PDA

View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

maniak.
02/10/2007, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
A ναι...τα μίτσελεν...τα μίτσελεν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aυτά φταίνε...γιατί μία φορά πήρανε βάθρο τρία Bridgestone ταυτόχρονα στην Laguna, βγάλαμε τα μιτσελεν χαλαζιάρικα.

Τα μίτσελεν τα μίτσελεν...:rotflmao: :rotflmao:

Άσε ρε που δεν ζητιανεύει η Yamaha?
Tenere, MT03, XT.

Iταλικό κινητήρα φοράνε.

Τώρα ποιόν κινητήρα δανείζει? Μήπως λανθάνεσαι πως δανείζει στο Mulhacen?
Γιατί την τελευταία φορά που τσέκαρα ο 660 είναι minarelli, proudly made in Italy.

μαλλον δεν καταλαβενομαστε αναφερα 2 εταιριες και εναν οδηγο απο τους παραπανω ο καθενας φερει της ευθηνες του τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο .

για τα λαστιχα της michelen εχω την αποψη οτι ειναι κορυφαια για τον λογο αυτο τα εχω σε μοτο και αυτοκ.

τωρα για τα μοτερ που εγραψες :hypnotize :hypnotize

τσεκαρισετο παλι :lol: :lol: :lol:

sakisvolos
02/10/2007, 21:38
Τα links προφανώς ΔΕΝ τα επισκεφθήκατε.

Ο Πήγασος στοιχίζει 550 euros παραπάνω απο το FMX.
Ο Πήγασος βγάζει 50 άλογα.
Το FMX βγάζει 35.12432 άλογα.
Το FMX στοιχίζει 550 euros λιγότερα απο τον Πήγασο.
To FMX φοράει κινητήρα minarelli 660 με 50 άλογα.
Τον ίδιο κινητήρα που δανείζεται και η Yamaha για τα εξής μοντέλα. MT03, XT660, Tenere.
H Υamaha αφού γαμάει και δέρνει τόσο άσχημα, γιατί τέτοια πόρωση με αυτόν τον κινητήρα?
Το Tenere πρόκειται ουσιαστικά για τον Yamahiko Πήγασο.
Ο Πήγασος δεν είναι κάποια κατηγορία ότι να ναι.
Ο Πήγασος είναι ένα ντυμένο ON-off μοντέλο. Κάποιος με τις ψιλές ρυθμήσεις θα βγει πολύ άνετα στο χώμα.
Το TDM της Yamaha είναι κατηγορία ότι να ναι.
Το Tenere που είναι ουσιαστικά ο Πήγασος made in Japan, να δούμε πόσο θα στοιχίσει.
Αφήστε τα supersport, πουθενά αλλού ΔΕΝ είναι πιο φτηνοί οι Γιάπωνες.
Που? Enduro? Supermotard? ON-off? Street?
Για πείτε μου που?
Ρε...τα χρυσοπληρώνετε κορόιδα!!!Ξυπνάτε ρε...
Κάποτε είχατε σαν επιχείρημα τις νίκες στα MotoGP και κοκορευόσασταν και για αυτές. Θέλετε να μιλήσουμε για την απαράδεκτη φετινή Yamaha?

Πήγε ο κακομοίρης ο Valentino να αλλάξει λάστιχα, είχε προβάδισμα δέκα δευτερολέπτων και ούτε τους τροχούς δεν του βάλανε σωστά. Πάει ξανά στα pits ο κακομοίρης και τον διώχνουνε. Ξέρετε τι του είπανε?
"Έλα ρε...ΈΛΑ ΡΕ...Είναι γιαπωνέζικο...δεν χαλάει...έμπα βγες πρώτος τώρα"
Κοιτάξτε τα links που έστειλα να δείτε αληθινές ιστορίες.

Φίλε eric έχω μία απορία. Και πολύ θα ήθελα να μου απαντήσεις τελείως ειλικρινά.
Επειδή σαν πολύ τα χώνεις για το Multi.
Ποτέ δεν σου πέρασε η ιδέα ...ότι θα μπορούσες να είσαι κάτοχος ενός?

Και τελικώς τι έγινε?
Πήρες γιάπωνα...γιατί σου φάνηκε φτηνός.Άκουσες ότι είναι και αξιόπιστος...και όχι απλά πήρες γιάπωνα. Πήρες τον πιο τετριμένο γιάπωνα του πλανήτη Ελλάδα.
Τι θα μου πεις? Ότι είναι καλός και για αυτό κυκλοφορεί?
Φίλε θα σου πω είναι μόδα.
Όπως επίσης και το Z, και το V Strom που έχει παρουσιάσει ένα σωρό προβλήματα και το Varadero που χάλαγε με το καλημέρα και το TDM το έχουνε φίλοι μου και τους έχει πιεί το αίμα. Αλλά που είναι η φήμη του χαλαζιάρικου? Στα MotoGP για δες πόσες βλάβες έβγαλε η Yamaha.

Θα μου πεις δεν έχει σημασία που έβγαλε βλάβες η Yamaha, αυτοί είναι άλλοι κινητήρες.
Και τι σκατά τμήμα έρευνας έχει η Yamaha, που στα MotoGP χαλάει, που καινούριους κινητήρες δεν βγάζει και που παρακαλάει την Aprilia για έναν minarelli 660?
Και η Honda απο πότε έχει να βγάλει καινούριο μοντέλο?
Έβγαλε ένα FMX με 34,38 άλογα και βάλθηκες να το συγκρίνεις με Hypermotard.

Κατα τα άλλα αναφέρθηκες στον Πήγασο ως...τα Πηγασάκια.
ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΣ YAMAHA!!!
Καλό αυτό...θα το έχω να το λεώ στους φίλους μου και να γελάμε.

Κάνε και μία επίσκεψη λοιπόν στα links.
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=11074&hl=
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=11139

To παιδί με το Aprilia έχει ουσιαστικά το προηγούμενο Tuono, περιορισμένης παραγωγής και σπάνιο μοντέλο στην Ελλάδα. Και κοιτάξτε τι συνέβη με τα ανταλλακτικά.
Και δείτε οι κακομοίριδες με τα Yamaha τι πάθανε.
Άλλος περίμενε 2 βίδες για 3 μήνες:rotflmao: !!!!:evil:

Εσύ με το FMX έχεις κολήσει, τι έγινε μπας και πάτησε κανένα ρε παλιοχαρλεά?

:evil: :evil: :evil:

JIMK7
02/10/2007, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
για αυτο σου λεω να γινεις πωλητης θα τους πηθεις ολους να παρουν ducati

να σας πω και ενα μυστικο αλλα μη βαρατε ε? :D τιν αλλη βδομαδα θα παω να κανω τεστ drive ενα 1098 απο τι ducati :lol: :lol: να δουμε κανει σουζες με 240 ι δε κλανει μια

Σούζες φίλε Γρηγόρη με 240 μόνο το κ7 κάνει και όσο για στροφές πάλι κ7 θα ψήφιζα :beer:
:beer:

107062

dessert
02/10/2007, 21:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
για αυτο σου λεω να γινεις πωλητης θα τους πηθεις ολους να παρουν ducati

να σας πω και ενα μυστικο αλλα μη βαρατε ε? :D τιν αλλη βδομαδα θα παω να κανω τεστ drive ενα 1098 απο τι ducati :lol: :lol: να δουμε κανει σουζες με 240 ι δε κλανει μια

Επειδή Γληγόλη είμαι σίγουρος, πλέον, οτι οι οδηγικές σου ικανότητες είναι ίδιες με την ορθογραφία σου. Η 1098 δεν κάνει σούζες στα 240. Θα δείς τι κάνει του χρόνου στο WSB. Μην την ζαχαρώνεις παλικάρι μου το Κ7 είναι κλάσεις ανώτερο, ποιό μελετημένο, ποιό σοβαρό μηχανάκι και δεν έχει καμία σχέση με τις μ@λ@κίες που βγάζει η Ducati τόσα χρόνια. Κ11 λοιπόν για τον Γληγόλη με 291 ίππους, γιατί το παλικάρι το πάει με σούζα στα 398, με δεύτερο άτομο,και στα 514 μόνος του.

Γρηγόρη σε ζηλεύω...

:wave2:

dessert
02/10/2007, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Σούζες φίλε Γρηγόρη με 240 μόνο το κ7 κάνει και όσο για στροφές πάλι κ7 θα ψήφιζα :beer:

Ναι φίλε μου, αυτό σημαίνει μοτό, σούζα στα 240. Όποια δεν την κάνει δεν είναι μοτο.

Ζήτω το Κ7 και η Γιασπάν. Οι Ευρωπαίοι είναι για τον πέοντα δεν ξέρουν να φτιάχνουν μοτό και γενικά όλα χαλάνε και είναι ΓΤΠ...

Μπράβο στην Suzuki που οδηγεί την τεχνολογία και τεχνογνωσία και φτιάχνει μοτο με καταπληκτικό κινητήρα, σούζα στα 240, και φανταστικό πλαίσιο....

JIMK7
02/10/2007, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Ναι φίλε μου, αυτό σημαίνει μοτό, σούζα στα 240. Όποια δεν την κάνει δεν είναι μοτο.

Ζήτω το Κ7 και η Γιασπάν. Οι Ευρωπαίοι είναι για τον πέοντα δεν ξέρουν να φτιάχνουν μοτό και γενικά όλα χαλάνε και είναι ΓΤΠ...

Μπράβο στην Suzuki που οδηγεί την τεχνολογία και τεχνογνωσία και φτιάχνει μοτο με καταπληκτικό κινητήρα, σούζα στα 240, και φανταστικό πλαίσιο....

Πολύ πικραμένος ρε αδερφέ ακούγεσαι γιατί ?:look:

dessert
02/10/2007, 22:09

Καθόλου...:nono:
Είδα φως!!!!:sun:

Σούζα στα 240...
Ναι ρε αυτό είναι μοτο....:cool:

Τις μ@λ@κίες που κάνει η Ducati...
Άντε ρε και να ζούμε, για να λέμε πως πήγαμε με 240 σούζα.
Καλό το δάνειο...Αξίζει λέμε...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑυτό είναι μοτοσυκλετιστική εμπειρία....

Μπράβο ρε!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:

sakisvolos
02/10/2007, 22:09

Χωρίς ζάχαρη το τσάι ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ πώς να το κάνουμε ρε συ JIM !

dessert
02/10/2007, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Χωρίς ζάχαρη το τσάι ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ πώς να το κάνουμε ρε συ JIM !

Κάτι θα ξέρεις...

sakisvolos
02/10/2007, 22:14
Κάτι θα ξέρεις...

Ναι αλλά όχι απο ιδίαν εμπειρία!:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

dessert
02/10/2007, 22:15
Ναι αλλά όχι απο ιδίαν εμπειρία!:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

Ε άσε μας να φανταζόμαστε, μιας και πετάχτηκες ως ειδήμων..

Που θα καθόμασταν να ασχοληθούμε και με FMX...

sakisvolos
02/10/2007, 22:18
Ε άσε μας να φανταζόμαστε, μιας και πετάχτηκες ως ειδήμων..

Εγώ μπορεί να μήν είμαι ειδήμων εσύ τι είσαι? Που συγκαταλλέγεις τον εαυτό σου?

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

dessert
02/10/2007, 22:24
Εγώ μπορεί να μήν είμαι ειδήμων εσύ τι είσαι? Που συγκαταλλέγεις τον εαυτό σου?

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Στους άσχετους, ηλίθιους και περιφρονημένους, που δεν πήραν Γιασπάν.

Να 'ξερες πόσο σε ζηλεύω....

Γιατί γαμώτη μου να τα σκάσω σε μία εταιρία που όλο χαλάει, ακούγεται σπασμένη και δεν πάει σούζα στα 240, μιας και έχω τα 164 άλογα που βγάζει...
Τι θα πεί το μωρό , οι φίλοι, αυτοί που ποστάρουν στο moto.gr, είμαι ελεεινός και τρισάθλιος;;;;;...

:bigcry:

sakisvolos
02/10/2007, 22:35
Στους άσχετους, ηλίθιους και περιφρονημένους, που δεν πήραν Γιασπάν.

Να 'ξερες πόσο σε ζηλεύω....

Γιατί γαμώτη μου να τα σκάσω σε μία εταιρία που όλο χαλάει, ακούγεται σπασμένη και δεν πάει σούζα στα 240, μιας και έχω τα 164 άλογα που βγάζει...
Τι θα πεί το μωρό , οι φίλοι, αυτοί που ποστάρουν στο moto.gr, είμαι ελεεινός και τρισάθλιος;;;;;...

:bigcry:

Για αυτό σας λέμε πάρτε γιαπωνέζικα ειναι καλά και δεν σπάν !

Αλλά εσείς εκεί αμέτι μοχαμέτι να ξεχωρίζετε!

Ε τι να πώ ? Τα θέλει ο κ@λ@ς σας!

Καληνύχτα ρε μάγκες!:wave2: :wave2:

JIMK7
02/10/2007, 22:46
Καθόλου...:nono:
Είδα φως!!!!:sun:

Σούζα στα 240...
Ναι ρε αυτό είναι μοτο....:cool:

Τις μ@λ@κίες που κάνει η Ducati...
Άντε ρε και να ζούμε, για να λέμε πως πήγαμε με 240 σούζα.
Καλό το δάνειο...Αξίζει λέμε...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑυτό είναι μοτοσυκλετιστική εμπειρία....

Μπράβο ρε!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:

Καλά το κατάλαβα ότι είσαι πολύ πικραμένος :D

σόπα σόπα καλά είναι και τα ιταλικά και ας μην κάνουν σούζα με 240 χιλ :lol:
αρκεί

να μην χαλάνε :smokin:

να είναι ποιο φτηνά :look:

και να παραδεχτούν κάποτε ότι είναι μπουρδελα :lol: :lol:

cartman
02/10/2007, 22:58
Να επιχειρήσω να απαντήσω!

Τα links προφανώς ΔΕΝ τα επισκεφθήκατε.

Ο Πήγασος στοιχίζει 550 euros παραπάνω απο το FMX.
Ο Πήγασος βγάζει 50 άλογα.
Το FMX βγάζει 35.12432 άλογα.
Το FMX στοιχίζει 550 euros λιγότερα απο τον Πήγασο.
To FMX φοράει κινητήρα minarelli 660 με 50 άλογα.
Τον ίδιο κινητήρα που δανείζεται και η Yamaha για τα εξής μοντέλα. MT03, XT660, Tenere.
H Υamaha αφού γαμάει και δέρνει τόσο άσχημα, γιατί τέτοια πόρωση με αυτόν τον κινητήρα?
Το Tenere πρόκειται ουσιαστικά για τον Yamahiko Πήγασο.
Ο Πήγασος δεν είναι κάποια κατηγορία ότι να ναι.
Ο Πήγασος είναι ένα ντυμένο ON-off μοντέλο. Κάποιος με τις ψιλές ρυθμήσεις θα βγει πολύ άνετα στο χώμα.

Όσα άλογα βγάζει ο Πήγασος βγάζει και το XT άρα περίπου 43. Να σου πώ ότι έχω φίλο με Πήγασο. Του συγκεκριμένου του έχει βγάλει πάρα πολλά προβλήματα! Το λινκ σου δεν λέει τπτ επειδή δεν είναι όλοι οι Πήγασοι προβληματικοί φυσικά αλλά είναι ένα μέρος τους. Άρα όπως έτυχε του φίλου στο λινκ να είναι οκ, του φίλου μου ΔΕΝ έτυχε!
Και το XT on-off είναι ρε φίλε που κολλάς στο ότι είναι ντυμένο δεν κατάλαβα! Και μάλιστα τα πλαστικά του Πήγασου είναι ΓΤΠ! Στην ίδια κατηγορία είναι XT και Πήγασος μην το παλεύεις!

Το TDM της Yamaha είναι κατηγορία ότι να ναι.
Το Tenere που είναι ουσιαστικά ο Πήγασος made in Japan, να δούμε πόσο θα στοιχίσει.
Αφήστε τα supersport, πουθενά αλλού ΔΕΝ είναι πιο φτηνοί οι Γιάπωνες.
Που? Enduro? Supermotard? ON-off? Street?
Για πείτε μου που?
Ρε...τα χρυσοπληρώνετε κορόιδα!!!Ξυπνάτε ρε...
Κάποτε είχατε σαν επιχείρημα τις νίκες στα MotoGP και κοκορευόσασταν και για αυτές. Θέλετε να μιλήσουμε για την απαράδεκτη φετινή Yamaha?

Πήγε ο κακομοίρης ο Valentino να αλλάξει λάστιχα, είχε προβάδισμα δέκα δευτερολέπτων και ούτε τους τροχούς δεν του βάλανε σωστά. Πάει ξανά στα pits ο κακομοίρης και τον διώχνουνε. Ξέρετε τι του είπανε?
"Έλα ρε...ΈΛΑ ΡΕ...Είναι γιαπωνέζικο...δεν χαλάει...έμπα βγες πρώτος τώρα"
Κοιτάξτε τα links που έστειλα να δείτε αληθινές ιστορίες.

Ρε φίλε πές μου ένα On-off Ευρωπαϊκό πιο φτηνό από τα κλασσικά Ιαπωνικά V-strom, Transalp κ.τ.λ! Περιμενω απάντηση...α και αν είναι να πείς Πήγασος να σου πώ ότι ΔΕΝ είναι στην ίδια κατηγορία επειδή ο Πήγασος είναι μονοκύλινδρο με 43 άλογα ενώ V-strom και Transalp είναι δικύλινδρα V με 70 και 55 άλογα αντίστοιχα!

Φίλε eric έχω μία απορία. Και πολύ θα ήθελα να μου απαντήσεις τελείως ειλικρινά.
Επειδή σαν πολύ τα χώνεις για το Multi.
Ποτέ δεν σου πέρασε η ιδέα ...ότι θα μπορούσες να είσαι κάτοχος ενός?

Και τελικώς τι έγινε?
Πήρες γιάπωνα...γιατί σου φάνηκε φτηνός.Άκουσες ότι είναι και αξιόπιστος...και όχι απλά πήρες γιάπωνα. Πήρες τον πιο τετριμένο γιάπωνα του πλανήτη Ελλάδα.
Τι θα μου πεις? Ότι είναι καλός και για αυτό κυκλοφορεί?
Φίλε θα σου πω είναι μόδα.

Το λοιπόν αρχίζω! Θα μπορούσα άνετα να γινόμουν κάτοχος ενός μούλτι! Το έχω ξαναπεί μάλιστα! Το μηχανάκι μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ εμφανισιακά αλλά δεν το έχω οδηγήσει και απ`ότι λένε γαμάει οπότε ΝΑΙ θα μπορούσε να το αγοράσω (και μπορεί). ΔΕΝ είμαι κολλημένος με κάτι, σε αντίθεση με κάποιους άλλους (μπορεί να έχω και λάθος έτσι - μακάρι). Που λές αυτό που είπα για το μούλτι είναι το απαράδεχτο μούτρο. Αν θές ψάξε τα ποστ μου. Το μούτρο το χαλάει απίστευτα και ναί για μένα είναι απαράδεχτο ενα τόσο όμορφο μηχανάκι να έχει τέτοιο ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ μούτρο! Μιλάμε δεν μπορώ να το βλέπω ρε φίλε τί να κάνω...γούστα είναι αυτά. Παρόλα αυτά ΝΑΙ θα υπήρχε καλή περίπτωση να το αγοράσω αν έψαχνα για τέτοια μηχανή, παρά το μούτρο! Αλλά και να το αγόραζα, πάλι θα παραδεχόμουν ότι έχει απαράδεχτο μούτρο...

Πήρα Ιάπωνα φίλε μου πρώτα απ΄όλα επειδή γουστάρω I4. Οκ? σε κάλυψα? γουστάρω τέσσερις κιλύνδρους κάτω από τα πόδια μου. Εκτός αυτού, το Fazer και το γυμνό που έχω τα θεωρώ πολύ όμορφα, πολύ δυνατά, το ψόφιο στις χαμηλές δεν με ενοχλεί καθόλου, εκτός όταν θέλω να φύγω σφαίρα στα φανάρια που κάτι τέτοιο δεν με πολυενδιαφέρει! Το μηχανάκι έχει να μου προσφέρει πάρα πολλά φίλε μου και για 1-2 χρόνια ακόμα θα το λυώνω όπως γουστάρω...και ας χρησιμοποιώ μόνο τα 2/3 της δύναμης του. το μηχανάκι εξυπηρετεί εμένα, τις κ@υλες μου και τις ανάγκες μου!

φίλε μου δεν μου καίγεται καρφάκι αν πήρα τον πιο τετριμένο γιάπωνα του πλανήτη Ελλάδα. Μακάρι να πάρετε όλοι σας να μην έχουμε και διακρίσεις :rotflmao: . Και γιατί να με χαλάει στο κάτω κάτω Επειδή δεν ξεχωρίζω? Αν περιμένει κάποιος να ξεχωρίσει από αυτό που καβαλάει ή οδηγά ή γενικά από τα υπάρχοντά του τότε είναι κοινός, χωρίς χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτή είναι η γνώμη μου!! Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι αυτοί που πήραν ότι πήραν για άλλους λόγους και όχι για να ξεχωρίζουν ότι είναι τέτοιοι!
Μόδα φίλε είναι τα πάντα. Δηλαδή πώς το είδες τώρα τελευταία που έγινε και το ροκ και το μεταλ ψιλομόδα, να εγκαταλήψουμε την μουσική μας? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η μόδα, ο καθένας κάνει ότι κάνει για την πάρτη του και τους δικούς του λόγους!

αυτά!!!
:beer: :beer: :beer:

sakisvolos
02/10/2007, 23:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Να επιχειρήσω να απαντήσω!

Όσα άλογα βγάζει ο Πήγασος βγάζει και το XT άρα περίπου 43. Να σου πώ ότι έχω φίλο με Πήγασο. Του συγκεκριμένου του έχει βγάλει πάρα πολλά προβλήματα! Το λινκ σου δεν λέει τπτ επειδή δεν είναι όλοι οι Πήγασοι προβληματικοί φυσικά αλλά είναι ένα μέρος τους. Άρα όπως έτυχε του φίλου στο λινκ να είναι οκ, του φίλου μου ΔΕΝ έτυχε!
Και το XT on-off είναι ρε φίλε που κολλάς στο ότι είναι ντυμένο δεν κατάλαβα! Και μάλιστα τα πλαστικά του Πήγασου είναι ΓΤΠ! Στην ίδια κατηγορία είναι XT και Πήγασος μην το παλεύεις!

Ρε φίλε πές μου ένα On-off Ευρωπαϊκό πιο φτηνό από τα κλασσικά Ιαπωνικά V-strom, Transalp κ.τ.λ! Περιμενω απάντηση...α και αν είναι να πείς Πήγασος να σου πώ ότι ΔΕΝ είναι στην ίδια κατηγορία επειδή ο Πήγασος είναι μονοκύλινδρο με 43 άλογα ενώ V-strom και Transalp είναι δικύλινδρα V με 70 και 55 άλογα αντίστοιχα!

Το λοιπόν αρχίζω! Θα μπορούσα άνετα να γινόμουν κάτοχος ενός μούλτι! Το έχω ξαναπεί μάλιστα! Το μηχανάκι μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ εμφανισιακά αλλά δεν το έχω οδηγήσει και απ`ότι λένε γαμάει οπότε ΝΑΙ θα μπορούσε να το αγοράσω (και μπορεί)
. ΔΕΝ είμαι κολλημένος με κάτι, σε αντίθεση με κάποιους άλλους (μπορεί να έχω και λάθος έτσι - μακάρι). Που λές αυτό που είπα για το μούλτι είναι το απαράδεχτο μούτρο. Αν θές ψάξε τα ποστ μου. Το μούτρο το χαλάει απίστευτα και ναί για μένα είναι απαράδεχτο ενα τόσο όμορφο μηχανάκι να έχει τέτοιο ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ μούτρο! Μιλάμε δεν μπορώ να το βλέπω ρε φίλε τί να κάνω...γούστα είναι αυτά. Παρόλα αυτά ΝΑΙ θα υπήρχε καλή περίπτωση να το αγοράσω αν έψαχνα για τέτοια μηχανή, παρά το μούτρο! Αλλά και να το αγόραζα, πάλι θα παραδεχόμουν ότι έχει απαράδεχτο μούτρο...

Πήρα Ιάπωνα φίλε μου πρώτα απ΄όλα επειδή γουστάρω I4. Οκ? σε κάλυψα? γουστάρω τέσσερις κιλύνδρους κάτω από τα πόδια μου. Εκτός αυτού, το Fazer και το γυμνό που έχω τα θεωρώ πολύ όμορφα, πολύ δυνατά, το ψόφιο στις χαμηλές δεν με ενοχλεί καθόλου, εκτός όταν θέλω να φύγω σφαίρα στα φανάρια που κάτι τέτοιο δεν με πολυενδιαφέρει! Το μηχανάκι έχει να μου προσφέρει πάρα πολλά φίλε μου και για 1-2 χρόνια ακόμα θα το λυώνω όπως γουστάρω...και ας χρησιμοποιώ μόνο τα 2/3 της δύναμης του. το μηχανάκι εξυπηρετεί εμένα, τις κ@υλες μου και τις ανάγκες μου!

φίλε μου δεν μου καίγεται καρφάκι αν πήρα τον πιο τετριμένο γιάπωνα του πλανήτη Ελλάδα. Μακάρι να πάρετε όλοι σας να μην έχουμε και διακρίσεις :rotflmao: . Και γιατί να με χαλάει στο κάτω κάτω Επειδή δεν ξεχωρίζω? Αν περιμένει κάποιος να ξεχωρίσει από αυτό που καβαλάει ή οδηγά ή γενικά από τα υπάρχοντά του τότε είναι κοινός, χωρίς χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτή είναι η γνώμη μου!! Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι αυτοί που πήραν ότι πήραν για άλλους λόγους και όχι για να ξεχωρίζουν ότι είναι τέτοιοι!
Μόδα φίλε είναι τα πάντα. Δηλαδή πώς το είδες τώρα τελευταία που έγινε και το ροκ και το μεταλ ψιλομόδα, να εγκαταλήψουμε την μουσική μας? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η μόδα, ο καθένας κάνει ότι κάνει για την πάρτη του και τους δικούς του λόγους!

αυτά!!!

Ολόσωστος !

+1000 :beer:

cartman
02/10/2007, 23:05
Ρε συ Έρικ... Δε λέω πλάκα κάνουμε, τουλάχιστο αυτοί που κάνουμε, αλλά σε μερικα θέματα, ας είμαστε πιο αντικειμενικοί...
Ποιά τεχνολογία motogp και V5 μου γράφεις...
Ρε συ φίλε... Η monster παράγεται απο το 1992, ίδια και απαράλλαχτη,,,
Πες μου μια Γιασπάν πρόταση που θα άντεχε στο χρόνο έτσι... Μιλάμε για 15 χρόνια...:eyepop:
Δηλαδή έλεος, τα αυτονόητα δεν πιάνεται;;;

Ωραία ωραία κάτσε. Η monster παράγεται απο το 1992, ίδια και απαράλλαχτη και λέτε για την honda ότι δεν ανανεώνει τα μοντέλλα της?

αυτά που είχα να πώ τα είπα! Ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ! Ρε φίλε θα πάω να πάρω μούλτι επειδή κέρδισε ο desmo στα motoGP???

cartman
02/10/2007, 23:07
...Η 1098 δεν κάνει σούζες στα 240. Θα δείς τι κάνει του χρόνου στο WSB. Μην την ζαχαρώνεις παλικάρι μου το Κ7 είναι κλάσεις ανώτερο, ποιό μελετημένο, ποιό σοβαρό μηχανάκι και δεν έχει καμία σχέση με τις μ@λ@κίες που βγάζει η Ducati τόσα χρόνια...

Σωστός ο Dessert! Ισιος και ειλικρινής! συμφωνούμε φίλε μου...

cartman
02/10/2007, 23:09

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Συμφωνούμε πολύ σήμερα!!!

FZR1000
02/10/2007, 23:09
πληρωνεις σχεδιασμο, φινετσα, τα καλυτερα περιφερειακα, ρεαλιστικη και εκμεταλλευσιμη δυναμη, στησιμο, κουλτουρα, τα οποια δημιουργουν ενα μηχανημα που σου αφηνει μια αισθηση διαφορετικη απο οτιδηποτε αλλο...

δεν πληρωνεις αχρηστη (στο 90% των διαδρομων) μεγιστη ιπποδυναμη, φτηνα περιφερειακα, πλαστικη αισθηση...

δεν ειναι φαστ φουντ μηχανακια πως να το κανουμε...

κυριως ομως πληρωνεις περιορισμενη δυστυχως παραγωγη, για αυτο κυριως ειναι πιο ακριβα...

Eγω πειραζει που εκμεταλλευομαι την σουρεαλιστικη δυναμη του r1 μου, που σ εμενα δεν ειναι καθολου αχριστη?

Ασε που δεν θελω να πληρωσω κουλτουρα και φινετσα (και ονομα).

Ασε που τα δηθεν καλυτερα περιφεριακα (που οταν οντως ειναι καλυτερα τα εχεις χρυσοπληρωσει) ακομη και να ηταν καλυτερα εκτως πιστας τι να τα κανω...

Φαστ φουντ ειναι τα ευρω-πεηκα γιατι απο Αθηνα ειτε προς Λαμια πας ειτε προς Κορινθο μεχρι τα Mc donalds θα σε βγαλει

Μα η ντουκ δεν θελει μεγαλη παραγωγη εχει το δικο της κοινο που οσο παει και συρικνωνεται!!!:lol:

cartman
02/10/2007, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Eγω πειραζει που εκμεταλλευομαι την σουρεαλιστικη δυναμη του r1 μου, που σ εμενα δεν ειναι καθολου αχριστη?

Ασε που τα δηθεν καλυτερα περιφεριακα (που οταν οντως ειναι καλυτερα τα εχεις χρυσοπληρωσει) ακομη και να ηταν καλυτερα εκτως πιστας τι να τα κανω...

+1

Φαστ φουντ ειναι τα ευρω-πεηκα γιατι απο Αθηνα ειτε προς Λαμια πας ειτε προς Κορινθο μεχρι τα Mc donalds θα σε βγαλει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nikker
02/10/2007, 23:21
50 άλογα στον στρόφαλο και στα χαρτιά. Στα χαρτιά μιλάμε. Τσέκαρε του.
550 ευρό παραπάνω, 15 άλογα. Άμα μετρήσουμε στον τροχό του FMX πόσα φτάνουνε θα χεστούμε στο γέλιο.

Τι σχέση έχει ότι είναι ντυμένο?

Ότι τα αντίστοιχα ΝΤΥΜΕΝΑ μοντέλα της κάθε εταιρίας στοιχίζουνε κανά 1000ρικο παραπάνω.
Το ΧΤ και ο Πήγασος έχουνε ίδια τιμή.
Το tenere που θα έιναι ο Πήγασος, να δεις πόσο θα στοιχίσει. 6300 το ΧΤ, 6050 ο Πήγασος.
Το τενερέ θα πάει πάνω απο 7χιλιάρικα.

Στα 8300 παίρνεις Yamaha Fazer.
Στα 8χιλιάρικα παίρνεις monster. Που είναι το πιο ακριβό?
Για να μην κοπανήσω για χιλιοστή φορά το Shiver με τα Ohlins, και τα Brembo.

Βάλε εσύ στο Fazer σου, ohlins και brembo.
Βάλε και σωληνάκια υψηλής. Άλλα 400 ευρώ. Υπολόγισε δηλαδή κανά 3 χιλίαρο πολύ χοντρικά.
Βεβαίως και πάλι δεν θα έχει αλουμινένιο πλαίσιο. Και για να σου βγάλει η Yamaha fazer με αλουμινένιο πλαίσιο θα στο έδινε όσο μία Ducati 1098...και πάλι δεν θα ήτανε Ducati όμως.

Το monster που τόσο βρίζετε...την γέννησε την κατηγορία της γυμνής.
Άμα δεν ήτανε η Ducati, η Aprilia, η Agusta να ανοίγει τον δρόμο τότε ποιόν θα προσπαθούσανε να μιμηθούνε οι Γιάπωνες?

VSTROM...650, σε αυτή την κατηογρία παίζουνε μόνο γιάπωνες για φέτος.
Αλλά για πάμε στα αντίστοιχα χιλιάρα να δεις τις Ευρωπαϊκές προτάσεις.

Tiger 1050 1050cc 10990euro 197kg 20Liters 115hp/9400rpm
Tiger 1050 ABS 1050cc 11790euro 197kg 20liters 115hp/9400rpm

Honda XL1000V Varadero ABS 996cc 12700????euro 240kg 25Liter 94hp/8000rpm
Πάνω απο 12 χιλιάδες ευρώ χωρίς να βγάζει τα ίδια άλογα. Του χρόνου θα χωθεί και στα 600άρια.

Suzuki DL 1000 V Storm (Super Travel) 996cc 10495euro 207kg 22Liter 98hp/7600rpm

Ναι, είναι πιο φτηνό το V Strom. 500 euro λιγότερα. Και ξέρι τι άλλο έχει λιγότερο?
Άλογα. Ο τίγρης ψωλιάζει το στρώμα ότι ώρα γουστάρει. Και ξέρεις τι άλλο έχει λιγότερο?
α)Ποιότητα
β)Στήσιμο
γ)Στήσιμο Κινητήρα
δ)Μούρη
ε)Χαρακτήρα
ζ)Όλα τα παραπάνω και κάτι ακόμα.

Σωστή απάντηση:
Ζ.

Πες ότι είσαι μαζόχας και γουστάρεις το στρώμα...πες το...αλλά μην προσπαθείς να το βγάλεις και καλύτερο.

Κάθε κουλή μαρία που δεν ξέρει τι της γίνεται πάει και παίρνει 5 - 6 γιατί?
Γιατί είναι μόδα, γιατί είναι για μπούληδες. Γιατί είναι για θύματα που ακούνε και παπαγαλίζουνε ότι ακούνε. Γιατί είναι για ανθρώπους που δεν ξέρουνε.

Κατα τα άλλα την δουλειά της την κάνει. Όχι καλύτερα απο έναν Τίγρη όμως.

cartman
02/10/2007, 23:34
50 άλογα στον στρόφαλο και στα χαρτιά. Στα χαρτιά μιλάμε. Τσέκαρε του.
550 ευρό παραπάνω, 15 άλογα. Άμα μετρήσουμε στον τροχό του FMX πόσα φτάνουνε θα χεστούμε στο γέλιο.
Καί? οδήγησες το FMX και χέστηκες στο γέλιο ρε φίλε???

..Πες ότι είσαι μαζόχας και γουστάρεις το στρώμα...πες το...αλλά μην προσπαθείς να το βγάλεις και καλύτερο...

Είπα εγώ ότι είναι καλύτερο από αυτά που λές? απλά είπα να μου πείς ένα φτηνότερο Ευρωπαϊκό από τα V-Strom 650 και Τρανσαλπ και πολύ σωστά δεν μπόρεσες επειδή ΔΕΝ υπάρχει!
Αυτό μόνο είπα! Α και έτσι για να ξέρεις ΔΕΝ γουστάρω το V-strom και τρελλένομαι όταν βλέπω τους ξεκράνωτους αντιμηχανόβιους που οδηγάνε πολλά τέτοια επειδή πολύ σωστά είπες έγιναν της μόδας! Αλλά να σου πώ και κάτι άλλο? Αν το γούσταρα θα το έπαιρνα!! Χωρίς κολλήματα!!!

:beer: :beer:

Nikker
02/10/2007, 23:45
FMX δεν έχω οδηγήσει. Έχω οδηγήσει και το KTM 690, και το 640 και το Hypermotard και το SXV και αυτά φίλε μου ΔΕΝ είναι για γέλια.

sakisvolos
03/10/2007, 07:09

Μα η ντουκ δεν θελει μεγαλη παραγωγη εχει το δικο της κοινο που οσο παει και συρικνωνεται!!!:lol:

+1000000000 :beer: :beer: :beer:

ΠΡΟΣ ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΙ ! ! ! !

Ρε πάτε να διαβάσετε τεχνολογία υλικών να δείτε που έφτασε η τεχνολογία!
Μιλάτε κι εσείς με τα διβάλβιδα αερόψυκτα μπο@ρδ?λα σας!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΕΝΕΤΕ ! ! !

grigorisr1
03/10/2007, 08:36
Επειδή Γληγόλη είμαι σίγουρος, πλέον, οτι οι οδηγικές σου ικανότητες είναι ίδιες με την ορθογραφία σου. Η 1098 δεν κάνει σούζες στα 240. Θα δείς τι κάνει του χρόνου στο WSB. Μην την ζαχαρώνεις παλικάρι μου το Κ7 είναι κλάσεις ανώτερο, ποιό μελετημένο, ποιό σοβαρό μηχανάκι και δεν έχει καμία σχέση με τις μ@λ@κίες που βγάζει η Ducati τόσα χρόνια. Κ11 λοιπόν για τον Γληγόλη με 291 ίππους, γιατί το παλικάρι το πάει με σούζα στα 398, με δεύτερο άτομο,και στα 514 μόνος του.

Γρηγόρη σε ζηλεύω...

παω να δω ετσι απο περιεργεια... ειναι ετσι ι δεν ειναι ετσι οπως τα λετε...

ΦΡΕΝΑ ΑΓΚΥΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ :lol: :lol: αει να δουμε...

ρε λαθος τα ειπες... με 2ατομο κρατιετε πιο καλα στι σουζα και πας ταξιδιαααααα με μια ροδα οικονομια και στο λαστιχο ρε....

grigorisr1
03/10/2007, 08:40

ενοειται πως δε το αλλαζω το κ7

απλα μωρε μια βολτα θα το κανω να δω τι λεει :beer: :beer:

stradas
03/10/2007, 08:46
....

Στήσιμο έχουν, η κουλτούρα μου είναι πλήρως αδιάφορη!! Σε ένα μηχανάκι δεν μπορώ να καταλάβω κάν που κολλά η κουλτούρα!!! Αλήθεια τί εννοείς? Επειδή κουλτουριάρικα μηχανάκια δεν είναι

με παρεξηγησες, οπου κουλτουρα βαλε φιλοσοφια

...

Το TDM είχε πλαστική αίσθηση? Όταν άνοιγες γκάζι σε έπαιρνε ο ύπνος ας πούμε? με 90+ άλογα!!!
Φτηνά περιφεριακά το TDM ? Με φρένα από R1 ε?
Το φαστ φούντ μηχανάκια δεν το σχολιάζω καν!!!

ω ναι, δυστυχως...

stradas
03/10/2007, 08:59
Ρε φίλε ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ αν τα ακριβά Ducati έχουν κινητήτα όμοιο με αυτών του motoGP ή του SBK! Όσο αξιέπαινος είναι ο DESMO είναι και ο V5 της RC211V και πολλοί άλλοι! Αν για σένα το DESMO είναι το μεγαλύτερο μηχανολογικό επίτευγμα του ανθρώπου, τότε τί να πώ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ!!!
Για μένα και για πολύ κόσμο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

Δεν θα πάω να αγοράσω μια μηχανή επειδή έχει τεχνολογία motoGP!! Δεν είμαστε όλοι τέτοιοι άνθρωποι! Δεν εντυπωσιάζομαι πώς να στο πώ!!!

οκ δεκτον, φταιω εγω που προσπαθω να σας ανοιξω τα ματια...:lol:

Να μάθεται να εκτιματε τις προτιμήσεις του άλλου και το γούστο του! Το FMX είναι μια χαρά μηχανάκι αποδεδειγμένα σε όλα του και το κυριώτερο μπορείς να το κοιτάς άνετα (σε αντίθεση με το μουλτικλάστα!!)

αν παω εγω σε κατοχο σσ και του λεω τι μπουρδελο ειναι η παπαρια που καβαλας, δεν παει, χαλαει, ειναι ασχημο κλπ κλπ, δεν ειναι λογικο να μου πει καλα ρε φιλε και εσυ που τα ξερεις ολα αυτα, τι καβαλας εσυ που κρινεις τον αλλο...;;;

ε, αμα του πω οτι εχω FMX , ειναι σιγουρο οτι θα το φαω το 2%... και το κακο ειναι οτι θα εχει και δικαιο...

Φιλικά!!!
ο αγαπημένος σου Eric

φιλακια
:lol:

stradas
03/10/2007, 09:15

Καλα δεν μιλαγα για ρ1, αυτα πανε τα ιδια με 999 δεν ειναι κατι τρομερο...μην νομιζεις δλδ οτι εκανες και κανενα κατορθωμα...

Για τα Κ μιλαγα κυριως...

:lol: :lol: :lol:

stradas
03/10/2007, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman [/i]
[B]...

Το λοιπόν αρχίζω! Θα μπορούσα άνετα να γινόμουν κάτοχος ενός μούλτι! Το έχω ξαναπεί μάλιστα! Το μηχανάκι μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ εμφανισιακά αλλά δεν το έχω οδηγήσει και απ`ότι λένε γαμάει οπότε ΝΑΙ θα μπορούσε να το αγοράσω (και μπορεί). ΔΕΝ είμαι κολλημένος με κάτι, σε αντίθεση με κάποιους άλλους (μπορεί να έχω και λάθος έτσι - μακάρι). Που λές αυτό που είπα για το μούλτι είναι το απαράδεχτο μούτρο. Αν θές ψάξε τα ποστ μου. Το μούτρο το χαλάει απίστευτα και ναί για μένα είναι απαράδεχτο ενα τόσο όμορφο μηχανάκι να έχει τέτοιο ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ μούτρο! Μιλάμε δεν μπορώ να το βλέπω ρε φίλε τί να κάνω...γούστα είναι αυτά. Παρόλα αυτά ΝΑΙ θα υπήρχε καλή περίπτωση να το αγοράσω αν έψαχνα για τέτοια μηχανή, παρά το μούτρο! Αλλά και να το αγόραζα, πάλι θα παραδεχόμουν ότι έχει απαράδεχτο μούτρο...
/B]

Ετοιμασου, ερχεται redesign οπου μαντεψε τι θα αλλαξει...

ntinlanden
03/10/2007, 09:45
/B][/QUOTE]

Ετοιμασου, ερχεται redesign οπου μαντεψε τι θα αλλαξει... [/B][/QUOTE]

ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ MULTI?

stradas
03/10/2007, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
/B]

Ετοιμασου, ερχεται redesign οπου μαντεψε τι θα αλλαξει... [/QUOTE]

ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ MULTI? [/B][/QUOTE]

Το 2009 και θα γινει ποιο τουριστικο

cartman
03/10/2007, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

αν παω εγω σε κατοχο σσ και του λεω τι μπουρδελο ειναι η παπαρια που καβαλας, δεν παει, χαλαει, ειναι ασχημο κλπ κλπ, δεν ειναι λογικο να μου πει καλα ρε φιλε και εσυ που τα ξερεις ολα αυτα, τι καβαλας εσυ που κρινεις τον αλλο...;;;

ε, αμα του πω οτι εχω FMX , ειναι σιγουρο οτι θα το φαω το 2%... και το κακο ειναι οτι θα εχει και δικαιο...
:lol:
Φίλε το τι καβαλάς δεν έχει καμια σημασία! Μπορείς να πείς στον άλλο ότι κατά την γνώμη σου το ss του είναι μπουρδέλο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι να κρίνεις το γιατί αγόρασε το μηχανάκι αυτό!
Δηλαδή εμείς που οδηγούμε FMX και κοινά μηχανάκια ( :rotflmao: :rotflmao: ) δεν δικαιούμαστε να εκφέρουμε άποψη για το πολυαγαπημένο μας μούλτι???

:nono:

cartman
03/10/2007, 09:57
Ετοιμασου, ερχεται redesign οπου μαντεψε τι θα αλλαξει...

ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ MULTI? [/B][/QUOTE]

Το 2009 και θα γινει ποιο τουριστικο [/B][/QUOTE]
Θα του βάλουν θήκη για ομπρελίτσα θαλάσσης??

stradas
03/10/2007, 10:10
Φίλε το τι καβαλάς δεν έχει καμια σημασία! Μπορείς να πείς στον άλλο ότι κατά την γνώμη σου το ss του είναι μπουρδέλο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι να κρίνεις το γιατί αγόρασε το μηχανάκι αυτό!
Δηλαδή εμείς που οδηγούμε FMX και κοινά μηχανάκια ( :rotflmao: :rotflmao: ) δεν δικαιούμαστε να εκφέρουμε άποψη για το πολυαγαπημένο μας μούλτι???

:nono:

Σαφως και δικαιουσαι να εχεις γνωμη, αλλα η καθε γνωμη εχει την βαρυτητα και την εγκυροτητα αυτου που την εκφερει...

Δλδ αλλη βαρυτητα εχει η γνωμη του καπιροσσι σχετικα με τα σσ μηχανακια και αλλη του Σακη του υδραυλικου...

Πως θα εκφερεις γνωμη για κατι που δεν εχεις δοκιμασει και για το οποιο δεν εχεις εμπειριες;;;

Μηπως εχεις πολλες πιθανοτητες να πεις μλκια;;;

Μην ξεχνας οτι στο Ελλαντα ευδοκιμει το ειδος του ξερολα...

stradas
03/10/2007, 10:12
[Θα του βάλουν θήκη για ομπρελίτσα θαλάσσης??
[/B]

οχι, καλαθακι για τα ψωνια μπροστα απο το τιμονι...

cartman
03/10/2007, 10:48
Σαφως και δικαιουσαι να εχεις γνωμη, αλλα η καθε γνωμη εχει την βαρυτητα και την εγκυροτητα αυτου που την εκφερει...

Δλδ αλλη βαρυτητα εχει η γνωμη του καπιροσσι σχετικα με τα σσ μηχανακια και αλλη του Σακη του υδραυλικου...

Πως θα εκφερεις γνωμη για κατι που δεν εχεις δοκιμασει και για το οποιο δεν εχεις εμπειριες;;;

Μαζί σου φίλε! Αλλά ξεχνάς ότι το μούλτι το βρίζαμε λόγω εμφάμισης μπροστινού φέριγκ!!!! Κάτι για το οποίο μπορεί να εκφέρει άποψη ο οποιοσδήποτε!

Κάποιοι άλλοι εκφέρουν γνώμες για μηχανάκια που δεν έχουν οδηγήσει π.χ. αυτοί που βάζουν όλα τα Ιαπωνικά ( ή και Ευρωπαϊκά) στο ίδιο καζάνι!!! (δεν μιλώ για σένα)

cartman
03/10/2007, 10:50
οχι, καλαθακι για τα ψωνια μπροστα απο το τιμονι...

Ωραία! Και περισσότερος χώρος και ομορφότερο μπροστινό...

Nikker
03/10/2007, 11:29
Εγώ επιμένω πως ο Cartman είναι κρυφοmultistradas.

Εμείς οι μη Γιάπωνες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ τους Γιάπωνες οι έχοντες κοινά μηχανάκια.
Εσείς έτσι νιώθετε και το είπες?

Εγώ θυμάμαι αντιθέτως να υποστηρίζω ότι τα Γιαπωνέζικα ΔΕΝ είναι πιο φτηνά όπως λάθος θυμάται ο κόσμος.

Επίσης θυμάμαι να υποστηρίζω ότι οι Γιάπωνες ΔΕΝ είναι τόσο τεχνολογικά προηγμένοι.
ABS,ESP,EBD, Ζώνες, αερόσακοι, πρώτοι κινητήρες, πρώτοι V2, πρώτοι InLine, πρώτοι Boxter, πρώτη υδρόψυξη, πρώτο δισκόφρενο,xenon, και ένα σωρό άλλες πολυτειες, έχουνε Ευρωπαϊκό και Αμερικάνικο copyright. Τόσο γαμηστερό ήταν το Vtec που έδωσε δηλαδή το προβάδισμα στο Γιάπωνες?

Άμα δεν είχανε τους Ευρωπαίους να μιμούνται οι Γιάπωνες τώρα θα φτιάχνανε 3 φορές χειρότερα μπουρδέλα απο αυτά που φτιάχνουνε.

Ούτε είπαμε να μην εκφέρεις άποψη.
Ο μόνος που έχει πει να μην εκφέρονται απόψεις, είναι οι Γιάπωνες...στον Harleά.

stradas
03/10/2007, 11:41
Εγώ επιμένω πως ο Cartman είναι κρυφοmultistradas. (1)

...
Άμα δεν είχανε τους Ευρωπαίους να μιμούνται οι Γιάπωνες τώρα θα φτιάχνανε 3 φορές χειρότερα μπουρδέλα απο αυτά που φτιάχνουνε. (2)

Ο μόνος που έχει πει να μην εκφέρονται απόψεις, είναι οι Γιάπωνες...στον Harleά. (3)

+1000 * 3

red_monster
03/10/2007, 11:46
Εχεις δίκιο ρε sakisvolos για τα ducati, μπ@υρδελα είναι με ένα άθλιο μοτέρ που σχεδιάστικε την δεκαετία του '60 και γ@μ@έι μέχρι σήμερα στα superbikes...Φαντάσου ένα απλό αερόψυκτο μοτέρ τι ζημια κάνει στους σχιστομάτιδες . Αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις και να συντηρίσεις ένα ducati οκ δεν τρέχει τπτ, αλλά να το θάβεις χωρίς λόγο και χωρίς επιχειρηματα είναι τουλάχιστον γελίο. Και στο κατω-κάτω τα ducati έχουν τέτοια τιμή που δεν επιτρέπει στον κάθε μ@λ@κ@ να πάρει ένα(εγώ έχω honda bros, αλλα έχω μεγαλώσει με μηχανές τις ducati και σου λέω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης)

Nikker
03/10/2007, 12:38
Cartman...μία φιλική σμυβουλή...επειδή είσαι και γαμώ τα άτομα όχι τίποτα άλλο.

Ποτέ δεν είναι αργά.

107108

Nikker
03/10/2007, 12:39
Tρέχα να προλάβεις τώρα...προτού αλλάξει το μουτράκι του.

grigorisr1
03/10/2007, 12:51

Ποτέ δεν είναι αργά.

αμα παει πακετο με τι γκομενα το θελω και εγω :lol: :lol: :lol:

cartman
03/10/2007, 12:54

Ποτέ δεν είναι αργά.
Ρε φίλε αν είναι να πάρω και την γκόμενα μαζί, ρίχνω το FZ6 απ`τον γκρεμό να πούμε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

cartman
03/10/2007, 13:07
Εγώ επιμένω πως ο Cartman είναι κρυφοmultistradas.

Εμείς οι μη Γιάπωνες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ τους Γιάπωνες οι έχοντες κοινά μηχανάκια.
Εσείς έτσι νιώθετε και το είπες?

όχι ρε απλά εμείς τα γιαπωνεζάκια δεν ασχολούμαστε με το να ξεχωρίζουμε! Αυτό το απλό μόνο είπα!

Άμα δεν είχανε τους Ευρωπαίους να μιμούνται οι Γιάπωνες τώρα θα φτιάχνανε 3 φορές χειρότερα μπουρδέλα απο αυτά που φτιάχνουνε.

Ο μόνος που έχει πει να μην εκφέρονται απόψεις, είναι οι Γιάπωνες...στον Harleά.

Έλα ρε μαν χαλάρωσε...μεταξύ σοβαρού και αστείου...πλακίτσα να γίνεται!! Όλοι δικαιούνται να εκφέρουν άποψη!

:beer: :beer:

ΚΑΠΛΑΝΙ
03/10/2007, 13:19
Έλα ρε μαν χαλάρωσε...μεταξύ σοβαρού και αστείου...πλακίτσα να γίνεται!! Όλοι δικαιούνται να εκφέρουν άποψη!

Ακομα και οι χαρλεαδες;confused: :confused:

ΚΑΠΛΑΝΙ
03/10/2007, 13:22
Φαντάσου ένα απλό αερόψυκτο μοτέρ τι ζημια κάνει στους σχιστομάτιδες

Επειδη ειλικρινα δεν ξερω,ποσους τιτλους GP ΕΧΕΙ Η ΝΤΟΥΚΑΤΙ;

Nikker
03/10/2007, 13:53
Kαι όχι απλά τίτλους.
Εισέβαλε στα τοίχοι της Γιαπωνίας και πήρε και εκεί πέρα το βάθρο για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Με ποιόν? Τον Capirossi που ο κακομοίρης του χρόνου πάει σε δουρφορική ομάδα.

Αυτό φίλοι μου δεν ήτανε απλά ψώλιασμα.

Αυτό ήτανε,"εισβάλω στο παλάτι, σκοτώνω τον αυτοκράτορα, και τρέχω πέρα δώθε μέσα στην πόλη με το άλογο μου περιφέρωντας το κεφάλι του επάνω σε ένα δοκάρι σέρνοντας το κουφάρι του απο πίσω".

Αλλά στο θέμα μας τώρα...τα Γιαπωνέζικα είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.:evil:

cartman
03/10/2007, 14:02
Εγώ επιμένω πως ο Cartman είναι κρυφοmultistradas...

Έλα να χαλαρώσουμε είπα...:D

Είπα αν ήθελα TETOIA μηχανή (δικύλινδρο, ψηλό κ.τ.λ), μπορεί και να το`περνα! Προς το παρόν δεν θέλω!!:nono:

Η συμβίωση με τον Ιάπωνα είναι άψογη!

cartman
03/10/2007, 14:06
Kαι όχι απλά τίτλους.
Εισέβαλε στα τοίχοι της Γιαπωνίας και πήρε και εκεί πέρα το βάθρο για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Αυτό φίλοι μου δεν ήτανε απλά ψώλιασμα.

Αυτό ήτανε,"εισβάλω στο παλάτι, σκοτώνω τον αυτοκράτορα, και τρέχω πέρα δώθε μέσα στην πόλη με το άλογο μου περιφέρωντας το κεφάλι του επάνω σε ένα δοκάρι σέρνοντας το κουφάρι του απο πίσω".

Αλλά στο θέμα μας τώρα...τα Γιαπωνέζικα είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.:evil:
:rotflmao: :rotflmao:

Καλά έχεις πλάκα!!!

Και πολύ φαντασία!!!

stradas
03/10/2007, 14:16
...

...

fyi o capirex του χρονου βαφεται πρασινος...

:wacko:

edit: εεε, πρασινος απο το κακο του εννοουσα επειδη θα καβαλαει το 3μπουρδελο το σουζουκι...

stradas
03/10/2007, 14:17
...

...

sorry man, αλλα 3 συνεχομενες ...

stradas
03/10/2007, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Φαντάσου ένα απλό αερόψυκτο μοτέρ τι ζημια κάνει στους σχιστομάτιδες

Επειδη ειλικρινα δεν ξερω,ποσους τιτλους GP ΕΧΕΙ Η ΝΤΟΥΚΑΤΙ;

Motogp εναν αλλα το θεμα ειναι στα ποσα χρονια, πχ η γιαμαπα εκανε (νομιζω) δεκα χρονια για να παρει το πρωτο (σαν τον βαζελο ενα πραμα) και με αναβατη οχι κανα τυχαιο...

:D :D :D

Nikker
03/10/2007, 14:22
Φαντασία?
Δεν είναι απο το μυαλό μου...μιλάω για γεγονότα.

Αν δεν το κατάλαβες μιλάω για το MotoGP το οποίο προφανώς οι Japanophille δεν παρακολουθούν γιατί δεν τους πάει η καρδιά.Ούτε εγώ θα παρακολουθούσα άμα ήμουνα Japanophille.

Ένας Ιταλός ανάμεσα σε τόσους γιάπωνες ρε..
ΠΌΣΟΙ? Ένας όλος και όλος και τους έχει βγάλει όλους Καραμήτρους.
Πόσο πιό μπροστά θα μπορούσε να είναι δηλαδή στο πρωτάθλημα? Πόση διαφορά?
Πόσα ρεκόρ να σπάσει? Έχει αφήσει και κανένα?
Ένας Ιταλός μόνο.

Αλλά τώρα στο θέμα μας...τα Japan είναι φτηνά, αξιόπιστα και γλήγορα...

cartman
03/10/2007, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Εχεις δίκιο ρε sakisvolos για τα ducati, μπ@υρδελα είναι με ένα άθλιο μοτέρ που σχεδιάστικε την δεκαετία του '60 και γ@μ@έι μέχρι σήμερα στα superbikes...Φαντάσου ένα απλό αερόψυκτο μοτέρ τι ζημια κάνει στους σχιστομάτιδες . Αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις και να συντηρίσεις ένα ducati οκ δεν τρέχει τπτ, αλλά να το θάβεις χωρίς λόγο και χωρίς επιχειρηματα είναι τουλάχιστον γελίο.

Στην αρχή μιλάς για τον desmo που τόσο μας πρήξατε εδώ μέσα ( :look: ) και στην συνέχεια αναφέρεις τα ντουκάτι που αγοράζει ο κόσμος! Καμία σχέση μεταξύ τους! Οι περισσότεροι από μας EXOYN λεφτά να αγοράσουν τα απλά ντουκάτι ρε φίλε (εκτός 1098, 999 κ.τ.λ)!! Απλά δεν το κάνουν για διάφορους λόγους! Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιος θα έδινε x ευρώ για ένα Ιαπωνικό αλλά όχι τα ίδια x ευρώ για ένα Ιταλικό ε! Η απάντηση είναι πολύ απλή! Ψάξτο λίγο και θα το βρείς φίλε μου!

Εγώ έδωσα 5000 για το FZ6 μεταχ. Βρήκα μονστερ με τα μισά χλμ με 3900 ευρώ! Θα μπορούσα με 5000 ή κάτι παραπάνω να βρώ και μούλτι, και ΚΤΜ και BMW k.t.l. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ. Μπορούσα αλλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ.

Και στο κατω-κάτω τα ducati έχουν τέτοια τιμή που δεν επιτρέπει στον κάθε μ@λ@κ@ να πάρει ένα

Σε ποιούς αναφέρεσαι φίλε μου? Μην μου πείς ότι Ducati πέρνει η αφρόκρεμα και η ελίτ των μοτοσυκλετιστών επειδή θα γελάσω! Μόνο τα τιμόνια πέρνουν Ducati? Υπάρχουν πάρα πολλοί μ@λ@κες που πέρνουν Ducati για την μόστρα, για την καφετέρια, όπως ακριβώς και με τα Ιαπωνικά μοντέλα που έχουν γίνει της μόδας!! Καμία απολύτως διαφορά! Και ναί η τιμή επιτρέπει στον κάθε μ@λ@κ@ να πάρει Ducati!

Φιλικά και καλοσώρισες!!

:wave2: :wave2:

sakisvolos
03/10/2007, 16:48
ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ MULTI?

Το 2009 και θα γινει ποιο τουριστικο [/B][/QUOTE]
Θα του βάλουν θήκη για ομπρελίτσα θαλάσσης??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]

:a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5:

sakisvolos
03/10/2007, 16:50

Για τον ΞΕΡΟΛΑ αν κρύνω απο εσένα ναι σίγουρα είναι αλήθεια!:wave2: :wave2: :wave2:

sakisvolos
03/10/2007, 17:57
Εχεις δίκιο ρε sakisvolos για τα ducati, μπ@υρδελα είναι με ένα άθλιο μοτέρ που σχεδιάστικε την δεκαετία του '60 και γ@μ@έι μέχρι σήμερα στα superbikes...Φαντάσου ένα απλό αερόψυκτο μοτέρ τι ζημια κάνει στους σχιστομάτιδες . Αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις και να συντηρίσεις ένα ducati οκ δεν τρέχει τπτ, αλλά να το θάβεις χωρίς λόγο και χωρίς επιχειρηματα είναι τουλάχιστον γελίο. Και στο κατω-κάτω τα ducati έχουν τέτοια τιμή που δεν επιτρέπει στον κάθε μ@λ@κ@ να πάρει ένα(εγώ έχω honda bros, αλλα έχω μεγαλώσει με μηχανές τις ducati και σου λέω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης)

Καλησπέρα!

Φίτατε red_monster κατ'αρχάς να σου πω πως οτι γράφω τα γράφω μόνο και μόνο διότι δεν ανέχωμαι να διαβάζω απο μερικούς τις μαλακίες που γράφουν για τα γιαπωνέζικα! Οτι σπάνε
χαλάνε δεν στρίβουν δεν κάνουν δεν δείχνουν και κτλ.
Σαφώς και τα γιαπωνέζικα και σπάνε και χαλάνε όπως όλα ΑΛΛΑ με τι συχνότητα και πόσο κοστίζει
η επισκευή τους μέχρι και στα περίπτερα σε λίγο θα έχει ανταλακτικά απο γιαπωνέζικα, αλωστε
τα περίπτερα έχουν πλέον ανταλακτικά ducati όπως έγραψε κάποιος χθές!
Αλλα και όχι μόνο πουλιούντε και μηχανάκια ducati τώρα στα περίπτερα αρχικά τα μίνι μοτό
ε που θα πάει σε λίγο θα έχει και το 1098 κομάτι κομάτι στο περίπτερο της γειτονιάς!

Τωρα για το αν είναι τεχνολογικά μπροστά τα ducatia σας το λές και μόνος σου οτι έχουν
τεχνολογία της 10ετίας του '60 ε τότε αν εσένα σ' αρέσει γούστο σου και καπέλο σου πάρτο
και με τις υγείες σου να το χαρείς!

''''''''Και στο κατω-κάτω τα ducati έχουν τέτοια τιμή που δεν επιτρέπει στον κάθε μ@λ@κ@ να πάρει ένα''''''''''

Δηλαδής τώρα μου λές ότι όλοι όσοι δεν εχου φράγκα για να πάρουν ducati είναι όλοι τους
μαλάκες???????????????????

Δηλαδή όλοι όσοι έχουν aprilia, honda, yamaha, KTM, triumph, BMW, kawasaki, suzuki,
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ! ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ?????????????

Φυσηκά και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρυσης αλλα η διαφορά μας είναι οτι στα μέτρα
σύγκρυσης εγώ βάζω και την τιμή μέσα ε,τότε υπερτερεί ΠΟΛΥ το γιαπωνέζικο
πως να το κάνουμε!

Τώρα το θέμα συντήρηση ενός ducati |κόστος έυρεση ανταλακτικών κτλ πονάει άστο!

Και πάλι καλησπέρα!

:wave2: :wave2: :wave2:

Nikker
03/10/2007, 18:45
Σήμερα είδα ένα FMX που το τράβαγε με ένα σκοινί ένα scooter.

Aυτό είναι η καλύτερη βελτίωση που μπορείς να του κάνεις.

ktm lc4 620
03/10/2007, 18:59
μονο αξιοπιστια ειναι τα ιαπανακια κ στα αμαξια κ στα μιχανακια σε αυτον τον πλανιτη η γερμανη πανε πιο μπροστα απο ολους σε γενικες γραμμες

Stelth
03/10/2007, 19:16
Καλησπέρα!

...........................................................Τώρα το θέμα συντήρηση ενός ducati |κόστος έυρεση ανταλακτικών κτλ πονάει άστο!...........................

Δεν ξέρω ρε φίλε απο που το βγάζεις αυτό και το λές

Πρόσφατα άλλαξα το πίσω αριστερά φλασάκι απο το Multistrada μου με 7,5 ευρά

Το οτι δεν το βρήκα αμέσως είναι αλήθεια.

Έκανε μια βδομάδα να έρθει απο Ιταλία

Αλλα δεν το βρίσκω ακριβό

cartman
03/10/2007, 19:17
...Τωρα για το αν είναι τεχνολογικά μπροστά τα ducatia σας το λές και μόνος σου οτι έχουν
τεχνολογία της 10ετίας του '60 ε τότε αν εσένα σ' αρέσει γούστο σου και καπέλο σου πάρτο
και με τις υγείες σου να το χαρείς!

+599

cartman
03/10/2007, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth

Καλά ρε φιλαράκι κάτσε να σου καεί κάτι (κτύπα ξύλο) ή να πάθει καμιά σοβαρότερη ζημιά και τα ξαναλέμε!!

Α και το φλασάκι ...

Yamaha θα σου βάλανε!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

siakattackj
03/10/2007, 19:26
Να τοποθετηθώ και γώ επί του θέματος, ως άσχετος......

WHO FUCKS EUROPE!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

TA JAPPONIA EINAI ΑΘΑΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA JAPPONIA ΕΧΟΥΝ ΓΚΑΖΙ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA JAPPONIA EINAI ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA JAPPONIA EINAI ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA JAPPONIA EINAI ΠΟΙΟΤΗΚΟΤΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA JAPPONIA EINAI SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα κα ι μένα τα ευρωπαικά.......ΚΡΙΜΑ.......

Είναι πολύ πίσω ακόμα.....

;ςερτυθιοπλκξηγφδσαζχψωβνμ..........

Stelth
03/10/2007, 19:26

Ποτέ δεν είναι αργά.

Ρε πστ μου έτσι την πάτησα κι εγώ και πείρα το Multistrada αλλα..............

Τη γκόμενα ΔΕΝ μου την έδωσαν

cartman
03/10/2007, 19:28
Ρε πστ μου έτσι την πάτησα κι εγώ και πείρα το Multistrada αλλα..............

Τη γκόμενα ΔΕΝ μου την έδωσαν
Μαλακία! Θα τους τελείωσε ρε! Κρίμα και θα ήταν και ΙΤΑΛΙΔΑ!!!!!!
:cry:

Stelth
03/10/2007, 19:28
Καλά ρε φιλαράκι κάτσε να σου καεί κάτι (κτύπα ξύλο) ή να πάθει καμιά σοβαρότερη ζημιά και τα ξαναλέμε!!

Α και το φλασάκι ...
Yamaha θα σου βάλανε!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

Καλό το αστείο σου

Ακου εκεί γιαμαπα

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

cartman
03/10/2007, 19:30
Καλό το αστείο σου

Ακου εκεί γιαμαπα

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

`στώ!!!!

Για καλό και για κακό...λέω`γω τώρα.....δεν κοιτάς το φλασάκι να δείς αν είναι made in japan????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

cartman
03/10/2007, 19:31

Έλα δεν θέλω κακίες...:evil:

το παλικάρι θα έμεινε από βενζίνη!!!

Stelth
03/10/2007, 19:31
Μαλακία! Θα τους τελείωσε ρε! Κρίμα και θα ήταν και ΙΤΑΛΙΔΑ!!!!!!
:cry:

Λές να τη δώσω πίσω τη μηχανή και να πάρω μια .............................

1098 ?

Λές εδώ να δίνουν Ιταλίδα?

cartman
03/10/2007, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
Να τοποθετηθώ και γώ επί του θέματος, ως άσχετος......

WHO FUCKS EUROPE!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

TA JAPPONIA EINAI ΑΘΑΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA JAPPONIA ΕΧΟΥΝ ΓΚΑΖΙ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA JAPPONIA EINAI ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA JAPPONIA EINAI ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA JAPPONIA EINAI ΠΟΙΟΤΗΚΟΤΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA JAPPONIA EINAI SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα κα ι μένα τα ευρωπαικά.......ΚΡΙΜΑ.......

Είναι πολύ πίσω ακόμα.....

;ςερτυθιοπλκξηγφδσαζχψωβνμ..........

+100000000

:a18: :a20: :a19:

cartman
03/10/2007, 19:33
Λές να τη δώσω πίσω τη μηχανή και να πάρω μια .............................

1098 ?

Λές εδώ να δίνουν Ιταλίδα?
Μπά! εκεί δεν δίνουν μηχανή, θα δώσουν γκόμενα!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bigcry:

yannis27
03/10/2007, 19:34
Παντως κυριοι τοσες σελιδες για το μουλτι......ουτε στα ονειρα του:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Stelth
03/10/2007, 19:34
`στώ!!!!

Για καλό και για κακό...λέω`γω τώρα.....δεν κοιτάς το φλασάκι να δείς αν είναι made in japan????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Made in Italy

karatsekarismeno

cartman
03/10/2007, 19:35
Made in Italy

karatsekarismeno

Σε άγχωσα ε...

Stelth
03/10/2007, 19:44
μένανε ?
ολοτελα
απλά δεν είμαι συνέχεια εδώ μιας και γράφω και αλλού το θεώρησα άσκοπο να γυρίσω το πληκτρολόγιο στα ελληνικά μιας και δεν τα πάω καλά με τη πληκτρολόγηση :)

cartman
03/10/2007, 19:51
μένανε ?
ολοτελα
απλά δεν είμαι συνέχεια εδώ μιας και γράφω και αλλού το θεώρησα άσκοπο να γυρίσω το πληκτρολόγιο στα ελληνικά μιας και δεν τα πάω καλά με τη πληκτρολόγηση :)
Το σε άγχωσα προοριζόταν στο ότι το καρατσέκαρες, άρα το υποψιάστηκες και εσύ ότι είναι πολύ φτηνό για Ducati (πράγματι ε!!)

Αυτό για το πληκτρολόγιο δεν το`πιασα!
anyway :beer: :beer: :beer: :beer:

siakattackj
03/10/2007, 20:02
καλά ρε παιδιά.....

καθό(μ)σαστε και σπαταλά(μ)τε ΤΟΣΗ ΜΑ ΤΟΣΗ φαιά ουσία για το

MULTI......MIXER!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΙ!!!!! :bawl: :bawl: :bawl:

Υ.Γ. αλλα τι σκέφτομαι.... μόνο το μουλτιμίξερ και τα νουκατοκατέμ έχουν ένα σωρό προβλήματα ώστε να συζητάμε για δαύτα.....

μήπως τελικά είναι διαφημηστικό κόλπο???? :rotflmao: :rotflmao:

ΜΠΟΥΥΥΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:

Stelth
03/10/2007, 20:30
Το σε άγχωσα προοριζόταν στο ότι το καρατσέκαρες, άρα το υποψιάστηκες και εσύ ότι είναι πολύ φτηνό για Ducati (πράγματι ε!!)

Αυτό για το πληκτρολόγιο δεν το`πιασα!
anyway :beer: :beer: :beer: :beer:

Ναι η αλήθεια είναι οτι με τόσα που είχα ακούσει πριν πάρω Ducati παραξενεύτηκα με την χαμηλή τιμή που το κοίταξα αμέσως μόλις το πήρα στα χέρια μου

Made in Italy

Δεν μου αρέσει ούτε να παινεύομε αλλά ούτε και να λέω ψέματα :wave2:

red_monster
03/10/2007, 20:30
Το θέμα είναι οτι οι ιαπωνόφιλοι επιτίθονταί όλοι στην ducati , δεν είναι άδικο??/
Η ducati έχει ένδοξη ιστορία στούς αγώνες είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Και μόνο που όλοι αναφέρονται στο ονομά της εμένα μου λέει κατι. Κανείς δεν λέει π.χ. τα βρωμοsuzuki κλπ
Εχω ίαπωνα και έχω μείνει όπως μπορεί να μείνει οποιοδήποτε μηχανάκι. Μέχρι και οι ιάπωνες ducati αγοράζουν:lol: :lol: :lol: :lol:

cartman
03/10/2007, 20:45
Το θέμα είναι οτι οι ιαπωνόφιλοι επιτίθονταί όλοι στην ducati , δεν είναι άδικο??/
Η ducati έχει ένδοξη ιστορία στούς αγώνες είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Και μόνο που όλοι αναφέρονται στο ονομά της εμένα μου λέει κατι. Κανείς δεν λέει π.χ. τα βρωμοsuzuki κλπ
Εχω ίαπωνα και έχω μείνει όπως μπορεί να μείνει οποιοδήποτε μηχανάκι. Μέχρι και οι ιάπωνες ducati αγοράζουν:lol: :lol: :lol: :lol:

Οι ιαπωνόφιλοι δεν επιτίθονται στα Ducati. Απλά περιμένουμε να μείνει κάποιο στο δρόμο (περίπου 3 δευτερόλεπτα δηλαδή :rotflmao: ) και μετά το σχολιάζουμε και τότε οι Ducatisti επιτίθονται αυτοί!!!

Δηλαδή άμα τα Ducati χαλάνε και πώ : "Ρε παιδιά ξέρετε τα ducati χαλάνε", κάνω επίθεση???

Nikker
03/10/2007, 20:57
Μάλιστα...τα γιαπωνέζικα είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.

cartman
03/10/2007, 21:00
τα γιαπωνέζικα είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.

+1

Stelth
03/10/2007, 21:02
ωρε cartman δεν ξέρω ρε man αλλά όσα Ducati ξέρω δεν τα έχω δει στο συνεργείο γιατί χάλασαν
ή σέρβις θα κάνουν ή θα βάζουν carbon

ΌΧΙ ΨΕΜΑΤΑ είπα sorry

Σήμερα πήγε ο Γιάννης ο Μαύρος (παρατσούκλι) το Moyltistrada του για να αλλάξει δίσκους.
κάποιος δίσκος του έσπασε
Όσο περίεργο και να ακουστεί (ακουγόταν λίγο έως ΠΟΛΥ διαφορετικά μόλις άφηνε το συμπλέκτη)

Stelth
03/10/2007, 21:13
Συζήτηση Δημιουργός Συζήτησης Απαντήσεις

JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ ( 1 2 3 4 ... Τελευταία σελίδα ) sniper 1086

Αλλα 11 μηνήματα και πιάσαμε τον μαγικό αριθμό

1098

yannis27
03/10/2007, 21:19

Αυτο το ειδες στον Λιακοπουλο....πες την αληθεια :rotflmao: :rotflmao:

Nikker
03/10/2007, 21:21
Παιδιά...μόλις είδα το πιο γελοίο πράγμα του πλανήτη γη.
Στο τέλος του Long Way Down...ένα κόκκινο Honda τράκαρε τον Ewan McCregor.
Αυτοκίνητο...
Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε η μηχανή συνέχισε το ταξίδι.

ΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡΑΧΡ!!!
Honda Car VS BMW Bike.
BMW BIKE WINS!!!

Για όνομα του θεού!!!:rotflmao:

sakisvolos
03/10/2007, 21:30

Καλά αυτό λές εσύ εγώ να δείς που έχω δεί χάρλευ φορτωμένη....................................................

-

-

ΠΑΝΩ ΣΕ................................................................................................ .........................

-

-

ΚΑΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΑΓΕ ΓΑΙΔΑΡΟΣ

ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ

sakisvolos
03/10/2007, 21:33

Δεν είναι το φλασάκι ρε σύ Stelth τα του κινητήρα?
Αυτά φθηνά είναι?

Stelth
03/10/2007, 21:48
Ωρε sakisvolos δεν έχω φτιάξει κάτι στον κινητήρα για να ξέρω

Αν είναι ακριβά 1.600 ευρώ εξάτμιση termignioni, εγκέφαλος, φίλτρο ελευθέρας, φιλτροκούτι
μιας και πραγματικά δεν ξέρω τότε ok είναι ακριβά τι να πω?

sakisvolos
03/10/2007, 21:55
Ωρε sakisvolos δεν έχω φτιάξει κάτι στον κινητήρα για να ξέρω

Αν είναι ακριβά 1.600 ευρώ εξάτμιση termignioni, εγκέφαλος, φίλτρο ελευθέρας, φιλτροκούτι
μιας και πραγματικά δεν ξέρω τότε ok είναι ακριβά τι να πω?

Αυτά είναι ΚΙΤ βελτίωσης και ναί είναι πραγματικά καλή τιμή!

cartman
03/10/2007, 21:58
το λεπόν, τί είναι αυτό?

107160

sakisvolos
03/10/2007, 21:59
το λεπόν, τί είναι αυτό?

:confused: :confused: :confused: :confused: ΤΙ ΕΙΝΑΙ?:confused: :confused: :confused: :confused:

sakisvolos
03/10/2007, 22:00
Ελα τώρα μην μας σκάς ριχτο ρε cartman!:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

cartman
03/10/2007, 22:01
:p

107161

cartman
03/10/2007, 22:02
Ελα τώρα μην μας σκάς ριχτο ρε cartman!:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ακούω γνώμες: Ευρωπαϊκό ή Ιαπωνικό? ψηφίστε ρε!!!!

:smokin:

Meni0s
03/10/2007, 22:05
Πριν απο μερικα δευτερα ηταν 1098 απαντησεις στο ποστ :lol: