PDA

View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

cartman
02/10/2007, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Χμμμμμ, για να δουμε, εχουν ιδιο πλαισιο, ιδιο συστημα κινησης βαλβιδων, ιδιο μοτερ (οχι τα εσωτερικα) στα sbk....

ΕΝΩ ΤΑ ΓΙΑΠΑΝΕΖΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ;;;

Και σοβαρα τωρα: αμφιβαλλει κανεις οτι τα Ducati παραγωγης ειναι οτι πιο κοντινο κυκλοφορει σε αγωνιστικο μηχανακι;;;

Το μούλτι ή το μονστερ έχουν ίδιο μοτέρ με το αγωνιστικό Ducati??
Εσύ μιλάς για 999 και 1098 που κοστίζουν έτσι κι αλλιώς περισσότερα!!!

Εξάλου αν πάρεις ένα Ιαπωνικό και το "φτιάξεις" μπορεί να σου κάτσει και λιγότερα και να είναι και καλύτερο από 1098!!! (εκτός από ομορφιά :D ) όπως έλεγε και ένα παιδί λίγες σελίδες ποιό πίσω που το έκανε πράξη...

:)

cartman
02/10/2007, 12:16

Να παρεις ενα τζαμπαν για την δυναμη του μοτερ ψηλα (τονιζω το ψηλα!!!) παει καλα...

...λες θα κανω υπομονη με το μηδεν πλαισιο-φρενα-αναρτησεις κλπ...

καλά ότι θές λές!!! Πές μου ΕΝΑ Ιαπωνικό street ή ss το οποίο ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ να έχει ΜΗΔΕΝ πλαισιο-φρενα-αναρτησεις ... ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!

:smokin:

...να παρεις μηδεν πλαισιο-φρενα-αναρτησεις ΚΑΙ μηδεν απο μοτερ, εεεεεεεε αυτο παραπαει...........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στα περιοδικά για το FMX λένε ότι έχει πολύ καλές αναρτήσεις και στήσιμο, αλλά τί ξέρουν αυτοί μωρέ!!!
Ρε Σάκη τράβα πάρε κάνα Ducati Hypermotard, δώσε εκεί 12000 ρε παλιοτσιγκούνη να ξεχωρίζεις!! Πήγες και πήρες το FMX με 5500 ...σα δε ντρέπεσαι!!!

cartman
02/10/2007, 12:25
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΙ ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και λετε για την μουρη του μουλτι μετα...

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...................

ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;

Δικαιούσαι να πείς ότι δεν σου αρέσει, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για οποιοδήποτε μηχανάκι να λές ότι έχει μούρη πιο άσχημη από του μούλτι!!

Βγήκε νόμος λέμε ρε πού ζήτε...

stradas
02/10/2007, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Το μούλτι ή το μονστερ έχουν ίδιο μοτέρ με το αγωνιστικό Ducati??
Εσύ μιλάς για 999 και 1098 που κοστίζουν έτσι κι αλλιώς περισσότερα!!!

Εξάλου αν πάρεις ένα Ιαπωνικό και το "φτιάξεις" μπορεί να σου κάτσει και λιγότερα και να είναι και καλύτερο από 1098!!! (εκτός από ομορφιά :D ) όπως έλεγε και ένα παιδί λίγες σελίδες ποιό πίσω που το έκανε πράξη...

:)

Καταλαβαινεις τι εννοω...προφανως τα αεροψυκτα μοτερ διαφερουν πολυ απο τα αγωνιστικα...αν και το ντεσμο ειναι ιδιο σχεδιαστικα...

stradas
02/10/2007, 12:33
Δικαιούσαι να πείς ότι δεν σου αρέσει, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για οποιοδήποτε μηχανάκι να λές ότι έχει μούρη πιο άσχημη από του μούλτι!!

Βγήκε νόμος λέμε ρε πού ζήτε...

Και ομως τα καταφερε η μαμα χοντα...

Καταζητειται τηγανι που εσιαξε την μουρη του νεου σι μπι αρ...

stradas
02/10/2007, 12:35
καλά ότι θές λές!!! Πές μου ΕΝΑ Ιαπωνικό street ή ss το οποίο ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ να έχει ΜΗΔΕΝ πλαισιο-φρενα-αναρτησεις ... ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!

...

Δεν μιλαω για σσ... αν και συγκρινομενα με τα ιταλικα, πως να το κανουμε, υστερουν...

stradas
02/10/2007, 12:45
...
Στα περιοδικά για το FMX λένε ότι έχει πολύ καλές αναρτήσεις και στήσιμο, αλλά τί ξέρουν αυτοί μωρέ!!!
Ρε Σάκη τράβα πάρε κάνα Ducati Hypermotard, δώσε εκεί 12000 ρε παλιοτσιγκούνη να ξεχωρίζεις!! Πήγες και πήρες το FMX με 5500 ...σα δε ντρέπεσαι!!!

...

Α ενταξει αμα το ειπαν τα περιοδικα παω πασο... και τι ειπαν λοιπον για το φμχ οτι ειναι το πιο καλοστημενο ον οφ του κοσμου και οτι ειναι ταμαμ για πιστα???

Αυτο που σου λενε ειναι οτι το μηχανακι για τα λεφτα του ειναι μια χαρα, δεν εχω αντιρρηση σε αυτο, αλλα καβαλα το και μετα καβαλα το Hypermotard και ελα να μου πεις μετα πως ενιωσες...

Και για να μην νομιζεις οτι τα λεω για να τα λεω, εγω ειχα τι ντι εμ 900 (αναγνωρισμενο μηχανακι που εχει πουλησει τρελα) και νομιζα οτι καβαλαω καναπε με ροδες, αλλου το μπροστα αλλου το πισω, με μια απορια ημουνα συνεχεια, στριβω τωρα, γλυστραω, τι σκατα κανω...
Με το "ασχημο" μουλτι απλα ξερω καθε στιγμη τι γινεται, φρεναρω και δεν νιωθω τα καλαμια να τσακιζουν, φρεναρω και σταματαει το μηχανακι, ανοιγω υπο κλιση και απλα επιταχυνει δεν κανει τσαλιμακια κλπ κλπ

σσ δεν ειχα ποτε μου καθοτι δεν χωραω αλλα αυτα που εχω καβαλησει δεν μου αρεσαν καθοτι νεκρα χαμηλα και μετα τρελα ανεξελεγκτη...οποιος λοιπον ειναι μαγκας και τα παει τα 160 αλογα του Ι4 τζαμπαν μπραβο του αλλα οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) δεν...

εξαρταται ο καθενας τι θελει, να το πηγαινουν το μηχανακι ή να τους πηγαινει...

:beer:

cartman
02/10/2007, 15:01
Α ενταξει αμα το ειπαν τα περιοδικα παω πασο... και τι ειπαν λοιπον για το φμχ οτι ειναι το πιο καλοστημενο ον οφ του κοσμου και οτι ειναι ταμαμ για πιστα???

Αυτο που σου λενε ειναι οτι το μηχανακι για τα λεφτα του ειναι μια χαρα, δεν εχω αντιρρηση σε αυτο, αλλα καβαλα το και μετα καβαλα το Hypermotard και ελα να μου πεις μετα πως ενιωσες...

Εννοείται σε σύγκριση πάντα με τα λεφτά του, μην λέμε και ότι θέλουμε! Απλά δεν είναι όλοι σε φάση να δίνουν 10000+ ευρά για μηχανή!

Και για να μην νομιζεις οτι τα λεω για να τα λεω, εγω ειχα τι ντι εμ 900 (αναγνωρισμενο μηχανακι που εχει πουλησει τρελα) και νομιζα οτι καβαλαω καναπε με ροδες, αλλου το μπροστα αλλου το πισω, με μια απορια ημουνα συνεχεια, στριβω τωρα, γλυστραω, τι σκατα κανω...
Με το "ασχημο" μουλτι απλα ξερω καθε στιγμη τι γινεται, φρεναρω και δεν νιωθω τα καλαμια να τσακιζουν, φρεναρω και σταματαει το μηχανακι, ανοιγω υπο κλιση και απλα επιταχυνει δεν κανει τσαλιμακια κλπ κλπ

Το δέχομαι φίλε. Αλλά μην ξεχνάς ότι το μούλτι μπορεί να είναι ψηλό αλλά είναι καθαρόαιμο στρήτ. Καλύτερα να το συγκρίνεις με στρήτ παρά με το TDM που είναι και βαρύ και όχι για πολλά στροφιλίκια...

σσ δεν ειχα ποτε μου καθοτι δεν χωραω αλλα αυτα που εχω καβαλησει δεν μου αρεσαν καθοτι νεκρα χαμηλα και μετα τρελα ανεξελεγκτη...οποιος λοιπον ειναι μαγκας και τα παει τα 160 αλογα του Ι4 τζαμπαν μπραβο του αλλα οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) δεν...

εξαρταται ο καθενας τι θελει, να το πηγαινουν το μηχανακι ή να τους πηγαινει...

Συμφωνώ! Άλλος όμως γουστάρει 160 άλογα, άλλος 60 και άλλος 6 τί να κάνουμε τώρα ο καθένας παίρνει αυτό που τον ικανοποιεί! Δεν είναι κανένας καλύτερος από τον άλλο ούτε "πιο μοτοσυκλετιστής".
Εγώ πιστεύω ότι οι πραγματικοί μοτοσυκλετιστές (αυτοί που αγαπούν την ιδέα της μοτοσυκλέτας) γουστάρουν όλα τα μηχανάκια (φτηνά, ακριβά, γρήγορα, αργά κ.τ.λ) επειδή ακριβώς μπορούν να δούν τον σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκε το καθε ένα απο αυτά. Γι`αυτό και ποτέ δεν θα καταλάβω πώς γίνεται κάποιος να γουστάρει Ducati και όχι Honda ας πούμε!!!

:beer: :beer: :beer:

stradas
02/10/2007, 15:17
Εννοείται σε σύγκριση πάντα με τα λεφτά του, μην λέμε και ότι θέλουμε! Απλά δεν είναι όλοι σε φάση να δίνουν 10000+ ευρά για μηχανή!

Το δέχομαι φίλε....

Συμφωνώ! ...
Γι`αυτό και ποτέ δεν θα καταλάβω πώς γίνεται κάποιος να γουστάρει Ducati και όχι Honda ας πούμε!!!

Αρχιζω να πιστευω οτι οι τζαπανοφιλοι επηρεαζεστε απο τα ξενερωτα μηχανακια που καβαλατε.....

...μα διαμαχη ειναι αυτη...

...να συμφωνεις σε ολα...

Α, και τα χοντα και τα γιαμαχα εμενα μου αρεσουν...

...στο πατο της θαλασσας...

:rotflmao:

:beer: :beer:

Nikker
02/10/2007, 15:20
Καλά...ο μεν συγκρίνει το FMX με το aircondition του, ο άλλος συγκρίνει το Hypermotard με το FMX...ρε μην ψαρώνετε...πλάκα μας κάνουνε.

Δεν τα πιστεύουνε αυτά.

Και η μούρη του multi...παθιάστηκες εσύ με την μούρη του Multi. Έριξες ένα κράξιμο και το πήρες πατριωτικά το θέμα ότι ντε και καλά η μούρη του Multi είναι άσχημη.
Ε τότε να το κάνουμε να μοιάζει σαν σφίγγα. Όπως και ΌΛΑ τα Γιαπωνέζικα.

Δηλαδή σαν σφίγγα. Όλα τα γιαπωνέζικα εμένα μου θυμίζουνε σφίγγες.
Τι Fazer, τι R1 ολα σφίγγες είναι. Για να ξεχωρίσουνε λιγάκι μεταξύ τους τα Γιαπωνέζικα προσπαθούν να γίνουν ΌΣΟ πιο καρναβάλι όσο δεν πάει άλλο. Με tribal, με χρώματα, με τεράστιες γραμματούμπες.

Φυσικά και έχουνε τεράστια γράμματα, δεν θέλουμε να μπερδεύουνε οι ιδιοκτήτες τις μηχανές τους.

Οι Γιάπωνες...θα θέλανε να βγάλουνε ένα Multi.
European Wannabees!!!Το πιασες?

Και τα γυμνά τους που δεν μοιάζουνε με σφίγγες μοιάζουνε με τραυματισμένες σφίγγες.

Το καινούριο B King το είδες? Πως είναι έτσι το κακόμοιρο?
Αυτό το βλέπεις να έρχεται και νομίζεις πως έρχεται με την όπισθεν.

stradas
02/10/2007, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Καλά...ο μεν συγκρίνει το FMX με το aircondition του, ο άλλος συγκρίνει το Hypermotard με το FMX...ρε μην ψαρώνετε...πλάκα μας κάνουνε.

Δεν τα πιστεύουνε αυτά.

Και η μούρη του multi...παθιάστηκες εσύ με την μούρη του Multi. Έριξες ένα κράξιμο και το πήρες πατριωτικά το θέμα ότι ντε και καλά η μούρη του Multi είναι άσχημη.

Τι Fazer, τι R1 ολα σφίγγες είναι. Για να ξεχωρίσουνε λιγάκι μεταξύ τους τα Γιαπωνέζικα προσπαθούν να γίνουν ΌΣΟ πιο καρναβάλι όσο δεν πάει άλλο. Με tribal, με χρώματα, με τεράστιες γραμματούμπες.

Φυσικά και έχουνε τεράστια γράμματα, δεν θέλουμε να μπερδεύουνε οι ιδιοκτήτες τις μηχανές τους.

Και τα γυμνά τους που δεν μοιάζουνε με σφίγγες μοιάζουνε με τραυματισμένες σφίγγες.

παντως τα τζαμπαν ειναι η επιτομη του διαφορετικου ...

μαλλον στις σχολες design που εχουν ασχολουνται μονο με αυτοκολητα, εχουν ενα σχεδιο για τα μηχανακια τους και καθε χρονο σπανε το κεφαλι τους ποιος θα σχεδιασει το πιο εντυπωσιακο αυτοκολητο...

Nikker
02/10/2007, 15:29
Κοίτα εδώ ρε Cartman πως μιλάς λίγο.

"Άμα πάρεις ένα γιαπωνέζικο και το φτιάξεις θα πηγαίνεις καλύτερα απο το 1098"
Τι επιχείρημα είναι αυτό?
Και άμα το φτιάξεις σου έρχεται 8 φορές πιο ακριβά.
Και δεν έχεις την αξιοπιστία του μαμά.
Και άμα φτιάξεις και το Ducati χαίρω πολύ...

"Το Μulti δεν συγκρίνεται με το TDM αλλά με Street γιατί στρίβει.."
Επειδή δηλαδή στρίβει γαμάτα...δεν το συγκρίνουμε με TDM ε?

"Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί κάποιος να προτιμήσει ένα Ducati απο ένα Honda..."

Θες βοήθεια? Πήγαινε μία βόλτα μέχρι το Hell in Store της Πάτρας και πάρε ένα Test Ride...να δεις στήσιμο ποιοτικής μηχανής με στημμένο κινητήρα. Να δεις μία μηχανή.
Μηχανή.ΜΗΧΑΝΉ και όχι μηχανάκι.

Για χαρακτήρα δεν μιλάω. Αν χρειάζεται να το εξηγήσεις τότε δεν θα καταλάβει ο άλλος απο μόνος του. Είτε το έχεις..είτε δεν το έχεις.

stradas
02/10/2007, 15:31
...

Πηγαινε 2-3 σελιδες πισω να δεις και το καινουργιο σι μπι αρ και μετα μιλας για το ποσο ασχημο ειναι το μπι κινγκ...

Εχει φαει τηγανια στην μουρη, κανονικα ομως...

Nikker
02/10/2007, 15:44
Εγώ τι βλέπω. Όχι τι ακούω.
Τι βλέπω.

Οι γιάπωνες κάνουνε γαργάρα...Ε βέβαια...με τα ίδια λεφτά δεν πήραμε το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό γιατί ΔΕΝ είναι αξιόπιστο, με τι μούτρα να βγούμε να πούμε ότι μας έμεινε ο Γιάπωνας.
Την φήμη διαδίδουνε οι χιλιάδες μαστόροι γιαπωνέζικων (αφού δεν χαλάνε γιατί υπάρχουνε τόσοι?) γιατί τα χέρια τους φτάνουνε μόνο μέχρι τα γιαπωνέζικα.
Ανταλλακτικά Ευρωπαϊκά βρίσκεις στο πι και φι όπου και να είσαι.
Μιλάνε για αξιοπιστία τα Supersport?
Eδω ο άλλος κοροιδεύει τον Πήγασο για τον κινητήρα του και...οδηγάει ΧΤ!!! Το ΧΤ πολύ θα ήθελε να γίνει Πήγασος. Ίδια τιμή. Το ένα ντυμένο. Για να δούμε το Tenere "ντυμένο XT" πόσο θα στοιχίζει και τι θα φοράει?

Μα οι άνθρωποι είναι μαζόχες...δεν εξηγείται αλλιώς. Θέλουνε να χρυσοπληρώνουνε τα πλαστικά τους...
5500 το FMX. Εσύ το συγκρίνεις με το Hypermotard? Για δες και τον Πήγασο?
550 πιο ακριβό 20 motherfucking άλογα παραπάνω, ντυμένο, τα κάνει όλα.
Και κτήνος αξιοπιστίας.

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=11074&hl=
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=11139

Το V Strom δηλαδή δεν χαλάει? Θέλετε να δούμε τι προβλήματα έχει παρουσιάσει?
Ή το TDM? Ή το TDR? Η ακόμα και το DRZ μου που του φέρομαι με το γάντι?
Τα GSXR δηλαδή ΔΕΝ πάσχουνε απο πλαίσιο? Γνωστός μου στούκαρε με το GSXR, τελείως ασήμαντι τούμπα, ούτε πλαστικά απο scooter δεν θα ραγίζανε...και πήρε πλαίσιο.

Κάντε ότι νομίζεται.

grigorisr1
02/10/2007, 15:45
Πηγαινε 2-3 σελιδες πισω να δεις και το καινουργιο σι μπι αρ και μετα μιλας για το ποσο ασχημο ειναι το μπι κινγκ...

Εχει φαει τηγανια στην μουρη, κανονικα ομως...

καλα απο τι honda δε περιμεναμε να βγαλει τπτ ομορφο... :lol: :lol:

stradas
02/10/2007, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
καλα απο τι honda δε περιμεναμε να βγαλει τπτ ομορφο... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

γεια σου γρεγκορ!!!

το "χαζοκαυλομενο μελος" το αναλυεις λιγακι;;;

αστο, δεν πειραζει

grigorisr1
02/10/2007, 15:55

γεια σου γρεγκορ!!!

το "χαζοκαβλομενο μελος" το αναλυεις λιγακι;;;

αστο, δεν πειραζει

μπα πως και μας μιλας εμας ρε? αφου ειχες παρεξηγηθει και δε μας μιλουσες

stradas
02/10/2007, 15:58
μπα πως και μας μιλας εμας ρε? αφου ειχες παρεξηγηθει και δε μας μιλουσες

ρε α παενε, μικρε και ανοητε...

ειπα να σΕ δωκω μια ευκαιρια, αλλα αμα συνεχισεις να προκαλεις (ειδικα τον δεζερτ) θα εχουμε προβλημα...

το πλαισιο ενταξει;;;

:wave2:

grigorisr1
02/10/2007, 16:00
ρε α παενε, μικρε και ανοητε...

ειπα να σΕ δωκω μια ευκαιρια, αλλα αμα συνεχισεις να προκαλεις (ειδικα τον δεζερτ) θα εχουμε προβλημα...

το πλαισιο ενταξει;;;

ρε κουβαλατε 2 παπαριες με 70 γαιδουρια πανασχημα και αχρηστα και χαιρεσται?

ο δεσσερτ αυτος με προκαλεσε στιν αρχη αλλα μετα κοτεψε :lol:

stradas
02/10/2007, 16:04
ρε κουβαλατε 2 παπαριες με 70 γαιδουρια πανασχημα και αχρηστα και χαιρεσται?

ο δεσσερτ αυτος με προκαλεσε στιν αρχη αλλα μετα κοτεψε :lol:

Πες την αληθεια εστω και μια φορα...

...μια φορα μονο...

...πριν ξεκινησεις....

...ριχνεις μια ματια στο πλαισιο καλου κακου;;;

:D

grigorisr1
02/10/2007, 16:06
Τι βλέπω.

Οι γιάπωνες κάνουνε γαργάρα...Ε βέβαια...με τα ίδια λεφτά δεν πήραμε το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό γιατί ΔΕΝ είναι αξιόπιστο, με τι μούτρα να βγούμε να πούμε ότι μας έμεινε ο Γιάπωνας.
Την φήμη διαδίδουνε οι χιλιάδες μαστόροι γιαπωνέζικων (αφού δεν χαλάνε γιατί υπάρχουνε τόσοι?) γιατί τα χέρια τους φτάνουνε μόνο μέχρι τα γιαπωνέζικα.
Eδω ο άλλος κοροιδεύει τον Πήγασο για τον κινητήρα του και...οδηγάει ΧΤ!!! Το ΧΤ πολύ θα ήθελε να γίνει Πήγασος. Ίδια τιμή. Το ένα ντυμένο. Για να δούμε το Tenere "ντυμένο XT" πόσο θα στοιχίζει και τι θα φοράει?

Μα οι άνθρωποι είναι μαζόχες...δεν εξηγείται αλλιώς. Θέλουνε να χρυσοπληρώνουνε τα πλαστικά τους...
Και κτήνος αξιοπιστίας.

Τα GSXR δηλαδή ΔΕΝ πάσχουνε απο πλαίσιο? Γνωστός μου στούκαρε με το GSXR, τελείως ασήμαντι τούμπα, ούτε πλαστικά απο scooter δεν θα ραγίζανε...και πήρε πλαίσιο.

Κάντε ότι νομίζεται.

ακομα επιμενεις εσυ... παρτο χαμπαρι ρε οι japan βγαζουν φτηνο και καλο πραμα... οι ευρωπεοι για να βγαλουν ενα καλο θελουνε 24.000 ευρω

και κατι αλλο σιγκρινεις τον πηγασο με το χτ σε ομορφια σοβαρα τωρα... γιατι ο πηγασος ειναι σα πουτσα μπροστα στο χτ ασε που το ενα ειναι s.motard και το αλλο οτινανε.

DUKASII
02/10/2007, 16:07
ακομα επιμενεις εσυ... παρτο χαμπαρι ρε οι japan βγαζουν φτηνο και καλο πραμα... οι ευρωπεοι για να βγαλουν ενα καλο θελουνε 24.000 ευρω

και κατι αλλο σιγκρινεις τον πηγασο με το χτ σε ομορφια σοβαρα τωρα... γιατι ο πηγασος ειναι σα πουτσα μπροστα στο χτ ασε που το ενα ειναι s.motard και το αλλο οτινανε. gia pes mas kai ena ftino kai kalo re gligoli na doyme..

cartman
02/10/2007, 16:07
Αρχιζω να πιστευω οτι οι τζαπανοφιλοι επηρεαζεστε απο τα ξενερωτα μηχανακια που καβαλατε.....

...μα διαμαχη ειναι αυτη...

...να συμφωνεις σε ολα...

Μίλησες λογικά γι`αυτό συμφώνησα!

cartman
02/10/2007, 16:08
...

...

:nono:

107023

sakisvolos
02/10/2007, 16:09
Χμμμμμ, για να δουμε, εχουν ιδιο πλαισιο, ιδιο συστημα κινησης βαλβιδων, ιδιο μοτερ (οχι τα εσωτερικα) στα sbk....

ΕΝΩ ΤΑ ΓΙΑΠΑΝΕΖΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ;;;

Και σοβαρα τωρα: αμφιβαλλει κανεις οτι τα Ducati παραγωγης ειναι οτι πιο κοντινο κυκλοφορει σε αγωνιστικο μηχανακι;;;

Καλησπέρα!!!!

...Χμμμμμ, για να δουμε, εχουν ιδιο πλαισιο.......................................
Ναι πέρασε και δεν ακούμπησε ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!! Γέλασα πάλι να'σε καλά ρε συ stradas!

