View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Cartman μαλακία έκανες...
Δεν θέλω να σε θίξω, ούτε θέλω να στο κοπανήσω...
Αλλά έπρεπε να είχες πάρει Ducati ρε γαμώτο...
Δεν πειράζει...ποτέ δεν είναι αργά.
Απλά όσο πιο νωρίς...τόσο το καλύτερο για σένα.
Εννοείται ότι δεν θίγομαι ρε μαν!
Φιλικά μιλάμε πάντα όλοι με όλους!
:wave2:
:a29:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
τι να το κανει αυτο ρε... αφου δεν εχει πανω BREMBO :lol:
:blush:
Μαλακία έκανα!!
γρήγορα βγάλτο να βάλουμε κάνα μίξερ με άγκυρες...
:rotflmao: :rotflmao:
Ρε 'συ Nikker πότε θα το καταλάβεις ;;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΗΧΑΝΗ :nono: :nono: :nono:
Βασικά δεν έχεις μηχανή .................. χύτρα έχεις !!!!!!!!!!
Α και κάτι ακόμα ........... το SHIVER με το οποίο μας τα έχεις κάνει ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, δεν έχει πατήσει ακόμα ούτε το δρόμο, ποιά Fazer, GSR, Hornet kai Z 750 ψωλιάζει ;;;;;;;;;;;:a24: :a24: :a24:
grigorisr1
04/10/2007, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Α και κάτι ακόμα ........... το SHIVER με το οποίο μας τα έχεις κάνει ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, δεν έχει πατήσει ακόμα ούτε το δρόμο, ποιά Fazer, GSR, Hornet kai Z 750 ψωλιάζει ;;;;;;;;;;;:a24: :a24: :a24:
οχι απλα δεν εχει ευρωπαικη μηχανη....
ΕΧΕΙ JAPAN και τα κραζει κιολας :(
siakattackj
04/10/2007, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε μαν έχεις σαν επιχειρήματα υπέρ των ευρωπαϊκών τα περιφεριακά τους? Τί σκατά ρε μας τα πρήξατε με τα brembo και τα ohlins! Στείλτε σε αυτές τις εταιρίες συγχαρητήριο τηλεγράφημα... αλλά η Ducati και η Aprillia πού κολλούν ρε?
Από που και ως πού το Shiver ψωλιάζει GSR, Fazer, Hornet και Z750????
Κάτσε να έρθει! Και αν τα ψωλιάζει και τί με αυτό? Θα πάμε να πάρουμε shiver! Πού είναι το πρόβλημα...
Το θέμα είναι ότι όταν οι Ιάπωνες σας ψωλιάζουν με ss και street δεν το παραδέχεστε...
Το μούλτι είναι ον-οφ? τί κατηγορία είναι ρε φίλε? all around είναι σε άσφαλτο αποκλειστηκά, άρα STREET!
άντε γειά
cartman eisai 8eossssss................
:smokin: :smokin:
και αμα λαχει, πετσώνουμε και εμείς οχλινς και μπρέμπο στα γιαπωνεζάκια και γίνονται γρήγορα και στριφτερα στην ίδαι τιμή(και μικρότερη) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!
μα πόσο ελεεινοί είναι αυτοί οι ευρω"παίοι"
:rotflmao: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
οχι ρε τι να το κανει το ντουκατι...
bimota επρεπε να παρει το naked με 100 αλογα που κανει 24.000 μονο τζαμπα πραμα!
Τί λε ρε! Μόνο 24000?
Πάς καλά! θα τσιγκουνευτώ εγώ τα λεφτά μου...ΠΟΤΕ.
Αν είναι να πάρω θα πάρω the one and only μηχανή που ξεχωρίζει...
Ducati multistrada 1100 :
12.900,00 Ευρώ αγορά
+ 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 για service, ανταλλακτικά αλλαγή fairing με κώλο πιθήκου κ.τ.λ = γ@μησέ τα!
grigorisr1
04/10/2007, 18:43
Τί λε ρε! Μόνο 24000?
12.900,00 Ευρώ αγορά
+ 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 για service, ανταλλακτικά αλλαγή fairing με κώλο πιθήκου κ.τ.λ = γ@μησέ τα!
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
cartman eisai 8eossssss................
:smokin: :smokin:
και αμα λαχει, πετσώνουμε και εμείς οχλινς και μπρέμπο στα γιαπωνεζάκια και γίνονται γρήγορα και στριφτερα στην ίδαι τιμή(και μικρότερη) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!
μα πόσο ελεεινοί είναι αυτοί οι ευρω"παίοι"
:rotflmao: :yuck:
Έτσι έτσι!!! :beer: :beer:
Έτσι κι αλλιώς πόσοι θα χρησιμοποιησουν σωστά τα brembo και τα ohlins ρε γμτ!! εγώ προσπαθώ επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΠΑΘΩ να κλειδώσω το πίσω φρένο για να δώ τα όριά του (nissin) και δεν τα καταφέρνω!! Στον πήγασο το πίσω brembo κλειδώνει για πλάκα! ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ και όποιος έχει αντίθετη εμπειρία να το πεί!!!!
Αν είναι να έχω brembo απλά για να γράφει το φρένο πάνω brembo και να το παίζω μούρη και να γράφω στα φόρουμ ότι έχω ΦΡΕΝΑ και την επόμενη να χάσω το πισινό, καλύτερα NISSIN και όρθιος!!!
Ναι ρε γαμώτο...αυτά τα Brembo...μόνο μούρη έχουνε...
Εμ δεν παίρνουμε φρένα απο Z750....
Τι δεν μου άρεσε στο Fazer...
Θέση οδήγησης.
Δεν μου άφησε όμορφη αίσθηση και δεν ήτανε καθόλου άνετο.
Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι στα αρχίδια μου.
Για να το πας γρήγορα πρέπει να του πιείς το αίμα. Όπως είπες και εσύ..απο 8000 στροφές και πάνω. Άμα είναι να το λειτουργώ στις 8000 για να πάει κανονικά τι να το κάνω?
Ήχος, γουργούρα...σαν αυτό το μιξεράκι για τον καφέ ακούγεται.
Με την καμμία δεν συγκρίνεται με την αίσθηση που σου αφήνει ένας V2. V2 σαν να λέμε...Monster.
Παιδιά...αλήθεια που μιλάτε για ακριβά ανταλλακτικά.
Έχετε πάρει χαμπάρι ότι δεν σας παίρνει?
Το παιδί με το Multistrada έσκασε 8 ευρώ για ένα Flashaki μηχανής 9 χιλιάδων ευρό, και εγώ έσκασα 24 ευρώ για flashaki μηχανής 6500 ευρό.
Θέλετε να δείτε πόσο στοιχίζουνε τα πλαστικά Honda? Όσο τα μεταλλικά ποιοτικά ανταλλακτικά μίας Ducati!
Η Aprilia είναι πάντα εκεί για τον πελάτη ακόμα και στην άλλη άκρη της Ελλάδας φίλος μου βρήκε ανταλλακτικά εντός τριών ημερών για μηχανή περιορισμένης παραγωγής Θεσαλλονίκη εντός τριών ημερών.
Γνωστός μου περίμενε βίδες για το Honda του για τρεις μήνες.
Άλλος περίμενε ένα τιμόνι για 2 μήνες!!!
Σας βγάζει περισσότερο νόημα να έχει μεγαλύτερη αναμονή η γειτονική Ευρώπη απο την στου Διαόλου τον κώλο Γιαπωνία?
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Για τα καλα περιφερειακα δλδ ρε φιλε ποιον να ευχαριστησουμε αν οχι την εταιρεια που φτιαχνει το μηχανακι????
Γιατι θα τρελαθουμε με εσας...
Ο "απαρχαιωμενος" δικυλινδρος σε πληροφορω οτι ειναι, μακραν ομως, ο δυνατοτερος αεροψυκτος δικυλινδρος που κυκλοφορει...
Και θα μου πεις γιατι να παρω ενα "απαρχαιωμενο" αεροψυκτο κινητηρα???
Γιατι ειναι ελαφρυτερος, εχει καλυτερη αποκριση, ειναι πιο φιλικος κλπ κλπ κλπ...
Εσυ πιστευω οτι θα τα καταλαβεις αυτα που σου λεω, αλλα δυστυχως οι ποιο πολλοι τζαμπαν θα τα περασουν για ψιλα γραμματα, θα ανοιξουν ενα περιοδικο να δουν το νεο Κ717 ποσα αλογα εχει και θα πανε να το παρουν...
ή αντιστοιχα ο σακης θα δει ποιο ειναι πιο φτηνο και θα παει περηφανος να το παρει και θα καμαρωνει σαν τον τσολια που εχει χονδα...
Αμα ειναι ετσι να τα πεταξουμε ολοι να παρουμε αεροψυκτα και τα αυτοκινητα το ιδιο να παρουμε σκαραβαιους αεροψυκτους αθανατους!!!:lol: :lol: :lol:
Τα συγκεκριμένα brembo (του πήγασου) ήταν χάλια με καθόλου καλή αίσθηση! Τώρα αν φταίει η brembo ή η Aprilia δεν ξέρω αλλά αυτό ισχύει!
Θέση οδήγησης.
Για STREET μηχανή είναι από τις πιο άνετες! το να κάθεσαι στα αρχίδια σου δεν είναι άνετο, αλλά οι street αυτά έχουν! Όλες έτσι είναι!
Για μένα πάντως είναι πολύ άνετη. Τώρα αν το συγκρίνεις με το τσόπερ σου, εννοείται πως δεν αίναι πιο άνετη από αυτό!
Για να το πας γρήγορα πρέπει να του πιείς το αίμα. Όπως είπες και εσύ..απο 8000 στροφές και πάνω. Άμα είναι να το λειτουργώ στις 8000 για να πάει κανονικά τι να το κάνω?
Πάνω από 8000 στροφές πετά φίλε δεν πηγαλινει κανονικά!! Εκεί η αίσθηση είναι τέλεια, κάτι που ποτέ δεν θα έχεις με Ducati ή Harley! Εκτός αν πάρεις Ducati ss ή μόνστερ με πολύ περισσότερα κυβικά! (και χρήματα)!
Πρίν τις 8000 μια χαρά πάει για μένα, με 40-50 περίπου άλογα. Τώρα αν είσαι τιμόνι ρε φίλε και κατέχεις το σπόρ, σίγουρα το μηχανάκι ΔΕΝ είνα για σένα. Θα σου είναι πολύ λίγο!
Καλά ρε φίλε εγώ κ@υλώνω με τετρακύλινδρο ήχο γι`αυτό το πήρα. Εσύ κ@υλώνεις με V. Γούστα είναι αυτά!
Με την καμμία δεν συγκρίνεται με την αίσθηση που σου αφήνει ένας V2. V2 σαν να λέμε...Monster.
Το μονστερ δεν το οδήγησα, αλλά δεν με πείθεις!
Επίσης φίλε Niker δεν είπες τπτ για στήσιμο, φρένα και αναρτήσεις! Δεν μας είπες αν στρίβει και μάλιστα αν στρίβει καλύτερα από το Harley! Μόνο τα μείον του είπες! Δεν είσαι οκ!
Vourkoufales
04/10/2007, 20:29
Έχει το Shiver Ohlins και κάνει 8.000ευρώ :eyepop:
τεσπα!
Επειδή βαριέμαι να κάνω quote σε προηγούμενες σελίδες θα τα γράψω έτσι!
Οι μοτοσικλέτες δεν πάνε μόνες τους της πάνε οι οδηγοί! που λέτε για Ducati και αγώνες, η Ducati πάντα είχε @@αδατους οδηγούς! (και μην ξεχνάμε οτι τα 1000 είναι ομολογκαρισμένα ενώ τα Ducati ειναι φτιαγμένα όσο πάει) μήπως είδατε φέτος κανένα YAMAHA στο βάθρο εκτός απ του Rossi? και όταν ο Rossi ήταν στο βάθρο ο Edwarts με το ίδιο μηχανάκι πού ήταν!?
Χρύσα τα γιαπωνέζικα αλλά ξεβράκωτα! Bάλτε Ohlins και Brembo monoblock ακτινικά σε ένα οποιοδήποτε Γιαπωνέζικο ( που θα φτάσει την τιμή ενός Ducati ) και τότε κάνε ένα σωστό τεστ!
και όσο για τα H-D είναι όντος να πας να ρίξεις κανα γκομενακι στο Κολωνάκι και μετά να το πας Γλυφάδα για κανα ποτάκι (αλλα μη μπλέξεις απο στενά μονο λεωφόρους!) ιιιιιιιιιζι ράιντερ!
η μοτοσικλέτα είναι όπως τη βλέπει κανεις!
και εξαιτίας CRF κόντεψαν να κλείσουν πολλές εταιρίες κατασκευής πριονιών! και όχι γτ ήταν φτηνό και αξιόπιστο αλλά γιατί ήταν και γρήγορο και γινόταν ακόμα γρηγορότερο από πολλά ευρωπαϊκά με λιγότερα χρήματα!
και στην Kawasaki μίστερ κάνουν κι άλλα πράγματα εκτός απο το να φτιάχνουν μοτοσικλέτες! και τη μοτοσικλέτα την έχουν ως μέσω προώθησης της φίρμας στο ευρύ κοινό! ! ! και για να καταλάβεις για τί μέγεθος εταιρίας μιλάμε μόνο το 3% του τζίρου τις είναι απο τη μοτοσικλέτα!
Vourkoufales
04/10/2007, 20:33
Η Aprilia είναι πάντα εκεί για τον πελάτη ακόμα και στην άλλη άκρη της Ελλάδας φίλος μου βρήκε ανταλλακτικά εντός τριών ημερών για μηχανή περιορισμένης παραγωγής Θεσαλλονίκη εντός τριών ημερών.
Τζόκερ πήγε να παίξε ιγιατί κάποιος γνωστός μου παράγγειλε μια ντίζα και του ήρθε μετά από 3 μήνες! σε μεγάλο εξουσιοδοτημένο Aprillia και τι είχε ένα RX 125 SM '05
Σαν αίσθηση η μηχανή μου απλά δεν υπάρχει.
Για κατεβάστε το long way around.
Ο Ewan McRegor αφότου πέρασε απο Σκοτία, Βέλγιο, Πράγα, Ρουμανία, Ουκρανία, Ρωσσία, Καζακστάν, Μογγολία, Σιβηρία, Μαγκλανταμπαμαμπάτ, Αλάσκα, Καναδά, Αμερική California και τέλος Νέα Υόρκη... σε κάποια φάση πέρασε και απο τους Orange County Chopperάδες και πήγανε βόλτα εκεί τριγύρω...
Το ντοκυμαντέρ είχε την ενίσχυση της BMW, πέρασε τόσα με την μηχανή του, απο τους χειρότερους δρόμους, τον ληστέψανε, έφαγε τούμπες, πέρασε ποτάμια, ίσιωσε δρόμους...τα έκανε όλα.
Και στο τέλος το μόνο που συζητούσε είναι η αίσθηση που του άφησε η οδήγηση μίας Chopper και έκανε σενάρια πως θα το φέρει στην γυναίκα του ότι θέλει να πάρει καινούρια μηχανή.
Εξίσου πορωμένος ήτανε και ο Charlie, ο κολλητός του που κατεβαίνει κάθε χρόνο στο Dakar.
Oρισμένες μηχανές...απλά γράφουνε το όνομα σου επάνω.
Δεν έχω κανένα παράπονο απο την μηχανή μου.
sakisvolos
04/10/2007, 21:19
Μπά! άστες λίγο ακόμα επειδή μετά τις 8000 στροφές γίνεται πυραυλάκι και τις χρειάζομαι μέχρι να συνηθίσω...
XA XA !
Σωστός!
:beer: :beer:
:)
Αγαπητοί....
Κανείς από εσάς δεν είχε Ευρωπαϊκό...
Κανείς από εσάς δεν τα ξέρει...
Κανείς από εσάς δεν είναι απαραίτητο να τα μάθει...
:evil:
(για το χαβά)
Κανείς απο εσάς δεν πρέπει να τα μάθει...
Αφήστε, τι ακούσατε, τι σας είπαν και πόσο κάνει το service και άλλα...
Αφήστε, τι σας συμβούλεψαν και τι σας έταξαν...
Είστε ημιμαθείς... οπότε...
ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕΤΕ...
sakisvolos
04/10/2007, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΜΠΟΥΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
:lol: :lol: :lol:
Vourkoufales
04/10/2007, 21:27
Σαν αίσθηση η μηχανή μου απλά δεν υπάρχει.
Για κατεβάστε το long way around.
Ο Ewan McRegor αφότου πέρασε απο Σκοτία, Βέλγιο, Πράγα, Ρουμανία, Ουκρανία, Ρωσσία, Καζακστάν, Μογγολία, Σιβηρία, Μαγκλανταμπαμαμπάτ, Αλάσκα, Καναδά, Αμερική California και τέλος Νέα Υόρκη... σε κάποια φάση πέρασε και απο τους Orange County Chopperάδες και πήγανε βόλτα εκεί τριγύρω...
Το ντοκυμαντέρ είχε την ενίσχυση της BMW, πέρασε τόσα με την μηχανή του, απο τους χειρότερους δρόμους, τον ληστέψανε, έφαγε τούμπες, πέρασε ποτάμια, ίσιωσε δρόμους...τα έκανε όλα.
Και στο τέλος το μόνο που συζητούσε είναι η αίσθηση που του άφησε η οδήγηση μίας Chopper και έκανε σενάρια πως θα το φέρει στην γυναίκα του ότι θέλει να πάρει καινούρια μηχανή.
Εξίσου πορωμένος ήτανε και ο Charlie, ο κολλητός του που κατεβαίνει κάθε χρόνο στο Dakar.
Oρισμένες μηχανές...απλά γράφουνε το όνομα σου επάνω.
Δεν έχω κανένα παράπονο απο την μηχανή μου.
Επιδη βαριέμαι να γράφω μέρη μηχανή επιδώσεις ατέλειωτες ευθείες λίμνες ποτάμια ζούγκλες ζουλου εντουραδες και άλλα
Απλά αφιέρωσε 4' και 25" να δεις το παρακάτω βίντεο! (http://www.youtube.com/watch?v=iITomfFclpM) :D
Απλα τσέκαρε το! :wave2:
sakisvolos
04/10/2007, 21:28
Τί λε ρε! Μόνο 24000?
12.900,00 Ευρώ αγορά
ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Αμάν ρε cartman πονάει η κοιλιά μου απ' τα γέλια!
ΜΕ ΚΩΛΟ ΠΙΘΗΚΟΥ ? ? ? ? ? ?
ΜΠΟΥ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !
Πώς τα λές έτσι ρε? Σωστός ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!
sakisvolos
04/10/2007, 21:31
Θέση οδήγησης.
Ναι ωραίος ήχος ΝΤΟΥΚΟΥ ΝΤΟΥΚΟΥ ΝΤΟΥΚΟΥ! σα βάρκες κάνουν!
Ε μή συγκρύνετε τον ήχο ενός Ι4 με V2 ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bawl: :bawl:
sakisvolos
04/10/2007, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Αμα ειναι ετσι να τα πεταξουμε ολοι να παρουμε αεροψυκτα και τα αυτοκινητα το ιδιο να παρουμε σκαραβαιους αεροψυκτους αθανατους!!!:lol: :lol: :lol:
Πέστα χρυσόστομε τι περίμενες???????????
:rotflmao::lol::bigcry::lol: :rotflmao: (http://www.youtube.com/watch?v=zRAsnO58o1w)
sakisvolos
04/10/2007, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Αγαπητοί....
(για το χαβά)
ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕΤΕ...
ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕ ΕΣΥ ΡΕΕΕΕΕ!
ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ!
-
-
ΚΑΡΟΥΛΙ ΚΑΤΡΑΚΙΛΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ!
Και άσε εμάς με τα τζαπανέζικά μας να.....:lol: ......ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕ ΕΣΥ ΡΕΕΕΕΕ!
ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ!
ΚΑΡΟΥΛΙ ΚΑΤΡΑΚΙΛΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ!
Και άσε εμάς με τα τζαπανέζικά μας να.....:lol: ......ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
Γελάστε... Γελάστε...
Τι έχω;;;
Και τι έχεις;;;
Γελάστε εσείς, αλλά εγω δεν γελιέμαι...
sakisvolos
04/10/2007, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Επιδη βαριέμαι να γράφω μέρη μηχανή επιδώσεις ατέλειωτες ευθείες λίμνες ποτάμια ζούγκλες ζουλου εντουραδες και άλλα
Απλά αφιέρωσε 4' και 25" να δεις το παρακάτω βίντεο! (http://www.youtube.com/watch?v=iITomfFclpM) :D
Απλα τσέκαρε το! :wave2:
Ελά ρε τι λές τώρα σιγά μήν πέρασε απο όλα αυτά τα μέρη το R1 έλα τώρα!
multistratza ήταν που αντί για κώλο πιθήκου για fairing που λέει ο cartman
του βάλανε το ολόσωμο απο R1 !
ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ!
Vourkoufales απλά είσαι άψογος !
+116561218452489654154545:wave2: :wave2: :wave2:
:rotflmao::lol::bigcry::cry::lol: :rotflmao: (http://www.youtube.com/watch?v=72zo-a377Jg)
sakisvolos
04/10/2007, 22:07
Γελάστε... Γελάστε...
Τι έχω;;;
Και τι έχεις;;;
Γελάστε εσείς, αλλά εγω δεν γελιέμαι...
Εγώ ξέρω τι έχω αλλωστε ΠΟΤΕ δεν είπα οτι έχω στριφτερό και γρήγορο μηχανάκι..........
εσείς μας τα πρήζετε με τα κατρακίλια σας τα στριφτερά σας τα αξιόπιστά σας και............
........τόσο όμορφα καρούλια σας που είναι μόλις τα βλέπεις να.....:a04:
Και κλαίτε έτσι :bawl: :bawl: :bawl: όταν είναι να πάτε για servizio που λένε
και οι ιταλοί!
Λάδια φίλτρο μπουζί λάμπες διακόπτες ιμάντες χρονισμού τεντωτήρες ιμάντων
είναι τα λίγα απ' τα πολλά που θέλουν τα στριφτερά σας
Αλήθεια σε ένα τέτοιο servizio σας φτάνουν 600? ρε ή μήπως όχι? Κάθε πότε είπαμε?
Κάθε 24000 km ? πώ-πώ φρίκη ρε! ούτε μερσέντα SLK να ήταν πώ-πώ πονάτε ρεεεεεε!
ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
sakisvolos
04/10/2007, 22:33
Πώ πώ κοιτάξτε μιά κούκλα!
Και πολύ προτώτυπος σχεδιασμός..................................................................
Πραγματικά προτώτυπος αφού.....................................................................
το ψειγείο λαδιού εκτελεί χρέη λασπωτήρα !
ΘΕΪΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ!
107420
sakisvolos
04/10/2007, 22:41
Στη φοτό επήσης διακρύνωνται:
1) Το σύστημα του αλησοπρίονου (ξυροκάμπανο)
2) Η τρόμπα φρένων προσαρτημάνη στον κινητήρα!
3) Οι ταμπακιέρες με τα τσιγάρα εεε συγνώμη τα καπάκια των ιμάντων χρονισμού
ήθελα να πώ!
4) Δεν έφτανε το σωληνοπλαίσιο αλλά έχει και σωληνοψάλιδο!
Κούκλα κούκλα!
Καλά ρε παιδιά πείτε μου όχι πείτε μου δηλαδής δεν μοιάζει σαν................................
-
-
σαν.............................................................................................. ..
ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗ ΦΡΑΓΓΟΚΟΤΑ ? ? ? ? ? ?
Ε? δεν μοιάζει?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
ΤΙ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πρεπει παντως να ειναι πολυ γρηγορο φορα αυτο το νεο μοτερ το αεροψυκτο:lol: :lol: :lol:
sakisvolos
04/10/2007, 23:17
Ρε συ cartman λές να πάρει το δικό μου μπρός το πρωΐ ?
Το δικό σου τι λές θα πάρει?:wave2: :wave2:
sakisvolos
04/10/2007, 23:18
:beer: :beer: :beer: :beer:
ΤΙ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πρεπει παντως να ειναι πολυ γρηγορο φορα αυτο το νεο μοτερ το αεροψυκτο:lol: :lol: :lol:
Σκέψου να το δείς στον ύπνο σου ε? φρίκη λέμε φρίκη!:evil: :evil: :evil:
''Πρεπει παντως να ειναι πολυ γρηγορο φορα αυτο το νεο μοτερ το αεροψυκτο''
Το άλλο με τον Τοτό στο είπα?:rotflmao: :rotflmao:
makis206
04/10/2007, 23:23
Καλά ρε παιδιά πείτε μου όχι πείτε μου δηλαδής δεν μοιάζει σαν................................
σαν.............................................................................................. ..
ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗ ΦΡΑΓΓΟΚΟΤΑ ? ? ? ? ? ?
Ρε μήπως σε μπερδεύει η κότα που βρίσκεται κάτω δεξιά στη φωτό ;:rotflmao: :rotflmao:
Το μηχανάκι είναι κουκλάρα !!:a48: :a48: :a48: :a48:
Τωρα που το βλεπω καλυτερα εχει ψυγειο λαδιου οποτε δεν ειναι τοσο ελαφρυ και ευστροφο οσο θα περιμενε κανεις απο ενα ντουκ!!!!
sakisvolos
04/10/2007, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε μήπως σε μπερδεύει η κότα που βρίσκεται κάτω δεξιά στη φωτό ;:rotflmao: :rotflmao:
Το μηχανάκι είναι κουκλάρα !!:a48: :a48: :a48: :a48:
ΚΟΥΚΛΑΡΑ Ε?
ΚΑΛΟ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ! :beer: :beer:
sakisvolos
04/10/2007, 23:27
Τωρα που το βλεπω καλυτερα εχει ψυγειο λαδιου οποτε δεν ειναι τοσο ελαφρυ και ευστροφο οσο θα περιμενε κανεις απο ενα ντουκ!!!!
Να μην ξεχνάς να λές οτι...................................................
ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΨΕΙΓΕΙΟ ΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΣΠΩΤΗΡΑΣ !
ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΠΟΥΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
:D :D :D :D :D :D :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
makis206
04/10/2007, 23:29
ΚΟΥΚΛΑΡΑ Ε?
ΚΑΛΟ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ! :beer: :beer:
Ρε στ'αλήθεια μ'αρέσει !:eyepop:
είμαστε δυσκολόπιστη φάρα εμείς οι άτιμοι οι Χοντάκηδες :hypnotize
:lol: :beer: :beer:
red_monster
04/10/2007, 23:33
Σοβαρά τώρα , δεν σου αρέσει η MIKE HAILWOOD replica????
Τι αισθητικά κριτήρια έχεις??
Και πες πως σου φαίνεται άσχημο αυτο, αλλα το 900ss
monster
916
888
1098
749
Για αυτά τι έχεις να πείς, όλος ο κόσμος είναι γεματος μ@λ@κες που τους αρέσουν??
Η 916 ψηφίστηκε ως η μοτοσυκλέτα του 20 αιώνα, γιατί???
Γιατί είναι η πιο ποθητή μηχανη που έχει ποτέ κατασκευαστεί???
:sun:
Δεν προσπαθώ να κάνω κανέναν να πάρει ducati ,το αντίθετο .
Αν γεμίσει ο κόσμος ducati θα χάσουμε τα αισθητικά μας κριτήρια
:beer: :beer: :beer:
sakisvolos
04/10/2007, 23:35
είμαστε δυσκολόπιστη φάρα εμείς οι άτιμοι οι Χοντάκηδες :hypnotize
:lol: :beer: :beer:
Ρε συ makis206 έλεος ρε! Και εμένα μ' αρέσει αλλά.............................................................
.................................................................................................... ........................................
.................................................................................................... ...................................
.....................................ΦΛΑΜΠΕ ! ! ! ! ! ! ! !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
04/10/2007, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Σοβαρά τώρα , δεν σου αρέσει η MIKE HAILWOOD replica????
Τι αισθητικά κριτήρια έχεις??
Και πες πως σου φαίνεται άσχημο αυτο, αλλα το 900ss
monster
916
888
1098
749
Για αυτά τι έχεις να πείς, όλος ο κόσμος είναι γεματος μ@λ@κες που τους αρέσουν??
Η 916 ψηφίστηκε ως η μοτοσυκλέτα του 20 αιώνα, γιατί???
Γιατί είναι η πιο ποθητή μηχανη που έχει ποτέ κατασκευαστεί???
:sun:
Δεν προσπαθώ να κάνω κανέναν να πάρει ducati ,το αντίθετο .
Αν γεμίσει ο κόσμος ducati θα χάσουμε τα αισθητικά μας κριτήρια
ΜΟΝΟ ΤΟ 1098 ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ!
sakisvolos
04/10/2007, 23:39
Καληνύχτα Παίδες tomorrow again!
japan vs europe and vice versa!
1098= 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 BOOOOOOMMMM!!!!
:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:
LooooooooooL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αγαπητοί....
(για το χαβά)
ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕΤΕ...
ΚΑΝΕΙΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????:look:
makis206
04/10/2007, 23:42
Ρε συ makis206 έλεος ρε! Και εμένα μ' αρέσει αλλά...................ΦΛΑΜΠΕ ! ! ! ! ! ! ! !
Α σ'αυτό συμφωνούμε !:o
:rotflmao: :rotflmao: :a10: :rotflmao:
Nαι ρε...αφού το λες εσύ...θα πουλήσω το Harley να πάρω Kawasaki.
Έτσι όλο ντυμένο με πλαστικά, θα έχει και πλαστικό κάλλυμα στο ψαλίδι να μοιάζει αλουμινένιο, θα βάψω και τα φρένα κόκκινα να μοιάζουνε με Brembo,θα κολλήσω και αυτοκόλλητο whitepower στην ανάρτηση, θα βάλω και αυτοκόλλητα Zapatinas Racing, και είμαι έτοιμος!!!
Για κοιτάξτε την τελευταία δεκαετία στα superbikes τι παίζει
Year Country Champion Bike
1990 France Raymond Roche Ducati 851
1991 United States Doug Polen Ducati 888
1992 United States Doug Polen Ducati 888
1994 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 916
1995 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 916
1996 Australia Troy Corser Ducati 916
1998 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 996
1999 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 996
2001 Australia Troy Bayliss Ducati 996
2003 United Kingdom Neil Hodgson Ducati 999
2004 United Kingdom James Toseland Ducati 999
2006 Australia Troy Bayliss Ducati 999
Επειδή δεν μιλάω και καλά Αγγλικά...ποιός μπορεί να μου μεταγλωτίσει το παρακάτω...
"Ducati has also won thirteen WSBK Manufacturer Championships for years 1991–1996, 1998, 1999, 2001–2004, and 2006."
Νομίζω ότι σημαίνει ότι έχει κερδίσει 13 βραβεία απο το 91 μέχρι το 06.
Η Kawasaki πάντως είδε βάθρο στον τελευταίο αγώνα. Και είναι φτηνή αξιόπιστη και γλήγορη.
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ .......Μάλιστα για βάλε τώρα και τα αποτελέσματα την τελευταία δεκαετία στα superbikes ΑΜΕΡΙΚΗΣ τι παίζει ?
:smokin:
Μήπως ο συνήθως ύποπτος τα τελευταία 7 χρόνια είναι GSXR 1000 μήπως ?
:a9: :a9:
107426
Vourkoufales
05/10/2007, 00:00
Kαι μένα μαρέσει ρε φίλε αλλα δε ξέρω δεν έχω γνωρίσει κανενα νορμαλ Ducatiστι και δε θέλω να μου βγάλουν κανα όνομα!
Σε κάποια πράγματα η Ducati είναι πολύ καλή! (όπως το θέμα "marketing") σε άλλα υστερεί!
με το "Marketing" πουλάς όμως! :winka:
Και αυτο το Ducati δε κακό!
107427
makis206
05/10/2007, 00:04
Και αυτο το Ducati δε κακό!
Αντιθέτως μάλιστα !
Αλλά έχει να κάνει και με το τι αρέσει στον καθένα !:winka:
Πολύ θά'θελα ν'ακούσω και τη γνώμη του JimK7 πάντως :lol: :rotflmao:
:beer: :wave2:
Vourkoufales
05/10/2007, 00:07
Αντιθέτως μάλιστα !
Εγώ βρήκα τη μελοντικη μοτοσικλέτα του Niker χαχαχαχα!
Αλλα δε ξέρω που να την ποστάρω! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
05/10/2007, 00:09
Στα στραβά κι ανάποδα ;
:lol: :rotflmao: :lol:
Vourkoufales
05/10/2007, 00:15
Στα στραβά κι ανάποδα ;
:lol: :rotflmao: :lol:
Πάω! :D
makis206
05/10/2007, 00:25
Πάω! :D
:eyepop: :eyepop: :eyepop: ΠΗΓΕ !!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
107430
Vourkoufales
05/10/2007, 00:31
:eyepop: :eyepop: :eyepop: ΠΗΓΕ !!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
Έτοιμο! :D
Αντιθέτως μάλιστα !
DUCATI =:yuck: :a14: :a14:
:a01: :lol: :rotflmao:
Ρε συ cartman λές να πάρει το δικό μου μπρός το πρωΐ ?
Το δικό σου τι λές θα πάρει?:wave2: :wave2:
Φίλε μου αποκλείεται να πάρει μπρός! Σου λέω δεν υπάρχει περίπτωση! Μόνο αν βάλεις το κλειδί και το γυρίσεις στο ignition! Και τότε άκουσον άκουσον πρέπει να πατήσεις μίζα!!!!
Ε ΑΣΣΙΧΤΙΡ ΚΩΛΟΙΑΠΩΝΕΣ!!!!!!!
Ε ΑΣΣΙΧΤΙΡ ΚΩΛΟΙΑΠΩΝΕΣ!!!!!!!
εσενα μιλουν οι μπυρες
δε σε μετραμε:beer: :beer: :beer:
να τα ξανα πουμε:wave2:
sakisvolos
05/10/2007, 06:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ .......Μάλιστα για βάλε τώρα και τα αποτελέσματα την τελευταία δεκαετία στα superbikes ΑΜΕΡΙΚΗΣ τι παίζει ?
Μήπως ο συνήθως ύποπτος τα τελευταία 7 χρόνια είναι GSXR 1000 μήπως ?
:a9: :a9:
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΚΙ' ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΙ ΕΙΝΑΙ GSXR !
ΣΩΣΤΟΣ! :beer: :beer:
sakisvolos
05/10/2007, 06:56
ΕΔΩ ΕΔΩ ! :D
sakisvolos
05/10/2007, 06:59
ΕΔΩ ΕΔΩ ! :D
Ρε πρωΐ πρωΐ τι πάθαμε!
Δείτε δείτε! http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47524
GOOD MORNING !!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
εσενα μιλουν οι μπυρες
δε σε μετραμε:beer: :beer: :beer:
να τα ξανα πουμε:wave2:
Φάνηκε?????????
:look:
:D
Σίγουρα φίλε!
Άντε να σας πώ και αυτό! Χθές βράδυ είδα το μούλτι του φίλου stealth ... πραγματικά πολύ όμορφο μηχανάκι!!
Να το χαίρεσαι φίλε :beer: :beer: :beer:
Καλοτάξιδο!
PS1 : χωρίς να σημαίνει ότι είμαι φιλο-multistratas!
PS2 : χωρίς να σημαίνει ότι μου αρέσει η ζελατίνα του!:D
Άντε να σας πώ και αυτό! Χθές βράδυ είδα το μούλτι του φίλου stealth ... πραγματικά πολύ όμορφο μηχανάκι!!
Να το χαίρεσαι φίλε :beer: :beer: :beer:
Καλοτάξιδο!
PS1 : χωρίς να σημαίνει ότι είμαι φιλο-multistratas!
PS2 : χωρίς να σημαίνει ότι μου αρέσει η ζελατίνα του!:D
εισαι μια κρυφη εσυυυυ.....
916 η μηχανη του 21ου αιωνα!!!
http://rides.webshots.com/photo/1151678396043255798TmQuMI
Οι μηχανες του dessert....
http://rides.webshots.com/photo/1151678635043255798MElYNC
Ας ειναι καλα τα περιπτερα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εισαι μια κρυφη εσυυυυ.....
:nono:
:lol: το περίμενα το σχόλιο...!!
Καλά ο Nikker και ο dessert θα με σκίσουν...
grigorisr1
05/10/2007, 16:48
:lol: :lol:
μονο για τετοια ειναι ο keyboard racer τα παιχνιδακια
916 η μηχανη του 21ου αιωνα!!!
http://rides.webshots.com/photo/1151678396043255798TmQuMI
:hypnotize :uplate:
:a14:
sakisvolos
05/10/2007, 16:49
Ποιά απ' όλες είναι του dessert?
grigorisr1
05/10/2007, 16:49
:nono:
:lol: το περίμενα το σχόλιο...!!
Καλά ο Nikker και ο dessert θα με σκίσουν...
πες μου οτι σου αρεσε και ο ηχος τις....
γιατι περασε χτες εξω απο το μαγαζι ενα μουλτι αθλιο ηχο κανει
sakisvolos
05/10/2007, 16:54
Ρε παίδες να σας πώ τι έπαθα τη νύχτα μάλλον νωρίς το πρωΐ σήμερα?????????????????/
grigorisr1
05/10/2007, 16:55
Ρε παίδες να σας πώ τι έπαθα τη νύχτα μάλλον νωρίς το πρωΐ σήμερα?????????????????/
τι ρε? :hypnotize
sakisvolos
05/10/2007, 17:01
Τωρα να δείτε...............σε 3 λεπτά............
sakisvolos
05/10/2007, 17:08
Λοιπόν που λέτε ξυπνάω το πρωΐ πλένωμαι ντύνωμαι και πάω να βάλω μπροστά τη
μηχανή μου για να φύγω! Την έβγαλα έξω απ’ την αυλή τη στύνω με το stand στο
δρόμο , βάζω το κλειδί στο διακόπτη , το γυρνάω στη θέση ignition , και πατάω μίζα.
Γούρ γούρ γούρ η μίζα τίποτα , ανοίγω και τσόκ γούρ γούρ γούρ η μίζα τίποτα πάλι.
Αρχίζω να ζαλίζωμαι ξανά μίζα με τσόκ και όλο το γκάζι τίποτα πάλι τρελάθηκα !
Κοιτάω κάτω στο δρόμο μια κοιλίδα λαδιού 50 πόντους διάμετρο μιλάμε τρελάθηκα!
Κοιτάω το μηχανάκι μου λίγο καλήτερα και τί βλέπω???????????????????
-
Λοιπόν βλέπω ότι ...................................................................................
-
ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ DUCATI MONSTER ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΜΧ MOY
ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ........................................................
-
-
ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ???????????????????????????
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ !!!!!!!
κατουρηθηκες...
:rotflmao:
sakisvolos
05/10/2007, 17:12
κατουρηθηκες...
:rotflmao:
Δεν το συνηθήζω εσύ μήπως? για να ρωτάς κάτι θα ξέρεις!
Δεν το συνηθήζω εσύ μήπως? για να ρωτάς κάτι θα ξέρεις!
ετσι οπως το ειπες...
λολ
lol
sakisvolos
05/10/2007, 17:40
ετσι οπως το ειπες...
Έλα ρε συ τώρα δεν σε πιστέυω!
Να το κοιτάξεις!
Φιλικά πάντα!
:D :D :D
Έλα ρε συ τώρα δεν σε πιστέυω!
Να το κοιτάξεις!
Φιλικά πάντα!
:D :D :D
Ναι ρε, απο την χαρα μου, γιατι ξερω οτι, αν παρει μπροστα το μηχανακι το πρωι, θα περασω γαμάτα !!!
sakisvolos
05/10/2007, 18:05
Ναι ρε, απο την χαρα μου, γιατι ξερω οτι, αν παρει μπροστα το μηχανακι το πρωι, θα περασω γαμάτα !!!
Δηλαδή συνήθως δεν σκάει το πρωΐ ε?
Πρόβλημα όντως!
Και πάλι καλησπέρα!:beer: :beer:
ΜΟΝΟ ΤΟ 1098 ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ!
Διάβασα αρκετές σελίδες ώσπου είδα αυτό και δεν αντιστάθηκα να μην μιλήσω
Αν φίλε Σάκη απ' όλα τα Ducati σου αρέσει ΜΟΝΟ το 1098 τι να πω?
Είσαι μακριά νυχτωμένος
Δεν μιλάμε για την Desmo μιας και είναι V4 αλλα........
ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ η 916, η 999 ………
Αν όχι χαίρομαι
Λοιπόν που λέτε ξυπνάω το πρωΐ πλένωμαι ντύνωμαι και πάω να βάλω μπροστά τη
μηχανή μου για να φύγω! Την έβγαλα έξω απ’ την αυλή τη στύνω με το stand στο
δρόμο , βάζω το κλειδί στο διακόπτη , το γυρνάω στη θέση ignition , και πατάω μίζα.
Γούρ γούρ γούρ η μίζα τίποτα , ανοίγω και τσόκ γούρ γούρ γούρ η μίζα τίποτα πάλι.
Αρχίζω να ζαλίζωμαι ξανά μίζα με τσόκ και όλο το γκάζι τίποτα πάλι τρελάθηκα !
Κοιτάω κάτω στο δρόμο μια κοιλίδα λαδιού 50 πόντους διάμετρο μιλάμε τρελάθηκα!
Κοιτάω το μηχανάκι μου λίγο καλήτερα και τί βλέπω???????????????????
Λοιπόν βλέπω ότι ...................................................................................
ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ DUCATI MONSTER ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΜΧ MOY
ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ........................................................
ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ???????????????????????????
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ !!!!!!!
Έλα ρε φίλε! Περαστικά!!!
μου άρεσε η ειλικρίνεια σου φίλε!! Αν...
Πρέπει να ξέρετε οτι ΌΛΟΙ εμείς οι Ducatisti έχουμε μια ιδιαιτερότητα.
Είμαστε παράξενοι - περίεργοι άνθρωποι.
Ευχαριστώ cartman που είπες καλά λόγια (την αλήθεια φυσικά) για το Musltistrada μου
Δείχνει οτι εσύ τουλάχιστον ΔΕΝ έχεις παρωπίδες :)
Υ.Γ. δεν είμαι stealth αλλα Stelth :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Πρέπει να ξέρετε οτι ΌΛΟΙ εμείς οι Ducatisti έχουμε μια ιδιαιτερότητα.
Είμαστε παράξενοι - περίεργοι άνθρωποι.
Ευχαριστώ cartman που είπες καλά λόγια (την αλήθεια φυσικά) για το Musltistrada μου
Δείχνει οτι εσύ τουλάχιστον ΔΕΝ έχεις παρωπίδες :)
Να `σαι καλά φίλε! Το καλύτερο (για όλους μας) είναι να μην έχουμε παρωπίδες! Γουστάρουμε ότι οδηγάμε και οδηγάμε ότι γουστάρουμε...
Υ.Γ. δεν είμαι stealth αλλα Stelth :)
:lol: Το είχα γράψει Stelth αλλά μετά νόμισα ότι το έγραψα λάθος και το άλλαξα σε stealth
:beer:
Ρε Σάκη πού σαι ρε!!!
Δεν μας είπες μετά τον εφιάλτη...
το πρωί...
το φου μου ξου ξεκίνησε ρε....??????
:lol: Το είχα γράψει Stelth αλλά μετά νόμισα ότι το έγραψα λάθος και το άλλαξα σε stealth
:beer:
Το σωστό σίγουρα είναι το stealth αλλα...............
δεν είμαι αρεοπλάνο :p
Παίδες το νέο ducati monster! Σας θυμίζει κάτι το φανάρι ή μόνο εμένα???
107552
107553
Πάντως καλό φαίνεται!! Από εδώ μου θυμίζει Duke!
107554
"In the meanwhile, for Monster fans who also own cars, there’s the Fiat Panda Monster – a limited edition model which Fiat have created in collaboration with Ducati"
Πηγή (http://sameerkumar.blogspot.com/2007/05/ducati-working-on-all-new-monster.html)
Είναι τρελοί αυτοί οι Ιταλοί!!
107555
sakisvolos
05/10/2007, 21:31
Ρε Σάκη πού σαι ρε!!!
Δεν μας είπες μετά τον εφιάλτη...
το πρωί...
το φου μου ξου ξεκίνησε ρε....??????
Ευτυχώς ναι ρε!
Ούφ εφιάλτης ήταν μόνο!:beer: :beer:
sakisvolos
05/10/2007, 21:33
Διάβασα αρκετές σελίδες ώσπου είδα αυτό και δεν αντιστάθηκα να μην μιλήσω
Αν φίλε Σάκη απ' όλα τα Ducati σου αρέσει ΜΟΝΟ το 1098 τι να πω?
Είσαι μακριά νυχτωμένος
Δεν μιλάμε για την Desmo μιας και είναι V4 αλλα........
ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ η 916, η 999 ………
Αν όχι χαίρομαι
Οχι καλά είναι !
dessert ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ!
sakisvolos
05/10/2007, 21:42
Παίδες το νέο ducati monster! Σας θυμίζει κάτι το φανάρι ή μόνο εμένα???
Yamaha θα πώ!
Πώς με βλέπεις είμαι καλά ???????:evil: :evil: :evil:
Yamaha θα πώ!
Πώς με βλέπεις είμαι καλά ???????:evil: :evil: :evil:
Μια χαρά διαβασμένος! Τώρα θα νοιώθω περίφανος που η Ducati, η εταιρία ελίτ στον σχεδιασμό μηχανών ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ το ταπεινό φαναράκι της Ιαπωνικής φού ζού ξού μου!!!!!
sakisvolos
05/10/2007, 21:46
Μια χαρά διαβασμένος! Τώρα θα νοιώθω περίφανος που η Ducati, η εταιρία ελίτ στον σχεδιασμό μηχανών ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ το ταπεινό φαναράκι της Ιαπωνικήε φού ζού ξού μου!!!!!
''Ε, μόνο οι γιάσπωνες θα αντιγράφουν?'''
Θα πεί κάποιος! :smokin: :smokin:
SuperSonic
05/10/2007, 21:58
japan τουλαχιστον στις μοτοσυκλετες δεν παιζονται.