνουμε ένα τηλέφωνο των 350€ του 2013 με ένα φετινό των 700€. Ήθελα μόνο να τονίσω πόσο μικρή (αν υπάρχει) είναι η διαφορά επιδόσεων του hardware και πόσο αξίζει/πόσο έχουμε ανάγκη αυτό το μικρό έξτρα στην υπερδιπλάσια τιμή.
Κι εγώ το χρησιμοποιώ ακόμα, αλλά θα το πουλήσω και θα πάρω κάτι νεότερο. Επειδή δε με ικανοποιεί; Όχι. Επειδή δεν είναι υπεραρκετό για τη χρήση που κάνω; Όχι. Επειδή είμαι βλαμμένος και θέλω να πετάξω τα λεφτά μου.
amyroukai
25/12/2016, 09:49
Και λίγο πριν εκπνεύσει το 2016, πεθαίνει η cyanogenmod.
Ίσως συνεχίσει ως lineage.
Red Rider
25/12/2016, 10:09
Καλημέρα και χρόνια πολλα!
Αξιοπρεπές κινητό με 16 gb,2gb ram γύρω στο 150αρι?
Ψαχνω από ελληνικό μαγαζι γιατι θα το κάνω δωρο αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να παραγγείλω.
Βλέπω το Ρ8 lite,καμία άλλη ιδέα?
Ψαχνω από ελληνικό μαγαζι γιατι θα το κάνω δωρο αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να παραγγείλω.
Αυτές τις μέρες είναι σχετικό. Από ελληνικό site προλαβαίνεις να πάρεις και να έρθει πριν την Πρωτοχρονιά φαντάζομαι.
Το P8 lite βγαίνει ακόμα; είναι παλιό μοντέλο και έχει αντικατασταθεί από το Ρ9 lite που έχει πάνω από 200 όμως.
Το Ρ8 το είχα πάρει στον γιο μου πριν 1,5-2 χρόνια στα 165 προσφορά. Οκ για τα λεφτά του καλό ήταν.
Nostradamus
25/12/2016, 13:59
P8 lite όχι αν θες διάρκεια μπαταρίας. Το έχω. Πολύ καλό σαν χαρακτηριστικα και τιμή αλλά με 2200 μπαταρία μετά βίας βγάζω τα 2/3 της μέρας με μέτρια χρήση.
Red Rider
25/12/2016, 15:28
Όντως κυκλοφορεί καιρό,και η μπαταρία του είναι λίγο μικρη.Παίζει στα σκρουτζομάγαζα γύρω στα 150 που το βλέπω.Κι'εγώ για την κόρη μου το θέλω,και νομίζω πως είναι τίμιο για τα λεφτά του.
Nostradamus
25/12/2016, 17:13
Όντως κυκλοφορεί καιρό,και η μπαταρία του είναι λίγο μικρη.Παίζει στα σκρουτζομάγαζα γύρω στα 150 που το βλέπω.Κι'εγώ για την κόρη μου το θέλω,και νομίζω πως είναι τίμιο για τα λεφτά του.
Για έφηβη/πιτσιρίκα θα έλεγα όχι.. Λόγω μπαταρίας και μόνο.. Θα το έχει μόνιμα στην πρίζα...
astroman76
25/12/2016, 17:35
παντος εχω τρελαθει με το redmi 3S πολυ καλο για την τιμη του και η μπαταρια μετρα 2 μερες +
Για έφηβη/πιτσιρίκα θα έλεγα όχι.. Λόγω μπαταρίας και μόνο.. Θα το έχει μόνιμα στην πρίζα...
+990
http://youhou.gr/Xiaomi%20Smartphones
Λογικά Τετάρτη Πέμπτη θα το έχεις στα χέρια σου.
παντος εχω τρελαθει με το redmi 3S πολυ καλο για την τιμη του και η μπαταρια μετρα 2 μερες +
Το χω κάνα μήνα . Κάνε ένα κόπο αν δεν το έχεις κάνει ήδη , γράψου στην ελληνική κοινότητα της Miui , ακόλουθα τους οδηγούς και βάλε Ελληνική ρομ . Κάθε παρασκευή update . Ποια samsung και ποια lg .
astroman76
26/12/2016, 12:17
Το χω κάνα μήνα . Κάνε ένα κόπο αν δεν το έχεις κάνει ήδη , γράψου στην ελληνική κοινότητα της Miui , ακόλουθα τους οδηγούς και βάλε Ελληνική ρομ . Κάθε παρασκευή update . Ποια samsung και ποια lg .
εχω κανει το update με ελληνικα , το να βαλεις Ελληνικη Ρομ τι διαφορα εχει?
Φιλος εδω εχει Samsung 6 και δεν βλεπω καποια διαφορα ισα ισα το δικο του ειναι πιο κουμουτσα. Λογικα στο θεμα καμερας χανουμε ποντους σε σχεση με τα 500-700ε
απιστευτα κινητα ολα τα redmi 3 (note 3, 3 pro, 3s, 3).
με το ρυθμο που τα αγοραζουν σε 1 μηνα θα τα εχει η μιση ελλαδα:lol:
Ρίξτε ένα τσεκ και στο Redmi 4 prime.
basilis_k6
26/12/2016, 23:13
Ρίξτε ένα τσεκ και στο Redmi 4 prime.
θα το έβαζα πολύ ψηλα στη λιστα μου αν δεν ειχε (πάλι) ανάποδα τα κουμπια. Μα το θεο δηλαδη ποτε θα το σταματησει αυτο?
Ποιά κουμπιά; Έντασης ήχου και απενεργοποίησης ή αυτά στο κάτω μέρος της οθόνης; Τα πρώτα είναι προσβάσιμα με το δείκτη όταν το χειρίζεσαι με το αριστερό και με τον αντίχειρα από το δεξί. Στα δεύτερα η λειτουργία αλλαζει απ το μενού.
Για να λες ότι είναι ανάποδα κάτι θα ξέρεις αλλά δε το καταλαβαίνω.
basilis_k6
27/12/2016, 14:12
Ποιά κουμπιά; Έντασης ήχου και απενεργοποίησης ή αυτά στο κάτω μέρος της οθόνης; Τα πρώτα είναι προσβάσιμα με το δείκτη όταν το χειρίζεσαι με το αριστερό και με τον αντίχειρα από το δεξί. Στα δεύτερα η λειτουργία αλλαζει απ το μενού.
Για να λες ότι είναι ανάποδα κάτι θα ξέρεις αλλά δε το καταλαβαίνω.
Τα κάτω. Αλλάζουν αλλά φαίνονται ανάποδα. Το μι5ς όμως ναι... Είναι ωραιο.
Vstrommer71
27/12/2016, 19:07
Περαστε και απο εδω μια βολτα πλιζ,το εχω και ειναι ζουπερ value for money
http://www.neffos.gr/product/details/C5-Max
Αυτό το flash sale (http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_563920.html) το έχετε δει; Αξίζει;
Είναι το prime ή όχι; Υπάρχουν πλέον τόσα τηλέφωνα από κάθε εταιρία που διαφέρουν σε ένα γράμμα στο όνομα και με τα τόσα specs μπερδεύεται κανείς. Υπήρξαν φορές που δεν μπόρεσα να εντοπίσω διαφορές...
Δεν πρόκειται να ψωνίσω (όχι γιατί δεν θέλω αλλά δεν υπάρχει χρήμα). Το βάζω μπας και ενδιαφέρει κάποιον, αν βέβαια αξίζει.
kostas777
28/12/2016, 00:25
Αυτό το flash sale (http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_563920.html) το έχετε δει; Αξίζει;
Είναι το prime ή όχι;
Είναι το prime, σε άλλο χρώμα το βρίσκεις λίγο πιο φθηνό. Αξίζει όσο λέει.
argiris34
05/01/2017, 12:03
βρε παιδια εσεις που ξερετε τα πολλα κι ο νους σας κατεβαζει απο που να αγορασω ενα xiaomi mi5s plus φτηνα και αξιοπιστα γιατι μπλεχτηκα.
ευχαριστω
βρε παιδια εσεις που ξερετε τα πολλα κι ο νους σας κατεβαζει απο που να αγορασω ενα xiaomi mi5s plus φτηνα και αξιοπιστα γιατι μπλεχτηκα.
ευχαριστω
Κίνα θες ή Ελλάδα?
argiris34
05/01/2017, 12:30
Κίνα θες ή Ελλάδα?
φτηνα και αξιοπιστα θελω ο χρονος παραδοσης αδιαφορος οπως και η προελευση
αν το βρω σε ελληνικο μαγαζι 30-40 ευρω πανω θα το παρω απο εδω αλλιως κινα
φτηνα και αξιοπιστα θελω ο χρονος παραδοσης αδιαφορος οπως και η προελευση
αν το βρω σε ελληνικο μαγαζι 30-40 ευρω πανω θα το παρω απο εδω αλλιως κινα
Δες σε gearbest.com banggood.com
Εχει πολλά αλλά απο αυτά έχω αγοράσει εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε με τελωνεία, ουτε με προβληματικά κινητά.
εδιτ
Με μια ματιά, στο 64αρι έχει 100 ευρώ διαφορά
ευχαριστω
Τη καλύτερη τιμή την έχει το Minideal.net όπως γράφει και ο καφετζής. Πριν το παραγγείλεις γράψε τους ότι είσαι από Ελλάδα και θες να το στείλουν ως δώρο και να κάνουν ότι κάνουν για να γλυτώσει τελωνείο.
Έχω παραγγείλει αρκετά Xiaomi από εκεί.
Παιδια για τελωνειο ο τροπος να το γλθτωσεις ειναι european express shipping με κοστος 20ε παραπανω...
Επθσης υπαρχει το eglobalcentral.eu με εδρα ευρωπη, τιμες ελαχιστα πανω απο κινεζους και εδρα ευρωπη οποτε δεν παιζει τελωνειο
Και το to2c τσεκαρε.εχουν κι αυτοί πλέον αποθήκες στη Γαλλία.σε μία βδομάδα το κινητό βρίσκεται στα χέρια σου,χωρίς τελωνειο
Παιδια για τελωνειο ο τροπος να το γλθτωσεις ειναι european express shipping με κοστος 20ε παραπανω...
Επθσης υπαρχει το eglobalcentral.eu με εδρα ευρωπη, τιμες ελαχιστα πανω απο κινεζους και εδρα ευρωπη οποτε δεν παιζει τελωνειο
Αξιόπιστο?
Και το to2c τσεκαρε.εχουν κι αυτοί πλέον αποθήκες στη Γαλλία.σε μία βδομάδα το κινητό βρίσκεται στα χέρια σου,χωρίς τελωνειο
Το συγκεκριμένο το έχει ακριβά.
amyroukai
05/01/2017, 14:15
ερώτηση προς έμπειρους καρτοκινηταίους: Vodafone CU, "πρέπει" να γίνει σήμερα ανανέωση για να μην χαθούν MB, λεπτά ομιλίας κλπ.
Ο τρόπος είναι: Πας σε μαγαζί, βαΝεις λεφτά και μετά από την εφαρμογή CU επιλέγεις το πακέτο που θες και ανανεώνεται ότι έχεις συν ότι προστεθεί για έναν μήνα ακόμα;
Δεν πας σε μαγαζί και χρεώνεις μιά debit/credit κάπως και μετά από την εφαρμογή CU επιλέγεις πακέτο;
ερώτηση προς έμπειρους καρτοκινηταίους: Vodafone CU, "πρέπει" να γίνει σήμερα ανανέωση για να μην χαθούν MB, λεπτά ομιλίας κλπ.
Ο τρόπος είναι: Πας σε μαγαζί, βαΝεις λεφτά και μετά από την εφαρμογή CU επιλέγεις το πακέτο που θες και ανανεώνεται ότι έχεις συν ότι προστεθεί για έναν μήνα ακόμα;
Δεν πας σε μαγαζί και χρεώνεις μιά debit/credit κάπως και μετά από την εφαρμογή CU επιλέγεις πακέτο;
Ναι και στα 2
amyroukai
05/01/2017, 14:21
ωραία. και το bonus online ανανέωσης ισχύει μόνο για τον 2ο τρόπο, λογικά;
επίσης όταν κάποια στιγμή θα υπάρχει "ικανό" ποσόν ως "ρέστα" μέσα (πχ είχαν μπει 10ευρώ και έχει 2,39 υπόλοιπο αλλά μοιραία θα φτάσει τα 6 ή 8 ευρώ κάποιου πακέτου) μπορείς να κάνεις την μηνιαία ανανέωση με τα "ρέστα" ή πάντα πρέπει να εισρέει φρέσκο χρήμα; Ξέρω χαζό ακούγεται, αλλά λέμε τώρα να καλύψουμε όλες τις πιθανότητες.
Μπορείς να κάνεις τα πάντα ηλεκτρονικά ε. Εγώ έτσι το κάνω. Βάζω λεφτά από την κάρτα μου και αγοράζω το ίδιο πακέτο κάθε μήνα.
Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το balance σου. Γι'αυτό υπάρχει. Απλά το bonus ανανέωσης το παίρνεις μόνο όταν βάζεις χρήμα.
ωραία. και το bonus online ανανέωσης ισχύει μόνο για τον 2ο τρόπο, λογικά;
Μπονους ονλαιν ανανέωσης δεν έχει η βοντα, το ρώτησα στο chat τους προχθες. Δινει 500μβ αν βάλεις 10 ευρώ, δε τους νοιάζει απο που.
Μαλλον εννοεις το μονους ενεργοποιησης πακέτου.
επίσης όταν κάποια στιγμή θα υπάρχει "ικανό" ποσόν ως "ρέστα" μέσα (πχ είχαν μπει 10ευρώ και έχει 2,39 υπόλοιπο αλλά μοιραία θα φτάσει τα 6 ή 8 ευρώ κάποιου πακέτου) μπορείς να κάνεις την μηνιαία ανανέωση με τα "ρέστα" ή πάντα πρέπει να εισρέει φρέσκο χρήμα; Ξέρω χαζό ακούγεται, αλλά λέμε τώρα να καλύψουμε όλες τις πιθανότητες.
Για να συνεχιστεί το carry over νομίζω οτι θέλει λεφτά να μπαίνουν κάθε μήνα, αν εννοείς αυτό
Όχι, εννοεί αν βάζει κάθε μήνα 10€, αλλά το πακέτο του κοστίζει 7€ (άρα περισσεύουν 3€ κάθε μήνα), αν τον 4ο μήνα θα μπορέσει να ενεργοποιήσει το πακέτο χωρίς να βάλει έξτρα λεφτά (από τα 3€+3€+3€ που περίσσεψαν τους προηγούμενους).
Όχι, εννοεί αν βάζει κάθε μήνα 10€, αλλά το πακέτο του κοστίζει 7€ (άρα περισσεύουν 3€ κάθε μήνα), αν τον 4ο μήνα θα μπορέσει να ενεργοποιήσει το πακέτο χωρίς να βάλει έξτρα λεφτά (από τα 3€+3€+3€ που περίσσεψαν τους προηγούμενους).
Αυτό δίνει τη δυνατότητα carry over του υπολοιπόμενου πακέτου? Δε μου έχει τύχει γιαυτο και δεν είμαι σίγουρος
Ούτε εμένα μου έχει τύχει, αλλά η λογική μου λέει πώς ναι, δουλεύει κανονικά. Απλά χάνεις το ένα μπόνους ανανέωσης. Η ενεργοποίηση μετράει για το carry over, όχι η ανανέωση.
Το συγκεκριμένο το έχει ακριβά.
Δεν είπα πως είναι το φθηνότερο.αξιοπιστη εναλλακτικη πρόσφερα για αγορά από την Ευρώπη,αν δε θες να περιμένεις 20+μέρες από Κίνα.
Αξιόπιστο?
Τωρα τα ξερεις πως ειναο αυτα, ολα καλα μεχρι να γινει η στραβη...απο τη στιγμη που αγοραζεις μεσω paypal μια στοιχειωδης αξιοπιστια ειναι σιγουρη...δυο συσκευες ξερω πως ηρθαν απο κει και γρηγορα, για μενα παντως δεν εχω παρει ακομα...
amyroukai
05/01/2017, 14:57
Ευχαριστώ :)
Εδιτ: το ονλάιν μπόνους το λέει εδώ
377179
argiris34
05/01/2017, 15:00
Ευχαριστω για τις απαντησεις, μια ερ δυο ερωτησουλες ακομα eglobalcentral.eu ειναι αξιοπιστο? Μην κλαιμε τα λεφτα μας και 2ον γιατι στο gearbest εχεο διαφορες τιμες για το ιδιο προιον ειναι στυλ amazon με διαφορα μαγαζια μεσα?
Ευχαριστω για τις απαντησεις, μια ερ δυο ερωτησουλες ακομα eglobalcentral.eu ειναι αξιοπιστο? Μην κλαιμε τα λεφτα μας και 2ον γιατι στο gearbest εχεο διαφορες τιμες για το ιδιο προιον ειναι στυλ amazon με διαφορα μαγαζια μεσα?
Για δώσε λινκ, γιατι δεν εχει διαφορα μαγαζιά μέσα το gearbest. Ένα κατάστημα ειναι.
για το eglobalcentral.eu δες την απάντηση του πάνου παραπάνω (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150461&page=17&p=2840927&viewfull=1#post2840927)
rock n rolla
05/01/2017, 18:21
Πλεον ολα περνανε τελωνειο.. Πληρωσα 60 ευρω πριν λιγες μερες για ενα Xiaomi απο vickmall σταλμενο με sg post και marked as gift. Μονο με eu express απο δω και περα
Αγόρασα ένα mi4c από geekbuing στις 15 του μήνα.
Στάλθηκε με dhl το οποίο πήγε Γερμανία και μετά έφτασε στην χωρα μας.
Το τρακ δειχνει ότι έχει φύγει από το αεροδρόμιο για το δίκτυο των ΕΛΤΑ από τις 26 και ακόμα περιμένω.
argiris34
05/01/2017, 19:42
Για δώσε λινκ, γιατι δεν εχει διαφορα μαγαζιά μέσα το gearbest. Ένα κατάστημα ειναι.
για το eglobalcentral.eu δες την απάντηση του πάνου παραπάνω (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150461&page=17&p=2840927&viewfull=1#post2840927)
Τελικα ηταν διαφορα χρωματα και διαφορα προμο
Ευχαριστω για τις απαντησεις θα δω και θα πραξω αναλογα
astroman76
05/01/2017, 20:50
και εγω τελωνειο Γαλλια... τελος τα φρεε :(
αλλα ακομη και με τελωνειο πιο φτηνο απο Κωτσοβολο
και εγω τελωνειο Γαλλια... τελος τα φρεε :(
αλλα ακομη και με τελωνειο πιο φτηνο απο Κωτσοβολο
Με dhl ή κάποιο κούριερ ή απλό ταχ/μειο?
Dhl το τελωνειο ειναι εγγυημενο 100%
εχω κανει το update με ελληνικα , το να βαλεις Ελληνικη Ρομ τι διαφορα εχει?
Φιλος εδω εχει Samsung 6 και δεν βλεπω καποια διαφορα ισα ισα το δικο του ειναι πιο κουμουτσα. Λογικα στο θεμα καμερας χανουμε ποντους σε σχεση με τα 500-700ε
Οι Ελληνικές ρομ έχουν πετάξει έξω πολύ σαβούρα , έχουν ένα MOD για να στέλνεις μηνύματα με 160 χαρακτήρες και γενικά έχουν πολύ υποστήριξη . θα σταματήσει πχ η XIaomi να βγάζει updates για το δικό μας αλλά τα παιδία στο xiaomi θα συνεχίζουν να το ενημερώνουν όσο αντέχει το hardware φυσικά . Είναι μια διαδικασία όμως να βάλεις Ελληνική ρομ που αν δεν είσαι ψιλόανετος με φλασαρίσματα κλπ δεν θα σου τη συνιστούσα .
astroman76
06/01/2017, 19:57
Οι Ελληνικές ρομ έχουν πετάξει έξω πολύ σαβούρα , έχουν ένα MOD για να στέλνεις μηνύματα με 160 χαρακτήρες και γενικά έχουν πολύ υποστήριξη . θα σταματήσει πχ η XIaomi να βγάζει updates για το δικό μας αλλά τα παιδία στο xiaomi θα συνεχίζουν να το ενημερώνουν όσο αντέχει το hardware φυσικά . Είναι μια διαδικασία όμως να βάλεις Ελληνική ρομ που αν δεν είσαι ψιλόανετος με φλασαρίσματα κλπ δεν θα σου τη συνιστούσα .
δεν ειμαι για αυτο δεν το εχω κανει.. ισως να βρω καποιον οταν γηρησω να μου την κανει...
Περιμένω ένα cubot από gearbest (αποθήκη Hong Kong 2). Μπήκε Ελλάδα 3/1! Σμρ είναι στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ. Όταν παραλάβω θα σας ενημερώσω για Τελωνείο κλπ.
Συνάδελφος που παρέλαβε κινητό από Κίνα την προηγούμενη εβδομάδα δε μου ανέφερε τίποτα για Τελωνείο. Είδωμεν.
zannisvel
09/01/2017, 08:59
Εαν έχει φτάσει στο κέντρο διαλογής τότε είσαι ΟΚ από τελωνείο.
Περιμένω ένα cubot από gearbest (αποθήκη Hong Kong 2). Μπήκε Ελλάδα 3/1! Σμρ είναι στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ. Όταν παραλάβω θα σας ενημερώσω για Τελωνείο κλπ.
Συνάδελφος που παρέλαβε κινητό από Κίνα την προηγούμενη εβδομάδα δε μου ανέφερε τίποτα για Τελωνείο. Είδωμεν.
Εμένα βρίσκεται από τις 26/12 στο κέντρο διανομής.
Μάλλον για τακο σε κανένα γραφείο θα το βάλανε. .....
amyroukai
09/01/2017, 13:36
Χαλάσατε το νήμα με τα ΑΠΛ μουνόπανα αντμίνς...
Εδώ λοιπόν η νέα ΓΑΜΑΤΗ διαφήμιση της εταιρίας για το portrait mode στο άηφον π'λας. https://youtu.be/r8mR33cp_Fk
Και ένα σούπερ σχόλιο...
This is utter bullshit ads I ever seen in my life. A girl came to a small town where smartphone or any type of technology dont exist and they simply WOW at an iphone camera. Okay. I can accept the town. Must be super remote area like Mongolia or Africa.
τι να του πεις τώρα για την αθάνατη ελληνική επαρχία του πρωτοκοσμίτη...
akis_trevor
09/01/2017, 20:48
Επειδή σε κάνα μήνα θα πρέπει να έχω ένα κινητό στα χέρια μου και αν το παραγγείλω αποξω θα πρέπει να το παραγγείλω όπου να ναι,τι παίζει με τα τελωνεία;Είναι ότι κάτσει; Πόσο επιβαρύνει την τιμή;Η διαφορά με Ελλάδα είναι 50€ περίπου,1/4 της τιμής.
Επειδή σε κάνα μήνα θα πρέπει να έχω ένα κινητό στα χέρια μου και αν το παραγγείλω αποξω θα πρέπει να το παραγγείλω όπου να ναι,τι παίζει με τα τελωνεία;Είναι ότι κάτσει; Πόσο επιβαρύνει την τιμή;Η διαφορά με Ελλάδα είναι 50€ περίπου,1/4 της τιμής.
Τι αξίας είναι το τηλέφωνο; Αν είναι πάνω από 300€ θα σου έλεγα να το ψωνίσεις από Ευρωπαϊκό site ή από site που έχει αποθήκη Ευρώπη. Πλέον σχεδόν τα πάντα τα τσιμπάνε στο τελωνείο.
akis_trevor
09/01/2017, 21:10
Γύρω στα 130-140€ στο banggood και 180€ Ελλάδα.
Θα κοιτάξω αν έχει επιλογή για Αποθήκη εντός ΕΕ.
akis_trevor
09/01/2017, 21:43
Γύρω στα 130-140€ στο banggood και 180€ Ελλάδα.
Θα κοιτάξω αν έχει επιλογή για Αποθήκη εντός ΕΕ.
Μόνο από Κίνα το στέλνει τελικά.
Θα μιλήσω και μαζί τους και θα ενημερώσω για τυχόν πληροφορίες..
Σήμερα ήρθε ειδοποίηση απ' τα ΕΛΤΑ. Aύριο παραλαμβάνω κι ενημερώνω.;)
Σήμερα ήρθε ειδοποίηση απ' τα ΕΛΤΑ. Aύριο παραλαμβάνω κι ενημερώνω.;)
Μια χαρά εισαι.
Λογικά ένα 3ευρω και καθάρισες
harris_x
12/01/2017, 13:42
κινητό έως 250€, ποιο;
όχι από εξωτερικό.
κινητό έως 250€, ποιο;
όχι από εξωτερικό.
Μεγεθος οθόνης? Οτι να ΄ναι?
harris_x
12/01/2017, 13:51
Μεγεθος οθόνης? Οτι να ΄ναι?
5" ή παραπάνω
5" ή παραπάνω
Xiaomi Mi Max (https://www.skroutz.gr/s/9107905/Xiaomi-Mi-Max-32GB.html)
5" ή παραπάνω
http://www.minideal.net/offical-rom-xiaomi-redmi-note-4-64gb-rom-3gb-ram-silver.html
Καμία γνώμη για το παρακάτω τηλεφωνακι..?
http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html
zannisvel
12/01/2017, 15:40
Xiaomi Redmi Pro
Τα ιδια χαρακτηριστικα με το Redmi Note 4, αλλα με Type C και OLED οθονη που σε κακομαθαινει.
ΤΟ εχω μια εβδομαδα και ειναι απιστευτο, απλα θελει λιγη δουλιτσα οταν το παρεις. Επισης οι τιμες του στην Ελλαδα ειναι ελαχιστα πιο πανω απο οτι εξω.
lg nexus 5x
+1
Το πήρα στη γυναίκα μου πριν περίπου 9 μήνες, από specs μπορεί να έχουν βγει καλύτερα αλλά το ολικό user experience είναι εξαιρετικό. Επίσης έχει από τις καλύτερες κάμερες σε αυτά τα λεφτά. Θέλει σχετικά συχνά φόρτιση όμως και δεν έχει θύρα microSD.
Update.
Ούτε Τελωνείο, ούτε 3€ στο ΕΛΤΑ, ούτε τίποτα. Ταυτότητα, ειδοποιητήριο, παραλαβή και τέλος καλό, όλα καλά.
Για την ιστορία: η παραγγελιά έγινε από το gearbest σχεδόν πριν 1,5 μήνα. Το κινητό που αγόρασα είναι το cubot cheetah 2 στα 121€ και κάτι ψιλά (το είχαν βγάλει προσφορά τη "μαύρη Παρασκευή")!
Το πήρα για τη γυναίκα μιας κι έχω, από μέσα Αυγούστου, το cubot dinosaur (παραγγελία από tomtop στα 105€) κι ως τώρα έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με δεδομένο τη χρήση που κάνω και τις απαιτήσεις μου.
377600
el_hymador
15/01/2017, 11:41
Πήρε η σύζυγος ένα Red Mi Note 3 με ελληνικό menu και δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο με χρήση δεδομένων. Wi - Fi οικιακό παίζει μια χαρά αλλά όταν θέλει να συνδεθεί μέσω παρόχου, γιοκ. Έχει ενεργοποιήσει το όριο χρήσης δεδομένων από σαχλαμάρα της και τώρα δεν ξέρουμε πως βγαίνει off. Kάποια βοήθεια;
Αυτό το ειδες;
http://webcazine.com/11931/how-to-use-the-data-usage-feature-on-your-xiaomi-device/
Πήρε η σύζυγος ένα Red Mi Note 3 με ελληνικό menu και δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο με χρήση δεδομένων. Wi - Fi οικιακό παίζει μια χαρά αλλά όταν θέλει να συνδεθεί μέσω παρόχου, γιοκ. Έχει ενεργοποιήσει το όριο χρήσης δεδομένων από σαχλαμάρα της και τώρα δεν ξέρουμε πως βγαίνει off. Kάποια βοήθεια;
βαλε ενα screenshot απο το about phone να δουμε τι εχει μεσα
@Hymador πας ασφάλεια > υπόλοιπο (εικονίδιο σταγονας) > δεξιά επάνω πατάς το γρανάζι και σου ανοίγει το μενού και από εκεί θα βγάλεις άκρη.
Πήγαινε στο δεύτερο και βάλε 0.
377759
Λογικά σου βγάζει αυτό?
377760
Πες μου αν δούλεψε
Υπάρχει και στο τρίτο αυτό. Άμα το έχει ενεργοποιημένο , λογικά αυτό είναι.
377761