..........ιδιο συστημα κινησης βαλβιδων...........Μην είσαι και τόσο σίγουρος :nono: :nono:

ιδιο μοτερ (οχι τα εσωτερικα) στα sbk.........Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ολόιδιο τι να σου πώ!
Πάλι γέλασα!

όλοι αμφιβάλουν να είσαι σίγουρος!:bawl: :bawl: :bawl:

grigorisr1
02/10/2007, 16:15
Πες την αληθεια εστω και μια φορα...

...μια φορα μονο...

...πριν ξεκινησεις....

...ριχνεις μια ματια στο πλαισιο καλου κακου;;;

:D

ναι αμε κοιταω αν εχει σκονες πανω και το καθαριζω

grigorisr1
02/10/2007, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
gia pes mas kai ena ftino kai kalo re gligoli na doyme..

αυτο που εχεις ;)

sakisvolos
02/10/2007, 16:17
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΙ ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και λετε για την μουρη του μουλτι μετα...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...................

ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;

Ελα τώρα που θα συγκρύνω την μουράκλα του CBR με το MULTI ΤΗΣ MULINEX !

Αν το CBR έφαγε τηγανιά στη μούρη τότε το multistranza τι έφαγε πτώση απ' τα
ΜΕΤΕΩΡΑ και μοιάζει με τον κ@λ@ τσι ΜΑΙΜΟΥΣ?????????????????????????????

P.S. να το λές multistranza και όχι moultistrada γιατί έτσι κι' αλλιώς ο σκελετός
αποτελείτε απο πολλά-πολλά σωληνάκια φτιαγμένα στη ΣΤΡΑΝΤΖΑ τα οποία τα
συγκολούν μεταξύ τους.............με...................................:smilea:

-

-

-

ΜΕ ΚΑΜΙΝΕΤΟ ΡΕΕΕΕΕ!

:a5: :a5: :a5: :a5:

cartman
02/10/2007, 16:20
Το λοιπόν...

Κοίτα εδώ ρε Cartman πως μιλάς λίγο.

"Άμα πάρεις ένα γιαπωνέζικο και το φτιάξεις θα πηγαίνεις καλύτερα απο το 1098"
Τι επιχείρημα είναι αυτό?
Και άμα το φτιάξεις σου έρχεται 8 φορές πιο ακριβά.
Και δεν έχεις την αξιοπιστία του μαμά.
Και άμα φτιάξεις και το Ducati χαίρω πολύ...

Τα λόγια μου ήταν copy paste από ένα παιδί που έφτιαξε το Ιαπωνικό του καλύτερα από το 1098 με λιγότερα λεφτά!!! Είναι γεγονός φίλε και αν θές να σου βρώ το πόστ! Είναι σε αυτό το θρέντ αρκετά πίσω! Το έφτιαξε εννοούμε αναρτήσεις, φρένα κ.τ.λ και όχι κάτι που παίζει με αξιοπιστία, οπότε άκυρο αυτό που είπες για την αξιοπιστία του μαμά...

"Το Μulti δεν συγκρίνεται με το TDM αλλά με Street γιατί στρίβει.."
Επειδή δηλαδή στρίβει γαμάτα...δεν το συγκρίνουμε με TDM ε?

Παραποιείς τα λόγια μου! Το οποιοδήποτε στρήτ στρίβει καλύτερα από το TDM επειδή το TDM απ`ότι νομίζω δεν φτιάχτηκε για κλειστά στροφιλίκια ενώ το μούλτι γιαυτό φτιάχτηκε!!!

Θες να συγκρίνουμε TDM με καθαρό στρήτ? Ας συγκρίνουμε τότε και ένα μονστερ με ένα R1 !! τί λές?

"Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί κάποιος να προτιμήσει ένα Ducati απο ένα Honda..."

Παραποιείς τα λόγια μου και πάλι!
Εσείς δεν είστε λάτρεις των μηχανών αλλά των Ευρωπαϊκών μηχανών!!
Αυτό δεν το καταλαβαίνω, όσο ανώτερες ( :a31: ) και να είναι οι ευρωπαϊκές.Δεν θα το αναλύσω άλλο. Αν δεν κατάλαβες ξαναδιάβαστο ποστ μου. Αν δεν το καταλάβεις άστο, είναι τεράστιο θέμα!

Φιλικότατα φίλε μου!!

sakisvolos
02/10/2007, 16:21

:smokin:

'''''''''''''Ρε Σάκη τράβα πάρε κάνα Ducati Hypermotard, δώσε εκεί 12000 ρε παλιοτσιγκούνη να ξεχωρίζεις!! Πήγες και πήρες το FMX με 5500 ...σα δε ντρέπεσαι!!!''''''''''''''''''''''''

Ρε συ cartman εγώ δεν σε καταράστηκα εσύ γιατι ρε γαμ@τ@??????????
Δεν το περίμενα απο σένα αυτό!

:nono: :nono:

stradas
02/10/2007, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Καλησπέρα!!!!

...Χμμμμμ, για να δουμε, εχουν ιδιο πλαισιο.......................................
Ναι πέρασε και δεν ακούμπησε ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!! Γέλασα πάλι να'σε καλά ρε συ stradas!

..........ιδιο συστημα κινησης βαλβιδων...........Μην είσαι και τόσο σίγουρος :nono: :nono:

ιδιο μοτερ (οχι τα εσωτερικα) στα sbk.........Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ολόιδιο τι να σου πώ!
Πάλι γέλασα!

...

Εεεεελααααα;;;

Το desmo ξερεις τι ειναι...;;; ή πρεπει να αρχισουμε απο τα βασικα;;;

Το μοτερ στα sbk δεν ειναι σχεδον ιδιο με 999R που μπορεις ακομα και εσυ (καλα οχι εσυ - λεμε τωρα) να πας να αγορασεις;;; αντε και το R ειναι εξωτικο και δεν πλησιαζεται, το 999S το εχεις ακουστα;;;

Για ρωτα να μαθεις ρε αγορι μου...μην κρινεις μονο απο το μηχανακι που πηρες εσυ, κοιτα και λιγο πιο μακρυα απο την μυτη σου!

Παπαπαπα μου αρεσει που γελας κιολας...

sakisvolos
02/10/2007, 16:23
Καταλαβαινεις τι εννοω...προφανως τα αεροψυκτα μοτερ διαφερουν πολυ απο τα αγωνιστικα...αν και το ντεσμο ειναι ιδιο σχεδιαστικα...

Το ίδιο μπο2ρδ?λ@ είναι αν είναι desmo!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
02/10/2007, 16:25

ANYWAY!!!!!!!!!!
172 αλογατα αν το δείς στο δρόμο αν προλάβεις κάνε στην άκρη μπας και
γλητώσεις το ωστικό κύμα που θα το συνοδέυει!

stradas
02/10/2007, 16:26
'''''''''''''Ρε Σάκη τράβα πάρε κάνα Ducati Hypermotard, δώσε εκεί 12000 ρε παλιοτσιγκούνη να ξεχωρίζεις!! Πήγες και πήρες το FMX με 5500 ...σα δε ντρέπεσαι!!!''''''''''''''''''''''''

Σου εκανε μια ευχη το παιδι μπας και δεις χαρα στα σκελια σου (κυριολεκτικα) και τον αποπαιρνεις;;;

Σε χαλαγε ενα hyper ε;;;

Αυτο κατι λεει για σενα, και ΔΕΝ ειναι καλο...

cartman

Αυτό μόνο!!! Ε παραδεχτείτε ρε παιδιά ότι έχει σκατά μούτρο το μούλτι!! Ένας ιδιοκτήτης μούλτι να το παραδεκτεί και δεν θα ξαναπώ τπτ για το μούλτι ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!

ΕΝΑΣ!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
ANYWAY!!!!!!!!!!
172 αλογατα αν το δείς στο δρόμο αν προλάβεις κάνα στην άκρη μπας και
γλητώσεις το ωστικό κύμα που θα το συνοδέυει!

που ρε 172 αλογα ροδα ???ι στροφαλο

DUKASII
02/10/2007, 16:27
αυτο που εχεις ;) ναι ρε γρηγορη τσαμπα πραμα..

stradas
02/10/2007, 16:28
Το ίδιο μπο2ρδ?λ@ είναι αν είναι desmo!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αυτο το μπουρδελο ειδες τι εκανε στα μοτο τζι πι ;;;

θα μου πεις τωρα τι ειναι αυτο...;;;

και θα πεσω απο την καρεκλα, δεν θα το αντεξω...

καλο ειναι να λεμε καμια μλκ να γελαμε αλλα εσυ το εχεις ξεχειλωσει το θεμα...

grigorisr1
02/10/2007, 16:29
Σου εκανε μια ευχη το παιδι μπας και δεις χαρα στα σκελια σου (κυριολεκτικα) και τον αποπαιρνεις;;;

Σε χαλαγε ενα hyper ε;;;

Αυτο κατι λεει για σενα, και ΔΕΝ ειναι καλο...

καλο ειναι το hyper δε λεω... αλλα κανει οσο κανει ενα Κ7... μπορεις να μου πεις τη πληρωνεις στο hyper ΟΝΟΜΑ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...?

cartman

Ζητώ ταπεινά συγνώμη!!!

HAIL TO FMX!!!!
FMX RULES!!!!

grigorisr1
ναι ρε γρηγορη τσαμπα πραμα..

γιατι απογοιτευτικες απο το μηχανακι ?

stradas
02/10/2007, 16:30

P.S. να το λές multistranza και όχι moultistrada γιατί έτσι κι' αλλιώς ο σκελετός

ΜΕ ΚΑΜΙΝΕΤΟ ΡΕΕΕΕΕ!

:bawl: :lol: :bawl:

...ειπε ο ανθρωπος που εδωσε λεφτα για να παρει FMX...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!!

DUKASII
02/10/2007, 16:31
γιατι απογοιτευτικες απο το μηχανακι ? οχι φυσικα αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση φτηνο..

sakisvolos
02/10/2007, 16:31

Δεν τα πιστεύουνε αυτά.

Ρε παλιοΧΑΡΛΕΑ εσύ τι θές τι σε χαλάει !
Μιας και λές για καρναβάλια σε ποιά απευθύνεσε στα multi ή στις νέες χαρλευ???????

grigorisr1
02/10/2007, 16:32
οχι φυσικα αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση φτηνο..

φτηνο ειναι αφου δεν υπαρχει αλλο ευρωπαικο SS στα ιδια λεφτα με την ιδια δυναμη

stradas
02/10/2007, 16:33
καλο ειναι το hyper δε λεω... αλλα κανει οσο κανει ενα Κ7... μπορεις να μου πεις τη πληρωνεις στο hyper ΟΝΟΜΑ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...?

αλλο πραγμα το ενα αλλο το αλλο φιλε

να στο πω και αλλιως, αν οδηγας μονο στην πολη, τι προτιμας Κ ή hyper???

ο καθενας με τα γουστα του και για την χρηση που το θελει...

grigorisr1
02/10/2007, 16:35
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ενταξει ι δεσμο τεχνολογια γαμαει να λεμε και τα πραγματα σωστα... εδω ι φερραρι το ζητησε απο τι ντουκατι και δε τους το εδωσε....

ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:D

cartman
02/10/2007, 16:36
...Την φήμη διαδίδουνε οι χιλιάδες μαστόροι γιαπωνέζικων (αφού δεν χαλάνε γιατί υπάρχουνε τόσοι?) γιατί τα χέρια τους φτάνουνε μόνο μέχρι τα γιαπωνέζικα.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί επειδή υπάρχουν τόσα πολλά μηχανάκια...νομίζω είναι απλό!!
Επίσης είναι πρωσόν για ένα μηχανάκι να φτιάχνεται και να γίνεται σερβις εύκολα (Ιαπωνικά) και όχι μείων (βλέπε Ντουκάτι)

Καλά Ιαπωνικά δεν βρίσκεις??? Δεν πάμε καλά!!
και από τιμές φίλε μου...??

Και κτήνος αξιοπιστίας.

Κάντε ότι νομίζεται.

Ρε μαν είδες τα πλαστικά του Πήγασου? ΓΤΠ!!!!
20 άλογα παραπάνω? Ρε ο Πήγασος έχει 43 άλογα και νομίζω έχει τον ίδιο κινητήρα με το XT!!!

stradas
02/10/2007, 16:37
...
ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:D

η ΚΑΥΛΑ πληρωνεται Γρηγορη!!!

βαζω στοιχημα οτι αν πεις σε κανα μπαρμπα σου οτι εχεις δωσει 13 χιλιαρικα για μηχανακι θα σε κυνηγαει με την μαγκουρα...

σωστος;

cartman
02/10/2007, 16:38

Άρα πληρώνεις όνομα ε!!!!
Ε πές το να τελειώνουμε!!!

grigorisr1
02/10/2007, 16:39

καλα στι πολη μεσα δε το σιζηταω για αυτο αλλωστε πηρα και το δρζ ... αλλα με τα ιδια λεφτα περνεις ss που εχει πολυ γκαζι αξιοπιστο ομορφο... και πρωτη μουρη

και απο τιν αλλη περνεις ενα μεγαλο μοταρντ με 90 αλογα πολυ μουρατο βεβαια... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ το γαμημενο.... 10.000-10.500 επρεπε να κανει το πολυ!!

sakisvolos
02/10/2007, 16:39
αυτο που εχεις ;)

Το ποδήλατο της ideal λές ρε Γρηγόρη?????????????

Ο DUKASII δεν έχει μηχανάκι λέει ποδήλατο IDEAL exei αντε ας πάρει και ποδήλατο ΚΤΜ......................

αλλά...............................................................κι' αυτό..................................................

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:evil: :evil: :evil:

grigorisr1
02/10/2007, 16:43
η ΚΑΥΛΑ πληρωνεται Γρηγορη!!!

βαζω στοιχημα οτι αν πεις σε κανα μπαρμπα σου οτι εχεις δωσει 13 χιλιαρικα για μηχανακι θα σε κυνηγαει με την μαγκουρα...

σωστος;

τι να του πω πλακα κανεις... εδω δε ξερει καν οτι εχω 1000 :D

stradas
02/10/2007, 16:45
Άρα πληρώνεις όνομα ε!!!!
Ε πές το να τελειώνουμε!!!

πληρωνεις σχεδιασμο, φινετσα, τα καλυτερα περιφερειακα, ρεαλιστικη και εκμεταλλευσιμη δυναμη, στησιμο, κουλτουρα, τα οποια δημιουργουν ενα μηχανημα που σου αφηνει μια αισθηση διαφορετικη απο οτιδηποτε αλλο...

δεν πληρωνεις αχρηστη (στο 90% των διαδρομων) μεγιστη ιπποδυναμη, φτηνα περιφερειακα, πλαστικη αισθηση...

δεν ειναι φαστ φουντ μηχανακια πως να το κανουμε...

κυριως ομως πληρωνεις περιορισμενη δυστυχως παραγωγη, για αυτο κυριως ειναι πιο ακριβα...

grigorisr1
02/10/2007, 16:51
πληρωνεις σχεδιασμο, φινετσα, τα καλυτερα περιφερειακα, ρεαλιστικη και εκμεταλλευσιμη δυναμη, στησιμο, κουλτουρα, τα οποια δημιουργουν ενα μηχανημα που σου αφηνει μια αισθηση διαφορετικη απο οτιδηποτε αλλο...

δεν πληρωνεις αχρηστη (στο 90% των διαδρομων) μεγιστη ιπποδυναμη, φτηνα περιφερειακα, πλαστικη αισθηση...

κυριως ομως πληρωνεις περιορισμενη δυστυχως παραγωγη, για αυτο κυριως ειναι πιο ακριβα...

ρε το σκεφτικες ποτε να γινεις πωλητης τις ντουκατι ?

sakisvolos
02/10/2007, 16:53
Εεεεελααααα;;;

Το desmo ξερεις τι ειναι...;;; ή πρεπει να αρχισουμε απο τα βασικα;;;

Το μοτερ στα sbk δεν ειναι σχεδον ιδιο με 999R που μπορεις ακομα και εσυ (καλα οχι εσυ - λεμε τωρα) να πας να αγορασεις;;; αντε και το R ειναι εξωτικο και δεν πλησιαζεται, το 999S το εχεις ακουστα;;;

Για ρωτα να μαθεις ρε αγορι μου...μην κρινεις μονο απο το μηχανακι που πηρες εσυ, κοιτα και λιγο πιο μακρυα απο την μυτη σου!

Παπαπαπα μου αρεσει που γελας κιολας...

ΕΝΩ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!:a5: :a5: :a5:

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΡΕ STRADAS ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
ΜΕ ΣΕΙΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣΕ?

ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.........

ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ..........

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ!!!!!!!!!

P.S. μηχανή είναι κι αυτή του κουρέματος!

:lol: :lol:

stradas
02/10/2007, 16:54
ρε το σκεφτικες ποτε να γινεις πωλητης τις ντουκατι ?

Πιστεψε με πως το 90% αυτων που εχουν ducati αν κατσεις να μιλησεις μαζι τους θα δεις τι παθος εχουν για αυτες τις μηχανες.

Αυτο δεν ειναι τυχαιο, δεν μπορει να ειναι ολοι ψωνια ή δηθεν, κατι εχουν βρει και δεν τις αλλαζουν.

Οσο για το πωλητης, μπαααα δεν εχει λεφτα, δεν βλεπεις ποσες κυκλοφορουν, ολοι τζαπαν παιρνουν...

:lol:

sakisvolos
02/10/2007, 16:56
που ρε 172 αλογα ροδα ???ι στροφαλο

Κατα τη honda ρόδα δεν ξέρω καλά ακόμα θα μάθουμε που θα πάει?

stradas
02/10/2007, 16:58
ΕΝΩ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!:a5: :a5: :a5:

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΡΕ STRADAS ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
ΜΕ ΣΕΙΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣΕ?

ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.........

ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ..........

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ!!!!!!!!!

P.S. μηχανή είναι κι αυτή του κουρέματος!

Ε, για το desmo κατι παραπανω απο εσενα ξερω...

Για την ταμπακιερα εχεις να πεις κατι ή τα κανεις γαργαρα γιατι καταλαβες τι πατατες εγραψες;;;

Εεεε;;;

Τιιιι;;;

Για τα αλλα που λες, σιγα μην χαλιεμαι, το ξεπερασα αυτο το σταδιο, τωρα απλα γελαω...

Και κλεινω λεγοντας:

...ειπε ο ανθρωπος με το ΦΜΧ...

sakisvolos
02/10/2007, 16:58
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ MOTO GP
με αυτα που ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????
ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

grigorisr1
02/10/2007, 16:59
Πιστεψε με πως το 90% αυτων που εχουν ducati αν κατσεις να μιλησεις μαζι τους θα δεις τι παθος εχουν για αυτες τις μηχανες.

Αυτο δεν ειναι τυχαιο, δεν μπορει να ειναι ολοι ψωνια ή δηθεν, κατι εχουν βρει και δεν τις αλλαζουν.

Οσο για το πωλητης, μπαααα δεν εχει λεφτα, δεν βλεπεις ποσες κυκλοφορουν, ολοι τζαπαν παιρνουν...

:lol:

για αυτο σου λεω να γινεις πωλητης θα τους πηθεις ολους να παρουν ducati

να σας πω και ενα μυστικο αλλα μη βαρατε ε? :D τιν αλλη βδομαδα θα παω να κανω τεστ drive ενα 1098 απο τι ducati :lol: :lol: να δουμε κανει σουζες με 240 ι δε κλανει μια

stradas
02/10/2007, 17:04
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ MOTO GP
με αυτα που ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????
ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Σου ειπα πριν αλλα εσυ γκεγκε...

TO DESMO

stradas
02/10/2007, 17:06

να σας πω και ενα μυστικο αλλα μη βαρατε ε? :D τιν αλλη βδομαδα θα παω να κανω τεστ drive ενα 1098 απο τι ducati :lol: :lol: να δουμε κανει σουζες με 240 ι δε κλανει μια

αστο, θα απογοητευθεις!!!

κανε μια χαρη στον εαυτο σου ομως και ελα τον Ιουνιο στο HDW στις Σερρες να το οδηγησεις ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ TO MHXANAKI!!!

grigorisr1
02/10/2007, 17:07

κανε μια χαρη στον εαυτο σου ομως και ελα τον Ιουνιο στο HDW στις Σερρες να το οδηγησεις ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ TO MHXANAKI!!!

θα παω ;)

sakisvolos
02/10/2007, 17:09
Υπάρχουν τόσοι πολλοί επειδή υπάρχουν τόσα πολλά μηχανάκια...νομίζω είναι απλό!!
Επίσης είναι πρωσόν για ένα μηχανάκι να φτιάχνεται και να γίνεται σερβις εύκολα (Ιαπωνικά) και όχι μείων (βλέπε Ντουκάτι)

Καλά Ιαπωνικά δεν βρίσκεις??? Δεν πάμε καλά!!
και από τιμές φίλε μου...??

Ρε μαν είδες τα πλαστικά του Πήγασου? ΓΤΠ!!!!
20 άλογα παραπάνω? Ρε ο Πήγασος έχει 43 άλογα και νομίζω έχει τον ίδιο κινητήρα με το XT!!!

Μιας και λέμε για πήγασο να πώ κι' εγώ κάτι που έπαθα με ενα πήγασο προ μιας εβδομάδας!

Την περασμένη Κυριακή έρχετε και σταματάει δίπλα μου στο φανάρι ενας καγκουρας
ξεκράνωτος με εναν πήγασο ,αρχίζει τα μαρσαρίσματα της πρόκλησης και...............

Ανάβει πράσσινο ....άδειος δρόμος .....................
και πρώτη ταχύτητα μπροστά λίγο ο πήγασος...................Μετά όμως..........................

-

-

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ξέρετε γιατί??????????????

-

-

ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ

και τον ήπιε απο FMX ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ντροπή!

ΣΕ ΕΝΑ XTX ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙ'ΑΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ
ΠΗΓΑΣΟ!

sakisvolos
02/10/2007, 17:13

Για την ταμπακιερα εχεις να πεις κατι ή τα κανεις γαργαρα γιατι καταλαβες τι πατατες εγραψες;;;

Εεεε;;;

Τιιιι;;;

Για τα αλλα που λες, σιγα μην χαλιεμαι, το ξεπερασα αυτο το σταδιο, τωρα απλα γελαω...

Και κλεινω λεγοντας:

Ποια ταμπακιέρα έχει και τσιγάρα μέσα ο κινητήρας του multi????????????
Τα ανάβει αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού???????????????????????
Ε τότε να το σκεφτώ ίσως!

sakisvolos
02/10/2007, 17:16

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!:nono: :nono: :nono:

grigorisr1
02/10/2007, 17:19
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!:nono: :nono: :nono:

σε τζαμπα πραμα ποτε δε λεω οχι... :D

λες να με πουνε στο τελος... εφαγες τα φρενα τα λαστιχα βενζινες και χρειαζεται σερβις και θα πληρωσω? :lol: :lol: :rotflmao:

sakisvolos
02/10/2007, 17:19
Σου ειπα πριν αλλα εσυ γκεγκε...

TO DESMO

και αυτό είναι επίτευγμα??????????????

ΤΟΤΕ Η BMW ΜΕ ΤΟ VALVETRONIC TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!
ΠΟΙΟ DESMO ΡΕ ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΗΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

sakisvolos
02/10/2007, 17:23

λες να με πουνε στο τελος... εφαγες τα φρενα τα λαστιχα βενζινες και χρειαζεται σερβις και θα πληρωσω? :lol: :lol: :rotflmao:

Καλά τότε να πάς !
Αλλά να πάρεις μαζί σου ενα τενεκεδάκι γεμάτο βίδες......................και..........................

όταν σταματήσεις με το δικό σου και το μηχανάκι σου είναι στο ρελαντί να το
ΚΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΕΝΟΣ ΞΗΡΟΚΑΜΠΑΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΛΤΑΡΕΙΣ!

:eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
02/10/2007, 17:25
Καλά τότε να πάς !
Αλλά να πάρεις μαζί σου ενα τενεκεδάκι γεμάτο βίδες......................και..........................

:lol: :lol: :lol: λες ρε?

sakisvolos
02/10/2007, 17:26

Ναι το τανεκεδάκι με τις βίδες και τα μάτια σου!!!!!!!!!!!!!!!!

cartman
02/10/2007, 17:26
πληρωνεις σχεδιασμο, φινετσα, τα καλυτερα περιφερειακα,

οκ +1 (και όνομα!!!)

...ρεαλιστικη και εκμεταλλευσιμη δυναμη...

Ε ναι 90 άλογα super motard είναι φαντάζομαι ρεαλιστικη και εκμεταλλευσιμη δυναμη!!!!
Όσο υπερβολικό είναι ένα ss με 150 άλογα ΤΡΟΧΟ τόσο υπερβολικό είναι 90 άλογα για motard !!

... στησιμο, κουλτουρα, τα οποια δημιουργουν ενα μηχανημα που σου αφηνει μια αισθηση διαφορετικη απο οτιδηποτε αλλο...

Στήσιμο έχουν, η κουλτούρα μου είναι πλήρως αδιάφορη!! Σε ένα μηχανάκι δεν μπορώ να καταλάβω κάν που κολλά η κουλτούρα!!! Αλήθεια τί εννοείς? Επειδή κουλτουριάρικα μηχανάκια δεν είναι

...δεν πληρωνεις αχρηστη (στο 90% των διαδρομων) μεγιστη ιπποδυναμη, φτηνα περιφερειακα, πλαστικη αισθηση...

Πλαστική αίσθηση, φτηνα περιφερειακα,φαστ φουντ μηχανακια !!!
Αν σου πώ πες παραδείγματα θα μου αποκλείσεις και πάλι τα street και τα ss ε!!!

Το TDM είχε πλαστική αίσθηση? Όταν άνοιγες γκάζι σε έπαιρνε ο ύπνος ας πούμε? με 90+ άλογα!!!
Φτηνά περιφεριακά το TDM ? Με φρένα από R1 ε?
Το φαστ φούντ μηχανάκια δεν το σχολιάζω καν!!!

grigorisr1
02/10/2007, 17:28
Ναι το τανεκεδάκι με τις βίδες και τα μάτια σου!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

cartman
02/10/2007, 17:30
Μιας και λέμε για πήγασο να πώ κι' εγώ κάτι που έπαθα με ενα πήγασο προ μιας εβδομάδας!

Την περασμένη Κυριακή έρχετε και σταματάει δίπλα μου στο φανάρι ενας καγκουρας
ξεκράνωτος με εναν πήγασο ,αρχίζει τα μαρσαρίσματα της πρόκλησης και...............

Ανάβει πράσσινο ....άδειος δρόμος .....................
και πρώτη ταχύτητα μπροστά λίγο ο πήγασος...................Μετά όμως..........................

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ξέρετε γιατί??????????????

ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ

και τον ήπιε απο FMX ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ντροπή!

ΣΕ ΕΝΑ XTX ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙ'ΑΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ
ΠΗΓΑΣΟ!

Καλά είναι μωρέ και τα πηγασάκια! Τουλάχιστο δεν λαμπαδιάζουν!!!!

:rotflmao: :bawl:

sakisvolos
02/10/2007, 17:30

Καλά είναι μωρέ και τα πηγασάκια! Τουλάχιστο δεν λαμπαδιάζουν!!!!

:rotflmao: :bawl:

Συμφωνώ σ'αυτό!

cartman
02/10/2007, 17:32
Πάρε και κάνα πυροσβεστήρα ρε μαν για καλό και για κακό!!

sakisvolos
02/10/2007, 17:35
Πάρε και κάνα πυροσβεστήρα ρε μαν για καλό και για κακό!!

Καλά λες ξάχασα το βασικότερο!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

cartman
02/10/2007, 18:07

Εεεε;;;

Τιιιι;;;

Και κλεινω λεγοντας:

Ρε φίλε ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ αν τα ακριβά Ducati έχουν κινητήτα όμοιο με αυτών του motoGP ή του SBK! Όσο αξιέπαινος είναι ο DESMO είναι και ο V5 της RC211V και πολλοί άλλοι! Αν για σένα το DESMO είναι το μεγαλύτερο μηχανολογικό επίτευγμα του ανθρώπου, τότε τί να πώ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ!!!
Για μένα και για πολύ κόσμο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

Δεν θα πάω να αγοράσω μια μηχανή επειδή έχει τεχνολογία motoGP!! Δεν είμαστε όλοι τέτοιοι άνθρωποι! Δεν εντυπωσιάζομαι πώς να στο πώ!!!

Να μάθεται να εκτιματε τις προτιμήσεις του άλλου και το γούστο του! Το FMX είναι μια χαρά μηχανάκι αποδεδειγμένα σε όλα του και το κυριώτερο μπορείς να το κοιτάς άνετα (σε αντίθεση με το μουλτικλάστα!!)

Φιλικά!!!
ο αγαπημένος σου Eric

sakisvolos
02/10/2007, 18:11
Ρε φίλε ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ αν τα ακριβά Ducati έχουν κινητήτα όμοιο με αυτών του motoGP ή του SBK! Όσο αξιέπαινος είναι ο DESMO είναι και ο V5 της RC211V και πολλοί άλλοι! Αν για σένα το DESMO είναι το μεγαλύτερο μηχανολογικό επίτευγμα του ανθρώπου, τότε τί να πώ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ!!!

Δεν θα πάω να αγοράσω μια μηχανή επειδή έχει τεχνολογία motoGP!! Δεν είμαστε όλοι τέτοιοι άνθρωποι! Δεν εντυπωσιάζομαι πώς να στο πώ!!!

Να μάθεται να εκτιματε τις προτιμήσεις του άλλου και το γούστο του! Το FMX είναι μια χαρά μηχανάκι αποδεδειγμένα σε όλα του και το κυριώτερο μπορείς να το κοιτάς άνετα (σε αντίθεση με το μουλτικλάστα!!)

Φιλικά!!!
ο αγαπημένος σου Eric

Thanks! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Nikker
02/10/2007, 19:05
Τα links προφανώς ΔΕΝ τα επισκεφθήκατε.

Ο Πήγασος στοιχίζει 550 euros παραπάνω απο το FMX.
Ο Πήγασος βγάζει 50 άλογα.
Το FMX βγάζει 35.12432 άλογα.
Το FMX στοιχίζει 550 euros λιγότερα απο τον Πήγασο.
To FMX φοράει κινητήρα minarelli 660 με 50 άλογα.
Τον ίδιο κινητήρα που δανείζεται και η Yamaha για τα εξής μοντέλα. MT03, XT660, Tenere.
H Υamaha αφού γαμάει και δέρνει τόσο άσχημα, γιατί τέτοια πόρωση με αυτόν τον κινητήρα?
Το Tenere πρόκειται ουσιαστικά για τον Yamahiko Πήγασο.
Ο Πήγασος δεν είναι κάποια κατηγορία ότι να ναι.
Ο Πήγασος είναι ένα ντυμένο ON-off μοντέλο. Κάποιος με τις ψιλές ρυθμήσεις θα βγει πολύ άνετα στο χώμα.
Το TDM της Yamaha είναι κατηγορία ότι να ναι.
Το Tenere που είναι ουσιαστικά ο Πήγασος made in Japan, να δούμε πόσο θα στοιχίσει.
Αφήστε τα supersport, πουθενά αλλού ΔΕΝ είναι πιο φτηνοί οι Γιάπωνες.
Που? Enduro? Supermotard? ON-off? Street?
Για πείτε μου που?
Ρε...τα χρυσοπληρώνετε κορόιδα!!!Ξυπνάτε ρε...
Κάποτε είχατε σαν επιχείρημα τις νίκες στα MotoGP και κοκορευόσασταν και για αυτές. Θέλετε να μιλήσουμε για την απαράδεκτη φετινή Yamaha?

Πήγε ο κακομοίρης ο Valentino να αλλάξει λάστιχα, είχε προβάδισμα δέκα δευτερολέπτων και ούτε τους τροχούς δεν του βάλανε σωστά. Πάει ξανά στα pits ο κακομοίρης και τον διώχνουνε. Ξέρετε τι του είπανε?
"Έλα ρε...ΈΛΑ ΡΕ...Είναι γιαπωνέζικο...δεν χαλάει...έμπα βγες πρώτος τώρα"
Κοιτάξτε τα links που έστειλα να δείτε αληθινές ιστορίες.

Φίλε eric έχω μία απορία. Και πολύ θα ήθελα να μου απαντήσεις τελείως ειλικρινά.
Επειδή σαν πολύ τα χώνεις για το Multi.
Ποτέ δεν σου πέρασε η ιδέα ...ότι θα μπορούσες να είσαι κάτοχος ενός?

Και τελικώς τι έγινε?
Πήρες γιάπωνα...γιατί σου φάνηκε φτηνός.Άκουσες ότι είναι και αξιόπιστος...και όχι απλά πήρες γιάπωνα. Πήρες τον πιο τετριμένο γιάπωνα του πλανήτη Ελλάδα.
Τι θα μου πεις? Ότι είναι καλός και για αυτό κυκλοφορεί?
Φίλε θα σου πω είναι μόδα.
Όπως επίσης και το Z, και το V Strom που έχει παρουσιάσει ένα σωρό προβλήματα και το Varadero που χάλαγε με το καλημέρα και το TDM το έχουνε φίλοι μου και τους έχει πιεί το αίμα. Αλλά που είναι η φήμη του χαλαζιάρικου? Στα MotoGP για δες πόσες βλάβες έβγαλε η Yamaha.

Θα μου πεις δεν έχει σημασία που έβγαλε βλάβες η Yamaha, αυτοί είναι άλλοι κινητήρες.
Και τι σκατά τμήμα έρευνας έχει η Yamaha, που στα MotoGP χαλάει, που καινούριους κινητήρες δεν βγάζει και που παρακαλάει την Aprilia για έναν minarelli 660?
Και η Honda απο πότε έχει να βγάλει καινούριο μοντέλο?
Έβγαλε ένα FMX με 34,38 άλογα και βάλθηκες να το συγκρίνεις με Hypermotard.

Κατα τα άλλα αναφέρθηκες στον Πήγασο ως...τα Πηγασάκια.
ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΣ YAMAHA!!!
Καλό αυτό...θα το έχω να το λεώ στους φίλους μου και να γελάμε.

Κάνε και μία επίσκεψη λοιπόν στα links.

To παιδί με το Aprilia έχει ουσιαστικά το προηγούμενο Tuono, περιορισμένης παραγωγής και σπάνιο μοντέλο στην Ελλάδα. Και κοιτάξτε τι συνέβη με τα ανταλλακτικά.
Και δείτε οι κακομοίριδες με τα Yamaha τι πάθανε.
Άλλος περίμενε 2 βίδες για 3 μήνες:rotflmao: !!!!:evil:

FZR1000
02/10/2007, 19:06
Τι βλέπω.

Και κτήνος αξιοπιστίας.

Κάντε ότι νομίζεται.

O καλυτερος δικηγορος θα γινεις οπως τα πιο αχρηστα τα παρουσιαζεις χρησιμα και το αντιθετο ετσι θα αθωονονται οι χειροτεροι εγγληματιες!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

FZR1000
02/10/2007, 19:12

ΜΕ ΚΑΜΙΝΕΤΟ ΡΕΕΕΕΕ!

FZR1000
02/10/2007, 19:13
Το FMX στοιχίζει 550 euros λιγότερα απο το FMX.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

maniak.
02/10/2007, 19:55

κοιτα να δεις που θα συμφωνησω με τον ευρωπαιο :rolleyes:

ελπιζω να μην το δω στο δρομο γιατι θα βαλω τα :bawl: απο τα :lol: :rotflmao: :lol:

οπως κανω τωρα με τα ΜULTI :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

maniak.
02/10/2007, 20:00

Δεν τα πιστεύουνε αυτά.

:confused: :confused: μιλας για ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ εσυ με το HARLEY :confused:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ......:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

maniak.
02/10/2007, 20:06

-

-

-

ΜΕ ΚΑΜΙΝΕΤΟ ΡΕΕΕΕΕ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

maniak.
02/10/2007, 20:16

πληρωνεις την Ιταλικη 'καραμελα' οταν το αγοραζεις και περνεις δωρο και γλυφιτσουρι για να περναει η ωρα μεχρι να ερθει η οδικη :lol: :lol: :lol:

maniak.
02/10/2007, 20:22

:confused: τεστ drive :confused:

θα κανεις και ΣΟΥΖΑ :confused: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

Nikker
02/10/2007, 20:25
E βέβαια...μιλάω εγώ για καρναβάλια?

Αυτά τα αφήνω για τους Yamahάκιδες.

maniak.
02/10/2007, 20:26

απογοητευση το 1098 :confused:

αυτο δεν περιμενα να το διαβασω :sad: κριμα, κριμα τα λεφτα του

maniak.
02/10/2007, 20:29

θα δειξη :lol: :lol: :lol:

maniak.
02/10/2007, 20:30
Καλά τότε να πάς !

:lol: :lol: :lol: :lol:

maniak.
02/10/2007, 20:37
E βέβαια...μιλάω εγώ για καρναβάλια?

Αυτά τα αφήνω για τους Yamahάκιδες.

για τα καρναβαλια ειναι οι harley φιλε μου και γι' αυτο βαζετε και τα 'κροσια' σε μπουφαν και

μηχανες :winka:

Nikker
02/10/2007, 20:39
Εσύ τώρα έχεις Fazer 1000? ή Fazer 1000 χωρίς κόφτες (δηλαδή R1?)

Tι είναι αυτός? Της Yamaha ή τον ζητιάνεψε απο καμμία Aprilia?

Κρίμα πάντως για τον Rossi, άμα είχε ΧΤ660 θα τα πήγαινε καλύτερα στο πρωτάθλημα.Αλλά με την μαλακία που του δώσανε.:smokin:.

maniak.
02/10/2007, 20:52
Εσύ τώρα έχεις Fazer 1000? ή Fazer 1000 χωρίς κόφτες (δηλαδή R1?)

Tι είναι αυτός? Της Yamaha ή τον ζητιάνεψε απο καμμία Aprilia?

Κρίμα πάντως για τον Rossi, άμα είχε ΧΤ660 θα τα πήγαινε καλύτερα στο πρωτάθλημα.Αλλά με την μαλακία που του δώσανε.:smokin:.

η YAMAHA δεν εχει προβλημα και δεν χρειαζεται να ζητιανεψη μοτερ απο κανεναν :smilea:

ισα ισα που δανειζη και δανειζε σε καποιες ευρωπαεικες εταιριες οπως bimota παρ.χαρη :winka:

για την ατυχη χρονια που ειχε ο Rossi , δεν οφειλετε μονο στην yamaha ουτε στην michelen

απλα ατυχια :blush:

Nikker
02/10/2007, 20:59
A ναι...τα μίτσελεν...τα μίτσελεν.

Aυτά φταίνε...γιατί μία φορά πήρανε βάθρο τρία Bridgestone ταυτόχρονα στην Laguna, βγάλαμε τα μιτσελεν χαλαζιάρικα.

Τα μίτσελεν τα μίτσελεν...:rotflmao: :rotflmao:

Άσε ρε που δεν ζητιανεύει η Yamaha?
Tenere, MT03, XT.

Iταλικό κινητήρα φοράνε.

Τώρα ποιόν κινητήρα δανείζει? Μήπως λανθάνεσαι πως δανείζει στο Mulhacen?
Γιατί την τελευταία φορά που τσέκαρα ο 660 είναι minarelli, proudly made in Italy.

dessert
02/10/2007, 21:08

Φιλικά!!!
ο αγαπημένος σου Eric

Ρε συ Έρικ... Δε λέω πλάκα κάνουμε, τουλάχιστο αυτοί που κάνουμε, αλλά σε μερικα θέματα, ας είμαστε πιο αντικειμενικοί...
Ποιά τεχνολογία motogp και V5 μου γράφεις...
Ρε συ φίλε... Η monster παράγεται απο το 1992, ίδια και απαράλλαχτη,,,
Πες μου μια Γιασπάν πρόταση που θα άντεχε στο χρόνο έτσι... Μιλάμε για 15 χρόνια...:eyepop:
Δηλαδή έλεος, τα αυτονόητα δεν πιάνεται;;;

arxaios
02/10/2007, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Η monster παράγεται απο το 1992, ίδια και απαράλλαχτη,,,

ΜΛΜ :wave2: :wave2: :wave2:

dessert
02/10/2007, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΜΛΜ :wave2: :wave2: :wave2: