PDA

View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

grigorisr1
28/09/2007, 08:22
ακομα ρε με τα μπουρδελα τα ευρωπαικα ασχολησται

που δεν πανε βημα και χαλανε κιολας ?

παντε παρτε ρε κανα 1000 SS να δειτε τι θα πει γκαζι

12.500 ευρω παραεισαγωγης... Κ7 τις κουτας.... τι ευρωπαικο περνεις με τοσα λεφτα???

cartman
28/09/2007, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
σορυ κιοολλας εγω δεν εχω μηχανακι..
ενα ποδηλατο ιντεαλ εχω και κανω τη δουλιτσα μου.
οτι λεω απο τα περιοδικα το λεω..και να το fmx ακουσα πως σε τεστ περιοδικων βγηκε και πρωτο στη κατηγορία ...παπακια με ντεποζιτο.

να με συγχωράτε ε?

θα παω να παρω ενα fmx τωρα και μολις με περνανε οοοοοοοοολα τα υπολοιπα μηχανακια +σκουτερ πανω απο 125 κυβικα..εγω θα τους κοροιδευω και θα τους λεω ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 3000 ΧΙΛ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!! ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΣΤΟ ΜΟΤΟ.

3000 χιλιομετρα λεει αξιοπιστα....

Άντε μπράβο ρε! Άργησες αλλά το κατάλαβες!!!
:a18: :a20:

Είχα ένα ιντεάλ και μου το κλέψανε γμτ! Καλό πάντο καλό, με λίγη συντήρηση πάει!

Α και το θέμα δεν είναι αν θα σε περνάνε ή όχι αλλά αν θα γουστάρεις ή όχι!
Και με το KTM θα σε περνάνε...με πόσα θα το τσουλάς βρε αδελφέ με 20km/h??????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cartman
28/09/2007, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Άμα είναι να πας με γκόμενα και να χρειάζεται σακούλα στο κεφάλι δε πάς καθόλου...

Αλλά αν αυτή είναι η τακτική σου... εγώ πάσο...

Το Μούλτι είναι σα γυναίκα γαρίδα που λέω...

τρώς το σώμα πετάς το κεφάλι...
Ε μα αυτά του έλεγα όλο το βράδυ!!

:beer: :beer:

cartman
28/09/2007, 08:50
Eγώ μία φορά είδα οτι είχα Ντουκάτι στον ύπνο μου και πετάχτηκα αμέσως ευτυχώς δεν ήτνα αλήθεια ήταν απλά ένας εφιάλτης...

:hypnotize

όχι ρε φίλε!!! ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ!!! Είσε καλά??
Είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι κακό θα συνέβαινε...

Περαστικά σου φίλε και μακρυά από εμάς!!!!!

Ποτέ ξανά!!!!!

:look:

Da.Vintage
28/09/2007, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
:hypnotize

όχι ρε φίλε!!! ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ!!! Είσε καλά??
Είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι κακό θα συνέβαινε...

Περαστικά σου φίλε και μακρυά από εμάς!!!!!

Ποτέ ξανά!!!!!

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:

Eυρωπαικά....

:lol: :rotflmao: :bigcry: :lol:

stradas
28/09/2007, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Θα ήμουν τόσο βλάκας αν είχα MULTISTRATA 1000:yuck:
:lol: :lol: :rotflmao:

Μαθε πρωτα πως γραφεται ΒΛΑΞ

yannis27
28/09/2007, 10:02
Ρε είσαι καλά μιλάμε για το Μούλτι τώρα...??
Μπροστά είναι άθλιο...

Το πρώτο καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος με Μούλτι είναι να το τρακάρει μπροστά ή αν φοβάται να το πλακώσει με ένα σφυρί και να βάλει κανα πολυεστερικό μούτρο απο κάποιο Ιαπωνικό...

Το 2ο καλύτερο είναι να κολλήσει αυτή τη Γ@μημένη τη ζελατίνα που κουνιέται μαζί με το τιμόνι... έλεος ούτε αυτό δεν έχουν σκεφτεί?

Γιωργο κανονισε να τους δωσεις ιδεες.....να το φτιαξουν.... και μετα να το παρουσιασουν..
σαν τεχνολογικη επανασταση, και σαν αποθεωση της σχεδιαστικης τους κουλτουρας.....:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Σε καθιστω προσωπικα υπευθυνο:evil: :evil: :evil:

stradas
28/09/2007, 10:04
Μπροστά είναι άθλιο...

Το πρώτο καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος με Μούλτι είναι να το τρακάρει μπροστά ή αν φοβάται να το πλακώσει με ένα σφυρί και να βάλει κανα πολυεστερικό μούτρο απο κάποιο Ιαπωνικό...

Το 2ο καλύτερο είναι να κολλήσει αυτή τη Γ@μημένη τη ζελατίνα που κουνιέται μαζί με το τιμόνι... έλεος ούτε αυτό δεν έχουν σκεφτεί?

Ναι ε;;;

ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΩΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ;;;

Λεμε και ξελεμε μου φαινεται...

stradas
28/09/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Γιωργο κανονισε να τους δωσεις ιδεες.....να το φτιαξουν.... και μετα να το παρουσιασουν..
σαν τεχνολογικη επανασταση, και σαν αποθεωση της σχεδιαστικης τους κουλτουρας.....:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ε βεβαια, αφου ειναι γνωστο οτι σχεδιαστικα οι Ιταλοι ειναι πολυ πισω, κατι 916 και 1098 απο τον Τιτανα τα εκλεψαν...

Ρε τι αλλο θα ακουσουμε, ο καθε τσομπανος εχει γινει αυθεντια στο design και κατακρινει σχεδια που εχουν βραβευτει σε ολο τον κοσμο...

cartman
28/09/2007, 10:19
Μπροστά είναι άθλιο...

:rotflmao: :rotflmao:

Είναι σχεδιαστικά μπροστά η ζελατίνα!!!

:rotflmao: :bawl:

yannis27
28/09/2007, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ε βεβαια, αφου ειναι γνωστο οτι σχεδιαστικα οι Ιταλοι ειναι πολυ πισω, κατι 916 και 1098 απο τον Τιτανα τα εκλεψαν...

Ρε τι αλλο θα ακουσουμε, ο καθε τσομπανος εχει γινει αυθεντια στο design και κατακρινει σχεδια που εχουν βραβευτει σε ολο τον κοσμο...

Κυριες και κυριοι ζουμε ιστορικες στιγμες:beer: :beer: :beer: :beer:

Οποιος δε συμφωνει μαζι μας ειναι τσοπανος....ΒΛΑΞ....κτλ,κτλ:dizzy: :dizzy: :dizzy:

"ιτε παιδες ελληνων..."

stradas
28/09/2007, 10:46

Οποιος δε συμφωνει μαζι μας ειναι τσοπανος....ΒΛΑΞ....κτλ,κτλ:dizzy: :dizzy: :dizzy:

"ιτε παιδες ελληνων..."

Το βλαξ και τσομπανος δεν παει σε ολους, αλοιμονο!!!

Παει σε συγκεκριμενο βλακα ο οποιος εκφραζεται ετσι και αρεσκεται σε προσωπικες επιθεσεις.

Και σιγουρα δεν παει σε εσενα!

:beer:

Da.Vintage
28/09/2007, 10:49

YES SIR!!!

Da.Vintage
28/09/2007, 10:52
Ναι ε;;;

ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΩΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ;;;

Λεμε και ξελεμε μου φαινεται...

Tράβα να δείς τί έγραφα...

Πολύ ωραίο πίσω αλλά άσχημο μπροστά....

Και είναι και αερόψυκτο στα το πολήλατό μου...Που και σε αυτό θα βάλουνε ψυγείο σε κανα χρόνο...

Είναι σα να βλέπεις μία γκόμενα σκυμένη με μία τέλεια Κ*λάρα και μόλις γυρίσει και τη δείς στη μούρη να της πείς "καλά ήσουν ρε κοπέλα μου τί το χαλάς τώρα..."

stradas
28/09/2007, 10:56
Tράβα να δείς τί έγραφα...

Πολύ ωραίο πίσω αλλά άσχημο μπροστά....

Και είναι και αερόψυκτο στα το πολήλατό μου...Που και σε αυτό θα βάλουνε ψυγείο σε κανα χρόνο...

Είναι σα να βλέπεις μία γκόμενα σκυμένη με μία τέλεια Κ*λάρα και μόλις γυρίσει και τη δείς στη μούρη να της πείς "καλά ήσουν ρε κοπέλα μου τί το χαλάς τώρα..."

Οταν εισαι καβαλα παντως δεν βλεπεις την φατσα...

:winka:

:lol:

JIMK7
28/09/2007, 11:14
Μαθε πρωτα πως γραφεται ΒΛΑΞ

Εσύ μάθε πρώτα τι μαλακία καβάλας :lol: και ύστερα θα μάθω και εγώ πως γράφεται :rotflmao: :rotflmao:

stradas
28/09/2007, 11:57
Εσύ μάθε πρώτα τι μαλακία καβάλας :lol: και ύστερα θα μάθω και εγώ πως γράφεται :rotflmao: :rotflmao:

Η "μαλακια" που καβαλαω τουλαχιστον δεν κοβει πλαισιο στα καλα καθουμενα, ΒΛΑΚΑ !!!

Nikker
28/09/2007, 14:08
Και τα 2 Μάκη μου αλλά όχι οτι πρόλαβα να το καλοσκευφτώ όταν τρομάζεις είναι ακαριαίες οπι αντιδράσεις...

Πετάχτηκα πήγα στο γκαραζ για να διαπιστώσω ευτυχής οτι κοιμάται ένα R1 σε στεγνό δάπεδο και όχι ένα Ντουκατι που έχει γεμίσει το δρόμο λάδια...

Να σε ρωτήσω κάτι τώρα...μιας και αναφέρθηκες σε R1 και λάδια...είσαι σίγουρη ότι δεν καίει και φτύνει λάδια το αρουάνι σου?Και δεν λέω όταν το γεμίζεις περισσότερο απο ότι πρέπει (αν και λίγο παραπάνω το αρουάνι καλό να του βάζεις ...ιδίως άμα ετοιμάζεσαι να κάνεις κανά ταξίδι...μέχρι το αεροδρόμιο...)

Η "μαλακια" που καβαλαω τουλαχιστον δεν κοβει πλαισιο στα καλα καθουμενα, ΒΛΑΚΑ !!!

Μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον JimK7, αυτός είναι φανατικός Ducatisti και όχι κρυφοευρωπαίος σαν όλους τους άλλους εδώ...
Δεν έχεις δει πως ζαχαρώνει την 1098? Δεν έχει απλά σκαρφαλώσει επάνω της και ποζάρει με τρελό χαμόγελο ευτυχίας, της κάνει έρωτα...
Είναι εμφανές πως θα χαϊδευε τα grips, θα πάταγε συμπλέκτη, θα άγγιζε ντεπόζιτο, θα την σνίφαρε την μηχανή.

"ιτε παιδες ελληνων..."

Γιδόβλαχε...

dessert
28/09/2007, 14:38

stradas
28/09/2007, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Τι κοιτα ρε;;;

:lol: :lol: :lol:

yannis27
28/09/2007, 14:59
Γιδόβλαχε... [/B][/QUOTE]

Δε σου εχει πει κανεις να μη σκεφτεσαι φωναχτα οταν.....κοιταζεσαι στον καθρεπτη??????:wave2: :wave2:

grigorisr1
28/09/2007, 15:00
ρε αιντε με τα μπουρδελα τα στρογγυλο φαναρα σας... για αυτο τεριαζεται εσεις οι 2 τοσο πολυ δεσσερτ και νικκερ εχετε και οι 2 στρογγυλο φαναρα :lol: :lol: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
28/09/2007, 15:08
Μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον JimK7, αυτός είναι φανατικός Ducatisti και όχι κρυφοευρωπαίος σαν όλους τους άλλους εδώ...
Δεν έχεις δει πως ζαχαρώνει την 1098? Δεν έχει απλά σκαρφαλώσει επάνω της και ποζάρει με τρελό χαμόγελο ευτυχίας, της κάνει έρωτα...
Είναι εμφανές πως θα χαϊδευε τα grips, θα πάταγε συμπλέκτη, θα άγγιζε ντεπόζιτο, θα την σνίφαρε την μηχανή.

αυτος τουλαχιστον εχει οδηγησει 1098 και ειχε και απριλια... και εχει και japan τα εχει δοκιμασει ολα και εχει μια γνωμη εσυ που δεν εχεισ δοκιμασει τπτ και δεν εχεις γνωμη τζαμπα τι μας τα ζαλιζεις ?

που καταντησαμε ρε να κανουμε διαμαχη με χαρλεα :lol: :lol: :lol:

yannis27
28/09/2007, 15:15
που καταντησαμε ρε να κανουμε διαμαχη με χαρλεα :lol: :lol: :lol: [/B][/QUOTE]

Αν και δεν ειμαι ρατσιστης εχεις δικιο αδερφε:beer: :beer: :beer:

FZR1000
28/09/2007, 15:41
Ενα ειναι το συμπερασμα απο ολα τα παραπανω!!!

Οι 3 φιλοι του dessert οι μηχανικοι... εγιναν φιλοι του μολις πηρε το ντουκ και απο τοτε τρωνε με χρυσα κουταλια!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
28/09/2007, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φοβήθηκες ότι θα σ'αφήσει τ'όνειρο στη μέση του δρόμου στα καλά καθούμενα ;

Ή ότι θα χρειαστεί να το σπρώχνεις μέχρι τον πλησιέστερο Καζαμία ;

:lol: :rotflmao: :lol:

:a5: :a5: :a5: :a5: :a5:

sakisvolos
28/09/2007, 16:42
Κοίτα τα χιλιόμετρα που κάνουν τα ΚΤΜ δεν είναι ίδα με των ιαπωνικών είναι χιλιόμετρα σπίτι συνεργείο...

Το βάζουν και στις αγγελίες πώς βάζουν μερικοί 20000χλμ όλα εθνική...
Έτσι και οι ΚΤΜάκηδες βάζουν 10000 όλα σπίτι-συνεργείο...

:lol: :bigcry: :lol:

ΣΩΣΤΟΣ!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

JIMK7
28/09/2007, 16:48

Τι λες ρε παπάρα που το π@υρτελο που καβάλας καταχτυπά όλο :cry:
είναι ότι ποιο άσχημο έχει βγάλει ποτέ ο άνθρωπος :bawl:
κόβουν οι βάσεις από τα όργανα και κρέμονται :lol:
το τεστ τραιβ εδώ στα Χανιά ξεβίδωσε η καμπάνα και έφυγε στο δρόμο και την έψαχναν μια ώρα :rotflmao: και μου λες ότι έχεις ύστερα μηχανάκι η ότι είναι ποιο καλό από το Κ7 όπου νάνε θα μας πεις ότι είναι και ποιο δυνατό :lol: έκατσε ο κώλο σου σε ένα πατίνι και θαρρείς ότι έπιασες το παπα από τα γένια θέατρο ε θέατρο βρε ρε ουστττττττ:a43: :a43: :a43: :a43:

sakisvolos
28/09/2007, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
σορυ κιοολλας εγω δεν εχω μηχανακι..
ενα ποδηλατο ιντεαλ εχω και κανω τη δουλιτσα μου.
οτι λεω απο τα περιοδικα το λεω..και να το fmx ακουσα πως σε τεστ περιοδικων βγηκε και πρωτο στη κατηγορία ...παπακια με ντεποζιτο.

να με συγχωράτε ε?

θα παω να παρω ενα fmx τωρα και μολις με περνανε οοοοοοοοολα τα υπολοιπα μηχανακια +σκουτερ πανω απο 125 κυβικα..εγω θα τους κοροιδευω και θα τους λεω ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 3000 ΧΙΛ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!! ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΣΤΟ ΜΟΤΟ.

3000 χιλιομετρα λεει αξιοπιστα....

το γκινες το φωναξαμε?
α επισης εγω κτμ ποτε ρε...

αυτα ναι πραμματα του σατανα.

ασε που αφου μου πατε εσεις που εχετε -είχατε 2-3 χαλανε τα ρημαδια...

Καλά εσύ ντεν παίζεσε με τίποτα! Αν πρόσεξες και ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά θα είδες
μεσιέ DUKASII οτι αναφέρω πολύ καθαρά πως εγώ ακόμη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΟ 3000 km ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?????????????????????

Αυτές τις Π@Π@ΡΙ?Σ λές και σε κόβω να μένεις με το IDEAL (ιδανικό) και κατα τα άλλα
συμπαθές κριθαροκίνητο δίτροχο!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

sakisvolos
28/09/2007, 16:55

"ιτε παιδες ελληνων..."

+1

:a18: :a18: :a18: :a18: :a18: :a18:

sakisvolos
28/09/2007, 17:06
:rotflmao: :rotflmao:

Είναι σχεδιαστικά μπροστά η ζελατίνα!!!

:rotflmao: :bawl:

:look: :look: :look: :look: :look:

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:hypnotize :hypnotize

Βοήθειά μας!

stradas
28/09/2007, 17:12
Τι λες ρε παπάρα που το π@υρτελο που καβάλας καταχτυπά όλο :cry:
είναι ότι ποιο άσχημο έχει βγάλει ποτέ ο άνθρωπος :bawl:
κόβουν οι βάσεις από τα όργανα και κρέμονται :lol:
το τεστ τραιβ εδώ στα Χανιά ξεβίδωσε η καμπάνα και έφυγε στο δρόμο και την έψαχναν μια ώρα :rotflmao: και μου λες ότι έχεις ύστερα μηχανάκι η ότι είναι ποιο καλό από το Κ7 όπου νάνε θα μας πεις ότι είναι και ποιο δυνατό :lol: έκατσε ο κώλο σου σε ένα πατίνι και θαρρείς ότι έπιασες το παπα από τα γένια θέατρο ε θέατρο βρε ρε ουστττττττ:a43: :a43: :a43: :a43:

Ρε συντεκνε, τραβα καβαλα κανα γιδι που κατεβηκες απο τα βουνα και θα μου μιλησεις κιολας...

Τσομπανο!!!

Το νου σου στο πλαισιο σου ΒΛΑΚΑ!!!

RaGe_Raptor
28/09/2007, 17:59
Ρε συντεκνε, τραβα καβαλα κανα γιδι που κατεβηκες απο τα βουνα και θα μου μιλησεις κιολας...

Τσομπανο!!!

stradas are you retarted?

stradas
28/09/2007, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerman

+1

Μλκ μου! :blush:

m1ke
28/09/2007, 18:23
Ρε παιδιά πότε θα φάμε κανά κεφαλοτύρι γιατί όλο βοσκούς και τσοπάνηδες βλέπω εδώ :look:

Nikker
28/09/2007, 18:23
Δεν θέλω να γίνω ο μπροστιάρης ούτε της Ευρώπης, ούτε της Αμερικής ούτε της Γιαπωνίας ούτε τίποτα...

Εγώ αυτό που βλέπω λέω.

Αυτό που οι τζαπάνηδες αρνούνται.

Χτυπήστε όσο θέλετε για την Harley. Εγώ είμαι πανευτυχής και ακομπλεξάριστος με την μηχανή μου. Την αγαπάω, θα την υπερασπιστώ αλλά θα πω τα πράγματα με το όνομα τους.

Άμα βγάλει καλό μοντέλο η Japan θα πω ναι...μάλιστα.
Αλλά πουντα?

Η Γιαπωνία αυτή την στιγμή είναι Βήτα. Νούμερο 2.
Η αισθητική τους διαφέρει ρε παιδί μου...πως να το κάνουμε. Και δεν ταιριάζει στα Ευρωπαϊκό δυτικό πρότυπα.Όλες οι μηχανές τους είναι ίδιες σαν τα μούτρα τους.

Υποθέτω άμα είσαι γιαπωνέζος μπορείς να τις ξεχωρίσεις μεταξύ τους.

Και όποιος λέει ότι το design στις μηχανές δεν τον ενδιαφέρει, είναι προφανώς σαβουρογάμης.

Φύσικα..όλες οι γκόμενες μπορούνε να σε κάνουνε να χ...τελειώσεις. Χοντρές, άσχημες, καραφλές, Βάσω Παπανδρέου...στην περίπτωση σας νάνες.
Αλλά δεν κοιτάζεις το να χ...τελειώσεις. Κοιτάζεις να γαμήσεις την ωραία γκόμενα.

Για αυτό αφήστε την Monica Belucci και την Sarliz Theron για πάρτη μας...και πάρτε τα παιδεραστικά σας ένστικτα και τις 5χρονες γκομενίτσες σας... και πηγαίνετε να μαλώσετε για την αξιοπιστία...

ΥΓ:Το θέμα με το R1 και τα λάδια περνάει στο Ντούκου λοιπόν ε?

106548

dessert
28/09/2007, 18:47
Τι κοιτα ρε;;;

( :lol: :lol: )

Τις ομορφιές του τόπου, εσυ τι θέ ρε;;;????:a52:

( :lol: :lol: )

dessert
28/09/2007, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Ενα ειναι το συμπερασμα απο ολα τα παραπανω!!!

Οι 3 φιλοι του dessert οι μηχανικοι... εγιναν φιλοι του μολις πηρε το ντουκ και απο τοτε τρωνε με χρυσα κουταλια!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:

grigorisr1
28/09/2007, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Δεν θέλω να γίνω ο μπροστιάρης ούτε της Ευρώπης, ούτε της Αμερικής ούτε της Γιαπωνίας ούτε τίποτα...

Εγώ αυτό που βλέπω λέω.

Χτυπήστε όσο θέλετε για την Harley. Εγώ είμαι πανευτυχής και ακομπλεξάριστος με την μηχανή μου. Την αγαπάω, θα την υπερασπιστώ αλλά θα πω τα πράγματα με το όνομα τους.

Αλλά πουντα?

Η αισθητική τους διαφέρει ρε παιδί μου...πως να το κάνουμε. Και δεν ταιριάζει στα Ευρωπαϊκό δυτικό πρότυπα.Όλες οι μηχανές τους είναι ίδιες σαν τα μούτρα τους.

Και όποιος λέει ότι το design στις μηχανές δεν τον ενδιαφέρει, είναι προφανώς σαβουρογάμης.

Φύσικα..όλες οι γκόμενες μπορούνε να σε κάνουνε να χ...τελειώσεις. Χοντρές, άσχημες, καραφλές, Βάσω Παπανδρέου...στην περίπτωση σας νάνες.
Αλλά δεν κοιτάζεις το να χ...τελειώσεις. Κοιτάζεις να γαμήσεις την ωραία γκόμενα.

Για αυτό αφήστε την Monica Belucci και την Sarliz Theron για πάρτη μας...και πάρτε τα παιδεραστικά σας ένστικτα και τις 5χρονες γκομενίτσες σας... και πηγαίνετε να μαλώσετε για την αξιοπιστία...

θα το στο ξαναπω ....

το μονα ομορφα μηχανακια που εβγαλε ι ευρωπη ειναι

1098 KAI MV AGOUSTA τα οποια ομως κανουν 25.000 ευρω....

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ

σαβουρα ειναι το harley to monster to multistrada.... δε νομιζω να ειμαστε εμεις οι σαβουρογαμηδες... :lol: :lol: αν κρινουμε απο τα μηχανακια σας... φανταζομε τι θα γαμ...... :rotflmao: :wave2:

RaGe_Raptor
28/09/2007, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
θα το στο ξαναπω ....

σαβουρα ειναι το harley to monster to multistrada.... δε νομιζω να ειμαστε εμεις οι σαβουρογαμηδες... :lol: :lol: αν κρινουμε απο τα μηχανακια σας... φανταζομε τι θα γαμ...... :rotflmao: :wave2:
+1000:beer: :beer:

dessert
28/09/2007, 19:10
θα το στο ξαναπω ....

Γειά σου ρε ΓληγΛόΛη γλίεγορε, με το ωραίο σου μοτόρι, που είναι και ντούμπανο και έχει και ανθεκτικό πλαίσιο και το πάς και όσο πάει...

:wave2:

grigorisr1
28/09/2007, 19:23
Γειά σου ρε ΓληγΛόΛη γλίεγορε, με το ωραίο σου μοτόρι, που είναι και ντούμπανο και έχει και ανθεκτικό πλαίσιο και το πάς και όσο πάει...

:wave2:

εσυ ακομα μιλας ρε μλκ.. ποτε θα ερθεις να με κερασεις τσαι οπως ειπες...

ρε μηπως ειναι χαλασμενο το μηχανακι σου και τζαμπα μιλαμε... αμα ειναι πες το μι ντρεπεσε
:a9:

βγαλε κανα βιντεο με το μιχανακι σου να δουλευει να σε πιστεψω... ι εστω κανα κομπρεσερ... ετσι και αλλιως ιδιο ηχο κανουνε :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

yannis27
28/09/2007, 19:24

Εγώ αυτό που βλέπω λέω.

Αλλά πουντα?

ασε τη Charliez ησυχη ενταξει????

maniak.
28/09/2007, 19:33
Εννοήτε... Δεν έχω και καμία πρόχειρη γμτ...

:cry:

να μια απο τις τρεις 'ζωγραφιες' μου :sun:

106561

grigorisr1
28/09/2007, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.

βγαλε τις δορυφορικες κεραιες ρε φλωρε :lol: :lol:

maniak.
28/09/2007, 19:41
Dessert... επειδή εσύ ντρέπεσαι..θα το πω εγώ.

ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@#$% ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ!!!

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

106563

yannis27
28/09/2007, 19:47

Τωρα μεγαλε με εκανες κομματια.....

Ο θεος του κοσμου να ειναι παντα στο πλαι της:) :) :)

dessert
28/09/2007, 19:47
εσυ ακομα μιλας ρε μλκ.. ποτε θα ερθεις να με κερασεις τσαι οπως ειπες...

ρε μηπως ειναι χαλασμενο το μηχανακι σου και τζαμπα μιλαμε... αμα ειναι πες το μι ντρεπεσε
:a9:

βγαλε κανα βιντεο με το μιχανακι σου να δουλευει να σε πιστεψω... ι εστω κανα κομπρεσερ... ετσι και αλλιως ιδιο ηχο κανουνε :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπόν, θα σου ποστάρω και βίντεο ρε, αλλά θα μου κάνεις και εσύ μια χάρη...Πάνε δώσε το φέρετρο που καβαλάς, τώρα που είναι ακόμη γερό, πρίν σπάσει...
:lol: :lol:

Για τσάι όποτε θες, το κινητό μου το έχεις...

dessert
28/09/2007, 19:48

:beer: :beer: :beer: :beer:

Να τη χαίρεσαι!!!!

cartman
28/09/2007, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Καλά εσύ ντεν παίζεσε με τίποτα! Αν πρόσεξες και ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά θα είδες
μεσιέ DUKASII οτι αναφέρω πολύ καθαρά πως εγώ ακόμη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΟ 3000 km ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?????????????????????

Αυτές τις Π@Π@ΡΙ?Σ λές και σε κόβω να μένεις με το IDEAL (ιδανικό) και κατα τα άλλα
συμπαθές κριθαροκίνητο δίτροχο!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Άστον άνθρωπο να πεί την κουβέντα του φίλε μου...αφού έτσι κι αλλιώς ΑΚΥΡΗ θα είναι...

:evil:

cartman
28/09/2007, 19:50

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

grigorisr1
28/09/2007, 19:51
Λοιπόν, θα σου ποστάρω και βίντεο ρε, αλλά θα μου κάνεις και εσύ μια χάρη...Πάνε δώσε το φέρετρο που καβαλάς, τώρα που είναι ακόμη γερό, πρίν σπάσει...
:lol: :lol:

Για τσάι όποτε θες, το κινητό μου το έχεις...

Ελα τη κυριακη αιγινιο κουφαλα.... Ελα ομως ε...

μη φοβασε αμα μεινει το χαρχαλι σου.. θα σε κανω πατηρακη... εχω μαθει καλο... αφου ειχα πολλους φιλους ευρωπαιους :lol:

dessert
28/09/2007, 19:54
Ελα τη κυριακη αιγινιο κουφαλα.... Ελα ομως ε...

μη φοβασε αμα μεινει το χαρχαλι σου.. θα σε κανω πατηρακη... εχω μαθει καλο... αφου ειχα πολλους φιλους ευρωπαιους :lol:

Αμέσως τσιμπάς κουφάλα.... Μην σου πούμε για τσάι, με την μια κλείνεις....

Δεν με λές;;; Τον τσέκαρες τον δρόμο, ή θα βρείς σε καμιά πέτρα και θα έχουμε άλλα...;;;;

grigorisr1
28/09/2007, 19:55
Αμέσως τσιμπάς κουφάλα.... Μην σου πούμε για τσάι, με την μια κλείνεις....

Δεν με λές;;; Τον τσέκαρες τον δρόμο, ή θα βρείς σε καμιά πέτρα και θα έχουμε άλλα...;;;;

ρε και χωματοδρομο να εχει δε μασαει το κ7....

κοτουλα :lol:

maniak.
28/09/2007, 19:57
βγαλε τις δορυφορικες κεραιες ρε φλωρε :lol: :lol:

εξακολουθεις να εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ :confused: :confused:

maniak.
28/09/2007, 19:59
Τωρα μεγαλε με εκανες κομματια.....

Ο θεος του κοσμου να ειναι παντα στο πλαι της:) :) :)

ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ :beer:

grigorisr1
28/09/2007, 20:00
εξακολουθεις να εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ :confused: :confused:

παντα με καλο λογο στο στομα εισαι ρε κουφαλα....

ε τι αδικο εχω ρε... τι καθρεπτες ειναι αυτοι... βαλε κανα suzuki καθρεπτη που εχει και τα φλασακια πανω....:wave2:

να ομορφενει το μηχανακι σου κιολας :D

cartman
28/09/2007, 20:00
...

Αλλά πουντα?

Η αισθητική τους διαφέρει ρε παιδί μου...πως να το κάνουμε. Και δεν ταιριάζει στα Ευρωπαϊκό δυτικό πρότυπα.Όλες οι μηχανές τους είναι ίδιες σαν τα μούτρα τους...

Μια χαρά ταιριάζει στα Ευρωπαϊκά πρότυπα!!

Ρε μαν η Ευρωπαϊκή κουλτούρα καθιέρωσε τα γυμνά και τα ss των Ιαπώνων! Η Ευρώπη είναι τεράστια αγορά για τους Ιάπωνες! Η χάρλευ για παράδειγμα προσπαθεί με το XR (που είναι γυμνό περισσότερο παρά τσόπερ) να ανοιχτεί στην Ευρώπη, επειδή οι Ευρωπαίοι αυτά γουστάρουν!

:beer: :beer:

maniak.
28/09/2007, 20:02

Να τη χαίρεσαι!!!!

:beer: :winka:

dessert
28/09/2007, 20:06
ρε και χωματοδρομο να εχει δε μασαει το κ7....

κοτουλα :lol:

Καλού κακού, πάενε να σκουπίσεις την Κυριακή, μην έχουμε ντράβαλα και τσέκαρε μην μίκρυνε η ευθεία και έχει και τίποτα στροφές και όταν αποφασίσεις, πάρε τη σκούπα και σφύρα μου...

maniak.
28/09/2007, 20:07
παντα με καλο λογο στο στομα εισαι ρε κουφαλα....

ε τι αδικο εχω ρε... τι καθρεπτες ειναι αυτοι... βαλε κανα suzuki καθρεπτη που εχει και τα φλασακια πανω....:wave2:

:confused: καθρεπτες με φλας της suzuki :confused:

:nono: την απομιμηση της suzuki απο την aprilia θελεις να γραψεις :confused:

RaGe_Raptor
28/09/2007, 20:12
:confused: καθρεπτες με φλας της suzuki :confused:

:nono: την απομιμηση της suzuki απο την aprilia θελεις να γραψεις :confused:
και απομιμιση των honda και kawasaki (2008) απο τη suzuki εν συνεχεια?

RaGe_Raptor
28/09/2007, 20:15
αντε και απο του χρονου και σε R1-R6

maniak.
28/09/2007, 20:19
και απομιμιση των honda και kawasaki (2008) απο τη suzuki εν συνεχεια?

πικρα βλεπω :hypnotize

παντος honda και kawa ειναι απο Ιαπωνα :winka: δεν ειναι απο τα Ευρωπας :D

maniak.
28/09/2007, 20:22
αντε και απο του χρονου και σε R1-R6

:look: :alien: :look:

RaGe_Raptor
28/09/2007, 20:32
πικρα βλεπω :hypnotize

παντος honda και kawa ειναι απο Ιαπωνα :winka: δεν ειναι απο τα Ευρωπας :D
απλη διαπιστωση οχι πικρα.δες και μονος σου
http://www.youtube.com/watch?v=RgA0p84aqu4
http://www.youtube.com/watch?v=fMEzdsrhC3w&NR=1
αλλωστε ειναι γνωστο πως οι ιαπωνες επηρεαζονται σχεδιαστικα απο τους ευρωπαιους
(λαμβανοντας υπ'οψιν πως η ευρωπαικη αγορα ειναι μεγαλη)

stradas
28/09/2007, 20:55
...

Νομιζα οτι οι τζαΜπαν ειχαν σταματησει να αντιγραφουν...

μπαααα....

106571

cartman
28/09/2007, 21:03
Απο αυτή την οπτική γωνία...κούκλα!!!

106572

cartman
28/09/2007, 21:04
Από αυτή ΑΙΣΧΟΣ!!!:a14:

106573

stradas
28/09/2007, 21:14
Από αυτή ΑΙΣΧΟΣ!!!:a14:

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ???

106574

sakisvolos
28/09/2007, 21:41
Άστον άνθρωπο να πεί την κουβέντα του φίλε μου...αφού έτσι κι αλλιώς ΑΚΥΡΗ θα είναι...

:evil:

+1:beer: :beer:

JIMK7
28/09/2007, 21:46

Τσομπανο!!!

ΧΑΧΑΧΑ :lol: έτσι έτσι εμείς που μόλις κατεβηκαμε από το βουνό είμαστε βλάκες και παίρνουμε Κ7 ενώ εσύ που είσαι πρωτευουσιάνος έξυπνος και γνώστης των πραγμάτων παίρνεις ΜΟΥΛΤΙ :lol: Καλό μεγάλε

Τι άλλο θα ακούσω :hypnotize σήμερα όσο ζει κανείς μαθαίνει :a01: αφού αύριο που θα τρέξω στον αγώνα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω ένα μουλτι αντί το Κ7 που είναι όμορφο στριφτερο και προπάντων δεν κόβει ο σκελετός :bawl: να σε καλά stradas που μου άνοιξες τα μάτια :rotflmao: :rotflmao:

Καλά αυτό το παιδί έχει πολύ πλάκα πας σε καλό σου :lol: :bawl: :lol:

sakisvolos
28/09/2007, 21:47
Καλού κακού, πάενε να σκουπίσεις την Κυριακή, μην έχουμε ντράβαλα και τσέκαρε μην μίκρυνε η ευθεία και έχει και τίποτα στροφές και όταν αποφασίσεις, πάρε τη σκούπα και σφύρα μου...

Καλά ε? διακρύνω ένα μεγάλο '' 'ερωτα '' μεταξύ σας ή............λανθάνω??????????

dessert
28/09/2007, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Καλά ε? διακρύνω ένα μεγάλο '' 'ερωτα '' μεταξύ σας ή............λανθάνω??????????

:o ...Χρόνια τώρα...

cartman
28/09/2007, 22:09
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ???

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν φτάνει που έβαλες φώτο από μπροστά, έχεις και το τιμόνι γυρισμένο!!!! τί ωραία τί καλά!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!
:cry: :yuck: :a14: :a26: :a37:

JIMK7
28/09/2007, 22:09
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ???

Ναι από όπου και αν το δει κανείς είναι για το πέος :a14: :a14:

:lol: :bawl: :lol:

sakisvolos
28/09/2007, 22:18
:o ...Χρόνια τώρα...

Χμμμμμμμμμ!
Είχα μια υποψία!

Δε με λέτε θα αλληλοκεραστείτε τσάι?:wave2:

stradas
28/09/2007, 22:36
ΧΑΧΑΧΑ :lol: έτσι έτσι εμείς που μόλις κατεβηκαμε από το βουνό είμαστε βλάκες και παίρνουμε Κ7 ενώ εσύ που είσαι πρωτευουσιάνος έξυπνος και γνώστης των πραγμάτων παίρνεις ΜΟΥΛΤΙ :lol: Καλό μεγάλε

Τι άλλο θα ακούσω :hypnotize σήμερα όσο ζει κανείς μαθαίνει :a01: αφού αύριο που θα τρέξω στον αγώνα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω ένα μουλτι αντί το Κ7 που είναι όμορφο στριφτερο και προπάντων δεν κόβει ο σκελετός :bawl: να σε καλά stradas που μου άνοιξες τα μάτια :rotflmao: :rotflmao:
Καλά αυτό το παιδί έχει πολύ πλάκα πας σε καλό σου :lol: :bawl: :lol:

Jim επειδη κατανταμε γραφικοι κοβω την αντιπαραθεση και ζηταω συγνωμη για οτι ειπα.

Εσυ εαν θελεις συνεχισε.

Καλη επιτυχια στον αγωνα σου.

Αν θελεις και μια σοβαρη απαντηση, θα σου πω οτι δεν συγκρινω το μουλτι με το Κ7 ή με αλλο σσ μηχανακι σε πιστα κλπ.

Το καθε μηχανημα εχει τον σκοπο που φτιαχτηκε και εκει πιστευω και τα δυο ειναι απο τα καλυτερα στην κατηγορια τους (εαν μαλιστα θελεις μπορουμε να συγκρινουμε το μουλτι με οποιοδηποτε της κατηγοριας του).

Αν λες για αγωνα και ειρωνευεσαι το μουλτι, θα σου πω και εγω να παρεις το Κ και να πας κεντρο αθηνα δικαβαλος για δουλειες ή να πας διακαβαλος και φορτωμενος εκδρομη και να μπορεις (σε λογικα ορια) να στριψεις και να ευχαριστηθεις την βολτα σου... μαλλον ομως ουτε θα το σκεφτεις να κανεις τετοια πραγματα με το Κ...

JIMK7
28/09/2007, 22:55
Jim επειδη κατανταμε γραφικοι κοβω την αντιπαραθεση και ζηταω συγνωμη για οτι ειπα.

Εσυ εαν θελεις συνεχισε.

Καλη επιτυχια στον αγωνα σου.

Αν θελεις και μια σοβαρη απαντηση, θα σου πω οτι δεν συγκρινω το μουλτι με το Κ7 ή με αλλο σσ μηχανακι σε πιστα κλπ.

Το καθε μηχανημα εχει τον σκοπο που φτιαχτηκε και εκει πιστευω και τα δυο ειναι απο τα καλυτερα στην κατηγορια τους (εαν μαλιστα θελεις μπορουμε να συγκρινουμε το μουλτι με οποιοδηποτε της κατηγοριας του).

Αν λες για αγωνα και ειρωνευεσαι το μουλτι, θα σου πω και εγω να παρεις το Κ και να πας κεντρο αθηνα δικαβαλος για δουλειες ή να πας διακαβαλος και φορτωμενος εκδρομη και να μπορεις (σε λογικα ορια) να στριψεις και να ευχαριστηθεις την βολτα σου... μαλλον ομως ουτε θα το σκεφτεις να κανεις τετοια πραγματα με το Κ...

ΟΧΙ ρε φίλε απλά κάνω πλάκα χωρίς παρεξήγηση έτσι, το ξέρω καμιά φορά το παρατραβώ το σχοινί αλλά πιστεύω ότι όλοι εδώ κάνουμε χαβαλέ η σχεδόν όλοι , αλοστε τη στα κομμάτια διαμάχες θα ήτανε :wave2: :wave2: και για τη πόλη να ξέρεις έχω πάρει ένα 690 ΚΤΜ

106584

stradas
28/09/2007, 22:58
ΟΧΙ ρε φίλε απλά κάνω πλάκα χωρίς παρεξήγηση έτσι, το ξέρω καμιά φορά το παρατραβώ το σχοινί αλλά πιστεύω ότι όλοι εδώ κάνουμε χαβαλέ η σχεδόν όλοι , αλοστε τη στα κομμάτια διαμάχες θα ήτανε :wave2: :wave2: και για τη πόλη να ξέρεις έχω πάρει ένα 690 ΚΤΜ

Τι ειναι ομως πιο ασχημο, η μουρη του μουλτι ή οι εξατμισεις του ΚΤΜ ???

sakisvolos
28/09/2007, 23:01

+1

Ετσι μπράβο!:beer:

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

JIMK7
28/09/2007, 23:09

Έτσι σε θέλω να μου τη λες να μου ανάβεις τα λαμπάκια μου:hypnotize να βριζόμαστε :a017: και ύστερα να είμαστε μια χαρά :lol:
Όσο για τις εξατμίσεις μιας και έθιξες το θέμα αυτές ήταν αιτία που το πήρα ανωμαλία εεεεεεεεεε:lol:

106588

stradas
28/09/2007, 23:13
Έτσι σε θέλω να μου τη λες να μου ανάβεις τα λαμπάκια μου:hypnotize να βριζόμαστε :a017: και ύστερα να είμαστε μια χαρά :lol:
Όσο για τις εξατμίσεις μιας και έθιξες το θέμα αυτές ήταν αιτία που το πήρα ανωμαλία εεεεεεεεεε:lol:

Καλα, αφου ετσι την βρισκεις...

Το παπι στην φωτο ειναι πιο ωραιο απο το ΚΤΜ...

Nikker
28/09/2007, 23:20
Μία ευχή για τους τζαπανόφιλους φίλους..

ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΑ!!!

sakisvolos
28/09/2007, 23:21

ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΑ!!!

Ωχ δυστυχία μου!:look: :look: :look: :look: :look:

FZR1000
28/09/2007, 23:25

ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΑ!!!

Δασκαλε που διδασκες...

Που πηγε η αγγελια με το dr???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JIMK7
28/09/2007, 23:31

ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΑ!!!

Άσε φίλε το μόνο HARLEY DAVIDSON που μου αρέσει και γουστάρω να το καβαλισω είναι αυτό όλα τα άλλα είναι για το πέος :lol: :bawl: :lol:

106593

yannis27
28/09/2007, 23:37

Καλα, αφου ετσι την βρισκεις...

Το παπι στην φωτο ειναι πιο ωραιο απο το ΚΤΜ...

Τωρα Μητσο σε αυτο εχει δικιο:beer: :beer:

(τι θα ακουσω αυριο στη πιστα):wave2: :wave2:

FZR1000
28/09/2007, 23:41
Εμας παντα καλοπουλητα ειναι!!!

Εσεις εχετε το προβλημα που μαζι με την μηχανη σας δινουν δωρο κ τα στεφανα!!!:lol: :lol: :lol:

JIMK7
28/09/2007, 23:44
Τωρα Μητσο σε αυτο εχει δικιο:beer: :beer:

(τι θα ακουσω αυριο στη πιστα):wave2: :wave2:

Τι μπορούν να μας πουν ρε φίλε Γιάννη αφού όλοι ξέρουν :p

THE PROBLEMATIX

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
:rotflmao: :wave2:

:ZZZ: :ZZZ:

sakisvolos
28/09/2007, 23:45
Εμας παντα καλοπουλητα ειναι!!!

Εσεις εχετε το προβλημα που μαζι με την μηχανη σας δινουν δωρο κ τα στεφανα!!!:lol: :lol: :lol:

+1000

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

grigorisr1
29/09/2007, 07:57

αει ρε κουλαδι καλα σε λεω εγω.... KEYBOARD RACER.... :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Nikker
29/09/2007, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawasakiracer666
πJapan 4 eΒΕΡ...άρτε τα καθε τριτι μαστορα μοτορια σου βαψτε τα μπλε ριξτε τα στη θαλασα ...πες μου οτι εχις και ευρωΠΕΟΣ αυτο μονο πες μου και τελος ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
αγορα καμμια πραγΜΑΤΙΚ ΜΗΝΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΟΥΓΚ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bUzukiGSXR_LOVER
+10000000000
XAXAXAXAXAXA
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
to thn eipes hrysostome!!!hahahahahaha
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikker
29/09/2007, 16:47
Παιδιά...πάει για Guines το thread?

Nikker
29/09/2007, 16:47
Παιδιά...πάει για Guines το thread?

sakisvolos
29/09/2007, 16:49

:a1: :a1: :a1: :a1: :a1: :a26: :a26: :a26:

maniak.
29/09/2007, 17:43

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

:sick: εξατμιση 'νταλικας' σε μοτο :sick:

για πολλα γελια λεμε :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

υγ. θελει 'επαγγεμλατικο διπλωμα' το τερας :confused:

maniak.
29/09/2007, 17:49

τις εξατμισεις τις πετας η τις δινεις σε νταλικερι δωρο :lol:

με το αλλο το 'γκαβο' τι κανεις το πας σε γιατρο :confused:

:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:

maniak.
29/09/2007, 17:54
Δασκαλε που διδασκες...

Που πηγε η αγγελια με το dr???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το πουλισε :lol: :lol: :lol:

εκεινη τι harley δεν μπορει να δωση :sad: :sad: