View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ευρωπαιος εισαι και εσυ ρε?
θα σε πω καλα εγω:evil:
μελοντικος ευρωπαιος :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
παρων :smokin:
Τί παρών ρε? Βγάζει και η Ducati bandit? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΑΝΙΔΕΕ !!!!!!!!!
Ακους εκεί ΦΡΕΝΑ brembo !!!!!!!!!!!!!
AΓΚΥΡΕΣ brembo, αδαή νεανία, ΑΓΚΥΡΕΣ brembo !!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να εφεύρουμε νέα λέξη! Brembo = ΑΑΜ (Άμεσοι Ανικητοποιητές Μοτοσυκλέτας)
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
vassilis88
30/10/2007, 12:11
γιατι?
αμφισβητειτε την αξια της brembo?
grigorisr1
30/10/2007, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
γιατι?
αλλο τα brembo στους αγωνες και αλλο στα μηχανακια δρομου
γιατι?
Ασε Βασιλη, σε λιγο θα αμφισβητησουν και τα αγωνιστικα μηχανακια της ducati, τις νικες στα motogp κλπ κλπ κλπ...
Οι ξερολες οι ελληναρες...
γιατι?
Γιατί απλά αδυνατούν να κατανοήσουνε ότι ένα monster φοράει Brembo, ανάποδο Marzocchi μπροστινό έχει ποιοτικά περιφερειακά και στοιχίζει όσο ένα Z750.
Και όταν βρίσκουνε ένα μη ανταγωνιστικό μοντέλο κάνουνε πάρτυ βλέπε Moto Guzzi.
Γιατί αυτοί περιμένουνε να μπούνε στο www.bikez.com για να αποφασίσουνε τι μηχανή θα πάρουνε.(Το πιο αξιόπιστο site του πλανήτη).
Γενικά απλά δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα απο κάποιον που θεωρεί τους γιάπωνες τεχνολογικά προηγμένους όταν όλες μα όλες οι τεχνολογίες και καινοτομίες είναι Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες.
Και όταν τους δείχνεις ότι υπάρχει ανταγωνιστικό μοντέλο, όχι απλά δυνατότερο, όχι απλά ομορφότερο...αλλά ανταγωνιστικό μοντέλο απο Ευρωπαικά χωράφια θα το αρνηθούνε.
Βλέπε Πήγασος, βλέπε Τίγρης, βλέπε Shiver, Speed triple, BMW GS 650, Tuono.
grigorisr1
30/10/2007, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Γιατί απλά αδυνατούν να κατανοήσουνε ότι ένα monster φοράει Brembo, ανάποδο Marzocchi μπροστινό έχει ποιοτικά περιφερειακά και στοιχίζει όσο ένα Z750.
Και όταν βρίσκουνε ένα μη ανταγωνιστικό μοντέλο κάνουνε πάρτυ βλέπε Moto Guzzi.
Γιατί αυτοί περιμένουνε να μπούνε στο www.bikez.com για να αποφασίσουνε τι μηχανή θα πάρουνε.(Το πιο αξιόπιστο site του πλανήτη).
Γενικά απλά δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα απο κάποιον που θεωρεί τους γιάπωνες τεχνολογικά προηγμένους όταν όλες μα όλες οι τεχνολογίες και καινοτομίες είναι Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες.
Και όταν τους δείχνεις ότι υπάρχει ανταγωνιστικό μοντέλο, όχι απλά δυνατότερο, όχι απλά ομορφότερο...αλλά ανταγωνιστικό μοντέλο απο Ευρωπαικά χωράφια θα το αρνηθούνε.
Βλέπε Πήγασος, βλέπε Τίγρης, βλέπε Shiver, Speed triple, BMW GS 650, Tuono.
ρε νικκερ εμεις αρνιομαστε?? ισα ισα λεμε οτι μερικα ευρωπαικα μας αρεσουν και θα τα αγοραζαμε αν ειχαμε λεφτα..
Εσυ εχεις πει τπτ καλο για κανενα γιαπωνεζικο η ολα μαπα τα θεωρεις :confused: :confused:
αλλο τα brembo στους αγωνες και αλλο στα μηχανακια δρομου αλλα φυσικα και τα μπρεμπο δρόμου και αλλα οι πατατες που φορανε ολα τα γιαπωνεζικα..:winka:
grigorisr1
30/10/2007, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αλλα φυσικα και τα μπρεμπο δρόμου και αλλα οι πατατες που φορανε ολα τα γιαπωνεζικα..:winka:
Μια χαρα κανουν τη δουλεια τους μωρε... εγω προσωπικα ποτε δε χρειαστηκα καλυτερα φρενα στο Κ7 σταματαει τελεια
ενταξει τα brembo εχουνε καλυτερο ονομα... αλλα μη βγαζουμε και τα tocico nissin ktl μαπα....
ρε νικκερ εμεις αρνιομαστε?? ισα ισα λεμε οτι μερικα ευρωπαικα μας αρεσουν και θα τα αγοραζαμε αν ειχαμε λεφτα..
Εσυ εχεις πει τπτ καλο για κανενα γιαπωνεζικο η ολα μαπα τα θεωρεις :confused: :confused:
Προσωπικά είχα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευρωπαϊκά (7 χωρίς τα Fantic, malagutti κ.α.) παρά γιαπωνέζικα (5 μαζί με αυτό που έχω τώρα) !!!!!!!!!
Εσύ Nikker ;;;;;;; Πόσα γιαπωνέζικα είχες και τα κατακρίνεις ;;;;;;
Ακόμα αν θυμάσαι έχω πει πολλές φορές ότι δεν φταίνε τα μηχανάκια ΑΛΛΑ η ΚΑΚΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και η ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ !!!!!!
Όσο για τα Brembo ΣΙΓΟΥΡΑ είναι καλά αλλά όχι αυτά που φοράνε τα χαμηλού κόστους μηχανάκια όπως το monster .......... Υπάρχουν φτηνές και υπάρχουν και ακριβές σειρές Brembo !!!
Από μια φτηνή Brembo προτιμώ μια ακριβή Nissin ........... (στα ίδια λεφτά)
:wave2: :wave2:
sakisvolos
30/10/2007, 16:30
Εχουμε και λέμε .........
1) Με τα Ducati και τα MV AGUSTA να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ για το ΣΑΛΟΝΙ !!!!!!!! :lol:
2) Με τα HARLEY να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ΒΡΟΜΟΓΚΑΖΑ !!!!!!!!!! :rotflmao:
3) Με τα ΚΤΜ να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ !!!!!!!!!!
4) Mε τα MOTO GUZZI να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ !!!!!!!!!! :confused:
5) Με τα BMW να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ΦΤΗΝΑ (όπως είπε κάποιος για το K 1200) !!!!!!!!!!
6) Mε τα TRIUMPH να ΜΗΝ τα βάζουμε γιατί είναι ................... ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ;;;;;;;;;;
:confused: :confused:
Με το screaming chicken τη V-Rod τη χαρχάλευ λέω....ίσως?:rotflmao:
Kαι να ηταν μονο τα φρενα... τα ιδια ισχυουν για ολοκληρες της μηχανες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πχ εγω προτιμω την ακριβη σειρα της yamaha απο την φθηνη της ducati (βλεπε 1098) με μονο 20.000:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
30/10/2007, 16:37
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΑΝΙΔΕΕ !!!!!!!!!
Ακους εκεί ΦΡΕΝΑ brembo !!!!!!!!!!!!!
AΓΚΥΡΕΣ brembo, αδαή νεανία, ΑΓΚΥΡΕΣ brembo !!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
Ωχ! Μη μας μαλώνεις ρε συ αρχαίε! Άκου αδαείς νεανίες!
Να και ένα άλλο με φρένα άγκυρες! (http://www.youtube.com/watch?v=AzmmyK10mjc) ή μήπως είναι άγκυρα όλο το μηχανάκι στο σύνολο? :lol: :lol:
sakisvolos
30/10/2007, 16:39
τι εγινε που πηγαν οι ουροπεοι
ακομα στα συνεργεια πεδευονται ? :lol: :lol:
Λές ρε Γρηγόρη? Για αυτό δεν απαντάνε? :rotflmao:
sakisvolos
30/10/2007, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Τί παρών ρε? Βγάζει και η Ducati bandit? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί ρε συ cartman γιατί ρε γαμώτο βρίζεις το σουζουκάκι ρε!
Τι σου έκανε? :bigcry: :bigcry:
sakisvolos
30/10/2007, 16:47
Να εφεύρουμε νέα λέξη! Brembo = ΑΑΜ (Άμεσοι Ανικητοποιητές Μοτοσυκλέτας)
Ή και αυτό Α-Α-Μ= Άγκυρα- Άκινητοποίησης- Μοτοσυκλέτας!
Κατοχυρώθηκε λοιπόν ? Α Α Μ ? μόνο για ducati ε? όλα κι' όλα!
:bawl: :bawl:
sakisvolos
30/10/2007, 16:56
Ας δεχτώ εγώ οτι μπήκα στο bikez για να διαλέξω μηχανάκι ρε nikker ! Εντάξει ?
Εσύ ρε nikker το V-Rod Screaming Chicken πού μπήκες και το είδες ρε γμτ?
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΤΗΣ ZIMBABWE ? ? ?:lol:
sakisvolos
30/10/2007, 16:58
αλλα φυσικα και τα μπρεμπο δρόμου και αλλα οι πατατες που φορανε ολα τα γιαπωνεζικα..:winka:
Εσυ τι φρένα έχεις ρε DUKASII ??
Είχες ποτές σου γιαπωνέζικο? Ποιό?
Καλησπέρα!:wave2:
vassilis88
30/10/2007, 17:07
πολυ το κουραζετε ρε παιδια
οι ιαπωνες εχουν τα μοτερ
αλλα οι ευρωπαιοι καλυτερα περιφερειακα
δν ειναι ετσι δλδ?
ps. οτι λεω, δν ειναι απο προσωπικη εμπειρια. απλα να μαθαινουμε κ τπτ. γιατι ειναι τοσες σελιδες αυτο μαζι με το προηγουμενο, κ οι περισσοτερες χωρις ουσια.
κατα τ αλλα
πιστευω
οτι ολοι μας
αν μας ελεγαν παρε βολτα καποιο ιαπωνικο ss η το 1098
το 1098 θα παιρναμε:D
κανω λαθος?:D
ps2. dessert ενα πμ που σου χα στειλει με κατι φωτος του 1098 το θυμασαι? ελπιζω να τις εσωσες να μου τις ξαναστειλεις γιατι δν υπαρχουν πια!:bawl:
grigorisr1
30/10/2007, 17:29
πολυ το κουραζετε ρε παιδια
δν ειναι ετσι δλδ?
ps. οτι λεω, δν ειναι απο προσωπικη εμπειρια. απλα να μαθαινουμε κ τπτ. γιατι ειναι τοσες σελιδες αυτο μαζι με το προηγουμενο, κ οι περισσοτερες χωρις ουσια.
κατα τ αλλα
πιστευω
οτι ολοι μας
αν μας ελεγαν παρε βολτα καποιο ιαπωνικο ss η το 1098
το 1098 θα παιρναμε:D
κανω λαθος?:D
ps2. dessert ενα πμ που σου χα στειλει με κατι φωτος του 1098 το θυμασαι? ελπιζω να τις εσωσες να μου τις ξαναστειλεις γιατι δν υπαρχουν πια!:bawl:
Εχουνε καλυτερα περιφεριακα.. οχι οτι τα japan ss δεν εχουνε απλα.. για τον δρομο δε χρειαζεται ohlins και βρεμβο
αλλα ο γιαπωνεζος σου δινει γαματο μοτερ με πολυ δυναμη τα περιφεριακα αλλαζουν ευκολα... αλλα μοτερ μπορεις να αλλαξεις ? μπα....
Με λιγα λογια... ενταξει το 1098 εχει καλυτερες αναρτησεις φρενα... τα οποιοα μονο στι πιστα θα σου χρειαστουν και παλι αν ξες να τα αξιοποιης... ελα που ομως δεν ειμαστε ολοι μας μπουστας...:lol:
sakisvolos
30/10/2007, 17:31
Εχουνε καλυτερα περιφεριακα.. οχι οτι τα japan ss δεν εχουνε απλα.. για τον δρομο δε χρειαζεται ohlins και βρεμβο
αλλα ο γιαπωνεζος σου δινει γαματο μοτερ με πολυ δυναμη τα περιφεριακα αλλαζουν ευκολα... αλλα μοτερ μπορεις να αλλαξεις ? μπα....
Με λιγα λογια... ενταξει το 1098 εχει καλυτερες αναρτησεις φρενα... τα οποιοα μονο στι πιστα θα σου χρειαστουν και παλι αν ξες να τα αξιοποιης... ελα που ομως δεν ειμαστε ολοι μας μπουστας...:lol:
+100
Δεν λέω...τα γιαπωνέζικα SS πάνε σφαίρα.
Αλλά για μένα δεν είναι σπουδαίο ένας κινητήρας να βγάζει πολλά άλογα ψηλά. Άμα είχαμε πίστα της προκοπής στην Ελλάδα, τότε ίσως.
Μία GSXR πρόκειται περί μίας GSR χωρίς κόφτες. Οπότε όχι και γαμηστεροί οι γιαπωνέζικοι κινητήρες...όχι έτσι απλά...
Γαμηστεροί γιαπωνέζικοι κινητήρες είναι ο Busa και η ZZR14.
grigorisr1
30/10/2007, 17:56
δε βγαινει ακρη με σενα νικκερ εισαι παραξενος οπως και το μηχανακι σου :wave2:
Σε γειτονικό Forum Fazerάς διαμαρτύρεται ότι πηγαίνει με 150km/h, με 6η ταχύτητα και το στροφόμετρο στις 8000 στροφές.
Ορίστε τι σου είναι ο γιαπωνέζικος κινητήρας.
Μα αφού η μηχανή βγάζει 100 άλογα στις 12000 στροφές? Τι περίμενε?
Για να δεις τα 100 άλογα πρέπει να το λειτουργείς εκεί ψηλά δηλαδή...αυτό που λέω...να ζουλήξεις την ενέργεια έξω απο τον κινητήρα.
Βλέπεις κόσμο να περηφανεύεται...η πρώτη μου αγγίζει 130km/h...ε βέβαια...αφού έχεις τους κόφτες στις 16000 στροφές?
Και όταν λειτουργείς τον κουνηστήρα σου στις 12000 στροφές, τα πάντα περί χαμηλής κατανάλωσης, αξιοπιστίας και υγείας κινητήρα πάνε στον κάδο αποριμάτων.
Ουσιαστικά κάθε πιστόνι βαράει 6.000 φορές το λεπτό μέσα στον κινητήρα.
Εμενα το r1 μου παντως εχει την διπλη δυναμη απ την μαουνα σου κι στις 4 και στις 8.000:wave2:
(με 2α και 4.000 σουζαρει μονο με γκαζι...:wave2:ειναι κοντη η 2α γι αυτο μονο 190χλμ βγαζει:wave2: )
sakisvolos
30/10/2007, 18:24
Σε γειτονικό Forum Fazerάς διαμαρτύρεται ότι πηγαίνει με 150km/h, με 6η ταχύτητα και το στροφόμετρο στις 8000 στροφές.
Για να δεις τα 100 άλογα πρέπει να το λειτουργείς εκεί ψηλά δηλαδή...αυτό που λέω...να ζουλήξεις την ενέργεια έξω απο τον κινητήρα.
Βλέπεις κόσμο να περηφανεύεται...η πρώτη μου αγγίζει 130km/h...ε βέβαια...αφού έχεις τους κόφτες στις 16000 στροφές?
Και όταν λειτουργείς τον κουνηστήρα σου στις 12000 στροφές, τα πάντα περί χαμηλής κατανάλωσης, αξιοπιστίας και υγείας κινητήρα πάνε στον κάδο αποριμάτων.
Ουσιαστικά κάθε πιστόνι βαράει 6.000 φορές το λεπτό μέσα στον κινητήρα.
Egines kai mixanologos tora re nikker?
Eleos diladi eleos!
''''τα πάντα περί χαμηλής κατανάλωσης, αξιοπιστίας και υγείας κινητήρα πάνε στον κάδο αποριμάτων.'''''
Mipos anaferese sta harley? Afta poy katapinoun san dalikes?
:uplate: :uplate:
sakisvolos
30/10/2007, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Εμενα το r1 μου παντως εχει την διπλη δυναμη απ την μαουνα σου κι στις 4 και στις 8.000:wave2:
(με 2α και 4.000 σουζαρει μονο με γκαζι...:wave2:ειναι κοντη η 2α γι αυτο μονο 190χλμ βγαζει:wave2: )
E afou den einai harhaley ti na sou po ?
Peta to ki' esy :beer:
grigorisr1
30/10/2007, 18:32
ρε νικκερ εχεις οδηγησει κανα 1000 ΣΣ ποτε?
οταν οδηγησεις τοτε πες μας οτι δε σου αρεσε ι ροπη του στα χαμηλα και οτι το μηχανακι εχει δυναμη μονο στις 3423423423423423 σαλ οπως λες και εσυ
Προσωπικά είχα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευρωπαϊκά (7 χωρίς τα Fantic, malagutti κ.α.) παρά γιαπωνέζικα (5 μαζί με αυτό που έχω τώρα) !!!!!!!!!
Εσύ Nikker ;;;;;;; Πόσα γιαπωνέζικα είχες και τα κατακρίνεις ;;;;;;
Ακόμα αν θυμάσαι έχω πει πολλές φορές ότι δεν φταίνε τα μηχανάκια ΑΛΛΑ η ΚΑΚΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και η ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ !!!!!!
Όσο για τα Brembo ΣΙΓΟΥΡΑ είναι καλά αλλά όχι αυτά που φοράνε τα χαμηλού κόστους μηχανάκια όπως το monster .......... Υπάρχουν φτηνές και υπάρχουν και ακριβές σειρές Brembo !!!
Από μια φτηνή Brembo προτιμώ μια ακριβή Nissin ........... (στα ίδια λεφτά)
Δεύτερη φορά το βάζω !!!!!!!!!!!!!
Θα καταδεχτείς να ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;;;;;
:confused: :confused: :confused:
Έτσι για να έχουμε μια βάση συνεννόησης δηλαδή ................
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τα ευρωπαϊκά τα ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ από πολλές πλευρές και γι 'αυτό δεν τα θέλω πιά ..........
ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ξεκινάω μια εκδρομή μέχρι Πήλιο και να κουβαλώ μαζί μου ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΚΑΛΩΔΙΑ, ΛΑΜΠΕΣ και ΠΥΚΝΩΤΕΣ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, .......................... ΚΑΙ παρόλα αυτά να μην ξέρω αν θα γυρίσω καβάλα ή φορτωμένος σε κάποια καρότσα ...........
:sad: :sad: :sad:
Α ! Και ΚΑΘΕ πρωί να πρέπει να τάξω σε 40 Αγίους για να πάρει μπροστά ..............
Ρε φίλε Σάκη...όλο μ@#$ λες και χαίρομαι πολύ είσαι γιάπωνας και δεν είσαι Ευρωπαίος γιατί δεν θα ήθελα να σε έχω στο πλευρό μου.
Αφού Harley δεν έχεις δει μπροστά σου...γιατί μιλάς για το τι κατανάλωση έχει?
Έχεις και αυτό το βλακώδες γνωμικό στην υπογραφή σου...αλήθεια? Απο που εμπνεύστηκες?
Γρηγόρη στην προκειμένη περίπτωση όμως μιλάμε για 600άρι street.
αλλά κατά τα άλλα,σε πληροφορώ πως λίγο πολύ ότι κυκλοφορεί το έχω οδηγήσει.
Τα άλογα μου στις στροφές μου δεν τα βγάζεις με την καμμία.
Είχα ανεβάσει μία φωτογραφία απο δυναμομέτρηση την οποία δυστυχώς έχασα γιατί τα έπαιξε ο σκληρός μου δίσκος.
grigorisr1
30/10/2007, 19:51
Ρε φίλε Σάκη...όλο μ@#$ λες και χαίρομαι πολύ είσαι γιάπωνας και δεν είσαι Ευρωπαίος γιατί δεν θα ήθελα να σε έχω στο πλευρό μου.
Έχεις και αυτό το βλακώδες γνωμικό στην υπογραφή σου...αλήθεια? Απο που εμπνεύστηκες?
Είχα ανεβάσει μία φωτογραφία απο δυναμομέτρηση την οποία δυστυχώς έχασα γιατί τα έπαιξε ο σκληρός μου δίσκος.
νικκερ ελα να τα δοκιμασουμε.. μαλλον με μενα δυσκολα ειμαστε μακρια με καποιον αλλον με 1000σσ
σταματημενα με το χαρλευ σου μεχρι να κοφτιασει το χαρλευ νομιζεις οτι θα εισαι μπροστα? ουτε στα 50μ δε θα εισαι μπροστα... εδω το 1098 χανει που εχει και ποση ροπη αλογα και ελαφρυ!!! οχι 300 κιλα οπως το δικο σου...
@ενταξει τα μικρα 600αρια οντως το παραδεχομαι στα χαμηλα ειναι πολυ αδυναμα.. αλλα γινονται βελτιωσεις τωρα... ειδικα το cbr 600 07 που οδηγησα αρπαζει απο πολυ χαμηλα
Οπα σιγα θα πατησεις την πο@τσα σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και να τα εχεις οδηγησει θα ειναι μεχρι τις 5.000σαλ που εχεις συνηθησει να φτανει maximum η μαουνα σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πατάτα είναι τα Nissin ρε φίλε? Ε γιατί τα φοράει η Triumph? :D
Ακριβώς ούτε ένα μα ΟΥΤΕ ένα...λένε: "κάποτε πήγαν να βγάλουν κάτι αλλά τελικά απέτυχαν και σε αυτό..."
νικκερ ελα να τα δοκιμασουμε.. μαλλον με μενα δυσκολα ειμαστε μακρια με καποιον αλλον με 1000σσ
Μπα δεν θα τον αφηνει ο μπαμπας του να βαζει κοντρες με την μηχανη του:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεύτερη φορά το βάζω !!!!!!!!!!!!!
Θα καταδεχτείς να ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;;;;;
:confused: :confused: :confused:
Έτσι για να έχουμε μια βάση συνεννόησης δηλαδή ................
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τα ευρωπαϊκά τα ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ από πολλές πλευρές και γι 'αυτό δεν τα θέλω πιά ..........
ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ξεκινάω μια εκδρομή μέχρι Πήλιο και να κουβαλώ μαζί μου ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΚΑΛΩΔΙΑ, ΛΑΜΠΕΣ και ΠΥΚΝΩΤΕΣ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, .......................... ΚΑΙ παρόλα αυτά να μην ξέρω αν θα γυρίσω καβάλα ή φορτωμένος σε κάποια καρότσα ...........
:sad: :sad: :sad:
Α ! Και ΚΑΘΕ πρωί να πρέπει να τάξω σε 40 Αγίους για να πάρει μπροστά ..............
Βασικά φίλε αρχαίε εσύ έπαθες αυτά που λέγαμε με τον Σάκη για πλάκα εδώ μέσα...πλάκα πλάκα και όμως συμβαίνουν! Μάλλον εμείς ανήκουμε σε άλλη πάστα μοτοσυκλετιστών που θέλουν την μηχανή, εκτός από τον φίλο που σου δίνει συγκινήσεις, να είναι και σκυλί, πιστός υπηρέτης και να μήν ζητά πολλά πολλά! Δεν κρίνω φυσικά τους υπόλοιπους που την έχουν την μηχανή σαν γκόμενα στα όπα όπα και με το μαλακό και σιγά σιγά , αλλά περιμένω και αυτοί να με καταλάβουν!
Για να δεις τα 100 άλογα πρέπει να το λειτουργείς εκεί ψηλά δηλαδή...αυτό που λέω...να ζουλήξεις την ενέργεια έξω απο τον κινητήρα...
Κάτσε ρε Νικερ μαν ένα λεπτό! Εμένα το FZ6 στις 8000 γουργουρίζει ρε. Στις 6000 στροφές είναι σαν να είναι σβηστό! Μιλώ σοβαρά και αν έχεις αντίθετη άποψη, πήγαινε πάρε μια βόλτα κάνα fazer να το δείς και μόνος σου! Οι 8000 για τον τετρακύλινδρο με κόφτες στις 14000 δεν είναι τπτ ρε! Είναι λίγο πιο πάνω από τις μισές στροφές! Το ότι αντέχουν τόσο οι κινητήρες οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό και στα νέα πιο ανθεκτικά υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται! Με λίγα λόγια αν μια μονστερ έχει κόφτες στις 9000 (δεν ξέρω εικασία κάνω), τότε αν πηγαίνει στις 5000 στροφές ο κινητήρας δουλεύει στο 60% της ικανότητας του. Το ίδιο πράμα με το fazer και τις 8000 στροφές. Άκουσε με οδήγησε κάποιο I4 Japan και θα δείς ότι στις 8000 στροφές θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να πηγαίνεις για πάντα και να μην πάθει τπτ!
:wave2:
vassilis88
30/10/2007, 20:31
Ακριβώς ούτε ένα μα ΟΥΤΕ ένα...λένε: "κάποτε πήγαν να βγάλουν κάτι αλλά τελικά απέτυχαν και σε αυτό..."
:lol: :lol:
απ οτι καταλαβα ο νικκερ δε γουσταρει τα ι4.
οκ κ μενα μ αρεσει πιο πολυ ο ηχος του ν2 (ειδικα αν συνοδευεται κ απο κανα ξηρο συμπλεκτη..) :D
αρα αναγκαστικα σ οποιον αρεσει ο ν2 θα πρεπει να κοιταξει ευρωπη μερια κ το αντιθετο για οποιον θελει ι4! αρα δν ειναι τοσο θεμα χωρων οσο θεμα κινητηρων!:a024: :a08: :lol:
σταματημενα με το χαρλευ σου μεχρι να κοφτιασει το χαρλευ νομιζεις οτι θα εισαι μπροστα? ουτε στα 50μ δε θα εισαι μπροστα... εδω το 1098 χανει που εχει και ποση ροπη αλογα και ελαφρυ!!! οχι 300 κιλα οπως το δικο σου...
@ενταξει τα μικρα 600αρια οντως το παραδεχομαι στα χαμηλα ειναι πολυ αδυναμα.. αλλα γινονται βελτιωσεις τωρα... ειδικα το cbr 600 07 που οδηγησα αρπαζει απο πολυ χαμηλα
Μιλάω απο άποψη απόδοσης κινητήρα και όχι επιδόσεων.
Κινητήρες που δεν έχουνε τον σεβασμό σας.
Ποτέ δεν έφερα αντίριση περί επιδόσεων και Japan SS.
Ένα χιλιάρι SS, το παίζω μέχρι τα 160.
Και με το 240 λάστιχο, το μακρύ μεταξόνιο δεν είναι και καθόλου δύσκολο.
Απλά τερματίζω το γκάζι και κάνω τις αλλαγές χαλαρά και γρήγορα, χωρίς να καρφώνω τις ταχύτητες και βλέπω τον διπλανό να παλεύει να μην φάει καπάκι.
Μέχρι περίπου τα 150 που η μηχανή του συνεχίζει να δίνει και φεύγει μπροστά και λέει "χα...γάμησα...και εξαφανείζεται σουζάτος"
Έτσι και αλλιώς με τόσο αέρα που τρώω στην μάπα στα 200km/h πραγματικά υποφέρω και δεν γίνεται να τερματήσω το γκάζι.
Έλα όποτε θέλεις και θα δεις. Θα ανοίγεις την μηχανή σου και θα με βλέπεις δίπλα σου να γράφω με το 240 το οποιό έχει φάει τα ψωμιά του για τα καλά. Για εκπαιδευτικούς λόγους πάντα έτσι? Είπαμε οι κόντρες δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Βασικά φίλε αρχαίε εσύ έπαθες αυτά που λέγαμε με τον Σάκη για πλάκα εδώ μέσα...πλάκα πλάκα και όμως συμβαίνουν! Μάλλον εμείς ανήκουμε σε άλλη πάστα μοτοσυκλετιστών που θέλουν την μηχανή, εκτός από τον φίλο που σου δίνει συγκινήσεις, να είναι και σκυλί, πιστός υπηρέτης και να μήν ζητά πολλά πολλά! Δεν κρίνω φυσικά τους υπόλοιπους που την έχουν την μηχανή σαν γκόμενα στα όπα όπα και με το μαλακό και σιγά σιγά , αλλά περιμένω και αυτοί να με καταλάβουν!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ............. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΩΠΑ - ΩΠΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ !!!!!!!!!! :sad: :sad:
Και κάτι άλλο όταν είχα το Ducati SS 900 και την έτρωγα ΣΥΝΕΧΩΣ από τα BOL D' OR, μουρμούραγα ΚΑΙ ΕΓΩ "Ναι, αλλά αν πάμε σε στροφιλίκι στο Διόνυσο 3 στροφές θα σας ρίξω" :evil: :evil: και πήγαμε και ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ η καλή μου να απορρυθμιστούν τα καρμπυρατέρια της και να μην πηγαίνει, ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ και να την κλάσει το αριστερό MARZOCCHI το κόκκινο το ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ................:hypnotize :hypnotize
Τι να πω μετά ;;;;;;;;
Και αν θέλετε να σας γράψω και για τα άλλα !!!!!!!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ............. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΩΠΑ - ΩΠΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ !!!!!!!!!! :sad: :sad:
Και κάτι άλλο όταν είχα το Ducati SS 900 και την έτρωγα ΣΥΝΕΧΩΣ από τα BOL D' OR, μουρμούραγα ΚΑΙ ΕΓΩ "Ναι, αλλά αν πάμε σε στροφιλίκι στο Διόνυσο 3 στροφές θα σας ρίξω" :evil: :evil: και πήγαμε και ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ η καλή μου να απορρυθμιστούν τα καρμπυρατέρια της και να μην πηγαίνει, ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ και να την κλάσει το αριστερό MARZOCCHI το κόκκινο το ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ................:hypnotize :hypnotize
Τι να πω μετά ;;;;;;;;
Και αν θέλετε να σας γράψω και για τα άλλα !!!!!!!!
:hypnotize
Είναι όντως ιδιόρυθμες οι Ιταλίδες! Ας απαντήσουν όμως οι Ducatisti που αφήνουν να περνά προς τα έξω ότι οι Ιταλίδες είναι το ίδιο αξιόπιστες με τους Ιάπωνες!
:hypnotize
Είναι όντως ιδιόρυθμες οι Ιταλίδες! Ας απαντήσουν όμως οι Ducatisti που αφήνουν να περνά προς τα έξω ότι οι Ιταλίδες είναι το ίδιο αξιόπιστες με τους Ιάπωνες!
Οι σημερινές είναι σίγουρα πιό αξιόπιστες από παλιά ΑΛΛΑ και πάλι ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ δεν δουλεύουν σωστά ..........
Και ΟΤΙ και να λένε την αξιοπιστία των Ιαπωνικών ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ !!!!!!!!!
:( :(
Έλα όποτε θέλεις και θα δεις. Θα ανοίγεις την μηχανή σου και θα με βλέπεις δίπλα σου να γράφω με το 240
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :a38: :a54::a029:
red_monster
30/10/2007, 21:00
Δεν μπορω γιατι πρεπει να απολογείται ο καθένας για το μοτο του
Ναι ρε φίλε τοσα λ7 είχα , αφτο γούσταρα , αυτό πήρα :ninja:
Ολα καλα, χαλανε τα ιταλικα περισσοτερο απο τα γιαπωνεζικα...
...
...αλλα...
...εμαθα οτι ενα Κ7 1000 με ολοσωμη και προγραμμα εφαγε αρκετο ξυλο απο ενα MV Agusta 1000 τη Κυριακη στο δρομο για επιδαυρο...οχι... δε μιλαω για στροφιλικι που παιζει ρολο ο οδηγος...για ανοιγματα με 2ες και 3ες μιλαω...ο οδηγος του Κ7 δε πιστευε στα ματια του και ηθελε να πανε εθνικη μεχρι τελικες, αλλα ο πιλοτος του ιταλικου αρνηθηκε να ανοιξει τοσο ψηλα καθως φορουσε μπροστινο λαστιχο (γομμα) με χαμηλο δεικτη ταχυτητας (240χμ/ωρα)...
...για να καταρριπτονται μερικοι μυθοι τελικα...:rolleyes:
Φίλε Cartman προφανώς έχεις χάσει κάποια posts μου.
Που λες ούτε ένα δεν παραδέχονται.
Οπότε υπενθύμιση
Busa, ZZR14, Honda προδεκαετίας ήτανε τόσο μπροστά που ακόμα και σήμερα είναι ανταγωνιστική, και άμα μιλήσουμε για εργαλεία, το KLR650 είναι ότι πρέπει.
Χρηστικό, για μέσα στην πόλη, βγαίνει και κανά χώμα.
Οπότε...ας κάνουμε ένα restart εδώ πέρα, ας ξεκινήσουμε με ανοιχτό μυαλό και ας κοιτάξουμε την προτιμότερη λύση σε κάθε κατηγορία μηχανής. Αντικειμενικά πάντα έτσι? Γιατί πάνω απο όλα αίσθηση οδήγησης...και ότι γουστάρει ο καθένας. Άμα ο άλλος γουστάρει Vespa, γουστάρει Vespa, οπότε αφήνουμε την αίσθηση οδήγησης εκτός και μιλάμε με τα χαρτιά.
Αφήνω τα superακριβά μοντέλα τύπου Ferrari απέξω.
Οπότε.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Street μικρά---> (shiver-monster speed triple)
ON-off μεγάλα---> (tiger)
Enduro --->(Husqvarna, KTM)
SM --->(KTM, BMW)
ΜΧ --->(Aprilia δαγκωτό, ΚΤΜ) και η Honda καλή είναι εδώ πέρα, αλλά έχει μείνει αρκετά πίσω.
ON-off μικρά --->(V Strom) μέχρι να βγει ο μικρός Τίγρης. (Είδε η Ευρώπη ότι έχει ψωμί η κατηγορία).
Supersport μεγάλα--->(Japan) εδώ βάζουμε Japan γιατί τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά δεν έχουνε ανταγωνιστική τιμή.
Supersport μικρά--->Triumph.
Supertouring (???Πως λέγεται αυτή η κατηγορία???)--->Busa, ZZR14. Βγάζει και η BMW ένα μοντέλο αλλά δεν το ξέρει ούτε η μάνα του..και πραγματικά...άμα δεν είναι Boxer, δεν είναι BMW.
Enduro μεγάλου κυβισμού--->(Ducati, Hypermotard), σε αυτά τα χωράφια παίζει μόνο η Ευρώπη, μέχρι να δει η Γιαπωνία ότι έχει ψωμί η κατηγορία αυτή.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Το ξέρω ότι ανέφερα πολλά ζητήματα οπότε λίγο δύσκολο να κοντράρει κάποιος και να αναφερθεί σε όλα...πάντως αυτή είναι η άποψη μου. Και είμαι διατεθιμένος να την αλλάξω.
Αφήνω υποκειμενικά ζητήματα όπως αισθητική, αίσθηση οδήγησης, κλασσικότητα.
Αφήνω έξω ήμιυποκειμενικά ζητήματα όπως φιλοσοφία, στυλ.
yannis27
30/10/2007, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
...
...αλλα...
...εμαθα οτι ενα Κ7 1000 με ολοσωμη και προγραμμα εφαγε αρκετο ξυλο απο ενα MV Agusta 1000 τη Κυριακη στο δρομο για επιδαυρο...οχι... δε μιλαω για στροφιλικι που παιζει ρολο ο οδηγος...για ανοιγματα με 2ες και 3ες μιλαω...ο οδηγος του Κ7 δε πιστευε στα ματια του και ηθελε να πανε εθνικη μεχρι τελικες, αλλα ο πιλοτος του ιταλικου αρνηθηκε να ανοιξει τοσο ψηλα καθως φορουσε μπροστινο λαστιχο (γομμα) με χαμηλο δεικτη ταχυτητας (240χμ/ωρα)...
Κι εμενα μου ειπε ο θειος του μπατζανακη της αδερφης του δευτερου ξαδερφου του μπακαλη
στη κολοπετεινιτσα οτι τον απηγαγαν οι εξωγηινοι.....
...για να καταρριπτονται μερικοι μυθοι τελικα....:rolleyes: :
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Κι εμενα μου ειπε ο θειος του μπατζανακη της αδερφης του δευτερου ξαδερφου του μπακαλη
στη κολοπετεινιτσα οτι τον απηγαγαν οι εξωγηινοι.....
...για να καταρριπτονται μερικοι μυθοι τελικα....:rolleyes: :
Έλα ρε συ ΓΙΑΝΝΗ γιατί είσαι τόσο δύσπιστος δεν υπάρχει περιπτώσει ο οδηγός του Κ7 να ήταν κουλός :lol: κουτσός :bawl: στραβός :rotflmao:κουφος, επιτόπου εσύ να ειρωνευτείς :a01: :a01:
yannis27
30/10/2007, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Έλα ρε συ ΓΙΑΝΝΗ γιατί είσαι τόσο δύσπιστος δεν υπάρχει περιπτώσει ο οδηγός του Κ7 να ήταν κουλός :lol: κουτσός :bawl: στραβός :rotflmao:κουφος επιτόπου εσύ να ειρωνευτείς :a01: :a01:
να τωρα βλεπεις ουτε εσυ δε με πιστευεις :bigcry: :bigcry:
δηλ αν σου πω οτι καταφερα να πιασω την ταχυτητα του φωτος...παλι δε θα με πιστεψεις:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
να τωρα βλεπεις ουτε εσυ δε με πιστευεις :bigcry: :bigcry:
δηλ αν σου πω οτι καταφερα να πιασω την ταχυτητα του φωτος...παλι δε θα με πιστεψεις:confused: :confused: :confused:
Αυτό υπάρχει περιπτώσει να γίνει αρκεί να κάθεσαι πάνω σε SUZUKI :lol: :lol: Όσο για το άλλο με καμιά δύναμη :lol: μα είδες κάτι πράγματα ρε Γιάννη να μας τι λένε και στην ευθεία οι ευρωπαίοι έλεος πια σε τι κόσμο ζούμε :lol: :lol:
sakisvolos
30/10/2007, 22:38
1) Δεν θα γίνω Ευρωπαίος αν δεν αλλάξει η πολιτική των εταιριών αυτών που θυσιάζουν
τα πάντα εν ονόματι του κέρδους ( θα αναφέρω παραδείγματα από ευρωπαϊκά αυτοκίνητα
αφού αυτοκίνητα φτιάχνω αλλά όχι μάρκες για ευνόητους λόγους )!
Να μην πώ για steper motors που ελέγχουν πεταλούδες γκαζιού σε αυτά που δεν έχουν ντίζα
στο γκάζι να μήν πω για κορμούς κινητήρων που τρυπάνε απο ηλεκτρόλυση (αλουμινένιους)
να μήν πώ για κινητήρες που χωρίς αιτία και αφορμή κλωτσάνε οι βίδες με τις οποίες σφίγγετε
η κεφαλή με τον κορμό και καθίσταται ο κινητήρας άχρηστος λίγο μετά την εγγύηση !
Να μην πώ πόσες φορές έχω ανοίξει κινητήρα με λίγα χιλιόμετρα και λείπει ένα πιστόνι απο μέσα!
Ε λοιπόν ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΔΥΑΝΥΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΦΑΓΜΕΝΑ!
Και τέλος σε ευρωπαϊκό κινητήρα αλλά μόνο κινητήρα παραδέχομαι ΜΟΝΟ ΤΑ FIAT αλλά κι' αυτά
απο περιφερειακά και ηλεκτρικά άστο μπορεί να μείνεις στο δρόμο για το τίποτα!
2)'''''Αφού Harley δεν έχεις δει μπροστά σου...''''' Χαρχάλευ φίλε nikker έχω δεί μπροστά μου πολλές
φορές και τις κυκλοφορούν και τύποι που μοιάζουν ταλαίπωροι (συνήθως)!
Θόρυβο κάργα ,γκάζι τίποτα, και πού 'σαι την τελευταία φορά που πήγα στη Θεσσαλονίκη πριν λίγους μήνες συνάντησα δυο μαούνες χαρχάλευ στο δρόμο πήγαιναν με 100χαω και τρόμαζαν
όλα τα τριγύρω ζώα και ζούδια ότι υπήρχε τέλος πάντων ζωντανό κατά μήκος της εθνικής οδού!
Κάνανε θόρυβο σαν να ήταν αεροπλάνο του Α' παγκοσμίου πολέμου το sopwith camel,το ξέρεις?
3)Το γνωμικό της υπογραφής μου το εμπνεύστηκα από εκεί που ΕΣΥ εμπνέυστηκες τη ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΡΟΠΑΙΟΣ που λέει και ο Γρηγόρης!:lol:
P.S. Ξέρω οτι δεν σε ενδιαφέρει αλλά τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα της τελευταίας 10ετίας που
παρουσιάζουν μικροπροβλήματα συνήθως τα προβλήματα αυτά οφείλονται σε ευρωπαϊκά
περιφερειακά τα οποία αναγκαστικά τοποθετούν μιας και μοντάρονται στην Ευρώπη και κάνουν
συμφωνίες αναγκαστικά για να δεχτούν οι ευρωπαίοι τα εργοστάσια αυτά στις έδρες τους!
Αν θέλεις έχω και παραδείγματα με μάρκες και μοντέλα!
Κάπως έτσι γίνετε και με τις μηχανές και εννοώ ότι εν ονόματι του κέρδους οι ευρωπαίοι μας
πουλάνε μηχανάκια με απαρχαιωμένους κινητήρες που σχεδιάστηκαν πρίν από 40 χρόνια πχ
Ducati!
Aγοράζεις aprilia pegaso και φοράει minarelli κινητήρα, αγοράζεις BMW gs650 και φοράει
κινητήρα Rotax αυστριακό! Γιατί αυτό? Μήπως εν ονόματι του κέρδους? Αν όχι γιατί αλλο!
Είπαμε διαμάχες είπαμε χαβαλέ αλλά μερικά πράγματα πρέπει να μπούν στη θέση τους!
:evil: :evil:
sakisvolos
30/10/2007, 22:39
Πατάτα είναι τα Nissin ρε φίλε? Ε γιατί τα φοράει η Triumph? :D
Ώχ τον βούλωσες τώρα ε?
sakisvolos
30/10/2007, 22:46
Μιλάω απο άποψη απόδοσης κινητήρα και όχι επιδόσεων.
Κινητήρες που δεν έχουνε τον σεβασμό σας.
Ποτέ δεν έφερα αντίριση περί επιδόσεων και Japan SS.
Και με το 240 λάστιχο, το μακρύ μεταξόνιο δεν είναι και καθόλου δύσκολο.
Απλά τερματίζω το γκάζι και κάνω τις αλλαγές χαλαρά και γρήγορα, χωρίς να καρφώνω τις ταχύτητες και βλέπω τον διπλανό να παλεύει να μην φάει καπάκι.
Μέχρι περίπου τα 150 που η μηχανή του συνεχίζει να δίνει και φεύγει μπροστά και λέει "χα...γάμησα...και εξαφανείζεται σουζάτος"
Έτσι και αλλιώς με τόσο αέρα που τρώω στην μάπα στα 200km/h πραγματικά υποφέρω και δεν γίνεται να τερματήσω το γκάζι
Mama mia! Τι άλλο θα διαβάσουμε !
ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ! ! ! 1000ΑΡΙ SS ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΩΣ ΤΑ 160?
ΜΕ ΤΗ ΜΑΟΥΝΑ ΣΟΥ? ΕΛΕΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΕΟΣ!
ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ 1000αρι SS ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ
ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ????
Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!
sakisvolos
30/10/2007, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Δεν μπορω γιατι πρεπει να απολογείται ο καθένας για το μοτο του
Ναι ρε φίλε τοσα λ7 είχα , αφτο γούσταρα , αυτό πήρα :ninja:
Να και μια φορά που συμφωνώ μαζί σου αυτό πές το σε κάτι άλλους στενόμυαλους εδω μέσα!:wave2:
...
...αλλα...
Με τα λεφτά που κάνει το AGUSTA πόσα Κ 7 αγοράζεις ;;;;;;;; Σχεδόν 2 (το φθηνότερο AGUSTA 22.500 Ε) ;;;;;;;;;
:evil: :evil: :evil:
Αν δώσεις τα λεφτά τις διαφοράς για βελτιώσεις ΜΗΠΩΣ .............................. λέω μήπως το Κ7 θα γίνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ;;;;;;;;;
Αν πάντα δεχτούμε αυτό που λες ............ που κανείς άλλος δεν έχει ακούσει !!!!!
ΒΕΒΑΙΑ είναι κουκλί το AGUSTA !!!!!!
Επιπρόσθετα περιμένεις να πιστέψω ότι κάποιος που καβαλά τέτοιο μηχανάκι ΔΕΝ φοράει την κατάλληλη γόμμα, αλλά ότι λάχει ;;;;;;;;;; Για σκέψου το και εσύ να μου πεις ΑΝ στέκει αυτό που λες .................
sakisvolos
30/10/2007, 23:00
Με τα λεφτά που κάνει το AGUSTA πόσα Κ 7 αγοράζεις ;;;;;;;;
:evil: :evil: :evil: :evil:
3 Κ7 η μήπως κάνω λάθος? :wave2:
Και τελική δεν πήγε!:evil:
argi6argi
30/10/2007, 23:14
...για να καταρριπτονται μερικοι μυθοι τελικα...:rolleyes: Ναί το είχα ακούσει κι εγώ!
Είχανε συμφωνήσει το Κ7 να ξεκινάει μια ταχύτητα επάνω. Γι'αυτό λέει 2ες-3ες, ο ενας με 2α και το Κ με 3η......ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
vassilis88
30/10/2007, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μήπως εν ονόματι του κέρδους?
mmmmmm?
ολα γι αυτο δν γινονται? κ η ντουκατι αυτο κοιταει κ ολες οι υπολοιπες δλδ, εκτος ισως καποιων μικρων κατασκευαστων που θελουν να πουλανε λιγα κομματια σκοπιμως, τα οποια κ αυτα κοιταζουν να τα πουλησουν οσο πιο ακριβα.
α, το αγκουστα 312 βγηκε κ master bike 2007.
κ δν καταλαβα κ που κολλαει στο οτι η triumph φοραει nissin.
Φίλε Cartman προφανώς έχεις χάσει κάποια posts μου.
...
Οπότε...ας κάνουμε ένα restart εδώ πέρα, ας ξεκινήσουμε με ανοιχτό μυαλό και ας κοιτάξουμε την προτιμότερη λύση σε κάθε κατηγορία μηχανής. Αντικειμενικά πάντα έτσι? Γιατί πάνω απο όλα αίσθηση οδήγησης...και ότι γουστάρει ο καθένας. Άμα ο άλλος γουστάρει Vespa, γουστάρει Vespa, οπότε αφήνουμε την αίσθηση οδήγησης εκτός και μιλάμε με τα χαρτιά.
Αφήνω τα superακριβά μοντέλα τύπου Ferrari απέξω.
Οπότε.
Street μικρά---> (shiver-monster speed triple)
Ξέχασες hornet 600, cb500, ER6, Z750, Fazer ...δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά που έγραψες είναι τα καλύτερα...και μου άρεσε και το αντικειμενικά που είπες! Σε δύναμη και επιδόσεις (εκτός shiver μάλλον, θα δείξει) υστερούν κατά πολύ, το monster έχει καλύτερα περιφεριακά, α και το speed triple είναι χιλιάρι. Το 675 είναι το street triple και νομίζω έχει Nissin και μάλιστα σε προηγούμενες σελίδες που είπα ότι μου αρέσει είπες ότι είναι το πιο κοντινό στα Ιαπωνικά με τους Ι4 (αφού μιλάμε για Ι3)! Τώρα το βάζεις στα καλύτερα! Τελικά τί?
Εγώ πάντως πράγματι το θεωρώ από τα καλύτερα (το street triple), και εκεί που διαφωνώ μαζί σου είναι το ότι το μόνστερ (για μένα) δεν παίζει κάν στην κατηγορία των 600 (δεν μπορεί), αλλά στην υπο-κατηγορία των μικρότερης ιπποδύναμης δικύλινδρων όπως cb500, άντε και το ER6.
Άρα στα γυμνά μεσαίου κυβισμού βάζω: hornet, street triple, fazer, z750 κ.τ.λ κ.τ.λ και στα δικύλινδρα από τα καλύτερα (αν πάρει μπρός φυσικά) το μονστερ και μετά cb500, ER6 κ.τ.λ.
Φυσικά όλα αυτά είναι εντελώς υποκειμενικά, όπως και ευτά που έγραψες εσύ, οπότε άστο καλύτερα...
Για τις υπόλοιπες κατηγορίες δεν έχω το ψυχικό σθένος να γράψω ουφ ουφ!!
...κ δν καταλαβα κ που κολλαει στο οτι η triumph φοραει nissin.
Αν διάβαζες τα ποστ θα καταλάβαινες. Κάποιος είπε ότι ακόμα και οι φτηνές σειρές της brembo είναι καλύτερες από τις πατάτες που βάζουν στα Ιαπωνικά. Και λέω ότι ανάμεσα στις καλύτερες πατάτες που φοράνε τα Ιαπωνικά είναι και τα Nissin, τα οποία Nissin φοράνε και κάποια Triumph. Άρα μήπως ΔΕΝ είναι πατάτες και να ξεκολλήσουμε επιτέλους από 1-2 μάρκες λές και είναι το Α και το Ω των μηχανών!!!
vassilis88
31/10/2007, 00:02
oχι δν ειναι πατατες τα νισσιν κ ουτε τα φτηνα μπρεμπο συγκρινονται με τα ακριβα νισσιν.:nono:
αλλα αυτο εννοειται. το θεμα ειναι τι γινεται με τα ακριβα μπρεμπο κ τα ακριβα νισσιν.:winka:
arxaios γραψε κ τα υπολοιπα που σου εχουν τυχει. εδω ειμαστε για να ακουμε προσωπικες εμπειριες κ να μαθαινουμε!:smilea:
...το θεμα ειναι τι γινεται με τα ακριβα μπρεμπο κ τα ακριβα νισσιν.:winka:
Μάλλον (χωρίς να ξέρω, δικό μου συμπέρασμα βγάζω) τα brembo υπερτερούν, για να τα προτιμούν στις πανάκριβες μηχανές!!
arxaios γραψε κ τα υπολοιπα που σου εχουν τυχει. εδω ειμαστε για να ακουμε προσωπικες εμπειριες κ να μαθαινουμε!:smilea:
+1 :beer:
project.breeze
31/10/2007, 00:37
3 Γιαπωνέζοι και ένας Ιταλός στις 4 πρώτες θέσεις.Γιατί βρε Γιαπωνεζάκια σκοτώνεστε έτσι;Τόσο πολύ σας τρόμαξαν τα Ιταλικά και έχετε βαλθεί να γράφετε τόσα posts;
110617
project.breeze
31/10/2007, 00:39
:a01: :a01: :a014: :a014: :a014:
Μου αρεσει που οι κατοχοι Κ7 ειναι τοσο σιγουροι οτι εχουν το πιο γρηγορο μηχανακι...ε αφου το χετε εσεις ρε παιδια το πιο γρηγορο πρεπει να ειναι...επιτρεπεται ΕΣΕΙΣ να εχετε το 2ο γρηγοροτερο?
Μεχρι να ξυπνησετε απο τον εφιαλτη δειτε λιγο σε κανα νετ το ρεκορ ταχυτητας για μοτο παραγωγης...αν δειτε κατι σε 312R μη παραξενευτειτε...ειναι γεγονος...!!!!312 πραγματικα πηγε...!!!
Για τους υπολοιπους οι σπορ μοτο (και τα αυτοκινητα) κρινονται βασει επιδοσεων και οχι βασει τιμης...αλλιως θα λεγαμε οτι το Κ7 ειναι το πιο γρηγορο μηχανακι που μπορεις να αγορασεις με 13.000 ευρω, οχι το πιο γρηγορο λοιπον...αλλα το πιο γρηγορο στα χρηματα αυτα...
Για το φιλο με τα λαστιχα...οι γομμες που (κακως) επιλεγουν μερικοι να βαλουν σε πολιτικα μηχανακια εχουν δεικτη ταχυτητας χαμηλο γιατι εχουν φτιαχτει για αλλη δουλεια και οχι για τελικες...
grigorisr1
31/10/2007, 08:44
Μου αρεσει που οι κατοχοι Κ7 ειναι τοσο σιγουροι οτι εχουν το πιο γρηγορο μηχανακι...ε αφου το χετε εσεις ρε παιδια το πιο γρηγορο πρεπει να ειναι...επιτρεπεται ΕΣΕΙΣ να εχετε το 2ο γρηγοροτερο?
Μεχρι να ξυπνησετε απο τον εφιαλτη δειτε λιγο σε κανα νετ το ρεκορ ταχυτητας για μοτο παραγωγης...αν δειτε κατι σε 312R μη παραξενευτειτε...ειναι γεγονος...!!!!312 πραγματικα πηγε...!!!
Για τους υπολοιπους οι σπορ μοτο (και τα αυτοκινητα) κρινονται βασει επιδοσεων και οχι βασει τιμης...αλλιως θα λεγαμε οτι το Κ7 ειναι το πιο γρηγορο μηχανακι που μπορεις να αγορασεις με 13.000 ευρω, οχι το πιο γρηγορο λοιπον...αλλα το πιο γρηγορο στα χρηματα αυτα...
Για το φιλο με τα λαστιχα...οι γομμες που (κακως) επιλεγουν μερικοι να βαλουν σε πολιτικα μηχανακια εχουν δεικτη ταχυτητας χαμηλο γιατι εχουν φτιαχτει για αλλη δουλεια και οχι για τελικες...
δλδ οποιος βαζει γομα και το δινει 260-270 στι σερρες στιν ευθεια θα παθει τπτ και εγω φοραω εδω και 7 μηνες γομα μπροστα και το δινω καθε τρεις και λιγο 299 :confused:
το αγουστα επειδη το εχει ενας γνωστος.. ο οποιος ως πρωιν κατοχος ζχ-10... με τι καμια δεν ειναι πιο δυνατο.. απλα εχει καλυτερα περιφεριακα και ομορφια..
Αλλα απο γκαζι δεν...
Εγώ δεν άκουσα να λέει κάποιος ότι το ποίο γρήγορο μηχανάκι είναι το k7! Ναι όλοι λένε για το γκάζι του και αυτό είναι αλήθεια (ότι έχει πολύ γκάζι), ιδιαίτερα αυτοί που το έχουν! Δεν ξέρω αν έχασα κάποιο πόστ! Εκτός αν μιλάς για την υπογραφή του Γρηγόρη :eyepop:
Ερώτηση: Σε τελικές δεν περνάνε μπροστά τα busa και zzr 1400 από το 312?
δλδ οποιος βαζει γομα και το δινει 260-270 στι σερρες στιν ευθεια θα παθει τπτ και εγω φοραω εδω και 7 μηνες γομα μπροστα και το δινω καθε τρεις και λιγο 299 :confused:
το αγουστα επειδη το εχει ενας γνωστος.. ο οποιος ως πρωιν κατοχος ζχ-10... με τι καμια δεν ειναι πιο δυνατο.. απλα εχει καλυτερα περιφεριακα και ομορφια..
Αλλα απο γκαζι δεν...
Οχι οποιος βαζει οποιαδηποτε γομμα. Αποκλειστικα ο ασσος μπροστα εχει δεικτη ταχυτητας 240χμ/ωρα. Αν φορας 2αρι κανενα προβλημα, εχει μεγαλυτερο δεικτη (270χμ/ωρα)
Για τις Σερρες συμβαινουν 2 τινα. Πρωτον τα 240 πραγματικα τα ξεπερνας για ελαχιστα δευτερολεπτα πριν φρεναρεις.
Δευτερον και για να μαθαινουμε ποσο κλεβουν τα κοντερ, κορυφαιος αγωνιζομενος με 1000αρι εχει με τηλεμετρια πριν τα φρενα 268χμ/ωρα, σε χρονο γυρου 1.22, δηλ σε πολυ γρηγορο γυρο. Καποιος που γυρναει ας πουμε 1.35, που ειναι σβελτος χρονος για ιδιωτη, μετα βιας θα φτανει τα 250 πραγματικα στην ευθεια, οποτε και παλι κανενα προβλημα. Τα 260-270 που βλεπουν στο κοντερ ορισμενοι δεν ειναι πανω απο 240-250 πραγματικα
Δυσκολευομαι να καταλαβω τη δυσπιστια για το 312, ειναι δηλ απιθανο ενα μηχανακι με ιπποδυναμη τοσο κοντα στου Κ7 (στο εξωτερικο εχω δει και δυναμομετρηση με 4 αλογα παραπανω...) να περναει το Κ7 απο ρεπριζ η αλλου? Ακομα και λογω πιθανως ευνοικοτερου γραναζωματος (υπερ του Agusta) στις 2ες και 3ες μπορει να γινει αυτο ευκολα.
Δε συγκρινουμε 1000 με 750, τα 2 πιο δυνατα 1000αρια συγκρινουμε και στις ρεπριζ ειναι λογικο οποια εχει το πιο καταλληλο γραναζωμα, για τη συγκεκριμενη ταχυτητα ανοιγματος, να περναει μπροστα
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
:a01: :a01: :a014: :a014: :a014:
:a014:
Το καινούριο Ducati 848 τι λέει ρε παιδιά? Θα κοντράρει το GSXR750?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Εσυ τι φρένα έχεις ρε DUKASII ??
Είχες ποτές σου γιαπωνέζικο? Ποιό?
Καλησπέρα!:wave2: grafei to profil moy ti giaponeziko exo tora ..
kai ta frena toy den sygrinonte me toy proigoymenoy..
apla kai telos.
pernao;
Το καινούριο Ducati 848 τι λέει ρε παιδιά? Θα κοντράρει το GSXR750? ελα μη λεμε μαλακίες...
το 750 δε το κοντραρουν καλα καλα τα 999 και τα Mille ...
θα το κοντραρει το 848??
σοβαρεψουυυυυυυυ...
grigorisr1
31/10/2007, 09:54
Το καινούριο Ducati 848 τι λέει ρε παιδιά? Θα κοντράρει το GSXR750?
θα δειξει ποσα αλογα θα βγαλει το 848 αλλα και παλι ποσο θα κανει το 848 ? 15.000 16.000 ?
Πολύ όμορφο είναι πάντως. Λίγο πιο μαζεμένο απο το 1098.
Και το καινούριο το CBR ρε γαμώτο...το χαλάσανε αρκετά.
Ποιοί απο εδώ μέσα είναι πιστάκηδες?
JIMK7...ποιός άλλος?
...
...αλλα...
Μηπως απο το συγκεκριμενο Mythbuster ΜV Agusta ελειπε και κανεα δοντακι απο το μπροστινο γραναζι?
Ξερεις αυτα τα μηχανακια με τις γομμες κτλ εχουν μια ταση προς τετοια γραναζωματα...:D :D :D
Φιλικα ντοκτορ ρωταω μηπως πηρε τιποτα το αφτι σου....:a13: :a13: :a13:
vassilis88
31/10/2007, 10:18
βρηκα για το 848
137 ιππους κ 13500 ευρω
κ το ρ6 2008 τοσα αλογα δν λενε οτι θα χει?
αλλα θα εχουν μεγαλη διαφορα στο πως περνανε στο δρομο.
παντως αν το 848 κανει εκει κοντα στα 13-14 κ οχι παραπανω.. :a2: :a25: :a54: :a30:
Ποιοί απο εδώ μέσα είναι πιστάκηδες?
ο dimdoc!!:a01: :a01:
grigorisr1
31/10/2007, 10:24
νικκερ ετσι οπως εισαι βαλε σλικ λαστιχα και βουρ στι πιστα να καταριψεις το καινουριο ρεκορ του μπουστα :lol:
σε πειραζω ρε :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Μηπως απο το συγκεκριμενο Mythbuster ΜV Agusta ελειπε και κανεα δοντακι απο το μπροστινο γραναζι?
Ξερεις αυτα τα μηχανακια με τις γομμες κτλ εχουν μια ταση προς τετοια γραναζωματα...:D :D :D
Φιλικα ντοκτορ ρωταω μηπως πηρε τιποτα το αφτι σου....:a13: :a13: :a13:
Απο οσο ξερω ηταν νορμαλ εντελως, ουτε γραναζια ουτε εξατμισεις...επαναλαμβανω μπορει απλα να του κατσε το γραναζωμα στη συγκεκριμενη φαση...παντως γιαπιονια οφειλετε να παραδεχθειτε οτι ο Ιταλος εβγαλε μηχανακι δυνατο και πολυ κοντα στις απολυτες τιμες ιπποδυναμης του Κ7, ανεξαρτητως τιμης. Μηχανες παραγωγης συγκρινουμε, οχι ευρω
.
.
.
.
.
...και βεβαια το Agusta ειναι κατα πολυ ακρiβοτερο, αλλα το πλαισιο του τεινει να παραμεινει σε ενα κομματι για καιρο... :rotflmao:
grigorisr1
31/10/2007, 11:45
Απο οσο ξερω ηταν νορμαλ εντελως, ουτε γραναζια ουτε εξατμισεις...επαναλαμβανω μπορει απλα να του κατσε το γραναζωμα στη συγκεκριμενη φαση...παντως γιαπιονια οφειλετε να παραδεχθειτε οτι ο Ιταλος εβγαλε μηχανακι δυνατο και πολυ κοντα στις απολυτες τιμες ιπποδυναμης του Κ7, ανεξαρτητως τιμης. Μηχανες παραγωγης συγκρινουμε, οχι ευρω
.
.
.
.
.
...και βεβαια το Agusta ειναι κατα πολυ ακρiβοτερο, αλλα το πλαισιο του τεινει να παραμεινει σε ενα κομματι για καιρο... :rotflmao:
ναι ρε μπραβο στους Ευρωπαιος που βγαλανε μηχανακι με 2πλασια τιμη απο το Κ7 και με ιδια δυναμη μπραβο :lol:
φυσικα αμα ειχα λεφτα και δεν ειχα τι να τα κανω θα το αγοραζα ετσι ενα μαυρο χρωματακι με τις χρυσες ζαντες ΓΑΜΑΤΟ
:lol: :lol: :lol:
vassilis88
31/10/2007, 11:52
:D :D :D :D
edit. προσοχη! μην το κοιτατε πολυ ωρα γιατι θα αρχισετε να λετε να πανε να γαμηθουν ολα κ η φωνη της λογικης θ αρχισει να μην ακουγετε πολυ!:rotflmao: :rotflmao:
110644
grigorisr1
31/10/2007, 12:01
:D :D :D :D
Καποιος να τον κανει μπαν παρακαλω... βαζει τσοντες στο σιτε απογορευεται
:lol: :lol:
grigorisr1
31/10/2007, 12:03
αντε εβαλες που εβαλες τωρα βαλε και καμια αλλη βασιλη :beer:
vassilis88
31/10/2007, 12:06
αντε εβαλες που εβαλες τωρα βαλε και καμια αλλη βασιλη :beer:
οκ! :D
110645
vassilis88
31/10/2007, 12:08
κ κατι καλλιτεχνικες
110646
vassilis88
31/10/2007, 12:11
:o
vassilis88
31/10/2007, 12:12
ξεχασα την εικονα :a26:
110647
vassilis88
31/10/2007, 12:13
:smilea:
110648
vassilis88
31/10/2007, 12:15
κ η καλυτερη!:a25:
luca scassa αν δν κανω λαθος που βγηκε κ ρουκι της χρονιας στα sstock ..(?):confused:
οχι, λαθος πρεπει να κανω:hypnotize
110649
ναι ρε μπραβο στους Ευρωπαιος που βγαλανε μηχανακι με 2πλασια τιμη απο το Κ7 και με ιδια δυναμη μπραβο :lol:
:lol: :lol: :lol:
Εχει διπλασια τιμη, ιδια δυναμη αλλα και περιφερειακα και εμφανιση που απλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με του Κ7 βεβαια, ετσι?
.
.
.
.
Αν επιμενεις στο θεμα τιμη δηλ...προς το παρον ας απολαυσουμε λιγο τις ακαταλληλες για ανηλικους φωτο που εβαλε ο Vassilis88....
Παιδιά ΞΑΝΑΛΕΜΕ για να κατανοήτε καλύτερα .......... να διαβάζετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πόστ και όχι ΜΟΝΟ ότι σας βολεύει !!!!!!!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ......... το AGUSTA είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!!!!!!!!!!!!! Ο.Κ. μέχρι εδώ ;;;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ !!!!!!!!!!!! ΣΩΣΤΑ ;;;;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ Κ7 !!!!!!!!!! ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΛΕΜΕ !!!!!!!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ 22.500 Ε (το φτηνότερο της σειράς) ;;;;;;;;;;;;;;; Για ΜΕΝΑ ΟΧΙ !!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ...........
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΑΝ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΟΥΜΕ (βλέπε Yoshimura FULL ή ακόμα και TURBO και αναρτήσεις και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ) το Κ7 και μας μείνουνε και κάτι ρέστα, ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, το AGUSTA θα πάει απλά για παρκάρισμα ;;;;;;;;;;;
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ........... ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ BEST VALUE FOR YOUR MONEY !!!!!!!!!!
AΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ AGUSTA, ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
grigorisr1
31/10/2007, 13:43
Εχει διπλασια τιμη, ιδια δυναμη αλλα και περιφερειακα και εμφανιση που απλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με του Κ7 βεβαια, ετσι?
.
.
.
.
Αν επιμενεις στο θεμα τιμη δηλ...προς το παρον ας απολαυσουμε λιγο τις ακαταλληλες για ανηλικους φωτο που εβαλε ο Vassilis88....
ε καλα ενοειται οτι εχει καλυτερα περιφεριακα.. αλλα και παλι πληρωνεις ονομα..
δλδ αμα παρεις ενα Κ7 12.500 και ενα αγουστα 25.000
με 12.500 ευρω μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα στο Κ7 :D
Αλλα και παλι αμα τα ειχα τωρα στο χερι 25.000 ευρω θα τα εδινα να το παρω :lol: :lol:
Η αγορα μηχανης δε γινεται παντα με οικονομοτεχνικα κριτηρια...μη προσπαθεις να δικαιολογησεις ετσι την αγορα μιας οποιασδηποτε σπορ μοτο 1000 κυβικων ....
Απλα δεν υπαρχουν οικονομοτεχνικοι λογοι να αγορασεις μια μοτο 170 ιππων για να την χρησιμοποιεις στο δρομο...αλλα παρολα αυτα συνεχιζουμε να αγοραζουμε σπορ μηχανακια των 1000 κυβικων, για τα συναισθηματα που μας δημιουργει η θεα και η οδηγηση τους...και για κανενα μα κανενα λογο που μπορει να σταθει σε συμβουλιο λογιστων η οικονομολογων...μονο για το feeling...
Το value for money ειναι φραση που κολλαει οταν παμε να αγορασουμε παπι...η πλυντηριο...η ψυγειο...η οικοπεδο...εδω μιλαμε για μηχανηματα που μιλουν στη ψυχη μας (και τα 2 βεβαιως βεβαιως...) και αυτο δεν αποτιμαται σε χρημα ευκολα φιλε μου...
grigorisr1
31/10/2007, 13:59
Η αγορα μηχανης δε γινεται παντα με οικονομοτεχνικα κριτηρια...μη προσπαθεις να δικαιολογησεις ετσι την αγορα μιας οποιασδηποτε σπορ μοτο 1000 κυβικων ....
Απλα δεν υπαρχουν οικονομοτεχνικοι λογοι να αγορασεις μια μοτο 170 ιππων για να την χρησιμοποιεις στο δρομο...αλλα παρολα αυτα συνεχιζουμε να αγοραζουμε σπορ μηχανακια των 1000 κυβικων, για τα συναισθηματα που μας δημιουργει η θεα και η οδηγηση τους...και για κανενα μα κανενα λογο που μπορει να σταθει σε συμβουλιο λογιστων η οικονομολογων...μονο για το feeling...
Το value for money ειναι φραση που κολλαει οταν παμε να αγορασουμε παπι...η πλυντηριο...η ψυγειο...η οικοπεδο...εδω μιλαμε για μηχανηματα που μιλουν στη ψυχη μας (και τα 2 βεβαιως βεβαιως...) και αυτο δεν αποτιμαται σε χρημα ευκολα φιλε μου...
μα αφου δεν εχω 25.000 ευρω ρε τι να κανω :lol: να βαλω λες υποθηκη το σπιτι μου ? :rotflmao:
+ 1000 Σε αυτό που λες αλλά νομίζω ότι σε αυτά που λεω έχω 100% δίκιο !!!!!
Τώρα αν μου περίσσευαν τα φράγκα .......... ένα SENNA το έπαιρνα .........
Αλλά μην προσπαθούν κάποιοι να πουν ότι η μηχανή αυτή είναι ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ αγορά ή οτί είναι καλλίτερη μοτό !!!!!!!!
Άλλο τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ και άλλο το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ !!!!!!!!!!!
Μεταξύ μας που λένε, πολλοί αγοράζουν και ΟΝΟΜΑ !!!!!!!! Αν το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ έγραφε επάνω MEGO σχεδόν κανένας δεν θα το έπαιρνε ..................... ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;;;
:winka: :winka: :winka:
Απο οσο ξερω ηταν νορμαλ εντελως, ουτε γραναζια ουτε εξατμισεις...επαναλαμβανω μπορει απλα να του κατσε το γραναζωμα στη συγκεκριμενη φαση...παντως γιαπιονια οφειλετε να παραδεχθειτε οτι ο Ιταλος εβγαλε μηχανακι δυνατο και πολυ κοντα στις απολυτες τιμες ιπποδυναμης του Κ7, ανεξαρτητως τιμης.
Ναι ΟΚ,γι'αυτο το οχημα δεν εχω αποψη μιας και αδυνατω να βρω ενα διαθεσιμο για φιλικα ανοιγματα...:D :D
:) :) :)
Ναι εχεις ενα point...το μοτερ ομως δεν συμφωνει και ιδιαιτερα με το πλαισιο...:rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ: Λες να ειναι κανενα στο trackday to ΣΚ?:D :D :smokin:
Παιδιά ΞΑΝΑΛΕΜΕ για να κατανοήτε καλύτερα .......... να διαβάζετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πόστ και όχι ΜΟΝΟ ότι σας βολεύει !!!!!!!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ......... το AGUSTA είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!!!!!!!!!!!!! Ο.Κ. μέχρι εδώ ;;;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ !!!!!!!!!!!! ΣΩΣΤΑ ;;;;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ Κ7 !!!!!!!!!! ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΛΕΜΕ !!!!!!!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ 22.500 Ε (το φτηνότερο της σειράς) ;;;;;;;;;;;;;;; Για ΜΕΝΑ ΟΧΙ !!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ...........
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΑΝ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΟΥΜΕ (βλέπε Yoshimura FULL ή ακόμα και TURBO και αναρτήσεις και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ) το Κ7 και μας μείνουνε και κάτι ρέστα, ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, το AGUSTA θα πάει απλά για παρκάρισμα ;;;;;;;;;;;
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ........... ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ BEST VALUE FOR YOUR MONEY !!!!!!!!!!
AΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ AGUSTA, ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!
Σωστος ο παιχτης!!!
Οπως και να χει ωραιο το agusta αλλα δεν σου κανει τα γουστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα λυπασαι να το λιωσεις ασε που αμα παθει κατι ποσο θα παει να αλλαξεις μοτερ?? :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Σωστος ο παιχτης!!!
Οπως και να χει ωραιο το agusta αλλα δεν σου κανει τα γουστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα λυπασαι να το λιωσεις ασε που αμα παθει κατι ποσο θα παει να αλλαξεις μοτερ?? :rotflmao: :rotflmao:
αμα σου κοψει κανα πλαισιάκι το σουζουκι ...να δω τι θα κανεις..και θα χεις ριξει και 10000 ε εξτρα...
σε βλεπω να τα φοράς σε κανα καναπε μεχρι να βρεις τι να κάνεις.
Ευτυχως η διπλωματικη μου ηταν στις συγκολλησεις, οποτε θα το κολλησω παλι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασε που στο ebay πουλανε ακομη και πλαισια:p
http://www.youtube.com/watch?v=L0nglNQJGdg :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: